Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ





Γράφει ο Θανάσης Αυγουρόπουλος
Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τι και πως πρέπει να καταλήγει στους μπλε κάδους;
Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης μας δίνει συμβουλές ώστε να ανακυκλώνουμε σωστά.
                               

Η Ανακύκλωση είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να αποδεικνύουμε την αγάπη μας για το Περιβάλλον. Αρκεί όμως να ανακυκλώνουμε σωστά. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές καταλήγουν στου μπλε κάδους αντικείμενα που θα έπρεπε να προορίζονται για τα κοινά απορρίμματα ή το αντίθετο. Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης μας υπενθυμίζει τι πρέπει να ρίχνουμε στους μπλε κάδους:
ü  Συσκευασίες από αλουμίνιο, π.χ. αναψυκτικά, μπύρες κ.ά.
ü  Συσκευασίες από λευκοσίδηρο, π.χ. από γάλα εβαπορέ, τόνο, τοματοπολτό κ.ά.
ü  Συσκευασίες από πλαστικό, π.χ. μπουκάλια από νερό, αναψυκτικά, γιαούρτι, βούτυρο, απορρυπαντικά, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, πλαστικές σακούλες κ.ά.
ü  Συσκευασίες από γυαλί, π.χ. μπουκάλια και βαζάκια από χυμούς, ή τρόφιμα, αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά κ.ά.
ü  Συσκευασίες από χαρτί, π.χ. από γάλα, χυμούς, τρόφιμα, απορρυπαντικά, χαρτοσακούλες και χαρτοκιβώτια κ.ά.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕ 5 ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ:
1.       Διαχωρίζουμε καθημερινά τα υλικά συσκευασίας από τα υπόλοιπα απορρίμματα.
2.       Αδειάζουμε τις συσκευασίες από τα υπολείμματα.
3.       Διπλώνουμε τα χαρτοκιβώτια.
4.       Ρίχνουμε χύμα τα υλικά συσκευασίας στον μπλε κάδο και όχι μέσα σε δεμένες σακούλες.
5.       Και πάνω από όλα δεν πετάμε ποτέ τα σκουπίδια στους μπλε κάδους.
 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΘΕΛΗΣΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ!



Η 37χρονη Jennifer Nicole Lee είναι μοντέλο, ηθοποιός και συγγραφέας. Και μητέρα 2 παιδιών!  Είναι γνωστή για το ότι έχασε 36 κιλά και μετά ξεκίνησε την καριέρα της ως γκουρού της υγιεινής ζωής και της γυμναστικής, αφού πρώτα έφερε στον κόσμο τα δύο της παιδιά.

Η Jennifer Nicole Siciliano γεννήθηκε στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης και οι γονείς της ηταν Ιταλοί μετανάστες. Η οικογένεια της αργότερα μετακόμισε στο Tennessee όπου εκείνη πήρε πτυχίο στις διεθνείς σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Tennessee στο Knoxville.

Μετά αφού γέννησε δύο παιδιά και έφτασε τα 200 pounds (σχεδόν 91 κιλά) , η Lee κατάφερε και έχασε 36  κιλά  και στέφθηκε "Miss Bikini America", οπότε και ξεκίνησε μια καριέρα ως "γκουρού της γυμναστικής». Τα βιβλία της έχουν δημοσιευθεί τόσο σε ηλεκτρονική και σε έντυπη μορφή. Έχει επίσης λανσάρει μια συλλογή από μαγιό.
H περίπτωση της Jenifer μπορεί να γίνει παράδειγμα για πολλές γυναίκες οι οποίες με την πρώτη εμφάνιση της κυτταρίτιδας εγκαταλείπουν το εαυτό τους και το ρίχνουν στο φαί μέχρι τελικής πτώσεως. Η Jenifer έδειξε τον δρόμο της θέλησης και σκληρής προσπάθειας.

ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΜΠΑΧΛΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΣΚΥΛΩΝ!

ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΗΣ Η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΕΤΡΕΧΕ ΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΣΚΥΛΩΝ

Συντάχθηκε απο τον/την Mavrogenous Στις .
faii1
Νέο επεισόδιο στην οικογένεια της άτυχης Φαίης Μπλάχα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από τον ξυλοδαρμό της από τον Β. Στεφανάκη. Όπως αναφέρει το 'Εθνος της Κυριακής, η αδελφή της Μαρία – Ελένη, η οποία διατηρούσε σχέσεις με τον δράστη, δεν παρέστη στο μνημόσυνο της αδελφής της, το οποίο τελέστηκε την περασμένη Κυριακή στη Νέα Μάκρη! Ποια ήταν η αιτία; Προτίμησε να παραβρεθεί σε... καλλιστεία σκύλων στη Θεσσαλονίκη!
«Εμείς θρηνούσαμε τη Φαίη... Η θεία της έκανε ένα μακρινό ταξίδι από την Αμερική ειδικά για αυτό τον σκοπό και η Μαρία-Ελένη προτίμησε ένα ταξίδι αναψυχής στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος σε καλλιστεία σκύλων... Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου. Αν είναι δυνατόν... » ξεσπάει ο πατέρας της. Χαρακτηριστικό είναι ότι η αδελφή της άτυχης Φαίης, έχει αναρτήσει και στιγμιότυπα από τα καλλιστεία με την συμμετοχή του 22 μηνών σκύλου της Νίτρο, στη σελίδα της στο facebook.
faii2

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΙΚΟ ΤΟ ΑΜΟΡΕ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

miss2

Πάνω που ρωτούσαμε τον Η. Κασιδιάρη εάν θα σύναπτε σχέση με Ιταλίδα μοντέλο, ήρθε η απάντηση από το ίδιο το νέο αμόρε του κοιν. Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.
Η Έλενα Κωνσταντινίδου λοιπόν δεν είναι Ελληνίδα 100% αλλά είναι Πορτορικανή. Είναι υιοθετημένη κόρη Πορτορικανών γονέων οι οποίοι την άφησαν έξω από το σπίτι των θετών της γονιών στην Λεπτοκαρυά Πιερίας. Το ομολογεί η ίδια σε συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου μετά την εκλογή της σε Μις Τουρισμός.
Ο ίδιος λοιπόν ο κ. Κασιδιάρης δίνει απάντηση αντιρατσιστική κάνοντας δεσμό με μία Πορτορικανή η οποία έλαβε ελληνική παιδεία. Ουσιαστικά είναι Ελληνίδα. Αλλά όχι 100% όπως φώναζε ο έτερος Ηλίας, ο Ηλίας Παναγιώταρος χαρακτηρίζοντας τον Σκορτσιανίτη ως μη Έλληνα!
Δείτε και το προφίλ της Έλενας στο facebook όπου δηλώνει την καταγωγή της από το Πόρτο Ρίκο!

Ρε παιδιά, τώρα τι γίνεται; Κάπου υπάρχει αντίφαση!
Πάντως εμείς θα ευχηθούμε στα παιδιά να πάει καλά η σχέση τους και... καλά στέφανα!
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της εκ του Πόρτο καταγόμενης Έλενας Κωνσταντινίδου

ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Δελτίο Τύπου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στη Ρεμπέτικη Βραδιά με την κομπανία από το ΑΝΗΦΟΡΙ του Πειραιά, στο πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη 
(Σπάρτης & Γραβιάς)
Παρασκευή 14 Ιούνη
από τις  9 μμ έως ...

«Αγωνιζόμαστε & τραγουδάμε
για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.»
Κομματικές Οργανώσεις
Αγίας Παρασκευής & Εκπαιδευτικών
του ΚΚΕ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΜΟΡΕ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

 ΑΠΟ ΓΟΥΣΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΚΙΖΕΙ Ο Νο 2 ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, ΤΩΡΑ Η ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


Εμφανίζονται μαζί σχεδόν παντού. Και το κάνουν διακριτικά εδώ και μερικούς μήνες. Η Έλενα Κωνσταντινίδου μας απασχόλησε και παλιότερα εξαιτίας της εμπλοκής της με τα φετινά  καλλιστεία. Μάλιστα με το τέλος της εκδήλωσης κατάφερε ν΄αποσπάσει τον τίτλο Μις Τουρισμός.


Η Σαλονικιά ψηλή, έσκασε μύτη μαζί με το αγόρι της σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματος της Χρυσής Αυγής στο Γύθειο. Στα εγκαίνια του νέου γραφείου του κόμματος. Αυτό που μπέρδεψε τον κόσμο ήταν το χρώμα των μαλλιών της Έλενας. Από καστανή ήταν εντελώς ξανθιά.
Φαίνεται πώς ο Ηλίας έχει αδυναμία στο ξανθό. Αν κρίνω κι από την προηγούμενη επιλογή του. Την Βούλα Παπαχρήστου. Το κορίτσι όχι μόνο παρακολούθησε την ομιλία του καλού της αλλά χειροκροτούσε με θέρμη δίπλα στον αδερφό του Ηλία Κασιδιάρη. Όπως και να χει πρόκειται για ένα κορίτσι πολύ εντυπωσιακό…ανεξάρτητο και πολύ δυναμικό. Για να δούμε…Πόσο θα κρατήσει…
gossip.tv

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Αντίλογος" το οποίο χαρακτηρίζει ως αποκλειστικό και ότι επίσης οι πληροφορίες του δεν διαψεύδονται, ο Β. Ξύδης έχει λάβει οριστική απόφαση να μην ξαναδιεκδικήσει το χρίσμα του Δημάρχου στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Όπως μάλιστα αναφέρει η εφημερίδα, την απόφασή του θα την δημοσιοποιήσει εντός του Ιουνίου ή το πολύ-πολύ στις αρχές Σεπτεμβρίου, πολλούς μήνες δηλαδή πριν τις δημοτικές εκλογές. Με αυτό τον τρόπο θα δώσει την ευκαιρία στους διεκδικητές της δημαρχίας να αναπτύξουν απερίσπαστοι τις πρωτοβουλίες τους και να οργανώσουν τα σχέδιά τους για την διεκδίκηση της δημαρχίας. 

Επειδή ο κ. Ξύδης έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αρέσκεται να αιφνιδιάζει, ας κρατήσουμε ...μικρό καλάθι σε όσα δημοσιεύει η εφημερίδα. 
Αναμένουμε...

ΜΑ@@ΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ



ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ)
Μα είναι τόσο ηλίθιος ο ελληνικός λαός; Πείτε μας, σας παρακαλούμε! Ο Σαμαράς εκτελεί στην εντέλεια το σχέδιο των τοκογλύφων. Σχέδιο δολοφονίας ενός έθνους, κατακερματισμού της κοινωνίας, ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας  και αρπαγής της κατοικίας και γης των Ελλήνων.  Και όμως, οι Έλληνες μέχρι τον Σαμαρά επιλέγουν ως καταλληλότερο Πρωθυπουργό. Τουλάχιστον αυτό λένε οι εταιρείες δημοσκοπήσεων οι οποίες βεβαίως είναι αργυρώνητες και κατευθυνόμενες.

Τώρα λοιπόν που προχωρούν ταχέως οι διαδικασίες κατάσχεσης και της πρώτης κατοικίας, τώρα που οι Έλληνες θα χάσουν και το σπίτι τους και θα μείνουν άστεγοι, ας έρθουν οι να ψηφίσουν τον Σαμαρά όχι μόνο ως καταλληλότερο Πρωθυπουργό αλλά ως ισόβιο ηγεμόνα-μονάρχη!

Μέχρι να γίνει ο Έλληνας ο είλωτας. Θα γυρίσει στα χρόνια της Σπάρτης! Στον 7ο έως 6ο π. Χ. Είδες ο Σαμαράς;

ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ; ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΛΥΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!


stournaras-spitia
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!
Ένα νέου τύπου μόνιμο φόρο που θα επιβάλλεται σε κάθε ακίνητο που βρίσκεται εντός και εκτός σχεδίου αποκαλύπτει η πρόταση του υπουργείου Οικονομικών για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων που παρουσίασε προφορικά την Παρασκευή στους εκπροσώπους των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, ο Γ. Στουρνάρας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ημερησία, ο νέος φόρος που θα ισχύσει από το 2014 θα έχει διευρυμένη βάση. Δεν θα φορολογηθεί ως σύνολο η ακίνητη περιουσία του κάθε φορολογούμενου, αλλά θα επιβληθεί φόρος στο κάθε ακίνητο ξεχωριστά είτε αυτό βρίσκεται εντός σχεδίου είτε εκτός σχεδίου. Σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών ο νέος φόρος θα επιβάλλεται χωρίς κανένα αφορολόγητο όριο με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Για τα εντός σχεδίου κτίσματα και οικόπεδα ο φόρος θα υπολογίζεται με βάση το τετραγωνικό μέτρο, θα ξεκινά από 1,8 ευρώ ανά τ.μ. και με την εφαρμογή κλίμακας με 33 συντελεστές και ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ακινήτου μπορεί να φθάνει τα 32 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο για τα πολύ «ακριβά» ακίνητα. Ο νέος φόρος θα επιβληθεί σε όλες ανεξαιρέτως τις εκτός σχεδίου εκτάσεις γης. Θα υπολογίζεται με βάση το στρέμμα, θα ξεκινά από 1 ευρώ το στρέμμα και ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ακινήτου θα μπορεί να φθάνει ακόμη και τα 60 ευρώ το στρέμμα για ακίνητα - φιλέτα.

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ

dolofoniagynaika
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ίμβρου από ένα έγκλημα πάθους που όμοιο του δεν ξαναέζησε το νησί. Τουρκάλα δολοφόνησε εν ψυχρώ με όπλο Ελληνίδα και συγχρόνως τραυμάτισε την 25χρονη κόρη της.
Το πρωτοφανές για τα δεδομένα του νησιού έγκλημα σημειώθηκε στο χωριό Σχοινούδι, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων είναι Τούρκοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική κοινωνία του νησιού η 25χρονη κόρη της δολοφονηθείσας διατηρούσε ερωτικό δεσμό με 35χρονο Τούρκο ο οποίος ακούει στο όνομα Μουσταφά.
Η τουρκικής καταγωγής δράστιδα του φονικού ζήλευε την 25χρονη ελληνίδα για τον έρωτά της με τον Μουσταφά. Δεν αποδέχτηκε ποτέ ότι η ίδια δεν μπορούσε να έχει ερωτική σχέση με τον 35χρονο.
Όπως όλα δείχνουν, το μυαλό της θόλωσε και το πάθος όπλισε το χέρι της. Πήγε στο σπίτι της 25χρονης και τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα της με το όπλο. Από τη σφαίρα τραυματίστηκε σοβαρά και η κόρη, η οποία διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Τσανάκαλε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η Τουρκική Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Οι εκπρόσωποι της ελληνικής κοινότητας καθησύχασαν τους Έλληνες του νησιού ξεκαθαρίζοντας από την πρώτη στιγμή για έγκλημα πάθους.
Thestival

ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΜΣΕΝ!



ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΥΒΑΛΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
 Αυτό το κάθαρμα που βλέπετε, αμείβεται με το αστρονομικό ποσό των 242.000 ευρώ. Αυτός ζητά να εφαρμοστούν στη χώρα μας επώδυνα μέτρα, που καταστρέφουν μέρα με τη μέρα τη χώρα και τον λαό. Σε αυτόν κάθονται στα τέσσερα οι πολικοί μας ηγέτες.
  
