Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ!

ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ!
Ανέτοιμη παντελώς να αντιμετωπίσει την Σλοβενία, η εθνική μας ομάδα οδηγείται σε συντριβή από τους Σλοβένους. Χάνει στο ημίχρονο με 43-27 από την άριστα διαβασμένη Σλοβενία. Μια τραγωδία η εθνική μας μπάσκετ φαίνεται ότι μαζεύει από τώρα τα συντρίμια της για να γυρίσει στην Αθήνα την Τρίτη.

Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ'ΧΩΣΕ ΑΓΡΙΑ ΣΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ! ΠΕΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟ!!!

Άγριο χώσιμο Βελόπουλου για Ρεπουση πριν λίγο στο twitter

Δείτε το σχόλιο του Κυριάκου Βελόπουλου πριν λίγο για την ομιλία της Ρεπούση στη Βουλή. Απίστευτο χώσιμο...

tro-ma-ktiko.blogspot.gr

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!!

«Σ” όλους μαζί θα φανεί ξαφνικά, και δε θα χρειαστεί να ρωτήσει κανείς αν είναι εδώ ή εκεί ο Χριστός»

Απόσπασμα από την ομιλία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, «Εις τον σταυρόν και εις τον ληστήν…»
«Τότε αν σας πει κανείς, «να, ο Χριστός είναι στα απόμερα δωμάτια, να, ο Χριστός βρίσκεται στην έρημο», μην πηγαίνετε να τον βρείτε»( Ματθ. 24, 26). Τα λέει αυτά ο Χριστός αναφερόμενος στη Δευτέρα Παρουσία Του και μιλά για τους ψευδοπροφήτες, τους ψευδόχριστους και για τον Αντίχριστο, για να μην πλανηθεί κανείς και πέσει στην παγίδα του. Επειδή λοιπόν θα έρθει ο Αντίχριστος πριν από την δεύτερη έλευση του Χριστού, για να μην πέσει κανείς στο στόμα του λύκου ενώ αναζητεί τον ποιμένα, γι” αυτό σου κάνω γνωστό ένα σημάδι που θα σε κάνει ικανό να καταλάβεις ότι ήρθε ο Ποιμένας (ο Χριστός).

Επειδή δηλαδή η πρώτη παρουσία Του στον κόσμο έγινε με τρόπο συγκαλυμμένο, και για να μη νομίσεις ότι κατά τον ίδιο τρόπο θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη, μας έδωσε το σημείο αυτό. Γιατί αυτή, η πρώτη, που πραγματοποιήθηκε με τρόπο συγκαλυμμένο, πολύ ορθά έγινε έτσι, αφού ο Χριστός ήλθε να αναζητήσει το απολωλός πρόβατο, αλλά όμως η δεύτερη δε θα γίνει κατά τον ίδιο τρόπο. Πώς θα γίνει όμως, πες μου: «Όπως η αστραπή βγαίνει από την ανατολή και φαίνεται μέχρι τη δύση, έτσι θα γίνει και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου»(Ματθ. 24, 27)  Σ όλους μαζί θα φανεί ξαφνικά, και δε θα χρειαστεί να ρωτήσει κανείς αν είναι εδώ ή εκεί ο Χριστός. Γιατί, όπως όταν φανεί η αστραπή δε χρειάζεται να ρωτάμε αν άστραψε, έτσι και όταν έρθει ο Χριστός δε θα χρειαστεί να ρωτάμε αν ήρθε.

Αυτό βέβαια που θέλουμε να αποδείξουμε είναι, αν θα έρθει κατά τη Δευτέρα Παρουσία Του με τον σταυρό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την υπόσχεσή Του. Άκουσε λοιπόν τα εξής: «Τότε, λέει, τότε, δηλαδή πότε; Όταν θα έρθει ο Υιός του ανθρώπου, ο ήλιος θα σκοτισθεί και η σελήνη δε θα δώσει το φως της». Τόσο υπερβολική θα είναι τότε η λάμψη της παρουσίας Του που θα κρυφτούν και τα πιο λαμπρά αστέρια. «Τότε θα πέσουν και τα άστρα απ” τον ουρανό, τότε θα φανεί στον ουρανό το σημείο του Υιού του ανθρώπου»(Ματθ. 24, 30) . Είδες τη δύναμη του σημείου του σταυρού; Ο ήλιος θα σκοτισθεί και η σελήνη δε θα φαίνεται πλέον. Ο σταυρός όμως θα φαίνεται και θα λάμπει, για να ξέρεις πως είναι πιο λαμπρός κι απ” τον ήλιο κι απ” τη σελήνη. 
Και όπως όταν εισέρχεται ένας βασιλιάς σε μια πόλη, οι προπορευόμενοι στρατιώτες υψώνουν στους ώμους τους τα λάβαρα και προειδοποιούν τον λαό για την είσοδό του, έτσι και όταν θα κατέρχεται ο Κύριος από τους ουρανούς, οι στρατιές των Αγγέλων και των Αρχαγγέλων θα φέρουν στους ώμους τους τον σταυρό Του, αναγγέλλοντας σε μας την ένδοξη βασιλική είσοδό Του. «Τότε θα σαλευθούν και οι ουράνιες δυνάμεις» Ματθ. 24, 29) , λέει, και εννοεί τους Αγγέλους. 
Πολύς φόβος και τρόμος θα τους κυριέψει τότε. Αλλά πες μου, για ποιον λόγο; Εκείνο το δικαστήριο θα είναι φοβερό, γιατί όλο το ανθρώπινο γένος πρόκειται να παρουσιαστεί και να δικαστεί ενώπιον του φοβερού Κριτή. Μα γιατί θα καταλάβει τους Αγγέλους φόβος και τρόμος πολύς, αφού δεν πρόκειται να δικαστούν εκείνοι; Γιατί όπως όταν δικάζει κάποιος επίγειος άρχοντας φοβούνται και τρέμουν όχι μόνο οι κατηγορούμενοι αλλά και οι φρουροί, όχι γιατί τους ελέγχει η συνείδησή τους, αλλά επειδή αισθάνονται φοβία και τρόμο μπροστά στον δικαστή, έτσι ακριβώς θα συμβεί και τότε, όταν θα κριθεί το ανθρώπινο γένος και οι Άγγελοι που δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν, θα φοβηθούν πάρα πολύ παραστέκοντας κοντά στον δικαστή.

