Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !!!


ΑΦΗΓΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΓΗΡΑΙΑ ΚΥΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΙΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ …
ΠΑΡΑΞΕΝΕΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ;
Η ΓΗΡΑΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ …
Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤ ΠΑΓΚΑΖ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ …
ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ …
Η ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΚΡΑΣΙ – ΛΑΔΙ – ΑΝΤΙΔΩΡΟ …
«ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ» 
ΤΟΥ ΔΙΑΜΗΝΥΣΕ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΨΩΜΙ, ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ …
ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ …
ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΟΠΩΣ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΛΑΔΙ,ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ …
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 2.30 ΜΕ 3 ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ …
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ Η ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΛΙΓΟ,
ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ …
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΨΥΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ …»
ΕΔΩΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΨΑΝ ΠΟΛΥ … ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ !!!http://hellasxgtopvideos.blogspot.com
http://hellasxgtopvideos.blogspot.com

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ LIBERATION "Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ"

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που βιώνουμε, αξίζει πραγματικά να (ξανα)διαβάσουμε ένα συγκλονιστικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στη μεγάλη γαλλική εφημερίδα Liberation τον Μάιο του 2012 και το οποίο παραμένει δραματικά επίκαιρο.
 
"Όχι, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, αν και δραματικό, δεν είναι μια καταστροφή. Είναι επίσης μια ευκαιρία. Γιατί η δύναμη του χρήματος έχει, για πρώτη φορά, υπερβεί με ένταση το ρυθμό της μέχρι τότε σταδιακής, σχολαστικής και προσεκτικά οργανωμένης καταστροφής του δημόσιου συμφέροντος και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και σε μια χώρα τόσο διάσημη για τη φιλοσοφία της ζωής, στον αντίποδα του αγγλοσαξονικού μοντέλου, και διάσημη για την ακούραστη αντίσταση που έχει φέρει στις πολλαπλές μορφές καταπίεσης που προσπάθησαν να τη χαλιναγωγήσουν.

Ο Έλληνας δεν χορεύει και δε θα χορέψει ποτέ στο ένα πόδι, ούτε θα σκύψει δουλικά, ανεξάρτητα από τα καθεστώτα που θέλουν να του επιβάλλουν. Χορεύει με τα χέρια του, σαν να θέλει να πετάξει προς τα αστέρια. Γράφει στους τοίχους αυτό που θα του άρεσε να διαβάσει κάπου αλλού. Καίει μια τράπεζα όταν δεν του αφήνουν πλέον την πολυτέλεια να ψήσει στην παραδοσιακή του ψησταριά. Ο Έλληνας είναι τόσο ζωντανός, όσο η ιδεολογία της απειλής θανάσιμη. Και ο Έλληνας αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου, στο τέλος πάντα σηκώνεται.
Ναι, η Ευρώπη της οικονομίας ήθελε να δημιουργήσει ένα παράδειγμα. Αλλά μες τον εκνευρισμό της να χτυπήσει τη χώρα που φαινόταν η πιο αδύναμη στη ευρωζώνη, μέσα στην υπερβολική της βία, η μάσκα της έπεσε. Είναι τώρα περισσότερο από ποτέ, η ώρα να καταδείξουμε το αληθινό της πρόσωπο: αυτό του ολοκληρωτισμού. Γιατί πρόκειται πραγματικά περί αυτού. Και υπάρχει μόνο μία απάντηση στον ολοκληρωτισμό: ο αγώνας, επίμονος και ανυποχώρητος, μέχρι τη μάχη, αν χρειαστεί, καθώς διακυβεύεται η ίδια η ύπαρξη.
Έχουμε έναν κόσμο, μια ζωή, και αξίες να υπερασπιστούμε. Παντού στους δρόμους, είναι τα αδέλφια μας, οι αδελφές μας, τα παιδιά μας, οι γονείς μας, οι οποίοι έχουν πληγεί μπροστά στα μάτια μας, ακόμα και αν είναι μακριά. Πεινάμε, κρυώνουμε και πονάμε μαζί τους. Όλα τα χτυπήματα που δέχονται μας τραυματίζουν εξίσου. Κάθε παιδί στην Ελλάδα που λιποθυμά στο σχολείο του, μας καλεί στην αγανάκτηση και στην εξέγερση.
Για τους Έλληνες, είναι καιρός να πούνε "όχι", και, για όλους εμάς, ήρθε ο καιρός να τους υποστηρίξουμε. Επειδή ο ελληνικός λαός σήμερα ηγείται της μάχης κατά του οικονομικού ολοκληρωτισμού, που καταστρέφει παντού τη δημόσια περιουσία, απειλεί την καθημερινή επιβίωση, διαδίδει την απόγνωση, το φόβο και την αποχαύνωση μέσα από έναν πόλεμο όλων εναντίον όλων.
Πέρα από έναν συναισθηματικό θυμό που εκτονώνεται με την καταστροφή των συμβόλων της καταπίεσης, αναπτύσσει έναν διαυγή θυμό, των αγωνιστών που αρνούνται να στερηθούν την ίδια τους τη ζωή προς όφελος της τραπεζικής μαφίας και της λογικής της, αυτής του "τρελού χρήματος".
Με τις συνελεύσεις της άμεσης δημοκρατίας, το κίνημα της πολιτικής ανυπακοής, το κίνημα "Δεν πληρώνω" και τις πρώτες εμπειρίες της αυτοδιαχείρισης, μια νέα Ελλάδα αναδύεται αυτή τη στιγμή, που απορρίπτει την τυραννία της αγοράς για λογαριασμό των ανθρώπων.
Δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα πάρει για τους ανθρώπους να ελευθερωθούν από την εθελοντική δουλεία τους, αλλά είναι βέβαιο ότι, αντιμετωπίζοντας τη γελοιότητα της πελατειακής πολιτικής, των διεφθαρμένων δημοκρατιών, τον τραγελαφικό κυνισμό του κράτους των banksters (τραπεζική μαφία), θα έχουμε μόνο την επιλογή -ενάντια σε κάθε εκβιασμό- να διαχειριστούμε τις υποθέσεις μας εμείς οι ίδιοι.