Αυτοί που προσποιούνται τους οικονομολόγους, όπως ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας, κάθονται ...στα τέσσερα σε ό,τι παρανοϊκό τους ζητήσει ο αλήτης και οικονομικός δολοφόνος Τόμσεν. Αντί να πουν «όχι, αυτά που λες να κάνουμε δεν οδηγούν στην ανάταξη της ελληνικής οικονομίας αλλά στην καταστροφή της χώρας και του λαού», υπακούουν τυφλά, σαν τα πρόβατα ή τα σκυλιά, στον εγκληματούντα Τόμσεν. 
Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ , του ταμείου που παραδέχεται πλέον δημοσίως ότι έκανε λάθος στο πρόγραμμα που εφάρμοσε στην Ελλάδα, είναι σαφές ακόμη και στη γιαγιά του κατσικοχωρίου, ότι αυτός ο τύπος εφαρμόζει πρόγραμμα διαμελισμού της Ελλάδος και πλήρους εξόντωσης του ελληνικού έθνους. O χαρτογιακάς του ΔΝΤ τον οποίο έφερε στην Ελλάδα ο ΓΑΠ (που πρέπει να φυλακιστεί ισοβίως για το έγκλημα σε βάρος της χώρας), ζητάει τώρα να απολυθούν οι εφοριακοί και να καταργηθούν οι εφορίες! Να δημιουργηθούν δηλαδή ιδιωτικές εφορίες οι οποίες θα ρημάξουν τους πάντες και τα πάντα.

Αυτή η βρωμόφατσα ο Τόμσεν, απαγορεύει την μείωση του ΦΠΑ εστίασης στο 13% ενώ αντιθέτως προτίθεται να ανεβάσει τον ΦΠΑ σε άλλες υπηρεσίες ή αγαθά όπου είναι ακόμη σχετικά χαμηλός.   
Ο ίδιος ο Τόμσεν έχει επιβάλει φορολογία που έχει εξουθενώσει τους φορολογούμενους πολίτες, ενώ τώρα δίνει εντολές να προχωρήσουν οι κατασχέσεις και στην πρώτη κατοικία. Ο ελληνικός λαός που τα τελευταία 3 χρόνια ζει τον εφιάλτη της κατεδάφισης του μισθού του και της σύνταξής του έως και 55%, ο πολύπαθος κοσμάκης που είναι υποχρεωμένος να πληρώνει χαράτσια και φόρους τον ένα μετά τον άλλον, όχι μόνο δεν του ελαφρύνουν οι τράπεζες τις δανειακές δόσεις αλλά προχωρούν (με εντολή Τόμσεν) στην κατάσχεση της πρώτης κατοικίας του!

Ο οικονομικός δολοφόνος Τόμσεν ζητεί την κατάργηση μειώσεων φόρου για εργαζομένους σε παραμεθόριες περιοχές και την κατάργηση ευνοϊκής φορολόγησης των ακριτικών νησιών και των μικρών νησιών με πληθυσμό μέχρι 3.100 κατοίκους.


Οι φωστήρες τύπου Σαμαρά και Στουρνάρα, μπορούν να μας πουν εάν όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με την ανάταξη και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας;  Ή είναι καθαρό σχέδιο οικονομικών εγκληματιών να καταστρέψουν μια χώρα και να τη διαμελίσουν; 


Αυτά όλα τα πολιτικά σκύβαλα της τρικομματικής κυβέρνησης που υπακούουν στον Τόμσεν και στο ΔΝΤ, παρά το ότι το τελευταίο παραδέχθηκε την καταστροφή που προξένησε στην Ελλάδα, είναι προδότες! Εάν δεν ήταν, θα έστελναν εδώ και τώρα στο διάολο τον Τόμσεν και τους εκπροσώπους της τρόικας.

Εάν η Ελλάδα θέλει να αυτοκτονήσει ως χώρα, μπορεί και μόνη της, δεν χρειάζεται το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την ΕΕ.

Όμως, οι πολιτικοί υπηρέτες των τραπεζιτών και των τοκογλύφων-οικονομικών δολοφόνων, συμβάλλουν με τον πιο προδοτικό τρόπο στο έγκλημα σε βάρος της χώρας και του λαού.