Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΡΙΟ ΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

Αύριο, Κυριακή 19 Οκτωβρίου και ώρα 10.30, στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, θα τελεσθεί το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αγαπημένου μου πατέρα Γιάννη Γιαννακόπουλου. Η παρουσία σας θα μου δώσει δύναμη, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Βασίλης Γιαννακόπουλος
π. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Η εφημερίδα μας εκφάζει για μια κόμη φορά τα συλλυπητήριά της στον γιο του εκλιπόντος, Βασίλη Γιαννακόπουλο. 
Από την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο Βσίλης Γιαννακόπουλος:
Αύριο, Κυριακή 19 Οκτωβρίου και ώρα 10.30, στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, θα τελεσθεί το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αγαπημένου μου πατέρα Γιάννη Γιαννακόπουλου. Η παρουσία σας θα μου δώσει δύναμη, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Βασίλης Γιαννακόπουλος
π. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΤΡΟΧΑΊΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ! ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!

Ο γνωστός Αγρινιώτης και μέχρι  πρότινος πολιτευτής της Χρυσής Αυγής, που πρόσφατα απασχόλησε την τοπική επικαιρότητα μετά την παραίτηση του από την οργάνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου σκοτώθηκε απόψε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 20:00 στο φαράγγι της Κλεισούρας, μετά από σφοδρή σύγκρουση δυο Ι.Χ.

Ο Λεωνίδας Σταθόπουλος, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την πολιτική, οργανώθηκε σε ακροδεξιούς σχηματισμούς και αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία στελέχη του εθνικισμού στην Δυτική Ελλάδα.
Υπήρξε στέλεχος της Χ.Α. μεταπήδησε στο ΛΑ.ΟΣ. και επανέκαμψε στη Χ.Α. τα τελευταία χρόνια και ουσιαστικά έγινε ο πολιτικός καθοδηγητής της Οργάνωσης, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής το 2012 και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης το 2014.

Μόλις πρόσφατα διαφοροποιήθηκε από τις κεντρικές επιλογές της ηγεσίας της Χ.Α. και υπέβαλλε την παραίτηση του.

ΣΤΟΝ ...ΑΕΡΑ ΟΛΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε το επίσημο έγγραφο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, το οποίο εστάλη στην Τράπεζα της Ελλάδος και σύμφωνα με το οποίο τα φημισμένα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα και της «END», αξίας 600 δισεκατομμυρίων ευρώ, συνιστούν «προϊόν απάτης». Οι Αρχές των ΗΠΑ μάλιστα... προτείνουν στην ελληνική πλευρά να απευθυνθούν στις διωκτικές αρχές και να επιληφθούν της υπόθεσης, κάτι το οποίο φυσικά δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι τώρα.

Διαβάστε αναλυτικά το χρονικό της υπόθεσης και την έρευνα του zougla.gr για την υπόθεση: Όλη η αλήθεια για τα 600 δις

Το έγγραφο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ παρουσίασε η εφημερίδα «Έθνος» πριν από λίγες ημέρες, καθότι εναντίον της είχε υποβληθεί έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση από την ομάδα «END» και είχε έννομο συμφέρον. Σύμφωνα πάντα με αυτό το έγγραφο, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έκρινε ως αβάσιμη την έγκληση και το «Έθνος» αθωώθηκε – ενώ φυσικά προηγούμενο δικαστήριο είχε δικαιώσει απόλυτα τις αιτιάσεις του Αρτέμη Σώρρα… 

Το zougla.gr είχε παρουσιάσει την πλαστότητα των εγγράφων.



Play Button

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών της δίκης κατά του «Έθνους» απέρριψε ως αβάσιμη την έγκληση υπογραμμίζοντας μεταξύ των άλλων πως «υπάρχει απλή καταγραφή, με λακωνικό μάλιστα τρόπο, των στοιχείων εκείνων που οδήγησαν στην κρίση ότι πρόκειται για απάτη, μία αξιολογική κρίση μετά από μία πολύ γρήγορη έρευνα που περιορίστηκε σε δημόσια προσιτές πηγές».

Η αλληλογραφία των ΗΠΑ με την Τράπεζα της Ελλάδος
Όταν ο Αρτέμης Σώρρας έκανε την προσφορά των 600 δις (και τις επακόλουθες μηνύσεις κατά πάντων), η Τράπεζα της Ελλάδος, ξεκίνησε έρευνα για το θέμα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι θεσμοί όμως, στη συνέχεια, στις έντονες δημοσιογραφικές πιέσεις αλλά και σε ερωτήματα πολιτών που ήθελαν μια θεσμική απάντηση περί της ύπαρξης ή όχι των 600 δις, ουδέποτε έδωσαν μια πειστική απάντηση, με αποτέλεσμα η ομάδα «END» να συνεχίσει... απτόητα την προπαγάνδα περί άρνησης του κράτους να δεχτεί το... θεόσταλτο δώρο. Και της προσέλκυσης νέων «οπαδών»...

Καθώς επρόκειτο για χρηματοοικονομικά προϊόντα του αμερικανικού Δημοσίου, η Τράπεζα της Ελλάδος απευθύνθηκε στο υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. 

Απέστειλε σχετική επιστολή αναφέροντας μεταξύ των άλλων και τα ακόλουθα:

«...Η δικηγορική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης Bleakley Platt &Schmidt μας έστειλε αντίγραφο επιστολής, η οποία απευθύνεται προς τον υπουργό Οικονομικών και τον υπουργό Μεταφορών των ΗΠΑ και αφορά το άνοιγμα λογαριασμών θεματοφύλαξης και αποθετηρίου υπέρ του Αρτεμίου Σώρρα. Με την επιστολή επίσης γνωστοποιείται στους παραλήπτες η κατάθεση συγκεκριμένων Διεθνών Συναλλαγματικών στον εν λόγω λογαριασμό εις πίστωσιν και υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας υπό ορισμένους όρους και προϋποθέσεις. 

Σας παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε σχετικά με την ύπαρξη - εγκυρότητα των συναλλαγματικών που αναφέρονται στη συνημμένη επιστολή. Σας παρακαλούμε επίσης να επιβεβαιώσετε κατά πόσον η διαδικασία γνωστοποίησης και καταχώρισης που περιγράφεται στις δύο τελευταίες παραγράφους της επιστολής συνιστά υποχρέωση απορρέουσα από το δίκαιο των ΗΠΑ».