Αλλά γιατί τότε θα εμφανισθεί ο σταυρός και γιατί ο Κύριος θα έρθει έχοντάς τον μαζί Του; Για να καταλάβουν εκείνοι που Τον σταύρωσαν πόσο αχάριστοι φάνηκαν, γι” αυτό θα τους δείξει το ίδιο το σύμβολο της ντροπής τους.
Και άκουσε τον Προφήτη που το λέει, για να πεισθείς και συ ότι  θα φέρει μαζί Του τον σταυρό ο Κύριος. Λέει λοιπόν: «Και τότε θα θρηνήσουν όλες οι φυλές της γης»(Ματθ. 24, 30) , γιατί θα δουν τον κατήγορό τους και θα συναισθανθούν το σφάλμα τους. Μα γιατί νιώθεις τέτοια κατάπληξη για το ότι θα έρθει μαζί με τον Σταυρό, αφού τότε θα δείχνει και τις ίδιες Του τις πληγές; «Γιατί θα δουν, λέει ο Κύριος, Εκείνον που τον τρύπησαν με τη λόγχη» (Ζαχ. 12, 10). Όπως δηλαδή έκανε με την περίπτωση του Θωμά, θέλοντας να εξαφανίσει την απιστία του μαθητή Του, που αφού εμφανίσθηκε μπροστά του, του έδειξε τα τραύματα των καρφιών, λέγοντάς του, «βάλε το χέρι σου και δες, αφού το φάντασμα δεν έχει σάρκα και οστά»(Ιωάν. 20, 27) , έτσι και τότε θα δείξει τις πληγές και τον σταυρό, για να αποδείξει ότι ήταν ο Ίδιος εκείνος που σταυρώθηκε.
Η απόδοση στη νεοελληνική έγινε από τον Ευάγγελο Γ. Καρακοβούνη από το πρωτότυπο κείμενο της εκδόσεως του J. -P. Migne, Patrologiae cursus completus, series graeca, Paris 1862, τ. 49, στ. 403-405.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟΝ "ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ". Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΨΕΜΑΤΩΝ!

Τη βεβαιότητά του πως με την επίτευξη των στόχων για πρωτογενές πλεόνασμα και τις αποκρατικοποιήσεις η χώρα θα αρχίσει να αποδεσμεύεται σταδιακά από το μνημόνιο εκφράζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής».

Ο κ. Σαμαράς σημειώνει πως, αν χρειασθεί πρόσθετη χρηματοδότηση για την κάλυψη αναγκών που θα προκύψουν από τη λήξη ομολόγων, αυτό θα γίνει χωρίς νέα συμφωνία και δίχως νέους όρους.

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι το δημοσιονομικό κενό, το οποίο προσδιορίζει στα 2,5 δισ. ευρώ, δεν πρόκειται να καλυφθεί με νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ενώ δεν θα επιβληθούν, όπως υποστηρίζει, νέοι φόροι.

Στόχος της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, είναι το κενό να καλυφθεί με διαρθρωτικά μέτρα, όπως π.χ. η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου.

«Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα»

Ο Αντώνης Σαμαράς καθιστά σαφές πως δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα από τη στιγμή που η χώρα πιάνει τους στόχους της και μάλιστα επισημαίνει πως το 70% του πλεονάσματος θα επιστρέφεται στην κοινωνία.

«Οι δανειστές μας έχουν ήδη συμφωνήσει μαζί μας ότι το 70% θα διατεθεί για ανακούφιση αδικιών που έγιναν, για ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της οικονομίας» τονίζει, φέρνοντας ως παραδείγματα την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και των ενστόλων, τους οποίους χαρακτηρίζει «ιδιαίτερα αδικημένους».

Αναφερόμενος στη συζήτηση περί ενός πιθανού τρίτου πακέτου βοήθειας για την κάλυψη των χρηματοδοτικών κενών, σημειώνει πως από τη στιγμή που η Ελλάδα πετυχαίνει τους στόχους της οι εταίροι έχουν δεσμευτεί για βοήθεια χωρίς νέα συμφωνία και χωρίς νέους όρους.
«Αυτά που ακούτε, ότι η Ελλάδα μπορεί να χρειαστεί πρόσθετη χρηματοδότηση, είναι κάτι που ήδη προβλέφθηκε από πέρυσι, αφορά μικρά σχετικά ποσά και έχουν δεσμευτεί να μας καλύψουν χωρίς νέους όρους και χωρίς νέα συμφωνία, φθάνει εμείς να πιάνουμε τους στόχους μας» δηλώνει ο κ. Σαμαράς.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός τονίζει την ανάγκη να υπάρξουν μικρότεροι φορολογικοί συντελεστές σε συνδυασμό με αυστηρότερους ελέγχους, έτσι ώστε να υπάρξουν περισσότερα έσοδα.

«Οι εκλογές θα γίνουν όταν λέει το Σύνταγμα»

Ο κ. Σαμαράς απορρίπτει τα σενάρια πρόωρων εκλογών, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, όπως λέει, «ο κ. Τσίπρας έχει μεγάλη αγωνία, αληθινό άγχος, γιατί βλέπει ότι η πολιτική μας αρχίζει να αποδίδει».

«Οι εκλογές θα γίνουν όταν λέει το Σύνταγμα, όχι όποτε το θέλει ο κ. Τσίπρας, που δίνει την έσχατη μάχη να ματαιώσει τη σταθεροποίηση της χώρας και τη δημοσιονομική εξυγίανση» προσθέτει.
Δηλώνει, μάλιστα, πως οι εκλογές σήμερα θα σήμαιναν νέα αστάθεια, νέα αβεβαιότητα και πως οι θυσίες που έγιναν έως τώρα από τον λαό θα πήγαιναν χαμένες. «Η Ελλάδα βιάζεται να βγει από την κρίση, ο κ. Τσίπρας αγωνίζεται να μην ξεκολλήσει η χώρα από το χθες, δεν θα του κάνουμε τη χάρη» τονίζει.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός αποκλείει και τα σενάρια τριπλών εκλογών τον Μάιο, σημειώνοντας πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, όταν θα έχουν φανεί απολύτως τα αποτελέσματα και η χώρα θα έχει βγει από τα μνημόνια και την κρίση.
Όσον αφορά στο ΤΑΙΠΕΔ, διαβεβαιώνει ότι η διοίκησή του δεν θα περάσει σε ξένο έλεγχο, ενώ εν όψει των δημοτικών εκλογών δηλώνει πως αξίζει να γίνει συζήτηση για αλλαγές στο σύστημα ανάδειξης των δημάρχων, κάτι που θα επιτευχθεί σε συνεργασία με τα κόμματα και τους κυβερνητικούς εταίρους.

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη (zougla.gr)

Ο ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ;
 Η ελληνική ομάδα στις 10.00 στο πλαίσιο του Eurobasket αντιμετωπίζει την διοργανώτια Σλοβενία, για μια ακόμη φορά με την πλάτη στον τοίχο. Όλα τα προγνωστικά είναι εναντίον της: δεν έχει κερδίσει ποτέ διοργανώτρια χώρα. Σε 13 αγώνες που έχει δώσει σε eurobasket εναντίον διοργανώτριας χώρας, έχει χάσει και τις 13 φορές. Επίσης η εθνική μας θα αγωνιστεί με έναν λιγότερο ψηλό μια και ο Μαυροκεφαλίδης τραυματίστηκε και ήδη γύρισε στην Ελλάδα!
Ας ελπισουμε η εθνική μας ομάδα να κάνει και πάλι το θαύμα της!

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ: Η ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Μόλις άρχισε η νέα σχολική χρονιά και μαζί της ξεκινάει και η αθλητική περίοδος 2013-2014 για τις ακαδημίες του συλλόγου μας. Σταθεροί στους στόχους μας που είναι:
  • Η σωστή σωματική ανάπτυξη, η θωράκιση και η βελτίωση της υγείας των παιδιών
  • Η διαμόρφωση της προσωπικότητας, του χαρακτήρα και η κοινωνικοποίηση των παιδιών
  • Η πειθαρχία, η συνέπεια και η υπευθυνότητα που γίνονται βιωματικά τρόπος ζωής κάθε παιδιού
  • Η δημιουργία σχέσεων και πνεύμα συνεργασίας με άλλα παιδιά
  • Η σωστή εκμάθηση της τεχνικής και της τακτικής του Μπάσκετ
Εμείς στην Ολυμπιάδα Παπάγου με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στα παιδιά και τους νέους καθώς και με την πίστη ότι ο αθλητισμός, συμπληρωματικά στην οικογένεια και στο σχολείο, συμβάλλει στη σωστή διαπαιδαγώγηση τους, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη των γονέων. Θα προσπαθήσουμε και πάλι να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες, με αγάπη και πίστη γι αυτό που κάνουμε. Mε τις κατάλληλες επιλογές και προτεραιότητες και κυρίως με την υποστήριξη και βοήθεια των γονιών, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε και πάλι μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη για το σύλλογο, τους γονείς και κυρίως για τα παιδιά.
Σύντομα θα ακολουθήσουν νεώτερα σχετικά με τα σχέδιά μας για τη λειτουργία των ακαδημιών μας.
Από  το Διοικητικό Συμβούλιο και τους προπονητές τις καλύτερες ευχές,
για μια επιτυχή, εποικοδομητική Σχολική και Αθλητική Χρονιά.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ!



ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ Α' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ!!!

ΓΕΜΙΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ. 


ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. 


ΜΗΝ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ. 

 

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ. 

ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ SEEBRIG (ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΑΣ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, 

ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ 2011 - 2012 ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΑΤ 

 ( συζητήσιμο γιατί δεν  είναι μόνο το Σύνταγμα..είναι πολλά που γίνονται καθημερινά...  η ομάδα ΔΙΑΣ αποτελείται απο ξένους;;;;). 

 

ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ. ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΕΤΣΙ; 

ΚΑΤΟΠΙΝ, ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. 

ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ «ΓΡΙ» ΕΛΛΗΝΙΚΑ. 

ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: anoxhtelos




Όλους αυτούς ο λαός τους είχε τελειωμένους! Αυτό φυσικά τα καθάρματα το γνώριζαν


attikanea.blogspot, chaos-crisis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΒΟΜΒΑ!

Ο πρώην εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννης Σακκάς καταφέρεται ευθέως εναντίον των δικαστών που έλαβαν αποφάσεις υπέρ των ...δανειστών. Πότε με την απόφασή τους για το ότι τι "Μνημόνιο είναι νόμιμο και συνταγματικό", πότε με την απόφασή τους ότι το "τέλος επιτηδεύματος" είναι νόμιμο και συνταγματικό, ή με το ότι το "κούρεμα" των ομολογιούχων ήταν επίσης νόμιμο και συνταγματικό! 
Ο Ιωάννης Σακκάς λέει ευθέως ότι .... 

«ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ»
Ο επωνομαζόμενος Ντι Πιέτρο της Ελλάδος, λέει πολλά ακόμη εκπληκτικά για την ελληνική δικαιοσύνη. Τόσα πολλά και τρομερά που θα προκαλέσουν σοκ! 
Αύριο βράδυ η εκπληκτική συνέντευξη-βόμβα του Ιωάννη Σακκά θα δημοσιευτεί εδώ, στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή". Όσοι όμως βιάζονται μπορούν να αγοράσουν την "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" μια και η συνέντεξη Σακκά δημοσιεύεται και στο αυριανό φύλλο της εν λόγω εφημερίδας.

