Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΨΥΧΡΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ 40% ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ! ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!

Δείχνουν πλέον το εγκληματικό τους πρόσωπο χωρίς κανένα ενδοιασμό για την κοινωνική κατακραυγή! Δεν έχουν πια ίχνος ντροπής. Οι...

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: "ΗΡΘΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ..."! Ο ΧΑΡΗΣ ΟΜΩΣΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ! ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!!

Συνέντευξη-καταιγίδα του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου στην εφημερίδα "Αντίλογος Χολαρργού και τον Κώστα Δεληγιάννη η οποία ενδεχομένως να σηματοδοτήσει εξελίξεις στον δήμο Παπάγου-Χολαργού. 
Διαβάστε τη...

Ο....ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΘΑ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΓΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ! ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΒΟΡΡΑ ΣΤΟΝ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ!

Σοβαρό θεμα εχει δημιουργηθει τις τελευταιες ωρες με τα προσωπικα δεδομενα οσων ψηφισουν στις εκλογες της Νεας Δημοκρατιας.
Ενα θεμα που....

ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ'.

Ο Τσίπρας παρέλαβε μια Ελλάδα καθαρή, και μαζί με Τασίες-Σίες, και όλο αυτό το Σιωνιστικό υπόβαθρο του ΣΥΡΙΖΑ, το ανθελληνικό συναπάντημα του ΣΥΡΙΖΑ, την κατάντησε την Ελλάδα χωματερή, γεμάτη από εισβολείς Ασίας&Αφρικής.
Μέχρι από το Μαρόκο του Βασιλέως Χασάν, ήλθαν εδώ...

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! "Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ"! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

O Γιώργος Επιτήδειος, ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, σε πρόσφατη ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο μίλησε για τη λαθρομετανάστευση στην...

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...

Την παντοκρατορία των Ελλήνων στις θάλασσες αποδεικνύει περίτρανα η τελευταία ετήσια επετηρίδα“Lloyd's List Top 100” για το 2015 η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα την Τετάρτη. Σύμφωνα με αυτή οι στόλοι που ελέγχονται από Έλληνες εφοπλιστές φτάνουν τους 335 εκατ. τόνους dwt, ξεπερνώντας κατά 60 εκατ. τόνους από την δεύτερη Ιαπωνία ενώ η τρίτη...

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο...ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ! Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟ, ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟ!

Σεβαστιανὸς τῶν πλάνης σεβασμάτων,
Καταφρονήσας τύπτεται τὸ σαρκίον.
Ὀγδοάτῃ δεκάτῃ Σεβαστιανὸς ῥοπαλίσθη.
Βιογραφία
Ο Άγιος Σεβαστιανός γεννήθηκε στα Μεδιόλανα της Ιταλίας, το 250 με 256 μ.Χ. Οι γονείς του τον...

ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΕ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ! ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ!

Ο τουρκικός στρατός εισβάλει σε σπίτια πολιτών στις πόλεις Σιλόπι και Σίσρε της νοτιοανατολικής Τουρκίας,κάνοντας αγριότητες. Από το βράδυ...

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ! Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (;)

Έντονη σκέψη από τον Σαββίδη να "χτυπήσει" τους "ερυθρόλευκους" με....

ΑΓΡΟΤΗΣ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ! ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΟΖΑΡΕΙ ΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ OUTFIT, ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ!!! ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ...ΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΕΣ!

Ο Στάθης Στιβακτάκης έβγαλε τις παραδοσιακές κρητικές βράκες και τα άρβυλα, άφησε τη γκλίτσα του στο σπίτι, και έκανε αυτό που πριν από...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

Και όμως, αν και είναι ο πρώτος σε ψήφους του ΛΑ.ΟΣ., αν και είναι δεξί χέρι του Καρατζαφέρη, ο Κωστής Αϊβαλιώτης στηρίζει (και μάλιστα με πάθος) έναν υποψήφιο της ΝΔ για την προεδρία του κόμματος. 
Δείτε τι λέει ο ίδιος:

ΣΟΚ! ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ!

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΤΜΉΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ"
Σοκαρίστηκε είναι όσα μας αποκάλυψε Αιγύπτιος Χριστιανός ο οποίος βρίσκεται εδώ και μερικά χρόνια στην Ελλάδα....

SOS! ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ!

111 έτη μετά την ηρωική θυσία του Παύλου Μελά, η οικία του στην Κηφισιά, συνεχίζει να παραμένει ερειπωμένη...

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SUPER MARKET ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ή ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ DEAL!

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για το πολυκατάστημα Βερόπουλος. Ο χρόνος δεν είναι υπέρ του, ειδικά μετά το ναυάγιο της ...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΓΙΑ 4ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ! ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΠΟ ΣΗΨΑΙΜΙΑ ΛΟΓΩ ΟΞΕΙΑΣ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ!

Σύμφωνα με το lesvosnews.net και όσα αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ένα τετράχρονο κοριτσάκι, προσφυγόπουλο από τη Συρία έχασε χθες στο νοσοκομείο τη μάχη με το θάνατο. Όπως έγινε γνωστό μεταφέρθηκε από τον καταυλισμό του Καρά Τεπέ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με συμπτώματα υψηλού πυρετού και αιμορραγικό...

15 ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Σύμφωνα με το thestival.gr, δεκαπέντε βόμβες μολότοφ εναντίον της αστυνομικής φρουράς στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, εκτόξευσαν κουκουλοφόροι τα ξημερώματα! Σημειώνεται ότι το τουρκικό....

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ!!!

Το παιχνίδι είναι για μια ακόμη φορά... σημαδεμένο! Ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ θα είναι αυτός ο...

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ! ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ! 13 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ 100 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Η ελληνική ναυτιλία για μια ακόμη φορά έδειξε την παγκόσμια δύναμή της. Όμως, οι εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, οι εχθροί της Ελλάδος που βρίσκονται εντός της ΕΕ θέλουν να την τσακίσουν και αυτή. Γι’ αυτό τον λόγο μέσω του Τσίπρα ετοιμάζουν μέτρα για την εξόντωσή της.
Ο Τσίπρας παίζει τον πιο δόλιο ρόλο για τη διάλυση...

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ: "ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ"! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! "ΣΚΟΤΩΝΕΙ" ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ GAY!

Με πρωτοφανή τρόπο επιτέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης στους Πολύτεκνους της Ελλάδας, απαντώντας σε έντονο ...

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ: "ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ! ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ"!

Οι δημοσιογράφοι Μάκης Βραχιολίδης και Γιάννης Παπαζήσης (κάτω φωτό) 
κατέθεσαν επιστολή-βόμβα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον συνεταίρο του στην κυβέρνηση, υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο (πιο κάτω ο αριθμός πρωτοκόλλου της επιστολής, όπως εκδόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου) και τους θέτουν προ των ιστορικών ευθυνών τους. Τους προτείνουν συγκεκριμένες σωτήριες λύσεις για.....

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ! ΤΑ'ΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟ "ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΑΥΤΙ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Αυτοί υποτίθεται ότι κυβερνούν; Για σφαλιάρες τους έχουν στην Ευρώπη και ό,τι τους διατάξουν  κάνουν. Μόλις πάνε να σηκώσουν ανάστημα και...

17ΧΡΟΝΟΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΡΑΧΟΪ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μαριάνο Ραχόι βρισκόταν στην πόλη Pontevedra στο πλαίσιο της...

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”

Την περίοδο κατά την οποία η χώρα μας εισήλθε στον καταραμένο χορό των Μνημονίων, καταστράφηκε ολοσχερώς η Οικονομίας μας. Κατ΄ αυτήν την περίοδο η επιχειρηματικότητα οδηγήθηκε στα τάρταρα και ο...

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ: ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ!

Επιστολή-καταπέλτη με την οποία διαδηλώνει την αντίθεσή του για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ των ομοφυλόφιλων ζευγαριών απέστειλε ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.
"Επιχειρείται στον τόπο μας η από το παράθυρο νομιμοποίηση ενός...

ΦΟΒΕΡΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΓΙΑ...ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ!

Ένας ήταν ο Καποδίστριας! Ίσως γι΄αυτό τον ...φάγανε! Διαβάστε τι...

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ο ΔΟΚΜΕΠΑ!

Το πρόγραμμα των 3ήμερων εορταστικών εκδηλώσεων του ΔΟΚΜΕΠΑ δόθηκε....

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΤΙΓΚΑΣ: "ΔΙΝΟΥΜΕ 360.000 € ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΠΗ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ-ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;"



                                              17 Δεκεμβρίου 2015

Δίνουμε 360000 €  για μελέτη του ΚΑΠΗ
Ενώ Υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ - ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ;
Τι συμβαίνει Κύριε Δήμαρχε;
Κύριε Δήμαρχε,
η εφημερίδα " Αντίλογος " αναφέρει σε πρωτοσέλιδο άρθρο της, το οποίο αναδημοσιεύει το site “Ανεξάρτητος Διπλωματικός Παρατηρητής ", ότι  η μελέτη του κτιρίου ΚΑΠΗ-Πολυιατρείων της Δημοτικής  Κοινότητας Παπάγου για την οποία προκηρύξατε διαγωνισμό, είχε ήδη εκπονηθεί από το 2009 !
Η μελέτη την οποία η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει αποφασίσει...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Εντυπωσιακό αυτό που πραγματοποιείται στην Αγία Τριάδα Χολαργού...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2016 ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ! ΤΟ...ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Επιμέλεια: Χρήστος Θ. Παναγόπουλος
Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο κατώφλι του 2016, μιας χρονιάς που κουβαλά μαζί της σκληρά μέτρα που θα δοκιμάσουν πολύ σοβαρά τις αντοχές τόσο των κυβερνώντων όσο και των κυβερνωμένων. Είναι αυτό που ήδη στους κύκλους ορθά σκεπτόμενων οικονομολόγων περιγράφεται ως «έτος της Μεγάλης Σφαγής».
Ο χαρακτηρισμός που αποδίδεται στην καινούργια χρονιά, μόνον...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΤΟ'ΣΚΑΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ! ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΒΙΝΤΕΟ.

Αυτό έγινε πρώτη φορά σε υποδοχή Πρωθυπουργού
Με τις λεμονόκουπες θα παίρνουν τον Τσίπρα όπου και να πηγαίνει. Δεν μπορεί πλέον να κυκλοφορεί ελεύθερος και θα έχει μόνιμη την  αστυνομική προστασία, αν και μέχρι πρότινος δήλωνε ότι δεν θα τη χρειαστεί ως πρωθυπουργός! 
Σύμφωνα με το alithia.gr, ο Αλέξης Τσίπρας αισθάνθηκε την ανάγκη να κρυφτεί από τους πρώην συντρόφους του, που τον περίμεναν με ένα....

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΩ!!! ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!

Έκθεση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Κω με τους χιλιάδες εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας, συνέταξε το Συμβούλιο της Ευρώπης. Τα συμπεράσματα της έκθεσης συζητούνται σήμερα στην συνεδρίαση της Επιτροπής  Μετανάστευσης και Προσφύγων...

ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (;)

Η εφημερίδα “Βild” με δημοσίευμά της “ανατρέπει” την Ελληνική Κυβέρνηση...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΔΝΤ! ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ....

Το ΔΝΤ παραδέχτηκε σαν να μην συνέβη τίποτα πως απλά έκανε λάθος το 2010 και πως δεν έπρεπε να πραγματοποιηθεί εσωτερική υποτίμηση. Έλεος. Το λάθος τους κόστισε ανθρώπινες ζωές το σκέφτηκαν ποτέ αυτό; Μιλούν λες και έκαναν λάθος σε μια διακόσμηση. Συγκεκριμένα...

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΠΩΣ «ΚΑΤΙ» ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έκπληξη και ανησυχία προκαλεί στην Άγκυρα η είδηση ότι αυτές τις μέρες ο αρχηγός των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης και της...

"ΦΑΡΜΑ ΝΑΞΟΥ"! ΜΙΑ...ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ! ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!

Η ΦΑΡΜΑ ΝΑΞΟΥ είναι μια νέα επιχείρηση στην Δημοτική Αγορά Καλλιθέας, Δαβάκη και Πλάτωνος 5, τηλ. 210-9576796. 
Όμως είναι...Χολαργιώτικη επιχείρηση, μια και ο ιδιοκτήτης της Στέλιος...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ! ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...

«Νόμιζα ότι βρισκόμουν σε αφρικανική χώρα»

Του Ανδρέα Γιαννόπουλου
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣΝόμιζα ότι βρισκόμουν σε αφρικανική χώρα». Τάδε έφη ο εκ Λιθουανίας  Ευρωπαίος Επίτροπος Υγείας για τη χώρα μας, αναφερόμενος σε όσα είδε στη  Λέσβο και τον τρόπο – μη – υποδοχής των προσφύγων από το ελληνικό κράτος. Δεν είναι ο μόνος ξένος επισκέπτης της Ελλάδας που νιώθει κάτι ανάλογο. Και δεν αφορά αυτή η εντύπωση έκτακτες καταστάσεις όπως η προσφυγική  κρίση...

ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ!

Δίνουμε το ντοκουμέντο της διαλογικής, δημόσιας σύγκρουσης του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού ώστε να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις για όσα αποκαλύψαμε...

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΝΔ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ!

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και μετά από δημοσκόπηση που έγινε εντός της ΝΔ, φαίνεται ότι το αποτέλεσμα δεν ανατρέπεται με τίποτε...

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ! ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΑΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

Ακόμη ένα δράμα θα παιχτεί, αυτή το φορά με γνώμονα τα εθνικά θέματα! Ο Τσίπρας είναι σίγουρα ότι θα είναι ο πρωθυπουργός που θα ξεπουλήσει και το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Μαζί με τον Καμμένο έχουν συμφωνήσει στο σύνθετο όνομα (Άνω Μακεδονία ή Βόρεια Μακεδονία) και απλά εμφανίζεται στο σικέ παιχνίδι ο Γκρουέφσκι να κάνει το βήμα υποχώρησης. Στην ουσία όμως πρόκειται για παράδοση...

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ!!

Πριν από 2 χρόνια την ίδια ακριβώς ημερομηνία (16/12) γράφαμε κάτι ενδιαφέρον για τον Γιάννη Κεχρή. Πατήστε...

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΘΑ...ΞΕΡΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!

Ο Τούρκος ΥΠ. ΕΞ. Τσαβούσογλου δήλωσε στην Corriere della Sera...

"Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ"!

«Φωτιά» έχει πάρει το διαδίκτυο από δύο νέες φωτογραφίες, που σύμφωνα με τους συνομωσιολόγους, αποτελούν απόδειξη ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας είναι ηλικίας άνω 100 ετών, ενώ η εξωτερική του εμφάνιση του παραμένει η ίδια.
Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου και φέρουν...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ "LASER" ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Επιτέλους ελληνικέ λαέ. Ας κάνουμε τώρα την αντίστασή μας! Είναι η ευκαιρία να πούμε πάλι ΟΧΙ και να ορίσουμε εμείς τις τύχες μας! ΟΜΑΔΙΚΌ ΟΧΙ στις νέες ταυτότητες της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων. Τους Έλληνες τους έχουν για πειραματόζωα σε όλα τα επίπεδα! Αφού μας μακέλεψαν με τα Μνημόνια, τώρα θα μας περάσουν από το Laser-τσιπάκι...

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΣΙΠ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΑΣ...ΦΟΡΑΝΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

Οι νέες ταυτότητες, κατ΄εντολή των παγκοσμιοποιητων,
που θα περιέχουν και τα τσιπαρισμένα/βιομετρικά στοιχεία του κάθε κατόχου ετοιμάζονται.
Η είδηση έχει ως εξής Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι πρέπει να έχουμε μία ταυτότητα σύγχρονη που να έχει αξιοπιστία ως έγγραφο που να μην μπορεί να πλαστογραφηθεί εύκολα, επομένως προχωράμε. Υπάρχει κάποιο....

ΤΑ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑ ΕΠΙΒΑΤΗ! ΖΗΤΩ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!

Σχόλιο δικό μας: Πανηγυρίστε! Αυτή δεν είναι μια απλή αριστερά! Είναι η εθνοσωτήριος κυβέρνηση Τσίπρα! Ο ηγέτης που φέρνει την ανάπτυξη σε χρόνο ρεκόρ!
Τα αεροδρόμια αυτά εξυπηρέτησαν το 2014 22 εκατομμύρια επιβάτες και...

ΣΟΚ! Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ & ΚΑΠΗ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΠΙ ΞΥΔΗ!

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ 2009! ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ νυν ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ   300 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ...ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ! 
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!  
Σχόλιο δικό μας: Επειδή μερικοί ρωτούν για ποιο λόγο στρεφόμαστε κατά του Δημάρχου δημοσιεύοντας τέτοιες αποκαλύψεις , υπογραμμίζουμε ότι: δεν στρεφόμαστε σε καμία περίπτωση κατά του Δημάρχου. Όπως όλα τα sites, αλλά και τα τηλεοπτικά κανάλια ή οι ραδιοφωνικοί σταθμοί αναγιγνώσκουν και επισκοπούν τον Τύπο, το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Όταν μια εφημερίδα βγαίνει με αποκάλυψη-βόμβα, εμείς πρέπει να κάνουμε τον...Κινέζο ή τον...νεκροθάφτη; Μια εφημερίδα αποκαλύπτει, διαμορφώνει εξελίξεις και το δημοσιογραφικό μας λειτούργημα απαιτεί να αναδημοσιεύουμε τα του τοπικού Τύπου. 

Δεληγιάννης: Κύριε Στάικε πληροφορηθήκαμε ότι έχετε καταθέ­σει στον Δήμο μας την μελέτη κατασκευής του Πολυιατρείου - ΚΑΠΗ που πρόκειται να ανεγερθεί επί της οδού Εθνικής Αμύνης. Και μάλιστα υπό....

ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ!

Στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» νοσηλεύεται ο βουλευτής της ΝΔ...