Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚO ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟ-ΧΟΛΑΡΓΟ!


Όλες οι λεπτομέρειες και οι συγκλονιστικές εξελίξεις…

Σε αδυσώπητη μάχη για το χρίσμα και στην εξασφάλιση υπόγειων χτυπημάτων έχουν επιδοθεί οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο δημοτικό διαμέρισμα Χολαργού-Παπάγου. Η είδηση που αποκαλύψαμε για τα μαγειρέματα που λαμβάνουν χώρα στη Ν.Δ. με τα στημένα γκάλοπ για την απονομή του χρίσματος στους πολιτικούς δεινοσαύρους Ξύδη ή Νικολάου, είναι απολύτως ακριβής και δείχνει ότι πιθανώς οδεύουμε προς αυτό το σενάριο.

Ξύδης και Νικολάου βρίσκονται σε σκληρό αγώνα αντιπαράθεσης για το ποιος τελικά θα αναδειχθεί σε εκλεκτό της Ν.Δ.

ΞΥΔΗΣ

Ο Δήμαρχος Παπάγου Ξύδης, αν και βρίσκεται σε διακοπές στο Λουτράκι, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των υπολοίπων ότι –δήθεν- δεν νοιάζεται για το χρίσμα και τις πολιτικές εξελίξεις, κυριολεκτικά σπάει τα τηλέφωνα. Η επικοινωνία του με τον επιτελάρχη της Ν.Δ. Μιχαλολιάκο είναι σχεδόν σε καθημερινή βάση, ζητώντας του να υλοποιήσει τα αποτελέσματα του γκάλοπ, τα οποία τον φέρνουν πρώτο με 27% στην προτίμηση των ψηφοφόρων Παπάγου-Χολαργού.

Ο Ξύδης, φέρεται να πιέζει τόσο έντονα τον Μιχαλολιάκο, ώστε ο τελευταίος έφτασε σε σημείο να πει στον Δήμαρχο Παπάγου: «Τι άλλο θες να κάνω; Σε …ψήλωσα 4 πόντους» (!). Προφανώς και δεν εννοούσε ο Μιχαλολιάκος ότι κατάφερε να βρει το μαγικό φίλτρο για να κάνει πιο ψηλό τον Ξύδη αλλά μάλλον το ύψος στο οποίο αναφέρθηκε, έχει να κάνει με το φτιαχτό γκάλοπ, το οποίο και έδωσε επιπλέον 4 μονάδες παραπάνω (μόνον;) από αυτές που θεωρητικά άξιζε ο πρώην υποναύαρχος.

Είναι γεγονός ότι εκλεκτός του Μιχαλολιάκου είναι ο Ξύδης και οι δύο άνδρες είχαν μεταξύ τους κανονίσει το φτιαχτό γκάλοπ έτσι ώστε να περάσουν πιο εύκολα στην βάση της Ν.Δ. το σενάριο ότι ο… κόσμος επέλεξε την υποψηφιότητα του Ξύδη ως την ιδανικότερη για το δημοτικό διαμέρισμα Παπάγου-Χολαργού.

Αυτά, έως ότου προέκυψε ο…Αβραμόπουλος.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Αβραμόπουλος, πρώην Υπουργός Υγείας, ο άνθρωπος που στήριξε τον Σαμαρά και ουσιαστικά συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη του Μεσσήνιου πολιτικού στην Προεδρία της Ν.Δ. ζήτησε από τον Μιχαλολιάκο να …ξεχάσει την περίπτωση Ξύδη. Ο λόγος, ήταν οι συνεχείς επισκέψεις, συνεννοήσεις και τελική πειθώ που δέχτηκε από τον Δ. Νικολάου, ώστε να στηριχθεί από την Ν.Δ. η υποψηφιότητα του ίδιου και όχι του Ξύδη! Ξαφνικά λοιπόν βρέθηκαν να μάχονται για χάρη των Ξύδη-Νικολάου τα δύο ηγετικά στελέχη της Ν.Δ. Μιχαλολιάκος-Αβραμόπουλος!

Το παιχνίδι άρχισε να χοντραίνει μεταξύ Ξύδη-Νικολάου, σε σημείο που ο Μιχαλολιάκος εκνευρίστηκε έντονα με την περίπτωση των δύο πολιτικών δεινοσαύρων του Παπάγου-Χολαργού.

Την ίδια ώρα, ο Νικολάου προσπαθώντας να προκαταλάβει τις εξελίξεις και να φέρει την Ν.Δ. προ τετελεσμένων γεγονότων, άρχισε να κάνει επαφές ζητώντας την στήριξη, είτε άλλων συνυποψηφίων του δημάρχων από Παπάγο-Χολαργό είτε σημαντικών προσωπικοτήτων. Προσπάθησε να εξασφαλίσει την στήριξη τόσο της Σοφίας Χρήστου (πρώην υποψήφια Δήμαρχος Παπάγου και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στην Β’ Αθηνών), όσο και του Κώστα Τίγκα (υποψηφίου Δημάρχου). Η Σοφία Χρήστου, όπως λένε οι πληροφορίες, συγκατατέθηκε άμεσα στην προοπτική συνεργασίας με τον Δ. Νικολάου, δίνοντας την στήριξή της προς το πρόσωπό του.

Ο Κώστας Τίγκας δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Δήμαρχο Χολαργού, στο οποίο διημήφθη ο παρακάτω διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών:

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Κώστα, ζητώ την στήριξή σου στις επόμενες εκλογές».

ΤΙΓΚΑΣ: «Δήμαρχε, και εγώ έχω τον ίδιο στόχο με σένα. Είμαι υποψήφιος Δήμαρχος και περιμένω όπως και συ, την στήριξη του κόμματος»

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Πρέπει να σου πω ότι κατά 90% η Ν.Δ. θα δώσει το χρίσμα σε μένα. Είναι σχεδόν τελειωμένη υπόθεση».

ΤΙΓΚΑΣ: «Πάρε εσύ το χρίσμα από την Ν.Δ. και τότε τα ξαναλέμε Δήμαρχε. Τώρα όμως, είναι νωρίς».

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Η Ν.Δ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ»

Ο Νικολάου μετά από τον τελευταίο διάλογο που είχε με τον Τίγκα, πήγε στην Δημαρχιακή Επιτροπή στις 5 Αυγούστου, όπου εκεί ανακοίνωσε στα μέλη της παράταξής του ότι….έλαβε το χρίσμα από την Ν.Δ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  στα παρευρισκόμενα μέλη του συνδυασμού Νικολάου, ούτε λίγο ούτε πολύ τους ανακοινώθηκε ότι: «Ο Δήμαρχος Χολαργού έχει την στήριξη της Σοφίας Χρήστου, του Κώστα Τίγκα και του Χρήστου Δασκαλόπουλου» (!!!)

ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ,

ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΓΚΑΣ;

Ανεπιβεβαίωτες Πληροφορίες, αναφέρουν ότι στις 5 Αυγούστου, ο Νικολάου πήγε μαζί με την Σοφία Χρήστου και τον Κώστα Τίγκα, στον επιτελάρχη της Ν.Δ. Μιχαλολιάκο, προκειμένου να του αναφέρει ο πρώτος εκ των τριών, ότι οι δύο σημαντικές προσωπικότητες του Παπάγου, στήριζαν την υποψηφιότητά του! Όμως ο Μιχαλολιάκος ήταν τόσο εκνευρισμένος με τις ίντριγκες και την ανακατωσούρα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή, που δεν δέχτηκε να δει κανέναν!

Βέβαια ο Νικολάου, μόλις επέστρεψε στον Χολαργό άρχισε να διαδίδει ότι η επίσκεψή του στον Μιχαλολιάκο, μαζί με τους Τίγκα-Χρήστου, έτυχε της συμπάθειας του επιτελάρχη της Ν.Δ. και έλαβε την …διαβεβαίωση ότι οσονούπω αναμένεται να του δοθεί επισήμως το χρίσμα από το κόμμα!!!

Από την πλευρά του ο Κώστας Τίγκας, αλλά και ο Χρήστος Δασκαλόπουλος αρνούνται ότι έδωσαν την στήριξή τους προς τον Νικολάου.

ΤΙΓΚΑΣ

Εμφανίστηκε με καλές προοπτικές να λάβει το χρίσμα, όμως όπως φαίνεται βάρυνε το γεγονός ότι προέρχεται από του Παπάγου και η Ν.Δ. προσανατολίστηκε αμέσως να δώσει το χρίσμα στον μεγαλύτερο δήμο, δηλαδή στον Χολαργό. Έως στιγμής αρνείται ότι στηρίζει τον Νικολάου και αγωνίζεται για την δική του υποψηφιότητα, κάνοντας τις επαφές του έως τελευταίας στιγμής. Εάν τελικά το χρίσμα της Ν.Δ. δοθεί στον Νικολάου, θα αποφασίσει τι θα κάνει την τελευταία στιγμή.

ΧΡΗΣΤΟΥ

Έχει εκφράσει την επιθυμία της να μην ξαναβγεί Δήμαρχος ο Ξύδης. Ουσιαστικός δηλαδή αντίπαλός της είναι ο Ξύδης. Επομένως είναι η πρώτη που τάχθηκε στο πλευρό του Νικολάου και αναμένεται να κάνει δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Νικολάου. Σε ερώτησή μας, πώς είναι δυνατόν να στηρίζει έναν υποψήφιο ο οποίος έχει καταχρεώσει τον Χολαργό με 18 εκατομμύρια ευρώ και όχι τον Ξύδη, ο οποίος παραδίδει έναν δήμο οικονομικά εύρωστο, η κυρία Χρήστου απάντησε ότι «αυτό είναι ένα ζήτημα που θα το εξετάσω, γι’ αυτό ακόμη δεν έχω λάβει την τελική μου απόφαση. Θα αποφασίσω οριστικά τι θα κάνω, μετά τις 15 Αυγούστου».

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ:

Αν και ανακοίνωσε από τους πρώτους την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος, στην πορεία φάνηκε ότι …μένει από δυνάμεις. Δεν μπορεί δηλαδή να βρει τους 74 υποψήφιους που χρειάζεται για να στελεχώσει ψηφοδέλτιο. Θα έβλεπε με καλό μάτι μία συνεργασία με τον Τίγκα, μια και οι δύο άνδρες προέρχονται από τον στρατό και μάλιστα το πυροβολικό, όμως, όπως φαίνεται …έμπλεξαν τα…πυροβόλα τους: Και ο Δασκαλόπουλος και ο Τίγκας θέλουν να ηγηθούν μιας ενδεχόμενης κοινής καθόδου τους, χωρίς να δέχεται ο ένας να μπει υπό τον άλλον! Άρα χαλάει…η σούπα. Ο Δασκαλόπουλος αρνείται κατηγορηματικά ότι έδωσε στήριξη στον Νικολάου, τονίζει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, όμως ο Νικολάου εκμεταλλεύεται πολιτικά το γεγονός με την διάδοση τού …ράδιο αρβύλα, για να προεξοφλήσει τις εξελίξεις στην Ν.Δ.

ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ

Η Ντίνα Καλλιοντζή είναι η πιο σταθερή και συνεπής από όλους: Έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά της, έχει βγάλει ένα εντυπωσιακό διαφημιστικό φυλλάδιο και ήδη μιλάει με την τοπική κοινωνία για τα προβλήματα του Παπάγου-Χολαργού, την ίδια ώρα που οι αντίπαλοί της, είτε μιλάνε μεταξύ τους είτε με τον…Μιχαλολιάκο! Βρίσκεται πολλά βήματα πιο μπροστά από τους αντιπάλους της

και αν της έρθει το χρίσμα, καλοδεχούμενο. Πάντως δεν θα κάτσει να σκάσει. Κατεβαίνει σε κάθε περίπτωση και αναμένεται να κάνει την μεγάλη ζημιά στον Νικολάου. Παρ’ όλα αυτά επισκέφτηκε πρόσφατα τον Μιχαλολιάκο τον οποίο …έθεσε προ των ευθυνών του σε περίπτωση που η Ν.Δ. στηρίξει τον Νικολάου.

Του είπε: «Αν τελικά η Ν.Δ. δώσει το χρίσμα στον Νικολάου, να ξέρετε ότι εγώ θα κατέβω απέναντί του και τότε θα χάσει η παράταξή μας τον Δήμο».

Η κ. Καλλιοντζή αναφέρθηκε με έμφαση και στον τοπικό τύπο, ο οποίος γνωρίζει τον παλμό της τοπικής κοινωνίας, τονίζοντας στον Μιχαλολιάκο ότι δεν πρέπει να τον αγνοεί. Μάλιστα η Ντίνα Καλλιοντζή έδειξε στον επιτελάρχη της Ν.Δ. το τελευταίο δημοσίευμα του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» το οποίο και στηλίτευε την πρόθεση της Ν.Δ. να στηρίξει έναν από τους πολιτικούς…δεινοσαύρους Ξύδη-Νικολάου!

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ…ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ

Ο Μιχαλολιάκος, μόλις είδε το δημοσίευμα του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», το πήρε από τα χέρια της Ντίνας Καλλιοντζή, το έσκισε και το πέταξε στο καλάθι των αχρήστων, δίπλα στο γραφείο του. Μάλιστα βγάζοντας μια κραυγή απελπισίας, είπε:

«Θα με τρελάνετε όλοι σας στον Χολαργό-Παπάγο».

Ακμαία όμως η υποψήφια Δήμαρχος, του αντέτεινε: «Αν αγνοείτε τον τοπικό τύπο που εκφράζει την τοπική κοινωνία, θα κάνετε κακό στην Ν.Δ.».

Ο ΞΥΔΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ…ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!

Εάν η Ν.Δ. δώσει το χρίσμα στον Νικολάου, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Ξύδης να κατεβάσει αντάρτικο συνδυασμό. Αν δει ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε λάβει από τον Μιχαλολιάκο ότι τελικά η Ν.Δ. θα χρήσει ως εκλεκτό της τον Νικολάου, είναι πολύ πιθανό να κατεβάσει αντάρτικο συνδυασμό και κυριολεκτικά να γίνει εκλογικό μακελιό στην περιοχή. Ειδικά στην περίπτωση που οι Χρήστου-Τίγκας συμμαχήσουν με τον Νικολάου, τότε για λόγους αντεκδίκησης, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Ξύδης θα βρεθεί απέναντι στον Νικολάου με αντίπαλο συνδυασμό.

Σε μια τέτοια περίπτωση, θα ζητήσει την στήριξη της Καλλιοντζή! Με δεδομένο ότι η Καλλιοντζή δήλωσε ανοιχτή στις συνεργασίες, εκφράζοντας την απεριόριστη εκτίμησή της στο πρόσωπο του Ξύδη, λέγοντας ότι «ο Δήμαρχος Παπάγου αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για την περιοχή», ο Ξύδης θα εκμεταλλευτεί την δήλωση αυτή και θα απαιτήσει από την Καλλιοντζή να τον στηρίξει! Αν πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο, ο εκλογικός πόλεμος σε Χολαργό-Παπάγο, θα λάβει διαστάσεις…διεθνούς ενδιαφέροντος.

ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ

Ο Πάνος Δεμερτζής παρουσιάζεται ως ο πιο ευνοημένος αυτής της ιστορίας. Από μόνο του το γκάλοπ της Ν.Δ. του δίνει μια δυναμική 25%. Αυτό σημαίνει ότι χωρίς να κάνει σπουδαία πράγματα, ο Πάνος καρπώνεται τα οφέλη της μεγάλης δυσαρέσκειας των ψηφοφόρων, τόσο του Νικολάου όσο και της Ν.Δ.

Αν μάλιστα ο τοπικός εμφύλιος σπαραγμός της Ν.Δ. κορυφωθεί, τότε ο Δεμερτζής προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές και να γίνει ο πρώτος Δήμαρχος του νέου διαμερίσματος Παπάγου-Χολαργού. Το γεγονός ότι το Πασόκ βρίσκεται σε πανελλήνια πτώση, λόγω των οικονομικών μέτρων που έχει πάρει, δεν θα επηρεάσει τον Δεμερτζή, δεδομένου ότι ο Πάνος Δεμερτζής είναι άφθαρτο πολιτικό πρόσωπο, συγκεντρώνοντας την συμπάθεια και εκτίμηση για το επιστημονικό του κύρος και την ευγένεια-σεμνότητά του, από όλο το πολιτικό φάσμα. Σε αντίθεση, ο Νικολάου είναι ο κύριος εκφραστής της πολιτικής λαμογιάς και αναξιοπιστίας, αυτή για την οποία έχει κατηγορηθεί η Ν.Δ. και εξαιτίας της οποίας κατακρημνίστηκε στις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Ο Νικολάου, είναι ένα από τα απομεινάρια των πολιτικών καιροσκόπων, τύπου Ρουσόπουλου, Παυλίδη, Βουλγαράκη, που όχι μόνον βαφτίζουν το νόμιμο σε ηθικό αλλά που βαφτίζουν το παράνομο σε νόμιμο!

