Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ! Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ!

Το θέμα παρουσιάζει το parapona-rodou.blogspot.g, αλλά και πιο κάτω το Ιησούς Χριστός Νικά   στο f/book.
Έντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει στην Κεφαλονιά...


ο “εξορκισμός” μιας γυναίκας που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της λιτανείας του Αγίου Γερασίμου....στο νησί την περασμένη Κυριακή.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο YouTube και απεικονίζει τη μεταφορά του σκηνώματος του Αγίου από τον μεγάλο Ναό στον μικρό κατά την εορτή της, μια γυναίκα η οποία είχε ξαπλώσει στον δρόμο μαζί με άλλους πιστούς για να περάσει από πάνω της το σκήνωμα, άρχισε να φωνάζει μόλις βρέθηκε κοντά στο λείψανο.

«Με έκανες καλά Γεράσιμε, έδιωξες τα μάγια», φώναζε η γυναίκα, μόλις την πλησίασαν οι αρχιερείς που κρατούσαν την λάρνακα.

Μάλιστα, οι φωνές της γυναίκας ανάγκασαν τους Μητροπολίτες Ζακύνθου κ. Διονύσιο και Κυθήρων κ. Σεραφείμ να σταματήσουν στο σημείο που βρισκόταν εκείνη.

Τότε, ο Μητροπολίτης Κυθήρων άρχισε να σταυρώνει την γυναίκα, η οποία συνέχισε να φωνάζει τις ίδιες λέξεις για δύο ολόκληρα λεπτά!

Η λιτανεία συνεχίστηκε μέχρι τον μικρό Ναό, ωστόσο, ο «εξορκισμός» της εν λόγω κυρίας έχει συζητείται ακόμη στο νησί.Εδώ το βίντεο από το Ιησούς Χριστός Νικά :

2 σχόλια: