Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Από τζακ-ποτ στο Τζόκερ έγινε εκατομμυριούχος/α ο/η βουλευτής;

πηγή: pinakio.blogspot.com
Πιστοί στον «Κίτρινο πόλεμο» από Μέσα και Κόμματα εναντίον του κόσμου

Οι μεσημεριανές εκπομπές ζηλεύουν πια τα δελτία ειδήσεων- Αλλού είναι η είδηση, όχι που τα πήγε αλλά πως τα έβγαλε;


Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Το ερώτημα της εβδομάδας που τέθηκε από τα Μέσα Ενημέρωσης ήταν ποιος είναι ο βουλευτής που έβγαλε το 1 εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό.  Οι τίτλοι στο κάτω μέρος της οθόνης μας μυστηριακοί και «κίτρινοι»... Κουίζ για ΣΔΟΕ ο άγνωστος εκατομμυριούχος! Όλοι στο "κυνήγι" του άγνωστου βουλευτή με το 1 εκατ. ευρώ! - Έρευνα από το ΣΔΟΕ και μπλόκο από το τραπεζικό απόρρητο! Και τόσοι άλλοι ακόμη σε αυτό το μοτίβο…
Κι έρχομαι να σας ρωτήσω αυτή είναι η είδηση; Το πώς «έσπρωξε» 1 εκατομμύριο στο εξωτερικό, ή από που βρέθηκε εκατομμυριούχος ένας άνθρωπος που προφανώς δεν έχει ούτε ένα ένσημο στη ζωή του;  Και είναι μόνο ένας από τους 300 που πλούτισε ξαφνικά; Ακόμη δεν είναι «κολλημένη» η υπόθεση των καταθέσεων της Ελβετίας  των Ελλήνων βουλευτών;
Αλλά δυστυχώς το παραπάνω γεγονός δεν ξεγύμνωσε μόνο την πολιτική σκηνή αλλά και τα Μέσα της Ελλάδας. Πετάξανε στο λαό ή στους τηλεθεατές - αν προτιμάτε- το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τον τρόπο που έβγαλε τα λεφτά έξω, ένας βουλευτής και όχι από πού τα βρήκε. Ο κόσμος πια εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία είναι συνεπής στις κίτρινες στήλες και όχι στην ουσία των γεγονότων. Κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά οι ιθύνοντες καναλιών αλλά και τα στελέχη των κομμάτων. Και για ακόμη μια φορά το ψάρι τσίμπησε...μέχρι και αν ανακαλύψουν το όνομα του περιβόητου βουλευτή θα έχουν περάσει με συνοπτικές διαδικασίες και στο Σύνταγμα της Ελλάδας όλα τα αιμοδιψή μέτρα.

ΡΕΚΟΡ ΠΑΓΚΑΛΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ! ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΒΑΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ!

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ
ΙΠΟΠΠΟΤΑΜΟΥ - ΡΙΝΟΚΕΡΟΥ!

Δύο χρόνια πρωτόγνωρης για την χώρα κρίσης. Ο λαός δοκιμάζεται όπως στα χρόνια της γερμανικής κατοχής του 1941-'44. Η πείνα θερίζει,  εκατοντάδες πολίτες περιμένουν στην ουρά των συσσιτίων για ένα πιάτο φαϊ , ενώ πολλοί άλλοι ψάχνουν στους κάδους των σκουπιδιών. Αλλοι από τους συμπατριώτες μας έχουν μείνει χωρίς σπίτι και βρέθηκαν άστεγοι στον δρόμο!
Μέσα σε αυτή την κατάθλίψη, την καταχνιά και την απελπίσία των Ελλήνων, αυτοί που οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το κακό χάλι, δεν έχουν χάσει ούτε γραμμάριο βάρους. Τρώνε το...καταπέτασμα και προσθέτουν κιλά στο ήδη τεράστιο βάρος τους.
Οι δύο Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης,  Πάγκαλος - Βενιζέλος, λες και έχουν στοιχηματίσει μεταξύ τους για το ποιος από τους δύο θα βάλει πάνω του περισσότερα κιλά.
 Όχι μόνο δεν έχουν χάσει ούτε γραμμάριο βάρους, αλλά όπως φαίνεται έχουν πάρει και άλλα κιλά, στα δύο -δυόμισι χρόνια που διαρκεί η οικονομική καταστροφή της χώρας και του λαού! Οι συγκεκριμένοι κύριοι προκαλούν το κοινό αίσθημα για έναν ακόμη πρόσθετο λόγο: Δεν φτάνει που με τα εγκληματικά μέτρα τους επιδεινώνουν την αιμορραγία στην κοινωνία, με συνεχείς καρατομήσεις σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δεν φτάνει που διατείνονται με θράσος ότι όλα αυτά τα κάνουν για τη σωτηρία της Πατρίδας, οι ίδιοι διατηρούν αμείωτο το απίστευτου μεγέθους πάχος τους!!!

Οι Πάγκαλος και Βενιζέλος έχουν σπάσει ακόμη και τα ρεκόρ των ιποππόταμου - ρινόκερου! Τα δύο υπερμεγέθη ζώα, όταν έχει πολλή ξηρασία, όλο και κάποιο βάρος χάνουν. Αντίθετα, οι Πάγκαλος-Βενιζέλος, παρά την πέραν των δύο χρόνων σφαγιαστική οικονομική ξηρασία στη χώρα μας, όχι μόνον δεν έχουν χάσει ούτε γραμμάριο βάρους, αλλά αντιθέτως έχουν προσθέσει πάχος! 
Δείτε τα μάτια του Βενιζέλου: από το πολύ πάχος, κοντεύουν να χαθούν πίσω από το στρώμα λίπος που έχει καλύψει τα φρύδια και τα ζυγωματικά!

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ MYOTA.GR

Η διαδικτυακή εφημερίδα του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου "myota.gr" εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεπεράσει τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" σε επισκεψιμότητα με αποτέλεσμα να έχει κατακτήσει καλύτερη θέση τόσο στον παγκόσμιο χάρτη ιστοτόπων όσο και ανάμεσα στις ελληνικές ιστοσελίδες.
Το myota.gr βρίσκεται στην θέση 1,393,194  στον κόσμο ενώ στην Ελλάδα έχει την ιδιατέρως καλή ειρά: 7,936! Μπράβο στην προσπάθεια του Χάρη, ο οποίος δείχνει ότι κάνει καλή δουλειά και έχει σταδιακά ανοδική επισκεψιμότητα.
Η δική μας εφημερίδα "indobserver.blogspot.com" έχασε έδαφος τις τελευταίες ημέρες αν και έχει αυξήσει την επισκεψιμότητά της. ίσως είναι από τα παράδοξα της μέτρησης της alexa.com! Στην καθημερινή ενημέρωση που μας δίνει ο server  μας φαίνεται σταθερή επισκεψιμότητα από 700 έως 1800 καθηερινές μοναδικές επισκέψεις! Και όμως, η alexa.com μας ...υποβάθμισε!!!
Η σειρά του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" στην παγκόσμια κατάταξη είναι 1,474,47, ενώ στην Ελλάδα έχει την θέση 11,368! 
Σε κάθε περίπτωση πάντως, η εφημερίδα μας συνεχίζει να απολαμβάνει υψηλή επισκεψιμότητα, έχοντας σταθεροποιηθεί σε καλές θέσεις και έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων αναγνωστών οι οποίοι επισκέπτονται καθημερινά το blog μας.

ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ!


ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ  ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ (ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ και αλλού) ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ (σε ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ, ΛΑΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ , ΟΣΠΡΙΑ ,ΚΡΑΣΙΑ κ.λ.π.)
Το ρεπορτάζ που προέβαλε στο χθεσινό δελτίο το KONTRA CHANNEL για εκστρατεία που αναλαμβάνουν Έλληνες παραγωγοί και οργανώσεις για την πάταξη της ακρίβειας, απλώνεται με μεγάλη ταχύτητα. Ήδη και στον Νέο Κόσμο γίνεται αντίστοιχη εκστρατεία.
Αποφασισμένοι να κάνουν ευκολότερη οικονομικά τη ζωή μας , παραγκωνίζοντας τα αρπακτικά των μεσαζόντων κι άλλων αετονύχηδων που εκμεταλλεύονται τους παραγωγούς , ανεβάζοντας στα ύψη το κόστος. Ενώ όλα έχουν περικοπεί, οι τιμές στα ράφια των μάρκετς παραμένουν αμετακίνητα στα ύψη. (π.χ. πριν μια εβδομάδα το  λίτρο κρασιού στο ΚΑΡΦΟΥΡ είχε 1.90 ευρώ, δυο μέρες αργότερα  ανέβηκε στα 2.40! ) Γιατί ; Την απάντηση θα τη δώσουν οι εθελοντές,  με το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ που θα γίνεται –περίπου- κάθε Κυριακή ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΧΤΥΠΗΤΕΣ, όπως απέδειξε το πείραμα της πατάτας..
Ως  χορηγό επικοινωνίας  επέλεξαν την ιστοσελίδα, www.neoskosmos-athens.blogspot.com , που -όπως λέει- από καιρό πρωταγωνιστεί σε εκστρατείες πάταξης της ακρίβειας. Γνωστό είναι το σύνθημα ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, οι αγώνες για να πεισθούν οι επιχειρηματίες της  περιοχής  να  κάνουν εκπτώσεις και προσφορές  και με το τελευταίο, την ήδη δημοφιλή  εκστρατεία  αλληλεγγύης ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ-..ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ! κ.λ.π...
Κατά τα πρότυπα, οι παραγγελίες θα δίνονται ηλεκτρονικά και κατά τη συνάντηση της Κυριακής  οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν τις προμήθειές του απ΄ ευθείας από τους παραγωγούς σε συσκευασίες των 5 κιλών ..
Όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα που ανέλαβε την εκστρατεία πάταξης της ακρίβειας, αυτή τη στιγμή οι εθελοντές βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων για εξασφάλιση μεγάλων ποσοτήτων (σε λάδια, όσπρια , κοτόπουλα και κρασιά ) από τους παραγωγούς.

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΔΙΕΠΡΑΧΘΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


«έτσι θα έλυνα το πρόβλημα της δανειακής σύμβασης και των λαθρομεταναστών»

αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
Όσο και αν πολλοί διαφωνούν με τις απόψεις που εκφράζει ο  Γενικός Γραμματέας της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος, ένα είναι  σίγουρο: ότι τις χαρακτηρίζει συγκρότηση και τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος που υπογραμμίζει εμφατικά για το κίνημά του «είμαστε εθνικιστές και όχι «ακροδεξιοί», το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται ιδιαίτερα δημοφιλής μια και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις φέρουν την «Χρυσή Αυγή» να εισέρχεται στην Βουλή. Επομένως μία συνέντευξη μαζί του παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ο Γενικός Γραμματέας της «Χρυσής Αυγής», μιλώντας στον συνεργάτη μας Μάκη Βραχιολίδη, απαντάει σε καυτά θέματα της επικαιρότητας: Για τους λαθρομετανάστες, για το Μνημόνιο, τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα μας στα εθνικά θέματα αλλά και για τους επικεφαλής των κομμάτων της Βουλής.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (δημοσιεύεται και στο σημερινό τεύχος της Ελεύθερης "Ωρας)

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σας βάζουν στην βουλή.
Όχι μόνον οι τελευταίες δημοσκοπήσεις λόγω της εξέλιξης της δανειακής σύμβασης αλλά εδώ και ένα χρόνο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μπαίνουμε στην νέα βουλή όποτε γίνουν οι εκλογές. Συγκεκριμένα από τις αρχές του 2011 ότε και ανεφάνη ότι υπάρχει προεκλογικό κλίμα, η Χρυσή Αυγή είχε συνεχώς υψηλά ποσοστά που της έδιναν βάσιμες ελπίδες ότι θα εισέλθη στο Κοινοβούλιο. Η δυναμική της Χρυσής Αυγής διεφάνη από τις δημοτικές εκλογές του 2010 με την συμμετοχή μας σε αυτές, περίοδο για την οποία πρέπει να πω ότι η «Ελεύθερη Ώρα» ήταν η μοναδική εφημερίδα που μας έδωσε βήμα λόγου, όταν και φτάσαμε να πάρουμε 5,3% στην Αθήνα. 

 "τα πραγματικά μας ποσοστά είναι πολύ μεγαλύτερα απ’ όσα μας δίνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις"
Τα ποσοστά σας, κυμαίνονται γύρω στο 3% ;
Δεν εκτιμώ, αλλά έχω πληροφόρηση από τα πραγματικά νούμερα των δημοσκοπήσεων τα οποία δεν φτάνουν στις εφημερίδες και δείχνουν ότι τα πραγματικά ποσοστά μας είναι σχεδόν διπλάσια από αυτά που δίνουν επισήμως. 

 "Δεν θα μας ενδιέφερε να πεινάσει ο ελληνικός λαός για την Πατρίδα, αλλά δεν πεινάει για την Πατρίδα, 
πεινάει για τους τοκογλύφους"

Η επιλογή των ψηφοφόρων προς το κόμμα σας γίνεται ως πράξη αντίδρασης και απογοήτευσης από τα υπάρχοντα κόμματα;

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκπαιδεύουν το Στρατό για μάχες μέσα στις πόλεις! Το επιβεβαιώνει έγγραφο - φωτιά!

Την ώρα που ακυρώνουν σοβαρές τακτικές ασκήσεις προβαίνουν σε πανάκριβες εκπαιδεύσεις  αντιμετώπισης εχθρών σε ... κτίρια ! Αποκαλύπτουμε γιατί ήρθαν οι Seals στην ΕλευΕλευσίνα!!


γράφει ο Γιώργος Αδαλής 
aegeantimes.gr


Από την μέρα που αποκαλύψαμε ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση (Παπανδρέου), είχε οργανώσει ένα σχέδιο ΑΜΕΣΗΣ εμπλοκής του Στρατού σε καταστολή διαδηλώσεων πολιτών έχει περάσει αρκετό διάστημα. Για το ζήτημα έχουμε προβεί ήδη σε σωρεία αποκαλύψεων που δημιούργησαν «σεισμό» στο διαδίκτυο και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Φαίνεται όμως, ότι η περιβόητη «διαταγή καταστολής όχλου», που «ανοίχτηκε» επί Πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου , και αποκαλύψαμε κατ αποκλειστικότητα εδώ στους AegeanTimes, δημιουργεί διαρκώς «απόνερα» στον ελληνικό στρατό!

Σήμερα, αποκαλύπτουμε άλλο ένα έγγραφο φωτιά, του Ελληνικού Στρατού, το οποίο αποδεικνύει ότι η Κυβέρνηση Παπαδήμου, αποτελεί μια «μαριονέτα» της προηγούμενης Κυβερνήσεως και των δανειστών μας!

Πρόκειται για ένα έγγραφο, που σας παρουσιάζουμε κατ’ αποκλειστικότητα, το οποίο αναφέρεται στο «Σχολείο Προχωρημένης εκπαίδευσης Αμυνας-Φρούρησης».

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΞΥΔΗ: "ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..."


                                                           Προς Δήμαρχο
                                                                           Παπάγου-Χολαργού
                                                                               Κ. Βασίλειο Ξύδη     
 
Κύριε Δήμαρχε,

Πέρασε ένας χρόνος και ακόμα  δεν έχετε κάνει Απογραφή και όσο σιωπάτε, εκτίθεστε…!

Είχατε δεσμευθεί μέσα από Δελτίο Τύπου που εκδώσατε τον Δεκέμβριο, ότι το θέμα της Απογραφής θα το φέρνατε στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του Καινούργιου Έτους. Είστε για μία ακόμη φορά ανακόλουθος με τις δεσμεύσεις που δημόσια έστω και καθυστερημένα αναλάβατε για αυτό το θέμα απέναντι στους Δημότες.

Ζητώ άμεσα να έλθει το Θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως ο Νόμος με την υπάρχουσα απόφαση  74445/29 29-12-2010 του Υπουργείου Εσωτερικών καθορίζει . Θέμα : «Καθορισμός της διαδικασίας του τρόπου και της αποτύπωσης της απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων, αποκτήσεων και υποχρεώσεων καθώς και των διαθέσιμων χρηματικών μέσων των Δήμων που συνιστώνται κατά τις διατάξεις του άρθρου 1 του
όμου 3852/2010 και κατ’ εφαρμογή του άρθρου 267  του νόμου 3852/2010.

Ο Δήμος θα έπρεπε:
Ø  Να απογράψει όλα  τα περιουσιακά στοιχεία, τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις καθώς και τα διαθέσιμα χρηματικά μέσα που διαθέτει .
Ø  Έως της 31ης Μαρτίου 2011 θα έπρεπε να είχε συγκληθεί το    Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητήσει και να αποφασίσει την έγκριση της Απογραφής της περιουσίας του Ενιαίου Δήμου Παπάγου-Χολαργού και του Ισολογισμού Έναρξης 1-1-2011
Ø  Να αναρτήσει στο Διαδίκτυο του Δήμου τον Ισολογισμό έναρξης και την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να την δημοσιεύσει σε μία τοπική εφημερίδα.

ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΓΕΝΝΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ!


Την ίδρυση του κόμματός του ανακοίνωσε λίγο πριν τις 7 το πρωί σήμερα Παρασκευή, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος.
Η ίδρυση των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" ανακοινώθηκε μέσω των προσωπικών λογαριασμών του βουλευτή στο twitter και το facebook.
Σε μήνυμά του που συνοδεύει την ανακοίνωση, ο κ. Καμμένος έγραψε:
"Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε Πολλοί. Είμαστε Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες".
Ήδη στο facebook, περισσότεροι από 1.100 χρήστες έχουν κάνει like στην ανάρτηση της ανακοίνωσης, εκατοντάδες την έχουν αναδημοσιεύσει, ενώ δεν είναι λίγοι κι εκείνοι, που έχουν προσθέσει το σχόλιό τους, ευχόμενοι "καλή επιτυχία" και "καλή αρχή" στην προσπάθειά του.
Το σήμα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"
Παρουσιάζοντας την επίσημη διακήρυξη του κόμματος, ο επικεφαλής του δήλωσε, ότι πρόκειται για μία αντιμνημονιακή κίνηση, που θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και ότι φιλοδοξεί, να συγκεντρώσει περί τις 200.000 υπογραφές πολιτών-συνιδρυτών.

Και ο Γιάννης Μανώλης στους "Ανεξάρτητους Έλληνες"
Στον ιδρυτικό πυρήνα του νέου κόμματος ανήκουν και ο Χρήστος Ζώης και ο Γιάννης Μανώλης, που αποχώρησαν από τη ΝΔ.
Η ιδρυτική διακήρυξη των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", αναφέρει:
"Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, συμφωνήσαμε να ιδρύσουμε πολιτικό φορέα με το όνομα Ανεξάρτητοι Έλληνες".
Ο φορέας διακηρύσσει ότι:
-Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας και της λαϊκής κυριαρχίας,

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ!

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 Έσφαξε ταξιτζή, πατέρα δύο παιδιών, για 40€!

πηγή: newsit.gr

Συγκλονιστικά τα στοιχεία της στυγερής δολοφονίας - Δράστης ένας 35χρονος Ρουμάνος που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας - Διαβάστε όλα όσα προηγήθηκαν πριν το έγκλημα που συγκλόνισε το Σχηματάρι...

Η δολοφονία έγινε το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου του 2012. Την επόμενη μέρα, φύλακας της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στο Σχηματάρι Βοιωτίας, ενημέρωσε την αστυνομία πως σε αγροτική οδό, ήταν ακινητοποιημένο ένα ταξί, με αναμμένη τη μηχανή, χωρίς να υπάρχει κάποιο άτομο μέσα. Το ταξί που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία...



Από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο χώρο, βρέθηκε κοντά στο ταξί, σε παρακείμενο χωράφι, νεκρός ο 57χρονος ταξιτζής, πατέρας δύο παιδιών.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου. Έρευνες που κράτησαν μέχρι χθες το βράδυ (23-02-2012) όταν εντοπίστηκε ο δολοφόνος. Ένας 35χρονος Ρουμάνος, που διέμενε στην Οινόη μαζί με άλλους ομοεθνείς του και εργαζόταν περιστασιακά σε μεγάλο εργοστάσιο της περιοχής.
Ο δολοφόνος την νύχτα του εγκλήματος ήταν στη Χαλκίδα και πήρε τη μοιραία κούρσα, που στοίχισε τη ζωή στον 57χρονο ιδιοκτήτη του μισού ταξί, ο οποίος προσπαθούσε να βγάλει το νυχτοκάματο, για να πάει στην Οινόη. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης και θύμα άρχισαν να λογομαχούν για το κόμιστρο. Ο ταξιτζής δεν είχε βάλει ταξίμετρο και όταν έφτασαν στον τελικό προορισμό ζήτησε από τον Ρουμάνο 40€.
Οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν και ο 57χρονος σταμάτησε το ταξί. Ακολούθησε πάλη. Οι δύο άνδρες βγήκαν έξω από το ταξί και συνέχισαν να παλεύουν. Ο 35χρονος Ρουμάνος τον μαχαίρωσε στο λαιμό, στην κοιλιά και στα χέρια. Ο ταξιτζής λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε νεκρός.
Ο δράστης πριν φύγει βούτηξε το κινητό τηλέφωνο του οδηγού. Και αυτό ήταν το μοιραίο του λάθος. Μετά από συστηματική αστυνομική έρευνα, οι άνδρες της ασφάλειας Λιβαδειάς κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου και στη συνέχεια να δέσουν με εργαστηριακές εξετάσεις του εγκληματολογικού τα πειστήρια του εγκλήματος.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ!

ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ  ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΝΑ...ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Θεωρείται βέβαιον ότι βισκόμαστε ενώπιον μιας νέας παγκόσμιας  οικονομικής κρίσης, σοβαρότερης και αυτής που έπληξε τον πλανήτη το 2008,  με  άμεσο επακόλουθο την κατάρρευση της Leman Brothers.
Αυτή τη φορά όμως,το τσουνάμι της παγκόσμιας  κρίσης θα πλήξει την Ευρώπη, της οποίας η οικονομία, λόγω ευρώ, συρρικνώνεται διαρκώς. Ήδη, η Κομισιόν προβλέπει για το 2012 ύφεση της τάξεως του 0,3% στην ευρωζώνη.  Εκτίμηση αισιόδοξη, προφανώς για να μην προκληθεί πανικός σε επενδυτές και στην κοινωνία.
Υπεύθυνο για το αναμενόμενο κραχ, τώρα όπως και τότε, θα είναι το πετρέλαιο και οι συνεχείς αυξήσεις που σημειώνει η τιμή του.
Όταν το καλοκαίρι του 2008 ξέσπασε η παγκόσμια οικονομική κρίση, η τιμή του πετρελαίου είχε φτάσει τα 147 δολάρια το βαρέλι, με την ισοτιμία ευρώ δολαρίου, στο 1,60. Η αντίστοιχη τιμή του βαρελιού πετρελαίου το 2008,  ήταν 91,9 ευρώ. Αυτή ακριβώς η τιμή πετρελαίου, αποτέλεσε το έναυσμα για την κρίση του 2008, κρίση που συνεχίστηκε όπως είπαμε, με την κατάρρευση της Leman Brothers τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.
Τότε, λίγο πριν την έναρξη του "κραχ" η γερμανική οικονομία γνώριζε ημέρες δόξας, με τον χρηματιστηριακό δείκτη DAX Φραγκφούρτης να αγγίζει τις 8500 μονάδες. Με το προοδευτικό βάθεμα όμως της κρίσης, επλήγη και η Γερμανία έτσι που τον Ιανουάριο του 2009 ο δείκτης DAX κατέρρεε στις 4500 μονάδες! 

ΣΟΚ!!! ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΒΑΡΙΑ ΠΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ!


Μετά από τρεις μήνες συνεχούς νοσηλείας στις εντατικές μονάδες διαφόρων νοσοκομείων, εξαιτίας εργατικού ατυχήματος, απεβίωσε πριν από 2 ώρες ο Χολαργιώτης εργαζόμενος του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, Χριστόφορος Κατσιώνης!!!
Ο άτυχος 55χρονος, πατέρας δύο παιδιών, πάλεψε σκληρά αλλά η μάχη ήταν άνιση, δεδομένου ότι ο τραυματισμός του ήταν βαρύτατος κρανιοεγκεφαλικός, ενώ του είχε δημιουργήσει νέκρωση της εγκεφαλικής λειτουργίας! Η απώλεια του Χριστόφορου Κατσιώνη προκαλεί βαρύ πένθος στην οικογένεια των  εργαζόμενων στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.
Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο (μάλλον στην Αγία Τριάδα Χολαργού). Μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη, οι συγγενείς του άτυχου εργάτη, αναμένεται να κινηθούν δικαστικά σε βάρος του Δήμου.

Θυμίζουμε το συμβάν που συγκλόνισε τον Χολαργό, όπως το είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα μας πριν από ττρεις μήνες:
Σοβαρότατο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε πριν από 3 ημέρες στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού με θύμα τον 8μηνης σύμβασης 55χρονο Χ.Κ. ο οποίος εργαζόταν στην αποκομιδή απορριμμάτων!
Συγκεκριμένα την Πέμπτη το βράδυ ενώ το απορριμματοφόρο εκινείτο στην οδό Ναυαρίνου,  ο υπάλληλος Χ.Κ βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, στηριζόμενος στο ειδικό υποπόδιο.
Λίγο πιο πίσω και κάτω από το όχημα, ερχόταν πεζός ο δεύτερος εργάτης του Δήμου. Την ώρα που το απορριμματοφόρο έπαιρνε την στροφή για την οδό Υμηττού ο άτυχος Χ.Κ. έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος. Χτύπησε πολύ σοβαρά τόσο στο κεφάλι όσο και στο στήθος.
Όπως λένε οι πληροφορίες ο οδηγός του απορριμματοφόρου δεν αντιλήφθηκε την πτώση του Χ.Κ. αλλά συνειδητοποίησε τι έγινε, από τις φωνές που του έβαλε ο εργαζόμενος που ακολουθούσε πεζός και είδε τον συνάδελφό του να πέφτει και να χτυπά σοβαρά στο κεφάλι.
Ο βαρύτατα τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό οπου διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασής του. Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες μας για κάποια λεπτά της ώρας χάθηκαν οι παλμοί του Χ.Κ. και οι γιατροί με υπεράνθρβωπες προσπάθειες τον επανέφεραν στη ζωή.
Σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο  "Αγιο Σάββας".
Το περιστατικό έχει θορυβήσει τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και ειδικά τους εργαζόμενους, ενώ έχει διαταχθεί η διενέργεια ΕΔΕ.