Γι’ αυτό αν η Ν.Δ. χρίσει τον Νικολάου εκλεκτό της σε Παπάγου-Χολαργό, αναμένεται να πάθει μεγάλο κάζο! Γι’ αυτό Δεμερτζής, θα αποτελεί το μεγάλοφαβορί για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

ΠΟΛΥΚΑΛΑ

Η Χριστίνα Πολυκαλά, είναι η δεύτερη γυναίκα υποψήφια η οποία, όπως και η Ντίνα Καλλιοντζή, συνομιλεί ήδη με την τοπική κοινωνία, με τους πολίτες και επαγγελματίες του Παπάγου-Χολαργού, προτείνοντας λύσεις. Η άμεση ενεργοποίηση της κ. Πολυκαλά, αποδεικνύει ότι τελικά οι γυναίκες στην κούρσα των εκλογών είναι πολύ πιο τολμηρές και οργανωτικές από τους άνδρες (εξαιρείται ο Δεμερτζής), χωρίς να περιμένουν την …επιφοίτηση κανενός κόμματος.

Το γκάλοπ της Ν.Δ. της δίνει ένα ποσοστό που κυμαίνεται γύρω στο 12% με τάση ανοδική. Είναι αγαπητή και αξιόλογη κυρίως ανάμεσα στην νεολαία, μια και η είναι επί χρόνια καθηγήτρια Μαθηματικών σε Γυμνάσιο του Χολαργού. Έχει την στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς και των Οικολόγων Πράσινων, αλλά την υποστηρίζει και μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας, το οποίο κινείται πέρα από κομματικές ταμπέλες. Η Χριστίνα Πολυκαλά μπορεί να είναι η θετική έκπληξη των επόμενων εκλογών, ενώ η υποψηφιότητά της αποτελεί θετικό παρανομαστή και για τον Πάνο Δεμερτζή, ο οποίος ευελπιστεί σε στήριξη της δικής του υποψηφιότητας από την Χριστίνα Πολυκαλά, στον δεύτερο εκλογικό γύρο.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ αυτά είναι ρουσφέτια: ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!


Η εικονιζόμενη, η οποία κάθεται στο παγκάκι, με το σακουλάκι γεμάτο φιστίκια δίπλα της και το shaker με τον φραπέ στα  αριστερά της, ήταν μέχρι χθες υπάλληλος του Δήμου Χολαργού!!! Πληρωνόταν για να κάθεται στα παγκάκια της πλατείας Κύπρου και να τρώει ξηρούς καρπούς!!!
Απίστευτο αλλά αληθινό! Ο Δήμος την προσέλαβε με δίμηνη σύμβαση για να φυλάει τις κούνιες της πλατείας Κύπρου... από τους επίδοξους καταστροφείς των!!! (Έχει στιβαρά χέρια φαίνεται).

Το ερώτημα που υποβάλλουμε είναι ένα: Ο Δήμος Χολαργού και ο Δήμαρχός του, βρήκαν θέση απασχόλησης για την εικονιζόμενη υπάλληλο, να κάθεται στο παγκάκι. Για τον  ταλαίπωρο υπάλληλο Χρήστο Γκαδάκη που με το βαρύ ιστορικό υγείας του, με τα εγκεφαλικά  και τις εγχειρήσεις της καρδιάς, ο οποίος παρακαλούσε να του δώσουν ηπιότερη εργασία, δεν του βρήκαν καμμία θέση!
Τον εξανάγκασαν σε παραίτηση μετά από 30 χρόνια συνεχούς εργασίας στους δρόμους, ως οδοκαθαριστής! Αυτή είναι η χώρα της αξιοκρατίας...  Η χώρα του ρουσφετιού.
Η χώρα που έχει θέση για τους δίμηνους ή ορισμένου χρόνου συμβασιούχους (ψηφοφόρους), αλλά που τους μόνιμους υπαλλήλους είτε τους πετάει στον δρόμο είτε τους κόβει μισθούς και επιδόματα...

Σε καιρό σκληρής λιτότητας και βάρβαρων μέτρων του ΔΝΤ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ!!!

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την χειρότερη οικονομική κρίση από την μεταπολίτευση και μετά, με το ΔΝΤ να επιβάλλει τα πιο επώδυνα-στυγνά για τους εργαζόμενους μέτρα, με περικοπή μισθών και επιδομάτων των δημοσίων υπαλλήλων, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης, πέρασε νόμο για την πρόσληψη συμβασιούχων ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου!!!
Ο κ. Ραγκούσης (φωτό), έφτασε στο σημείο να καταργήσει τον Νόμο –ευαγγέλιο του Πεπονή, τον 2190/1994 που απαγόρευε οποιαδήποτε  πρόσληψη (είτε μονίμου είτε αορίστου είτε ορισμένου χρόνου), σε προεκλογική περίοδο, προκειμένου να δώσει στους ΟΤΑ τη δυνατότητα να κάνουν τα ρουσφέτια τους ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών!!!
Πρόκειται για απίστευτα προκλητική ενέργεια του Υπουργείου Εσωτερικών σε βάρος των μονίμων υπαλλήλων, οι οποίοι ενώ στερούνται των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους, δηλαδή τους μισθούς και τα επιδόματά τους, εν ονόματι της  οικονομικής κρίσης  και των μέτρων του ΔΝΤ, την ίδια ώρα βλέπουν τα χρήματα που τους παίρνει το κράτος, να τα διαθέτει  στα ρουσφέτια των ΟΤΑ μεσούσης της προεκλογικής περιόδου!!!

Το…πραξικόπημα Ραγκούση!

