Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!

1ον
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
(ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ),
2ον
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ(ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ),
3ον
Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ,
4ον
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ (ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ
ΤΡΩΝΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΟΥΝ),
5ον
ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΨΑΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ!!! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΤΕ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ!!!



Πηγή: yfilios.blogspot.gr, το διαβάσαμε από το: thesecretrealtruth.blogspot.com

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ! ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΜΥ!

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από απόψε το βράδυ πρώτα στη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η επιδείνωση του καιρού αναμένεται να επηρεάσει κυρίως την Ήπειρο, το Ιόνιο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι καταιγίδες σε κάποιες περιοχές θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους, ακόμα και χαλαζόπτωση.

Ωστόσο, όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος, δεν θα υπάρξει σημαντική μεταβολή της θερμοκρασίας. Ο ίδιος επισημαίνει ότι τα φαινόμενα είναι συνηθισμένα για το φθινόπωρο, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι κάτοικοι περιοχών, όπου έχουν εκδηλωθεί πυρκαγιές, «καθώς δεν ξέρουμε πώς συμπεριφέρονται οι περιοχές αυτές σε συνθήκες έντονης βροχόπτωσης».

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν την Τρίτη και ο καιρός θα παρουσιάσει σχετική βελτίωση, «αλλά δεν θα επιστρέψουμε στην καλοκαιρία» όπως καταλήγει ο κ. Λάλος.

real

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΛΕΥΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ!!!

Νέο απίστευτο σχόλιο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο Twitter, κατά το οποίο αντικείμενο σχολιασμού ήταν η πρόσληψη του Γιώργου Καραγκούνη ως βοηθού του Κλαούντιο Ρανιέρι στην Εθνική.


Πριν από λίγο καιρό είχε προκληθεί σάλος στο ΠΑΣΟΚ με ένα σχόλιο που είχε αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του κόμματος στο Facebook, με αφορμή τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου.

Χθες υπεύθυνοι των social media του ΠΑΣΟΚ έκαναν άλλο ένα λάθος (;), αφού για κάποια λεπτά είχε αναρτηθεί ένα ειρωνικό σχόλιο για τον Γιώργο Καραγκούνη στο επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο Twitter.

Η ανάρτηση έγινε γρήγορα αντιληπτή και το σχόλιο διεγράφη, αλλά κάποιοι κατάφεραν να αποτυπώσουν σε εικόνα τη συγκεκριμένη είδηση και έχει κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου. 


inner 
in-fo-stires.blogspot.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΣΩΖΕΙ ΚΟΥΤΑΒΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

Ο 42χρονος πυροσβέστης, Κάρλος Αράνα που πλέον οι ντόπιοι τον φωνάζουν φύλακα άγγελο, προσπαθούσε ώρα με μαλάξεις να επαναφέρει το κουτάβι στη ζωή, αλλά δεν κατάφερνε τίποτα, μέχρι που αποφάσισε να του δώσει το φιλί της ζωής. 

Μάλιστα, πριν το φιλί της ζωής, του έβαλε και μάσκα οξυγόνου, αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα. Μετά από λίγα λεπτά με αναπνοές στο στόμα από τον πυροσβέστη, το κουτάβι άρχισε να κουνά τα πόδια του. 

Τότε, ο πυροσβέστης το πήγε στο πλησιέστερο κτηνιατρείο και πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. 

Όλη αυτή η δραματική σκηνή καταγράφηκε σε βίντεο που ανέβηκε στα social media και έγινε κυριολεκτικά πανικός. Στην περιοχή όλοι πλέον φωνάζουν τον 42χρονο πυροσβέστη φύλακα άγγελο και ήρωα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


newit.gr

ΘΑΥΜΑ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΡΟΜΑ!

Καλυτερεύει η κατάσταση του σκύλου που έπεσε θύμα των τριών ανήλικων στην Άρτα, οι οποίοι του έβαλαν φωτιά, 


βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαια πράξη τους και “ανέβασαν” το βίντεο στο διαδίκτυο. Υπενθυμίζουμε πως το άτυχο σκυλάκι βρέθηκε από το Φιλοζωικό Σωματείο Άρτας σε κάκιστη κατάσταση μετά την πρωτοφανή κακοποίηση που υπέστη και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το σκυλάκι φαίνεται να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και πλέον υπάρχουν ελπίδες πως θα καταφέρει να ξεπεράσει τα τραύματά του.

makeleio.gr

ΚΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ: ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Α.Σαμαρά στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην κεντρική εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 ετών από την ίδρυση της ΝΔ όπου προσπάθησε να πείσει το ακροατήριο ότι η μνημονιακή πολιτική έχει οδηγήσει την χώρα στην σωστή κατέυθηνση, όλα πάνε καλά και ότι θα συνεχίσει την ίδια πολιτική.
 
Μεταξύ άλλων, ο Α.Σαμαράς στην ομιλία του υπογράμμισε τα εξής: 
 
- Προανήγγειλε μείωση φορολογίας επιχειρήσεων στο 15% (από 26% σήμερα).
 
- Προανήγγειλε μείωση ανώτατου φορολογικού συντελεστή για φυσικά πρόσωπα στο 33% (από το 42% σήμερα).
 
- Προανήγγειλε αυξήσεις σε επόμενη φάση σε γιατρούς, καθηγητές και πανεπιστημιακούς.
 
- Πολύ σύντομα θα μιλήσουμε για τον επόμενο γύρο των φορολογικών μειώσεων.
 
- «Για να μπορέσουμε να δώσουμε αυξήσεις, έπρεπε να βγούμε από τα ελλείμματα».
 
- «Για να μειώσουμε τους φόρους πρέπει να λειτουργεί η οικονομία».
 
- «Ποτέ δεν θα παραδεχθώ ότι πέτυχα στην αποστολή μου, αν δεν αποκαταστήσω την κοινωνική δικαιοσύνη».
 
- «Θα βρεθούμε από τον πάτο στην κορυφή, αλλά έχουμε διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της απόστασης».
 
- «Το κρίσιμο από εδώ και μπρος είναι οι μεταρρυθμίσεις».
 
- Η ανεργία είναι ακόμη πάρα πολύ ψηλά, αλλά για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια υποχωρεί.
 
- Η οικονομία μπαίνει για πρώτη φορά στην ανάκαμψη.
 
- «Έχει ανοίξει ο δρόμος να βγούμε απ' τα μνημόνια πολύ νωρίτερα απ' ό,τι προβλεπόταν».
 
- Η Ελλάδα από μόνη της, πολύ σύντομα, θα μπορεί να ρυθμίζει τα του οίκου της.
 
- «Εδώ και δεκαετίες οι τρομοκράτες χτυπούν ανθρώπους από την παράταξη της ΝΔ».
 
- «Οι τρομοκράτες σχεδίαζαν μαζικό έγκλημα».
 
- «Η αξιολόγηση στο Δημόσιο είναι υπέρ των δημοσίων υπαλλήλων, επιτρέπει οι άξιοι να ανταμείβονται».
 
- «Είναι δυνατόν να μην θέλουν ορισμένοι να απομακρύνουμε απ' το Δημόσιο όσους μπήκαν με πλαστά πιστοποιητικά;».
 
- «Στη νέα Ελλάδα έχουν θέση ακόμη κι εκείνοι που σήμερα μας υπονομεύουν».
 
- Στη συνταγματική αναθεώρηση θα προβλέπεται η ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.
 
- Το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» σήμερα βρίσκει πάλι μιμητές.
 
- «Στη νέα Ελλάδα έχουν θέση ακόμη κι εκείνοι που σήμερα μας υπονομεύουν».
 
- «Αν δεν προσέξουμε, μπορεί να ξανακυλήσουμε στην κρίση».
 
- Φεύγουμε από το μνημόνιο
 
Πάντως, στην επέτειο των 40 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, στόχος του ηγετικού επιτελείου της ΝΔ είναι να στείλει ένα μήνυμα συσπείρωσης της ΝΔ μία βδομάδα πριν τη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
 
Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν οι  Κ.Καραμανλής και Κ.Μητσοτάκης και τα στελέχη που είχαν παραβρεθεί και στην Χαλκιδική ενω θα μεταδοθεί και μήνυμα του προέδρου της Κομισιόν κ. Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, ο οποίος την Παρασκευή βρέθηκε για τρίτη φορά τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα.
defencenet.gr 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΠΩΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!



26 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ -ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ- ΚΑΙ ΕΛΗΓΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2013, ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ 14% ΕΠΙΤΟΚΙΟ! 
ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ !
        ·      Η Κυβέρνηση πρέπει να πέσει! Τα κόμματα κοιμούνται αντί να την ρίξουν;
·      Παίρνουν από τον λαό το σπίτι και τον καθιστούν άστεγο επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη των Τραπεζών!!!
       ·      Θα επέμβει η Δικαιοσύνη ή θα μείνει θεατής στο έγκλημα σε βάρος του κοσμάκη;

του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr         

Ο πολιτικός εγκληματίας που ακούει στο όνομα Γιάννης Στουρνάρας, ο άνθρωπος που είχε δώσει εντολές για κατάσχεση των καταθέσεων των πολιτών από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς λόγω οφειλών τους στο Δημόσιο, ο πολιτικός που άνοιξε τονΑσκό Αιόλου με πλειστηριασμούς ακόμη και της πρώτης κατοικίας, αντί να απαιτήσει από τις Τράπεζες να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο, όχι μόνο δεν τις άγγιξε αλλά φόρτωσε όλο το χρέος τους στις πλάτες του κοσμάκη.  

Πρόκειται για έγκλημα τεραστίων διαστάσεων, μια και με ανάλγητο τρόπο ο Ι. Στουρνάρας έπιασε κότσους όλους τους Έλληνες! Την ώρα που οι πολίτες οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στη φυλακή ακόμη και για οφειλές 500 ευρώ ή 1000 ευρώ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών άφησε ανέγγιχτες τις Τράπεζες που οφείλουν στο κράτος δυσθεώρητα δις! Το χειρότερο δε, είναι ότι τα χρέη των Τραπεζών τα φόρτωσε στον κοσμάκη με πολλαπλάσια επιτόκια!  

Η "Ελεύθερη Ώρα" με εκτενή της αποκλειστικά ρεπορτάζ, είχε αποκαλύψει την απάτη των τελευταίων κυβερνήσεων, οι οποίες με τη συνέργεια του πρώην Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Προβόπουλου, χρέωσαν όλα τα ομόλογα των Τραπεζών στις πλάτες του λαού! 93 δις ευρώ αρχικά και κατόπιν άλλα 140 δις ευρώ. Συνολικά 233 δις ευρώ που έπρεπε να πέσουν στην αγορά και σε καταναλωτικά-στεγαστικά δάνεια, οι Τράπεζες τα οικειοποιήθηκαν όλα και οι πολιτικοί εγκληματίες μετέφεραν όλα τα χρέη των Τραπεζιτών στον λαό! 
  
Από τον λαό πλέον, παίρνουν το σπίτι και τον καθιστούν άστεγο επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη των Τραπεζών!!! Πρόκειται για άνευ προηγουμένου έγκλημα για το οποίο θα πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι οι πολιτικοί ολετήρες που συνέπραξαν σε αυτό. Η Δικαιοσύνη δεν επεμβαίνει και φαίνεται να παραμείνει απλός θεατής μπροστά σε αυτή την απάτη που συντελείται σε βάρος του ανυποψίαστου πολίτη! Η Δικαιοσύνη, που ήδη έχει χαρακτηρίσει νόμιμο το Μνημόνιο, η Δικαιοσύνη που ως τυφλή χαρακτήρισε… νόμιμη την αρπαγή των αποταμιεύσεων των Ομολογιούχων του Δημοσίου, η Δικαιοσύνη που διά της ανακρίτριας κ. Πεδιαδίτη έκρινε νόμιμο το φουσκωμένο έλλειμμα της ΕΛΣΤΑΤ το 2009, παραμένει απαθής στο φόρτωμα των χρεών των Τραπεζών στις πλάτες των πολιτών!     

Ο κ. Στουρνάρας λοιπόν ήρθε να μεγιστοποιήσει τις διαστάσεις της πολιτικής απάτης, μεταφέροντας στον λαό και προσαυξημένο με επιτόκιο 14%, σχεδόν 26 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία οι Τράπεζες αρνούνται να πληρώσουν! Πρόκειται για 26 δις ευρώ από τα περίφημα 93 δις τα οποία έπρεπε να πέσουν στην αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι Τράπεζες "τσέπωσαν" και τα 93 δις χωρίς να δώσουν φράγκο στην αγορά, την οποία με αυτό τον τρόπο νέκρωσαν ολοκληρωτικά!

Δεν φτάνει όμως που κράτος και Τράπεζες οδήγησαν σε λουκέτα εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο κ. Στουρνάρας τα 26 από τα 93 δις ευρώ, τα μεταβίβασε όλα στο δημόσιο χρέος με προσαυξημένο επιτόκιο 14%! Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο ιστότοπος diaforos.blogspot.gr και η Σαββατιάτικη έκδοση της εφημερίδας "Η Ελλάδα Αύριο"  στις 17-8-13 (σήμερα η εφημερίδα έχει βάλει λουκέτο), η οποία σημείωνε χαρακτηριστικά: "Με τις επικίνδυνες ταχυδακτυλουργίες Στουρνάρα το επίμαχο τραπεζικό χρέος των 26 δις ευρώ αντικαταστάθηκε με ένα νέο εθνικό χρέος το οποίο ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 35 δις ευρώ, τα οποία φορτώθηκαν στους Έλληνες φορολογούμενους"! 9 δις ευρώ χρέος στο ήδη υπάρχον επειδή έτσι το γούσταρε ο Στουρνάρας!  