Η Ελλάδα είναι το παρελθόν μας. Είναι επίσης το μέλλον μας. Ανακαλύψτε την ξανά μαζί της! Το 2012 ας γίνουμε όλοι Έλληνες!"
[Πηγή: liberation.fr via ellinikoarxeio.com (Διαβάστε το άρθρο στα γαλλικά απο την Liberation)]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

versamenti
Ακόμη δεν είδαμε τίποτε γι' αυτά που έρχονται! Τα δεινά του ελληνισμού είναι μπροστά μας και είναι χειρότερα...
Αυτό που έγινε στην Κύπρο με τη σφραγίδα της ΕΕ έδειξε ποια είναι αυτή η περίφημη ΕΕ και ποια είναι η ...αλληλεγύη της απένατι στα ..ισότιμα μέλη της!
Η ληστεία από τις καταθέσεις των  κυπριακών τραπεζών επιφέτει την διάλυση της οικονομίας της Μεγαλοννήσου, με εντολή της σκύλλας Μέρκελ. Δείχνει επίσης τα δεινά που επέρχονται. Εμείς το έχουμε πει και το ξαναλέμε. Το έχουμε δημοσιεύσει και ήδη έχει δημοσιευτεί και σε πολλά άλλα sites. Οι καταθέσεις σας στις τράπεζες τις Ελληνικές, δεν είναι ασφαλείς.

Ό,τι έγινε στην Κύπρο, το πιθανότερο είναι να γίνει και εδώ. Η Σκύλλα Μέρκελ, μαζί με τους δορυφόρους της έχουν ετοιμάσει τα χειρότερα για τον ελληνισμό. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα είναι επαρχίες της Γερμανίας και οι Έλληνες ...είλωτές τους. Όταν σας λέγαμε ότι το σχέδιό τους είναι να μας κάνουν επαίτες και να πάρουν όλες τις ιδωτικές ιδιοκτησίες, ξέραμε και ξέρουμε τι λέμε.
Όσο δεν αντιστεκόμαστε, τόσο το χειρότερο για μας. Οι Κύπριοι δεν έκαναν λάθος που είπαν ΟΧΙ. Ήταν πράξη πατριωτισμού που έστω και για λίγο κλόνισε την Σκύλλα. Έδειξαν το δρόμο τον ορθό. 
Οι δικοί μας νενέκοι όμως, έχουν στρώσει το χαλί στους Ούννους και τους άλλους εχθρούς. Αντισταθείτε συλλογικά  και όλοι μαζί.
Εμείςλοιπόν σας προειδοποιούμε: οι καταθέσεις σας είναι περισσότερο ασφαλείς στο σπίτι σας παρά στις Τράπεζες. Όταν ο Σουρνάρας σάς διαβεβαιώνει ότι ...δεν κινδυνεύουν, αυτό και μόνο πρέπει να σας κάνει να υποπτεύεστε και να φοβάστε για τα επερχόμενα.

ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

Χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ επί των ημερών του Ντέμη Νικολαίδη  οδηγούν τον πρώην πρόεδρο της ομάδας ενώπιον της δικαιοσύνης.Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης έδωσε εντολή να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για χρέη της ομάδας προς το…..
Δημόσιο όσοι διατέλεσαν πρόεδροι από το 2004 και μετά.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα εμφανίστηκε οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ ο νυν πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, για τα χρέη της ΠΑΕ που ανέρχονται σε 170 εκατ. ευρώ.

to-gamato.com
 

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΞΟΦΛΗΣΕΙ;

ellinismoss
"Πλέον δεν υπάρχει καμία ελπίδα αντίστασης και ότι μόνο το σκύψιμο της κεφαλής και το «σφάξε με αγά να αγιάσω» θα είναι το εθνικό μας μέλλον".
γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Θα θυμούνται οι παλαιότεροι την δεκαετία του πενήντα, τότε που η Κύπρος αγωνίζονταν για να απελευθερωθεί από την βρετανική κατοχή, τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις που γίνονταν σχεδόν κάθε μέρα στην Αθήνα από τους φοιτητές για να υποστηρίξουν την κυπριακή εξέγερση και να καταδικάσουν τον βρετανική αποικιοκρατία. Το ξύλο έπεφτε καθημερινά, αλλά ο κόσμος δεν πτοείτο και οι διαδηλώσεις διακρίνονταν από την έντονη μαχητικότητα και αγωνιστικότητα κατά των Βρετανών και των εντόπιων δοσίλογων τους.
Τι θλιβερή σύγκριση με την σημερινή εποχή, τώρα που η Κύπρος αλλά και η Ελλάδα γίνονται θύματα της ευρωγερμανικής αποικιοκρατίας, ο κόσμος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Η καταστροφή της Κύπρου, που μπορεί να παρομοιαστεί με την μικρασιατική καταστροφή, θα έχει σοβαρότατες συνέπειες για την γενικότερη επιβίωση του όλου ελληνισμού ο οποίος πλέον μετατρέπεται σε ένα ασήμαντο αποικιοκρατικό κομμάτι της ευρωγερμανικής ολιγαρχίας, της οποίας το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ένα αδίστακτο πνεύμα χωρίς να λογαριάζει τα όποια θύματα θα συσσωρεύσει στον δρόμο του. Όσοι γνωρίζουν την γερμανική ψυχολογία αντιλαμβάνονται καλά τι εννοώ. Όταν κάποτε είχα βρεθεί περαστικός στην Γερμανία, είχα τύχει να βρεθώ μάρτυρας σε ένα τροχαίο δυστύχημα σε ένα από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Φρανκφούρτης. Μου έκανε φοβερή δυσάρεστη εντύπωση ότι οι περαστικοί όχι μόνον δεν ενδιαφέρονταν να δώσουν κάποια βοήθεια, αλλά αναρωτιόνταν αν... το θύμα είναι ασφαλισμένο. Άλλωστε η ιστορία έχει καταγράψει με όλες τις λεπτομέρειες την γερμανική μεγαλομανία του εικοστού αιώνα που επέφερε εκατομμύρια θύματα στον βωμό της κυριαρχίας τους, την οποία τελικά πλήρωσαν πολύ ακριβά αλλά φαίνεται πως δεν έβαλαν μυαλό.
Αλλά το θέμα μας δεν είναι οι Γερμανοί. Αυτοί κάνουν ό,τι κάνουν σύμφωνα με τα συμφέροντα τους, την ψυχολογία τους και την παιδεία τους. Το θλιβερό στην περίπτωση αυτή είναι η για άλλη μια φορά ελληνική προδοσία που παραδίδει ένα από τα πιο καταπονημένα και ηρωικά κομμάτια του ελληνισμού στην καταστροφή. Η Ελλάδα μετά και από αυτή τη καταστροφή, θα έχει ακόμα ένα προηγούμενο ότι πλέον δεν υπάρχει καμία ελπίδα αντίστασης και ότι μόνο το σκύψιμο της κεφαλής και το «σφάξε με αγά να αγιάσω» θα είναι το εθνικό μας μέλλον. Όσον αφορά την εκκλησία, ενώ κάποτε ήταν πρώτη στις επάλξεις του ελληνισμού σήμερα έχει μετατραπεί σε ένα δημοσιοσχετιστικό μόρφωμα που τρέμει μην τυχόν και χαλάσει τις σχέσεις του με τους δοσίλογους που έχουν παραδώσει την χώρα έρμαιο στην ευρωγερμανική βουλιμία.
Από εδώ και πέρα το μέλλον θα είναι η σταδιακή εκκένωση της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου, από όσους θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην ανόρθωση, δηλαδή επιστήμονες, διανοούμενοι, ειδικευμένο εργατικό δυναμικό, καθώς δεν θα υπάρχει κανένα φως από πουθενά και η Ελλάδα, ο ελληνισμός, θα καταντήσει μια γραφική ανάμνηση στα χρονοντούλαπα της ιστορίας. Οι δοσίλογοι θα χαίρονται ενώ και οι κάθε λογής πολιτικοί απατεώνες που θησαύρισαν τόσα χρόνια θα αισθάνονται δικαιωμένοι καθώς δεν έχουν αντιμετωπίσει καμία ουσιαστική αντίσταση στο ξεπούλημα της χώρας.
Αυτή είναι η Ελλάδα του εικοστού πρώτου αιώνα ;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

pentapostagma

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ" ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟι Ενεργοί Δημότες ούτε ψάχνονται επί ματαίω, ούτε κυνηγούν χίμαιρες. Αμέσως μόλις υπέπεσε στην αντίληψή μας το απαράδεκτο, ψευδές και συκοφαντικό κείμενο για τα γήπεδα του Δήμου μας που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Θόρυβος", επικοινωνήσαμε με τον εκδότη της εφημερίδας, κο Γιάννη Παπαγεωργίου, διαμαρτυρόμενοι εντόνως.

Ο τελευταίος μάς διαβεβαίωσε ότι η εφημερίδα του δεν διαθέτει συντάκτες που να ασχολούνται με την περιοχή του Παπάγου και του Χολαργού και κάθε σχετική είδηση, άρθρο ή σχόλιο που δημοσιεύεται σε αυτήν προέρχεται είτε από το Δήμο, είτε από αυτοδιοικητικούς παράγοντες της περιοχής. Παράλληλα, δήλωσε ότι ούτε ο ίδιος θα μπορούσε να έχει εκπονήσει ανάλογα κείμενα, καθώς οι γνώσεις του περιορίζονται στην περιοχή του Ψυχικού, όπου και πολιτεύεται.

Περί του επίμαχου κειμένου, ο κος Παπαγεωργίου μας απήντησε ότι εστάλη στην εφημερίδα του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη μορφή Δελτίου Τύπου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και δημοσιεύτηκε αυτούσιο, καθώς η εφημερίδα δεν έχει γνώση και άποψη περί του συγκεκριμένου θέματος, ώστε να επέμβει σχετικά. Συνακόλουθα, παραδέχτηκε ότι το κείμενο είναι αρκούντως ειρωνικό και επιθετικό κατά των Ενεργών Δημοτών, γεγονός που αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι δεν προήλθε από την εφημερίδα του, καθώς η θέση της είναι ουδέτερη και δεν τρέφει κανένα μένος ούτε κατά του κου Ξύδη, αλλά κυρίως ούτε κατά του κου Νικολάου. Δέχτηκε μάλιστα με χαρά να δημοσιεύσει τη δική μας απάντηση στο αμέσως επόμενο τεύχος.

