Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014 θα διεξαχθούν εκλογές στο ΚΑΠΗ, στην οδό Αγαμέμνονος 4, από τις 08:30 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., για την ανάδειξη εκπροσώπου μελών του ΚΑΠΗ και την τοποθέτησή του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.ΠΑ.
Όποιο μέλος του ΚΑΠΗ ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα, θα πρέπει να υποβάλλει εγγράφως αίτηση (καθημερινά από τις 4 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ.) στο γραφείο του ΚΑΠΗ  στην κ. Αγγελή.  Τηλ. 210.65.49.407
Τα μέλη που θα προσέλθουν να ψηφίσουν καθώς και τα μέλη που θα θέσουν υποψηφιότητα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις  προς το ΚΑΠΗ για το έτος 2014.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού


Ηλίας  Αποστολόπουλος

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Πρός τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Κ. Ηλία Αποστολόπουλο
Κοινοποίηση: Κάτοικοι Παπάγου - Χολαργού

Οπως γνωρίζετε ο δήμος Χολαργού ήταν από τους πρώτους δήμους της Ευρώπης που συμμετείχε το 2002 στην καμπάνια «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας». Δυστυχώς οι επόμενες διοικήσεις μετά τις εκλογές του 2003 δεν συνέχισαν και δεν ενστερνίστηκαν το παγκόσμιο κίνημα και τις ευρωπαϊκές επιλογές των εναλλακτικών μετακινήσεων και με κάποιες αποσπασματικές εκδηλώσεις όλα αυτά τα χρόνια, ουσιαστικά η προσπάθεια και η ουσιαστική συμμετοχή διακόπηκε.
 Με πολύ χαρά πληροφορηθήκαμε ότι δείξατε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον με την ανάληψη των καθηκόντων σας, η προσπάθεια να συνεχιστεί και η σκέψη της Βιώσιμης Κινητικότητας να υιοθετηθεί ως επίσημη πολιτική του δήμου μας και με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας 16 έως 22 Σεπτέμβρη 2014, να διοργανωθούν κάποιες δράσεις στο δήμο μας.
Προκειμένου να βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας, εννοείται ότι θέτουμε όλες μας τις δυνάμεις στην διάθεσή σας, και θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας δεν θεσπίστηκε ως γιορτή. Θεσπίστηκε ως εβδομάδα δοκιμών και πειραματισμού. Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την επίσημη ευρωπαϊκή ιστοσελίδαhttp://www.mobilityweek.eu
Η εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας αποτελεί μια ευκαιρία για να παρουσιαστούν εναλλακτικές λύσεις βιώσιμης κινητικότητας στους πολίτες, να εκτεθούν οι λύσεις που υπάρχουν στις πόλεις και να προκληθεί αλλαγή συμπεριφοράς προς τη δημιουργία μιας πιο βιώσιμης στρατηγικής μεταφορών για την Ευρώπη.
Από το 2002 η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας επιδιώκει να επηρεάσει τα ζητήματα της κινητικότητας και να δώσει στους πολίτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν διαφορετικά τον ρόλο τους στους δρόμους και να διερευνηθούν συγκεκριμένες λύσεις. 
Οι τοπικές αρχές προτρέπονται να χρησιμοποιούν την εβδομάδα για να δοκιμάσουν νέα μέτρα μεταφοράς και να πάρουν πληροφορίες από τους πολίτες.
Ετσι προτείνουμε ειδικά «Η ημέρα χωρίς ΙΧ» 22 Σεπτεμβρίου, ημέρα κορύφωσης της δράσης, να αξιοποιηθεί για κάτι ουσιαστικό όπως:
 -Να απαγορευτεί η κυκλοφορία και στάθμευση των Ι.Χ. στους δρόμους που περνάνε από τα σχολεία και να δοκιμάσουν μαθητές και γονείς να πλησιάσουν τα σχολεία με τα πόδια ή το ποδήλατο.
-Να δημιουργηθεί πλατιά πεζοδιαδρομή και ποδηλατοδιαδρομή στην Οδό Ναυαρίνου στο διάζωμα της καθόδου προς Αθήνα, για να δούμε τις επιπτώσεις της διάχυσης της διαμπερούς κυκλοφορίας.
-Να απαγορευτεί η κυκλοφορία στην οδό Γρεβενών και να δοκιμαστούν κυκλικές διαδρομές της δημοτικής συγκοινωνίας.
 -Να κλείσουν οι δρόμοι Περικλέους (από Κεραμεικού), Ευριπίδου και 25ης Μαρτίου (μέχρι Αετιδέων) ώστε να δημιουργηθεί κυκλική διαδρομή και ταυτόχρονα να οργανωθούν αθλοπαιδιές στους συγκεκριμένους δρόμους.
 -Να δοκιμαστεί η εφαρμογή της ποδηλατοδιαδρομής που να ενώνει το ρέμα της Αργυροκάστρου με το λόφο Τσακού μέσω της οδού Ευτέρπης με την διοργάνωση ποδηλατοβόλτας.
 
Είναι σαφές ότι δεν προτείνουμε να γίνουν όλα αυτά μαζί, αλλά ένα από όλα αυτά τα μέτρα (όποιο εσείς επιλέξετε) ως δοκιμή για μια μελλοντική εφαρμογή του και ως πρόκληση για τους συνδημότες μας.
Επίσης προτείνουμε την σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου στις 22 Σεπτεμβρίου το βράδυ με σκοπό την αποτίμηση του μέτρου που θα έχετε υιοθετήσει και την ευρεία συζήτηση (μαγνητοσκοπημένη) για την Βιώσιμη Κινητικότητα.
Τέλος προτείνουμε στο συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο, την λήψη απόφασης για την αποστολή τριμελούς ομάδας: της Αντιδημάρχου Τεχνικών Εργών κας Τζίνας Αρβανίτης, ενός υπαλλήλου των Τεχνικών Υπηρεσιών και ενός μέλους της Ομάδας Ποδηλατών, την 1η Οκτωβρίου στη Βενετία στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Βιώσιμης Κινητικότητας όπου εκεί θα αποφασιστούν οι πρωτοβουλίες, οι πολιτικές και οι χρηματοδοτήσεις για τις δράσεις των περιφερειών και των δήμων και θα επιτρέψει στα μέλη της αποστολής, να καταρτιστούν και να μας μεταφέρουν έγκυρες πληροφορίες για τις δράσεις που θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε και να χρηματοδοτήσουμε στο άμεσο μέλλον.
 
Για την Δημοτική Παράταξη
Συνεργασία για τις 8Προτάσεις
Ο Επικεφαλής Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
 

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ Ή ΚΡΕΑΣ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ!

Παρέα με εκείνο το λαχταριστό ψωμάκι ή καλοψημένη σφολιάτα είναι το αγαπημένο σνακ πολλών ανθρώπων ανά τον κόσμο. Έχετε αναρωτηθεί πως φτιάχνονται;
Δείτε το βίντεο:

pentapostagma.gr

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ: "ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ"!

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του αδικοχαμένου αρχιπυροσβέστη Μάντζιου Ματθαίου που έχασε τη ζωή του από την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στο Παλαιό Φάληρο.
Οι αναθυμιάσεις από την φωτιά ήταν πολύ έντονες, και για να μπορέσει να διασώσει την εγκλωβισμένη γυναίκα ο πυροσβέστης μπήκε στο φλεγόμενο κτίριο με μπουκάλα οξυγόνου. Δυστυχώς το οξυγόνο τελείωσε και τότε ακούστηκε στους ασυρμάτους των συναδέλφων του: «Μου τελειώνει το οξυγόνο, ελάτε να με βοηθήσετε». Η εγκλωβισμένη γυναίκα ήταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη του κτιρίου και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:
Στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια με τον άδικο χαμό του Αρχιπυροσβέστη Μάντζιου Ματθαίου. Ο άτυχος Υπαξιωματικός έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να διασώσει μια γυναίκα 44 ετών, η οποία είχε εγκλωβιστεί σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, ενώ είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε ισόγειο κατάστημα υδραυλικών την 12η Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο Αττικής.
Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1981, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2007, ενώ το 2009 αποφοίτησε από την Πυροσβεστική Ακαδημία με το βαθμό του Αρχιπυροσβέστη. Ήταν άγαμος και το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε στον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών.
e-reportaz.gr

ΠΙΘΑΝΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ 49 ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ! ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ!

·         Πιθανό «λουκέτο» σε 49 τμήματα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι
    ·         Ένα στα δέκα τμήματα δεν θα είναι στο μηχανογραφικό του 2015;
·         Ποια από αυτά είναι τμήματα μοναδικά στην Ελλάδα;

·         Τι προβλέπεται για τις μετεγγραφές του 2014;
·         Η Ελλάδα του Success Story πάει βήματα πίσω
·         Οι πληγές στην παιδεία είναι η καταδίκη του αύριο
γράφει η Ελίνα Αναγνωστοπούλου
Φτάσαμε αισίως στα μέσα Σεπτέμβρη, και μετά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που ήταν κενές και όχι καινές, ήρθε μία πληροφορία που θα δημιουργήσει πάλι προβλήματα στην πλειοψηφία ανώτερων και μερικών ανώτατων ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Πέρυσι, την ίδια εποχή, σε όλη την Ελλάδα στα Πανεπιστήμια και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα γίνονταν απεργίες των διοικητικών υπαλλήλων. Πολλά από τα τμήματα και τις σχολές έμεναν κλειστά για μήνες, με ακραίο παράδειγμα εκείνο του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο χιλιάδες φοιτητές, προπτυχιακοί , μεταπτυχιακοί καθώς και υποψήφιοι διδάκτορες έχασαν το εξάμηνο.
Φέτος, ένα χρόνο αργότερα το θέμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποκτά νέα δεδομένα. Τίθεται ως απαραίτητη προϋπόθεση για να θεωρηθεί ένα τμήμα αυτούσιο θα πρέπει να απαρτίζεται το ελάχιστο από 9 (εννέα) μέλη Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού από την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ). Παρά την εφαρμογή του σχεδίου Αθηνά, όπως αποδείχθηκε από την έκθεση της ΑΔΙΠ, ένας σημαντικός αριθμός τμημάτων δεν διαθέτει τον ελάχιστο αριθμό μελών ώστε να συνεχίσει να υφίσταται.
Αυτό, όπως είναι λογικό, θα έχει αντίκτυπο για τη χρονιά που έπεται. Πολλά παιδιά που θα στοχεύσουν τμήματα της επιλογής τους για τους προσωπικούς τους λόγους και σκοπούς, θα δουν τα όνειρά τους να γκρεμίζονται, αφού όπως προβλέπεται αυτά τα τμήματα θα καταργηθούν. Για να είμαι ακριβής, στην Ελλάδα του 2014 υφίστανται περίπου 480 τμήματα Ανώτατης και Ανώτερης Εκπαίδευσης. Αυτό σημαίνει με απλά μαθηματικά ότι το ένα δέκατο των τμημάτων που υπάρχουν στην Ελλάδα δεν θα εξακολουθήσουν πιθανότατα να υπάρχουν μέσα στον επόμενο ένα χρόνο.
Πολλοί καθηγητές θα έρθουν αντιμέτωποι με το θηρίο της ανεργίας και το χειρότερο από όλα είναι ότι θα το βλέπουν να πλησιάζει και δεν θα μπορούν να γλυτώσουν.  Σίγουρα αυτό δεν θα είναι κάτι που θα απασχολήσει για λίγο την φοιτητική και όχι μόνο κοινότητα. Tα γεγονότα θα προκαλέσουν αντιδράσεις, θέτοντας σε κίνδυνο το εξάμηνο για πολλούς φοιτητές που φοιτούν στα συγκεκριμένα ιδρύματα.
Στην  πλειοψηφία τους, είναι τμήματα Τεχνολογικών Ιδρυμάτων που τα περισσότερα έχουν παρόμοια σε άλλα Τ.Ε.Ι., όμως υπάρχουν και τμήματα που δεν έχουν αντίστοιχα παρόμοια σε άλλα ιδρύματα. Συγκεκριμένα, όπως μπορεί ο καθένας να δει στον πίνακα με τα τμήματα που κινδυνεύουν με «λουκέτο», μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και αυτό της Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Στην Ελλάδα, σε Πανεπιστημιακό Επίπεδο για την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας λειτουργεί ένα και μοναδικό τμήμα στο Εθνικό Καποδιστριακό. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι αν κλείσει το μοναδικό αυτό τμήμα, οι νέοι και οι νέες που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν αυτές τις σπουδές δεν θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν, τουλάχιστον στη χώρα μας.
Είναι αναμενόμενο η κρίση να πλήττει και τους τομείς όπως της εκπαίδευσης και εν γένει της παιδείας, όμως είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει πρόβλεψη από το κράτος ώστε να υπάρξουν κάποιες εξαιρέσεις για την διατήρηση κάποιων τμημάτων είτε με την πρόσληψη των αναγκαίων ατόμων ως καθηγητές είτε με την διατήρησή τους παρά τις ελλείψεις ανθρωπίνου δυναμικού.
Από την ερχόμενη Δευτέρα η γενιά του 1996 και όσοι έδιναν μαζί της Πανελλήνιες θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους στο Ίδρυμα στο οποίο πέτυχαν. Παλαιότερα ήταν δυνατή η ανταλλαγή θέσεων σε ομότιτλα τμήματα. Παραδείγματος χάριν, ένας επιτυχόντας από την Αθήνα που περνούσε Κομοτηνή και ένας επιτυχόντας από τη Θεσσαλονίκη που περνούσε Αθήνα, εφόσον και οι δύο θα επιθυμούσαν μετεγγραφή γινόταν η ανταλλαγή θέσεων και έτσι εξυπηρετούνταν και οι δύο πλευρές ώστε να είναι πιο κοντά τα παιδιά που σπούδαζαν με τους γονείς. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει καταργηθεί. Αντ’ αυτού ισχύουν κριτήρια οικονομικά ή οικογενειακής κατάστασης, δηλαδή για τους πολυτέκνους, τους τριτέκνους καθώς για τα παιδιά που μέσα στην οικογένειά τους υπάρχουν κοινωνικά προβλήματα.
Φέτος, με διατάξεις από τον τέως Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων η διαδικασία μετεγγραφών για όσους το δικαιούνται έχει αλλάξει. Οι μετεγγραφές κατά κάποιον τρόπο «ανοίγουν». Πώς αυτό μεταφράζεται; Όσοι έχουν τα κριτήρια θα μετεγγράφονται στο τμήμα που είναι πιο κοντά στον τόπο μόνιμης κατοικίας, εφόσον το επιθυμούν. Αυτό θα γίνεται ανεξάρτητα από το πόσα άτομα θα αιτούνται μετεγγραφής, δεν θα υπάρχει δηλαδή συγκεκριμένος αριθμός θέσεων. Αυτό που ΑΚΟΜΑ δεν έχει ξεκαθαριστεί από τις ανακοινώσεις του Υπουργείου είναι το πώς θα γίνεται αυτή η διαδικασία και ποιοι θα είναι αρμόδιοι για αυτή.
Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενός πραγματικά πρωτοπόρου και εκσυγχρονισμένου για τα δεδομένα της Ελλάδος Πανεπιστημίου, όταν ενδιαφερόμενη πρωτοετής φοιτήτρια του Τμήματος Νομικής κάλεσε την περασμένη Δευτέρα τη γραμματεία της Σχολής και θέλησε να μάθει πώς θα γίνουν οι μετεγγραφές, η γραμματεία της απήντησε ότι ουδείς γνωρίζει αν θα γίνουν μαζί με τις εγγραφές στο Πανεπιστήμιο ή αν τελικώς θα γίνουν ηλεκτρονικά.  Και πράγματι, η απόφαση πάρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, τελευταία δηλαδή στιγμή, μία βδομάδα πριν την έναρξη των εγγραφών και σύμφωνα με δήλωση του Υπουργού Παιδείας κ. Λοβέρδου Ανδρέα οι αιτήσεις για τις δηλώσεις μετεγγραφών θα γίνουν μαζί με τις εγγραφές.
Μετάφραση: πολλές οικογένειες θα πρέπει να ταλαιπωρηθούν να ταξιδέψουν και να δαπανήσουν χρήματα για να κάνουν μία εγγραφή σε ένα ίδρυμα που το παιδί τους ποτέ δε θα φοιτήσει αφενός, και αφετέρου να κάνουν μία αίτηση μετεγγραφής που θα εγκριθεί πότε;
Όπως και να ‘χει, η Ελλάδα του Success Story πάει βήματα πίσω. Οι αιτήσεις μετεγγραφών αναμένεται να φτάσουν και ίσως να ξεπεράσουν τις 20.000 και όλα αυτά θα είναι δεδομένα που θα πρέπει να επεξεργαστούν οι ελάχιστοι διοικητικοί υπάλληλοι που παρέμειναν στις θέσεις τους.
Είναι φανερό πώς για ακόμη μια χρονιά οι φοιτητές θα έρθουν αντιμέτωποι με πρακτικά προβλήματα που θα τους στερήσει ώρες μαθημάτων και διαλέξεων. Την προηγούμενη χρονιά με τις απεργίες των διοικητικών υπαλλήλων υπήρξαν φοιτητές που έχασαν ένα ολόκληρο εξάμηνο από τη ζωή τους. Είναι κρίμα να διαταράσσεται το πρόγραμμα σπουδών για προβλήματα που αφορούν στις αρχές και που δεν έχουν επιλυθεί από αυτές.
Επιπλέον, είναι κρίμα για όσα παιδιά έδωσαν τον δικό τους αγώνα όλα αυτά τα χρόνια για να επιτύχουν τα όνειρά τους να έρχονται αντιμέτωπα με τα προβλήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και να καταλαβαίνουν πώς αγωνίστηκαν για κάτι άλλο από αυτό που ονειρεύονταν. Για τη γενιά του 1997, είναι άδικο να μην μπορούν να ονειρευτεί το κάθε παιδί τον εαυτό του τελειόφοιτο του τμήματος της επιλογής του, εξαιτίας κατάργησης ή συγχώνευσής του.