Συγκεκριμένα, τα 26 δις ευρώ-χρέη των Τραπεζών που με τις δόλιες ενέργειες του πρώην υπουργού Οικονομικών φορτώθηκαν στον λαό, κατανέμονται ως εξής:

1.    Εθνική Τράπεζα: 4 κρατικά ομόλογα αξίας 8.765.000 δις ευρώ.

2.       EUROBANK: 4 κρατικά ομόλογα αξίας 7.770.000 δις ευρώ.

3.       Τράπεζα Πειραιώς: 3 κρατικά ομόλογα αξίας 4.576.000 δις ευρώ.

4.       ALPHA BANK: 3 κρατικά ομόλογα αξίας 4.867.000 δις ευρώ.

Ο κ. Στουρνάρας ουσιαστικά εγκλημάτησε σε βάρος της εθνικής οικονομίας και της χώρας,ενώ εκτός των άλλων εμνφάνισε με τα λογιστικά αυτά τεχνάσματα το περίφημο πρωτογενές πλεόνασμα του 2013, ενώ στην πράξη πολλαπλασίασε το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. 
Επίσης, η ενέργεια αυτή του Στουρνάρα αποκάλυψε γιατί αρνιόταν να απαντήσει σε επίμονες ερωτήσεις που του γίνονταν στη Βουλή από τον Καμμένο εάν έχει πληρωθεί ομόλογο που έληγε. Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν το πλήρωσε αλλά το μετέφερε σε βάθος χρόνου χαρίζοντας στους τοκογλύφους το επαχθέστερο για την Ελλάδα επιτόκιο του 14%!!!

Ένα ερώτημα που γεννάται είναι: για όλα αυτά που γίνονται σε βάρος του τόπου και του λαού, τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί δεν μιλάει; Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ενώ θα έπρεπε να οδηγήσει σε πτώση την κυβέρνηση; Θα κάνει λόγο στην Βουλή, τώρα που η κυβέρνηση Σαμαρά θα ζητήβσει ψήφο εμπιστοσύνης; Ή θα κάνει την πάπια γιατί τα έχει κάνει πλακάκια με τους τοκογλύφους και τις συστημικές τράπεζες; Ο κόσμος αναρωτιέται! 


 Στη φωτό απεικονίζονται τα ομόλογα των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών τραπεζών που η λογιστική απάτη Στουρνάρα τα μετέφερε για το 2014 έως 2016 με φουσκωμένα επιτόκια που επιβαρύνουν το δημόσιο χρέος κατά 9 δις ευρώ επιπλέον. Το σκιαγράφημα δημοσιεύτηκε στο diaforos.blogspot.gr.

Μετά απ' όλα αυτά που έκανε ο Στουρνάρας υπέρ των τοκογλύφων και σε βάρος του λαού, επιβραβεύθηκε από τα διεθνή κοράκια με την τοποθέτησή του στη Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος! 

ΣΟΚ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΗΔΩΝ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΗΔΩΝ ΝΑ ΣΤΡΟΦΟΓΥΡΙΖΟΥΝ ΥΠΟΠΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΕΣ!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΩΣ 

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ... ΤΙΣ ΔΙΔΥΜΕΣ "ΑΠΕΙΛΕΣ" ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ... ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΘΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ...
https://plus.google.com/u/0/110910471577314632509/posts

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ! ΡΙΓΗΣΤΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ!!!


Αυτοί είναι Ελληναράδες με όλη τη σημασία της λέξεως. Τα βλέπετε ξεφτίλες της πολιτικής; Είστε ανδρείκελα και ανάξιοι να λέγεστε Έλληνες. Είστε ελληνόφωνοι που ξεπουλάτε τα ιερά χώματά μας και τον λαό. Μόνον ολαός μπορεί να φέρει την αλλαγή και να σας ανατρέψει. Μόνον ο λαός μας συγκινεί και μας κάνει υπερήφανους.  



ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ! ΝΕΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται στις οδούς Καλλιφρονά και Δροσοπούλου, ενω πραγματοποιούνται έρευνες και σε δύο ακόμα περιοχές της Αττικής. 
SPITI
Υπενθυμίζεται ότι στο πατρικό σπίτι του 30χρονου Αντώνη Σταμπούλου που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής δεν βρέθηκε κάποιο στοιχεία εκτός από ένα παλιό περίστροφο (αντίκα).  Οι αρχές όμως έχουν βρει νέα κλειδιά τα οποία πιθανολογούν ότι μπορεί να ανοίγουν τις πόρτες από νέες γιάφκες. 
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ερευνήσει και το ατελιέ της αδερφής του στο Θησείο.
Εντός της ημέρες αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα και νέες πιο πρόσφατες φωτογραφίες του Σταμπούλου που ίσως βοηθήσουν τις Αρχές στις έρευνές τους. 
Ο 30χρονος έστειλε χθες δήλωσή του με την οποία  περιγράφει τον τρόπο της σύλληψής του και της ανάκρισής του στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, καθώς και τη σθεναρή αντίστασή του να δώσει αποτυπώματα και αίμα για DNA, αλλά και για να φωτογραφηθεί. Στέλνει,δε, μήνυμα στους συντρόφους του ότι δεν θα λυγίσει.
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Κράτησα αρνητική στάση απέναντι στις αξιώσεις των κρατικών λακέδων να αποσπάσουν στοιχεία μου για δυο λόγους. Πρώτο, για λόγους αξιακούς, καθώς θεωρώ ότι υποχρέωση κάθε αναρχικού επαναστάτη είναι να μη δίνει ούτε χιλιοστό εδάφους στον ταξικό εχθρό. Και δεύτερο γιατί, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της υπόθεσης που μου προσάπτουν, θέλησα να προστατέψω συντροφικό και φιλικό περιβάλλον από τα κοράκια, που με κρατάνε».
newsbomb.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. ΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ;

Επιμέλεια Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος

Η 4η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, επειδή συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, που έχει αναγορευτεί από την Καθολική Εκκλησία ως προστάτης των ζώων και του περιβάλλοντος.
Στην Ελλάδα του σήμερα και της κρίσης, τα ζώα, είναι αυτά που πλήττονται πρώτα από όλα τα άλλα. Η ανέχεια, η ψυχολογική επιβάρυνση, η κατήφεια, τα προβλήματα έχουν αποδέκτες τα κακόμοιρα αυτά πλάσματα που είναι ανήμπορα στο να κάνουν κάτι και περιμένουν από τον άνθρωπο. Και όμως θα έπρεπε να τα δούμε σαν στήριγμα τώρα στους δύσκολους καιρούς και όχι ως μη αναγκαία, που θα πέσουν πρώτα στην θυσία της καθημερινότητάς μας.
Το χειρότερο είναι πως "άρρωστοι" βγάζουν τα απωθημένα τους, τον τελευταίο καιρό, στα ανήμπορα και ανυπεράσπιστα αυτά πλάσματα. Ευτυχώς, που οι αντιδράσεις σε τέτοιες καταστάσεις, της κοινωνίας μας, είναι άμεσες και δυναμικές έτσι ώστε να βοηθήσει στον περιορισμό τέτοιων πράξεων.



