Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ!

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε στον Πάπα Φραγκίσκο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης περπάτησε μαζί με τον Πάπα Φραγκίσκο στο γαλάζιο χαλί μέχρι και την αίθουσα υποδοχής επισήμων όπου ανέμεναν οι Μητροπολίτες Γέρων Περγάμου Ιωάννης και Αμερικής Δημήτριος.

ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ! ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Η είδηση είναι αποκλειστικότητα του epirusgate.blogspot.g ωστόσο εμείς κρατούμε επιφυλάξεις από δω μέχρι την Ηγουμενίτσα. Εκεί δηλ. που στληθηκε η επιχείρρηση για να φτάσει τελικά στο  Εθνικό Νομισματοκοπείο στον Χολαργό. Είναι δυνατόν να επιστρέψουμε στη δραχμή, κάτι που θα ήταν ευχής έργο; Ο Σαμαράς, ο τσίρλας θα πάρει τέτοια απόφαση; Τρίχες!
Διαβάστε τι λέει η είδηση:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΥΡΙΟΥ ΤΑΡΑΞΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. ΕΠIΧEΙΡΗΣΕ Ν' ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙ!

Εξαιρετικά ύποπτη υπόθεση..
Συνελήφθη ύστερα από μάχη και αφού απείλησε τους αστυνομικούς με οπλισμένο ψαροντούφεκο..
Ο κατηγορούμενος δεν συνεργάζεται με τις αρχές, προκάλεσε πλείστα όσα προβλήματα κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του, ενώ επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί με ζιπέλαιο!

Από τις έρευνες προέκυψε ότι με τροχόσπιτο έχει ταξιδέψει και σε άλλα νησιά της χώρας και ότι αφίχθη στη Ρόδο από την Κρήτη.


ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΠΗΛΙΝΟ ΑΓΓΕΙΟ 7.300 ΕΤΩΝ

ΟΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ 
Πήλινο αγγείο του 5.300 πχ στην Μαγνησία. Πήλινο σφαιρικό αγγείο με πολύχρωμη διακόσμηση βρέθηκε στο Διμήνι Μαγνησίας, το οποίο τοποθετείται στην Νεότερη Νεολιθική Ι Εποχή, δηλαδή μεταξύ 5300-4800 πχ…
aa122
Το συγκεκριμένο αγγείο είναι μοναδικό σε σχήμα και διακόσμηση και...

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΖΟΡΜΠΑ: O ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


Η ανακοίνωση του πρ. Δημάρχου Β. Ζορμπά για, τον με διευρυμένη πλειοψηφία, ψηφισθέντα Προϋπολογισμό 2015 του Δήμου Αγίας Παρασκευής, βρίσκεται σε απόσταση από την αλήθεια και κρύβει τη δική του πολιτική.
Είμαστε υποχρεωμένοι να θυμίσουμε ότι:

ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ Γ.A.Σ.ΧΟΛΑΓΟΥ! ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ

Το δελτίο τύπου του Γ.Α.Σ.Χολαργού μας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑ Τοπικής Κατηγορίας -2 Γυναικών, στο κλειστό γήπεδο του Αγ. Στέφανου, η ομάδα του Γ.Α.Σ. Χολαργού σημείωσε τη...

ΣΟΒΑΡΑ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS!



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία”

            Στην Πατρίδα μας, η δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου καταπατά ασύστολα το Σύνταγμα των Ελλήνων πολιτών – παρ΄ ότι Συνταγματολόγος ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - καταξευτιλίζει τους θεσμούς και κωλυσιεργεί στον έλεγχο των πάσης φύσεως λιστών (Λαγκάρντ, Ράιχενμπαχ κα) προκειμένου να μην αποδοθεί δικαιοσύνη προς όλους εκείνους τους εμπλεκόμενους που φοροδιέφυγαν ή φοροέκλεψαν το Δημόσιο. Αντίθετα, διώκονται οι νοικοκυραίοι και οικογενειάρχες που δεν έχουν άλλη δυνατότητα πληρωμής από την συνεχιζόμενη φοροκαταιγίδα.
            Μέσα σε αυτό το δυσβάσταχτο και νεφελώδες τοπίο, η ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε να «στείλει» στο εδώλιο 64 κατηγορουμένους για τις σκοτεινές διαδρομές των μαύρων ταμείων της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Siemens. Μαύρο - κατάμαυρο χρήμα που διακινήθηκε για τη σύμβαση 8002 μεταξύ της γερμανικής εταιρείας και του ΟΤΕ. Βρώμικο χρήμα που εξαγόρασε συνειδήσεις και έκαμε πολλούς πλούσιους. Εγκαλούνται, πρώην στελέχη του ΟΤΕ, πρώην στελέχη της Siemens, πρώην υπουργοί. Κατηγορούνται για ενεργητική και παθητική δωροδοκία, καθώς επίσης για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Μια έρευνα που ξεκίνησε το 2006 και παρ΄ ότι έχουν περάσει 8 χρόνια, εντούτοις ακόμη καρκινοβατεί!! Αλλά, κάλλιο αργά παρά ποτέ!

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ 7 ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΔΕΙΤΕ...

Για ελάτε να θυμηθούμε τους 7 σοφούς της Αρχαιότητας, διότι είναι βέβαιον ότι δεν τους γνωρίζετε καλά.
Πάμε λοιπόν. 
Θαλής ο Μιλήσιος
Σόλων ο Αθηναίος
Πιττακός ο Μυτιληναίος
Βίας ο Πριηνεύς
Κλεόβουλος ο Ρόδιος
Περίανδρος ο Κορίνθιος
Τον 7ο σοφό τον γνωρίζετε; Αποκλείεται. Μπείτε μέσα να δείτε:

ΚΑΙ ΝΕΟ "ΚΑΝΟΝΙ" ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ! Γ@ΜΩ ΤΟ SUCCESS ΣΟΥ STORY ΣΑΜΑΡΑ...

Η κατάσταση μέρα με τη μέρα χειροτερεύει. Τα πολιτικά λαμόγια τύπου Σαμαρά-Βενιζέλου, Μυταράκη, Βρούτση, Σταϊκούρα, μόνο ψέματα λένε για την ανάπτυξη που έρχεται. Είναι χυδαίοι ψεύτες. 
Δείτε λοιπόν το δημοσίευμα από το "Χωνί" για να δείτε ποια ακόμη μεγάλη επιχείρηση κατέρρευσε κάτω από τη...χιονοστιβάδα του Success story:

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... ΣΗΜΕΡΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1. Η  προβληματική και εκτραπείσα Αραβική Άνοιξη  που έχει προκαλέσει από τον Δεκέμβριο  του 2011 σαρωτικές αλλαγές σε Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ-Β.ΑΦΡΙΚΗ, με ανατροπές καθεστώτων (ΑΙΓΥΠΤΟ-ΤΥΝΗΣΙΑ-ΥΕΜΕΝΗ), εμπλοκές ξένων δυνάμεων και διεθνών περιφερειακών οργανισμών (πχ  η επτάμηνη αεροπορική επιχείρηση του ΝΑΤΟ στη  ΛΙΒΥΗ), καθώς και η  τετράχρονη πολεμική 
αντιπαράθεση, χωρίς να είναι ορατό το τελικό αποτέλεσμα (ΣΥΡΙΑ). Τέλος, το Ισλαμικό κράτος  έχει προκαλέσει την ανάμειξη στο Ιράκ των Κούρδων, της Τουρκίας, διαφόρων Σουνιτικών κρατών καθώς...

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΗΣ!!!

Αίσχος για όσους αγαπάμε την Ρεάλ, είναι κατάπτωση να αποποιείται την χριστιανική της ταυτότητα προς χάριν των Αράβων του Άμπου Ντάμπιπ. Έβγαλαν το σταυρό από το σήμα της Ρεάλ.
 
Η συζήτηση για τον Πρόεδρο της Ρεάλ και μεγαλοεργολάβο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει φουντώσει για ακόμα μία φορά. 
 