Με τα μέτρα λιτότητας δεν κόβουμε μόνο τα έξοδα του κράτους, δεν περιορίζουμε τις περιττές δαπάνες, αλλά καταστρέφουμε τα όνειρα χιλιάδων παιδιών, μουντζουρώνουμε τα σχέδιά τους για το μέλλον και τους στερούμε το δικαίωμα του να βλέπουν τα πράγματα αισιόδοξα και να θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα. Μειώνουμε τα κίνητρα για να αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο και πάνω από όλα απογοητεύουμε και τα ίδια αλλά και τους ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εκείνα. Ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση; Δεν βλέπει κανείς ότι πληγές στην παιδεία οδηγούν στην καταδίκη της νέας γενιάς;

ΒΟΜΒΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ: ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ 48 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 20 ΔΙΣ ΣΕ 84 ΔΟΣΕΙΣ!

To kontranews.gr αποκαλύπτει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει σε λίγο κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ τη νέα σισάχθεια για τα ληξιπρόθεσμα χρέη των ελλήνων όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την εξουσία.
Πιο συγκεκριμένα, ο Τσίπρας θα ανακοινώσει πως από τα 68 δισεκατομμύρια ευρώ ληξιπρόθεσμων οφειλών, διαγράφονται τα 48 και τα υπόλοιπα 20 ρυθμίζονται σε 84 μηνιαίες δόσεις, δηλαδή θα αποπληρωθούν μέσα στα 7 επόμενα χρόνια!
Πρόκειται φυσικά για ανακοίνωση-βόμβα που βγάζει από το αδιέξοδο της φτώχειας και της εξαθλίωσης τα εκατομμύρια των ελλήνων και δίνει βαθειά ανάσα ζωής στην οικονομική ζωή του τόπου!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ! ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ!!!

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ, θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...


http://www.ifeed2all.eu/watch/281876/1/watch-olympiacos-piraeus-vs-ofi-crete.html


http://agones-live-streaming.blogspot.gr/2014/09/olympiakos-ofi-live-streaming.html


http://www.frombar.com/20140906/vv540a4f7b68ff90.47720584-886545.html


http://www.hahabar.com/20140906/v-haha_sport_1_name-886545-540a4f7b80


http://magicgoals.com/olympiakos-ofi-live-streaming/

* To blog μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλλεται. Το site, δεν κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