ΕΝΤΟΛΗ ΤΡΟΪΚΑΣ: ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ!

 Η ΤΡΟΪΚΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ: ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΚΛΗΣΕΙΣ, ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΣΕ ΡΟΛΟ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ" ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ! !!! 
Η νέα -εξόχως φαεινή- ιδέα της τρόικας προκειμένου να ασκηθεί πίεση με όλα τα δυνατά μέσα σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν φόρους και οφειλές στο Δημόσιο είναι η δημιουργία ειδικού τηλεφωνικού κέντρου παρενόχλησης των πολιτών μέσα στις ίδιες τις εφορίες!
Οι υπάλληλοι που θα στελεχώσουν το call center της κάθε εφορίας θα «κυνηγούν» τους φορολογουμένους και θα τους απειλούν τηλεφωνικά με δεσμεύσεις και κατασχέσεις περιουσιακών.
Δηλαδή το call center θα αντιγράψει την αντίστοιχη πρακτική των τραπεζών, όπου την επομένη της λήξης της προθεσμίας πληρωμής της δόσης ενός δανείου ο δανειολήπτης δέχεται μια άγαρμπη (σχεδόν πάντα) τηλεφωνική όχληση από την τράπεζα.
Στο υπουργείο Οικονομικών πιστεύουν ότι με αυτές τις πρακτικές τρόμου θα υπάρξει τόνωση των δημόσιων εσόδων και θα περιοριστεί η μαύρη τρύπα του Προϋπολογισμού.
Το call center θα ενεργοποιείται στην περίπτωση που, μεταξύ άλλων, ένας φορολογούμενος:
- Δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση
- Δεν υποβάλλει περιοδική δήλωση απόδοσης ΦΠΑ
- Δεν πληρώνει κάποιον φόρο (εισοδήματος, ακινήτων κ.ά.)
- Δεν πληρώνει κάποια δόση ρυθμισμένου χρέους
Η ειδοποίηση του φορολογουμένου θα μπορεί να γίνεται τηλεφωνικά, με e-mail ή με σύντομο γραπτό μήνυμα (sms).
Οι εφοριακοί θα πρέπει να απειλούν τηλεφωνικά τους οφειλέτες, τους συνυπόχρεους (σύζυγοι, παιδιά, συγγενείς κ.ά.), ακόμα και τους... κληρονόμους τους ότι, εάν δεν ρυθμιστεί το ληξιπρόθεσμο χρέος, τότε θα προχωρήσουν τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης όπως:
- Κατασχέσεις ακινήτων και αυτοκινήτων για όσους χρωστούν από 3.000 ευρώ και άνω.
- Πλειστηριασμοί σπιτιών και οικοπέδων που έχουν ήδη κατασχεθεί.
- Ποινικές διώξεις για όλους όσοι χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ.
Οι εφορίες θα πρέπει πρώτα να δεσμεύουν ποσά που τυχόν εισπράττουν οι μικροοφειλέτες και μετά να προχωρούν, εάν χρειάζεται, σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων. Στα ποσά που μπορεί να κατάσχονται περιλαμβάνονται μισθοί, συντάξεις, επιδοτήσεις, ενοίκια και πάσης φύσεως άλλα εισοδήματα και έσοδα που δικαιούται να εισπράξει ο οφειλέτης του Δημοσίου από τρίτους. Ειδικά για τους μισθούς και τις συντάξεις ο νόμος προβλέπει την κατάσχεσή τους μέχρι ποσοστού 25% επί του συνολικού μηνιαίου ποσού και μόνο εφόσον το ύψος του ποσού είναι μεγαλύτερο των 1.000 ευρώ. Η κυβέρνηση σχεδιάζει μάλιστα να καταργήσει και αυτό το ακατάσχετο όριο σε μισθούς και συντάξεις.
- Για μισθωτές ακινήτων προβλέπονται κατασχέσεις ενοικίων και απόδοσή τους από τον ενοικιαστή απευθείας στο Δημόσιο.
- Για ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες που δεν πληρώνουν στο Δημόσιο θα δοθούν εντολές για κατασχέσεις αμοιβών από τους πελάτες τους, πριν ακόμα τις πάρει ο οφειλέτης στα χέρια του.
- Μπλοκάρισμα μεταβιβάσεων περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη σε τρίτους (π.χ. γονείς προς παιδιά), εάν υποκρύπτεται δόλος.
Τα σχόλια είναι περιττά για την πρόσθετη ψυχολογική εξόντωση που πρόκειται να υποστούν οι Έλληνες φορολογούμενοι, σαν να μην τους έφταναν τα απανωτά και εξωφρενικά χαράτσια....
 defencenet.gr

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΕΧΡΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση  στα στελέχη της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ύστερα από την περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου κ. Γ. Κεχρή στου ΠΑΠΑΓΟΥ. Αμέσως μετά την επιτυχημένη εξόρμηση στο Χολαργό και ο Παπαγος υποδέχτηκε θετικά τον γιατρό και τους συνεργάτες του. 
 
Τόσο στη Λέσχη των Αξιωματικών, όσο και στην Ολυμπιάδα, αλλά και στους δρόμους του Παπάγου, η υποδοχή που επεφύλαξαν οι δημότες στον Γ. Κεχρή ήταν κάτι παραπάνω από θερμή. Γεγονός που δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση στους επιτελείς και συνεργάτες του, οι οποίοι παίρνουν σαφή μηνύματα από τους ψηφοφόρους ότι  η υποψηφιότητα Κεχρή ενώνει Παπάγο και Χολαργό, δείχνοντας σημαντική δυναμική.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Conchita Wurst ή αλλιώς Thomas "Tom" Neuwirth είναι η καλλιτέχνιδα που θα εκπροσωπήσει την Αυστρία στo διαγωνισμό της Eurovision το 2014. Οταν σε λίγους μήνες αρχίσουν για τα καλά τα όργανα με τις συμμετοχές και τα στοιχήματα η Conchita σίγουρα θα είναι μέσα στα φαβορί αφού είναι η «τραγουδίστρια με το μούσι».

