Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!


politeknoi-diamartyria

Σαμαρά, πάρε αναδρομικά πίσω όλα τα οικογενειακά επιδόματα. Από την ημέρα που γεννήθηκαν τα παιδιά μέχρι σήμερα να τα πάρεις όλα πίσω και να τα δώσεις στην Μέρκελ! Κι αν αδυνατούν να σου τα γυρίσουν, χώσε τους όλους φυλακή!
Με αυτό το πολιτικό υποκείμενο στο τιμόνι της χώρας, που προσποιείται τον Πρωθυπουργό αλλά είναι τσιράκι της Μέρκελ, όλα να τα περιμένεις. Τιμωρεί τις οικογένειες που έχουν παιδιά. Όσο πιο πολλά παιδιά, τόσο μεγαλύτερο φόρο βάζει. Καταργεί τα επιδόματα και εξαθλιώνει τις ελληνικές οικογένειες με ρυθμό πολύ γρηγορότερο από αυτόν του ΓΑΠ.
Εμείς προτείνουμε στον Σαμαρά, προκειμένου να δείξει ακόμη καλύτερη διαγωγή προς την Μέρκελ, να αφαιρέσει όλα τα οικογενειακά επιδόματα που δόθηκαν στις πολύτεκνες οικογένειες, από την ημέρα που θεσπίστηκε το μέτρο. Να τους τα πάρει αναδρομικά από την ημέρα της γεννήσεως των παιδιών. Θα μαζέψει πολλά λεφτά για να τα δώσει στην Μέρκελ. Και αν δεν μπορούν να τα επιστρέψουν οι πολύτεκνες οικογένειες, τότε να τους χώσει όλους φυλακή! Και η τρόικα να διατάξει την απέλασή τους. Να εκκενωθεί δηλαδή η Ελλάδα από τις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες. Όπως θα εκκενωθούν τα νησιά που έχουν λιγότερο από 150 κατοίκους, να απελαθούν από την χώρα και οι τρίτεκνες-πολύτεκνες οικογένειες.
Ξέρεις πόσα λεφτά θα γλιτώσει η χώρα Σαμαρά; Θα απαλλαγεί από ένα μεγάλο φορτίο, έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις την επανεκκίνηση που υποσχέθηκες και να φέρεις την πολυπόθητη ανάπτυξη στην χώρα!
Είδες Σαμαρά;
Α ρε ελικόπτερο που σου χρειάζεται να πας στον αγύριστο!!!
Υ.Γ. Ανεξάρτητα από το πόσο αστείο μπορεί να φαίνεται το σενάριο αυτό, δεν είναι καθόλου αστείο. Ήδη, η βάρβαρη φορολόγηση των οικογενειών με παιδιά, τις οδηγεί είτε στην μετανάστευση είτε στην εγχώρια εξαθλίωση.

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ! (VIDEO)


tragiko-

Ήθελε να εντυπωσιάσει τους Νορβηγούς κάνοντας μονόζυγο στην άκρη του γκρεμού και στη συνέχεια άλμα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως υπολόγιζε ο Richard Henriksen.

Η ΣATΑNIKH ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ. ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΦΛΟΜΠΕΡ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ


tymfristou egklima

Νέες παπαδιές ανοίξαμε Σαββατοκύριακο. Όπως είχε προφητέψει ο αναγνώστης "#6 ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛΛΑΣ 13-10-2012 16:50
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ.... ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ....ΟΠΩΣ Η ΠΑΠΑΔΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.... ΑΝΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ...χχαχχαχαχαχα", η 42χρονη Αλεξάνδρα Μ. για λόγους ισχυρής ερωτικής αντιζηλίας έπεισε τον 45χρονο εραστή να σκοτώσει τον άντρα της.
"Μαζί το είχαμε αποφασίσει. Ανεβήκαμε στον τρίτο, μπήκαμε μέσα, τον είδαμε να κοιμάται και αυτός πάτησε τη σκανδάλη του φλόμπερ-αεροβόλου που παίρνει τα μεγάλα φυσίγγια. Κοιμόμασταν μαζί αρκετό καιρό στον πρώτο όροφο. Εμείς τον σκοτώσαμε", φέρεται να ομολόγησε στην αστυνομία η κυρία Αλεξάνδρα.
Και από εδώ και πέρα θα έχουμε άλλες ιστορίες. Ανοίξαμε δουλειές. Εισαγγελέας, ανακριτής, ανακλήσεις ομολογιών, ο ένας θα ρίχνει τα βάρη στον άλλον.
Αυτά λοιπόν τα νέα της Αλεξάνδρας που δεν ήξερε τι θα πει άντρας. Ήξερε και παραήξερε και το καταλάβαινε μέρα νύχτα. Είχαν αναστενάξει τα κρεβάτια.
Η κοινωνία είναι συγκλονισμένη και όλοι έπεσαν από τα σύννεφα, όπως πάντα λένε σε τέτοιες υποθέσεις οι γείτονες.
Το θέμα είναι ότι οι κοινωνικοί αρμοί έχουν χαλαρώσει επικίνδυνα, βλέπουμε πάλι υποθέσεις εγκλημάτων πάθους του 1980 και αυτό βάζει τους πάντες σε ιδιαίτερη ανησυχία.
Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος αλλά υπάρχουν και εμβαθύνσεις που χωράνε πολύ συζήτηση.
makeleio.gr

ΙΔΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΩΝ "ΦΤΩΧΩΝ" ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


 KARAMAN-VENIZL

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 120.333,220 ΕΘΝΙΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΑ! VIDEO ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ


PAΤΑΤΕ-FRITTE


Δείτε το παρακάτω βίντεο και ξανασκεφτείτε το πριν φάτε τηγανιτές πατάτες από Fast Food.

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!

ΘΕΛΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΕΣΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ 25.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ!

Γελιούνται όσοι νόμιζαν ότι το θέμα της οριστικής παραμονής και μη μετεστέγασης τής ιδιόκτητης ΔΟΥ Χολαργού, οριστικοποιήθηκε με την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών. Θυμίζουμε ότι η ανακοίνωση του κ. Στουρνάρα τόνιζε ότι εφορίες σε ιδιόκτητα κτίρια,δεν μετακινούνται! 
Τρίχες! Τα ρεπορτάζ μας, για την πρόθεση του κ. Στουρνάρα να σφραγίσει την Εφορία Χολαργού και να την στείλει στο κτίριο της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, στο οποίο το δημόσιο πληρώνει 25.000 ευρώ μηνιαίο μίσθωμα στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παπαναγιώτου, ήταν απολύτως ακριβές. Μετά από το -δήθεν- "κλείσιμο" της πολύκροτης υπόθεσης, άρχισαν να βγαίνουν φιρμάνια μέσα από το Υπουργείο Οικονομικών ότι το κτίριο της ΔΟΥ Χολαργού είναι...ακατάλληλο!!!
Συγκεκριμένα, το υπουργείο ισχυρίστηκε ότι ο χώρος της ΔΟΥ Χολαργού δεν επαρκεί για να χωρέσει το αρχείο της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής. 

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης απάντησε αμέσως ότι υπάρχει μεγάλος χώρος, σε νέο-πολυτελές κτίριο στο υπόγειο του ΚΑΠΗ Χολαργού,  λίγες δεκάδες μέτρα μακρύτερα από την ΔΟΥ της περιοχής. 
Και πάλι όμως, το αρμόδιο κλιμάκιο του υπουργείου που ήρθε να ελέγξει τον χώρο που τούς πρότεινε ο Δήμαρχος, βρήκε άλλο επιχείρημα προκειμένου να θεωρήσει ακατάλληλο και αυτό τον χώρο! κΣυγκεκριμένα απάντησε σε έγγραφό του ότι "υπάρχει γενικό σύστημα πυρόσβεσης με νερό σε όλο το υπόγειο το οποίο δεν ενδείνυται για τη φύλαξη αρχείου". Και στην επιστολή τους, οι αρμόδιοι του υπουργείου συνεχίζουν "παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εάν υπάρχει πρόταση από τον Δήμο για άλλον κατάλληλο χώρο..."!!! 
Ο Δήμαρχος κ. Ξύδης όμως επιμένει και με νέα επιστολή του βεβαιώνει ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς μπορεί να απομονώσει το σύστημα πυρόσβεσης με νερό για τη συγκεκριμένη αίθουσα του υπογείου όπου θα φυλάσσεται το αρχείο της εορίας"!!!

Καλά ρε παιδιά, αυτοί ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη προκειμένου να βρουν δικαιολογία για να ξηλώσουν ντε και καλά την ΔΟΥ Χολαργού και να την στείλουν στην Αγία Παρασκευή!!!
Άκου, τούς πείραξε το σύστημα πυρόσβεσης με νερό!!! Δηλαδή στις άλλες εφορίες τι σύστημα πυρόσβεσης υπάρχει; Με ...αέρα; 
Την ίδια ώρα, παρασκηνιακές είναι και οι προσπάθειες του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπά να αποτρέψει την μετακίνηση της ΔΟΥ της περιοχής του στην ΔΟΥ Χολαργού. Το "Πρώτο Θέμα" για την περίπτωση αναφέρει: "Μόλις ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπάς έμαθε πως θα υπάρξει μεταφορά των υπηρεσιών της στο γειτονικό Χολαργό, τι έκανε; Έστειλε την πολεοδομία να κάνει μετρήσεις μήπως βγει η ΔΟΥ Χολαργού ακατάλληλη! Κάπως έτσι προσπαθεί να μπλοκάρει την μεταφοράτων υπηρεσιών"!
Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται! Να υπάρχει κτίριο ιδιόκτητο, ολοκαίνουργο και να θέλουν μερικοί, με πρώτο και καλύτερο τον Στουρνάρα να χρησιμοποιούν κτίριο παλαιό και τσεκουράτο με 25.000 μηνιαίο μίσθωμα!

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ




Το 2ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου ξεκινά τις δραστηριότητές του την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Ο αγιασμός θα γίνει στις 11:30 στη λέσχη του 2ου Συστήματος, στο «Τολ», δίπλα στο στρατόπεδο της Στρατονομίας (Ζακυνθινού 85). Το ραντεβού για τα παιδιά που είναι ήδη στο μονοπάτι του προσκοπισμού είναι στις 10:30 στο κτίριο της «Ομάδας» πίσω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Α.Σ. Παπάγου (Ε.Α.Κ. Παπάγου).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" ΓΙΑ ΜΕΡΚΕΛ-ΕΕ-ΔΝΤ

"Ο λαός μίλησε:  Έξω Μέρκελ - Κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τις δεκάδες χιλιάδες εργαζομένων και νεολαίας που έστειλαν ανυπόταχτο μήνυμα στην καγκελάριο Μέρκελ και στους κολαούζους της στην ελληνική κυβέρνηση. Παρά την τρομοκρατία της κυβέρνησης, την χουντικής έμπνευσης απαγόρευση των διαδηλώσεων σε μεγάλο μέρος της Αθήνας, τις εκατοντάδες προσαγωγές από τις διμοιρίες των πραιτωριανών και τον αποκλεισμό του κέντρου, δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους, σε μια μεγάλη, μαχητική και ενωτική διαδήλωση.
Τα μαχητικά μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με την ανυποχώρητη παρουσία τους μέσα στη διαδήλωση, έδωσαν σαφές αντικυβερνητικό, αντιΕΕ και αντικαπιταλιστικό στίγμα. Μεγάλες συγκεντρώσεις έγιναν στις περισσότερες πόλεις της χώρας, ενώ πολύμορφη ήταν η αντίδραση των εργαζόμενων και του λαού (χαρακτηριστική η πρωτότυπη παρουσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Σύνταγμα, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των απλήρωτων εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Ερίκος Ντυνάν και η βίαιη αντιμετώπισή της από τις δυνάμεις καταστολής κ.λπ.).
Η ...«ευχή» της Ά. Μέρκελ να «παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ», συνοδεύτηκε από την υπογράμμιση των  «υποχρεώσεων της Ελλάδας» για την υλοποίηση της άγριας πολιτικής των μνημονίων. Η «επιμήκυνση» που παζαρεύει η κυβέρνηση είναι μια επικοινωνιακή κοροϊδία από την στιγμή που τα μέτρα όχι μόνο είναι τα ίδια αλλά και σχεδιάζουν να τα εφαρμόσουν σχεδόν όλα το 2013! Οι «πινελιές ανάπτυξης»  που υποσχέθηκε δεν είναι παρά η στήριξη του κεφαλαίου για «επενδύσεις» με μισθούς Βουλγαρίας και δικαιώματα Κίνας και φυσικά πρώτα από όλα του γερμανικού κεφαλαίου και της επιδίωξής του να έχει τον πρώτο λόγο στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας (ΔΕΗ, ΟΣΕ κ.λπ.).
Δεν αρκεί η υποστήριξη της Μέρκελ στον Σαμαρά και στον τρικομματικό εφιάλτη που μας κυβερνά. Είναι σίγουρο ότι η κυβέρνηση Σαμαρά, αφού πήρε πράσινο φως από την ηγετική δύναμη της καπιταλιστικής Ευρώπης, θα επισπεύσει την ψήφιση του νέου δολοφονικού πακέτου των 14,5 δισ. και τα 89 κανιβαλικά μέτρα που απαίτησε το Γιούρογκρουπ να έχουν ψηφισθεί μέσα στις επόμενες δέκα μέρες!
Αυτό που είναι άμεσα ζητούμενο είναι η οργάνωση και η κλιμάκωση των αγώνων για να μην περάσει το άθλιο αντεργατικό – αντιλαϊκό πακέτο, για την απαρχή του ξηλώματος των Μνημονίων που ψηφίστηκαν. Με απεργιακή καταιγίδα και γενικό μπλακ άουτ, με μαχητικές διαδηλώσεις, καταλήψεις και αποκλεισμούς, με την ανάληψη της πρωτοβουλίας των κινήσεων από τα μαχόμενα συνδικάτα και την κοινή τους δράση και όχι από την υποταγμένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία.
 Οι χτεσινές διαδηλώσεις ήταν ένα ακόμα βήμα. Να κάνουμε το βήμα, αγώνα ανατροπής!".

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ!




  
      Ο αθλητικός σύλλογος ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ, θεωρώντας τη σωματική και φυσική υγεία αναπόσπαστο μέρος της αθλητικής δραστηριότητας των παιδιών, σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Ιατρικού Κέντρου ΙΑΣΩ General, προσφέρει τον πελματογραφικό έλεγχο όλων των αθλητών/τριων των τμημάτων υποδομών. Ο πελματογραφικός έλεγχος είναι μια σύγχρονη και πρωτότυπη εξέταση χωρίς ακτινοβολία και προσφέρεται εντελώς δωρεάν  από το Ιατρικό Κέντρο ΙΑΣΩ General για τους αθλητές/τριες του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ. Ο έλεγχος θα διενεργηθεί το μεθεπόμενο ΣαββατοΚύριακο στο χώρο άθλησης των ακαδημιών.

Τι είναι ο
ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


  
   Πελματογραφικός έλεγχος (Πελματογράφημα) είναι η μέτρηση με την οποία επιτυγχάνεται η καταγραφή και αξιολόγηση των φορτίων του πέλματος στην όρθια στάση, στη βάδιση και στο τρέξιμο.

Πολλά προβλήματα στην υγεία μας οφείλονται στις ιδιαιτερότητες του πέλματός μας. Ενοχλήματα από το πέλμα, από το γόνατο αλλά ακόμη και από την μέση ή τον αυχένα, οφείλονται πολλές φορές στον λάθος τρόπο που πατάει το πέλμα μας.

O πελματογραφικός έλεγχος – πελματογράφημα – παρέχει τη δυνατότητα μέσω των ειδικών αισθητήρων της ψηφιακής του πλατφόρμας, αλλά και του κατάλληλου λογισμικού ανάλυσης του μοναδικού για κάθε άνθρωπο τρόπου στάσης, βάδισης και τρεξίματος. Η αξιολόγηση περιλαμβάνει στατιστικές – δυναμικές μετρήσεις περπατώντας, τρέχοντας ή πηδώντας πάνω από την πλατφόρμα μέτρησης.

Με την μέτρηση αυτή επιτυγχάνεται:
·        Ο προσδιορισμός του τύπου του ποδιού.
·        Η ανάλυση των πελματικών πιέσεων και η αποκάλυψη παθολογικών κινήσεων
·        Η πρόληψη δευτερογενών κακώσεων των κάτω άκρων, της λεκάνης και της Σπονδυλικής Στήλης.
·        Η δυνατότητα στοχευμένης θεραπείας στην περίπτωση που αυτό απαιτείται.
·        Η δυνατότητα κατασκευής πελμάτων ιδανικής
·        Η δυνατότητα επιλογής  του κατάλληλου αθλητικού παπουτσιού.

Η αξιοπιστία των μετρήσεων, η ιδανική κατασκευή των πελμάτων και η επιλογή του καταλληλότερου αθλητικού παπουτσιού διασφαλίζονται από τον σύγχρονο εξοπλισμό και κυρίως από την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία της ομάδας φυσικοθεραπείας του Ιασώ General.

Τμήμα Φυσικοθεραπείας και Εργομέτρησης Ιασώ General
Μεσογείων 264, Χολαργός     Τηλ. 2106502903-4
www.iasophysio.gr

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ (οδού Φανερωμένης) ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ... ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ


Τις παρακάτω ανακοινώσεις τις αναδημοσιεύουμε από το myxolargos.gr.Σρα δικά μας e-mail δεν βρήκαμε να έχουν σταλεί οι σχετικές αακοινώσεις. 

Η ανακοίνωση του Προέδρου του ΔΟΚΜΕΠΑ Παναγιώτη Ίσκου:
Αναφερόμενοι στην ανακοίνωση του τέως Δημάρχου Χολαργού κ. Νικολάου,  ο οποίος καταφέρεται κατά των διοικήσεων του Δήμου και των Παιδικών Σταθμών για την «παρουσία ποντικιών» σ’ ένα παιδικό σταθμό, είμαστε υποχρεωμένοι να τον ενημερώσουμε ότι ο Δήμος μας έκανε την ετήσια προληπτική μυοκτονία σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς στις 31 Ιουλίου 2012, εσωτερικά και εξωτερικά. Η μυοκτονία που γίνεται τώρα σ’ έναν από τους παιδικούς σταθμούς γίνεται λόγω του ότι υπάρχει ένδειξη ποντικιού σ’ αυτόν (παρά την μυοκτονία που έγινε) και δείχνει την άμεση αντίδραση του προσωπικού Διοίκησης του Σταθμού. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου εντοπίστηκαν  ίχνη ποντικού στο Σταθμό της Φανερωμένης, καίτοι είχε γίνει απολύμανση την 31η Ιουλίου.
Η αντίδραση της Προϊσταμένης του Σταθμού εν συνεννοήσει με την Διευθύντρια του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. ήταν άμεση. Εκλήθη η εταιρία απολύμανσης και εδόθη εντολή για εκ νέου απολύμανση - μυοκτονία η οποία έλαβε μέρος την Πέμπτη 11 του μηνός αφού είχαν ειδοποιηθεί οι γονείς από την Τετάρτη ότι ο Σταθμός θα είναι κλειστός τις επόμενες μέρες έως 15 του μηνός.

Κάθε άλλο που γράφεται εξυπηρετεί σκοπούς που δεν έχουν σχέση με το ενδιαφέρον που όλοι πρέπει να έχουμε για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας και για την προστασία των παιδιών μας.

Επί τη ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την Διευθύντρια του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. κα Φωτοπούλου και όλο το προσωπικό για τον άριστο τρόπο που εκτελούν τα καθήκοντά τους. Ιδιαίτερα δε τις δασκάλες που δίνουν την ψυχή τους στα αγγελούδια που τους εμπιστεύονται οι γονείς.

Η ανακοίνωση της Διευθύντριας των Παιδικών Σταθμών κας Φωτοπούλου:
Ως Διευθύντρια του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α., θα ήθελα να διευκρινίσω ότι κάθε χρόνο, στο τέλος της σχολικής χρονιάς, κάνουμε μυοκτονία σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς. Εφέτος, κάναμε μυοκτονία την 31-07-2012, ημέρα Τρίτη.
Προχθές, για πρώτη φορά, την 10-10-2012, βρέθηκαν ίχνη ποντικιού στον Β’ Βρεφονηπιακό Σταθμό Χολαργού και ελήφθησαν άμεσα μέτρα. Ενημερώθηκαν άμεσα οι γονείς από την Προϊσταμένη του Σταθμού, την κ. Κάλφα, για να μην προσέλθουν τα παιδιά στους Σταθμούς την Πέμπτη κ’ Παρασκευή 11 κ’ 12 Οκτωβρίου και, παράλληλα, έγινε μυοκτονία. Όπως διαπιστώνουμε, δεν εκτέθηκαν τα παιδιά σε κίνδυνο λόγω των ανωτέρω ενεργειών μας.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού ο οποίος μου είπε ότι, επί της εποχής του, δεν συνέβη ποτέ να βρεθούν ποντίκια, απλά του εξήγησα ότι είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και ότι δεν είναι λόγος να δοθεί τόση έκταση σε ένα θέμα το οποίο αντιμετωπίστηκε άμεσα. Οι ενδιαφερόμενοι ήταν οι γονείς οι οποίοι ενημερώθηκαν άμεσα όπως προανέφερα.
Όπως με ενημέρωσε το προσωπικό του Α΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού Χολαργού επί της οδού 17ης Νοεμβρίου 121, και στην εποχή του συνέβη όταν ήταν Πρόεδρος η κ. Ρουμπίνη Μουζάκη και τότε έγινε απεντόμωση και βρέθηκαν νεκρά στον προαύλιο χώρο του Σταθμού. Ελήφθησαν άμεσα μέτρα. Τα τελευταία έξι (6) χρόνια, δεν είχαν εμφανισθεί καθόλου ποντίκια.
Διευκρινίζω ότι δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο, έχω γνώση του αντικειμένου, δεν διεκδικώ το αλάθητο και, όταν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μου διαφωνώ σε οποιοδήποτε θέμα, εκφράζω κάθετα την αντίθεσή μου. Δεν προσλήφθηκα ως Δημοτική υπάλληλος, αλλά διορίσθηκα με απόφαση Υπουργείου μεταξύ άλλων διακοσίων (200) συναδέλφων μου. Επιπλέον, ήμουν αναπληρώτρια Πρόεδρος επί 3μιση χρόνια στο Γ’ υπηρεσιακό συμβούλιο της Ν.Α. και τώρα είμαι τακτικό μέλος. Ως Διευθύντρια έχω επιλεγεί από το υπηρεσιακό συμβούλιο αρκετές φορές και στο Υπουργείο Υγείας ήμουν επίσης 2 φορές τακτικό μέλος του Α΄ υπηρεσιακού Συμβουλίου.
Δεν εξαρτώμαι από κανένα πολιτικό παράγοντα, είμαι υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Νηπιαγωγών με υπηρεσία πλέον των τριάντα (30) ετών και προσπαθώ να ανταπεξέλθω στα καθήκοντά μου στην δύσκολη εποχή, με συγχώνευση τεσσάρων (4) φορέων (Δημ. Παιδ. Σταθμοί Παπάγου, Δημ. Παιδ. Σταθμοί Χολαργού, Δημ. Πολυϊατρεία Χολαργού, Κ.Α.Π.Η.).
Όσο για το πόσο καλά διοικώ και τις γνώσεις που έχω, ολόκληρο το 15μελές Συμβούλιο του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. στο οποίο συμμετέχουν και πέντε (5) μέλη της αντιπολίτευσης, μπορούν να το βεβαιώσουν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ!



ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ν.D.
Φαίνεται πως η υπόθεση των ομογενών της E.N.D. δεν ...βρωμάει από την μία μόνο πλευρά αλλά και από την ίδια την Πολιτεία. Η οποία, όπως δήλωσε ο δικηγόρος κ. Γ. Καραμιχάλης, με την υπ' αριθμ. 6342/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εξέτασε αίτημα για την επίδειξη εγγράφων που υπέβαλε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια Σώρρα και η εταιρεία "ΕL (end National Debt-End)" κατά της Εθνικής Τράπεζας, αναγνωρίζει ότι οι μετοχές ΔΕΝ ακυρώθηκαν και ότι η αξία τους έχει μετατραπεί πλέον σε χρεωστικό ομόλογο. Πρόκειται για τις περίφημες μετοχές της "Τράπεζας της Ανατολής", τις οποίες κατέχει ο Σώρρας, ο φερόμενος δισεκατομμυριούχος της E.N.D. που διατείνεται ότι προσφέρει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του χρέους της χώρας! 
Οι αποκαλύψεις που κάνει η ομογενειακή εφημερίδα "Το Καλάμι" είναι πολύ σημαντικές, η οποία μάλιστα θέτει ερωτήματα-φωτιά προς την ελληνική κυβέρνηση η οποία καλείται να απαντήσει. Τα στοιχεία που παρατίθενται εξηγούν και την στάση του υπουργείου Οικονομικών το οποίο έκανε την πάπια όσο διάστημα βρίσκονταν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της E.N.D. ζητώντας του να πάρει θέση. Όταν δηλαδή ο κ. Λαμπράκης, Πρόεδρος της οργάνωσης και ο κ. Παπαδάκης, δικηγόρος της, έλεγαν ότι το υπουργείο Οικονομικών αλλά και ο κ. Σαμαράς γνωρίζουν τα πάντα για τα 600 δις δολάρια, καλώντας τους να πάρουν θέση, ενδεχομένως έλεγαν αλήθεια. Μόνον όταν το θέμα των ομογενών της E,N.D πήρε μεγάλη δημοσιότητα, το υπουργείο Οικονομιών αναγκάστηκε να μιλήσει, εκδίδοντας όμως μια ανακοίνωση με αντιφάσεις! 
Ιδού τι έλεγε η ανακοίνωση του υπουργείου Οικνομικών: «Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ουδεμία πρόταση, προσφορά ή ενημέρωση έχει γίνει στο υπουργείο και στην κυβέρνηση γενικότερα, σε σχέση με τα φημολογούμενα 600 δισ. ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι έχουν συγκεντρωθεί για να επενδυθούν στην Ελλάδα... Την στιγμή που καταβάλλεται μια τιτάνια προσπάθεια για να κλείσουμε ένα πακέτο δαπανών 11,5 δισ. ευρώ και να εξασφαλίσουμε την επόμενη δόση του δανείου των εταίρων μας, οποιαδήποτε πληροφορία "ανακάλυψης θησαυρών", που προσφέρονται για την αποπληρωμή των χρεών μας, μόνο ως αστείο μπορεί να αντιμετωπιστεί». Μπουρδολογίες: από την μια έλεγε ότι "ουδεμία πρόταση ή προσφορά" έλαβε από τους ομογενείς, προσποιούμενο μάλιστα ότι πρόκειται για "600 δις ευρώ" ενώ οι πάντες γνώριζαν για 600 δις δολάρια, αλλά από την άλλη την χαρακτηρίζει "αστειότητα"!!!

Χαρακτηριστικό είναι ότι πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται ο κ. Προβόπουλος, ο οποίος όπως λέγεται γνώριζε και γνωρίζει τα πάντα! 
Σήμερα, μετά την νέα τροπή που παίρνουν τα πράγματα, τα οποία εμφανίζουν το ελληνικό κράτος να έχει αναγνωρίσει τις μετοχές, καθιστώντας τες χρεωστικό ομόλογο, καλείται να πάρει θέση και να μην κρατά το στόμα της κλειστό, όπως συνέβαινε επί καιρό με την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ" που τώρα αποκαλύπτεται η συνωμοσία.
Η ομογενειακή εφημερίδα "Το Καλάμι" αποκαλύπτει για το θέμα:

Εγκυρη-νόμιμη ή όχι η μετοχή;
H "Τράπεζα της Ανατολής", συγχωνεύθηκε με την 147611/1932 σύμβαση εξαγοράς και απορρόφησής της, από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.. Με τη σύμβαση συγχώνευσης, προβλέφθηκε ότι θα διενεργηθεί ειδική εκκαθάριση, συνεπεία μεταβίβασης των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού από την «Τράπεζα της Ανατολής» στην «Εθνική Τράπεζα», με μόνο και αποκλειστικό σκοπό τον προσδιορισμό του τιμήματος εξαγοράς, για την απόδοσή του στους μετόχους της απορροφούμενης εταιρίας.
Η εκκαθάριση αν και προβλέφθηκε ότι θα έπρεπε να διενεργηθεί σε δύο χρόνια από την δημοσίευση της σύμβασης συγχώνευσης, δηλαδή εντός δύο χρόνων από την 31η Δεκεμβρίου του 1932, με δυνατότητα ''παρατάσεως εφάπαξ ή αλληλοδιαδόχως'', δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Στη σύμβαση συγχώνευσης, ορίζεται ρητά ότι μετά το πέρας της εκκαθάρισης, η Εθνική Τράπεζα θα πρέπει να καταβάλει το -σε κάθε μία των 280.000 μετοχών της "Τράπεζας της Ανατολής"- αναλογούν, επιπλέον του προκαταβληθέντος ποσού, υπόλοιπο του προϊόντος της ειδικής εκκαθάρισης, με παράλληλη παράδοση του τίτλου της μετοχής προς ακύρωση.
Η Εθνική Τράπεζα διατείνεται ότι η ειδική εκκαθάριση ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 1936 και ότι το αποτέλεσμά της όχι μόνο δεν κάλυψε τις προκαταβληθείσες 150 δρχ. ανά μετοχή, αλλά άφησε και υψηλό «άνοιγμα» σε βάρος της. Ισχυρίζεται ακόμη ότι μετά την εξαγορά, όλες οι μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής», ακυρώθηκαν.
Όπως δήλωσε ο δικηγόρος κ. Γ. Καραμιχάλης, με την υπ' αριθμ. 6342/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εξέτασε αίτημα για την επίδειξη εγγράφων που υπέβαλε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια Σώρρα και η εταιρεία "ΕL (end National Debt-End)" κατά της Εθνικής Τράπεζας, αναγνωρίζεται ότι οι μετοχές ΔΕΝ ακυρώθηκαν και ότι η αξία τους έχει μετατραπεί πλέον σε χρεωστικό ομόλογο και επιπλέον ότι οι μέτοχοι δεν ζητούν το ενεργητικό των μετοχών αυτών, δηλαδή την αξία τους, αλλά το παθητικό υπέρ των μετόχων.


Aληθεύει ή όχι;
Τον Απρίλιο του 2010 οι δικαιούχοι των μετοχών είχαν έλθει σε επαφή με την Τράπεζα της Ελλάδος. Ο Διοικητής της κ. Προβόπουλος είναι απόλυτα ενήμερος γι’ αυτό. Μετά από συζητήσεις η Κεντρική Τράπεζα πρότεινε συμβιβασμό (συμφωνία) ύψους 1,5 δισ. ευρώ για 10 μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής».
Οι δικαιούχοι αιφνιδιάστηκαν όταν άκουσαν τους νομικούς συμβούλους να προτείνουν μία «παράξενη διαδρομή» ώστε να καταβληθεί το 1,5 δισ. μέσω μία βρετανικής εταιρείας. Είχε πλέον καταστεί σαφές πώς οι δύο τράπεζες, η Κεντρική και η Εθνική ήθελαν πάση θυσία να αποφύγουν την ευθεία εμπλοκή τους σε μία τραπεζική πράξη ώστε να μην υφίσταται κίνδυνος να εκτεθούν απέναντι σε άλλους ενδιαφερόμενους κατόχους μετοχών για την ίδια υπόθεση.
Η οικογένεια Σώρρα προχώρησε και σε ένα ακόμη βήμα. Δώρισε 4 μετοχές στην «END» και κατάθεσε την δήλωση φόρου δωρεάς στην Γ’ Δ.Ο.Υ. Πατρών. Ο στόχος είναι σαφής. Το ελληνικό κράτος υποχρεούται να εκδώσει διπλότυπο είσπραξης του ανάλογου φόρου δωρεάς που για τις Μ.Κ.Ο. είναι της τάξης του 0,5% και να εισπράξει φόρο της τάξης των 13,5 δισ. ευρώ. Κατά σύμπτωση, είναι το ποσό... των μέτρων που συμφωνούν ότι πρέπει να ληφθούν με σκληρές περικοπές εις βάρος του λαού, τρόϊκα κι ελληνική κυβέρνηση!!!
Η Εφορία παρέπεμψε το θέμα στο υπουργείο Οικονομικών.
Ναι, γραφικοί οι -υποθετικά- ''κατέχοντες 600 δισ.'', αλλά πως γίνεται Πρωτοδικείο Ελλάδας (6342/2012 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων) πρόσφατα, να αναγνωρίζει τις ''μετοχές'' τους ως ''έγκυρες''; Γιατί δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος; Ας ξεκαθαρίσει επιτέλους,επίσημα, το ελληνικό κράτος ΤΙ πραγματικά συμβαίνει (εκτός από την χαζή ανακοίνωση με τις αερολογίες του υπουργείου Οικονομικών).


Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (οδός Φανερωμένης)



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημήτρης Νικολάου
Τ. Δήμαρχος Χολαργού
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας                     Χολαργός 12-10-2012
Φανερωμένης 45-15562 Χολαργός
Τηλ. & Fax: 2106537-395/6979-976400
Email:d.n.nikolaou@hotmail.com

                                      

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ»


Λυπούμεθα  ειλικρινά γιατί αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο απαράδεκτο  συμβάν στον Παιδικό Σταθμό της Φανερωμένης με τα ποντίκια, για να καταγγείλουμε εκτός από την Διοίκηση του Δήμου και την Διευθύντρια του Σταθμού κα Φωτοπούλου που απάντησε δημοσίως τα εξής:

«Παρακαλώ τον πρώην Δήμαρχο να μην κάνει την τρίχα τριχιά. Στον Παιδικό Σταθμό είχε γίνει μυοκτονία τον περασμένο Ιούλιο. Τώρα, εντοπίσαμε μερικά ποντικοκούραδα και καλέσαμε αμέσως για μυοκτονία. ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! Τα παιδιά τα προστατεύουμε , όσο για την διαμαρτυρία του πρώην Δημάρχου που λέει ότι επί Δημαρχίας του δεν υπήρχαν τέτοια φαινόμενα, να του θυμίσω ότι ο σταθμός της 17ης Νοέμβρη ήταν γεμάτος ποντίκια! Ας είμαστε λίγο σοβαροί».

Κυρία  Φωτοπούλου λυπούμεθα διότι πράγματι είστε μια αξιόλογη υπάλληλος αλλά ψεύδεστε με το να επικαλείστε ότι ποντίκια  είχαν και στο παρελθόν εμφανιστεί στον Παιδικό Σταθμό της 17ης Νοεμβρίου επί Διοικήσεως Νικολάου. Εσείς είσαστε υπάλληλος τότε του Παιδικού Σταθμού Παπάγου. Ρωτήστε και την πρώην Διευθύντρια κα ΄Αρια Βαρδαβάκη και όλες τις Επιμελήτριες του Σταθμού εάν εμφανίστηκαν ποτέ ποντίκια.

Επίσης λυπούμεθα διότι δεν κάνουμε εμείς την   τρίχα τριχιά! Εσείς μόνοι σας ομολογείτε ότι κάνατε έκτακτη μυοκτονία διότι βρήκατε ποντικοκούραδα στα τρόφιμα του Σταθμού και όχι ποντίκια! Άρα τα ποντικοκούραδα τα έκαναν περιστέρια!!!
Λίγο σοβαρότητα και υπευθυνότητα χρειάζεται όταν εμπιστεύονται στα χέρια σας οι Δημότες τα παιδιά τους!

Αυτά και ειλικρινά λυπούμεθα για το έργο σας!

Mε εκτίμηση,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΘΡΑΣΟΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: "ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ, ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ"!





spiliotopoulos
(VIDEO). ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ...ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ!

Αυτό είναι το θράσος των πολιτικών προδοτών και του δοσιλογισμού. Αφού το σάπιο πολιτικό σύστημα εξακολυθεί και κυβερνά τον τόπο και αφού βλέπουν ότι ο κόσμος δεν έχει επανστατήσει ακόμη, σου λένε, αυτοί προσαρμόζονται! Γι' αυτό ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, αυτός ο  πολιτικός του γλυκού νερού,δεν βλέπει την καταστροφή και την δυστυχία που αφήνει πίσω της η πολιτική Σαμρά και των Μνημονίων. Αντθέτως, βλέπει ότι ο λαός...προσαρμόζεται στον νέο τρόπό ζωής!!! Με θράσος απερίγραπτο, το πολιτικό αυτό κατασκεύασμα της σύγχρονης εποχής, βουτηγμένο όμως στο σάπιο πολιτικό σύστημα δήλωσε: "Οι πολίτες προσαρμόζονται. Συρρικνώνουν τα έξοδά τους, αλλάζουν τρόπό ζωής"! Φτύστε τον κι' αυτόν μην τον ματιάσετε!
Ακουστέ τις δηλώσεις του και μερικά σχόλια, όπως τα ανήρτησε το stoxasmos-politikh.blogspot.gr:

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

serafeim
Με ανακοίνωσή του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ ρίχνει "κεραυνούς" για την επίμαχη παράσταση Corpus Christi, κάνοντας λόγο για «βάναυση και κακόβουλη καθύβριση, υπό τό πρόσχημα τής δήθεν τέχνης».
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Ο σκηνοθέτης κ. Λαέρτης Βασιλείου προφανώς από αισθήματα μεγάλης ευγνωμοσύνης πρός τήν Ορθόδοξη Εκκλησία τής Ελλάδος η οποία περιέθαλψε τήν οικογένειά του προσφέρουσα εργασία στόν πατέρα του κ. Ηλία Βασιλείου, ως νεωκόρο επί αρκετά έτη στόν Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, όταν οικογενειακώς ήλθαν από τήν γείτονα Αλβανία, ανέσυρε από τή ναφθαλίνη τής παγκόσμιας απόρριψης τό θεατρικό έργο «Corpus Christi» τού Αμερικανού κατά δήλωσή του ομοφυλόφιλου συγγραφέα Τέρενς Μάκ Νάλι πού εγράφη τό 1997 καί ενώ στήν αρχή προανήγγειλε ότι θά τό παρουσιάσει στό θέατρο «Άνεσις» (Κηφισίας 14) λόγω τής αφόρητης δυσωδίας καί τής παράνοιας καί γελοιότητος τού έργου καί τής αναμενομένης μικρής προσελεύσεως «ειδικού» κοινού τελικά τό παρουσίασε σέ μιά αποθήκη στό Γκάζι πού έχει μετατραπεί σέ θεατράκι ονόματι «Χυτήριο».
Η απόδοσις από τόν ομοφυλόφιλο συγγραφέα τής ψυχοπαθολογικής εκτροπής τής ομοφυλοφιλίας πού είναι ευθεία ανατροπή τής ανθρώπινης φυσιολογίας καί οντολογίας στόν Αιώνιο καί Πανυπερτέλειο καί Πανάγιο Θεό, ο Οποίος μάλιστα απέθανε γιά τήν ανθρώπινη οικογένεια καθώς καί στούς «αγραμμάτους» μαθητές Του, πού πλησθέντες υπό τού Αγίου Πνεύματος έγιναν οι πλέον έγκριτοι φιλοσοφούντες θεολόγοι τής παγκοσμίου ιστορίας καί αυτό όχι γιά νά προσποριστούν θέσεις, αξιώματα καί ηδονές τού κόσμού τούτου αλλά μαρτύρια, διωγμούς καί θάνατο, υπενθυμίζει τόν ανθρωπομορφισμό τών κατασκευασμένων θρησκειών τού κόσμου, στούς θεούς τών οποίων οι κατασκευασταί τους άνθρωποι προσέδωσαν τά δικά τους χυδαία, ποταπά καί διεστραμμένα πάθη γιά νά καταπνίξουν προφανώς τόν έλεγχο τής συνειδήσεώς τους πού σέ στιγμές πνευματικής νηνεμίας εξεγείρεται εναντίον τους διαμαρτυρομένη γιά τό έγκλημα καθοσιώσεως σέ βάρος τής υπάρξεώς τους.
Η Ι. Σύνοδος τής Εκκλησίας τής Ελλάδος ως ώφειλε κατεδίκασε αυτή τήν αισχρότητα καί τήν βάναυση καί κακόβουλη καθύβριση, υπό τό πρόσχημα τής δήθεν τέχνης τού αληθινού Θεού τής αμωμήτου μας πίστεως καί κάλεσε τόν ορθόδοξο λαό μας νά αποδοκιμάση αυτή τήν πρόκλησι καί ύβρι.
Παρέλκει κανείς βέβαια νά αναφέρει ότι οι συντελεσταί τής δυσώδους αυτής παράστασης, οι ηθοποιοί καί θεαταί θέτουν εαυτούς εκτός Εκκλησίας μέ ότι αυτό αιώνια συνεπάγεται. Εντύπωση όμως προκαλεί η ανύπαρκτη δημοκρατική ευαισθησία τού εντύπου τύπου ως λ.χ. τής δημοκρατικής εφημερίδας «Αυγή», πού έσπευσαν νά καλύψουν τό ανοσιούργημα τών συντελεστών ποδοπατούντες καί αυτοί μέ τήν σειρά τους χυδαία τά θρησκευτικά αισθήματα τού Ορθοδόξου Ελληνικού λαού, πού καθυβρίζονται καί προσβάλλονται βαναυσότατα μέ αυτό τό παρανοϊκό παραλήρημα τού ομοφυλόφιλου Αμερικανού συγγραφέα.
Αποδεικνύεται έτσι πόσο πολύ σέβονται τούς συνανθρώπους τους καί συνεπώς τήν δημοκρατία γιά τήν οποίαν δήθεν αγωνίζονται γιατί είναι γνωστή η αρχή ότι στήν δημοκρατία η ελευθερία καί τά δικαιώματα τού ενός εξικνούνται έως εκεί πού αρχίζουν η ελευθερία καί τά δικαιώματα τού άλλου.
Τώρα βέβαια άν υπήρχε δυνατότης διαλόγου μέ τούς απαραδέκτους συντελεστάς αυτής τής αθλιότητος θά τούς έλεγε κανείς νά δοκιμάσουν νά παίξουν τό ίδιο έργο σέ κάποια μουσουλμανική χώρα γιά νά αποκεφαλισθούν αυθωρεί καί ολίγον πρίν τήν εκτέλεσή τους, ίσως κατανοήσουν ποίο τό μέγεθος τής πίστεως τήν οποίαν ο αιώνιος Θεός ενέπνευσε διά τού ενσαρκωθέντος Υιού Του στήν ανθρωπότητα διά τής θυσίας τού Οποίου μεταστοιχείωσε καί μετήλλαξε τήν εκδικητική καί εγκληματική πεπτωκυία ανθρώπινη φύση πού καλείται εντός τής αληθούς Εκκλησίας τού Χριστού νά αγαπά τούς εχθρούς καί νά εύχεται υπέρ τών αδικούντων καί υβριζόντων.
Σέ αυτό τό ανοσιούργημα συνέπραξε καί η γνωστή καί από τήν ποινική της εμπλοκή μέ τόν τέως σύζυγό της κ. Απόστολο Δοξιάδη, ηθοποιός κ. Βάσια Παναγοπούλου πού κατά δήλωσή της απέδωσε τό αίσχιστο αυτό κείμενο στήν Ελληνική γλώσσα.
Χρήσιμο είναι παρεμπιπτόντως όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι πού θέλουν νά γεμίσουν τήν Ελλάδα μέ Μουσουλμάνους ή πού αγωνίζονται ως ο γνωστός δημοκράτης κ. Παπαδημούλης τού ΣΥΡΙΖΑ νά ανεγερθεί τό τέμενος στό Βοτανικό νά παρακαλουθήσουν άν τό αντέχουν τόν κτηνώδη αποκεφαλισμό εν ονόματι τού ανυπάρκτου Θεού Αλλάχ χριστιανού νέου στήν Τυνησία τής δήθεν Αραβικής άνοιξης όπως τήν παρουσίασε η Αιγυπτιακή τηλεόραση
Ο Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ + ο Πειραιώς Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ!


dasos1
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛ!

"ΝΟΜΙΜΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ"

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης απέστειλε απάντηση αναφορικά με τα δημοσιεύματά μας για τον νομικό σύμβουλο κ. Γεωργακόπουλο, ο οποίος ενώ διορίστηκε ως νομικός σύμβουλος, αμείβεται με τον τριπλάσιο μισθό του δικηγόρου. 
Η απάντηση του κ. Ξύδη είναι η εξής:

"Σε απάντηση δημοσιευμάτων της έγκριτης εφημερίδας σας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, σας πληροφορούμε ότι μετά από έρευνα ποιυ διενήργησε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ο καταβαλλόμενος μισθός στο Νομικό Σύμβουλο του Δήμου είναι κατά πάντα νόμιμος.
Ο Δήμαρχος
Βασίλειος Ξύδης"

Σχόλιο:  Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την ευγενική του απάντηση, με την μόνη διαφορά ότι αυτή δεν είναι επαρκής. Αμείβεται νόμιμα ο κ. Γεωργακόπουλος. Πολύ ωραία. Με τι μισθό; Του νομικούσυμβούλου ή του δικηγόρου; Διότι προσελήφθη ως νομικός σύμβουλος. Τι απόγινε δλαδή με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους που ζήταγε να επιστραφούν τα παραπάνω χρήματα; Έγινε ένσταση επ' αυτής και δικαιώθηκε ο κ. Γεωργακόπουλος ή επέστρεψε τα χρήματα και συμμορφώθηκε με την έκθεση του ενικού Λογιστηρίου; Ο "νόμιμος μισθός' σε ποιο από τα πραπάνω δύο ερωτήματα κολλάει;

Η ΜΕΡΚΕΛ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


MERKEL-AKROPOLI
ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΛΕΦΤΑ" ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝD ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

adalis-

Ο οικονομολόγος Γιώργος Αδαλής (φωτό), καλεσμένος στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Πηλίτσιου, «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης gradio.gr (στους 105.8FM) , προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις αναφορικά με τα δάνεια που χορηγούνται στην χώρα μας από τους δανειστές. Όπως είπε και ανέλυσε, όλα είναι μια φούσκα! Πρόκειται για άυλο χρήμα το οποίο δεν έφτασε ποτέ στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε από το πουθενά και τροφοδοτείται μόνον με τις δόσεις που πληρώνει η Ελλάδα! Γι' αυτό τον λόγο μας πιέζουν αφόρητα οι δανειστές και γι' αυτό τον λόγο μας τρενάρουν συνεχώς την δόση των 31,5 δις ευρώ. Διότι δεν έχουν χρήματα, είναι όλα μια φούσκα η οποία όπως λέγει ο οικονομικός αναλυτής, θα σκάσει εάν η Ελλάδα δεν πληρώσει έστω και μία δόση.
Η συνέντευξη-αποκαθήλωση του ρόλου που παίζουν οι δανειστές αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για την σύνθεση των κεφαλαίων που δανείστηκε η Ελλάδα από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ. Τα κεφάλαια- "φούσκα" που μπορεί να σκάσουν ανά πάσα στιγμή έχουν ανησυχήσει την παγκόσμια οικονομία, Γι΄αυτό τον λόγο ήρθε η Μέρκελ στην Αθήνα. Διότι ο κίνδυνος που υπάρχει να σκάσει ο «αέρας κοπανιστός» πάνω στον οποίο χτίστηκε όλη η απάτη σε βάρος της Ελλάδος, είναι άμεσος και υπαρκτός. Η Ελλάδα, όπως υποστηρίζει ο οικονομολόγος, εάν δεν πληρώσει έστω και μία δόση κινδυνεύει να καταρρεύσει όλη η παγκόσμια οικονομία. Γι΄αυτό ακριβώς τα βλέμματα συγκεντρώνονται καθημερινά στην χώρα μας και γι΄αυτό θέλουν να κρατήσουν τις ισορροπίες μέχρι τις αμερικάνικες εκλογές.
Με την αποκάλυψη αυτή, τίθεται για πρώτη φορά ένα τεράστιο ζήτημα που αφορά στη σύνθεση των κεφαλαίων που χρησιμοποιήθηκαν στην δανειοδότηση της Ελλάδας και αποκαλύπτεται η μεγάλη κομπίνα που στήθηκε πάνω από την χώρα μας και εσχάτως σε βάρος των άλλων κρατών της Νότιας Ευρώπης.
Ουσιαστικά η συνέντευξη αυτή απαντά τα ερωτήματα όλων των Ελλήνων, σχετικά με την στάση του Πολ Τόμσεν, της Ε.Ε. , του ΔΝΤ και του αναπάντεχου ερχομού της Μέρκελ στην Ελλάδα.
Μέχρι πριν από λίγες ημέρες οι ομογενείς της END με τα υποτιθέμενα 600 δις δολάρια επιδίωξαν να γίνουν θεσμικοί παράγοντες και να εξαγοράσουν το χρέος της χώρας. Η περίπτωσή τους αποδείχθηκε φούσκα. Δυστυχώς όμως για την φούσκα του ΔΝΤ και των δανειστών που τους αναγορεύσαμε σε σωτήρες, ίσως δεν μάθουμε ποτέ. Ή μάλλον ίσως μάθουμε το 2020 όταν πια θα είναι πολύ αργά. Κάπως έτσι δεν έκανε ο κ. Ρουμελιώτης ο οποίος εκ των υστέρων και αφού μπήκαμε στο σφαγείο του ΔΝΤ, αποκάλυψε τον ρόλο του;

Ιδού το συγκλονιστικό απόσπασμα-αποκάλυψη για τον ρόλο του ΔΝΤ και των ΕΕ:

Δημοσιογράφος: Αγαπητέ Γιώργο, να κάνουμε μια συζήτηση για τα συμφέροντα των αμερικανικών και αγγλικών εταιρειών που καταδυναστεύουν την χώρα και έχουν δημιουργήσει όσα έχουν δημιουργήσει στον τόπο.

Αδαλής: Και συνεχίζουν και θα δημιουργήσουν κι άλλα. Σε θεωρητικό και οικονομικό επίπεδο η Ελλάδα το έτος 2009 δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ή να το πω καλύτερα δεν είχε το πρόβλημα που παρουσίαζαν. Η δήλωση της κ. Γεωργαντά που έβγαζε το έλλειμμα όχι 8% που έλεγε η ΝΔ όχι 12% που έλεγε το ΠΑΣΟΚ, όχι 15,7% που είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά 3,6%. Έρχομαι λοιπόν και λέω: εάν είναι έτσι όπως τα λέει η κ Γεωργαντά το μισό υπουργικό συμβούλιο πρέπει να μπει φυλακή. Αύριο κιόλας και αυτό μετά πλήρους γνώσεως αυτού που λέω. Έχουμε το εξής φαινόμενο αυτή τη στιγμή: ακόμη και αν υπήρχε κρίση, δεν μπορεί να μου λες ότι «εγώ θα αλλάξω τρεις κυβερνήσεις , έβαλα κι ένα τραπεζίτη επάνω αλλά η ανεργία συνεχίζει να καλπάζει. Άμα βγει η ανεργία του Σεπτεμβρίου, του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, τι να φανταστώ εγώ; Δεν θα είναι κοντά στο 30%; Και αν βάλω και την κυκλική ανεργία κι αν βάλουμε τους δικηγόρους που εμφανίζονται ως ενεργοί και τους επαγγελματίες που έχουν ένα μαγαζί αλλά δεν το κλείνουν γιατί έχουν φαλιρίσει και δεν μπορούν, δεν έχουμε μια ανεργία της τάξεως του 50%;

Δημοσιογράφος: Για το δάνειο των 120 δις ευρώ που πήρε η χώρα μας;

Αδαλής: Όπως γράφτηκε βιβλίο από τον Ρουμελιώτη εκ των υστέρων, αφού δηλαδή η χώρα μας μπήκε στο ΔΝΤ έτσι και το 2020 θα γραφτεί ένα βιβλίο πώς πήρε η η Ελλάδα τα 120 δις. Η Πορτογαλία πήρε ένα δάνειο, η Ελλάδα ένα δάνειο και Κύπρος άλλο ένα. Μνημόνιο έχει υπογράψει μόνον η Ελλάδα. Έρχομαι λοιπόν εγώ και ρωτώ: τα πήραμε τα 120 δις ευρώ;

Δημοσιογράφος: Όχι βεβαίως, δεν τα πήραμε.

Αδαλής: Πήραμε την 1η 2η, 3η δόση κι εκεί σταμάτησε. Μετά κάναμε την δεύτερη δανειακή σύμβαση από την οποία δεν τα έχουμε πάρει τα χρήματα.

Δημοσιογράφος: Δεν τα έχουμε πάρει;

Αδαλής: Όχι. Τώρα περιμένουμε να πάρουμε τα 31,5 δις. Από την έρευνα που έχω κάνει ως οικονομολόγος είναι ότι αυτά τα 120 δις που υποτίθεται πήραμε και αυτά που παίρνουμε, δεν είναι χρήματα πραγματικά, δεν υπάρχουν πουθενά. Και το λέω ευθαρσώς. Όταν υπάρχει μια δανειοδότηση-μαμούθ και όταν λέω μαμούθ εννοώ 10, 20 δις ευρώ, γιατί τα 120 δις ευρώ είναι πολύ μαμούθ, υπάρχουν κάποια κεφάλαια που είτε λέγονται δυνατά κεφάλαια είτε λέγονται ισχνά κι αναιμικά. Διότι αυτός που θα σου δώσει 120 δις , επί της ουσίας έχει κάποια κεφάλαια αλλά υπολογίζει από κάποια άλλα που λιμνάζουν και τις αποδόσεις τους. Για την περίπτωση της Ελλάδας η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπήρξε ούτε ένα ευρώ πραγματικό χρήμα που να βρισκόταν κατατεθειμένο σε έναν λογαριασμό Τράπεζας αλλά όλα ήταν λογιστικές αλχημείες ποσών που δεν υπήρχαν αλλά τα εμφανίζανε να υπάρχουν σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Αυτοί δηλαδή παίρνανε αέρα και το εμφανίζανε σε συγκεκριμένες στιγμές ως χρήμα! Και αυτό τον αέρα έπρεπε κάποιος να πάει να τον πληρώσει. Ποιος θα τον πλήρωνε; Ο κρατικός προϋπολογισμός της χώρας που λέγεται Ελλάδα.

Δημοσιογράφος: Με λίγα λόγια θες να πεις ότι πληρώνουμε χρήματα που δεν υπάρχουν.

Αδαλής: Ναι, για χρήματα που δεν έχουμε πάρει ποτέ! Όσο κι αν φαίνεται περίεργο.

Δημοσιογράφος: Και αυτές οι ανακεφαλαιώσεις των Τραπεζών τι ήταν;

Αδαλής: Αέρας κοπανιστός. Η Ελλάδα πήρε ένα δάνειο. Μπορεί να έρθει κάποιος από το Υπουργείο Οικονομίας να μου πει τι ήταν αυτό το κεφάλαιο, πού το βρήκαν και πώς δημιουργήθηκε; Από ποιους τροφοδότες λογαριασμούς βγήκε; Ποιο το είχαν αυτό το κεφάλαιο και το δώσανε στην Ελλάδα; Το είχε η UBS η Ελβετική για παράδειγμα; Να δούμε πού το είχε; Το είχε η DEUTSCHE BANK; Πού το είχε; Αυτά τα κεφάλαια δεν υπήρχαν, θα υπήρχαν κάτω από ορισμένες συνθήκες μετά από 3-4 χρόνια. Στο μεσοδιάστημα όμως αυτό, το χρήμα που δεν υπήρχε, θα ερχόταν η Ελλάδα και θα το πλήρωνε ως δόση δανείου.

Δημοσιογράφος: Δηλαδή τι κομπίνα παίζεται εδώ;

Αδαλής: Βάζουν τον ελληνικό λαό να πληρώνει δόσεις για χρήμα που δεν έβαλαν ποτέ. Ήταν λογιστικό χρήμα. Και αυτό που λέω εξηγεί πολλά για ποιο λόγο δεν δίνουν στην Ελλάδα την επιμήκυνση. Είναι η σύνθεση των κεφαλαίων που φταίει και το ξέρει ο Τόμσεν και όλοι αυτό. Γιατί νομίζεις ότι δεν δίνουν τα 31,5 δις; Γιατί δεν τά'χουν. Δεν επιτρέπει το κεφάλαιο να συγκεντρωθούν τώρα. Αργότερα θα υπάρξουν οι συνθήκες να συγκεντρωθεί αυτό κεφάλαιο από το πουθενά. Γι΄αυτό δεν μας δίνουν την επιμήκυνση και γι'αυτό είναι τόσο σκληροί σ'εμάς στο να το αποπληρώσουμε. Διότι εάν δεν πληρωθεί από εμάς μια δόση, ξέρετε τι γίνεται; Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. Διότι αυτό το χρήμα που έχουν δημιουργήσει εάν δεν πληρώσει η Ελλάδα, θα φανεί ότι είναι φούσκα!

Δημοσιογράφος: Θα γίνει το ξεγύμνωμα, δηλαδή, η αποκαθήλωση.

Αδαλής: Ακριβώς. Θα φανεί πώς δημιούργησαν χρήμα ενώ δεν υπήρχε κι από 'κει και πέρα η «μπάλα» θα πάρει και Τράπεζες λιανικής και Τράπεζες χονδρικής και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και χρηματιστήρια. Δηλαδή όταν λένε ότι η Ελλάδα μπορεί να ρίξει την παγκόσμια οικονομία, δεν το λένε τυχαία. Όλο το «κλειδί» βρίσκεται στο ότι η Ελλάδα όλα αυτά που δανείστηκε δεν ήταν χρήμα. Και θα σου δώσω άλλο ένα παράδειγμα. Υποτίθεται ότι η Ελλάδα πήρε 120 δις ευρώ. Είναι δυνατόν με τόσα χρήματα που –δήθεν- πήρε να μην πάει ούτε ένα ευρώ στην ανάπτυξη; Μα αφού δεν υπήρχαν, ήταν άυλα.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, makeleio.gr

ΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΟΥΝ!


ellinika-nisia

ΣΑΜΑΡΑ, ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!! 
Σάλο προκάλεσε το αίτημα της Τρόικας να εκκενωθούν τα ελληνικά νησιά που έχουν έως 150 κατοίκους με το επιχείρημα ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.
Ο σύγχρονος ξεριζωμός που θέλει να επιβάλλει η Τρόικα θα αφήσει έρημες ολόκληρες νησιωτικές περιοχές στις οποίες περιλαμβάνονται τα εξής νησιά:
Αιγαίο Πέλαγος
Γαϊδουρονήσι 3
Θύμαινα 152
Αντίψαρα 4
Κυρα Παναγιά Αλοννήσου 10
Περιστέρα 5
Πιπέρι 2
Κυκλάδες
Δήλος 14
Μακρόνησος 5
Κάτω Κουφονήσι 60
Ηρακλειά 151
Δωδεκάνησα
Ψέριμος 130
Φαρμακονήσι 74
Τέλενδος 54
Αρκιοί 54
Λέβιθα 8
Γυαλί 10
Σαρία 22
Κίναρος 2
Αργοσαρωνικός
Δοκός Ύδρας 43
Επτάνησα
Καστός Λευκάδας 78
Αντικύθηρα 44
Αντίπαξοι 64
Λιβυκό Πέλαγος
Γαύδος 88 κάτοικοι
tragiko.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ"


PROSEFXI


Eπικαιροποιημένο "πάτερ ημών":

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ !


aoz-xrisi-avgi

ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΑ ΑΟΖ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ...ΓΑΡΓΑΡΑ!
Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου στη Βουλή των Ελλήνων για την ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης από τη χώρα μας, σε μια κίνηση η οποία είναι δεδομένο ότι αιφνιδίασε την κυβέρνηση οποία μπορεί να είχε διαρρεύσει από τις αρχές Αυγούστου την πρόθεσή της, ωστόσο, κίνηση σε αυτή τη κατεύθυνση δεν είχε γίνει.
Σύμφωνα με του υπογράφοντες της σχετικής πρότασης νόμου ο «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» προχώρησε στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία «τηρώντας μία από τις κεντρικές προεκλογικές εξαγγελίες για την ανάγκη αξιοποίησης του ενεργειακού πλούτου της χώρας μας το συντομότερο δυνατόν».
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στην ουσία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ιστορική» πρόταση αφού αποτελεί «την πρώτη από την ίδρυση του νεώτερου ελληνικού κράτους, για την ανακήρυξη της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και (προ)καλεί άπαντες τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να την στηρίξουν και να την ψηφίσουν».
Το defence-point.gr δεν έχει παρά να σχολιάσει τα εξής:
Πρώτον, η πρωτοβουλία του συγκεκριμένου κόμματος μόνο θετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, ενώ στην ουσία θέτει προ των ευθυνών τους όλα τα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου τα οποία χαρακτηριζόντουσαν από «ΑΟΖολαγνία» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (υπενθυμίζουμε πως ακόμα και ο Λουκάς Παπαδήμος, είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα με τον πλέον επίσημο τρόπο από το βήμα του κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησής του), χωρίς να επιδεικνύουν «ζωηράδα» στη συνέχεια πέραν του διακηρυκτικού επιπέδου.
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση των υπολοίπων αν και ας μας επιτραπεί να τη... φανταστούμε: Τα κόμματα της Αριστεράς, μάλλον θα επιχειρήσουν να διαφύγουν από τη... στενωπό και με τη δικαιολογία «δε συνεργάζονται με ακραίους» σε συνδυασμό με λίγη «έλλειψη κατάλληλης προετοιμασίας» λογικά θα την απορρίψουν. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ως σοβαρά «κόμματα εξουσίας» μάλλον θα εστιάσουνε στο ότι οι «συνθήκες ακόμα δεν είναι οι κατάλληλες», καθώς σε κυβερνητικό επίπεδο δεν μπορεί παρά σχετικές συζητήσεις – βολιδοσκοπήσεις να έχουν γίνει και με παράγοντες εκτός της χώρας.
Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και τη θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων οι οποίοι δεν αποκλείεται και να το συζητήσουν, αφενός διότι εάν δει κανείς τη ρητορική τους δεν θα έχουν κάποιον καλό λόγο για να το απορρίψουν (μπορεί και να μην θέλουν κιόλας να το πράξουν, μην τους αδικούμε προκαταβολικά), αλλά και για να μην αποτρέψει τη Χρυσή Αυγή να διεισδύσει στη δική τους «εκλογική πελατεία», κατηγορώντας τον Πάνο Καμμένο ότι διακρίνεται μόνο στα λόγια και κάνει πίσω όταν έρχεται η ώρα για έργα.
Δεύτερον, ουδείς έως τώρα από τη κυβέρνηση μας έχει εξηγήσει τι συμβαίνει με την «αόρατο επιτροπή» για την ΑΟΖ, η οποία είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως έχει συνεδριάσει, αν και όχι πάντα σε απαρτία, κάποιες φορές το διάστημα του καλοκαιριού, αλλά τώρα φαίνεται να έχει «παγώσει» κάθε της δραστηριότητα. Μήπως – λέμε μήπως – η κυβέρνηση θα ήθελε πρώτα να περάσει τα μέτρα, ΚΑΙ ΜΕΤΑ να κάνει την κίνηση προς την ανακήρυξη ΑΟΖ, έτσι ώστε να επιχειρήσει και να «αλλάξει την πολιτική ατζέντα» και να οδηγήσει τον κόσμο σε άλλα θέματα και να δώσει την «αναπτυξιακή» χροιά στην ανασυγκρότηση της χώρας; Εάν ναι, δεν είναι απαραιτήτως κακό, απλά όμως η κίνηση της Χρυσής Αυγής θα μπορούσε να αποτελεί «πολιτικό ματ».
Δεν θα διαφωνήσουμε κατ' ανάγκη με τη συγκεκριμένη – κυβερνητική – σκέψη, αφού έστω και με καθαρά «πολιτικάντικη» λογική – που θα μπορούσε να γίνει αποδεχτεί εάν τελικά όμως προχωρήσουμε στην ανακήρυξη – θα δινόταν διέξοδος σε ένα σημαντικό πρόβλημα το οποίο θα έκανε ένα βήμα μπροστά. Εάν η συγκεκριμένη άποψη αποδειχτεί σωστή και όχι ευσεβείς πόθοι, το πιθανότερο θα ήταν η κυβέρνηση να απορρίψει τη πρόταση της «Χρυσής Αυγής» για να την επαναφέρει μετά από λίγες εβδομάδες, με τις απαραίτητες «τροποποιήσεις». Θα μπορούσε ακόμα να καθυστερήσει τη συζήτηση για το θέμα έτσι ώστε να μην την απορρίψει αλλά να τη βάλει στον «πάγο» και να την ανασύρει μετά από λίγο.
Το «defence-point.gr» γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα αναφορικά με το θέμα, ελπίζει μόνο το ζήτημα της ΑΟΖ να μην αποσταλεί στις... ελληνικές καλένδες, όπως κάθε θέμα που ενδυνάμωνε την εθνική κυριαρχία τις τελευταίες δεκαετίες (πχ. η επέκταση στα 12 μίλια)...
Η Χρυσή Αυγή με τη κίνηση αυτή θέτει προ σημαντικών διλλημάτων την πολιτική τάξη της χώρας. Να σημειώσουμε ακόμα πως για την ώρα δεν προχωράμε σε περεταίρω ανάλυση αυτών καθαυτών των άρθρων του νομοσχεδίου, αφού το σημαντικότερο είναι να δούμε την αντίδραση του πολιτικού συστήματος στην πρόταση νόμου του πλέον «εξωσυστημικού» πολιτικού σχηματισμού της χώρας.
defence-point.gr