Πως τα ζώα επιδρούν στην υγεία;

Πολλοί άνθρωποι έχουν ευχάριστες αναμνήσεις από κατοικίδια ή ζώα φάρμας.  Το να μεγαλώνουν με έναν χνουδωτό, τρυφερό φίλο είναι ένα ικανοποιητικό μέρος της παιδικής ηλικίας των περισσότερων ανθρώπων.  Πολλές από τις ικανότητές μας για τη διαμόρφωση υγιών, ενήλικων σχέσεων μπορεί να προέρχονται από τις πρώτες ευχάριστες εμπειρίες με κατοικίδια. Τα κατοικίδια αποτελούν πραγματικά, κοινές εμπειρίες για τους περισσότερους ανθρώπους. Η Αμερικάνικη Κτηνιατρική Φαρμακευτική Ένωση εκτιμά ότι 59,1 εκατομμύρια γάτες, 52,9 εκατομμύρια σκύλοι, 12,6 εκατομμύρια πουλιά, 4 εκατομμύρια άλογα, 24 εκατομμύρια ψάρια, και εκατομμύρια άλλων ζώων μοιράζονται τα σπίτια μας μαζί μας.  


Τα νοικοκυριά με κατοικίδια είναι πιθανό να είναι γονείς με παιδιά.  Το ποσοστό της ιδιοκτησίας κατοικίδιων είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερο στις Η.Π.Α από ότι είναι στα βιομηχανικά έθνη της Ευρώπης και πέντε φορές μεγαλύτερο από ότι στην Ιαπωνία. Σε μια μελέτη, το 90% των ιδιοκτητών κατοικίδιων είπαν ότι το κατοικίδιό τους ήταν «εξαιρετικά σημαντικό» ή «πολύ σημαντικό» γι’ αυτούς, 87% θεωρούσαν το κατοικίδιό τους μέλος της οικογένειας, το 50% είχε φωτογραφίες του κατοικίδιού τους στο γραφείο ή το σπίτι ή στο πορτοφόλι τους, και το 50% επέτρεπε στο κατοικίδιό τους να κοιμάται με τα μέλη της οικογένειας.  Το 15% γιόρταζε τα γενέθλια των κατοικίδιών τους.  Σε μια εποχή όπου οι παραδοσιακές οικογένειες εξαφανίζονται, το 79% των ιδιοκτητών κατοικίδιων είπαν ότι μερικές φορές, το κατοικίδιό τους ήταν ο στενότερος σύντροφός τους.

 

Ψυχοσυναισθηματική  υγεία

"Στην σημερινή εξαιρετικά εξειδικευμένη και σύνθετη κοινωνία, ο μοντέρνος άνθρωπος έρχεται σε επαφή με περισσότερους ανθρώπους σε μια μέρα από ότι οι πρόγονοί μας σε ολόκληρη τη ζωή τους.  Έχει γίνει αναγκαίο να επιταχύνουμε τη διαδικασία των δεσμών, και είναι πολύ δυσκολότερο να αναπτυχθούν σημαντικές και με σημασία σχέσεις… Η μοναξιά δεν γνωρίζει άλλους: δεν γνωρίζεται από άλλους… μπορεί να αποσπούν προς άλλη κατεύθυνση τις ανησυχίες και τα προβλήματα κάποιου. Είναι κοινωνικά αποδεκτά θέματα για συζήτηση και ευκαιρίες για άγγιγμα. Υπάρχει μεγαλύτερη «πολυδιαστατικότητα» («πλαστικότητα») στις σχέσεις κατοικίδιου/ανθρώπου παρά στις περισσότερες σχέσεις ανθρώπου/ανθρώπου: οι κανόνες που καθορίζουν τους ρόλους στις γονικές, αδερφικές, γαμιαίες και φιλικές σχέσεις είναι περισσότερο κοινωνικά δομημένοι και κωδικοποιημένοι. Τα κατοικίδια έχουν συχνά περιγραφεί ως μη απειλητικοί και μη επικριτικοί σύντροφοι."


"Η φύση μη διγνωμίας της ανταλλαγής τρυφερότητας μεταξύ των ανθρώπων και των ζώων διαφέρει από τις ανταλλαγές με στενά μέλη της οικογενείας και άλλους συγγενείς.  Τα κατοικίδια είναι μια πηγή παρηγοριάς που μπορεί να προγραμματιστεί βάσει των αναγκών του ιδιοκτήτη, σε σχεδόν οποιαδήποτε ποσότητα, χωρίς διαπραγμάτευση ή παρακάλια", δηλώνουν οι ερευνητές Aaron Katcher και Erika Friedmann.


"Οι σκύλοι επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες τους να είναι ο εαυτός τους έτσι ώστε να μπορούν να ρισκάρουν την αυτό-απομόνωσή τους και να δημιουργήσουν δεσμεύσεις". - Judy Harris  "Ένας σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου επειδή κουνάει την ουρά του και όχι τη γλώσσα του" -  Dr. Samuel Corson


         Μπορεί να προσθέτουν μια αίσθηση ασφάλειας και προστασίας.
         Μπορεί να ενθαρρύνουν τη σωματική δραστηριότητα και την κοινωνική συναναστροφή με τους γείτονές μας.
         Μπορεί να είναι έξοδοι για χόμπι και ευκαιρίες για ομαδικά ενδιαφέροντα.
         Μπορεί να είναι το υποκατάστατο των απόντων παιδιών.
         Οι ευθύνες και οι καθημερινές τελετουργίες φροντίδας τους μπορεί να προσφέρουν τη λυδία λίθο της πραγματικότητας.
         Τα ζώα σε ένα σπίτι μπορεί να παίζουν το ρόλο του φυλαχτού κατά της μοναξιάς και της κατάθλιψης.
         Τα κατοικίδια έχει επίσης, παρατηρηθεί ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη της δύναμης του «εγώ» σε ανθρώπους σε ιδρύματα.
         Η παρουσία κατοικίδιων σε ένα νοικοκυριό φαίνεται να συμβάλλει στην ανάπτυξη της εμπιστοσύνης και της αυτοεκτίμησης των παιδιών. Τα κατοικίδια μπορούν να βοηθάνε στο να μάθουν τα παιδιά τις υπευθυνότητες της καθημερινής ζωής, τη συμπόνοια για άλλα πλάσματα τα οποία μοιράζονται τον πλανήτη μαζί μας και τους κύκλους της ζωής και του θανάτου. Μπορούν να βοηθάνε στη δημιουργία της αυτοπεποίθησης. Έχει επιστημονικά αποδειχθεί ότι η ύπαρξή τους κοντά σε παιδιά, τα διδάσκει αξίες όπως η υπευθυνότητα, η φιλία και ο σεβασμός και αναπτύσσει την κοινωνικότητα, την ευαισθησία και την προσωπικότητά τους. Τα οικιακά ζώα μπορεί να είναι ανεκτίμητοι φίλοι με τους οποίους τα παιδιά μπορούν να μοιραστούν τα πιο κρυφά τους όνειρα, τις μυστικές σκέψεις, τις ιδιωτικές στιγμές και τη συντροφικότητα κατά τη διάρκεια μοναχικών ή γεμάτων στρες περιόδων.
         Είναι πολύτιμοι σύντροφοι για τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας. Τους βοηθούν να διατηρήσουν τα ενδιαφέροντα, τη ζωτικότητα και την οξύτητα του πνεύματός τους, και να αντιμετωπίσουν τη μελαγχολία που πολλές φορές εμφανίζεται σε αυτές τις ηλικίες.
         Ειδικές συναισθηματικές σχέσεις αναπτύσσονται μεταξύ ζώων και ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Τα ζώα γίνονται η παρηγοριά τους, γίνονται οι πολύτιμοι συμπαραστάτες τους, γίνονται κάποιες φορές, το φως τους.