Η Wurst (που είναι στα γερμανικά το λουκάνικο) γεννήθηκε στη Κολομβία και μεγάλωσε στη Γερμανία. Πριν λίγα χρόνια συνάντησε το σύντροφό της στο Παρίσι και αργότερα μετακόμισαν και οι δύο στη Βιένη. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η Conchita ήταν υποψήφια για να μπει στο διαγωνισμό. Το 2012 δεν τα είχε καταφέρει αλλά τώρα της δίνεται μια ευκαιρία να γίνει διάσημη όσο η Dana International.
nasepo.gr



ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ;

Ξαφνικά σταμάτησαν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα;
Η ερώτηση είναι, φυσικά, ρητορική. Όχι, οι αυτοκτονίες (δολοφονίες της κυβέρνησης) των Ελλήνων πολιτών δεν έχουν σταματήσει. Όμως, όλως παραδόξως, έχει πέσει μία «κουρτίνα» και έχει σταματήσει η ενημέρωση, σε συγκεντρωτικά νούμερα γύρω από αυτό το θέμα.

Έχουν οι δημοσιογράφοι σημαντικότερα θέματα να καλύψουν;
Και τι σπουδαιότερο υπάρχει από την γενοκτονία που ζούμε και τους χιλιάδες συμπατριώτες που έχουμε χάσει ή και αυτούς που χάνουμε καθημερινά, αλλά κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται ούτε για τον θάνατό τους, ούτε και για τους λόγους που οδηγήθηκαν στην απόλυτη απελπισία και στην απόφαση να… εγκαταλείψουν;

Δυστυχώς, η δημοσιογραφική αναλγησία των κυβερνο-παπαγάλων και των εκδοτών που διάγουν παράλληλο βίο με την κυβέρνηση της τρόικας και των μνημονίων, αποκρύπτει τα στοιχεία, επειδή είναι φρικιαστικά.
Φαίνεται, πως τα μεγέθη είναι πλέον τόσο μεγάλα, που μόνο ως στατιστικά στοιχεία προσεγγίζονται και θα δημοσιοποιηθούν κάποια στιγμή μετά από μερικά χρόνια…
Αυτές οι αυτοκτονίες είναι δολοφονίες, επειδή οι αυτόχειρες οδηγήθηκαν στην απελπισία από τις κυβερνητικές αποφάσεις, από τα κυβερνητικά μέτρα, από την κυβερνητική επίθεση που μπορεί να σκοτώνει νόμιμα και οι ευθύνες να μεταβιβάζονται στο... θύμα!

Είναι ο θάνατος στατιστικό στοιχείο;
Ίσως να είναι για τα πολιτικά αποβράσματα που πριν χρόνια ομολογούσαν πως είναι φυσιολογικό να αυξάνονται οι θάνατοι όπου πηγαίνει το ΔΝΤ.
Όμως, επειδή όλοι μας γνωρίζουμε το πρόβλημα, καλό θα ήταν να ενημερώνουμε τα έγκυρα εναλλακτικά διαδικτυακά μέσα (και όχι τους εγκάθετους διαδικτυακούς πρόθυμους παπαγάλους που επαναλαμβάνουν πρόθυμα και αβίαστα την τροϊκανή προπαγάνδα), προκειμένου αυτή η τραγική -και καλά κρυμμένη από την κυβέρνηση- αλήθεια να γίνεται γνωστή σε όλους τους υπόλοιπους. Για να ξέρουμε τα πραγματικά χτυπήματα που δεχόμαστε. Για να ξέρουμε τις απώλειες αυτού του πολέμου που μας κήρυξε μία διεθνής συμμορία. Πρέπει να υπάρχει καταμέτρηση, για να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν στους… «υπεύθυνους».

Και δεν είναι μόνο οι αυτοκτονίες…
Το έγκλημα των κυβερνητικών ψυχοπαθών που υποδύονται πως κυβερνούν την χώρα, δεν σταματάει στην αποσιώπηση των αυτοκτονιών. Το έγκλημα συνεχίζεται και με άλλα πρόσωπα, όπως αυτό της κατακόρυφης αύξησης της εγκληματικότητας εκείνης που αφαιρεί ανθρώπινες ζωές Ελλήνων πολιτών με βίαιες εισόδους στα σπίτια τους.

Είναι όλοι εκείνοι οι θάνατοι που βαφτίζονται «κλοπές» στα αστυνομικά δελτία. Είναι όλοι εκείνοι οι θάνατοι μοναχικών ανθρώπων ή συμπατριωτών μας που βρέθηκαν κάποια στιγμή μόνοι τους σε ερημικό σημείο (ακόμη και μέσα στις πόλεις).
Είναι όλοι εκείνοι που συναντήθηκαν με κάποιον «καημένο λαθρομετανάστη» που τους δολοφόνησε για να τους ληστέψει.

Ανίκανοι να κυβερνήσουν, ικανότατοι να... δολοφονήσουν
Θάνατοι επί θανάτων, που καταλογίζονται ως ληστείες και όχι ως εγκλήματα…
Θάνατοι επί θανάτων, αφού η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να επαναφέρει την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών, αλλά τους εγκαταλείπει στις ορέξεις των «καημένων λαθρομεταναστών».
Θάνατοι επί θανάτων, σε μία χώρα που έγινε χώρος, αλλά και ζούγκλα, όπου τα θηρία μπορούν να εξασφαλίζουν την «τροφή» τους μέσα από τους ανυπεράσπιστους γηγενείς κατοίκους…

Αυτή η κυβέρνηση λέγαμε πως είναι κυβέρνηση υποταγής στα ξένα συμφέροντα, λέγαμε πως είναι κυβέρνηση οικονομικών δολοφόνων, λέγαμε πως είναι κυβέρνηση σύγχρονων τσολάκογλου που για την δόση της εξουσίας και της εφήμερης (κυριολεκτικά) δόξας τους, παρέδωσαν μία χώρα σε έναν ζωντανό εφιάλτη.

Αυτή η κυβέρνηση φέρει τις ίδιες ευθύνες με όλες τις προηγούμενες και οι καθημερινοί θάνατοι συμπατριωτών μας είναι η απόδειξη της ενοχής της…
olympia.gr

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!

 ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

Ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013, δίχως τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, όπου ο πρόεδρος Κ. Βιρβιδάκης απλώς αγνοεί τις ενστάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και ανακοινώνει ότι κάθε άρθρο «ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία», δίχως να έχει ψηφίσει κανένας! 
attikanea.blogspot.gr

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΖΟΡΜΠΑ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 233.000 ΕΥΡΩ, ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!

 ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΡΑΣΤΩΝΗ!
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πως ο κ Ζορμπάς έχει καταφέρει να μη μας εκπλήσσει πλέον σε τίποτε καθώς αυτός και η διοίκησή του εξελίσσονται σε άρχοντες των απευθείας αναθέσεων με συνοπτικότατες διαδικασίες.
Τελευταία αυτή για το Γιαβάσειο. Παρά το γεγονός ότι είχαμε ευχηθεί στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο καλό καλοκαίρι, ο Δήμαρχος συγκάλεσε κατεπείγουσα (!) οικονομική επιτροπή στις 2 Αυγούστου για να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση εργολαβίας περίπου 233.000,00 ευρώ για εργασίες ασφαλείας στο κτίριο.
 
Μάλιστα για να καλύψει τις όποιες σκιές, κατηγόρησε την ίδια ημέρα πάλι με ανακοίνωση την αντιπολίτευση ότι απουσίασε λέγοντας αναλήθειες καθώς ο δημοτικός μας σύμβουλος Κώστας Κρητικίδης έδωσε το παρόν αλλά κατήγγειλε τη συνεδρίαση καθώς όλα τα θέματά της ήταν γνωστά από μήνες και θα μπορούσαν να είχαν λυθεί. Τελικά ανήμερα του Σωτήρος στις 6 Αυγούστου αποφάσισε να ...σώσει την κατάσταση.
 
Τα προβλήματα του Γιαβάσειου είναι γνωστά από καιρό ενώ η τρίτη πυρκαγιά ξέσπασε τον Ιούνιο. Γιατί τόσους μήνες η δημοτική αρχή δεν έκανε απολύτως τίποτε; Γιατί περίμενε να μπει ο Αύγουστος; Για ποιο λόγο δεν κινήθηκε νωρίτερα ώστε να γίνει ένας σωστός διαγωνισμός; Πώς προέκυψε ο συγκεκριμένος ανάδοχος; Ο κος Αλεφαντής αναφέρθηκε σε αλληλογραφία του δήμου από τις αρχές Ιουλίου με το μετέπειτα εργολάβο. Τι σημαίνει αυτό;  Ο κ Αλεφαντής αναφέρθηκε ακόμα στην ύπαρξη ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση και ανοικοδόμηση του κτηρίου με προφανή οφέλη για το Δήμο. Εντούτοις ο κ. Ζορμπάς χρεώνει τους δημότες με 233.000,00 ευρώ τη μεγαλύτερη απευθείας ανάθεση που έγινε ποτέ στην πόλη! 

Γιατί; 

Τέθηκαν και άλλα ζητήματα αλλά αντί για απαντήσεις υπήρξαν λοιδορίες και εξυπνακισμοί από πλευράς κ Ζορμπά. Αυτό είναι το επίπεδο που θέλουν οι δημότες από τον επικεφαλής του Δήμου; Προφανώς όχι.
 
Και τέλος τι απέγινε η γενναία έκπτωση που ζητούσε ο  κ Ζορμπάς από τον εργολάβο και το δήλωνε στην ανακοίνωσή του; Πήγε και αυτή διακοπές μιας και ο εργολάβος έδωσε μόλις 2%; Ή μήπως θεωρεί το 2% γενναία έκπτωση;
 
Για το δημότη η αφέλεια είναι το ίδιο επικίνδυνη και δαπανηρή με το δόλο κε  Ζορμπά. 
Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ! Ο ΧΟΝΤΡΟΣ & ΛΙΓΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

 ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!

ΑΓΚΑΖΕ ΠΑΝΕ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ ΚΑΙ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ"! ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ;

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα επιστολής που...έστειλε ο Μ. Χάλκος, στενός συνεργάτης του Δ. Νικολάου στο κλισιοσκόπιο, όπου φαίνεται μεταξύ άλλων να λέει: "...στοχοποιήθηκα εντελώς αυθαίρετα και ξεδιάντροπα από τον Μάκη Βραχιολίδη και το indobserver.blogspot.gr ως ο κρυφός ιδιοκτήτης του νεοεμφανιζόμενου ιστολογίου". Μάλιστα! Ξεδιάντροπα. 
Σήμερα, ο Κώστας Δεληγιάννης απευθύνεται ευθέως στον Μ. Χάλκο, σαν να βρίσκεται αυτός (ο Χάλκος δηλαδή) μαζί με τον Άγγελο Αναγνωστόπουλο, πίσω από το κλισιοσκόπιο!  Λέει χαρακτηριστικά ο Κ. Δεληγιάννης: "...τους προειδοποιώ πριν γράψουν οτιδήποτε να μην υιοθετήσουν ό,τι τους πει αλλά να εφαρμόσουν την βασική αρχή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, που λέει ότι πρέπει να ζητείται και η άλλη άποψη. Είναι έτσι Μανώλη Χάλκο;"

