Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ ΤΟΠΙΟ!!!


ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ Ι. Ν. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ

ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ   ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΡΣΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
O Σύλλογος Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Αγ. Παρασκευής (Πευκάκια) διοργανώνει το Σάββατο 05/07/14 ιερό προσκύνημα στο ιστορικό μοναστήρι του  Αγίου  Νικολάου  Βαρσών  Αρκαδίας,  την Ιερά Μονή Γοργοεπήκοου  Μεστάνης  και  το  σπήλαιο  Κάψια  (  από  τα  10  πιο  αξιόλογα σπήλαια της  Ελληνικής  Επικράτειας ) .
Θα  ακολουθήσει  γεύμα  στην  περιοχή  Λεβιδίου.
Ώρα αναχώρησης από Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής 06:00  (πλατεία Αγ. Παρασκευής).
Ώρα αναχώρησης από Ι. Ν. Αγ. Αναργύρων  06:30  με κατεύθυνση την Ιερά  Μονή  ΑΓ. Νικολάου Βαρσών . 
Η συμμετοχή για κάθε άτομο είναι  15 ευρώ   (έξοδα μεταφοράς).

Θα σας περιμένουμε να προσκυνήσουμε μαζί και να απολαύσουμε ένα υπέροχο ταξίδι στην πανέμορφη   Πελοπόννησο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΓΙΑΝΝΗΣ   ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ
ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 
6979-494627  κ.  Μπουρδάρα  Μαρία
6978-021723 κ. Φραγκιαδάκης Βαγγέλης
6982-253310 κ. Κοντογιώργης Παναγιώτης
6974-636734 κ. Αρβανιτάκης Γιάννης
210-6398874   Ι.Ν. ΑΓ. Αναργύρων

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ "ΤΑΣΟΣ ΞΕΝΟΣ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ...


Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Λεωφ. Κηφισίας  192 – Ζηρίνειο, Κηφισιά
( Fax : 210- 8082100 / ::easanat@otenet.gr

Πληροφορίες:
Καρούζος Χρύσανθος
Τεχνικός Σύμβουλος                                                                            Κηφισιά, 18/6/2014
(: 6944373110
:: chriskarouzos@gmail.com                                                                      Αρ. Πρωτ.: 48
                                                                     
ΠΡΟΣ : ΣΕΓΑΣ (Ανάπτυξη )
Σωματεία δύναμης ΣΕΓΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Αγώνες Στίβου
“ΤΑΣΟΣ ΞΕΝΟΣ ’’

Η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ανατολικής Αττικής , σε συνεργασία με τον Γ.Α.Σ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ και τον ΔΟΠΑΠ του Δήμου ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ προκηρύσσει αγώνες στίβου με την επωνυμία ¨ΤΑΣΟΣ ΞΕΝΟΣ¨,  οι οποίοι θα διεξαχθούν με τους παρακάτω όρους:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ “ΜΑΡΚ ΜΑΡΣΩ” ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ & ΖΑΚΥΝΘΟΥ 2, την ΤΕΤΑΡΤΗ  02  ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.
2. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
Όπως στο ωρολόγιο πρόγραμμα .
3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα σωματεία έχουν το δικαίωμα να πάρουν μέρος στους αγώνες με
απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριων και με τους όρους που
περιγράφονται στην ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ των Πρωταθλημάτων
του ΣΕΓΑΣ 2014.
4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών –τριών θα πρέπει να σταλούν έως την Δευτέρα 30  Ιουνίου 2014 και στα δύο e-mail info@g-a-c-holargos.com και gasholargos@gmail.com για επιβεβαίωση.  
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2106522954 καθημερινά 17:30-20:30.
Οι αθλητές θα πρέπει να επιδεικνύουν το ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ιδιότητας στην Γραμματεία .
5. ΕΠΑΘΛΑ
Στους τρείς (3) πρώτους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα σύμφωνα με τις κατηγορίες που αναγράφονται στο πρόγραμμα των αγώνων.

Επίσης θα αθλοθετηθεί κύπελλο για την καλύτερη επίδοση στους Άνδρες και την καλύτερη επίδοση στις Γυναίκες σύμφωνα με την Ουγγρική βαθμολογία αγωνισμάτων.

6. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
Με την φροντίδα κα την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές –τριες θα
πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν τους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους στους αγώνες
-Κάθε αθλητής-τρια αγωνίζεται με ατομική ευθύνη. Στους αγώνες θα παρίσταται ιατρός.
-Οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη θα επιλύεται από τον αλυτάρχη και τον τεχνικό σύμβουλο της Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Καρούζο Χρύσανθο .


                                                      Με αθλητικούς χαιρετισμούς,


       Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ               ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ¨ΤΑΣΟΣ ΞΕΝΟΣ¨
ΤΕΤΑΡΤΗ 2/7/2014
ΔΗΜΟΤΙΚΟ   ΣΤΑΔΙΟ  ΧΟΛΑΡΓΟΥ

                                                          ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
17.15           100Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ      //      ΜΗΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ

17.45           100Μ. ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ

18.35            400Μ. ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ

18.55            400Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ       //      ΜΗΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

19.15            800Μ. ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ

19.25            800Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

19.35            1.500Μ. ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ 

19.45            1.500Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

20.00            200Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

20.20            3.000Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

20.40            5.000Μ. ΑΝΔΡΩΝ

ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥN ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ!!! ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ!

Η κρίση βαθαίνει, φως στο τούνελ... δεν υπάρχει και χιλιάδες είναι αυτοί που συνεχίζουν να καταφεύγουν σε ενεχυροδανειστήρια για να πάρουν... ότι μπορούν! Μέχρι και οι ενεχυροδανειστές σε πολλές περιπτώσεις... δεν πιστεύουν αυτά που ακούν και βλέπουν και φθάνουν στο σημείο... να κάνουν τον σταυρό τους! Όπως ιδιοκτήτης τέτοιου καταστήματος που λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας στον οποίον απευθύνθηκαν προ ημερών συγγενείς προσφάτως αποβιώσασας ηλικιωμένης γυναίκας για να του δώσουν... τα χρυσά της δόντια! Δεν πρόλαβε να φθάσει στον άλλον κόσμο η γιαγιά και της έβγαλαν τα χρυσά δόντια για να τα αφήσουν «ενέχυρο»!
Παράλληλα δε, έδωσαν στον ενεχυροδανειστή και όλα τα χρυσά κοσμήματα της γιαγιάς προκειμένου να πάρουν μετρητά!
Ένα άλλο ζευγάρι εμφανίστηκε στο ίδιο ενεχυροδανειστήριο και ζητούσε να πουλήσει... την ρόκα μίας ηλικιωμένης που πέθανε!
Ανέκαθεν χαμηλόμισθοι, μικροσυνταξιούχοι, μεροκαματιάρηδες, άνεργοι που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, κατέφευγαν στα ενεχυροδανειστήρια και έναντι ενός ελαχίστου ποσού σε σχέση με την αξία αγοράς του, παρέδιδαν ένα πολύτιμο αντικείμενο, συνήθως κόσμημα, για να πληρώσουν κάποια οικονομική υποχρέωσή τους. Ήταν άνθρωποι που είτε δεν ήθελαν είτε δεν τους δινόταν η δυνατότητα από τη φορολογική τους δήλωση να καταφύγουν σε τραπεζικό δανεισμό. Τα ενεχυροδανειστήρια σε αυτές τις περιπτώσεις επιτελούσαν τον «κοινωνικό τους ρόλο» και έβγαζαν από το αδιέξοδο ανθρώπους απελπισμένους.
Σήμερα, οι συναλλαγές με τα ενεχυροδανειστήρια έχουν πολλαπλασιαστεί. Και φαίνεται πως δεν τα επισκέπτεται πλέον μόνο η λεγόμενη κατώτερη οικονομική τάξη, αλλά άνθρωποι τόσο της μεσαίας όσο και της ανώτερης μέχρι πρότινος οικονομικής τάξης.
Βέρες, δακτυλίδια, σταυροί βαφτιστικοί, καδένες, σκουλαρίκια, ασημικά σκεύη, ακόμα και χρυσά δόντια αποτελούν την έσχατη λύση για ανθρώπους, που στερούνται της ευχέρειας να ανταπεξέλθουν στις στοιχειώδεις ανάγκες που απαιτεί η διαβίωση των οικογενειών τους, για να αποκτήσουν λίγες δεκάδες ευρώ. «Μου έχουν φέρει ακόμα και πλακάκια από δόντια που έχουν χρυσάφι και πλατίνα μέσα», αναφέρει, υπεύθυνος ενεχυροδανειστηρίου.
Επιχειρηματίες βάζουν ενέχυρο... σπίτια, οικόπεδα και αυτοκίνηταΥπάρχουν δε και κάποιοι που δεν ζητούν να προσφέρουν ένα δαχτυλίδι ή ένα άλλο κόσμημα, αλλά και ολόκληρα οικόπεδα ή σπίτια για να πάρουν όχι 100 ή 200 ευρώ αλλά κάποιες χιλιάδες ευρώ.
«Έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον και πολλά τηλεφωνήματα για ενέχυρα από επιχειρηματίες. Μου προτείνουν να πάρω αυτοκίνητα ακόμα και οικόπεδα. Αυτοί είναι άνθρωποι που έχουν φτάσει στα όριά τους, έχουν αυξήσει το χρέος τους και δεν βρίσκουν λύση απλά ρευστοποιώντας δαχτυλίδια ή καδένες. Πάνε για πολύ μεγαλύτερα ποσά. Έτσι προτίθενται να πάρουν το ρίσκο να χάσουν κάποιο περιουσιακό τους στοιχείο, προκειμένου να βρουν τα χρήματα που χρειάζονται. Αυτές οι περιπτώσεις έχουν αυξηθεί πολύ. Συνήθως είναι επιχειρηματίες ηλικίας 40-50 ετών που έχουν βρει κλειστές τις κάνουλες χρηματοδότησης από τις τράπεζες και αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οφειλές τους», μας δηλώνουν ενεχυροδανειστές.
dete.gr

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥΤΙΝ: ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΠΛΗΤΤΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Στόχος η μηχανή εκτύπωσης δολαρίων.. 
σχόλιο Γ.Θ : Χειρότερο και από πυρηνικό πλήγμα για την αυτοκρατορία του κακού... 
Του Μιχαήλ Στυλιανού 
Αίσθηση προκάλεσε προ ημερών, στις ΗΠΑ και διεθνώς, η δημοσίευση...στους  Τάϊμς της Νέας Υόρκης άρθρου Αμερικανού οικονομολόγου ο οποίος απέδιδε την διαπιστούμενη αδυναμία ανάκαμψης της αμερικανικής οικονομίας από την κρίση του 2008 στην μακρά απουσία ενός μεγάλου πολέμου! 
Το άρθρο παράλληλα υπενθύμιζε ότι στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο σημειώθηκαν άλματα προόδου στην επιστήμη και στην τεχνολογία, αναφέροντας τα παραδείγματα της πυρηνικής ενέργειας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών…

Ο μίτος στις υπόγειες διαδρομές αυτού του περίεργου άρθρου οδηγεί στη δυσοίωνη διάγνωση του δρα Πωλ-Γκρεγκ Ρόμπερτς, ήδη από τον Μάρτιο, ότι, με την επιχείρηση του πραξικοπήματος στην Ουκρανία, η Ουάσιγκτων ωθεί συνειδητά σε σύγκρουση με τη Ρωσία και στη άβυσσο πυρηνικού ολέθρου. Πρώην καθηγητής σειράς πανεπιστημίων,  αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και αρχισυντάκτης της Γουώλ Στρήτ Τζέρναλ, ο Ρόμπερτς είναι βαθύς γνώστης του ηγετικού προσωπικού της Ουάσιγκτων, του πως σκέφτεται και πως αποφασίζει. 
Στο μεταξύ, oι κατευθυνόμενοι προβολείς των δυτικών ΜΜΕ έχουν επικεντρωθεί  στον τρίτο σε τριάντα χρόνια πόλεμο στο Ιράκ, ενώ στις εξεγερμένες επαρχίες της ανατολικής Ουκρανίας  η εγκάθετη κυβέρνηση του Κιέβου συνεχίζει μιαν ανθρωπιστική καταστροφή τουρκικού τύπου, με βομβαρδισμούς νοσοκομείων, σχολείων, εκκλησιών, λαϊκών πολυκατοικιών, δολοφονίες ,συλλήψεις και βασανισμούς ξένων δημοσιογράφων –Ρώσων, Βρετανών και Ιταλών- και  πρόκληση μαζικής εξόδου προσφύγων στην γειτονική Ρωσία. Γεγονότα που αφήνουν παγερά αδιάφορες τις συνήθως ευαίσθητες ανθρωπιστικές Μ Κ Ο, αμερικανικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες… 
Η ανάπαυλα –λόγω Ιράκ- στον παράλληλο προπαγανδιστικό βομβαρδισμό δαιμονοποίησης του Πούτιν και της Ρωσίας φαίνεται να αξιοποιείται από τα επιτελεία σχεδιασμού πολιτικής της Μόσχας για τον προγραμματισμό των αμυντικών αντιμέτρων κατά της αμερικανικής επίθεσης. Αποκαλυπτικό σχετικά είναι πολύ πρόσφατο άρθρο συμβούλου του Ρώσου προέδρου, του...


ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!

Χάνουν τα ακίνητά τους όσοι δεν τα έχουν δηλώσει στο Κτηματολόγιο

Διακόσιες χιλιάδες ακίνητα θα αρχίσουν να περιέρχονται στην κυριότητα του Δημοσίου από το 2015, καθώς δεν έχουν δηλωθεί στο Κτηματολόγιο.
Πρόκειται για τα λεγόμενα ακίνητα «αγνώστου ιδιοκτήτη» η κτηματογράφηση των οποίων ξεκίνησε την περίοδο 1997-1999 σε 340 περιοχές σε όλη την Ελλάδα.
Παράλληλα, από τις 7 Ιουλίου ξεκινά η υποβολή δηλώσεων για την νέα φάση κτηματογράφησης για περιοχές σε Κοζάνη, Αργολίδα και Αρκαδία. Σύμφωνα με τον υφιστάμενο σχεδιασμό, από το φθινόπωρο θα ξεκινήσουν τα προγράμματα κτηματογράφησης για περιοχές των Τρικάλων και της Πέλλας.
Όπως προβλέπεται από τον νόμο, όσα ακίνητα δεν δηλωθούν εγκαίρως στο Κτηματολόγιο-η συνολική προθεσμία είναι 12 χρόνια από την ίδρυση Κτηματολογικού Γραφείου σε μια περιοχή για τους ιδιοκτήτες που κατοικούν στην Ελλάδα και 14 για τους κατοίκους εξωτερικού, για τα παλαιά προγράμματα-θα περιέρχονται στο Δημόσιο.
Οι ιδιοκτήτες μπορούν να προσφύγουν δικαστικά, αλλά μόνο για να διεκδικήσουν χρηματική αποζημίωση και όχι για να επανακτήσουν το ακίνητο. Για τα προγράμματα κτηματογράφησης που ξεκίνησαν από το 2008 και εντεύθεν η χρονική προθεσμία για τις δηλώσεις είναι πέντε χρόνια για τους κατοίκους εσωτερικού και επτά χρόνια για όσους ζουν μόνιμα εκτός Ελλάδας.
Ειδικότερα, 160.000 είναι οικόπεδα και αγροτεμάχια και 40.000 κτίρια, διαμερίσματα και καταστήματα. Όπως διευκρινίζουν πηγές του Κτηματολογίου, μέχρι στιγμής έχει γίνει αίτηση για διόρθωση για 30.000 περιπτώσεις ακινήτων, η οποία ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί.
Από το 2015 κινδυνεύουν άμεσα ακίνητα σε 20 περιοχές, ενώ από το 2016 (και το 2018 για τους Έλληνες κατοίκους εξωτερικού ) μπαίνουν στην «κόκκινη ζώνη» άλλες 92 περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Αυτές αφορούν, μεταξύ άλλων, και οκτώ περιοχές στην Αττική και οκτώ περιοχές στην Θεσσαλονίκη. Η λίστα περιλαμβάνει και πόλεις όπως η Πάτρα, η Καλαμάτα και η Νέα Αγχίαλος, αλλά και νησιά όπως η Πάτμος, η Σίφνος και η Σύρος.
Τα Νέα

Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ! ΝΕΚΡΟΣ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΝΟΣ ΝΑΟΥ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ

Χτύπησαν τον Άγιο Σεραφείμ του Σάροφ και τον Άγιο Αλέξανδρο του Νέφσκι
το παρεκκλήσι του Αγ.Σεραφείμ του Σάρωφ μετά την επίθεσητο παρεκκλήσι του Αγ.Σεραφείμ του Σάρωφ μετά την επίθεση
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
To πυροβολικό του Κιέβου άνοιξε πυρ κατά της Ορθόδοξης εκκλησίας δικαιοδοσίας του Πατριαρχείου Μόσχας Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ που βρίσκεται στην Cherevkovke.Ολοκληρωτικά κατέστρεψαν το παρεκκλήσι και το παρακείμενο κτίριο της τραπεζαρίας.Σύμφωνα με τον μαχητή Cherevkovku οβίδες των 122 mm των D-30  έπληξαν το ναό.(Novoross.info).
wpid-1402978454560
O αρχιμανδρίτης Nikolaï Fomenko εφημέριος της ενορίας Άγ.Αλέξανδρος Νέφσκι του Slaviansk επιβεβαιώνει την πληροφορία.Το παρεκκλήσι ήταν νεόδμητο και η πρώτη λειτουργία έγινε το 2004.
wpid-1402978459637
O oυκρανικός στρατός στις 16 Ιουνίου βομβάρδισε και τον καθεδρικό του Αγ.Aλεξάνδρου του Nevsky στο Sloviansk αλλά και τις γύρω κατοικήμένες περιοχές.Η επίθεση προερχόταν από τα υψώματα Karachun, καταγγέλει ο εφημέριος του ναού π.Nikolaï Fomenko.
“Σίγουρα στόχευσαν το ναό.Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε τραυματίες μόνο το καμπαναριό υπέστη ζημιές. Μέχρι και τα τζάμια έμειναν άθικτα.Μια οβίδα έσκασε…
Ο καθεδρικός της Ανάστασης όπου σκοτώθηκε ο φύλακαςΟ καθεδρικός της Ανάστασης όπου σκοτώθηκε ο φύλακας
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Σήμερα 19 Ιουνίου στο  Sloviansk το πυροβολικό του ουκρανικού στρατού  έπληξε με καταιγισμό από οβίδες τον ορθόδοξο Καθεδρικό της Ανάστασης.Υπάρχει ένας νεκρός.Ο πρωθιερέας Nikolaï Fomenko ως εκπρόσωπος του γραφείου  τύπου της επισκοπής του Slovyansk   ανακοίνωσε ότι ο βομβαρδισμός άρχισε τα ξημερώματα στις 6.00 και συνεχίστηκε ακατάπαυστα για μισή ώρα.Μια οβίδα πέρασε λίγα μόνο μέτρα από τον τρούλο μια άλλη εξερράγη κοντά στην εκκλησία ενώ μια τρίτη έπληξε τον κεντρικό αγωγό φυσικού αερίου πλησίον μιας λίμνης.
Σύμφωνα με τον πρωθιερέα  καταστράφηκε  η νότια πλευρά  του ναού αν και το κτίσμα  δεν υπέστη μεγάλες ζημιές.Το χειρότερο είναι ότι σκοτώθηκε ο φύλακας του ναού καθώς άνοιγε την πόρτα.Δέχθηκε βλήματα στο κεφάλι και  τραυματίστηκε σοβαρά .Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.Η επίθεση αυτή πραγματοποιήθηκε μόνο λίγα 24ωρα μετά την επίθεση στην εκκλησία του Αγ. Σεραφείμ του Σαρώφ στο Σλαβιάνσκ όπου καταστράφηκε ολοσχερώς το παρεκκλήσι και  το κτίσμα της τραπεζαρίας.(ΑΝΝΑ ΝΕWS 19.06.14)
ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας
ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας
To μπαράζ επιθέσεων κατά των ορθοδόξων τόπων λατρείας συμπίπτει με την παρέμβαση του  αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας SBU ο Valentyn Nalyvaychenko.Αυτός είχε στοχοποιήσει απροκάλυπτα με δηλώσεις του την ορθοδοξία.Όρισε το δίπολο Ορθοδοξία – Ευρασία ως τον άξονα του κακού.
“Οι πολιτοφύλακες αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας είναι δηλητηριασμένοι και εμποτισμένοι από την ευρασιατική και ορθόδοξη ιδεολογία.Η βάση της αντίστασης είναι ο ορθόδοξος φονταμενταλισμός και ο ευρασιατισμός.
Ανέθρεψαν μια ολόκληρη γενιά ρώσων στρατιωτικών με την πεποίθηση ότι η Ουκρανία θα πρέπει να εξολοθρεύσει τους Ουκρανούς που έχουν μια διαφορετική οπτική κι έναν άλλο τρόπο ζωής από τον δικό τους φασιστικό ευρασιατικό προσαναντολισμό.Το επικίνδυνο είναι ότι υπάρχει ένα νέο κύμα φονταμενταλιστικής Ορθοδοξίας.Πρόκειται για μια επικίνδυνη ιδεολογία που χρησιμοποιήθηκε σε αυτόν τον υβριδικό πόλεμο.»
dimpenews, olympia.gr

ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!

  
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς απάντησε μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ μετά την αποκάλυψη του "Εμπρός" για την αφιέρωση του Στυλιανού Παττακού στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Φυλακές Κορυδαλλού 21/6/2014

Μετά από την σημερινή αποκάλυψη της εθνικής εφημερίδος «ΕΜΠΡΟΣ» (φύλλο Νο 52) σχετικά με την αφιέρωση του Στρατηγού Παττακού προς τον κ. Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη και έχοντας την βεβαιότητα πως οι αποκαλύψεις για πρόσωπα και καταστάσεις αφορούσες την αστική - μασονοδεξιά όσο θα πλησιάζουμε προς την δίκη θα ενταθούν, θα πολλαπλασιαστούν και θα συνταράξουν συθέμελα την μνημονιακή παράταξη και την πολιτική ζωή της χώρας, έχω να κάνω τις κάτωθι επισημάνσεις και σχόλια.

Θα αποτολμήσω κατ’ αρχήν την εισαγωγή των Μαθηματικών στην ανάπτυξη του πολιτικού μου σχολίου. Δεν λησμονώ εξάλλου και τις απόψεις του ιδίου του Αδώνιδος περί της αξίας των Μαθηματικών κατά την διάρκεια των βιβλιοτηλεπαρουσιάσεων και την αποδοχή του για τα Μαθηματικά ως της κορωνίδος των επιστημών.

Ας δούμε λοιπόν το θέμα Γεωργιάδη με απλά Μαθηματικά.

ΣΠ = ΧΠ
και
ΣΠ =ΑΓ
Λογική μαθηματική ακολουθία και συμπέρασμα;
ΧΠ = ΑΓ
Όπου ΣΠ: Στυλιανός Παττακός
          ΑΓ: Άδωνις Γεωργιάδης
          ΧΠ: Χρήστος Παππάς


http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/afierosi_se_georgiadi_-_pappa.jpgΗ κοινή αφιέρωση εκ μέρους του κ. Στυλιανού Παττακού στο βιβλίο «Οδοιπορικό ενός Στρατιώτου 90 ετών» εμού και του κ. Γεωργιάδη το Πάσχα του 2005, καθώς και η στυγνή αλήθεια των Μαθηματικών έρχονται προς επιβεβαίωση της αλήθειας των λεγομένων μου για τον κ. Γεωργιάδη στην παρουσία μου στην Βουλή την 4η Ιουνίου του 2014.

«Προτιμώ ο γιος μου στα 16 του να είναι Χρυσαυγίτης παρά Συριζαίος και κομμουνιστής» και «Εμείς οι δυο πρέπει να το πούμε. Εσύ είσαι λογικός».

Βεβαίως η διαφορά μας με τον κ. Γεωργιάδη είναι πρωτίστως ποιοτική. Δεν υπάρχει καμμία αναλογία χαρακτηριστικών μου με τον «κωλοτούμπα» Γεωργιάδη. Εγώ βρίσκομαι φυλακισμένος με σαθρό κατηγορητήριο και πειστήρια ενοχής στα βιβλία της βιβλιοθήκης μου και τις αφιερώσεις του Παττακού.


Ενώ ο κ. Γεωργιάδης με τα ίδια βιβλία και αφιερώσεις απολαμβάνει τις θερινές του εξορμήσεις μετά της συμβίας του, ενώ συγχρόνως απολαμβάνει και της πλήρους στήριξης του Πρωθυπουργού και της ανάθεσης εκ μέρους του της θέσης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ως μνημονιακότερος του Μνημονίου.

Εγώ αγωνίζομαι και μέσα από την φυλακή με όλες μου τις δυνάμεις για την ελευθερία του Ελληνικού Λαού, ενώ ο κ. Γεωργιάδης αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για την υποταγή της χώρας μας στην δυστυχία του Μνημονίου. Εγώ στερούμαι της ελευθερίας μου εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, θύμα πολιτικής διώξεως, χωρίς να έχω διαπράξει κανένα ποινικό αδίκημα ενώ ο κ. Γεωργιάδης μπορεί ελεύθερος να εκφέρει τον πολιτικό του λόγο και να κάνει τις γραφικές του πλέον πολιτικές κυβιστήσεις.

Έχοντας υπ’ όψιν όλα αυτά δικαίως αναρωτιέμαι εγώ ο φυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος (3ης πολιτικής δύναμης βάσει των προσφάτων εκλογών) πώς θα πρέπει να απευθύνομαι στο εκλεκτό «μπουμπούκι» της Ν.Δ. ομοίως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο ενός νομίμου πολιτικού κόμματος (2ης πολιτικής δύναμης) και βασικού μου πολιτικού διώκτη και σκευωρού; Θα πρέπει να αναφέρομαι σ’ αυτόν τον εξωμότη των όποιων πατριωτικών ιδεών με τον χαρακτηρισμό του έστω και «πρώην συναγωνιστή»; ή καλύτερα με τον όρο που χρησιμοποίησα στην Βουλή κοιτώντας τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: «Άθλιοι»; Προφανώς τον δεύτερο.

Η σημερινή υπερφίαλη και γραφική πολιτική παρουσία του κ. Γεωργιάδη χαρακτηρίζεται από την αμετροέπεια ενός πολιτικού που με όποιο αντίτιμο χαίρεται και γεύεται τις χαρές και τα προνόμια της εξουσίας. Ας μην ξεχνά πως αυτές οι χαρές είναι πρόσκαιρες και δεν χαρακτηρίζουν τους πολιτικούς άνδρες που έχουν συναίσθηση της αποστολής τους και τοποθετούν τον εαυτό τους και την δράση τους στον ιστορικό χρόνο. Οι έντιμοι πολιτικοί άνδρες σε όποια πολιτική και ιδεολογική παράταξη και αν ανήκουν αυτό που εισπράττουν δεν είναι οι δόξες, οι τιμές και η τηλεθέαση. 

Οι έντιμοι πολιτικοί άνδρες εισπράττουν καθημερινά την οδύνη του χρέους τους απέναντι στους εκλέκτορες συμπολίτες τους. Το χρέος αυτό ενίοτε ανταποδίδεται με την στέρηση της ελευθερίας τους ακόμη και αυτής της ίδιας της ζωής τους.

Κύριε Γεωργιάδη αν σου έχει απομείνει έστω και ψήγμα πολιτικής εντιμότητας, Παραιτήσου!

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


xryshaygh.com
 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΦΟΡΩΝ!!! ΔΗΛΩΣΗ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΦΟΡΩΝ


«Οι εκλογές τελείωσαν, το success story μπήκε στο χρονοντούλαπο. Μέσα στο καλοκαίρι έρχεται καταιγίδα φόρων, μαζί με την ΔΕΗ που προανήγγειλε αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος για τα νοικοκυριά και επιπλέον στέλνει στις εφορίες τα χαράτσια που δεν μπορεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός».

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ!

Ο Βασίλης Σαμπράκος διαβάζει την ανάλυση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, που έκανε scouting στον αντίπαλο της Ελλάδας στον “τελικό” της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. 
Η κουβέντα σχετικά με τις επιλογές προσώπων και την στρατηγική που θα χαράξει ο Φερνάντο Σάντος για την Ελλάδα στον “τελικό” με την Ακτή Ελεφαντοστού έχει μόλις φουντώσει. Και ευτυχώς για μας, τους ποδοσφαιρόφιλους, σε αυτή συμμετέχουν και άνθρωποι του ποδοσφαίρου με αναγνωρισμένο δικαίωμα στην άποψη. Προπονητές που έχουν άποψη, τεκμηριωμένη με επιχειρήματα που αντλούν από τις διαπιστώσεις που τους προσφέρει η μελέτη του αντιπάλου της Εθνικής. 
Ο πρώην προπονητής του Πανιώνιου Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δούλεψε πολύ τις τελευταίες μέρες την ιδέα του για τον ιδανικό τρόπο αποτελεσματικής αντιμετώπισης της Ακτής. Παρακολούθησε τους “Ελέφαντες”, μελέτησε τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους, έτρεξε στο μυαλό του την εξέλιξη του μεταξύ μας αγώνα το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης, βάζοντας τα ελληνικά δεδομένα στο virtual τερέν, και ετοίμασε την πρότασή/προσέγγισή του, την οποία μοιράζεται σήμερα με τους αναγνώστες του “FourFourTwo”. Σε μια ανάλυση γεμάτη από ποδόσφαιρο και ιδέες. Απολαύστε την. 

