Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ¨ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"! ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ


pentapostagma

ΒΡΖΙΛΙΑΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΜΑΙΧΑΙΡΙ ΠΟΔΟΣΦΙΡΙΣΤΗ!

Ο διαιτητής είχε ρίξει νωρίτερα ένα μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή ο οποίος λίγο αργότερα ξεψύχησε
Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία τα όσα συνέβησαν σε ένα παιχνίδι του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στις 30 Ιουλίου. 
Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές ο ποδοσφαιριστής μιας ομάδας εκνευρισμένος από ένα σφύριγμα του διαιτητή σε ένα σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε αντέδρασε κλωτσώντας τον.  Η «απάντηση» του διαιτητή ήταν ακόμη χειρότερη… Πήρε ένα μαχαίρι και το πέταξε στον ποδοσφαιριστή τραυματίζοντάς τον.  Τον τραυματισμένο 30χρονο ποδοσφαιριστή τον έβαλαν σε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Όμως ξεψύχησε κατά την μεταφορά του. 
Κι όμως τίποτα δεν σταμάτησε εκεί…
 
Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικά δημοσιεύματα, φίλοι του θύματος αναζήτησαν τον διαιτητή μετά το παιχνίδι. Τον βρήκαν, τον χτύπησαν και τον αποκεφάλισαν καρφώνοντάς το κεφάλι του σε έναν πάσαλο. 
Οι αστυνομικές Αρχές έχουν αρχίσει να αναζητούν τους θύτες. Έχουν συλλάβει έναν ύποπτο τον οποίο και ανακρίνουν. 
Εκείνος παραδέχεται ότι χτύπησε, όχι όμως πως τον σκότωσε.

Πηγή: sport-fm

ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ Ο ΝΤΡΙΒΑΛΑΣ! ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΑ.

NTRIVALASΜας ξέφυγε η είδηση ότι ο Οδυσσεάς Ντριβαλάς, από τα τέλη Ιουνίου είναι πλέον ο νέος Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ. 
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα Οδυσσέα. Είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να γράψεις το όνομά σου στην  ιστορία με τον καλύτερο τρόπο. Ξεσήκωσε τους εργαζόμενους και κάνε αντίσταση ουσίας και όχι φούμαρα. 
ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! Να πάνε οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους ν' αφήσουν κάτω τα στυλό και τα άλλα σύνεργα εργασίας ώστε να παραλύσει το Δημόσιο. Η δωσίλογη κυβέρνηση δεν θα αντέξει πάνω από 3-4 μέρες. Θα πέσει. Ας κάνει ό,τι επιστρατεύσεις θέλει. Δεν θα μπορεί γιατί εσείς θα έχετε πάει στις δουλειές σας.
Ας φέρουν τους τροϊκανούς να τους διατάσσουν να σηκωθούν και να δουλέψεουν. Στείλ΄τους στο διάολο Οδυσσέα. 
Μην ξεχνάς ότι πάνω σου φέρνεις ένα ιστορικό και ηρωικό όνομα. Το αθάνατο όνομα του Οδυσσέα. 
Είναι η ευκαιρία σου.

ΤΕΛΟΣ Η ΔΗΜΟTΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΙΖΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ!
Το σύστημα αλά ΕΡΤ εφάρμοσε η κυβέρνηση σε ελάχιστα λεπτά και με τη δημοτική Αστυνομία. Την κατάργησε στο πι και φι. 
Στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού 10 περίπου δημοτικοί υπάλληλοι πήγαν στο σπίτι τους από την μια στιγμή στην άλλη. Ούτε σύνταξη ούτε τίποτε τώρα!
Και κανείς δεν αντιδρά. Πού είναι η ΑΔΕΔΥ να υποστηρίξει τους εργαζόμενους; Πού είναι ο Οδυσσεάς Ντριβαλάς να κάνει τον καμπόσο στην τρόικα και τους προδότες της κυβέρνησης; 
Μιλιά από τον Ανιπρόεδρο της ΑΔΕΔΥ κ. Ντριβαλά. 
Βέβαια, εάν έκανε κάτι παρόμοιο ο Νικολάου ή ο Ξύδης, θα είχε φέρει τούμπα τον Χολαργό-Παπάγου. Τώρα, δεν βγάζει άχνα!
Η τρόικα και ο Σαμαράς που...κάθεται στα τέσσερα βρήκαν την λύση: Στο άψε σβήσε καταργούν φορείς του Δημοσίου και δεν μιλάει κανένας.
Την ίδια ώρα, με την είσοδο στην ανεργία χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, στραγγίζει και η αγορά. 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΧΟΛΑΡΓΟΣ) ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΡΩΜΙΑ ΚΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!
















Αναγνώστρια της εφημερίδας μας, μάς κάλεσε να βγάλουμε φωτογραφίες από το πεζοδρόμιο της οδού Βεντούρη 28 και το αντίστοιχο πεζοδρόμιο, ακριβώς απέναντι. Το μεν ένα ήταν σε κακή κατάσταση, σπασμένο αλλά και βρώμικο με πεταμένα χαρτιά κι εφημερίδες και φύλλα δένδρων, το δε άλλο ήταν σε σχεδόν άριστη κατάσταση. Καθαρό, σένιο!!!
Γιατί ρε παιδιά; Τι πράγματα είναι αυτά; Πατρίκιοι και πληβείοι; 

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ!!!



Η κάμερα του NEWS 247 κατέγραψε τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα στη συμβολή Μεσογείων και Περικλέους στον Χολαργό, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Στα πλάνα καταγράφεται η σύγκρουση Ι.Χ. με ταξί. Το δυστύχημα προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Κατόπιν επικοινωνίας μας με το Α.Τ. Αγίας Παρασκευής, ενημερωθήκαμε ότι έχει σημειωθεί μόνο ένας ελαφρής τραυματισμός.
Αύξηση 2,5% στα τροχαία ατυχήματα τον Απρίλιο
Σημειώνεται ότι αυξημένα κατά 2,5% ήταν τον Απρίλιο τα οδικά τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν το θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ανήλθαν σε 1.023 έναντι 998 τον Απρίλιο του 2012.
Στα ατυχήματα αυτά καταγράφηκαν 66 νεκροί, 98 βαριά τραυματίες και 1.102 ελαφρά τραυματίες, έναντι 67 νεκρών, 101 βαριά τραυματιών και 1.172 ελαφρά τραυματιών τον Απρίλιο του 2012.
Σημειώθηκε, δηλαδή, μείωση κατά 1,5% σε νεκρούς, 3% σε βαριά τραυματίες και 6% σε ελαφρά τραυματίες.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ...ΜΑΝΤΡΩΝΕΙ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!

Μήπως ο Δήμαρχος κ. Ξύδης μόλις άκουσε ότι η τρόικα σχεδιάζει το ξήλωμα χιλιάδων δημοτικών υπαλλήλων, είπε να τους βάλει σε κλουβιά για να μην του τους πάρουν;
Πώς να εξηγήσει κανείς διαφορετικά, αυτά τα κλουβιά (δείτε στη φωτό) που ετοιμάζει η δημοτική αρχή στον πρώτο όροφο του δημοτικού μεγάρου, δίπλα ακριβώς από το  γραφείο του δημάρχου; Κουτιά-κλουβιά-κελιά στα οποία θα μπουν δύο-τρεις δημοτικοί υπάλληλοι και θα πάθουν ...ασφυξία!

Δήμαρχε, εκτός των άλλων το αισθητικό αποτέλεσμα είναι απαράδεκτο! Ποιος σας πρότεινε αυτή την αλλαγή; Με το που ανεβαίνει ο επισκέπτης στον 1ο όροφο αισθάνεται ένα πνίξιμο στον λαιμό. Φαντάσου πώς νιώθουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Ένας χώρος που ήταν άνετος και ωραίος μεταμορφώνεται σε χώρο με...κελιά! 
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΙΓΚΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!





 Ton Ιάκωβο Τίγκα από τον Πολύγυρο (δεν γνωρίζουμε εάν έχει σχέση με τον δικό μας, Κώστα Τίγκα) τον εξαθλίωσαν με συνεχείς παράνομους φόρους και χαράτσια. Με την παρακάτω επιστολή του αρνείται να υποβάλει δήλωση φόρου εισοδήματος στους προδότες-δωσίλογους που φόρτωσαν τα δικά τους χρέη σε όλους τους Έλληνες. Τα πολιτικά σκύβαλα τύπου Σαμαρά-Βενιζέλου και βεβαίως Παπανδρέου-Ππαπακωνσταντίνου είναι προδότες και οφείλουν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. 
Διαβάστε την εκπληκτική επιστολή του Ιάκωβου Τίγκα:

"Απαντώντας στη σχετική ειδοποίηση σας, με την οποία εμφανίζομαι οφειλέτης του Δημοσίου με το παράλογο ποσόν των 3.000 ευρώ, σας γνωρίζω τα εξής:
Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου, όπως και από τα αρχεία σας προκύπτει, ουδεμία οφειλή στο Ελληνικό Δημόσιο είχα.
Μέχρι και το 2011 η ΔΟΥ μου επέστρεφε περίπου 1.000 ευρώ φόρο ετησίως, ανα­γνωρίζοντας μου το δικαιούμενο ποσόν, με δεδομένη την τότε οικονομική μου κατάσταση, η οποία καλύπτεται μόνον από μισθωτή υπηρεσία και τη σύνταξη της συζύγου μου, χωρίς καμιά άλλη πηγή εσόδων. Από τα χρήματα αυτά, της επι­στροφής, κάλυπτα το πετρέλαιο θέρμαν­σης του χειμώνα, με δεδομένες τις ακραίες καιρικές συνθήκες του Πολυγύρου.
Το 2012 και για το έτος 2011 η Υπηρε­σία σας μου ζήτησε το παράλογο ποσόν των 1.500 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα επέβαλε φόρο ακίνητης περιουσίας στους λογαρια­σμούς της ΔΕΗ και ταυτόχρονα αυξήθηκε η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα 1,40 ευρώ ανά λίτρο. Αποτέλεσμα αυτών ήταν, φυσικά, να μην μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις επιβίωσης της οικογε­νείας μου και του παιδιού μου που σπου­δάζει σε άλλη πόλη, αφού υπήρξαν και σο­βαρές περικοπές στις μισθωτές αποδοχές μου και στη σύνταξη της συζύγου μου.
Την ίδια χρονική περίοδο, και έως σήμε­ρα, διαλύθηκαν το ΕΣΥ και τα ασφαλιστικά ταμεία, με αποτέλεσμα να μην έχω πρό­σβαση σε γιατρούς και φάρμακα, αγγειοδι­ασταλτικά και αντιαιμοπεταλικά, τα οποία δεν γράφονται και
τα οποία είναι απαραί­τητα για την επιβίωση μου.
Το χειμώνα του 2012-2013 κάλυψα τη θέρμανση του σπιτιού μου με δύο ξυλόσομπες, χωρίς να έχω ομοιόμορφη θερμοκρα­σία μέσα στο σπίτι, ενώ φαινόμενα υποσιτι­σμού έκαναν την εμφάνιση τους, ρίχνοντας την ποιότητα ζωής και αξιοπρέπειας μου.
Οι παράλογες αυτές επιβαρύνσεις έγιναν από τις δυνάμεις κατοχής της Πατρίδας μου και τους δωσίλογους προδότες που «νομοθέτησαν» σχετικά.
Οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών σας, οι οποίοι συντάσσουν και στέλνουν ειδοποιη­τήρια όπως το σχετικό, είναι επίορκοι, αφού υπακούν σε προδότες, οι οποίοι ξε­πουλάνε την Πατρίδα μου και εξαθλιώνουν εμένα και τους συμπολίτες μου, τη στιγμή που το ΔΝΤ για δεύτερη φορά αναγνώρισε ότι έκανε λάθος, παρ' όλα αυτά όμως οι άνω αναφερόμενοι επιμένουν στη συνέχιση της εφαρμογής του λάθους.
Ως εκ τούτου, δεν είμαι πραγματικός οφει­λέτης του Δημοσίου, αφού το Δημόσιο μου χρωστάει, και όχι το αντίθετο.
Δεν αναγνωρίζω οφειλές μου προς τους κατακτητές της Χώρας μου ως οφειλές προς το Ελληνικό Δημόσιο, τις οποίες, άλ­λωστε, δεν δύναμαι να καταβάλω ως λίαν παράλογες και εξοντωτικές. Όσα έχω πλη­ρώσει μέχρι τώρα από τη στιγμή που η Πα­τρίδα μου σκλαβώθηκε θα τα διεκδικήσω πίσω μετά την απελευθέρωση της Πατρί­δας μου, ζητώντας παράλληλα την τιμωρία των ενόχων.
Κατόπιν των αναφερομένων, δεν αναγνω­ρίζω υποχρέωση μου να συντάξω δήλωση εισοδήματος, το οποίο, άλλωστε, σας είναι γνωστό, αφού προέρχεται από μισθωτή Υπηρεσία του Δημοσίου.
Όσον αφορά τις απειλές που εκφράζονται στο σχετικό ειδοποιητήριο περί λήψης μέ­τρων εις βάρος μου για τις άνω οφειλές, σας γνωρίζω ότι σε περίπτωση βλάβης εμού, της οικογενείας μου, της κινητής και ακίνη­της περιουσίας μου, η οποία αποκτήθηκε με τους κόπους μιας ζωής, θα λάβω κι εγώ μέτρα εις βάρος σας, θεωρώντας τις Υπη­ρεσίες σας ως εχθρό της Πατρίδας μου άρα και δικό μου, υπερασπίζοντας τα ως Έλλη­νας Πατριώτης και τηρώντας το άρθρο 120 του Συντάγματος, το οποίο επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων.
Ιάκωβος Τίγκας Επότττης Δημόσιας Υγείας Πολύγυρος" 18/6/2013
από το olympia.gr


ΟΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ"



Στο κατάμεστο γήπεδο Χολαργού παρουσία γονιών, συγγενών και φίλων παρουσίασαν οι αθλήτριες του Τμήματος Γυμναστικής του ΓΑΣ Χολαργού τα προγράμματά που ετοίμασαν με τις προπονήτριες τους.
 
H «Τελετή Λήξης» που φέτος είχε ως θέμα την «Μυστική Συνταγή της Αισιοδοξίας» είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα εορτασμού του μαζικού αθλητισμού και πραγματοποιείται με επιτυχία από το 2001.
Η ηγεσία του τμήματος και του σωματείου ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στην επιτυχή τέλεση και όλους όσους προσφέρουν εθελοντικά τον χρόνο τους και κατά την διάρκεια της αθλητικής περιόδου εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος γυμναστικής που απαριθμεί 320 αθλήτριες και 15 προπονήτριες αεροβικής, ακροβατικής και ρυθμικής γυμναστικής και χορού.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΛΜΠΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ …ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ομάδα Ελλήνων νομικών, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από Πορτογαλία, Ισπανία , Ιταλία ,Κύπρο, ετοιμάζουν προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, κατά της Γερμανίας και ειδικότερα
κατά Μέρκελ, Σόϊμπλε και της Γερμανικής Τράπεζας, κατηγορώντας τους, ως εγκληματίες πολέμου.Οι εν λόγω σχεδίασαν ,εκτέλεσαν και εξόντωσαν κυριολεκτικά χώρες του Μεσογειακού Νότου, χρησιμοποιώντας το φονικότερο υπερσύγχρονο όπλο, τον οικονομικό στραγγαλισμό των λαών. Εξαφάνισαν εύρωστες επιχειρήσεις,διέλυσαν τις οικονομίες, δημιούργησαν στρατιές ανέργων και οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία…
Κατά την άποψη των νομικών, που έχουν την πρωτοβουλία προσφυγής στα διεθνή δικαστήρια:“Η Μέρκελ –Σόϊμπλε και η παρέα τους έχουν κηρύξει ανελέητο πόλεμο, και με όπλο τα οικονομικά πέτυχαν σε ελάχιστο χρόνο, να κατακτήσουν λαούς και από ελεύθερους να τους μετατρέψουν σε υποτελείς, κατεχόμενους.. δεσμεύοντας το μέλλον τους για ένα μεγάλο βάθος χρόνου, σχεδόν πέραν του αιώνος. Πρόκειται για στυγνούς εγκληματίες πολέμου, με κολάρο,γραβάτα και χωρίς κράνη και ντουφέκια!. Αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο::Βουτάνε βυθίζουν τους λαούς Ιταλίας, Πορτογαλίας, Κύπρου, Ισπανίας και Ελλάδας στην απελπισία και τη συμφορά. Και ως κοινοί εγκληματίες κατά την ανθρωπότητας θα λογοδοτήσουν με όλους τους κατά χώρα Κουϊσλινγκς και συνεργάτες τους!” .Τόνισε εκπρόσωπός τους.
Συμπλήρωσε δε ότι η προσφυγή στη Χάγη θα γίνει μια εβδομάδα προ των Γερμανικών εκλογών…- προφανώς με την προσδοκία να σακατέψουν την επανεκλογή της εγκληματικής Μέρκελ-

Και πως θα κληθούν ως μάρτυρες μεταξύ άλλων προσωπικοτήτων και ο Πάπας της Ρώμης και ο Οικουμενικός Πατριάρχης! .

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ!



1η Δεκεμβρίου 1920 Πειραιάς
10 Μαΐου 1918, Ράχοβα (Πυξός) Φλώρινας
1890, άποψη Ζαππείου.
1896, Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνας, προσέλευση θεατών
1910. Επίσκεψη του βασιλιά της Σερβίας Πέτρου Α΄ Καραγεώργεβιτς και του Πρωθυπουργού Νικόλα Πάσιτς στο Άγιο Όρος. Υποδοχή από τουρκικό άγημα και φιλαρμονική
1913, το Τζαμι στην Πρέβεζα.
1916, Θεσσαλονίκη.Ελληνικά στρατεύματα.
1916, Κρήτες στη Θεσσαλονίκη.
1916, Νεγκοτσάνη (Νίκη), Φλώρινα.
1916. Gumendzé (Γουμένισσα) Κιλκίς.
1916. Tosilovo (Στάθης) Κιλκίς.
1916. Καφενείο στη Θεσσαλονίκη.
1917, Λαψίστα (Νεάπολη) Κοζάνης
1917. Gumendzé (Γουμένισσα) Κιλκίς
1922, Άποψη Αθηνών, πληθυσμός 200.000 κάτοικοι
1937, Πειραιάς, πολεμικά πλοία στο λιμάνι.
1941-44, γερμανοί στρατιώτες στην Ακρόπολη
Ωραιόκαστρο, Ιούνιος 1917, χορευτές.
Felix J. Koch, 1905, Θεσσαλονίκη, Λευκός Πύργος,
Felix J. Koch, 1905, νερουλάς στη Θεσσαλονίκη.
Felix J. Koch, 1905, υπαίθρια αγορά Θεσσαλονίκης
Frederick Moore, 1 Σεπτεμβρίου 1916, Δράμα, παραδοσιακές φορεσιές.
Giuseppe Gerola, Αρχές 20ου αιώνα, προσωπική στιγμή με φόντο τον Παρθενώνα.
Hubert Pernot, 1898-1900, Πλατεία Ομονοίας.
Mary Paraskeva, τέλη 19ου αιώνα, προσωπική στιγμή στο Ερέχθειο
Maynard Owen Williams, 1930, Πάτρα
Photographische Gesellschaft. A.G. 1905. Αθήνα, οδός Κολωκοτρώνη.
Photographische Gesellschaft. A.G., 1905, Αθήνα, Ευριπίδου και Πραξιτέλους.
T. Leslie Shear, 1937, Αθήνα, οδός Αρείου Πάγου
T.H.McAllister, 1892, άποψη Αθήνας με φόντο τον Λυκαβηττό
Tim Hawkins, Αθήνα, 1906. Τελετή Έναρξης της Μεσολυμπιάδος
Underwood & Underwood, 1941-1944, Αθήνα, γερμανός στρατιώτης στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ
ΑΘΗΝΑ 1930 ΟΔΟΣ Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Αθήνα, Μάιος 1918
Ακαδημία Αθηνών, δεκαετία 1890.
Αφοί Ρωμαΐδη, δεκαετία 1870, Στήλες Ολυμπίου Διός
Αφοί Ρωμαΐδη, δεκαετία 1870, άποψη Ακρόπολης