Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Απασφάλισε ο Γιώργης ο Κουρής και όπως  είπαμε θα ρίξει μόνος του τη κυβέρνηση. Η κυριακάτικη Κontranews ξαναχτυπάει με ένα πρωτοσέλιδο φωτιά με τίτλο Ο αποστάτης του '93 χτυπάει ξανά. Οπως έχουμε ξαναγράψει ο Γιώργης, ο Κουρής επιστρέφει από την κόλαση πιο σκληρός από ποτέ. Μιλάμε για τον θρυλικό εκδότη Γιώργο Κουρή που για μια ακόμη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία χαράσσει την πολιτική ατζέντα μέσα από τα πρωτοσέλιδά του-παλαιότερα της ΑΥΡΙΑΝΗΣ και τώρα της Kontranews. 
Ηταν λοιπόν το πρωτοσέλιδο της Kontranews που έκανε λόγο για έρανο στον γάμο των Κόκκαλη-Μαρτίνου ώστε να γίνει κουμπαράς για βουλευτές με σκοπό να συγκεντρωθεί ο αριθμός 180 που έχουν ανάγκη οι Σαμαράς-Βενιζέλος για να εκλέξουν πρόεδρο της Κολομβίας των Βαλκανίων από την παρούσα βουλή.
Στο συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο αναφέρθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης με...


αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα τόπια καθότι είναι γνωστό σ΄αυτή τη χώρα ότι δεν λαδώνονται οι βουλευτές και οι πολιτικοί. Κατ΄εξαίρεση είναι στη φυλακή οι Ακης-Σμπώκος. Ολοι οι υπόλοιποι που πέρασαν από τα βουλευτικά έδρανα ήταν βράχοι ηθικής. Για κακή τους τύχη ο Κουρής κρατάει αρχείο που θα το ζήλευε και η Στάζι κι αν κάνει πως δημοσιεύει τα ντοκουμέντα για τις δωροδοκίες Ελλήνων πολιτικών τον τελευταίο μισό αιώνα η Κontranews θα γίνει η πρώτη εφημερίδα. Αυτό διαμηνύει στο περιβάλλον του ο Κεφαλλονίτης, ο οποίος έχει βάλει ήδη 7 ημίγυμνες γραμματείς να ψάχνουν στα σκονισμένα αρχεία του Ταύρου για να ντοκουμέντα. 
Ο Γιώργης ο Κουρής είναι ικανός να δώσει στην δημοσιότητα ακόμη και τις επιταγές-ντοκουμέντα του εγκλήματος. Οπότε το ερώτημα που τίθεται είναι -Ποιός δεν φοβάται τον Γιώργη τον Κουρή; Γιατί η Δικαιοσύνη επέλεξε να τα βάλει με τον Παναή Σκουρλέτη κι όχι με τον Γιώργη τον Κουρή; Ο Γιώργης ο Κουρής λοιπόν, για μια ακόμη φορά, χαράσσει την πολιτική ατζέντα του τόπου με τα πρωτοσέλιδά του-στις πιο κρίσιμες περιόδους της μεταπολίτευσης. Κανείς από τους μεγαλοεκδότες ή τα κανάλια τους δεν μπορεί να παίξει τη μπάλα που κατέχει ο Κουρής. Πιο θανατηφόρος απ΄όλους τους πολιτικούς συντάκτες είναι ο Γιώργης ο Κουρής, ο εξολοθρευτής με το παπί. Οπως όλα δείχνουν ο κεφαλλονίτης θα σύρει τους Σαμαρά-Βενιζέλο σε πρόωρες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου