Σάββατο 9 Απριλίου 2011

σοκ! ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!

ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΩΛΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!
"ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ" 
ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ!

Ένας ευϋπόληπτος Χολαργιώτης, έχοντας δημιουργήσει μια ευτυχισμένη, πολύτεκνη οικογένεια, άνθρωπος που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να σχολιαστεί τίποτε σε βάρος του, βρίσκεται μπλεγμένος στο κύκλωμα των νονών της νύχτας και το όνομά του συνυπάρχει με τους άλλους 216 κατηγορούμενους του μεγάλου αυτού κυκλωματος, που εξάρθρωσε πριν από δέκα περίπου ημέρες το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας.
Η κατηγορία που βαρύνει τον Χολαργιώτη, φαίνεται πως είναι ατεκμηρίωτη, γιατί δεν εμφανίζεται να έχει διαπράξει κανένα αδίκημα! Απλά, η φωνή του ακούγεται να συνομιλεί τηλεφωνικά με έναν από τους εκβιαστές και από τα μεγάλα ονόματα του κυκλωματος.
Όπως υποστηρίζει ο ίδιος και οι δικηγόροι του, το να συνομιλεί κάποιος τηλεφωνικά δεν σημαίνει ότι έχει διαπράξει και αδίκημα, διότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει στο τηλέφωνο τον καθένα.
Ο ίδιος ο Χολαργιώτης "ούτε υπήρξε μέλος καμιάς συμμορίας, ούτε κανένα ποινικό αδίκημα διέπραξε και το μόνο που κοίταζε ήταν η δουλειά του και η οικογένειά του".
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ...δέσουν την υπόθεση, όμως ο Χολαργιώτης δεν φαίνεται να έχει συμμετάσχει πουθενά στο κύκλωμα, παρά μόνον ακούγεται να συνομιλεί τηλεφωνικά μέ έναν από τους εκβιαστές, χωρίς πάλι -όπως λένε οι πληροφορίες- να τεκμηριώνεται κάποιο αδίκημα από την συνομιλία αυτή.
Γι' αυτό τόσο ο ίδιος όσο και οι δικηγόροι του υποστηρίζουν με βεβαιότητα ότι σε περίπτωση που οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, θα αθωωθεί πανηγυρικά.
Όμως, ο ίδιος λέει ότι είναι μεγάλη αδικία να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη από μια απλή τηλεφωνική συνομιλία και αυτή την στιγμή να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να προφυλακισθεί, ενώ έχει απολυθεί και από την δουλειά του!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ!

Η άθλια Διαμαντοπούλου με το έτσι θέλω επιβάλλει στους Πομάκους να διδάσκονται την Τουρκική γλώσσα, ακόμη και αν δεν την θέλουν! Παραβιάζει εκτός από το Σύνταγμα, και τη συνθήκη της Λωζάνης! Μετά, πώς να μην βγαίνει ο Θεοδωράκης και να χαρακτηρίζει προδότες αυτούς που μας κυβερνούν; Προδοσία δεν είναι να αποφασίζει η κυβέρνηση να χαρακτηρίζει μειονοτικούς - Τούρκους τους Πομάκους; Την ώρα που είναι και αισθάνονται Έλληες από τα γεννοφάσκια τους; Είναι ή δεν είναι αυτό προδοσία; Μια γλώσσα που δεν γουστάρουν ούτε θα χρησιμοποιήσουν ποτέ, τους την επιβάλλει η Διαμαντοπούλου! Ας μας πει η κυρία αυτή, Παιδομάζωμα για λογαριασμό των Τούρκων κάνει;

Μέχρι και τα πανέμορφα αυτά κοριστάκια, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πομάκων Ξάνθης, έστειλαν γράμμα στον Πρωθυπουργό και στην Διαμαντοπούλου, όπου του λένε:


Δεν θέλουμε να μάθουμε τουρκικά κύριε πρωθυπουργέ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΜΑΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Δεν θέλουμε να μάθουμε τουρκικά κύριε πρωθυπουργέ.



Μεταξύ άλλων στην επιστολή τους τονίζουν:
«Το ελληνικό κράτος, παραβιάζοντας θεμελιώδη δικαιώματα που παρέχει το Σύνταγμά του και οι ευρωπαϊκές συνθήκες, αλλά και τα άρθρα 40 και 45 της συνθήκης της Λοζάνης, τα οποία παρέχουν στις μουσουλμανικές μειονότητες της Ελλάδας το δικαίωμα «να ποιώνται ελευθέρως εν αυτοίς χρήσιν της γλώσσης των», στερεί από μας και τα παιδιά μας όχι μόνο το δικαίωμα της εκπαίδευσης στην μητρική μας γλώσσα, αλλά ακόμη και το πλέον στοιχειώδες δικαίωμα της αποκλειστικής εκπαίδευσης στην επίσημη γλώσσα του, την ελληνική, και μας επιβάλλει την υποχρεωτική εκπαίδευση σε μία ξένη γλώσσα, την οποία δεν μιλούμε και δεν επιθυμούμε να χρησιμοποιούμε, δηλαδή την τουρκική», τονίζουν τα μέλη του συλλόγου και προσθέτουν: «Εδώ και πολλές δεκαετίες συντελείται εις βάρος μας μία μορφωτική, γλωσσική και πολιτισμική γενοκτονία. Μία γενοκτονία εις βάρος αυτών των ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ανήκουν και τα μέλη του συλλόγου μας, που έχουμε το θάρρος να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Πομάκοι της Ελλάδας».

Και συνεχίζουν λέγοντας ότι ζητούν το αυτονόητο, δηλαδή όπως αναφέρουν ζητούν «Tο δικαίωμα ο γιος μας ο Μεχμέτ να μαθαίνει ό,τι μαθαίνει ο γιος σας ο Νίκος. Ζητάμε η κόρη μας η Φατμέ, όταν θα δώσει εξετάσεις για να περάσει στο ελληνικό πανεπιστήμιο, να έχει τις ίδιες γνώσεις, δεξιότητες και προοπτικές που θα έχει η κόρη σας η Άννα. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό τώρα, όταν στα πιο ευαίσθητα και κρίσιμα μαθησιακά χρόνια τους τα παιδιά μας διδάσκονται μια γλώσσα που δεν μιλούν και δεν θα την χρησιμοποιήσουν ποτέ στο σπίτι και στο πανεπιστήμιό τους;».


Οι αλήθειες για τα δημόσια σχολεία στα Πομακοχώρια με αριθμούς

Στην επιστολή του το Δ.Σ. του συλλόγου θυμίζει το παράδειγμα των δημόσιων (μη μειονοτικών) γυμνασίων και λυκείων στα Πομακοχώρια, για τα οποία όπως αναφέρεται, «ενώ ξεκίνησαν με 15 μαθητές και πόλεμο από πολλές πλευρές, τα σχολεία αυτά κατά το σχολικό έτος 2008-9 είχαν:
Γυμνάσιο Σμίνθης 145 μαθητές
Γυμνάσιο Γλαύκης 140 μαθητές
Λύκειο Γλαύκης 150 μαθητές
Τεχνικό Λύκειο Γλαύκης 60 μαθητές
Γυμνάσιο Θερμών 25 μαθητές
με αποτέλεσμα να μην επαρκούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις τους. Η σιωπηλή ή φανερή, σκόπιμη ή μη σκόπιμη, άρνηση ή αδράνεια του υπουργείου Παιδείας, των αρμοδίων φορέων της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης και εν τέλει του ελληνικού κράτους της στοιχειώδους δημοτικής εκπαίδευσης των παιδιών μας αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα ή στην ελληνική και στην πομακική ως μητρική τους, αποτελεί στην πραγματικότητα άρνηση του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού των Πομάκων, του δικαιώματός μας στην παιδεία και στην μόρφωση, της αξιοπρέπειάς μας ως πολιτών αυτής της χώρας. Γι’ αυτό πρέπει η ελληνική Πολιτεία να βρει τον τρόπο και τα μέσα να αλλάξει άμεσα αυτήν την κατάσταση και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά μας.

Δεν αρνούμαστε σε κανέναν από τους Πομάκους της πατρίδας μας το δικαίωμα να στέλνει τα παιδιά του στα μειονοτικά σχολεία για να μορφώνονται και στην τουρκική γλώσσα, ακόμη και εάν αυτός δεν την μιλά στο σπίτι του, εφόσον φυσικά επιθυμεί εκπαίδευση και στην τουρκική γλώσσα. Ζητούμε όμως και εμείς από το ελληνικό κράτος, αλλά και από όλους τους συμπατριώτες μας μουσουλμάνους και μη, πομακόφωνους, τουρκόφωνους και ελληνόφωνους, ανεξάρτητα αν οι ίδιοι αισθάνονται φυλετικά Έλληνες, Τούρκοι ή Πομάκοι, να σεβαστούν το δικαίωμά μας να μορφώνονται τα παιδιά μας αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα ή στην ελληνική και στην μητρική μας γλώσσα, την πομακική. Όποια δικαιώματα απολαμβάνουν και ζητούν οι τουρκόφωνοι μουσουλμάνοι της Ελλάδας για την γλώσσα και παιδεία τους, τα ίδια δικαιώματα ζητούμε και εμείς για τους πομακόφωνους μουσουλμάνους της Ελλάδας, μία μεγάλη μερίδα των οποίων εκπροσωπούμε.

Τι ζητούν οι Πομάκοι της Ξάνθης
1. Την ίδρυση δημόσιων, μη μειονοτικών, σχολείων σε όλα τα πομακοχώρια και την παράλληλη λειτουργία τους με τα μειονοτικά. Τελικός στόχος της ελληνικής Πολιτείας θα πρέπει να είναι να προσφέρει σε κάθε Πομάκο, ανεξάρτητα του τι αισθάνεται φυλετικά, το δικαίωμα να επιλέξει την γλώσσα στην οποία θα μορφωθεί το παιδί του. Έτσι, όσοι γονείς επιθυμούν αποκλειστικά ελληνική Παιδεία για τα παιδιά τους, θα μπορούν να τα στέλνουν στο δημόσιο σχολείο και όσοι θέλουν να μορφωθούν τα παιδιά τους και στα τουρκικά, να τα στέλνουν στο υπάρχον μειονοτικό.
2. Την εισαγωγή στα δημόσια δημοτικά σχολεία της Θράκης της διδασκαλίας του Κορανίου για τους μουσουλμάνους μαθητές.
3. Την γενίκευση της προσχολικής αγωγής στην ελληνική γλώσσα, με την ίδρυση παιδικών βρεφονηπιακών σταθμών και δημόσιων νηπιαγωγείων σε όλα τα πομακοχώρια.
4. Την άμεση λειτουργία των τεσσάρων δημόσιων ελληνόφωνων δημοτικών σχολείων, που ορθώς έπραξε και ίδρυσε ο προκάτοχός σας στο υπουργείο Παιδείας στα τέσσερα πομακοχώρια της ορεινής Ξάνθης. Αναμένουμε από εσάς την υλοποίηση της λειτουργίας των τεσσάρων αυτών σχολείων που έχουν συσταθεί.
5. Την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος των κατοίκων της Μάνταινας, που εκκρεμεί από το 2006, για ίδρυση δημόσιου (μη μειονοτικού) σχολείου.
6. Την δημιουργία πιλοτικών σχολείων, όπου τα παιδιά θα διδάσκονται την μητρική τους γλώσσα (πομακική) και πολιτισμό, παράλληλα με την ελληνική. Η καταγραφή της έχει ήδη προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό, ενώ σήμερα πλέον υπάρχουν και Πομάκοι, αλλά και μη Πομάκοι (χριστιανοί) εκπαιδευτικοί, με γλωσσολογική παιδεία και επαρκή γνώση της πομακικής γλώσσας, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν το έργο της διδασκαλίας της στα σχολεία, έστω και μέσω πιλοτικών προγραμμάτων. Στα ίδια σχολεία να χρησιμοποιείται η πομακική, παράλληλα με την ελληνική κατά την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σχολικών δραστηριοτήτων.
7. Την επίσημη και συστηματική καταγραφή της πομακικής γλώσσας από το ελληνικό κράτος, από επιτροπή επιστημόνων που διαθέτουν την σχετική παιδεία και γνώση, με την επίσημη καθιέρωση ειδικού αλφαβήτου, με βάση το ελληνικό αλφάβητο, προκειμένου να διδαχθεί στα σχολεία, αλλά και να χρησιμοποιείται δημόσια παράλληλα με την ελληνική, για να καλύψει τις ανάγκες διγλωσσίας. Στην καταγραφή της πομακικής μπορούν και πρέπει να συμμετέχουν και αρμόδια τμήματα πανεπιστημιακών ιδρυμάτων (Α.Π.Θ., Δ.Π.Θ., ΕΠΑΘ).
8. Την συνεργασία της ελληνικής Πολιτείας με τον σύλλογό μας για την επίσημη καταγραφή και είσοδο της πομακικής γλώσσας στα σχολεία και στην δημόσια ζωή του τόπου, στην θέση της τουρκικής γλώσσας. Ο σύλλογός μας έχει υπόψη του κατάλληλα εκπαιδευμένα πρόσωπα και μπορεί να υποβάλει συγκεκριμένες προτάσεις στην ελληνική Πολιτεία για την υλοποίηση του σκοπού αυτού και είναι έτοιμος να συνεργαστεί μαζί της, προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια.
9. Τον σεβασμό της Συνθήκης της Λωζάνης από το ελληνικό κράτος για την θρησκευτική (και όχι εθνική) μουσουλμανική μειονότητα των Πομάκων της Ελλάδας. Συγκεκριμένα το άρθρο 40 της συνθήκης προβλέπει: «Οι Τούρκοι υπήκοοι, οι ανήκοντες εις μη μουσουλμανικάς μειονότητας, … θα έχωσι ιδίως ίσον δικαίωμα να συνιστώσι, διευθύνωσι και εποπτεύωσι … σχολεία και λοιπά εκπαιδευτήρια, μετά του δικαιώματος να ποιώνται ελευθέρως εν αυτοίς χρήσιν της γλώσσης των…». Εξάλλου το άρθρο 45 της ίδιας συνθήκης προβλέπει: «τα αναγνωρισθέντα διά των διατάξεων του παρόντος τμήματος δικαιώματα εις τας εν Τουρκία μη μουσουλμανικάς μειονότητας, αναγνωρίζονται υπό της Ελλάδος εις τας εν τω εδάφει αυτής ευρισκομένας μουσουλμανικάς μειονότητας». Μητρική γλώσσα είναι για μας τα πομακικά, και όχι τα τουρκικά, που μας έχουν επιβληθεί. Μέχρι να αρχίσει η διδασκαλία της μητρικής μας γλώσσας δεν επιθυμούμε να την αντικαταστήσει καμία άλλη γλώσσα εκτός από την ελληνική.

Το υπόμνημα που υπογράφουν για το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Πομάκων Νομού Ξάνθης ο πρόεδρος Ταχήρ Κόντε, η γραμματέα Αλιέ Εφέντη και ο ταμίας Χαμδή Εφέντη, κοινοποιήθηκε επίσης στους, αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως Θεόδωρο Πάγκαλο, γενική γραμματέα Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης Θεοδώρα Κόκλα, πρόεδρο Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, γεν. γραμματέα ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, πρόεδρο ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη, πρόεδρο Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα, πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππο Πετσάλνικο, βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Σωκράτη Ξυνίδη, βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, βουλευτή Ν.Δ. Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό, Καπνεργατών.
ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣl

TO ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΣΙΩΠΟΥΝ, ΣΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΚΕΙΝΗ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ!
Αυτή είναι η Κυβέρνηση των εθνικών μειοδοτών-προδοτών και πραξικοπηματιών όπως την αποκάλεσε ο Μίκης Θεοδωράκης. Την ώρα που τα Μ.Μ.Ε. το έχουν βουλώσει σκοπίμως και σε συνεννόηση ΕΣΗΕΑ με την Κυβέρνηση, η τελευταία ξεκίνησε ήδη τις διαδικασίες ξεπουλήματος-εκποίησης των νησιών μας!
Την είδηση αποκάλυψε ο πολύ καλός και δραστήριος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ανατολάκης, ο οποίος εκτός από καλός ποδοσφαιριστής αποδεικνύεται και καλός στα βουλετικά του καθήκοντα. 
Προσέξτε την απάντηση που έδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο δήλωσε ότι ...δεν είναι στην αρμοδιότητά του το ξεπούλημα των νησιών μας!!! Δεν διεψευσε δηλαδή την είδηση, απλά είπε ότι ...αρμοδιότητα του ξεπουλήματος των νησιών ανήκει σε άλλους!!! Μήπως απευθείας στην τρόϊκα;;;
Ιδού πώς έχει το θλιβερό γεγονός όπως το αποτυπώνει η ιστοσελίδα newsit.gr του Νίκου Ευαγγελάτου.

- Σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα πωλούνται 12 νησιά ανά την Ελλάδα
- Οι τιμές ξεκινούν από τα 6 εκατομμύρια ευρώ
- Το υπουργείο Εξωτερικών απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν είναι στην αρμοδιότητά του
- Το θέμα αποκάλυψε στη Βουλή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, κ. Ανατολάκης

Μεγάλη έκταση παίρνει το θέμα με την πώληση Ελληνικών νησιών στο διαδίκτυο, θέμα που αποκάλυψε και έφερε στην Βουλή ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.ΟΣ. Γιώργος Ανατολάκης.

Συγκεκριμένα η καναδέζικη ιστοσελίδα www.privateislandsonline.com, δημοπρατεί 12 ελληνικά νησιά στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος.

Μερικά από τα νησιά που πωλούνται είναι : ‘’Καρδιώτισσα’’ στο Κεντρικό Αιγαίο με τιμή πώλησης 6.500.000 ευρώ, “Mικρή Αμοργός” 6.100.000 ευρώ, “Ναυσικά” 6.100.000 ευρώ καθώς και πολλά άλλα!

Ο Γ. Ανατολάκης είχε αρχικά καταθέσει Ερώτηση προς το Υπουργείο Εξωτερικών και ζητούσε να μάθει: α) Τίνος ιδιοκτησία είναι τα παραπάνω νησιά που προσφέρονται για πώληση; β) Είναι νόμιμη η δραστηριότητα τέτοιων ιστοσελίδων και εάν όχι, με τι τρόπο θα εξασφαλίσετε την νομιμότητα ; και γ) Με ποιους τρόπους θα προστατευθούμε από κακόβουλους που δυσφημούν την κυριαρχία της Πατρίδας μας σε Ελληνικά νησιά;

Η απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών προς τον βουλευτή του ΛΑΟΣ ήταν πως το συγκεκριμένο υπουργείο δεν είναι αρμόδιο και έτσι ο κ. Ανατολάκης επανήλθε με νέα ερώτηση προς όλα σχεδόν τα υπουργεία προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για το σημαντικό αυτό θέμα των ελληνικών νησιών.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΝΕΕΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΡΥΔΗ!


ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ 
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ   
Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης,  με το υπ. Αριθμ. 7999 έγγραφο και με δύο ογκωδέστατους φάκελους οι οποίοι συνοδεύονται από νέα, πλούσια και αδημοσίευτα στοιχεία, έστειλε την πολύκροτη υπόθεση της διαθήκης Καρύδη, τόσο προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών όσο και προς το Υπουργείο Οικονομικών (Γενική Δ/νση Δημόσιας Περιουσίας και Εθνικών Κληροδοτημάτων).
Τα νέα ντοκουμέντα με τα οποία εμπλουτίζονται οι φάκελοι έκαναν το Δήμαρχο να επισπεύσει τις διαδικασίες και να καλέσει την Δικαιοσύνη και το Υπουργείο Οικονομικών ώστε να επιληφθούν της σοβαρής αυτής υπόθεσης, από την οποία όπως φαίνεται, ο Δήμος ζημιώθηκε το ποσό των 500.000 ευρώ περίπου.  
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι «κλειδί» στην διαθήκη Καρύδη, αποτελούν οι μαρτυρίες του ζεύγους Κωτσόβελου-Μουτσάτσου, των αγοραστών  δηλαδή του ακινήτου από τις αδερφές Καρύδη,  προσφέροντας πολύτιμα στοιχεία στην υπόθεση. Τόσο ο κ. Κωτσόβελος όσο και η κ. Μουτσάτσου επισκέφθηκαν ο καθένας ξεχωριστά τον Δήμαρχο, παρέχοντάς του πολύτιμο υλικό που αξιοποιείται στην διερεύνηση της υπόθεσης.
Αυτό που θα απασχολήσει ιδιαίτερα τις δικαστικές αρχές είναι ότι μετά τον θάνατο της Δήμητρας Καρύδη, η οποία υπέγραφε τη διαθήκη, δεν σφραγίστηκε το σπίτι της, με αποτέλεσμα να κλαπούν όλα τα αντικείμενα και τα σκεύη της θανούσης!
Δεν βρέθηκε δηλαδή κανένα περιουσιακό στοιχείο της Δ. Καρύδη, ειμή μόνον τα βιβλιάριά της τα οποία είχε στην κατοχή του ο Δ. Παπαδόπουλος!
Άραγε μέσα στο σπίτι των αδερφών Καρύδη, υπήρχαν χρυσαφικά, διαμάντια, χρυσές λίρες ή και άλλα βιβλιάρια καταθέσεων τα οποία έκαναν φτερά;
Αλλά και πριν από την καθυστερημένη σφράγιση του σπιτιού, μήπως κάποιοι αφαίρεσαν σημαντικό μέρος της περιουσίας των αδερφών Καρύδη;   

Η εφημερίδα μας μίλησε τηλεφωνικά με την κα Μουτσάτσου, η οποία όμως ήταν χρησμοθηρική. Σε ερώτησή μας αν είδε κόσμο να μπαινοβγαίνει στο σπίτι της μακαρίτισσας Καρύδη, απάντησε: «Ακούγαμε τους γείτονες να λένε ότι μπαινοβγαίνουν διάφοροι, αλλά εμείς δεν…είδαμε. Ρωτήστε τους γείτονες».
Η κα Μουτσάτσου δεν ήθελε να πει περισσότερα.
Η υπόθεση πάντως είναι εξόχως σοβαρή και θα απασχολεί για καιρό την τοπική κοινωνία.    

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΙΔΡΟΣ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ!


ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΟΝΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ) 
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ!


Δικαιώθηκε απόλυτα το ρεπορτάζ του Μάκη Βραχιολίδη που προβλήθηκε και από την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ (του Στέφανου Χίου), σύμφωνα με το οποίο είναι παράνομος ο διορισμός του Καρχιμάκη στο Υπουργείο Μεταφορών. Μια απόφαση την οποία συνυπογράφουν-παρανόμως- τρεις Υπουργοί, οι κ.κ. Ρέππας (Μεταφορών), Σαχινίδης (Οικονομικών), Ντόλιος (Εσωτερικών)!
Ο κ. Καρχμάκης, ενοχληθείς από την αποκάλυψη του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ και τις καταγγελίες Χίου-Βραχιολίδη, βγήκε σεργιάνι σε εφημερίδες και κανάλια, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Στην εφημερίδα «ΒΗΜΑ» είπε: «Αν τα είχα παντελονιάσει και τα είχα οικονομήσει, θα είχα παραιτηθεί».
Αν και παντελόνιασε παρανόμως την θέση στο Υπουργείο Μεταφορών, ο κ. Καρχιμάκης δεν παραιτείται!
Ο ίδιος, στην συνέντευξή του ομολογεί την παρανομία του, άσχετα αν δεν το καταλαβαίνει. Ιδού τι παραδέχεται: «Η μετάταξη δεν είναι για μένα προσωπικά μόνο, αλλά για όλους αυτούς που προβλέπει ο νόμος».
Αυτό είναι το ξεγύμνωμα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που θέλει να εμφανίζεται και ως ηθικός ή τιμητής των πάντων!!!
Η μετάταξη, η οποία όπως αποκαλύψαμε με σειρά αποφάσεων του ΣτΕ νοείται ως απόλυση και ταυτόχρονος διορισμός, δεν μπορεί να ισχύει για εν ενεργεία βουλευτή. Ο βουλευτής κ. Καρχιμάκης παρανόμως διορίστηκε, διότι η δημοσιοϋπαλληλική του ιδιότητα βρίσκεται σε πλήρη αναστολή. Δεν είχε συνεπώς το δικαίωμα να κάνει καμία αίτηση για μετάταξη! Όταν χάσει την βουλευτική του ιδιότητα, τότε και μόνον τότε μπορεί να διοριστεί ή να μεταταγεί στο Υπουργείο Μεταφορών! Το γεγονός ότι έκανε αίτηση μετάταξης, σημαίνει ότι παρανόμως εμφανίζεται να κατέχει ταυτόχρονα δύο θέσεις στο δημόσιο: Μία αυτή του βουλευτού και μία του υπαλλήλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας!

Θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο κ. Καρχιμάκης πάει να πιαστεί από ένα επιχείρημα το οποίο του βγαίνει μπούμερανγκ: «Μετά την κατάργηση του ασυμβιβάστου  αρκετοί βουλευτές εργάζονται ταυτόχρονα ενώ ασκούν τα καθήκοντά τους στην Εθνική Αντιπροσωπεία. Ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Ι. Βούρος παίζει εφέτος στο θέατρο μαζί με την κυρία Κάτια Δανδουλάκη και τον κ. Ι.Φέρτη. Η βουλευτής του ΠαΣοΚ κυρία Μάγια Τσόκλη διατηρεί την εκπομπή της στην κρατική τηλεόραση».
Μα είναι σοβαρό ο κ. Καρχιμάκης; Φέρνει παραδείγματα βουλευτών, οι οποίοι με την δεύτερη δουλειά τους, δεν επιβαρύνουν τον δημόσιο τομέα, ενώ αντίθετα ο ίδιος, ανήκων ως υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, εμφανίζεται να κατέχει ταυτόχρονα δύο θέσεις στο δημόσιο!!!

Συνεχίζοντας την ηλίθια επιχειρηματολογία του, λέει: «δεν έγινε κανένας διορισμός αλλά έγινε στην περίπτωσή μου ό,τι και με 4000 εργαζόμενους της Ολυμπιακής που μετατάσσονται» !!!
Με την μόνη διαφορά κύριε Καρχιμάκη ότι κανείς από τους 4000 εργαζόμενους της Ολυμπιακής δεν ήταν …βουλευτής!
Και ο κ. Καρχιμάκης επαναλαμβάνει: «είμαι πεντακάθαρος, δεν διορίστηκα». Πόσο πεντακάθαρος είστε,  φάνηκε σε όλους. Όσο για την τοποθέτησή σας στο  Υπουργείο Μεταφορών είναι ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ και  αναφέρεται και στον νόμο 3717/2008 τον οποίο χρησιμοποίησαν οι τρεις υπουργοί για να κάνουν την …λαδιά!
Το ότι μιλάνε για… μεταφορά, δεν έχει καμία σημασία. Πρόκειται για μετάταξη, κάτι που ομολογεί και ο ίδιος ο κ. Καρχιμάκης.
Οι τρεις φωστήρες Υπουργοί, Ρέππας, Σαχινίδης και Ντόλιος, μοιάζουν με τον Σουφλιά που ενώ νομιμοποιούσε τους παράνομους ημιϋπαίθριους χώρους, αυτός τούς βάφτιζε «τακτοποίηση ημιϋπαίθριων»!!!
Μια παρανομία όμως δεν αλλάζει, ό,τι αλλαγές λέξεων και αν σκαρφιστούν!





Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!

Ο ΦΤΙΑΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!


Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Είναι εκτίμηση βασισμένη σε δεδομένα και οσονούπω θα γίνει πραγματικότητα.
Σήμερα 6 Απριλίου συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ημέρα που η μπότα του Γ’ Ράϊχ πάτησε στην Ελλάδα και επέβαλε την κατοχή της για πέντε (5) περίπου έτη (φωτό).  
 Στα 2011 ένα χρόνο μετά την προδοτική επιβολή του Μνημονίου από τον Παπανδρέου, η Γερμανική οικονομική υπερδύναμη της Ευρώπης, κλονίζεται.
Ο φτιαχτός πόλεμος στην Λιβύη και η τεχνητή άνοδος του πετρελαίου,  με την ακόμη πιο παράδοξη αύξηση της τιμής του πετρελαίου Brent έναντι του light crude oil , αποτελούν ένα καλά στημένο παιχνίδι από την Αμερική και την Μ. Βρετανία, προκειμένου να χτυπηθεί καίρια η Γερμανική οικονομία. Με βάση αυτό το σχέδιο,  σύντομα θα αρχίσει το ντόμινο κατάρρευσης   της Γερμανικής οικονομίας και του ευρώ.
Εξηγούμε αναλυτικά πώς θα αρχίσει το ντόμινο δυσμενών εξελίξεων για την Γερμανική οικονομία  και κατά ακολουθία του ευρώ:
Ο πόλεμος στην Λιβύη αποτελεί το κύριο μενού του σχεδίου της Αμερικής και του βραχίονά της  στην Ευρώπη Μ. Βρετανίας, για το χτύπημα της γερμανικής οικονομίας. Οι εξεγέρσεις στην Βόρεια Αφρική (Αίγυπτο, Τυνησία, Λιβύη), Μ. Ανατολή, προκάλεσαν ραγδαία άνοδο στις τιμές του πετρελαίου με ένα παράδοξο: Την δυσανάλογη άνοδο των τιμών πετρελαίου Brent σε σχέση με τις αντίστοιχες τιμές του πετρελαίου light crude oil! Ενώ πάντα μα πάντα, το πετρέλαιο Brent είχε χαμηλότερες τιμές από το light crude oil, αυτή την περίοδο το πρώτο έχει μονίμως πιο αυξημένες τιμές κατά 15-20 % από το light crude oil. Πώς είναι δυνατόν, το Brent πετρέλαιο προερχόμενο από την Βόρειο Θάλασσα, χαμηλότερης ποιότητας από το light crude oil (Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, Αμερική) να είναι ακριβότερο; Τυχαίο;
Ο λόγος είναι ότι το πετρέλαιο της Βόρειας Θάλασσας,  το οποίο ελέγχουν κυρίως οι Βρετανοί, πωλείται τεχνηέντως σε πολύ ακριβότερες τιμές, επειδή από το ξέσπασμα της κρίσης στην Βόρειο Αφρική/Μ. Ανατολή καθίσταται δυσχερής η απρόσκοπτη προμήθεια πετρελαίου από τις χώρες αυτές. Κατά συνέπεια η Γερμανία, με την τεράστια βαριά της και ενεργοβόρο βιομηχανία, αναγκάζεται να προμηθεύεται πετρέλαιο Brent από την Β. Θάλασσα, πληρώνοντάς το…χρυσό!
Ο στόχος λοιπόν της συνεχούς ανόδου της τιμής του Brent έναντι του light crude oil είναι να στραγγαλιστεί η γερμανική οικονομία. Και ήδη αυτό επιτυγχάνεται στο ακέραιο.
Η άνοδος των επιτοκίων από την ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που γίνεται σήμερα, αναχαιτίζει περαιτέρω την γερμανική οικονομία.

Αν γυρίσουμε στο 2008 όταν ξέσπασε η μεγάλη οικονομική κρίση η οποία τότε έπληξε την Αμερική, θα δούμε ότι  το πετρέλαιο τότε είχε φτάσει στο σημείο να πωλείται προς 147 δολάρια το βαρέλι! Τότε λοιπόν,  η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου ήταν 1 ευρώ=1,60 δολάρια. Αν κάνουμε την διαίρεση 147:1,60= 92 € το βαρέλι και συγκρίνουμε την τιμή εκείνη με τις σημερινές τιμές, θα δούμε ότι το πετρέλαιο Brent  αγγίζει τα 122 δολάρια το βαρέλι, την ισοτιμία ευρώ-δολαρίου να είναι 1 ευρώ=1,42 δολάρια, δηλαδή 122:1,42= 86 € το βαρέλι.  Μπορούμε συνεπώς να δούμε εκπληκτικές αναλογίες. Με την μόνη διαφορά ότι ενώ το 2008 η κρίση και οι τιμές πετρελαίου στραγγάλιζαν την Αμερική, σήμερα η κρίση πνίγει ασφυκτικά την Γερμανία.
Μια Γερμανία η οποία  καταρρέει βάσει  Αμερικανο- Βρετανικού δακτύλου! Και το ντόμινο των επιπτώσεων  στην Ευρώπη και το ευρώ αναμένεται δραματικό. 

 Η κ. Μέρκελ η οποία έκανε την καμπόσα και την δύσκολη απέναντι στις ασθενέστερες ευρωπαϊκές οικονομίες, αρχίζει  να ζει  στο πετσί της την κρίση και -εφόσον παραμείνει στην εξουσία-  θα βιώσει  δραματικές καταστάσεις περίπου σαν και αυτές (έστω υπό κλίμακα)που περνούν Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία κ.α.
Και αξίζει να δούμε πώς θα αντιδράσει ο γερμανικός λαός, ο οποίος είναι γνωστόν ότι είναι άγριος!

ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ 
ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Αυξάνονται και πληθύνονται οι λαθρομετανάστες στον Χολαργό! Η κατάσταση μέρα με την μέρα επιδεινώνεται σε βάρος της ποιότητας ζωής της πόλης και των ελεύθερων επαγγελματιών οι οποίοι εν μέσω τραγικής οικονομικής κρίσης, βλέπουν τους παράνομους μετανάστες να τους αρπάζουν την ελάχιστη πελατεία, με την πραμάτεια τους απλωμένη καταμεσής των πεζοδρομίων!
Από την 3η στάση Χολαργού έως και την 6η στάση (παλαιό jumbo), καθημερινά πραγματοποιείται ένα πανηγύρι παράνομης αγοράς από λαθρομετανάστες, τούς οποίους η δημοτική αρχή αδυνατεί να αντιμετωπίσει. Οι δημοτικοί αστυνόμοι, οι οποίοι κάνουν καθημερινές περιπολίες, βλέπουν ότι με τις απλές συστάσεις, παίζουν ένα κρυφοκυνηγητό το οποίο περισσότερο διασκεδάζουν οι λαθρομετανάστες, παρά ενοχλούνται από αυτό. Κάνουν ένα διάλλειμα 5-10 λεπτών και μόλις οι δημοτικοί αστυνόμοι φύγουν, ξαναστήνουν το εμπόρευμά τους λες και δεν έχει συμβεί τίποτε!
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Δασκαλόπουλος μάς είπε ότι ...εξετάζει με την νομική υπηρεσία του δήμου, εάν είναι εφικτή και υλοποιήσιμη η λύση που του πρότεινε ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ",  το ψέκασμα με σπρέϋ των εμπορευμάτων των λαθρομεταναστών, παρουσία αστυνομικού οργάνου ή δημοτικού αστυνόμου. Έχει παρέλθη περίπου ένα 20ήμερο από την ημέρα που προτείναμε την δραστική και ήδη εφαρμόσιμη σε άλλες περιοχές λύση και ο κ. Δασκαλόπουλος ακόμη ...ψάχνει την λύση! Το ίδιο δάστημα οι παράνομοι μετανάστες-μικροπωλητές, έχουν αυξηθεί σαν τις ακρίδες!
Είναι σαφές ότι έχουν δώσει...σύρμα ανάμεσά τους ότι στον Χολαργό δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο και γι' αυτό τον λόγο έχουν κάνει επιδρομή στην περιοχή.
Το Πάσχα πλησιάζει και οι επαγγελματίες περιμένουν πώς και πώς να βγάλουν τα σπασμένα όλων των προηγούμενων μηνών, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους και κυρίως να αποπληρώσουν το ΦΠΑ και την περαίωση στην εφορία, οι περισσότεροι από τους οποίους τα χρωστάνε! Βλέποντας όμως ότι μέσα σε όλα έχουν να αντιπαλέσουν τους λαθρομετανάστες οι οποίοι δρουν ανενόχλητοι, νιώθουν κυριολεκτικά καταδικασμένοι!

Τι να πούμε ρε παιδιά; Επιτέλους τόσο πολύ κοσκίνισμα χρειάζεται;
Ζούμε σε ευνομούμενη Πολιτεία ή τελικά είμαστε έρμαιο του κάθε παράνομου;
Δήμαρχε Ξύδη, έχεις δείξει ευαισθησία προς τους επαγγελματίες και την τοπική αγορά. Χρειάζεται τόλμη και δραστικές αποφάσεις, τις οποίες έχεις αποδείξει ότι μπορείς να πάρεις.
Ιδού λοιπόν η πρόκληση!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!


ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΖΗΤΗΣΕ
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ
                                                
Καταπέλτης ο Μίκης Θεοδωράκης, σε αποκλειστική συνέντευξή του στον Γιώργο Παπαδάκη (ίσως η μεγαλύτερη έως σήμερα επιτυχία του δημοσιογράφου του ΑΝΤΕΝΝΑ), χαρακτήρισε πραξικοπηματική την κυβέρνηση Παπανδρέου, και μάλιστα την χειρότερη μεταπολεμικά, η οποία διακυβεύει το μέλλον των γενεών για  τα επόμενα 20-30 χρόνια!
Παραβαίνοντας το Σύνταγμα, το οποίο για δανειακές συμβάσεις απαιτεί την ψήφο 180 βουλευτών, έβαλε τη χώρα στο Μνημόνιο, οδηγώντας την στην καταστροφή.
Ο Μίκης Θεοδωράκης μίλησε για προδοσία σε βάρος της πατρίδας και του έθνους, μια και η χώρα με ευθύνη Παπανδρέου, παραδίνεται στους διεθνείς κερδοσκόπους οι οποίοι θα αρπάξουν τον φυσικό πλούτο της Ελλάδος, εδαφικό, υπόγειο και θαλάσσιο.
Προδοσία του Παπανδρέου σε βάρος της πατρίδος υπάρχει και  στα εθνικά θέματα, μια και τα αεροπλάνα μας  δεν έχουν το δικαίωμα ούτε πάνω από τα μεθοριακά νησιά μας να πετούν. Όπως επίσης προδοσία είναι και η μη αναγνώριση από μέρους μας της ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη), την ώρα που η Κύπρος και το Ισραήλ μας παρακαλούν να συνεργαστούμε μαζί τους.
Ο Μίκης Θεοδωράκης χαρακτήρισε με τα χειρότερα λόγια τον φασιστικής νοοτροπίας Παπανδρέου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να καταργεί εργασιακά δικαιώματα τα οποία κατοχύρωσε στα 1936-37 ο …δικτάτορας Μεταξάς!!!   
Ζήτησε ειρηνική επανάσταση του λαού για να πέσει η προδοτική Κυβέρνηση Παπανδρέου, μια επανάσταση στην οποία θα συμμετέχει και ο στρατός και η Αστυνομία και όλοι οι πολίτες. Αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι και όλοι οι Έλληνες οι οποίοι διακρίνονται για φιλοπατρία, πρέπει να σώσουν την πατρίδα από τους πραξικοπηματίες και προδότες, βγάζοντας την χώρα από το Μνημόνιο και την κατάπτυστη σύμβασή του.


Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙ ΓΡΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟΣ ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ...
ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ!


Δείτε μαθήματα που παίρνει ο Πρωθυπουργός της χώρας από ...ειδικούς στα θέματα κρίσεων, για το πώς μπορεί να αντιμετωπίσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας. Ο διαδραστικός πίνακας αναγράφει "...σε περίοδο κρίσης η Ελλάδα". Με τα ακουστικά στα αυτιά και με ένα κυριολεκτικά ηλίθιο βλέμμα, ο άνθρωπος αυτός  χασκογελάει μπροστά στην κρίση της Ελλάδος!
Αυτός που συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσουμε ως εδώ,  ως σημαντικό εξάρτημα της μηχανής Σημίτη, η οποία μας έβαλε στο ευρώ με τα περίφημα πλαστά στοιχεία και τα swaps. Ο ανίκανος πολιτικός που δεν πήρε μυρωδιά για το χρέος της χώρας μια και λίγες ημέρες προ των εκλογών έλεγε "λεφτά υπάρχουν", αλλά ξαφνικά μόλις ανέλαβε την Πρωθυπουργία διαπίστωσε ότι και τα ταμεία ήταν άδεια και η χώρα έγινε... Τιτανικός. Ο άνθρωπος αυτός που δεν δούλεψε ποτέ του, ξαφνικά κλήθηκε να σώσει την Ελλάδα!!!
Ποιος; Ο ανεπίδεκτος μαθήσεως και  μονίμως μεταξεταστέος!
Δείτε από πού παίρνει φροντιστηριακά μαθήματα; Ο πίνακας γράφει CLA αλλά μάλλον αν το διαβάσετε προσεκτικότερα θα δείτε ότι -μπορεί και να- λέει C.I.A.!
Εντατικά φροντιστηριακά μαθήματα προς τον Τζέφρυ τον μεταξεταστέο, που βούλιαξε την χώρα!
Αυτός που ούτε ένα περίπτερο δεν ...διοίκησε ποτέ του, διοικεί την Ελλάδα!
Ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν τι και ποιος φταίει για το χάλι μας!

Ο Α.ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΡΥΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ!


Ο Ανδρέας Γκοτσόπουλος, σε επιστολή του την οποία έστειλε αποκλειστικά στην εφημερίδα μας αναφέρεται διεξοδικά στο έγγραφο-διαθήκη το οποίO βρέθηκε στο γραφείο του Δήμου και για το οποίο έχει ξεσηκωθεί πραγματική θύελλα.
Μιλάει για  έγγραφο στο οποίο πλαστογραφήθηκε όχι μόνον η υπογραφή του αλλά και ότι έγινε υποκλοπή της υπογραφής της θανούσας Δ. Καρύδη. Αφού υπογραμμίζει ότι έχει γίνει φασαρία για το τίποτε, με ευθύνη του κ. Ξύδη, προβαίνει στην εκτίμηση ότι εφόσον συντάχθηκε αυτή η διαθήκη, συντάχθηκε πριν από την αναγραφόμενη ημερομηνία 20/12/2004.
Τα κυριότερα σημεία της μακροσκελούς επιστολής του κ. Γκοτσόπουλου που δημοσιεύουμε κατ’ αποκλειστικότητα, έχουν ως εξής:


«Πέρασαν τουλάχιστον 24 χρόνια στα οποία υπηρέτησα την τοπική αυτοδιοίκηση στο Δήμο Χολαργού ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων.
Μου δίνεται η ευκαιρία για άλλη μια φορά δημόσια να ευχαριστήσω όλους τους Χολαργιώτες, τους συναδέλφους και υπαλλήλους του Δήμου με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία, τόσο στα τεχνικά έργα όσο και στα πολιτιστικά δρώμενα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο και ο τοπικός τύπος εδώ και αρκετό καιρό ασχολούνται με ένα ιδιωτικό έγγραφο, το όποιο προφανώς συντάχθηκε από άγνοια ή ελλιπή ενημέρωση του συντάκτη του κειμένου και φέρει τον τίτλο «Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΟΥ». Είναι σαφές ότι το έγγραφο αυτό δεν πληροί τις προϋποθέσεις και τους όρους του νόμου που απαιτούνται, για να συνιστά διαθήκη ένα έγγραφο.
Αυτό λοιπόν το έγγραφο το όποιο για άγνωστους λόγους φέρει το τίτλο της ΔΙΑΘΗΚΗΣ, χωρίς να έχει κανένα τυπικό στοιχείο της, παρουσίασε ο Δήμαρχος κ Ξύδης, μια και το βρήκε ο ίδιος, όπως λέει, στο γραφείο του. Και βέβαια αφού εξέτασε το θέμα νομικά, όπως δηλώνει, τον διαβεβαίωσαν ότι αυτό το έγγραφο δεν είναι διαθήκη.
Στη συνεχεία όμως, και ενώ είχε την παραπάνω διαβεβαίωση, για άγνωστους και δυσερμήνευτους λόγους, ο κ. Ξύδης δημοσιοποίησε το θέμα με απαράδεκτο τρόπο, έτσι ώστε αυτό πήρε τεράστιες διαστάσεις χωρίς κανένα βάσιμο λόγο και αιτία. Δρομολογήθηκε ένας «περίεργος» κύκλος συζητήσεως και δημοσιευμάτων περί μιας διαθήκης. Για ένα έγγραφο το όποιο δεν έχει κανένα έννομο αποτέλεσμα! Το οποίο μπορεί να απασχολήσει μόνο τον «κάλαθο της ανακύκλωσης» τελικά πιστεύω, ότι τόσο ο Δήμαρχος, αλλά και όσοι αναμίχθηκαν με τη δημοσιοποίηση αυτού του άνευ ουσίας εγγράφου, χειρίστηκαν επιπόλαια το θέμα και δημιούργησαν ζήτημα εκ του μη όντος. Τι να πει κανείς…!!!
Εφ’ όσον η υποτιθέμενη δωρεοδόχος ήταν εν ζωή και εάν εν γνώσει της υπέγραψε διαθήκη προσφέροντας μισό εκατομμύριο ευρώ περίπου στον Δήμο μας πόσο λογικό είναι η ίδια να το απέκρυψε; Η λογική απάντηση που μπορεί να δοθεί σ’ αυτό το ερώτημα είναι μία και μόνη: δεν το απέκρυψε διότι μάλλον δεν συνέταξε αυτήν την υποτιθέμενη διαθήκη, αλλά, όποιος την συνέταξε, την συνέταξε σε χρόνο πριν τις 20-12-2004, που η υποτιθέμενη δωρεοδόχος ήταν εν ζωή, υποκλέπτοντας την υπογραφή της. Εν συνεχεία από τότε και μέχρι τον Μάρτιο του 2011 που εμφανίστηκε αυτή η υποτιθέμενη διαθήκη εμφάνισε και την υπογραφή μου είτε παραποιώντας την, είτε πλαστογραφώντας την, είτε υποκλέπτοντας την.
Προσωπικά έχω ενόρκως δηλώσει και επαναλαμβάνω όπως πάντα κάνω, μόνο με τη γλώσσα της αλήθειας, ότι :
1) Έχω πλήρη άγνοια του θέματος.
2) Δεν γνώριζα προσωπικά την υποτιθέμενη δωρεοδόχο Δήμητρα Καρύδη.
3) Ουδέποτε υπέγραψα την ανάγνωση του κειμένου αυτής της υποτιθέμενης διαθήκης, αποκρύπτοντας ένα τόσο μεγάλο γεγονός, προς όφελος του Δήμου μας.
Για την πλαστογράφηση – παραποίηση – υποκλοπή της υπογραφής μου θα αποφανθούν οι ειδικοί.
4) Δεν έγινε ποτέ συνάντηση στο Δημαρχείο στις 20-12-2004,( ούτε και ποτέ άλλοτε), όπως αναφέρει το παραπάνω έγγραφο, ούτε βέβαια υπήρξαν ποτέ παρόντες στην υποτιθέμενη αυτή συνάντηση, τα άτομα που κατονομάζονται στο έγγραφο. Είμαι βέβαιος ότι αν ο οποιοσδήποτε Δήμαρχος ή Αντιδήμαρχοι γνώριζαν ότι κάποιος δημότης θα είχε τη βούληση να αφήσει κάποιο περιουσιακό στοιχείο του στο Δήμο, θα είχαν τη σύνεση να του δηλώσουν, ότι αν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει ο ίδιος να φροντίσει να καταρτιστεί η διαθήκη του με έγκυρο τρόπο και τίποτε άλλο !
5) Τέλος , όπως είναι ευνόητο , δηλώνω ότι επιθυμία μου είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να υπάρξει υποδειγματική τιμωρία όσων έστησαν αυτό το σατανικό σχέδιο .
Χολαργός 5 Απριλίου 2011
Ανδρέας Γκοτσόπουλος»


Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Η ΤΡΟΪΚΑ ΖΗΤΑΕΙ... ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ!


O ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ, ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ
Οι  τροϊκανοί χαρτογιακάδες, οι άθλιοι αυτοί κερδοσκόποι που δήθεν κόπτονται για  την ρύθμιση της οικονομίας  της χώρας, αλλά ο ερχομός τους γίνεται για να κατασπαράξουν ό,τι έχει απομείνει σε αυτό τον τόπο,  υπό τον πλήρη ραγιαδισμό των πολιτικών ανδρεικέλων Παπανδρέου, Παπακων/νου και λοιπών.
Επί ένα χρόνο που εφαρμόζουν τα βάρβαρα μέτρα σε βάρος του λαού, αν και  δεν έχουν αποδώσει τίποτε οι θυσίες των Ελλήνων, οι βουτυρομπεμπέδες  της τρόϊκας συνεχίζουν απτόητοι να εφαρμόζουν την ίδια και σκληρότερη συνταγή! Και ο οικονομικός κόπανος Παπανδρέου ακολουθεί πειθήνια τον …οικονομικό σχεδιασμό τους!
Μέσα σε ένα χρόνο το χρέος αυξήθηκε από τα 300 δις στα 342 δις ενώ το έλλειμμα αντί να μειωθεί στα 9,4% σκαρφάλωσε στο 10,6% του ΑΕΠ!
Αυτή την άθλια πολιτική καταδυνάστευσης της χώρας και του λαού, ακολουθούν απαράλλαχτα οι χαρτογιακάδες της τρόϊκας και την υπακούουν πιστά οι Παπανδρέου και ο…οικονομολόγος Παπακων/νου, ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!
Ήδη σε λίγες ημέρες αναμένεται να σαρώσει όλα τα νοικοκυριά ένα ανεπανάληπτο τσουνάμι : Οικογενειακά πολυτεκνικά επιδόματα, επιδόματα ΕΚΑΣ, ακόμη και παύση του 13ου και 14ου μισθού προβλέπουν τα νέα μέτρα!!!
Όχι βεβαίως για το καλό της χώρας την οποία ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ Παπανδρέου και η παρέα του την έχουν στείλει στο διάολο, αλλά για το καλό των τοκογλύφων.
Μόνη λύση είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και η ΑΝΥΠΑΚΟΗ των πολιτών σε αυτές τις φασιστικές αθλιότητες των νέων τύπου δικτατορίσκων με κοινοβουλευτικό μανδύα!


«Εκφοβισμός και βία στο δημοτικό σχολείο μεταξύ των μαθητών"


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΚΑΙ 6ου 
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Διεθνείς έρευνες έχουν δείξει ότι περίπου το 15% των μαθητών έχουν βιώσει συμπεριφορές εκφοβισμού-θυματοποίησης από συμμαθητές τους. Αναφορικά με την ελληνική πραγματικότητα, επιδημιολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι το πρόβλημα του εκφοβισμού-θυματοποίησης εμφανίζεται συστηματικά σε 1 στα 10 παιδιά. Ο εκφοβισμός-θυματοποίηση (bullying) μαθητών από συμμαθητές τους αποτελεί μορφή βίας και επιθετικής συμπεριφοράς που εμφανίζεται κυρίως στο σχολείο με σοβαρές επιπτώσεις για τη ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού και τη διαδικασία της μάθησης. Ο εκφοβισμός μπορεί να πάρει διάφορες μορφές άμεσες ή έμμεσες, όπως αποκλεισμός από την ομάδα (κοινωνικός εκφοβισμός), διάδοση φημών (λεκτικός εκφοβισμός), χτυπήματα (σωματικός εκφοβισμός).

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού, οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων σε συνεργασία με τις Διευθύντριες των 1ου και 6ου Δημοτικών Σχολείων Χολαργού, διοργανώνουν ημερίδα την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Χολαργού (αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης), με θέμα «Εκφοβισμός και βία στο δημοτικό σχολείο μεταξύ των μαθητών: Αιτίες, Επιπτώσεις, Αντιμετώπιση».

Την επιστημονική επιμέλεια της ημερίδας έχει ο Αν. Καθηγητής Παιδοψυχιατρικής κ. Ι. Τσιάντη ως Επιστημονικός Υπεύθυνος της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) η οποία εδρεύει στο Χολαργό (http://www.epsype.gr/).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τις εξής εισηγήσεις:

  • «Ο Εκφοβισμός και η Βία μεταξύ των Μαθητών», Εισηγητής: Τσιάντης Ιωάννης, MD, DPM, FRC Psych. Αν. Καθηγητής Παιδοψυχιατρικής, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΕΨΥΠΕ, Ψυχαναλυτικός Ψυχοθεραπευτής, Πρόεδρος Ιατρικών Ειδικοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κλάδος Παιδικής και Εφηβικής Ψυχιατρικής (UEMS)

  •  «Προγράμματα και Παρεμβάσεις Πρόληψης για την Αντιμετώπιση της Βίας στο Δημοτικό Σχολείο», Εισηγητής: Χατζηπέμου Θεολόγος, Ειδικός Παιδαγωγός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας MSc.

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) είναι επιστημονικό μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε το 1991 με στόχο την ανάπτυξη υπηρεσιών και προγραμμάτων που απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και νέους με ψυχικά και κοινωνικά προβλήματα. Στηρίζει την κοινωνική, θεραπευτική και παιδαγωγική αποκατάσταση παιδιών και εφήβων μέσα από τις υπηρεσίες του Ξενώνα Φροντίδας Παιδιών «ΜΕΛΙΑ», του Κέντρου Ημέρας Εφήβων «ΩΡΙΩΝΑΣ» και δύο Τηλεφωνικών Συμβουλευτικών Γραμμών για θέματα Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων: Γραμμή Στήριξης 116 111, για παιδιά και εφήβους − Γραμμή Σύνδεσμος 801 801 1177, για γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς ψυχικής υγείας.


                      Ο Πρόεδρος του                                                   Η Πρόεδρος του
         Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων                         Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
                  του 6ου Δ.Σ. Χολαργού                                          του 1ου Δ.Σ. Χολαργού


                  Γρηγόρης Μπογδάνης                                             Αναστασία Σμυρλή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOY ΠΡΥΤΑΝΗ ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ ΣΤΟΝ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» ΚΑΙ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL


ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

Ο πρύτανης Θεοδόσης Πελεγρίνης,  το όνομα του οποίου απασχόλησε την επικαιρότητα κατά την  κατάληψη της Νομικής Σχολής Αθηνών από τους λαθρομετανάστες, είναι και ηθοποιός και όπως αποδείχθηκε καλός ερμηνευτής δύσκολων ρόλων. Την 1η Απριλίου στην Σχολή Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256, Ρέντης), ξεκίνησε τις παραστάσεις σε μια τριλογία  που  εντάσσεται στη σειρά "Η φιλοσοφία στη σκηνή". Με τρεις μοναδικές προσωπικότητες που σημάδεψαν το χώρο της Φιλοσοφίας, με τα έργα «Σοπενχάουερ Unleashed», «Νίτσε Unleashed», «Κίρκεγκωρ Unleashed» που έγραψε ο ίδιος, φέρνει το κοινό σε επαφή με τη σκέψη των μεγάλων φιλοσόφων οι οποίοι καθόρισαν με το έργο και τη ζωή τους, την εξέλιξη της φιλοσοφίας.
Στην πρεμιέρα ήταν παρών και ο Μάκης Βραχιολίδης,  για λογαριασμό του  «Παρατηρητή» ενώ μετά την παράσταση, ο πρύτανης και ηθοποιός τού έδωσε αποκλειστική συνέντευξη, την πρώτη μετά το τέλος της κατάληψης της Νομικής Σχολής από τους λαθρομετανάστες.
Αν και ο κ. Πελεγρίνης ήθελε να αποφύγει την συζήτηση για το καυτό ζήτημα των λαθρομεταναστών που κατέλαβαν με το έτσι θέλω την Νομική Αθηνών και για τον τρόπο που ο ίδιος χειρίστηκε την υπόθεση, ο Μάκης Βραχιολίδης τού απέσπασε δηλώσεις.
Μέρος της συνέντευξης προβλήθηκε και από την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Στέφανου Χίου, όπου ο καλός συνάδελφος-παρουσιαστής της, εξέφρασε δημοσίως τις αντιρρήσεις του για το ύφος της συνέντευξης, μια και ανέμενε πιο σκληρά και επιθετικά ερωτήματα από τον Μάκη Βραχιολίδη και …στρίμωγμα του πρύτανη.
Τι να κάνουμε Στέφανε; Κάθε δημοσιογράφος έχει το στυλ και την μέθοδό του. Και ειδικά σε ένα Πελεγρίνη, ο οποίος μιλάει πολύ δύσκολα, η …επιθετική τακτική ήταν δύσκολο να φτουρίσει.
Στο σχετικό βίντεο που αναρτάται, μπορείτε να δείτε την μίνι συνέντευξη του κ. Πελεγρίνη, που δόθηκε …επί σκηνής θεάτρου ακριβώς μετά την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης . Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι το έργο είναι σε σηνοθεσία  Μ. Σορμαΐνη και μαζί με τον Θ. Πελεγρίνη, εμφανίζονται οι  Ι. Καλογρίδη και Ν. Σμυρνάκης.



Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΤΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!


ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ  ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ 
ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!

Μέσα σε 10 μήνες ο πολιτικός απατεώνας Γ. Παπανδρέου,  ο οποίος έλεγε και ξανάλεγε «λεφτά υπάρχουν», χαντάκωσε τη χώρα, βυθίζοντάς την στο χάος και τους  Έλληνες στην ανέχεια, την ανεργία και την καταστροφή .
Μέσα σε ελάχιστο διάστημα οι οργανωμένοι κερδοσκόποι, με τα στημένα παιχνίδια των spreads και τις συνεχείς υποβαθμίσεις των διεθνών οίκων αξιολόγησης, ρήμαξαν την αγορά εργασίας και τους μισθούς. Οι απολύσεις πάνε σύννεφο, ενώ όσοι απομένουν να εργασθούν, υφίστανται εξευτελιστικές μειώσεις στους μισθούς και σφαγιασμό στα επιδόματά τους. Οι κοινωνικοί αγώνες δεκαετιών που είχαν εδραιώσει τα εργασιακά δικαιώματα, συνεθλίβησαν κάτω από τις εντολές των τροϊκανών απατεώνων, οι οποίοι εν μία νυκτί αναγορεύθηκαν σε κυβερνήτες αυτού του τόπου.
Η μειωμένη εθνική κυριαρχία έλαβε σάρκα και οστά, με την υπογραφή του Παπανδρέου να δίνει το Ο.Κ.  για την υποθήκευση της περιουσίας της χώρας!
Έτσι, απλά, χωρίς καμιά αντίσταση.
Η μεγαλύτερη προδοσία που έγινε ποτέ σε βάρος της χώρας, μεγαλύτερη και από την Μικρασιατική καταστροφή, ακόμη δεν έχει αποτελειώσει τα πάντα στο πέρασμά της.
Ο Έλληνας εργαζόμενος επαιτεί εργασία σαν τον Πακιστανό λαθρομετανάστη και αναγκάζεται να συμβιβάζεται ακόμη και με 200 ευρώ τον μήνα!!! Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι μισθοί πολλών δημοσιογράφων οι οποίοι βλέποντας ότι χάνουν την εργασία τους (απολύσεις, κλείσιμο σταθμών-εφημερίδων κ.λ.π.) παρακαλώντας για ένα κομμάτι ψωμί, αναγκάζονται να συμβιβάζονται ακόμη και με το εξευτελιστικό ποσό των 200 ευρώ μηνιαίως!
Νεαρή κοπέλα που εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε τηλεοπτικό σταθμό με 200 ευρώ, βλέποντας ότι δεν τα βγάζει πέρα, αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της και πάει να πιάσει δουλειά ως….barwoman!!!
Εκεί έχει  οδηγήσει τον κόσμο η προδοτική πολιτική Παπανδρέου:  Στα όρια της απόγνωσης  και αυτοκτονίας. Μην αμφιβάλλει κανείς ότι πολλά αξιόλογα κορίτσια, με ταλέντο και σπουδές, θα καταλήξουν στην πορνεία προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην καταστροφική λαίλαπα!
Και σε λίγο, οι οικονομικοί κατακτητές της χώρας θέτουν σε εφαρμογή το επόμενο βήμα του σχεδίου τους: Την καταλήστευση της δημόσιας περιουσίας με την αρπαγή του πλουτοπαραγωγικού της πλούτου. Το Αιγαίο, όχι απλά θα μοιραστεί, αλλά δεν θα ανήκουν ούτε τα βότσαλά του στην Ελλάδα.



Οι κατακτητές ετοιμάζονται σε λίγους μήνες να ρίξουν… άγκυρα για την εκμετάλλευση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου! 
Έτσι ακριβώς κάνουν οι διεθνείς απατεώνες με τις χώρες που έχουν φυσικά κοιτάσματα πετρελαίου κ.λ.π. Έτσι δεν έκαναν με το Ιράκ; Το κατέκτησαν και το λεηλάτησαν και εκμεταλλεύονται άλλοι τον φυσικό του πλούτο! Καθιστούν πένητες τους φυσικούς ιδιοκτήτες των πλουτοπαραγωγικών περιοχών και τους αναγκάζουν να είναι ενοικιαστές με κεφαλικό φόρο στο ίδιο τους το σπίτι!
Αυτό το μέγιστο πολιτικό έγκλημα έκανε μέσα σε 10 μήνες ο Παπανδρέου στην χώρα μας!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!