"Θέλω να δω κι εγώ έναν απελευθερωμένο και επιθετικό προπονητή που ακούει στο όνομα Φερνάντο Σάντος και θα χαιρόμουν πολύ αν έβλεπα στον «τελικό των τελικών» την εθνική μας ομάδα σε έναν σχηματισμό 3-5-2 , τον σχηματισμό που μέχρι τώρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο και όχι άδικα.
Έχοντας δει την ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού στα 2 παιχνίδια που έχει δώσει με Ιαπωνία και Κολομβία , νομίζω πως ήρθε η στιγμή να δείξουμε σε ολόκληρη την υφήλιο πως δεν είμαστε απλά μία ομάδα που αμύνεται γιατί φοβάται ή γιατί έτσι έχει μάθει να κάνει. Είμαστε μία ομάδα που θέλει και μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο.
Ας δούμε τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας όσο αναφορά την ομάδα των Ελεφάντων. 
To 4-2-3-1 κόντρα στην Ιαπωνία
Μία αμυντική 4αδα με πολλά προβλήματα και με αρκετά λάθη. Ο Aurier παίκτης κλειδί μιας και του αρέσει να προωθείται έχοντας σημαντικό ρολό στο build up, κάτι όμως που τον αναγκάζει να ξεχνάει πολλές φορές τα αμυντικά του καθήκοντα.
Τiote με Serey στο χώρο του κέντρου να μοιράζονται χώρους ευθύνης , με πολλά τρεξίματα κυρίως από τον πρώτο με 10χλμ σε κάθε ένα από τα δύο παιχνίδια αντίστοιχα.

ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 4.000.000 € ΣΕ ΔΗΜΟ!!!

Σήμερα, Σάββατο 21 και αύριο Κυριακή 22 Ιουνίου, το epoli.gr αποκαλύπτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑοκτώ κραυγαλέες περιπτώσεις υπαλλήλων, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το Δημόσιο, για άκρως σοβαρά παραπτώματα και αδικήματα, με δύο απ' αυτές να προκαλούν, κυριολεκτικά ΠΑΤΑΓΟ!
Απ' ότι φαίνεται, με ταχύτατα βήματα σπάει, πλέον, η "ομερτά", που κυριαρχούσε για πολλά χρόνια στο δημόσιο τομέα, όταν προϊστάμενοι και απλοί υπάλληλοι, κάλυπταν συναδέλφους τους, οι οποίοι είχαν υποπέσει σε βαρύτατα πειθαρχικά παραπτώματα και την ίδια στιγμή, ενώ έπρεπε άμεσα να κινηθούν και οι πειθαρχικές διαδικασίες, αυτές στην κυριολεξία «παραπέμπονταν στις καλένδες»... 
Αποτέλεσμα αυτή της τακτικής, ήταν να παραμένουν στο Δημόσιο και μάλιστα να πληρώνονται, υπάλληλοι, οι οποίοι μπορεί να είχαν καταχραστεί χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη, να είχαν εμπλακεί σε λαθρεμπόριο, πλαστογραφία δημοσίων εγγράφων, ή να είχαν συμμετάσχει ακόμη και σε ληστεία! 
Συγκεκριμένα, ακολουθεί η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ενώ ακολουθούν και... κάποιες άλλες:
1. Υπάλληλος Δήμου, στον οποίο από το έτος 1990 είχε ανατεθεί η διαχείριση χρηματικών ποσών, σχετικά με την πληρωμή εισφορών και κρατήσεων προς Ασφαλιστικά Ταμεία, Εφορία και Τρίτους, καταχρώμενος της εμπιστοσύνης των προϊσταμένων του και της Υπηρεσίας, κατά την άσκηση των ανατιθεμένων σε αυτόν καθηκόντων, παραβίασε τις υποχρεώσεις διαχείρισης, χρεωπίστωσης, που ανέρχονται στο ποσό των4.000.000 ευρώ!
2. Υπάλληλος Δήμου, κατήρτισε πλαστά έγγραφα, πλαστογράφησε υπογραφές επ’ αυτών, ώστε να υπάρχει νομιμοφάνεια και υπεξαίρεσε χρήματα, συνολικού ύψους 327.000 ευρώ.
3. Ταμίας σε Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου και ενώ της είχαν ανατεθεί υπό την ιδιότητά της αυτή, η είσπραξη των διδάκτρων και η άμεση απόδοση αυτών στο Ταμείο του Δήμου, έκανε χρήση από τα εισπραχθέντα κατά το άνω χρονικό διάστημα δίδακτρα ποσού 70.769 ευρώ.
4. Υπάλληλος Δήμου δεν ενημέρωσε την Υπηρεσία, για τους λόγους της απουσίας του, κατά το χρονικό διάστημα, από 1-6-09 μέχρι και την 30-4-10, και από 3-5-10 έως 20-9-10, ούτε κατέθεσε άδεια, αναρρωτική ή κανονική, ως όφειλε.
Προς ολοκλήρωση των ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ, επισημαίνεται ότι, από τις αρχές του 2013, μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες, έχουν απομακρυνθεί για ποινικούς, πειθαρχικούς ή για λόγους υποβολής πλαστών δικαιολογητικών και παράνομων προσλήψεων, περισσότεροι από 500 υπάλληλοι, μετά και τις εντολές του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Πιο συγκεκριμένα: 
• Το 2013 αποχώρησαν για τους παραπάνω λόγους 220 δημόσιοι υπάλληλοι.
• Το Α’ τετράμηνο (Ιανουάριος - Απρίλιος) του 2014, έχουν αποχωρήσει για τους ίδιους λόγους 304 υπάλληλοι. Πρόκειται για αναγκαστικές αποχωρήσεις πειθαρχικής ή ποινικής προέλευσης και για ανακλήσεις διορισμών ή καταγγελίες συμβάσεων λόγω υποβολής πλαστών δικαιολογητικών.
Την Κυριακή, η δεύτερη και ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
epoli.gr

ΟΙ ΗΠΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ"!

