Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΝΤΕΛΗ! ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΤΑΤΣΙ ΜΙΤΣΙ ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!

  ΔΙΚΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ
Ξεκινά την Δευτέρα η δίκη του κατηγορούμενου για το σκάνδαλο της Siemens Μαντέλη. Μια δίκη η οποία όπως θα αποκαλύψουμε αύριο, είναι ...κουτσουρεμένη! Από το παζλ της δίκης λείπει ένα πρόσωπο-κλειδί, για το οποίο όμως η Δικαιοσύνη αποφάσισε να τον απαλλάξει! 
Επίσης, θα αποκαλύψουμε την στενή σχέση που είχε με τον Ηλία Γεωργίου, δηλαδή τον πρώην γενικό διευθυντή επικονωνιών της SIEMENS AE, πολιτικό πρόσωπο τον οποίο βλέπουμε καθημερινά στα κανάλια!!! Είναι άτομο που σήμερα συνομιλεί με την τρόικα και αποφασίζει για τις σφαγές  στις συντάξεις και τους μισθούς των εργαζομένων!!!
Η αποκάλυψη θα δημοσιευτεί στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" και αύριο βράδυ, εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" .

ΠΑΙΔΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ!

Με γεια σας βολεμένοι ανεπάγγελτοι αργόμισθοι και πλουσιόκωλοι. Παντός είδους φύλου και τάξεως, Δεκάξι χρονών παλικάρι από πείνα νεκρός καταμεσής του δρόμου στα 2013. Πόσο σιχασιά μπορεί να νιώσει κανείς για όλους εσάς που ζείτε στη νιρβάνα σας και στην αδιαφορία σας και μας φέρατε εδώ που μας φέρατε;

Χθες Παρασκευή 22 του μήνα στην πλατεία Αμερικής κοντά στην Σκαλιστήρι  ένα δεκαεξάχρονο παλικαράκι μπήκε στο φούρνο εκεί κοντά και ζήτησε ευγενικά από τον μαγαζάτορα να του δώσει κάτι να φάει  γιατί ήταν άφαγο για μέρες. Ο μαγαζάτορας αμέσως του έδωσε δυο τυρόπιτες που το παιδάκι καταβρόχθισε εκεί έξω από το φούρνο. Σε ελάχιστο χρόνο το παλικαράκι ξεψύχησε εκεί έξω από το φούρνο, ο οργανισμός του δεν άντεξε το σοκ από την πολυήμερη ασιτία και πέθανε.

Το αγοράκι και οι χιλιάδες Έλληνες που βρίσκονται στην ίδια φρικτή θέση δεν θα καταλάβουν ποτέ τι σημαίνει success story πρωτογενές πλεόνασμα και οι διάφορες τεχνοκρατικές αηδίες που ξεφουρνίζουν κάθε μέρα στα media οι καλοντυμένοι τεχνοκράτες και πολιτικάντηδες.

Και τώρα που συγκινηθήκατε όλοι και νιώσατε λίγο παραπάνω άνθρωποι από ότι είστε ανάψτε το καλοριφέρ και το τζακάκι σας φάτε τα γκουρμέ και υγιεινά εδέσματα σας και αλλάξτε διάθεση.. Άλλωστε σας έμαθαν καλά "μακριά από τον βολεμένο κ@λο σας και όπου να 'ναι".. Η ανθρωπιστική κρίση είναι μεγάλη και σοβαρή κουβέντα αλλά ποιος χαλιέται τώρα Σάββατο βράδυ...

Αν δεν είμαστε μέρος της λύσης είμαστε μέρος του προβλήματος, ΟΛΟΙ ΜΑΣ
.

amina-politiki.blogspot.gr

Ο ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΣ!!! Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΧΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΕΞΗ!!!

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΕ; ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ; 
Προσέξτε την είδηση όπως την μεταδίδει το fthis και κρατήστε την ψυχραιμία σας. Διότι μπορεί ο Φώτης να είναι gay, αλλά γούσταρε να κάνει παιδί, όχι για να κάνει οικογένεια αλλά για να ικανοποιήσει το απωθημένο του! Και το παιδί θα το μεγαλώσει μόνος του, η δε μάνα που του έκανε τη χάρη να γεννήσει το παιδί του θα επισκέπτεται στη χάση και στη φέξη το παιδί! Αυτά τα τρελά και παλαβά διαβάζουμε και μας σηκώνεται η τρίχα! Τι παιδί θα μεγαλώσει ο Σεργουλόπουλος, ο Θεός και η ψυχή του!!!
Ιδού τι λέει το fthis.gr:
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε μπαμπάς και έσπευσε να μοιραστεί τη χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του γιου του με όλους τους συνεργάτες και τους στενούς του φίλους. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με στενό φίλο του Φώτη Σεργουλόπουλου και εξασφάλισε αποκλειστικές πληροφορίες για τη μαμά και τη νονά του μικρούλη, που θα ακούει στο όνομα Γιώργος.
Την απρόσμενη είδηση ότι έγινε πατέρας αποκάλυψε ο ίδιος ο Φώτης Σεργουλόπουλος, στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Εκείνη όμως που γνώριζε τα πάντα από την αρχή ήταν η καλύτερή του φίλη και συνεργάτιδα του Μαρία Μπακοδήμου .

Ποια είναι η μαμά του παιδιού;

Παρόλο που ο παρουσιαστής έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σε τηλεοπτική εκπομπή είχε δηλώσει ότι θα ήθελε διακαώς να αποκτήσει ένα παιδί. Πράγματι έτσι και έγινε. Σύμφωνα με τον στενό φίλο του Φώτη Σεργουλόπουλου που μίλησε στο FTHIS.GR: Ο Φώτης ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει ένα παιδί. Μητέρα του παιδιού είναι μία πολύ καλή, στενή του φίλη που γνωρίζονται πολλά χρόνια. Την ανατροφή του παιδιού θα έχει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και το μωρό θα ζει μαζί του στο σπίτι. Η μαμά θα επισκέπτεται και θα βλέπει το παιδί όποτε το επιθυμεί και όποτε χρειάζεται για να μεγαλώνει σωστά. Ο πατέρας του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει αποφασίσει να δοθεί ολοκληρωτικά στο μεγάλωμα του μονάκριβου γιου του. Προγραμματίζει να έχει βοήθεια μόνο τις ώρες που θα λείπει αναγκαστικά για την εκπομπή και δύο βράδια την εβδομάδα για το Shamone, όπου κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ συμμετέχει στην παράσταση που ανεβαίνει στο bar - restaurant ιδιοκτησίας το.
Ο νεογέννητος Γιώργος, ο γιος του Φώτη Σεργουλόπολου ήρθε στη ζωή πρόωρα και γεννήθηκε 2.600 γραμμάρια. Ο πανευτυχής πατέρας αποφάσισε να αποκαλύψει τη χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του παιδιού του μια εβδομάδα μετά, όταν ο μικρούλης θα έχει βγει από το μαιευτήριο και θα τον έχει πάρει μαζί του στο σπίτι.
Και η νονά του παιδιού θα είναι;

Όσο για τη νονά του μικρού Γιωργάκη Σεργουλόπουλου; Το πιο λογικό θα ήταν να το βαφτίσει η Μαρία Μπακοδήμου η καλή του φίλη και συνεργάτιδα με την οποία τους συνδέει φιλία 25 χρόνων, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της δραματικής σχολής στην οποία σπούδασαν και έχουν μοιραστεί μαζί όλες τις δύσκολες και εύκολες στιγμές της ζωής τους. Όμως ο Φώτης έχει ήδη βαφτίσει τον Άρη τον μικρό γιο της Μαρίας Μπακοδήμου οπότε το θέμα της νονάς ή του νονού ακόμη εκκρεμεί... αν και μην απορήσετε αν τελικά βαπτίσει η Μαρία Μπακοδήμου τον Γιώργο Σεργουλόπουλο.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
www.apostoloupanos.gr 
 twitter: @egerssi


Ο Βυζαντινός Ναός της Ύπατης Σοφίας του Ένσαρκου Λόγου του Θεού, γνωστή ως Αγία Σοφία ή Αγιά-Σοφιά, γνωστός και ως Ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας, ήταν από το 360 μέχρι το 1453 Ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός της Πόλεως των Πόλεων, της Κωνσταντινούπολης. Όμως, στις 29 Μαΐου 1453 η κερκόπορτα άνοιξε και ο εχθρός ξεχύθηκε ως πεινασμένο θηρίο και άρχισε να καταστρέφει και να λεηλατεί. Όρμησε σε παλάτια και αρχοντικά, σε μοναστήρια και εκκλησιές. Σφάγιασε και  κακοποίησε άνδρες και γυναικόπαιδα. Αποκαθήλωσε κάθε σύμβολο της Χριστιανικής πίστεως μέχρι και τον Σταυρό που επί χίλια χρόνια δέσποζε στο ψηλότερο σημείο του κάστρου. Ο θόρυβος της πτώσης του Σταυρού αντήχησε παντού και έκανε όλη τη Δύση να ριγήσει. Μια Δύση που ποτέ δεν ανταποκρίθηκε  στην υποσχεθείσα βοήθεια προς την Βασιλεύουσα. Η κερκόπορτα άνοιξε και έκρινε την τύχη του κόσμου και την Ιστορία της Βασιλεύουσας. Αυτή η ημέρα ήταν μια αποφράδα ημέρα για την Ρωμιοσύνη. Η άλωση της Κωνσταντινούπολης είναι πλέον, ένα ιστορικό γεγονός με κοσμοϊστορική σημασία. Είναι ίσως, από τις δραματικότερες στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας. Είναι το τέλος μιας ιστορίας που οδήγησε την ανθρωπότητα μέσα σε λίγες στιγμές, από το φως στο σκοτάδι. Αμέσως μετά την άλωση ο σκλάβος δεν μπορεί να πιστέψει, ότι αυτός ο γίγαντας, ο πρωτοφανής στρατιώτης της ελευθερίας, σκοτώθηκε. Αλλ΄ όμως, δεν σκοτώθηκε, αλλά υπάρχει, λέει, μαρμαρωμένος και μια μέρα θα αναστηθεί.   

"ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ". ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Στο κατάμεστο από εκατοντάδες συμπολίτες μας αμφιθέατρο του 2ου Γυμνάσιου Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, η εκδήλωση «Πολυτεχνείο, Μία Μέρα Μετά», αφιερωμένη στα 40 χρόνια από την επέτειο της εξέγερσης. Βασικοί ομιλητές στη συζήτηση ήταν οι κ.κ. Δημήτρης Παπαχρήστος, εκφωνητής στην εξέγερση του 1973, Κίμων Χατζημπίρος, Καθηγητής του Ε.Μ.Π, Γιώργος Παπαβασιλείου, πρώην αντιπρόεδρος συλλόγου φοιτητών του Ε.Μ.Π. και Θρασύβουλος Φωτεινός, στέλεχος του Ρήγα Φεραίου. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιάννα Αναστασιάδου.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον επικεφαλής της παράταξής μας Βασίλη Γιαννακόπουλο να συγκινεί και να προβληματίζει, αναγνωρίζοντας τη μεταστροφή του οράματος της «νέας γενιάς», το οποίο μεταλλάχθηκε από διεκδίκηση ενός δίκαιου κόσμου, σε προσπάθεια ένταξής της σε ένα σαθρό εθνικό κατεστημένο˙ ένα όραμα που γεννήθηκε με την εξέγερση του Πολυτεχνείου και το οποίο αφήσαμε ως κοινωνία να ξεθωριάσει μέσα σ’ αυτά τα 40 χρόνια που την ακολούθησαν. Τόλμησε να κάνει την αυτοκριτική του και να παραδεχθεί πως αισθάνεται συνυπεύθυνος· και προβλημάτισε, αναρωτώμενος αν χαθήκαμε στη «θεωρία» ή στην «πράξη» αυτού του οράματος. Τέλος, αναλαμβάνοντας πλήρως τις ευθύνες που του αναλογούν ως επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης που διεκδικεί την εμπιστοσύνη των δημοτών, ενέπνευσε, δίνοντας ξανά πίστη στο όραμα˙ λέγοντας πως τίποτα δεν έχει χαθεί και πως κάθε αγώνας μπορεί να επαναληφθεί, με διαφορετικούς όρους, όταν υπαγορεύεται από διαφορετικά κοινωνικά συμφραζόμενα. Ακολούθησε ο Γιάννης Μυλωνάκης, καταθέτοντας –σαν εκπρόσωπος της «νέας γενιάς» του σήμερα–  τις προσωπικές του εμπειρίες από εορτασμούς της επετείου και εκφράζοντας τη διαπίστωσή του πως έχει έρθει η στιγμή να...
 

ΟΤΑΝ Ο ΞΥΔΗΣ ΕΙΧΕ... ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ!

Δείτε καλά την φωτογραφία. Είναι η περίοδος που ο Κώστας Τίγκας ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου. Δεξί χέρι του Δημάρχου Ξύδη. Κάθονται δίπλα-δίπλα στον δημόσιο απολογισμό του δήμου Παπάγου. Ο Β. Ξύδης την περίοδο εκείνη εθεωρείτο ότι είχε τον Τίγκα ως εκλεκτό του και μάλιστα πολλοί περίμεναν ότι το δαχτυλίδι της διαδοχής θα το έδινε στον αντιστράτηγο! Όμως, ο υποναύαρχος είχε άλλα σχέδια. Αν και δεν το ομολογούσε αν και έδινε την εντύπωση ότι δεν θα κατέβαινε ξανά για δήμαρχος, τελικά συνέχισε την πορεία του και κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. 
Εδώ και μερικούς μήνες, ο Β. Ξύδης έχει κάνει δημόσια δήλωση ότι δεν πρόκειται να ξανακατέβει για δήμαρχος. Εφόσον δεν πρόκειται για πολιτική μπλόφα, αυτή η εκλογική αναμετρηση είναι και το καλύτερο timing ο Ξύδης να στηρίξει τον Τίγκα. Στην πράξη το θέλει και ο ίδιος, μια και θα ήθελε να δώσει την σκυτάλη της δημαρχίας σε έναν προερχόμενο από του Παπάγου. Το αν θα το κάνει δημοσίως ή ανεπισήμως, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ! ΑΔΩΝΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σήκωσαν πανό στο ΟΑΚΑ, κατά του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, θέλοντας να εκφράσουν την πλήρη αντίθεσή τους στις… απαράδεκτες πολιτικές που εφαρμόζει.
Ο Παναθηναϊκός έδωσε τη δική του «μάχη» στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας και χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων προκειμένου να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας.
Όμως οι φίλαθλοι αυτοί αλλά και όλοι οι Έλληνες πολίτες αυτής της χώρας δεν μπορούν να ξεφύγουν από την βαθιά κρίση που έχει μπει η χώρα μας και μέρα με την ημέρα βαθαίνει όλο και περισσότερο. Κρίση που έχει «χτυπήσει», αν και δεν θα έπρεπε, καθώς με την ανθρώπινη ζωή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παίζει το ελληνικό κράτος, ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ύπαρξης και της καθημερινότητας των Ελλήνων. Την υγεία μας. Τον τομέα της υγείας που πηγαίνει από το… κακό στο χειρότερο, με τον αρμόδιο Υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη, να έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Το μήνυμα εστάλη, είναι ένα και το ασπάζονται όλοι οι Ελληνες. Με την υγεία μας, την υγεία των παιδιών μας δεν θα παίξει ΚΑΝΕΝΑΣ.
Το μήνυμα εστάλη με τον πλέον εμφατικό και ξεκάθαρο τρόπο προς τον Υπουργό Υγείας,Αδωνι Γεωργιάδη, από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με το πανό που ανήρτησαν με την έναρξη του αγώνα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Ενα πανό που βρίσκει σύμφωνους όλους τους Ελληνες, καθώς εδώ δεν τίθεται θέμα οπαδικών προτιμήσεων, αφού μιλάμε για την υγεία μας.
«ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ» έγραψαν και το μήνυμά τους χειροκροτήθηκε θερμά από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, όπως θα χειροκροτηθεί και από όλους τους Ελληνες.
eglimatikotita.gr

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ! ΤΡΕΞΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ...

Ένα βότανο με ωραία γεύση και άρωμα που θυμίζει λεμόνι, μπορεί να αποτελέσει τον πιο υγιεινό σύμμαχο των γυναικών στην προσπάθειά τους να απαλλαγούν από την κυτταρίτιδα αλλά και γενικότερα από το λίπος....
Πρόκειται για τη λουίζα, οι δράσεις της οποίας είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Η λουίζα βοηθά στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού, τη ρύθμιση της όρεξης και τη διούρηση, και θεωρείται μια καλή λύση στην κατακράτηση υγρών.
Βέβαια, για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων της, η λουίζα θα πρέπει να αποτελεί μέρος μιας υγιεινής διατροφή, με άσκηση και τοπική φροντίδα. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση της από εκείνους που έχουν υπόταση,
επειδή είναι διουρητική και μειώνει την πίεση.

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λουίζα:

Βράστε μία χούφτα λουΐζα σε 3 ποτήρια νερό. Πίνετε από ένα φλιτζάνι περίπου 20 λεπτά πριν τα γεύματά σας. Τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 1-2 μήνες και στη συνέχεια κάντε ένα διάλειμμα 2 εδομάδων.
Επίσης, μπορείτε να εφαρμόσετε και κομπρέσες λουίζας στην περιοχή με κυτταρίτιδα.

the-greeker.blogspot.com

Η "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

"ΥΠΕΡΒΑΣΗ: Κίνημα Δράσης, Πράξης και Αποτελέσματος ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ ακόμη μια δέσμευση της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης και επεξεργαστήκαμε την Ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή την 21/11/2013 από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές Νίκο Σταυρογιάννη, Γιάννη Κουράκο, Θεόδωρο Παραστατίδη, Νίκο Νικολόπουλο, Γεώργιο Κασαπίδη, Μάρκο Μπόλαρη, Μίμη Ανδρουλάκη, Οδυσσέα Βουδούρη, Πάρη Μουτσινά και Χρήστο Αηδόνη, 

 ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να δώσει την ενδεδειγμένη λύση στο μείζον κοινωνικό ζήτημα των Ομολογιούχων (Φυσικών Προσώπων Ιδιωτών - Αποταμειευτών ΟΕΔ), να αναγνωρίσει τη ζημία που υπέστησαν ως αποταμιευτές, να τηρήσει τις προεκλογικές αλλά και προγραμματικές δεσμεύσεις της για την αποκατάσταση της ζημίας τους και να συμπεριλάβει τα Φυσικά Πρόσωπα-Αποταμιευτές ΟΕΔ στις φορολογικές ρυθμίσεις, διευκολύνσεις και ελαφρύνσεις του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ΚΦΕ), παρέχοντας τους τουλάχιστον τη νομοθετική δυνατότητα να συμψηφίσουν τις ζημιές που υπέστησαν από το PSI+ με τις μελλοντικές φορολογικές τους υποχρεώσεις, όπως αντίστοιχα, κατά τα ανωτέρω, παρέχεται η ίδια δυνατότητα στα νομικά πρόσωπα, προκειμένου τα Φυσικά Πρόσωπα-Αποταμιευτές ΟΕΔ να εμφανίσουν την ανωτέρω ζημία στις Φορολογικές τους Δηλώσεις ως Πιστωτικό Φορολογικό Υπόλοιπο, μέχρις ότου δοθεί οριστική λύση στο μείζον αυτό κοινωνικό πρόβλημα. Ταυτόχρονα, προτείναμε για την αποζημίωση των Φυσικών Προσώπων - Αποτεμιευτών ΟΕΔ ότι, επειδή αυτοί δεν είναι και δεν μπορούν να εκληφθούν ως επενδυτές αλλά, αντιθέτως, είναι αποταμιευτές, πρέπει να τύχουν από την Ελληνική Πολιτεία νομοθετικής μεταχείρισης ανάλογης και αντίστοιχης με αυτή των κατόχων, των δικαιούχων και συνδικαιούχων τραπεζικών βιβλιαρίων καταθέσεων ταμιευτηρίου, αφού και αυτοί είναι επίσης αποταμιευτές, προκειμένου για αξίες Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου έως το ποσό των 100.000 ευρώ ανά ΑΦΜ, αυτά να αποπληρωθούν, κατ’ αναλογία με τις καταθέσεις των βιβλιαρίων ταμιευτηρίου, στην καθορισμένη ημερομηνία ωρίμανσης και στην τιμή κτήσης τους, αφού δεν είναι σε καμία περίπτωση δίκαιο και εύλογο, η εγγύηση της Ελληνικής Πολιτείας προς τα Φυσικά Πρόσωπα-Αποταμιευτές Ο.Ε.Δ, να υπολείπεται της αντίστοιχης εγγύησης των τραπεζικών καταθέσεων, που ανέρχεται επίσης στα 100.000 ευρώ ανά ΑΦΜ και ότι, για αξίες ομολόγων μεγαλύτερες των 100.000 ευρώ ανά ΑΦΜ, να είναι δυνατή η ανταλλαγή των νέων ομολόγων, καθώς και των ομολόγων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) που κατέχουν μετά το PSI+ τα Φυσικά Πρόσωπα-Αποταμιευτές Ο.Ε.Δ, επίσης στην τιμή κτήσης τους, με νέα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, διάρκειας έως 10 ετών, ανάλογα με την ηλικία του κατόχου-ομολογιούχου. Για το ανωτέρω ζήτημα, η Επιστημονική Επιτροπή του Κινηματος επεξεργάζεται ειδική ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ, που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Θεόδωρο Παραστατίδη, Νίκο Σταυρογιάννη, Γιάννη Κουράκο, Νίκο Νικολόπουλο, Γεώργιο Κασαπίδη, Μάρκο Μπόλαρη, Μίμη Ανδρουλάκη, Οδυσσέα Βουδούρη, Πάρη Μουτσινά και Χρήστο Αηδόνη, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας και κατέθεσαν την ερώτηση που επεξεγραστήκαμε σε συνεργασία με το Σωματείο το Σωματείο Φυσικών Προσώπων, Καταθετών – Αποταμιευτών ΟΕΔ".
Από το γραφείο Τύπου

ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ




γράφει ο 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ


Αφορμή για το άρθρο μου, η πρόσφατη έντονη αντίδραση , αθλητικών σωματείων του Χολαργού, σχετικά με το ποσόν της επιχορήγησης  που δίδεται από το Δήμο στα σωματεία της πόλης μας.
Μια αντίδραση που έρχεται να συμπληρώσει και άλλες,  πάνω στο ζήτημα της διάκρισης που γίνεται  σε “βάρος” του  Χολαργού,  από την παρούσα Αρχή.  Ακόμη και αν οι “φωνές”, θα μπορούσαν  να θεωρηθούν σε κάποιες περιπτώσεις υπερβολικές , δεν παύουν να προέρχονται από συμπολίτες μας που βιώνουν το αίσθημα της αδικίας και του παραγκωνισμού.
Τι άραγε δημιουργεί αυτά τα αισθήματα; η μονομέρεια , η ανεπάρκεια, η προέλευση του Δημάρχου,  η μήπως το σχετικά μικρό  χρονικό διάστημα της ενοποίησης,  οι παλιές προκαταλήψεις και οι  τοπικοί ανταγωνισμοί ; Πιθανώς πολλά από τα παραπάνω, αλλά ακόμη και άλλα που διαλανθάνουν  της προσοχής μου.
Η ενοποίηση των δυο πρώην Δήμων, προϊόν του “Καλλικράτη”, έγινε σίγουρα βιαστικά και χωρίς την ουσιαστική συναίνεση των συνιστωσών μερών. Είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις των γειτονικών περιοχών, παρά την αλληλεξάρτηση και την συν λειτουργία τους σε βασικές δομές δεν ήταν ποτέ ανέφελες  κατά το παρελθόν.
Η πραγματικότητα όμως σήμερα, είναι ότι έχουμε  ένα Δήμο, μια διοίκηση , ένα κοινό “σπίτι”, κι αυτό πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνει από όλους μας συνειδητό , πολίτες και τοπική διοίκηση.
Στην αναζήτηση του δρόμου για την ουσιαστική σύγκλιση και ενοποίηση , υπάρχουν ενδιαφέρουσες απόψεις , που η κατάθεσή  τους  θα μπορούσε να βοηθήσει και να συμβάλει.
Από την πλευρά μου επιθυμώ να σημειώσω ότι κατά πρώτον οι υπάρχουσες διαφορές είναι μικρές , όχι  ουσιαστικές,   ρυθμίζονται  δε σχετικά εύκολα. Κατά δεύτερον,  η διαφορετικότητα,  η αίσθηση ότι  οι συνιστώσες δεν είναι ομοειδείς , αποτελεί μάλλον στοιχείο πλούτου για την κοινωνία μας παρά εμπόδιο εξέλιξής  της.
Ο Χρόνος ,στοιχείο απαραίτητο για την ωρίμανση των πραγμάτων , καταλύτης αλλαγών,  πιστεύω  ότι θα συμβάλει στην άμβλυνση των όποιων διαφόρων , στην εμπέδωση κλίματος αλληλεγγύης και συνεργασίας.
Φυσικό είναι ότι από μόνος του δεν αρκεί,  χρειάζεται η σωστή λειτουργία των θεσμών, η προσπάθεια  δημιουργίας συνεργειών , η απομόνωση των πάσης φύσεως λαϊκιστών, οι χαμηλοί τόνοι. Η ενότητα και η συνεργασία, μας κάνει πιο δυνατούς,  πιο  αποτελεσματικούς, πιο χρήσιμους για το Δήμο μας.
Συγκεκριμένα, στην περίπτωση της επιχορήγησης των αθλητικών σωματείων, η επιχορήγηση με μόλις 30000 € συν κάποιες διευκολύνσεις, είναι λογικό ότι δεν επαρκεί, χρειάζεται  αύξηση , που άνετα μπορεί να φτάνει ακόμη και τα 200.000 €, ποσόν που ο νόμος το επιτρέπει. Εξάλλου αυτά τα χρήματα, έστω και εμμέσως από τους φορολογουμένους πολίτες,  προέρχονται.
Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι η κατανομή πρέπει να γίνεται  με την θέσπιση αντικειμενικών κριτηρίων (υπάρχουν πολλές προτάσεις), η θέσπιση κανόνων να αφορά όλους και τα σωματεία εννοείται. Στον τόπο μας  συνήθως λησμονούμε, ότι δεν έχουμε μόνο δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις.
Προσωπικά, είμαι αισιόδοξος για το μέλλον του νέου Δήμου, ο οποίος βρίσκεται σε μια όμορφη περιοχή της Αττικής, διαθέτει σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό,  παρέχει  υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και λειτουργίας ,εν κατακλείδι διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία ώστε να καταστεί ένας «πρότυπος « Δήμος.
 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ! ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ;

Είναι τραγικό, αλλά ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, παραδέχτηκε πριν λίγες ώρες στην Βουλή το πλέον απίστευτο και ανατριχιαστικό: Ότι ξένη ιδιωτική εταιρεία έχει τα πνευματικά δικαιώματα του εθνικού ύμνου σε συγκεκριμένη εκτέλεση.
Toμεσημέρι που πληροφορηθήκαμε το γεγονός από το κοινουβουλευτικό ρεπορτάζ και θέλοντας να είμαστε απόλυτα σίγουροι περιμέναμε την έκδοση των επίσημων πρακτικών της Βουλής και θέτοντας απλά το ερώτημα "Σε ποιον ανήκουν τελικά τα πνευματικά δικαιώματα του Εθνικού Ύμνου;" αφού το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και αυτό παρά το γεγονός ότι εδώ από το defencenet.gr, ήμασταν αυτοί που την περασμένη Κυριακή αποκαλύψαμε το ζήτημα.
Και τα πρακτικά της Βουλής επιβεβαίωσαν το ανατριχιαστικό, όπως πρώτοι το χαρακτηρίσαμε: Ο υπουργός Πολιτιμσού ομολόγησε ότι τα πνευματικά δικαιώματα του ελληνικού εθνικού ύμνου ανήκουν στην εταιρεία ΙΟDA-Orchard με έδρα το Λος Άντζελες και μεγαλο μέτοχο την εταιρεία SONY Music και όποιος ανεβάζει τον εθνικό ύμνο σε διαδικτυακές πλατφόρμες, θα πρέπει να καταβάλει χρηματικό ποσό σε αυτήν!
Ποια η μοίρα αυτού του τόπου όταν ούτε ακόμα τα δικαιώματα του Εθνικού του Ύμνου δεν έχει; Και πώς πήραν τα δικαιώματα του εθνικού ύμνου, έστω διαδικτυακά; Ποιος τα πούλησε και πόσο; Πότε συνέβη αυτό. Καυτά ερωτήματα που θέλουν άμεσες απαντήσεις...
H επιβεβαίωση και διώ υπουργικών χειλέων της αποκάλυψης του defencenet.gr έγινε μετά από ερώτηση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννη Δημαρά, Τέρενς Κουίκ και Γαβριήλ Αβραμίδη στην οποία καταγγέλλουν ότι  ιδιωτική εταιρεία, η οποία ισχυρίζεται ότι κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα του εθνικού μας ύμνου.
Ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος (δεν έχει πρακτική ευθύνη για το ζήτημα αφού η απόκτηση των πνευματικών δικαιωμάτων έγινε πολύ πριν αναλάβει την θέση του υπουργού Πολιτισμού) είπε ότι "Δεν πρέπει να υπάρξει πολιτική εκμετάλλευση με τον εθνικό ύμνο γιατί έχει εμβληματική αξία" κλπ κλπ. αλλά τι σημασία έχει;
Η χώρα έχει τα δικαιώματα του Εθνικού της Ύμνου; Όχι! Αυτή είναι η ουσία.
Ιδού ολόκληρο το αρχικό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του defencenet.gr που από την Κυριακή κυριαρχεί στο διαδίκτυο και από σήμερα σε όλη την πολιτική επικαιρότητα όλων των ΜΜΕ:
"Απίστευτο, τρελό, αλλά αληθινό: Στην εταιρεία διαχείρισης και διανομής μουσικής IODA που πλέον ονομάζεται Orchard ανήκουν τα πνευματικά δικαίωματα του Εθνικού μας Ύμνου (στίχοι Διονύσιος Σολωμός, μελοποίηση Νικόλαος Μάντζαρος) και άρα απαγορεύεται η χρήση του χωρίς να αποδίδονται πνευματικά δικαιώματα!
Η αποκάλυψη ήρθε όταν οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ διαμαρτυρόμενοι για την ανακατάληψη του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής από τους αστυνομικούς προσπάθησαν να ανεβάσουν στον ιστότοπο τους στο Youtube το δελτίο ειδήσεων το οποίο έκλεινε με τον Εθνικό Ύμνο.
Μόλις το βίντεο ανέβηκε, το Youtube έστειλε μια ειδοποίηση σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε είτε να αφαιρεθούν τα ηχητικά τμήματα του βίντεο που έχουν πνευματικά δικαιώματα, είτε να επιτραπεί στο YouTube να παίζει στην αρχή του βίντεο διαφημίσεις, προκειμένου να αποδώσει στον κάτοχο των δικαιωμάτων το ποσό που του αναλογεί.
Και σε σχετικό ερώτημα το YouTube αποκάλυψε ότι τα δικαίωματα του ελληνικού Εθνικού Ύμνου ανήκουν στην εταιρεία διαχείρισης και διανομής μουσικής IODA που πλέον ονομάζεται Orchard.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 και διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο συλλογικής διαχείρισης και διανομής μουσικής και ταινιών.
Δραστηριοποιείται σε 27 χώρες και διατηρεί σχέσεις ελέγχου με τα μεγαλύτερα διαδικτυακά μέσα παροχής περιεχομένου όπως το YouTube, το iTunes, το Amazon κ.λπ, ενώ ανήκει κατά ένα μεγάλο μέρος στην Sony Music Entertainment.
Δηλαδή ο εθνικό μας ύμνος ανήκει στην πολεθνική εταιρεία Sony!
Το ερώτημα είναι ποιος φορέας έχει δηλώσει κάτοχος πνευματικών ή συγγενικών δικαιωμάτων του Εθνικού Ύμνου. Το ερώτημα είναι μήπως τα δικαιώματα εκχωρήθηκαν μεταξύ 2010 και 2012 με τα δύο Μνημόνια που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σαμαρά.
Το ζήτημα είναι τεράστιο αφού άπτεται συμβολισμών που μπροστά τους απλά όλα τα άλλα είναι μικρά και ασήματα.
Και πρέπει να δοθεί "εδώ και τώρα" μια απάντηση από την κυβέρνηση: Πώς, πότε και από ποιον εκχωρήθηκαν τα δικαιώματα του Εθνικού Ύμνου. Είναι γεγονός ότι η πώλησή τους έγινε για να να καλυφθεί μέρος του εξωτερικού χρέους της χώρας;"
defencenet.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ! ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ...ΑΛΛΟΥΣ!

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε καλός μας αναγνώστης από την Θεσσαλονίκη. Η τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Καλαμαριάς με αυθαίρετο κτίσμα στην ταράτσα έχει κεντρικό σύνθημα "ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ"! Δεν κοιτάζουν την καμπούρα τους που είναι η κατεξοχήν έκφραση του φασισμού και ως κόμμα και ως οργάνωση (δείτε το αυθαίρετο στην ταράτσα), έχουν το θράσος να γράφουν συνθήματα κατά του φασισμού και του νεοναζισμού!!! Αυτοί που έφεραν τον νεοναζισμό της Μέρκελ στην Ελλάδα μιλάνε για νεοναζί!
Α, ρε γιαούρτια που σας χρειάζονται, παλιοξεφτίλες! 
Ρε, το νοίκι το πληρώσατε στην Οργάνωση; Το ρεύμα το πληρώσατε; Ή είστε κανονικά λαμόγια από την κορφή ως τα νύχια; Γιατί στον Χολαργό υπάρχουν τα ...καρντάσια σας πασοκατζήδες που λειτουργούσαν επί χρόνια την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Χολαργού κι έφυγαν σαν κλέφτες φεσώνοντας τον ιδιοκτήτη με περίπου 6.000 ευρώ! 
Ουστ, παλιολαμόγια που πουλάτε και πατριωτισμό!

ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!


Το κόμμα του Τσίπρα ετοιμάζεται να πάρει την εξουσία στα χέρια του! Η Ελλάδα βρέθηκε στο εκτελεστικό απόσπασμα από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που την ...έκαναν σουρωτήρι από τις σφαίρες. Οσονούπω θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει την χαριστική βολή. Δείτε μερικά από τα όσα ανθελληνικά διαπράττει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως μας τα έστειλε σε σχόλιό του, αναγνώστης μας: 

Έχουμε και λέμε για τους μακαρίτες του ΣΥΡΙΖΑ... που πλέον προκαλούν πολύ γέλιο. Έχουν πολύ δρόμο ακόμα βέβαια να ξεπεράσουν στην γελοιότητα τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Άδωνη, Βορίδη, Δένδια (ο καραφλός γύπας) και τους λοιπούς της "εγκληματικής" οργάνωσης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. Ας δούμε τις βλακείες του ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν άφησε να γίνει το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό!

Δεν θέλει μαζί με το ΚΚΕ να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια λόγω του ονομάτος ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!

Ζητάει να μην πάει η Εθνική Ελλάδος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας λόγω... ότι οι φίλαθλοι της Εθνικής Ελλάδος χαιρετούσαν... ναζιστικά και φορούσαν περικεφαλαία και τους χαρακτήρισαν... Χρυσαυγίτες με... περικεφαλαία! Είπαν και άλλα κουφά οι Συριζαίοι που προκαλούσαν πολύ γέλιο! Άλλωστε οι Συριζαίοι φορούν για πολλά χρόνια περικεφαλαίες με σήμα την βλακεία, την προδοσία, τον ανθελληνισμό!

Είναι υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων!

Είναι υπέρ του τζαμιού στον Βοτανικό και να χτιστούν τζαμιά σε όλη την Ελλάδα!

Μετά λέει ότι για όλα φταίει η... Χρυσή Αυγή!

Εγώ συνιστώ σε όλους του ΣΥΡΙΖΑ να τους κοιτάξει γιατρός και να τους ρίξει κανένα ηλεκτροσόκ μπας και συνέλθουν. Πάντως αν θέλετε Συριζαίοι να μας κάνετε να γελάμε και μην σας ψηφίζει κανένας συνεχίστε άφοβα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας θάβουμε!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Βασίλης Ξύδης έχει δηλώσει επισήμως ότι δεν πρόκειται να ξαναδιεκδικήσει το χρίσμα του δημάρχου. Εμείς, εξακολουθούμε να κρατάμε τις έντονες επιφυλάξεις μας, θεωρώντας ότι ο Ξύδης μέχρι τελευταία στιγμή μπορεί να παίξει το χαρτί της επανδιεκδίκησης της Δημαρχίας, εφόσον δει ότι το κλίμα τον ευνοεί. 
Τι θα κάνει όμως στην τελεσίδικη περίπτωση που δεν θα κατέβει για Δήμαρχος; Ποιιον θα στηρίξει; Θα κάνει δημόσια δήλωση υποστήριξης κάποιου υποψήφιου δημάρχου ή θα το αφήσει έτσι, χωρίς να λάβει θέση; 
Πολλοί λένε ότι ο Ξύδης είναι εγωιστής και δεν πρόκειται να στηρίξει κανέναν. Θα τους αφήσει να φαγωθούν μόνοι τους. Άλλοι πάλι λένε ότι θα στηρίξει τον...

ΒΟΜΒΑ ΚΑΖΑΚΗ: "ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ"

Βόμβα του γνωστού οικονομολόγου και ΓΓ του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη στο Γιώργο Τράγκα καθώς προβλέπει πως ο φετινός ήταν ο τελευταίος προϋπολογισμός που κάνουμε σε ευρώ υποστηρίζοντας ότι από εδώ και πέρα οι προϋπολογισμοί θα έρχονται κατευθείαν από τις Βρυξέλλες.

Το παιχνίδι κατά το Δημήτρη Καζάκη παίζεται στο ποιος δίνει περισσότερο στους ξένους επικυρίαρχους και συγκεκριμένα τους γερμανούς.

Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα αναλύει ο κος Καζάκης στον "Ελεύθερο Σκοπευτή" στο Ε.


eleysis-ellinwn.gr

ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ! ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ

Η Νότια Κορέα αποτελεί την πρώτη παγκοσμίως χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό πλαστικών επεμβάσεων
και όπως θα διαπιστώσετε, οτιδήποτε θέλει κανείς να αλλάξει είναι εφικτό, από το σχήμα των ματιών του, μέχρι την συνολική εικόνα του προσώπου.


















kamikazi.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ! ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!
Πρόταση νόμου που κατοχυρώνει το δικαίωμα και των ομόφυλων ζευγαριών στη σύναψη Συμφώνου Ελεύθερης Συμβίωσης και που εξομοιώνει το θεσμικό πλαίσιο του τελευταίου με εκείνο του πολιτικού γάμου, κατέθεσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.Στην αιτιολογική έκθεση της πρότασης νόμου, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει πως “η σύναψη γάμου ή συμφώνου συμβίωσης στη χώρα μας, νοείται και επιτρέπεται μόνο μεταξύ ετερόφυλων ζευγαριών. Ως αποτέλεσμα, ένας σημαντικός αριθμός προσώπων αποκλείεται στην Ελλάδα από την άσκηση του συνταγματικώς κατοχυρωμένου δικαιώματος στην ιδιωτική και οικογενειακή ζωή, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου”.
Στις αρχές του μήνα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έδωσε το “πράσινο φως” στο δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα να συνάπτουν σύμφωνο συμβίωσης, με τελεσίδικη απόφασή του που ελήφθη κατά πλειοψηφία και με την οποία καταδικάσθηκε η Ελλάδα για παραβίαση του δικαιώματος σεβασμού στην οικογενειακή ζωή και των διακρίσεων.

Το Δικαστήριο επισήμανε στην απόφασή του ότι ανάμεσα στις 19 χώρες-μέλη που έχουν αναγνωρίσει μια "αστική ένωση" πέραν του γάμου μόνο η Λιθουανία και η Ελλάδα έχουν εισαγάγει διακρίσεις κατά των ομοφυλοφίλων αποκλείοντας από την ένωση αυτή τα άτομα του ιδίου φύλου.


Newsroom Enet

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΟ!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος θέλησε να δείξει την ενόχλησή του για τις ακαθαρσίες των σκύλων, με τον τρόπο που βλέπετε...
Μια γυναίκα, η Λιάνα Σταρίδα εντόπισε και φωτογράφισε τη βιτρίνα ενός καταστήματος επί της Λ. Ιωνίας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ενοχλημένος από τις ακαθαρσίες των σκυλιών προειδοποιεί με τη φωτογραφία, που δείχνει ένα ανθρώπινο χέρι να σημαδεύει στο κεφάλι ένα σκυλί με περίστροφο και δεν μένει σ’ αυτό.

Με σχετικό σημείωμα εξηγεί τι προτίθεται να πράξει για όσους δεν κατάλαβαν. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σας παρακαλώ να μαζεύεται τα κουράδια από τα σκυλιά σας γιατί έχουμε πρόβλημα κάθε μέρα, ή να τα πάτε αλλού να κάνουν την ανάγκη τους, δεν είμαι υποχρεωμένος να τα μαζεύω κάθε πρωί. Θα έχουμε προβλήματα αν ξανά γίνει».



gegonota.grΦΩΤΟ από zoosos.gr

ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ"" ΝΕΑΡΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΝΥΠΟΠΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ!

Μια καινούρια «μόδα» εξαπλώνεται με επικίνδυνους ρυθμούς μεταξύ των εφήβων στην Αμερική, ακούγοντας στο όνομα «knockout game».

Πρόκειται για ένα «παιχνίδι» στο οποίο οι νεαροί ξυλοκοπούν χωρίς αφορμή και προειδοποίηση τους ανυποψίαστους περαστικούς με μια δυνατή μπουνιά. Αυτό το ανησυχητικό φαινόμενο που στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει 3 νεκρούς, εμφανίστηκε πρόσφατα και στους δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, μοναδικός σκοπός του «παιχνιδιού» είναι να δείξουν στην παρέα τους, οι συμμετέχοντες, τι και πως είναι ικανοί να διαπράξουν.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη την Κυριακή στη Ουάσιγκτον όπου μια 26χρονη, χτυπήθηκε από ένα νεαρό που έφτασε μαζί με την παρέα του με τα ποδήλατά τους την κοπέλα και την χτύπησε δυνατά στον αυχένα.
news.yahoo.com

ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! ΤΟ 64% ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ!



Το 1932, όταν η Ελλάδα κήρυξε και επισήμως «χρεοστάσιο» (σ.σ. χρεοκοπία, δηλαδή...) τα πράγματα είχαν φτάσει σε ένα σημείο που το 43% του προϋπολογισμού πήγαινε σε τόκους και χρεολύσια. Αυτό ήταν και το καθοριστικό στοιχείο για την κήρυξη του «χρεοστασίου». Με τους τόκους και τα χρεολύσια να έχουν φτάσει τότε σε δυσθεώρητα ύψη, η χώρα ήταν αδύνατον πλέον να αντεπεξέλθει σε ένα τέτοιο αβάσταχτο φορτίο. Η χρεοκοπία ήταν, πλέον, γεγονός. Μια χρεοκοπία που η πλουτοκρατία φρόντισε, φυσικά, τα βάρη της να τα φορτωθεί ο καθημαγμένος λαός. Και το φρόντισε διά των κομμάτων της, του Κόμματος των Φιλελευθέρων και του Λαϊκού Κόμματος. Τα οποία λίγο αργότερα έφεραν στην εξουσία τον Μεταξά...
Από το όχι και τόσο... μακρινό 1932 ας έρθουμε στο τώρα. Ας έρθουμε στο 2014: Με τον προϋπολογισμό για το 2014 που κατατέθηκε χτες στη Βουλή (και θα δούμε αναλυτικότερα στη συνέχεια), το ποσοστό των ετήσιων συνολικών δαπανών του τακτικού προϋπολογισμού που προορίζεται να πάει την ερχόμενη χρονιά στους τοκογλύφους ανέρχεται στο 64%!!! Επαναλαμβάνουμε: Το 64% των συνολικών δαπανών του προϋπολογισμού για το 2014 πηγαίνει σε τόκους και χρεολύσια!



Στον πίνακα 3.10 της εισηγητικής έκθεσης του προϋπολογισμού (σελίδα 89) καταγράφονται οι κωδικοί «Δαπανών Εξυπηρέτησης Δημόσιας Πίστης», δηλαδή οι τόκοι και τα χρεολύσια που καλείται να πληρώσει το ελληνικό κράτος μέσα στο 2014. Το ποσό ανέρχεται αθροιστικά στα 74,2 δισ. ευρώ! Μόνο για τα χρεολύσια μεσομακροπρόθεσμου και βραχυπρόθεσμου δανεισμού (κωδικοί 14 – 15) το ποσό αγγίζει τα 65 δισ. ευρώ!


Τα στοιχεία (όπως φαίνεται και στο σχετικό πίνακα 3.10 της εισηγητικής έκθεσης του προϋπολογισμού, σελίδα 89) είναι αμείλικτα και παραδεδεγμένα, τόσο από τους συντάκτες του προϋπολογισμού, όσο και από τα κόμματα της συγκυβέρνησης του «μαύρου μετώπου» που θα τον καταστήσουν νόμο του κράτους. Τι προκύπτει: Σύμφωνα με τα - δικά τους - στοιχεία, στα τέσσερα χρόνια εφαρμογής της πολιτικής της «σωτηρίας» το αποτέλεσμα είναι η Ελλάδα να γυρίζει σε καταστάσεις χειρότερες κι από εκείνες που επικρατούσαν προπολεμικά! Στο πλαίσιο, δηλαδή, αυτής της πολιτικής – με την απροσδιόριστη μάλιστα διάρκεια – κατά το έτος του κυβερνητικού «success story», το 2014, η Ελλάδα επιστρέφει σε καταστάσεις χειρότερες κι από εκείνες που είχαν ως αποτέλεσμα να επέλθει στη χώρα η χρεοκοπία του 1932!
Πιο συγκεκριμένα:
  • Κατέθεσαν έναν τακτικό προϋπολογισμό στον οποίο ομολογείται ότι από τα περίπου 116,524 δισ. ευρώ που θα είναι οι συνολικές δαπάνες για το 2014, τα 74,199 δισ. ευρώ (ποσοστό 64% !!!) θα πάνε στους τοκογλύφους! Να, επομένως, γιατί «δεν υπάρχουν» λεφτά για μισθούς, συντάξεις, για Παιδεία, Υγεία και Πρόνοια.
  • Κατέθεσαν έναν προϋπολογισμό που προβλέπει ότι ενώ το σύνολο των εσόδων του κράτους θα είναι 54,695 δισ. ευρώ (εισηγητική έκθεση, πίνακας 3.5, Έσοδα Κρατικού Προϋπολογισμού, σελ. 81), οι τοκογλύφοι έχουν καπαρώσει 74,199 δισ. ευρώ, δηλαδή ένα ποσό μεγαλύτερο κατά... 136% από όλα τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού! Να, επομένως, γιατί συνεχίζεται εσαεί ο φαύλος κύκλος των νέων δανείων, με τους νέους τόκους, με τα νέα χρεολύσια, που θα φέρουν νέα δάνεια, νέους τόκους κ.ο.κ.
  • Κατέθεσαν έναν προϋπολογισμό που προβλέπει ένα ΑΕΠ, δηλαδή συνολικό πλούτο που θα παραχθεί στη χώρα, της τάξης των 183 δισ. ευρώ που από αυτά πάνω από το 40% πηγαίνει σε τόκους και χρεολύσια!
Ιδού λοιπόν τι κρύβεται πίσω από τις θεωρίες περί «πλεονασμάτων». Να γιατί τα «λεονάσματα», όπως και τα ελλείμματα, έχουν το ίδιο αποτέλεσμα για το λαό: Φτώχεια, πείνα και δυστυχία. Ιδού γιατί ο ελληνικός λαός θα συνεχίσει να ζει με ανύπαρκτους μισθούς και λεηλατημένες συντάξεις, με χαράτσια, με φόρους και χωρίς εργασιακά δικαιώματα. Να γιατί το μόνο «success story» που του επιφυλάσσουν είναι η ανεργία και η καταστροφή. Να γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για το λαό: Γιατί ό,τι παράγεται (τώρα και στο μέλλον!) σε αυτόν τον τόπο «θα πρέπει» να πηγαίνει σε εγχώριους και ξένους «δανειστές»! Σε εγχώριους και ξένους τοκογλύφους. Στις τράπεζες και στους εντός και εκτός Ελλάδας «τζογαδόρους» που «παίζουν» με το ελληνικό δημόσιο χρέος.
Αυτή είναι η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και αυτή είναι η αποστολή που έχει αναλάβει. Η αποστολή της δεν είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από εκείνο που στη γλώσσα τους, χρόνια τώρα, το έχουν βαφτίσει «ελεγχόμενη χρεοκοπία». Στο πλαίσιο αυτής της «ελεγχόμενης χρεοκοπίας» κατέθεσαν έναν ακόμα προϋπολογισμό που οδηγεί τον ελληνικό λαό πέρα κι από τη χρεοκοπία! Πέρα κι από την πτώχευση! Μας οδηγούν στον αφανισμό! Στο πλαίσιο αυτής της «ελεγχόμενης χρεοκοπίας» (σ.σ.: «ελεγχόμενη» μόνο για τους κεφαλαιοκράτες), όπου ο μισός και πλέον προϋπολογισμός πηγαίνει σε τοκογλύφους, κερδοσκόπους, δανειστές και κάθε λογής «σωτήρες», ο ελληνικός λαός οδηγείται σε καταστάσεις πιο οδυνηρές κι από εκείνες του 1932!
 enikos.gr

ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ; ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 234 ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ! ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ!

Συγκλονίζει η επιστολή Έλληνα που ζει στην Βραζιλία και μας ενημερώνει ότι όσοι ονειρεύονται ατελείωτες παραλίες και σάμπα στην χώρα του καφέ κάνουν μεγάλο λάθος.
Αναλυτικά η επιστολή του στο στο μπλογκ hellasbrazil.blogspot.gr αναφέρει:
«Αγαπητέ φίλε, ναι μιλάω σε εσένα που ακούς Βραζιλία και σκέφτεσαι παραλίες, τακουνάκια, ανάποδα ψαλίδια και ατελείωτα πάρτι. Συγγνώμη που σου χαλάω το όνειρο, αλλά το πάρτι τελείωσε. Η μάλλον έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν σου το είπανε. Εδώ εξάγουμε, αλλά δεν πίνουμε καφέ, δεν χορεύουμε σάμπα εκτός των ορίων του Ρίο ντε Ζανέιρο ή μάλλον χορεύουμε σπάνια έτσι κι αλλιώς. Μέχρι και στην μπάλα εξάγουμε πλέον αμυντικά χαφ και στόπερ. Τα στερεότυπα μας τελείωσαν όπως και η υπομονή.
Τελείωσε η υπομονή. Την τελευταία εβδομάδα πήραμε τους δρόμους. Οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν για την αύξηση 7 λεπτών του ευρώ στις συγκοινωνίες αλλά πλέον διαμαρτυρόμαστε για όλη τη σαπίλα πίσω από αυτό. Το πρόβλημα δεν είναι τα επτά λεπτά αλλά τα βασικά δικαιώματα. Η στρατονομία, κατάλοιπο της δικτατορίας, μοιράζει αφειδώς λαστιχένιες σφαίρες και ληγμένα δακρυγόνα. Αλλά είναι πλέον αργά. Ο κόσμος επιτέλους ξύπνησε και ζητά επίπεδο ζωής ανάλογο με την θέση της χώρας στο οικονομικό χάρτη. Βαρέθηκε να βλέπει τους λίγους να γεμίζουν τις τσέπες, να επανεκλέγονται εδώ και δεκαετίες. Βαρέθηκε ο φτωχός αλλά, επιτέλους βαρέθηκε και ο πλούσιος, και θα στο εξηγήσω.
Στην Βραζιλία ο βασικός μισθός είναι 234 ευρώ. Το εισιτήριο του λεωφορείου είναι 1 ευρώ και το ρημάδι έρχεται όποτε γουστάρει. Κάποιος που ζει στο Μπέλο Οριζόντε κερδίζοντας βασικό μισθό, μένει τουλάχιστον 15 χιλιόμετρα από την δουλειά του και θέλει δύο λεωφορεία και μιάμιση ώρα για να φτάσει εκεί όταν δεν έχει κίνηση. Και όταν μιλάμε για κίνηση, μιλάμε για χάος. Στο Σάο Πάουλο για παράδειγμα κάθε μέρα έχουμε ουρές 70 χιλιομέτρων στις ώρες αιχμής. Εκεί συναντιούνται ο φτωχός με τον πλούσιο. Ο φτωχός στο λεωφορείο και πλούσιος στην αμαξάρα του με τα φιμέ τζάμια.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ!

ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ …ΝΥΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛ …ΜΑΧΤΣΕ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ παραδοσιακά  ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…
ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ……μετά τα πλούσια κοιτάσματα στο ελληνικό Αιγαίο που τάχα μου ανακαλύφθηκαν τώρα, ενώ είναι καταγραμμένα από το 1960 και πιο μπροστά ακόμη, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες.
Η Τουρκία, πάντα πιστή στο πλιάστικο.. θέλει πάλι να κατακλέψει ..Αυτή άλλωστε είναι και η μόνη προσφορά της στην Ιστορία της ανθρωπότητας: Αρπαγές και γιουρούσια… Αν θυμηθείτε κάτι ευεργετικό να μας το πείτε… Οι περισσότεροι Άγιοι της Ορθοδοξίας, είναι από τη χατζάρα… των Τούρκων!
Σφαγές, αίμα…πλιάτσικο… Ακόμη και στην Κύπρο, συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι… και σήμερα και πασχίζουν απεγνωσμένα οι Μεμέτηδες να εμφανιστούν ως παράγοντες στον διεθνή στίβο…
Δείτε τι είπε σε λόγο του χθες ο Πρόεδρος του μωσαϊκού-εθνοτήτων- που λέγεται… Τουρκία, σήμερα, γιατί χθες οι εκ Μογγολίας ελαυνόμενοι είχαν άλλο όνομα…
Με αυτό το πλευρό να κοιμάται ο ΓΚΙΟΥΛ, τσανάκι του ΕΡΝΤΟΓΑΝ…Δεν έχει αντιληφθεί ότι άλλαξαν οι Γεωπολιτικές συνθήκες ..

Ο Πρόεδρος Gül: Η ΕΕ πρέπει να μάθει για τον ενεργειακό ρόλο της Τουρκίας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-http://www.hurriyetdailynews.com/

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ μιλάει κατά την ημέρα των εγκαινίων του Ατλαντικού Συμφώνου στην Κωνσταντινούπολη. Ο ρόλος της Τουρκίας στην παροχή ενέργειας είναι ζωτικής σημασίας για την ΕΕ, λέει ο Γκιούλ.- Cihan –φωτογραφία.
Ο ρόλος της Τουρκίας στην παροχή ενέργειας είναι ζωτικής σημασίας για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης! (τόσο σοβαρό έτσι;)
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Abdullah Gül είπε, προτρέποντας την Ένωση να εξετάσει τη θεμελιώδη θέση της Τουρκίας κατά τη διάρκεια των ενταξιακών συνομιλιών. "Θα πρέπει να ακολουθείτε πιστά τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες στρατηγικές με τα έργα που θα αναπτυχθούν στον Καύκασο , της Κεντρικής Ασίας και της Μέσης Ανατολής στο φυσικό αέριο ... σε Ευρώπη μέσω της Τουρκίας.( Κοίτα τι ονειρεύεται ο Τουρκαλάς …εφένδης!
Πιστεύουμε ότι αυτά τα σχέδια θα συμβάλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας, της σταθερότητας και την ευημερία της Ευρώπης, εκτός από τη διατήρηση της ενεργειακής μας ασφάλειας ", δήλωσε ο πρόεδρος σε ομιλία που εκφώνησε την πρώτη από τις δύο ημερών Ατλαντικού Συμβουλίου Ενέργειας και της Συνόδου Κορυφής .
(Μιλάμε για δάκρυ κορόμηλο … Η Τουρκία…γνοιάζεται για την ασφάλεια της Ευρώπης… Ιστορικά .. πως προκύπτει αυτό;
Εκφράζοντας τη λύπη του για την στασιμότητα  στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας, ο Gül ζήτησε από την Ένωση να εντείνει την πλάνο σχετικά με το θέμα. Τόνισε: «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί ότι η ενέργεια είναι ένα από τα κεφάλαια στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις μας που μπλοκάρονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρά τις προσπάθειές μας, αυτό είναι μια μεγάλη αντίφαση και είναι ατυχές. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η πλευρά που θα πρέπει να επιλύσει αυτή την αντίφαση είναι η ΕΕ », είπε. Ο Γκιουλ είπε επίσης ότι η Τουρκία θα ήταν η πιο λογική και εφικτή διαδρομή μέσω της οποίας να μεταφέρουν πόρους που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στην Ανατολική Μεσόγειο, οι οποίες εκτιμάται ότι θα είναι πάνω από 3,5 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα.
(Κοίτα ο  –αληταράς πως το πάει.. Δηλαδή τα κοιτάσματα του Αιγαίου, τα ελληνικά-Κυπριακά , πως θα μπορούσαν να διοχετεύονται στην Ευρώπη μέσω… Τουρκίας!…θέλει να βάλει και χεράκι στην περιουσία του γείτονα (διάβαζε: Ελλάδα-Κύπρος!!
Επιμένει ο Γκιουλ, πρόεδρος της Τουρκιάς: Η Τουρκία έχει αρχίσει να εκφράζει την προθυμία της να συμμετάσχει στη μεταφορά των αποθεμάτων φυσικού αερίου που ανακαλύφθηκε από Έλληνες- Κύπριους και το Ισραήλ στην Ευρώπη, η οποία επιδιώκει να διαφοροποιήσει τις ενεργειακές της πηγές για την ανακούφιση της εξάρτησης της από τη Ρωσία.
Εδώ ...θα πρέπει να πάρει απάντηση από τον Πούτιν!...
( Δηλαδή τώρα τι θέλουν, η Ελλάς, η Κύπρος, το Ισραήλ, πατρόνο, νταβατζή; Τι δουλειά έχουν στα κοιτάσματα πετρελαίου της Μεσογείου οι Μωχαμέτηδες; Να κάνει τον μεταφορέα η Τουρκία…. ; Γιατί, οι τρεις αυτές χώρες δεν μπορούν να κάνουν και τον μεταφορέα και μας βγαίνει μπροστά η Τουρκία;..Ας πάει να πουλήσει τα υγρά της , όπου νομίζει…Αλλά να μας εμφανίζεται στπροσκήνιο… ότι δα θα εξασφαλίζει ενέργεια κι άλλα παραμύθια στην Ευρώπη… για να εισέλθει στην Κοινότητα; …Όταν είναι Ασία κι όχι Ευρώπη;
Σύμφωνα με τον Γκιούλ, η συμμετοχή της Τουρκίας σε ένα τέτοιο πρόγραμμα θα μπορούσε να συμβάλει στην επίλυση των περιφερειακών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης και του Κύπριακού ζητήματος!!.Έτσι λέει ο Τουρκαλάς...
( Επί μισόν αιώνα δεν συνέβαλε σε τίποτε …για την επίλυση του Κυπριακού… και μιλάει τώρα οτι... θα συμβάλει, επειδή ακριβώς μυρίστηκε.. τώρα , το κλεφτρόνι αυτό “κράτος”… φαγί…έτσι;)

Συνεχίζει όμως ακάθεκτος ο δοτός πρόεδρος, κι όργανο του Ερντογάν:
Λαμβάνοντας υπόψη ότι ηΤουρκία είχε άγριες σχέσεις με τις δύο αυτές χώρες, πολλοί αναλυτές προειδοποιούν για τις προκλήσεις μιας τέτοιας συμμαχίας όσον αφορά την οικονομία. «Η ΕΕ εξαρτάται από την Τουρκία προκειμένου να μειώσει την εξάρτησή της από τον περιορισμένο αριθμό των προμηθευτών,”..
Τρίχες κατσαρές, αλλά ο Γκιούλ, λέει το παραμύθι του πως τάχα μου εξαρτάται η Ευρώπη, ενεργειακά από την Τουρκία! Σε ποιούς τα λέει; Κουτοπόνηροι…αλλά το χαβά τους αυτοί.
"Η Τουρκία είναι μια γέφυρα για η ΕΕ προς τη Μέση Ανατολή, τον Καύκασο, την Κεντρική Ασία και τη Βόρεια Αφρική. Η ΕΕ δεν μπορεί να κάνει χωρίς την Τουρκία.” τόνισε ένας πρίγκιπας από το Λουξεμβούργο που υποστηρίζει την ευρωπαϊκή φιλοδοξία της Τουρκίας να γίνει μέλος της ΕΕ και επικροτεί την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στις αρχές του επομένου μήνα », Είπε επίσης ότι η Τουρκία έπρεπε να παίξει στην ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού σημαντικό ρόλο, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, σημειώνοντας ότι είναι ένας δυναμικός ενεργειακός κόμβος  στο σταυροδρόμι μεταξύ των μεγάλων παραγωγών ενέργειας και των πιο ενεργοβόρων χωρών του κόσμου."

Καλά όλα αυτά …αλλά άλλαξαν όμως Γεωπολιτικές συνθήκες και ο πλαστικός ρόλος της Τουρκίας ως γεωγραφικού κόμβου κατά την ψυχροπολεμική εποχή ..άνθισης του ΝΑΤΟ παρήλθε ανεπιστρεπτί… Ό,τι έφαγε…έφαγε από τις ΗΠΑ. Τέρμα τα παραμύθια. 
webpressunion