Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΥΤΟΥΖΑ!


toutouzasfinal
πηγή: myxolargos.gr
Πριν από τρεις μέρες διέρρηξαν το σπίτι του τ. Αντιδημάρχου Δημήτρη Τούτουζα στον Άνω Χολαργό την ίδια ώρα μάλιστα που οι γονείς του βρίσκονταν στο διπλανό διαμέρισμα. Μόλις είχαν φύγει τα παιδιά με τη γυναίκα του αδερφού του. Οι διαρρήκτες σπάσανε την τζαμαρία του σπιτιού και σε χρόνο μηδέν πήραν ότι μπορούσαν να μεταφέρουν. Λεφτά, χρυσαφικά, φορητούς υπολογιστές, τσάντες κλπ.

Η ΤΡΟΪΚΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ!


Στο στόχαστρο εφημερίδες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί που καταγγέλλουν την Μέρκελ και την πολιτική της!

ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο  ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕ  …ΦΟΛΑ 400.000 ΕΥΡΩ. ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μηχανισμός της τρόικας  για τη φίμωση όσων εναντιώνονται στην πολιτική του Μνημονίου και της Μέρκελ. Δημοσιογράφοι, εφημερίδες και πολιτικοί που εκφράζονται καθημερινά κατά του Μνημονίου και της κατακτητικής πολιτικής της Μέρκελ, έχουν μπει στον μαύρο κατάλογο της τρόικας.

Η απόφαση για κατάργηση της δημοσίευσης ισολογισμών των εταιρειών στις εφημερίδες, αποσκοπεί στη φίμωση ή χειραγώγηση του τύπου. Η τρόικα στερεί το αναγκαίο για την επιβίωση ημερήσιων και εβδομαδιαίων εντύπων, οξυγόνο. Από το στυγνό αυτό μέτρο, πλήττονται κυρίως οι μικρής κυκλοφορίας εφημερίδες, οι οποίες πλέον βρίσκονται αντιμέτωπες με το φάσμα της οικονομικής κατάρρευσης. Η τρόικα αναμένεται να ενισχύσει τα ισχυρά εκδοτικά τραστ τα οποία θα αναγορευθούν σε αχθοφόρους της πολιτικής της.

Δημοσιογράφοι και Μ.Μ.Ε. που αντιτίθενται στην Μέρκελ και την ανάλγητη, απάνθρωπη πολιτική της, θα εξοντωθούν με συνεχή πρόστιμα. Ήδη, στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και το «βαρύ πυροβολικό» του, δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 38.000 €. Μια-δύο επιπλέον ποινές να επιβληθούν από το ΕΣΡ, ο σταθμός, που εκπέμπει σε συχνότητα… αντιμνημονική, θα βάλει λουκέτο. Εκτός και αν, μέσω των εκβιαστικών αυτών προστίμων, προκειμένου να φιμωθεί, ο σταθμός αλλάξει ρότα, και παίζει στο ρυθμό της τρόικας.
Η γερμανική μεθοδολογία είναι… αλά SIEMENS. «Ή παίζεις το παιχνίδι μου και μιζάρεσαι ή εξοντώνεσαι»!

ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΑ … 400.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΣΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!
Η εφημερίδα «Παρασκευή + 13»   εμφάνισε τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκο Βελόπουλο  να έχει μεταφέρει ποσό 400.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ποσό που αναφέρεται ότι μεταφέρθηκε στο εξωτερικό, είναι πολύ υψηλότερο από τις καταθέσεις του, βάσει του «πόθεν έσχες» που υπέβαλε ο βουλευτής το 2010.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ-ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟ!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ", ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ  ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ !  
ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" σε συνεργασία με τους Εθελοντές Αλληλεγγύης, φέρνει πατάτες και λάδι στον Χολαργό-Παπάγο, απευθείας από τον παραγωγό σε τιμές παραγωγού.
Η εκστρατεία αλληλεγγύης για τους κατοίκους των δύο πόλεων, ξεκινάει από σήμερα. Δώστε τις παραγγελίες σας, στέλνοντας τα πλήρη στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), και την ποσότητα παραγγελίας που επιθυμείτε (σε πατάτες ή λάδι), στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδας μας: ind.observer@gmail.com.
Οι παραγγελίες θα συγκεντρωθούν και σε διάστημα μερικών ημερών, θα σταλούν  απευθείας στους παραγωγούς με τους οποίους βρισκόμαστε σε επαφή, ώστε να έρθουν στον Χολαργό για να παραδώσουν τις παραγγελίες σας.
Βρισκόμαστε και σε συνεννόηση με το Δήμο, για να επιλεγεί η καταλληλότερη τοποθεσία για την παράδοση των παραγγελιών. Η ακριβής μέρα και ώρα της παράδοσης των παραγγελιών σας θα ανακοινωθεί από την ηλεκτρονική εφημερίδα μας. .

Στόχος του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" είναι να συμπαρασταθεί σε κάθε ελληνική οικογένεια που πλήττεται από τη μεγάλη οικονομική κρίση.
Στόχος επίσης της εφημερίδας μας είναι να εξαναγκάσει τα Super Markets  να προσαρμόσουν τις τιμές τους σε λογικά επίπεδα και να μην αισχροκερδούν σε βάρος της δοκιμαζόμενης ελληνικής οικογένειας. Στα 2,5 χρόνια οικονομικής κρίσης, τα πολυκαταστήματα τροφίμων, αντί να μειώσουν τα κέρδη τους, τα αύξησαν! Καιρός λοιπόν να  σταματήσει ο εμπαιγμός της Ελληνίδας νοικυράς!
 Όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση, η οποία, όπως δείχνουν τα πράγματα, όλο και βαθαίνει.
Αναφέρουμε ενδεικτικές τιμές παραγωγών πατάτας και λαδιού, προκειμένου να προγραμματίσετε τις παραγγελίες σας:
ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ: από 0,25 € έως 0,28 € 
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (ΚΡΗΤΗΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΜΦΙΣΣΗΣ) από 3,0 € το λίτρο έως 3,5 € το λίτρο.

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ΞΕΚΙΝΑΕΙ!

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 'Η ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ;

 
Φοβερά και τρομερά ακούστηκαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού, αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση του πρώην δήμου Χολαργού, σε τέτοιο σημείο που η διοίκηση του δήμου να  οδηγεί την υπόθεση στον Εισαγγελέα!
Για τεράστια ποσά, ζητείται να διαλευκανθούν οι διαδρομές που ακολούθησαν, μια και,  τόσο το ύψος των ποσών όσο και η διακίνησή τους, χαρακτηρίζονται από αδιαφάνεια.
Συγκεκριμένα, επισημάνθηκε ότι η ΑΔΕΧ λειτουργούσε χωρίς την παρουσία ταμία, αλλά τα χρέη αυτά είχαν αναλάβει ο Πρόεδρος (δηλαδή ο Νικολάου) και ο Αντιπρόεδρος (δηλαδή ο Δ. Παπαδόπουλος) της Αναπτυξιακής Επιχείρησης!
Προκειμένου να καταστεί σαφής η αδιαφάνεια της ΑΔΕΧ, δόθηκαν στη δημοσιότητα δύο ποσά, που διακινήθηκαν από την Επιχείρηση:

ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Παράπονα εκφράζουν πολίτες που επισκέπτονται τα ιατρεία του ΙΚΑ Χολαργού και συγκεκριμένα τον προϊστάμενο των υπηρεσιών κ. Ντούσγο. Παράπονα αναφορικά με την ελλιπή εξυπηρέτηση αλλά και το ύφος του, το οποίο χαρακτηρίζουν αλαζονικό!
--Φεύγει από το ΙΚΑ στις 12.30 το πρωί. Καλά, πότε έρχεται και πότε τα μαζεύει και φεύγει; διερωτήθηκε οργισμένη η κα Α.Α. η οποία μιλώντας στον "Παρατηρητή"  τόνισε:
"Κατέβηκα με τα πόδια από του Παπάγου και έφτασα στα ιατρεία του ΙΚΑ Χολαργού στις 12.40 αλλά  ο κ. Ντούσγος απουσίαζε! Μου είπαν ότι φεύγει στις 12.30".

Άλλος κύριος που ήρθε 10 λεπτά νωρίτερα από την κα Α.Α. πρόλαβε τον κ. Ντούσγο στην πόρτα του γραφείου, την ώρα που έφευγε.
--Μου είπε να περάσω την Δευτέρα! Για μια υπογραφή που χρειαζόμουν και ενώ θα μπορούσε να την βάλει αμέσως, μού είπε να ξαναπεράσω τη Δευτέρα! Τι πράγματα είναι αυτά; αναρωτήθηκε αγανακτισμένος ο συγκεκριμένος κύριος.

Η κα Α.Α. συνέχισε: "Κι εγώ μια υπογραφή ήθελα για αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Τώρα πρέπει να ξαναέρθω την ερχόμενη βδομάδα,  πάλι με τα πόδια από του Παπάγου!
Για τον κ. Ντούσγο είχαμε αναφερθεί πριν από μερικά χρόνια, με τα καλύτερα λόγια. Όπως φαίνεται όμως από τις σημερινές μαρτυρίες, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Και μεις που προσπαθήσαμε να μιλήσουμε μαζί του δεν τον βρήκαμε στο γραφείο του!
Τι τρέχει κύριε Ντούσγο; Τυχαία περιστατικά είναι αυτά; Νομίζουμε ότι πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν τις διαμαρτυρίες του κοινού.

Σκελετοί αγνοουμένων Ελλήνων και Ε/κυπρίων θαμμένοι σε τουρκική φυλακή


Τριάντα οκτώ (38) σκελετοί που βρέθηκαν στις φυλακές του Ντιαρμπακίρ στην Τουρκία φαίνεται ότι ανήκουν σε φυλακισμένους Έλληνες και Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους αγνοουμένους  της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974. Την σοκαριστική πληροφορία μετέφερε στο  Ευρωκοινοβούλιο, η Ευρωβουλευτής του ΔΥΣΥ και του ΕΛΚ, Ελένη Θεοχάρους.
Πριν από λίγο καιρό βρέθηκαν θαμμένοι 38 σκελετοί στις φυλακές του Ντιαρμπακίρ με τρύπες στο κεφάλι από όπλο των 9 χλστ. Η ανακάλυψη αυτό προκάλεσε περισσότερα ερωτηματικά όταν μετά από εξετάσεις DNA αποκαλύφτηκε ότι οι σκελετοί αυτοί δεν ανήκαν ούτε σε Τούρκους αλλά ούτε και σε Κούρδους.
Επισημαίνεται ότι στις φυλακές του Ντιαρμπακίρ είχε μεταφερθεί αριθμός ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1974.
Οι ανακαλύψεις μαζικών τάφων στην Τουρκία έχει μετατραπεί σε ένα συνηθισμένο φαινόμενο που αποκαλύπτει την φρικιαστική πολιτική των μαζικών εκτελέσεων Κούρδων πολιτών και Τούρκων αντιφρονούντων των κυβερνήσεων της δεκαετίας του 1990.
Όμως,  η αποκάλυψη ότι 38 εκτελεσθέντα άτομα δεν έχουν DNA που να εμπίπτει σε Τούρκους και Κούρδους πολίτες,  αποτελεί απίστευτη εξέλιξη η οποία θα πρέπει να διερευνηθεί και να εξακριβωθεί αν πρόκειται τελικά για ελληνοκύπριους αιχμαλώτους των οποίων οι συγγενείς ακόμα περιμένουν να μάθουν τη μοίρα τους.
Η Κύπρια Ευρωβουλευτής ήγειρε το ζήτημα χθες ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών του Ευρωκοινοβουλίου και ζήτησε την διερεύνηση.  Το αίτημα της Ελένη Θεοχάρους έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος κάλεσε την Εισηγήτρια για την έκθεση αξιολόγησης της τουρκικής ενταξιακής πορείας Ρία Όμεν να διευθετήσει συνάντηση με τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Τουρκίας στην ΕΕ για να συζητήσει και να διερευνήσει το θέμα.
Για μία ακόμα φορά η Τουρκία θα κληθεί να απολογηθεί για τα εγκλήματα που προκάλεσε στο παρελθόν και για μία ακόμη φορά είναι βέβαιο ότι θα αρνηθεί να συνεργαστεί για την εξακρίβωση των ταυτοτήτων αυτών των άτυχων ανθρώπων.
Τόσο η κυπριακή όσο και η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να ζητήσουν την σύσταση μίας διεθνούς επιτροπής η οποία θα επιληφθεί της έρευνας διαφορετικά ένα ακόμα τουρκικό έγκλημα όπως αυτό των εμπρησμών στα ελληνικά δάση θα βρεθεί στις καλένδες της ελληνικής πολιτικής.
Πηγή: defence.net

ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΝΗ

Στο Φλωμοχώρι της Ανατολικής Μάνης βρέθηκε ο Νίκος Παπανδρέου την Αποκριά, 26 Φεβρουαρίου, να συντρώγει με αρκετούς παράγοντες της τοπικής κοινωνίας...
Ο αδερφός του Γιωργάκη ήταν προσκεκλημένος από στέλεχος γνωστής Πασοκικής Τράπεζας με σκοπό να επενδύσει σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ιστορική Μάνη...

Η είδηση του ερχομού του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού έχει εξοργίσει την πλειοψηφία των Μανιατών καθώς το όνομα του είναι ταυτόσημο με τα κατοχικά μνημόνια και το ΔΝΤ...και ο ίδιος θεωρείται PERSONΑ NON GRATA για τους Μανιάτες!
Σε άλλες εποχές θα ήταν μια τυπική επίσκεψη όπως τόσες άλλες, αλλά σήμερα που το όνομα αυτό είναι συνώνυμο με το θάψιμο της Ελλάδας (PSI), είναι μια πρόκληση η παρουσία του και μια χλεύη στους μανιάτες να τον καλούν κάποιοι, να τον υποδέχονται και να συνδιασκεδάζουν μαζί του, στα Ιερά χώματα της Μάνης!  Εκεί που οι πρόγονοι τους προτίμησαν την φτώχεια και τον αγώνα προκειμένου να διατηρήσουν την Ελευθερία τους από τα χρήματα και τον ζυγό του πάσης φύσεως εισβολέα!
Τι δουλειά έχει με τους Μανιάτες κάποιος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και κυκλοφορεί με πολυτελή αυτοκίνητο ΠΟΡΣΕ και το όνομα του είναι υπαίτιο για τα όσα δεινά υπομένει ο Ελληνικός Λαός;
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!
πηγή:neakeratsiniou.blogspot.com

Ο ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Η ξεφτίλα σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια! Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. συναντήθηκε με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, προκειμένου να της ζητήσει την άδεια για τη διεξαγωγή των εκλογών στο τέλος Απριλίου ή αρχές Μαϊου. Προκειμένου όμως ο Αντώνης Σαμαράς να εξασφαλίσει το πολυπόθητο "ναι" και την συγκατάθεση της Μέρκελ, επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι θα τηρήσει στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα και υπογραφέντα στη δανειακή σύμβαση!!! Σαν το καλό παιδί δηλαδή, που κάνει ό,τι τού λέει η μαμά του, προκειμένου να κερδίσει την εύνοιά της!
Την ίδια διαβεβαίωση έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και στον πρόεδρο του Εurogroup Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, ώστε να  καθησυχάσει και αυτόν για να μην προκαλέσει αντιδράσεις η επιθυμία του αναφορικά με τον χρόνο των εκλογών.
Ο κ. Σαμαράς, έτρεμε σύγκορμος στις κατ' ιδίαν συναντήσεις του τόσο με  τον Ζ. Κ. Γιούνκερ όσο και με την Άγγελα Μέρκελ, προσπαθώντας να διασφαλίσει το γεγονός ότι δεν θα απαιτήσουν (εκ νέου)  αναβολή του χρόνου των εκλογών!!! Γι' αυτό τον λόγο ο Πρόεδρος της ΝΔ στον διάλογο με την Μέρκελ, εφήρμοσε την ...εκπληκτική τεχνική εξευμενισμού της, θέλοντας να δείξει πόσο καλό παιδί είναι και πόσο καλά έμαθε το μάθημά του!!!
Επανέλαβε λοιπόν ότι θα τιμήσει την υπογραφή του και θα τηρήσει κατά γράμμα τη δανειακή σύμβαση την επομένη της αναμέτρησης. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς επέμεινε στην ανάγκη των εκλογών, θέτοντας το επιχείρημα ότι αυτές θα εκτονώσουν την κοινωνική ένταση!!! Υπογράμμισε δε, ότι οι εκλογές θα συμβάλουν στη δημιουργία πολιτικής σταθερότητας που  θα βοηθήσει στην καλύτερη και ταχύτερη υλοποίηση του προγράμματος της δανειακής σύμβασης!!!
Πρόκειται για το αποκορύφωμα της ξεφτίλας και της δουλοπρέπειας ενός υποψήφιου Πρωθυπουργού, ο οποίος ζητεί την άδεια της Γερμανίδας καγκελαρίου προκειμένου να διεξαχθούν δημοκρατικές (!) εκλογές στην Ελλάδα! Υποσχόμενος μάλιστα ότι θα συνεχίσει να μαδάει και να εξαθλιώνει τον λαό, τηρώντας το PSI.
 Και μόνον όσα συνέβησαν μεταξύ Σαμαρά και Μέρκελ, επιβεβαιώνουν ότι οι επικεφαλής των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, δρουν και ενεργούν ως υπαλληλίσκοι της Γερμανίας, παίρνοντας εντολές από την Μέρκελ για το τι θα κάνουν στην Ελλάδα. Με τις υποτελείς ενέργειές τους, οι Σαμαράς-Παπανδρέου κατέστησαν τη χώρα μας γερμανικό προτεκτοράτο, ξεφτιλίζοντας έναν ολόκληρο λαό.
Ο Σαμαράς, μπροστά στην πιθανότητα  να εκλεγεί Πρωθυπουργός, δεν ντράπηκε να φερθεί ως δουλοπάροικος που επιδίωκε να εξευμενίσει την Μέρκελ!
Το δε επιχείρημα Σαμαρά, προκειμένου να...τουμπάρει την Γερμανίδα καγκελάριο, ότι οι εκλογές θα εκτονώσουν την κοινωνική ένταση, δείχνει ότι μπροστά στο στόχο του να χριστεί Πρωθυπουργός, δεν δίστασε να ευτελίσει ακόμη και το ιερό δικαίωμα δημοκρατικής έκφρασης των Ελλήνων πολιτών.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Απελευθερώθηκαν δύο εργαζόμενες

  πηγή: ethnos.gr
Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κομοτηνή, όπου ένοπλος δράστης, ηλικίας 52 ετών, κρατάει ομήρους δύο υπαλλήλους της βιομηχανίας κατασκευής κάδων απορριμμάτων HELESI, έχοντας νωρίτερα πυροβολήσει με καραμπίνα τον μεγαλομέτοχο της επιχείρησης κι έναν Βούλγαρο εργαζόμενο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της ακριτικής πόλης.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απ' όλη τη Θράκη με τη συνδρομή ομάδας των ΕΚΑΜ έχει μεταβεί στη Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής, όπου εδρεύει η επιχείρηση.
Η ευρύτερη περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ επί τόπου βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα για κάθε ενδεχόμενο.
Το απόγευμα, με συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας απελευθερώθηκαν και δύο εργαζόμενες, που είχαν κρυφθεί σε αποθηκευτικό χώρο του εργοστασίου.
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον 52χρονο. Οι διαπραγματευτές της αστυνομίας έχουν συνεχή επικοινωνία με τον δράστη, μέσω κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί και να απελευθερώσει τους δύο οδηγούς. Βασικό αίτημα του δράστη που απολύθηκε πριν από οκτώ μήνες είναι η επαναπρόσληψή του στην εταιρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πάσχει από μελαγχολία, ενώ κατά τη διάρκεια των συνομιλιών ζήτησε να του φέρουν και τα χάπια που είχε στο σπίτι του.
Οπως έγινε γνωστό, ο δράστης εργαζόταν μέχρι τον περασμένο Φθινόπωρο στην επιχείρηση, οπότε και απολύθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη σήμερα το μεσημέρι στην επιχείρηση για να ζητήσει δεδουλευμένα αλλά και την επάνοδό του στην εταιρία.

"Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"

Αθήνα, 1 Μαρτίου 2012
Αρ. Πρωτ. 06
Μετά την αναγγελία της ίδρυσης πολιτικού κόμματος από τον κ. Καμμένο και τις θέσεις που αυτό διακηρύσσει έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:
Θα θέλαμε καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον κ. Καμμένο, διότι προωθεί τις βασικές αρχές της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» οι οποίες έχουν καταγραφεί τόσο στο «Πολιτικό Όραμα» της Παρατάξεως, όσο και στην εφημερίδα της εδώ και αρκετά χρόνια. Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον ρόλο της Ορθοδοξίας στην πορεία του Έθνους μας, στην ανεξιθρησκία που πρεσβεύουμε, στην απαίτηση της τιμωρίας των καταχραστών του δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιών τους, στην διεκδίκηση από την Γερμανία των κατοχικών δανείων και των πολεμικών αποζημιώσεων, στον άμεσο καθορισμό της ΑΟΖ, στην ανάδειξη νέων γεωπολιτικών συμμαχιών προς τα συμφέροντα της Χώρας…

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΞΥΔΗ!


 
                               ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΘΕΜΑ: O ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΔΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ    ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Τ.ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ”.


Σήμερα  Πέμπτη 1-3-2012 σε επικοινωνία του κ. Δημήτρη Νικολάου με τον κ.Βασίλη Ξύδη συνέβησαν τα εξής:

O κ. Δημήτρης Νικολάου εδώ και μέρες ζητούσε επίμονα από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Κ. Τσοχαλή να του δώσει αντίγραφο των πρακτικών της Επιτροπής Απογραφής των Περιουσιακών και Οικονομικών στοιχείων του τ. Δήμου Παπάγου, προκειμένου να έχει την επίσημη εικόνα του ταμείου του τ. Δήμου Παπάγου στην συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012.
Επειδή ο κ. Τσοχαλής αν και διαβεβαίωσε τον κ. Δ.Νικολάου ότι θα του δώσει το πρακτικό, σιώπησε και κρύφτηκε! Ο κ. Δ. Νικολάου απευθύνθηκε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλία Αποστολόπουλο να επέμβει με την θεσμική του ιδιότητα και να του δοθεί το Πρακτικό. Ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος  τον παρέπεμψε στον κ. Δήμαρχο. ΄Επειτα από συνεννόηση μαζί του, ο κ. Δ.Νικολάου απευθύνθηκε προσωπικά στον κ. Β.Ξύδη και αντί να του δοθεί το Πρακτικό εισέπραξε ύβρεις και απειλές όπως:
ΞΥΔΗΣ: “Γιατί ρε με αποκαλείς κλέφτη για την μαύρη τρύπα του ταμείου;”
ΝΙΚΟΛΑΟΥ: “Δε σε αποκαλώ κλέφτη, μόνο  θέλω να μάθω σε ποιανού τσέπη πήγαν τα 97.000 Ευρώ από το ταμείο του τ. Δήμου Παπάγου πριν από 10 χρόνια, που εσείς είσαστε Δήμαρχος και υπεύθυνος και ακόμα δεν έχει δοθεί απάντηση. Κύριε Ξύδη γιατι  οι Οικονομικές Υπηρεσίες του νέου Δήμου Παπάγου αρνήθηκαν να νομιμοποιήσουν την «τρύπα Παπάγου»;
ΞΥΔΗΣ: «Μη μου μπαίνεις εμένα, θα με βρεις μπροστά σου! Εγώ είμαι μεγαλύτερος αλήτης από εσένα».
ΝΙΚΟΛΑΟΥ:”Σου απαγορεύω να με αποκαλείς αλήτη! Όλος ο Χολαργός γνωρίζει ποιος είμαι…Όμως εάν θεωρείς τον εαυτόν σου αλήτη και τσαμπουκά, είσαι άξιος της τύχης σου…!»

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ καταγγέλλουν την απίστευτη συμπεριφορά του Δημάρχου κ. Β.Ξύδη και περιμένουν να δοθεί στον Τύπο, μιας και είναι δήμοσιο έγγραφο, το πρακτικό Ταμειακών Διαθέσιμων του Δήμου Παπάγου,όπως το υπογράφουν τα μέλη της Επιτροπής Απογραφής που ο ΙΔΙΟΣ ο Δήμαρχος όρισε με την υπ΄αριθμ. 19/3-1-2011 απόφασή του.

Εμείς δεν ακολουθούμε τον Δρόμο της Λάσπης και των ΄Υβρεων.

Με εκτίμηση,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ



ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΤHΣ!


ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΛΟΠΗ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΩΝ!

Αυτό δεν είναι κράτος, είναι ληστής! Κυβέρνηση ψευτιάς και απάτης, η οποία ακολουθεί την ίδια τακτική με τον Παπανδρέου. Υπόσχεται, αλλά κάνει ακριβώς τα αντίθετα από όσα λέει. 
Ο Παπαδήμος δεν έλεγε ότι διασφάλιζε στο δημόσιο χρέος της χώρας το ελληνικό δίκαιο; Η δήλωσή του έγινε στάχτη, με το αγγλικό δίκαιο να επιβάλλεται έναντι του ελληνικού και τη δημόσια περιουσία της χώρας να βρίσκεται στο έλεος των τοκογλύφων.
Έτσι δεν έγινε και με τον 13ο -14ο μισθό; Δεν κομπορρημονούσε η Κυβέρνηση, με τον Α. Σαμαρά να υπερηφανεύεται ότι πέτυχε να διασφαλίσει τη σωτηρία τους; Τρίχες! Οι μισθοί θα μπουν στην προκρούστεια κλίνη, οσονούπω! 
Δυστυχώς, ο ελληνικός λαός πέφτει θύμα μιας νέας κυβερνητικής απάτης:Το εθελοντικό κούρεμα των ομολόγων, γίνεται τελικά υποχρεωτικό, με αποτέλεσμα όσοι επένδυσαν σε ομόλογα του δημοσίου να χάσουν τα λεφτά τους!!! Το δρεπάνι του PSI πέφτει για μια ακόμη φορά επί της κεφαλής των δύσμοιρων Ελλήνων. 
Όπως παλαιότερα ο λαός έχανε τα λεφτά του ακούγοντας τον Σημίτη και τον Παπαντωνίου να τον ενθαρρύνει να επενδύσει στο χρηματιστήριο, έτσι και τώρα χάνει τα λεφτά του, με την βίαια κλοπή των χρημάτων που επένδυσε στα ομόλογα του δημοσίου! 

Επίκαιρη ερώτηση για το θέμα κατέθεσε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος και αποκάλυψε την κοροϊδία σε βάρος του λαού!
Σε δήλωσή του για τη στάση του κράτους απέναντι στους πολίτες, ο κ. Βελόπουλος δήλωσε:
«Για ακόμα μια φορά το ελληνικό κράτος αποδεικνύεται αφερέγγυο. Η δήθεν εθελοντική συμμετοχή στο κούρεμα των ομολόγων για τους Έλληνες καταθέτες που εμπιστεύτηκαν τα ελληνικά ομόλογα και το ελληνικό κράτος, γίνεται υποχρεωτική. Δυστυχώς όμως απ΄ ό,τι φαίνεται εκ του αποτελέσματος, οι πολίτες δεν πρέπει να εμπιστεύονται τις ελληνικές κυβερνήσεις για ό,τι  και αν τους λένε. Πάλι τα σπασμένα απ΄ ό,τι φαίνεται θα τα πληρώσει ο Έλληνας!». 

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!


«ΚΑΚΟ’ ΧΡΟΝΟ ΝΑ’ ΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ’ ΝΑΙ!»
Οι συνεχείς περικοπές στις συντάξεις, οδηγούν σε πρόωρο θάνατο την τρίτη ηλικία! Οι απόμαχοι της ζωής, ενώ θα περίμεναν στη δύση του βίου τους να τύχουν από την Πολιτεία της αναγνώρισης που τούς πρέπει, η εγκληματικά κτηνώδης πολιτική της κυβέρνησης Παπαδήμου και της προηγούμενης Παπανδρέου, σκοτώνει τους συνταξιούχους.
Απόγνωση, απελπισία, κατάθλιψη είναι τα συναισθήματα που διακατέχουν τους συνταξιούχους, για τον εξευτελισμό τον οποίο υφίσταται καθημερινά η αξιοπρέπειά τους.
Ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος είχε επισημάνει ότι οι Έλληνες ζουν πολλά χρόνια! Μήπως λοιπόν σήμερα η Πολιτεία, με την ανάλγητη στάση της απέναντι στους συνταξιούχους, στοχεύει στην επίσπευση της βιολογικής εξόντωσής τους; 

 Η Ελένη Μπιλιάλη δεν φανταζόταν ποτέ ότι στην ηλικία των 86 ετών, η Πολιτεία  θα την ανάγκαζε βιαίως να ανέβει έναν ακόμη Γολγοθά. Να σηκώσει ακόμη έναν σταυρό μαρτυρίου!
Τα τελευταία 16 χρόνια ζει μονάχη σε ένα φτωχόσπιτο της Αγίας Παρασκευής, το οποίο απέκτησε με χίλια βάσανα ο –μακαρίτης πλέον- αδερφός της Αντώνης, παρασημοφορηθείς ήρωας του πολέμου. Μια παράγκα χτισμένη σε ένα οικοπεδάκι στο Κρανίδι, αγορά και αυτή από τις θυσίες του αδερφού της,  υποχρεώνουν σήμερα την Ελένη Μπιλιάλη να δίνει 252,5 ευρώ από τα 552 ευρώ σύνταξής της, στο χαράτσι της ΔΕΗ!  Τα φάρμακα που χρειάζεται να προμηθεύεται για την πίεση και την οστεοπόρωση, μαζί με την ουσιαστική κατάργηση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, την εξαναγκάζουν είτε να πληρώνει τα φάρμακα από την…άδεια τσέπη της είτε να καταβάλει 20 ευρώ για την συνταγογράφησή τους από το γιατρό!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ! ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!



Αυτός ο πολιτικός εγκληματίας, που ακόμη βρίσκεται στην ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, είναι από τους πρώτους που πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου και να δικαστεί για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. Είναι μεγάλος υπεύθυνος για την εξαθλίωση που βιώνει ο ελληνικός λαός και την παράδοση της χώρας στους κατακτητές. 
Αυτός ο πρώην εργατοπατέρας, που σε μια νύχτα σφαγίασε εργασιακά δικαιώματα δεκαετιών, έχει το θράσος και δηλώνει δημοσίως ότι τα μέτρα αυτά  είναι απολύτως αναγκαία (!), προκειμένου "να μην ζήσει η χώρα τα χειρότερα" !!!
Προκειμένου να πάθει τι χειρότερο ρε πολιτικό σκύβαλο; Να μείνουν άστεγοι ή να αυτοκτονήσουν όλοι οι Έλληνες; 

Αυτός ο πολιτικός αλήτης και ψεύτης, που εξελέγη με το "λεφτά υπάρχουν" και οι προσωπικές προεκλογικές υποσχέσεις στους ψηφοφόρους του και στο ελληνικό λαό, μιλούσαν για αύξηση στις συντάξεις και νέες θέσεις εργασίας, αυτός που εάν ήταν σε μια ιδιωτική εταιρεία ούτε για κλητήρας θα έκανε,  δήλωσε ότι πήρε τα μέτρα αυτά για να μην επιστρέψει η Ελλάδα στην δεκαετία του ΄50 !!!
Λες και τώρα ρε ασχημομούρη, η Ελλάδα πού γύρισε; Στην δεκαετία του '90;
Εσύ και όλο το σινάφι σας με μια ψήφο σας,  φέρατε τη χώρα στο 1941 βάζοντας τους Γερμανούς κατακτητές ξανά στην Ελλάδα, φέρατε τα συσσίτια στην καθημερινή διάταξη, σκοτώσατε την Πατρίδα μας και έχεις το θράσος και λες  "γλιτώσαμε την Ελλάδα από τα χειρότερα;" Ισοπέδωσες τα εργασιακά δικαιώματα στα επίπεδα της Πορτογαλίας ενώ μέσα από το Μνημόνιο προβλέπεται ότι το 2019, μισθοί και συντάξεις θα φτάσουν στα επίπεδα της Βουλγαρίας! Οι Έλληνες δηλαδή θα δουλεύουν σαν τα σκυλιά για 140 ευρώ τον μήνα!

Και βγαίνει ο πολιτικός ξεφτίλας Κουτρουμάνης να λέει ότι γλίτωσε την Ελλάδα από τα χειρότερα! Το παίζει σωτήρας και αυτός. 
Είναι μέγας εθνικός εγκληματίας!
Πρέπει να σταλεί στο Ειδικό Δικαστήριο για εγκλήματα σε βάρος του λαού και της χώρας. Να δικαστεί για εσχάτη προδοσία!

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ...ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ! ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ!!!

 Η κωλοτούμπα της κωλοτούμπας ώ κωλοτούμπα! Κανείς δεν ξέρει τι άλλο θα δουν τα μάτια μας! Αυτοί και αν είναι  κωλοτούμπες της πολιτικής!  Πώς γίνεται να έχουν καταψηφίσει το Μνημόνιο 2 αλλά τελικά να ψηφίζουν τους εφαρμοστικούς νόμους που το συνοδεύουν, ε, αυτό μόνον ένας σχιζοφρενής θα μπορούσε να το...ερμηνεύσει!
Το θέατρο του παραλόγου έζησε για μια ακόμη φορά το ελληνικό κοινοβούλιο, με 5 από τους διαγραφέντες βουλευτές της Ν.Δ. που καταψήφισαν το Μνημόνιο 2 τελικά να ψηφίζουν τους σφαγιαστικούς νόμους που το συνοδεύουν!
Δοξάστε τους! Χειροκροτήστε τους ή ...φτύστε τους κατάμουτρα μην τυχόν και τους ματιάσετε.
Oι πέντε βουλευτές-κωλοτούμπες που ψήφισαν "ναι" στους εφαρμοστικούς νόμους του Μνημονίου2 (το  οποίο όμως καταψήφισαν!),είναι οι: Μανώλης Κεφαλογιάννης, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Ζήσης Τζικαλάγιας, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καρυπίδης.

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Τσιβιλίκας

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ
ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
Ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" του είχε πάρει συνέντευξη 
από κοινού με τον Γιώργο Κωνσταντίνου
Όπως ενημερωθήκαμε από καλό αναγνώστη, ο αείμνηστος Βασίλης Τσιβιλίκας, για τελευταία φορά  εμφανίστηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 29 Ιουλίου 2011, πρωταγωνιστώντας στο θεατρικό έργο "Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη, μαζί με την Βάσια Τριφύλλη, τον Θύμιο Καρακατσάνη και τον Κώστα Βουτσά.  Αιωνία η μνήμη του. 
πηγή: iefimerida.gr
Εφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, ο Βασίλης Τσιβιλίκας. Ο γνωστός ηθοποιός είχε αισθανθεί έντονη δυσφορία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 6:35' το πρωί της Τετάρτης, με προβλήματα στην καρδιά. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν κλινικά νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή επί σαράντα λεπτά, αλλά χωρίς επιτυχία.
Ο Βασίλης Τσιβιλίκας γεννήθηκε το 1942 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν το μοναδικό αγόρι της οικογένειάς του και μεγαλύτερος από τις δύο αδελφές του. Ο πατέρας του ήταν καταστηματάρχης και εξασφάλιζε μία άνετη ζωή στην οικογένειά του.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Ο ...ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ!

Ο άνθρωπος έχει λόξα με την εξουσία και την καρέκλα!
Δεν παραιτήθηκε από υπουργός Ναυτιλίας, όταν πριν από 11 περίπου χρόνια, η τραγωδία του "Σάμινα" στοίχιζε τη ζωή σε 82  ανθρώπους!
Δεν παραιτήθηκε από Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όταν πριν από 4 μήνες, χημικά που έριξαν κατόπιν εντολών του, οι αστυνομικές δυνάμεις, στοίχισαν τη ζωή ενός συμπολίτη μας.

Δεν παραιτήθηκε ούτε μετά τα τελευταία επεισόδια των οποίων γενεσιουργός αιτία ήταν πάλι οι εντολές του Παπουτσή για εκτόξευση χημικών, με συνέπεια να καούν  ιστορικά κτήρια της Αθήνας και να λεηλατηθούν περισσότερα από 150 εμπορικά καταστήματα!

Παραιτήθηκε όμως από υπουργός ο Χ. Παπουτσής,  προκειμένου να διεκδικήσει μια άλλη καρέκλα: αυτή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ!
Σιγά μην αφήσει την καρέκλα από λόγους ευθιξίας! 
Ο άνθρωπος είναι καρεκλοκένταυρος. Αφήνει την καρέκλα, μόνο για να κάτσει σε μιαν άλλη, πιο σπουδαία!
Και βεβαίως για να …προσφέρει και πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο έθνος και την Πατρίδα!
Βρε ούστ!

H ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ & ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ



        Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ

       Ότι η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου 2012 ημέρα Σάββατο και ώρα 2100,στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων ( Ρηγίλλης ) με ζωντανή μουσική από 9μελή ορχήστρα και συγκρότημα παραδοσιακών χορών.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για όλους μας εάν τιμούσατε με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας. Δηλώσεις συμμετοχής, στα τηλέφωνα.

6945-803334                                       
6972-305655               

                Ο                                          Η
           Πρόεδρος                         Γεν. Γραμματέας
Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας         Μαίρη Επιτηδείου
       

1ος Ετήσιος Απολογισμός 2011


 
του ΑΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
 Οικονομολόγου-Διοικητικού Επιστήμονα
 Δημοτικού Συμβούλου Παπάγου-Χολαργού
 Αντιπροέδρου Οικονομικής Επιτροπής

Ύστερα από ένα χρόνο ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής οφείλω να παραθέσω σε όλους τους Δημότες του Δήμου μας τον Απολογισμό της Δράσης μου. Η Δύναμη μου είναι η σχέση εμπιστοσύνης με τους Δημότες, και η ενίσχυση της συμμετοχής τους στα κοινά αποτελεί πρωταρχικό σκοπό για εμένα. Ο απολογισμός που ακολουθεί πιστεύω ότι αποτελεί απαραίτητο στοιχείο στην σχέση των πολιτών και εκλεγμένων αντιπροσώπων. Περιμένω θέματα που αφορούν την περιοχή μας από εσάς στο email μου akis@akisp.gr, μέσω του facebook (Akis Papageorgiou) ή μέσω της ιστοσελίδας μου www.akisp.gr.


Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

Μέγα φιάσκο για έναν θεσμό όπως είναι η Αρχή για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος!
- Να πάρει θέση άμεσα ο Πρόεδρος της Αρχής ο οποίος από την πρώτη στιγμή μιλούσε για βουλευτή!
- Η κα Μπακογιάννη ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομκού Ελέγχου της Βουλής, Βαγγέλη Αργύρη
- "Τα χρήματα βγήκαν εκτός Ελλάδας για αγορά πλοίου στο Λονδίνο"

πηγή: newsit.gr
Στην αρχή φάνηκε ως άλλη μια προσπάθεια συγκάλυψης από τις τόσες που έχουμε δει αλλά ποτέ δεν αποδείχθηκαν στον πολιτικό κόσμο.
Όμως, εδώ πλέον μιλάμε για εντελως διαφορετική τροπή στην υπόθεση του βουλευτή που τόσες μέρες μας έλεγαν ότι έχει βγάλει εκτός Ελλάδας 1 εκατομμύριο ευρώ σπιλώνοντας το όνομα του πολιτικού κόσμου!

Ο βουλευτής ήταν τελικά γυναίκα και αρχηγός κόμματος και ουδέποτε έβγαλε εκτός της χώρας η ίδια 1 εκατομμύριο ευρώ!

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, οργισμένη σχολίασε τη διαρροή ότι ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος, είναι το πρόσωπο για το οποίο ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης, είχε αναφέρει ότι κατέθεσε σε τράπεζα του εξωτερικού, τον Μάρτιο του 2011, ένα εκατομμύριο ευρώ.


"Είναι απαράδεκτο, μία επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου για την αγορά πλοίου, να συνδέεται με την πολιτική μου δραστηριότητα και να υπάρχει αυτή η σπίλωση", είπε η κα Μπακογιάννη και έκανε επίσης λόγο για «φιάσκο, που μπορεί να έγινε εσκεμμένα» για να βλάψουν την ίδια.

«Πριν από μισή ώρα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Αργύρη, ο οποίος με ρώτησε για ένα έμβασμα του συζύγου μου στο Λονδίνο στις 3 Μαρτίου. Το έμβασμα αυτό, το οποίο προέρχεται από μετοχές οι οποίες υπήρχαν στην Αμερική, οι οποίες ρευστοποιήθηκαν και πέρασαν μέσω τραπέζης στην Ελλάδα, έφυγαν για αγορά πλοίου στο Λονδίνο», διευκρίνισε.

«Μια απίστευτη φαρσοκωμωδια την οποία κι εγώ πίστεψα, μεταβλήθηκε σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα του άνδρα μου η οποία είναι καταγεγραμμένη στο πόθεν έσχες του», πρόσθεσε.

Εξέφρασε τέλος τη δυσφορία της για το γεγονός ότι σπιλώνεται «ένας ολόκληρος κόσμος» γιατί, όπως είπε, «κάποιοι έχουν σκοπό να κρύψουν αυτούς που έβγαλαν τα λεφτά τους στη Ελβετία».

Επι τουλάχιστον 7 ημέρες όλη η Ελλάδα έψαχνε να βρει τον/ την βουλευτή που έβγαλε 1 εκατομμύριο ευρώ εκτός Ελλάδος εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Την αποκάλυψη δεν είχε κάνει κάποιος τυχαίος, ή ένας απλός πολίτης, αλλά ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης.

Και φτασαμε σήμερα,  από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής να μεταφέρεται στους δημοσιογράφους ότι έγινε λάθος! Και ότι δεν είναι βουλευτής που έβγαλε εκτός Ελλάδος το ενα εκατομμύριο ευρώ, αλλά ο/η σύζυγός του!

Δ. Καζάκης: «Θα πεθάνει κόσμος με τα φάρμακα από το Πακιστάν»!

Συνέντευξη στον Γιώργο Ε. Χριστοφορίδη
 kazakis333
πηγή: newsbomb.gr
«Θα πεθάνει κόσμος». Τρεις λέξεις, τρεις λέξεις με τεράστια δύναμη, συνοψίζουν την άποψη του γνωστού αναλυτή -με το τεράστιο κοινωνικό ρεύμα- Δημήτρη Καζάκη, όταν το newsbomb.gr τον ρωτά για το νέο νομοσχέδιο της Υγείας, που υποχρεώνει τους γιατρούς να συνταγογραφούν δραστική ουσία αντί για φάρμακο και τους φαρμακοποιούς να πωλούν στον ασθενή το φθηνότερο σκεύασμα.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην πεθάνει κόσμος», διευκρινίζει -με συνέντευξή του στο newsbomb.gr- ο κ. Καζάκης, «όταν θα μας φέρνουν φάρμακα από το Πακιστάν». Και προσθέτει: «Εδώ παίζουν με την Υγεία μας. Οποιος έχει λεφτά θα πάρει τα κατάλληλα φάρμακα για την ασθένειά του. Οποιος δεν έχει και περιμένει να θεραπευθεί μέσω του ασφαλιστικού συστήματος, ας πεθάνει!».
Σύμφωνα με τον γνωστό αντι-μνημονιακό αναλυτή, «η τρόικα θεωρεί τους Ελληνες ανθρώπους β’ κατηγορίας». Με αυτό το δεδομένο, όπως υπογραμμίζει ο ίδιος, δε διστάζουν να αυξήσουν τα ποσοστά θνησιμότητας στην Ελλάδα, προκειμένου να κάνουν οι ξένες πολυεθνικές τα πειράματά τους και, βέβαια, για να εξυπηρετηθεί η υπερκερδοφορία ειδικών επιχειρηματικών συμφερόντων εις βάρος ενός ολόκληρου λαού.
Τέλος, ερωτηθείς από το newsbomb.gr για την πρωτοβουλία ενός μεγάλου συλλαλητηρίου, που οργανώνεται μέσω facebook σήμερα στις 6μμ στο Σύνταγμα, ο κ. Καζάκης τονίζει ότι «πάντα οι αυθόρμητες κινητοποιήσεις του κόσμου είναι η απάντηση στην ασυδοσία, αρκεί να είναι καλά οργανωμένες».
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δ. Καζάκη:

Ο Γιαννακόπουλος καταψήφισε τον νέο Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην καταψήφιση του νέου Οργανισμού του δήμου Αγίας Παρασκευής προχώρησε η δημοτική παράταξη «Μαζί για την Αγία Παρασκευή» στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 22 Φεβρουαρίου.
Η δημοτική παράταξη «Μαζί για την Αγία Παρασκευή» καταψήφισε το νέο Οργανισμό καθώς  δεν πραγματοποιήθηκε διάλογος με τις δημοτικές παρατάξεις αλλά και με το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου.
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Βασίλης Γιαννακόπουλος στην εισήγησή του κατά την διάρκεια συζήτησης του θέματος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι ο νέος Οργανισμός πρέπει να διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά:
*Να είναι απόλυτα συγχρονισμένος με την σημερινή οικονομική και πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.
*Να ιεραρχεί τις ανάγκες της κοινωνίας και να δίνει προτεραιότητα σε αυτές. Να λειτουργεί στη λογική της εξυπηρέτησης του πολίτη και όχι στη λογική περικοπών. Εδώ έφερε ως παράδειγμα το κλείσιμο του ΚΕΠ, σημειώνοντας ότι πρέπει «να ανοίγουμε γραφεία για το δημότη όχι να τα κλείνουμε». Σημείωσε, δε, ότι έπρεπε να προβλεφθεί στον Οργανισμό η  δημιουργία διεύθυνσης ΚΕΠ (το προβλέπει ο νόμος), υπογραμμίζοντας ότι ο πολίτης πρέπει να γλιτώνει «χρόνο και χρήμα».
*Να ενισχύει την κοινωνική συνοχή και να στηρίζει τις οικογένειες που σήμερα μαστίζονται οικονομικά.  Εδώ επισήμανε  ότι τα ΚΑΠΗ και τα δημοτικά ιατρεία έπρεπε να μπουν στο νομικό πρόσωπο του δήμου και όχι στην κοινωνική υπηρεσία και να δοθεί ιδιαίτερα βαρύτητα στο οργανόγραμμα με την ενίσχυση των υπηρεσιών αυτών με προσωπικό. Τόνισε ,δε, ότι τα δημοτικά ιατρεία δεν πρέπει να συρρικνωθούν αλλά αντιθέτως να ενισχυθούν και να πολλαπλασιαστούν. Υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρχει ισχυρή κοινωνική πολιτική στο δήμο, η οποία να λειτουργεί προς όφελος των δημοτών ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουν όλοι οι πολίτες. Μάλιστα ειδικότερες και αναλυτικότερες προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία της κοινωνικής πολιτικής στην Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του συγκεκριμένου τομέα της παράταξης Μιχάλης Γαβράς.
*Να προβλέπει τη δημιουργία ξεχωριστής διεύθυνσης πολεοδομίας και όχι να εντάσσεται στο τμήμα της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου (την οποία χαρακτήρισε «ραχοκοκαλιά» του δήμου), εξηγώντας ότι ο συγκεκριμένος τομέας είναι επιφορτισμένος με πολλή δουλειά. Όπως σημείωσε η διεύθυνση πολεοδομίας για να είναι επαρκής και να λειτουργεί μεθοδικά και αποτελεσματικά πρέπει να την απαρτίζουν οπωσδήποτε 27 άτομα.  Επισήμανε ότι η διεύθυνση πολεοδομίας της Αγίας Παρασκευής θα εξυπηρετεί και τις γύρω περιοχές , προσθέτοντας ότι ήδη εκκρεμούν 700 πολεοδομικές άδειες.
*Να αξιοποιεί καλύτερα το προσωπικό του δήμου.
*Να μην δημιουργεί αδικίες και αντιθέσεις με «φωτογραφικές» διατάξεις.
*Να προηγούνται στην ιεραρχία για θέσεις διευθυντών –τμηματαρχών στο δήμο οι υπάλληλοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και ελλείψει αυτών των κατηγοριών υπαλλήλων να προωθούνται για τις παραπάνω θέσεις υπάλληλοι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και έπειτα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ: ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ!


* Το Χρηματιστήριο πάει κατά διαόλου
 *Ακόμη και η Μέρκελ δεν πιστεύει στην επιτυχία του PSI!

Η Κυβέρνηση Παπαδήμου και όσοι συμμετέχουν σε αυτή, οδηγούν τη χώρα με ταχύτητα προς την εθνική καταστροφή. Ο πρώην τραπεζίτης, βρίσκεται στην εξουσία, υποτίθεται για να διαμορφώσει συνθήκες βελτίωσης της εθνικής οικονομίας, με αντικειμενικό σκοπό την υπογραφή της  «ζωογόνου» για τη χώρα δανειακής σύμβασης του PSI!
Από την ώρα όμως που ο διορισμένος Πρωθυπουργός και τα κόμματα της Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ που τον στηρίζουν, υπέγραψαν τη δανειακή σύμβαση, μόνο θετικά μηνύματα δεν έρχονται. Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε ολοταχώς προς την άτακτη χρεωκοπία!
Μόλις λίγες ημέρες αφότου έπεσαν οι υπογραφές ταπείνωσης στους όρους της σύμβασης, ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's υποβάθμισε την ελληνική οικονομία στην κατηγορία SD, που ισοδυναμεί με επιλεκτική χρεοκοπία! Η δε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παύει να δέχεται ως εγγύηση ελληνικά ομόλογα!
Παράλληλα, η Γερμανίδα καγκελάριος που υποχρέωσε τους Παπαδήμου- Σαμαρά-Παπανδρέου να υποταχθούν στα προστάγματα το PSI, εδήλωσε ευθαρσώς στη γερμανική βουλή, ότι δεν είναι σίγουρη για την επιτυχία του εγχειρήματος! Ουσιαστικά δηλαδή το PSI που υπέγραψε η χώρα μας, πρόκειται για πείραμα με τους Έλληνες να είναι πειραματόζωα, κάτω από στυγνή 8ετή λιτότητα, χωρίς να εξασφαλίζεται κανένα θετικό αποτέλεσμα. Αντιθέτως πολιτικοί αναλυτές, η τρόικα αλλά και η Μέρκελ, δεν εμφανίζονται καθόλου αισιόδοξοι για τα αποτελέσματα του προγράμματος! 
Τελικά το PSI τους μόνους  που εξασφαλίζει σίγουρα, είναι οι δανειστές, οι οποίοι με τις υπογραφές των Παπαδήμου, Σαμαρά και Παπανδρέου, υποθήκευσαν την Ελλάδα και τον πλούτο της, μέσω του αγγλικού δικαίου.
Από την ημέρα που ο Παπαδήμος διορίστηκε Πρωθυπουργός, η μια σφαλιάρα που δέχεται η Πατρίδα μας, έρχεται  μετά την άλλη.
Το Χρηματιστήριο Αξιών επιβεβαιώνει  το χάλι της χώρας.

Κρούγκμαν: «Η Ελλάδα θα φύγει από το ευρώ»


ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!

Μήπως τελικά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο; Μήπως πάλι έχουν κανονίσει, Μέρκελ και άλλοι να μας πετάξουν στον καιάδα όταν διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους; Κι εμείς αντί να δημιουργήσουμε πολιτική σωτηρίας για την χώρα και εξόδου από το ευρώ, μέσω της ανταγωνιστικότητας, καθόμαστε και πιπιλάμε την ίδια καραμέλα: "ευρώ και πάλι ευρώ".  Ρε, πάρτε το χαμπάρι, το ευρώ φτιάχτηκε για να το χρησιμοποιήσει η Γερμανία ως όπλο για να κατακτήσει τις χώρες του νότου, με πρώτη την Ελλάδα. 
Διαβάστε το παρακάτω άρθρο από το ethnos.gr

Συγκρίνοντας την οικονομική κατάσταση σε Ελλάδα και Πορτογαλία, ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν εκτίμησε ότι η Πορτογαλία τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, ενώ προέβλεψε ότι η χώρα μας θα εγκαταλείψει κατά πάσα πιθανότητα την ευρωζώνη.
"Η Πορτογαλία πηγαίνει πολύ καλύτερα από την Ελλάδα. Δεν νομίζω ότι βαδίζει προς την καταστροφή αλλά στην καλύτερη περίπτωση έχει μπροστά της μια μακρά και οδυνηρή προσαρμογή", υποστήριξε σήμερα ο Νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, στο περιθώριο ενός συνεδρίου που φιλοξενείται στο Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας.
Σύμφωνα με τον οικονομολόγο, η κατάσταση "δεν είναι τόσο άσχημη όσο στην Ελλάδα αλλά οι αγορές θεωρούν την Πορτογαλία ως τον επόμενο κίνδυνο, για αυτό της ασκούν πιέσεις".
Όσον αφορά την παραμονή των δύο χωρών στην ευρωζώνη, ο Κρούγκμαν προέβλεψε ότι η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ενιαίο νόμισμα ενώ η Πορτογαλία θα καταφέρει να μείνει εντός της ζώνης του ευρώ, ωστόσο συνόδευσε την εκτίμησή του, με ένα αμφιλεγόμενο: "Αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος".
"Η Πορτογαλία κάνει όσα της ζητούν όσον αφορά την προσαρμογή. Απαιτείται κάποια λιτότητα, όμως καλώ όλους τους εμπλεκόμενους να μην ζητήσουν περισσότερα μέτρα", υπογράμμισε, κρίνοντας ότι η λύση του προβλήματος εξαρτάται κυρίως από τις επιλογές που θα κάνουν η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

"Εάν η Γερμανία σταματήσει να επιδιώκει τη λιτότητα και η ΕΚΤ υιοθετήσει μια πολύ ευέλικτη νομισματική πολιτική, η προσαρμογή θα γίνει πιο εφικτή" για τις χώρες που έχουν δεχτεί οικονομική βοήθεια, κατέληξε.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Το γράμμα ενός αυτόχειρα πατέρα…

πηγή: prionokordela.gr
Ο πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, που αυτοκτόνησε στο Νησί των Ονείρων, στην Εύβοια, την προηγούμενη εβδομάδα, επειδή δεν έβρισκε εργασία να θρέψει τα παιδιά του, αποτύπωσε την αγανάκτισή του σε ένα κομμάτι χαρτί.
Η επιστολή του ζητά δικαιοσύνη. Εμείς πρέπει να απαιτήσουμε αυτή τη δικαιοσύνη.
Σας παραθέτουμε την επιστολή του αυτόχειρα άνεργου πατέρα και καλούμε όσους ευθύνονται για τις αιτίες που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, να σκύψουν το κεφάλι, απο σεβασμό τουλάχιστον:
«Αυτούς που μας έφεραν ως εδώ ποιος θα τους δικάσει; Χωρίς εργασία, χωρίς σύνταξη, χωρίς μέλλον για τα παιδιά μου (παιδιά μας). Ζητώ τα δύο κτήματα στο χωριό το οικόπεδο με την οικοδομή να πάνε στο Κράτος. Διότι τα παιδιά μου δεν έχουν χρήματα για φόρους και χαράτσια. Ο κύριος εισαγγελέας, ο δικηγορικός σύλλογος και τα ΜΜΕ να τα βοηθήσουν σε αυτό. Είναι μικρά και χωρίς πατέρα. Την ομορφότερη οικογένεια έχω όμως με τα λάθη μου την κατέστρεψα. Όποιος μπορεί να τα βοηθήσει παρακαλώ».

ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ! ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
Ο εκδότης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ απαντάει με μήνυση 
εναντίον της πρώην δικαστού!
Η πρώην Πρωτοδίκης Ευγενία Τσαρμποπούλου, δημότης Χολαργού, η οποία πριν από 4 χρόνια (!) δίκασε και καταδίκασε τον εκδότη της "Φωνής του Δημότη"  Πέτρο Καραμανέα, αφού συνταξιοδοτήθηκε, είπε να μας εναγάγει για δύο δημοσιεύματά μας,  του 2008!!!
Ναι καλά διαβάσατε: μετά από 4 σχεδόν χρόνια, η κα Τσαρμποπούλου ευαισθητοποιήθηκε και κατέθεσε στις 25 Ιανουαρίου αγωγή σε βάρος του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" Μάκη Βραχιολίδη!!! Πού ήταν επί 4 χρόνια; Γιατί δεν μας εμήνυε προκειμένου να ...αποκαταστήσει την τρωθείσα τιμή και υπόληψή της;
Η κα Τσαρμποπούλου, προφανώς είπε να συνδυάσει το ...τερπνόν μετά του ωφελίμου: αντί για μήνυση, κατέθεσε απευθείας αγωγή, ζητώντας από την εφημερίδα μας 100.000 ευρώ!!! Μάλλον η κα Τσαρμποπούλου, βλέποντας τις συνεχείς περικοπές στις συντάξεις είπε να ..ρεφάρει μέσω της αγωγής σε βάρος μας, ώστε να ...εξοικονομήσει 100.000 ευρώ! 
Χωρίς καν να μπει στον κόπο να διαπιστώσει εάν η εφημερίδα μας έχει κέρδη, εν μέσω της στυγνής οικονομικής κρίσης και της εξαθλίωσης που δημιουργεί αυτή, ενεργώντας με χαρακτηριστικά κοινωνικής αναλγησίας η κα Τσαρμποπούλου ζητεί 100.000 ευρώ όχι απλά για την αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής της αλλά κυρίως για να ...μας κλείσει το σπίτι και να μας καταστήσει άστεγους! 
Η κα Τσαρμποπούλου όμως αφού έπέλεξε να ανοίξει "πόλεμο" με τον Βραχιολίδη, θα τον έχει.
Σε μερικές ημέρες ο εκδότης του 'Ανεξάρτητου Παρατηρητή"¨καταθέτει μήνυση σε βάρος της για συκοφαντική σε βάρος του δυσφήμιση και για ψευδή αναφορά της κας Τσαρμποπούλου προς την Aρχή!
Εμείς εδώ κα Τσαρμποπούλου, φροντίζουμε να κάνουμε δημοσιογραφία και να αγωνιζόμαστε για την αλήθεια. Επειδή με όσα γράψαμε είχαμε δίκιο, κάτι που εσείς φροντίσατε να αποκρύψετε σκοπίμως στην αγωγή σας, σας μηνύουμε και θα τα πούμε στα δικαστήρια! Αλλά βεβαίως μέχρι τότε θα έχουμε να δημοσιεύσουμε πολλά. Τώρα αρχίζει το...δημοσιογραφικό πάρτι με αποκαλύψεις!

Πάντως όπως πληροφορούμαστε, επί τέσσερα χρόνια της είχαν καθίσει στον λαιμό τα δημοσιεύματα του 'Ανεξάρτητου Παρατηρητή"! Της είχαν προκαλέσει και ενδοοικογενειακές ανησυχίες, έτσι που δεν το άντεξε: Έχοντας μνήμη ελέφαντα και εκδικητική τάση, προφανώς μας ενήγαγε για να δημιουργήσει και σε μας  αντίστοιχα και μεγαλύτερα προβλήματα! Θέλει να μας κάνει άστεγους, το είπαμε!
Κυρία Τσαρμποπούλου, ίσως να μην γνωρίζετε ότι ο Βραχιολίδης από το 1983 όταν και για πρώτη φορά κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου ως δημοσιογράφος-νεογνός, έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια! Έχει χάσει και ο ίδιος το μέτρημα πόσες φορές οδηγήθηκε ως κατηγορούμενος σε δίκες! Ευτυχώς που η Δικαιοσύνη στεκόταν πάντα στο ύψος των περιστάσεων και το ποινικό του μητρώο είναι λευκό!
Αφού αποφασίσατε να στραφείτε με αγωγή εναντίον του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" ...μπλέξατε, διότι με τόσες δίκες πάνω από το κεφάλι του, ο  Βραχιολίδης κοντεύει να καταστεί νομικός!
Από αύριο  αρχίζουμε να αποκαλύπτουμε τα ψεύδη της κας Τσαρμποπούλου και ό,τι άλλο έχει σχέση με την υπόθεση την οποία αποφάσισε να βγάλει από το...μπαούλο μετά από τέσσερα χρόνια!!!


Ο ΛΟΜΠΟΥΡΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ!


γράφει ο Γιώργος Μπαλονίδης
 Ζούμε τό πιό απίθανο πράγμα είς τήν ιστορίαν τής Ελλάδος. Mαθημένοι οί πολιτικοί είς τό νά βιάζουν και να εκβιάζουν , εφαρμόζουν το ιδιο συστημα καί είς τήν οικονομικήν ζωήν τού Λαού έως νά επιτύχουν τον  στόχον τους .(Ανεβάζοντας τό κομπινεζόν και κατεβάζοντας τήν κυλόταν) . Πράγμα πού σημαίνει αν δεν  βρουν τόν στόχον δέν θά σταματήσουν τίς μειώσεις Μισθών και Συντάξεων καί αυξήσεις είς τά καταναλωτικά αγαθά.
Ο Λομπούρδας... επέτυχε, είς τό Υπ.Υγείας, διότι κατάφερε , όλα τά ΔΩΡΕΑΝ φάρμακα νά είναι επί  ΠΛΗΡΩΜΗ ακόμη και οι εξετάσεις εις τους ΙΑΤΡΟΥΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!
Ο Σαπιοκοιλιάς επειδή έπινε τό ουίσκυ του είς τό Σύνταγμα , έγινε Συνταγματολόγος και τώρα είς το  Υπ.Οικονομικών τα εχει μπερδέψει παραβιάζοντας το Σύνταγμα από τήν κατοχύρωσιν τών μισθών και   συντάξεων,επιβάλλοντας μειώσεις δια νά καλύψουν τις δικές τους οικονομικές απάτες.
  Δεν ντρέπονται πού παρουσιάζονται μέ χειραψίες καί αγκαλιές μέ τούς άλλους μαφιόζους τής Ε.Ε. ενώ  θα επρεπε νά εξαφανισθούν........
  
        Να ειδοποιηθούν,! ¨Ως εδώ και μη παρ΄εκει διότι θά έχουν πλέον σοβαρά προβληματα.......
 

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝΕ !!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ!


 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ 

 
AYTH THN EIKONA ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ".
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΧΗΜΙΚΑ
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ.ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΠΑΙΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΞΕΝΑ SITE ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. 800.000 ΕΛΛΗΝΕΣ
 
                                  .......Δεν ξεχνάμε!!!!!
 
    Σήμερα υπάρχουν στην Ελλάδα δύο κόματα
    Αυτοί εκεί μέσα κι εμείς εδώ έξω!!!