Αυτή τη φορά ο Πέρεθ, που είναι εθισμένος σε.. .δαπανηρές μεταγραφές και μεγαλεπήβολα πλάνα, προχώρησε σε μία μικρή "προδοσία" της ιστορίας της "βασίλισσας" προκειμένου να εξασφαλίσει τα εκατομμύρια...

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ TEASE ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Στον Χολαργό έρχονται και σημαντικες προσωπικότητες. Μία από αυτές μέχρι πριν από λίγη ώρα βρισκόταν στο γνωστό Cafe' Tease επί της οδού Περικλέους. 
Ποιος ήταν αυτός;

ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ: "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ"! ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης, Σωτήρης Σκουλούδης
 
Στις επιστημονικές ανακοινώσεις που άρχισαν σήμερα το πρωί στο αμφιθέατρο του Yπουργείου Πολιτισμού στρέφεται το ενδιαφέρον αναφορικά με την ανασκαφή στον Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη.
Στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού θα γίνουν οι επιστημονικές ανακοινώσεις για την έρευνα στον λόφο ΚαστάΤέσσερις μήνες από την έναρξη της τελευταίας περιόδου της ανασκαφής και λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωσή της με την ανεύρεση του σκελετού του νεκρού, το Υπουργείο Πολιτισμού οργάνωσε την παρουσίαση, ενώ η γενική γραμματέας Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη προσκάλεσε στην Αθήνα όλη την ανασκαφική ομάδα, τους εργάτες και τους συντηρητές.

Αναμένεται μια συζήτηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι επιστήμονες που συνεργάστηκαν θα παρουσιάσουν την άποψή τους σχετικά με πολλά θέματα, κύρια και δευτερεύοντα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουν εκφραστεί και σύμφωνες και αντίθετες γνώμες, οπότε μια επαφή των επιστημόνων και του Τύπου με τους ανασκαφείς έχει ιδιαίτερη σημασία.

Oμιλία Περιστέρη


ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ!

Άνδρας οπλισμένος με καραμπίνα εισέβαλε νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε ανθοπωλείο στηνΤούμπα στη Θεσσαλονίκη και αφού πυροβόλησε στο πρόσωπο την υπάλληλο, η οποία όπως έγινε αργότερα γνωστό είναι η πρώην σύζυγός του, ταμπουρώθηκε στο εσωτερικό του και αρνείται να αποχωρήσει.

ΙΔΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! ΞΕΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

Φορολογικά μέτρα 600 εκατ. ευρώ εξετάζει η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει την απαίτηση της τρόικας για την κάλυψη δημοσιονομικού κενού τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ.
Στο πλαίσιο αυτό το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει καταρτίσει σειρά προτάσεων τις οποίες θα αποστείλει σήμερα σε ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ με σκοπό να κλειδώσει την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα.
Στόχος των παρεμβάσεων είναι το δημοσιονομικό κενό να καλυφτεί κατά 500 εκατ. ευρώ από εξοικονομήσεις στο ασφαλιστικό και φορείς της γενικής κυβερνήσεως (ΟΤΑ, ΔΕΚΟ, κλπ) και κατά 500 εκατ. ευρώ από παρεμβάσεις στο σκέλος των εσόδων.

80ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ: "ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΑΣ ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ"!

Ανοιχτή επιστολή του...γέροντα σοφού προς τους συνέλληνες

ΒΟΓΚΑΕΙ, σήμερα ο Έλληνας...Και το βουλώνει. ΚΙΧ δεν βγάζει, αλλά βράζει!
Αν και πια δεν πιστεύει σε κανέναν Θεό...προσεύχεται... Παρακαλάει τους Ουρανούς να του στείλουν τον ΕΝΑΝ άνδρα -ή γυναίκα, εγώ δεν έχω κόμπλεξ- που να έχει μπατζάκια για να οδηγήσει τον λαό σε κάποια ευτυχέστερα επίπεδα.
Δεν πάει άλλο! Και ο Μεσσίας  εξ Ουρανού καθυστερεί!
Μας έχουν παγιδεύσει... οι δήθεν φίλοι μας.
Το πιο δε παρακρουστικό είναι η στάση των υποκειμένων αυτών που παριστάνουν τους ηγέτες μας...
--Μα καλά ...διερωτώμαι... ελάχιστο, έστω δείγμα λεβεντιάς, δεν κουβαλάνε μέσα τους; Γιατί τέτοια ξεφτιλισμένη στάση που χρονίως..


ΦΥΛΑΚΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΩΖΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ!

Με την τεχνολογία είμαστε τόσο δύσπιστοι ώστε αυτό που βλέπουμε από κάμερα ασφαλείας υποπτευόμαστε ότι είναι εκ των υστέρων παρέμβαση με μοντάζ. Πάντως το βίντεο είναι απίστευτο. Δείτε το και βγάλτε μ.όνοι τα συμπεράσματά σας!

ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΣΤΟ FACEBOOK: "ΓΚΑΜΩ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ, ΓΚΑΜΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Εθνικιστικές και ανθελληνικές αναρτήσεις έκανε ο αδίστακτος πιστολέρο
Προκλητικός ακόμη και μέσα από το facebook ήταν ο Αλβανός πιστολέρο, Αλμπερ Μπάκο, που χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως μανιακός δολοφόνος με σύνδρομα καταπίεσης.
Στην προσωπική του σελίδα με το όνομα Berti Bako του έχει φωτογραφίες με χασισόδεντρα, σημαίες της Αλβανίας, ενώ στις προσωπικές του φωτογραφίες συνοδεύεται από ένα σκύλο ράτσας πιτ μπουλ.

ΠΑΤΡΑ: ΕΠΙΑΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ 4 ΑΝΔΡΕΣ! ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;

Μπορεί η πορνεία να είναι στο αίμα μερικών γυναικών αλλά μήπως είναι και τα σημεία των καιρών που εκτοξεύουν την πορνεία στα ύψη, ακόμη και μέσα στα σπίτια μας; Η καταστροφική κρίση οδηγεί είτε στην απόγνωση είτε στην κατάθλιψη, ακόμη και στην αυτοκτονία ή στην... καλοπέραση! Κατά το "η φτώχεια θέλει καλοπέραση" κάποιοι επιλέγουν διαφορετικούς τρόπους για να το ρίξουν έξω και να περ΄σουν καλά. Όμως, υπάρχουν και εκείνοι ή εκείνες που ξεφτιλίζουν κάθε ηθική αξία για περάσουν καλά. Είναι οι τομαριστές και οι βδεληροί! 
Μία από αυτές τις ποταπές, ήταν μια γυναίκα-σύζυγος που την ώρα που ο ο σύζυγός της αγωνιζόταν για το μεροκάματο στη Ζάκυνθο, αυτή έβρισκε την ευκαιρία να επιδίδεται σε ομαδικά όργια στην Πάτρα όπου κατοικεί! 

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ! ΙΔΟΥ...

Από τον συντάκτη της “λίστας των 450 ονομάτων των Ελλήνων Μασόνων”, κυκλοφόρησε και ο Όρκος Ναιτών Ιπποτών των Μασονικών Ταγμάτων” προς τον Σατανά.

«Όταν ο Μασόνος καταλάβει ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η σωστή χρησιμοποίηση της ζωτικής ενέργειας, τότε έχει κατανοήσει το μυστικό της τέχνης του:


ΦΠΑ ΣΤΟ 23,5% ΚΑΙ ΤΥΦΩΝΑΣ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ!
Μιλάμε για πολιτικά καθάρματα που όμοιά τους δεν έχει να επιδείξει η ελληνική ιστορία. Οι τροϊκανοί φτιάχνουν απέραντα νεκροταφεία για τους Έλληνες με τα νέα μέτρα που απαιτούν να παρθούν. Και τα δικά μας πολιτικά σκύβαλα τα δίνουν όλα. Καταργείται το ΕΚΑΣ, αυξάνεται το ΦΠΑ...

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ: "ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ, ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ..."

