Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τους υπάρχοντες αντιδημάρχους Παπάγου-Χολαργού ο Θανάσης Βαλυράκης είναι αυτός που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο  της οικονομικής πολιτικής του δήμου Παπάγου-Χολαργού. 
Την Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι Αντιδημαρχίες, ωστόσο με βάση τα χαρακτηριστικά των Αντιδημάρχων, τις σπουδές που έχουν και τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Θανάσης Βαλυράκης αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της ανόθωσης των οικονομικών του δήμου. Ότααν μάλιστα ξεκινά μκε το...μείον των 6,2 εκατομμυρίων ευρώ που ο Δήμος δεν πρόκειται να εισπράξει από την Αττική Οδό, τότε το έργο του γίνεται ακόμη δυσκολότερο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...


http://www.ifeed2all.eu/watch/278717/1/watch-panaitolikos-vs-olympiacos-piraeus.html


http://www.hahabar.com/20140801/v-haha_sport_1_name-860484-53dbe31b3f89d4.21413754.html


http://www.frombar.com/20140801/vv53dbe31b282a28.19182512-860484.html


http://magicgoals.com/panaitolikos-olympiakos-live-streaming/


* To blog μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλλεται. Το site, δεν κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


loutrakiblog.gr

ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΟΝΙΚΑΣ ΓΑΛΗΝΕΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!! ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ (;)

Το ρεπορτάζ έχει η Espresso και αναφέρει ότι διαρρήκτες έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι της Νόνικας Γαληνέα.
Η ηθοποιός επιστρέφοντας από διακοπές, διαπίστωσε ότι ληστές είχαν εισβάλλει στο πολυτελές σπίτι της και της άρπαξαν 70.000 €. Η εφημερίδα χαρακτηρίζει τόσο μεγάλο το σοκ της Νόνικας Γαληνέα, σε σημείο που δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι της, αλλά βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της καλής της φίλης Ζωής Λάσκαρη.Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δράστες δεν φαίνεται να έχουν παραβιάσει την πόρτα και όλα δείχνουν ότι χρησιμοποίησαν αντικλείδι γεγονός που οδηγεί τις έρευνες της αστυνομίας σε άτομα του περιβάλλοντος της ηθοποιού.
Πάντως, η ίδια δεν χάνει την πίστη της και λέει πως "αφού έχουμε την υγεία μας, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό αγαθό στη ζωή, όλα φτιάχνονται. Είναι μεγάλη η οικονομική απώλεια, αλλά άνω απ' όλα είναι συναισθηματική".
Μάλιστα προσθέτει πως θα ήθελε να αποκαλύψει περισσότερα για την κλοπή, αλλά "η Ασφάλεια μου έχει απαγορεύσει να μπω σε λεπτομέρειες", κάτι που ίσως να σημαίνει πως η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κοντά στη σύλληψη των «ποντικών».
Μάλλον, όπως λέγεται η Νίνικα Γαληνέα απασχολούσε αλβανίδα οικιακή βοηθό στο σππίτι της και πιθανώς να συνδέεται με την διάρρηξη. 

ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ!

Χαιρετισμός για την ορκωμοσία του νέου Δημ.Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής 


Αγία Παρασκευή 30.8.2014
από τον Μιχάλη Γαβρά
Ορθοπαιδικός Χειρουργός

π. Δημοτικός Σύμβουλος

Θά’θελα να συγχαρώ τον νέο δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο για την εκλογή του, καθώς και κάθε ένα δημοτικό σύμβουλο χωριστά, για την αποδοχή που απέσπασε από τους δημότες στις εκλογές. Επίσης αξίζουν συγχαρητήρια και σε όλους τους άλλους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, που με τη συμμετοχή τους τίμησαν την δημοκρατική διαδικασία των εκλογών.
Η παρουσία μου σήμερα στην ορκωμοσία, θέλει να υποδηλώσει συμβολικά έστω, την παρουσία και διεκδίκηση συμμετοχής των ενεργών πολιτών στην λειτουργία της πόλης, μια και έχει γίνει νομίζω φανερό, πως η απόφασή μου να μην συμμετέχω στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, με κανένα τρόπο δεν σηματοδοτεί και την αποστασιοποίησή μου από την ζωή της πόλης.
Έχω πει και παλιότερα, πως ένας ενεργός πολίτης δεν πρέπει να έχει ως αυτοσκοπό την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ούτε θεωρώ πως το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο μοναδικός χώρος στον οποίο δικαιώνεται ή εξαντλείται η προσφορά του στην πόλη και την τοπική κοινωνία.
Η επίλυση των μεγάλων ζητημάτων της πόλης και η κοινωνική αλληλεγγύη, αφορά το σύνολο των ενεργών δημοτών και όχι μόνο την συμπολίτευση και την αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο.
Η κοινωνία των ενεργών πολιτών, ζητάει να κάνει αισθητή την παρουσία της με θετικές προτάσεις και διεκδικητικό λόγο, στους θεσμούς λειτουργίας της πόλης.
Αυτή η αναγκαιότητα-αίτημα, έρχεται να αντιστοιχηθεί με τις μέχρι σήμερα δηλώσεις του νέου δήμαρχου, του Γιάννη Σταθόπουλου, πως θέλει  να ανοίξει τους δημοτικούς θεσμούς στην κοινωνία των πολιτών και να αξιοποιήσει όλο αυτό το σημαντικό ανθρώπινο κεφάλαιο που διαθέτει η πόλη και δεν έχει ενταχθεί σε σχήματα και ταμπέλες.
Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι καλή επιτυχία στον Δήμαρχο και καλές και αποδοτικές εργασίες στο Δημοτικό Συμβούλιο.


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΟΑΕΕ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!!!

Δείτε τι περιπτώσεις αντιμετωπίζουν αναγνώστες μας με τον ΟΑΕΕ που τους κατακλέβει. Ούτε καν εφάπαξ εξόφληση δέχονται. Προφανώς στόχος τους είναι κατακλέψουν τον κοσμάκη και να του πάρουν τα σπίτια για να τα δώσουν απευθείας στου τοκογλύφους της Μέρκελ και του Σίιμπλε. 
Ιδού δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

1. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΤΗΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ .
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ !!!!!!

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΒΛΑΧΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΡΙΨΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΣΕ ΔΙΔΥΜΑ.
ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ .
ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ 1700 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ. 


2. ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" ΤΟΝ ΟΑΕΕ !

ΓΙΑΤΙ ; 
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ ,ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ .
ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ . 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ; 

ΠΩΣ,ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ,ΘΕΛΕΙ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΓΙΑ ΟΑΕΕ ; 

ΖΩΑ , ΗΛΙΘΙΟΙ ,ΒΛΗΜΑΤΑΑΑΑΑ , ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!! ΤΩΡΑ, ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ!

ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!

Τον χαρακτηρίζουν «Μαύρο συνταγματάρχη της ελληνικής ΚΥΠ», και «Δούρειο Ιππο του ελληνικού επεκτατισμού»
Σ​​το επίκεντρο «βρώμικου πολέμου», υποκινούμενου από ακραίους εθνικιστικούς και ισλαμιστικούς κύκλους με τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών, βρίσκεται στην Αλβανία ο Αρχιεπίσκοπος κ. Αναστάσιος. Στόχος, όπως ο ίδιος κατήγγειλε ανοιχτά με αφορμή τις επιθέσεις που δέχθηκε για τον εορτασμό, όπως κάθε χρόνο και σε όλη την Ορθόδοξη Εκκλησία, στη μνήμη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, «να διαταράξουν την ανεκτικότητα και τη διαθρησκευτική συμβίωση, μια πραγματικότητα απ’ τα ελάχιστα που έχει με καύχημα να παρουσιάσει η Αλβανία στη σημερινή ευρωπαϊκή οικογένεια».
Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες καταγγελίες. Από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στα ερείπια της κατεστραμμένης από τον Χότζα Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας και ξεκίνησε το τιτάνιο έργο της αναστήλωσής της, τήρησε με θρησκευτική ευλάβεια τις ισορροπίες. Ο δημόσιος λόγος του, ακόμη και στις πιο δύσκολες ώρες των ελληνοαλβανικών σχέσεων, ήταν λόγος καταλλαγής και δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκε γι’ αυτό στο στόχαστρο και των δικών μας (ψευδο)πατριωτών. Ομως, το πράγμα πάει να εκτροχιαστεί. Με την ανοχή –ή και την υποκίνηση– της πολιτικής ελίτ, επιχειρείται να «στηθεί» στον τοίχο ο Προκαθήμενος της δεύτερης πολυπληθέστερης θρησκευτικής κοινότητας. «Μαύρο συνταγματάρχη της ελληνικής ΚΥΠ», τον ανεβάζουν, «Δούρειο Ιππο του ελληνικού επεκτατισμού» τον κατεβάζουν. Θα περίμενε κανείς ότι η νοοτροπία του Χότζα, με τα γκρίζα χαρακτηριστικά της καχυποψίας και του συνδρόμου της εθνικής περικύκλωσης, αποτελεί μια θλιβερή ανάμνηση, σε μια χώρα που με την αμέριστη βοήθεια της νοτίου γείτονος και «εχθρού» της, της Ελλάδας δηλαδή, αλλά και, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, του Αρχιεπισκόπου, μπήκε στον δρόμο για την Ε.Ε. Φευ, όμως. Ο εθνικοθρησκευτικός φανατισμός είναι πάντα εκεί. Χρησιμοποιείται ως εργαλείο από την πολιτική ή και ξένα κέντρα για να υποσκάπτονται (και) η ειρηνική συνύπαρξη και η συνεργασία των θρησκευτικών δογμάτων που μεταδίδουν μια εικόνα ανοχής της Αλβανίας στο θέμα της πίστης.
Σε μια περίοδο που η χώρα αυτή έλκει τη διεθνή ανησυχία για την «εξαγωγή» τζιχαντιστών, κάθε άλλο παρά τυχαία πρέπει να θεωρηθεί η δήλωση, πρόσφατα, του πρώην αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών Φάτος Κλόσι, ότι ο κίνδυνος δεν προέρχεται από τους φανατικούς ισλαμιστές, αλλά από τον χριστιανοορθόδοξο φονταμενταλισμό του Αναστασίου!
Τούτες τις ημέρες, οι ίδιοι κύκλοι ξεσπάθωσαν εναντίον του «διαβολικού ρασοφόρου», του Αναστασίου δηλαδή, τον οποίο θεωρούν συνεχιστή του έργου του «αντιαλβανού σατανά» Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Κανένας άλλος Προκαθήμενος θρησκευτικού δόγματος δεν υφίσταται τέτοιες ή παρόμοιες επιθέσεις. Τίθεται, λοιπόν, το ερώτημα: Ποιος έχει συμφέρον να εκλείψει ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος από το τιμόνι της Ορθοδόξου Εκκλησίας και γενικότερα από τα θρησκευτικά δρώμενα της Αλβανίας; Η αρμονική συμβίωση μουσουλμάνων, καθολικών και ορθοδόξων χριστιανών, πάντως, σίγουρα όχι.
kathimerini.gr 29/8/2014

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ, ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΒΥΡΩΝΑ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ!!!

Σήμερα Σάββατο 30/8/2014 στις 12.25 εκδηλώθηκε πυρκαγιά κοντά στην κορυφή του λόφου Αλεποβούνι (Αράπης ) στα σύνορα Βύρωνα – Καισαριανής . Σ τις 12.26 το ΔΑΠΑΧΟ 2 με διμελές πλήρωμα αναχώρησε από το πυροφυλάκιο για το συμβάν.
Το όχημά μας έδωσε άφιξη στις 12.35 και ξεκίνησε προσβολή της πυρκαγιάς συνδράμοντας τα εθελοντικά οχήματα της Καισαριανής και του Βύρωνα καθώς και τα οχήματα του 1ου και 4ου  Π.Σ. Αθηνών. Το ΔΑΠΑΧΟ 2 αποδεσμεύτηκε μετά από συνεννόηση με τον Διοικητή Πόλεως  ( Άρη Αθηνών )  και επέστρεψε στον τομέα του όπου μετά από πλήρωση νερού στις 13.32 τέθηκε ξανά σε επιχειρησιακή ετοιμότητα . Την επιχείρηση συντόνισαν ο Διοικητής Πόλεως  ( Άρης Αθηνών )  της Π.Υ. μαζί με τον Διοικητή του 4ου  Π.Σ. και τον Υποδιοικητή του 1ου Π.Σ.
Χάρις την άμεση κινητοποίηση και την άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο καταστρέφοντας λιγότερα από 100 τ.μ. θαμνώδους βλάστησης. Σε όλη την διάρκεια της επιχείρησης το ΔΑΠΑΧΟ 1 περιπολώντας κάλυπτε τους τομείς του 4-30 οχήματος της Π.Υ. και του ΔΑΠΑΧΟ 2 τα οποία επιχειρούσαν στο Αλεποβούνι .
ΔΑΠΑΧΟ

φωτό αρχείου

"ΠΑΛΟΥΚΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ! ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες τα 6.200.000 ευρώ αποζημίωσης που η Δκαιοσύνη αποφάσισε  να εισπράξει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού από την Αττική Οδό, πάνε (τουλάχιστον προς το παρόν), περίπατο! Ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτης υπέβαλε ένσταση επί των ορίων που ορίστηκαν για την αποζημίωση, με αποτέλεσμα η υπόθεση να μπλοκαριστεί επ' αόριστον. Πάει με άλλα λόγια προς νέα δικαστική διαμάχη, μεταξύ δήμου και ΠΕΧΩΔΕ αυτή την φορά και... "ζήσε Μάη...". 
Ο προφανής στόχος της κυβέρνησης ήταν να μην δώσει φράγκο γι' αυτή την υπόθεση, δεδομένου ότι τα ταμεία είναι άδεια! "Σιγά που θα δώσουμε 6 εκατομμύρια ευρώ στον Δήμο Παπα΄γου-Χολαργού" είναι σαν να είπε ο κ. Μανιάτης και μπλοκάρισε το θέμα, οπότε ...πέταξε το πουλάκι! Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι οτα οικονομικά του Δήμου Παπάγου-Χολαργού δεν θα πρέπει να υπολογίζουν το μεγάλο αυτό ποσό των 6,2 εκατομ. ευρώ, άρα ο Ηλίας Αποστολόπουλος ξεκινά με ένα σημαντικό μείον την δημοτική του θητεία!!!

ΦΡΙΚΗ! ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ!!!

Τον απόλυτο τρόμο ετοιμάζονται να σκορπίσουν στον πλανήτη οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, σε ένα εφιαλτικό σενάριο για την ανθρωπότητα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Foreign Policy, σε περιοχή την οποία εγκατέλειψαν οι τζιχαντιστές βρέθηκε φορητός υπολογιστής με χιλιάδες έγγραφα, ένα εκ των οποίων ήταν εγχειρίδιο 19 σελίδων με οδηγίες για την κατασκευή φορητών βιολογικών όπλων και συγκεκριμένα για την εξάπλωση του ιού της βουβωνικής πανώλης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το εγχειρίδιο περιέχει λεπτομέρειες για το που μπορεί να βρει κάποιος βακτήρια, πώς να τα καλλιεργήσει σε εργαστήρια και πώς να μολύνει ανθρώπους και κατ' επέκταση ολόκληρους πληθυσμούς.
Η αποκάλυψη αυτή έχει σημάνει συναγερμό στις δυτικές μυστικές υπηρεσίες που προσπαθούν να εξαλείψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Την ίδια ώρα ο βασιλιάς Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας εκτίμησε σήμερα ότι η τρομοκρατία θα εξαπλωθεί σύντομα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα στη Μέση Ανατολή: «Σας ζητώ να μεταφέρετε το μήνυμα αυτό στους ηγέτες σας. Η τρομοκρατία αυτή τη στιγμή είναι μια εχθρική δύναμη που πρέπει να καταπολεμηθεί με σοφία και ταχύτητα», είπε ο βασιλιάς Αμπντάλα, προσθέτοντας: «Και αν παραμεληθεί είμαι σίγουρος ότι ένα μήνα αργότερα θα φτάσει στην Ευρώπη και ένα μήνα μετά στην Αμερική».
Συναγερμός στο Λονδίνο για πιθανή τρομοκρατική επίθεση
Το Ισλαμικό Κράτος θέτει μια «μεγάλη και βαθιά απειλή» στην ασφάλεια της Βρετανίας, ανέφερε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, εκφράζοντας έντονους φόβους για τρομοκρατική επίθεση από την ισλαμιστική οργάνωση στη Βρετανία.
Σύμφωνα με τον Κάμερον η καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους είναι ένας «αγώνας γενεών» ενάντια σε μια «δηλητηριώδης ιδεολογία», προσθέτοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να ανταποκριθεί με ηρεμία και με σκοπό σε αυτή την μεγάλη απειλή.
Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικών, Τερέσα Μέι, το επίπεδο συναγερμού ασφαλείας στη Βρετανία, εξαιτίας της τρομοκρατικής απειλής που συνδέεται με τη Συρία και το Ιράκ, αυξήθηκε από «σημαντικό» σε «σοβαρό».
protothmena.gr

ΤΕΛΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ! ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ! ΙΔΟΥ...

Ξεχάστε την αστυνομική ταυτότητα – Πλέον μπαίνουμε στην ψηφιακή εποχή: Προ των πυλών βρίσκεται η «βιομετρική κάρτα», η οποία εκτιμάται ότι θα είναι το διαβατήριο του μέλλοντος.
Και αυτό διότι δεν θα καταγράφει μόνο τα συνηθισμένα στοιχεία, που βλέπουμε σε μια απλή ταυτότητα, αλλά θα περιέχει και χαρακτηριστικά μοναδικά, τα οποία είναι δύσκολο να αλλοιωθούν.
Η Αρχή για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων άναψε το πράσινο φως για να εφαρμοστούν πειραματικά δυο πιλοτικά προγράμματα, με τη συμμετοχή υπαλλήλων του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Ουσιαστικά, πρόκειται για την αποκαλούμενη «βιομετρική υπογραφή», η οποία στηρίζεται στο συνδυασμό βιομετρικών δεδομένων που εξάγονται μέσω πολλαπλών φυσικών χαρακτηριστικών του ατόμου. Δηλαδή, μορφασμοί, γκριμάτσες προσώπου, ο τρόπος βαδίσματος, καθώς και φυσικά ή άλλα χαρακτηριστικά, που σχετίζονται με την εξωτερική του εμφάνιση (π.χ. ύψος, βάρος, χρώμα ματιών, χρώμα μαλλιών, μουστάκι, γυαλιά, κλπ).
Οι «βιομετρικές υπογραφές» θα αποθηκεύονται, αφού πρώτα κρυπτογραφηθούν, σε έξυπνες κάρτες, καθώς και σε βάση δεδομένων, μαζί με τα κωδικοποιημένα στοιχεία ταυτοποίησης των συμμετεχόντων.
newsbomb.gr (τίτλος: δικός μας)

ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ!!!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Αμυγδαλοκεφάλι Κισάμου.
Η φωτιά κατευθύνεται προς το χωριό Λειβάδια για το οποίο δόθηκε εντολή να εκκενωθεί για να μην υπάρξουν θύματα.
Οι ισχυροί άνεμοι, φτάνουν έως και 8 μποφόρ, δυσχεραίνουν την προσπάθεια της πυροσβεστικής ενώ σύμφωνα με το cretapost, έχουν ήδη καεί δύο αποθήκες.
Στην περιοχή έχουν φτάσει 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 5 πεζοπόρα τμήματα και δύο υδροφόρα οχήματα του δήμου.
Λόγω της δυσμένειας των συνθηκών κρίθηκε απαραίτητη και η παρουσία δύο ελικοπτέρων που κάνουν προσπάθειες κατάσβεσης από αέρος.
e-reportaz

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;

Η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου που έθεσε προχθές ο Γιώργος Ρεμούνδος κατά την ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής Παπάγου-Χολαργού, εγείρει και ένα ακόμη ζήτημα, το οποίο του το θέτουμε ευθέως ως ερώτημα: Επιθυμεί και την κατάργηση του Σταυρού από την ελληνική σημαία; Μας το έθεσαν και δημότες ακούγοντας τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να θέτει το ζήτημα της κατάργησης του θρησκευτικού όρκου.

Μπορεί λοιπόν να απαντήσει ο αγαπητός κατά τα άλλα Γιώργος Ρεμούνδος; Θέτει θέμα κατάργησης του ελληνικού Σταυρού από την ελληνική σημαία;

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΕΙ-ΤΕΙ!




Συγχαρητήρια στους Επιτυχόντες Μαθητές
σε ΑΕΙ-ΤΕΙ
       Ο Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης και τα στελέχη της, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς όλους τους νέους και τις νέες των Λυκείων Χολαργού και Παπάγου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.
        Να είναι βέβαιοι ότι μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα ανοιχθούν νέοι ορίζοντες για την επιστημονική τους κατάρτιση, την καλλιέργειά τους, την ατομική τους πρόοδο και τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους στον επαγγελματικό στίβο, αφού είναι από όλους αποδεκτό ότι «Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ».
        Στους γονείς και κηδεμόνες τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα στα παιδιά τους σε κάθε αγώνα τους, στα όνειρά τους, στις χαρές τους, αλλά και στις δυσκολίες τους.
       Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε και τους εκπαιδευτικούς μας που καθόλη τη διάρκεια της μαθητικής ζωής των παιδιών μας, αποτελούσαν τη δεύτερη οικογένειά τους προσφέροντάς τους το πολύτιμο αγαθό της γνώσης.
        Όσοι νέοι και νέες, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, να γνωρίζουν ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές είναι μια ευκαιρία, αλλά όχι και η μοναδική που θα τους δοθεί για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους.
         Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Ο καθένας τους έχει μια προσωπικότητα μοναδική με ξεχωριστές δυνατότητες και είναι στο χέρι τους να αξιοποιήσουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους με θετική σκέψη και προσήλωση στους στόχους τους.
         Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία  με υγεία και δύναμη.
 

                                     Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
                                                Επικεφαλής
                                  Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ! ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΒΕΡ ΣΗΜΕΡΑ.

Για στοιχεία του Αγίου επισκεφτείτε τον 

σύνδεσμο http://panagiaalexiotissa.blogspot.gr/2012/08/video.html#axzz3BqfYSreR


SOS! ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!

Ο κίνδυνος εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς και για το Σάββατο 30-8-2014 παραμένει πολύ υψηλός (Στάδιο 4).
Συνεχίζονται οι περιορισμοί στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων που επιβληθεί προληπτικά σε όλα τα βουνά της Αττικής.
Σας επισυνάπτουμε το σχετικό γράφημα.
ΔΑΠΑΧΟ

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ! Ο ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΠΕΤΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ!

Τον ψηφίσανε οι Θεσσαλονικείς για δεύτρη φορά δήμαρχο. Είναι ο εραιόδουλος Μπουτάρης. Το λεει και το δείχνει. Καρφίτσωσε στο πέτο του ένα φέιγ βολάν, που είχε πάνω του το εξάκτινο αστέρι και έγραφε «Jude», δηλαδή εβραίος! Την ώρα της ορκωμοσίας τους ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκςη, την ώρα που οι Ισραηλινοί συνεχ'ίζουν να βομβαρδίζουν την Γάζα και να σκοτώνουν άμαχο πληθυσμό, ο Μπουτάρης δηλώνει το πόσο...εβρραίος είναι! Να το χαιρόμαστε. 
Οι δε κόσμος του φώνας "Είσαι Μασόνος και Εβραίος"! Του φώναζαν αυτοί που τον ψήφισαν και τον εξέλεξαν Δήμαρχο της συμπρωτεύουσας την οποία γέμισε (χάριν τουρισμού ) από εβραίους και Τούρκους! 
Δείτε το βίντεο από το makeleio.gr

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΡΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΑΕΕ: «ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ»!

«ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ

Οι επαγγελματίες οδηγούνται σε οικονομικό αδιέξοδο, βάζουν λουκέτα και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους εξαιτίας της ληστρικής επιδρομής του ΟΑΑΕ, είναι η τραγική εικόνα που περιγράφει ο Γ. Φλωράς

·        «Επί σειρά ετών αρνιόντουσαν σε ασφαλισμένους με προβλήματα υγείας την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ είχαν υποχρέωση να την παρέχουν. Άγνωστος αριθμός συνανθρώπων μας κατέστρεψε την υγεία του, έχασε τη ζωή του, επειδή ο κάθε Βρούτσης παρανομούσε και αρνιόταν την περίθαλψη»
·        «Απάτη είναι η –δήθεν- ρύθμιση που έκαναν για τα χρέη στον ΟΑΕΕ. Οι όροι της είναι εξωπραγματικοί και παράνομοι. Ζητάνε να καταβάλεις το 50%, 90% ή ακόμα και το 200% του μηνιαίου σου εισοδήματος για τις οφειλές στο ασφαλιστικό σου ταμείο»!
·        «Το σχέδιο εξόντωσης που εφαρμόζουν, συγκρίνεται με τις ναζιστικές πρακτικές εξόντωσης των Εβραίων»
·        «Είναι απατεώνες διότι σέρνουν τους οφειλέτες του ΟΑΕΕ στα δικαστήρια εξαπατώντας την Δικαιοσύνη»
·        «Ο ΟΑΕΕ χρεώνει στους οφειλέτες τις εισφορές για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς όμως να τις παρέχει»!!!
·        «Όταν ρωτάς τον ΟΑΕΕ γιατί δεν μου θεωρείς το βιβλιάριο αφού με χρεώνεις, η απάντηση είναι το γνωστό: “έτσι είναι ο νόμος”»


Του Μάκη Βραχιολίδη
Οι περισσότεροι από τους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ έχουν καταχρεωθεί με παράνομες χρεώσεις από τον Οργανισμό και σήμερα βρίσκονται σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο, με τον ΟΑΕΕ να προβαίνει σε διαδικασίες καατασχέσεων!!!
Ο δημοφιλής επιχειρηματίας Γιώργος Φλωράς, συντονιστής της πρωτοβουλίας «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ», σε μια συνέντευξη-καταπέλτη χαρακτηρίζει εγκληματίες, απατεώνες, ληστές τους αρμόδιους στον ΟΑΕΕ και την προϊσταμένη τους αρχή, που είναι ο Ι. Βρούτσης και η κυβέρνηση Σαμαρά. «Τις τρεις βαριές κατηγορίες που τους απευθύνω, τις στηρίζω σε νομική βάση και δεν αποτελούν ύβρεις», επισημαίνει ο κ. Φλωράς, εκθέτοντας μια σειρά από στοιχεία, τα οποία εκτός των άλλων το κίνημά τους καταθέτει και στα δικαστήρια σε βάρος του ΟΑΕΕ. Ειδικά για τον Υπουργό Εργασίας Ι. Βρούτση (τον οποίο καταγγέλλουν για εγκληματική συμπεριφορά και άλλες κοινωνικές ομάδες, όπως οι αρνητές του ΑΜΚΑ από τους οποίους έκοψε φάρμακα και συντάξεις) ο κ. Φλωράς υπογραμμίζει με νόημα: «Άγνωστος αριθμός συνανθρώπων μας κατέστρεψε την υγεία του, έχασε τη ζωή του, επειδή ο κάθε Βρούτσης παρανομούσε και αρνιόταν την περίθαλψη»!
Η συνέντευξη του Γιώργου Φλωρά αποτελεί ταυτόχρονα και οδηγό πλεύσης προς τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ για το πώς μπορούν να κινηθούν νομικά εναντίον του Οργανισμού και να δικαιωθούν. 

Κύριε Φλωρά, είσθε συντονιστής της πρωτοβουλίας για τον ΟΑΕΕ «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ». Πόσοι επαγγελματίες είναι αυτοί που οφείλουν στον ΟΑΕΕ και για τι συνολικό ποσό μιλάμε;
Φλωράς: Ξεκίνησα την πρωτοβουλία «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» γιατί είμαι και εγώ ένας από τους 400.000 οφειλέτες του ΟΑΕΕ (σε σύνολο 700.000 ασφαλισμένων) που οφείλουμε περίπου 8 δις ευρώ στο Ταμείο μας. Ένας αριθμός οφειλετών και ένα ποσό που δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά.

Διαμαρτύρεστε επειδή ο ΟΑΕΕ παρανόμως απαιτεί να του καταβληθούν υπέρογκα ποσά. Λέτε δηλαδή ότι κλέβει εν γνώσει του. Εξηγήστε μας, ποια είναι τα παράνομα ποσά με τα οποία έχει χρεώσει τους επαγγελματίες;
Φλωράς: Είμαι απόλυτος. Οι αρμόδιοι είναι ληστές, απατεώνες και εγκληματίες. Και τις τρεις βαριές κατηγορίες που τους απευθύνω, τις στηρίζω σε νομική βάση και δεν αποτελούν «ύβρεις». Είναι ληστές διότι μας χρεώνουν παράνομα και εις γνώση τους με ποσά τα οποία δεν οφείλουμε. Το πρώτο ποσό αφορά τους οφειλέτες (όχι δηλαδή τους ενήμερους ασφαλισμένους) και είναι η εισφορά για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για όλο το διάστημα που ο ασφαλισμένος οφείλει εισφορές και ο ΟΑΕΕ (παρανόμως) δεν του παρέχει την περίθαλψη. Για να γίνω κατανοητός σε όσους δεν γνωρίζουν, ο ΟΑΕΕ και το Υπ. Εργασίας, όταν οφείλεις, σου χρεώνουν κανονικά τις εισφορές για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς όμως να σου την παρέχουν.
Γιατί λέτε ότι δεν παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ο ΟΑΕΕ; Αφού οι ασφαλισμένοι επί χρόνια δήλωναν γιατρούς -από κατάσταση- συμβεβλημένων με τον ΟΑΕΕ; Δεν τους παρείχε κατάλογο γιατρών να επιλέξουν όποιον θέλουν;
Φλωράς: Φυσικά παρείχε λίστα γιατρών, δεν θεωρεί όμως το βιβλιάριο ασθενείας. Χωρίς θεωρημένο βιβλιάριο ασθενείας δεν υπάρχει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από τον ΟΑΕΕ στον ασφαλισμένο. Και όταν ρωτάς τον ΟΑΕΕ γιατί δεν μου θεωρείς αφού με χρεώνεις, η απάντηση είναι το γνωστό «έτσι είναι ο νόμος». Η πρακτική αυτή είναι παράνομη και, δυστυχώς, αργήσαμε να την καταλάβουμε. Ενώ στην κοινή λογική ήταν αντιληπτή (πώς δηλαδή μου χρεώνεις κάτι που δεν μου το δίνεις) χρειάστηκε η Γνωμοδότηση του έγκριτου Συνταγματολόγου κ. Αντώνη Μανιτάκη και του κορυφαίου νομικού κ. Καιδατζή Ακρίτα,  που κατέρριψαν κάθε επιχειρηματολογία του ΟΑΕΕ. Την Γνωμοδότηση αυτή την χρηματοδότησαν 75 ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ στα πλαίσια της προσπάθειας «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ». Εκεί, ο κ. Μανιτάκης τεκμηριώνει πλήρως την παρανομία της πρακτικής του ΟΑΕΕ. Και δεν είναι μια απλή παρανομία. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της ληστείας, αφορά περίπου στο 1,8 δις ευρώ από την συνολική οφειλή των ασφαλισμένων προς τον ΟΑΕΕ. Το δεύτερο ποσό, για το οποίο θεωρώ ότι μας ληστεύουν εις γνώση τους, αφορά τις εισφορές για σύνταξη. Και αυτή η ληστεία αφορά όλους τους ασφαλισμένους, και τους ενήμερους δηλαδή. Για να γίνω κατανοητός σημειώνω ότι οι εισφορές σύνταξης από το 2005 έως το 2009 αυξανόντουσαν κανονικά, παράλληλα θα έλεγα με την αύξηση του ΑΕΠ. Από το 2009 έως σήμερα παραμένουν σταθερές,  ενώ το ΑΕΠ έχει μειωθεί σε επίπεδα χαμηλότερα του 2005. Ο εκάστοτε Υπ. Εργασίας μας ενημερώνει ότι «μας κάνει χάρη που δεν τις έχει αυξήσει από το 2009 και μετά» ενώ, όπως τεκμηριώνει νομικά και η Γνωμοδότηση Μανιτάκη, όφειλε να τις μειώνει κάθε χρόνο. Μιλάμε για μια διαφορά στο ποσό που αφορά τις εισφορές της σύνταξης της τάξεως του 30%-40%. Για τα δυο αυτά ποσά τούς χαρακτηρίζω ληστές, συνειδητούς.
Τους χαρακτηρίζω απατεώνες διότι σέρνουν τους οφειλέτες του ΟΑΕΕ στα δικαστήρια εξαπατώντας την Δικαιοσύνη. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται ψευδώς ενώπιον δικαστηρίων ότι οφείλουμε χρήματα που δεν οφείλουμε (όπως ήδη σας προείπα). Το ισχυρίζονται και στα ποινικά δικαστήρια (όταν διώκονται οι οφειλέτες για ποσά άνω των 20.000€) αλλά και στα δικαστήρια που αποφασίζουν για τις κατασχέσεις. Μας διώκουν για ανύπαρκτα ποσά.
Τέλος, τους χαρακτηρίζω εγκληματίες διότι επί σειρά ετών αρνιόντουσαν σε ασφαλισμένους με προβλήματα υγείας την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ είχαν υποχρέωση να την παρέχουν. Άγνωστος αριθμός συνανθρώπων μας κατέστρεψε την υγεία του, έχασε τη ζωή του, επειδή ο κάθε Βρούτσης παρανομούσε και αρνιόταν την περίθαλψη. Και ισχυρίζομαι ότι είναι εις γνώση τους γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν τόσο ανίκανοι νομικοί στο Υπουργείο που να έχουν γνωμοδοτήσει διαφορετικά από την νομική άποψη του Μανιτάκη. Μια νομική άποψη, που ήδη έχει κριθεί θετικά από δυο διαφορετικά δικαστήρια, εις βάρος της θεωρίας του Βρούτση και του Μνημονίου.

Ο ΟΑΕΕ έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες κατάσχεσης σε βάρος των οφειλετών. Και αυτή την ενέργεια την καταγγέλλετε ως παράνομη.  Χιλιάδες πολίτες κινδυνεύουν πλέον να χάσουν το σπίτι τους;
Φλωράς: Είναι παράνομη από πολλές πλευρές και πιστεύω ότι θα είναι και η ταφόπλακά τους. Όπως σας ανέφερα νωρίτερα, στηρίζεται σε παράνομες χρεώσεις. Όμως, η παρανομία δεν περιορίζεται εκεί. Η Κυβέρνηση, με δική της απόφαση, στα πλαίσια της εξόντωσης των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των ελευθέρων επαγγελματιών, έχει νομοθετήσει μια ρύθμιση για τα χρέη στον ΟΑΕΕ, την λεγόμενη ΝΕΑ ΑΡΧΗ. Με βάση αυτή τη ρύθμιση, μόλις 25.000 από τους 400.000 οφειλέτες κατάφεραν να ενταχθούν. Γιατί; Γιατί οι όροι της ρύθμισης είναι εξωπραγματικοί και παράνομοι. Δεν μπορεί να σου ζητάει να καταβάλεις το 50%, 90% ή ακόμα και το 200% του μηνιαίου σου εισοδήματος για τις οφειλές στο ασφαλιστικό σου ταμείο. Ήδη, το δικαστήριο που έκρινε τα δικά μου ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του ΟΑΕΕ, την έκρινε ως εσφαλμένη και την αγνόησε ως προϋπόθεση για «συμμόρφωση» του ασφαλισμένου με τις διατάξεις του ΟΑΕΕ. Σε κάθε περίπτωση είναι αδιανόητο να εκποιούν σπίτια και προσωπική περιουσία για την αυτασφάλιση του επαγγελματία. Οι εγκληματίες που έριξαν έξω τον ΟΑΕΕ παραμένουν ατιμώρητοι. Έφαγαν τα χρήματα του Ταμείου με αλόγιστες σπατάλες, έκαναν κομματικές εξυπηρετήσεις, ρουσφέτια με τα χρήματά μας και αντί να βρίσκονται στον Κορυδαλλό κλέβουν την περιουσία μας.

Νομίζετε ότι μέσω του ΟΑΕΕ, εξυφαίνετε κυβερνητικό σχέδιο για να αρπάξει τα σπίτια των ελεύθερων επαγγελματιών; Έχετε επιδιώξει να συναντηθείτε με τον Υπουργό Οικονομικών ή και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό;
Φλωράς: Ναι, υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο εξόντωσης, το συγκρίνω με τις ναζιστικές πρακτικές εξόντωσης των Εβραίων. Και αυτό γιατί οι αποφασίζοντες θεωρούν ότι υπάρχουν πολλοί μικρομεσαίοι και πρέπει να μείνουν λιγότεροι. Θεωρία απολύτως αδικαιολόγητη σε μια ελεύθερη αγορά. Υποχρέωσή τους ήταν και πρέπει να είναι να συλλάβουν την φοροδιαφυγή όχι να εξαναγκάσουν έναν επιχειρηματία σε κλείσιμο με παράνομες μεθόδους. Η αυτασφάλιση κατέληξε σε βάναυση φορολογία, αδιανόητο σε πολιτισμένες χώρες. Ζήτησα συνάντηση από τον Υπ. Εργασίας αλλά δεν έλαβα ποτέ απάντηση, ούτε και περιμένω. για να είμαι ειλικρινής. Οι άνθρωποι, απλώς εκτελούν εντολές των «αφεντικών» τους.

Πώς μπορεί πλέον να αμυνθεί ο πολίτης;
Φλωράς: Ο οφειλέτης του ΟΑΕΕ δεν έχει άλλο δρόμο από την προσφυγή στην Δικαιοσύνη. Με την προσφυγή του ζητάει επαναπροσδιορισμό του χρέους προς τον ΟΑΕΕ και την δυνατότητα αποπληρωμής του πραγματικού χρέους, με βάση τις πραγματικές του οικονομικές δυνατότητες, με βάση το πραγματικό του εισόδημα. Γνωρίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των οφειλετών του ΟΑΕΕ είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση και αδυνατεί να καλύψει και τα βασικά έξοδα, όμως θα πρέπει να κινηθεί νομικά για να σώσει την περιουσία του από τις παράνομες χρεώσεις του ΟΑΕΕ.

Κάνετε συνέχεια λόγο για την γνωμοδότηση των Μανιτάκη-Καϊδατζή για τον ΟΑΕΕ η οποία τεκμηρίωσε με νομικούς όρους τις παρανομίες του ΟΑΕΕ εναντίον όλων των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ. Αξιοποιήθηκε ή είναι πλέον… νεκρό γράμμα;
Φλωράς: Η Γνωμοδότηση Μανιτάκη αξιοποιείται πλέον καθημερινά από τους χιλιάδες ασφαλισμένους που ομαδικά οργανώνονται ανά την Ελλάδα εναντίον του ΟΑΕΕ και της Κυβερνητικής πολιτικής. Δεν είναι καθόλου νεκρό γράμμα, αντίθετα έχει ήδη κριθεί δυο φορές στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο και κρίθηκε σωστή (αναφορικά με τις εισφορές της περίθαλψης). Επίσης τέθηκε επανειλημμένα υπόψη του κ. Βρούτση και η αδυναμία του να καταρρίψει τα επιχειρήματα της γνωμοδότησης (που θα είχε κάνει λογικά αν είχε κάτι να πει) επιβεβαιώνει την σωστή νομική θέση που αυτή εκφράζει.

Έχετε ζητήσει την παρέμβαση των κομμάτων ή τη συνδρομή βουλευτών για να δώσουν λύση στο πρόβλημα χιλιάδων επαγγελματιών. Υπήρξε ανταπόκριση ή σας άφησαν ξεκρέμαστους;
Φλωράς: Έχω γνωστοποιήσει και την Γνωμοδότηση Μανιτάκη και τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε όλους τους Βουλευτές. Με λύπη μου βλέπω τους βουλευτές της συμπολίτευσης να σωπαίνουν. Αντίθετα, η αντιπολίτευση πιέζει την Κυβέρνηση και με συνεχείς αναφορές αλλά και με προτάσεις νόμου υπέρ των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ. Πιέζει για το αυτονόητο, για την σωτηρία του Ταμείου. σε συνδυασμό με την επιβίωση των ασφαλισμένων του.

Το κίνημά σας πόσες αγωγές έχει καταθέσεις αγωγές σε βάρος του ΟΑΕΕ; Τι απαιτείται να κάνει ένας επαγγελματίας για να συμμετάσχει  στο κίνημά σας;
Φλωράς: Η προσπάθεια μου με την κίνηση  «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ», εξαρχής ήταν να ενημερώσει τον κόσμο. Το ποσοστό άγνοιας ένα χρόνο πριν ήταν τρομακτικό. Σήμερα, με την κινητοποίηση χιλιάδων συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα έχουν οργανωθεί τοπικά σύλλογοι ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ και άλλες κινήσεις που συγκροτούν την δικαστική προσφυγή κατά των παράνομων πράξεων του ΟΑΕΕ. Σήμερα, είτε μέσω διαδικτύου είτε με τις τοπικά οργανωμένες ομάδες, ο ασφαλισμένος μπορεί να ενημερωθεί και να αντιδράσει άμεσα. Σημαντικό είναι επίσης ότι πλέον και οι δικηγόροι έχουν ύλη ικανή να τους βοηθήσει να υπερασπιστούν τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ στα τοπικά δικαστήρια, με σημαντικές πιθανότητες να νικήσουν. Όποιος επιθυμεί μπορεί να ενημερωθεί για τα πάντα σχετικά με το ζήτημα στο blog oaee1.blogspot.gr όπου και θα βρει τους ανά την Ελλάδα συντονιστές της μάχης κατά της αυθαιρεσίας του Υπ. Εργασίας και του ΟΑΕΕ. Τονίζω όμως ότι, προσωπικά δεν έχω άμεση σχέση με τους συντονιστές αυτούς, συνεργάζομαι αμέσως με όποιον μου ζητήσει την βοήθειά μου και τις γνώσεις μου, αλλά όλο το έργο το πράττουν μόνες τους οι κατά τόπους ομάδες, στις οποίες αξίζουν και πολλά συγχαρητήρια για το έργο τους.

Είστε αισιόδοξος ότι θα δικαιωθείτε στο ΣτΕ; Το λέω διότι πολλές επαγγελματικές ομάδες απευθύνθηκαν στο ΣτΕ και αυτό δικαίωσε το κράτος!
Φλωράς: Επιδιώκω την προσφυγή στο ΣτΕ ώστε να εξετάσει το ζήτημα συνολικά στα πλαίσια της πιλοτικής δίκης. Είμαι οπαδός της Δικαιοσύνης, όπως αυτή εκφράζεται κάθε φορά. Η εμπιστοσύνη μου στην Πολιτική ηγεσία είναι μηδενική και για αυτό δεν περιμένω λύση από αυτούς. Η λύση θα έρθει από την Δικαιοσύνη. Αν το ΣτΕ εκδώσει «δίκαιη» απόφαση ή «πολιτικά ισορροπημένη» απόφαση, δεν μπορώ να το γνωρίζω αλλά ελπίζω ότι θα είναι η πραγματικά δίκαιη απόφαση. Η ηγεσία του ΣτΕ έχει αποδείξει ότι σε αυτά τα σημαντικά ζητήματα που άπτονται της ασφάλισης και της υγείας των πολιτών, δεν δέχεται παρεμβάσεις. Σε κάθε περίπτωση, για εμένα μια απόφαση του ΣτΕ είναι απαραίτητη για να γνωρίζουμε όλοι μας πού πατάμε. Αν αυτά που ισχύουν σήμερα είναι ο κανόνας, τότε πρέπει να φύγουμε στο εξωτερικό ομαδικά και να ζήσουν στην Ελλάδα μόνο οι πολυεθνικές, οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι.

 δημοσιεύεται καιστην "Ελεύθερη Ώρα, Νέους Ανθρρώπους"

ΒΟΜΒΑ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ!!!.."ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!

Η ΜΕΡΚΕΛ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Με επίκαιρη ερώτηση του ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Β. Καπερνάρος αποκαλύπτει τις προθέσεις της Γερμανίδας ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ να κατακτήσει και τα βαλκάνια.


Αποκαλύπτει ότι η κ. ΜΕΡΚΕΛ σήμερα 28-8-14 συγκαλεί στο Βερολίνο σύνοδο!!! Διαβαλκανική παρακαλώ!!!, χωρίς την συνδρομή της Ε.Ε της Ελλάδας και της Προεδρεύουσας Ιταλίας, με σκοπό να ελέγξει όλη την περιοχή και τις πλουτο παραγωγικές πηγές της. Επιθυμεί διακαώς να τελειώνει με τα Σκόπια, και ν΄ αναγνωριστεί, όπως άλλωστε η Γερμανία έχει κάνει, το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .Τον Ιούλιο η k. ΜΕΡΚΕΛ δήλωσε:

"Θέλουμε να συνεργαστούμε με τη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"....
Το άλυτο πρόβλημα με το όνομα και τη ταυτότητα μεταξύ των δύο χωρών μας βαρύνει όλους. "
ΣΑΜΑΡΑΣ , ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ υποκύπτουν και "κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ".
skeftomasteellhnika.blogspot.gr

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ: ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Ο προφυλακισμένος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής Νίκος Παπαβασιλείου έστειλε την παρακάτω επιστολή μέσα από τις φυλακές Δομοκού:
«8 μήνες και εγώ ακόμα βρίσκομαι προφυλακισμένος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού!!!!! 8 μήνες και ακόμα η Δικαιοσύνη που του υποτακτικού και προδότη πρωθυπουργού της Ελλάδας κυρίου Σαμαρά και του υπουργού κυρίου Αθανασίου, με κρατάει στη φυλακή με ψεύτικες και ανυπόστατες κατηγορίες τις οποίες και έχω καταρρίψει με πληθώρα αποδείξεων και μαρτύρων. Κλείνει τα μάτια και τα αυτιά στην αλήθεια και συνεχίζει να κρατά αθώους ανθρώπους στις φυλακές καταστρέφοντας έτσι τις οικογένειές τους και σημαδεύοντας με τον χειρότερο τρόπο τις τρυφερές ψυχές των παιδιών τους!!! Μου έχουν στερήσει ακόμα και το τεκμήριο της αθωότητας!!! Πριν 2 μήνες έκλεισε το 6μηνό μου και η πρόεδρος του συμβουλίου είπε στην υπερήλικη 78χρονη, άρρωστη μητέρα μου, πως ο γιος της θα κάτσει λίγο ακόμα μέσα έως ότου κάνει την πρόταση για αντικατάσταση όρων κράτησης, η κυρία Εισαγγελέας. Η κυρία Εισαγγελέας όμως, ενώ έχει τον φάκελο στα χέρια της από τις 30 Ιουνίου, ακόμα δεν έχει αποφασίσει.... παρ’ όλο ότι την παρακάλεσε προσωπικά η μητέρα μου και η σύζυγός μου να κάνει την όποια πρότασή της! Δυστυχώς όμως έπεσαν στο κενό οι προσπάθειες...
Ξέρω πολύ καλά πως το συμβούλιο μπορεί από μόνο του να βάλει περιοριστικούς όρους και να αποφυλακιστεί ο κρατούμενος! Κάτι που φυσικά δεν έγινε σε μένα, ενώ θα μπορούσε. Παρά τις συνεχείς προσπάθειές μου με αιτήσεις αποφυλάκισης και προσφυγές στα συμβούλια, ακόμα με κρατάνε παράνομα και άδικα στην φυλακή! 
Η σύζυγός μου προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί στα ΜΜΕ για τον άδικο εγκλεισμό μου αλλά δυστυχώς δεν βρήκε ανταπόκριση! Φοβούνται μην λάμψει η αλήθεια, όμως εγώ όπως και άλλοι άδικα προφυλακισμένοι, δεν θα το αφήσουμε έτσι! Έχω μάθει στη ζωή μου να χτυπάω τη γροθιά στο μαχαίρι και να μην φοβάμαι τους γίγαντες με τα γυάλινα πόδια. Να θυμούνται όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες και η θύελλα δεν θα αργήσει να ξεσπάσει και να τους στείλει σε κάποιες φυλακές της Ελλάδας!!!!!
Ζητώ την άμεση αποφυλάκισή μου σε κατ’ οίκον περιορισμό!
Νίκος Παπαβασιλείου»
πολιτικός κρατούμενος

φυλακές Δομοκού 05/08/2014

δημοσιεύτηκε στην "Ελεύθερη Ώρα"

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!! ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ... ΠΑΙΔΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

Γράψαμε πριν από λίγες ημέρες για τη συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον επιχειρηματία και ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρη Μελισσανίδη με τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο για την έκδοση νέας εφημερίδας. Δεν πέρασε ένα 24ωρο για να δημοσιοποιηθεί ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος έκλεισε συμφωνία με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, για να ακολουθήσει η επίσκεψη στη ΝΕΡΙΤ, ενόψει της συνεργασίας με την "ΥΕΝΕΔ του Σαμαρά".
Είναι σαφές και στο ίδιο συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες ότι το Μέγαρο Μαξίμου ποντάρει πολλά στον γνωστό δημοσιογράφο, εν όψει μάλιστα βουλευτικών εκλογών. Στο μεσοδιάστημα αυτών των εξελίξεων γράψαμε ότι με τη συμβολή του Μεγάρου Μαξίμου ετοιμάζεται η έκδοση νέων εφημερίδων που θα ενταχθούν στον προπαγανδιστικό μηχανισμό της κυβέρνησης και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά. 

Το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται ότι έχει βρει τον άνθρωπό του σε ό,τι αφορά την διαχείριση στη media από εδώ και πέρα. Η τριπλή μεταγραφή Ευαγγελάτου προσλαμβάνει και άλλη μία διάσταση: Ο Νίκος Ευαγγελάτος προορίζεται ώστε να αποτελέσει το αντίπαλον δέος του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενος από το σύστημα διακυβέρνησης κυρίως διότι έχει ήδη ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ στο επιχειρηματικό πεδίο πάντοτε. 

Στο πρωθυπουργικό περιβάλλον λοιπόν εκτιμούν ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος, μπορεί να χορέψει στον ρυθμό που θα επιβάλλει το κυβερνητικό επιτελείο, όχι βέβαια για να κερδηθούν οι εκλογές (εξάλλου η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου είναι ήδη χρεοκοπημένη), αλλά κυρίως για να περιοριστεί η ήττα, τουλάχιστον σε ότι αφορά σε επικοινωνιακό επίπεδο. 
periodista.gr