Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΦΟΒΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


emprodrama.blogspot.gr

ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ!
Ο Χρήστος Δασκαλόπουλος με αφορμή τα γενέθλιά του συναντήθηκε χθες βράδυ με γνωστά στελέχη και δημοτικούς συμβούλους, σε κοσμικό κέντρο του Χολαργού.  
Η παρουσία των κ.κ. Ρετσινιά,  Κτιστάκη, Φασούλη, Φιλιππακόπουλυ και άλλων, προφανώς και συνδέεται όχι μόνο με τα γενέθλια του κ. Δασκαλόπουλου αλλά σηματοδοτεί και τους αυριανούς υποψηφίους του. Ο κ. Φιλιππακοπουλος με τον οποίο επικοινωνήσαμε, στο ερώτημα εάν θα στηρίξει τον κ. Δασκαλόπουλο, μπορεί να είπε "δεν το έχω αποφασίσει ακόμη" αλλά είναι βέβαιον ότι τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι προσκεκλημμένοι δεν θα έδιναν το παρόν εάν δεν εκτιμούσαν-συμπαθούσαν  τον Χρήστο Δασκαλόπουλο.
Οι πληροφορίες λοιπόν λένε ότι ότι ο κ. Δασκαλόπουλος είναι σχεδόν έτοιμος να εντάξει αρκετούς από τους δημοτικούς συμβούλους (όπως τους προαναφερθέντες, όπως επίσης τον Άγγελο Μπελιτσάκο) στην υπό δημιουργία δημοτική του παράταξη. 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ

Ένα σούπερ τραγούδι του μεγάλου και άφταστου Βασίλη Παπακωνσσταντίνου εναντίον των μνημονιακών τηλεοπτικών παπαγάλων δημοσιογράφων της παραπληροφόρησης, της τρομοκρατίας και του εκφοβισμού.

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS!

Διαβάστε αύριο νέες εξελίξεις στο σκάνδαλο Siemens! Μία μυστική εμφάνιση στην Αθήνα ενός Γερμανού σε θέση κλειδί στην Siemens! Διέμεινε στο ξενοδοχείο Hilton. Γιατί ήρθε άραγε; Ο ρόλος του συγκεκριμένου ανθρώπου υπήρξε καταλυτικός τους προηγούμενους μήνες για τα συμφέροντα της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα, σε σχέση πάντα με το σκάνδαλο Siemens. 
Επίσης, νέα στοιχεία προκύπτουν τα οποία αναγκάζουν την ανακρίτρια της υπόθεσης Siemens να καλέσει για κατάθεση νέο μάρτυρα-κλειδί!
Η αποκάλυψη δημοσιεύεται στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" και αύριο βράδυ μπορείτε να την διαβάσετε κι εδώ, στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή"

ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ;


Καθημερινά βρίσκονται μαζί στον τηλεοπτικό αέρα, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του entertv τους συνέλαβε σε βραδινή έξοδο και σε μία προκλητική πόζα!

Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ: "ΚΟΡΟΪΔΑ, ΣΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΑΣ"

Αντίθετος ο Σόιμπλε σε ενίσχυση των ευρωπαϊκών τραπεζών από τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων! Οπως άλλωστε και καθε σοβαρός ηγέτης χωρας.
Μονο στο Ελλαδιστάν του Σημίτη και του Παπανδρεου, τα λαμόγια οι τραπεζιτες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με το χρημα του λαού (!!) για εναν πολυ απλο λόγο: Εάν γινόταν οτι στον πολιτισμένο κόσμο, οι εδω προβοπουλοι, Παπαδήμοι, Πανταλάκηδες και
Καραμουζηδες θα ηταν φυλακή. Δίνοντας ομως δημόσιο χρημα, οι τραπεζιτες ελέγχονται απο τα πολιτικά λαμόγια που συμμετείχαν στα σκάνδαλα παρέα. Ετσι, απλώς πληρώνει ο λαος τα κλεμμένα, αλλά συνεχιζει να ενημερώνεται απο τους Ψυχάρηδες, που ζουν με το δημόσιο χρημα των ανακεφαλαιοποιημένων τραπεζών. “Μην ανησυχείτε, όλα πανε καλά”.

olympia.gr

ΣΑMΑΡΑΣ-ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ;
Εικοσιτέσερις ώρες έχουν περάσει από την στυγνή δολοφονία δύο στελεχών του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, του Γιώργου Φουντούλη και του Εμμανουήλ Καπελώνη και τον βαρύτατο τραυματισμό του Α.Γέροντα από τρομοκρατες-πράκτορες στην υπηρεσία ποιο ξέρει ποιων και ούτε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, έχουν προχωρήσει έστω σε μία τυπική δήλωση καταδίκης της ενέργειας!
Πρακτικά από την στιγμή που δεν καταδικάζουν, σημαίνει ότι μπορεί και να εγκρίνουν την σφαγή των παιδιών.
Όταν σε άλλες ήσσονος σημασίας γεγονότα βγαίνουν αμέσως και "καταδικάζουν" αυτή την φορά φαίνεται ότι έκριναν ότι το αίμα των τριών παιδιών που χύθηκε στην λεωφόρο Ηρακλείου δεν είναι ούτε ελληνικό ούτε τους αφορά η υπόθεση.
Δεν είναι πολιτικό το θέμα. Είναι ανθρώπινο.
Ας συλληπηθούν, απλά τις οικογένειες των παλικαριών.
Ας πουν τα τετριμμένα: "Θα τους συλλάβουμε κλπ". Αλλά ας πουν κάτι. Ας δείξουν έστω και με 24 ώρες καθυστέρηση ότι δεν είναι απόλυτα εξαρτημένοι από τους ξένους...
Εκτός και αν ο Α.Σαμαράς θεωρεί ότι "Η εξάλειψη της Χρυσής Αυγής" που υποσχέθηκε μιλώντας στις ΗΠΑ ξεκινά από την δολοφονία των δύο παιδιών.
Γιατί τώρα έμειναν κάποια τραγικά στελέχη της κυβέρνησης να μιλάνε για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" και να αναπτύσσουνν πάλι θεωρίες των δύο άκρων.
Ναι, σωστά. Υπάρχουν δύο άκρα: Στο ένα ακρο είναι οι αδούλωτοι Έλληνες, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι που θέλουν την Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της υπερήφανη "εδώ και τώρα" και στο άλλο άκρο είναι οι υπηρέτες ξένων αφεντάδων που νομίζουν ότι θα στηριχθούν στους ξένους και θα κυβερνούν για πάντα την Ελλάδα στο όνομά τους.
Κάνουν λάθος. Αυτή η ίδια Ελλάδα που έβγαλε τους προδότες του Μνημομίου θα βγάλει τους Έλληνες που θα σαρώσουν το παρακράτος του Μνημονίου.
Αυτή είναι η ιστορία της Ελλάδας άλλωστε; Εκεί που υπάρχει ο Εφιάλτης, υπάρχει κι ένας Λεωνίδας. Εκεί που υπάρχει ο Πήλιος Γούσης, υπάρχει πάντα ένας Μπότσαρης...
defencenet.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πατήστε σε ένα από τα παρακάτω links:
http://firstrownow.eu/watch/218513/1/watch--panathinaikos-athens-vs-olympiacos-piraeus.html
http://firstrownow.eu/watch/218513/2/watch--panathinaikos-athens-vs-olympiacos-piraeus.html
http://firstrownow.eu/watch/218513/3/watch--panathinaikos-athens-vs-olympiacos-piraeus.html
http://firstrownow.eu/watch/218513/4/watch--panathinaikos-athens-vs-olympiacos-piraeus.html

http://www.frombar.tv/

http://www.magicgoals.com/index.html
http://www.hahasport.com/c-1.html
http://www.arxondas.com/index_files/live-streaming.htm
http://www.sportculture.gr/

http://agones-live-streaming.blogspot.gr/
http://www.sportcategory.com/a-0/14/28/a-142854.html


Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων
Το blog δεν κάνει Stream
Σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet

lcitynews.blogspot.gr

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΕΝΤΥΠΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

ΤΕΥΧΟΣ 508
Κυκλοφόρησε το τεύχος Οκτωβρίου (508) του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή". Στο εξώφυλλο δεσπόζει η φωτογραφία της Λαγκάρντ η οποία απευθύνει… χαιρετισμό στον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα. Οι δανειστές απαιτούν νέες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις κι επιδόματα ζητώντας 25.000 απολύσεις εργαζομένων ως το τέλος του χρόνου! Ο τίτλος "ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ" ταιριάζει "γάντι" στην χειρονομία της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ. 
Κατά τα άλλα, η εφημερίδα είναι γεμάτη θέματα. Και για "ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΠΕΤΡΟΜΠΕΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ" και για το "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ" (ενδιαφέρον άρθρο του Αλέξανδρου Νομικού) και με πολλές λεπτομέρειες για τις υποψηφιότητες Δημάρχων σε Χολαργό-Παπάγου και για όσα ακολούθησαν της δολοφονίας Φύσσα και ένα σημαντικό ιατρικό άρθρο του "Βιότυπου", όπως επίσης ένα οδοντιατρικό άρθρο του Δημήτρη Οικονόμου. Και βεβαίως, ο "Ανεξάρτητος Παρατηητής" ασχολείται διεξωδικά με τα δύο γεγονότα που σημάδεψαν τον Παπάγο-Χολαργό τον μήνα Οκτώβριο: τους θανάτους της Αλίκης Κρασανάκη και του πρωτοπρεσβύτερου πατέρα Ευθύμιου Μπάτρα. 
Η εφημερίδα ήδη διανέμεται στις επιχειρήσεις Χολαργού-Παπάγου ενώ την Δευτέρα θα διανεμηθεί μέσω των ΕΛΤΑ στους συνδρομητές της. 
Γραφτείτε συνδρομητές για να λαμβάνετε την έντυπη εφημερίδα μας στο σπίτι σας.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ: "ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙ' ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ"

 ΕΧΑΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΟ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ!
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ η μητέρα του 29χρονου Ολγα Βλάχου, είπε πως οι γιατροί με δύο χειρουργεία, ένα στην κοιλιακή χώρα και ένα στο θώρακα κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά όλα τα ζωτικά όργανα είναι πειραγμένα. "Δεν έχει πειραχθεί η καρδιά του, παλεύουμε για τα ζωτικά όργανά του" είπε.

Η κα Βλάχου είπε επίσης πως δεν αντέχει να χάσει άλλο παιδί αφού ήδη έχει χάσει ένα γιο από μεσογειακή αναιμία.

Πρόσθεσε πως έμαθε για το περιστατικό από τη σύζυγο του 29χρονου την οποία ειδοποίησε ο ίδιος όταν είχε ακόμα τις αισθήσεις του.

newsit.gr


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΜΑΤ ΤΗΣ "ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ" ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ Α' ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΟΤΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΑ
Μετά την ηχηρή πολιτική παρέμβαση του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ σχετικά με το ζήτημα της αποζημίωσης των θυμάτων του Ομίλου ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, την 31/10/2014 κατατέθηκε στη Βουλή η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ που πρότεινε και επεξεργάστηκε η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του Κινήματος, για την ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, εκτός από τα χρέη στις Τράπεζες, και για ΧΡΕΗ 
ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ. 
Συγχαίρουμε τους 9 Βουλευτές κ.κ. ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΟΔΥΣΣΕΑ, ΜΠΟΛΑΡΗ ΜΑΡΚΟ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΚΟΥΡΑΚΟ ΙΩΑΝΝΗ, ΜΟΥΤΣΙΝΑ ΠΑΡΗ, ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ και ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, που στήριξαν το δίκαιο αυτό αίτημα του Κινήματος, των μελών του και της συντριπτικής πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας, ανταποκρινόμενοι στο θεσμικό τους καθήκον.
Στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη τα οράματα και τις δεσμεύσεις της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης, καθιστώντας το Κίνημα ως την πρώτη κοινωνική πλατφόρμα άμεσης δημοκρατίας, που θα συνεχίσει να οδηγεί το πολιτικό σύστημα να κάνει πράξη τα δίκαια αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Ακολουθεί το κείμενο της τροπολογίας:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ – ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ
Στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
«Ρυθμίσεις Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης»

ΑΡΘΡΟ ………..

1. Η προθεσμία της αναστολής των πλειστηριασμών, οι οποίοι επισπεύδονται για την ικανοποίηση απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν το ποσό των διακοσίων χιλιάδων (200.000,00) ευρώ, από πιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες παροχής πιστώσεων, καθώς και από τους εκδοχείς των απαιτήσεων αυτών, όπως περιγράφεται στην παράγραφο 1 του άρθρου 1 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 16ης Δεκεμβρίου 2011 (ΦΕΚ Α 262) και όπως η Πράξη αυτή κυρώθηκε με το πρώτο άρθρο του ν. 4047/2012 (ΦΕΚ Α 31), και παρατάθηκε με το άρθρο 5 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 18ης Δεκεμβρίου 2012 (ΦΕΚ Α 246) παρατείνεται έως την 31η Δεκεμβρίου 2016.
2. Στην παράγραφο 1 του άρθρου 19 του ν. 3869/2010 (ΦΕΚ Α 130), όπως ισχύει, η φράση «μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2013» αντικαθίσταται από τη φράση «μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2016».
3. Στο άρθρο 41 του ΝΔ 356/1974 προστίθεται όγδοη παράγραφος ως εξής: «8. Η διενέργεια πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για ικανοποίηση απαιτήσεων, που δεν υπερβαίνουν το ποσό των διακοσίων χιλιάδων (200.000,00) ευρώ, από το Δημόσιο, τους ΟΤΑ, τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς και τα Ταμεία και το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών, αναστέλλεται μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2016»
Οι Προτείνοντες Βουλευτές Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2013
ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΠΑΡΙΣ
ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ!

Οι δολοφονημένοι είναι δυο Ελληνόπουλα και αυτοί που έβαψαν με αίμα τη λεωφόρο Ηρακλείου έχουν ξεκάθαρο στόχο - Να δολοφονήσουν το Ελληνισμό...

  γράφει ο
Το τελευταίο που μας ενδιαφέρει, είναι το τι πίστευαν αυτά τα Ελληνόπουλα. Γι αυτό και οφείλουμε να αντιληφθούμε πως οι σφαίρες των δολοφόνων, τους σκότωσαν γιατί "κλείδωσαν" στο στόχαστρο την ίδια την Ελλάδα.

Αυτή η δολοφονία ήταν ύπουλη, γιατί μέσα από αυτήν επιχειρείται να ζωντανέψει ο βρικόλακας του εθνικού διχασμού. Είναι αυτό που οφείλουμε να μην επιτρέψουμε να συμβεί, όποιο και αν είναι το τίμημα...

Η Χρυσή Αυγή, προσπάθησε να στηρίξει την πολιτική της υπόσταση στα κηρύγματα του μίσους και του εθνικού διχασμού. Αλλά αυτή η δολοφονία δεν πρέπει να παρασύρει κανέναν. Κανείς δε δικαιούται να αντιμετωπίσει τους χθεσινούς νεκρούς με τον ίδιο τρόπο. Θα είναι προσβολή απέναντι στην πατρίδα μας, αν τολμήσουμε να αντιμετωπίσουμε τους δολοφονημένους Έλληνες με τη λογική του νεοναζισμού.

Δολοφονήθηκαν δυο Έλληνες πολίτες. Και δολοφονήθηκαν γιατί...
Στοχοποιήθηκε η πατρίδα μας και ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία. Αυτή η δολοφονία, όπως και η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, συνιστούν πισώπλατο χτύπημα στην ίδια την Ελλάδα.

Κανείς δε δικαιούται να παραμυθιάζεται με τη φιλολογία της τρομολαγνείας. Αυτό που έδρασε είναι το παρακράτος...
Όλα δείχνουν πως έδρασε συνεπικουρούμενο (πιθανότατα και χορογραφημένα) βάσει σχεδίου μυστικών υπηρεσιών και σκοτεινών μηχανισμών, που ενδέχεται να εξυπηρετούν και αλλοεθνή συμφέροντα.

Μέσα από αυτή τη δολοφονία αυτοί υπηρετούνται είναι...
Οι πολιτικές συμμορίες που μέσα από μια δραματική αλλαγή της ατζέντας της επικαιρότητας, θα ολοκληρώσουν το εθνοκτόνο σχέδιο σε βάρος της χώρας. Και...
Τα ξένα κέντρα και οι σκοτεινοί μηχανισμοί, που επιχειρούν να επενδύσουν σε μια ισοπεδωμένη Ελλάδα, την οποία θα καταστρέψει εκ θεμελίων η πιθανή πλεον αναβίωση με τρόπο δραματικό του εθνικού διχασμού.

Αυτό το ύπουλο σχέδιο, οφείλουμε να ανακόψουμε με κάθε τρόπο...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ¨ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ



Η δολοφονική επίθεση εναντίον δυο Ελληνόπουλων, στελεχών του κόμματος της «Χρυσής Αυγής» στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, από τρομοκράτες τους οποίους πιστεύουμε πως δεν πρόκειται, ούτε μπορεί να συλλάβει η κατοχική συγκυβέρνηση, φαίνεται – κρινόμενη σε πρώτο επίπεδο – να είναι η συνέχεια της άλλης δολοφονίας που συντάραξε το Πανελλήνιο, στο Κερατσίνι. 
             Όμως - κρινόμενη σε δεύτερο επίπεδο – φαίνεται πως είναι μια αιματηρή προειδοποίηση των Διεθνών εξουσιαστών προς τον Ελληνικό λαό, ώστε αυτός να φοβηθεί να αντιδράσει στα εφαρμοζόμενα στυγνά μέτρα για τη διάλυση της πατρίδος μας και την εξαθλίωση του λαού μας, επικειμένης μάλιστα της ψήφισης: α) του «δήθεν» αντιρατσιστικού νόμου, ο οποίος θα καταστήσει τους Έλληνες πολίτες ομήρους των πάσης φύσεως λαθρομεταναστών και β) του νόμου για τη δήμευση της περιουσίας της αστικής μας τάξης μετά την ήδη ολοκληρωθείσα καταστροφή των κατωτέρων στρωμάτων της Ελληνικής κοινωνίας.
             Είναι προφανές ότι η άθλια συγκυβέρνηση την οποία στηρίζουν πλέον, ανοικτά οι διεθνείς τοκογλύφοι, αδυνατεί να πράξει τα στοιχειώδη προκειμένου να προστατέψει τη ζωή, την αξιοπρέπεια και την περιουσία του χειμαζόμενου λαού μας.

            Καλούμε τον Ελληνικό λαό να αγνοήσει τις απειλές των εγχώριων και ξένων κατακτητών και να εφαρμόσει τα διαλαμβανόμενα στο ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματός μας.   

            Εκ της Διοικούσας Επιτροπής
            Παναγιώτης Αποστόλου
            Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού    

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΟΙΗΤΡΙΑΣ ΦΟΙΒΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑ!

 Η Φοίβη Κότσιρα-Παπαευγενίου είναι μια σημαντική λογοτέχνης. Το λέμε με όλη την σημασία της λέξεως. Με ποιητικό λόγο που συγκινεί και με πλούτο εντυπωσιακό. Το νέο της βιβλίο ονομάζεται "Ενοχή και Ανοχή". Μπρείτε να το προμηθευτείτε μόνο με 9 ευρώ. Ιδού περί τίνος πρόκειται:
Ενοχή και Ανοχή
Εκδόσεις : Bookstars-Free Publishing
Τιμή :       ¤ 9,00
Κατηγορία : Ποίηση
Βαθμολογία : 
Περιγραφή : Σε μια εποχή στην οποία η ευτυχία και η ευημερία βρίσκονται στην περιοχή της ουτοπίας, η προσοχή στρέφεται σε άλλες πνευματικές αναζητήσεις προκειμένου να χαλυβδωθεί η αντοχή του δοκιμαζόμενου ανθρώπου και να περιέλθει στην κατοχή του το πολύτιμο και ανεκτίμητο κεφάλαιο του ηθικού και πνευματικού πλουτισμού, που, αν το είχαν κατακτήσει οι άνθρωποι ,δεν θα βρισκόμαστε τώρα στην αντίξοη αυτή κατάσταση και στον ευτελισμό της αξιοπρεπείας μας από απνευμάτιστους αργυραμοιβούς και τρωγλοδύτες των χρηματιστηρίων. Για να ανακτήσουμε, λοιπόν, τη χαμένη αξιοπρέπειά μας και να ισχυροποιήσουμε την εσωτερικότητά μας, απαιτείται η αποχή από παλιές συνήθειες ψυχοφθόρες και ανούσιες, όπως η μανία της υπερκατανάλωσης ή του υλικού υπερπλουτισμού με θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο, σαν να ήταν η πεμπτουσία της ζωής, και να στραφούμε περισσότερο στον άνθρωπο, ο οποίος μαθαίνει, μελετά, ακούει, προσφέρει, τίθεται αλληλέγγυος, αγαπά, είναι ανεπιτήδευτα ευγενής, σέβεται το συνάνθρωπό του και τον τόπο του, δεν ασχημονεί, σκέπτεται, συλλογίζεται και χαίρεται το θείο δώρο της ζωής με μέτρο και αξιοπρέπεια. Μια πηγή για την παροχή τέτοιων προτύπων, είναι και η ποίηση, ο λόγος, που μέσα από τη συμβολική λειτουργία του οξύνει το νου και ευαισθητοποιεί την ψυχή για τα μεγάλα και τα ωραία. Καμμία ανοχή πλέον στην Ενοχή!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 3 ΤΩΝ ¨"ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ"! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ...

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ "ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 120 ΧΡΟΝΙΑ,ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ 3ο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !!!






ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 3

"Για την ώρα η έχθρα αυτή θα μεγαλώσει λόγο της οικονομικής κρίσης,η οποία σύντομα θα σταματήσει την κίνηση του χρηματιστηρίου και της βιομηχανίας, και όταν με την δύναμη του χρυσού που κατέχουμε δημιουργήσουμε μια γενικευμένη και ολοκληρωτική οικονομική κρίση,!!!
θα εξαπολύσουμε πλήθη εργατών στούς δρόμους όλων των χωρών της Ευρώπης.

Τα πλήθη θα αρχίσουν να χύνουν το αίμα εκείνων που φθονούν λόγο της αμάθειάς τους και θα λεηλατήσουν τα υπάρχοντά τους.

Δέν θα πειράξουν τις δικές μας περιουσίες,γιατί εμείς θα γνωρίζουμε τη στιγμή της επίθεσης !!! και
θα έχουμε λάβει όλα τα απραίτητα μέτρα.!!!

katohika.gr

"ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ" ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ, Η ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ!

Ατύχημα την ώρα της εκπομπής είχε η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Αυτιά, Μάγδα Τσέγκου, που βρέθηκε από το πλατό στο... νοσοκομείο!
Αν και στην έναρξη της εκπομπής η δημοσιογράφος ήταν κανονικά στο πόστο της, ξαφνικά... εξαφανίστηκε από τα πλάνα: όπως έγινε γνωστό, κατά την διάρκεια διαφημιστικού διαλλείματος, η δημοσιογράφος μπερδεύτηκε στα καλώδια και έπεσε στο πάτωμα, ενώ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Νέο Φάληρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάγδα Τσέγκου είχε έντονους πόνους στη μέση και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ ο Γιώργος Αυτιάς είπε on air ότι η κατάστασή της δεν είναι σοβαρή και αύριο θα είναι πάλι στο πλευρό του!

star.gr

ΑΓΚΑΘΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΔΗ! 97.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ"!

Η περίπτωση των 97.000 ευρώ που δεν μπορούν να "καλυφτούν" λογιστικά από τον Δήμαρχο Ξύδη, από την εποχή που ήταν ακόμη Δήμαρχος Παπάγου, έφτασε ήδη στον Δήμο! Πρόκειται για το υπ. αριθμ. 35825/3-10 έγγραφο προερχόμενο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και θέτει το ζήτημα των 97.000 ευρώ τα οποία δεν μπορούν να "καλυφτούν" λογιστικά. Προφανώς το θέμα θα έχει συνέχεια και θεωρούμε ότι θα αποτελέσει (άλλωστε αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια) αγκάθι για τον κ. Ξύδη. Ένα ποσό το οποίο πρέπει να δικαιολογήσει ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαμαρτύρονται ότι τα 97.000 ευρώ αν και αφορούν λογιστικές πράξεις του δήμου Παπάγου, φορτώνονται εδώ και 3 χρόνια και στον Χολαργό. Εκφράζουν δε φόβους ότι το χοντρό αυτό ποσό θα φορτωθεί στην επόμενη δημοτική αρχή με τον κ. Ξύδη να έχει φύγει από τα δημοτικά δρώμενα! Λένε δε: "Πώς είναι δυνατόν ο Δήμαρχος να σπεύδει να χρεώσει 12.500 ευρώ στον πρώην Πρόεδρο του ΚΕΚ Αναγνωστόπουλο ή να στείλει στον εισαγγελέα την υπόθεση ΚΕΚ-ΔΑΟΧ και να μην αχολείται  με την δική του λογιστική τρύπα των 97.000 ευρώ που υφίσταται επί χρόνια;"

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΜΕ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΒ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ"-ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Αυτό που καταφέρνει ο "ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ" και τα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου στον Χολαργό, είναι να τα δακτυλοδείχνουν ως ...συστημικά και υπάκουα στις εντολές των τροϊκανών και της νέας τάξης πραγμάτων. Συγχαρητήρια! 
Το "ΠΑΜΕ" μαζί με την στήριξη του ΚΚΕ Χολαργού-Παπάγου διοργανώνουν αύριο συγκέντρωση διαμαρτυρίας με μια ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από το Super Market "ΑΒ Βασιλόπουλος" αλλά και από τα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου "Holargos Center" (Περικλέους 56) για την απόφασή τους να ανοίξουν την Κυριακή! 
Πρόκειται για μια απόφαση που συγκεντρώνει την διαμαρτυρία όχι μόνο του "ΠΑΜΕ" αλλά όλων των Ελλήνων οι οποίοι επί αιώνες τηρούν το πατροπαράδοτο έθιμο των κλειστών καταστημάτων τις Κυριακές.
Έρχονται σήμερα λοιπόν το πολυκατάστημα "ΑΒ Βασιλόπουλος" και οι επιχειρήσεις του εμπορικού κέντρου στην Περικλέους να αποφασίσουν να λειτουργήσουν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Το προκλητικό μάλιστα της υπόθεσης είναι ότι τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου ανήρτησαν και ολόκληρο σταντ (πάνω φωτό) για να ενημερώσουν το καταναλωτικό κοινό για την μεγάλη τους απόφαση: "Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου είμαστε ανοιχτά. Από τις 11.00 έως τις 18.00"! Γίνεται δε τραγελαφική η περίπτωσή τους όταν υπεύθυνη των καταστημάτων, σε συνέντευξή της ενώ καταδικάζει το μέτρο αυτό, σπεύδει να ...διευκρινήσει "εμείς θα ανοίξουμε τα καταστήματά μας"! Σαν τους μνημονιακούς βουλευτές που ενώ διαμαρτύρονται για τα σφαγιαστικά μέτρα, στο τέλος λένε "ναι σε όλα"!
Συμπαραστάτες του "ΠΑΜΕ" στην αυριανή διαμαρτυρία θα είναι και το ΚΚΕ Χολαργού-Παπάγου με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Ρεμούνδο (φωτό).

ΒΙΝΤΕΟ-HIGHLIGHTS: Η ΕΚΤΟΣ ΕΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

sportdog.gr

ΝΤΡΟΠΗ! Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!



Απαράδεκτη ανακοίνωση του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ το οποίο δεν καταδικάζει την δολοφονική ενέργεια σε βάρος των δύο νεαρών. Περιορίζεται στο να περιγράφειτο είδος και τον σκοπό της επίθεσης, χωρίς να εκφράζει ούτε ένα συλλυπητήριο λόγο για τα θύματα των δολοφόνων! Για να καταλήξει η ανακοίνωση ότι η δολοφονία δεν πρόκειται να πτοήσει τον αγώνα της αριστεράς! 
Ιδού η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
 
"Η επαγγελματικού τύπου δολοφονική επίθεση κατά μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο λειτουργεί αντικειμενικά ως μια μεγάλη προβοκάτσια υπέρ της κυβέρνησης και του κράτους, εξυπηρετεί τα σχέδια αντιδραστικής θωράκισης του συστήματος με όπλο και την ανιστόρητη θεωρία των «δύο άκρων». Όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει το φασισμό, αλλά τον ενισχύει πολύπλευρα. Ο φασισμός κτυπιέται μόνο μέσα από τον μαζικό αγώνα των εργαζομένων και της νεολαίας, στις γειτονιές, τα σχολεία, στους χώρους δουλειάς.
 
Η συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται, είναι εχθρική και ξένη προς το μαζικό κίνημα και την Αριστερά. Η Αριστερά ούτε με πρακτικές "ξεκαθαρίσματος λογαριασμών" έχει σχέση, ούτε με εν ψυχρώ δολοφονίες.
Η εγκληματική επίθεση βρήκε σαν έτοιμους από καιρό την κυβέρνηση και τους υποστηρικτές της στα ΜΜΕ για να αναστυλώσουν την θεωρία των «δύο άκρων». Γίνεται προσπάθεια να εξισορροπηθεί η εγκληματική δράση διαρκείας των νεοναζί της Χρυσής Αυγής και να εμφανισθεί η άθλια συγκυβέρνηση και το κράτος του αστυνόμου ως εγγυητής της σταθερότητας.
Όσες προβοκάτσιες όμως και να οργανώσουν δεν μπορούν να πείσουν κανέναν ότι οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάντ Λουκμάν έγιναν ξαφνικά θύματα. Είναι πλέον γνωστοί οι δεσμοί της δολοφονικής οργάνωσης με τον υπόκοσμο, με κάθε είδους μηχανισμό που έχει πρόσβαση σε όπλα, από την αστυνομία μέχρι τα κυκλώματα των εφοπλιστών τύπου Πάλλη. Ας κοιτάξουν πρώτα προς τα εκεί όσοι έσπευσαν να δουν την Αριστερά πίσω από την επίθεση.
Η Αριστερά και το λαϊκό κίνημα δεν πρόκειται να πτοηθούν, ούτε να τρομοκρατηθούν. Μαζικά, αποφασιστικά, στους δρόμους του αγώνα συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής και της πολύπλευρης τρομοκρατίας, που τελικά όπως έχει δείξει η ιστορία κρύβει το «βαθύ κράτος». 

Ο π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗ ΡΟΔΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

 "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΟΡΘΟΔΟΞΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ"

 Ἀκοῦστε τὰ ὅσα σπουδαῖα λέει ὁ π. Γεώργιος Μεταλληνὸς στὴ χθεσινὴ συνέντευξη ποὺ παραχώρησε στὴν ἐκπομπὴ τοῦ κ. Νικολόπουλου...

orthodoxia-ellhnismos.gr

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΝΚΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!
 
Η Κυριακή ως αργία είναι το πρώτο κοινωνικό και ανθρώπινο δικαίωμα αλλά και κυρίως βιολογική υποχρεωτική συνθήκη. Έχει ιστορία 17 αιώνων!
Στη χώρα μας καθιερώθηκε το 1908. Από τότε, για πρώτη φορά !! επιδιώκουν τα εμπορικά καταστήματα να λειτουργήσουν την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Νοεμβρίου 2013.
Αυτό είναι αποτέλεσμα ενός νέου μνημονιακού νόμου (Ν. 4177/13), που ψήφισε μέσα στο καλοκαίρι η κυβέρνηση και με τον οποίο θέλει να καθιερώσει την λειτουργία των καταστημάτων τουλάχιστον για 7 Κυριακές το χρόνο, ενώ με αποφάσεις των Αντιπεριφερειαρχών θέλει να μπορεί να δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας τους και τις 52 Κυριακές του έτους!
Ο νέος αυτός νόμος, έρχεται να ολοκληρώσει το ξήλωμα όλων των μισθολογικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και των καταναλωτών στο πλαίσιο της εφαρμογής Μνημονίου που υπέγραψαν οι εκλεγμένοι μας στη Ελληνική Βουλή.
Έτσι, θα μείνουμε χωρίς εισόδημα και θα πάψουμε να είμαστε καταναλωτές.
Έτσι μπορεί να αποδιοργανωθεί κατάφωρα και επικίνδυνα η κοινωνική και οικογενειακή ζωή των εργαζομένων και των καταναλωτών στην Ελλάδα, καθώς επιδιώκουν να μας αφαιρέσουν την ημέρα της ανάπαυσης και του ελάχιστου πλέον ποιοτικού ελεύθερου χρόνου, καθώς κυρίως και να βλάψουν καίρια και αθροιστικά την σωματική και ψυχική υγεία μας, και, να γίνει ειδική εκμετάλλευση αυτών που θα εργαστούν Κυριακή.
Όμως, τι νόημα έχουν οι επιπλέον ώρες που προτείνουν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα για τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές, όταν μάλιστα, τους λείπουν και τα χρήματα για να ζήσουν με αξιοπρέπεια, και αυτές τις επί πλέον ώρες αλλά και τις προηγούμενες;
Η λιτότητα και τα χαράτσια που δέχτηκαν οι εκλεγμένοι μας να μας έχουν επιβάλει οι «δανειστές», μόλις – και με δυσκολία - επιτρέπουν σε όλο και λιγότερους καταναλωτές να καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες των οικογενειών τους. Η δυνατότητα να ψωνίσουν «κάτι ακόμα» έχει χαθεί πλέον όχι μόνο για τις 6 ημέρες αλλά και για την 7ην ημέρα και όσες άλλες με την ορμή που έχουν θα θέλουν να προσθέσουν αν θα τους ήταν δυνατόν ακόμα και μετά τις 7 ημέρες της εβδομάδας.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ…. ΜΑΣ ΠΟΥΝ…. ΟΤΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚOYN ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ !
Με κάθε τρόπο πρέπει να υπερασπιστούμε:
·         ΚΥΡΙΑΚΗ = ΑΡΓΙΑ = ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
·         ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
·         ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ.
 
ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ 10 ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΓΟΥΡΙΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ

Top 10 celebrities που αδυνάτισαν και μεταμορφώθηκαν! (pics)
Διαιτολόγοι, γυμναστές, ειδικοί διατροφολόγοι, personal trainers, μάνατζερ και βοηθοί είναι εκεί για να μεταμορφώσουν τους celebrities που παραστράτησαν από τα κλασικά πρότυπα. Γιατί το Hollywood δεν αντέχει τα πολλά κιλά. Το περίεργο είναι πως κάποιοι ήταν καλύτεροι με μερικά κιλά παραπάνω
(βλ. 50 Cent)!




ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΩΛΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ"

 
Δείτε πως είναι σήμερα η Πωλίνα από το καφέ της χαράς !!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ!


Μια φωτογραφία-σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου την τελευταία ώρα, από τον τόπο της δολοφονίας, με...
τον ένα τραυματία, λίγο μετά την επίθεση...


πηγη parapolitika.gr

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ! ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ FACEBOOK

Πόνος, οργή και ερωτήματα κυριαρχούν στη σελίδα του αδικοχαμένου Γιώργου Φουντούλη και το Μανώλη Καπελώνη, μελών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυτή που οι τρομοκράτες δολοφόνησαν λίγο μετά τις 19.00 έξω από τα γραφεία του κόμματος.
"Γιατί;" είναι το ερώτημα στα χείλη όλων. "Ποιοι όπλισαν το χέρι των δολοφόνων", "Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του φρικτού εγκλήματος;".
Η Ελλάδα θρηνεί δύο παλληκάρια, δύο Ελληνόπουλα κτυπημένα από το χέρι - ποιος ξέρει ποιων - φονιάδων...
Στην φωτό κάτω: Ο Μανώλης Καπελώνης.