Ξεδιάντροπος και ο Κ. Δεληγιάννης, έτσι; Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά! 
Δείτε και τι άλλο γράφει στο ίδιο απόσπασμα της επιστολής του ο νεαρός Χάλκος: "Αναγκάστηκα να διαψεύσω...την οποιαδήποτε σχέση μου με το "Κλισιοσκόπιο" χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα γραφόμενα του εν λόγω blog δεν με έβρισκαν και δεν συνεχίζουν να με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο"
Εμείς ξέρουμε όχι μόνο ότι σε βρίσκουν απολύτως σύμφωνο αλλά ο τρόπος της γραφής, της σκέψης και όλο αυτό που βγαίνει από το κουκουλοφορικό blog ανταποκρίνεται πλήρως στην ψυχοσύνθεσή σου!  Άλλωστε το ομολογείς μόνο σου: "σε έβρισκε και σε βρίσκει απούτως σύμφωνο". Μην ξεχνάμε μάλιστα ότι όσο ήσουν στον "Αντίλογο" σε κάθε τεύχος φιγουράριζε η φίρμα "κλισιοσκόπιο" και το σχετικό αφιέρωμα από τη γρααφίδα σου ότι "τάραξε τα νερά και ήρθε άνετα πρώτο μέσο στην πόλη"!
Το θέμα όμως είναι άλλο: α) τι λέει όλος ο Χολαργός-Παπάγου. Όλοι λοιπόν όσοι ασχολούνται με το τοπικό διαδίκτυο ταυτίζουν το κλισιοσκόπιο με τον Χάλκο και τον φίλο του τον Άγγελο! Δεν το λέμε εμείς. Πηγαίνετε να κάνετε ένα σχετικό-πρόχειρο γκάλοπ. Και μετά διαψεύστε όλους αυτούς που τόσο... ξεδιάντροπα σας συνέδεσαν με το κουκουλοφορικό blog!
β) Και εφόσον σχεδόν όλοι έχουν συνδέσει (τόσο ξεδιάντροπα) τους Μανώλη-Άγγελο με το κλισιοσκόπιο, έχουμε το εξής φαινόμενο: το συγκεκριμένο κουκουλοφορικό blog που έχει αναλάβει να στηρίζει τον Νικολάου (δεν έχει βρει να εκστομίσει ούτε ίχνος κριτικής σε βάρος του) να εμφανίζεται να έχει από πίσω του δύο στενούς συνεργάτες του πρώην Δημάρχου Χολαργού!

Ας πάνε λοιπόν να πείσουν τους Χολαργιώτες-Παπάγιώτες ότι δεν ισχύει τίποτε απ'όλα τα παραπάνω! 

ΘΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Επιμένουμε να ρωτάμε, εάν είναι υπαρκτή η παρακάτω δημοσκόπηση.... Πριν από μερικές ημέρες, η εφημερίδα «Παρασκήνιο» αποκάλυψε ότι υπάρχει κρυφή δημοσκόπηση η οποία φέρνει τη Χρυσή Αυγή στο 15% και έχει κάνει άνω-κάτω το Μέγαρο Μαξίμου!

Μήπως όμως στα... χέρια του Μαξίμου υπάρχει και η παρακάτω δημοσκόπηση η οποία προκαλεί ...σεισμό στην Κυβέρνηση;

Ρωτάμε!.....

Όπως επίσης, μπορούν να μας πουν ποια εταιρεία την έκανε; Απάντηση δεν περιμένουμε, για τον εξής απλό λόγο:
Φαντάζεστε να βγει εταιρεία δημοσκοπήσεων που να εμφανίζει τη Χρυσή Αυγή με ποσοστά 24%;;;
Την άλλη μέρα την «θάψανε». Δεν θα ξαναπάρει δουλειά από το σύστημα και θα αναγκαστεί να βάλει λουκέτο! Απλά πράγματα.

Εμείς όμως επιμένουμε να ρωτάμε, εάν είναι υπαρκτή η παρακάτω δημοσκόπηση (εμείς λέμε ότι είναι υπαρκτή).
Δείτε και σκεφτείτε, μήπως τελικά αυτή η κρυφή δημοσκόπηση είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και όχι αυτές που θέλει να παρουσιάζει το πολιτικό σύστημα.


ΣΥΡΙΖΑ 27,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 24,8%
ΝΔ 17,3%
ΠΑΣΟΚ 3,8%
ΑΝ.ΕΛ. 5%
ΔΗΜΑΡ 3,9%
ΚΚΕ 3,6%

Τα ποσοστά που απομένουν μέχρι το 100%, δηλαδή 31,3 % είναι, όλα μαζί (δεν ξέρω, δεν απαντώ, αναποφάσιστοι, άλλα κόμματα, κανένα κόμμα, άκυρα κ.λ.π.).
Η παραπάνω ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο makeleio κι εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο τα παραπάνω δεδομένα ισχύουν και σήμερα κια κόμη χειρότερα για το σάπιο δικομματικό σύστημα. Τα ερωτήματα συνεπώς παραμένουν εν ισχύ.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ




Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας

info@dimopolis.gr
Τηλ. : 210 3648300,   FAX:  210-3610882
 ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 125- Αθηνα

 

 Πρόγραμμα Ε’  Κλεισθενίων

15-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2521 μ.Δ.μ.Κ.  (μετά Δημοκρατικές Μεταρρυθμίσεις Κλεισθένη)


Α. :  Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 – Παγκόσμια  Ημέρα Δημοκρατίας.
Πνύκα ( Κιόσκι Άμεσης Δημοκρατίας, δίπλα στον Λουμπαδιάρη ) 17:30-19:30


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Εισηγήσεις- Διαβούλευση και Ψηφίσματα στα εξής θέματα:

1). Ενημέρωση για τον θεσμό των Κλεισθενίων και ιστορική αναδρομή 5ετίας (από τον Γιώργο Λ. Κόκκα, δικηγόρο και συντονιστή του Δημοβουλίου Πολιτών και του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας)- ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ για προοπτικές του Θεσμού.

