Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!!!


Οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες στη ληστεία της Κοζάνης είναι παιδιά του Χολαργού. Έζησαν και μεγάλωσαν στον Χολαργό. Πήγαν σε σχολεία του Χολαργού και είναι παιδιά ευυπόληπτων οκογενειών. Με γονείς καθηγητές και επιστήμονες. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των συλληφθέντων. Εμφανέστατα τα σημάδια ξυλοδαρμού και στις 4 φωτογραφίες. Ιδού ποιοι είναι: 


ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟΣ Ανδρέας – Δημήτριος του Ιωάννη και της Παντελιάς , γεν. 22-11-1989 στο Χολαργό Αττικής. Δεν έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, πιθανόν να είναι νεοεισελθών στην οργάνωση  
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης του Χαράλαμπου και της Γεωργίας, γεν.31-05-1988 στο Αμαρούσιο Αττικής. Χολαργιώτης και αυτός. Παιδί πασίγνωστου Χολαργιώτη, ευυπόληπτου καθηγητή! 



















ΠΟΛΙΤΗΣ Δημήτριος του Κωνσταντίνου και της Ευτυχίας, γεν. 29-12-1991 στον Χολαργό Αττικής. Επίσης παιδί ευυπόληπτης οικογένειας και με τους δύο γονείς επιστήμονες!!!









ΡΩΜΑΝΟΣ Νικόλαος του Γεωργίου και της Παυλίνας - Μαρίας, γεν. 27-01-1993 στην Αθήνα Αττικής. 
Γι' αυτόν, πιστεύουν ότι ήταν φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου και βρισκόταν μαζί του την ώρα που έλαβε χώρα η δολοφονία του τον Δεκέμβριο του 2008!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ! Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ!!!


To People are Awesome 2013 είναι το βίντεο που κάνει τον γύρο του παγκόσμιου διαδικτύου και σπάει όλα τα views.
Παρουσιάζει τα πιο απίθανα κατορθώματα του ανθρώπου, αποδεικνύοντας τι μπορεί να καταφέρει ο άνθρωπος όταν έχει θέληση! Δείτε το εκπληκτικό βίντεο, θα ενθουσιαστείτε...!

ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ


Φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του φέρεται να είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες της διπλής ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη των δύο αστυνομικών για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου του 2008, που άναψε τη σπίθα για τα τρομακτικά επεισόδια που συγκλόνισαν την Αθήνα.
thessbomb.blogspot.gr

ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ!


είναι Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ «ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ» ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

O "Τοξοβόλος του Συντάγματος" Γιάννης Μιχαηλίδης και ακόμα ένα μέλος της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς" ο Δημήτρης Πολίτης, ανάμεσα στους συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό!
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι Χολαργιώτης και είχε συλληφθεί και το Φεβρουάριο του 2011 κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Σύνταγμα.

Οι δράστες της διπλής ληστείας σε ταχυδρομείο και Αγροτική τράπεζα, επέλεξαν να "χτυπήσουν" σε επαρχιακή πόλη, που δεν έχει αστυνομικό σταθμό, θεωρώντας ίσως ότι τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα.

Όμως, φαίνεται πως "χαλάρωσαν" περίσσότερο απ' όσο έπρεπε και τελικά οι τέσσερις από αυτούς έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας. Μάλιστα, δεν άργησε να αποκαλυφθεί ότι το χτύπημα, έχει σχέση με την τρομοκρατία.

Οι τελευταίες πληροφορίες, θέλουν δύο από τους συλληφθέντες να είναι καταζητούμενοι για συμμετοχή στη "Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς". Ένας από αυτούς, φέρεται να είναι ο "Τοξοβόλος του Συντάγματος"...


