Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ: "ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΒΙΝΤΕΟ!

Αυτός που θέλει να καταργήσει την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και να διατηρήσει μόνο την παρέλαση των gay, αυτός λέει δημοσίως ότι δεν ανέχεται να λένε ότι η Μακεονία είναι ελληνική! Τόσο ανθέλληνας. Και καλά αυτός, αλλά οι Έλληνες που αγοράζουν τα κρασιά του και οι άλλοι μακάκες που τον ξαναέβγαλαν Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τι να πούμε;
Δείτε το βίντεο και πόσο προδοτικά μιλάει για τη Μακεδονία μας!

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ! ΠΡΟΒΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

Kλιμακώνουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι και πραγματοποιούν "προβα" πολέμου προχωρώντας σε αιφνιδιαστικές ασκήσεις στην κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο σε μια κίνηση απειλής προς την Λευκωσία εάν συνεχίσει να ασκεί τα νόμιμα δικαιώματά της στην κυπριακή ΑΟΖ.
 
Αιφνιδιαστικά οι κατοχικές τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στην Κύπρο ξεκίνησαν χερσαίες και αεροπορικές ασκήσεις, στο βόρεια τμήμα του νησιού , προφανώς σε απάντηση των ελληνικών ασκήσεων στην περιοχή πριν λίγες ημέρες, αναφέρει ο κυπριακός τύπος.

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 1989. ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ».

1989. Μία προφητική συνέντευξη του Γιώργου Βουλγαράκη στον Μάκη Βραχιολίδη και τον "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ", όταν ο πρώτος, Πρόεδρος ακόμη της ΟΝΝΕΔ, και λίγο πριν θέσει για πρώτη φορά υποψηφιότητα βουλευτή στις εκλογές του Ιουνίου 1989, λέγει πράγματα εκπληκτικά: Με «μικρή οικονομική επιφάνεια», όπως δήλωνε τότε, κατήλθε στην διεκδίκηση βουλευτικής έδρας στην Α' Αθηνών, τονίζοντας ότι «Η πολιτική δεν είναι σπορ για πλούσιους» (!!!). (Σήμερα ο κ. Βουλγαράκης είναι ο κατ' εξοχήν πολιτικός που κατέστησε την πολιτική σπορ για πλουσίους, ενώ μπροστά σε αυτή την κατακραυγή δικαιολογείται ότι ήταν ήδη πλούσιος-ευκατάστατος

από χρήματα της οικογένειας του (!!!)) Δεν είχε καλά-καλά χρήματα για να κάνει προεκλογικό αγώνα με καταχωρίσεις στις εφημερίδες, αλλά στηρι­ζόταν στην προσωπικότητα του και σε όσους είχαν ήδη εκπεφρασμένη άποψη γι' αυτόν, έλεγε τότε ο κ. Βουλγαράκης (!!!). Μιλούσε «για ήθος και πολιτική ευπρέπεια» όροι που αποτελούσαν πυξίδα στην πολιτική του σταδιοδρομία(ί). «Πολιτική είναι συνομιλία με την ιστορία», υπογράμμιζε τότε ο Γιώργος Βουλγαράκης στον Μάκη Βραχιολίδη και συνέχιζε: «Αν μπορείς να συνομιλήσεις και να προσφέρεις α' αυτό, προχώρα, αν δεν μπορείς κάνε μια άλλη δουλειά» Προφανώς ο κ. Βουλγαράκης συνομίλησε έντονα με την ιστορία ως βουλευ­τής, έκανε τεράστια περιουσία, προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα με την ζωή του, που από... φτω­χός πολιτικός κατάφερε να γίνει από τους πλουσιότερους της Βουλής και αποφάσισε να παραιτηθεί! Όχι βέβαια για να κάνει άλλη δουλειά, όπως έλεγε τότε, αλλά για να ξεχαστεί η περίπτωση του και να μας ...καθί­σει στο κεφάλι σε κάποια επόμενη φορά. Γιατί ως γνωστόν, ο Έλληνας ξεχνάει πολύ γρήγορα. Επειδή όμως η συνέντευξη και τα όσα έλεγε τότε ο Γιώργος Βουλγαράκης μένουν (scripta manent) και πρέπει να συσχετίζο­νται με τα όσα είπε εσχάτως (όπως το «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό»), αναδημοσιεύουμε τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης Βουλγαράκη στον Μάκη Βραχιολίδη... 
Μάιος 1989.

«Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ».
Ο Γιώργος Βουλγαράκης, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κατέρχεται στις ερχόμε­νες εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Νέος, φιλόδοξος, με πολλούς οραματι­σμούς, μπαίνει σ' ένα δυσκολότερο πολιτικό στίβο, απ' αυτόν που βρισκό­ταν έως τώρα. Όταν μάλιστα η οικονο­μική επιφάνεια του κάθε υποψήφιου θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη της εκλογής, τότε τα πράγματα ίσως είναι ακόμη δυσκολότερα. Ο κ. Βουλγαράκης όμως άφοβα δηλώ­νει: «Δεν έχω μεγάλη οικονομική αντο­χή, αλλά η πολιτική δεν είναι σπορ για πλουσίους. Ο κόσμος ψηφίζει προσωπι­κότητα κι όχι μάρκετινγκ».
Σ' έναν ενδιαφέροντα διάλογο με τον Μάκη Βραχιολίδη, μιλάει για την ΟΝΝΕΔ, τη Ν.Δ. τη σημερινή πολιτική κατάσταση και τους δικούς του στό­χους.

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟ ΡΕΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!

Σχόλιο Μάκη Βραχιολίδη: Την είχα γνωρίσει για λίγα λεπτά της ώρας στο γραφείο του πατέρα μου, όταν εξέδιδε το περιοδικό Video Album. ;Ένα περιοδικό που τη δεκαετία του 1980 έκανε θραύση, η δε Ρένα Παγκράτη συμμετείχε σε αρκετές από τις τότε βιντεοπαραγωγές!  Αμέσως είδα ότι ήταν πρόσχαρος άνθρωπος και έκανε τέλεια παρέα η Ρένα. Με τα αστειάκια της, τα πειράγματά της, ωστόσο κάτω από το χαμόγελό της κρυβόταν μια μελαγχολία και απέραντη μοναξιά! Ήταν άνθρωπος ωστόσο που δεν ήθελε τη μοναξιά, αναζητούσε συντροφιά και αναγνώριση, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους και ειδικά τις γυναίκες. Όταν μάλιστα έμεινε για μεγάλο διάστημα χωρίς δουλειά εκεί ένιωσε να χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της! Ο Θεός να την έχει αναπαυμένη!
Σοκ και θλίψη είχε προκαλέσει η αποκάλυψη του ανιψιού της Ρένας Παγκράτη για τα... αίτια που την οδήγησαν στην αυτοκτονία, πριν από περίπου 15 χρόνια: όπως είπε, η θεία του έβαλε τέλος στη ζωή της επειδή δεν έβρισκε δουλειά!

«Είναι ψέματα ότι πεινούσε και δεν είχε χρήματα. Είχε κάνει το κουμάντο της», δήλωσε στην εφημερίδα «News» ο Γιάννης Γραμματικός και πρόσθεσε: «η θεία μου είχε μεγάλο άγχος με τη δουλειά της. Προσπαθούσε μέσω αυτής να ξεφύγει.

Είχε κάνει πολλές προσπάθειες να ενταχθεί σε κάποιες σειρές. Τελευταία φορά είχε παίξει σε ένα επεισόδιο στη “Λάμψη” του Φώσκολου. Έβλεπε, λοιπόν, ότι δεν της έδιναν ρόλους και είχε απογοητευτεί. Θα έλεγα ότι είχε πάθει κατάθλιψη εξαιτίας αυτού. Η δουλειά της ήταν το φως της. Συχνά πυκνά έλεγε: “Τι γίνεται με εμένα; Ήρθε το τέλος; Δεν με θέλουν πλέον; Δεν θα ξαναπαίξω;”».

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!

Τι έδειξε ο σκελετός;


Μέτριο ανάστημα για τα σημερινά δεδομένα, λευκό δέρμα και καστανά ή καστανοκόκκινα μαλλιά είχε ο νεκρός της Αμφίπολης... 


ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΡΑΝΙΕΡΙ! ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!!!

Μετρ των… απολύσεων και των αποζημιώσεων ο Ιταλός προπονητής που ετοιμάζεται…να τινάξει την μπάνκα της Ελλάδας στον αέρα – Ο Σαρρής ανέλαβε την ευθύνη, όλοι μας θα… πληρώσουμε!!!
Ο Εντμουντσον σκοράρει για τα Νησιά Φερόε και χαρίζει στην εθνική του ομάδα το πιο ένδοξο βράδυ της ιστορίας της. Αυτό το γκολ ίσως οδηγήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι στην 6η απόλυσή του την τελευταία 10ετία, σχολιάζει το gazzetta.
Το μόνο που κάνει τους ανθρώπους της ΕΠΟ να διστάζουν είναι το ποσό της αποζημίωσής του, μιας και ο 63χρονος έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια το οποίο προσθέτει στον τραπεζικό του λογαριασμό 800.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΤΟΗΤΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ...

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Διεθνολόγος-Στρατιωτικός Αναλυτής. Ειδικός σε θέματα ΝΑΤΟ-Ασύμμετρων απειλών-Τρομοκρατίας και παγκόσμιας ασφάλειας.

Απτόητη η Άγκυρα συνεχίζει την ιδιαίτερα προκλητική συμπεριφορά της απέναντι σε Αθήνα και Λευκωσία με σταθερή έμφαση στις αεροναυτικές της δυνάμεις οι όποιες ειδικά στην Ανατολική Μεσόγειο υπερτερούν σε πολύ υπολογίσιμο βαθμό(πλην του Ισραήλ).

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ! ΔΕΙΤΕ...

Πράγματι, ήταν εξαιρετικά εύστοχο το σχόλιο του Αλέξη, ο οποίος χαρακτήρισε ως μακάβριο, το ζοφερό πολιτικό σκηνικό που είναι στημένο γύρω μας και μας πλακώνει, ετούτες τις θλιβερές ημέρες.

Διαβάζουμε ότι οι υπάλληλοι της Τρόικας έρχονται  με άγριες διαθέσεις και ότι έχουν πετάξει πάνω στο τραπέζι της «διαπραγμάτευσης» θέσεις που συνοψίζονται σε 19 σημεία, γύρω από τα οποία θα εξελιχθεί η συνέχεια των δημοσίων και των ιδιωτικών μας πραγμάτων, αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, εν τω μεταξύ.