Τα εισαγωγικά δεν αντιγράφουν αυτολεξεί τα όσα λέει ο Σαμαράς στην τρόικα αλλά μπορεί καθένας να καταλάβει ότι ο διάλογος και η διαπραγμάτευση με τους εγκληματίες της τρόικας είναι σε αυτό ακριβώς το επίπεδο. Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος δέχονται καταιγισμό εκβιαστικών απαιτήσεων από τους τροϊκανούς και το μόνο που κάνουν είναι να αντιπροτείνουν άλλα, λιγότερο επώδυνα μέτρα. Το moto όμως είναι ότι το ξέσκισμα του λαού θα υπάρξει, απλά ο Σαμαράς ζητάρει να μην ...πονάει πάρα πολύ. Λέει δηλ με άλλα λόγια: "ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ, ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ...."! Αυτή είναι η διαπραγμάτευση. 
Διαβάστε από το ereportaz.gr του Κουσουλού και θα δείτε πως έτσι έχουν τα πράγματα με τους ξεφτίλες της κυβέρνησης:

ΙΔΟΥ Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ SIRINA! ΔΕΙΤΕ ΤΗ...


Φαινόμενα της εποχής. Της Ελλάδος της κρίσεως και της καθολικής κατάπτωσης. Η χώρα πάει κατά διαόλου σε όλα τα επίπεδα. Η κρίση γεννά...παραφροσύνη; Ή βγάζει από τα βάθη της ψυχής μας τον άλλο μας εαυτό; Κορίτσια τα οποία κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα εκδήλωναν αυτή την προσωπικότητα, σήμερα λόγω κρίσης βγάζουν από μέσα τους τον άλλον εαυτό; Ή μήπως υπήρχε το υπόστρωμα και τώρα, δοθείσης της ευκαιρίας έχοντας το άλλοθι της κρίσης, βγάζουν από μέσα τους την κρυμμένη πορνεία;  Ό,τι και να ισχύει πολλές Ελληνίδες επιλέγουν με αυκολία την πορνεία. 
Ιδού λοιπόν η νέα ...σταρ της Sirina που θα πρωταγωνιστεί στις επόμενες ταινίες πορνό. 

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΛΕΕΙ Ο ECONOMIST!

Οι συζητήσεις πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η ελληνοκυπριακή πλευρά, δικαίως, θέτει το θέμα της αποκλειστικής εκμετάλλευσης της ΑΟΖ, η τουρκοκυπριακή πλευρά -με τη συνεπικουρία της Τουρκίας- δημιουργεί συνεχείς εντάσεις στην περιοχή και ο διεθνής παράγοντας επιθυμεί να φέρει και τις δύο πλευρές στο τραπέζι των συνομιλιών.
Την γκρίζα αυτή κατάσταση περιγράφει ο Economist σύμφωνα με τον οποίο όπως βαίνουν τα πράγματα, η Κύπρος θα διχοτομηθεί εάν δεν έχουν αποτέλεσμα οι συνομιλίες για το Κυπριακό. «Ενώ οι χώρες της ΕΕ επικρίνουν δυνατά τη Ρωσία για τη δημιουργία ψυχρών συρράξεων στη Γεωργία, τη Μολδαβία και την Ουκρανία, είναι πιο σιωπηλές για τη δική τους περίπτωση της Κύπρου, μια χώρα-μέλος με έναν μη αναγνωρισμένο τουρκοκυπριακό βορρά», αναφέρει το δημοσίευμα.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

Μην χάσετε το επόμενο τεύχος του έντυπου "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" που κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα. Ζητήστε να εγγραφείτε συνδρομητές. Θα διαβάσετε μια εκπληκτική μελέτη του καθηγητή ιστορίας και λεξικογράφου Γιώργου Ντελόπουλου για τον Χολαργό. Από πού πήρε το όνομά του; Τι σημαίνει Χολαργός; Πού αλλού συναντάμε τη...

ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ "ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ" Ο ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ! ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ!

Μετά από 19 μέρες απεργίας πείνας γιατί δεν του δίνουν εκπαιδευτική άδεια να σπυδάσει στα ΤΕΙ όπου έχει εισαχθεί, ο Νίκος Ρωμανός μπήκε εσπευσμένα στην εντατική του "Γεώργιο Γεννηματάς".