Πράγματι, στην ίδια σελίδα υπάρχει πληθώρα ειδήσεων από το χώρο του αθλητισμού της περιοχής μας, οι οποίες είναι πασίδηλο ότι έχουν σταλεί στην εφημερίδα από παράγοντες του Παπάγου και του Χολαργού, ενώ στην αμέσως διπλανή σελίδα φιλοξενείται, όλως τυχαίως.., συνέντευξη του κου Ξύδη!

Σήμερα, ο κος Ξύδης, μέσω Δελτίου Τύπου, σαφέστατα αδειάζει τον κο Παπαγεωργίου, διατείνεται ότι ουδέποτε εστάλη από το Δήμο κείμενο στην εφημερίδα "Θόρυβος" σχετικά με τα γήπεδα της περιοχής μας και ουσιαστικά παρουσιάζει τον εκδότη ως ψεύτη ...

Επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση, οι Ενεργοί Δημότες Παπάγου Χολαργού γνωρίζουν τον κο Παπαγεωργίου ως έναν αξιοπρεπέστατο και τίμιο άνθρωπο που κοσμεί επί πολλά χρόνια το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αντίθετα, οι εμπειρίες μας με τον κο Ξύδη και τα στελέχη της παράταξής του, από την προεκλογική περίοδο του 2010 έως και σήμερα, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές σε ό,τι αφορά τη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Άλλωστε αυτός είναι και ο βασικός λόγος των προσωπικών και νομικών αντιπαραθέσεων του επί κεφαλής και των στελεχών μας με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, καθώς σε πολιτικό επίπεδο μας απασχολεί μόνο η ευημερία της ευρύτερης περιοχής μας.

Αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία κάποιων να γίνουν βασιλικότεροι του Βασιλέως, προκειμένου να ευχαριστήσουν τον αρχηγό τους για τις θέσεις Διοίκησης που έλαβαν, όμως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το κάνουν. Παρακαλείται ο κος Ξύδης, αντί να προσπαθεί να φορτώσει τα λάθη της παράταξής του σε σοβαρούς ανθρώπους, όπως ο κος Παπαγεωργίου, να ελέγχει καλύτερα τους στενούς του συνεργάτες, αλλά και το τι και πώς φεύγει από το Δήμο προς τα ΜΜΕ. Άλλωστε αυτό είναι και το μόνο πράγμα με το οποίο ασχολείται εδώ και 2,5 χρόνια. Τέλος, παρακαλούμε τη Νέα Πορεία να αλλάξει επιτέλους την πολιτική της στρατηγική που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στη δημιουργία αμφιλεγόμενων εντυπώσεων, χωρίς καμία απόδειξη.Εκ του Γραφείου Τύπου των Ενεργών Δημοτών

Η ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΕΧΑΣΕ 3-1 ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΣΝΙΑ


ellas-exase

ΑΝΤΙΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!
Τραγωδία η εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Με τα χέρια κάτω παραδόθηκε στην Βοσνία, χάνοντας με εξαιρετική ευκολία. Ένα σκέτο ναυάγιο η εθνική αποδείχθηκε πολύ μικρή και για το Μουντιάλ. Εμείς λέμε αντίο Μουντιάλ, γιατί αυτό ήταν σκορποχώρι. Καλύτερα, ας κάτσουν στα σπίτια τους να γλιτώσουμε και τα έξοδα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ): ΑΛΛΑΞΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΠΑΝΙΑΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ


asthenia-sok

Το 9χρονο αγόρι που θα δείτε στο βίντεο, πάσχει από μια σπάνια δερματική ασθένεια. Το δέρμα του μοιάζει σαν να ξεφλουδίζει, ενώ όταν η πάθηση είναι σε έξαρση, δεν μπορεί ούτε να κουνηθεί από τους πόνους.
Οι γιατροί στην πόλη όπου ζει σήκωσαν τα χέρια τους ψηλά και δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την αιτία που προκάλεσε αυτό στο δέρμα του. Κάποιο μίλησαν για γενετική ή χρωμοσωματική ανωμαλία. Κάποιοι άλλοι για icthyosis, ή για harlequin disorter. Σε κάθε περίπτωση έχουν στείλει δείγματα ιστών αλλά και αίμα από το παιδί, στις ΗΠΑ για εξέταση. Όπως λένε οι γονείς του, οι πόνοι είναι αβάσταχτοι, δεν μπορεί ούτε καν να ξαπλώσει όταν τον πιάνουν κρίσεις. Το δέρμα δείχνει να σκίζεται, μοιάζει με κορμό δέντρου.
Πριν λίγο καιρό ο 9χρονος Σάμι Μουσίλι, αναγκάστηκε να φύγει και από το σχολείο. Οι συμμαθητές του, τον είχαν περιθωριοποιήσει, τον χλεύαζαν, τον είχαν στοχοποιήσει και τον κορόιδευαν.
Όμως δεν είναι μόνο αυτό, οι άθλιες συνθήκες που το παιδάκι ζει, οι σκόνη, η βρωμιά, η έλλειψη νερού, και γενικά η απουσία υγιεινής, επιδεινώνουν την κατάσταση του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΠΗΓΗ : PERIERGAA

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: SIEMENS-INTRAKOM ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ …ΣΑΜΑΡΑΣ

Αργυρώνητοι πολιτικοί,  έπαιρναν τις μίζες από τη Siemens και τις μετέφεραν σε κούτες. Ένα εκατομμύριο μάρκα o Tσουκάτος τα πήγαινε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, διακόσιες χιλιάδες ο Μαντέλης και πάει λέγοντας. 