loutrakiblog.gr

ΝΕΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: Ο ΟΗΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΕΙΧΕ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Την ίδια στιγμή που ο ΟΗΕ δικαίωσε την Αργεντινή για την αναδιάρθρωση του χρέους της και την μη πληρωμή των απίστευτων τοκοχρεωλυσίων που ζητούσαν τα κοράκια-"επενδυτές" με ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης,η Ελλάδα ως άμεσα ενδιαφερόμενη και έχουσα έννομο συμφέρον απείχε της ψηφοφορίας για να μην θυμώσουν οι δανειστές και ειδικότερα οι Γερμανοί. 
Πρόκειται για ξεφτίλα μεγατόνων που πέρασε στο αθόρυβο και στον "Αυτόματο πιλότο" είτε σαν μονόστηλο, είτε με αποπροσανατολιστικούς τίτλους. 
"Πρόκειται για μία ξεχωριστή ημέρα για όλους τους Αργεντίνους", όπως εύστοχα  ανέφερε στην ιστοσελίδα της, η μαχητική πρόεδρος της Αργεντινής Cristina Fernandez de Kirchner.
Και αυτό διότι ο ΟΗΕ με την ιστορική του απόφαση, δίνει ισχυρό «ράπισμα» στους διεθνείς τοκογλύφους, τα λεγόμενα επενδυτικά κεφάλαια «γύπες», δικαιώνοντας την κυβέρνηση της Αργεντινής, με τη σθεναρή και ανυποχώρητη στάση της στη μάχη κατά των αρπακτικών της παγκόσμιας οικονομίας. Με τη συγκεκριμένη απόφαση, ο ΟΗΕ αναγνώρισε ότι η αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους, αποτελεί κυριαρχικό δικαίωμα μιας χώρας.
Επιπροσθέτως, η διαδικασία  δεν μπορεί να ματαιωθεί, ούτε να εμποδιστεί από ένα άλλο κράτος ή ιδιώτες πιστωτές, όπως είναι οι λεγόμενοι «γύπες». Επίσης, μπαίνουν τα θεμέλια για ένα νέο νομικό πλαίσιο, που θα προστατεύει τα κράτη από τις επιθέσεις κερδοσκόπων, όπως συνέβη στην περίπτωση της Αργεντινής.
Αναμφίβολα η απόφαση δημιουργεί νέα δεδομένα στην παγκόσμια οικονομία και έρχεται σε μια στιγμή κατά την οποία πολλές χώρες,  αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν επί χρόνια προκειμένου να πετάξουν από πάνω τους, τα δυσβάσταχτα χρέη.
Παρά το υπέρογκο χρέος της η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη δημιουργία ενός νομικού πλαισίου σχετικά με τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους. 
Στην ψηφοφορία απείχαν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός από τη Γερμανία, τη Βρετανία, τη Φινλανδία και την Τσεχία που μαζί με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Ιαπωνία ψήφισαν αρνητικά. Στην ψηφοφορία ψήφισαν «ναι» 124 χώρες, «όχι» 11, ενώ απείχαν 41 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
Η Ελλάδα, όχι μόνο δεν ψήφισε υπέρ της απόφασης αλλά απείχε (!) από την ίδια την ψηφοφορία. Έτσι, η ημέρα της ψηφοφορίας, μπορεί να θεωρείται δικαίως και για την Ελλάδα, ως ξεχωριστή ημέρα, για την επιβεβαίωση της εθελόδουλης πολιτικής των συγκυβερνώντων. Η στάση της ελληνικής συγκυβέρνησης, στο συγκεκριμένο μείζονος σημασίας για την ίδια τη χώρα ζήτημα, απλώς επιβεβαιώνει τον ήδη υπάρχοντα ισχυρισμό ότι έχει παραιτηθεί από οποιαδήποτε διεκδίκηση υπέρ των συμφερόντων της χώρας αναφορικά με τη διαπραγμάτευση του χρέους και όχι μόνο.
Η Πρόεδρος της Αργεντινής ευχαρίστησε «κάθε χώρα που ευνόησε την απόφαση» και κάλεσε αυτούς που δεν ψήφισαν την πρωτοβουλία να «συνειδητοποιήσουν ότι χρειαζόμαστε ένα πιο δίκαιο κόσμο. Ο κόσμος χρειάζεται λιγότερους γύπες και περισσότερα περιστέρια».
Η απόφαση του ΟΗΕ χαιρετίστηκε από τον Αργεντινό υπουργό Εξωτερικών Héctor Timerman, ο οποίος σημείωσε ότι με αφορμή το ψήφισμα θα δημιουργηθεί ένα νέο σύστημα «που σέβεται την πλειοψηφία των πιστωτών και επιτρέπει σε χώρες να βγουν από την κρίση με βιώσιμο τρόπο».
Ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ –μιλώντας εκ μέρους αυτών που διαφωνούσαν- ισχυρίστηκε ότι η ψήφιση ενός μηχανισμού αναδιάρθρωσης των κρατικών χρεών θα προκαλούσε «οικονομική ανασφάλεια που θα μπορούσε να επηρεάσει τις ανεπτυγμένες χώρες», προσθέτοντας ότι υφίσταται ήδη άλλωστε, μηχανισμός υποστήριξης των κρατών που αντιμετωπίζουν προβλήματα: το ΔΝΤ.
Η απίστευτη Ουάσιγκτον με περίσσειο θράσος μας λέει ότι πίνοντας το "αίμα" των λαών τους τα κράτη θα μπορούν να κάνουν αναδιάρθρωση υπέρ των τοκογλύφων. Οι τοκογλύφοι όμως δεν θα χάνουν ποτέ. Μόνο οι λαοί θα χάνουν, οι οποίοι θα θεωρούνται υπεύθυνοι για τις ατασθαλείες των τραπεζών τους, και τα εγκληματα των πολιτικών τους, αλλά και της επιχειρηματικής τους ελίτ.
Οι καταθέσεις μας σε μια τράπεζα θα θεωρούνται επένδυση και άρα θα μπορούμε να τις χάσουμε, η αγορά σπιτιού ρίσκο και ουσιαστικά δεν θα μας ανήκει ποτέ, αλλά αυτοί που κερδίζουν από όλα αυτά δεν θα φέρουν ουδεμία ευθύνη, και θα συνεχίσουν να ζουν πλουσιοπάροχα εις βάρος μας, πέρνοντας δάνεια που θα τα ξεπληρώνουμε εμείς, για να πραγματοποιούν "επενδύσεις" για το καλό μας, και για να βρούμε εργασία. 
Tο 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μετάξα αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με την βελγική τράπεζα «Societe Commerciale de Belgique».
Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές δικαστήριο, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις.
Η Ελλάδα απάντησε οτι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του λαού και της χώρας.
Στο υπόμνημά της η ελληνική κυβέρνηση ανέφερε:«Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού και για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή. Όποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην θέση της, θα έκανε το ίδιο».(Yearbook of the International Law Commission, 1980, v.l., σελ.25).
Το επιστέγασμα ήρθε με το υπόμνημα που κατέθεσε στο Διεθνές Δικαστήριο ο νομικός εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης το 1938 που τόνισε τα αυτονόητα: «Ενίοτε, μπορεί να υπάρξει μία έκτακτη κατάσταση, η οποία κάνει αδύνατο για τις Κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις…υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές και προς τον Λαό τους. Οι πόροι της χώρας είναι ανεπαρκείς για να εκπληρώσουν και τις δύο υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Είναι αδύνατον να πληρώσει μία Κυβέρνηση το χρέος και την ίδια στιγμή να παρασχεθεί στον λαό η κατάλληλη διοίκηση και οι εγγυημένες συνθήκες για την ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.
Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο. Καί φυσικά, το καθήκον του Κράτους να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των βασικών δημοσίων υπηρεσιών, υπερτερεί έναντί της πληρωμής των χρεών της.
Από κανένα κράτος δεν απαιτείται να εκπληρώσει, μερικά η ολικά, τις χρηματικές του υποχρεώσεις, αν αυτό θέτει σε κίνδυνο την λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών του κι’ έχει σαν αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση της διοίκησης της χώρας.
Στην περίπτωση που η αποπληρωμή των χρεών θέτει σε κίνδυνο την οικονομική ζωή και τη διοίκηση, η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διακόψει η και να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρέους»
Με αυτά τα επιχειρήματα λοιπόν, το Διεθνές Δικαστήριο δικαίωσε την Ελλάδα, δημιουργώντας νομικό προηγούμενο στο οποίο μάλιστα στηρίχθηκε η Αργεντινή και ο πρόεδρός της Νέστωρ Κίχνερ, ο οποίος επέλεξε να διαγράψει μονομερώς το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους της χώρας του αντί να την υποδουλώσει στο Δ.Ν.Τ .
Σήμερα η πρόεδρος της χώρας Κριστίνα Φερνάντες με αγώνες κατάφερε να δικαιωθεί εκ νέου "τσλακώνοντας" τα μούτρα των ΗΠΑ, και του αγγλοσαξωνικού μπλοκ, με αυτή την απόφαση-ψήφισμα. Πρόκειται για μια γυναίκα που φοράει παντελόνια. Εδώ στην Ελλάδα κάποιοι τα φοράνε για να μην κρυώνουν.
defencenet.gr

ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΒΑZΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!