Ο «Τοξοβόλος» Γιάννης Μιχαηλίδης είχε συλληφθεί και στις 4 Φεβρουαρίου 2011 κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Σύνταγμα. Σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ....ΠΡΩΤΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Μία μόνο ανάρτηση την ημέρα! Παρ' όλα αυτά, το γνωστό κουκουλοφορικό blog είναι...πρώτο κάθε μέρα! Το πρώτο...μέσο της πόλης! Όλη η Αθήνα και απ'όλη την Ελλάδα μπαίνουν σε αυτό το blog και ...κάνουν ολόκληρη διατριβή της μίας και μοναδικής ανάρτησης που έχει!!!! 
Τον περασμένο ενάμισι μήνα είχαμε του κόσμου τα συμβάντα σε Χολαργό-Παπάγου, μέχρι και τραγωδίες είχαμε (έχασαν τη ζωή τους δύο δημοτικοί υπάλληλοι) αλλά το κουκουλοφορικό blog (το πρώτο μέσο της πόλης) ασχολείτο αποκλειστικά με τον Γιάννη Κεχρή! Κοντεύει τις 30 αναρτήσεις (μία κάθε μέρα) αφιέρωμα αποκλειστικό στον Γιάννη Κεχρή! Είναι όμως το πρώτο μέσο της πόλης!!! 
Πρόκειται περί υπόθεσης-χαβαλέ! Παραμύθι. Κανείς δεν το διαβάζει! Πέντε νοματαίοι όλοι κι όλοι μπαίνουν μέσα. Δεν έχει καμία είδηση. Κούς-κούς κάνει, βλακείες και λάσπη πετάει μπόλικη! Πανάσχετοι είναι οι άνθρωποι και από δημοσιογραφία δεν σκαμπάζουν γρι!.
Χαβαλέ κάνουν και κρύβονται στη σπηλιά τους.
Αλλά κατά τα άλλα είναι το...πρώτο μέσο της πόλης! 

Τρεχαντήριδες του κερατά είναι που απλά ξέρουν να παίζουν με τα πλήκτρα του κομπιούτερ και τις τεχνικές που κάνουν το blog τους να έχει μία εικονική επισκεψιμότητα. 
Σας το ξαναλέμε: δεν το διαβάζει κανείς. Γιατί δεν λέει τίποτε. 
Μπόλικη λάσπη μόνο.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!




ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ, ΜΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
Ο άνθρωπος που ευθύνεται για πολλά πολιτικά εγκλήματα σε βάρος του λαού, «χτύπησε» με συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» της προηγούμενης εβδομάδος. Απορίας άξιον είναι πως η δημοσιογράφος Δήμητρα Κρουστάλη που του πήρε συνέντευξη, ακούγοντας τα φοβερά και τρομερά που της έλεγε ο Βενιζέλος, δεν έβγαλε άχνα. Έγραψε απλά ό,τι της είπε, τα οποία διαβαζοντάς τα σου σηκώνεται η τρίχα. Βεβαίως δεν ακούσαμε και κανένα άλλο καθεστωτικό κανάλι να λέει τίποτε επί του θέματος. Τον Βενιζέλο τον έχουν χαϊδέψει τα κανάλια μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.
Ιδού τι είπε ο κ. Βενιζέλος στη συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».
«Ένα πολύ μεγάλο ζήτημα στη λειτουργία των σύγχρονων δημοκρατιών είναι ο ρόλος της Δικαιοσύνης, δηλαδή ο λεγόμενος πολιτικός αυτοπεριορισμός της Δικαιοσύνης και η αποφυγή κάθε μορφής δικαστικής δημαγωγίας. Και δεν αναφέρομαι στις συνδικαλιστικές διεκδικήσεις, αναφέρομαι στον τρόπο με τον οποίο ασκείται αυτό καθαυτό το δικαιοδοτικό έργο. Ναι, αυτό είναι ένα μεγάλο θεσμικό θέμα. Γι’ αυτό κι ένα από τα βασικά θέματα της αναθεώρησης του Συντάγματος πιστεύω ότι πρέπει να είναι το ζήτημα της Δικαιοσύνης. Νομικά τα θέματα αυτά μόνο σε επίπεδο Συντάγματος μπορούν να αντιμετωπιστούν».

Καταλάβατε τι ζητάει ο άνθρωπος; Η Δικαιοσύνη, λέει, δεν κάνει καλά τη δουλειά της, «δημαγωγεί», δεν ασκεί ορθά το «δικαιοδοτικό της έργο» κι αυτό το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί σε επόμενη βουλή με αναθεώρηση του Συντάγματος και μάλιστα θα είναι ένα από τα βασικότερα θεσμικά θέματα που πρέπει να απασχολήσουν τους …αρμόδιους πολιτικούς!
Ο Ε. Βενιζέλος είναι ο υπεύθυνος του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Αυτός που έχει θέσει στο απυρόβλητο και την ατιμωρησία (άρα ασυδοσία) όλους τους πολιτικούς. Σήμερα, βλέποντας την κατάρευση του πολιτικού συστήματος μέσα στη λάσπη των σκανδάλων που το ίδιο δημιούργησε και βλέποντας ότι αδέκαστοι εισαγγελείς σαν τους Πεπόνη-Μουζακίτη βάζουν το μαχαίρι βαθιά μέχρι το κόκαλο, εισηγείται την αναθεώρηση του Συντάγματος και την αλλαγή  του τρόπου με τον οποίο ασκεί το…δικαιοδοττικό της έργο η Δικαιοσύνη! 
makeleio.gr


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΣΕ ΤΣΙΜΑ. ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ ΤΟΥ MEGA ΚΑΙ ΤΟΝ...ΗΛΙΘΙΟ ΤΣΙΜΑ!


Μπαμπινιώτης πρός τον Παύλο Τσίμα: "Κι εγώ σας βρίσκω αρκετά ηλίθιο, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα"
Διαβάστε το σοαρταριστό διάλογο που είχαν Τσίμας-Μπαμπινιώτης

Ηχηρή παρέμβαση του ακαδημαϊκού Γεωργίου Μπαμπινιώτη, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στον αμερόληπτο δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα είπε -μεταξύ άλλων :

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Η ελληνική γλώσσα κατακρεουργείται καθημερινά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα: Διαρκώς ακούμε για την κατάληψη της βίλα Αμαλίας ή ότι έγινε ανακατάληψη της βίλα Αμαλία. Και σας ρωτώ. Η λέξη βίλα δεν κλίνεται ;
Αν δεν το γνωρίζετε η βίλα προέρχεται από το ιταλικό villa και είναι λέξη ελληνοποιημένη, όπως η κατσαρόλα, όπως οι ολυμπιονίκες της άρσης βαρών.
Και πρέπει να κλίνεται σύμφωνα με τους κανόνες της γραμματικής.
Δε λέμε: Το καπάκι της κατσαρόλα.
Ούτε θα πούμε: Αυθαίρετες οι βίλα των υπουργών.
Για να το καταλάβετε καλύτερα θα σας αναφέρω ένα άλλο παράδειγμα: Τη Μαρία Κάλλας.
Η Κάλλας, όπως γνωρίζετε, ήταν Ελληνίδα. Ως Ελληνίδα η γενική του ονόματος της είναι: Της Μαρίας Κάλλας. Και όχι της Μαρία Κάλλας.
Αντίστοιχα πρέπει να λέμε: Η κατάληψη της βίλας Κάλλας και όχι της βίλα Κάλλας.

ΤΣΙΜΑΣ : Μπορεί αυτό να συμβαίνει επειδή γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες. Villa Amalias.
ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Κι αυτό είναι λάθος. Τι ήταν η Αμαλία ; Βασίλισσα της Αγγλίας ;
ΤΣΙΜΑΣ : Βίλα Αμαλίας, λοιπόν.

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Ακριβώς ! Η βίλα, της βίλας, οι βίλες, των βιλών.

ΤΣΙΜΑΣ : Και τι έχετε να πείτε για το χαρακτηρισμό «μαλακισμένα» που ακούστηκε στον αέρα από γνωστό δημοσιογράφο ;

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Καθόλου δε με ξάφνιασε. Ουδείς φαυλότερος των πολιτικών, αν δεν υπήρχαν οι δημοσιογράφοι. Η έκφραση του κυρίου δεν ήταν μόνο απρεπής, αλλά και σημειολογικά εσφαλμένη. Θα σας εξηγήσω.
Το «μαλακισμένος» είναι μετοχή του ρήματος: Μαλακίζομαι. Αυτό προέρχεται από το αρχαίο : Μαλακία, παράγωγο της λέξεως «μαλακός».
Καθόλου νεολογισμός δεν είναι αυτές οι λέξεις. Σας θυμίζω το κατά Ματθαίον ευαγγέλιο: «Και περιήγεν ο Ιησούς τας πόλεις πάσας και τας κώμας, διδάσκων εν ταις συναγωγαίς αυτών και κηρύσσων το ευαγγέλιον της βασιλείας και θεραπεύων πάσαν νόσον και πάσαν μαλακία.»
Αλλά η ρίζα της λέξης είναι αρχαιοελληνική.
Στην Αρχαία Ελλάδα συνηθιζόταν η έκφραση: «Μαλάκας πολίτης», η οποία ήταν συνώνυμη του «ιδιώτης».
Ιδιώτης ήταν ο πολίτης που δεν ασχολείτο με τα πολιτικά.
Η ιδιωτεία, για τους αρχαίους ημών προγόνους, ήταν κατάπτυστη. Εξ' ου και το λατινογενές idiot, το οποίο προέρχεται από τον ιδιώτη και σημαίνει ηλίθιος.
Ο ιδιώτης περιφρονητικά αποκαλείτο μαλάκας πολίτης.
Και ακόμα πιο πίσω αν κοιτάξουμε, στα ομηρικά έπη θα βρούμε την έκφραση : «Αιδώς, Αργείοι».
Αυτή προέρχεται από την Ιλιάδα :
«Αιδώς γαρ εν κακοίσιν ουδέν ωφελεί. Η γαρ σιωπή τω λαλούντι σύμμαχος.»
Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ως εξής : Το να δείχνεσαι ντροπαλός ανάμεσα σε κακούς δεν ωφελεί καθόλου, γιατί η σιωπή η δική σου γίνεται τότε σύμμαχος του κακού, που φλυαρεί.
Αν, με λίγα λόγια, εσύ ακούς τους φαύλους και δε μιλάς γίνεσαι σύμμαχος τους.
Αρχικά η έκφραση ήταν: «Αιδώς, μαλάκες».
Αλλά με τα χρόνια εκφυλίστηκε σε αυτό που όλοι γνωρίζουμε.
Ας μου πει, λοιπόν, ο κύριος Καμπουράκης. Ποιοι είναι οι ιδιώτες, ποιοι είναι οι μαλάκες που σιωπούν, ποια είναι τα μαλακισμένα της εποχής μας ;
Οι καταληψίες των βιλών ή οι έχοντες το ακατοίκητο τηλεθεατές του Μέγκα και των υπόλοιπων καναλιών ;

ΤΣΙΜΑΣ : Το Μέγκα είναι αμερόληπτο, κύριε Μπαμπινιώτη.

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Φυσικά ! Και ο κώλος της μαϊμούς είναι πράσινος.

ΤΣΙΜΑΣ : Σας βρίσκω λίγο επιθετικό.

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ : Κι εγώ σας βρίσκω αρκετά ηλίθιο, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

ΤΣΙΜΑΣ : Ας πούμε κάτι άλλο. Τι γνώμη έχετε για τη δήλωση βουλευτή του
ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ευθαρσώς είπε ότι είναι αναρχικός, ενώ ο Πρόεδρος του κόμματος, την ίδια μέρα, δήλωσε ότι είναι νοικοκυραίοι κι αυτοί. Αυτό δεν είναι οξύμωρο ;

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Καταρχάς κάνατε λάθος χρήση του επιρρήματος ευθαρσώς, το οποίο δηλώνει θάρρος, ενώ εσείς, έτσι πιστεύω, θέλατε να δείξετε το θράσος του. Όσον αφορά το οξύμωρο της δήλωσης. Όχι ! Καθόλου ! Που το βλέπετε το οξύμωρο ;

ΤΣΙΜΑΣ : Μα. Αναρχικός νοικοκυραίος ;

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Και λοιπόν ; Δε γνωρίζετε το βιβλίο του Πεσόα «Ο αναρχικός τραπεζίτης» ; Αυτό δεν είναι οξύμωρο ;

ΤΣΙΜΑΣ : Δεν το έχω διαβάσει, οπότε δεν μπορώ να πω.

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Κακώς ! Θα έπρεπε να διαβάζετε και μερικά βιβλία, εσείς οι δημοσιογράφοι, αντί μόνο να γράφετε. Θα σας εξηγήσω : Ο αναρχικός νοικοκυραίος είναι ένας άμεσα νοικοκυραίος, ο οποίος αντιμάχεται τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος από τον πυρήνα του, την ίδια την οικογένεια.

ΤΣΙΜΑΣ : Σας βρίσκω πολύ αριστεριστή, κύριε Μπαμπινιώτη.

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Σταματήστε να λέτε, σας βρίσκω, γιατί αρχίζω να πιστεύω ότι μου παίρνει συνέντευξη η Μενεγάκη. Και ναι ! Είμαι αριστεριστής. Γιατί, καταρχάς, δεν είμαι διορισμένος σε κανένα υπουργείο. Αν με ξανακάνουν υπουργό παιδείας θα ανασκευάσω τις δηλώσεις μου. Και ναι, είμαι αριστεριστής, γιατί. Είμαι ακαδημαϊκός.
Οι ακαδημαϊκοί κύκλοι, όπως και οι εκκλησιαστικοί, είναι κύκλοι ομόκεντροι της εξουσίας.
Έτσι, αφού αντιλαμβάνομαι μια αλλαγή προς την αριστερά, προετοιμάζομαι να ακολουθήσω το ρεύμα της εποχής μου.
Κανένας ακαδημαϊκός ή καταξιωμένος διανοούμενος δεν είναι, ποτέ, ριζοσπαστικός.
Δείτε την κυρία Κική Δημουλά. Δέκα μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου υπέγραψε δήλωση νομιμοφροσύνης, μαζί με άλλους τριάντα, εκείνο το περιβόητο : «Τολμήστε ! ».
Τώρα, που βλέπει ότι η παλίρροια αλλάζει, μιλάει στα ξένα περιοδικά για χάος.
Προετοιμάζεται κι εκείνη για την αλλαγή εξουσίας και νοοτροπίας.
Αν ήταν η Χρυσή Αυγή που διεκδικούσε την εξουσία η κυρία Δημουλά θα γινόταν ένας άλλος Έζρα Πάουντ. Και διαβάστε κάνα βιβλίο για να καταλάβετε τι εννοώ.

ΤΣΙΜΑΣ : Δηλαδή πιστεύετε ότι η διανόηση συμπορεύεται με την εξουσία, ανεξαρτήτως του. χρώματος της ;

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Πάντα ! Η αποδεχτή διανόηση. Οι λογοτέχνες, οι λόγιοι, οι καλλιτέχνες και πανεπιστημιακοί που προβάλλονται και προοδεύουν, γιατί αλλιώς θα βρισκόντουσαν στα ρείθρα της επικαιρότητας.

ΤΣΙΜΑΣ : Υπάρχει κάποιος λογοτέχνης που πιστεύετε ότι βρίσκεται εκτός νομιμότητας ;

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Τώρα πια, μόνο οι μπλογοτέχνες.

ΤΣΙΜΑΣ : Ορίστε ;

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Οι μπλόγκερ. Γιατί αυτοί δρουν ανεξέλεγκτα.

ΤΣΙΜΑΣ : Οι μπλόγκερ. Υπάρχει κάποιος που ξεχωρίζετε από αυτούς ;

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Πολλοί. Ο μόνος που μου έρχεται τώρα στον νου είναι ο Γελωτοποιός, ο οποίος πρέπει να βελτιώσει το συντακτικό του και να μην παρασύρεται από την κυκλοθυμικότητα του, αλλά κατά τα άλλα είναι αξιόλογος.

ΤΣΙΜΑΣ : Γελωτοποιός, λοιπόν.

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Το σημειώσατε ; Για να το ψάξει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ;

ΤΣΙΜΑΣ : Με προσβάλετε, κύριε Μπαμπινιώτη.

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Ελάτε, κύριε Τσίμα, ας είμαστε ειλικρινείς. Όλοι το ξέρουν ότι είστε ρουφιάνοι.

ΤΣΙΜΑΣ : Διακόπτουμε για διαφημίσεις και θα συνεχίσουμε με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο εκπαιδευτικό μας σύστημα.

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ : Ναι ! Πως θα μάθουν τα παιδιά να ανάβουν φωτιές για να ζεσταίνονται.

ΤΣΙΜΑΣ : Διακόπτουμε.
  
(Ο διάλογος είναι προϊόν μυθοπλασίας. Ουδέποτε έγινε και ούτε πρόκειται να γίνει. Και μου φαίνεται γελοίο που χρειάζεται να το διευκρινίσω.)
http://sanejoker.blogspot.gr/2013/01/blog-post_14.html

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟΝ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ»!



«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο “ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ” ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ»
 
Συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Παναγιώτης Αποστόλου. Ο πρώην Αν. Γραμματέας της Κ.Ε. του ΛΑΟΣ, είναι ο άνθρωπος που, διαπιστώνοντας έγκαιρα πως οι Βορίδης-Γεωργιάδης, υπέσκαπταν τον Γ. Καρατζαφέρη και τις αρχές του κόμματος, βγήκε δημοσίως και τους κατήγγειλε το Νοέμβριο του 2011 για την νεοταξική και την νεοφιλελεύθερη πολιτική τους. Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αντί, να ακούσει με την επιβαλλόμενη σοβαρότητα και περίσκεψη τις καταγγελίες του Π. Αποστόλου, έσπευσε να τον διαγράψει από το κόμμα χωρίς να τηρήσει τις στοιχειώδεις καταστατικές διαδικασίες. Τελικά, όπως έδειξαν τα γεγονότα, δικαιώθηκε πλήρως ο Π.Αποστόλου. Σήμερα, ο πρώην Αν. Γραμματέας του ΛΑΟΣ σε συνέντευξή του στην «Ε.Ω.» μιλάει για τις «επιπόλαιες» όπως τις χαρακτηρίζει επιλογές του Γ. Καρατζαφέρη, τον οποίο αφού επονομάζει δηκτικά «ισόβιο» Πρόεδρο, τον κατατάσσει στους «προσκυνημένους» στο μνημόνιο, επισημαίνοντας ότι έχει απολέσει κάθε πολιτική και ηθική νομιμοποίηση να διεκδικήσει εκ νέου την είσοδό του στη Βουλή.

Ο Π. Αποστόλου, συνεργαζόμενος πλέον με το νεοϊδρυθέν κόμμα «Ελλήνων Πολιτεία» το οποίο –προσέξτε- έχει Πρόεδρο ομογενή, κάτοικο Γερμανίας, θίγει πολλά και ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Πάντα, με φιλοπατρία όρο στον οποίο δίνει την πραγματική του διάσταση.


Προβλέπετε πολιτικό μέλλον για το πρώην κόμμα σας, το ΛΑΟΣ, λαμβανομένης υπ’ όψιν της σημερινής δημοσκοπικής του καθίζησης;

Δεν μπορώ να κάνω αισιόδοξες προβλέψεις. Ο ΛΑΟΣ ξεκίνησε από το μηδέν με πλειάδα ικανών και ψυχωμένων στελεχών. Κατακτήσαμε την είσοδό μας στη Βουλή το 2007 μετά από σκληρούς αγώνες και γενικευμένο πόλεμο από το πολιτικό σύστημα και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Δυστυχώς, οι άκριτες και επιπόλαιες επιλογές του «ισόβιου» Προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη, δηλαδή να ψηφίσει το επάρατο μνημόνιο και να μετάσχει προθύμως στην ξενόδουλη κυβέρνηση Παπαδήμου, του αφαιρεί κάθε πολιτική και ηθική νομιμοποίηση να διεκδικήσει ξανά αυτά που κάποτε έδειχνε πως πίστευε (πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια). Πολλοί εξ εκείνων των ικανών στελεχών έχουν ήδη αποχωρίσει ή έχουν αποστασιοποιηθεί, όπως οι Σταύρος Καρκαλέτσης, Μιχάλης Βάρδας, Νίκος Σχοινάς, Νίκος Χριστοδουλόπουλος, Χρήστος Γούδης, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Παύλος Αλτίνης, Μπάμπης Πεφάνης, Γιάννης Στεργέλης, Δημήτρης Γοδοσίδης, Αντώνης Ιερωνυμάκης, Γιώργος Καρτσώλης, Θανάσης Μυλωνόπουλος και τόσοι άλλοι. Μαζί με όλους αυτούς χτίσαμε το κόμμα που ανέτρεψε όλες τις πολιτικές προβλέψεις και θριαμβευτικά εισήλθε στη Βουλή το 2007. Σημειώστε, πως το διάστημα από την εποχή ιδρύσεως του κόμματος το 2000 και της πρώτης εισόδου του στην Ελληνική Βουλή το 2007, οι πολιτικές συγκυρίες για να φανεί ένα νέο κόμμα ήταν πολύ πιο δύσκολες από ότι είναι σήμερα. Αυτό το διάστημα που σας ανέφερα, ο πολιτικός χάρτης της πατρίδος μας καλυπτόταν σαν μπετόν-αρμέ από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ. Εν τούτοις ο ΛΑΟΣ, με προεξέχουσα πολιτική θέση το «ρήξη και ανατροπή στο σάπιο κατεστημένο», κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και εάν όπως προείπα δεν είχε προδοθεί από τις επιλογές του αρχηγού του, σήμερα, ίσως, να ήταν πρώτο κόμμα. Αυτές οι επιπόλαιες επιλογές επέτρεψαν στη «Χρυσή Αυγή» και τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» να καταγράψουν την είσοδό τους στη Βουλή στις διπλές εκλογές του 2012. Σημειώστε, επίσης, πως σήμερα επαληθεύονται οι διατυπωμένες πολιτικές θέσεις του ΛΑΟΣ από το 2002, όπως η ποσόστωση με βάσει τον πληθυσμό μας, στους λαθρομετανάστες και η ενοποίηση όλων των ασφαλιστικών ταμείων σε ένα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά τους.


 «ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΒΟΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ»

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:
Σας παρακολουθώ με προσοχή και διαπιστώνω πως μιλάτε με ιδιαίτερη θέρμη για το ΛΑΟΣ.

Κε Βραχιολίδη, ο ΛΑΟΣ ήμασταν και είμαστε όλοι όσους ανέφερα παραπάνω. Είναι ο Έλληνας πατριώτης ο οποίος μας εμπιστεύτηκε την ψήφο του και μας κατέθεσε την ψυχή του και είδε να τον «πουλάει» ο αρχηγός του και κάποιοι νεόκοποι ψευτοπατριώτες, όπως οι Βορίδης, Γεωργιάδης και Πλεύρης. Εγώ προσωπικά, ουδέποτε διανοήθηκα να απομακρυνθώ από την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, αλλά και την ιδεολογική πλατφόρμα που κατατέθηκε και ψηφίστηκε από τους Συνέδρους, στο Συνέδριο της Θεσσαλονίκης το 2006. Ιδεολογική πλατφόρμα, η οποία ανακοινώθηκε σ’ εκείνο το Συνέδριο από τον υποφαινόμενο.  