Κατ’ αρχήν πρέπει να λάβομε υπόψη, ότι αυτά τα 19 μέτρα, δεν είναι καινούριες ιδέες, είναι ήδη συνυπογεγραμμένες δεσμεύσεις, από διάφορους γελωτοποιούς του πολιτικού μας προσωπικού, όπως εκείνος ο αχαρακτήριστος που, κατά δήλωσή του, τα υπέγραφε όλα αυτά χωρίς καν να τα διαβάσει -και που ακόμα και σήμερα, ανενδοίαστα, συνεχίζει να παριστάνει τον υπουργό, υπογράφοντας πάλι συμβάσεις με τους εθνικούς μας εργολάβους! Εμείς έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι πάλι δεν τις διαβάζει τις συμβάσεις που υπογράφει, μα μην ξεφεύγομε από το κύριο θέμα μας.

Από αυτά τα μέτρα, λοιπόν, άλλα έχουν συνυπογραφεί επί Παπαδημοκρατίας κι άλλα έχουν συνομολογηθεί από την πάλαι ποτέ Τρόικα  Εσωτερικού. Αυτές οι λεπτομέρειες, όμως, δεν έχουν τόση σημασία. Αυτό που έχει σημασία, είναι το γεγονός ότι αυτές είναι μόνο οι «ουρές» των εκκρεμοτήτων!

Βλέπει κανείς ότι, οι άνθρωποι αυτοί, οι επιφορτισμένοι με την διακυβέρνηση των κοινών μας πραγμάτων, έχουν συμφωνήσει αδιανόητα πράγματα κι όλη εκείνη η θυμηδία που είχε προκαλέσει στο πανελλήνιο ο αστείος μας "Πρωθυπουργός" με την μείωση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας στην εστίαση, πριν δύο καλοκαίρια, μας βγαίνει τώρα ξινή.

Στο έκτο από τα δεκαεννέα σημεία που πέφτουν στο τραπέζι από τους υπάλληλους της Τρόικας, διαβάζουμε για «Διεύρυνση του αριθμού των υπηρεσιών και των προϊόντων, των κατατασσόμενων στον υψηλό συντελεστή του ΦΠΑ και κατάργηση εξαιρέσεων και εκπτώσεων.»

Πράγματα γνωστά στον καθένα μας είναι κι αυτά∙ μονάχα μέχρι πρότινος, κρυμμένα κάτω από το χαλί: για την κατάργηση των χαμηλών συντελεστών του φόρου στα νησιά, για παράδειγμα, από πέρσι, του Αγίου Νικολάου ανήμερα, μας είχε προϊδεάσει ο Αντίχριστος.

ΕΝΑ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ


gracie 
Ξέρετε ότι υπάρχουν μερικοί μύθοι που συγκινούν τον άνθρωπο... περίπου τον εξανθρωπίζουν. Η εγκληματική ηλιθιότητα των τραυματικών αριστεροκομμουνιστών είναι, με την αθεϊα που τους παραδέρνει στο άδειο κούτελό τους, θέλουν να εξαφανίσουν αυτούς τους μύθους-πίστες.

Εδώ έχουμε γραφικόν νεανία αρχηγό κόμματος -και δεν είναι ο μόνος, να δηλώνει άθεος... Για την ακρίβεια όλοι οι κομματικοί αρχηγοί είναι ως ορθολογιστές ΑΘΕΟΙ, και ο σταυρός που κάνουν ή ανάβουν κεράκια σε εκκλησίες, ώς ο ηλίθιος ΓΑΠ,  είναι ακριβώς για να παραπλανήσουν το πόπολο!

Γιατί ρε άννοοι; Εις τι βλάπτουν, οι ορθόδοξες παραδόσεις, που μάλιστα έχουν γράψει κι έναν σπουδαίο πολιτισμό; Θλιβερότητες κι ασχημοσύνες τραυματικών υποκειμένων! 
ΟΧΙ ΡΕ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΕΣ... ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ... δεν  τσαλαπατούμε μύθους.. Υποκλινόμαστε μόνον!
Τέλος πάντων  δείτε ένα όμορφο κείμενο από τη  Huffington Post  της δικιάς μας ΑΡΙΑΝΑΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ GOOGLE 

τσάτρα πάτρα δηλαδή... αλλά  θα ενοήσετε τα περισσότερα

Κοριτσάκι συντρώγει  τον Άγιο Βασίλη για πρωινό, 

Η Huffington Post | Με Kimberly Yam 
  • Αυτό το μικρό κορίτσι βρήκε ένα νέο φιλαράκο, τον... Άγιο Βασίλη.
Η Gracie Wilson σταμάτησε στο εστιατόριο Bob Evans με την οικογένειά της για το πρωινό της Δευτέρας, ενώ επισκέπτονται τους παππούδες της στο Έβανσβιλ, Ιντιάνα. Το 3-year-old κατέληξε να κάθεται σε ένα τραπέζι δίπλα σε ένα πολύ σημαντικό άνθρωπο...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ¨Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΤΗΝΗ; ΒΙΝΤΕΟ!

