Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΔΗΜΑΡΧΕ, ΝΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ! Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!

Η ομάδα μπάσκετ του Χολαργού έγραψε μεγάλη, τεράστια ιστορία. Βρίσκεται ήδη στα σαλόνια της Α1 μπάσκετ μετά τη νίκη της επί του Απόλλωνα Πάτρα με 91-76 πριν από λίγη ώρα, στο κλειστό γήπεδο "Αντώνης Τρίτσης".
Ο Δήμος πρέπει να φωταγωγηθεί απόψε Σάββατο και αύριο Κυριακή. Ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου ζει ιστορικές, μοναδικές στιγμές και ο Δήμαρχος οφείλει να το δείξει στους δημότες και κατοίκους. Και βεβαίως πρέπει να τιμήσει τους παίκτες, τον μεγάλο προπονητή και τη διοίκηση του Συλλόγου. Μας έκαναν όλους υπερήφανους!

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ! ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ 91-76 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ...ΣΑΛΟΝΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ!

Ο μεγάλος θρίαμβος τελικά συντελέστηκε. Ο Χολαργός, η ομάδα του...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Η πληροφορία έπεσε σαν...κεραυνός και θα δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση. Μετά από....

ΑΠΙΘΑΝΟΣ-ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΝΙΣΤΑΣ ΔΙΝΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΣΟΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΒΑΛΝΤΙ! ΒΙΝΤΕΟ

Απίθανο, μοναδικό σόου από έναν εκπληκτικό βιολονίστα, τον Άρα Μαλικιάν. 
Δειτε και ανατριχιάστε. 

ΧΟΛΑΡΓΑΡΑ ΟΛΕ! ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ! ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF (19.00)! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

Απόψε στις 19.00 η ομάδα του Χολαργού σφραγίζει το εισιτήριο στην Α1 του μπάσκετ. Ο προπονηταράς της ομάδας Στέργιος Κουφός μαζί με τους παίκτες αντιμετωπίζουν τον Απόλλων Πάτρας, προηγούνται ήδη με 2-0 νίκες και χρειάζεται μία απλή νίκη για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια του μπάσκετ! Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Μπράβο στα παιδιά, στον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ: "Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις για το θέμα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων έγιναν από τον....

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΩΣΤΑ ΕΥΡΙΠΙΩΤΗ! ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Τα ανησυχητικά σημάδια στις πρόβες για τον "Πολυτεχνίτη κι ερημοσπίτη", όταν έχανε τα λόγια του ρόλου του.
Τα πάνω κάτω ήρθαν στη ζωή του ηθοποιού από τη μία μέρα στην άλλη. Ενώ ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου...

ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ: "ΨΕΥΤΗ-ΨΕΥΤΗ|

Μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέβη στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για ...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ! ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ...ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο...ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ; ΠΗΓΕ, ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ!

Ο Νότης Σφακιανάκης είπε στην Αλβανία ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν να εργαστούν.Εν ολίγοις είπε τους Έλληνες τεμπέληδες ,μια τέτοια δήλωση έκανε και ο τραγουδιστής Μακρόπουλος στην Αλβανία.Αυτοί είναι λοιπόν οι ελληναράδες μας...
Η Ελλάδα σε αφύπνιση

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΠΙΤΙ!

Πρέπει να καθίσει στο σκαμνί αυτός ο πολιτικός αλήτης, το πολιτικό κάθαρμα που υποδούλωσε την Ελλάδα και εξαθλίωσε τους Έλληνες. Διαδώστε το...

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΠΑΤΗ! ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΤΟ...ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΡΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΟΡΟΣ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΒΙΝΤΕΟ

Δήλωση της Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, κ. Ραχήλ Μακρή για την συνάντηση Τσίπρα – Μπουτάρη: Δεν έφταναν δύο μήνες καθημερινών...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝA ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι παίζεται σε βάρος της Ελλάδος, με πρωταγωνιστές τους ντόπιους προδότες σαν τον Τσίπρα, τον Κοτζιά και τους άλλου;ς που χαρίζουν τη Μακεδονία στους Σλάβους. Ο λαός λέει μην τολμήσετε!
Δείτε τι λέει ο ίδιος ο πρωθυπουργός των Σκοπίων:

ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΓΡΥΣΠΟΣ! ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS!

Μέλος του Συνδέσμου προστασίας Παιδιών στον Χολαργό είναι ο Μάρκελος Γρύσπος ο οποίος ήρθε περήφανος και μας έδειξε τα δύο μετάλλια που πήρε στους Special Olympics αγώνες που έγιναν στο...

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ! ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ!

Λάβαμε την παρακάτω ανώνυμη επιστολή από κυρία που υπογράφει ως "ανώνυμη Χολαργιώτισσα" και....