Σωματική υγεία

Αυξάνονται όλο και περισσότερο οι αποδείξεις ότι τα συναισθηματικά και ψυχολογικά οφέλη της συντροφιάς των κατοικίδιων έχουν και σωματικά οφέλη, ότι δηλ. τα κατοικίδια βελτιώνουν όχι μόνο την άυλη «ποιότητα ζωής» αλλά και βελτιώνουν και την ανθρώπινη υγεία.


         Έρευνες έχουν δείξει ότι το χάιδεμα και η φροντίδα των ζώων, ιδιαίτερα εκείνων με τα οποία έχει δημιουργηθεί μια στενή σχέση, μπορεί να μειώσουν την πίεση και τους ρυθμούς της καρδιάς και να βελτιώσουν τα ποσοστά επιβίωσης μετά από καρδιακές ασθένειες.
         Διάφορες έρευνες κατέληξαν στο ότι η παρουσία και η επαφή με ένα ζώο συντροφιάς θα μειώσει την πίεση ενός ατόμου.  Το κοίταγμα μιας γυάλας με ψάρια επίσης μείωσε την πίεση σε επίπεδο ακόμη χαμηλότερο από όταν ο άνθρωπος καθόταν ακίνητος και κοιτούσε έναν κενό τοίχο.
         Το κοίταγμα ενός ενυδρείου κατά τη διάρκεια οδοντικής θεραπείας και στοματικών εγχειρήσεων μπορεί να μειώσει το στρες.
         Μεγαλύτερη έκπληξη μπορεί να προκαλέσουν οι ανακαλύψεις ότι η ιδιοκτησία κατοικίδιων μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο που έπαθε καρδιακή προσβολή, να ζήσει περισσότερο.
         Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι που έχουν κατοικίδια επισκέπτονται τους γιατρούς 16% λιγότερο από εκείνους που δεν έχουν και ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων ιδιαίτερα κάνουν 21% λιγότερες επισκέψεις.
         Τα ζώα συντροφιάς, λοιπόν, έχουν μάθει να ζουν κοντά μας σαν πολύτιμοι φίλοι και σύντροφοί, μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος. Έχουν την ανάγκη μας και έχουμε τη δική τους.
          Η παρουσία τους λειτουργεί σαν ένα είδος θεραπείας από το καθημερινό άγχος.

Το κλειδί στην θεραπεία με τη βοήθεια ζώων, λοιπόν, είναι ότι τα ζώα γενικά, και τα ζώα συντροφιάς πιο κοινά, θεωρούνται από πολλούς ως «οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου».  Τα εξαρτώμενα, οικιακά ζώα μπορούν να προσφέρουν στους ανθρώπους ανιδιοτελές ενδιαφέρον, διατήρηση γνωρισμάτων εμβρυϊκών στοιχείων στα ζώα που προκαλούν έμφυτες αντιδράσεις ανατροφής, και προσφέρουν μια αίσθηση επίτευξης και συνεχούς, μη επικριτικής αποδοχής και συντροφικότητας.  


Μπορούν να εξυπηρετήσουν ως καταλύτες στην κοινωνική συναναστροφή και ως γέφυρες στη διαπροσωπική επικοινωνία και δέσιμο. Σε μια εποχή όπου ο άνθρωπος έχει χάσει την επαφή του με τη φύση, η σχέση του με τα ζώα τον βοηθάει να αποκαταστήσει την σχέση του μαζί της, με τους συνανθρώπους του και με τον ίδιο τον εαυτό του.


Πηγή: Aπό τον δικτυακό τόπο της κοινωφελούς μη κερδοσκοπικής οργάνωσης φίλων του καρκίνου ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ


Περισσότερα στο medlabgr (το διαβάσαμε
thessbomb.blogspot.gr)

ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ Β.ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ! ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!!!

Στην Ελλάδα δεν μιλάει κανείς για τους Βορειοηπειρώτες και τα δικαιώματά τους που καταπανούνται κατάφορα. Συντελείται σταδιακή γενιοκτονία από το καθεστώς Ράμα σε βάρος του Ελληνισμού της Β. Ηπείρου! Μετά από τις εξελίξεις αυτές  παραιτήθηκε από την θέση του υφυπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας ο ομογενής Άλκης Πούλης. Σύμφωνα με το himara.gr την παραίτησή του υπέβαλε επισήμως στον πρόεδρο του ΚΕΑΔ Ευάγγελο Ντούλε και αναμένεται η επισημοποίηση της εντός των επόμενων ημερών από την Κυβέρνηση.
Την πρόθεση του να παραιτηθεί την είχε γνωστοποιήσει και στο τελευταίο συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη του παραρτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Δρόπολη, ο κ. Άλκης Πούλης αναμένεται να θέση υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις προσεχείς εκλογές.
Πού είστε ρε δημοσιογράφοι από τα κανάλια να αναδείξετε το σοβαρό γεγονός;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ"


Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ!!! ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Η Αυστρία είπε «nein» στους τούρκους ιμάμηδες

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε στην Τουρκία και στους Τούρκους μουσουλμάνους που ζουν στην Αυστρία το νέο νομοσχέδιο της αυστριακής κυβέρνησης σύμφωνα με το οποίο θα απελαθούν όσοι μουσουλμάνοι ιμάμηδες έχουν έρθει από την Τουρκία ενώ θα απαγορευτεί στο εξής η αποστολή και η εγκατάσταση στο αυστριακό έδαφος θρησκευτικών λειτουργών του Ισλάμ.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας, Sebastian Kurz, μαζί με τον υπουργό Πολιτισμού της αυστριακής κυβέρνησης, Jozef Mayer Paskalya, έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου στην οποία ανακοίνωσαν ότι αλλάζει το μέχρι σήμερα στάτους κβο της λειτουργίας των μουσουλμανικών τζαμιών που βρίσκονται στην χώρα τους και που είναι από την εποχή της αυστροουγγρικής αυτοκρατορίας, δηλαδή από το 1912. 

Σύμφωνα με το καινούργιο νομοσχέδιο μια θρησκευτική μειονότητα θα αναγνωρίζεται μόνο όταν συγκεντρώνει 17 χιλιάδες υπογραφές που θα αιτούν την αναγνώριση της. Αλλά το πιο εντυπωσιακό στο νέο αυτό νομοσχέδιο που αφορά τα θρησκευτικά δικαιώματα, είναι ότι θα απελαθούνε όσοι μουσουλμάνοι ιερείς που εργάζονται στην Αυστρία έχουν έρθει ειδικά από την Τουρκία και στο εξής θα απαγορευτεί η είσοδος νέων ιμάμηδων. 
Όπως αναφέρεται στην Αυστρία υπηρετούν αυτή την περίοδο 300 ιμάμηδες από τους οποίους οι 65 είναι Τούρκοι και αυτοί θα αναγκαστούν με την ψήφιση του νέου νομοσχέδιου να αποχωρήσουν από το αυστριακό έδαφος. Παράλληλα θα ελεγχθούν όλες οι οικονομικές χορηγίες σε μουσουλμανικά θρησκευτικά ιδρύματα που προέρχονται από το εξωτερικό, καθώς και όλα τα χρηματικά ποσά και διάφορες δωρεές που δίνονται στα μουσουλμανικά τζαμιά της χώρας. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία του τούρκικου τύπου, στην Αυστρία ζουν και εργάζονται περί τους 510 χιλιάδες μουσουλμάνοι από τους οποίους οι 300 χιλιάδες είναι Τούρκοι, ενώ λειτουργούν ενώσεις Τούρκων μουσουλμάνων σουνιτκού δόγματος, ενώσεις Αλεβητών, καθώς και μία «Ένωση Σιϊτων’ μουσουλμάνων.
Όπως ήταν επόμενο η απόφαση αυτή της αυστριακής κυβέρνησης προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στην Τουρκία η οποία τα τελευταία χρόνια έχει βάλει κυριολεχτικά «χέρι» στις μουσουλμανικές κοινότητες της Αυστρίας προσπαθώντας να προωθήσει τα πανισλαμικά τουρκικά συμφέροντα. 
Η κατάσταση αυτή όμως έχει ξεσηκώσει τις αντιδράσεις των Αυστριακών που είδαν ούτε λίγο ούτε πολύ να δημιουργείται ένα κράτος εν κράτη μέσα στην ίδια τους την χώρα, με τελείως διαφορετική θρησκευτική και πολιτιστική ταυτότητα που όχι μόνο δεν έχει την διάθεση να αφομοιωθεί στα εγχώρια πολιτιστικά πρότυπα, αλλά αντιθέτως επιδιώκει να επιβάλει στους Αυστριακούς κατοίκους τα δικά του θρησκευτικά και πολιτιστικά πρότυπα.

Είπε κανείς κάτι για την δική μας χώρα; 
Περίπτωση σαν αυτή της Αυστρίας θα παρουσιαστούν και σε άλλες χώρες καθώς το πρόβλημα διογκώνεται συνεχώς. 
Καλό θα είναι όλα αυτά να μας διδάξουν και εμάς κάποια πράγματα γιατί έτσι όπως πάει η Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα γίνει Ελλαδιστάν και οι Έλληνες θα είναι μια θλιβερή μειοψηφία στην ίδια τους την χώρα προς δόξα των μειοδοτικών μας κυβερνήσεων.

http://kostasxan.blogspot.gr/
  

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ!!!

Σχόλιο Α.Π.: Πού είστε βρε δεσποτάδες να σηκώσετε το λάβαρο της Ορθοδοξίας και του έθνους; Τσιρλιστήκατε μπροστά στην εντολή Καμίνη και υποστείλατε τη σημαία και τον εθνικό ύμνο; Η ντροπή δεν είναι μόνον του Καμίνη αλλά έχετε ευθύνη κι εσείς! 

Για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια, όπως καταγγέλουν κάτοικοι της ΑΘήνας δεν ακούστηκε ο Εθνικός Υμνος μετά το τέλος της Λιτανείας της Αγίας Εικόνας του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου που έγινε στην Αθήνα χθες το απόγευμα παρουσία πλήθους πιστών και του Υπουργού Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλου, της αντιπεραφερειάρχη Αττικής αλλά με την απουσία του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη.
Μετά το τέλος της Λιτανείας ακούστηκε από το πλήθος των πιστών  Τον Εθνικό Υμνο ......" οι Ιερείς και με επικεφαλείς τους Ιεράρχες και τους πολιτικούς άρχισαν  να αποχωρούν προς το εσωτερικό του Ναού του Αγίου Διονυσίου.
Η Συγκινητική στιγμή : Οι δεκάδες πολίτες που ακολούθησαν την πομπή άρχισαν μόνοι τους να απαγγέλουν τον Εθνικό Ύμνο. Η εκδήλωση της Λιτανείας συνδιοργανώθηκε από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τον Δήμο της Αθήνας.
Ποιοί είναι εκείνοι οι κύκλοι που δρουν και μέσα στην Αρχιεπισκοπή που καταργούν άρον άρον οτιδήποτε εθνικό απέμεινε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις;
Μάλιστα από ορισμένους πιστούς ακούστηκε "Μασώνοι και στην εκκλησία...". Δεν υιοθετούμε βέβαια αυτή την φράση  και την καταδικάζουμε αλλά μας προβλημάτισε εντονότατα η απόφαση αυτή.Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ενώ ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής  είπε στον τελετάρχη του δήμου  να πούνε τον Εθνικό Υμνο εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά. Αυτό υποστηρίζουν κύκλοι της Εκκλησίας και ότι δεν προβλέπεται σύμφωνα με το Πρωτόκολο να ακουστεί ο Εθνικός Υμνος. Και τα περασμένα χρόνια τότε πως απαγγέλθηκε;
Ευτυχώς μετά από προτροπές πιστών ο πρώην πρωτοσύγκελου της Αρχιεπισκοπής π. Θωμάς Συνοδινός είπε' '' ας τον πούμε εμείς ...΄΄
Αντιθέτως ο νυν πρωτοσύγκελος,αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βολιώτης , απαξιωτικός με τον κόσμο και τους δημοσιογράφους με ένα ύφος εκατό καρδιναλίων που μόνο σε ταπεινό διακονητή του Χριστού δεν παρέπεμπε, απάντησε χαμηλόφωνα στις επίμονες ερωτήσεις πιστών και του ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ αναφορικά με το ποιος πήρε αυτή την απόφαση, '' ο δήμος ... ο δήμος΄΄, είπε.
agioritikovima.gr

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ!

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με την ψήφο εμπιστοσύνης να γυρίζει μπούμεραγκ στην κυβέρνηση καθώς 3 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένοι να καταψηφίσουν την κυβέρνηση. Μετά από αυτό ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για εκλογές μέσα στο Νοέμβριο. 
Η ιδέα για ψήφο εμπιστοσύνης ήταν του Βενιζέλου, ο οποίος παρέσυρε τον Σαμαρά σε μια θανάσιμη παγίδα. Εκτός από τους 3 πασόκους που θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει πολύ περισσότερους από τους 121 βουλευτές που χρειάζεται να πουν όχι στην εκλογή προέδρου Δημοκρατίας που θα υποδείξει η κυβέρνηση. 
Πολιτικοί αναλυτές κάνουν λόγο για κίνηση με ρίσκο που στοχεύει στο να διαφανεί ότι δεν κινδυνεύει η κυβερνητική σταθερότητα, έτσι ώστε να σταλεί μήνυμα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό ότι η κυβέρνηση είναι σε θέση να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της και να λάβει όλες τις αναγκαίες αποφάσεις τόσο ενόψει των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων με την τρόικα όσο και ευρύτερα με την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2015. 
Τις αποφάσεις του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη με την ακόλουθη δήλωση: «Κατά τη σημερινή σύσκεψη του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, αποφασίστηκαν και ανακοινώνονται τα εξής:
1. Η διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα κινηθεί, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα και τη συνταγματική πρακτική, έναν μήνα πριν από τη λήξη της θητείας του απερχομένου Προέδρου, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2015. 
2. Με την έναρξη της νέας Συνόδου της Βουλής, η κυβέρνηση θα ζητήσει αμέσως την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς αυτήν, σύμφωνα με το άρθρο 84 του Συντάγματος». Οσο για τον Βενιζέλο, αυτός δήλωσε> «Αποφασίσαμε δύο θεσμικές κινήσεις πολιτικής σταθερότητας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
 «Οι δυνάμεις της ανευθυνότητας, της δημαγωγίας και της μιζέριας δεν θα καθηλώσουν τον τόπο», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος και διαβεβαίωσε: «Η πατρίδα θα προχωρήσει γιατί υπάρχει σχέδιο που την βγάζει από την κρίση και την οδηγεί στην επόμενη μέρα».
arouraios.gr

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ JUMBO! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ!

Μια άκρως σοβαρή καταγγελία για τα καταστήματα Jumbo κάνει η...
Πρωτοβουλία Πολιτών Θράκη, καταγγελία η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφικές αποδείξεις.
Σύμφωνα με την Πρωτοβουλία Πολιτών και τις φωτογραφίες, το κατάστημα των Jumbo στον Ίασμο του νομού Ροδόπης, χρησιμοποιεί σε όλες τις πινακίδες του καταστήματος και την τουρκική γλώσσα. Η απαράδεκτη ενέργεια των Jumbo η οποία δημιουργεί ζήτημα εθνικής ασφάλειας στη Θράκη πρέπει άμεσα να διερευνηθεί από τις Αρχές, ενώ ως tribune καλούμε τους εθνικά ευαίσθητους βουλευτές να φέρουν άμεσα το θέμα στη Βουλή των Ελλήνων.

Κανείς επιχειρηματίας δεν μπορεί να παίζει με ευαίσθητα εθνικά θέματα, ουδείς στο όνομα του προσωπικού του κέρδους δεν έχει το δικαίωμα να κάνει… πολιτική. Ακολουθεί η καταγγελία: Καταγγέλουμε με αγανάκτηση, την προκλητική ενέργεια της εταιρείας Jumbo, να χρησιμοποιήσει στο νέο κατάστημά της στον Ίασμο του νομού Ροδόπης, σε όλες τις πινακίδες (και στις από μεγαφώνου ανακοινώσεις), παράλληλα με την ελληνική και την τουρκική γλώσσα.

Η αποσταθεροποιητική «πρωτοβουλία» μιας εταιρείας αυτής της κλίμακας (εισηγμένης στο Ελληνικό Χρηματιστήριο), δυναμιτίζει την ειρηνική συνύπαρξη των σύνοικων πληθυσμών, πυροδοτεί τοπικές εντάσεις και θίγει βάναυσα την ευαισθησία του ακριτικού μας λαού, ο οποίος υποφέρει από την αδιάκοπη, ισχυρή και χωρίς προσχήματα προσπάθεια του τουρκικού εθνικισμού να υπονομεύσει την εθνική κυριαρχία.

Είναι αντιληπτό στον κοινό νου ότι, το θέμα δεν συνδέεται με τις γλωσσικές μας προτιμήσεις, αλλά με τις συνέπειες που παράγουν οι πρωτοβουλίες μιας εταιρείας, οι οποίες εκφεύγουν κατά πολύ του στενού επιχειρηματικού πλαισίου και πλήττουν με οδυνηρό τρόπο τη Θράκη. Με ποιο δικαίωμα μια κερδοσκοπική εταιρεία αυτής της κλίμακας, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την εξωτερική πολιτική της χώρας;

Η διγλωσσία αναδείχθηκε, εσχάτως, σε κεντρικό στόχο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής με προφανή επιδίωξη -μεταξύ άλλων- την αφομοίωση και στρατηγική εργαλειοποίηση των μη τουρκόφωνων εθνοτικών ομάδων που συναπαρτίζουν τις μουσουλμανικές μειονότητες της περιοχής (Πομάκοι, Ρομά). Σε μια τέτοια συγκυρία η εταιρία Jumbo με απόλυτη άγνοια των τοπικών ακανθωδών δεδομένων και στηριγμένη σε εσφαλμένες εκτιμήσεις, γίνεται μέρος του προβλήματος και ταυτόχρονα αρωγός της Τουρκίας, απλώνοντας το χαλί στον επεκτατισμό της.

Οι πανηγυρισμοί -δια του Τύπου- φασιστικών μειονοτικών στοιχείων, αλλά ακόμη και στελεχών του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής για τις δίγλωσσες πινακίδες, επιβεβαιώνουν απολύτως τις θέσεις μας. Οι εγχώριοι πυρήνες του τουρκικού εθνικισμού, εκτιμούν (ορθώς) ότι με την ενέργειά της η Jumbo ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την καθιέρωση της διγλωσσίας στον ιδιωτικό τομέα, στον οποίο προφανώς θα θελήσουν να βαδίσουν και άλλες μεγάλες εταιρείες, μόνο και μόνο για το (αμφιλεγόμενο) κέρδος. Καμία κατασκευασμένη δικαιολογία δεν είναι ανεκτή.

Μόνο εάν η Jumbo διέθετε κατάστημα σε συνοριακό σταθμό της χώρας (όπως π.χ. τα Duty Free), θα είχε ενδεχομένως επιχειρηματικό νόημα μία τέτοια επιλεκτική δίγλωσση πρωτοβουλία. Όμως, την αρχή αυτή δεν την εφάρμοσε ούτε η ίδια η Jumbo στο κατάστημα που λειτούργησε στο μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα (ελληνο-βουλγαρικά σύνορα) μέχρι τις αρχές του 2013 (όπου δεν υπήρχαν βουλγαρικές πινακίδες), ούτε και στη Ρόδο, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες τούρκοι πολίτες.

Γιατί στην Κύπρο δεν έβαλε και τουρκικές πινακίδες (παρά μόνο ρωσικές και αγγλικές), όπου επισήμως η τουρκική γλώσσα είναι αναγνωρισμένη από την Κυπριακή Δημοκρατία; Μήπως οι χριστιανοί της Θράκης θεωρούνται αρκετά μαλθακοί για να δεχθούν χωρίς αντίδραση μια τέτοια πρόκληση; Και φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να το πράξει σε βάθος 120 χιλιομέτρων από τα ευαίσθητα εθνικά μας σύνορα και όταν μάλιστα στο ενδιάμεσο μεσολαβεί άλλο κατάστημα, αυτό της Αλεξανδρουπόλεως, σε απόσταση μόλις 40 χλμ από τα σύνορα, όπου οι πινακίδες είναι μόνο στα ελληνικά.

Πολύ δε περισσότερο, όταν η πρωτοβουλία εκδηλώνεται γεωγραφικά στην καρδιά της ελληνικής Θράκης και ειδικότερα στην πρωτεύουσα ενός εξαιρετικά εύθραυστου εθνικά δήμου (Ιάσμου), ο οποίος στις τελευταίες αυτoδιοικητικές εκλογές κατέστη το μήλο της έριδος για τον τουρκικό εθνικισμό.

Τελικά, η Τουρκία πέτυχε να «εγκαταστήσει» στον Ίασμο έναν καθοδηγούμενο τουρκόφωνο μειονοτικό δήμαρχο. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπήρξε κάποιου είδους σιωπηρή συμφωνία/αντάλλαγμα της Jumbo με το δήμο Ιάσμου, από τον οποίο πήρε με πολυετή μίσθωση, το χώρο των εγκαταστάσεών της. Ποτέ, κανείς έλληνας μουσουλμάνος πολίτης και σε κανένα πολυκατάστημα της Θράκης, δεν είχε πρόβλημα στις συναλλαγές του λόγω της ελληνικής γλώσσας, την οποία άλλωστε διδάσκονται άπαντες σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Πέραν των άλλων, η πρωτοφανής αυτή ενέργεια υποτιμά απροκάλυπτα την πολυδάπανη εκπαιδευτική πολιτική της Ελλάδας για ισότιμη παροχή εκπαιδευτικών ευκαιριών σε όλους τους πολίτες της χώρας.

Η λογική της αμοιβαιότητας που επικαλείται η Jumbo, ότι δηλαδή και στην Τουρκία οι εταιρείες έχουν σημάνσεις στα ελληνικά, είναι γελοία και ψευδής. Καμία μεγάλη τουρκική εταιρεία εισηγμένη στο τουρκικό χρηματιστήριο δεν θα διενοείτο να τοποθετήσει σε όλο το εύρος ενός μεγάλου καταστήματος δίγλωσσες πινακίδες, δηλαδή στα τουρκικά και στα ελληνικά. Πολύ δε περισσότερο να έχει από μεγαφώνων ανακοινώσεις και στην ελληνική γλώσσα.

 Το μόνο που υπάρχει και άπαντες οι τουρίστες γνωρίζουν, είναι πρόχειρες και ενίοτε ακαλαίσθητες και ανορθόγραφες περιστασιακές πινακίδες, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπουν σε καθιέρωση διγλωσσίας, αλλά σε διαφημιστικά τρικ των κεμπάπ ντονέρ. Εάν η Jumbo, ορέγεται καταναλωτές εκ Τουρκίας, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ουδείς εχέφρων τούρκος πολίτης πρόκειται να διανύσει 120 χλμ και μάλιστα να παρακάμψει κατάστημα που λειτουργεί στα 40 χλμ από τα σύνορα, για να έρθει στο Jumbo του Ιάσμου.

Αλλά, ακόμη και αν αυτό συμβεί, θα αφορά σε καταναλωτές τουλάχιστον μέσου μορφωτικού επιπέδου, οι οποίοι μπορούν να αντιληφθούν πινακίδες στα αγγλικά, όπως γίνεται σε όλα τα πολυκαταστήματα της Ευρώπης. Οι μόνες αναγνωρισμένες δίγλωσσες επιγραφές στην Ελλάδα είναι στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Το ίδιο γίνεται απ΄ άκρου εις άκρον στον πλανήτη. Η εταιρείαJumbo οφείλει να συμμορφωθεί με αυτή την παγκόσμια αρχή και να αντικαταστήσει ΑΜΕΣΩΣ τις απαράδεκτες πινακίδες. Οι Θρακιώτες επιθυμούν να αντιμετωπίζονται ισότιμα με τους υπόλοιπους κατοίκους της Ελλάδας. Ό,τι πινακίδες βλέπει ο πολίτης στα Jumbo της Αθήνας ή της Πελοποννήσου, τις ίδιες επιθυμεί να αντικρίζει και στα Jumbo της ελληνικής Θράκης.

Ο εμπνευστής της διγλωσσίας, η οποία δοκιμάζει την αισθητική και τις ευαισθησίες μας, θα πρέπει να λογοδοτήσει στους μετόχους της εταιρείας, αλλά και στο λαό της Θράκης. Καλούμε προσωπικά τον πρόεδρο της Jumbo κ. Aπ. Βακάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και όλους τους μετόχους, να αποσύρουν τις υπονομευτικές της εθνικής μας κυριαρχίας πινακίδες. Στην αντίθετη περίπτωση, καλούμε τα Υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομικών, Δικαιοσύνης και Εξωτερικών να παρέμβουν άμεσα, για να σταματήσει αυτή η άθλια πρόκληση. Τυχόν παράτασή της, θα εξοργίσει ακόμη περισσότερο τους Θρακιώτες και τους ανατολικο-Μακεδόνες, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο μέσο, ώστε να διαπιστώσει η εταιρεία ότι τα κέρδη που οραματίστηκε από την αθλιότητα αυτή, θα υστερήσουν κατά πολύ από τη μεγάλη ΗΘΙΚΗ ζημία που θα υποστεί.

 Τέλος, ΚΑΛΟΥΜΕ όλες τις καταναλωτικές οργανώσεις στις πόλεις όπου λειτουργούν Jumbo (σε Ελλάδα και Κύπρο), τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της Θράκης και της ανατολικής Μακεδονίας, τους θρακικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες της εσωτερικής διασποράς, τα τοπικά και πανελλήνια ΜΜΕ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους βουλευτές της Θράκης, τους δημάρχους, τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γ. Παυλίδη, τα επαγγελματικά επιμελητήρια και τους Μητροπολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δράσουν καταλλήλως, ώστε να σταματήσει ΑΜΕΣΩΣ η πρόκληση.

το διαβάσαμε στο: ksipnistere.blogspot.gr