Δείτε το βιντεάκι και θα καταλάβετε για το πόσο άνθωρποι είμαστε. Μάλλον περισσότερο κτήνη είμαστε:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ...ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ: "ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ"

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι η Τεχνική Υπηρεσία αναγκάσθηκε να διακόψει χθες 11/11/2014 την κατασκευή φρεατίου Οπτικών Ινών στις οδούς Λευκωσίας και Ελ. Βενιζέλου όπου ο Εργολάβος ξεκίνησε εργασίες χωρίς κατασκευαστικά σχέδια.
Επόμενη αυθαιρεσία εντοπίστηκε στην οδό Βενιζέλου όπου...

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ, ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΚΑΛΗ...ΧΩΝΕΨΗ!

Κολάζουν παίκτες και φιλάθλους στα γήπεδα

Μία όμορφη παρουσία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα είναι φυσικό να τραβάει τα αντρικά βλέμματα. Δεν μιλάμε για τις γυναίκες φιλάθλους που ομορφαίνουν τις κερκίδες αλλά για τις ωραίες που συναντάνε οι παίχτες στο χορτάρι. 

Ειδικά σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, πολλές είναι οι χώρες που επιστρατεύουν στα γήπεδα το πιο πυροβολικό των αθλητικών συντακτριών τους.

Άλλοι παρακαλούν για ένα βλέμμα τους και άλλοι να τους πάρουν μια συνέντευξη. Τα λεπτεπίλεπτα πλάσματα με προσόντα που κολάζουν τρέχουν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και ξετρελαίνουν στο πέρασμά τους. 
Ας δούμε την ενδεκάδα των πιο σέξι ρεπόρτερ...

Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ: "ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ, ΑΓΑΜΗΤΗ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ"!!!


Προσέξτε δημόσιο διάλογο στο google+ ανάμεσα σε μια καθηγήτρια σε Γυμνάσιο (Irini P) και σε μία άλλη που υπογράφει ως "κάγκελα σβέρκελ". Η καθηγήτρια φαίνεται ότι κάνει λάθη ορθογραφικά, συντακτικά κ.λ.π. και τη διορθώνει η "κάγκελα σβέρκελ". Η καθηγήτρια,  προφανώς εκνευρισμένη διότι αδυνατεί ν΄ανταπαντήσει στα λάθη που της επισήμανε η "κάγκελα σβέρκελ", απαντάει ως εξής: "Γιατί είμαι αγράμματη ρε, γι αυτό.
Αγάμητη πάντως σαν και σένα δεν είμαι". Τι συμπέρασμα βγάζετε από όσα λέει η καθηγήτρια; Τι μπορεί να διδάσκει αυτή στις μαθήτριές της; Ότι "δεν πειράζει κορίτσια, αγράμματες ας μείνετε, αρκεί να μην μείνετε αγάμητες"!  
Απίστευτα πράγματα! Μετά αναρωτιόμαστε γιατί και πώς η Ελλάδα έφτασε στον πάτο του βαρελιού; 
Ιδού, οι διάλογοι μας αποκαλύπτουν πολλά: 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ; ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!

Βαριές κατηγορίες για θανάτωση ζώου και παράβαση του νόμου περί όπλων αντιμετωπίζει μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας ένας 52χρονος που πυροβόλησε τον σκύλο ενός 64χρονου στην περιοχή Δροσιά της Εύβοιας.

ΣΑΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΕ FORUM: "ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΙΟ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;"!!!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς! Και αυτό θέλουν εκείνοι που διαλύουν τον θεσμό της ελληνικής οικογένειας. Θέλουν τον απόλυτο εκφυλισμό των ηθικών αξιών, θέλουν να φέρουν τη διαστροφή και την πορνεία μέσα στο σπίτι. Γι' αυτό ψήφισαν τον αντιρατσιστικό νόμο όπου πλέον και οι φούστηδες ή οι λεσβίες μπορούν να έχουν τα δικά τους παιδιά. Γι' αυτό καταργούν την έννοια πατέρας και μητέρα και θα έχουμε τον όρο "γονέας Α" και "γονέας Β". Να το θυμάστε ότι σε λίγο θα επιτρέπουν και την αιμομιξία μέσα στην οικογένεια! 
Δείτε όμως αυτός ο εκφυλισμός που οδηγεί: σε διαδικτυακό forum συζήτησης μεταξύ μανάδων, το forum.eimamama.gr μανάδες συζητούν πώς θα τους φαινόταν η περίπτωση να έκαναν με τον σύζυγό τους τρίο με άλλη γυναίκα!!! Θού Κύριε!
Δείτε την ανάρτηση και το θέμα πλέον ανοίγει προς συζήτηση:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!

θέλω να πω τα εξής για την ντροπιαστική ήττα της εθνικής ομάδας από τα Νησιά Φερόε αλλά και για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα από δω και πέρα:

-Στην ζωή μου έχω μάθει ότι «Εθνική ομάδα με ψευτοεθνόσημο ή σήμα που δεν έχει σχέση ελληνική σημαία είναι ένα τίποτα! Είναι ένα απόλυτο μηδενικό! Δεν είναι Εθνική...

ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΡΑΝΙΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ! ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ!!!

ΣΤΗ ΦΑΤΣΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΤΣΟΥΣ ΌΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ. 
ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!
Αυτοί οι ξεφτίλες στην ΕΠΟ πρέπει να λογοδοτήσουν για όλες τις εγκληματικές τους ενέργειες. Όπως το ότι επιμένουν να μην αλλάζουν το σήμα-μαϊμού της εθνικής αλλά και το ότι πήραν ένα προπονητή-γκα-γκα! 
Το θέμα είναι ότι τώρα θα τον αλλάξουν αλλά δείτε τι θα τσεπώσει ο Italiano-furbo:

ΚΙΝΗΜΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ! ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΦΙΣΑ!

Ξέραμε το κίνημα δεν πληρώνω τα διόδια, τώρα όμως μας προέκυψε και κίνημα τζαμπατζήδων. Τη φωτογραφία μας έστειλε ο Ίωνας από τη Θεσσαλονίκη. "Ούτε εισιτήρια, ούτε ελεγκτές, ελεύθερες για όλους οι Μεταφορές" λέει η αφισέτα τους! 
Καλά πάμε. Όλα τζάμπα αλλά πρώτα μακάκα...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ! ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠOΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Το Συμβούλιο Εφετών Αθήνας με βούλευμά του αντικατέστησε την προσωρινή κράτηση του Αντώνη Κάντα με περιοριστικούς όρους…και διέταξε την απόφυλάκισή του.


Σύμφωνα με το βούλευμα, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών και συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου, θα αφεθεί...

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ DONUT BURGER!

Πριν παραγγείλετε το Double Donut burger σκεφτείτε το ξανά. Ή μάλλον φροντίστε πρώτα να έχετε κάνει τσεκ απ! Γιατί; Απλούστατα γιατί το συγκεκριμένο θέλει να γίνει, αν δεν είναι ήδη, το πιο ανθυγιεινό μπέργκερ: περιέχει 2.000 θερμίδες και...

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ "ΓΟΝΕΑΣ Α", "ΓΟΝΕΑΣ Β"! Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΙΤΑΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ "ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ"!

Η Tempi.com, μια καθολική διαδικτυακή εφημερίδα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που αντιπροσωπεύει μια πράξη δημόσιας ανυπακοής. Μια γυναίκα στο Μιλάνο, όταν της ζητήθηκε να συμπληρώσει ένα έντυπο για το σχολείο των παιδιών της, έκανε μια μικρή διόρθωση:

"Το όνομά της είναι Barbara Bianchi - είναι υπάλληλος του Δήμου - και η...

ΑΜΦΙΠΟΛΗ: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

·         Τα ΜΜΕ αφιερώνουν χρόνο για το θέμα της Αμφίπολης ανούσια
·         Το ζήτημα με το μνημείο της Αμφίπολης είναι ψήγμα της προσπάθειας να αποπροσανατολίσουν τεχνηέντως οι κυβερνητικοί παράγοντες την προσοχή από όλα τα πολιτικά δρώμενα
·         «Καμουφλάζ» των φλεγόντων ζητημάτων «με θέα την Αμφίπολη»
·         Οι συνεργάτες της κ. Αλαμουντίν, της δικηγόρου για τα γλυπτά του Παρθενώνα, είναι σύμβουλοι της βασίλισσας Ελισάβετ
·         Γιατί να τη βοηθήσουν να ακολουθήσει γραμμή υπεράσπισης υπέρ της Ελλάδος;
·         Η πολιτισμική πολιτική της Κυβέρνησης είναι ψηφοθηρικό επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου
·         Οι εκλογές πλησιάζουν κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο
·         Δημοσιεύτηκε ότι γνωστή πολιτική οικογένεια έχει στην κατοχή της ευρήματα από το μνημείο της Αμφίπολης και όχι μόνο
·         Η χαμένη Ελίκη της Αχαΐας «χάθηκε» οριστικά εξ’ αιτίας των έργων που γίνονται στην περιοχή για την Ολυμπία Οδό και το καινούριο Σιδηροδρομικό Δίκτυο

γράφει η Ελίνα Αναγνωστοπούλου
Το μνημείο της Αμφίπολης εδώ και ένα μεγάλο διάστημα έχει γίνει το πρώτο θέμα σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Πολλά ρεπορτάζ αποτελούν μάλιστα και προϊόντα παραπληροφόρησης ή απόψεις ερευνητών ή ιστορικών και αρχαιολόγων που δεν έχουν όμως αληθινή εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει, αφού μόνο οι ερευνητές που έχουν λάβει μέρος στις έρευνες μπορούν να εκφέρουν αντικειμενική άποψη με βάση τα στοιχεία που θα έχουν προκύψει από τις ανασκαφές.
Τα ρεπορτάζ κιτρινισμού του γεγονότος είναι αυτά που επικρατούν συνεχώς. Τα σενάρια για τον ένοικο του τάφου, το γεγονός αν έχει συληθεί ή όχι το μνημείο κι αν ναι, πότε και από ποιον; Τα σενάρια ότι γνωστή πλούσια οικογένεια διαθέτει θησαυρούς της Αμφίπολης από παλαιότερα που κοσμούν τους χώρους της οικίας της…

ΟΜΙΛΙΑ-ΕΓΚΩΜΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ…



·       γράφει η Ελίνα Αναγνωστοπούλου
  «Το πρόβλημα της εξωτερικής πολιτικής της  Ελλάδας δεν ήταν ποτέ θέμα έλλειψης κονδυλίων αλλά έλλειψης κριτηρίων» δηλώνει ο Πέτρος Καψάσκης
·         Βραβεύσεις Ελλήνων, Κυπρίων και Ιταλών για το έργο τους στην Διπλωματία και τον Πολιτισμό
·         Η αίθουσα που θα γίνει η εκδήλωση είναι η Cripta dei Capuccini της Καθολικής Εκκλησίας της Santa maria Immacolata στη Via Veneto «ανοίγοντας» οικουμενικό διάλογο μεταξύ των δυο Εκκλησιών
·         Η γεφύρωση χασμάτων μεταξύ των κρατών είναι από τα πιο σημαντικά σημεία για την εξωτερική πολιτική της χώρας


Ανέκαθεν η πολιτική της χώρας μας προς εκδηλώσεις πολιτισμού δεν ήταν και ιδιαίτερα θερμή. Κάθε φορά που τελικώς διοργανώνεται κάτι μεγάλο και σημαντικό εντός των συνόρων μας εμπλέκεται κάποιος οργανισμός ή εταιρεία που βοηθά να δημιουργηθούν οι υποδομές για να οργανωθεί σωστά και να φιλοξενηθεί μία εκδήλωση ολοκληρωμένα. 
Οι περισσότερες εκδηλώσεις πολιτισμού που γίνονται στην Ελλάδα αφορούν κυρίως τη μουσική, τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο. Τι θα γινόταν όμως αν συνδυάζαμε όλες τις πτυχές της τέχνης και σε μία...

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΣΑΝΤ ΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!

"Το Χαλέπι είναι έτοιμο να πέσει στα χέρια του Μ.Άσαντ εντός δύο εβδομάδων" δήλωσε γεμάτος ανησυχία ο Τούρκος "βεζίρις" πρωθυπουργός Α.Νταβούτογλου δείχνοντας ότι η Τουρκία "βράζει"  κυριολεκτικά για να επέμβει στη Συρία, αφού οι "αντιπρόσωποί" τους Ισλαμιστές δεν δείχνουν ικανοί να εξυπηρετήσουν τα τουρκικά συμφέροντα.
 

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΝΤΖΑ! ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ ΟΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΊΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Καλύτερα να πλένουν πιάτα παρά να παίζουν ποδόσφαιρο αυτοί οι ξευτίλες της εθνικής ποδοσφαίρου! Ό,τι έχτισαν επί 10-12 χρόνια, φέροντας την ομάδα στην 1η θέση της Ευρώπης, το γκρέμισαν με τον χειρότερο τρόπο! Σήμερα, η εθνικής Ελλάδος είναι η χειρότερη ομάδα της Ευρώπης! Το να χάνουν από...

ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΣΕΡΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ! ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!!

Καλύτερα να βάλει τον Μάνο Σέργιο να παίξει στην Εθνική ο Ρανιέρι! Αυτή η ομάδα δεν βλέπεται με τίποτε! Ούτε τα νησιά Φερόε δεν μπορεί να κερδίσει...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΔ! 45% Ο ΣΥΡΙΖΑ, 18% Η ΝΔ!

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΥΡΙΖΑ 45%
ΝΔ        18%
ΚΚΕ         9%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 7%
ΠΑΣΟΚ  6%
ΑΝΕΛ 4,5%
Eκλογική συντριβή για την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και εκτίναξη του ΣΥΡΙΖΑ στο 45% δείχνουν οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις οι οποίες φθάνουν στα γραφεία μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Το βατερλώ με τις 100 δόσεις μοιάζει να είναι το κύκνειο άσμα για μια κυβέρνηση η οποία παραπαίει.

ΟΙ ΣΚΡΟΦΕΣ FEMEN ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ!


Όπως λέει αναγνώστης στο facebook, Αίσχος... Στον πισινό σας, άλλα θέλετε και όχι τον Σταυρό... 
Αν αυτές τις δήθεν "μαγκές" κάνατε σε μια Ισλαμική χώρα ο Αγιατολάχ Χομέϊνί θα σας είχε περιποιηθεί ιδιαιτέρως....


Δείτε το βίντεο με τις βρωμιάρες!

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ EURO LEAGUE!!! (22.00)

Δείτε ζωντανά τον αγώνα στα παρακάτω LINK 

http://opadoi-live.blogspot.gr/2014/11/2200-live-streaming-barcelona-vs.html

http://www.yopika.tv/20141007/v-haha_sport_6_name-912094-5433ef4985f488.54215466.html


http://www.sportingvideo.tv/20141007/vv5433ef496e7859.55432265-912094.html

http://magicgoals.com/bartselona-panathinaikos-live-streaming/

http://www.dinozap.pw/?id=113

http://firstrowus1.eu/watch/298219/1/watch-fc-barcelona-vs-panathinaikos.html

http://firstrowus1.eu/watch/298219/2/watch-fc-barcelona-vs-panathinaikos.html

http://tml-agones.blogspot.gr/p/tml6.html

http://tml-agones.blogspot.gr/p/tml7.html

http://tml-agones.blogspot.gr/p/tml8.html

http://tml-agones.blogspot.gr/p/tml9.html

http://tml-agones.blogspot.gr/2014/11/fc-barcelona-vs-panathinaikos.html


Το blog μας δεν κάνει stream και δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μετάδοση των αγώνων και γι' αυτό που θα προβληθεί στις οθόνες σας, από τη στιγμή που θα απομακρυνθείτε απ' αυτή τη σελίδα.
Απλά σας γνωρίζουμε τις ιστοσελίδες που βρήκαμε μέσα από αναζήτηση στο διαδίκτυο και που μέσω αυτών μπορείτε να δείτε ζωντανά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 
Πατώντας στους συνδέσμους θα μεταφερθείτε αυτόματα σε αυτές.


loutrakiodusseas.blogspot.gr

ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 6ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ!

φωτό αρχείου
Ανοιχτή επιστολή προς τον  Υπουργό Παιδείαςτης συν. Αλεξάνδρας Χαρβάλου από το 6ο Δ.Σχ. Αγίας Παρασκευής.
Κύριε Υπουργέ,σίγουρα γνωρίζετε (ή θα έπρεπε) το διασυρμό που υπέστη  το 6ο  Δημ. Σχ. Αγ. Παρασκευής από ένα δικομανή  γονέα αναφορικά με το ποσό των 2,20 ευρώ που χάθηκαν από μία τάξη, αφού έγινε γνωστό στο χώρο της εκπαίδευσης.
Σίγουρα θα γνωρίζετε για τις ΕΔΕ που υπέστη το διδακτικό προσωπικό του ίδιου σχολείου και που συνεχίζει να καλείται σε ψυχοφθόρες καταθέσεις για επουσιώδεις καταγγελίες.

ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ-ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Όταν ο πατήρ Ιωάννης Γκλιόγκος μάς έλεγε ότι οι μουσουλμάνοι είναι εντός της χώρας μας οπλισμένοι και περιμένουν το σύνθημα από τους δικούς τους για να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα ξαναδείτετο το σχετικό μας βίντεο-συνέντευξη εδώ) μερικοί γέλασαν. Όμως ο πατήρ Ιωάννης επιβεβαιώνεται λίγες μέρες μετά. Μουσουλμάνοι, Τούρκοι κατά πάσα πιθανότητα πήγαν ένστολοι στο τζαμί της Ελασσόνας. Ιδού τι αναφέρει το ρεπορτάζ από το orthodoxia-ellhnismos.gr:
102 χρόνια μετὰ τὴν μάχη τοῦ Σαρανταπόρου Τοῦρκοι Ἀξιωματικοὶ ἐπιστρέφουν στὴν Ἐλασσόνα; …Σύμφωνα μὲ δημοσίευμα τῆς ἐφημερίδας "ΕΚΔΟΣΗ" ποὺ ἀναδημοσιεύουν τοπικὰ μέσα καὶ ἐφημερίδες από  τὴν γύρω περιοχὴ ποὺ ἂν καὶ σκλαβωμένες τὸ 1912 ἔστειλαν στρατὸ καὶ ἐθελοντὲς νὰ ἀπελευθερώσουν τὴν Σκλάβα Ἐλασσόνα τὸ καμάρι τῆς Λάρισας Μουσουλμάνοι (Τοῦρκοι;) ἐπέστρεψαν γιὰ προσευχὴ στὸ Τζαμὶ τῆς Πόλης.

ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΨΥΧΑΡΗ! ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΨΥΧΑΡΗ...

Τι μπορεί να σηματοδοτεί η παραίτηση Ψυχάρη από το βουλευτικό αξίωμα; Πιθανώς σοβαρές εξελίξεις. Ο βουλευτής, γιος του εκδότη του Βήματος, από τα ονόματα που διαμορφώνουν πολιτικές εξελίξεις, μάλλον δεν απαραιτήθηκε τυχαία. Πάμε για εκλογές; Θα καταρεύσει σύντομα η κυβέρνηση; Ίδωμεν. 
Ιδού λοιπόν τι λέει η είδηση της ημέρας:

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Δεκτή έγινε η πρόταση Σαρρή στο έκτακτο ΔΣ της ΕΠΟ. Η ομοσπονδία αποφάσισε την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων, καθώς η ΚΕΔ δεν...

ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝOΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Ο Μέγας Αλέξανδρος σηκώνεται από τον τάφο του και 
θα σας φάει καθίκια! 
Αυτή την ώρα που όλος ο πλανήτης ξαναβλέπει προς την Ελλάδα και την  Αμφίπολη και τα ευρήματα που έρχονται κάθε μέρα στο φώς, ευρήματα που καταδεικνύουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας και του Μέγα-Αλέξανδρου, βρίσκονται σε εξέλιξη οι νέες διαπραγματεύσεις  Ελλάδος και Σκοπίων υπό τον Μάθιου Νίμιτς για το όνομα του κρατιδίου! Τα πολιτικά σκύβαλα της χώρας, αντί να πάνε με τσαμπουκά στις διαπραγματεύσεις και να απαιτήσουν εδώ και τώρα αλλαγή γραμμής στο όνομα των Σκοπίων, στέλνοντας μήνυμα στον Αμερικάνο ότι η Ελλάδα σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτεί όνομα των Σκοπίων που να εμπεριέχει το όνομα της Μακεδονίας, προσέρχεται στις συνομιλίες με το ίδιο ραγιαδίστικο πνεύμα: συμβιβαστική λύση με όνομα που να εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία! Αντί όμως την πυγμή να την επιδείξει η...

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!

Η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία-τυραννία, στη προσπάθειά της να γίνει παγκόσμια διακυβέρνηση, έχει καταστεί διεθνής υπερτρομοκρατία δηλαδή έχει εξελιχθεί σε διεθνή εγκληματική οργάνωση, ενώ δια της προπαγάνδας, κατηγορεί άλλες νόμιμες πολιτικές ομάδες κρατών, σαν εγκληματικές οργανώσεις, μέσω ραγιάδων υποτακτικών υποτελών πολιτικών. Πολιτικά πατριωτικά κόμματα -σε κάθε κράτος- που στέκονται εμπόδιο στα σχέδια ΕΚΕΙΝΩΝ, με τη βοήθεια υποτελών οσφυοκαμπτών πολιτικών, τα χαρακτηρίζουν σαν εγκληματικές οργανώσεις, και τα διώκει ποινικά η τοπική σε κάθε κράτος δικαιοσύνη.

ΚΑΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Την 14η Σεπτεμβρίου 2000, ημέρα Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αντίθετα με τον απόλυτο εφησυχασμό και την ευμάρεια των υπολοίπων Ελλήνων, είχαν βαθύτατες ανησυχίες για την πορεία των οικονομικών θεμάτων καθώς και τις εξελίξεις των Εθνικών ζητημάτων της Πατρίδος μας, ίδρυσαν το πολιτικό κόμμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Ένα κόμμα που γεννήθηκε για να αντιπαλέψει τα κόμματα Εξουσίας, και τα οποία με μαθηματική ακρίβεια προετοίμαζαν την είσοδο της Ελλάδος στις αγκαλιές της Παγκοσμιοποίησης. Μετατρέποντας δηλαδή, την συντηρητική ελληνική κοινωνία, σε μια κοινωνία αχταρμά, η οποία μετά από κάποιες δεκαετίες θα έχανε τον προσανατολισμό της, θα έχανε την συνοχή της ως Έθνος – κράτος. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός γεννήθηκε για να προστατέψει την Πατρίδα, την Θρησκεία, την ελληνική οικογένεια.             Άλλωστε, γνωρίζαμε πως ο αγώνας θα ήταν δύσκολος, οι μάχες που θα δίναμε θα ήταν πολλές. Γνωρίζαμε την δύναμη του Συστήματος που με παραπλανητικά διλλήματα και ψεύτικες υποσχέσεις υφάρπαζε την ψήφο των πολιτών και είχε σβερκωθεί στον ελληνικό λαό. Ένα Σύστημα συμπαγές, ένα Σύστημα μπετόν – αρμέ που κατείχε το 90% της εκλογικής προτίμησης των πολιτών και περίμενε να μας διαλύσει. Και από την άλλη μεριά, ένας λαός υπνωτισμένος, ένας λαός χαπακωμένος, που έπρεπε να τον πείσεις πως η ευμάρεια που περνάει είναι προσωρινή και έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες.

Η... ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΞΑΝΑΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ"! ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ!

ΙΔΩ ΠΟΥΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 
ΙΔΩ ΠΟΥΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 

ΣΑΝ ΜΙΛΟΥΕΙ Η ΦΟΥΝΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ 
ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΟΥΡΙ(Α) ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ 30.000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1973. 

ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΑΝΚ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ.
ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ,ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.
ΡΙΧΝΕΙ ΤΗ ΠΟΥΡΤΑ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ, ΩΪΜΕ ΩΪΜΕ !!
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΦΕΡΤΕ ΓΑΖΕΣ, ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ, ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ, ΙΩΔΙΟ, ΠΕΝΙΚΙΛΛΙΝΗ, ΦΕΡΤΕ ΦΟΡΕΙΑ .

Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ .
Η ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.
ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΑΙ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ,Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΕΦΤΕΙ.
ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ !
(ΟΡΓΑΣΜΟΣ) 

ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΟΥΝ.
ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΕΦΥΓΑΝ .
ΣΑΣ ΠΕΡΙΚΑΛΟΥ, ΕΛΑΤΕ.

Η ΔΗΜΟΥΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΚΑΛΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ, 30.000 ΤΟ ΜΗΝΑ.


ΑΘΩΟΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ! ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α. (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την αθώωσή του, ο Κ. Μπαρπμαρούσης δήλωσε ότι "τελικά οι δικαστές δεν είναι όλοι ίδιοι. Μερικοί δικάζουν έτσι όπως πρέπει να δικάζουν..."
Δείτε το βίντεο από το newsbomb.gr:

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ     
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Παρεμβάσεις-Προτάσεις

Δελτίο Τύπου
Διαχείριση
Κοινωνικού Παντοπωλείου

      Συνήλθε το απόγευμα της 11ης Νοεμβρίου 2014 υπό την Προεδρία της Αντιδημάρχου κ. Νικάκη η Επιτροπή Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου στην οποία μετέχει και ο Επικεφαλής της παράταξης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας. Έγινε ενημέρωση και ενδιαφέρουσα συζήτηση.
       Για την αποτελεσματικότερη και την απολύτως διαφανή λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο Επικεφαλής της παράταξης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας έκανε τις εξής προτάσεις: