Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

"PERSONA NON GRATA" ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι από τις δημοσιογράφους-πολιτικούς δωσίλογος και ψεύτρα! Είναι πολιτικός τομαριστής. Η Βούλτεψη εξαπάτησε τους ψηφοφόρους με τις εμφανίσεις της στον Χολαργό. Σήμερα ως εθνικός μειοδότης, υπηρετεί την τρόικα και τις εντολές της. Αφού εξαπάτησε τους Χολαργιώτες, πήρε την έδρα στην βουλή και τώρα την καρέκλα της υπουργού τύπου για να υπηρετήσει αυτούς που έλεγε ότι δολοφονούν την Ελλάδα! Ξεφτίλα κανονική. 
Ακούστε την και δείτε την στο βίντεο που είχε αναρτήσει το myxolargos τον Νοέμβριο του 2012, μετά από την εμφάνισή της στον Χολαργό. Αηδιάστε με την Βούλτεψη και φτύστε στον κόρφο σας ή φτύστε τον εαυτό σας όσοι την ψηφίσατε! 
"Είναι ένας οικονομικός πόμεμος σε βάρος της Ελλάδος και πρέπει να επιβιώσουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Μα όλους να τους κραμάσουμε στο Σύνταγμα πρέπει να το κάνουμε. Εγώ είμαι υπέρ της σκληρής τιμωρίας γιατί πιστεύω ότι έχει γίνει εθνική προδοσία, σαφώς".
Ρε ούστ από δώ! 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ

ΕΝΤΟΝΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  ΤΩΝ  ΕΛΑΦΟΝΗΣΙΩΤΩΝ

                                                   Από το Σύλλογο Επιστημόνων Ελαφονήσου



                     ΕΝΤΟΝΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΑΣΥΓΓΝΩΣΤΟ  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ  ΕΓΚΛΗΜΑ  ΠΟΥ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ  ΣΤΟ  ΣΜΙΛΕΜΕΝΟ, ΓΛΑΥΚΟΘΩΡΗΤΟ, ΤΡΟΠΙΚΟ  ΚΑΙ  ΣΜΙΓΟΠΕΛΑΓΟ  ΣΙΜΟ  (ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΙΜΟΥ - ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟΥ) Τον ξεπουλούν!  Βγάζουν στο Σφυρί όλα τα κατάλευκα αμμογυάλια του και το σπάνιο κεδροδάσος των θαλασσόκεδρων... και αφήνουν στους ντόπιους, στην Πελοπόννησο, στη Ν. Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες πολίτες τα βράχια και τα κατσάβραχα.    ΟΧΙ στην εκποίηση των Ελληνικών παραλιών.      Στιγμιότυπο της Διαμαρτυρίας: Κάποια καΐκια του  ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ -   από τους μεγαλύτερους αλιευτικούς στόλους στην Ελλάδα – έχουν προσορμίσει στο Σίμο και προσεγγίζουν στο Δύορμο αμμογυάλι  της Διαμαρτυρίας  (φωτ. Χρ. Κοντραφούρη)
ΞΕΚΙΝΗΣΕ  ΚΑΙ  ΕΠΙΣΗΜΑ  Ο  ΑΓΩΝΑΣ  ΤΗΣ  ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ
   Στο τριήμερο του Αγίου πνεύματος, 8η  Ιουνίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 ξεκίνησε και επίσημα ο αγώνας της Ελαφονήσου.
   Οι δημότες, φορείς και σύλλογοι της Ελαφονήσου, αντιδρώντας στις μεθοδεύσεις του ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό το ξεπούλημα της δημόσιας έκτασης του Σίμου και του Σαρακήνικου (από το Σαρακηνοί και όχι Σαρακίνικου όπως ανορθόγραφα και ανιστόρητα γράφει το ΤΑΙΠΕΔ)  κάλεσαν τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους λάτρεις της Ελαφονήσου σε παράσταση διαμαρτυρίας.
Φορείς που συμμετείχαν και στήριξαν τη Διαμαρτυρία:

-  ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ
-  ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ
-  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ
-  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ
-  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
-  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
-   ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
-  Α.Π.Ο. ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ»
-  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΣ»
- ΣΥΣΣΩΜΗ  Η ΕΛΑΦΟΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΛΑΚΩΝΕΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ, ΑΘΗΝΑΙΟΙ  ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
   Τα αλιευτικά σκάφη του νησιού και τα υπόλοιπα Ελαφονησιώτικα πλοιάρια  αναχώρησαν στις 10:30 το πρωί για τον τροπικό  Σίμο και στις 11:00  ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον κύριο όγκο των διαδηλωτών που τους περίμενε στο τροπικό Σίμο.

Το «Θεϊκό Νυφόστολο Πλεξούδι», στο Αισθητικό Σεργιάνισμα του Σμιγοπέλαγου Νότου .. έσμιξε και τις θαλάσσιες και χερσαίες δυνάμεις των εραστών του Γλαυκοθώρητου Σίμου

   Το σμιλεμένο αμμογυάλι, από τις θωπείες των λευκοθώρητων όρμων του Σίμου και του Σαρακήνικου,  που εποπτεύει τα ανεμοφιλήματα του Ιονίου, του Αιγαίου και του Κρητικού πελάγους και σμίγει τους Πρωτοελλαδικούς Πολιτισμούς του Νότου (Μινωικό, Κυκλαδίτικο και Μυκηναϊκό) … ήταν το σημείο παράσταση της διαμαρτυρίας.
   Συνθήματα γραμμένα σε πανό και στα σμιλεμένα αμμογυάλια του Σίμου, αποτύπωναν ανάγλυφα τα συναισθήματα και την αγωνία των παρευρισκομένων και όλων των Ελαφονησιωτών, των Λακώνων, των Πελοποννησίων, των Ελλήνων και των εραστών του σπάνιου φυσικού κάλλους για να μη χαθεί αιφνίδια, απρόσμενα και ασύγγνωστα και ο τελευταίος επίγειος παράδεισος του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Νότου.
  Εκδήλωσαν την οργή τους και την αγανάκτηση τους, όπως θα έπραττε κάθε Έλληνας και κάθε Νησιώτης που θα μάθαινε από τις αγγελίες των Διεθνών Αγορών, ότι πωλείται το Νησί του, χωρίς να έχει προηγηθεί καμιά διαβούλευση και καμιά απολύτως ενημέρωση.. ούτε στις Τοπικές Αρχές !!
Γαλλικά, Γερμανικά κ.α. κανάλια ..πλην των Ελληνικών.. κάλυψαν τη Διαμαρτυρία
Από το Σάββατο βρίσκονταν στην Ελαφόνησο ρεπόρτερ του γαλλικού καναλιού ARTE και του γερμανικού ZDF όπως και δημοσιογράφοι της γαλλικής εφημερίδας Le Monde.  Κανένα όμως ελληνικό κανάλι πλην του spirospero.gr και της τηλεόρασης του αρτ.
Στο Νησί κατέγραψαν τα σύγχρονα προβλήματα που ταλανίζουν την Ελαφόνησο όπως:
ü ΤΑΙΠΕΔ  (Βλ. http://sullogos-epistimonwn-elafonisos.blogspot.gr/p/blog-page_12.html)
ü  Τα χημικά της Συρίας στη Ν. Πελοπόννησο (Βλ. http://sullogos-epistimonwn-elafonisos.blogspot.gr/p/blog-page_1137.html)
ü  Προσπάθεια Υφαρπαγής του Δήμου Ελαφονήσου στη Βουλή, μεσούσης της Προεκλογικής περιόδου. Άραγε η προσπάθεια υφαρπαγής του Δήμου και του Σίμου σχετίζονται; ; (Βλ. http://sullogos-epistimonwn-elafonisos.blogspot.gr/p/blog-page_1137.html)
ü Έλλειψη δημοσίων Υπηρεσιών και Υποδομών στην Ελαφόνησο (Βλ. http://sullogos-epistimonwn-elafonisos.blogspot.gr/p/blog-page_12.html) και πολλά άλλα.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΠΑΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΕΘΝΩΣ
Ίδρυση Αρχαιολογικού Μουσείου στην Ελαφόνησο, που διαθέτει την αρχαιότερη βυθισμένη πόλη του κόσμου στο Παυλοπέτρι. Η πολιτιστική, οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού θα αποφέρει  σημαντικά δημόσια έσοδα στο κράτος (Βλέπε: http://sullogos-epistimonwn-elafonisos.blogspot.gr/p/blog-page_2903.html)
   Το 1968 το πανεπιστήμιο του Cambridge τοπογράφησε και ανέδειξε τον σπάνιο προϊστορικό οικισμό, εποχής του Χαλκού, στο Παυλοπέτρι της Ελαφονήσου.
  Οι Άγγλοι, οι τελευταίοι κατακτητές της Ελαφονήσου, παρέδωσαν με υποδειγματικό τρόπο τα προϊστορικά αρχαιολογικά ευρήματα .. που από τότε παραμένουν στα «αζήτητα».  Αντ’ αυτού το Ελληνικό Κράτος, νοίκιαζε τον αρχαιολογικό χώρο του Παυλοπετρίου, αντί πινακίου φακής,  για πολλές δεκαετίες με αποτέλεσμα να καταστραφούν αρκετοί τάφοι της εποχής του χαλκού (βλ Δρ. Μέντης Κωνσταντίνος, 1993: Ελαφονήσι το Σμιγοπέλαγο Νησί, Πειραιάς, Εκδόσεις Λαφονησιώτικης Βιβλιοθήκης, Παυλοπέτρι σ. 15-29). Σε ποια άλλη χώρα θα μπορούσε να συμβεί κάτι ανάλογο; Και έρχεται το ίδιο το Ελληνικό κράτος να ολοκληρώσει αυτή τη βέβηλη πολιτιστική καταστροφή με μια ανήκουστη οικολογική και οικονομική καταστροφή!!

   Και πρόσφατα η Ελαφόνησος με τις υποβρύχιες έρευνες (με τα πλέον σύγχρονα μέσα) από το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ (το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ινστιτούτο Αιγαιακής Προϊστορίας, το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ και τη Βρετανική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών, Βλέπε: http://sullogos-epistimonwn-elafonisos.blogspot.gr/p/blog-page_2903.html) απασχολεί την παγκόσμια Επιστημονική Κοινότητα, γίνεται η πρώτη ψηφιακά αναπαριστώμενη υδρόλυτη προϊστορική πόλη στον   κόσμο από το ΒΒC (http://www.dailymotion.com/video/x1h5e0d_b-b-c) και προβάλλεται διεθνώς  για το ΣΠΑΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (πανευρωπαϊκό οικολογικό δίκτυο προστασίας Natura 2000, Υγροβιότοποι Διεθνούς Σημασίας - Σύμβαση Ραμσάρ, Πανεπιστήμια  Cambridge, Nottingham κ.α., BBC, Βρετανική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών, BSA, BCH, Guardian, TripAdvisor, Geo Saison κ.α.).

Η Ελαφόνησος αποτελεί: «Σπάνιο Ευρωπαϊκό Μνημείο Σύνθεσης Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος» και για τους Συγκυβερνώντες και τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ  πρέπει να αποτελέσει και τον ορισμό  του Αρθρου 24 παρ. 1. του Συντάγματος που αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:  «Η προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος αποτελεί υποχρέωση του Κράτους και δικαίωμα του καθενός. Για τη διαφύλαξή του το Κράτος έχει υποχρέωση να παίρνει ιδιαίτερα προληπτικά ή κατασταλτικά μέτρα στο πλαίσιο της αρχής της αειφορίας..». 
Κάλεσμα του Συλλόγου Επιστημόνων Ελαφονήσου


   Ο Σύλλογός μας καλεί τον Πρωθυπουργό, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τους Υπουργούς των Οικονομικών, του Τουρισμού, του Πολιτισμού, της Ανάπτυξης να παρέμβουν και τα κόμματα της συγκυβέρνησης, τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ να μην προχωρήσουν  στην κατακρεούργηση του «Σπάνιου Ευρωπαϊκού Μνημείου Σύνθεσης Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος», αλλά και στην εκποίηση των Ελληνικών παραλιών.   Καλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης,  τους αρχηγούς των κομμάτων και όλους τους Έλληνες βουλευτές του Κοινοβουλίου να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα μας για: ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ – ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΙΓΙΑΛΟΙ- ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΞΥΠΝΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σε συνέχεια σημερινού (13/06/2014), δημοσιεύματος αναφορικά με την επικείμενη είσοδο στην 
Ελλάδα της νέας τεχνολογίας για τραπεζικές συναλλαγές μέσω των έξυπνων κινητών τηλεφώνων 
(Smart Phones), ο κ. Μιχάλης ΜΑΒΗΣ, M.Sc., MSc (τ. Πρόεδρος του Ελληνικού Φορέα πρόληψης 
Τηλεπικοινωνιακής Απάτης και τ. Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ασφαλείας του ΟΤΕ) δήλωσε τα 
εξής: 
Η τεχνολογία NFC (Near Field Communications) και RFID (Radio Frequency ID) παρέχoυν 
μεγάλες ευκολίες σε ποικιλία εφαρμογών όπως οι συσκευές E-pass/ΤΕΟ-pass Εθνικού Οδικού 
Δικτύου(Αττικής Οδού), τα νέα Βιομετρικά διαβατήρια, κλπ. ενέχουν όμως και μεγάλες απειλές, 
ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιηθούν σε τραπεζικές εφαρμογές. 
Επιθέσεις τύπου eavesdropping, skimming κά. είναι συνηθισμένες και μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο 
την ασφάλεια των συναλλαγών. 

Τα ανωτέρω, μεταξύ άλλων, θα αναλυθούν διεξοδικά από τον κ. Μαβή σε δύο διήμερα 
εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία μας στις εκπαιδευτικές μας αίθουσες στην 
Αθήνα, Πανεπιστημίου 58, κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες, ως εξής: 

 ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ 
(FIX & MOBILE NETWORKs), Δευτέρα 30 Ιουνίου και Τρίτη 1 Ιουλίου 2014, Ώρες: 16:00-21:00 

 ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΑΤΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, Τετάρτη 2 και 
Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, Ώρες: 16:00-21:00 

Τα σεμινάρια απευθύνονται μεταξύ άλλων σε στελέχη ιδιωτικών και δημόσιων επιχειρήσεων 
(τραπεζικού, τηλεπικοινωνιακού, ασφαλιστικού τομέα), τεχνικούς ασφαλείας, εσωτερικού ελέγχου, 
γενικούς διευθυντές και managers εταιρειών. 

Με Εκτίμηση, 

Δ/νση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 
Οικονομοτεχνική Seminars Α.Ε. 



Για περισσότερες πληροφορίες: 
ΜΑΤΙΝΑ ΤΣΟΧΑΛΗ 
Τηλ.: 210- 5227094, 210-5284327 
Fax: 210- 5248308 
E-Mail: Matina.tsochali@oikonomotexniki.gr 
Εταιρικό Site: www.oikonomotexniki.gr 

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΟΒΕΡΟ: ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!


ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΜΕΣΑ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ"!

Απίστευτη δήλωση-σωσίβιο του Γιώργου Καρατζαφέρη στον φίλο του Δ. Νικολάου ο οποίος συνετρίβη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Από την εκπομπή του στο ART Channel δήλωσε ότι "Ο Μιχελάκης μέσα σε όλα τα κακά που έκανε, κατέστρεψε και τον φουκαριάρη τον Νικολάου στις εκλογές"
Γιατί το δήλωσε αυτό ο Καρατζαφέρης; Γιατί πρόσφερε τέτοια στήριξη στον φίλο του; Και γιατί τον χαρακτήρισε "φουκαριάρη"; Και τι συγκεκριμένο κακό έκανε ο Μιχελάκης σε βάρος του Νικολάου ώστε να τον καταστρέψει; Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τα άφησε να αιωρούνται χωρίς να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις...

ΒΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ! ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ,ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΧΑΣΑΜΕ 3-0 .
ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΟ 6 ΛΕΠΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ.
ΟΛΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΧΩΜΑ" ΠΟΥ ΣΤΡΙΓΟΦΥΡΙΖΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ.
ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΓΚΟΛ ΘΑ ΗΤΑΝ 3-1 ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑ .

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ.
ΒΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ! 

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ..
ΤΖΑΜΠΑ ΕΞΟΔΑ.

ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 16 ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ .

Αναγνώστης μας

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 700 ΤΟΝΟΥΣ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΑΡΙΝ ΚΑΙ 70 ΤΟΝΟΥΣ ΑΕΡΙΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ! Ο Ν. ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ!!!

 κ. Νίκος Κατσαρός καταγγέλει τι πέλεξαν ο μερικανοί τήν κλειστή θάλασσα τς Μεσογείου γιά νά δειάσουν 700 τόνους τό νευροπαραλυτικό έριο ΣΑΡΙΝ καί 70 μέ 100 τόνους τό έριο της Μουστάρδας. Δετε τί λέει γιά τό φθόριο, πόσο πικίνδυνο εναι, καθώς πίσης τι αύτό γίνεται γιατί δέν λλάξαμε τήν ΑΟΖ.

ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΣΕΡΓΙΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΜΕ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ 1970, H ΕΘΝΙΚΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 1994! ΘΑ ΦΑΕΙ 12 ΓΚΟΛ KAI ΔEN ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ !
Εθνική Ελλάδος γειά σου. Αυτή η ομάδα είναι για κλάμματα. Πρέπει από τώρα να μαζεύει τα μπογαλάκια της και να επιστρέψει στην Πατρίδα. Κακομοίρηδες παίκτες, χωρίς νεύρο και ψυχή, με ποδόσφαιρο απηρχαιωμένο και αναγνωρίσιμο, απέναντι σε μια ομάδα, την Κολομβία, που δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο, έδειξε ότι πΉγαν στην Βραζιλία μόνο για τουρισμό. Αφού σπατάλησαν τον περισσότερο χρόνο τους σε διαφημίσεις με τον Μάνο Σέργιο, την μπύρα Buckler και την  Τράπεζα Πειραιώς, τι περίμενε κανείς; Να παίξουν μπάλα; 
Ξεφτίλα εθνική. Αλλά το εθνόσημο δεν το αλλάζουν. Καλά να πάθετε ρε!!!

ΠΥΡΑ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Έλατε γύρω απ’ τη φωτιά μας!

2ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου

Την Κυριακή 15 Ιουνίου στον χώρο της Ομάδας του 2ου Συστήματος Παπάγου (πίσω από το κλειστό γήπεδο Παπάγου),  τα λυκόπουλα, οι πρόσκοποι και οι ανιχνευτές του 2ου Συστήματος θα ανάψουν την Πυρά Λήξης της προσκοπικής χρονιάς. Είναι ευκαιρία για αναδρομή σε ό,τι έγινε την χρονιά που πέρασε. Για τα παιδιά είναι το τελευταίο βήμα πριν την κατασκήνωση. Ομως για όλους θα υπάρχει μια ευκαιρία για χαλάρωση με την «Ψησταριά» που θα ακολουθήσει. Μια ευκαιρία για γιορτή με κέφι, μουσική, σουβλάκια, μπύρα και ό,τι άλλο ετοιμάσουν οι γονείς των προσκόπων.  Για τους φίλους του ποδοσφαίρου θα υπάρχει και μεγάλη οθόνη ώστε να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλου που θα προβάλλεται την ίδια ώρα.


Πυρά Λήξης 2ου Συστήματος Προσκόπων Παπάγου

Κυριακή 15 Ιουνίου στις 20:00

«Ομάδα», Πίσω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Παπάγου.

«Ψησταριά» στο Τολ, Ζακυνθινού 85, Παπάγου



ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΨΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Ο καθηγητής στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Επαμεινώνδας Πανάς προβλέπει τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, προβλέψεις οι οποίες μπορεί να σας φανούν χρήσιμες για να κάνετε ταμείο στο Στοίχημα. Ήδη ο κ. Πανάς έπεσε διάνα στις νίκες της Βραζιλίας και του Μεξικού, με Κροατία και Καμερούν αντίστοιχα. 

Τι προβλέπει όμως για σήμερα ο κ. Πανάς στον αγώνα Ελλάδα-Κολομβία;
"Η Κολομβία θα επιδιώξει να επιβεβαοώσει τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, με παίκτη-κλειδί τον μεσοεπιθετικό της Μονακό, James Rodriguez. Η εθνική μας ελπίζει σ' ενα θετικό ξεκίνημα, κόντρα στα προγνωστικά, θέλοντας να προυσιάσει το καλό πρόσωπο που δείχνει στις διεθνείς διοργανώσεις που συμμετείχε τα τελευταία χρόνια.Ας δούμε και τα στατιστικά τους: με βάση τον δείκτη SPI η Κολομβία βρίσκεται στην 6η θέση, με την Ελλάδα στην 26η. Έχουμε λοιπόν έναν αγώνα που δίνει σαφές προβάδισμα στην Κολομβία. Πρέπει πάντως να παρατηρήσουμε ότι με βάση την κατάταξη της FIFA, δεν προκύπτει τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αφού η Κολομβία κατατάσσεται στην 8η θέση και η Ελλάδα στην12 θέση". 

Οι προβλέψεις του καθηγητή κ. Πανά δημοσιεύονται σε καθημερινή βάση στην 'Ελεύθερη Ώρα" 

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ; ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!

Οι φωτογραφίες μπορεί να μην είναι χθεσινές, ωστόσ τις τελευταίες ημέρες γίνεται ένα μπαράζ επίθεσης σε βάρος του Καρατζαφέρη, με αιχμή τις ...σχέσεις που διαητηρεί με μασόνους. Το δημοσίευμα από το pentapostagma.gr λέει πολλά. Δειαβάστε το:

Ποιος είναι αυτός που χαιρετά όλο χαρά ο Καρατζαφέρης; Πρόκειται για τον Απόστολο Τσιπίδη, γνωστό και μη εξαιρεταίο αρχιμασώνο με τον οποίο έχουμε ασχοληθεί δύο φορές: Μία όταν η στοά του παρήλασε (!!!) την 25η Μαρτίου στο Νέο Ηράκλειο και μία ακόμα όταν ο ίδιος έβαζε αγγελίες στις οποίες ζητούσε εργαζομένους με απαραίτητο… προσόν την μασωνική ιδιότητα!!!

Μ’ αυτόν τον εχθρό της Ελλάδας και την Ορθοδοξίας συναντήθηκε ο «υπερπατριώτης» «υπερορθόδοξος» Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ!!!

Επίσης, παρουσιάζεται σε μία ακόμα φωτογραφία ο ίδιος να χαιρετά έναν άλλο Μασώνο της ίδιας Στοάς (δείτε παρακάτω)!!!

Μήπως είστε Μασώνος κι εσείς ο ίδιος, Γιώργο Καρατζαφέρη;;;

Κι αν ναι, γιατί έχετε το θράσος να καπηλεύεστε το όνομα της Ορθοδοξίας μας;

Δεν γνωρίζετε ότι αυτή είναι ασυμβίβαστη με την Μασωνία;;; 

ΑΙΣΧΟΣ – ΑΙΣΧΟΣ – ΑΙΣΧΟΣ !!!

Διαδώστε παντού αυτές τις φωτογραφίες για να μάθουν όλοι οι πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί ποιος καπηλεύεται την Πίστη μας!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τέκτονα Τσαπίδη, από την ιστοσελίδα του:

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΙΣ 17/4/2013 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ.. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟ ΜΕΙΚΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ, ΤΣΙΠΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ.

apokaluci_bomba_me_arximasonous_sunanti8ike_o_or8odoxos_karatzaferis-2.jpg

Ο ΣΕΡΒΟΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΕΚΤΟΝΑΣ (Σ.Σ Έχεις τεράστιο θράσος Τσιπίδη για να αυτοαποκαλείσαι Ορθόδοξος Χριστιανός και Μασώνος μαζί!!!) ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΑΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝ.

ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ...

apokaluci_bomba_me_arximasonous_sunanti8ike_o_or8odoxos_karatzaferis-3.jpg

Ο Μασώνος που χαιρετά περιχαρής ο Καρατζαφέρης είναι αυτός δίπλα στον Τσιπίδη (τρίτος από δεξιά)!!!

apokaluci_bomba_me_arximasonous_sunanti8ike_o_or8odoxos_karatzaferis-4.jpg

ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ΜΕ ΤΗ ...ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ! ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πού είσαι Μακαριστέ Χριστόδουλε να σηκωθείς και να πάρεις το φραγγέλιο. Εσύ χαρακτήριζες (και σωστά) κουσούρι την ομοφυλοφιλία και ο Δήμαρχος Αθηναίων στέφει απόψε υπό την αιγίδα του παρελάσεις των gay και των τραβεστί στην πρωτεύουσα!!! Οι ομοφυλόφιλοι διακηρύσσουν την «διαφορετικότητα στην επιλογή τους»!!! Η «Κοντσίτα» και κάθε διαστροφή, σήμερα ονομάζεται …δικαίωμα στη διαφορετική επιλογή!!!
Η περίπτωσή τους θυμίζει τον περίφημο μύθο του Αισώπου «Αλώπηξ και Βότρυς» το ελάττωμά της η αλεπού το παρερμήνευε κατά το συμφέρον της. Έτσι, τα σταφύλια που δεν μπορούσε να φτάσει από το κλήμα όπου κρέμονταν, τα βάφτισε αγουρίδες!  «Οὕτω καὶ τῶν ἀνθρώπων ἔνιοι τῶν πραγμάτων ἐφικέσθαι μὴ δυνάμενοι δι' ἀσθένειαν τοὺς καιροὺς αἰτιῶνται», έλεγε ο Αίσωπος.  Οι gay και οι τρανσέξουαλ, το κουσούρι τους το  βαφτίζουν …δικαίωμα στην διαφορετικότητα!
Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων και –φευ- όποιος διαφωνεί ή κατακρίνει όλες αυτές τις ανώμαλες καταστάσεις θα οδηγείται με συνοπτικές διαδικασίες στη δικαιοσύνη ως ...υβριστής και ρατσιστής!!! (Βλέπε αντιρατσιστικό νομοσχέδιο).
Αν μετά από χρόνια δείτε και τους σαδομαζοχιστές ή παιδεραστές να συμμετέχουν σε παρόμοιες παρελάσεις, διακηρύσσοντας και αυτοί την διαφορετικότητά τους, μην σας φανεί παράξενο! Η νέα τάξη πραγμάτων ισοπεδώνει τα πάντα. Αξίες, ήθη, ιδανικά, παραδόσεις και τελικά ο ίδιος ο άνθρωπος μπαίνουν στη μηχανή πολτοποίησης της νέας τάξης πραγμάτων. Αυτή που επιβάλλει τα Σόδομα και Γόμορρα ως άλλη επιλογή και διαφορετικότητα!!!
 



Υ.Γ. Η μεγαλύτερη όμως ντροπή είναι ότι αρχιτεκτονικό-πολιτισμικό θαύμα, ο Παρθενώνας, το σύμβολο του παγκόσμιου πολιτισμού χρησιμοποιείται από τους gay, λεσβίες, και τραβεστί ως έμβλημα-πρόσκληση για την παρέλαση που πραγματοποιούν απόψε στις 7.00 το απόγευμα, στην καρδιά της Αθήνας! Περαστικά μας!

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΑ SUPER MARKETS

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφθανε η ώρα που θα έγραφα ένα άρθρο για τα αυγά που πουλάνε τα Super Markets στα ψεκασμένα προβατάκια - πελάτες τους αλλά σήμερα πραγματικά αγανάκτησα , έσκασα από το κακό μου και θα σας εξηγήσω γιατί. Για μια ακόμα φορά όπως όλοι μας , πήγα σε μια γνωστή αλυσίδα super market στη γειτονιά μου στον Χολαργό.Να σημειώσω ότι από οποιοδήποτε super market και να ψωνίζω , πάντα το ίδιο παρατηρώ ειδικά στα αυγά ετικέτας. 
Ως γνωστόν, τα αυγά τα έχουν κατηγοριοποιήσει σε μικρά, μεσαία,μεγάλα και πολύ μεγάλα ή EXTRA LARGE που χαρακτηρίζονται ως τέτοια όσα είναι  πάνω από 73 γραμμάρια.
Οι συσκευασίες γνωστές και αυτές.Συσκευασίες των έξι (6) τεμαχίων ή των δέκα (10) κατά κύριο λόγο. 
Αυτό όμως που είναι απαράδεκτο και που δεν γνωρίζει ο κόσμος ,είναι ότι όταν πάρει κανείς  μια μικρή συσκευασία ,μετά μια μεσαία και μετά μια μεγάλη ή extra large σε ότι αφορά το μέγεθος των αυγών , θα παρατηρήσει ότι σε κάθε μία συσκευασία ανεξάρτητα αν είναι μικρή,μεσαία,μεγάλη η πολύ μεγάλη , το περιεχόμενο τους δηλαδή τα αυγά , είναι ανισομερή και περίπου το  40-50% της συσκευασίας περιλαμβάνει αυγά που δεν ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία. 
Αν δηλαδή δείτε στο φως υψώνοντας τη συσκευασία που έχετε αγοράσει , για παράδειγμα μια κατηγορία αυγών "μεγάλα" ,θα διαπιστώσετε ότι τα μισά από τα αυγά είναι μικρά ή μεσαία και ούτω καθεξής ανάλογα τη συσκευασία που αγοράζετε ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι αν αγοράσετε συσκευασία με "μικρά" αυγά, δεν θα δείτε ποτέ μέσα τα μισά ,να είναι μεσαία ή μεγάλα. 
Εν τω μεταξύ πληρώνετε για την κατηγορία αυγών διαφορετική τιμή. 
Στέλνω λοιπόν σημερινές φωτογραφίες από τον "ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ" του Χολαργού για να δείτε το μέγεθος της κοροϊδίας που ενώ νομίζετε ότι αγοράζετε μεγάλα αυγά, στην ουσία παίρνετε 50% ελαττωματικό προϊόν . 
Δεν στοχοποιώ την συγκεκριμένη αλυσίδα αλλά όλες ανεξαιρέτως διότι όπως σας ανέφερα , το ίδιο συμβαίνει κατά κύριο λόγο στις συσκευασίες αυγών "ετικέτας" όλων των super markets. 
Έτσι, εσείς νομίζετε ότι αγοράζετε φθηνότερα ενώ στην ουσία αγοράζετε ακριβότερα ,μικρότερη ποσότητα προϊόντος. 
Πρέπει να ληφθεί υπόψη από τις αρμόδιες αρχές το θέμα αυτό . 
Είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει και εσείς ως καταναλωτές να βλέπετε στο φως πάντα τι αγοράζετε και όχι σαν τα "πρόβατα" να παίρνετε από το ράφι το όποιο προϊόν και να το εναποθέτεται μέσα στο καλάθι σας, στο καροτσάκι σας ή αλλού ! 
Μέσα σε όλα αυτά, σχεδόν μία στις δύο φορές κάποιο ή κάποια αυγά  θα είναι και σπασμένα.
Αναγνώστης

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΗΜΙΓΥΜΝΗ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ!

Ε, καλοκαίρι ήρθε, οι ζέστες σφίγγουν όλο και περισσότερο και οι γνωστές ηθοποιοί βγαίνουν στις παραλίες. Η πασίγνωστη Αθηνά Οικονομάκου προκάλεσε πανικό στα social media και σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ: ΘΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟN ΛΑΟ!!!

ΔΙΕΘΝΗΣ ΞΕΦΤΊΛΑ — ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ….
πηγή φωτό: tsoutsouneros.arvanitis.eu

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ-ΤΥΡΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ...

PAPADOPOULOS.
Η επιστολή ενός Δημοκράτη,διαβάστε το μέχρι τέλους...40 χρόνια μετά και ακόμα τυραννάς τα .... καημένα παιδιά της νέας τάξης.
Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα; Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι...
Ποιος σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;
Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες… Για να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;
Ποιος σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε!
Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους και τους πουλούσες τα αγαθά που έκανε εξαγωγή η χώρα και πέταξες στον δρόμο τόσους μεσάζοντες.
Άσε εκείνος ο Πατακός με το μυστρί του! Βρε μανία!
Κάθε μέρα εγκαίνια για σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες! Μας ζάλιζες στα επίκαιρα όποτε πηγαίναμε σινεμά!
Τι κατάφερες ρε; Τι μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 1973 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη πίσω σου;
Δεν ντράπηκες να ταπεινώνεις το δολάριο επί τόσα χρόνια; Ακούς εκεί! Η δραχμή ισχυρότερη από το δολάριο!
Τι σου κάναμε και μας καταράστηκες για να φτάσουμε τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ χρέη;
Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έτρωγες μόνο το φαγητό σου, στο τέλος δεν είχες τίποτα να αφήσεις. Το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο να ήταν η στολή σου!
Και αντί να την δωρίσεις τρομάρα σου στο κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησες την ιστορία να βγάλεις τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους καλούς μας γείτονες τους Τούρκους;
Μια χαρά δεν κοιμόμασταν ήσυχοι; Ήθελες να μας κάνεις παραγωγούς πετρελαίου σαν τους αραπάδες;
Τα εργοστάσια ενέργειας που κατασκεύασες π.χ. στην Πτολεμαΐδα ή στους Φιλίππους που τα έφτιαξες μάλιστα με τους Ρώσους κομουνιστές για ποιόν λόγο τα έκανες;
Σώνει και καλά να καταργήσεις όλες τις λάμπες πετρελαίου στα χωριά και γέμιζες στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο! Βρε μανία.
Χώρια τα στάδια αθλητισμού σε όλη τη χώρα. Άκου λέει «κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο»! Άσχημα περνάει τώρα η νεολαία πίνοντας φραπέδες στις καφετέριες;
Βρε άχρηστε αναχρονιστικέ, αντιδημοκράτη ποιος σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο;
Ακούς εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι… Ποιος σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής ρε παλιοφασίστα;
Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδιά τους που θα μας έκαναν ένα όμορφο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι ευτυχισμένοι γείτονες μας οι Βούλγαροι, οι Αλβανοί, οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί των Ανατολικών χωρών που εισπράττουν τώρα τόσο συνάλλαγμα από τα εργαζόμενα κορίτσια τους στο εξωτερικό, ενώ οι δικοί μας επιστρέφοντας πήραν συντάξεις και τους κοροϊδεύουν. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους Ισραηλίτες.
Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους για χάρη των Αράβων που μας παίρνανε όλο το ελληνικό τσιμέντο για τα έργα τους σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες και το κράτος εδώ έκτιζαν και τα τσιμεντάδικά μας είχαν τρελαθεί στην δουλειά;
Ευτυχώς που μετά τα πούλησε η Νέα Δημοκρατία στους ξένους αφού το – ΠΑΣΟΚ πρώτα τα… κοινωνικοποίησε και τα έκανε ζημιογόνα – και τώρα επιτέλους έτσι ησυχάσαμε!
Δεν ντρέπεσαι βρε άθλιε εχθρέ της Δημοκρατίας;
Μας στέρησες ένα από τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα να μην τραγουδάμε 14 τραγούδια του Θεοδωράκη; Ξέρεις τι ψυχολογικά τραύματα μας προκάλεσε εκείνη η απαγόρευση; Τραύματα βαθιά που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη!
Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από τόσα χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον έξαλλο τον γείτονα μου, που μου τα πρήζει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!
Bαρέθηκα να ακούω συνέχεια «Πού είσαι Παπαδόπουλε…» όταν πέφτω στα μπλόκα της Εθνικής οδού όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες αγροτών – ποδοσφαιρόφιλων και άλλων διαμαρτυρομένων ανθρώπων ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα – πάντοτε υπό την προστασία της αστυνομίας – να σταματούν την κυκλοφορία, καθώς και κάθε φορά όταν βρίσκομαι στο κέντρο των Αθηνών όπου φιλήσυχοι πολίτες εκφράζουν πολιτισμένα και ειρηνικά την αγανάκτησή τους για τις αδικίες σε βάρος τους, έχοντας επιπλέον παράλληλα την ευθύνη να προστατεύσουν τα καταστήματα, τους εργαζομένους και τους περαστικούς από τους προβοκάτορες φασίστες που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν τα πάντα.
Άσε και αυτούς τους ταξιτζήδες που είναι όλοι τους πρώην χαφιέδες της ασφάλειας. Ούστ Φασισταριά!
Εγώ είμαι Δημοκράτης ρε, και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου και ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικονομικός μετανάστης… αφού βέβαια ενημερωθώ πρώτα από την τηλεόραση για τις κλοπές, τις κομπίνες και τις μίζες τόσων και τόσων πρώην υπουργών – πράσινων και γαλάζιων – που οι άνθρωποι τι έκαναν τελικά;
Εξαργύρωσαν τους κόπους και τους αγώνες τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας μετά την μεταπολίτευση!
PAPADOPOULOSΠέστε απ' τα σύννεφα!! Δείτε τι σύνταξη παίρνει η Λιάνα και προπάντων η Αλέκα από το ΙΚΑ και το Ταμείο των δημοσιογράφων!!
Η πιο αδίστακτη Εβραία των αριστερών καταβολών, και της άχρηστης γενιάς του Πολυτεχνείου με μισθό 400.000 ευρώ το χρόνο !
ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ 11/ 2011/ ΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ!!! Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΦυλετικός πόλεμος και οι χρήσιμοι ηλίθιοι του αντιρατσισμού τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής αποβλάκωσης για ρατσισμό και ναζισμό ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΠΗΓΑΔΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ!!! ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ !!!! ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑΜΗΝ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ --> ποια χώρα ήταν αυτή.... Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΈνα μικρό δείγμα από τα ψέμματα των “έγκριτων” δημοσιογράφων ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Αποκάλυψη εδώ και τώρα! οι Ναζιστές! Αλήθεια, γνωρίζετε ποια είναι η μετεξέλιξη του Ναζισμού;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ? ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΔΩ --->Οι νεκροί του Πολυτεχνείου Πώς και πού πέθανανΕΔΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ MADE IN USA ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α“Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ, ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ, ΤΣΑΚΙΣΑΝ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ. ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ…”

ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΌΛΟΓΟ ΠΟΣΤ ΠΩΣ ΚΑΘΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ = ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ! ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΏΔΙΑ ΚΤΛNikola Tesla σκοτώθηκε από την CIA ,οι πλοίαρχοι της οικονομικής εξουσίας εξύψωσαν τον Edison, ο οποίος ανακηρύχθηκε ο πατέρας της ενέργειας ,

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? --->ο κοινοβουλευτισμός αφήνει τον λαό να πιστεύει πως έχει την εξουσία! δείτε την δημοκρατία σας και ξυπνήστε,! ΚΑΙ ΕΔΩ Δημοκρατία παντού και πουθενά δημοκρατία.εμφανίζουν ένα σύστημα ως δημοκρατία ενώ δεν είναι..

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α ΠΛΥΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ! ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΨΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ...ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΔΩ ΒΓΕΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΕΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ 5000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Κ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.Ε ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΣΙΝΩΜΟΣΙΕΣ ΣΩΣΤΑ??? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΤΛ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΦΑΤΕ 500 ΦΟΡΟΥΣ , ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ , ΝΟΜΟΥΣ , ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ , ΟΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΜΕΝΟΙ, ΚΤΛ ΚΤΛ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΧΑΖΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΡΤΑΚΙΔΩΝ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ.(ΑΣ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Χ@@@ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,,, ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ@@@@ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΔΩ? ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ! Η ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΧΕΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ!..Οταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη διασκέδαζε με τους χουντικούς που είχε μείνει ορφανή από κομμουνιστές και άλλοι γνωστοί πριν γίνουν δημοκράτες !.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ!! ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΣΟΠΑΝΗ =ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ , ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η Χ,Α ΗΤΑΝ ΝΟΡΜΑΛ ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ !! ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ... ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΑΚΟΜΑ, οι κομμουνιστές, ήρωες αυτών των ανύπαρκτων νεκρών φοιτητών του Πολυτεχνείου που έριξαν τη Χούντα ότι η εξέγερση του Πολυτεχνείου έριξε την Χούντα. Φυσικά, η Χούντα δεν έπεσε απ' τους φοιτητές (έπεσε μόνο ο Παπαδόπουλος, τον οποίο ανέτρεψε ο επίσης δικτάτορας Ιωαννίδης), αλλά κατέρρευσε σχεδόν μόνη της με τα γεγονότα της Κύπρου τον Ιούλιο του 1974.Οι νεκροί του Πολυτεχνείου - Ένας πολύτιμος μύθος...αφού ή Χούντα είχε παραδώσει την εξουσία.!!! ή «Χούντα» είχε παραδώσει την εξουσία. Εναντίον ποιας Χούντας εορτάζουμε την εξέγερση; Άλλο ένα ανακριβές αιτιολογικό εορτασμού. Ο Ευάγγελος Αβέρωφ Υπουργός Εθνικής Αμύνης, δηλώνει στο περιοδικό Επίκαιρα, τεύχος 562, την 10η Μαΐου 1979: κατά την τακτική που δίδαξε ο Λένιν, υπερφαλαγγίστηκε από το ΚΚΕ και τα συνθήματα από συνθήματα Δημοκρατίας έγιναν συνθήματα κομμουνισμού.Δυστυχώς, ο μύθος του Πολυτεχνείου, ενισχύεται εντέχνως και μέσα από την σχολική προπαγάνδα. Ο ακόλουθος σχολιασμός της φωτογραφίας, προέρχεται από το βιβλίο Ιστορίας της Γ' Λυκείου (έκδοση 1990), όπου παρ' ότι υπάρχουν επίσημα πορίσματα και έχει γίνει γνωστή η συμφωνία φοιτητών και στρατού για το γκρέμισμα της πύλης του Πολυτεχνείου, οι συγγραφείς επιμένουν, αρκετά χρόνια μετά, να μιλούν για «πολλούς νεκρούς φοιτητές», φωλιάζοντας έτσι αυτή την προπαγάνδα ως κάτι αυτονόητο και δεδομένο στο μυαλό των παιδιών και διαιωνίζοντας κατά συνέπεια την ιστορική απάτη...
mhnpetaslefta.blogspot.gr

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ 5-1. ΟΛΑΤΑ ΓΚΟΛ (ΒΙΝΤΕΟ)



Το πέναλτι που κέρδισε η Ισπανία:

  Η εκτέλεση του πέναλτι και το 1-0:
gazzetta.gr, seleo.gr