Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ …


ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ …ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ημέρα εθνικού πένθους η 30η Σεπτεμβρίου…
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Πολιτικός αναλυτής - αρθρογράφος


Χθες, στην Ελεύθερη Ώρα δημοσίευα ανοικτή επιστολή προς τον Σκοπιανό λαό με το μήνυμα: “ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΕΥΛΟΓΙΑ Ή ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ Η 30η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ;” (ημέρα διεξαγωγής του....

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΤΟΥ BBC ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΜΠΑΡΑΖ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!!!

Απίστευτη πρόκληση των Σκοπιανών σε ανθελληνικό ρεπορτάζ-ντροπή του… έγκυρου BBC. Σε απειλές πολέμου προχώρησαν ακραίοι εθνικιστές...

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΙΝΗΣ

Πολύ δύσκολη είναι κατάσταση λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που πλήττουν το Άργος. Εκτεταμένες είναι οι πλημμύρες στην πόλη...

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

 Χολαργός, 29 Σεπτεμβρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Οδηγίες προς τους κατοίκους της πόλης μας

Σε συνέχεια του Εκτάκτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων...

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ (VIDEO)

 Ο Θεολόγος, Ευάγγελος Ρωσσόπουλος και ο δημοσιογράφος/συγγραφέας, Ιωάννης Παπαζήσης, αναλύουν όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την κοινωνία μας.

ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ 1821 ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ! ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!

Σημαντικές αλλαγές στο μάθημα Ιστορίας από το Δημοτικό έως το Λύκειο προωθεί το υπουργείο Παιδείας, πετώντας στα «σκουπίδια” την πραγματική και ουσιώδη ελληνική Ιστορία και δίνοντας...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΣΚΥΛΟΣ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΣΚΥΛΩΝ!

Η Ρεμπέκα Σβετίνα και η Κέισι ήταν φίλες για περίπου 9 χρόνια, αν και η σχέση τους ήταν πολλές φορές από απόσταση.

Όταν η Ρεμπέκα πήγε στο πανεπιστήμιο η Κέισι ήταν ακόμα ένα μικρό...

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ! ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ΄! ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΤΙΚΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 2011!!! ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΩΝ!

Ο ΕΟΠΥΥ εχει βάλει στόχο να αφανίσει τον κλάδο των οπτικών. Είναι ο στόχος της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου. Και οι μεθοδεύσεις του ΕΟΠΥΥ και της κυβέρνησης είναι ύπουλες. Δεν φέρνουν σε τραπέζι...

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δημιουργήθηκε τελικά ο Μεσογειακός Κυκλώνας στο Ιόνιο και το ενδιαφέρον στρέφεται στην πορεία που θα ακολουθήσει. Η κακοκαιρία...

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΩΣ ΥΠΟΠΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ!

Με την ιδιότητα του υπόπτου, μεταξύ των οποίων η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, καλούνται περισσότερα από δέκα άτομα προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα, με 23 νεκρούς, τον περασμένο Νοέμβριο.

Δέκα μήνες μετά την τραγωδία που έζησε η Δυτική Αττική η εποπτεύουσα εισαγγελέας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου «στέλνει» με παραγγελία της τους υπόπτους στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής να δώσουν ανωμοτί κατάθεση (χωρίς όρκο) για ενδεχόμενη διάπραξη των ...

ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ 10.119 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 0,39 ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Γράφει ο Σταύρος Καλεντερίδης 

Σάλο και τρόμο έχει προκαλέσει η πρόσφατη απόφαση του Κυβερνητικού ...

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Σύμφωνα με ΔΤ του Υπ. Οικονομικών:

Στάλθηκε σήμερα Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 για δημοσίευση στην...

ΟΛΗ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! 114 ΜΚΟ "ΜΠΟΥΚΩΣΑΝ" ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΥΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Το περιστατικό εξελίχτηκε μπροστά στα μάτια μου σήμερα μόλις πριν από λίγες ώρες. 
Είμαι στο αγαπημένο μου νησί στη Μυτιλήνη για να τιμήσω τον πατέρα μου που τόσα πολλά μου έδωσε για να με κάνει άνθρωπο.
Οδηγώντας πολύ σιγά από "κρυφο" χωματόδρομο από Μολύβο προς...

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗ ΜΥΡΤΩ: "ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΗ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ"!!!

Σχόλιο ΡΩΜIΟΥ: Όταν ο τουρκοεβραίος Axel Cipra και οι ομοϊδεάτες του είδαν ότι ο ελληνικός λαός επικρότησε την ενέργεια τους και τους έκανε...

EΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ!!! ΔΩΡΟ ΟΙ ...ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ

Μη μιλάτε, όμως, μην ξεσηκώνεστε...
σε λίγα χρόνια θα δείτε τι θα πάθουμε όλοι... δεν είναι μακριά, σε λιγότερο από πέντε....

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΖΑΕΦ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ"! ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ: ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΜΑΝΙ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ!

Oι Σκοπιανοί κατεβαίνουν στο Αιγαίο και παίρνουν λιμάνι εμπορικό στόλο και αλιεύματα . Σε λίγες...

Η ΣΤΑΜΠΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΔΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ ΤΗΣ!

Ο Τσίπρας έχει πλέον χαρακτηριστεί ως ο μέγας προδότης με στάση ευθέως ανθελληνική,. Το ποτήρι ξεχείλισε με το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς το οποίο ο θρασύς παρουσιάζει και ως επιτυχία! Η Ιστορία έχει ήδη γράψει στα μαύρα της κατάστιχα τον Τσίπρα!

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ! ΠΑΝΤΟΥ ΑΦΙΣΕΣ! ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!

Ένα ηχηρό μήνυμα κατά της κυβέρνησης Τσίπρα και των υποστηρικτών της Συμφωνίας των Πρεσπών έστειλαν οι Έλληνες της Νέας Υόρκης, γεμίζοντας την αμερικανική πόλη με αφίσες που διαμηνύουν ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανεπιθύμητος”.

Η οργή για την προδοτική συμφωνία και την εκχώρηση της Μακεδονίας...

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ! ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ...ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ! ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ!

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, τα περισσότερα...

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

Θέατρο σκιών την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00, στο αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του δημαρχείου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΛΟΓΩ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ
Με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και κατόπιν απόφασης της ...

ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΗ "ΒΟΡΕΙΑ" ΜΕ ΤΗ "ΝΟΤΙΑ" ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!


Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας με την Συμφωνία των Πρεσπών. Ανοίγουμε από το πουθενά ζητήματα, τα οποία θα μπορούσαν να...

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ(;)! ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ...ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

φωτό αρχείου
Η είδηση 'έχει "σκάει" από το 2016 και αφορά σε πολλά σχολεία της Ελλάδος που ξεπουλιούνται στους δανεειστές μέσω της υπαγωγής τους...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: ΤΟΝΥ ΣΦΙΝΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK!

Είναι η φωτογραφία της ημέρας την οποία ανήρτησε στο facebook ο Δημήτρης Οικονόμου, με τη ευκαιρία της χθεσινής παράστασης που...

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙΓΚΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ: "ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ! ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 43 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ 10 τ.μ. ΠΙΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ"!

Δελτίο Τύπου

                                                                                       26 Σεπ. 2018


Παντελής αδιαφορία του Δημάρχου για τα καθημερινά προβλήματα των...

Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ! ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!





ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ- ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ- ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ -ΔΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ...

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

"ΒΟΜΒΑ" ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ! ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ "ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Το δρόμο στα σενάρια για την ενοποίηση της «Βόρειας Μακεδονίας» και ...

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μέσω της ιστοσελίδας του ο Μίκης Θεοδωράκης, με αφορμή την ποινική δίωξη κατά...

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΡΛΕΤΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ! ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ...

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, σπουδαίοι Έλληνες ερμηνευτές και αγαπημένοι της φίλοι αντλώντας από το πηγαίο συναίσθημα, θα...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο 73ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ-ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΛΗΣΤΗ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κοσμηματοπώλης που...

"ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ 1965 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ"! ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ"

Βιώνουμε ημέρες της αποστασίας του 1965, βουλευτών, από την Ένωση Κέντρου του αείμνηστου "Γέρου της δημοκρατίας" Γεωργίου Παπανδρέου.
Οι σημερινοί, όπως και οι προηγούμενοι, "εφιάλτες"  που αποχώρησαν ή σκοπεύουν να αποχωρήσουν από την Ένωση Κεντρώων με δικαιολογίες...

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG (21.00-22.30)! ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ! ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΗΣ! ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ-ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ! ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!


Συντονιστείτε εδώ: http://www.eoellas.org/webradio/

Απόψε από τις 21.00 ως τις 22.30 θα λέχουμε μια αποκαλυπτική εκπομπή για τη Μακεδονία μας την οποία πλέον οι εχθροί της Ελλάδος έχουν δρομολογήσει αν την παραδώσουν οριστικά στους Σκοπιανούς. Η Ελλάδα...

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Κάτοικοι της οδού Σερίφου στον Χολαργό διαμαρτύρονται για την αδράνεια της ΔΕΗ η οποία, αν και έχει ειδοποιηθεί από τον περασμένο ...