"H παγκόσμια οικονομία αναπτύσσεται μόνο με παγκόσμιους πολέμους" υποστηρίζουν σε άρθρο-σοκ οι New York Times,η ναυαρχίδα των Δημοκρατικών που είναι και το κυβερνών κόμμα στις ΗΠΑ αυτή την εποχή, την επαύριο του άρθρου του πρώην ΥΠΟΙΚ επί κυβερνήσεων Ρ.Ρήγκαν, Paul Craig Roberts ο οποίος δήλωσε ότι "Στην Ουάσιγκτον υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα πρώτο πυρηνικό πλήγμα εναντίον της Ρωσίας και να καταφέρουν να γλιτώσουν από τις συνέπειες μιας πιθανής ανταπόδοσης".
Ας δούμε το πραγματικά σοκαριστικό κείμενο του άρθρου:
"Στα χρόνια μετά την οικονομική κρίση του 2008, πολλοί δυτικοί οικονομολόγοι, έχουν προσεγγίσει με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους το γιατί η παγκόσμια οικονομία δεν μπορεί να πάρει «μπροστά», και να αναπτυχθεί ταχύτερα.
Η κακοκαιρία, οι «άπληστες» τράπεζες, οι «τεμπέληδες» Ευρωπαίοι, οι «πονηροί» Κινέζοι, απλά συμπληρώνουν έναν μακρύ κατάλογο με δικαιολογίες, για την παρατεταμένη οικονομική ύφεση που μεγαλώνει και συνεχώς μεγαλώνει, αναφέρει το άρθρο.
Η ταχεία ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας υποτίθεται σύμφωνα με τους οικονομολόγους ότι ήταν έτοιμη να ξεκινήσει, αλλά αντ’αυτού, βλέπουμε μόνο σύντομες «εκρήξεις οικονομικής δραστηριότητας, μετά την τεράστια «έγχυση» κεφαλαίων από όλ ες τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου, που τώρα έχει αντικατασταθεί από νέες φάσεις «αργής» ανάπτυξης. Και τώρα τι γίνεται; αναρωτιέται το άρθρο…
Αυτό το θέμα είναι ένα ζήτημα τόσο παλιό όσο και η ανθρωπότητα. Η «Αποκάλυψη», το «τέλος του κόσμου», αποτελούν μια πηγή μεγάλου κέρδους για «κάποιους».
Όσο μεγαλύτερη είναι η κλίμακα του πολέμου, τόσο πιο φιλόδοξη είναι επένδυση σε νέα στρατιωτικο-βιομηχανικά τράστ, με κύριο θέμα την στρατιωτική τεχνολογία, τα προϊόντα αυτών βιομηχανιών στη συνέχεια χρησιμοποιούνται στην πολιτική ζωή.
Οι πιο καταστροφικές συνέπειες ενός πολέμου, αποτελούν την πιο φιλόδοξη προοπτική για τις μετέπειτα τεράστιες οικονομικές ευκαιρίες, για μια μεγάλη οικονομική ανασυγκρότηση.
Η έλλειψη μεγάλων πολέμων μπορεί να βλάψει την οικονομική ανάπτυξη», πιέζει τρόπο τινά για μια οριστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία, ή θα συνεχίσουμε σε μια αργή ανάπτυξη, ή θα εφαρμοσθεί ένα «σχέδιο» τύπου «Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου», οι απώλειες του οποίου έφεραν στη συνέχεια μεγάλη ευημερία!
Πολλοί διεθνείς οικονομολόγοι προσπαθούν να εξηγήσουν τι προκάλεσε αυτήν την μακρά περίοδο χαμηλής οικονομικής ανάπτυξης στις αναπτυγμένες χώρες.

ΕΞΗΝΤΑ ΕΩΣ 100 ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΗΜΗ ΖΩΚΑΡΗ!

Ο γέροντας Κλήμης Ζώκαρης, 80 ετών πια, είναι ο ιερέας στον οποίο προστρέχουν καθημερινά 60-100 Ορθόδοξοι για να ακούσουν τον πνευματικό-χριστιανικό του λόγο και να τον κρατήσουν ως στήριγμα στη ζωή τους. Αυτό που συμβαίνει με τον γέροντα Κλήμη είναι εκπληκτικό! Από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, ακόμη και το εξωτερικό προστρέχουν στον άγιο γέροντα (στον Χολαργό) για να ακούσουν ως βάλσαμο τον λόγο του και τις συμβουλές του. Σε καιρό οικονομικής και ηθικής κρίσεως όπως είναι η σημερινή, με τον κόσμο να βρίσκεται συχνά σε ψυχολογικό-ψυχικό αδιέξοδο και πολλές οικογένειες στα πρόθυρα διάλυσης, ο πατήρ Κλήμης είναι ο φωτισμένος ιερέας που δίνει το χχέρι βοηθείας και δείχνει το δρόμο της σωτηρίας στους πιστούς. Είναι ο βράχος που συγκρατεί τα κύματα αδιεξόδου στο οποίο βρίσκονται συχνά οι συνάνθρωποί μας. Η φήμη του έχει φτάσει έξω από τα σύνορα της χώρας γι' αυτό και όλο και περισσότεροι προστρέχουν στον γέροντα Κλήμη.
Παρά το βεβαρυμένο της υγείας του (έχει υποβληθεί σε τετραπλό by pass, έχει και βηματοδότη) ο 80χρονος ιερέας προσπαθεί να ανταποκριθεί στο καθημερινό δύσκολο έργο του. 
Ο Θεός να τον έχει καλά. Προσευχόμαστε γι' αυτόν. 

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ!

Ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας πριν από λίγα λεπτά στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, είπε ότι το επόμενο εξάμηνο θα είναι "κολασμένο" για τον ελληνικό λαό. Πριβλέπεται πρωτόγνωρη κατάρρευση μισθών και συντάξεων. Το επικουρικό βαίνει προς οριστική κατάργηση μια και θα εναπόκειται στα ασφαλιστικά ταμεία και ανάλογα με τα ταμειακά τους διαθέσιμα εάν θα το δώσουν. Κι επειδή τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν καταρρεύσει, θα καταργηθεί και το επικουρικό. Και οι μισθοί προβλέπεται να κατεδαφιστούν ισοσκελιζόμενοι με τον κατώτατο βασικό. Μάλιστα, όπως είπε ο Αλέξης Μητρόπουλος, προβλέπεται ως μνημονιακή υποχρέωση, ο δημόσιος υπάλληος που προσλαμβάνεται να έχει τον ίδιο μισθό χωρίς καμία αύξηση μετά από 35-40 χρόνια εργασίας. 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ: "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ..." ΒΙΝΤΕΟ

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Αντώνης Ρέμος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα και το "Πρωινό" του ΑΝΤ1.
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την περιπέτειά του με τον Ηρακλή, τα χρέη που έχει μέχρι και σήμερα, αποκάλυψε για πρώτη φορά πόσα χρήματα δίνει κάθε μήνα, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη σύλληψή του, λέγοντας χαρακτηριστικά «Θεωρώ ότι δεν μου αξίζει να με σέρνουν σαν σεσημασμένο κακοποιό...».
Δείτε το βίντεο...

entertv.gr

Η ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΧΕΙ ΤΟ 666 ΠΟΥ ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!!! ΙΔΟΥ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποικίλα σχόλια για το Μουντιάλ περιελάμβανε το κήρυγμα του πατρός Αντ. Χρήστου χθες βράδυστην αγρυπνία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου...Δείτε τη συγκεκριμένη ομιλία και τα σχόλια και για το Μουντιάλ...!
agioritikovima.gr

ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

Ο ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ!!!!
Για "αγανάκτηση" των Ελλήνων και για "πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, που δεν πάει καλά", κάνει λόγο η Λιμπερασιόν. Τι αναφέρει για την τεράστια λίστα των πωλήσεων
«Η Ελλάδα πωλεί ό,τι μπορεί, προκειμένου να ελαφρώσει το χρέος, εξαιτίας των αναρίθμητων απαιτήσεων των πιστωτών της» υπογραμμίζει η Ναταλί Ντιμπουά, που υπογράφει το άρθρο με τίτλο «H Ελλάδα πουλά τα πάντα, οι Έλληνες στον άνεμο» και εκτιμά ότι «το πρόγραμμα δεν προχωράει προς το παρόν, εξαιτίας καθυστερήσεων ή αποτυχιών, ενώ παράλληλα φουσκώνει η αντίδραση του κοινού».
Σύμφωνα με τη Λιμπερασιόν, στο επίκεντρο αυτή την εποχή βρίσκεται η Θεσσαλονίκη, για την πώληση της εταιρείας ύδρευσης, ΕΥΑΘ, αλλά και του λιμανιού της, για το οποίο ενδιαφέρονται οκτώ ξένοι επενδυτές, Ευρωπαίοι, Ασιάτες και από τα Εμιράτα.
Στο άρθρο γίνεται αναφορά στην απόφαση του ΣτΕ για την ΕΥΔΑΠ και στις επιπτώσεις αυτής της απόφασης για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, με τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων της ΕΥΑΘ, Γ. Αρχοντόπουλο, να δηλώνει πως «εφόσον βάσει της απόφασης, η πώληση της ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα είναι αντίθετη με το Σύνταγμα, δεν μπορεί να ισχύσει κάτι διαφορετικό για τη Θεσσαλονίκη».
Αλλά και ο Κ. Μανιατόπουλος, επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, αναγνωρίζει ότι «είναι δύσκολο να συνεχίσει η διαδικασία για την ΕΥΑΘ χωρίς να ληφθεί υπόψη η απόφαση για την ΕΥΔΑΠ».
Η λίστα και ο εκνευρισμός του ΔΝΤ
Η αρθρογράφος κάνει, επίσης, αναφορά στην «εντυπωσιακή λίστα του ΤΑΙΠΕΔ με τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου που είναι προς πώληση: 38 αεροδρόμια, ΔΕΗ, ιαματικά λουτρά, 700 χλμ αυτοκινητοδρόμων, 100 λιμάνια, ξενοδοχεία, ένα κάστρο και 2000 τμ γη στην Κέρκυρα, εκατοντάδες στρέμματα μπροστά στη θάλασσα...».
«Παρ' όλα αυτά, όλες αυτές οι προσφορές δεν έχουν φέρει τις αναμενόμενες εισπράξεις» γράφει η Λιμπερασιόν. «Η μη ρεαλιστική προσδοκία των 50 δισ. μειώθηκε κατά το ήμισυ, ενώ η τρόικα ελπίζει σε 22,3 δισ. μέχρι το 2020. Ο στόχος όμως δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί, εφόσον μέχρι τώρα έχουν, μετά βίας, εισπραχθεί 3 δισ.».
«Το ΔΝΤ εκνευρίζεται» για τη μεγάλη καθυστέρηση της Αθήνας να ξεπεράσει τα νομικά, διοικητικά και πολιτικά εμπόδια που αποθαρρύνουν τους επενδυτές, γράφει η Λιμπερασιόν. Μέχρι τώρα μόνο τρεις οργανισμοί έχουν ιδιωτικοποιηθεί ενώ η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ απέτυχε γιατί η ρωσική GAZPROM απέσυρε την προσφορά της την τελευταία στιγμή.
Το δημοσίευμα αναφέρεται, τέλος, στην επίσκεψη του πρωθυπουργού της Κίνας στην Αθήνα και την προοπτική κινεζικών επενδύσεων ύψους 6 δισ. ευρώ.
news247.gr (μεσότιτλος: δικός μας)