Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ

Μεγάλη επιτυχία για τη γιορτή τσικουδιάς η οποία βρίσκεται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη στο 1ο Λύκειο Χολαργού.
 Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Γεωργία Πολιτάκη (δεξιά), με την μουσουργό Μιμή Ρουφογάλη
Το σχολείο το οποίο τελεί υπό κατάληψη δόθηκε από τους μαθητές στομν Σύλλογο Κρητών Χολαργού-Παπάγου και άνοιξε από χθες για την προετοιμασία της γιορτής. Το καζάνι για την τσικουδιά πήρε αμέσως μπρος, την εκδήλωση γέμισαν οι πάγκοι με τα χίλια καλούδια (από μουσταλευριά μέχρι φρεσκοψημμένο κρέας) και ο κόσμος κατέκλυσε τον προαύλιο χώρο του Λυκείου. Ο λεβέντικος χορός κάτω από τις κρητικές μελωδίες του μουσικού συγκροτήματος, ανέβασε το κέφι στα ύψη. 
Η Πρόεδρος  κα Πολιτάκη και το ΔΣ του Συλλόγου Κρητών Χολαργού Παπάγου έφεραν σε πέρας με απόλυτη επιτυχία μια ακόμη εκδήλωση. 
 Ο Χολαργιώτης Νώντας δεν ...άντεξε και την...άραξε πάνω από τις χοιρινές μπριζόλες!
Συγχαρητήρια και πάλι.
Ο Γιάννης Κεχρής δεν σταμάτησε να δέχεται τηλεφωνήματα, σχετικά με την υποψηφιότητά του για την οποία εργάζεται νυχθημερόν.

ΠΟΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ...ΟΠΙΣΘΙΑ;

Αν και έχει πατήσει τα 47 της διαθέτει αναλογίες 20χρονου φωτομοντέλου. Δαπανά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο. 


ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!


ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ! ΦΟΒΟΣ ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΗΓΜΑ!
Χουλιάρας: Είχε να κάνει «6άρη» σεισμό στην Ελλάδα από το 2011. Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα έκανε πολύ ισχυρό σεισμό. Το είχα πει κι εγώ και ο Τσελέντης ότι οι «6άρηδες» λείπανε. Υπήρχε απώλεια μεγάλων σεισμών, οπότε έγινε αυτός. Κι ευτυχώς που έγινε σε υποθαλάσσια περιοχή, σε βάθος 60 χιλιομέτρων  που έφυγε μια τεράστια ποσότητα ενέργειας κι έφυγε ανώδυνα. Όπως είδατε δεν έπληξε κατοίκους  και κατοικημένες περιοχές ή κατασκευές, αλλά η φύση λειτούργησε με θετικό τρόπο χωρίς να πλήξει τους ανθρώπους. Έχουμε το ευτύχημα στην Ελλάδα να μας σώζει η θάλασσα.  Από ‘κει και πέρα η περιοχή είναι γνωστή και πάρα πολύ επικίνδυνη, το δε 365 μ.Χ. είχε δώσει το μεγαλύτερο τσουνάμι στην Μεσόγειο. Ευτυχώς, αυτός ο σεισμός δεν ήταν  τόσο δυνατός ώστε να δημιουργήσει επιπλέον ένα τέτοιο φαινόμενο (τσουνάμι) αλλ΄ αυτό που πρέπει να επισημάνω είναι ότι η περιοχή είναι γνωστή για τους πάρα πολλούς και καταστροφικούς σεισμούς στην ιστορία.  Επαναλαμβάνω είναι ευτυχές το γεγονός ότι ο σεισμός έγινε σε πολύ μεγάλο βάθος στη θάλασσα,  μακριά από κατοικημένες περιοχές κι έφυγε τεράστια ενέργεια που έπρεπε να φύγει και τη χρειαζόμασταν.

Αυτός είναι ο κύριος σεισμός, έτσι; Περιμένουμε άλλους μικρότερους;

Χουλιάρας:  Όσο περνάνε οι ώρες μειώνονται και οι πιθανότητες  να μην είναι ο κύριος σεισμός. Από έναν σεισμό 6,2 ρίχτερ σπάνια έχουμε μεγαλύτερους, γιατί μετά πάμε για «8άρηδες». Οι πιο πολλές πιθανότητες λένε ότι αυτός είναι ο κύριος σεισμός. Βέβαια, αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Αν ο μη γένοιτο  γίνει μεγαλύτερος σεισμός υπάρχει πιθανότητα να είναι σε χαμηλότερο βάθος; Δηλαδή στα 30 ή στα 20 χιλιόμετρα;

Χουλιάρας:  Δεν μπορώ να κάνω επιστημονικά σενάρια. Επιστημονικά σενάρια τα κάνουν άλλοι όχι εγώ.