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΥΟ 11ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ...

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή των δύο 11χρονων αγοριών, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης εντοπίστηκαν από τις αρμόδιες αρχές, ενώ...

ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ! "ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ"! Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Π. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο οικονομολόγος και πρόεδρος του σωματείου «Αντίσταση τώρα», Παναγιώτης Θεοδωρίδης και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Ιωάννης Παπαζήσης, αναλύουν πόσο είναι το χρέος της χώρας αλλά...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙΡΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ! ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΣΦΟΔΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ! ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!

Καιρός -  Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Θυελλώδεις ανέμους και σημαντική πτώση...

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΠΟΥ "ΧΤΥΠΗΣΕ" ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ!

Χολαργός, 24 Σεπτεμβρίου 2018
Ενέργειες του Δήμου Παπάγου - Χολαργού για την Καταπολέμηση των Κουνουπιών
Σύμφωνα με ενημέρωση από το ΚΕΕΛΠΝΟ (την Παρασκευή 21/9 αργά το μεσημέρι), εντοπίστηκε ένα κρούσμα ιού του δυτικού Νείλου σε κάτοικο....

ΕΓΙΝΕ...ΚΟΥΚΛΙ! ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ!

Είναι απόλαυση να τον βλέπεις, πόσο μάλλον να γυμνάζεσαι σε αυτό τον χώρο. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και παραδόθηκε προς χρήση ο στίβος...

ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 80 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ! ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ 36 ΤΑΙΝΙΕΣ! ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΙΤΙΚΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ!

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο ηθοποιός Γιώργος Παπαζήσης. Ο ηθοποιός...

ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ...ΣΩΒΡΑΚΟ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΛΗ Η ΘΡΑΚΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Kρίσιμη είναι η σημερινή συνάντηση μεταξύ Ερντογάν-Τσίπρα. Οι ..

ΦΡΕΝΑΡΕΙ Η ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο...ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ!!!

«Φρενάρει» η ... κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι λόγω μιας νέας παραγγελίας της Εισαγγελέως του...

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ: "ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ;"!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αντιδράσεις εναντίον του...

ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ Ο ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ! ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ! ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ Η ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν το ακριβές αίτιο που επέφερε το θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου οι ιατροδικαστές Καλογρηάς, Μαριανού και Τσαντίρης (που ορίσθηκε από την οικογένεια) - Συμφωνούν ότι δεν έφερε «κακώσεις που να δικαιολογούν το θάνατο»
Δεν κατέληξαν σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου οι ιατροδικαστές που διενήργησαν την νεκροψία - νεκροτομή. Ωστόσο, σ' αυτό που συμφώνησαν είναι ότι δεν έφερε...

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟΝ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ!

Ταυτοποιήθηκε ο δεύτερος άνδρας που ξυλοκόπησε τον Ζακ Κωστόπουλο, στην Ομόνοια.

O δεύτερος άνδρας που φαίνεται να χτυπά και να κλωτσά τον αιμόφυρτο...

"Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ"! ΒΙΝΤΕΟ: ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ! ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΛΑΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ!

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ...ΕΛΗΞΕ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΕ! ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!

Η Ελλάδα δεν είναι «Party» που έχει «διαφορές» με την FYROM, όπως υπέγραψε ο Κοτζιάς, εκπροσωπώντας τους Έλληνες....

ΕΡΧΕΤΑΙ Κ.Α.Σ.Α ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΘΑ ΣΑΣ...ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!


ΕΡΧΕΤΑΙ Κ.Α.Σ.Α ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
(Κόμμα Ανέργων – Συνταξιούχων – Απόρων)
Αναζητείται ο χρηματοδότης…
Στην “πυρά” Τσίπρας – Μητσοτάκης για Συμφωνία Πρεσπών και περικοπή συντάξεων…
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Πολιτικός αναλυτής - αρθρογράφος


Η Ελλάδα είναι μια χώρα υπό την γερμανική κατοχή και υπό την αμερικανική επιμέλεια! Όλα τα εξαγγελθέντα μέτρα από τον Τσίπρα και....

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΒΙΝΤΕΟ

Δυνατό ντέρμπυ με πιο ουσιαστικό και αποφασισμένο τον ΠΑΟΚ. Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΓΟΥΔΗ! "ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"! ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ;;;

Τι γίνεται εκεί στην Αιτωλοακαρνανία; Γιατί δεν εξιχνιάζονται τα εγκλήματα; Διαβάζουμε την είδηση από το tribune.gr για μια δολοφονία ...