Κε Αποστόλου μιλήστε μας για το κόμμα «Ελλήνων Πολιτεία» και το ρόλο σας σ΄ αυτό.

Από το 2009, αρχή της οικονομικής και ηθικής κρίσεως των μνημονίων, δημιουργήθηκαν πολλά μικρά κόμματα. Η πλέον σοβαρή προσέγγιση στο πρόσωπό μου έγινε από τον ιδρυτή αυτού του κόμματος, κ. Χρήστο Χατζηαναστασίου. Το κόμμα «Ελλήνων Πολιτεία», είναι ένα κόμμα Ελληνοκεντρικό, Δημοκρατικό, Πατριωτικό. Έχει καλή δομή και αντλεί μέρος της δύναμής του από την ομογένεια, γι’ αυτό και Πρόεδρός του είναι η κ. Νίνα Παυλίδου, κάτοικος  Γερμανίας. Αποδέχτηκα την πρόταση συνεργασίας προκειμένου το κόμμα να γίνει περισσότερο αναγνωρίσιμο στην Ελληνική κοινωνία και ταυτόχρονα να οδηγηθεί στο πρώτο του Συνέδριο από όπου θα εκλεγούν τα θεσμικά του όργανα.   

Το ότι η Πρόεδρος του κόμματος «Ελλήνων Πολιτεία» είναι κάτοικος Γερμανίας, σημαίνει κάτι ή είναι τυχαίο γεγονός;

Η επιλογή της χώρας δεν είναι τυχαία αλλά συμβολική. Και αυτό διότι η κυριαρχική επιβολή της Γερμανίας στην Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια, καθιστά σημείο αναφοράς τον αντίπαλό μας, γι’ αυτό τον λόγο και επελέγη ομογενής από τη χώρα του Γκαίτε.

Με αφορμή την αναφορά σας στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», πείτε μας για τη συνάντηση με τον Πρόεδρό τους τον Πάνο Καμμένο.

Πράγματι, πραγματοποιήθηκε αυτή η συνάντηση στις 27 Δεκεμβρίου στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. στη Συγγρού. Η συνάντηση ήταν φιλική και εποικοδομητική και συζητήσαμε ενδεχόμενη συνεργασία. Βέβαια, συζητήσαμε και όλα τα πολιτικά θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Θεωρώ, πως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν και η πρόσκληση παρουσίας μου στη Συνδιάσκεψη των ΑΝ.ΕΛ., δυο μέρες μετά στο Ξενοδοχείο «Κάραβελ», όπου είχα την τιμή να απευθύνω πολιτικό χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους που ήταν το στελεχιακό δυναμικό του κόμματος. Το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. καλύπτει εν πολλοίς τον ιδεολογικό μου χώρο και πράγματι εάν δημιουργούντο οι κατάλληλες προϋποθέσεις, θα μπορούσα να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να ενισχύσει τα εκλογικά του ποσοστά. Τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» θα ήταν φραγμός των σχεδίων της Νέας Τάξεως Πραγμάτων για τη επιβολή των σχεδίων τους στην πατρίδα μας.

«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο “ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ” ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ»

Κάντε μας μια τοποθέτηση για την «Χρυσή Αυγή».

Πριν από τις εκλογές του Μαΐου, σε άρθρο μου είχα αναφέρει το πόσο πολύ χρήσιμη θα ήταν για το κοινωνικό σύνολο και την κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία, η είσοδος της «Χρυσής Αυγής» στη Βουλή των Ελλήνων. Θεωρούσα πως επιβάλλεται να βρίσκεται στο κοινοβούλιο ένας «χωροφύλακας», ο οποίος θα επιβλέπει την τάξη. Πιστεύω πως δικαιώθηκα, γιατί όλοι διαπιστώνουν πως η «Χρυσή Αυγή», πέραν του κοινωνικού έργου, πλέον παράγει και κοινοβουλευτικό έργο. Γι΄ αυτό καταγράφει υψηλά ποσοστά σε όλες τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

Τι είναι πατριωτισμός για εσάς.

Σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτή την ερώτηση. Σήμερα ο Σαμαράς , ο Βενιζέλος, ο Τσίπρας και χτες ο Παπανδρέου, ο Παπαδήμος και τόσοι άλλοι, μιλούν για πατριωτισμό. Η εφαρμογή των μνημονίων που εξαθλιώνουν το λαό μας και απεμπολούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, για όλους όσους προανέφερα είναι πατριωτική στάση. Επειδή πολυπιπιλάνε όλοι τον πατριωτισμό, εξαρτάται σε ποια θέση προτεραιοτήτων θέτεις τον πατριωτισμό σου. Προσωπικά, τον θέτω στην πρώτη θέση. Και πατριωτισμός είναι να βάζεις την πατρίδα υπεράνω και της ίδιας μας της ζωής. Να αγωνίζεσαι να μην χαθούν εδάφη της πατρίδας μας. Να προσπαθείς για την προκοπή και την ευημερία του λαού μας. Να τηρείς πιστά τις παρακαταθήκες των προγόνων μας, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Να υπερασπίζεσαι την Ελληνοχριστιανική παιδεία μας. Τι από όλα τα παραπάνω τηρούν αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα ή μας κυβέρνησαν χτες; Και με την ευκαιρία που μου δίνετε. Σήμερα δεν υπάρχουν τα πολιτικά ψευτοδιλήμματα του χτες. Δεν υπάρχουν οι πολιτικοί διαχωρισμοί, δεξιών και αριστερών. Ο διαχωρισμός βρίσκεται στους πατριώτες και στους νεοφιλελεύθερους. Αυτός ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός διέπει την τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά και αυτόν εφαρμόζουν πιστά. Ποιο είναι όμως το δόγμα του νεοφιλελευθερισμού; Βασίζεται στην οικονομική επανάσταση των ελεύθερων αγορών, δηλαδή επιδιωκόμενο είναι ο περισσότερος καπιταλισμός και το λιγότερο κράτος. Αυτή η ισοπεδωτική πολιτική του νεοφιλελευθερισμού προκάλεσε και τη γενική απορύθμιση των αγορών και την οικονομική κρίση του 2008. Βασίζεται στην ιδέα ότι μια οικονομική κρίση ή ένα γεγονός καταστροφής είναι ευκαιρία για μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε ένα κράτος. Η επιτυχία της πολιτικής αυτής βασίζεται στο γεγονός ότι ο φόβος και οι ενοχές για τα αποτελέσματα της κρίσης ή της καταστροφής, κάνει τους πολίτες ανεκτικούς και απαθείς σε επαναλαμβανόμενες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις ακριβώς επειδή πιστεύουν ότι κάτι άλλο χειρότερο έρχεται. Πινοσέτ, Ρίγκαν, Θάτσερ και πολλοί άλλοι εφάρμοσαν αυτόν τον νεοφιλελευθερισμό. Από την ανάλυση που σας έκανα, πιστεύω, βλέπετε ομοιότητες στην εφαρμογή πολιτικής της κυβερνήσεως Σαμαρά, όπως και στις προηγούμενες Παπανδρέου και Παπαδήμου;  

Κλείνοντας, θα ήθελα να μου πείτε εάν υπάρχει επόμενη μέρα για την πατρίδα μας.   

Αυτή η προδοτική κυβέρνηση στις 14 Ιανουαρίου 2013, στην Ελληνική Βουλή ψήφισε πως «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης» (ΦΕΚ 240/2012). Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως έχουν πουλήσει την πατρίδα μας και τον λαό μας στους Γερμανούς κατακτητές. Άρα, δεν υπάρχει άλλη λύση από τον ξεσηκωμό των Ελλήνων προκειμένου να ανατραπεί αυτή η κυβέρνηση. Το επόμενο εξάμηνο θα συντελεστεί η απόλυτη εξαθλίωση της μεσαίας τάξεως αφού ήδη η κατώτερη λαϊκή τάξη έχει εξοντωθεί, με την «απόδοση» των φορολογικών μέτρων που ήδη έχουν λάβει, αλλά και αυτά τα οποία προτίθενται σύντομα να λάβουν.                            



       
                 

 

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΑΣ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!


ΕΠΕΙΓΟΝ !  ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΤΕ ΤΟ !
ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ! 

Το μετέδωσε και η η Γαλλική TV "Tele Matin"
Υπάρχει ενα βίντεο που κυκλοφορεί τώρα στο internet κ' στο facebook
που δείχνει την εκτέλεση του Ben Laden. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ !
        ΣΒΗΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΣΑΣ !!!
 
Η Πληροφορία δόθηκε σήμερα στην Γαλλική TV στο " Télé matin ".
Κυκλοφορείστε το στο maximum !!!
Μπορεί και να είναι το παρακάτω. 
Καλύτερα ό,τι έχει χέση με Ben Laden μην το ανοίγετε, για να είστε εξασφαλισμένοι!