Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΡΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ...ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ!


mixalopoylos-grigoris

Με το θάρρος της γνώμης μου, ΔΙΑΦΩΝΩ!
από τον Μάκη Βραχιολίδη
Επειδή το makeleio.gr είναι δημοκρατικός διαδικτυακός ιστότοπος όπου διατυπώνεται ελεύθερα η διαφωνία, ας μου επιτραπεί να εκφράσω την πλήρη διαφωνία μου με τα όσα υποστηρίζει η διεύθυνση του makeleio.gr για τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο.
Λέει λοιπόν η διεύθυνση της εφημερίδας: 'Για εμάς ουδείς νεκρός δεδικαίωται. Πόσο μάλλον όταν είναι δημόσιο πρόσωπο. Κάποιοι επιχειρούν μετά το θάνατο του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου να προχωρήσουν σε αγιοποίηση. Τουλάχιστον από εδώ μέσα, αυτό δεν θα επιτραπεί´.
Αφού πρώτα ξεκαθαρίσω ότι δεν επιχειρώ με τη διαφωνία μου αυτή να δικαιώσω, ούτε πολύ περισσότερο να αγιοποιήσω μετά θάνατο τον εκλιπόντα Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, θέλω να τονίσω ότι η Ιστορία μάς διδάσκει ότι ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ νεκροί δικαιώθηκαν μετά θάνατον. Και αυτό διότι η Δικαιοσύνη τους φέρθηκε σκάρτα και ανέντιμα. Να μιλήσουμε λοιπόν για τη Δικαιοσύνη πώς φέρθηκε σε μεγάλους Έλληνες τους οποίους αρχικά είχε καταδικάσει;
Δείτε λοιπόν την στάση της Ελληνικής Δικαιοσύνη στους παρακάτω:
Πυθαγόρας 500 π.Χ. ετών 80: εξορία
Μιλτιάδης 489 π.Χ. ετών 65: φυλακή.
Αριστείδης 468 π.Χ. ετών 72: εξορία .
Θεμιστοκλής 461 π.Χ. ετών 66: εξορία.
Αισχύλος 456 π.Χ. ετών 69: εξορία.
Περικλής 429 π.Χ. ετών 66: παραιτήθηκε κατηγορούμενος.
Φειδίας 429 π.Χ. ετών 66:...φυλακή.
Αναξαγόρας 428 π.Χ. ετών 72: εξορία.
Ηρόδοτος 429 π.Χ. ετών 59: εξορία.
Ικτίνος 420 π.Χ. ετών: εξορία.
Σοφοκλής 406 π.Χ. ετών 90: εξορία.
Ευριπίδης 406 π.Χ. ετών 74: εξορία.
Αλκιβιάδης 404 π.Χ. ετών 48: εξορία.
Σωκράτης 399 π.Χ. ετών 71: ήπιε το κώνειο.
Θουκυδίδης 396 π.Χ. ετών 64: εξορία.
Αριστοφάνης 385 π.Χ. ετών 61: εξορία .
Πλάτων 347 π.Χ. ετών 80: εξορία..
Ισοκράτης 338 π.Χ. ετών 99: εξορία.
Δημοσθένης 322 π.Χ. ετών 62: ήπιε δηλητήριο.
Να πάμε και σε πιο σύγχρονες περιπτώσεις Ελλήνων; Τον Κολοκοτρώνη στην λαιμητόμο δεν τον είχαν καταδικάσει οι δικαστές της κυβερνήσεως του Κωλέττη; Σε υγρό και σκοτεινό κελί του φρουρίου του Ναυπλίου, δεν πέρασε 6 μήνες από τη ζωή του, φυλακισμένος και διαπομπευμένος;
Ποιος όμως είναι ο Κολοκοτρώνης στην σύγχρονη Ιστορία; Ο ...σταμπαρισμένος με καταδίκη διά λαιμητόμου ή ο ήρωας της επαναστάσεως εξαιτίας του οποίου είμαστε σήμερα λεύτεροι;
Πάμε πιο κάτω: Οι έξι υπεύθυνοι της Μικρασιατικής καταστροφής δεν διασύρθηκαν και εκτελέσθηκαν ως προδότες; Εκ των υστέρων και μετά τον τουφεκισμό τους δεν τους δικαίωσε η Ιστορία, η οποία καταδίκασε ως όνειδος την απόφαση της Δικαιοσύνης να τους εκτελέσει;
Τα παραπάνω δεν ειπώθηκαν για να βάλουν φωτοστέφανο στον εκλιπόντα Γρηγόρη Μιχαλόπουλο αλλά για να αμφισβητήσουν από την βάση της την επιχειρηματολογία του makeleio.gr η οποία αραδιάζει την καταδίκη του εκδότη της «Ελεύθερης Ώρας» προκειμένου να πείσει ότι έφυγε με την στάμπα του αρχιεκβιαστή!
Από ποιους σύρθηκε στα δικαστήρια ο Μιχαλόπουλος; Από τους Θ. Αγγελόπουλο και Λάτση! Τι λένε σήμερα πολλοί; Ότι όποιος τα βάλει με τους Αγγελόπουλο-Λάτση (τους επωνομάζουν και "μεγάλα ψάρια") την πάτησε!
Δεν δύναμαι να αμφισβητήσω την απόφαση της Δικαιοσύνης, αναφορικά με την καταδίκη που επέβαλε στον Γ. Μιχαλόπουλο, ωστόσο δεν μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός ότι ο ίδιος ο καταδικασθείς φώναζε και διακήρυσσε την αθωότητά του, μιλώντας για στημένη δίκη η οποία έγινε με συνοπτικές διαδικασίες και τελεσιδίκησε σε χρόνο ρεκόρ. Δεν μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός ότι ο εκλιπων ζητούσε την αναψηλάφιση της δίκης!!!
Εάν όμως θα πρέπει να θεωρήσουμε ντε φάκτο σωστές όλες τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, χωρίς να επιδέχονται αμφισβήτησης, τότε σταματάει κάθε διάλογος και να καταδικάσουμε μαζί με τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο συλλήβδην και όλους τους παραπάνω, διότι «ουδείς νεκρός δεδικαίωται»!
makeleio.gr

ΠΡΟΔΟΤΗΣ O ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ! ΑΥΡΙΟ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ



gap-anastasiadis


Αύριο κατά πάσα πιθανότητα εκλέγεται -στον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Κύπρο- ο νέος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης.
Είναι ο φίλος του ΓΑΠ, ο άνθρωπος που είπε ΝΑΙ στο δόλιο σχέδιο Ανάν! Σήμερα λοιπόν οι διεθνιστές και οι Τουρκο-Αμερικανο-Βρετανοί βγάζουν στην εξουσία τον άνθρωπό τους. Ο ΓΑΠ ήταν αυτός που προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να θάψει το ΟΧΙ των Κυπρίων και τον Τάσο Παπαδόπουλο, όταν ο τελευταίος αγωνιζόταν να κρατήσει ως κράτος την Κύπρο. Ο άθλιος προδότης Παπανδρέου ιδού πως προσπαθούσε στι 7/4/2004 να πείσει τους Κυπρίους να ψηφίσουν το ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν, αυτό που ψήφιζε και ο Αναστασιάδης: "Τώρα που έχει έρθει η ώρα της κρισιμότερης απόδφασης της σύγχρονης ιστορίας μας, η μεγάλη δημοκρστική και προοδευτική παράταξη, συνεπής στις αρχές, στους αγώνες και στις παραδόσεις μας, λέει το "ναι" στο κοινό μέλλον των δύο κοινοτήτων, το "ναι" στην κοινή συμβίωση, το "ναι" στην ένταξη μιας επανενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Λέει "ναι" στη συνεργασία και "όχι" στο διχασμό. Λέει "ναι" στην προοπτική και "όχι" στη στατικότητα. Το ΝΑΙ θα είναι μια γενναία ιστορική, πατριωτική στάση υπέρβασης του παρελθόντος"
Αυτός ο αρχιδωσίλογος, πολιτικός εγκληματίας ΓΑΠ, προσπαθούσε από τότε να σταυρώσει την Κύπρο. Μετά από λίγα χρόνια πέταξε στα βράχια του ΔΝΤ την Ελλάδα! 
Μετά τον χαμό του Τάσου Παπαδόπουλου, η Κύπρος πήρε την κάτω βόλτα και αύριο αναμένεται νε εκλέξει για Πρόεδρο το ...alter ego  του Παπανδρέου, τον Νίκο Αναστασιάδη. Τον άνθρωπο που θα διχοτομήσει οριστικά την Κύπρο και θα την δώσει βορρά στις ορέξεις των ξένων δυνάμεων και των δανειστών! 

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ


ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ
XYLO
Σοκ προκαλούν οι εικόνες της δολοφονίας ενός νεαρού σε ένα κελί από αστυνομικούς, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του 2010 στην Αμβέρσα και ήρθε στη δημοσιότητα από το τηλεοπτικό δίκτυο VRT στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε την Πέμπτη.
Το ρεπορτάζ του VRT αποκάλυψε την ιστορία του δολοφονημένου 26χρονου Jonathan Jacob, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο κελί στις 6 Ιανουαρίου του 2010.
Ο Jonathan Jacob ήταν φανατικός του body-building και είχε εθιστεί στις αμφεταμίνες. Το πρωί της 6ης Ιανουαρίου ο Jonathan Jacob σε κατάσταση στέρησης στη μέση ενός δρόμου στην Αμβέρσα ζήτησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη βοήθεια της αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα. Ωστόσο ο Jonathan Jacob αρνήθηκε να νοσηλευτεί και έγινε επιθετικός, χτυπώντας έναν αστυνομικό. Με τη σειρά τους οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να τον αναλάβουν καθώς τον έκριναν υπερβολικά βίαιο με αποτέλεσμα αυτός να μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα του Μόρτσελ, όπου τον έκλεισαν στην απομόνωση σε ένα κελί 3,5 τετραγωνικών μέτρων.
Ο 26χρονος, που ήδη είχε βγάλει τα ρούχα του, άρχισε να ωρύεται και οι αστυνομικοί, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Panorama του VRT, πήραν εντολή από εισαγγελέα να τον θέσουν υπό έλεγχο ώστε ένας γιατρός να μπορέσει να του χορηγήσει ηρεμιστικά.
Το τοπικό τμήμα ζήτησε την ενίσχυση από ειδική μονάδα επέμβασης. Στο βίντεο φαίνονται αστυνομικοί της ειδικής μονάδας να εισβάλουν μέσα στο κελί, πετώντας μια κρότου λάμψης, και να τον ξυλοκοπούν. Όταν σταμάτησαν συνειδητοποίησαν πως ο 26χρονος ήταν νεκρός... Η νεκροψία που έγινε στη συνέχεια έδειξε ότι ο 26χρονος πέθανε από εσωτερική αιμορραγία, η οποία προκλήθηκε από την επίθεση των αστυνομικών.
Σύσσωμος ο Τύπος του Βελγίου και η υπουργός Εσωτερικών Ζοέλ Μιλκέ έκαναν λόγω για «σκάνδαλο», ενώ οι Φλαμανδοί καταδίκασαν την «εντελώς δυσανάλογη χρήση βίας» από την πλευρά των αστυνομικών...
.

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: «ΣΩΣΑΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΦΥΛΑΣΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»!



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ, έχοντας υπηρετήσει στην πρώτη γραμμή του μάχιμου ρεπορτάζ, δεν μπορεί να απεκδυθεί της ιδιότητας που τον χαρακτήριζε επί δεκαετίες: να προβαίνει λοιπόν σε αποκαλύψεις.  Σε αποκλειστική του συνέντευξη στον συνεργάτη της «Ελεύθερης Ώρας» Μάκη Βραχιολίδη, αφού αναφέρει ότι και ο Σαμαράς εξαπάτησε τον ελληνικό λαό όπως και ο προκάτοχός του Παπανδρέου, διαβεβαιώνει ότι «θα αποδώσουν λογαριασμό στη Δικαιοσύνη όσοι πλήγωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες».
Αφιερώνοντας σημαντικό κομμάτι της κοινοβουλευτικής του δράσης στα εθνικά θέματα, με συνεχή ταξίδια σε ευαίσθητες περιοχές  της χώρας, όπως στα νησιά και στη Θράκη, η συζήτηση με τον Τέρενς Κουίκ, αναπόφευκτα επικεντρώνεται στα εθνικά ζητήματα, για τα οποία εκφράζει την έντονη ανησυχία του. Θεωρεί επικίνδυνους τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε όλο το φάσμα της εξωτερικής πολιτικής, με συνέπεια οι γείτονές μας Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί να προβαίνουν σε συνεχείς προκλήσεις, αμφισβητώντας την εθνική μας κυριαρχία. Ιδιαίτερη σημασία έχουν τα όσα αναφέρει ο βουλευτής για το πώς οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» γλίτωσαν τα νησιά από το ξεπούλημα που τούς  είχε ετοιμάσει η τρικομματική κυβέρνηση.  
Η συνέντευξη δημοσιεύεται στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" ενώ μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη αύριο απόγευμα από το makeleio.gr και το indobserver.blogspot.gr

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ: "ΕΞΩ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΑΠ΄ ΤΟ ΑΣΥΛΟ"!


papoulias-minima

Δεν πρόλαβε καν να πλησιάσει... Προγραμματισμένη για χθες Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, ήταν η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όπου στην αίθουσα που φέρει το όνομά του, αναγορεύτηκε σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, ο καθηγητής Ηaralab Zur Hausen.
Η επίσκεψη του κ. Παπούλια, ωστόσο, ματαιώθηκε κυριολεκτικά στο παραπέντε. Ενώ στην αίθουσα της εκδήλωσης, βρίσκονταν ήδη οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς, περίπου 10 λεπτά πριν από την άφιξή του Προέδρου της Δημοκρατίας, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο 20 φοιτητές, οι οποίοι κρατούσαν ένα πανό στο οποίο αναγραφόταν «έξω οι ασφαλίτες από το άσυλο» και φώναζαν συνθήματα εναντίον πολιτικών, της αστυνομίας και του νέου νόμου για τα πανεπιστήμια. Ο κ. Παπούλιας στάθηκε αδύνατον να προσεγγίσει το Πανεπιστήμιο... 
ipeirotika.gr

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!


O Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μεθαύριο Δευτέρα που παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ετοιμάζεται να κάνει κάποιο δώρο στον Σαμαρά! 
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Μητσοτάκης αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό σεισμό παρουσάζοντας το βιβλίο του που φέρει τίτλο «Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993». Άλλωστε, το περιεχόμενο του έργου αφορά την κυβέρνηση Μητσοτάκη την περίοδο 1990-1993 και το πώς αυτή έπεσε! 
Ο Σαμαράς που έχει προσκληθεί στην εκδήλωση, καλύτερα να μην πάει γιατί θα ακούσει τον πραγμαατικό λόγο για τον οποίο έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη! 
Ο πρώην Πρωθυπουργός αναμένεται να αποκαλύψει έναν ακόμη ύπουλο ρόλο του Σαμαρά, τέτοιο που θα δημιουργήσει σεισμό στο πολιτικό σκηνικό. Ο Μητσοτάκης θα τα κάνει ...μπάχαλο με όσα θα πει! 
Τον προτρέπουμε να μην κάνει ...κεραία πίσω. Να ξεμπροστιάσει τον Σαμαρά και να αποκαλύψει στο λαό τον δόλιο τρόπο με τον οποίο έριξε την κυβέρνηση το 1993. 
Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι το βιβλίο του Κων/νου Μητσοτάκη έχει επιμεληθεί ο πρώην υπουργός Ιωάννης Παλαιοκρασσάς.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ! ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ...ΕΛΙΕΣ!

Υποψίες ότι η κοπή των δένδρων έχει σχέση με το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου!





















Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας του οικολογικού εγκλήματος. Πολλά πεύκα που φυτεύτηκαν στην αναδάσωση που έγινε στον Υμηττό μετά τις μεγάλες πυρκαγιές του 2007, ξεριζώθηκαν και πετάχτηκαν πίσω από θάμνους και βάτα, για να φυτευτούν στη θέση τους ελιές!!!
Ποιος διέπραξε αυτό το οικολογικό  έγκλημα; Δείτε πευκάκια ξεριζωμένα, τα οποία μπορέσαμε και μαζέψαμε πίσω από τα βάτα. 
Το έγκλημα διαπίστωσε ο δημότης Χολαργού-Παπάγου Διονύσης Καλαμάκης ο οποίος έκανε και σχετική καταγγελία στον Δήμο. "Στο σημείο όπου κόπηκαν τα δεκάδες πεύκα, φυτεύτηκαν ελιές" υπογραμμίζει ο κ. Καλαμάκης ο οποίος ήταν ένα από τους εθελοντές της δενδροφύτευσης που έγινε μετά την μεγάλη πυρκαγιά του 2007. "Ερχόμουν συνεχώς και έβλεπα και φρόντιζα τα πευκάκια και χαιρόμουν που είχαν μεγαλώσει. Έλειψα όμως για λίγο στην επαρχία και μόλις επέστρεψα είδα αυτό το χάλι. Τα πευκάκια είχαν ξεριζωθεί σχεδόν όλα και είχαν πεταχτεί πίσω από τα βάτα", τονίζει ο κ. Καλαμάκης ο οποίος κατήγγηλε επισήμως το γεγονός στο Δήμο από τον οποίο περιμένει απάντηση. 
Η κοπή των πεύκων έγινε λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα από το παρεκκλήσι της Αγίας Ελεούσας. Το παρεκκλήσι ανήκει στην Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου και για χρόνια ήταν περιφραγμένο με συρματόπλεγμα το οποίο είχε αφαιρέσει η προηγούμενη Δημοτική Αρχή Χολαργού επί Νικολάου. Το γεγονός είχε προκαλέσει την έντονη αντίδρααση της μονής και των καλογριών, επειδή θεωρούν ότι η περίφραξη αφορούσε όρια της ιδιοκτησίας του μοναστηριού. Μάλιστα ο τότε Δήμαρχος είχε έρθει σε ρήξη με τις μοναχές οι οποίες τον είχαν απειλήσει με μηνύσεις. Ο κ. Νικολάου όμως δεν έκανε πίσω, λέγοντας ότι ο Υμηττός είναι δάσος και ανήκει σε όλους, χωρίς συρματοπλέγματα και όρια οικοπέδων. "Εμείς κυνηγάμε τους οικοπεδοφάγους που θέλουν να κόψουν σε οικόπεδα τον Υμηττό και θα έχουμε την Αγία Ελεούσα σαν περιφραγμένο οικόπεδο μέσα στο δάσος του Υμηττού;", έλεγε ο κ. Νικολάου ο οποίος με τρακτέρ είχε ξηλώσει την περίφραξη. 
Σήμερα όμως, στο ίδιο σημείο που υπήρχε η περίφραξη, φυτεύτηκαν ελιές (γνωστό κόλπο για την οριοθέτηση οικοπέδων και καταπατήσεων) ενώ και στα σημεία όπου ήταν φυτεμένα πεύκα, ξεριζώθηκαν για να φυτέψουν άγνωστοι, ελιές! 
Δικαίως κάποιοι στρέφουν τις υποψίες τους στο μοναστήρι!
Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την ηγουμένη της ιεράς μονής αλλά δεν απαντούσε κανείς στο τηλέφωνο. 
Θα επανέλθουμε...

ΤΟ ΝΕΟ SEX SYMBOL ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ TV

 Είναι η Αντωνία Καλλιμούκου! Χάρη στα προσόντα της, έπιασε πολυπόθητη θέση σε πάνελ και μάλιστα σε αυτό της Ελένης
Μενεγάκη, όταν οι περισσότεροι πανελίστες έχουν πάει σπίτι τους και στα ταμεία ανεργίας. 

Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου και έχει εκλεγεί Β' Σταρ Ελλά το 2007. Δείτε ορισμένα ενδιαφέροντα που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο για την πανέμορφη Αντωνία: 

Καριέρα
Εστεμμένη καλλονή, αλλά έγινε τηλεοπτικά ευρέως -κατά κάποιον τρόπο πάντα- γνωστή από τη συμμετοχή της στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Elatte» (και όπου φύγει-φύγει οι θεατές!). Εχει σπουδάσει στο Πάντειο όμως η Αντωνία, ενώ έχει συγγράψει και ένα παιδικό παραμύθι, το οποίο εξέδωσε ο απαιτητικός Νίκος Μουρατίδης. Θλιμμένη στιγμή
Και ενώ φωτογραφίζεται με Brazilian μαγιουδάκια ή ημίγυμνη πάνω σε παιδικά αλογάκια, δεν παύει να είναι μια συγγραφέας. Αφού στον ΑΝΤ1 είχε πάει να δώσει ένα σενάριο για καθημερινή σειρά και την έκαναν παρουσιάστρια στο πλευρό της Νάντιας Μπουλέ!

Σπουδαία φράση

«Δεν είμαι ούτε μοντέλο, ούτε συγγραφέας, ούτε οικονομολόγος, ούτε πρωτάρα παρουσιάστρια, ούτε μαθήτρια υποκριτικής. Είμαι όλα αυτά που κάνω και ο καθένας ας με κρίνει σε κάθε τομέα με βάση τη δουλειά μου».

Ευτυχισμένες μέρες

Ολες όσες διαβάζει Καζαντζάκη, που τον λατρεύει! Αλλωστε και το επικείμενο βιβλίο της αφόρα τα διανοήματα του μεγάλου Κρητικού συγγραφέα! Ευτυχισμένες μέρες είναι ακόμα και όσες περνά με τον καλό της, για τον οποίο έχει δηλώσει: «Ο σύντροφός μου είναι ο δάσκαλός μου, ο εραστής μου, ο γκόμενος μου, ο πατέρας μου»!


Η ευχή μας: Να πάρει σύντομα την θέση της  Ελένης Μενεγάκη, γιατί αρκετά πια την βαρεθήκαμε. Καιρός να μπει νέο αίμα.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: 550 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!



stournaras-3
Όχι πια άλλη κοροϊδία από τους τσαρλατάνους της πολιτικής ζωής. Κρύβουν το χρέος και μιλούν για ανάπτυξη οι...καραγκιοζοπαίκτες, σε ένα χρέος ατελείωτο!

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ο κ. Στουρνάρας στη συνεδρίαση της Βουλής (15 Φεβρουαρίου) απευθυνόμενος στον Α. Τσίπρα, του αποκαλύπτει –προφανώς κατά λάθος- ότι χρωστάμε 550 δις ευρώ στους δανειστές!
Δείτε και το σχετικό βίντεο:




Είναι χρέη από δάνεια που έχουν πάρει για λογαριασμό των τραπεζών και τα έχουν φορτώσει όλα στον λαό! 550 δις ευρώ!
Ας προετοιμαστούμε λοιπόν σύντομα για νέα μέτρα θανάτου! Και με δεδομένο ότι τα κρατικά ταμεία εμφανίζουν στο πρώτο δίμηνο του 2013 μειωμένα έσοδα κατά 183 εκατομμύρια ευρώ, τότε τα νέα μέτρα σφαγής του λαού, είναι απολύτως βέβαια. Και ο Σαμαράς συνεχίζει να ψεύδεται, υποσχόμενος ότι δεν θα μειωθεί άλλο ο κατώτατος μισθός! Όπως ακριβώς έγινε και προεκλογικά, έτσι και τώρα θα... τηρήσει τη δέσμευσή του!
Όταν επιμένουμε ότι αυτά τα πολιτικά σκύβαλα θα μετατρέψουν την Ελλάδα -κατ' εντολήν των δανειστών-σε Νότιο Σουδάν ή Σομαλία, να το θυμάστε. Κάτι ξέρουμε!
Ο Ι. Στουρνάρας λοιπόν, λέγει επακριβώς προς τον κ. Τσίπρα: «Πείτε μου ποια είναι η πρότασή σας. Πάτε σε ξένες χώρες, ζητάτε, μιλάτε. Πρόταση συγκεκριμένη το τι θα κάνουμε αν βγούμε απ' το Μνημόνιο. Ποιος θα μας δώσει αυτά τα 550 δισεκατομμύρια που έχουμε πάρει;»!
Το «γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει» ισχύει στην περίπτωση του Στουρνάρα. Του ...ξέφυγε και παρουσίασε την πραγματικότητα την οποία προσπαθούν να κρύψουν οι πολιτικοί μας ταγοί, οι οποίοι πασχίζουν να εμφανίζουν το χρέος μας στα 300 δις ευρώ! Αποδεικνύουμε λοιπόν με ντοκουμέντα, ότι το χρέος της Ελλάδος προς τους δανειστές είναι 550 δις ευρώ.
68-1-68-2-
Δείτε το 68 Δελτίο του Δημόσιου Χρέους όπως αυτό εκδόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών και αφορά το χρέος μέχρι το τέλος του 2012.
Προσέξτε λοιπόν στη 2η σελίδα, το χρέος που γράφει: Λίγο περισσότερα από 305 δις ευρώ. Εδώ όμως έχει γίνει μια μεγάλη... λαμογιά: Κοιτάξτε στην δεύτερη στήλη που αναγράφει: «Ομόλογα εκδοθέντα στην αγορά εσωτερικού. Στις 30/9/2012 το ποσό ήταν 113, 904 δις ευρώ και ξαφνικά τον Δεκέμβριο πέφτει στα 81,67 δις ευρώ! Τεχνητή-πλασματική μείωση- λογιστικό κόλπο, προκειμένου οι επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών να μην εγγράψουν το ποσό των 35 περίπου δις ευρώ από απλήρωτα ομόλογα τα οποία τα αντάλλαξαν. Εξαφάνισαν δηλαδή το ποσό αυτό των 35 (περίπου) δις το οποίο όμως εκ των πραγμάτων θα αναγκαστούν να το εγγράψουν στο χρέος μέσα στους επόμενους μήνες (στο Δελτίο του Δημόσιου Χρέους Μαρτίου ή Ιουνίου).
Η λογιστική αυτή απάτη έγινε σκοπίμως, εξαιτίας των 35 δις ευρώ που έλαβε η κυβέρνηση ως δάνειο από τους δανειστές τον περασμένο Δεκέμβριο και το οποίο χρησιμοποίησε για την περιβόητη ανακεφαλαίωση των Τραπεζών! Δεν ήθελαν λοιπόν να εμφανίσουν τα επιπλέον 35 δις ευρώ, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν πλαστή εικόνα για την οικονομία της χώρας. Αυτό μπορεί να το συμπεράνει κανείς, κάνοντας με μια εύλογη ερώτηση: Πώς είναι δυνατόν το χρέος από τον Ιούνιο του 2012 που ήταν 303 δις ευρώ να εμφανίζει αύξηση μόνον 2,5 (περίπου) δις μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν μάλιστα τον τελευταίο μήνα του 2012 λάβαμε δάνειο 35 δις ευρώ; Πήραμε δάνειο 35 δις ευρώ και το χρέος παρέμεινε στάσιμο; Η απάντηση είναι απλή: Η κυβέρνηση αντάλλαξε ομόλογα (ίσης περίπου αξίας με το δάνειο που πήρε) για να ισοσκελίσει τη διαφορά.
Συνεπώς, στα 305 δις ευρώ πρέπει να προσθέσουμε και τα 35 δις ευρώ του νέου δανείου Δεκεμβρίου, ώστε να είμαστε ακριβείς.
Άρα 305+35=340 δις ευρώ. Εάν σε αυτά τα 340 δις προσθέσουμε και τα 140 δις ευρώ από το δεύτερο πακέτο δανείου που πήγε στις Τράπεζες και το οποίο όπως αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της «Ε.Ω.» πήγε όλο στα ταμεία των Τραπεζών χωρίς να περάσει ούτε ένα ευρώ στην πραγματική οικονομία, τότε έχουμε: 340+140= 480 δις ευρώ.
66-1-
Κρατήστε τα 480 δις ευρώ γιατί δεν τελειώσουμε, έχουμε συνέχεια. Για δείτε το Νο 66 Δελτίο Δημόσιου Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών. Τον Μάρτιο του 2012 το χρέος ήταν 280 (περίπου) δις ευρώ, για να εκτοξευτεί στα 303 (περίπου) δις ευρώ. Αυτή η απότομη εκτόξευση των 23 δις ευρώ μέσα σε ένα τρίμηνο, οφειλόταν στα 23 από τα 93 δις ευρώ που είχαν λάβει οι Τράπεζες ως δάνειο, προκειμένου να το διαθέσουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σε καταναλωτικά δάνεια. Ως συνήθως, οι Τράπεζες δεν έδωσαν πάλι φράγκο αλλά το χρέος πέρασε όλο στις πλάτες του λαού.
Άρα έχουμε 93-23=70 δις ευρώ. Και ο τελικός λογαριασμός χρέους, είναι: Τα 480 δις ευρώ που κρατήσαμε + 70= 550 δις ευρώ!!!
Ο Στουρνάρας συνεπώς είπε την αλήθεια, έστω και αν του ξέφυγε! Το χρέος της χώρας είναι 550 δις ευρώ!!!

"Ελεύθερη Ώρα"

ΡΩΜΑΝΟΣ: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ"

Νέα επιστολή του Ν. Ρωμανού από τις φυλακές Αυλώνα. Υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε μέλος των "Πυρήνων της Φωτιάς"
Διαψεύδει ότι είναι μέλος της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς", ο Νίκος Ρωμανός, ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Με επιστολή του από τις φυλακές Αυλώνα, που δημοσιεύεται στο Indymedia, ο Ν. Ρωμανός σημειώνει ότι ακολουθούσε αυτόνομη πορεία και παρά το γεγονός ότι συνδέθηκε με μέλη των Πυρήνων, ο ίδιος δεν μπήκε στην οργάνωση.
Στο κείμενό του επαναλαμβάνει ότι είναι "αιχμάλωτος" και ότι δεν αναγνωρίζει τις αρχές που θα τον δικάσουν.
Ολόκληρη η επιστολή Ρωμανού
"Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα κληθώ από τον σύγχρονο ιεροεξεταστή Μόκκα για να “απολογηθώ” σχετικά με τη συμμετοχή μου στην Επαναστατική Οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.
Ο λόγος που ξεκαθαρίζω τη θέση μου είναι για δηλώσω τις επιλογές και στάσεις αγώνα στους συντρόφους μου. Οι ποινικές ευθύνες ενός κατηγορητηρίου μ’ αφήνουν αδιάφορο. Όχι από τη θέση ενός οσιομάρτυρα αλλά σαν μια αναρχική επιλογή σύγκρουσης με τους νόμους και τη δικαστική μαφία.
Δεν αναγνωρίζω τις διαδικασίες τους, ούτε το δικαίωμα να με κρίνουν υπάνθρωποι, όπως ο Μόκκας, που για μένα δεν έχουν ούτε το δικαίωμα στη ζωή. Όσο μπορώ σκοπεύω να προσβάλλω τις διαδικασίες τους και να αναδείξω, ως αιχμάλωτος πλέον, την επαναστατική αντιπαράθεση που διεξάγεται καθημερινά απέναντι στην εξουσία. Η αδιάλλακτη στάση απέναντι στους δικαστικούς είναι ακόμα μια στιγμή μάχης στην εμπόλεμη συνθήκη που βιώνουμε.
Δηλώνω λοιπόν πως δεν υπήρξα μέλος της Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και διατηρώ διαφωνίες σε θέσεις της οργάνωσης. Το γεγονός αυτό δεν αποτέλεσε σοβαρό λόγο για να μην συνδεθώ συντροφικά με τους συντρόφους της ΣΠΦ. Μια σύνδεση που με ώθησε στο να μοιραστώ μαζί τους κοινές σκέψεις, ανησυχίες, εμπειρίες, τεχνογνωσίες. Να μοιραστώ βιώματα για την επίθεση στην κυριαρχία και τους συμμάχους της.
Χάραζα και συνεχίζω να χαράζω μια πορεία στα εδάφη που ο αναρχικός αγώνας υψώνει το ανάστημά του και εξαπλώνει την εξεγερσιακή του δυναμική.
Σ’ αυτή την αντιφατική αλλά ευχάριστη διαδρομή, η επιλογή της παρουσίας μου σε επαναστατικές υποδομές (και όχι φυσικά τα τεχνικά λάθη που έκανα) δεν αποτελεί “ενοχοποιητικό” στοιχείο αλλά τιμή μου.
Η κατασταλτική στρατηγική αρνείται την αυτονομία των αναρχικών ομάδων άμεσης δράσης και βασισμένη σε ένα συγκεντρωτικό μοντέλο χρησιμοποιεί τη ΣΠΦ για να “δικαιολογήσει” τις επιθετικές πρακτικές του ευρύτερου εξεγερσιακού ρεύματος.
Μια παρόμοια συνθήκη είχαν βιώσει και αγωνιστές στην Ιταλία με τις διώξεις του εισαγγελέα Marini. Το κυνήγι μαγισσών που είχε εξαπολύσει ο Marini οδήγησε στην καταδίκη αναρχικών σε εξοντωτικές ποινές και σκληρούς περιοριστικούς όρους. Ένα ακόμα παράδειγμα το οποίο αποδεικνύει ότι οι όροι του “διαλόγου” δεν πρέπει να είναι νομικοί αλλά οπλισμένοι.
Η στάση μας προσπαθεί να προωθήσει μια αντίληψη που αδιαφορεί για τα νομικίστικα ζητήματα (στο βαθμό του εφικτού πάντα) και στοχοποιεί τη ρίζα αναπαραγωγής όλων αυτών των μεθοδεύσεων, τον κοινό μας εχθρό.
Οι εξεγερσιακές πρακτικές πρέπει να εμπλουτιστούν και το επίπεδο βίας να πολλαπλασιαστεί.
Στέκομαι αλληλέγγυος με τα φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ και τους υψώνω τη γροθιά μου από τις φυλακές που βρίσκομαι αιχμάλωτος. Δύναμη σύντροφοι.
Συντροφικούς χαιρετισμούς σε όλες τις αντάρτικες ομάδες, στους πυρήνες της FAI/IRF και τις εξεγερμένες ατομικότητες ανά τον κόσμο.
ΖΗΤΩ Η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ
ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

 Υ.Γ 1 Όταν είσαι ανήσυχος, πάρε μια βαθιά ανάσα και κοίτα ψηλά. Στο αστέρι που θα δεις κρύβονται οι ελπίδες μας και πίσω από αυτές το χαμόγελό μας. Προς το παρόν συνέχισε, να αγαπάς, να επιτίθεσαι, να αγωνίζεσαι. Έτσι κι αλλιώς ξέρεις. Οι άνθρωποι που ελπίζουν πεθαίνουν χέρι – χέρι, έτσι πρέπει να γίνει.
Στη μέση δεν υπάρχει τίποτα αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μέχρι τότε βάλε για πυξίδα ζωής το βίωμα.
Αργύρη και Φοίβο δύναμη και καλή τύχη.
Υ. Γ.2 Τα μόνα ευχάριστα νέα των ημερών η θετική πορεία της υγείας του συντρόφου Π. Αργυρού. Η σκέψη μου σε σένα σύντροφε".
news247.gr

ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ


Σημαντικότατα στοιχεία για τη δράση των ληστών τη Κοζάνης  και των Πυρήνων της Φωτιάς αποκαλύπτουν τα στικάκια usb που βρέθηκαν στη  γιάφκα στα Τουρκοβούνια.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι «Πυρήνες της Φωτιάς» σχεδίαζαν απόδραση με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό, όπως ο Βασίλης Παλαιοκώστας και ο Αλκέτ Ριζάι.
Τα πέντε USB sticks, που βρέθηκαν κατά την έρευνα της αντιτρομοκρατικής είχαν πολύ σημαντικά στοιχεία για τη δράση των ληστών της Κοζάνης και τη σύνδεση τους με τους Πυρήνες της Φωτιάς. Οι ληστές της Κοζάνης είχαν ερευνήσει ποιες εταιρείες νοικιάζουν ελικόπτερα και προσπαθούσαν να βρουν δικαιολογία για να τα νοικιάσουν.
Μάλιστα είχαν σκεφτεί και τους λόγους ενοικίασης, θα έλεγαν στις εταιρείες πως πρόκειται είτε για γάμο, είτε για εκδρομή. Μάλιστα θα ζητούσαν ελικόπτερο που να χωράει 10 άτομα.
Επίσης από ότι φαίνεται θα το χρησιμοποιούσαν για να καταφύγουν σε παραθεριστικά κέντρα ή ξενώνες που θα είχαν κοντά ελικοδρόμιο π.χ. σε κάποιο βουνό.
Παράλληλα από τις ιδιόχειρες σημειώσεις τους προκύπτουν πολλές διαφωνίες μεταξύ των φυλακισμένων μελών των Πυρήνων της Φωτιάς και των ληστών της Κοζάνης επειδή οι έγκλειστοι θεωρούσαν πως είναι ανώτεροι ιεραρχικά από τους απ' έξω. Μάλιστα υπήρχε και ανταλλαγή ύβρεων.
Το ένα usb είναι κρυπτογραφημένο και έχει αποσταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Τα υπόλοιπα τέσσερα είχαν ως περιεχόμενο :
  • Καταγραφή ενεργειών, στο πλαίσιο λεπτομερούς σχεδιασμού για απόδραση φυλακισμένων μελών της «Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς», με χρήση ελικοπτέρου
  • Φωτογραφίες και βίντεο από καταστήματα Τραπεζών. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. τα χρήματα από τις ληστείες θα τα τοποθετούσαν στο «Επαναστατικό Ταμείο».
  • Κείμενα επιστολών, που απευθύνονται σε φυλακισμένα μέλη της «Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς», που εμπεριέχουν ιδεολογικές θέσεις και τοποθετήσεις, καθώς και μεταξύ τους διαφωνίες
  • Κείμενα από έρευνα αγοράς επιχειρησιακών υλικών και μέσων (αλεξίσφαιρα γιλέκα, μικροκάμερες κ.λπ.)
  • Επιστολή των συλληφθέντων, Δημητρίου Πολίτη και Ιωάννη Μιχαηλίδη, η οποία δημιουργήθηκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή την 12-10-2012 και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, λίγες ώρες αργότερα, την 13-10-2012
  • Κείμενο του συλληφθέντα Ιωάννη Μιχαηλίδη, το οποίο τροποποιήθηκε, για τελευταία φορά, σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, την 12:56 ώρα της 22-08-2012 και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα την 17:58 ώρα της ίδιας ημέρας
  • Διάφορα κείμενα με ιδεολογικό περιεχόμενο
  • Επίσης, από τη συνεχιζόμενη έρευνα στο παραπάνω διαμέρισμα-«οίκημα ασφαλείας», έχουν βρεθεί επιπλέον μία περούκα και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.                                       newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ! "ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ"!

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην οδό Μενίππου στον Χολαργό, πριν από 3 μέρες
832
Όταν θα γίνουμε σαν τον "Top Cat" τότε θα έχουν ολοκληρώσει το έργο τους οι μέγιστοι οικονομολόγοι Σαμαράς-Στουρνάρας!
Δείτε ανάπτυξη στην Ελλάδα του 2013 και οι επενδύσεις που έρχονται! Καλά, δεν το βλέπετε το κλίμα που έχει ήδη αλλάξει. Έχουμε γίνει αξιόπιστοι στους εταίρους μας, παραμένουμε στο ευρώ, ενώ ο Σαμαράς πήγε στο Κατάρ να φέρει με τα τσουβάλια τις επενδύσεις!
832Top Cat
Α ρε ξύλο που θέλουν τα πολιτικά λαμόγια. οι υπηρέτες των εχθρών της χώρας! Οι δωσίλογοι και αρχιπροδότες, ενώ μιλάνε για ...ανάπτυξη στην Ελλάδα, στα αφεντικά τους Μέρκελ, Σόϊμπλε, Όλι Ρεν (κ.α) δίνουν τον πραγματικό λογαριασμό. Τον βλέπετε τον δύσμοιρο που έχει χωθεί με το κεφάλι μέσα στον κάδο απορριμμάτων; Η ...πολιτική ανάπτυξης του Σαμαρά και του Στουρνάρα θα έχει ολοκληρωθεί όταν οι Έλληνες γίνουν σαν τον Top Cat. Όταν δηλαδή ψάχνουν κάδο, όχι για να φάνε αλλά για να τον κάνουν σπίτι τους!!!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ: "ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ"! ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

davutoglu 600 1
Ο Σαμαράς που κοιτάζει μόνον να είναι συνεπής στους τοκογλύφους, βρίσκεται αντιμέτωπος με την ακραία προκλητικότητα της Τουρκίας η οποία δημιουργεί Ίμια με το Καστελόριζο στην θέση τους. Μην αποκλείετε απόβαση τοων Τούρκων στο νησί.
Η Τουρκία τραβάει το σκοινί και επιμένει στη νομιμότητα των κινήσεών της
Το ρεπορτάζ της "Καθημερινής", αναφέρει για το θέμα:  «Ότι είχαμε να πούμε το είπαμε στον ΟΗΕ, οι θέσεις μας είναι σαφείς, κατοχυρωμένες και γνωστές σε όλους», αναφέρουν αρμόδιες πηγές.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών υποστηρίζει ότι οι άδειες που δόθηκαν για έρευνες σε οικόπεδα έξι μίλια από το Καστελόριζο και έντεκα από τη Ρόδο, αφορούν περιοχές εντός των ορίων της τουρκικής υφαλοκριπίδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Έγινε γνωστό ότι η Ελλάδα κατέγραψε στα Ηνωμένα Έθνη τις απόψεις της αναφορικά με την ελληνική υφαλοκρηπίδα σχετικά με τις άδειες που δόθηκαν από τη χώρα μας στον ΤΡΑΟ για την υφαλοκρηπίδα μας στην Ανατολική Μεσόγειο. Οι εν λόγω ισχυρισμοί της Ελλάδος δεν έχουν κάποια βάση στο Διεθνές Δίκαιο.
Οι ισχυρισμοί αυτοί βασικά εκφράζονταν κατά τις ενέργειες της Ελλάδος σε διμερές επίπεδο και δίδονταν από τη χώρα μας οι απαιτούμενες απαντήσεις. Αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθούν ανάλογα βήματα από πλευράς μας και στο επίπεδο των Ηνωμένων Εθνών.
Οι άδειες που έδωσε η Τουρκία από το 2007 μέχρι τώρα στον ΤΡΑΟ είναι εντός των ορίων της τουρκικής υφαλοκρηπίδας στην Ανατολική Μεσόγειο και υπάρχουν κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας για έρευνα και εξόρυξη φυσικών πηγών στους τομείς αυτούς. Η Τουρκία θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα δικαιώματά της αυτά που πηγάζουν από το Διεθνές Δίκαιο.
Ενώ γίνονται τα απαιτούμενα βήματα για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων θα συνεχιστεί η συμπεριφορά μας για τη συνέχιση της ανάπτυξης των σχέσεών μας με την Ελλάδα και το να επωφελούμαστε από τους διαύλους διαλόγου που δημιουργήθηκαν με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων».

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΑΝΤΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙEΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!


mpaza1-

Η φωτογραφία είναι από δρόμο του Χολαργού, και συγκεκριμένα από το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, στην οδό Φειδίου.
mpaza2-
Ολόκληρη μάντρα κατέρρευσε και μεγάλο μέρος της έπεσε πάνω στο εικονιζόμενο αυτοκίνητο. Αυτές είναι οι ...παράπλευρες απώλειες μιας πρωτοφανούς κακοκαιρίας. Η βροχή έχει διεισδύσει στο έδαφος και έχει λιώσει πολλά θεμέλια. Προσοχή από πού περνάτε και πού σταθμεύετε τα οχήματά σας. 

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΣΑΜΑΡΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ!


SAMARAS-STOURNARAS

Ήθελε να είναι ...αξιόπιστος στους δανειστές. Ξεγύμνωσε τους Έλληνες και διέλυσε τον κοινωνικό ιστό εν ονόματι των τοκογλύφων!
Τώρα, ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς, αυτός που ολοκληρώνει το έγκλημα Παπανδρέου με τον πιο ειδεχθή τρόπο, σύρει την χώρα σε εθνική ταπείνωση από την Τουρκία. Τώρα που ο ...γελοίος οικονομολόγος της...ανάπτυξης, απέκτησε την πολυπόθητη αξιοπιστία από την Μέρκελ και τους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των Τούρκων. Οι Τούρκοι στήθηκαν δίπλα στο Καστελόριζο και ξεκίνησαν έρευνες πετρελαίου, λίγα μέτρα από το νησί μας. Το έχουν εγκλωβίσει και όχι μόνον αυτό: δηλώνουν διεθνώς ότι το Καστελόριζο ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα, άρα λένε ότι το Καστελόριζο ανήκει στους Τούρκους!!!
Πού είσαι ρε αρχιδωσίλογε Σαμαρά; Θα ...κατουρηθείς από τον φόβο σου και θα οδηγήσεις τον τόπο σε Ίμια χειρότερα από του 1996; 
Οι Τούρκοι, βλέποντας την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος που επέφεραν Παπανδρέου-Σαμαράς, θα προχωρήσουν σε δυναμική πρόκληση και θα επιχειρήσουν να καταλάβουν ελληνικό νησί!!! Ο ελληνικός στρατός εάν περιμένει από τον Σαμαρά να κουνήσει το δάχτυλό του, θα χάσουμε όχι ένα αλλά δύο νησιά. Βρισκόμαστε προ των πυλών εθνικής καταστροφής. 
Ο δωσιλογισμός Παπανδρέου- Σαμαρά έχουν γυρίσει την Ελλάδα πίσω, έναν και πλέον αιώνα! Στο 1897! Υπάρχει έντονη οσμή εθνικής καταστροφής παρόμοιας με του 1897!

ΡΕΝΙΑ ΛΟΥΙΖΙΔΟΥ, ΤΖΟΫΣ ΕΥΕΙΔΗ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! (video)


Το παραπάνω σενάριο δεν απέχει και πολύ από την τραγική πραγματικότητα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Ελλήνων ηθοποιών.

Αν και δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο σημείο που περιγράφει η ευφάνταστη μικρού μήκους ταινία του Δημήτρη Καρατζιά.

Εκεί που ο Γιώργος Καπουτζίδης πουλάει τσάντες στο δρόμο και η Ρένια Λοιυζίδου με την Τζόυς Ευείδη ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια.



Η Τζένη Θεωνά έχει γίνει οδοκαθαριστής και η Αθηνά Οικονομάκου λουλουδού.



Οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Μπέσυ Μάλφα τυλίγουν σουβλάκια, τα οποιά μετά η Μυρτώ Αλικάκη κάνει delivery.



Στο βίντεο, το οποίο γυρίστηκε σε δύο μέρες πριν από έναν περίπου χρόνο, συμμετέχουν δεκάδες άλλοι γνωστοί πρωταγωνιστές.



thessbomb

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ! "ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ


To μεγαλύτερο όπλο σας κατά του καρκίνου του μαστού είναι να πείτε (Οχι στην μαστογραφία)
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/03/03/experts-say-avoid-mammograms.aspx
Σύμφωνα με το Εθνικό Ιδρυμα του  Καρκίνου του μαστού , 200.000 νέες περιπτώσεις καρκίνου του μαστού διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, καθιστώντας τον τρεις φορές πιο συχνό από ό, τι άλλων γυναικολογικών καρκίνων.
Ο καρκίνος του μαστού θα διεκδικήσει τις ζωές 40.000 ανθρώπων φέτος.
Στην πραγματικότητα, η μόνη μορφή καρκίνου που απαιτεί τη ζωή  περισσότερων γυναικών είναι ο καρκίνος του πνεύμονα.
Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι η ταχύτητα με την οποία τα ποσοστά καρκίνου του μαστού έχουν αυξηθεί τα τελευταία 5 χρόνια.
Το 1960, μία στις 20 γυναίκες διαγνώστηκε αλλά σήμερα, είναι μια  στις επτά.
Τα παρακάτω είναι μερικά σημαντικά γεγονότα για αυτόν τον τύπο του καρκίνου:

1 Ο καρκίνος του μαστού είναι η κύρια αιτία θανάτου των γυναικών για την ηλικία των 40 με 55.
15 τοις εκατό του συνόλου των καρκίνων του μαστού εμφανίζονται σε γυναίκες κάτω των 45 ετών! Σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, οι καρκίνοι του μαστού είναι πιο επιθετικοί και έχουν  χαμηλότερα ποσοστά ανάκτησης. 80 τοις εκατό των εξογκωμάτων του μαστού είναι μη-καρκινικά. 70 τοις εκατό των καρκίνων του μαστού έχουν βρεθεί μέσα από αυτο-εξετάσεις του μαστού.
Περίπου από το 80 τοις εκατό των γυναικών που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού δεν έχουν οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του μαστού.
Οι τοξικές επιδράσεις της ακτινοβολίας  της μαστογραφία τελικά αναγνωρίζεται ως ένας σημαντικός παράγοντα  για την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού. Αρκετές πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει σαφώς ότι οι ακτινογραφίες  του καρκίνου του μαστού μπορεί να προκαλέσoυν στις γυναίκες περισσότερο κακό παρά καλό.

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο British Medical Journal (Δεκέμβριος 2011) επιβεβαίωσε ότι ο ακτινογραφικός έλεγχος του καρκίνου του μαστού μπορεί να προκαλέσει βλάβη στις γυναίκες, ιδιαίτερα κατά τα πρώτα χρόνια μετά την έναρξη του ελέγχου.
http://www.detroitnews.com/article/20120907/LIFESTYLE03/209070378/-1/SPECIAL/Study-casts-shadow-mammograms
2. Αυτή η βλάβη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε χειρουργικές επεμβάσεις, όπως μερικές αφαιρέσεις  και μαστεκτομές, και άλλες (συχνά περιττές) παρεμβάσεις. Η μελέτη αναδεικνύει τις απώλειες στην ποιότητα ζωής από ψευδώς θετικά αποτελέσματα και περιττές  θεραπείες.
Ευτυχώς, αρχίζουμε να βλέπουμε τα πρώτα σκιρτήματα της αλλαγής, όπως δείχνει αυτή η τελευταία έκθεση από το Ινστιτούτο Ιατρικής (ΙΟΜ), το οποίο θέτει υπό οψιν το ρόλο που η περιβαλλοντική έκθεση μπορεί να παίζει στην ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού.
3. Η επιτροπή (ΙΟΜ),  είναι απολύτως σωστή στην έκκληση της για περισσότερη έρευνα σχετικά με τους κινδύνους των διαφόρων περιβαλλοντικών εκθέσεων , κατά  τη διάρκεια της ζωής μιας γυναίκας. Δεν είναι ειρωνικό το γεγονός ότι η μαστογραφία, το βασικό  διαγνωστικό τεστ που δίνεται στις γυναίκες για να βοηθήσει στον εντοπισμό και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, είναι υπεύθυνο για την αύξηση του κινδύνου των γυναικών για την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού;
Η ακτινοβολία της μαστογραφίας είναι πολύ πιο επιζήμια από μια ακτινογραφία  στήθους X-Ray.
Οι   μαστογραφίες χρησιμοποιούν ιονίζουσα ακτινοβολία σε μία σχετικά υψηλή δόση, η οποία μπορεί να συμβάλει στις  μεταλλάξεις που μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο του μαστού.
Με την μαστογραφία μπορείτε να  πάρετε τόσο πολύ ακτινοβολία, όση  θα παίρνατε από 1.000 ακτινογραφίες θώρακα. Η μαστογραφία συμπιέζει επίσης σφιχτά το στήθος σας, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μια επικίνδυνη εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων, εάν ήδη   υπάρχουν. Ο Δρ Samuel Epstein , ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του καρκίνου στον κόσμο, έχει δηλώσει:
“Το στήθος πριν από την εμμηνόπαυση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στην ακτινοβολία, για κάθε  1 rad  έκθεσης  αυξάνεται  ο  κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του μαστού κατά περίπου 1 τοις εκατό, με μια σωρευτική δράση κατά 10 τοις εκατό αυξημένου κινδύνου  για κάθε μαστό κατά την διάρκεια ελέγχων σε μια δεκαετία.”

Ο ακτινογραφικός έλεγχος για καρκίνου του μαστού μπορεί να οδηγήσει σε περιττές θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις που στην πραγματικότητα μπορεί να συντομεύσουν τη διάρκεια της ζωής  σας,.
Μια άλλη ανησυχία είναι ότι, οι μαστογραφίες έχουν ένα  απαράδεκτα υψηλό ποσοστό ψευδώς θετικών διαγνώσεων έως και έξι τοις εκατό. Οι ψευδώς θετικές διαγνώσεις  μπορεί να οδηγήσουν σε δαπανηρές επαναληπτικές ακτινογραφίες , εκθέτοντας σας σε ακόμη περισσότερη ακτινοβολία, και μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε περιττές επεμβατικές διαδικασίες όπως βιοψίες, χειρουργική επέμβαση, ακτινοβολίες, και χημειοθεραπεία. Στην πραγματικότητα, αν υποβληθήτε  σε μαστογραφία  του μαστού, έχετε ένα 35 τοις εκατό αύξηση του κινδύνου για χειρουργική επέμβαση.
4. Εάν μια μαστογραφία εντοπίσει μια ανώμαλη κηλίδα στο στήθος σας, το επόμενο βήμα είναι συνήθως μια βιοψία. Αυτό περιλαμβάνει τη λήψη μιας μικρής ποσότητας ιστού από το στήθος σας, το οποίο στη συνέχεια ελέγχεται  από έναν ιστοπαθολόγο κάτω από ένα μικροσκόπιο για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν καρκινικά κύτταρα . Οι βιοψίες είναι εμφανώς ανακριβείς, συχνά οδηγούν  σε λανθασμένη διάγνωση και περιττές θεραπείες, για να μην αναφέρουμε την αδικαιολόγητη συναισθηματική πίεση.
Απλά σκεφτείτε ότι  μπορεί να έχετε καρκίνο του μαστού, και στην πραγματικότητα να είναι λάθος διάγνωση, το μυαλό σας εστιάζεται στο φόβο και την ασθένεια, και το άγχος είναι τόσο μεγάλο που στην πραγματικότητα μπορεί και να προκαλέσει την  ασθένεια. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι το άγχος έχει επιζήμιες συνέπειες για την υγεία σας. Έτσι, μια ψευδώς θετική διάγνωση μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία σας από πολλαπλές οπτικές γωνίες. Σε μια βάση δεδομένων τουCochrane 2009 με συστηματική μελέτη του ακτινογραφικού  ελέγχου και της  μαστογραφίας του καρκίνου του μαστού οι συντάκτες της μελέτης αναφέρουν:
5. Οι ακτινογραφίες οδήγησαν σε 30 τοις εκατό υπέρ διάγνωσης και  υπέρ θεραπείας, σε μια απόλυτη αύξηση του κινδύνου της τάξης του 0,5 τοις εκατό. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 2000  γυναίκες που ελέγχονται για 10 χρόνια, μία από αυτές θα έχει παράταση της  ζωή της, και 10  υγιείς γυναίκες που δεν θα είχαν την λάθος διάγνωση εάν δεν είχαν εξεταστεί  θα τους δοθεί θεραπεία χωρίς λόγο. “
Δυστυχώς, τα ανησυχητικά επιστημονικά ευρήματα δεν τελειώνουν εκεί. Αυτό σημαίνει ότι κάνοντας αυτές τις ακτινογραφίες συντομεύετε την ζωή σας παρά  την παρατείνετε. Αναφέροντας τα ευρήματα της μελέτης το 2011τ ης  BMJ σχετικά με τη ζημία που προκαλείτε από τον ακτινογραφικό έλεγχο  του καρκίνου του μαστού, η Sayer Ji της Green Med έγραψε:
6. “Αυτό που είναι ίσως το πιο ανησυχητικό για τις διαπιστώσεις αυτές είναι ότι, ενώ σαφώς όταν τίθεται  το  ερώτημα  για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των ακτινογραφιών του  μαστού, οι μελέτες επί των οποίων βασίζονται χρησιμοποιούν ένα παλιό μοντέλο κινδύνου ακτινοβολίας, το  οποία ελαχιστοποιεί με έναν συντελεστή του 4 με 5 την καρκινογένεση … Αυτό σημαίνει , ως εκ τούτου, ότι οι ακτινογραφίες του μαστού δεν είναι μόνο ότι  «προκαλούν περισσότερο κακό παρά καλό», αλλά φυτεύουν τους σπόρους της ακτινοβολίας που αυτή η ίδια ακτινοβολία προκαλεί τον καρκίνο μέσα στα στήθη εκατομμυρίων γυναικών ».
Οι μαστογραφίες στην πραγματικότητα δεν σώζουν ζωές, Η έρευνα λέει.
Τον Σεπτέμβριο του 2010, το New England Journal of Medicine, ένα από τα πιο έγκυρα ιατρικά περιοδικά, δημοσίευσε την πρώτη επταετή 7 μελέτη για να εξετάσει την αποτελεσματικότητα των μαστογραφιών. Τα ευρήματά τους είναι πολύ μακριά από αυτό που οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι υγείας θα έχετε κατά νού. Η  κατώτατη γραμμή είναι ότι οι μαστογραφίες φαίνεται να έχουν μειώσει τα ποσοστά θανάτου από τον καρκίνο μόνο κατά 0,4 θανάτους ανά 1.000 γυναίκες (ούτε καν ένα θάνατο) -ένα τόσο μικρό ποσοστό  που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μηδέν. Με άλλα λόγια, 2.500 γυναίκες θα πρέπει να εκτίθενται σε μαστογραφίες για πάνω από 10 χρόνια για να αποφευχθεί και να προληφθεί ένας μόνο θάνατος από καρκίνο του μαστού.
Έτσι, όχι μόνο οι μαστογραφίες  είναι τελείως ανασφαλείς, αλλά δεν βοηθάν και να  να σωθούν οι ζωές των γυναικών,όπως συνήθως πιστεύεται. Προηγούμενες έρευνες έχουν επίσης δείξει ότι η προσθήκη μιας ετήσιας μαστογραφίας σε μια προσεκτική κλινική εξέταση των μαστών δεν βελτιώνει τα ποσοστά επιβίωσης του καρκίνου του μαστού έναντι της φυσικής εξέτασης και μόνο. Αν οι μαστογραφίες δεν θα σας σώσουν , τότε γιατί να τις κάνετε ;

MHΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ?
Ο μεγαλύτερος εχθρός του καρκίνου είναι  το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
Πρόσφατες ανακαλύψεις δείχνουν ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι σχεδιασμένο για την εξάλειψη του καρκίνου. Ωστόσο, όταν εφαρμόζονται δραστικές ιατρικές παρεμβάσεις (όπως η ακτινοβολία και η χημειοθεραπεία) που βλάπτουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, ώστε να μην μπορεί να ανταποκριθεί κατάλληλα, θα καταστρέψουν τις πιθανότητες του σώματός σας για την επούλωση. Δυστυχώς, οι μαστογραφίες έχουν την τάση να αυξάνουν την πιθανότητα στις  γυναίκες να αναλάβουν ιατρικές διαδικασίες που παρεμβαίνουν σε  αυτή την φυσική ικανότητα επούλωσης. Υπάρχει τώρα ένα μεγάλο μέρος των επιστημονικών στοιχείων που υποστηρίζουν την θεωρία ότι το ίδιο το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι το καλύτερο όπλο ενάντια στον  καρκίνου σας:
Τα άτομα με καρκίνο  ήπατος ή καρκίνο των ωοθηκών επιβιώνουν περισσότερο, αν τα δολοφονικά  Τ  κύτταρα τους  έχουν εισβάλει στους  όγκους  τους.
Μια μελέτη του 2005 έδειξε ότι οι καρκίνοι του παχέος εντέρου όσο  πιο έντονα προσελκύσουν  τα Τ κύτταρα τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες  να επανεμφανιστεί ο καρκίνος μετά τη θεραπεία.
8 .Μια άλλη μελέτη διαπίστωσε ότι το 60 τοις εκατό των προ καρκινικών τραχηλικών
κυττάρων (που βρίσκονται στο τεστ PAP) μπορεί να επανέλθουν σε φυσιολογικά κύτταρα μέσα σε ένα χρόνο και το 90 τοις εκατό θα επανέλθει εντός τριών ετών.
9.Ορισμένες μορφές καρκίνου των νεφρών είναι γνωστό ότι υποχωρούν, ακόμη και όταν είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.
Η παρουσία  λευκών κυττάρων του αίματος μέσα και γύρω από έναν όγκο είναι συχνά μια ένδειξη ότι ο καρκίνος θα υπεισέλθει σε ύφεση ή ακόμη και θα εξαφανιστεί  εντελώς, όπως  εξηγείται σε αυτό το άρθρο των New York Times.
10. Και ο καρκίνος του μαστού δεν αποτελεί εξαίρεση. Τριάντα τοις εκατό των όγκων του μαστού εξαφανίζεται αυτόματα, χωρίς την δική μας παρέμβαση.
Σύμφωνα με τον χειρουργό μαστού Susan Love  του UCLA, τουλάχιστον το 30 τοις εκατό των όγκων που βρίσκονται στις   μαστογραφίες δεν θα αναπτυσσόταν περισσότερο, αν δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
11. Οι όγκοι αυτοί φαίνεται να προορίζεται να ιαθούν αυτόματα και να συρρικνωθούν. Αυτό θέτει το ερώτημα αν  πολλές θεραπείες του καρκίνου που λέγεται ότι οφείλονται στις σύγχρονες παρεμβάσεις όπως η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία, δεν  είναι πραγματικά μόνο μια λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του ατόμου απαλλάσσοντας το σώμα τον όγκο μόνο του. Πόσοι άνθρωποι δεν γεμίζουν από  καρκίνο παρά τις θεραπείες που σπέρνουν τον όλεθρο στο σώμα, ίσως  αυτό να γίνεται και  εξαιτίας αυτών των θεραπειών; Είναι αδύνατο να απαντήσει κανείς οριστικά στο ερώτημα αυτό.
Αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι η δύναμη του ανοσοποιητικού συστήματος σας είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο να καθορίσει εάν κάποιος  θα νικήσει τον καρκίνο η όχι, τη στιγμή που ήδη τον έχετε. Σχεδόν ο καθένας έχει καρκινικά και προ καρκινικά κύτταρα  στο σώμα του ιδίως από τη μέση ηλικία και μετά , αλλά δεν αναπτύσσουν όλοι  καρκίνο. Η διαφορά έγκειται στην ευρωστία του ανοσοποιητικού συστήματος του κάθε ατόμου.
Ο Δρ Barnett Kramer του ΝΙΗ 12  λέει ότι είναι ολοένα και πιο σαφές ότι οι καρκίνοι χρειάζονται κάτι περισσότερο από μεταλλάξεις για να αναπτυχθούν. Χρειάζονται τη συνεργασία των περιβαλλόντων κυττάρων, ορισμένες ανοσολογικές αντιδράσεις, και ορμόνες για να τους τροφοδοτήσουν. Ο Kramer περιγράφει τον καρκίνο ως μια δυναμική διαδικασία, τον θεωρεί  ως “ένα βέλος που κινείται σε μια κατεύθυνση” (π.χ., από το κακό στο χειρότερο). Τι σημαίνει αυτό για εσάς;
Οσο  καλύτερα φροντίζετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, τόσο καλύτερα θα  φροντίσει και αυτό εσάς.
Ένας τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι να ελαχιστοποιήσετε την έκθεσή σας σε μαστογραφίες και άλλες πηγές ιονίζουσας ακτινοβολίας. Αλλά μπορείτε επίσης να ενισχύσετε  το ανοσοποιητικό σας σύστημα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με καλή διατροφή και σωστές επιλογές στον τρόπο ζωής σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι με το να αυξήσετε το επίπεδο της βιταμίνης D .
Βιταμίνη D ένας εξαιρετικός μαχητής ενάντια στον  Καρκίνο
Η βιταμίνη D, μια στεροειδής ορμόνη που επηρεάζει σχεδόν κάθε κύτταρο στο σώμα σας, είναι ένας από τους πιο ισχυρούς φυσικούς  μαχητές ενάντια στον καρκίνο. Οι υποδοχείς που ανταποκρίνονται στην βιταμίνη D έχουν βρεθεί σχεδόν σε κάθε είδος ανθρώπινων κυττάρων, από τα οστά  έως τον εγκέφαλό σας. Το συκώτι σας, τα νεφρά και άλλοι ιστοί μπορούν να μετατρέψουν τη βιταμίνη D στο αίμα σας σε καλσιτριόλη, η οποία είναι η ορμονική  ή η ενεργοποιημένη έκδοση της βιταμίνης D. Τα όργανα  σας την  χρησιμοποιούν  στη συνέχεια για την αποκατάσταση των ζημιών και την εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων.
Η βιταμίνη D είναι πραγματικά σε θέση να εισχωρήσει στα καρκινικά κύτταρα  και να πυροδοτήσει την σκανδάλη της απόπτωσης , ή του θανάτου του   καρκινικού  κυττάρου.
Όταν, ο JoEllen Welsh ένας ερευνητής  στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Albany, έβαλε μια ισχυρή μορφή ενέσιμης βιταμίνης D σε ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα του μαστού, οι μισοί από τους όγκους συρρικνώθηκαν και πέθαναν μέσα σε λίγες μέρες. Η βιταμίνη D δούλεψε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο  για την θανάτωση των καρκινικών κυττάρων, όπως το τοξικό φάρμακο για τον καρκίνο του μαστού το Tamoxifen , χωρίς όμως καμία από τις αρνητικές παρενέργειες και με πολύ μικρότερο κόστος.
Συνιστώ ότι πρέπει κάποιος να διασφαλίσει τα επίπεδα της  βιταμίνης D να είναι 70 έως 100ng/ml αν έχετε λάβει μια διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Μπορείτε να το επιτύχετε αυτό με την άμεση, ασφαλή έκθεση στο υπεριώδες φως, ή αν αυτό δεν είναι δυνατό, με τη λήψη από το στόμα ενός συμπληρώματος βιταμίνης D3. Η βιταμίνη D γνωρίζω ότι λειτουργεί συνεργικά με κάθε θεραπεία του καρκίνου , χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Παρακαλούμε παρακολουθήσετε δωρεάν την μίας ώρας διάλεξη μου
http://www.youtube.com/watch?v=FlXdegk2icA&feature=player_embedded
για τη βιταμίνη D για περισσότερες πληροφορίες. Για έναν πλήρη οδηγό για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και τη θεραπεία, ανατρέξτε σε αυτό το προηγούμενο άρθρο . Οι έρευνες έδειξαν και κάποιους άλλους φυσικούς μαχητές ενάντια στον καρκίνο του μαστού και είναι οι ακόλουθοι :
Τρώτε άφθονα φρέσκα, ολόκληρα, βιολογικά λαχανικά και ειδικά λαχανικά που έχουν υποστεί ζύμωση, αποφεύγοντας όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα, και  ελαχιστοποιώντας την  ζάχαρη, τα δημητριακά και τα αμυλούχα τρόφιμα.
Η βιταμίνη Α παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Οι καλύτερες πηγές της  είναι οι οργανικοί κρόκοι αυγών, το νωπό γάλα, το βούτυρο,  το βόειο κρέας και το συκώτι κοτόπουλου (εάν έχει  εκτραφεί με βιολογικό, γρασίδι)
Η κουρκουμίνη (η δραστική ουσία στην κιτρινόριζα) είναι ένα από τα πιο ισχυρά  τρόφιμα, ανασταλτικά όγκων.
Το Μάυρο κοχόζ, η αρτεμισινίνη, το πράσινο τσάι, τα φύκια, τα σταυρανθή λαχανικά και το έλαιο νυχτολούλουδου, συμβάλλουν στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Αφθονη καθημερινή άσκηση.
Σε περίπτωση που έχετε  διαγνωστεί με πρώιμο στάδιο καρκίνου του μαστού, πάντα να παίρνετε  μια δεύτερη γνώμη-και, ενδεχομένως, και μια  τρίτη και μια  τέταρτη. Δεν μπορώ να μην το τονίζω συνέχεια αυτό, ότι τα  ψευδώς θετικά ποσοστά είναι πάρα πολύ υψηλά και τα διαγνωστικά κριτήρια είναι πολύ υποκειμενικά. Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τη θεραπεία, και οπωσδήποτε πριν αποφασίσετε να υποβληθήτε σε εγχείρηση ή χημειοθεραπεία, βεβαιωθείτε ότι τα αποτελέσματα της βιοψίας σας έχουν εξεταστεί από έναν ειδικό του μαστού που είναι γνώστης και έμπειρος σε αυτόν τον τομέα.
Η πλειοψηφία του καρκίνου του μαστού μπορεί να προληφθεί. Αλλά αν σας χτυπήσει,  δεν χάνουμε  την ελπίδα! Υπάρχουν πάρα πολλά  που  μπορείτε να κάνετε για να αξιοποιήσετε  τις δικές σας ισχυρές θεραπευτικές ικανότητες του σωματός σας.
Επιμέλεια μετάφρασης
Ευαγγέλου Μαριάννα
βιοχημικός Μs
fytro.wordpress.com