H ψηφιακή τεχνολογία του ΟΤΕ που πέρασε στα χέρια της Siemens και Intracom μετά την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993, άνοιξε τους ορίζοντες για να διαβρωθεί παντελώς το πολιτικό σύστημα!
Γιατί όμως από την πρώτη στιγμή κουκουλώθηκε το σκάνδαλο και αποσυνδέθηκε η SIEMENS από την INTRACOM; Για ποιο λόγο η εξεταστική επιτροπή της βουλής με πρωταγωνιστή τον τότε Πρόεδρό της Σήφη Βαλυράκη "έθαψε" την υπόθεση INTRACOM (Κόκκαλης), όταν είναι γνωστό ότι οι δύο εταιρείες, γερμανική και ελληνική πήγαιναν …αγκαζέ; 
Αύριο, η αποκάλυψη που δείχνει ότι το σκάνδαλο είναι SIEMENS-INTRACOM και στο ...βάθος Σαμαράς. 
Η αποκάλυψη θα δημοσιευτεί στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" και αύριο το πρωί, εδώ. 

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!


kalasnikof

Έτσι θα κάνουν από 'δω και στο εξής τις ληστείες.
Με έστειλε η Μέρκελ για να κάνω ένα "κούρεμα" στις καταθέσεις, Δώστε μου το 40% των καταθέσεων της Τράπεζας!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ STAR SYSTEM

Αστέρια της TV ακόμη και της φόρμουλα. Δείτε τους πώς έγιναν!
Βέβαια πρόκειται για επεξεργασία στο photoshop για να δείτε πώς θα ήταν εάν ήταν χοντροί. Τα αποτελέσματα είναι εντυπαωσιακά αληθοφανή.Brad Pitt


Penelope Cruz


Cameron Diaz


Jessica Alba


Lindsay Lohan


Jennifer Aniston


Claudia Schiffer


Britney Spears


Jennifer Lopez


Jim Carrey


Anna Kournikova


Jessica Biel


Carmen Electra


Pamela Aderson 
newsbeast

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ (;) ΦΕΚ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο…ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ;
 

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Η ιστορία το έχει αποσιωπήσει. Βρίσκεται καταχωνιασμένο στα συρτάρια του Εθνικού Τυπογραφείου, χωρίς ο πολύς κόσμος να γνωρίζει βάσει ποίων αποφάσεων το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) τυγχάνει φορολογικής ασυλίας! Σε ποια τερτίπια βασίστηκε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης ώστε να εγγράψει στο ΚΙΣ τα 80 ακίνητα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο; Η καταγγελία για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έγινε προ εβδομάδος στην «Ελεύθερη Ώρα» και μέχρι σήμερα δεν την έχει διαψεύσει! Με ποιο τρόπο παραχωρήθηκε η διαχείριση της περιουσίας των Ισραηλιτών στους ίδιους και αφαιρέθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο η δυνατότητα να εισπράττει τον αναλογούντα φόρο; Ποιος σκαρφίστηκε το σχετικό νόμο φορολογικής ασυλίας των Ισραηλιτών; Πέρασε από τη Βουλή και πότε;

Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε προκαλούν ανατριχίλα σε όλα τα επίπεδα. Αρχίζοντας από τον πολιτικό που χάρισε την πλήρη φορολογική ασυλία του ΚΙΣ. Είναι ο αποκληθείς Γέρος της Δημοκρατίας! Ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν ο δημοκράτης Πρωθυπουργός που γνωρίζουμε από την Ιστορία ή μήπως ο ρόλος του σε κάποια σημεία του υπήρξε ιδιαίτερα σκοτεινός και ύποπτος; Πόσο δημοκράτης μπορεί να ήταν ο Πρωθυπουργός της λεγόμενης Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας ο οποίος κατέφυγε σε παραποιήσεις ΦΕΚ με την ανάληψη των καθηκόντων του, μόλις δηλαδή αποχώρησαν τα γερμανικά στρατεύματα από τη χώρα μας τον Οκτώβριο του 1944;

Θυμίζουμε ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου ηγήθηκε ως Πρωθυπουργός, υπουργός Εξωτερικών και προσωρινά υπουργός Στρατιωτικών, της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις 18 Οκτωβρίου 1944, αντικαθιστώντας τη διορισμένη από τους Γερμανούς Κυβέρνηση Ράλλη.

Ανέλαβε τα καθήκοντά του στις  23 Οκτωβρίου 1944, και το πρώτο πράγμα που φρόντισε να κάνει ήταν να προβεί σε δύο πρωτοφανείς πλαστογραφήσεις ΦΕΚ (Φύλλων Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) καταργώντας νόμους που αφορούσαν τη διαχείριση της περιουσίας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ). Ο …Γέρος της Δημοκρατίας μαζί με το υπουργικό συμβούλιο στις 27 Οκτωβρίου 1944 και στις 10 Νοεμβρίου 1944, φαίνεται πως κατέγραψε δυο μαύρες σελίδες στην ιστορία του, τις οποίες αποκαλύπτουμε σήμερα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.


Ως γνωστόν,  κάθε νέο έτος τα ΦΕΚ αρχίζουν την αρίθμησή τους από το Νο1 και τη συνεχίζουν αυξητικά έως τη λήξη του χρόνου, για να ξεκινήσουν πάλι από τον αριθμό 1 την επόμενη χρονιά.

Η διορισμένη κυβέρνηση Ράλλη (η δοσίλογη) παραιτήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1944, η δε παραίτησή της δημοσιεύθηκε στο 242 ΦΕΚ με το Διάγγελμα του τότε «Προέδρου της Κυβερνήσεως Δ. Ράλλη προς τον Ελληνικόν Λαόν». Αυτό ήταν και το τελευταίο ΦΕΚ του έτους.

Η οποιαδήποτε επομένη κυβέρνηση, διορισμένη ή εκλεγμένη, όφειλε να συνεχίσει την έκδοση των ΦΕΚ από τον αριθμό που σταμάτησε η προηγούμενη.

Aυτό ήταν το τελευταίο ΦΕΚ-Νο 242- από την παραιτηθείσα κυβέρνηση Ράλλη. Το επόμενο ΦΕΚ έπρεπε να συνεχίζει από τον αριθμό 243. Ο ...Γέρος της Δημοκρατίας φαίνεται πως έκανε...γιάφκα τα ΦΕΚ. 
Έλα όμως που με την ανάληψη των καθηκόντων της  Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, όλα ήρθαν τα πάνω-κάτω!

Η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου που όπως είπαμε ηγήθηκε της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις  23 Οκτωβρίου 1944, θα έπρεπε να συνεχίσει τα ΦΕΚ από τον αριθμό 243. Αλλά και από την αρχή να ήθελε να ξεκινήσει με το αιτιολογικό ότι μόλις είχε τελειώσει ο πόλεμος, θα έπρεπε να  γράψει «ΦΕΚ 1». Έλα όμως που ο …Γέρος της Δημοκρατίας έκανε κάτι πρωτοφανές: Πήρε το ΦΕΚ 6 της 18ης Ιανουαρίου 1944 και το …μετάλλαξε! Έτσι, στις 27 Οκτωβρίου 1944 εξέδωσε νέο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό 6!!! Τι σημαίνει αυτό; Ότι την ίδια χρονιά, είχαμε δύο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό! Απίστευτο! 


Δείτε τα …δίδυμα ΦΕΚ και κάντε συγκρίσεις. Βρείτε τις διαφορές που λένε στα κουίζ! Απίστευτο, αλλά «για καλό σκοπό και πατριωτικό» πιθανώς να έλεγε ο …Γέρος της Δημοκρατίας, εάν ζούσε σήμερα. Ποιος ήταν ο… καλός σκοπός;

Τον διαβάζουμε, όπως αναγράφεται στο παραποιημένο ΦΕΚ 6, με υπογραφή Γεώργιου Παπανδρέου και του τότε υπουργικού συμβουλίου:

Άρθρον 1.

1. Καταργούνται οι Νόμοι 1977/44 και 1180/44.

2. Άπαντα τα εις Ισραηλίτας ανήκοντα πάσης φύσεως περιουσιακά αντικείμενα, τα συμφώνως προς τα διατάξεις του Νόμου 1180/44 τελούντα ήδη υπό την διαχείρισην του Ελληνικού Δημοσίου και ευρισκόμενα εις τα αποθήκας της Υπηρεσίας Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών ή εις ιδιωτικάς τοιαύτας ή αλλαχού, αποδίδονται εις τους νομίμους αυτών κατόχους, καθ’ην διαδικασίαν αρχικώς ταύτα παρελήφθησαν. Η απόδοσις των αντικειμένων τούτων ενεργείται χωρίς αφαίρεσιν του βάσει των οικείων αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών αποδοθέντος ποσοστού 10% εφ’ εκάστης ισραηλιτικής περιουσίας εις τον καταδόντα προς το Δημόσιον ταύτην αλλά με κράτησιν ποσοστού 5% του παρακρατούμενου προς τακτοποίησιν προκαταβολών ενεργηθεισών συμφώνως προς τας διατάξεις του Νόμου 1180/44 εκ του Δημοσίου Ταμείου προς αντιμετώπισιν των δαπανών της ρηθείσης υπηρεσίας αφ’ενός, και δι’ έξοδα λειτουργίας ταύτης αφ’ ετέρου».

Σε απλά ελληνικά, ο …νέος νόμος που καταργούσε τους 1977/44/ και 1180/44, λέει ότι: Τα περιουσιακά αντικείμενα των Ισραηλιτών τα οποία είχαν περιέλθει  στη διαχείριση του Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να φορολογηθούν, από την οποία φορολόγηση αποδιδόταν και ποσοστό 10% ως αμοιβή σε όποιον κατέδιδε την κρυμμένη άρα και αφορολόγητη περιουσία τους, επιστρέφονταν στους Ισραηλίτες, με μια απλή παρακράτηση 5% ως έξοδα και δαπάνες του Δημόσιου Ταμείου.  

Φαίνεται όμως πως η πλαστογράφηση αυτή, δεν ικανοποιούσε 100% τα συμφέροντα του ΚΙΣ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου) με αποτέλεσμα ο… Γέρος της Δημοκρατίας να έρθει προθύμως στις 10 Νοεμβρίου 1944 και να προβεί σε νέα παραποίηση ΦΕΚ. Πρόκειται για το ΦΕΚ 14 της 24ης Ιανουαρίου 1944, το οποίον πλέον… μασκαρεύτηκε σε ΦΕΚ 14 της 10ης Νοεμβρίου του ιδίου έτους:


Δείτε τις διαφορές, όπως στο προηγούμενο κουίζ! Δίδυμα ΦΕΚ αλλά με τεράστιες διαφορές.

Στο νέο-μασκαρεμένο ΦΕΚ 14, ο Γ. Παπανδρέου και τα μέλη της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στο 2ο άρθρο, πρόσθεσαν νέα παράγραφο 2, με αποτέλεσμα τον αναριθμητισμό των §2 και 3 οι οποίες… μετακόμισαν ένα νούμερο παρακάτω. Επιπλέον, δεν πρόκειται περί αναδημοσίευσης, όπως λέει το ΦΕΚ 14 αλλά περί πλήρους μετατροπής του νοήματος του ΦΕΚ. Αντιγράφουμε από το ΦΕΚ 14:

2. Το προσωπικόν της Υπηρεσίας ταύτης, ης προΐσταται ανώτερος υπάλληλος της Γενικής Διευθύνσεως Δημοσίου Λογιστικού απαρτίζεται εξ υπαλλήλων της Γενικής Διευθύνσεως Δημοσίου Λογιστικού ή και εξ υπαλλήλων ετέρων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών ή ετέρων Υπουργείων των υπαλλήλων τούτων αποσπασμένων δι’ αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών και του οικείου Υπουργού.

Πάσα συναφής διά την λειτουργίαν της Υπηρεσίας ταύτης δαπάνη, προκαταβαλλομένη νυν εκ του Δημοσίου Ταμείου βαρύνει τας ισραηλιτικάς περιουσίας κατά τα εν τω εδαφίω 2 του άρθρου 1 οριζόμενα.

Η δε §3 έχει τροποποιηθεί σε: «Η αμοιβή των διαχειριστών ορίζεται δι’ αποφάσεως του Υπουργού των Οικονομικών», ενώ το προηγούμενο ΦΕΚ 6 έγραφε: «Η αμοιβή των διαχειριστών τούτων ορίζεται και καταβάλλεται ως και των παρά τη Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών περιουσιών υπηρετούντων Υπαλλήλων»!!! 


 


 "Η πρώτη παραποίηση δεν έφτανε για να ικανοποιήσει το ΚΙΣ και ο...Γέρος της Δημοκρατίας προχώρησε και σε δεύτερο πλαστό ΦΕΚ στις 10 Νοεμβρίου 1944. Προέβη δηλ. σε παραποίηση της παραποίησης".
Θα μπορούσε κανείς να αντιτείνει; «Καλά έκανε ο Γεώργιος Παπανδρέου και απέδωσε στους κατόχους τους τα περιουσιακά στοιχεία των Ισραηλιτών; Γιατί να θεωρηθούν κατεσχημένα;».

Απάντηση: Την προνομιακή μεταχείριση που έδειχνε το ελληνικό Δημόσιο προς τους Ισραηλίτες δεν την έδειχνε καν στους Έλληνες. Αυτό το «απαλλάσσονται πάσης δεσμεύσεως ή οιασδήποτε άλλης υποχρεώσεως, έναντι του Ελληνικού Δημοσίου», δεν το είχαν ποτέ οι γηγενείς Έλληνες. 
 Δείτε, για παράδειγμα, το ΦΕΚ 17 της 22ας Ιανουαρίου 1946: «Άρθρον Μόνον 1. Επί κληρονομιών Ισραηλιτών Ελλήνων υπηκόων απωλεσθέντων κατά την διάρκειαν του πολέμου συνεπεία των φυλετικών διωγμών εκ μέρους του εχθρού εφόσον ούτοι δεν κατέλιπον εκ διαθήκης κληρονόμους, δεν εφαρμόζεται το άρθρον 12 του νόμου 2310/1920 «περί της εξ αδιαθέτου κληρονομικής διαδοχής», αι δε σχολάζουσαι κληρονομίαι περιέρχονται εις ιδρυθησόμενα δια Β. Διατάγματος Νομικό Πρόσωπον όπερ θα έχη ως σκοπόν την περίθαλψιν και αποκατάστασιν των Ισραηλιτών της Ελλάδος».Για να δούμε όμως τι έλεγαν αυτοί οι νόμοι 1977/44 και 1180/44 τους οποίους κατάργησαν τα γιαλαντζί ΦΕΚ 6 και ΦΕΚ 14 του Γεωργίου Παπανδρέου; Ψάχνοντας τους συγκεκριμένους νόμους οι οποίοι αφορούσαν στον τρόπο διαχείρισης των κατασχεμένων Ισραηλιτικών περιουσιών, φτάνουμε σε δύο ΦΕΚ: το ΦΕΚ 26 της 12ης Φεβρουαρίου 1944 και στο ΦΕΚ 160 της 1ης Ιουνίου 1843.

Στο ΦΕΚ 26 που αφορά στο νόμο 1180/44 αναφέρεται:

Άρθρον 1.

Συνιστάται παρά τω Υπουργείω Οικονομικών Κεντρική Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών περιουσιών. Η υπηρεσία αύτη υπάγεται απ’ ευθείας εις τον Υπουργόν των Οικονομικών. Σκοπός της Υπηρεσίας ταύτης είναι η διαχείρισης των δυνάμει της από 23/11/43 διαταγής Στρατιωτικού Διοικητού Ελλάδος κατασχεθεισών και εις το Ελληνικόν Δημόσιον προς διαχείρισιν παραδοθεισών, Ισραηλιτικών περιουσιών. Η αρμοδιότης της Υπηρεσίας ταύτης εκτείνεται εφ’ όλης της χώρας εξαιρέσει της Γενικής Διοικήσεως Μακεδονίας.

Άρθρον 2.

1.     Την κατά το προηγούμενον άρθρον συνιστωμένη υπηρεσίαν διεθύνει ανώτερος δημόσιος υπάλληλος οριζόμενος δι’ αποφάσεως του Υπουργού των Οικονομικών. Δι’ αποφάσεως αυτού του Υπουργού, αποσπάται εκ δημοσίων το λοιπόν αναγκαιούν προσωπικόν εις την υπηρεσίαν ταύτην.

2.     Πάντα τα αφορώντα την αρμοδιότητα της κατά τα ανωτέρω συνιστωμένης υπηρεσίας και την εν γένει λειτουργία αυτής καθορισθήσονται δι’ αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών. Δι’ ομοίων αποφάσεων θέλουσι καθορισθή τα καθήκοντα, τα δικαιώματα και η αρμοδιότης των οργάνων της υπηρεσίας ταύτης.

Άρθρον 3.

1.     Παρά τη ως ανωτέρω υπηρεσία συνιστάται γνωμοδοτική Επιτροπή αποτελουμένη: α) εκ του Διευθυντού της υπηρεσίας ως Προέδρου και β) των Προέδρων ή αναπληρωτών των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Αθηνών και Πειραιώς και των Εμπορικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς. Η Επιτροπή γνωματεύει επί παντός ζητήματος αφερώσι την διαχείρισιν των Ισραηλιτικών περιουσιών υποβαλλομένη αυτ΄λη υπό της αρμοδίας υπηρεσίας.Αντιστοίχως, το ΦΕΚ 160 του νόμου 205/43 που αφορά στη διαχείριση των Ισραηλιτικών περιουσιών της Μακεδονίας, αναφέρει στα άρθρα 1,6,11:

Άρθρον 1.

Συνιστάται παρά τη γενική Διοικήσει Μακεδονίας ειδική υπηρεσία υπό τον τίτλον «Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών» σκοπόν έχουσα την επιμέλειαν της διαχειρίσεως των παρά των Γερμανικών Αρχών Κατοχής κατασχομένων ή εγκαταλειπομένων Ισραηλιτικών περιουσιών της περιφερείας της Γενικής Διοικήσεως Μακεδονίας.

Άρθρον 6.

Παρά τη αυτή υπηρεσία συνιστάται ειδική γνωμοδοτική επιτροπή αποτελουμένη εξ ενός Δικαστικού, ως Προέδρου, εξ ενός Δημοσίου οικονομικού υπαλλήλου, εκ δύο ανωτέρων δημοσίων υπαλλήλων, εξ ων ο έτερος μηχανικός…κ.λ.π.

Άρθρον 11.

Οι διαχειρισταί εμπορικών, επαγγελματικών και άλλων επιχειρήσεων πάσης φύσεως υποκαθίστανται εις τας σχετικάς προς την επιχείρησιν μισθωτικάς σχέσεις του μισθωτού Ισραηλίτου, μη ευθυνόμενοι πέραν του ποσού της διαχειριζόμενης περιουσίας.

Συμπέρασμα:  Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο αποκληθείς και Γέρος της Δημοκρατίας, επανέφερε το… έγκλημα του Ελευθέριου Βενιζέλου, ο οποίος το 1920 καθιστούσε το ΚΙΣ Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου προσφέροντάς του φορολογική ασυλία. Με δύο πλαστά ΦΕΚ, ο Γεώργιος Παπανδρέου κατήργησε την υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών και τον Υπουργό των Οικονομικών που  ήλεγχε-διαχειριζόταν και φορολογούσε το ΚΙΣ! Ο …Γέρος της Δημοκρατίας αφαίρεσε από την Πολιτεία τον έλεγχο των περιουσιών του, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να μην γνωρίζουμε ποια και πόση είναι η Ισραηλιτική περιουσία!

Μην μας φαίνεται λοιπόν παράξενο που μετά από κάμποσα χρόνια, είδαμε τον εγγονό του Γέρου της Δημοκρατίας τον Γιωργάκη Παπανδρέου, να πηγαίνει σε συναγωγή με το κλασικό εβραϊκό σκουφάκι! 
 Τα ντοκουμέντα που παρουσιάσαμε είναι συγκλονιστικά, ωστόσο καλούμε τόσο την τρικομματική κυβέρνηση αλλά και το ΚΙΣ να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:

α) Ποιανού την έγκριση είχε η ειδικού σκοπού Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας για να υπογράψει τα δύο ΦΕΚ; Αφού δεν υπήρχε Βουλή!

β) Είναι δυνατόν να εμφανίζονται δύο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό, την ίδια χρονιά;

γ) Είναι δυνατόν η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας να έχει υπογράψει μόνο δύο ΦΕΚ με τους αριθμούς 6 και 14; Πού είναι τα ενδιάμεσα νούμερα; Έκαναν… γιάφκα τα ΦΕΚ;

δ) Τι είναι το ΚΙΣ; Off Shore εταιρεία μέσα στην ελληνική επικράτεια;

Ιδιαιτέρως, καλούμε τον κ. Κουβέλη να απαντήσει έστω τώρα. Είναι δυνατόν να σφαγιάζει με μέτρα τους Έλληνες φορολογούμενους, να πετσοκόβει μισθούς-συντάξεις-επιδόματα, να αυξάνει στα ύψη τη φορολόγηση του λαού και ο ίδιος να απολαμβάνει φορολογικής ασυλίας, έχοντας εντάξει 80 ακίνητα στο ΚΙΣ; Δεν πληρώνεται ούτε ένα ευρώ κύριε Κουβέλη κι έρχεστε να γίνεται τιμητής των πάντων;
"Νέοι Άνθρωποι-Ελεύθερη Ώρα"