ΣΚΑΕΙ Η ΒΟΜΒΑ! ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ! ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΞΕΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ...

Αυτά είναι τ' αποτελέσματα των προδοτών πολιτικών των μνημονιακών κυβερνήσεων. Όπως αποδεικνύει ο Κυριάκος Τόμπρας της "Υπερβασης" , ξεφτιλίζοντας μάλιστα τον βουλευτή Ταμήλο, τα ταμεία σε λίγο καιρό δεν θα μπορούν να πληρώνουν  καμία σύνταξη. Το 2009  
μετά από 4,5 χρόνια μνημονίων, δήθεν δημοσιονομικής εξυγίανσης, ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, αφανισμού συντάξεων και επιδομάτων, κατάργησης της δημόσιας υγείας και των σχετικών ασφαλιστικών...

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡOΥΜΕΝΟΥ Ο ΕΦΡΑΙΜ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΙ' ΑΛΛΑ 12 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ!

Στο εδώλιο ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, ο μοναχός Αρσένιος, η Αικατερίνη Πελέκη, οι δικηγόροι Διονύσιος και Δημήτριος Πελέκης και ακόμα εννέα άτομα - Διαβάστε τι αναφέρεται στο βούλευμα του Αρείου Πάγου

Οριστικά και αμετάκλητα -με βούλευμα του Αρείου Πάγου- παραπέμπονται σε δίκη τα 14 εμπλεκόμενα πρόσωπα στην πολύκροτη υπόθεση του Βατοπαιδίου η οποία από το 2008 ταλανίζει το πολιτικό και όχι μόνο σύστημα της χώρας.

Η ΕΚΛΟΓΗ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ" ΚΙ' ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ...

Καλείστε να παρευρεθείτε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 04/12/2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55) προκειμένου να συζητηθούν και αποφασιστούν τα κάτωθι θέματα της Ημερησίας Διατάξεως:

ΑΓΡΙΟ...ΧΩΣΙΜΟ ΤΟΥ Ι.ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ""ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΕΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2010..."

Συμφωνούμε με όσα έχει αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος και τα χώνει άγρια στην κυβέρνηση Σαμαρά. Διαβάστε:
Θέλω σήμερα φίλες και φίλοι να απευθυνθώ σε σας ως πατέρας δυο ανηλίκων παιδιών, που είναι στην εφηβεία, και να σας εκφράσω την αγωνία μου για το μέλλον τους. Για το μέλλον των δικών σας παιδιών. Για το μέλλον της πατρίδας μας. Σήμερα βρισκόμαστε σε χειρότερη κατάσταση από ότι το 2010 όταν μπήκαμε στο Μνημόνιο. Έχουμε εξαντλήσει όλα τα διαπραγματευτικά μας όπλα. Και δεν κάναμε τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις για να θωρακίσουμε την οικονομία...

ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ". Η ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΔΕΙΤΕ...

Προς Δημόσια Διαβούλευση για την σύνταξη κειμένου δήλωσης - απαίτησης συγκρότηση υπερκομματικής κίνησης συλλογής επώνυμων και ενυπόγραφων δηλώσεων κατά της Μνημονιακής (ή με όποιο άλλο όνομα επιχειρήσουν να επιβάλλουν τέτοια πολιτική) από Έλληνες Πολίτες.
Πρόταση κειμένου (προς βελτίωση ή συμπλήρωση)
ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΙΤΗΣΗ
Ως Έλληνας πολίτης, δίχως να στερούμαι τα πολιτικά μου δικαιώματα, υπερβαίνοντας τις όποιες ιδεολογικές, πολιτικές ή κομματικές μου ...

ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ: "ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΣΤΑΛΙΝ..." ΒΙΝΤΕΟ

Έξω φρενών ο δημοσιογράφος του ζήτησε να φύγει από την εκπομπή: «Σε μένα δεν θα μιλάς έτσι και πάρτο πίσω! Άκουσες τι σου 'πα; Ζήτησε μου συγνώμη τώρα! Ποιος νομίζεις ότι είσαι»!
Ο χαρακτηρισμός "γελοίο" του Άδωνι Γεωργιάδη για το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. πυροδότησε έναν καβγά άνευ προηγουμένου μεταξύ του πολιτικού και του Γιώργου Παπαδάκη. Η παρατήρηση του δημοσιογράφου για τη συγκεκριμένη λέξη προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Άδωνι: «Θα μου απαγορεύσετε κύριε Παπαδάκη να έχω πολιτική άποψη; Δεν κατάλαβα; Τι είστε, Στάλιν»;

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!: ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

Ο εχθρός είναι μέσα στην πατρίδα μας. Και μέσα στη Βουλή, με την ψήφο του λαού, Για να δείτε από ποιους βουλευτές απαρτίζονται τα κόμματα. Ποιοι βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ θα έρθουν να μας κυβερνήσουν. 
Διαβάζουμε από το newsit.gr:
Προκλητικός εμφανίστηκε ο Αιχάν Καραγιουσούφ στην Ολομέλεια της Βουλής, ζητώντας από τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο να εισαχθεί στα νηπιαγωγεία η τουρκική ως η πρώτη γλώσσα διδασκαλίας και η ελληνική ως δεύτερη. 

ΘΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΧΑΙΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ

ρεπορτάζ Γιώγος Λεκάκης
Εκατοντάδες μέτρα μήκος και πλάτος!..
Θαμμένο κάτω από την εθνική οδό και τα χωράφια, στο ύψος του...

ΕΓΚΩΜΙΟ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ!

Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη σας στέλνω ένα κείμενο  για τον φίλο μου κύριο Αντώνη Πολύδωρα Πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Υμηττός» όπως και δικά μου κείμενα  Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα
Με εκτίμηση για την προσφορά σας στον Χολαργό με την ωραία σας εφημερίδα "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"  Σωτήρης Ε Γυφτάκης


 Αντώνης Πολύδωρας

Από τους σπουδαιότερους κι αξιολογώτερους Πολίτες του Χολαργού.

Πριν από ένα χρόνο γνώρισα τον κύριο Αντώνη Πολύδωρα τον μεγαλύτερο αδερφό  της οικογένειας Πολυδωραίων και είναι γεγονός πως με εντυπωσίασε με τις πολυσχιδείς δραστηριότητές του  και για τις αναρίθμητες προσφορές του  για την ωφελιμότητα  των κατοίκων Χολαργού και όχι μόνο.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 77ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Πρόκειται για τον Μαργαρίτη Δημήτριο του Αχιλλέα και της Αντιγόνης, που γεννήθηκε το 1937 στη Λάρισα

Δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 77χρονου ο οποίος στις 25 Νοεμβρίου συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση. 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: ΤΑΞΗ 1981! ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ;

Τα χρόνια περνάνε γρήγορα. Οι μαθητές-μαθήτριες της τάξης που αποφοίτησε από το Λύκειο Χολαργού το 1981 είναι πλέον 51 ετών! Έχουν περάσει ήδη στην...εφεδρεία! 
Δείτε ένα από τα τμήματα της τάξης, όταν οι μαθητές-μαθήτριές του φωτογραφήθηκαν στο προαύλιο του σχολείου, λίγες μέρες πριν αποχαιρετίσουν τα θρανία.
Την φωτογραφία "αρπάξαμε" από το προφίλ του φίλου μας Νίκου...

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ Η DIGEA!

Εκπροσώπους της Digea, τη διοίκηση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων καλεί σε ακρόαση η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Με απόφαση που ελήφθη σήμερα από την Επιτροπή Θεσμών σε ακρόαση καλείται επίσης και ο πρώην πρόεδρος και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, ο δεύτερος για καταγγελίες που έχει διατυπώσει στο παρελθόν.

ΔΗΜΟΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΓΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Δημότης ήρθε και μας είπε πως έχει βρει λύση για τον πολύπαθο άστεγο του Χολαργού. Μάλιστα, επικοινώνησε μπροστά μας (σε ανοιχτή ακρόαση) με την υπεύθυνη του ΟΚΑΝΑ κυρία Τσαούση, η οποία φάνηκε πρόθυμη να δώσει λύση στο πρόβλημα. Ο δε δημότης είπε ότι θα μεσολαβήσει ώστε να έρθει σε επαφή η αρμόδια του ΟΚΑΝΑ με την...

ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ Η ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! 7,5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Ν.Δ. με 7,5% στην πρόθεση ψήφου (η διαφορά παραμένει σταθερή σε σχέση με τον Οκτώβριο), σε νέα σφυγμομέτρηση που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ. Η έρευνα για το πώς βλέπουν οι πολίτες τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, τις πολιτικές εξελίξεις και την αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου διεξήχθη το διάστημα 21 - 24 Νοεμβρίου.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΠΑΡΙΑ ΤΟΥ BARIS!

Σχόλιο Μ.Δ.:Δεν έχω τίποτε εναντίον των παιδιών, των ασθενών, των μεταναστών, των αδυνάτων και γενικώς όλων των ανθρώπων, αλλά… τι ακριβώς εννοεί ο κος … τάδε Διοικητής του ΕΚΕΠΥ (σύμφωνα με το άρθρο) όταν λέει «απελευθερώσαμε 110 κρεβάτια»;

Υπήρχαν δηλαδή άλλοι ασθενείς στα κρεβάτια αυτά… τους οποίους τους διώξανε (και τους πήγανε πού…;) για να περιθάλψουν τους λαθρομετανάστες;
Ή το νοσοκομείο είχε τόσα πολλά κρεβάτια άδεια;
Και αν είχε τόσα άδεια, γιατί δεν στέλνει μερικά στον Ευαγγελισμό και στο Λαϊκό που στοιβάζονται οι ασθενείς στους διαδρόμους;

Ρητορικές ερωτήσεις, μάλλον!
Ανασύρονται ένας-ένας οι 700 -πιθανόν και 750- μετανάστες από τα αμπάρια του φορτηγού πλοίου Baris, όπου βρίσκονταν στοιβαγμένοι, μέχρι τη στιγμή που το πλοίο έμεινε ακυβέρνητο και πριν ρυμουλκηθεί από τη φρεγάτα Ύδρα για να δέσει στο λιμάνι της Ιεράπετρας.
Μέχρι στιγμής έχουν αποβιβαστεί από το πλοίο 584 παράτυποι μετανάστες (100 παιδιά, 99 γυναίκες και 385 άνδρες). 
Σήμερα το πρωί, ομάδες ανδρών Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ. και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λιμενικών Αρχών Κρήτης, επιβιβάστηκαν στο "BARIS" όπου και ερεύνησαν ενδελεχώς το εσωτερικό του πλοίου, ενώ στη συνέχεια, στο πλοίο επιβιβάστηκε ...

Η ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ!

Συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης, ο Αλβανός μακελάρης οδηγήθηκε την Πέμπτη στον Εισαγγελέα Αθηνών, για τις τέσσερις επιθέσεις στον Άγιο Παντελεήμονα, στη Μιχαλακοπούλου, στο Μεταξουργείο και στην Ομόνοια, όπου λήστεψε έναν Αιγύπτιο.
Μαζί με τον Αρμπέρ Μπάκο, ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκαν ακόμη δυο άτομα τα οποία κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς έκρυβαν τον 31χρονο κακοποιό από τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν και έγινε το μακελειό στο Μικρολίμανο, ενώ ο ένας φέρεται να ηγείται εγκληματικής οργάνωσης που ανήκε ο μακελάρης.
Αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη επτά άτομα, που συμμετείχαν με διάφορους ρόλους στις παράνομες δραστηριότητες της εγκληματικής οργάνωσης.
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης διέπραξαν σωρεία κακουργηματικών πράξεων μεταξύ των οποίων μια ανθρωποκτονία, τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε βάρος πολιτών κ.λπ. αδικήματα
Συγκεκριμένα, εξιχνιαστήκαν: