Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

(ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ): ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ! ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ! ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΘΕΛΕΙ ΦΤΥΣΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΣΚΑΝΟΥΜΕ!


PAPAK-FILAKI

Απομακρύνετε από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας οποιοδήποτε αντικείμενο. Πάρτε δίπλα σας μερικά χαρτομάντιλα για να τον σκουπίζετε...
επειδή θα φτύνετε συνεχώς την οθόνη του. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ακούστε τον Παπακωνσταντίνου σε προεκλογικό του μήνυμα...
thessbomb.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕIΡΙΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!


Μας το έδωσε να το καταλάβουμε ο Μεϊμαράκης με τον τρόπο του!

Διαβάζουμε από τις "Ειδήσεις" (σχετικά με το θέμα της λίστας Λαγκάρντ)
"Ο κ. Μεϊμαράκης παρέκαμψε την τυπική κοινοβουλευτική διαδικασία, με δεδομένο ότι το Κοινοβούλιο είναι κλειστό λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και απέστειλε αργά το απόγευμα το σχετικό πόρισμα στους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων όλων των κομμάτων."
Κατά τα άλλα, οι υπάλληλοι της βουλής (όπως και οι βουλευτές βεβαίως) εργάζονται σκληρά και δικαιούνται ειδικής μεταχείρισης σε σύγκριση με τους λοιπούς δημοσίους υπαλλήλους.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΟΧΟΣ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Ο ...συνταγματολόγος Βενιζέλος. Ο άνθρωπος που κοροϊδεύει έναν ολόκληρο λαό. Γελάει πίσω από τις πλάτες του.

Ο εμπνευστής και δημιουργός του νόμου περί ευθύνης υπουργών, έχει δώσει συγχωροχάρτι σε ένα σωρό πολιτικά εγκλήματα! Και σήμερα, προσφέρει την μεγάλη ευκαιρία στον Παπακωνσαταντίνου να παραγραφεί το αδίκημά του λόγω δύο θητειών της βουλής!  Μία θητεία, η μόνη μέρα συνεδρίασης μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου για την εκλογή του Προέδρου της βουλήας (Πολύδωρα) και 2η θητεία η σημερινή! Άρα, λένε μερικοί συνταγματολόγοι, οι κ. Παπακωνσταντίνου αθωώνεται λόγω παραγραφής!!!  Αυτός που γελάει σαν χά-χας είναι υπεύθυνος!!!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ "ΠΑΡΑΠΟΝΟ" ΤΟΥ ΚΑΙ ...ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ!


odysseas-elytis

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΞΟΚΟΙΤΑΜΕ!
Αναρωτιέμαι μερικές φορές: είμαι εγώ που σκέφτομαι καθημερινά πως η ζωή μου είναι μία;
Όλοι οι υπόλοιποι το ξεχνούν; Ή πιστεύουν πως θα έχουν κι άλλες, πολλές ζωές, για να κερδίσουν τον χρόνο που σπαταλούν;
Μούτρα... Ν' αντικρίζεις τη ζωή με μούτρα. Τη μέρα, την κάθε σου μέρα.
Να περιμένεις την Παρασκευή που θα φέρει το Σάββατο και την Κυριακή για να ζήσεις.
Κι ύστερα να μη φτάνει ούτε κι αυτό, να χρειάζεται να περιμένεις τις διακοπές.
Και μετά ούτε κι αυτές να είναι αρκετές...
Να περιμένεις μεγάλες στιγμές. Να μην τις επιδιώκεις, να τις περιμένεις.
Κι ύστερα να λες πως είσαι άτυχος και πως η ζωή ήταν άδικη μαζί σου.
Και να μη βλέπεις πως ακριβώς δίπλα σου συμβαίνουν αληθινές δυστυχίες που η ζωή κλήρωσε σε άλλους ανθρώπους.
Σ' εκείνους που δεν το βάζουν κάτω και αγωνίζονται. Και να μην μαθαίνεις από το μάθημά τους.
Και να μη νιώθεις καμία φορά ευλογημένος που μπορείς να χαίρεσαι τρία πράγματα στη ζωή σου,
την καλή υγεία, δυο φίλους, μια αγάπη, μια δουλειά, μια δραστηριότητα που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δημιουργείς, ότι έχει λόγο η ύπαρξή σου.
Να κλαίγεσαι που δεν έχεις πολλά. Που κι αν τα είχες, θα ήθελες περισσότερα.
Να πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα και να μην ακούς. Να μαζεύεις λύπες και απελπισίες, να ξυπνάς κάθε μέρα ακόμη πιο βαρύς.
Λες και ο χρόνος σου είναι απεριόριστος.
Κάθε μέρα προσπαθώ να μπω στη θέση σου. Κάθε μέρα αποτυγχάνω.
Γιατί αγαπάω εκείνους που αγαπούν τη ζωή. Και που η λύπη τους είναι η δύναμή τους
Που κοιτάζουν με μάτια άδολα και αθώα, ακόμα κι αν πέρασε ο χρόνος αδυσώπητος από πάνω τους.
Που γνωρίζουν ότι δεν τα ξέρουν όλα, γιατί δεν μαθαίνονται όλα.
Που στύβουν το λίγο και βγάζουν το πολύ. Για τους εαυτούς τους και για όσους αγαπούν.
mpougada
Και δεν κουράζονται να αναζητούν την ομορφιά στην κάθε μέρα, στα χαμόγελα των ανθρώπων, στα χάδια των ζώων, σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, σε μια πολύχρωμη μπουγάδα.
Όσο κι αν κανείς προσέχει
όσο κι αν το κυνηγά
πάντα, πάντα θα 'ναι αργά
δεύτερη ζωή δεν έχει.
(από Το Παράπονο, του Οδ. Ελύτη)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!! (video)



papako-skia

Ο απίθανος αυτός τύπος, έχει διαπράξει πολλά "εγκλήματα". Ας θυμηθούμε και το ρόλο του ως υπουργού καταστροφής του Περιβάλλοντος ...
Στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου (Ιούνιος του 2011) ο "τσάρος" της Οικονομίας μετακινήθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος για να φέρει εις πέρας όλες τις «δύσκολες» υποθέσεις, όπως τη ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους αλλά και την υπογραφή της μελέτης περιβαλλοντικών όρων για τα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής, εξυπηρετώντας έτσι τον Μπόμπολα και τους Ολλανδούς συνεταίρους του.
Να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη μελέτη δεν την υπέγραφε η προκάτοχός του, Τ. Μπιρμπίλη. Αυτή η υπογραφή ήταν από τις πρώτες του Γ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργού Περιβάλλοντος.
Τα ίδια αυτά συμφέροντα των «αρπακτικών» που με τόση ευλάβεια εξυπηρέτησε η κυβέρνηση Παπανδρέου με υπουργό τον Γ. Παπακωνσταντίνου με ΜΑΤ και δακρυγόνα εξυπηρετεί σήμερα ο κύριος Δένδιας και η κυβέρνηση της τρόικας εσωτερικού, προσπαθώντας να καταπνίξουν το κίνημα των κατοίκων ενάντια στην καταστροφή της Χαλκιδικής.
Ας θυμηθούμε τα έργα και τις ημέρες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου μέσα από την επίκαιρη ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ τον Οκτώβριο του 2011 και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή:
makeleio.gr

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ 30 ΩΜΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 28ο...ΠΕΘΑΝΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙ;;;


Με τη ζωή του πλήρωσε ένας Τυνήσιος ένα στοίχημα να φάει 30 ωμά αυγά.
Ο λόγος για τον 20χρονο Dhaou Fatnassi ο οποίος στο 28ο αυγό κατέρρευσε με πόνους στο στομάχι.Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Kairouan στην βορειοανατολική Τυνησία, όταν δυο φίλοι στοιχημάτισαν ότι ένας εκ των δύο θα καταφέρει να φάει 30 αυγά μέσα σε λίγη ώρα.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο αλλά ήταν είδη νεκρός ...

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ



"Η Ένωση Επιστημόνων Χολαργού-Παπάγου «Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», με τους Ιερείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού, διοργανώσαμε τη     Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στις  16 Δεκεμβρίου  2012, στο χώρο του Ιερού Ναού, με απόλυτη επιτυχία και με πολύ μεγάλη προσέλευση.



           Μίλησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Νεκτάριος Καρσιώτης με θέμα «Το νόημα των Χριστουγέννων σε μια εποχή κρίσης» που με μοναδική σαφήνεια προσέγγισε το θέμα. Συμμετείχε η Χορωδία Μουσικά Ηχοχρώματα του Δημήτρη Μουζάκη που απέδωσε καταπληκτικά, γνωστά και άγνωστα Χριστουγεννιάτικα κομμάτια. Αποσπάσματα από τον πάντα επίκαιρο Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη διάβασε με το δικό του μοναδικό τρόπο  ο ηθοποιός Γιώργος Λέφας.

  

                Την  εκδήλωση  τίμησαν  με  την  παρουσία  τους  η    Επίτιμη Δήμαρχος Παπάγου  κ. Λιάπη Πίτσα, καθώς και ο πρώην Αντιδήμαρχος Χολαργού και Πρόεδρος του Περιβαλλοντολογικού Συλλόγου «ΥΜΗΤΤΟΣ»    κ. Αντώνης Πολύδωρας. Ακόμη παρέστησαν οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Παπάγου-Χολαργού νυν και πρώην κ.κ. Αυγουρόπουλος, Αθανασάκου, Δημητριάδου, Οικονόμου, Ρίζος, Σκουτέρης, Παντελεάκος, Κομίνης, Καπουσίζη, Κίντζιος και Χατζής.



             Επίσης παρέστησαν πολλοί Στρατηγοί, Ναύαρχοι και Πτέραρχοι, ο Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Παπαδημητράκης Ιωάννης, ο καθηγητής Ιατρικής κ. Μαλλάς Ηλίας, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ. Χολαργού κ. Γκλεζάκος Θεόδωρος και οι Εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Φορέων του Δήμου μας, κ. Μαίρη Οικονόμου, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης «η Ελληνική Εστία», ο κ. Βάϊος Κρανιώτης Πρόεδρος της Περιηγητικής Λέσχης Παπάγου, η κ. Λία Μανιάτη εκπροσωπούσα την Πανελλήνια Οργάνωση Οικογένειας και Νεότητας, η       κ. Νίνη Κατσιέρη Πρόεδρος της Ηπειρωτικής Εστίας Παπάγου, η  κ. Ντόντου εκπρόσωπος   των «Εν Αθήναις διαβιούντων  Καρδιτσιωτών».



            Αισθανόμαστε  την  ανάγκη  για  ένα  πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, προς όλους τους  παρευρεθέντες  στην εκδήλωσή μας αυτή. Θέλουμε  να  διαβεβαιώσουμε τα μέλη και τους φίλους της Ενώσεως, ότι  θα   συνεχίσουμε   την προσπάθειά  μας  με  την  δική  τους  ουσιαστική  στήριξη και συνδρομή, γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι θέλουμε να κάνουμε πολλά και έχουμε την ανάγκη ΟΛΩΝ.



                             Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι.


 ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ

« Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ »
Τηλ. 210-6537146
6945-803334


                                                          Χολαργός,  26 Δεκεμβρίου  2012



                         Ο                                                    Η

             

               Πρόεδρος                                  Γεν. Γραμματέας                        
Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας               Ελένη Πανουσοπούλου"

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: "ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ"!!!



Τα όσα σύντομα λέει πιο κάτω ο Μακαριστός γέροντας Προφύριος είναι απόσταγμα σοφίας. Διαβάστε τα.
"Προσεύχομαι ὁ Θεός να σας δώσει φώτιση να καταλάβετε ότι δεν έχει σχέση η Θρησκεία, η Ορθοδοξία μας, με άλλες θρησκείες ΓΕΡ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ
Και διάβολος υπάρχει και όλα όπως τα γράφει η Γραφή υπάρχουνε. Και διάβολος και κόλαση και όλα.
* Ο άνθρωπος έχει φτιάξει πολλούς θεούς, και οι θεοί είναι πάρα πολλοί. Ακόμη και αυτοί οι άσωτοι, οι άθεοι πιστεύουνε στον Θεό, όχι στον αληθινό, αλλά
εις την σάρκα, εις τα πάθη, στην ύλη..., όλοι κάτι λατρεύουνε... Σ' αυτό που λατρεύει κανείς σ' αυτό δουλεύει. Δηλαδή είσαι πόρνος, είσαι άνθρωπος της σαρκός, δουλεύεις για την σάρκα, για την ύλη.
Η αλήθεια είναι στην Ορθοδοξία... Υπάρχουν πολλά φώτα, που βλέπει κανείς και εντυπωσιάζεται, μα ένα είναι το φως το αληθινόν... αξίζει να λατρέψει κανείς τον μόνον αληθινόν Θεόν, τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν... Οι αλήθειες του Θεού, όπως τις έχει πει, από την αρχή, αυτές είναι. Δεν υπάρχουνε άλλες αλήθειες, νέες, επειδή ο κόσμος προόδεψε και η επιστήμη και οι άνθρωποι πήγανε στα άστρα...
* Μόνο η Θρησκεία του Χριστού ενώνει και όλοι πρέπει να προσευχόμαστε να έρθουνε σ' αυτή. Έτσι θα γίνει ένωσις, όχι με το να πιστεύεις ότι όλοι είμαστε το ίδιο και ότι όλες οι θρησκείες είναι το ίδιο. Δεν είναι το ίδιο... προσεύχομαι ο Θεός να σας δώσει φώτιση να καταλάβετε ότι δεν έχει σχέση η Θρησκεία, η Ορθοδοξία μας, με άλλες θρησκείες".
Αποσπάσματα από το έργο "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟ" του πνευματικού του τέκνου Κων/νου Γιαννιτσιώτη, εκδόσεως Ιερού Ησυχαστηρίου Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ, Αθήναι 1995).
ΗΛΙΑΣ ΧΑΙΝΤΟΥΤΗΣ 26 ΔΕΚ 2012
talantoblog.blogspot.gr

ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 37ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ!

Αβάστακτος ο πόνος στην Πάτρα για τον άδικο χαμό του 37χρονου Φάνη Κολλιόπουλου.  Συντετριμμένοι στην κηδεία του που έγινε πριν από λίγη ώρα από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του. Με δάκρυα στα μάτια φώναζαν "καλό ταξίδι παλληκάρι", ενώ τραγικούς φιγούρες η μητέρα του Σοφία, τα αδέρφια του Γιώργος, Παναγιώτης και Κωνσταντίνα, ο πατριός του Χρήστος και η μνηστή του Αγάθη είναι απαρηγόρητοι για το χαμό του νεαρού που ήταν αγαπητός
Πλήθος κόσμου έσπευσε να του πει το τελευταίο αντίο και να συμπαρασταθεί στην οικογένεια.
Ο θάνατος του γνωστού μπάρμαν που νικήθηκε αν και έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους έξι μήνες, χωρίς να τα καταφέρει. σκόρπισε θλίψη σε όλη την Πάτρα. Ο Φάνης ζούσε στην Πάτρα και εργαζόταν κατά καιρούς ως μπάρμαν σε γνωστά μαγαζιά της πόλης ενώ ήταν γνωστός και για την καρναβαλική του δράση καθώς μαζί με τα αδέλφια του Παναγιώτη και Γιώργο διοργάνωναν το γνωστό καρναβαλικό πάρτι «all star».
Γνωστή επίσης η σχέση του με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το μπάσκετ.
Ξεκίνησε το μπάσκετ από το Σκαγιοπούλειο, στην συνέχεια βρέθηκε στον Πατρέα, κατόπιν στον Κόροιβο Αμαλιάδας, την Νίκη Προαστείου και την ΕΑΠ, βρίσκοντας τελικά τον μπασκετικό του "σταθμό" στο Αίγιο, εκεί όπου αγωνίστηκε με την φανέλα του Κεραυνού για μια 5ετία περίπου, φτάνοντας μέχρι και την Α2 Εθνική.
Εγκαταλείποντας την ενεργό δράση στα 35 του χρόνια, ασχολήθηκε με την προπονητική, αρχικά σαν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΕΑΠ και ακολούθως στις υποδομές της Ολυμπιάδας (εφηβική ομάδα). Παράλληλα, κάθισε και στον πάγκο της ΑΕ Λεχαινών, από την οποία αποχώρησε όταν πληροφορήθηκε το πρόβλημα της υγείας του.
 
Thebest.gr

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΑΛΙΑ - ΚΑΡΦΙΑ


Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στην πόλη του Αιγίου έβαλε στο στόχαστρο ομάδα περίπου 30 ατόμων που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Η επίθεση έγινε αργά χθες το βράδυ και οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν ζημιές με πέτρες στις τζαμαρίες ενός καφενείου που βρίσκεται στο ισόγειο κάτω από τον πρώτο όροφο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία της Οργάνωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση ξεκίνησε όταν ομάδα πέντε ατόμων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο ήρθαν κάτω από τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» σε λεκτική αντιπαράθεση με μέλη της οργάνωσης, με αποτέλεσμα σε ενίσχυση των αντιεξουσιαστών να σπεύσουν και άλλα άτομα τα οποία στη συνέχεια επιχείρησαν να εισβάλουν στα γραφεία.
Από τον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής κατέβηκαν μέλη του κόμματος που εκείνη την ώρα ήταν μέσα σε αυτά, με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια ενώ «επιστρατεύτηκαν» μπουκάλια, πέτρες και ξύλα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: "Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ"!


"Αν η Ελλάδα ήταν σοβαρό κράτος, ο Παπακωνσταντίνου θα είχε περάσει προ πολλού από το γραφείο του ανακριτή και σήμερα θα βρισκόταν στον Κορυδαλλό. Οι επιτροπές της βουλής είναι ο έσχατος τρόπος συγκάλυψης της ανομίας ενός διεφθαρμένου συστήματος. Ο Παπακωνσταντίνου καίγεται από το σύστημα για να διασωθεί ο Βενιζέλος και κατ' επέκταση ο Σαμαράς, δηλαδή η ίδια η συγκυβέρνηση του μνημονίου. 
Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής"

(VIDEO): ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Δείτε το βίντεο και ξαναθυμηθείτε ποιος είναι και τι έκανε ο Παπακωνταντίνου. Πώς φτάσαμε ως εδώ, με συνωμοσία σε βάρος της Ελλάδος!


"EΦΑΓΑΝ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ALPHA. ΜΙΛΑΓΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ


ntaskas

Το νέο δεν είναι καλό για την ακηδεμόνευτη ενημέρωση της κοινής γνώμης.
Ένας ακόμα δημοσιογράφος που πίστευε και έκανε πράξη την "αντιμνημονιακή" πληροφόρηση, ο ακηδεμόνευτος Γιάννης Ντάσκας που πριν από λίγα χρόνια το καθεστώς επιχείρησε να του πάρει το σπίτι και του κατάσχεσαν για μια αγωγή εναντίον του το αυτοκίνητο του, φαγώθηκε από το ραδιόφωνο του Αlpha 9.89 .
Όπως πληροφορηθήκαμε τον έβγαλαν σε αναγκαστική άδεια και του έκοψαν την εκπομπή.
Μίλαγε πολύ ο συνάδερφος και φώναζε γιατί δεν φέρνουν στην Ελλάδα τη λίστα Λαγκάρντ. Μεταξύ των ονομάτων που φωτογράφιζε ήταν αυτό γνωστού μεγαλοεκδότη και νταβατζή δημοσίων έργων που η τωρινή κυβέρνηση Σαμαρά τον έχει πάλι στα ώπα-ώπα.
Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι στη θέση του διευθυντή του ραδιοσταθμού μετά το άδειασμά του ανέλαβε δημοσιογράφος που εργάζεται στα διαπλέκομενα μέσα του μεγαλονταβατζή.
Νομίζουμε ότι το καθεστώς αρχίζει να πληγώνει. Και σταματά μόνον με ανάλογες μεθόδους.
makeleio.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ





Ευχαριστούμε τους αναγνώστες της εφημερίδας μας οι οποίοι καθημερινά πληθαίνουν.Το δείχνουν οι συνεχείς μετρήσεις της google για  το blog μας.
Η google, ο… δημιουργός των blogspot άρα και του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή»  είναι η πιο αξιόπιστη κι εμείς αυτήν εμπιστευόμαστε. 

Ιδού, για του λόγου το αληθές, ποια ήταν η χθεσινή επισκεψιμότητα της εφημερίδος μας και ποια είναι μέχρι στιγμής σήμερα: 
 

AΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ  ·  Στατιστικές  ›  Επισκόπηση

22 Δεκ 2012 12:00 μ.μ. – 29 Δεκ 2012 11:00 π.μ.

Γράφημα με τις προβολές σελίδας του Blogger

Προβολές σελίδων σήμερα
  321
Προβολές σελίδων χτες
    1.222
Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα
34.041
Πλήρες ιστορικό προβολών σελίδων
440.813

Αναρτήσεις

ΚαταχώρισηΠροβολές σελίδας

993

600

573

197

27 Δεκ 2012
165

Πηγές επισκεψιμότητας

ΚαταχώρισηΠροβολές σελίδας
194
118
91


Αντιθέτως, η αξιοπιστία  της alexa.com είναι …μαϊμού. Πρόκειται  για …παραμύθι και μάλιστα της πλάκας.  Το βλέπουμε από τις δικές μας μετρήσεις. Η google όπως βλέπετε και πιο πάνω, μάς δείχνει ποια είναι η καθημερινή επισκεψιμότητα που έχει ο «Ανεξάρτητος Παρατηρητής». Επί καθημερινής βάσεως δεχόμαστε πάνω από 1200 επισκέψεις. Ποτέ δεν έχουμε πέσει τους τελευταίους 2 περίπου μήνες, κάτω από τον αριθμό 1000. Πριν από μερικές ημέρες  μάλιστα καταγράφαμε επί σταθερής βάσεως , πάντα σύμφωνα με την google 1800 με 1900 περίπου επισκέψεις.

Και όμως, η alexa.com μας… καταβυθίζει στις δικές της μετρήσεις. Και όχι  μόνον αυτό: Πριν από 8-9 μέρες το blog του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή» βρισκόταν στη θέση  4900 ανάμεσα στα ελληνικά ιστολόγια. Μέσα στις τελευταίες  ημέρες η alexa.com μας…πέταξε στην θέση 18.000 προς 19.000 εντός Ελλάδος!

Την θέση «18.000» δεν την είχαμε ποτέ, ούτε όταν δεχόμασταν  500 με 600 ημερήσιες επισκέψεις!!! 


Tο ότι η alexa.com είναι μια “μπλόφα”, μπορεί να το διαπιστώσει κανείς κι αλλιώς: Δείτε τα sites in Linking που γράφει  για το «indobserver». «171»  sites έχουν συνδεθεί με την ιστοσελίδα μας! Πριν από ένα δίμηνο με τον «Ανεξάρτητο Παρατηρητή» ήταν συνδεδεμένα 150  ιστολόγια. Άρα, η θέαση ενώ θα έπρεπε να αυξηθεί …έπεσε κατά την alexa.com!

Επίσης, το ντόπιο κουκουλοφορικό blog με μόνο 23 sites in linking κατά την alexa.com …θριαμβεύει!!!

Ένα εξωτερικό site σαν την alexa.com δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο και να μετρήσει την θέση ενός ιστολογίου  με βάση την καθημερινή επισκεψιμότητα που έχει αυτό. Απλά, διότι δεν μπορεί να μπεί μέσα και να δει ποια είναι η καθημερινή επισκεψιμότητά του. Η google όμως όπως είπαμε, ο… δημιουργός των blogspot  είναι η πιο αξιόπιστη κι εμείς αυτήν εμπιστευόμαστε.

Ευχαριστούμε και πάλι τους αναγνώστες μας οι οποίοι όπως φαίνεται καθημερινά πληθαίνουν. Γι’  αυτό κι εδώ φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε την θεματολογία μας!

Ιδού ποια είναι η θέση μας σύμφωνα με την alexa.com






CLICK HERE to open this panel

QCI  0 out of 100 - ----
Query Popularity  5 out of 100 - Low

Search Results for indobserver.blogspot.gr

ΑΠΟΓΡΑΦΗ: ΟΥΤΕ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!



Ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας, όπως αυτός προέκυψε από την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2011, ανήλθε σε 10.815.197 άτομα, ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Ο μόνιμος πληθυσμός αφορά τον αριθμό των ατόμων που έχουν τη συνήθη διαμονή τους στην κάθε Περιφέρεια, Περιφερειακή Ενότητα, Δήμο, Δημοτική Ενότητα, Δημοτική ή Τοπική Κοινότητα και οικισμό της χώρας.
Στο Μόνιμο Πληθυσμό περιλαμβάνονται όλα τα άτομα ανεξαρτήτως υπηκοότητας (ελληνικής ή άλλης χώρας), τα οποία κατά την Απογραφή Πληθυσμού 2011 δήλωσαν τόπο συνήθους διαμονής τους εντός της Ελληνικής Επικράτειας.
Από τα αποτελέσματα προκύπτει ότι οι πέντε Δήμοι με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα (μόνιμοι κάτοικοι ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο) είναι οι Δήμοι Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, και Νέας Ιωνίας.
Οι πέντε Δήμοι με τη μικρότερη πληθυσμιακή πυκνότητα είναι οι Δήμοι Πρεσπών, Ζαγορίου, Παρανεστίου, Σφακιών και Νεστορίου.
Τα στοιχεία της Έρευνας Κάλυψης για την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2011 δείχνουν μία υποεκτίμηση του μόνιμου πληθυσμού (σφάλμα κάλυψης) που ανέρχεται σε ποσοστό 2,84% σε σύνολο Χώρας, το οποίο είναι συμβατό με στόχους ποιότητας για Απογραφές. Δηλαδή, για κάθε 10.000 άτομα μόνιμου πληθυσμού απογράφηκαν στην Απογραφή 2011 τα 9.716.
Τα αποτελέσματα για τον De Facto πληθυσμό θα ανακοινωθούν εντός του πρώτου τριμήνου του 2013, ενώ αναλυτικά αποτελέσματα για τα δημογραφικά, οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του Μόνιμου Πληθυσμού θα γίνονται διαθέσιμα σταδιακά εντός του 2013 αμέσως μόλις ολοκληρώνονται οι σχετικοί έλεγχοι ποιότητας.
ethnos.gr