Εμείς από αυτή εδώ την εφημερίδα έχουμε κάνει αγώνες επί αγώνων για να στηθεί ο ανδριάντας του Μέγα Αλέξανδρου στην Αθήνα. Η Ντόρα Μπακογιάννη ως Δήμαρχος είχε καταχωνιάσει τις προτομές έξι αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων τις οποίες είχε δημιουργήσει ο γλύπτης Γιώργος Καλακαλλάς! Με το ανδριάντα του Μέγα Αλέξανδρου θα ασχολείτο; Ένας ανδριάντας, έργο του αείμνηστου γλύπτη Γιάννη Παππά, που και αυτό βρίσκεται παραμελημένο! 
Όλοι οι Δήμαρχοι που διαδέχτηκαν την Μπακογιάννη δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τον ανδριάντα του Μέγα Αλέξανδρου. Τον είχαν του...πεταμού! Πόσο μάλλον ο σημερινός δήμαρχος Καμίνης! Υποταγμένοι στις εντολές των παγκοσμιοποιητών και των εβραιοσιωνιστών που θέλουν το θάψιμο του ελληνικού πολιτισμού και των Ελλήνων γενικότερα, είναι τα πολιτικά σκύβαλα! Αντί να υπηρετούν την Ιστορία του Έθνους μας, προσκυνούν και υποτάσσονται στις εντολές των εχθρών της Ελλάδος. Τι άλλο από εθνική προδοσία είναι αυτό; 
Αλλά και στον δήμο Παπάγου-Χολαργού είχαμε δώσει μάχη για να τοποθετηθεί το άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου και να μετωνομαστεί η οδός "17 Νοέμβρη" σε οδό "Μεγάλου Αλεξάνδρου". 
Δείτε τις δημοσιεύσεις μας.

χαμος με το αγαλμα του μεγα αλεξανδρου! - aνεξαρτητος ...

πεταξαν τον μεγα αλεξανδρο απο τον παπαγο-χολaργο!


Τίποτε από τα δύο δεν έγινε. Ούτε το άγαλμα μπήκε ούτε η οδός μετωνομάστηκε! Μόνο δεν όρμηξαν να ...μας φάνε. Η ιδέα μας...θάφτηκε από τις αντιδράσεις των αριστεριστών! 

Ο ΣΟΥΡΛΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗ ...ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
sourlasΟ  Γιώργος Σούρλας με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη. ζητά την τοποθέτηση του ανδριάντα του Μέγα Αλέξανδρου στην Αθήνα. 
Όπως αναφέρει το crashonline.gr, ο πρώην υπουργός, επισημαίνει ότι πρέπει να τεθεί τέρμα σε μια διαδικαστική περιπέτεια που κρατάει πάνω από είκοσι χρόνια, διπλάσια δηλαδή από εκείνα που χρειάστηκε για την εκστρατεία του ο Μέγας Αλέξανδρος.
Στην επιστολή του μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Θα ήθελα να επαναφέρω το θέμα που είχα θέσει στη Βουλή το 2008 για την τοποθέτησή στην Αθήνα του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου που φιλοτέχνησε ο αείμνηστος εξαίρετος γλύπτης, ακαδημαϊκός στην Ελλάδα και στη Γαλλία καθώς και Πρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Γιάννης Παππάς.
Πρόκειται για ένα πολύτιμο έργο, ανεκτίμητης καλλιτεχνικής αξίας, που αναπαριστά τον Μέγα Αλέξανδρο ενθουσιώδη, αποφασιστικό, άοπλο, οραματιστή, που όμως παραμένει αναξιοποίητο επί 20 τουλάχιστον χρόνια.
Το άγαλμα όμως αυτό ο δημιουργός του Γιάννης Παππάς δεν πρόλαβε να δει εκεί που ο ίδιος οραματιζόταν, ενταγμένο δηλαδή μέσα στον αστικό ιστό της πόλης της Αθήνας, στο ιστορικό της κέντρο.
Η παρουσία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα έχει χαραχθεί μια για πάντα και στον ίδιο τον Παρθενώνα, όταν τριακόσια λάφυρα και πανοπλίες των Περσών, αφιερώθηκαν από αυτόν στην Παλλάδα Αθηνά.
Τέλος, ας μην λησμονούμε και τις γραφές του Πλούταρχου, στο βιβλίο του «Ηθικά περί της Αλεξάνδρου τύχης ή αρετής»:
«ΑΝΗΛΙΑΓΟΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ».

Το ιστορικό
agalma-alexandrou
Αξίζει να σημειωθεί ότι το άγαλμα που φιλοτέχνησε ο Γιάννης Παππάς, ολοκληρώθηκε το 1972.
Το 1992 αγοράστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και εν συνεχεία διατέθηκε στον Δήμο Αθηναίων, προκειμένου τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Έκτοτε όμως ο Μέγας Αλέξανδρος παραμένει εγκατεστημένος στην αυλή του εργαστηρίου του γλύπτη, ο οποίος από το 2005 (μετά το θάνατό του Γ. Παππά) λειτουργεί ως εκθεσιακός χώρος του Μουσείου Μπενάκη.
Το 2009 ο Δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες, να ξεκινήσουν ενέργειες για την ανεύρεση του καταλληλότερου χώρου, προκειμένου να τοποθετηθεί το γλυπτό.
Αρχικά προτάθηκε το πάρκο της Ριζαρείου, αλλά τελικά επελέγη για συμβολικούς περισσότερο λόγους, η πλατεία Κοτζιά.
Στις 30.11.2009 τέθηκε προς έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο η τοποθέτηση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πλατεία Κοτζιά, μπροστά από το Δημαρχείο.
Για να εγκριθεί η τοποθέτηση θα έπρεπε να αποφασιστεί και η ταυτόχρονη μετεγκατάσταση του έργου «Θησέας» στην Κορεατική αγορά.
Η πρόταση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, με 22 έναντι 7 που μειοψήφησαν.
Στη συζήτηση που ακολούθησε οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης έφεραν αντιρρήσεις, και η τοποθέτηση του αγάλματος ουσιαστικά ματαιώθηκε.
efippos-megas-ale3andros

ΕΤΣΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΝΟΜΙΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ !!!

Υπάρχει νόμιμη οδός και μάλιστα με τη συγκατάθεση και την παρότρυνση του Συνηγόρου του Πολίτη !!!
Δείτε την απόφαση που θα μετατραπεί σε χρήσιμο εργαλείο στα χέρια σας σε περίπτωση που βρεθείτε σε ανάλογη θέση !!!
Όπως θα διαβάσετε και στην απόφαση που ακολουθεί, συχνά, παραλαμβάνετε μια ειδοποίηση για πληρωμή κλήσης η οποία σας είχε καταλογιστεί πριν από πολλά χρόνια. Αυτό από μόνο του δημιουργεί πλήθος προβλημάτων καθώς βρίσκεστε στη θέση να μην θυμάστε καν αν είχατε επισκεφτεί τον συγκεκριμένο δήμο. Ποιο είναι επομένως το μυστικό; Ζητάτε από τον δήμο που σας επέβαλε το πρόστιμο ένα αντίγραφο της κλήσης και ψάχνετε να διαπιστώσετε αν έχουν αναγραφεί όλα τα στοιχεία της παράβασης. Αν λείπει κάτι, μπορείτε να αξιώσετε διαγραφή του προστίμου. Δείτε και το κείμενο του συνηγόρου και θα καταλάβετε με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει. Και μπορεί να γίνει διότι έχουν ήδη συμμορφωθεί μεγάλοι δήμοι μεταξύ των οποίων και ο δήμος Αθηναίων.
Πολίτες προσέφυγαν στον Συνήγορο, αµφισβητώντας πρόστιµα παράνοµης στάθµευσης που τους επιβλήθηκαν, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να αποδείξουν το βάσιµο των ισχυρισµών τους, καθώς η παράβαση φέρεται να είχε πραγµατοποιηθεί πριν από πολλά έτη.
Ο Συνήγορος του Πολίτη υπέδειξε στους πολίτες να ζητήσουν από τις υπηρεσίες των ∆ήµων αντίγραφα των κλήσεων-πράξεων βεβαίωσης παράβασης οχήµατος- προκειµένου να ελέγξουν το περιεχόµενο αυτών.
Συγκεκριµένα, τους προέτρεψε να συγκρίνουν τα στοιχεία του οχήµατος ιδιοκτησίας τους, όπως αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας, µε τα στοιχεία αυτού όπως αναγράφονται στις κλήσεις. Επίσης, πληροφόρησε τους πρoσφεύγοντες να ελέγξουν το περιεχόµενο της κλήσης και κυρίως εάν ήταν όλα τα πεδία αυτής πλήρως συµπληρωµένα. Από τον έλεγχο στο περιεχόµενο των κλήσεων που διενήργησαν οι πολίτες διαπιστώθηκε ότι:
(α) είτε ότι οι κλήσεις, βάσει των οποίων τους είχε επιβληθεί το πρόστιµο, δεν περιείχαν σωστά τα στοιχεία του οχήµατός τους (π.χ. αριθµός κυκλοφορίας, µάρκα, χρώµα),
(β) είτε ότι δεν είχε προσδιοριστεί επακριβώς η θέση του οχήµατος σε σχέση µε τη περιοχή ισχύος της σήµανσης (π.χ. µη αναγραφή του αριθµού της οδού), ή/και
(γ) ότι οι κλήσεις δεν περιείχαν άλλα στοιχεία της παράβασης (π.χ. ποινή). Στη συνέχεια, ο Συνήγορος του Πολίτη επεσήµανε στις αρµόδιες υπηρεσίες των ∆ήµων ότι µε βάση το ισχύον νοµικό πλαίσιο (υπ΄ αριθµ. 2515/64/2007/11-7-2007 ΚΥΑ, και άρθρα 4, 10 & 104 του ΚΟΚ), στην κλήση θα πρέπει να αναγράφονται ορθά όλα τα στοιχεία που αφορούν στον ακριβή προσδιορισµό του οχήµατος του παραβάτη και της παράβασης που διαπράχθηκε.
Επιπλέον, διευκρίνισε ότι στις περιπτώσεις εκείνες που το αρµόδιο διοικητικό όργανο, το οποίο έχει την ευθύνη της ορθής αναγραφής στην κλήση όλων των στοιχείων που προβλέπει ο νόµος, αναγράφει εσφαλµένα ή ελλιπή στοιχεία, η εν λόγω πράξη καθίσταται ακυρωτέα. Συνεπώς, τόνισε ότι, όταν συντρέχει κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις, η αρµόδια για την είσπραξη αρχή οφείλει να µην προβαίνει στην είσπραξη του προστίµου, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας είσπραξης γίνεται αυτό αντιληπτό.
Κατόπιν των ανωτέρω οι οικονοµικές υπηρεσίες των ∆ήµων (Αθηναίων, Βάρης- Βούλας-Βουλιαγµένης, Σιντικής, Βέροιας) αποδέχθηκαν τις προτάσεις της Αρχής και προέβησαν στη διαγραφή οφειλών από πρόστιµα  παράνοµης στάθµευσης.

www.fpress.gr, ntocoumenta


ΧΡΥΣΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΓΙΩΤΙΣΣΑ ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ ΟΛΓΑ ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ!

Η αθλήτρια του Αθλητικού ομίλου αντισφαίρισης Παπάγου  Όλγα Διακουμάκου με το κύπελλο της πρώτης θέσης στα διπλά του Ε2 της Θεσσαλονίκης στη κατηγορία Κ12. Πάντα τέτοια Όλγα!
boreiageitonia.gr

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΒΡΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!

Απίστευτη η βρώμα που διαπίστωσα στην πρωινή μου βόλτα στα πάρκα του δήμου μας. Γι' αυτό έχουμε προτείνει την ένταξη των πάρκων και των παιδικών χαρών στο δίκτυο βιώσιμης κινητικότητας για να χρηματοδοτείται η λειτουργία τους και την οργάνωση Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ανέργων, που επιδοτείται για την 24ωρη φύλαξή και συντήρηςή τους. 
Πλατεία Κύπρου, Πάρκο Χολαργού και Αλσος Παπάγου σήμερα ήταν μια απελπισία.

Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
επικεφαλής δημοτικής παράταξης "8Προτάσεις"

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΚ ΜΑΡΣΩ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ....

Δείτε τις φωτό που μας έστειλε αναγνώστης μας και βγάλτε συνπέρασμα. Όπως μας επισημαίνει ο Δημήτρης (το όνομα του αναγνώστη μας) "αντί το ...κουρευτικο μηχανάκι να έχει σακούλα από πίσω για να μαζεύει το κομμένο γρασίδι, το...σπέρνει ξανά στο γήμεδο! Απαράδεκτο". 
Δεν είναι απαράδεκτο; Νομίζουμε ότι οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. 


ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ!!!ΧΑΡΑΓΜΑ!!!666!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ!!!ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ!!!

Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Το σχέδιο των εβραίων για την έλευση του αντιχρίστου, την παγκοσμιοποίηση και το σφράγισμα των ανθρώπων προχωρά τέλεια!!! Και τέλειο έδαφος θα βρει ο ψευτομεσίας τους ο αντίχριστος!!! Θα τα βρει όλα έτοιμα!!! Γιατί μέσω της τεχνολογίας και των ΜΜΕ περνούν τα μηνύματα που θέλουν και ο κόσμος τα δέχεται θέλει δεν θέλει!!! Ήδη  κάποιοι  έχουν διαλέξει στρατόπεδο!!!

Προωθούν άμεσα λοιπόν το σφράγισμα με τον αριθμό του θηρίου 666!!!Τώρα μας έχουν τρελάνει στην προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ, ότι εξαφανίστηκε ο τάδε ηλικιωμένος ή η δείνα ανήλικη κ.τ.λ. Που σημαίνει ότι θέλουν να μας περάσουν την ιδέα ότι αν είχαν το σφράγισμα δεν θα υπήρχε πρόβλημα θα τους έβρισκαν αμέσως!!! Θα υποχρεώσουν τον κόσμο θέλει δεν θέλει να σφραγιστεί!!!
Είναι απολύτως βεβαιωμένο ότι!!!
Αν δεν λάβετε το σφράγισμα δεν θα μπορείτε να αγοράσετε ούτε να πουλήσετε τίποτα!!! Ούτε καν τρόφιμα!!! Δεν θα μπορείτε να νοικιάζετε σπίτι ή κατάστημα άρα δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε κάθε είδους επιχείρηση. Δεν θα έχετε την δυνατότητα χωρίς το σφράγισμα να έχετε συναλλαγές με τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, ούτε εφορία, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, κ.τ.λ. Δεν θα έχετε ασφάλεια, γιατρούς νοσοκομεία, φάρμακα, τίποτα!! Δεν θα υπάρχετε εγγεγραμμένοι στο κράτος σαν νόμιμοι πολίτες χωρίς το σφράγισμα του θηρίου[666] θα είσαστε παράνομοι!!! Όπως οι κοινοί εγκληματίες θα ζείτε κυνηγημένοι, θα συλλαμβάνεστε, θα σας κλείνουν φυλακή, και θα σας σκοτώνουν!!!
Και όλα αυτά γιατί δεν θα δεχτείτε το σφράγισμα!!!
Το θέμα είναι πόσοι θα αντέξουν να μην σφραγιστούν με τον αριθμό του θηρίου!!!
Πόσοι θα αντέξουν να μην μπορούν να αγοράσουν φαγητό να θρέψουν τα παιδιά τους που θα πεινάνε;
Πόσοι θα αντέξουν να ζουν κυνηγημένοι από το κράτος; Πόσοι θα αντέξουν να φυλακίζονται άδικα;
Πόσοι θα αντέξουν χωρίς γιατρό και φάρμακα; Και πολλά άλλα μαρτύρια που δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νούς!!!!
Θέλω να τονίσω εδώ ότι κάποιοι λένε θα λάβω το σφράγισμα στο κεφάλι ή στο χέρι, για να μην με κυνηγήσουν και να έχουν φαγητό τα παιδιά μου, αλλά θα κάνω κι ένα Σταυρό τατουάζ  και δεν θα πάθω τίποτα!!! Θα πιστεύω στον Χριστό από μέσα μου!!!
Πλάνη μεγάλη έχετε όσοι σκέφτεστε έτσι!!!Λογαριάσατε λάθος!!! Μονο αυτά που δέχονται Αγιασμό, μόνο αυτά Αγιάζονται!!! 'Οπως το νερό!!! Η ακαθαρσία, δεν δέχεται Αγιασμό!!! Επομένως ο διάβολος, ο αντίχριστος, όταν είναι στην ταυτότητα μας ή στο χέρι ή στο κεφάλι μας με το σύμβολό του, το σφράγισμα 666,δεν μπορούμε να Αγιαστούμε με το να βάλουμε ένα Σταυρό!!!
Στην αρχή σφραγίστηκαν όλα τα άψυχα αντικείμενα του κόσμου με τον κωδικό bar-code system, όπως έπιπλα, τρόφιμα, αυτοκίνητα κ.τ.λ.
Μετά σφραγίσανε τα ζώα και μάλιστα όποιο ζώο δεν έχει τσιπάκι είναι παράνομο να το έχει κάποιος!
Τώρα έχουμε σειρά εμείς!!! Τώρα ο διάβολος αγρίεψε!!! Έγινε εξουσία κι εχει ειδικές κάρτες με τον αριθμό του!!!666!!!
Κι ενώ τα σημεία των καιρών φαίνονται, είναι πλέον ξεκάθαρα,το ''θηρίο'' στις Βρυξέλλες με το 666 έχει ρουφήξει όλα τα κράτη στο κομπιούτερ!!!
Η κάρτα, η ταυτότητα, η εισαγωγή του σφραγίσματος τι φανερώνουν;
Πίσω από το  τέλειο σύστημα ''κάρτας εξυπηρετήσεως''κρύβεται η παγκόσμια δικτακτορία, η σκλαβιά του αντιχρίστου!!!
Απορώ!!! Δεν προβληματίζεστε με όλα αυτά τα γεγονότα; Δεν βάζετε έστω ούτε ένα ερωτηματικό τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά να το ερευνήσετε;;;
Δεν σας περνάει καν η σκέψη ότι επιβοηθούν τους εβραίους και τον ψευτομεσία τους αντίχριστο για το σφράγισμα;;;666!!!
Έλληνες αφυπνιστείτε!!! Η ελληνική φυλή και η ορθοδοξία είναι ο στόχος των εβραίων και του αντιχρίστου!!! Θέλουν απεγνωσμένα την καταστροφή των Ιερών και Οσίων της Ορθόδοξης Πίστης και του Ελληνισμού!!!
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!


ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΓΥΜΝΕΣ !!! ΓΥΜΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΧΑΖΗ ΜΑΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΗΡΙΑΛ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ". ΙΔΟΥ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ Ή ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ & ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ;;;

 Η Καλλιρόη Μυριαγκού, που έγινε γνωστή ως η χαζή Ματίνα Μανταρινάκη μέσα από το επιτυχημένο σήριαλ "Κωνσταντίνου και Ελένης", έκανε και αυτή γυμνή φωτογράφιση !!!

Μπορεί η Ματίνα Μανταρινάκη, στο αγαπημένο σήριαλ "Κωνσταντίνου και Ελένης", να ήταν μία συντηρητική γεροντοκόρη, αλλά στην πραγματικότητα η ηθοποιός Καλλιρόη Μυριαγκού, που την υποδυόταν δεν έχει καμία σχέση με το ρόλο της στο σήριαλ, αφού ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΛΑ ΕΞΩ !!!

Και όταν λέμε ΟΛΑ, ενοούμε ΟΛΑ !!! Για γαμπρό ψάχνει ακόμη η γυναίκα και είπε να τα πετάξει όλα;

Όσοι είστε > 18 και < 98, δείτε την στη συνέχεια όπως την έκανε η μαμά της :


 .athensmagazine.gr/

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ" ΝΟΜΟΥ: ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΣΩΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΡΑΚΗ, ΚΩ, ΡΟΔΟ!

Σχόλιο Α.Π.: Το πόσο προδότες είναι οι πολιτικοί μας ταγοί δεν περιγράφεται. Κατατεμαχίζουν την Ελλάδα και σκοτώνουν το έθνος των Ελλήνων με όσα τους υποδεικνύουν να φέρνουν στην Βουλή και να τα υπογάφουν Ρε, ψευτοπατριώτη Άδωνι που το παίζεις και θαυμαστής των αρχαίων Ελλήνων. Προδότες της Ελλάδος είστε!!!
Από το defencenet:
Η κυβέρνηση Α.Σαμαρά-Ε.Βενιζέλου κατάφερε με το "αντιρατσιστικό" ν/σ με το οποίο ποινικοποιεί την σκέψη και τον λόγο, αλλά και επιτρέπει σε διάφορα ανθελληνικά κέντρα να "φιμώνουν" τον πατριωτικό λόγο, έδωσε επιπλέον θάρρος στους Τούρκους με αποτέλεσμα να ανακοινώνει το τουρκικό ΥΠΕΞ (το οποιο διοικεί ο νέος υπουργός  Mevlüt Çavuşoğlu εικονιζόμενος στην φωτογραφία)  ότι "τώρα υπάρχει η δυνατότητα τιμωρίας όσων περιθωριοποιούν την "Τουρκική" Μειονότητα ( σε Δ.Θράκη, Ρόδο και Κω"!
Επιπλέον χαρακτήρισε τις Γενοκτονίες των Ελλήνων από τους Τούρκους "αβάσιμα ψηφίσματα της Βουλής" προσβάλοντας έτσι τη Μνήμη των νεκρών. 
Ένα απίστευτο "κατόρθωμα" της συγκυβέρνησης, με το οποίο οι Τούρκοι θα ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όσων αποκαλύπτουν τους σχεδιασμούς πρακτόρων του Προξενείου, αφού αυτόματα θα θεωρούνται ρατσιστές.  
Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο άρθρο 2 το οποίο μιλάει περί Γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την Βουλή όπως των Ποντίων, των Αρμενίων, των Μικρασιατών Ελλήνων, και των Ασσυρίων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αναφέρεται μεταξύ άλλων «σε αβάσιμα ψηφίσματα που υιοθετήθηκαν από την ελληνική Βουλή στο παρελθόν, με τον κίνδυνο να περιοριστεί η αρχή της ελευθερίας της έκφρασης, η οποία είναι η βάση των πλουραλιστικών δημοκρατιών».
Ήθελε να πει ότι οι Γενοκτονίες αυτές από τους προγόνους έιναι αβάσιμες! Αλλά και αυτό είναι "κατόρθωμα" της συγκυβέρνησης γιατί αρνήθηκε να γράψει ονομαστικά τις Γενοκτονίες στο άρθρο 2, και τις κάλυψε όλες αναφερόμενο σε " όσες έχει αναγνωρίσει η Βουλή".
dis
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ
Aνακοίνωση στο υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με την Ελλάδα 
Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Τανσού Μπιλγκίτς απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον νόμο που ψηφίστηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο και τιμωρεί την ξενοφοβία και τον ρατσισμό.
Η Μπιλγκίτς ανέφερε πως παρακολούθησαν στενά την προετοιμασία και την ψήφιση του νόμου αυτού και είπε : "Πιστεύεται πως η ψήφιση του εν λόγω νόμου θα δώσει την δυνατότητα τιμωρίας δράσεων και ρητορικών που συνιστούν διακρίσεις και εξοβελίζουν τους ομογενείς μας της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης – που βιώνουν στην Ελλάδα αδικίες οι οποίες φάνηκαν και στις αποφάσεις του ΕΔΑΔ- και αυτών Ρόδου και Κω"
«Παρακολουθήσαμε στενά και προσεκτικά τη διαδικασία προετοιμασίας και υιοθέτησης του αντιρατσιστικού νόμου από το ελληνικό κοινοβούλιο», αναφέρει η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών με την Άγκυρα.
Μάλιστα, στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι δεν αποτελεί πράξη εξωτερικής πολιτικής και δεν στρέφεται κατά καμιάς χώρας, της Τουρκίας συμπεριλαμβανομένης.
Βέβαια, όπως τονίζει η εκπρόσωπος του υπουργείου, Τανσού Μπιλγκίτς, η Άγκυρα θα παρακολουθήσει στενά την εφαρμογή του νόμου, ο οποίος αναφέρεται μεταξύ άλλων «σε αβάσιμα ψηφίσματα που υιοθετήθηκαν από την ελληνική Βουλή στο παρελθόν, με τον κίνδυνο να περιοριστεί η αρχή της ελευθερίας της έκφρασης, η οποία είναι η βάση των πλουραλιστικών δημοκρατιών».
Σημειώνεται ότι οι Τούρκοι προχωρούν σε έναν οξύμωρο φιλοτομαριστικό συλλογισμό. Θεωρούν "αβάσιμα ψηφίσματα" τις Γενοκτονιες, ενώ ξεχνούν ότι στην Συνθήκη της Λωζάνης την οποία και είχαν υπογράψει, είχαν αποδεχτεί ότι η μειονότητα είναι μουσουλμανική, και όχι τουρκική, επιβεβαιώνοντας οι ίδιοι ότι δεν είχαν φυλετική συγγένεια.
Τα περί "πλουραλιστικής δημοκρατίας" όταν ακούγονται από Τουρκους αξιωματούχους προκαλούν το λιγότερο γέλωτα.
Περιμένουμε το ΥΠΕΞ να λάβει θέση στις απαιτήσεις της Τουρκίας αφού ο πολιτικός του προϊστάμενος ήταν αυτός που έκανε τα πάντα για να φέρει αυτό το "έκτρωμα" στην Βουλή και να ψηφισθεί πάση θυσία. 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ!

ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 9-11!!!
Ε ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΤΗΘΟΝΤΑΙ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΗΡΩΕΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΧΑΛΚΕΝΤΕΡΟΙ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ:


ΝΤΟΥ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ
ΝΤΟΥ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ
http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/cia_9.html#ixzz348UeCllO

6 ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕN ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΙΣ 9-11 ΑΛΛΑ ΕΚΡΗΞΗ! -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ!
http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/6-n-9-11.html#ixzz348UUnBmp

(9-11) 500 ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ:"ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ,ΜΟΝΟ ΒΟΜΒΕΣ"!:

 http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/9-11-500.html

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΤΙΣ 9/11-ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!:
 http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/911.html#ixzz344dFSaFG

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ:

 http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/blog-post_189.html#ixzz344dKlBzO


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ "9-11" ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ:
 http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/9-11_7.html#ixzz344dPzODZ

ΣΤΙΣ 9-11 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 7 ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΩΜΕΝΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ!ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ?!:
 http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/9-11-7.html#ixzz348Ul0dK8

http://anti-neotaxites.blogspot.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/9-11_9.html#ixzz3DBKcrvoG


anti-neotaxites.blogspot.gr

ΜΥΡΙΖΕΙ...ΘΕΟ! ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ (ΣΥΝΤΟΜΟ) ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ! Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Μία πραγματική ιστορία που θα σας κάνει να αντιληφθείτε ποιος τελικά είναι και πρέπει να είναι ο άνθρωπος!

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!

Την αγωνία του για το μέλλον του τόπου, εξέφρασε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, εξαπολύοντας επίθεση κατά του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου
Κατά την παρουσία του σε εορταστική εκδήλωση ναού, ο μητροπολίτης εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον του τόπου.
"Από αύριο το πρωί µε το αντιρατσιστικό νοµοσχέδιο όποιος µιλά για την πατρίδα µας κινδυνεύει να πάει φυλακή. Όποιος ιερέας µιλά στον άµβωνα κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά, ή άλλων θρησκειών κινδυνεύει να θεωρηθεί ρατσιστής και να φυλακιστεί" ήταν τα λόγια του κ. Αμβρόσιου.
Και πρόσθεσε: "Σε λίγο στον τόπο µας θα είµαστε ξένοι. ∆εν ξέρω αν θα ζω, να το δω αυτό, αλλά τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι στους Μουσουλµάνους. Η Ελλάδα χάνεται και η πίστη χάνεται. Κρατήστε τη Φλόγα της Πατρίδας και της Πίστης. Η παγκοσµιοποίση δεν µας χτυπά απλά την πόρτα είναι ήδη εδώ".
 aigialeia24.gr, news247.gr