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!@

Αστυνομικός συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του Μπουτάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός υπηρετούσε σε κάποιo....

"Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ"! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!

Στο Αριστοτέλειον Θέατρο, Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη, πραγματοποιείται το 2ο Διεθνές Συνέδριο Επιστημών & Τεχνών Η Οδύσσεια της γνώσεως, Πέμπτη με Κυριακή 24-27 Μαΐου 2018, με θέμα Η Επίθεση προς την Επιστημονικά Τεκμηριωμένη Αλήθεια και οι Συνέπειές της.

Απώτερος Σκοπός

Η προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και δικαιωμάτων όλων των....

ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ: "Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΑΣ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΝΤΙΕΒΡΑΪΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ"!!! ΒΙΝΤΕΟ!

Δεν τα λέμε εμείς, αλλά ο Ραββίνος Μερδοχάϊ Φριζής. Αποκαλύπτει τι πιστεύουν οι εβραίοι για τους μη εβραίους! - "Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..."
Δείτε το βίντεο:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ- Η ΚΛΟΠΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

από τον ΑΝΤΩΝΗ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟ*
«Μας μισούν διότι όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, αυτοί έφτιαχναν....

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!

Κρεμασμένος βρέθηκε νεκρός άντρας αγνώστων στοιχείων στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το seleo.gr, η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε στον...

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: "ΥΠΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ! ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050"! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ!

Και μετά το τέλος του Μνημονίου, η Αθήνα θα παραμείνει σε καθεστώς ...

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΨΑΛΜΟ: "Ψαλμός ΙΗ΄ 18" ΕΙΣ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ. ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! "ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ! Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ...ΛΥΣΗ-ΕΚΤΡΩΜΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Δεν κάνει πίσω στον αλυτρωτισμό της η χώρα των Σκοπίων και φροντίζουν να το δείχνουν κάθε στιγμή. Ο Κοτζιάς όμως, αντί να διακόψει κάθε συνομιλία, όχι μόνο επιμένει, αλλά ουσιαστικά παρακαλάει τον Ντιμιτρόφ να αποδεχτεί το όνομα "Νέα Μακεδονία" ή....

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ, ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!


Θα μας πει κάποιο Μ.Μ.Ε της Θεσσαλονίκης τι δουλειά είχε ο...

ΙΔΟΥ Ο...ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!

Μαύρο χιούμορ ή...μαύρη αλήθεια; Χωρίς σχόλια. Μας το έστειλαν και το αναδημοσιεύουμε.

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ...ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! "ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟ 2022"! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

τίτλος: δικός μας, ρεπορτάζ
Εκπλήξεις έκρυβε η ανάρτηση του επικαιροποιημένου Μνημονίου που....

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ! ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!


Τροχαίο-σοκ σημειώθηκε στις 8:20 στη Μεταμόρφωση, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο.

Το ΙΧ παρέσυρε δύο άτομα που βρίσκονταν στη στάση, ενώ...

ΕΣΥ ΛΑΕ ΣΦΙΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ! ΒΑΓΓΕΛΑΚΙ (ΓΕΕΘΑ) ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Ο ΜΠΟΥΦΕΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ; ΦΟΥΣΚΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΣ!

Εσύ Λαέ σφίξε το ζωνάρι…. Δείτε τι καταβρόχθισαν στον εορτασμό της επετείου  του Κινήματος του Ναυτικού …Βαγγελάκη, ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ;;;;; ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ……. ;;;;


ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ! ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!

Διαβάστε καλά. Ο Ιωάννης Παπαζήσης που έκανε την ανάρτηση σημειώνει: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΣ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΗΝΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ...

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ 21 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

Χειροπέδες σε πολυμελές κύκλωμα διαρρηκτών. Λειτουργούσαν σύμφωνα με πρότυπα της γεωργιανής μαφίας.

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκληματικά δίκτυα, που διέπραττε συστηματικά διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων σε διάφορες περιοχές....

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 6.500 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ: " Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑΙ"! ΑΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ "ΚΑΕΙ" Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Οι 6500 "αληθινοι" Μακεδόνες έδωσαν τα χέρια και έστειλαν σαφές....

ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ 49 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΑΡΗ ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ! ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΒΙΝΤΕΟ.

Ελλάς 2018! Ο υβριστής του Ποντιακού Ελληνισμού Μπουτάρης, που δηλώνει ότιι "χέστηκε αν ο Κεμάλ στότωσε χιλιάδες Έλληνες του Πόντου ή όχι", δεν τιμωρείται. Τιμωρούνται όμως αυτοί που τον προπηλάκισαν και μάλιστα ζητούν συγγνώμη κλαίγοντας! 
Το ρεπορτάζ του Πρωτου Θέματος αναφέρει για το επεισόδιο και την καταδίκη των κατηγορουμένων: 
Ποινή φυλάκισης 21 μηνών  στον 20χρονο σπουδαστή κομμωτικής- Από....

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ" ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ! ΤΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΔΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ: "ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΙΩΣ..."!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οδηγούμαστε στην μεγαλύτερη ταπείνωση από συστάσεως του ελληνικού κράτους και όχι μόνο. Θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη ντροπή από την ύπαρξη του ελληνικού έθνους. Ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει στο όνομα "Μακεδονία του Ίλιντεν". Το επιβεβαίωσε ο...

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΣΙΡΛΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ..."ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ" ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗ, ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΓΕΡΩΧΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΜΜΑ!

Δείτε παράστημα και αγέρωχο, ευθυτενές βλέμμα των δύο στρατιωτικών μας. Γενναίοι, αλύγιστοι μπροστά στους Τουρκαλάδες που τους έχουν με τις χειροπέδες. Οι Έλληνες δεν λυγίζουν. Μιλάμε για τους Έλληνες και όχι για τους πολιτικούς τσίρλες τύπου Τσίπρα και Καμμένου. 

Το ρεπορτάζ που ακολουθεί από το Πρώτο Θέμα. 
Νέα, προκλητική άρνηση αποφυλάκισής τους με το αιτιολογικό ότι είναι...

ΕΝΦΙΑ, Η ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΥ!


ΕΝΦΙΑ, η εισπρακτική επιτυχία της Μεταπολίτευσης
Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος που υπολογίζεται άδικα και εφαρμόζεται ...

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ "ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ" ΤΟΝ "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ"! ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ "ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ"! ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΒΕΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ"!

Φανταστείτε τι θα κάνουν αυτά τα "Μωρά" όταν ... μεγαλώσουν!!!
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com

Η δήλωση ...
Ο κ. Τόσκας έκανε λόγο για πρωτόγονη πολιτική σκέψη των μελών του....

Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΙΛΟΤΟ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΝ...ΡΑΓΙΑΔΕΣ! ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ 80 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ! 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΗΛΙΑΚΗ!

τίτλος: δικός μας, ρεπορτάζ militaire.gr
Ο Κώστας Ηλιάκης δεν σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα. Δολοφονήθηκε από Τούρκο πιλότο. Ο οποίος ήταν στα χέρια μας και είχαμε κάθε δικαίωμα να τον συλλάβουμε και να τον δικάσουμε. Τον...

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΑΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! ΠΕΡΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ!

Χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση, διαδικτυακή εταιρεία, από σήμερα το πρωί ξεκίνησε εργασίες στο διαδίκτυο, στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, απ'όπου εκπέμπει και ο σταθμός 
http://www.eoellas.org/webradio/. Έτσι απόψε, η εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" δεν πρόκειται να μεταδοθεί, λόγω...νέων οπτικών ινών που περνούν υπογείως. 
Έτσι, ο...δαίμονας του διαδικτύου έβαλε το...χεράκι του και δυστυχώς δεν θα είμαστε απόψε κοντά σας. Με μεγάλη μας λύπη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα. 

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ: Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΕΚΑΝΕ GAY ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ!

Ο Πάπας Φραγκίσκος αναγνώρισε πως η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή, αλλά σεξουαλικός προσανατολισμός που δίνει ο Θεός στους ανθρώπους, σε συνάντηση με θύμα κακοποίησης από κληρικό.

Ένα εκ των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης από κληρικό, ζήτησε από...

ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ; ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ 10 ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!

Δείτε εικόνα, δείτε χάλι. Τα πουλημένα πολιτικά τομάρια, ξεπουλάνε τον δημόσιο πλούτο της χώρας, ξεπουλάνε στους τοκογλύφους την λιγνιτική μας περιουσία, αυτή που πλήρωσε ο λαός με το αίμα και ιδρώτα του. Και για να γλιτώσουν από την λαϊκή οργή και τους εργαζόμενους της ΔΕΗ οι οποίοι οσονούπω θα δουν τον δρόμο της εξόδου γιατί έρχονται οι "επενδυτές", έχουν βάλει τους αστυνομικούς να κυκλώσουν με...10 κλούβες το υπουργείο! Που σας κατάντησαν ρε αστυνομικοί; Να γίνετε φύλακες των προδοτών! 

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΥΤΑΦΙΔΗΣ: "ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ Ο,ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ;"! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΑΥΓΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ! ΒΙΝΤΕΟ

Να μην ψηφίσει τον όρο «Μακεδονία» ζήτησε ένας πολίτης από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, στο περιθώριο...

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΡΤΑ! Ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ: "Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ"!

Νέο «χτύπημα» πολιτικού περιεχομένου από τον πρώην ποδοσφαιριστή ....