Η τροπολογία του Νόμου Πεπονή 2190/1994, καταργείται με σχεδόν πραξικοπηματικό τρόπο με το άρθρο 17 του Νέου Νόμου, που ψηφίστηκε προ ολίγων ημερών από την Βουλή. Συγκεκριμένα ο νέος Νόμος αναφέρει: «Οι διατάξεις του άρθρου 28 του ν. 2190/1994, δεν ισχύουν για προσλήψεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με σχέση μίσθωσης έργου από τους ΟΤΑ και τα νομικά πρόσωπα αυτών»!!! Αυτό σημαίνει απλά ότι ο κάθε Δήμαρχος, προκειμένου να κάνει τα ρουσφέτια του και να μαζέψει ψήφους, μπορεί να διορίσει μεσούσης της προεκλογικής περιόδου ένα συρφετό υπαλλήλων δίμηνης ή 6μηνης σύμβασης ή έργου!!!  
Και μετά βεβαίως, όλοι αυτοί οι διορισμένοι από τους δήμους συμβασιούχοι, όταν λήξει η σύμβασή τους, θα ξεχυθούν στους δρόμους και στα δικαστήρια απαιτώντας την μονιμοποίησή τους, γιατί προφανώς θα θεωρούν ότι καλύπτουν πάγιες θέσεις εργασίας και ότι είναι η ραχοκοκαλιά του κράτους και της Δημόσιας Διοίκησης!!!!
Σαν την κυρία της διπλανής φωτογραφίας που πληρωνόταν επί δύο μήνες για να τρώει φιστίκια στα παγκάκια!
Ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί η χώρα έχει φτάσει σε αυτή την κατάντια και την οικονομική εξαθλίωση. Γιατί εξακολουθεί και λειτουργεί το κράτος του κομματικού ρουσφετιού. Και η σημερινή Κυβέρνηση ακολουθεί την ίδια πεπατημένη. Ακόμη χειρότερα: Στερεί τους βασικούς μισθούς από τους μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους, για να τους δώσει στις νέες στρατιές κομματικών ψηφοφόρων. Και οι τροπολογίες αυτές του άρθρου 17 δεν γίνονται βεβαίως ποτέ γνωστές στην Τρόϊκα.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

αποκλειστικό

ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟ… Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΝΑ… ΡΑΜΟΛΙ ΩΣ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΦΕΡΙΜ!

ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ υιοθετεί η Ν.Δ. για το χρίσμα σε Χολαργό-Παπάγο  -Eντονες αντιδράσεις κατά Μιχολολιάκου-Σαμαρά… !!!)…

Φαντάζει απίστευτο, αλλά φαίνεται πως τελικά βαίνει προς υλοποίηση: Η Ν.Δ. παρά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις το Προέδρου της για αλλαγή σελίδας και νέα πορεία, επενδύει στις πολυκαιρισμένες, μπαγιάτικες και δίχως προοπτική υποψηφιότητες των Ξύδη – Νικολάου!!! Στημένο γκάλοπ που έκανε ο …επιτελάρχης του κόμματος κ. Μιχαλολιάκος, δικαιολογεί το προειλημμένο σενάριο στήριξης ενός εκ των Ξύδη-Νικολάου. Το γκάλοπ γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων, εμφανίζει των Ξύδη να απολαμβάνει την δυναμική του 27% και τον Νικολάου 22%.!!! Έπονται οι υποψηφιότητες της Ντίνας Καλλιοντζή με 13,8% και του Τίγκα με 13,4%.
Αυτό σημαίνει, πέραν απροόπτου, ότι η Ν.Δ. θα δώσει το χρίσμα στον νυν Δήμαρχο Παπάγου, τον ήδη ξεπερασμένο από τα γεγονότα, προσδοκώντας ότι με την υποψηφιότητα του γηραιού πολιτικού των 73 ετών, θα κερδίσει τον ενοποιημένο δήμο Παπάγου-Χολαργού. Η Ν.Δ. είναι σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται για καμμία ανανέωση ούτε σε πορεία ούτε σε πρόσωπα, μια και επενδύει σε φθαρμένες επιλογές. Το ίδιο φαίνεται να κάνει και στο Π. Φάληρο όπου στηρίζει τον κ. Χατζηδάκη, αν και ο τελευταίος έχει δηλώσει ότι θα προσχωρήσει στο νέο κόμμα της Μπακογιάννη!

Η Ν.Δ. θέλοντας να επωφεληθεί πρόσκαιρα οφέλη, θέλοντας να σχηματίσει στον αυτοδιοικητικό χάρτη το …μπλε χρώμα των υποψηφίων της δημάρχων, δεν διστάζει να στηρίξει πολιτικά καταδικασμένους ή υπέργηρους αυτοδιοικητικούς. Αυτό εν ονόματι της δημοφιλίας του Σαμαρά, ο οποίος καταγράφει χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις!

ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

Εάν ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς προτάξει την φτηνή λογική του πρόσκαιρου οφέλους, τότε θα καταδικαστεί στο μεγάλο μέρος της συνείδησης των ψηφοφόρων του. Αυτοί που ψήφισαν τον Σαμαρά τον περασμένο Νοέμβριο, τον ψήφισαν για να φέρει τον άλλο αέρα στην φιλελεύθερη παράταξη. Αν τελικά ο Αντώνης Σαμαράς, στηρίξει τον Ξύδη ή τον Νικολάου, δυο καταδικασμένες πολιτικές παρουσίες (για διαφορετικό λόγο η κάθε μία), τότε θα έχει ρίξει στα σκουπίδια τις όποιες διακηρύξεις του.

Το γκάλοπ που έστησε ο Μιχαλολιάκος (φωτό) για λογαριασμό της Ν.Δ. ήταν κανονικά στημένο. Εμφανίζει τον Ξύδη να παίρνει το 27% των ψήφων και τον Νικολάου το 22%, με ερωτήσεις που περιστρέφονταν σχεδόν όλες γύρω από τα ονόματα των Ξύδη-Νικολάου!

Παρ’ όλα αυτά, την ίδια ώρα, η Καλλιοντζή μαζί με τον Τίγκα συγκεντρώνουν πάνω από το 27% του Ξύδη. Τι σημαίνει αυτό; Αν οι δύο αυτοί υποψήφιοι συνενώσουν τις δυνάμεις τους, τότε θα κατέλθουν με προοπτική νίκης, πολύ καλύτερης από αυτή που φαίνεται να παρουσιάζει μέσα από το γκάλοπ ο Δήμαρχος Παπάγου. Και αν σκεφτεί κανείς ότι οι Καλλιοντζή-Τίγκας δεν έχουν κάνει ακόμη αισθητή την παρουσία τους, παρά μόνον μέσα από τον Τοπικό Τύπο, μπορεί να αντιληφθεί πόσο ψηλά θα φτάσει η δυναμική τους. Όταν στον Μιχαλολιάκο τέθηκε αυτό το ερώτημα-δίλημμα, ο …επιτελάρχης της Ν.Δ. φέρεται να απάντησε: «Και αδέρφια να γίνουν οι Τίγκας-Καλλιοντζή, δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον Ξύδη».

Ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την προειλημμένη απόφαση Μιχαλολιάκου να δοθεί το χρίσμα της Ν.Δ. σε έναν εκ των Ξύδη-Νικολάου.


…ΣΟΥΠΙΑ Ο ΞΥΔΗΣ

Ο κ. Ξύδης ο μόνος από τους υποψήφιους που σιωπούσε όλο αυτό το διάστημα, είχε οργανώσει καλά το σχέδιό του σε…αγαστή συνεργασία με τον Μιχαλολιάκο. Ο επιτελάρχης της Ν.Δ. έριχνε στάχτη στα μάτια των υπολοίπων μνηστήρων του χρίσματος, κατηγορώντας τόσο τον Νικολάου όσο και τον Ξύδη. Όμως, είχε ήδη κανονίσει το στημένο γκάλοπ, ώστε να …βουλώσει τα στόματα όλων. Τούς είπε λοιπόν: «Δεν μπορώ να αγνοήσω τα αποτελέσματα του γκάλοπ που φέρνει πρώτο τον Ξύδη»! Ο Ξύδης για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι είναι πολιτική σουπιά, ή γάτα αν προτιμάτε. Λογαριάζει όμως, αυτός και όπως φαίνεται και η Ν.Δ. χωρίς τους ψηφοφόρους. Οι Παπαγιώτες,το 2006 έδωσαν την νίκη στον Ξύδη, μόνον για 130 ψήφους με το σαθρό σύστημα του 42%. Τον Ξύδη ουσιαστικά δεν τον θέλουν ούτε στου Παπάγου, πώς είναι δυνατόν και με ποιο έρεισμα θα εμφανιστεί στον Χολαργό; Θα καταποντιστεί αυτός και η Ν.Δ.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ;

Εάν η Ν.Δ. επιλέξει τελικά να δώσει το χρίσμα στον Ξύδη, είναι άγνωστο τι θα κάνει ο Νικολάου. Ο ίδιος δήλωσε στην Ν.Δ. ότι θα αποσύρει την υποψηφιότητά του αν δεν του δοθεί το χρίσμα. Επειδή όμως υπάρχει μέσα του ο εγωισμός και επειδή δεν μπορεί να δεχθεί ότι η Ν.Δ. θα στηρίξει έναν γηραιό των 73 ετών, με δεδομένης μάλιστα της αντιπάθειας που τρέφει τόσο προς τον Ξύδη, όσο και προς τον Σαμαρά, ο Νικολάου είναι πιθανόν να κατέβει και να σαμποτάρει στις εκλογές τον Ξύδη.

Αν μάλιστα ένας εκ των Καλλιοντζή-Τίγκα κατέλθουν στις εκλογές, αναμένεται να γίνει της…Πόπης.
Αυτό και μόνο το σενάριο να πραγματοποιηθεί, θα έχει σακατέψει το κύρος της Ν.Δ.

ΜΕ ΑΕΡΑ ΝΙΚΗΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣΕάν τελικά υλοποιηθεί το παραπάνω σενάριο, όπως δηλαδή το είχε σχεδιάσει από την αρχή ο κ. Μιχαλολιάκος, ανοίγει ο δρόμος στον Πάνο Δεμερτζή να διεκδικήσει με μεγάλες αξιώσεις την νίκη και την Δημαρχία στον νέο δήμο Παπάγου-Χολαργού. Ο ίδιος ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του στις εκλογές, παραχωρώντας συνέντευξη προς τον Τοπικό Τύπο, στις 21 Ιουλίου στην Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου.

Να σημειώσουμε ότι το γκάλοπ της εταιρείας που ανέλαβε την δημοσκόπηση για λογαριασμό της Ν.Δ. δίνει υψηλό ποσοστό στον Πάνο Δεμερτζή, το οποίο κυμαίνεται γύρω στο 25%. Λίγο κάτω δηλαδή από αυτό του Ξύδη και σαφώς πάνω από το ποσοστό του Νικολάου.Παρά το ότι η υποψηφιότητα του Πάνου Δεμερτζή, θα έχει την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι η δημοτική του παράταξη θα είναι υπερκομματική και απευθύνεται προς όλους τους δημότες, σε όλους όσους αγαπούν τον τόπο τους και κινούνται με αγάπη για να προσφέρουν σε αυτόν. Άλλωστε διαβεβαίωσε όλους, ότι το ψηφοδέλτιο θα απαρτίζεται από πολλούς υποψηφίους που θα ανήκουν σε όλο το φάσμα των κομμάτων.

Τη δυναμική που φέρνει μαζί του ο Πάνος Δεμερτζής, την επισφράγισε στην συνέντευξη τύπου και η παρουσία της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Χολαργού (Άκης Παπαγεωργίου), καθώς και της Τοπικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Παπάγου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε κοντά του και τους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, ενδεικτικό της καθολικής στήριξης που έχει και στο εσωτερικό του συνδυασμού του.
Αναφερόμενος συνοπτικά στο έργο του δημάρχου Νικολάου, αφού τον κατηγόρησε για καταστροφική πολιτική και για ασέβεια από μέρους του προς το δημόσιο χρήμα που οδήγησε τον δήμο σε υπέρογκο χρέος, δήλωσε ότι γι’ αυτόν πρωταρχικός σκοπός είναι η χρηστή και διαφανής διοίκηση του Δήμου.
Τέλος, διένειμε ανακοίνωση, η οποία έχει ως ακολούθως:
Συμπολίτισσες και συμπολίτες
Οι επόμενες δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου θα διεξαχθούν σ’ ένα νέο θεσμικό περιβάλλον και σε μια κρίσιμη περίοδο, που απαιτεί συνεργασίες, καθαρά πρόσωπα και ουσιαστικές πολιτικές δράσεις.

Η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του νέου Δήμου, του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, προϋποθέτει την υπέρβαση των πελατειακών στερεοτύπων και των κομματικών χαρακωμάτων και την υιοθέτηση μιας πολιτικής ηθικής ανασυγκρότησης, εξυγίανσης και διαφάνειας παντού και για όλους.

Η υποψηφιότητά μου για τη Δημαρχία Παπάγου-Χολαργού, αποτελεί δήλωση και δέσμευση πλήρους αποδοχής, μιας πολιτικής που σέβεται τον πολίτη, τους τοπικούς θεσμούς και το δημόσιο χρήμα, μιας πολιτικής που επιδιώκει και διασφαλίζει την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα μεγάλα και μικρά προβλήματα του Δήμου μας, στα προβλήματα των πολλών και στα προβλήματα της γειτονιάς.
Μετά τιμής

Πάνος Δεμερτζής, Δ/ντης Ιατρός Πνευμονολόγος, Νοσοκομείου Σωτηρία

Επίσης δείτε  http://www.press-bank.gr/, στην Ενότητα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, όπου υπάρχει πλούσια ειδησεογραφία για Χολαργό κ.λ.π.
Ως άνθρωποι ενός κατώτερου Θεού…ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!

4 Ιουλίου 2005. Δυο δωδεκάχρονα κορίτσια από τον καταυλισμό των τσιγγάνων στα Άνω Λιόσια, παίζοντας ανέμελα λίγα μέτρα μακρύτερα από τους γονείς τους, βρίσκουν την ευκαιρία και γλιστρούν στην αφύλαχτη πολυτελή κατοικία της Ι.Β. Το θέαμα της μεγάλης πισίνας που αντικρίζουν στον περίβολο της κατοικίας, τα μαγεύει. Το δροσερό νερό τα πλανεύει. Πρώτα βούτηξε το ένα και μετά το άλλο.
Το ίδιο το νερό όμως, έπνιξε μονομιάς την χαρά τους, κόβοντας το νήμα της ζωής τους.

Οι δραματικές στιγμές που ξετυλίχτηκαν λίγες ώρες αργότερα στον τσιγγάνικο καταυλισμό, ράγισαν τις καρδιές όλων. Πόνος, οργή και αγανάκτηση, τσάκισαν την ψυχή των δύο οικογενειών που θρηνούν για τον άδικο πνιγμό των παιδιών τους.
Συναισθήματα που ακόμη και σήμερα, πέντε χρόνια μετά, πλημμυρίζουν ως ορμητικό ποτάμι τον τσιγγάνικο καταυλισμό.

Οι τραγικές οικογένειες των δύο παιδιών, Τζαμαλή και Καλέα, ψάχνουν ακόμη την δικαίωση για τον χαμό των παιδιών τους. Κινήθηκαν δικαστικά εναντίον της ιδιοκτήτριας της βίλας, της συμβολαιογράφου στο επάγγελμα Ι.Β. Η δίκη, μετά από αρκετές αναβολές, εκδικάστηκε στο Α’ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, στις 22 Ιουλίου.
Όμως, η ετυμηγορία των δικαστών, σύμφωνα με την οποία αθωώθηκε η κατηγορουμένη, ξεχείλισε το ποτήρι της οργής των συγγενών των δύο θυμάτων.

Ο πατέρας και η μάνα της άτυχης Κατερίνας Τζαμαλή, μιλώντας στην εφημερίδα μας, είπαν:

Το ρεπορτάζ από την εφημερίδα ESPRESSO 5 χρόνια πριν, τότε που πνίγηκαν τα κοριτσάκια.


«Το παιδί μας, μαζί με το άλλο κοριτσάκι, μπήκαν από την πόρτα της βίλας, την οποία η ιδιοκτήτρια είχε ανοιχτή. Η πισίνα ήταν αυθαίρετη, δεν είχε καμία άδεια και παρ’ όλα αυτά αθώωσαν την κατηγορουμένη! Μας φέρθηκαν σα να είμαστε άνθρωποι ενός κατώτερου Θεού. Αν ήταν κάποιος άλλος στην θέση μας, θα έβρισκε το δίκιο του. Εμείς όμως, επειδή φαίνεται είμαστε τσιγγάνοι, μας τιμώρησαν και έδωσαν το δίκιο στην άλλη πλευρά».

Οι λέξεις βγαίνουν γεμάτες πόνο και θυμό μια και θεωρούν ότι η απόφαση προσβάλλει την μνήμη των αδικοχαμένων κοριτσιών.
Ο συνήγορος της οικογένειας Τζαμαλή, Μιχάλης Μοδές, μιλώντας στην εφημερίδα μας είπε:
«Πράγματι, η πισίνα της κατηγορουμένης, όταν σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, ήταν χωρίς άδεια. Αργότερα όμως, επί κυβέρνησης Καραμανλή, όλες αυτές οι αυθαίρετες εγκαταστάσεις, καθώς και οι ημιϋπαίθριοι, νομιμοποιήθηκαν, πληρώνοντας το σχετικό πρόστιμο. Η κατηγορουμένη δηλαδή, όταν προσήλθε στο δικαστήριο, είχε μαζί της την άδεια της πισίνας. Σε ό,τι αφορά στο γεγονός, το δικαστήριο δέχτηκε ότι η κατηγορουμένη είχε κατασκευάσει τοιχίο και πέραν του προβλεπομένου, ικανό δηλαδή να εμποδίσει την πρόσβαση οποιουδήποτε μέσα στην πολυτελή κατοικία. Τα άτυχα παιδιά, όπως δέχτηκε το δικαστήριο, σκαρφάλωσαν σε μεγάλο σωρό χωμάτων και μπάζων που υπήρχαν έξω από την κατοικία και από ΄κει πήδηξαν στον ακάλυπτο χώρο της κατοικίας».

Ο δικηγόρος κ. Μοδές, θεωρεί ότι υπάρχουν ευθύνες στην πλευρά της κατηγορουμένης ότι όταν καθαρογραφεί η δικαστική απόφαση, θα εξετάσει όλες τις νομικές πλευρές του ζητήματος προκειμένου να την εφεσιβάλλει, πάντως σε κάθε περίπτωση, πιστεύει ότι για την ικανοποίηση του κοινού περί δικαίου αισθήματος, για την δικαίωση της μνήμης των αδικοχαμένων θυμάτων, θα έπρεπε να υπάρξει καταδίκη της κατηγορουμένης.


Φωτογραφία: Το σημείο, που το δικαστήριο δέχτηκε ότι σκαρφάλωσαν τα άτυχα τσιγγανόπουλα για να μπουν στην πολυτελή κατοικία. Οι τραγικοί γονείς ισχυρίζονται ότι η ιδιοκτήτρια της κατοικίας, προσπαθώντας να βγάλει τις ευθύνες από πάνω της, μάζεψε ένα μέρος των χωμάτων, που έφταναν ως το χείλος του τοιχίου. Το αποτύπωμα φαίνεται πάνω στην μάντρα.

Άλλωστε, όπως υπογραμμίζουν με πείσμα οι γονείς του θύματος Κατερίνας Τζαμαλή, «και από τα χώματα να σκαρφάλωσαν τα κορίτσια, η ιδιοκτήτρια δεν είχε φροντίσει να τα πάρει από ‘κει, αφού ήταν δικά της, μια και υπήρχαν ακριβώς έξω από την μάντρα του σπιτιού της. Όχι μόνον αυτό, αλλά μόλις τα παιδάκια μας πνίγηκαν, η κατηγορούμενη φρόντισε αμέσως να πάει να μαζέψει ένα μέρος από τα χώματα, προσπαθώντας να βγάλει από πάνω της τις ευθύνες. Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε το αποδεικνύουν», μας λέει ο πατέρας, Χρυσοβαλάντης Τζαμαλής, δείχνοντάς μας την σχετική φωτογραφία, με αποτύπωμα των προηγούμενων χωμάτων, τα οποία έφθαναν σχεδόν ως την κορυφή του τοιχίου της βίλας.

Αυτό προφανώς είναι ένα από τα επιχειρήματα των τραγικών οικογενειών, που θα χρησιμοποιήσει ο συνήγορός τους προκειμένου να εφεσιβάλλει την απόφαση στο 5μελές Εφετείο.

Πάντως και ο Εισαγγελέας της έδρας κ. Μακρόπουλος, αν και πρότεινε την αθώωση της κατηγορουμένης, επέρριψε σημαντικές ευθύνες στην Πολιτεία, η οποία δεν έχει επιβάλλει αυστηρό νομικό πλαίσιο για αυτές τις περιπτώσεις. Γι’ αυτό βλέπουμε ιδιοκτήτρια αυθαίρετης πισίνας στην οποία πνίγονται δυο κοριτσάκια, τελικά να αθωώνεται!!!

Οι οικογένειες Τζαμαλή και Καλέα, δίνουν αγώνα για την δικαίωση της μνήμης των άτυχων παιδιών τους. Τα προβλήματα υγείας, αποτέλεσμα αυτής της ψυχοφθόρας κατάστασης, ήδη άρχισαν να τους χτυπούν την πόρτα. Ο πατέρας Χρυσοβαλάντης Τζαμαλής αντιμετωπίζει πια σοβαρά προβλήματα με το συκώτι του. Όμως ο ίδιος επιμένει:

«Μεγαλώνω με την γυναίκα μου τα άλλα τρία μας παιδιά. Παλεύουμε μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Όμως η Κατερίνα μας ζητάει δικαίωση. Θα φτάσω μέχρι και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για να δικαιώσουμε το παιδί μας».

ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ  ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.press-bank.gr

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΦΙΛΙΚΑ ΛΙΝΚΣ
 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΒΑΣΙΚΑ> από...  http://www.indobserver.blogspot.com/ 
Κι αυτό  http://www.press-bank.gr/ (Γενικά για τρέχουσα ειδησεογραφία & Τύπο ασφαλώς)
Κι αυτό επίσης > http://www.press-bank.com/ ( Το ίδιο με το πάνω...είναι μάλλον αντιγραφάκι...)
Kι αυτο το ίδιο> http://www.presbank.bologspot.com/ (Αυστηρά για θέματα Τύπου)..χωρίς να αποκλείει και σημαντικές ειδήσεις...αναλόγως.
Kαι faceboouk.. > Καλείτε απλά το ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
______________________________________________________


Ο ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ www.indobserver.blogspot.com, φρεσκοι, αποκαλυπτικοί και πάντα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