Πραγματικά σφίγγεται η καρδιά σου...
Μερικά μηνύματα από την σελίδα στο FB του Γιώργου Φουντούλη...
  • Kalo taksidi tha se thimomaste panta:(
  • Καλό ταξίδι Γιώργο...
  • kalo taxidi giwrgo..na se exei o 8eos kala ekei panw..na prosexeis..krima pragmatika
  • Καλο ταξίδι φιλε..........
  • Καλό ταξίδι Γιώργο να είσαι καλά εκεί ψηλά και να προσεχεις.....
  • Καλό ταξίδι αδερφέ! Έφυγες τόσο άδικα, μα τόσο άδικα!!!
  • Καλο ταξιδη ΓΙΩΡΓΑΡΑ! Να σε φηλαει ο θεος εκει ψηλα!
  • den mporw na to sinditopoihsw...aderfe m sunagwnisth kalo sou taxidi...
  • καλο ταξιδι γιωργο παλικαρι ο θεος να εχει την ψυχη σου καλα....
  • Καλή αντάμωση να έχεις Γιώργαρε.Κρίμα πραγματικά!!!!
  • καλο ταξιδι Γιωργο...πηγες στην γειτονια τον αγγελων θα λειψεις απο την γειτονια μαςς...δεν θα σε ξεχασουμε ποτεε!!!
  • Kalo sou taksidi file :((
  • kalo taxidi file...tha se thimomaste g panta.. krima krima......
  • ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΛΙΓΟ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΩ! ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ
  • Καλο ταξιδι παλικαρι μου!!!
  • kalo taksidi ksaderfe krima re gamoto tha eisai pada sthn kardia kai sto mualo mas !!!
  • καθε Δευτερα κ Παρασκευη καναμε πλακα κ σου ελεγα πως κανεις την πιο ασημαντη δουλεια εκει κ να ανταλλαξουμε θεσεις..κ εσυ τελικα ησουν παντα εκει κ το εκπληρωσες με την ιδια σου τη ζωη..αστερι εχεις γινει ηδη εκει ψηλα..
  • ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ :'/ .....ΚΡΙΜΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ....
  • Γιωργακι καλο ταξιδι...
  • Καλο ταξίδι συναγωνιστη
  • Δεν μπορω να το πιστέψω..
  • Καλο σου ταξιδι φιλε μου
  • καλο ταξιδι γιωργο.παντα θα εισαι στις καρδιες μας...
  • μολις το ακουσα στη τηλέραση !!!Kαλο σου ταξιδι αδικοχαμενε φιλε !!! Κριμα κ αδικο !!!Καλο σου ταξιδι Γιωργακη !!!!


defencenet.gr

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

"ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ" ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

Δείτε πίσω από το εμπρηστικά λόγια του Μητσοτάκη τι συνέβη σήμερα!


Να για ποιό λόγο δολοφόνησαν δύο νεαρά παιδιά:
"Θα εφαρμόσουμε στρατιωτικό νόμο για να περάσουμε τις μεταρρυθμίσεις".
(Τάδε έφη... ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ)
ΤΡΟΙΚΑ ή εμφύλιος;;; 
... ΤΡΟΙΚΑ ή ΤΑΝΚΣ;;;;
Σε σοκαριστική ομολογία των κυβερνητικών προθέσεων για επιβολή στρατιωτικού νόμου στην χώρα προκειμένου να περάσουν αυτά που θέλει η τρόικα, προχώρησε σε συνέντευξή του στην έγκυρη βελγική εφημερίδα «La Libre Belgique» ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.
"Θα προχωρήσουμε εν ανάγκη και με την επιβολή στρατιωτικού νόμου, θα κάνουμε πραξικόπημα ("Le clientélisme arrangeait beaucoup de monde") για να επιβάλλουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.
Η μεταρρύθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για τη χώρα μας και για τους πολίτες» δήλωσε στη βελγική εφημερίδα ο κ. Μητσοτάκης
Σε επιστολή που απέστειλε στον διευθυντή της εφημερίδας, ο κ. Μητσοτάκης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησε αυτές τις λέξεις, αντιλαμβανόμενος, κάπως αργά, όπως συνήθιζε ο πατέρας του, τον απόηχο των δηλώσεων του.
Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε τόσο στην έντυπη έκδοση, όσο και στη διαδικτυακή έκδοση της βελγικής εφημερίδας.
Είναι έτοιμοι για όλα, όπως απέδειξαν και στην περίπτωση των συλλήψεων της ηγεσίας και των βουλευτών του εθνικιστικού κόμματος του Λαϊκού Συνδέμσου με την ... αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Το ερώτημα είναι πόσο και αν η κοινωνία είναι έτοιμη να αποτρέψει την επιβολή στρατιωτικού νόμου για να κάνουν νόμο τις εντολές της τρόϊκα. Και βέβαια αν θα πειθαρχήσουν οι στρατιωτικοί στις εντολές της κυβέρνησης. Ο ίδιος ο Δ.Αβραμόπουλος πάντως δήλωνε σχετικά ότι "Προτιμώ να πεθάνω παρά να δώσω τέτοιες εντολές"...
Διαβάστε εδώ όλες τις δηλώσεις-σοκ στην βελγική εφημερίδα (που τώρα τις παίρνει πίσω...) του Κ.Μητσοτάκη: http://www.lalibre.be/actu/international/le-clientelisme-arrangeait-beau...
Ακολουθεί το άρθρο της Βέλγικης La Libre Belgique (online έκδοση) όπως θα το διάβαζε κανείς σήμερα, 31 Οκτωβρίου, με σημειωμένη την απάντηση του Μητσοτάκη όπου φέρεται να ανέφερε “στρατιωτικό νόμο”.
Τελικά, αυτό το παιδί, δεν ξέφυγε από το Μητσοτακαίικο βρωμερό γονίδιο του φασισμού.
Πόπη Σουφλή 
attikanea