Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

όνειρο ήταν και ...πάει. Η ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ !

Η Ντίνα Καλλιοντζη απέσυρε τελικά την υποψηφιότητά της. Αφού την έστιψαν, την χρησιμοποίησαν  της έδωσαν ντιρεκτίβα να μην κατέβει ως υποψήφια Δήμαρχος αλλά ως σύμβουλος στην Περιφέρεια!!!
Ενώ η Ντίνα Καλλιοντζή περίμενε να της δοθεί χρίσμα, ενώ είχε υποσχετικές από πολλούς, ενώ προέβαλε ως ελπιδοφόρα υποψηφιότητα σε Χολαργό-Παπάγο, αφού είδε ότι η Ν.Δ. δεν έδινε το χρίσμα σε κανέναν, αποφάσισε να εκθέσει την δική της δυναμική υποψηφιότητα στους δύο δήμους.
Και ενώ νοίκιασε εκλογικό κέντρο στην Λ. Μεσογείων, ενώ δαπάνησε αρκετά χρήματα σε διαφημιστικά προσπέκτους τα οποία έχει ήδη διανείμει, την κάλεσαν στην Ρηγίλλης όπου τελικά της έδωσαν εντολή να ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

Η Ν.Δ. αφού έστιψε ως λεμονόκουπα την Ντίνα Καλλιοντζή, αφού την εξάντλησε και οικονομικά, τώρα  την στέλνει και...στο διάολο!!
Δυστυχώς, η Ντίνα Καλλιοντζή, αντί να στείλει εκείνη στον διάολο την Ν.Δ. για τον τρόπο που της φέρθηκε, τελικά υπάκουσε πειθήνια στις εντολές του κόμματος.
Ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο σε Νικολάου και Ξύδη να ξαναδιεκδικήσουν τον δήμο!!! Με την κίνησή της αυτή, η Ντίνα Καλλιοντζή διευκολύνει αφάνταστα ειδικά τον Νικολάου, μια και η αυτόνομη κάθοδός της θα στερούσε αρκετές ψήφους από τον συνδυασμό Νικολάου. Με άλλα λόγια, η Ντίνα Καλλιοντζή δεν άντεξε. Υπέκυψε στις πιέσεις, τόσο του Νικολάου όσο και της Ρηγίλλης.

Βέβαια, με την πράξη της αυτή άφησε ξεκρέμαστους και τους δικούς της υποψηφίους συμβούλους, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της έως τελευταίας στιγμής. Με την φυγή της όμως, η Ντίνα Καλλιοντζή εκτός του ότι παρουσιάζεται ως ασταθής και με παλινωδίες, δεν άφησε το ελάχιστο χρονικό περιθώριο στους υποψηφίους της να διαπραγματευτούντην υποψηφιότητά τους σε κάποιον από τους άλλους υφιστάμενους συνδυασμούς. Συμπερασματικά, η κ. Καλλιοντζή ...ξεγλίστρησε από τα δικά της αδιέξοδα  (αυτά που της δημιούργησε η Ν.Δ. με την άθλια στάση της) αλλά  εξέθεσε όσους πίστεψαν και στήριξαν τον συνδυασμό της. 
Κρίμα για την ίδια, κρίμα για τις επλίδες που κόμιζε, κρίμα για την αθλιότητα της Ν.Δ.
Η ίδια η Ντίνα Καλλιοντζή, επικοινωνώντας με την εφημερίδα μας, τόνισε ότι η μη κάθοδός της δεν εκθέτει κανέναν από τους υποψηφίους του συνδυασμού της, γιατί όσοι θα πλαισίωναν το ψηφοδέλτιό της, θα κατέβαιναν κοντά της, στηρίζοντας αποκλειστικά και μόνον την ίδια.

Σημ. Ήδη το επιπλωμένο εκλογικό της κέντρο  στην Λ. Μεσογείων...σφραγίστηκε και στην βιτρίνα του επανατοποθετήθηκε  ενοικιαστήριο!!!

ΣΤΕΚΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΟΙ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!

 
Ο χώρος εκγύμνασης της νεολαίας στον Τσακό Χολαργού έχει γίνει και στέκι ναρκομανών! Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό και δυστυχώς με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής. Ο Δήμαρχος Νικολάου, πριν από 9 περίπου μήνες, γκρέμισε τα κιγκλιδώματα που χωρίζουν το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ από το αδιαμόρφωτο γήπεδο (8Χ8)  ποδοσφαίρου, προκειμένου να το επιστρώσει  με συνθετικό χλοοτάπητα.
Ξήλωσε τα goalpost, πέταξε τα μπάζα πίσω από τα τέρματα και τα…παράτησε έτσι!
Εκεί όπου θα γινόταν το γήπεδο ποδοσφαίρου, δίπλα ακριβώς από τα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου 5Χ5 εκεί όπου παίζουν οι νέοι και οι νέες, τον χώρο που χρησιμοποιεί η ομάδα τοξοβολίας του δήμου, εκεί τρυπιούνται με ενέσεις οι ναρκομανείς!!!

Το απίστευτο θέαμα το αποκάλυψαν τα ίδια τα μικρά παιδιά, τα οποία και έπαιζαν αμέριμνα!
Μαζί, βρήκαν και ένα τσεκούρι το οποίο ανήκει στην ομάδα Ναυτοπροσκόπων, που διατηρεί την λέσχη της 100 μέτρα πιο κάτω. Προφανώς, το τσεκούρι το έκλεψαν οι χρήστες ναρκωτικών, για να εκφοβίσουν όποιον τους ανακαλύψει την ώρα που προετοιμάζουν την δόση τους!!!  
Λίγα μέτρα πιο κάτω από τις ενέσεις, τις αμπούλες με την ηρωίνη και τις γάζες, υπήρχε και γκαζάκι! Όλα δηλαδή τα αναγκαία για την παρασκευή της δόσης των ναρκωτικών, σύνεργα.
Είναι απαράδεκτο, εγκληματικό αυτό που συμβαίνει. Ο χώρος άθλησης της νεολαίας, το σημείο όπου πρέπει να αποτελεί σημείο αναφοράς, το κόσμημα του Χολαργού, ο δήμαρχος Νικολάου το έχει εγκαταλείψει στην τύχη του, με τους ναρκομανείς να το έχουν μετατρέψει σε στέκι τους. Η νεολαία μας παίζει δίπλα στις σύριγγες των ναρκομανών!!!
Και μετά σου λέει ότι ο Νικολάου, θέλει να γίνει Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού!!! Λέει τον συνδυασμό του «Ενεργοί Δημότες»!!!
Έτσι είναι οι ενεργοί δημότες; Εδώ δεν ξέρει τι γίνεται λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι του, δεν ξέρει ότι οι ναρκομανείς κατέκλυσαν τον χώρο άθλησης της νεολαίας, είναι δυνατόν να διοικήσει δυο δήμους;

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ!!!


Εν μέσω απίστευτης λιτότητας,  την ώρα που οι δημότες Χολαργού-Παπάγου (και όχι μόνον) στενάζουν κάτω από τα σκληρά και στυγνά μέτρα του ΔΝΤ με περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, ο δήμαρχος Νικολάου βρήκε τρόπο να στραγγίξει ακόμη περισσότερο τον δημόσιο κορβανά προκειμένου να πραγματοποιήσει αδαπάνως, μεγάλο μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας!
Χωρίς ο ίδιος να ξοδέψει δεκάρα τσακιστή, χρησιμοποιώντας τα λεφτά των δημοτών, βγήκε στον Χολαργό με το πολυτελέστατο-πανάκριβο τριμηνιαίο περιοδικό του δήμου Χολαργού (φωτό δίπλα), το οποίο δεν κάνει τίποτε άλλο από το να εκθειάζει το δημοτικό έργο του Νικολάου!!! 
Με το πρόσχημα ότι το περιοδικό αυτό είναι ενημερωτικό, αν και αφορά τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο και θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει από τις αρχές του περασμένου Ιουλίου, ο Νικολάου  σκοπίμως και για ευνόητους, προπαγανδιστικούς για τον ίδιο λόγους, τύπωσε το περιοδικό τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου και ουσιαστικά διατίθεται προς διανομή μέσα στον Οκτώβριο!!!
Πρόκειται για πρόκληση του χειρίστου είδους, μια και το συγκεκριμένο περιοδικό, το οποίο επαναλαμβάνουμε, το πληρώνουν οι δημότες, αποτελεί αποκλειστικό προπαγανδιστικό υλικό στα χέρια του Νικολάου!!!
Δηλαδή, για μια ακόμη φορά ο Νικολάου έπιασε κοροΐδα τους Χολαργιώτες, βάζοντάς τους να πληρώσουν το δικό του πανάκριβο, προεκλογικό  έντυπο!!!
Αυτόν τον πονηρό Δήμαρχο θα εμπιστευτούν και πάλι οι Χολαργιώτες; Αυτόν τον Δήμαρχο θα επιλέξουν οι δημότες Παπάγου να διαχειρίζεται τα οικονομικά του δήμου τους;