Σε ποιο ρήγμα ανήκει αυτός ο σεισμός;

Χουλιάρας:  Ανήκει στην ζώνη εκεί όπου η Αφρική πάει  κάτω από την πλάκα του Αιγαίου, στη ζώνη σύγκρουσης των δύο πλακών, Αφρικανικής και Ευρασιατικής. Ακριβώς σε αυτό το σημείο έγινε και γι’ αυτό έχουμε τεράστιους σεισμούς.

Αυτός ο σεισμός μπορεί να ενεργοποιήσει άλλο ρήγμα;

Χουλιάρας:  Βεβαίως μπορεί, γι’ αυτό παρακολουθούμε τυχόν μετατόπιση σε γειτονικά ρήγματα.

ΔΟΥΛΕΜΑ; ΕΠΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

σχόλιο Γ.Θ : Χριστιανός στα αλήθεια ή στα παραμύθια; Εμείς ευχόμαστε και θα προσευχόμαστε να είναι Χριστιανός και να αποδείξει ότι το (Ρωμαίικο) αίμα νερό δεν γίνεται... Και κάτι ακόμα, μακάρι να γίνει όπως ο Γκορμπατσόφ, που εκ των έσω διέλυσε την αντίχριστη Σοβιετία. Έτσι και ο Σαμαράς να γίνει ο δούρειος ίππος, που εκ των έσω θα διαλύσει το ψευτορωμαίικο. Έως τότε εμπιστοσύνη μόνο στο Χριστό.
Αφησε εκτός όλους τους συνεργάτες του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι κάνει ο πρωθυπουργός επί δέκα λεπτά μέσα στον Πανάγιο Τάφο με μοναδική παρέα τον Πατριάρχη. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη πολλοί απόρησαν για την μακρά προσευχή του Ελληνα πρωθυπουργού. Γράφει χαρακτηριστικά στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος: «Δέκα λεπτά έμεινε στον Πανάγιο Τάφο ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς προσευχόμενος. Γιατί και για ποιους προσευχήθηκε ουδείς το γνωρίζει. Εκείνο που έμαθα είναι ότι μαζί του ήταν και ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος. Οπως με πληροφόρησαν, οι υπουργοί που συνόδευαν τον κ. Σαμαρά στην επίσκεψή του στο Ισραήλ δεν πήγαν μαζί του στον Πανάγιο Τάφο, έμειναν έξω στον χώρο του Ναού της Αναστάσεως, αφού ο Πατριάρχης ήθελε να είναι μόνος του ο κ. Σαμαράς. Πήγαν εκεί αργότερα για να προσκυνήσουν αφού αποχώρησε ο κ. Σαμαράς. Το δεκάλεπτο αυτό έβγαλε όμως τον Πρωθυπουργό έξω από το πρόγραμμά του και καθυστέρησε στο ραντεβού του με τον πρόεδρο του Ισραήλ κ. Σιμόν Πέρες.».
iefimerida.gr, yiorgosthalassis.blogspot.com

ΣΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! Ο ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ Γ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ...

Ισχυρότατος σεισμός πάνω από 6 ρίχτερ στην Κρήτη σε πλάκα εξαιρετικά επικίνδυνη ο οποίος στο παρελθόν έχει προκαλέσει ισχυρότατο τσουνάμι. 
Σε λιγο σημαντικές δηλώσεις του σεισμολόγου Γεράσιμου Χουλιάρα., Μόνον εδώ!

ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΖΩΟΦΙΛΗ κ.ΜΕΛΕΤΗ ( αστέρας του ΣΤΑΡ) ..Την έπαθε από σκύλο! Εμείς δε που γράψαμε ..προσοχή στα αδέσποτα ..κινδυνεύουν.. μηνυθήκαμε από αργόσχολες κυρίες... σωματείων εικονικών-σφραγίδων-.. διότι τάχα προτρέπουμε τον κόσμο ..να ρίχνει φόλα. Διαβάστε :

Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΑ ΠΗΡΕ ...ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ! ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΚΥΛΟΣ!

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ζωόφιλη. Άλλωστε δεν έχει κρύψει ότι στο σπίτι της έχει αρκετά ζώα....
Η παρουσιάστρια όμως μπορεί να εκνευριστεί με ιδιοκτήτες άλλων ζώων, οι οποίοι τα αφήνουν ελεύθερα ενώ είναι άγρια. Η Ελεονώρα Μελέτη περιέγραψε το απίστευτο περιστατικό που έζησε εχθές, όταν περπατούσε στον δρόμο με τον σκύλο της, ο οποίος έχει τρία πόδια. 
Δείτε το video:



ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΪΚΗ -ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΈΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ; Η μανδάμ Πουλτίδου και η ασφαλίστρια πρόεδρος του γραφικού σωματείου; 
΄Αλλη μια δημοσιογράφος μιλάει για τα αδέσποτα... η Μελέτη, ή -το χειρότερο- δεσποζόμενα σκυλιά που επιτίθενται στους περαστικούς... Κι ο δημοσιογράφος που κατάγγειλε το φαινόμενο μηνύθηκε από το σωματείο αυτό-νταβατζής προστασίας των Ζώων... 
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΆ ΜΑΣ για τους συλλογικούς ...προστάτες της πλάκας των ζώων... ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ -ΑΥΡΙΟ  σας βγάζουμε ζωντανό λαβράκι...

ΚΑΙ συμπληρωματικά σας δίνουμε και τούτο, που μας εστάλη με e-mail: (Δεν είναι ανώνυμος, έχουμε το όνομά του. Ο άνθρωπος ξεβρακώνει τους ψευτοσκυλόφιλους των Σωματείων!

ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ... ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥΣ... 
(περιμένετε σας έχουμε κι άλλες αποκαλύψεις τις ...νταβατζούδες (συμπτωματικά είναι αργόσχολες κι ερωτικά πεταμένες...  γυναίκες... )προστασίας των τετραπόδων... ΄ΨΥΧΕΣ που ψάχνονται ...μέσα από τα τετράποδα..Συμπάσχουμε, αλλά να μην μας κουνιούνται με τον θρασύτατο ζήλο που τις διακρίνει , μια και δεν έχουν στη γκρίζα ζωή τους να παίξουν με  κάτιτις ...άλλο για να αναζωογονηθούν! Έτσι μανδαμίτσες μας; Κατανοούμαστε; Παραπείρατε φόρα... τέως φοραδίτσες μας!!

Λάβαμε το πιο κάτω  ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ μήνυμα:

"Καλησπέρα σας, 
Σχετικά με το άρθρο σας για τα εξωφρενικά που συμβαίνουν με τις δήθεν φιλοζωικές , θα μπορούσατε να αποταθείτε στα κάτωθι Site και ίσως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Να δημιουργηθεί και δικο μας αίτημα για την συλλογή υπογραφών απο όλο τον κόσμο. Ειναι ελεύθερο στο 
Avvaz.org. Αλλα και στα υπόλοιπα δέχονται υποδείξεις και γενικά έχουν δείξει οτι ειναι ευπρόσδεκτοι .
info@mercyforanimals.org,    humanesociety@hsus.org,
avaaz@avaaz.org και actionalerts@care2.com , 

Όπου αν έρθετε σε επαφή μαζι τους , θα σας ενημερώσουν με ποιο τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε , η τι κινήσεις  (αν) έχουν κάνει οι ίδιοι για το συγκεκριμένο θέμα .
Προσωπικά ειμαι μέλος τους , αλλα δυστυχώς δεν γνωρίζω καλα Αγγλικά για να μπορέσω να διαχειριστώ κάτι παραπάνω.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία  και χαίρομαι που κάποιοι απο μας παραμένουν Άνθρωποι.

Νά´στε καλά."


Σ΄ευχαριστούμε φίλε μας ....Αξιοποιούμε ήδη τις πληροφορίες σου!

ETΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ-ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ!

ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ! ΤΑ εξαπτερυγα ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ! ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ.. ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!..ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΜΑΣ ...ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ! 

ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ"..ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...

ΓΡΑΦΟΥΝ (σε σημερινό τους δημοσίευμα (11.10.13) ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ
 ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ... ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑ Γ.ΜΠΟΜΠΟΛΑ ...ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΎ.

ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ...ΣΙΦΗΡΟΥ ΑΝΔΡΟΣ!
Μας δουλεύει σταθερά. Δεν έχει συλληφθεί ακόμη!
Διατέλεσε όμως ευκλεής πράκτωρ της Σοβιετικής
Ένωσης που τον σίτιζαν με παραδάκι
για να εκδώσει στην Ελλάδα..
ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ!
..Που δεν φτούρησε βέβαια! Ως γνωστον
ο τσίφτης.. είναι ΜΝΗΜΟΝΙΑΣΚΟΣ!






  

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΚΡΙΖΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ-ΓΚΡΙΖΩΝ -ΧΑΒΑΛΕ 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ !

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ 
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ 
ΕΘΝΟΥΣ
-ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Το γκέτο του Αγιου Παντελεημονα
ΣΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΚΕΙΝΩΝ 
ΠΟΥ "ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ 
ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ!


ΤΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ... :


...ΝΈΑ ΣΕΛΊΔΑ, ΑΡΓΆ ΑΛΛΆ ΣΤΑΘΕΡΆ, ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΓΥΡΊΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΉ 


Ο Αγιος Παντελεήμονας χωρίς τη Χρυσή Αυγή

ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΉΜΟΝΑ, Η ΠΟΛΎΠΑΘΗ ΑΥΤΉ ΣΥΝΟΙΚΊΑ ΤΗΣ 
ΑΘΉΝΑΣ, Η ΟΠΟΊΑ ΛΊΓΕΣ ΜΌΛΙΣ ΒΔΟΜΆΔΕΣ ΠΡΙΝ ΒΡΙΣΚΌΤΑΝ ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΌ ΚΛΟΙΌ ΤΩΝ «ΤΑΓΜΆΤΩΝ ΕΦΌΔΟΥ».

Η ζωή φαίνεται να βρίσκει ξανά τους παλιούς της ρυθμούς στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα
Η ζωή φαίνεται να βρίσκει ξανά τους παλιούς της ρυθμούς στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα... γράφουν στη λεζάντα τα δημοσιογραφάκια...

ΜΑΛΙΣΤΑ ..ΤΑ υποχείρια  ΤΟΥ  ΜΠΟΜΠΟΛΑ... ΠΟΥ ΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ... ΒΓΑΛΑΝΕ   ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:.. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η Χ.Α... και  άρα ...οι κάτοικοι ξαναβρίσκουν 
τους  παλιούς ..ρυθμούς ζωής τους...
 Οι Κόπανοι! Κάνουν ό,τι  θέλει ο μπακαλόγατος Μπόμπολας; 


Που ΑΚΌΜΗ , ενώ ταϊζετε από τον ΄Ελληνα πολίτη... ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ...Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ... ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ!
 ΣΑΜΑΡΑ ..μια και θα βάλεις  χέρι στον ΣΥΡΙΖΑ... για ρίξε μια ματιά και στον νταβατζή του έθνους ΜΠΟΜΠΟΛΑ; ΚΑΝΤΟ...ΓΙΑ ΤΑ 
ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΩΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ! 

4η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;  
Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 08:00
καλούμαστε για τέταρτη φορά να είμαστε συνεπείς στον αγώνα μας
ενάντια στην κατασκευή τεμένους στην Αθήνα.

Τις προηγούμενες τρεις φορές (9,18 και 26 Ιουλίου)
καταφέραμε να αποτρέψουμε τις κατασκευαστικές εταιρείες
από το να καταθέσουν προσφορές και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα!

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, μην γίνεσαι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της Ελλάδας
Μην επιτρέπεις τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της Ελλάδας από παράνομους και φθηνούς εργάτες
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!


Xώρος συγκέντρωσης:

Γραφεία ΕΥΔΕΚ , Βατάτζη 37 και Ζωοδόχου Πηγής, Νεάπολη Αθηνών
Ημερομηνία: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013
Ώρα: 8:00 π.μ. - 11:00 π.μ.

ΟΧΙ.png

19 ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ TZAMIA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΟΥΝ OI ΤΟΥΡΚΟΙ!

 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Το άνοιγμα, κατά το παράδειγμα του «αξιότιμου» κ Μπουτάρη, όχι ένα ή δυο, αλλά ακούστε, 19 οθωμανικών τζαμιών που βρίσκονται σε όλη τη έκταση της ελληνικής επικράτειας, όπως τα πρόβαλε η γνωστή τουρκική ισλαμική εφημερίδα Zaman, στο φύλο της στις 11 Οκτωβρίου, ζητούν με περισσή… «παρρησία» οι «φίλοι» μας οι Τούρκοι.   


 τουρκική εφημερίδα
Τα τζαμιά αυτά όπως τα παρουσίασε σε ειδικό αφιέρωμα η τουρκική εφημερίδα είναι τα εξής :
1) Yeni Cami. Το γνωστό Γιενή Τζαμί των Ντονμέδων, (εξισλαμισμένων Εβραίων), στην Θεσσαλονίκη που κτίστηκε το 1900-1903 από τον Ιταλό αρχιτέκτονα, Vitiliano Poseli. Το τζαμί αυτό ήταν το πρώτο το οποίο με πρωτοβουλία του γνωστού φιλότουρκου δημάρχου της Θεσσαλονίκης, κ Μπουτάρη, ξαναλειτούργησε το περασμένο καλοκαίρι για το μουσουλμανικό Ραμαζάνι.
2) Fethiye Cami. Το Φετιγιέ Τζαμί της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη. Κτίστηκε μετά την κατάκτηση της Αθήνας από τους Οθωμανούς το 1456-1458.
3) Mustafa Voyvoda Camı. Το γνωστό τζαμί στο Μοναστηράκι της Αθήνας. Κτίστηκε από τον Βαλή Μουσταφά Βοϊβόντα τον 18ο αιώνα.
4) İbrahim Paşa Cami. Ιμπραήμ πασά τζαμί. Είναι στην Καβάλα Κτίστηκε από τον γνωστό ελληνικής καταγωγής Ιμπραήμ πασά.
5) Halil Bey Cami. Χαλίλ μπευ τζαμί. Είναι στην Καβάλα. Είναι το πιο παλιό τζαμί της Καβάλας. Σήμερα είναι πολιτιστικό κέντρο.
6) Ağa Paşa Cami. Αγά πασά τζαμί. Βρίσκεται στο Ναύπλιο.  Κτίστηκε το 1730. Χρησιμοποιήθηκε για την πρώτη εθνοσυνέλευση της επανάστασης του 1821.
7) Ulu Cami. Ουλού τζαμί. Βρίσκεται στο Ναύπλιο. Είναι το πιο παλιό τζαμί του Ναυπλίου. Σήμερα είναι θέατρο.
8) Çelebi Sultan Mehmet Cami. Τσελεμπί σουλτάν Μεχμέτ τζαμί. Το μεγάλο τζαμί του Διδυμοτείχου. Είναι του 14ου αιώνα.
9) Yeni Cami. Γιενή τζαμί. Είναι στην Λάρισα. Είναι του 19ου αιώνα και σήμερα είναι αρχαιολογικό μουσείο.
10) Osman Sah Kurşunlu Cami. Οσμάν Σαχ Κουρσουνλού τζαμί. Βρίσκεται στα Τρίκαλα. Το έκτισε τον 16ο αιώνα ο Οσμάν Σαχ, γαμπρός του σουλτάνου Σελίμ του πρώτου.
11) Monemvasia Camisi. Το τζαμί της Μονεμβασίας, (σύμφωνα με την Zaman). Κτίστηκε τον 16ο αιώνα και σήμερα είναι μουσείο.
12) Süleymaniye Cami. Σουλεϊμανιέ τζαμί. Βρίσκεται στην Ρόδο. Κτίστηκε από τον γνωστό σουλτάνο Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή το 1531. Σήμερα είναι μνημείο.
13) Murad Reis Cami. Μουράτ Ρέϊς τζαμί. Και αυτό βρίσκεται Στην Ρόδο. Κτίστηκε το 1636.
14) Ağa Cami. Αγά τζαμί. Και αυτό είναι στην Ρόδο. Κτίστηκε το 1819 από τον Χατζή Μεχμέτ Αγά.
15) Deftedar Cami. Ντεφτεντάρ τζαμί. Βρίσκεται στην νήσο Κω. Κτίστηκε το 1724 από τον Ντεφτεντάρ Ιμπραήμ Πασά. Το τζαμί αυτό λειτουργεί κάθε Παρασκευή.
16) Lonca Cami. Λόντζα τζαμί. Στην νήσο Κω. Κτίστηκε το 1776.
17) Aslan Paşa Cami. Ασλάν πασά τζαμί. Βρίσκεται στα Γιάννενα. Κτίστηκε από τον Ασλάν πασά και σήμερα είναι εθνογραφικό μουσείο.
18) Fethiye Cami. Φετχιγιέ τζαμί. Και αυτό είναι στα Γιάννενα. Προφανώς τα τζαμιά των Ιωαννίνων προορίζονται για τους μουσουλμάνους Τσάμηδες που ονειρεύονται να ξαναέρθουν στην περιοχή.
19) Kurşunlu Cami. Κουρσουνλού τζαμί. Βρίσκεται στην Καστοριά.


Το ζήτημα της επαναφοράς της Ελλάδας στο… οθωμανικό «τόξο» έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις από τους ισλαμιστές γείτονες και τελευταία αναπτύσσουν μια έντονη προπαγάνδα προς την κατεύθυνση αυτή. Άλλωστε έχουν σαν μεγάλο σύμμαχο τους και την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία των τουρκικών σήριαλ που εξοικείωσε, όπως πιστεύουν, τους Έλληνες με την… «οθωμανική τους κληρονομιά».  Πρόσφατα μάλιστα σε μια παρουσία αυτής της «οθωμανικής κληρονομιάς» της Ελλάδα  που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, ακουστήκαν πολλά φαιδρά τα οποία όχι μόνο δεν στέκουν ιστορικά αλλά και προκαλούν τον γέλωτα, είναι όμως άλλη μια πλευρά της επίσημης τουρκικής επεκτατικής αντίληψης, (νεοοθωμανικη πολιτική του Αχμέτ Νταβούτογλου), στον πολιτιστικό και όχι μόνο τομέα. Αναφορές όπως, «οι εθνικιστές Έλληνες καταστρέφουν την οθωμανική πολιτιστική κληρονομιά, τα οθωμανικά μνημεία στην Ελλάδα καταρρέουν, σκόπιμα δεν κτίζονται πια… τζαμιά και τουρκικά χαμάμ», λες κει είμαστε στον δέκατο ένατο αιώνα, καταδεικνύουν ακριβώς αυτή την πολιτική. Ειδικά για την ελληνική πρωτεύουσα, την Αθήνα, συχνά παρουσιάζονται ακόμα και τηλεοπτικές εκπομπές, (πρόσφατη μεγάλη τηλεοπτικη παρουσίαση στην Kocaeli TV), που καυτηριάζουν την ελληνική στάση να μην δοθεί ξανά στην λειτουργία τον γνωστό «Βοεβόδα τζαμί» στο Μοναστηράκι. Το τζαμί αυτό παρουσιάζετε σαν ένα από τα τρία οθωμανικά μνημεία που έχουν διασωθεί στην Αθήνα από τα 86, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι ειδικοί, τζαμιά λουτρά κ.α.,  που είχαν κτίσει οι Οθωμανοί και τα… «γκρέμισαν» οι Έλληνες «φανατικοί».


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος  

pentapostagma.gr

ΣΥΝΕΧΗ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΑΧΙΝΙΔΗ, ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ  ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

- Η μήνυση προς τον Γιώργο Παπανδρέου είναι από κάτοικο της Αττικής για το περιβόητο "λεφτά υπάρχουν"
- Έφτασε στη Βουλή δικογραφία που αφορά τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα
- Αφορά μήνυση πρώην στελέχους του ΤΑΙΠΕΔ που είχε αντισταθεί στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ
- Πρώην αστυνομικός κατέθεσε μήνυση κατά του Βενιζέλου και Σαχινίδη για τα διαθέσιμα του Δημοσίου
Μετά τη βροχή από αιτήματα για άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που φτάνουν στη Βουλή, σήμερα σειρά έχουν και άλλα αιτήματα που αυτή τη φορά έχουν στο στόχαστρο άλλα πολιτικά πρόσωπα.
Όπως έγινε γνωστό αυτή τη φορά το αίτημα για άρση της ασυλίας που έφτασε στη Βουλή αφορούσε τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, καθώς ένας πολίτης έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον του για το περιβόητο προεκλογικό σύνθημα του 2009 "λεφτά υπάρχουν", που εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε φούσκα.
Ο Π. Σταμάτης, κάτοικος Αθηνών, κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην πρωθυπουργού και κατά παντός υπευθύνου, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, για τη διερεύνηση του αδικήματος της εξαπάτησης εκλογέων, της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή της έτερης αξιόποινης πράξης σε βάρος του εκλογικού σώματος κατά την προεκλογική περίοδο του έτους 2009.
Και λίγο πριν κοπάσει ο θόρυβος για αυτό το αίτημα που έφτασε στη Βουλή, άλλη μία δικογραφία έφτασε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Αυτή τη φορά, η δικογραφία είναι κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε το πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, Άννα Ζωηρού.
Στα διαβιβαστικά κείμενα, του αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Νικόλαου Ορνεράκη και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νικολάου Παντελή, δεν γίνεται αναφορά στο περιεχόμενο της μήνυσης. Σημειώνεται, ωστόσο, πως η κ. Ζωηρού είχε καταγγείλει, με επιστολή της στον πρωθυπουργό, πως με πρωτοβουλία του Γιάννη Στουρνάρα απομακρύνθηκε από το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, έχοντας διαφωνήσει στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και έχοντας αντιδράσει σε παραβιάσεις του κανονισμού λειτουργίας του διοικητικού συμβουλίου, στην αλλαγή των όρων του διαγωνισμού για τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ ΑΕ), σε αντικανονικές ανανεώσεις συμβάσεων συμβούλων κ.ά.
Δύο ακόμα δικογραφίες στη Βουλή
Στη Βουλή διαβιβάστηκαν σήμερα άλλες δύο δικογραφίες: Η μία αφορά τον τέως υπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλο και Φ. Σαχινίδη, αντίστοιχα, κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς του πρώην αστυνομικού Δ. Γεωργακόπουλου, για τον τρόπο διαχείρισης των διαθεσίμων του ελληνικού Δημοσίου.
Η άλλη συντάχθηκε κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς του εκπροσώπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου για την τήρηση των Συμφωνιών του Ελσίνκι Π. Δημητρά κατά του υπουργού Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλου και προκατόχων του υπουργών και υφυπουργών, για «πράξεις και παραλείψεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους».

newsit.gr

ΤΟ 10 ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

To παρακάτω θέμα αναδεικνύει η εφημερίδα Έθνος και το προβάλλει ο ιστότοπος news247.gr. Αφορά στα 10 μεγάλα ψέματα όπως τα χαρακτηρίζει, με τα οποία όπως επισημαίνει, η Χρυσή Αυγή προσπάθησε να αποποιηθεί την ναζιστική της ταυτότητα.   
Ιδού:


Οι αντιφάσεις και τα 10 κυριότερα ψέμματα που έχουν κατά καιρούς επικαλεστεί, δίνονται στη δημοσιότητα από το "Έθνος".
Με αφορμή την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Ηλία Κασιδιάρη, του Χρήστους Παππά, του Ηλία Παναγιώταρου και του Γιάννη Λαγού, παρουσιάζονται τα 10 -μεγαλύτερα- ψέμματα της Χρυσής Αυγής με τα οποία προσπάθησε να πείσει τον ανακριτή για την αθωότητα της, χωρίς αποτέλεσμα.

Τα δέκα μεγάλα ψέμματα της Χρύσης Αυγής:

Νίκος Μιχαλολιάκος: Δεν έχουμε τάγματα εφόδου
Στον ανακριτή, ο Νίκος Μιχαλολιάκος υποστήριξε πως "τα λεγόμενα περί ταγμάτων εφόδου αποτελούν συκοφαντία, τάγματα εφόδου η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει και δεν έχει ευρεθεί ούτε ένα έγγραφο σε όλες τις έρευνες των πολιτικών μας γραφείων και στις εκατοντάδες οικίες που αναφέρει τάγματα εφόδου".
Ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε ομιλία του στις Θερμοπύλες είχε δηλώσει: "Εδώ είμαστε, ας έρθουν να μας συντρίψουν. Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ας έρθουν να μετρηθούμε".
Νίκος Μιχαλολιάκος: Πιστεύω στη Δημοκρατία
"Πιστεύω στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και δεν μπορεί να είμαι υπεύθυνος για όσα κάνει κάθε μέλος της Χρυσής Αυγής".
Παρόλα αυτά, στις 25 Αυγούστου στις Θερμοπύλες ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε πει: "Αισθανόμαστε άβολα εκεί μέσα. Μια σιχασιά και μια αηδία. Εάν θέλουν τα εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή".
Ηλίας Κασιδιάρης: Δεν είμαστε στρατός
"Στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής δεν προβλέπεται παράταξη τύπου στρατιωτικού αγήματος. Στα εκατοντάδες βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μπορεί ο καθένας να δει πως η διάταξη των συγκεντρωμένων είναι κανονική.
Σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις όπως στο μνημόσυνο του Μελιγαλά προσφάτως όπου κατόπιν δικής μου προτροπής βαδίσαμε συντεταγμένα προς το μνημείο, επιβάλλεται οι συμμετέχοντες για να επιδείξουν σεβασμό να μην προσέρχονται σε ένα χώρο μνήμης όπως πηγαίνουν στην εργασία τους ή σε άλλες ασχολίες τους.", είχε δηλώσει ο Ηλίας Κασιδιάρης στην απολογία του, ωστόσο από πάρα πολλές φωτογραφίες οι οποίες δεν είναι από τον Μελιγαλά, τα μέλη της Χ.Α. Φαίνονται παραταγμένα και προχωρούν με στρατιωτικό βηματισμό.
Ηλίας Κασιδιάρης: Δεν φοράμε στολή
"Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός ή εντολή για τη χρήση στολής στις δημόσιες εκδηλώσεις. Για λόγους αισθητικής προσωπικά εκτός κοινοβουλίου, στις πολιτικές μου ομιλίες προτιμώ να φορώ κάποια από τα μαύρα t- shirt με διάφορα λογότυπα της Χρυσής Αυγής που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Αυτό το πράττουν και άλλοι βουλευτές και στελέχη και θεωρώ πως αφού λειτούργησε ο μιμητισμός τα μπλουζάκια αυτά καθιερώθηκαν ως μόδα σε ένα μεγάλο κομμάτι κυρίως της νεολαίας".
Μια απλή αναζήτηση σε φωτογραφίες της οργάνωσης, θα πείσει και τους πιο δύσπιστους πως ο ενδυματολογικός κώδικας είναι αυστηρός και περιλαμβάνει μαύρο μπλουζάκι και παντελόνι παραλλαγής.
Ηλίας Κασιδιάρης: "Η Χρυσή Αυγή είναι ένας νόμιμος πολιτικός σχηματισμός και ουδεμία σχέση έχει με στρατιωτική ή παραστρατιωτική δράση"
Ωστόσο, όπως είχε ο ίδιος δηλώσει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2012 στα εγκαίνια της Χρυσής Αυγής Τρικάλων, η Χ.Α. είναι μια παραστρατιωτική οργάνωση:
"Θα παρακαλέσω, όπως σε κάθε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής -γιατί οι δικές μας συγκεντρώσεις δεν είναι κομματικές ή πολιτικές-, θυμίζουμε περισσότερο, πράγματι, στρατιωτική μονάδα, σε στάση προσοχής, μετά το παράγγελμα, να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τον εθνικό μας ύμνο".
Ηλίας Κασιδιάρης: Δεν γνωρίζω τον Ρουπακιά
"Ο συγκεκριμένος (Γιώργος Ρουπακιάς) δεν είναι εγγεγραμμένο μέλος του κόμματος, εξ όσων γνωρίζω έχει συμμετάσχει σε κάποιες δραστηριότητες όπως και χιλιάδες άλλοι πολίτες".
Όμως, οι φωτογραφίες του Γιώργου Ρουπακιά και οι πορείες που έχει συμμετάσχει με το ακροδεξιό κόμμα, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης του γεγονότος πως ο Ηλίας Κασιδιάρης ήξερε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα.
Χρήστος Παππάς: Απεταξάμην τον Χίτλερ
"Πολιτικά και ιδεολογικά δεν μπορώ να έχω τις αυτές πεποιθήσεις με ξένους εχθρούς που έβλαψαν την πατρίδα μου. Ο Χίτλερ πέθανε στο τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και ουδεμία σχέση μπορεί να έχει πολιτικά με την Ελλάδα του 21ου αιώνα".
Οι φωτογραφίες του στις οποίες είναι ντυμένος ως αξιωματικός του Γ' Ράιχ, τον διαψεύδουν.
Χρήστος Παππάς: Δεν είμαι ναζί
"Ουδεμία σχέση έχω με τα έγγραφα αυτά, ομολογώ σίγουρα κατά οιονδήποτε τρόπο δεν απηχούν σχέσεις της Χρυσής Αυγής αλλά ούτε και δικές μου και σε ότι αφορά το καταστατικό είναι ένα κείμενο το οποίο πρωτοείδα στην εφημερίδα των συντακτών, και το θεωρώ βλακώδες. Όσο αφορά στο έγγραφο Πρωτεσίλαος, ένα επίσης άγνωστο προς εμέ κείμενο, ανυπόγραφο, εκτός πολιτικής πραγματικότητας παραληρηματικού χαρακτήρα το οποίο και δεν με εκφράζει", δήλωσε ο Χ. Παππάς.
Ωστόσο το περιβόητο καταστατικό το οποίο δεν έχει δει ποτέ ο κ. Παππάς, βρέθηκε στο σπίτι του στα Ιωάννινα.
Ηλίας Παναγιώταρος: Ποιες λαϊκές;
"Για τα μεν περιστατικά Ραφήνας, Μεσολογγίου γνωρίζω ότι δεν ήταν με κεντρική εντολή, δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι νόμιμο ένας κρατικός λειτουργός βουλευτής και εφόσον υπήρξαν έκνομες πράξεις και υπάρχει νομοθεσία να καταλογίσει ευθύνες".
Ο Ηλίας Παναγιώταρος μπορεί να υποστηρίζει ότι δεν δόθηκε ποτέ κεντρική εντολή, ωστόσο τόσο στα επεισόδια της Ραφήνας, όσο και στου Μεσολογγίου, συμμετείχαν αρκετοί βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Γιάννης Λαγός: Δεν χαιρετάμε ναζιστικά
"Ποτέ δεν έχουν χρησιμοποιηθεί εθνικοσοσιαλιστικά σύμβολα σε δημόσιες εκδηλώσεις του κόμματος και αν ποτέ εμφανιζόταν κάποιος με τέτοια σύμβολα θα του απαγορευόταν η συμμετοχή στην εκδήλωση", ανέφερε ο Γ. Λαγός.
Ωστόσο, ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι κοινό φαινόμενο είναι μέρος του τελετουργικού της Χρυσής Αυγής, κάτι που φαίνεται από αρκετές εκδηλώσεις.