2). Ανάπτυξη και από κοινού Διαμόρφωση του προγράμματος των φετινών 5ων Κλεισθενίων με θέμα: «πρακτικές εφαρμογές άμεσης δημοκρατίας στην καθημερινή ζωή» (από τον Γιάννη Διαβάτη, δημοσιογράφο, εκπρόσωπο Οικολόγων Ελλάδας και γραφείο τύπου Δημοβουλίου Πολιτών) – Δυνατότητες Πρωτοβουλιών Πολιτών για εφαρμογές Άμεσης Δημοκρατίας στον ίδιο χώρο και ώρα εντός της εβδομάδας προς παρουσίαση  22/9.

3).Σύνταγμα πολιτών με θεσμούς άμεσης δημοκρατίας(ανάπτυξη από τους Συντονιστές Δημοβουλίου Πολιτών των εργασιών και Συμπερασμάτων  της διημερίδας «Συνέλευση για το Μέλλον της Ελλάδας », που κατέληξε στις Συνταγματικές Αρχές της Eλληνικής Συμπολιτείας – για  Ενωμένες πόλεις-κράτη της Ελλάδας, ως αναπτυξιακή απάντηση στην Κρίση)- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ από παρόντες συμπολίτες μας στα Πλαίσια της ΔΙΑΡΚΟΥΣ Συνέλευσης για το Μέλλον της Ελλάδας.

4).  Αναβίωση και Αποσαφήνιση Στόχων της  Σύμπραξης:  «Συσπείρωση για (άμεση) Δημοκρατία». ( Αναφορά από συμμετέχοντες στη σύστασή της στα Γ’ Κλεισθένεια, πρόπερσι στη Θεσσαλονίκη και Αυτοκριτική Εγχειρήματος ). ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ από παρόντες συμπολίτες μας.  Κατάληξη στο ΗΡΩΔΕΙΟ ( παράσταση ΚΑΡΜΕΝ – γιορτή Άμεσης Δημοκρατίας )

     Β. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ για εφαρμογές Άμεσης Δημοκρατίας στον ίδιο χώρο και ώρα εντός της εβδομάδας μέχρι:

Γ.  Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013, - Εορτασμός Ισημερίας και πολιτικών συμβολισμών της.

11:00-14:00 στον Πολυχώρο «Βρυσάκι»
(Βρυσακίου 12, πίσω από Στοά του Αττάλου, Θησείο) σε συνεργασία με το Fringe Festival






Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2521, - Εορτασμός Ισημερίας και πολιτικών συμβολισμών της.

11:00-14:00 στον Πολυχώρο «Βρυσάκι»
(Βρυσακίου 12, πίσω από Στοά του Αττάλου, Θησείο) σε συνεργασία με το Fringe Festival



Εισηγήσεις  Συμπολιτών και Διαβούλευση στα εξής θέματα::

1.Κοινότητες Άμεσης ΔΡΑσης – Κ.Α.Δ.Ρ.Α., Ανάπτυξη των δυνατοτήτων δραστικών συλλογικών παρεμβάσεων των πολιτών στην καθημερινότητά μας σε διάφορους τομείς αναγκών των πολιτών.

2.Από τους παραγωγούς στους καταναλωτές, Διακίνηση φθηνών ποιοτικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων με δίκτυα διανομής χωρίς μεσάζοντες.

3.Σύγχρονες τεχνολογίες στην υποστήριξη καθημερινών μορφών και εφαρμογών άμεσης δημοκρατίας, Δυνατότητες δημιουργίας μιας Σύγχρονης Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης με Ανάπτυξη και Αξιοποίηση Διαδικτυακών Εφαρμογών, ως απάντηση του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας στο κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ.

4.Από τις δικτυακές κοινότητες ειδικών ενδιαφερόντων στις κοινότητες οικονομικής και κοινωνικής αλληλεγγύης συμπολιτών, Δυναμική των Ομαδοποιήσεων Πολιτών Ειδικών Ενδιαφερόντων που αναπτύσσονται στο Διαδίκτυο.

5.Το ελληνικό εγχείρημα εναλλακτικών μορφών τουρισμού «Alter ego», ως μια συνεταιριστική μορφή ανάπτυξης ειδικών ομάδων τουριστών και των συνεταίρων του εγχειρήματος, Αναφορά  στην πρώτη πιλοτική εφαρμογή που έγινε τον Αύγουστο 2013 στις Καβουρότρυπες Σιθωνίας στη Χαλκιδική με την θεματική Ομάδα: Εκπαίδευση Άμεσης Δημοκρατίας- Το παράδειγμα του SUMMERHILL στη Βρεττανία.

6.Κλείσιμο εργασιών 5ων Κλεισθενίων με γιορτή άμεσης δημοκρατίας και συμπόσιο σε παρακείμενο μεζεδοπωλείο.



            H Θεματολογία  αυτή  μπορεί, πριν από την παρουσίασή της  στο «Βρυσάκι»,   να τύχει ειδικότερης  επεξεργασίας πριν από την Κυριακή 22/9 με την ίδια  σειρά κατά  τις  έξι καθημερινές, τα  απογεύματα που μεσολαβούν από την έναρξη μέχρι το τέλος των Ε’ ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΩΝ, στον ίδιο χώρο και ώρα εντός της εβδομάδας, δηλαδή στην  Πνύκα  (Κιόσκι Άμεσης Δημοκρατίας, δίπλα στον Λουμπαδιάρη ) 17:30-19:30 από ενδιαφερόμενους πολίτες για τον πληρέστερο κατ’ ‘ετος εορτασμό της  Άμεσης Δημοκρατίας  στην Ελλάδα.


Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας