Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΓΕΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ-ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!

H Alexa το επίσημο site το οποίο καταγράφει με  σχετική ακρίβεια την   επισκεψιμότητα και την θέση που καταλαμβάνουν παγκοσμίως τα ιστολόγια, καταχωρεί  και τις ιστοσελίδες της περιοχής.
Αυτό που παρατηρείται είναι ότι γενικά οι ιστοσελίδες  στην περιοχή πάνε πολύ καλά. Επίσης η κόντρα ανάμεσα στα ιστολόγια του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου (myota.gr) και του Μάκη Βραχιολίδη (indobserver.blogspot.com), είναι τόσο μεγάλη ώστε  αγγίζει τα όρια του στατιστικού λάθους. Η ηλεκτρονική εφημερίδα του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου κατέχει την θέση 1.274.563 ενώ η δική μας ιστοσελίδα  «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» απολαμβάνει την θέση 1.287.469. Η εφημερίδα 360rnews.gr του πρώην δημοτικού συμβούλου Γιώργου Γκουβάκη , βρίσκεται στην θέση 9.743.723.
 
Ο αγώνας της ενημέρωσης νομίζουμε ότι βαδίζει καλά.
Εμείς τουλάχιστον θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Site Information for myota.gr

Get Details
  • Alexa Traffic Rank: 1,274,563
  • Greece Flag Traffic Rank in GR: 11,258 
 

Site Information for indobserver.blogspot.com

Get Details

Site Information for myxolargos.gr

Get Details
  • Alexa Traffic Rank: 2,329,202
  • Greece Flag Traffic Rank in GR: 19,336 

Site Information for 360news.gr

Get Details

Π. ΒΑΒΟΥΓΙΟΣ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ»

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων δημοσίου μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας:
"ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΖΟΥΣΑΜΕ ΕΤΣΙ"

Δείτε τη συνέντευξη στο youtube:

Συνέντευξη του Προέδρου Ομοσπονδίας Συν/χων Δημοσίου


O Παναγιώτης Βαβουγιός πριν από λίγες ημέρες εξελέγη για τρίτη θητεία και μάλιστα με συντριπτική πλειοψηφία,   Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συνταξιούχων υπαλλήλων του Δημοσίου. Εκπροσωπεί 200.000 μέλη τα οποία όμως προβλέπονται να αυξηθούν τουλάχιστον κατά 10.000,  λόγω της ραγδαίας υποβολής αιτημάτων φυγής από το δημόσιο τομέα συνεπεία του άθλιου ασφαλιστικού Νομοσχεδίου, που επιβάλλει επιμήκυνση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση.

Ο κ. Βαβουγιός, οργισμένος αγωνιστής, παλαίμαχος της ζωής, δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα βίωνε τέτοιες καταστάσεις που ούτε στην κατοχή έζησε, όπως μα λέει…
«Αφού οι υπάλληλοι του δημοσίου υπηρέτησαν έντιμα, ευσυνείδητα και κάτω από αντίξοες συνθήκες 35 ολόκληρα χρόνια κι ενώ θα περίμεναν από την Πολιτεία κάποια αγάπη ώστε να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους με μια αξιοπρέπεια, δυστυχώς όλες οι Κυβερνήσεις προσπαθούν να απομυζήσουν την μικρή σύνταξη που παίρνουν. Αισθανόμαστε ότι η Κυβέρνηση μας εξοντώνει. Η δεξαμενή των συνταξιούχων στέγνωσε. Αποσκοπεί στην φυσική μας εξόντωση.
Στην αρχαία Κέα είχαν μια συνήθεια: Όταν οι άνθρωποι γερνούσαν τους έδιναν το κώνιο και έλεγαν το «κιον – κώνιον», για να μπορέσουν  να πεθάνουν και να μην επιβαρύνουν τους νέους. Αυτός είναι ένας σύγχρονος τρόπος εξόντωσης των συνταξιούχων.
Για να καταλάβετε τον εμπαιγμό: Έδωσαν ένα φιλοδώρημα 200 ευρώ στους συνταξιούχους, το οποίον όμως το δίνουν σε αυτούς που είναι πάνω από 60 ετών. Σε ερώτησή μου προς τον Υπουργό κ. Παπακων/νου με ποια κριτήρια δεν δίνεται το ελάχιστο αυτό βοήθημα στους κάτω των 60 ετών, δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση.
Μας επιβαρύνει και με το ΛΑΦΚΑ. Είχαμε τρομάξει να αποτινάξουμε το ΛΑΦΚΑ που μας είχαν επιβάλλει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, πάνω που είπαμε “Δόξα σοι ο Θεός”, το βγάλαμε από πάνω μας, ήρθε η σημερινή Κυβέρνηση και το επανέφερε και μάλιστα με πολύ βαρύτερους όρους. Κι έτσι έχουμε και αυτό το χαράτσι του ΛΑΦΚΑ.
Έχουμε και σοβαρότερο θέμα: Μας πάγωσαν τις συντάξεις, τις κύριες, τις επικουρικές και το Μετοχικό Ταμείο. Και πρέπει να σας πω και κάτι άλλο: κινδυνεύουν τα επικουρικά μας Ταμεία, διότι οι αθρόα έξοδος των υπαλλήλων, θα επιβαρύνει περισσότερο οικονομικά τα Ταμεία».

Τελικά ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο; Η τρόϊκα;
Ασφαλώς.

Η τρόϊκα λέει δηλαδή, εξοντώστε τους συνταξιούχους;
Ακριβώς. Διότι, λέει, το προσδόκιμο ζωής είναι πολύ μεγάλο και δεν χρειάζεται να ζούμε πολλά χρόνια.

Και αυτό το ακολουθεί πειθήνια μια σοσιαλιστική κυβέρνηση;
Σωστά την χαρακτηρίζετε: Σοσια-ληστική κυβέρνηση. Η οποία εξωθεί σε εξόντωση τους συνταξιούχους. Να σας πω κάτι ακόμη: Επί ένα μήνα ήμασταν χωρίς φάρμακα, πολλά μέλη έρχονταν με κλάματα στα γραφεία της Ομοσπονδίας να μας πουν για την απελπισία στην οποία έχουν φθάσει. Ακούστε περίπτωση: Συνταξιούχος με σύνταξη 750 ευρώ χρειάζεται φάρμακα για τον καρκίνο που κάνει θεραπεία και στοιχίζουν 1800 ευρώ. Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος ή θα πρέπει να πεθάνει ή να πάρει δάνειο για να μπορέσει να αγοράσει τα φάρμακα; Και πώς θα εξοφλήσει το δάνειο; Είπε λοιπόν ο  ΟΠΑΔ ότι θα πληρώσει από την τσέπη του τα φάρμακα , αλλά οι ασφαλισμένοι να κάνουν μια αίτηση, να καταθέσουν τα δικαιολογητικά του για  να πάρουν πίσω τα χρήματα. Είδατε τις τεράστιες ουρές που είχε ο ΟΠΑΔ για να καταθέσουν τις αιτήσεις; Και ξέρετε πότε θα τα πάρουν τα λεφτά; Αν τα πάρουν; Μετά από 6 μήνες τουλάχιστον! 

Κύριε Βαβουγιέ, έχετε περάσει διά πυρός και σιδήρου από αυτή την ζωή. Αυτά που ζείτε τώρα, πώς τα χαρακτηρίζετε;
Είναι πρωτοφανή. Ούτε στην κατοχή ως νέος που ήμουν, δεν περάσαμε τέτοια πράγματα!

Δηλαδή ζούμε καταστάσεις χειρότερες από την κατοχή;
Ναι, χειρότερα από κατοχή. Αυτή είναι μαύρη κατοχή και δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει. Τουλάχιστον να ελπίζαμε ότι κάποια ώρα θα έρθει η απελευθέρωση, η Ανάσταση…

Ζητήσατε ως Ομοσπονδία ακρόαση από αρμόδιους Υπουργούς; Από την κα Κατσέλη, τον κο Κουτρουμάνη;
Μόνο με τον κο Κουτρουμάνη και μια τυπική συνάντηση με τον κο Σαχινίδη είχαμε.  Μας είπαν λοιπόν ότι αντιμετωπίζει η χώρα ένα πρόβλημα, αλλά…ακούστε κύριε Βραχιολίδη, το πρόβλημα είναι οι φοροφυγάδες. Όταν ο Πρωθυπουργός έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και ότι θα βρει τα 30 δις από τους φοροφυγάδες, πού είναι τι έκανε; Εκεί είναι το πρόβλημα! Αν λοιπόν εύρισκε τα χρήματα αυτά δεν θα βρισκόμασταν σήμερα σε αυτή την δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, ο ΟΠΑΔ συγχωνεύεται.
Τι να πώ κύριε Βραχιολίδη; Ότι από τον ΟΠΑΔ των τριών εκατομμυρίων ασφαλισμένων που δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα, θα μας βάλουν σε ένα υδροκέφαλο ασφαλιστικό φορέα των εννέα εκατομμυρίων; Πώς θα μπορεί να λειτουργήσει; Είναι αδύνατον! 





Ο ΞΥΔΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ



Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού έστειλε απάντηση, αναφορικά με τα έργα και  τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου. Την απάντηση όμως του Δημάρχου τη δανειζόμαστε από το ιστολόγιο myxolargos.gr μια και δεν στάλθηκε στη δική μας ιστοσελίδα. Μάλλον από λάθος.  Η απάντηση του Δημάρχου έχει ως ακολούθως:

Τις τελευταίες μέρες ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Δημότες» κ. Δημ. Νικολάου (τ. Δήμαρχος Χολαργού) με ανακοινώσεις του προς τον τοπικό Τύπο υποστηρίζει ότι :
α.   οι εργασίες του Δήμου για τη διαμόρφωση της Πλατείας Αγίου Γεωργίου Παπάγου γίνονται χωρίς της άδεια της Πολεοδομίας,
β.   οι εργασίες αυτές έχουν διακοπεί κατόπιν παρέμβασης του Εισαγγελέα, μέχρι την έκδοση των σχετικών αδειών και
γ.   κατά την επίσκεψη του στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου εξυβρίσθη από έναν απόστρατο Αξιωματικό και στην συνέχεια από το Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού.
Επίσης, ο κ. Νικολάου υπέβαλε μήνυση κατά του Δημάρχου και της Αντιδημάρχου κ. Αγγ. Κούτρα, υποστηρίζοντας ότι κατά τις επισκέψεις του στην Πλατεία εξυβρίσθηκε και απειλήθηκε από αυτούς.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αντικειμενική ενημέρωση των δημοτών, θέτουμε υπ’ όψη τα ακόλουθα :
α.   το έργο διαμόρφωσης της Πλατείας Αγίου Γεωργίου ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου 2010 και έχει σχεδόν αποπερατωθεί (απομένουν ελάχιστες εργασίες ήσσονος σημασίας). Επομένως εύλογα αναρωτιέται ο καθένας :
  • · Γιατί ο κ. Νικολάου, δεν ενδιαφέρθηκε επί επτά μήνες για τη νομιμότητα των εργασιών και ενδιαφέρθηκε μία εβδομάδα πριν από το Πάσχα ; Η απάντηση είναι μία : θέλει να μείνει το έργο ημιτελές, νομίζοντας ότι μ’ αυτό τον τρόπο θα εκτεθεί η δημοτική αρχή και πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος.
β.   Το έργο της Πλατείας Αγίου Γεωργίου γίνεται με νόμιμο τρόπο και ακολουθήθηκαν οι συνήθεις διαδικασίες που ακολουθούνται για τις διαμορφώσεις των Πλατειών. Γι’ αυτό, άλλωστε, ουδεμία έγγραφη παρέμβαση των αρμοδίων αρχών υπάρχει και ουδεμία γραπτή παρέμβαση εισαγγελέως έχει γίνει .
γ.   Ο κ. Νικολάου υποστηρίζει ότι υπάρχει προφορική Εισαγγελική παρέμβαση / εντολή προς το Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου, διακοπής των εργασιών. Αυτός ο ισχυρισμός δεν ευσταθεί γιατί διακοπή εργασιών δεν γίνεται με προφορικές εντολές αλλά μόνο, με έγγραφες. Αυτό το επιβεβαίωσε και η Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών κατά την επίσκεψη του Δημάρχου στο γραφείο της το μεσημέρι της 14ης τρ. μηνός, παρουσία της Αντιδημάρχου κ. Αγγ. Κούτρα, του νομικού συμβούλου του Δήμου κ. Κ. Σκολίδη και του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Θ. Βιλαρά. Επομένως, εύλογο είναι το ερώτημα : τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας ή κάποιος άλλος Εισαγγελέας ; μήπως τηλεφώνησε κάποιος τρίτος που παρίστανε τον Εισαγγελέα ;
δ.   Οι ισχυρισμοί του κ. Νικολάου (και όσα αναγράφει στη μήνυση του) ότι εξυβρίσθη και απειλήθηκε από το Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο κ. Κούτρα ουδόλως ευσταθούν. Ο κ. Νικολάου ούτε εξυβρίσθη ούτε απειλήθηκε, παρά την προκλητική συμπεριφορά του. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί (και θα επιβεβαιωθεί, αν απαιτηθεί) από όλους τους παρισταμένους δημότες και περαστικούς, σε αντίθεση με αυτά που υποστηρίζει ο κ. Νικολάου τα οποία επιβεβαιώνει μόνο ο προσωπικός οδηγός του κ. Σπ. Ματζιαβάς.
Καλούμε τον κ. Νικολάου να αναθεωρήσει την όλη στάση του γι’ αυτό το θέμα. Δεν είναι σωστό, με τις ενέργειες του, να προκαλεί τους πιστούς κατοίκους και ενορίτες και ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει η Μεγάλη Εβδομάδα. Τον καλούμε επίσης να συνεργαστεί με τη δημοτική αρχή γιατί αυτό επιτάσσει το συμφέρον της πόλης μας και το πνεύμα των ημερών, που καλεί όλους μας να βαδίσουμε ενωμένοι και να γιορτάσουμε μαζί την Ανάσταση του Θεανθρώπου.
Ο Δήμαρχος
Παπάγου – Χολαργού
Βασίλης Ξύδης

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΠΑΖΑΡΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Έχει κακοφορμίσει πια το καρκίνωμα των λαθρομεταναστών-μικροπωλητών στο Χολαργό και κάνει διαρκώς μεταστάσεις. Έχουν επιβληθεί και δίνουν το τελειωτικό χτύπημα στους ανήμπορους να αντιδράσουν καταστηματάρχες.
Δείτε τι γίνεται έξω από τη στάση ΜΕΤΡΟ Χολαργού, έξω από την 4η και 5η στάση στην οδό Φανερωμένης.Αυτή η εικόνα δεν σταματά καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας.
Η εφορία Χολαργού, υπακούοντας στα κελεύσματα του Παπακων/νου ετοιμάζεται να εξαπολύσει μπαράζ φοροεισπρακτικό προς τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ειδικά με τα αναμενόμενα νέα βάρβαρα μέτρα αυτό που θα γίνει είναι να κλείσουν σχεδόν τα περισσότερα από τα καταστήματα, με τους λαθρομετανάστες να τρίβουν τα χέρια τους μια και δεν τους ενοχλεί κανείς!
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ αυτό που συμβαίνει και κανείς δεν κάνει τίποτε!

Ο Αντώνης Πολύδωρας όταν ήταν Αντιδήμαρχος  είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι εφόσον θα παρέμενε στην θέση του θα κατάπνιγε το πρόβλημα των παράνομων μικροπωλητών έξω από την στάση ΜΕΤΡΟ Χολαργού, που τότε ήταν υπό κατασκευή. Σήμερα, μέρα με την μέρα οι λαθρομετανάστες αυξάνουν και πληθύνονται. Δείτε φωτογραφίες και βγάλτε συμπέρασμα. Από Μπαγκλαντές, Ινδίες και
Πακιστάν.
Γίναμε μια ασήμαντη και ανίκανη να αντιδράσει μειονότητα μέσα στα σπίτια μας!
ΑΙΣΧΟΣ!


ΔΥΟ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!


Μέσα σε διάστημα μιας ημέρας, σημειώθηκαν δυο διαρρήξεις δύο οπτικών καταστημάτων στον Χολαργό. Πρόκειται για το κατάστημα του Μιχάλη Αναστασιάση “Optical Store που βρίσκεται στην Λ. Μεσογείων 256 στο Εμπορικό Κέντρο ΕΡΜΗΣ όπου μέχρι πριν από δύο χρόνια στεγαζόταν και το πολυκατάστημα παιχνιδιών Jumbo.
Το δεύτερο κατάστημα οπτικών το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το πρώτο (Λ.Μεσογείων 254) ανήκει στους συνεταίρους Φίλιππο Μητρομάρα και Άγγελο Αναγνωστόπουλο (φωτό).
Η διάρρηξη στο κατάστημα του Αναστασιάδη έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 13 Απριλίου, ενώ τις μεταμεσονύκτιες ώρες της 14ης Απριλίου, διαρρήχθηκε το κατάστημα των Μητρομάρα-Αναγνωστόπουλου!!!
Εντύπωση προκαλούν και οι δύο διαρρήξεις:
Σε ό,τι αφορά την πρώτη, το κατάστημα του Αναστασιάδη, φυλάσσεται συνεχώς από security λόγω του ότι είναι εμπορικό κέντρο, ενώ βρίσκεται στην πρόσοψη του κέντρου. Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος σημειωτέον διατηρεί πολλά καταστήματα ανά την Ελλάδα, η διάρρηξη έγινε (τις μεταμεσονύκτιες ώρες) στην αλλαγή της βάρδιας του ενός φύλακα με τον άλλον, κατά την οποία μεσολαβεί ένα κενό διάστημα, μισής έως μιας ώρας!!!
Οι διαρρήκτες προφανώς γνώριζαν καλά την ώρα που θα χτυπούσαν, γνώριζαν ακριβώς το σημείο απ’ όπου θα παραβίαζαν το μαγαζί, από το οποίο αφαίρεσαν όλα τα γυαλιά ηλίου βιτρίνας, καθώς και την ταμειακή μηχανή!
To ίδιο συνέβη και στη διάρρηξη του οπτικού καταστήματος Μητρομάρα-Αναγνωστόπουλου, το οποίο βρίσκεται σε σημείο που δεν φυλάσσεται από φύλακα τις δε μεταμεσονύκτιες ώρες η περιοχή ερημώνει αφού δίπλα του δεν υπάρχει κανείς φωτισμός!

2,03 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!


Η ΠΙΟ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,  ΩΣΤΕ ΝΑ…ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Ολοένα και  αποκαλύπτονται οι πτυχές του δόλιου σχεδίου σε βάρος της χώρας μας, με το άθλιο-προδοτικό Μνημόνιο το οποίο υπέγραψε ο Παπανδρέου με την Μέρκελ και το ΔΝΤ! Η δημόσια περιουσία της χώρας μας υποθηκεύτηκε και μέσα σε 12 μήνες ο λαός της εξαθλιώθηκε, όχι για να ξεχρεώσουμε το δημόσιο χρέος της Ελλάδος το οποίο ήταν 300 δις ευρώ (κα σήμερα άγγιξε τα 350 δις ευρώ), αλλά για να …ξεχρεώσουμε το δυσθεώρητο χρέος της Γερμανίας!!!

Στο 2,03 τρις ευρώ βρίσκεται ήδη το δημόσιο χρέος της Γερμανίας, το οποίο τετραπλασιάστηκε την τελευταία 20ετία, καθιστώντας την ουσιαστικά ως την πιο χρεωμένη χώρα της Ευρώπης!!!
Επτά φορές είναι μεγαλύτερο το δημόσιο χρέος της Γερμανίας από το αντίστοιχο ελληνικό!!! Και όμως, αντί η Γερμανία να πεταχτεί με τις κλωτσιές από το ευρώ, αντί τα περίφημα spreads  ή οι «οίκοι αξιολόγησης» να θίξουν την προβληματική αυτή για την Ευρώπη χώρα, σε ένα περίφημο συντονισμό εξυπηρέτησης των συμφερόντων της, χτύπησαν την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, των οποίων τα χρέη είναι μια παρανυχίδα μέσα στον ωκεανό χρεών της Γερμανίας!

Το άθλιο-προδοτικό Μνημόνιο με τον αντισυνταγματικό τρόπο με τον οποίο ψηφίστηκε, υποθηκεύει την Ελλάδα και την δημόσια περιουσία της, προκειμένου το μεγαλύτερο μέρος αυτής να περάσει στη Γερμανία.
Η αρπαγή του Αιγαίου και του φυσικού του πλούτου, είναι ο μεγάλος στόχος της Γερμανίας. Η επίσκεψη της Μέρκελ στην Κύπρο, έγινε μόνο για το Αιγαίο και την εκμετάλλευσή του. Η ύαινα της Γερμανίας, ορέγεται και επιδιώκει να «φάει» σύντομα το Αιγαίο για να κάνει εξωρρύξεις πετρελαίου-φυσικού αερίου, μια και ήδη είναι ανεξέλεγκτο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ραγδαία άνοδο των τιμών του πετρελαίου Bremt.
Οι Γερμανοί, ουσιαστικά οι πιο ανυκοκύρευτοι της Ευρώπης, το πρωτότυπο μίγμα φασιστικού και κομμουνιστικού καθεστώτος,  μας χαρακτηρίζουν εμάς ...τεμπέληδες και ότι είμαστε μέσα στην διαφθορά, έβγαλαν και σε περιοδικό τους (FOCUS), την Αφροδίτη της Μήλοιυ σε αισχρή-χλευαστική εικονογράφιση, έρχονται τώρα -δήθεν- για να μας...νοικυρέψουν! Όταν οι ίδιοι είναι οι μεγαλύτεροι διαφθορείς σε όλο τον κόσμο!

Ο Παπανδρέου, ο άθλιος αυτός «ηγέτης»-μαριονέτα, ετοιμάζεται να εξαγγείλει τα νέα βάρβαρα μέτρα που θα ρίξουν πιο βαριά την ταφόπλακα στην Ελλάδα και τα νοικοκυριά. Τα νέα μέτρα πολλών δις θα πάνε φυτευτά προς την Γερμανία και το ΔΝΤ, όχι βεβαίως για να ξεχρεώσουμε εμείς το δικό μας χρέος το οποίο, μέσω της ελεγχόμενης πτώχευσης θα αυξάνεται συνεχώς, αλλά για να ξεχρεώσουν οι Γερμανοί το δυσβάσταχτο χρέος τους! 
Αλλά ακόμη και τα λεφτά που τους δίνουμε για να αγοράζουμε τα Leopard ή τα υποβρύχια που γέρνουν, δεν καταφέρνουν να τους ξεχρεώσουν

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟY, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Φαίνεται πως η κόντρα Ξύδη-Νικολάου εξελίσσεται σε καθημερινό σήριαλ τύπου Κερατέας!
Με ύβρεις, με περιπολικά της αστυνομίας και με προσαγωγές στην Αστυνομία. Αυτά τα απείρου κάλλους σημειώθηκαν σήμερα με αφορμή τα έργα στον Άη-Γιώργη Παπάγου.
Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού κ. Νικολάου κάλεσε και την Άμεση Δράση να συλλάβει την Αντιδήμαρχο κ. Κούτρα η οποία οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στο Αστυνομικό τμήμα Παπάγου. Αφέθηκε ελεύθερη διότι αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, ενώ ο κ. Νικολάου έχει υποβάλει μήνυση και μστην ίδια και στον Δήμαρχο κ. Ξύδη, τον οποίο ο κ. Νικολάου κατηγορεί ότι τον εξύβρισε.
Το θέμα κάλυψε το myxolargos.gr το οποίο και ανήρτησε και σχετικό βίντεο.
Η χώρα πάει κατα΄διαόλου και το ίδιο ισχύει και με τις τοπικές κοινωνίες. Παντού εντάσεις: Κερατέα, Κέντρο Αθήνας (αρχαία αγορά), Καισαριανή. Μπαρούτιμυρίζει όλη η Ελλάδα και υπάρχει κίνδυνος εμφυλίου! Εκεί μας οδηγεί ο Παπανδρέου, το μνημόνιο  και η τρόϊκα!
http://myxolargos.gr/nea-epi-topou/eidiseis/2008-xamos-sto-at-papagoy-apo-minysi-poy-katethese-o-nikola

ΚΑΤΑΧΩΣΑΝ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΩΝ! ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς και συλλήψεις έγιναν πάνω από τον βωμό των αρχαίων θεών του Ολύμπου στην αρχαία αγορά (οδός ΑΣνδριανού), τον οποίο τελικά κατάψωσαν οι…αρμόδιοι.
Αυτή την στιγμή, όπως μας ενημερώνουν 10 από τους συλληφθέντες βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, μετά από αυτόφωρη διαδικασία!
Ο τσαμπουκάς και οι αυθαιρεσίες των ..αρμοδίων συνεχίζονται!
Μέσα σε τέτοιο καθεστώς πορευόμαστε!
Τι μπορεί να κάνει αυτό το κράτος;
Ζούμε καταστάσεις απαράδεκτες οι οποίες ανήκουν σε αλήστου μνήμης εποχές!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!



Επιβεβαιώνεται 100% το δημοσίευμα της εφημερίδας μας για τη μεγάλη οικονομική κρίση που ήδη μαστίζει και την Γερμανία, ειδικά μετά το ξέσπασμα του εμφυλίου στην Λιβύη και τη συμμετοχή της Γαλλίας και του ΝΑΤΟ στους βομβαρδισμούς της.
Κρίση, που βαθαίνει συνεχώς, μια και το πετρέλαιο που αναγκάζεται να προμηθεύεται τώρα η Γερμανία, προέρχεται κυρίως από τη Βόρεια Θάλασσα, το λεγόμενο Brent, το οποίο έχει –εντέχνως- εκτιναχθεί στα ύψη.
Ήδη η Γερμανία, βλέποντας το αδιέξοδο, ανακοίνωσε ότι στρέφει την ενεργειακή της πολιτική προς την εκμετάλλευση λιγνίτη και λιθάνθρακα, έως ότου προωθήσει την στρατηγική της στην αιολική ενέργεια, φωτοβολταϊκά κ.λ.π.
Ως γνωστόν, λιγνίτης και λιθάνθρακας επιβαρύνουν δραματικά το περιβάλλον και επιβάλλονται πρόστιμα από την Ε.Ε. (η Ελλάδα ήδη πληρώνει) και θα προσομοιάσει με τις ΗΠΑ που έχουν γεμίσει τον πλανήτη με διοξείδιο και λοιπούς ρύπους. . Η Γερμανία δηλαδή προτιμά τα πρόστιμα της Ε.Ε. τα οποία προφανώς θα της στοιχίσουν φθηνότερα από το πετρέλαιο Brent το οποίο χρυσοπληρώνει.  
Ήδη ο πληθωρισμός στην Γερμανία, όπως μεταδίδουν τα Μ.Μ.Ε., έχει εκτιναχθεί αιφνιδίως στο 3,3% !!!
Αυτή λοιπόν τη κρίση, ενώ θα έπρεπε ο κ. Παπανδρέου να την εκμεταλλευτεί προς όφελος της χώρας, ζητώντας διαγραφή μέρους του χρέους απειλώντας ταυτόχρονα ότι αν δεν γίνει η διαγραφή χρέους, η χώρα δεν θα μπορέσει να πληρώσει ούτε καν τους πολίτες της και θα κάνει παύση πληρωμών, ο σύγχρονος εφιάλτης Τζέφρυ, δεν βγάζει άχνα!!!
Αντιθέτως, η Γερμανία βλέποντας την οικονομική κρίση να πνίγει και την ίδια, θα εφαρμόσει την παροιμία «ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται»! Δηλαδή θα πιαστεί από τις χώρες που έχει δανείσει, όπως την Ελλάδα, απαιτώντας περισσότερα.
Μην αμφιβάλλει λοιπόν κανείς ότι τα νέα σκληρά μέτρα που θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός με δραστικές περικοπές στο δημόσιο, τους μισθούς, τις συντάξεις και νέα φορολογία, θα πάνε υπέρ… Γερμανίας και Μέρκελ! 

ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ

Απλοποίηση ελληνικής γλώσσας !!!
Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο κύπριος ευρωβουλευτής Μάριος  Ματσάκης (δεξιά φωτό με την τούρκικη σημαία), με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου. Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές. 
Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν, εμπεριστατωμένα να ενδιατρίψουν επί του θέματος και να δώσουν μια επιστημονικά έγκυρη πρόταση για τον εκμοντερνισμό/ απλοποίηση της Ελληνικής γραφής. (!!!)
Στην επιστολή του ο Κύπριος ευρωβουλευτής παραθέτει ως τροφή για σκέψη' τα εξής:

1..      Να καταργηθούν τα γράμματα 'η' και 'υ' και να αντικατασταθούν από το γράμμα 'ι'.
2..      Να καταργηθεί το γράμμα 'ω' και να αντικατασταθεί από το γράμμα 'ο'.
3..      Να καταργηθούν οι εξής συνδυασμοί γραμμάτων και να αντικατασταθούν ως εξής: 'αι'---> 'ε', 'ει'--->'ι', 'οι--->ι', 'υι'--->ι', 'αυ'--->'αβ', 'ευ'--->'εβ'
4..      Να καταργηθεί η χρήση του 'γγ' και να αντικατασταθεί από το 'γκ'.
5..      Να καταργηθεί το τελικό γράμμα 'ς' και να αντικατασταθεί από το γράμμα 'σ'.
Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω αλλαγών, αναφέρει ευρωβουλευτής, το Ελληνικό αλφάβητο θα έχει μόνο 21γράμματα(α, β, γ, δ, ε, ζ, θ, ι, κ, λ, μ, ν ,ξ , ο ,π, ρ, σ, τ, φ, χ, ψ) και ένα μόνο δίψηφο (το 'ου').. (Ρε...ουστ από δώ!)
Ο κ. Ματσάκης υποστηρίζει ότι η απλοποίηση της Ελληνικής γραφής καθίσταται αναγκαία μέσα στα πλαίσια μιας τάσης ενωτικής πορείας των γλωσσών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, μια τέτοια αλλαγή θα καταστήσει την Ελληνική γραφή πιο απλή και πολύ πιο εύχρηστη. Ιδιαίτερα όσον αφορά την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχέση με μεγάλο αριθμό ατόμων που έχουν διάφορες  μορφές δυσλεξίας'.

Υ.Γ.   ΟΠΩΣ  ΕΙΠΕ  ΚΑΙ  Ο  ΧΕΝΡΙ   ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ:
"Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε
1.      τη γλώσσα, 2.      τη θρησκεία, 3.      τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ"
...............................
                         
Θα ήθελα να προσθέσω και τα εξής:  
Ας τολμήσει κάποιος ξένος να προτείνει σε Γάλλο να εξαλείψει τους τρεις τόνους, ή να γράψει το beaucoup  - bocou, ή  το couteau - couto.    
Aς τολμήσει να προτείνει σε ένα Άγγλο να γράψει αντί thought -thot, αντί wrought - rot,
ή
σε ένα Γερμανό να γράψει αντί Gemutsbeschaffenheit -Gemutsbesafenheit , ή αντί Erbschleicher - Erbsleiher ...και θα δούμε τι θα γίνει!! 

Ας δούμε όμως ποιος είναι αυτός ο κ. ΜΑΤΣΑΚΗΣ!
Ο Μάριος Ματσάκης που είναι και υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατέθεσε συγκεκριμένα δύο επιλογές επεξηγώντας, παράλληλα, το συλλογισμό του.
Στην πρώτη περίπτωση θεωρεί ως την καλύτερη λύση για τις δύο κοινότητες, την επιστροφή στο Σύνταγμα του 1960, συμφωνημένο από τις δύο κοινότητες με την καθοδήγηση, επίβλεψη και συμβολή των Ηνωμένων Εθνών και της Ε.Ε.
Ως δεύτερη επιλογή ο κ. Ματσάκης θεωρεί «τη λύση δύο κρατών ενωμένων στην Ευρώπη». Σύμφωνα με το έγγραφό του, στο πλαίσιο αυτής της επιλογής πρέπει να γίνει «αναγνώριση της ΤΔΒΚ», αναγνώριση της Νέας Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία και άρση όλων των εμπάργκο και μέτρων εναντίον της, η ΤΔΒΚ να ελέγχει εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας αναλόγως του τουρκοκυπριακού πληθυσμού. Να επιστραφούν η Αμμόχωστος και η Μόρφου στη Νέα Κυπριακή Δημοκρατία, «να ενταχθεί η ΤΔΒΚ στην Ε.Ε.», «να μη γίνεται κανένας συνοριακός έλεγχος μεταξύ της Νέας Κυπριακής Δημοκρατίας και της ΤΔΒΚ» και να γίνει διπλή ένταξή τους στη Συνθήκη του Σένκεν.
Με άλλα λόγια στις προσεχείς εκλογές κατεβαίνει ένας υποψήφιος με υπερπατριωτικές κορώνες, ο οποίος όμως ζητά με απλά λόγια την διχοτόμηση του νησιού και την αναγνώριση Τουρκικού κράτους! Μία πρόταση εντελώς προδοτική και άνευ όρων συμβιβαστική, την οποία μάλιστα κατέθεσε και ως Κύπριος στην Ε.Ε.!!! Εύλογα λοιπόν μπορεί κανείς να αναρωτηθεί, ποιος μπορεί να είναι ο ρόλος της "υπερπατριωτικής" εντυπωσιακής υποψηφιότητας του Μάριου Ματσάκη στις εκλογές;
Η μη αποδεκτή επιλογή για τον κ. Ματσάκη είναι η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, όπως για παράδειγμα το σχέδιο Ανάν ή κάτι σαν το σχέδιο Ανάν.

http://gr.altermedia.info/?p=1094

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΞΥΔΗ ΣΤΟΝ ΑΗ-ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑΓΟΥ


 ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ! 
ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ!
Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ Δημάρχου Ξύδη και Νικολάου έλαβε χώρα
σήμερα το πρωί στον περίβολο της εκκλησίας του
Αγίου Γεωργίου Παπάγου όπου πραγματοποιείτο πλακόστρωση. 
Ο Δήμαρχος Νικολάου, όπως λέγει ο κ. Ξύδης κάλεσε την αστυνομία
προκειμένου να σταματήσουν οι εργασίες ενώ ο κ. Νικολάου
ισχυρίζεται ότι τα έργα έχουν σταματήσει μετά
από εισαγγελική παρέμβαση και μηνύσεις που έχουν υποβληθεί. 
Μεταξύ των δύο ανδρών έγινε φραστικό επεισόδιο, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση που έστειλε στην εφημερίδα μας η παράταξη του κ. Νικολάου, μεταξύ των άλλων υποστηρίζει:

"Στην συνέχεια ενώ ο κύριος Νικολάου βρισκόταν στον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου συνομιλώντας με τον εφημέριο εξερχόμενος στον χώρο της πλατείας του Αγ. Γεωργίου  είχε προσέλθει ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κύριος Ξύδης , ο Αντιδήμαρχος κύριος Τούτουζας και ο σύμβουλος κύριος Κουρέτας.
   Στην εμφάνιση του κυρίου Νικολάου, ο κύριος Ξύδης επιτέθηκε φραστικώς  κραυγάζοντας ‘Ντροπή σου προδότη να σηκωθείς να φύγεις και να μην ξαναπατήσεις στου Παπάγου’. Ο κύριος Νικολάου διατηρώντας την ψυχραιμία του απάντησε πως δεν είναι ιδιοκτησία του 
και  δεν έχει το δικαίωμα να διώξει κανέναν πολίτη πόσο μάλλον τον
τ. Δήμαρχο Χολαργού και  Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου .
   Ο κύριος Νικολάου αποχώρησε και αναμένεται να υποβληθεί μήνυση 
στον κύριο Ξύδη και καταγγελία στο Νομικό Συμβούλιο και στον 
τοπικό τύπο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του σε έναν τέως συνάδελφο. 
Όπως είναι γνωστό ο Εισαγγελέας έχει σταματήσει τα έργα στην πλατεία Αγ. Γεωργίου,
έχουν υποβληθεί μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος του Δημάρχου κυρίου Ξύδη  όπως
επίσης και για την Αγία Σκέπη που και εκεί η πολεοδομία ζήτησε από το Δασαρχείο 
να χορηγήσει σχετική άδεια".

Επίσης, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού αναφέρεται σε επεισόδιο που έλαβε χώρα σε βάρος
του από αξιωματικό ε.α. ο οποίος τον εξύβρισε και ενώ ο κ. Νικολάου ετοιμαζόταν να
τον οδηγήσει στην Αστυνομία για να του υηποβάλει μήνυση, το επεισόδιο σταμάτησε μετά
από αλλεπάλληλες φορές που του ζήτησε συγγνώμη ο δημότης Παπάγου. 
Πάντως είναι γεγονός ότι οι σχέσεις μεταξύ Νικολάου-Ξύδη κρέμονται κυριολεκτικά
από μια κλωστή. 
Οι απειλές για μηνύσεις και οι αντεγκλήσεις πάνε σύννεφο!

..ΑΘΩΟΣ Ο ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ...


Tα ελληνικά δικαστήρια δεν μπορούν να δικάσουν το Βρετανικό Μουσείο!
…λόγω παραγραφής των αδικημάτων κλεψιάς του Λόρδου Έλγιν!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η συγγραφέας
ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΑ
που τόλμησε.. να μηνύσει
το Βρετανικό Μουσείο.
ΤΖΙΦΟΣ όμως!


Αυτό κι αν είναι είδηση. Τα ελληνικά δικαστήρια απέρριψαν μήνυση κατά του βρετανικού μουσείου… ,για την άμεση επιστροφή των Μαρμάρων της Ακροπόλεως, …λόγω αναρμοδιότητας …και παραγραφής των αδικημάτων!!!

Ως γνωστόν η αισθαντική συγγραφέας αλλά και ιέρεια της θρησκείας των Αρχαιοελλήνων κ. Ντορέτα Πέπα υπέβαλε μήνυση κατά του Βρετανικού Μουσείου για την άμεση επιστροφή των Ελγινείων μαρμάρων, ως έχουσα έννομο συμφέρον (διότι τα μάρμαρα αποτελούν ιερά της αρχαίας των Ελλήνων θρησκείας).
Τα ελληνικά δικαστήρια εξέτασαν ενδελεχώς την υπόθεση και με βούλευμα απεφάνθησαν … αναρμοδιότητα να εκδικάσουν την υπόθεση με το αιτιολογικό ότι τα αδικήματα του Έλγιν …έχουν παραγραφεί! Συνέστησαν δε στην  συγγραφέα, που είναι και η μόνη, ως γνωστόν, που τόλμησε να εγκαλέσει το κλεπταποδόχο βρετανικό μουσείο , να απευθυνθεί στα διεθνή δικαστήρια…ως αρμοδιότερα!  

Η απόφαση κοινοποιήθηκε στην συγγραφέα προ εικοσαημέρου κι από τις πληροφορίες μας, η κ. Πέπα δεν φαίνεται να απευθύνεται στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, λόγω του μεγάλου κόστους  που συνεπάγονται τέτοιες προσφυγές...
Θα μπορούσε εν τούτοις τέτοιες ενέργειες να τις κάνει η ελληνική κυβέρνηση, η οποία όμως καθεύδει χρονίως, περιοριζόμενη να δουλεύει τον ελληνικό λαό, με θεατρινισμούς και παραστάσεις χαβαλέ ενδιαφέροντος....όπως είναι η αποστολή ανωδύνων επιστολών  ή οι αστείες κινητοποιήσεις του πόπολο που ουδένα συγκινούν! 

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η ιδία κ. Ντορέτα Πέπα, έχει μηνύσει και το Γερμανικό περιοδικό FOCUS για προσβολή ιερών συμβόλων της αρχαίας θρησκείας. Ως γνωστόν η Αφροδίτη, που γελοιοποίησε το FOCUS ήταν... θεά.
Η μήνυση αυτή βρίσκεται στο στάδιο της ανακρίσεως απ΄όπου παρελαύνουν δεκάδες προσωπικότητες ως μάρτυρες κατά του γερμανικού περιοδικού… Αναμένουμε τα αποτελέσματα.
Αναρτήθηκε από τον "Παρατηρητή Αγίου Παντελεήμονα"
http://paratiritispanteleimon.blogspot.com/2011/04/blog-post_12.html

Απίστευτο αλλά απόλυτα ελληνικό: ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 110 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!


ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο…ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ!
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ!


Η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε: Στη Δίκη του Αιώνα  με τους 110 κατηγορούμενους αιρετούς  της τοπικής Αυτοδιοίκησης, αθωώθηκαν άπαντες,  λόγω ελλείψεως δόλου!
Αυτή ακριβώς ήταν η απόφαση του Α’ Τριμελούς Εφετείου Αθηνών μετά από  δύο (2) μόνον συνεδριάσεις,  παρά το μοναδικό όγκο κατηγορουμένων- δικηγόρων  και δικογραφίας!
Με συνοπτικές λοιπόν διαδικασίες,  παραδόθηκαν άσπιλοι και αμόλυντοι  όλοι οι συμμετασχόντες δήμαρχοι-αντιδήμαρχοι δεκατριών δήμων της Δ. Αττικής που συνέπραξαν στην εγκατάσταση του επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε διαμέρισμα 300 τ.μ.  του δήμου Περιστερίου,  έναντι του ποσού των 600.000 €  !
Παρά το ότι και ο Εισαγγελέας και οι δικαστές αποδέχθηκαν το γεγονός ότι σημειώθηκε σωρεία παραβάσεων, με κατατμήσεις, ψευδείς βεβαιώσεις  κ.λ.π. εντούτοις αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι επειδή δεν αποδείχθηκε δόλος στις ενέργειές τους! Δεν προέκυψε δηλαδή από την ακροαματική διαδικασία ότι θέλησαν να οικειοποιηθούν για ίδιον ώφελος τα 600.000 € τα οποία εκταμίευσαν από τον προϋπολογισμό των δήμων τους!

Τι και αν ο –τότε- δήμαρχος Ιλίου πλαστογράφησε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, πλαστογραφία η οποία αποδείχθηκε με έγγραφα και ντοκουμέντα, προκειμένου να περάσει από το… παράθυρο το ποσό των 53000 €  για χάρη της εγκατάστασης του επιτρόπου; Τι και αν από συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου καταδείχθηκε έμμεσος εκβιασμός ή αφόρητες πιέσεις για συναλλαγή μεταξύ επιτρόπου και δήμου Ιλίου του στυλ «δεν μου εσύ λεφτά δεν σου κάνω κι εγώ αυτά»; Τι αι αν έγιναν παράνομες κατατμήσεις ώστε να δοθούν οι εργασίες προς συγκεκριμένο εργολάβο;  Τι και αν τα περισσότερα από τα 600.000 € πήγαν φυτευτά προς την Αναπτυξιακή Επιχείρηση του Δήμου Περιστερίου, η οποία δεν τα εδικαιούτο διότι δεν είναι κατασκευαστική εταιρεία ; Τι και αν η μάρτυρας κ. Ευθυμία Γκίνη, πρώην επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου η οποία διενήργησε τον κατασταλτικό έλεγχο, βεβαίωσε στο Δικαστήριο ότι δεν βρήκε σχεδόν τίποτε νόμιμο στην εκταμίευση των 600.000€ και ότι στην Αναπτυξιακή Επιχείρηση του δήμου Περιστερίου έγινε σωρεία παραβάσεων;

Άπαντες αθωώθηκαν, διότι αν και μπορεί να υπήρξε παράβαση καθήκοντος αν και πλαστογραφήθηκαν αποφάσεις του δήμου Ιλίου, αν και κακώς  εκταμιεύθηκαν από τους δήμους 600.000 €,  όλοι παραδόθηκαν άσπιλοι στην κοινωνία, διότι δεν προέκυψε δόλος από μέρους τους!!!
Προφανώς αυτή η απόφαση του δικαστηρίου μπορεί να αποτελέσει δεδικασμένο και για όλους τους δημάρχους ή δημοσίους υπαλλήλους  που έχουν καταδικασθεί για παράβαση καθήκοντος. Εάν και εφόσον έχουν υποπέσει στο αδίκημα αυτό, μπορούν να αθωωθούν αν δεν έχει προκύψει δόλος  κατά την διάπραξη της παράβασης καθήκοντος!

Εμείς τι να πούμε! Βγάζουμε το καπέλο μας στην απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης η οποία μέσα σε όλα δείχνει ότι αυτή η χώρα είναι  αγγελικά πλασμένη!
Ευτυχώς τουλάχιστον που ο μάρτυρας Μάκης Βραχιολίδης  (εξαιτίας της πολύμηνης δημοσιογραφικής έρευνας του οποίου έφτασε η υπόθεση στα δικαστήρια), δεν απέδωσε δόλο  στους κατηγορούμενους σε σχετικές ερωτήσεις που του έγιναν κατά την ακροαματική διαδικασία. Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε διαφορετική περίπτωση;
Σε ότι αφορά στους δημοτικούς συμβούλους, για τους οποίους δεν υποπτευόταν καν  ότι θα οδηγούντο ενώπιον της Δικαιοσύνης, τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν είχαν κανένα δόλο, ενώ αναφορικά με τους κατηγορούμενους δημάρχους, είπε: «Δεν μπορώ να πω εγώ ότι υπήρξε δόλος από μέρους τους. Δεν βγάζω τέτοιο συμπέρασμα, δεν είναι δικός μου ο ρόλος αυτός,  αλλά της Δικαιοσύνης. Πάντως παράνομες ενέργειες έγιναν από μέρους των δημάρχων και δη από τον κ. Παχατουρίδη, δήμαρχο Περιστερίου, ιθύνοντα νου της υπόθεσης, ο οποίος προφανώς θέλησε να ενισχύσει οικονομικά την Αναπτυξιακή Επιχείρηση του δήμου του».
Αυτά και εις άλλα με υγείαν! 

Υ.Γ. Ο κ.Ψωμιάδης, που προχθές καταδικάστηκε για παράβαση καθήκοντος με αποτέλεσμα να παυθεί από τα καθήκοντά του, ας κοιτάξει μήπως η συγκεκριμένη απόφαση του δικαστηρίου του φανεί χρήσιμη στην έφεση που άσκησε. 

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ...ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ!!!


Κάποτε είχαμε το περίφημο Γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι το οποίο το βάφτισε ελληνικό ο περιβόητος Νίκος Αθανασόπουλος. Μια υπόθεση η οποία είχε φτάσει στα δικαστήρια και για την οποία είχε τιμωρηθεί. Αργότερα είχαμε τα αρνιά και τα κατσίκια από την Βουλγαρία, τα οποία τα βαφτίζανε ελληνικά.
Σήμερα όμως έχουμε πατάτες, καρότα και κρεμμύδια ελληνικά, τα οποία τα βαφτίζουν ξένα!!!
Απίστευτο αλλά απόλυτα ελληνικό, το οποίο βεβαίως γίνεται για λόγους αθέμιτου κέρδους!
Το φαινόμενο παίρνει διατάσεις και το Υπουργείο Γεωργίας πρέπει να διατάξει ελέγχους. Εκτός και αν ο αρμόδιος Υπουργός κ. Χρυσοχοϊδης έχει ...επικηρύξει τους... λαγούς τους οποίους να θεωρεί υπεύθυνους για την εξαφάνιση των ελληνικών καρότων!!!
Τα ελληνικά καρότα είναι πλέον δυσεύρετα ή ανύπραρκτα από τα Super Markets. Έχουν αντικατασταθεί από καρότα Βελγίου, προς 0,90-0,95 (λεπτά) το κιλό!!!
Το ίδιο συμβαίνει και με τα κρεμμύδια Έγιναν κρεμμύδια Ινδίας προς ...,89 λεπτά! Ενώ
οι ελληνικές πατάτες έχουν αντικατασταθεί από τις πατάτες Αιγύπτου προς 0,95 λεπτά!!!
Θα αναρωτηθεί κανείς: Τέτοιο χάλι; Ούτε καρότα ούτε πατάτες παράγουμε; Προϊόντα από τα οποία βρίθει η Ελλάς; 
Το κόλπο είναι ...ευφυές! Αγοράζεται μια μικρή-ελάχιστη ποσότητα από κρεμμύδια Ινδίας, τα οποία τα ρίχνουν μέσα στους τόνους ελληνικών κρεμμυδιών και με αυτό τον τρόπο βαφτίζονται όλα τα κρεμμύδια Ινδικά!!! 
Κάπως έτσι δεν ανακάλυψε και ο Κολόμβος τις...Ινδίες;Την ξηρά που πάτησε την θεώρησε ότι ήταν οι Ινδίες και τους κατοίκους της τούς ονόμασε Ινδιάνους!
Κατά τον ίδιο τρόπο οι ευφυείς Έλληνες, αγοράζουν μια οκά καρότα Βελγίου και άλλες τόσες πατάτες Αιγύπτου, τα ανακατεύουν με τόνους αντίστοιχων ελληνικών προϊόντων και αυτομάτως έγινε το θαύμα: Τα ελληνικά καρότα βαφτίστηκαν Βελγικά, ενώ οι ελληνικές πατάτες Αχαϊας μεταμορφώθηκαν σε Αιγυπτικακές!!!
Έτσι όπως ο παπάς της ενορίας παίρνει το νερό με το λάστιχο από την βρύση και ρίχνοτάς το μέσα στο αγιασμένο νερό, γίνεται όλο αγίασμα. 

Η μαναβική βρήκε την λύση!
Σε σημείο που οι Τράπεζες σκέφτονται να εγκαταστήσουν μανάβικα στις αίθουσές τους προκειμένου να ξελασπώσουν από την κρίση!

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ;

Έντονη είναι η φημολογία ότι επίκειται κλείσιμο των ιατρείων του υποκαταστήματος ΙΚΑ Χολαργού. Αντίστοιχα έχει προκληθεί ανησυχία ανάμεσα στον κόσμο που τα τελευταία χρόνια εξυπηρετείται από το τοπικό υποκατάστημα χωρίς να χρειάζεται να τρέχει στην Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι ή ακόμη χειρότερα στην Λ. Αλεξάνδρας. 
Μέσα στα πλαίσια των ραγδαίων συγχωνεύσεων-πολτοποιήσεων, που γίνονται σε όλα τα επίπεδα (Υγεία, Παιδεία, στρατός κ.α.) και το θέμα της κατάργησης αρκετών καταστημάτων του ΙΚΑ έχει μπει ήδη στο τραπέζι των συζητήσεων. Μέσα σε αυτά είναι και το ΙΚΑ Χολαργού!
Ρωτήσαμε τον προϊστάμενο του καταστήματος Χολαργού κ. Ντούσγο, η δήλωση του οποίου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον:
"Δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφόρηση. Όσα ακούγονται είναι ...ράδιο αρβύλα. Βέβαια, εδώ έκλεισε το Αρεταίειο νοσοκομείο! Μπορεί όλα να είναι πιθανά. Αν βέβαια άνοιγε ένα μεγάλο ΙΚΑ που θα μπορούσε να εξυπηρετεί τις περιοχές Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής και Χολαργού-Παπάγου,θα ήταν καλύτερα γιατί θα είχε αρτιότερη οργάνωση και υπηρεσίες"

Πάντως το θέμα το παρακολουθούμε, ήδη άρχισε να απασχολεί και δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι ενδεχομένως να το φέρουν προς συζήτηση στα προσεχή δημοτικά συμβούλια.

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ!

ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!  
Κάποιοι άφησαν ανοιχτά τα συντριβάνια της οδού Περικλέους (στο ύψος του ΒΙΟΤΥΠΟΥ) με αποτέλεσμα να έχει πλημμυρίσει στο σημείο ο δρόμος. 
Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι γιατί με το σπάσιμο του φράγματος του Μόρνου, δεν είναι ώρα για σπατάλες!