Στην απαντητική επιστολή που έφτασε στην Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρονται τα εξής:

«Σε απάντηση του αιτήματός σας για έλεγχο και εξακρίβωση της εγκυρότητας των εγγράφων που αποστείλατε, σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα και ότι ΔΕΝ (τα κεφαλαία επέλεξε ο συντάκτης της επιστολής) αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών. Το υπουργείο συνιστά στους παραλήπτες να μην απαντούν σε τέτοιου είδους αλληλογραφία».

Στη συνέχεια, δε, δίνει και διευκρινίσεις γιατί οι συναλλαγματικές που προσκόμισαν οι... εθνικοί ευεργέτες δεν έχουν καμία σχέση με νόμιμα χρηματοοικονομικά εργαλεία.

«Παρόλο που το υπουργείο Οικονομικών τηρεί λογαριασμούς ιδιωτών στο σύστημα Treasury Direct που διαθέτει, αυτοί είναι λογαριασμοί τίτλων και όχι καταθετικοί λογαριασμοί όψεως. Οι ιδιώτες δεν μπορούν να εκδίδουν εντολή πληρωμής προς τρίτον από λογαριασμό Treasury Direct χρησιμοποιώντας απλή ή διεθνή συναλλαγματική ή οποιοδήποτε άλλου είδους μέσο. Κάθε έγγραφο που αποπειράται κάτι τέτοιο είναι απατηλό», προστίθεται χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο γενικός επιθεωρητής των ΗΠΑ συστήνει στην Τράπεζα της Ελλάδος «αν θέλετε να αναφέρετε το θέμα σε τοπικό επίπεδο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας»...


Απόσπασμα της επίσημης απάντησης του επιθεωρητή των ΗΠΑ
Απόσπασμα της επίσημης απάντησης του επιθεωρητή των ΗΠΑ
zougla.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! Η ΕΛΛΑΔΑ ...ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ...ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!

Δείτε τη...φρέσκια δημοσκόπηση της Καπα Research όπως τη δημοσιεύει το newsbomb.gr ! Το προβάδισμα που δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ είναι με 3,9% μειωμένο σε σχέση με τις πρόσφατες ευρωεκλογές! Η Ελλάδα καταρρέει με απίστευτα γρήγοους ρυθμούς και η ΝΔ μειώνει την ψαλίδα από τον ΣΥΡΙΖΑ!!!
Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή, ενώ χάνει συνεχώς έδαφος το ΠΑΣΟΚ. 
 Βέβαι υπογραμμίζεται η ανησυχία του πρωθυπουργού από κυβερνητικές πηγές, καθώς η ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές δεν έχει καταφέρει να προηγηθεί σε καμία δημοσκόπηση.
Πιο αναλυτικά:
  • ΣΥΡΙΖΑ: 27,4%
  • ΝΔ: 23,5%
  • ΧΑ:  6,4%
  • ΠΑΣΟΚ: 5,8%
  • ΠΟΤΑΜΙ: 5,6%
  • ΚΚΕ: 5,3%
  • ΑΝΕΛ: 3,8%
  • ΛΑΟΣ: 1,6%
  • ΔΗΜΑΡ: 1,1%.
Ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται του Αλέξη Τσίπρα, στο ερώτημα για το ποιός είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, συγκεντρώνοντας το 42,5% έναντι 36,1% του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ένας στους δύο πολίτες ( το 50,8) θα ήθελε ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλεγεί από την παρούσα Βουλή, χωρίς να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές ενώ το 42,3% επιθυμεί ο Πρόεδρος να εκλεγεί από νέα Βουλή η οποία θα προκύψει μετά από εκλογές.
Το 52,4% μάλιστα θεωρεί πως οι πρόωρες εκλογές θα ήταν αρνητική εξέλιξη για την οικονομία της χώρας και την ελληνική κοινωνία, την ώρα που το 46,5% δηλώνει πως δεν έχουμε αποφύγει τον κίνδυνο της εξόδου της χώρας από το ευρώ έναντι του 45,2% που θεωρεί πως δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.
Το 40,3% θεωρεί πως καταλληλότερη κυβέρνηση θα ήταν αυτή που θα είχε ως κορμό της τη ΝΔ ενώ το 39,5% τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ-ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΑΞΟ! ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!

Σχόλιο Α.Π: Τα πάλαι ποτέ φιλήσυχα νησιά μας έχουν γίνει ανασφαλή αν όχι επικίνδυνα! Το έγκλημα καιροφυλακτεί σε κάθε σπίτι! Λέτε να μην έχει καμία σχέση με όλα αυτά η παράνομη μετανάστευση;
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Νάξου από το θάνατο 59χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, σε ένα απόμερο σημείο του νησιού, έξω από τον οικισμό στην περιοχή του Γαλανάδου, δολοφονημένη από αγνώστους.
Το πτώμα της 59χρονης βρέθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς του νησιού, οι οποίοι, μόλις μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα με τα χέρια της δεμένα και με ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό της, το οποίο φαίνεται πως χρησιμοποίησε ο δολοφόνος για να τη στραγγαλίσει.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος της άτυχης γυναίκας, που διαμένει στην Αθήνα, την αναζητούσε επίμονα στο τηλέφωνο, χωρίς αποτέλεσμα, και έτσι αποφάσισε να ενημερώσει το αστυνομικό τμήμα της Νάξου.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση, ενώ κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχει φτάσει στο σημείο και ερευνά για τυχόν ίχνη του δράστη. Η σορός της άτυχης γυναίκας παρελήφθη από τον ιατροδικαστή, προκειμένου να εξεταστεί, ενώ στις έρευνες συμμετέχει και η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφαλείας Αττικής.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το θύμα ονομάζεται Αικατερίνη Ζαζάνη, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι δεν έδειχνε σημάδια κλοπής, ενώ η πρώτη εικόνα της γυναίκας έδειχνε ότι ήταν νεκρή περί τις τρεις ημέρες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 59χρονη δεν είχε ιδιαίτερες επαφές με την τοπική κοινωνία, ενώ στο νησί διέμενε τους μήνες του καλοκαιριού μέχρι και το φθινόπωρο και στη συνέχεια αποχωρούσε.
ereportaz.gr

ΑΡΧΙΣΕ! ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΔΩ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...


http://www.ifeed2all.eu/watch/290895/1/watch-ergotelis-heraklion-vs-olympiacos-piraeus.html


http://www.yopika.tv/20140920/v-haha_sport_1_name-897605-541cb4f1d2d111.98152032.html


http://www.sportingvideo.tv/20140920/vv541cb4f1b97628.90279506-897605.html


http://magicgoals.com/ergotelis-olympiakos-live-streaming/



* To blog μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλλεται. Το site, δεν κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

 loutrakiblog.gr 

ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

Νέα Υόρκη
Απόρρητα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), που σχετίζονται με το κυπριακό τραπεζικό σύστημα και ειδικότερα την κατάρρευση της Λαϊκής Τράπεζας, δηλαδή με αποφάσεις που προηγήθηκαν του μνημονίου της 25ης Μαρτίου 2013, δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή στους New York Times.
Πρόκειται για μια πρωτοφανή διαρροή εγγράφων, που επιπλέον αποκαλύπτει τις τεταμένες σχέσεις μεταξύ των φορέων χάραξης πολιτικής κατά τη διαχείριση της κρίσης στην ευρωζώνη.
Τα πρακτικά της ΕΚΤ πρέπει κανονικά να παραμένουν εμπιστευτικά και εκτός δημόσιας θέας για 30 χρόνια, ενώ πρόσβαση σε αυτά έχουν μόνο έξι ανώτατοι αξιωματούχοι της ΕΚΤ, οι 18 διοικητές των εθνικών κεντρικών τραπεζών, οι άνθρωποι που τους συνοδεύουν στις συνεδριάσεις του συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, καθώς και ελάχιστοι επίλεκτοι σύμβουλοι.

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ;

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ως...ράδιο αρβύλα η φήμη ότι ο Δ. Νικολάου θα εγκαταλείψει την έδρα του ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, ακολουθώντας το παράδειγμα του Χρήστου Δασκαλόπουλου! 
Δεν γνωρίζουμε κατά πόσον μπορεί να αληθεύει η φήμη, εμείς πάντως ευχόμαστε να γίνει πραγματικότητα και μάλιστα σύντομα. Ο Χρήστος Δασκαλόπουλος  πήρε αμέσως το μήνυμα των εκλογών, παραχωρώντας τη θέση του στον Νίκο Αποστολόπουλο, τον πρώτο εκλεγέντα σε ψήφους. Ο Δ. Νικολάου διήνυσε μία 8ετή πορεία ως
Δήμαρχος, απέτυχε όμως παταγωδώς στις τελευταίες εκλογές. Θα ήταν συνετό από μέρους του αν παραχωρούσε τη θέση του στον πρωτεύσαντα σε ψήψους υποψήφιο σύμβουλο του ψηφοδελτίου του. Α
ν δεν κάνουμε λάθος είναι ο Γιώργος Ανυφαντής. Τόπο στα νιάτα λοιπόν. 
Ας ακολουθήσει το παράδειγμα του Χ. Δασκαλόπουλου.  

ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ! ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!

Ο εκδότης της "Φωνής του Δημότη" Πέτρος Καραμανέας εδώ και 3 μέρες βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός". Υπεβλήθη σε στεφανιογραφία και "μπαλονάκι" και η κατάστασή του αυτή τη στιγμή κρίνεται σταθερή.
Η εφημερίδα μας του εύχεται να είναι περαστικό του πρόβλημά του και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του και τους φίλους του. 
Από τη στήλη αυτή θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας και προς όλους αυτούς που είτε ειρωνεύονταν είτε αμφισβητούσαν το πρόβλημα της υγείας του Πέτρου Καραμανέα, φτάνοντας μέχρι του σημείου να γράψουν και σχόλια ότι σκαρφίστηκε πρόβλημα στην καρδιά του και ότι εισήχθη εσκεμμένα στο νοσοκομείο για να ...πάρει αναβολή από το δικαστήριο που είχε με την κα Κούτρα! 
Κρίμα! Το ότι ο Πέτρος Καραμανέας αντιμετωπίζει χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα είναι γνωστό και είναι ντροπή κάποιοι να φτάνουν μέχρι του σημείου να διαδίδουν ότι το κάνει επίτηδες και ότι δεν έχει πρόβλημα. 
Ευχόμαστε και πάλι περαστικά στον εκδότη.  

ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ...Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ»
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 6:30 µ.µ.
ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 


 (Σε περίπτωση βροχής ο χώρος στεγάζεται)

S.O.S - ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ: ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΤΟ !!! ΔΕΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Η κοινωνία έχει διδαχθεί ότι τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι γυναίκες αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Σε έρευνα που έγινε στη χώρα μας για τη διετία 2006-2008,  τα ποσοστά των ανδρών που εξετάστηκαν χωριστά και ανέφεραν ότι είχαν πέσει θύματα φυσικής βίας χωρίς οι ίδιοι να έχουν πρώτοι επιτεθεί (χαστούκι, κλωτσιά, γρατζουνίσματα, πέταγμα αντικειμένων, τραυματισμός κλπ) από τις γυναίκες ήταν: Παντρεμένοι 34,7%, σε συμβίωση 25,2%, διαζευγμένοι 37,6%, σε διάσταση 48,1%, αρραβωνιασμένοι 8% και σε απλή σχέση 23,5% ενώ το 12,7% των ανδρών που εξετάστηκε ξεχωριστά ανέφερε ότι ...

ΤΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ! ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ...

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ. 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ....

Δείτε το...

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο ΑΣΤΕΓΟΣ!!!

Όταν οι κρατικές υπηρεσίες δεν μπορούν να κουμαντάρουν ούτε για ένα 24ωρο έναν άστεγο, φανταστείτε σε τι χώρα-κωλοχανείο ζούμε! Άντε μετά να περιμένεις από  την Πολιτεία να προστατέψει τον κόσμο από επιθέσεις του εχθρού! Άντε μετά να ελπίζεις ότι οι κρατούντες μπορούν να διαχειριστούν τους χιλιάδες μετανάστες που εισέρχονται στην χώρα μας! 
Ο άστεγος που βρίσκεται στη στάση Μετρό Χολαργού εδώ και ένα σχεδόν χρόνο, επέστρεψε στη...βάση του μέσα σε ελάχιστες ώρες από τη στιγμή που το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε σε νοσοκομείο! Είτε το έσκασε είτε τον άφησαν, η κρατική μηχανή αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ανίκανη! 
Και πάλι λοιπόν ξεκινάμε από το μηδέν και το πρόβλημα του άστεγου παραμένει σαν να μην έγινε τίποτε! 

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ!

Νέες ενισχύσεις σε οπλισμό και άνδρες, έστειλε το Ισλαμικό Κράτος στο Κομπάνι προσπαθώντας να καταλάβει ολόκληρη την πόλη, της οποίας μέχρι τώρα ελέγχει το 50%. 

Οι ενισχύσεις σε άνδρες, πυρομαχικά και εξοπλισμό καταφθάνουν από τις επαρχίες του Χαλεπίου και της Ράκας, προπύργιο της σουνιτικής εξτρεμιστικής οργάνωσης στη Συρία ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στην περιοχή του Κομπάνι μαίνεται εδώ και ένα μήνα μεγάλη επιχείρηση του ΙΚ που επιδιώκει να θέσει την πόλη υπό τον πλήρη έλεγχό του ώστε να εξασφαλίσει τον έλεγχο μιας ολόκληρης λωρίδας εδάφους στα σύνορα Συρίας - Τουρκίας. Οι τζιχαντιστές προέλασαν στην πόλη στις 6 Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι τώρα ελέγχουν το 50% αυτής, αναφέρει το Παρατηρητήριο.
Το ΙΚ εξαπέλυσε χθες νέα επίθεση εναντίον στον τομέα του συνοριακού φυλακίου βόρεια του Κομπάνι, εκτοξεύοντας 28 βλήματα όλμων, σύμφωνα με τη μκο, η οποία ανέφερε επίσης σφοδρές μάχες στη διάρκεια της νύχτας μεταξύ κούρδων ανταρτών των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) και του ΙΚ.

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από τοπικό κούρδο αξιωματούχο, τον Ιντρίς Νάσεν, που τώρα βρίσκεται στην Τουρκία. "Χθες σημειώθηκαν βομβαρδισμοί στο συνοριακό φυλάκιο του Κομπάνι. Το ΙΚ είχε στόχο το συνοριακό φυλάκιο και τα γύρω κτίρια". Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι "τη νύχτα, το ΙΚ πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση από το ανατολικό Κομπάνι για να φθάσει στο συνοριακό φυλάκιο, αλλά οι YPG απάντησαν δυναμικά" και απώθησαν τους τζιχαντιστές. Μέλη του ΙΚ σκοτώθηκαν και άλλα τραυματίστηκαν, διευκρίνισε.

Ο Νάσεν έκανε λόγο για πέντε αεροπορικές επιδρομές του διεθνούς συνασπισμού τη χθεσινή νύχτα στο ανατολικό, δυτικό και νότιο του Κομπάνι, για την υποστήριξη των κουρδικών χερσαίων δυνάμεων. Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, αεροσκάφη του διεθνούς συνασπισμού έπληξαν χθες βράδυ θέσεις του ΙΚ στο χωριό 'Αιν-Iσα στην Ράκα.

Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου στα τουρκικά σύνορα ανέφερε ότι η κατάσταση ήταν ήρεμη σήμερα το πρωί αν και πυροβολισμοί ακούγονταν στο ανατολικό Κομπάνι.

Στο μεταξύ, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ άσκησε την Παρασκευή πιέσεις ώστε οι αεροπορικές επιδρομές στο Ιράκ, εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους και των συνδεόμενων με αυτό εξτρεμιστικών ομάδων να ενισχυθούν και να επεκταθούν.

skai.gr/news

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: "ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΘΗΛΙΑ"!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΘΗΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ». ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ»

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, απαντώντας στα Χανιά όπου βρίσκεται συνοδεύοντας τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο σε τριήμερη περιοδεία στη Κρήτη, έκανε την εξής δήλωση:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαμε προειδοποιήσει, ότι δεν θα μπορούσε για πολύ η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ να κοροϊδεύει τους Έλληνες για έξοδο από τα μνημόνια.

Το ναυάγιο των δυο σημιτανθρώπων στη συνάντηση στην Ουάσιγκτον με την Κριστίν Λαγκάρντ και η αναταραχή σε χρηματιστήρια και αγορές που είναι καθαρή ευθύνη του διδύμου Σαμαρά - Βενιζέλου, δυστυχώς προσγείωσε τη χώρα σε νέα μνημονιακή θηλιά με άλλη ονομασία. «Προληπτική στήριξη και τα κεφάλια μέσα».

Ευτυχώς έρχονται οι εκλογές».



ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!

Λουκέτα μπαίνουν μαζικά σε τράπεζες τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη ολόκληρη και ιδίως στα κράτη της Ευρωζώνης από τότε που άρχισε η κρίση, όπως αποκαλύπτει έκθεση της ΕΚΤ. Στην Ελλάδα από 66 που ήταν οι τράπεζες το 2008 (36 ελληνικές και 30 ξένες τράπεζες) απέμειναν το 2013 μόνο 41! Μειώθηκαν δηλαδή κατά 38%. Σκληρότερα χτυπήθηκαν οι ελληνικές τράπεζες αυτήν τη «μαύρη» πενταετία, καθώς έκλεισε σχεδόν η μία στις… δύο ελληνικές τράπεζες! Για να είμαστε ακριβείς, έκλεισαν οι 15 από τις 36 ελληνικές τράπεζες και απέμειναν 21 αυτά τα δίσεκτα χρόνια – μείωση κατά 42% του αριθμού των ελληνικών τραπεζών! Από τις 30 ξένες τράπεζες που δραστηριοποιούνταν στη χώρα μας έφυγαν οι 10 και απέμειναν 20 – ποσοστό συρρίκνωσης του αριθμού τους 33,3%. Υπάρχει όμως ένα πολύ πιο εντυπωσιακό στοιχείο. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΖΕ!

Μην περιμένει κανείς ευαισθησία από την ανάλγητη κυβ έρνηση. Εδώ ωθεί στον θάνατο τους Ελλαδίτες, θα νοιαστεί για τους Έλληνες της διασποράς; Σε καμία περίπτωση. 
Διαβάστε το ρεπορτάζ από Το Βήμα.
Τους πρώτους νεκρούς από την έναρξη των συγκρούσεων στην Ουκρανία μετρά από την Τρίτη η ελληνική κοινότητα της χώρας, καθώς τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 17 τραυματίστηκαν όταν όλμοι έπληξαν το χωριό Σαρτανά. Το χωριό, όπου η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων είναι ελληνικής καταγωγής, βρίσκεται σε απόσταση 10 χλμ. από τη Μαριούπολη.

Σε δήλωσή του στα "Νέα" ο πρόξενος της Ελλάδας στη Μαριούπολη Δημήτρης Παπανδρέουεπιβεβαίωσε πως μεταξύ των θυμάτων υπάρχουν έλληνες ομογενείς. Οι όλμοι, που όπως όλα δείχνουν εκτοξεύτηκαν από φιλορώσους αυτονομιστές, έπεσαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού κοντά στο νεκροταφείο, την ώρα που δεκάδες κάτοικοι επέστρεφαν από κηδεία.


Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΟΑΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ...


                                                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2014, η εκδήλωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στα πλαίσια της “Διεθνούς ημέρας κατά της Φτώχειας”, στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», του Δημαρχιακού Μεγάρου.


Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση από την Αντιδήμαρχο Κα Βίκυ Νικάκη, των Κοινωνικών Δομών, των Δράσεων και  των Προγραμμάτων του Δήμου, τα οποία έχουν ως άμεση προτεραιότητα συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Επίσης μαθητές από τα Γυμνάσια και Λύκεια Παπάγου-Χολαργού, απήγγειλαν ποιήματα των οποίων ήταν οι ίδιοι δημιουργοί, υπό τη μελωδία της καταξιωμένης σολίστ και Δημοτικής Συμβούλου, Κας Μιμής Ρουφογάλη και συγκίνησαν όλους τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση έκλεισε με μια εξαιρετική συναυλία από τους γνωστούς καλλιτέχνες Κώστα Λειβαδά και Ζωή Παπαδοπούλου.

Ευχαριστούμε την εταιρεία «COSMOTE», για την ευγενική της χορηγία στην εκδήλωση, αλλά κυρίως όλους εκείνους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου μας και προσέφεραν προϊόντα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.


Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΙΛΙΣΣΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ! ΔΕΙΤΕ...

ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ  -  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Τη Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, στις 9:30 π.μ., η ΔΑΠΑΧΟ στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών υποστήριξης της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης, που αναλαμβάνει τα τελευταία 2 χρόνια, φιλοξένησε 180 μαθητές της 1ης  Γυμνασίου μαζί με τους καθηγητές τους από το Κολλέγιο Ψυχικού στην Αγία Ελεούσα, στις πηγές του Ιλισσού ποταμού.
Οι εθελοντές της ΔΑΠΑΧΟ μίλησαν στους μικρούς μαθητές για τη παράλληλη ιστορία του οικοσυστήματος του Υμηττού και του ανθρώπινου πολιτισμού στη περιοχή από την νεολιθική εποχή έως σήμερα, ενημέρωσαν για τον εθελοντισμό και την δασοπροστασία και τους ξενάγησαν στις νεολιθικές θέσεις και τα αρχαία θολωτά ορύγματα της περιοχής.
Στις 11:30 π.μ. η ξενάγηση συνεχίστηκε  στη θέση «Φραγκομονάστηρο» της περιοχής του μοναστηριού της Καισαριανής, στα ερείπια της παλαιοχριστιανικής  βασιλικής, η οποία χτίστηκε πάνω στα ερείπια αρχαίου ναού μετά το αυτοκρατορικό διάταγμα του 529 μ.Χ. με το οποίο ο Ιουστινιανός απαγόρευσε οριστικά την λειτουργία των σχολών της Αθήνας.
Καθηγητές και μαθητές αναχώρησαν ενθουσιασμένοι στις 13:30 μ.μ. για το σχολείο τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους εθελοντές της ΔΑΠΑΧΟ (το Κολλέγιο μας επισκέφτηκε για πρώτη φορά το 2013) για την επόμενη σχολική χρονιά.
Στη συνέχεια οι εθελοντές της ΔΑΠΑΧΟ πήγαν για το παραδοσιακό ουζάκι στη Καλοπούλα πριν καταλήξουν στο πυροφυλάκιο στις 15:30 μ.μ.. Στην δράση αυτή πήραν μέρος 23 εθελοντές.




ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ! Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων τα έχει δρομολογήσει όλα. "Ελέγχει και την ιεραρχία της Εκκλησίας. Άνθρωπος δικός τους είναι και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Άνθρωπος δικός τους ήταν και ο μακαριστός Χριστόδουλος", λέει σε συνέντευξή του-ποταμό ο ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος, περιγράφοντας τα σχέδια της ΝΤΠ για την διάλυση του ελληνικού έθνους και της Ορθοδοξίας. Τα όσα λέει, προκαλούν ρίγος! 
Δείτε τη σύντομη αλλά σημαντική συνέντευξη προς τον Μάκη Βραχιολίδη:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΤΕ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Καλημέρα και μην κολώνετε είναι το σημερινό μας moto! Οι καιροί είναι χαπεποί και θα γίνουν χαλεπώτεροι. Οφείλουμε στον εαυτό μας και στα παιδιά μας να είμαστε αισιόδοξοι. Λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι το γένος μας πέρασε διά πυρός και σιδήρου και όμως επέζησε. Αυτά που περνάνε λοιπόν, μοιάζουν αστεία μπροστά στα όσα πέρασε το ελληνικό έθνος. Άρα μην κολώνετε πουθενά και μέσα από τους αγώνες και την ομοψυχία, θα έρθουν καλύτερες μέρες. 

ΠΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ...ΓΛΙΤΩΣΑΝ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Όταν το...καντήλι σου έχει ακόμη λάδι! 



ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ! ΒΡΕΤΑΝΟΙ: ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!

Η Ελλάδα έχει παντού εχθρούς οι οποίοι εκδηλώνουν την βαρβαρότητά τους. Οι Βρετανοί διά του Έλγιν, ΚΛΕΦΤΕΣ του κερατά, αφού έχουν κομματιάσει τον Παρθενώνα κι έχουν κατακλέψει τους θησαυρούς του ελληνικού πολιτισμού θησαυρίζοντας σε βάρος μας, βγαίνουν τα καθίκια και με άρθρο τους σε περιοδικό ζητούν ννα τους επιστρέψουμε τα...χρωστούμενα για να μας δώσουν πίσω τα γλυπτά που μας έχουν αρπάξει! Το ότι αυτοί έχουν θησαυρίσει στο μουσείο τους από τα κλεμμένα γλυπτά του Παρθενώνα, δεν λαμβάνεται υπόψη! Βέβαια, μην περιμένει κανείς ότι ο χοντροΒενιζέλος θ' ανοίξει το στόμα του!
Διαβάστε το ρεπορτάζ από το news247.gr
Μέσω ενός δηκτικού άρθρου, το βρετανικό περιοδικό Spectator, απευθυνόμενο προς την κυρία Κλούνεϊ, της λέει πως θα επιστρέψουν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα, αν πληρώσει τα 240 δισ. ευρώ που χρωστάει!

Όπως αναφέρει η Αμάλ Αλαμουντίν- Κλούνεϊ πέταξε λίγο μετά τον γάμο της στην Αθήνα για να παρέχει συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση σε σχέση με "την επιστροφή των Ελγινείων Μαρμάρων από το Βρετανικό Μουσείο".

"Το Χόλιγουντ έχει τη φήμη να φτιάχνει ιστορίες όπου ένας δικηγόρος είναι ο ήρωας ή ότι η Αγγλία είναι ο κακός της υπόθεσης. Η τελευταία επική εκδοχή έχει και τα δύο, μόνο που εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ταινία, αλλά με την πραγματικότητα", σχολιάζει ενώ σημειώνει πως δεδομένου της χαοτικής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα το τελευταίο πράγμα που θα την απασχολούσε θα ήταν η επιστροφή των Μαρμάρων.

"Τι θα κάνουν στα αλήθεια οι Έλληνες πολιτικοί αν τα πάρουν πίσω; Θα το χρησιμοποιήσουν ως αντιπερισπασμό για να κουκουλώσουν τις αποτυχίες των τελευταίων ετών", σημειώνει και προβάλει την πρότασή του:

"Στο όνομα της ευρωπαϊκής αρμονίας, προτείνουμε μια συμβιβαστική λύση: θα επιστρέψουμε τα Ελγίνεια Μάρμαρα όταν η Ελλάδα καταφέρει να αποπληρώσει τα 240 δις ευρώ από τα δάνεια έκτακτης ανάγκης που έχει λάβει από τα κράτη της ΕΕ".

"Μέχρι να γίνουν όλα αυτά προτείνουμε στην Ελλάδα να αναγνωρίσει στον λόρδο Ελγιν το ρόλο που έπαιξε για τη διάσωση της πολιτιστικής της κληρονομιάς. Επίσης να αποδεχτεί ότι το Βρετανικό Μουσείο κάνει εξαιρετική δουλειά στη φύλαξη και διάδοσή τους σε όλο τον κόσμο", καταλήγει.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ! LA REPPUBLICA: "ΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ Ν'ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"!

Χλευάζει την Ελλάδα και προσωπικά τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά η ιταλική εφημερίδας Repubblica σχολιάζοντας τον πανικό και την αδυναμία της κυβέρνησης να βρει τους 180 βουλευτές που χρειάζεται για να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γράφει ότι ο Α.Σαμαράς προσπαθώντς να γλιτώσει την εκλογική συντριβή θα έκανε ακόμα και τον σκέφτεται πολύ σοβαρά να προτείνει τον ... πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!
Το άρθρο φέρει την υπογραφή του δημοσιογράφου Φεντερίκο Φουμπίνι και αναφέρεται συνολικά στην οικονομική κατάσταση των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου, και αναφέρει ότι η τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και η βέβαιη ήττα σε πιθανές εκλογές του Α.Σαμαρά τον οδηγεί σε λύσεις απελπισίας, όπως να προτείνει τον ... Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόεδρο του Ολυμπιακού, για πρόεδρο της Δημοκρατίας, ελπίζοντας ότι θα πάρει τις ψήφους των Ολυμπιακών στις εκλογές!
Η ιταλική εφημερίδα αναφέρεται στον κίνδυνο που διατρέχει η κυβέρνηση Σαμαρά να οδηγηθεί σε εκλογές στην περίπτωση που η παρούσα Βουλή δεν εκλέξει Πρόεδρο τονίζοντας πως λείπουν 25 ψήφοι για την απαιτούμενη πλειοψηφία των 180 βουλευτών.
Κάνοντας "πλάκα" η Repubblica αναφέρει ότι  "Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται μεταξύ των επικρατέστερων υποψηφίων για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα και ο κ. Σαμαράς προσβλέπει στα εκατομμύρια των ψήφων του πιο λαοφιλούς αθλητικού συλλόγου της χώρας. Μια πιθανή υποψηφιότητα του προέδρου του θα έδινε την απαιτούμενη τονωτική ένεση στη κυβέρνηση να ξεπεράσει το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις"!
Τι να πούμε; Καταντήσαμε η χλεύη όλου το πλανήτη! Και να πούμε και κάτι άλλο: Μακάρι να γινόταν πρωθυπουργός ο Μαρινάκης ή ο κάθε επιτυχημένος επιχειρηματίας που θα ήξερε να διαπραγματευθεί και να θέσει "κόκκινες γραμμές".
Αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι διακοσμητικός, βάσει τους Συντάγματος του 1985 που ισχύει μέχρι σήμερα σε ότι αφορά την συγκεκριμένη διάταξη.
Να εγκαταλείψει τις επιχειρήσεις του ο επιχυμημένος εφοπλιστής και σχετικά νεαρός για να κάνει δεξιώσεις και να ακούει τα κάλαντα κάθε Χριστούγεννα από τους Πόντιους και τους Κρητικούς στο προεδρικό, είναι όντως ευφάνταστη πλάκα στον Α.Σαμαρά.
defencenet.gr

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΕΕΜΜ ΜΕΓΚΑ: ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ

Τις ώρες που σε όλες τις πόλεις  της χώρας όργιαζε το υστερικό εθνικιστικό παραλήρημα των ερυθρόμαυρων φιλάθλων κι όχι μόνο, οι Έλληνες  της Δερόπολης, των Καμποχωρίων, της Χιμάρας και όλων των πόλεων ηρεμούσαν σιωπηροί στα σπίτια τους δυσανασχετώντας για την εξέλιξη των γεγονότων στο Βελιγράδι με αφορμή μια προγραμματισμένη ποδοσφαιρική συνάντηση.
Την ηρεμία τους όμως την χάλασαν οι εισβολές των αλβανικών εθνικιστικών ομάδων σε μερικά κεφαλοχώρια της Δερόπολης και των Αγίων Σαράντα. Κατά τα ξημερώματα της Τετάρτης εισέβαλαν στο κέντρο της Δερβιτσάνης περίπου 100 αυτοκίνητα προερχόμενα από την πόλη του Αργυροκάστρου και από το Λαζαράτι γεμάτα με νεαρούς σκεπασμένους με τις αλβανικές σημαίες να φωνάζουν απειλητικά συνθήματα κατά του Ελληνισμού «Θα σας κάψουμε!», «Θα σας διώξουμε!» κλπ. Εντωμεταξύ οι έξαλλη αυτή ομάδα είχε ξυλοκοπήσει τον Αριστοτέλη Διαμάντη, έναν κάτοικο του χωριού που εκείνη τη στιγμή πήγαινε να πάρει το γιο του από την τρίτη βάρδια σε ένα κοντινό εργοστάσιο.
Η ταραχή αυτή προκάλεσε την οργή των Ελλήνων της Δερβιτσάνης και μέσα σε λίγα λεπτά, αφού χτύπησαν οι καμπάνες του χωριού,βγήκαν στο κέντρο, έτοιμοι να έρθουν σε αντιπαράθεση με την εθισμένη ομάδα των αλβανών. Ευτυχώς που εκείνη τη στιγμή έφτασαν και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας οι οποίες υποχρέωσαν την ομάδα των προβοκατόρων να απομακρυνθεί από το χωριό.
Ομάδα εθισμένων φΙλάθλων πέρασε και από την πλατεία της Φοινίκης, φωνάζοντας τα ίδια απειλητικά συνθήματα, αλλά  απομακρύνθηκε πολύ γρήγορα αφού δεν ανταποκρίθηκε κανένας κάτοικος του χωριού στις προκλήσεις της.
Το Κόμμα των Ελλήνων θεωρεί αυτά τα περιστατικά επικίνδυνα για την τάξη και την ειρήνη στη χώρα και πιστεύει ότι είναι συνέπεια της συνεχόμενης  ανθελληνικής προπαγάνδας που κυριεύει εδώ και χρόνια τα αλβανικά ΜΜΕ, και που έχει γίνει επίσημο πρόγραμμα κοινοβουλευτικών και μη πολιτικών κομμάτων και που διεισδύει αφάνταστα στη συνείδηση της νέας γενιάς των Αλβανών η ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας» και μέσα από τα σχολικά εγχειρίδια.
Στις εξελίξεις αυτές είναι απαραίτητο ο Ελληνισμός να συγκρατήσει την ψυχραιμία του και να τις αντιμετωπίσει αυτές  τις προκλήσεις πολιτισμένα και έξυπνα  για να μην πέσει στην παγίδα των σκοπιμοτήτων που σχεδιάζουν μαύρα σενάρια για τα Βαλκάνια.
Ταυτόχρονα, οι πολιτικοί εκπρόσωποι του Ελληνισμού, όσο ποτέ άλλη φορά, θα πρέπει να δόσουν ειλικρινείς αφορμές και πλαίσια συσπείρωσης των Ελλήνων για την νομική αντιμετώπιση των διαχρονικών και καθημερινών προβλημάτων που μας απασχολούν. Επί 2,5 δεκαετίες τώρα τα θέματα πολιτικής εκπροσώπησης και συμμετοχής στην συγκυβέρνηση της χώρας, της εθνικής ταυτότητας, της παιδείας, του πολιτισμού, της περιουσίας και της ασφάλειας ,αιωρούνται στο κενό.
Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός είναι εντελώς απροστάτευτος και εκτίθεται συνεχώς αδύναμος μπροστά σε προκλήσεις που απειλούν το μέλλον του.Είναι καιρός να του σταθούμε δίπλα και να τον εμπνεύσουμε με την αλθινή αισιοδοξία για το μέλλον.Και αυτό επιτυγχάνεται ποντάροντας στη Συμμαχία των Ελλήνων και όχι στη συμμαχία κυκλωμάτων για πολιτικά και άλλα ιδιοτελή συμφέροντα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                             Άγιοι Σαράντα 15 Οκτωβρίου 2014
http://www.neb.gr/node/5128

Η MOODY'S ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!! ΚΑΛΟ...ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΞΕΦΤΙΛΑ!

Μετά την πίεση των αγορών, την εκτόξευση των spreads και την κατρακύλα του Χρηματιστηρίου έρχεται, σαν κερασάκι στην… τούρτα, μια έκθεση της Moody’s που ούτε λίγο ούτε πολύ καλεί την Αθήνα να μη βγει από το Μνημόνιο γιατί θα πάρει διπλό ρίσκο! Ουσιαστικά, ο διεθνής οίκος παίζει το ρόλο του μπαμπούλα: στην έκθεση ” Early Exit from Troika Programme Would Raise Funding and Reform Uncertainties” τονίζει ότι οτερματισμός του προγράμματος διάσωσης αφενός θα αυξήσει το ενδεχόμενο ρίσκου χρηματοδότησης της Ελλάδας και απουσία ελέγχου από τους δανειστές θα κάνουν την Αθήνα να… χαλαρώσει όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις!
Η Moody’s θεωρεί πως οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας θα είναι αυξημένες του χρόνου. Θεωρεί επίσης ότι αν η χώρα βγει από τον έλεγχο των δανειστών, ενδεχομένως θα επιβραδυνθεί η πρόοδος των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, αφού η Αθήνα δεν θα πρέπει να ανταποκριθεί στους αυστηρούς όρους που συνόδευαν όλα αυτά τα χρόνια το οικονομικό πρόγραμμα!
Και οι… προειδοποιήσεις συνεχίζονται! Σύμφωνα με την έκθεση της Moody’s, το γεγονός πως πριν από μια εβδομάδα η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν και πρόωρες εκλογές και μάλιστα στις αρχές του 2015!
Και αυτό γιατί, όπως τονίζεται, σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν καταφέρει να μαζέψει τους 180 βουλευτές για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε εκλογές. Και αυτό, σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, θα έκανε… λιγότερο προβλέψιμη την μελλοντική πολιτική!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΡΓΗ!

Η ανακοίνωση που έστειλε το γραφείο τύπου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού σε όλο τον τοπικό τύπο και η οποία προκάλεσε την οργή από μέρους μας (δείτε εδώ) έγινε αιτία να επικοινωνήσει μαζί μας, προσωπικό ο ίδιος ο Δήμαρχος, ο οποίος και μας δήλωσε:
"Η ανακοίνωση αυτή του Γραφείου Τύπου δεν απευθυνόταν στον Ανεξάρτητο Παρατηρητή. Εσείς δημοσιεύετε όλα τα δελτία τύπου που στέλνουμε. Ήταν μόνον προς ενημέρωσή σας. Αφορούσε συγκεκριμένα το myxolargos.gr με το οποίο μάλιστα είχαμε επικοινωνήσει προ ημερών και ζητήσαμε να μάθουμε αν έχουν κάποιο πρόβλημα και δεν δημοσιεύουν ολόκληρα τα δελτία τύπου που στέλνουμε αλλά μόνο αποσπάσματα αυτών. Μας είπαν ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα και περιμέναμε ότι θα διορθωθεί η κατάσταση, αλλά αντιθέτως το φαινόμενο συνεχίστηκε από την πλευρά του συγκεκριμένου ιστολογίου. Γι' αυτό τον λόγο αναγκαστήκαμε να εκδώσουμε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, η οποία επαναλαμβάνω δεν αφορούσε τη δική σας εφημερίδα"
Εμείς με τη σειρά μας επισημάναμε στον Δήμαρχο ότι το γραφείο Τύπου όφειλε να κάνει αυτή τη διευκρίνηση από την ώρα που έστειλε την ανακοίνωση προς όλο τον τοπικό Τύπο και κυρίως δεν συγκεκριμενοποιεί ποιο ακριβώς ιστολόγιο εννοεί, δικαίως εμείς οργιστήκαμε και απαιτήσαμε εξηγήσεις και συγγνώμη.
Ο Δήμαρχος με τη σειρά του μας διαβεβαίωσε ότι από βδομάδα το Γραφείο Τύπου θα εκδώσει νέα διευκρινιστική ανακοίνωση. 

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την προσωπική του πααρέμβαση, ωστόσο θεωρούμε ότι υπήρξε...αυτογκόλ από την πλευρά του Γραφείου Τύπου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΤΟΥΡΟΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!

Βρείτε όποιο παιχνίδι basket παίζεται σήμερα στον πλανήτη μας!!! και σας ενδιαφέρει  ψάχνοντας  τα links ανάμεσα σε όσα υπάρχουν στο
 BASKETBALL

ή στα παρακάτω για συντομία

LINK1
LINK2
LINK3
LINK4


Μπορείτε εναλλακτικά να ακούτε τους αγώνες ραδιοφωνικά


Αθλητικά Ραδιόφωνα

Δοκιμάστε να ακούσετε ραδιοφωνικά το παιχνίδι εδώ(Libero 107,4) ή εδώ(Metropolis 95,5) ή εδώ(Sport 103) 

Πηγή: kolindrinamaslatia.blogspot.com

ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ "ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

από τον ιατρό Κυπριανό Χριστοδουλίδη

"Ξυπνήστε ρε : Αυτό είναι το βίντεο που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της εποχής και ανοίξτε τα μάτια σας, δείτε την αλήθεια που τα ΜΜΕ εξαπάτησης αποκρύπτουν" (*)

Αυτός είναι ο τίτλος και ο υπότιτλος του βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από την "Ένωση Ελλήνων Ερευνητών". Δεν θα υπήρχε ουδείς λόγος να διαφωνήσει κανείς με όσα μας έδειξε η ομάδα των ερευνητών. Μας ζητά να ανοίξουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας , για να δούμε την αλήθεια που μας κρύβουν τα μέσα της μαζικής εξαπάτησης.



Σύμφωνοι, αυτό κάναμε, αλλά αίφνης αντιληφθήκαμε κάτι που μας έκλεισε και τα μάτια και τα αυτιά. Ήταν εκεί γύρω στο 1: 26 :44΄, όταν είδαμε τη φωτογραφία του αποθανόντος αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και από κάτω διαβάσαμε ότι "τον έβγαλαν από τη μέση", επειδή είπε πράγματα, που δεν έπρεπε να πει, και βρέθηκε αντιμέτωπος με το Νόμο και την Τάξη της επελαύνουσας παγκοσμιοποίησης.

Η γνώμη μας είναι εντελώς διαφορετική. Και το γράφουμε αυτό διότι, ναι μεν συμφωνούμε με την κατακλείδα του οπτικοακουστικού δημοσιεύματος - είναι η ελευθερία - διαφωνούμε όμως ως προς την αλήθεια, που εξέφραζε το συγκεκριμένο πρόσωπο, κατ΄ επέκταση δε και η ομάδα των Ελλήνων Ερευνητών. Σημειώνουμε ότι αυτά που ακολουθούν, δεν έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ακόμη έναν προκλητό διχασμό - υπάρχουν άφθονοι - του κοινωνικού σώματος. Ο ρόλος και ο σκοπός της Εκκλησίας, αφού συμπεριελήφθη στην έρευνα της Ένωσης των Ερευνητών, δεν είναι να διασκορπίζει, αλλά να συνενώνει το εκκλησιαστικό σώμα.

Μετά από αυτά ρωτάμε του ερευνητές της ομάδας, αν έχουν διαβάσει και αν συμφωνούν με την Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου με αριθμό 2819 - 7/7/2005 - όπου και προΐστατο ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Ειδικότερα, θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν συμφωνούν με αυτό, το οποίο αποτελεί τον καταλύτη, ως προς την ενδεχόμενη από μερικούς απαξίωση των μεταμοσχεύσεων, παρράλληλα όμως καταλύει και την πίστη. Η Εγκύκλιος αυτή τερματίζεται με τον προτρεπτικό λόγο της Ιεράς Συνόδου προς τους δωρητές οργάνων επιλέγοντας : "Ας μη λησμονούμε ότι η λατρευτική ζωή της Εκκλησίας μας στηρίζεται σε μια μεταμόσχευση Θείου σώματος και σε μια μετάγγιση Θείου Αίματος εις
πάντας αρμούς, εις νεφρούς, εις καρδίαν".


Αν οι κύριοι της΄Ενωσης Ελλήνων Ερευνητών συμφωνούν με το ανωτέρωας μας δώσουν να καταλάβουμε πώς γίνεται ο μετουσιωθείς "άρτος και οίνος", να αποτελεί πλέον ad hoc "θείον σώμα και θείον αίμα εις πάντας αρμούς, εις νεφρούς, εις καρδίαν" και όχι απλά ένα φραστικό, έστω, στήριγμα (sic) ; Θέλω να πω, αφού έχουμε τις μεταμοσχεύσεις, σε τι μας χρειάζεται η θεία Ευχαριστία, γενικότερα η Εκκλησία, με όλα εκείνα ( : ιδεοληψίες, φαντασίες) τα οποία οι σύγχρονοι ψυχοθεολόγοι ενοχοποιούν ως αίτια νευρώσεων ή άλλων βαρύτερων διαταραχών του συναισθήματος ;

Υπάρχει όμως και κάτι σοβαρότερο. Εφόσον η δωρεά οργάνων και οι μεταμοσχεύσεις αποτελούν αδιαμφισβήτητο έργο πίστεως, δεν θα ήταν καθόλου απίθανο να βρεθούν πιστοί, που θα θελήσουν να γίνουν δωρητές όλων των οργάνων απροϋπόθετα, δηλαδή, χωρίς να έχει προηγηθεί εγκεφαλικός θάνατος. Η Διοικούσα την Εκκλησία Ιεραρχία τι θα έχει να πει επί του προκειμένου ; Θα κάνει δεκτό αυτό το, ας το ονομάσουμε, πνευματικό αίτημα ή δεν θα το κάνει ; Βεβαίως, το επιχείρημα "δεν επικροτεί η Εκκλησία την ευθανασία" θα ήταν αφελέστατο, αν μη υποκριτικότατο. Οι μεταμοσχεύσεις απαιτούν την αφαίρεση οργάνων από έμψυχο ασθενή.


(*)  http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_1970.html