Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Τ' ΑΚΟΥΣ ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ; ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ!

 
Το παρακάτω σχόλιο ανήκει στον αναγνώστη μας Α.Μ. το οποίο και θεωρούμε ότι πρέπει ν' αναδειχθεί:

Ρατσιστές είναι οι ομοφυλόφιλοι που δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα στους ετερόφυλους να έχουν τις δικές τους προτιμήσεις.
Οι ρατσιστές είναι όλοι αυτοί οι π@@@@@δες που έχουν αλώσει τις δουλειές παντού και όχι μόνο στα μέσα ενημερώσης αλλά και σε μεγάλες, μεσαίες ή μικρές εταιρίες.
Οι ρατσιστές είναι αυτοί που κάνουν κάστες με λοιπούς και λοιπές κρυφολούγκρες αδελφάρες για να θέτουν στο περιθώριο όλους τους υπόλοιπους ....
Και το σύστημα κατηγορεί ως ρατσιστές όλους τους υπόλοιπους κανονικούς ανθρώπους που η φύση το έχει καθορίσει και όχι οι μασόνοι δικαστές ανά τον κόσμο επειδή έτσι θέλουν για να προβάλουν την αμαρτία και τον κοινωνικό διαχασμό ανάμεσα στον κόσμο και για να σπέρνουν προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.
Είτε το θέλουν κάποιοι είτε δεν το θέλουν, στη φύση υπάρχει το ΘΕΤΙΚΟ και το ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
Το ΟΥΔΕΤΕΡΟ, η φύση το απορρίπτει .
Δεν περιμένω ούτε τη θρησκεία και την εκκλησία να μου πει το αυτονόητο ούτε τον κύριο Ρώμα ούτε κανέναν δικαστή ούτε όμως και κανένα κρυφόπ@@@τρα αδελφάρα του ελέους είτε θηλυκού είτε αρσενικού γέννους.
Επειδή κάποιοι έχουν τραυματισμένες ψυχές και άρα είναι ψυχασθενείς, θα πρέπει αντί όλοι οι υπόλοιποι να είμαστε υπόλογοι στις συμπεριφορές μας και στα πιστεύω μας, να πεισθούν οι αδελφάρες του ελέους να μπουν σε ψυχιατρεία για για καταλάβουν ότι ο κώλος είναι για να χέζουμε, το πέος για να εισχωρεί στο κόλπο της γυναίκας δηλαδή το αρσενικό προς το θηλυκό και επίσης για να ουρούμε.
Όλα τα υπόλοιπα είναι παπαριές που τις έχουν εφεύρει οι αδελφάρες που έχουν εισχωρήσει σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής και οικονομικής ζωής του πλανήτη.
Ρατσιστές επομένως δεν είναι οι κανονικοί αλλά οι ανώμαλοι .
Ρατσιστές είναι αυτοί που έχουν κάνει αναστροφή στις δύο αντίθετες τάσεις, ρατσιστές είναι όσοι υπερασπίζονται όλους αυτούς τους ψυχανώμαλους που θέλουν να μας πείσουν για το ότι εμείς οι κανονικοί είμαστε οι ανώμαλοι ενώ αυτοί οι ανώμαλοι, είναι οι κανονικοί.
Σέβομαι προσωπικά τον κάθε άνθρωπο και τις επιλογές του αλλά όχι και να υποστηρίζουμε ότι όποιος είναι ανώμαλος, είναι και κανονικός άνθρωπος σαν όλους τους υπόλοιπους.
Αυτό είναι ανοησία πρωτίστως και μετά επικίνδυνο για την πορεία της κοινωνίας που στο μέλλον θα έχει λάθος πρότυπα.
Δεν είναι θέμα λοιπόν ρατσισμού ή μη ρατσισμού, θρησκείας ή δικαστικής απόφασης. Είναι θέμα λογικής και σύμπαντος,κβαντικής φυσικής ή γενικά πραγματικότητας.
ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΜΑΛΟ.
Μπορεί ο κύριος Ρώμας να είναι εξαιρετικός άνθρωπος, μπορεί οι αδελφάρες να είναι ευγενέστατες αλλά δεν παύει να είναι αδελφάρες ανώμαλες. Είναι άλλο πράγμα η εκτίμηση στους ανθρώπους και άλλο πράγμα μια ολόκληρη κοινωνία να θέλει να πείσει καταναγκαστικά την υπόλοιπη κοινωνία ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι απλό, κάτι που συμβαίνει, κάτι που είναι λογικό ,κάτι που δεν πρέπει να μας ξενίζει.
Δηλαδή, αν δυο αδελφάρες φιλιούνται στο Σύνταγμα να μην τους βλέπουμε και να μην μας ξενίζει, αν δούμε δύο λεσβίες να δίνουν γλωσσόφιλα στο παγκάκι της Ακαδημίας Αθηνών να μην μας πειράζει και αντίθετα να τους λέμε και μπράβο, αλλιώς είμαστε ρατσιστές και κακοί άνθρωποι.
Στη τελική, αν θέλουν να συνευρίσκονται, ας πηγαίνουν στα σπίτια τους να το κάνουν, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να το κάνουν προκλητικά μπροστά σε όλους, απλά για να τους προκαλέσουν να συζητούν γι' αυτούς.
Εγώ το κάνω, το κάνω σπίτι μου, δεν το κάνω ούτε στο δρόμο ούτε στα σκαλιά ούτε στο παγκάκι και το κάνω και με τη γυναίκα μου και όχι με τη πούστρα της κάτω γειτονιάς .
Δεν καταλαβαίνω γιατί η τελευταία θα πρέπει να το κάνει δημοσίως με την πούστρα της πάνω γειτονιάς στο άλσος Παπάγου για παράδειγμα!

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟ; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΒΙΝΤΕΟ!

Τον γνωστό τραγουδιστή και συνθέτη Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του entertv μαζί με τον Χάρη Ακριτίδη στο Derti Street Bar.
Ο τραγουδιστής, που έκανε μεγάλη επιτυχία στην δεκαετία του 90', έχει σίγουρα αλλάξει αλλά παραμένει πάντα με το χαμόγελο.

Photo: NDP Photo
Απολαύστε και μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του γνωστού τραγουδιστή:

ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΑΧΗ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ειρήνη Μερκουρη είναι πλέον δόκιμη μοναχή σε μοναστήρι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά" η Ειρήνη Μερκούρη πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αφοσιωθεί στο θεό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να εγκαταλείψει τη ζωή που έκανε και να αφιερωθεί στον Θεό, μπαίνοντας σε μοναστήρι ως δόκιμη καλόγρια αρχικά. Η μεγάλη πίστη της Ειρήνης Μερκούρη στο θεό και η ανάγκη της για εσωτερική ηρεμία, ήταν αρκετά για να την οδηγήσουν στην πόρτα του μοναστηριού.
Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν δύο χρόνια αλλά και οι οικονομικές δυσκολίες την έκαναν να αλλάξει άποψη για την ζωή και πολλές ημέρες του μήνα τις περνάει εσώκλειστη στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη.
Η γνωστή τραγουδίστρια για πολλά χρόνια πρωταγωνιστούσε στις μεγάλες πίστες και με την σέξι παρουσία της γινόταν το αντικείμενο του πόθου δεκάδων αντρών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όμως η εικόνα που όλοι θυμόμαστε έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Η Ειρήνη Μερκούρη δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν της και όσοι την έχουν δει από κοντά λένε πως είναι "αγνώριστη".
Η ίδια κατά το παρελθόν είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της τη βαθιά της πίστη στον Θεό και φαίνεται πως αυτή ήταν τόσο μεγάλη ώστε να την οδηγήσει σε μοναστήρι. Χαρακτηριστικό είναι πως την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου η Ειρήνη Μερκούρη βρέθηκε στην Τήνο όπου έφτασε γονατιστή στην εκκλησία της Παναγίας.
Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα νέο τραγούδι της Ειρήνης Μερκούρη με τίτλο "Πριν φύγεις". Το Fthis.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με την τραγουδίστρια όμως δεν κατέστη δυνατόν

fthis.gr

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΘΑΝΕ ΤΡΑ-ΛΑ-ΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ!

Μία προκλητική εμφάνιση της Όλγας με το πλούσιο, προτεταμένο και μισάνοιχτο μπούστο της, ήταν ικανή να τρελάνει τους Τούρκους κατά την εκεί εμφάνιση της υπουργού Τουρισμού. Το διαδίκτυο πήρε φωτιά και τα  σχόλια των Τούρκων, τα περισσσότερα των οποίων εκφράζουν τον θαυμασμό τους, κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου! 
Δείτε: 

Μήπως η κα Κεφαλογιάννη να πήγαινε και στη Γερμανία; Είναι βέβαιο ότι με μια αντίστοιχη εκρηκτική της εμφάνιση θα συγκινούσε σφόδρα ακόμη και τον Σόϊμπλε! Σίγουρα δε θα άφηνε έκθαμβους και τους άλλους Γερμανούς αλλά και στην Ολλανδία θα τρέλαινε τον Ντάϊσεμπλουμ ή στην Φινλανδία τον Όλι Ρεν!  Όλοι αυτοί οι ξένοι είναι βέβαιον ότι θα ζητούσαν την απομείωση του ελληνικού χρέους. Αν έπαιρνε δε, η κα Κεφαλογιάννη μαζί της και την εκρηκτική συνεργάτιδά της  την Κατερίνα Διασσίτη, τότε θα είχαμε πετύχει διάνα! Μήπως αυτή είναι η λύση για τη διαγρααφή του χρέους μας;

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΑΕΔ! ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ "ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ" 

ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .

10.000 θέσεις - ΕΚΤΑΚΤΟ - Τροποποίηση στον πίνακα των επιτυχόντων της Κοινωφελούς εργασίας

ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΔΟΝ 28000 ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑΤΙ  ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ,ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.


ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ,Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ DIKAIOLOGITIKA.GR ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ :
"ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ 10000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ" ,
ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΟΑΕΔ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ  ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ 10000 ΘΕΣΕΩΝ.


ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ "ΠΙΕΣΕΙΣ" ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ,ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΜΑΖΙ) ΣΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ   !!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ,ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ !!!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ,ΠΙΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ, ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΣΤΩ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ 490 ΕΥΡΩ(ΟΥΤΕ ΚΑΝ 500) ΧΑΡΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ, Η ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ........ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ!

Μια σημαντική, αποκαλυπτική συνέντευξη, από δημοφιλή δημοσιογράφο για το ποια θα είναι η Ελλάδα του αύριο! Πού μας έχει σύρει η νέα- παγκόσμια τάξη πραγμάτων και πόσο μεθοδευμένα φτιάχνουν την Ελλάδα του μέλλοντος. Μια φρικτή πραγματικότητα αναδύεται μπροστά μας την οποία τα συστημικά κανάλια και οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι μάς κρύβουν. Όμως, ο πατριωτικός-αποκαλυπτικός λόγος ενός δημοσιογράφου εκτός συστήματος και στοχοποιημένου από αυτό, δείχνει το σήμερα και το αύριο που ξημερώνει στην Πατρίδα μας. Η συνέντευξη είναι συγκλονιστική και θα δημοσιευτεί στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" και αύριο βράδυ εδώ, στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή".

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ: Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ!!!

 Το έχουμε γράψει εδώ και καιρό ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης (έστω κι αν το έχει διαψεύσει δημοσίως) πάει για λουκέτο στον ΕΟΠΥΥ. Το αναδείξαμε και χθες, εδώ: ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΧ! ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Σήμερα μας επιβεβαιωνουν τα μεγαλύτερα sites και οι εφημερίδες. Δείτε τι γράφει το capital.gr και η "Καθημερινή" για το επικείμενο αιφνίδιο θάνατο αλά ΕΡΤ: 
Μέχρι και «ξαφνικό θάνατο» του ΕΟΠΥΥ, όπως έγινε με την ΕΡΤ, προβλέπει εναλλακτικό σχέδιο της κυβέρνησης εάν οι γιατροί των πολυϊατρείων επιμείνουν σε συνεχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις. Η σύγκρουση με φόντο τον Οργανισμό οδηγείται στα άκρα την ώρα που η Διοίκηση με ανακοίνωσή της αντιδρά στα σχετικά σενάρια, δηλώνοντας ότι ο ΕΟΠΥΥ δεν πρόκειται να κλείσει.
Το σχέδιο στο συρτάρι

Το υπουργείο Υγείας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Καθημερινής», έχει εκπονήσει σχέδιο διάρκειας σχεδόν ενός μηνός για την αντιμετώπιση του προβλήματος και περιλαμβάνει τέσσερα βασικά βήματα.

Το πρώτο έγινε με τη διακοπή της σύμβασης με τα ιδιωτικά ιατρεία 700 γιατρών που παράλληλα εργάζονται στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ.

Το επόμενο αναμένεται την προσεχή Δευτέρα, όταν το υπουργείο θα αυξήσει το μηνιαίο «πλαφόν» των επισκέψεων ασφαλισμένων που αποζημιώνει ο ΕΟΠΥΥ στους 4.300 συμβεβλημένους γιατρούς, από 200 που είναι σήμερα σε 300.
Τη μεθεπόμενη εβδομάδα το υπουργείο περνάει στο τρίτο βήμα. Το «άνοιγμα» του συστήματος προς όλους του ιδιώτες γιατρούς, με υπογραφή νέων συμβάσεων από τον ΕΟΠΥΥ.

Το τελευταίο στάδιο -πρόθεση του υπουργείου είναι να υλοποιηθεί τέλη Δεκεμβρίου- είναι το οριστικό κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ που θα σημάνει την απόλυση όλων των εργαζομένων.

Λίγες ημέρες μετά θα δημιουργηθεί ένας νέος οργανισμός, που θα έχει διοικητικές υπηρεσίες, αφού θα είναι αποκλειστικά αγοραστής υπηρεσιών υγείας. Το αντίστοιχο προσωπικό αυτών των υπηρεσιών αναμένεται να επαναπροσληφθεί.

Για το υπόλοιπο, θα προκηρυχθούν θέσεις στο νέο Σύστημα Πρωτοβάθμιας Υγείας που δημιουργείται και τις οποίες θα μπορούν να διεκδικήσουν με αυξημένη μοριοδότηση.

Η ηγεσία του υπ. Υγείας φέρεται να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το εναλλακτικό σχέδιο να μην υλοποιηθεί, εξαρτώντας το άμεσα από τη στάση που θα τηρήσουν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ.

Διαψεύδει η Διοίκηση

Δεν κλείνει και δεν κινδυνεύει ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), υπογραμμίζει από πλευράς της η Διοίκηση του Οργανισμού, με αφορμή φημολογίες, των τελευταίων ημερών, για κλεισιμό του.

Ο προϋπολογισμός του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού περίθαλψης της χώρας, με 10 εκ ασφαλισμένους, βρίσκεται, υπό πλήρη έλεγχο και οι πληρωμές, προς τους παρόχους γίνονται πλέον τακτικότερα, αναφέρει η ανακοίνωση, σημειώνοντας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ,  ότι οι γιατροί, τα φαρμακεία και οι εξετάσεις είναι διασφαλισμένες.

«Ο ΕΟΠΥΥ θα συνεχίσει να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τους. Τα σημερινά προβλήματα θα αντιμετωπιστούν με την βοήθεια και την υπεύθυνη στάση όλων των εμπλεκόμενων φορέων» καταλήγει η ανακοίνωση του Οργανισμού.



Πηγή:www.capital.gr

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής εδώ και λίγη ώρα.
Κλειστό είναι αυτή την ώρα το Σύνταγμα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, που διοργανώνεται ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προφυλακίσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού.
newsbomb.gr

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ-ΙΕΚ!!! ΒΙΝΤΕΟ!

 ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ MEDITERRANEAN COLLEGE Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ!!! ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ;
Δείτε και τον Άδωνι που θάβει το Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο-Πολυτεχνείο εξυμνώντας τα ιδιωτικά κολλέγια! Ετοιμαστήτε για λουκέτα στα δημόσια ΑΕΙ!


Έχοντας διανύσει λαμπρή ακαδημαϊκή πορεία ως πρύτανης του ΕΜΠ, ο δρ Νικόλαος Μαρκάτος αναλαμβάνει τα ηνία του ερευνητικού κέντρου ΚΕΤΑΚ (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας) του MEDITERRANEAN COLLEGE –φορέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ- με στόχο τη διεξαγωγή έρευνας, την ανάπτυξη τεχνογνωσίας, και τη μεταφορά τεχνολογίας.
Μιλώντας στο NewsVoice.gr,
ο κ. Μαρκάτος επισημαίνει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του MEDITERRANEAN COLLEGE (MC) έναντι άλλων κολεγίων της χώρας μας, υπογραμμίζοντας το υψηλό ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του MC –στην εγχώρια, αλλά και τη διεθνή αγορά εργασίας- αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων σπουδών, που ελέγχεται αδιάλειπτα στα 35 χρόνια λειτουργίας του κολεγίου. 
  • Κύριε Μαρκάτο, μιλήστε μας λίγο για το ΚΕΤΑΚ, το ερευνητικό κέντρο του οποίου ηγείστε ως πρόεδρος και ανήκει οργανικά στο MEDITERRANEAN COLLEGE, του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ. Ποιοι είναι οι στόχοι του και σε ποια σημεία έγκειται η καινοτομία του;
«Η χώρα μας σήμερα, στην περίοδο της μεγάλης κρίσης, έχει ανάγκη τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας. Για το λόγο αυτό, με χαρά δέχτηκα την προεδρία της επιστημονικής ομάδας του ΚΕΤΑΚ (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας) του Mediterranean College, σκοπός του οποίου είναι η διεξαγωγή έρευνας, η ανάπτυξη της τεχνογνωσίας και η μεταφορά τεχνολογίας. Με άλλα λόγια, σκοπεύουμε στην ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού και άλλων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για την στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας, υπηρεσιών και θεσμών. Να τονίσω σε αυτό το σημείο, ότι το επιστημονικό συμβούλιο του ΚΕΤΑΚ αποτελείται από Έλληνες και ξένους ειδικούς, εγνωσμένης εμπειρίας και αξίας. Επιπλέον, το ΚΕΤΑΚ έχει συνάψει συνεργασίες με ιδρύματα του εξωτερικού –Derby University, Teeside University- και ελπίζουμε στο μέλλον και σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Cambridge».
  • Έχετε διανύσει λαμπρή ακαδημαϊκή πορεία ως πρύτανης του ΕΜΠ. Τι σας έκανε να επιλέξετε να συνεχίσετε την ακαδημαϊκή σας καριέρα στο MEDITERRANEAN COLLEGE; Ποια θεωρείτε ότι είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του εν λόγω κολεγίου έναντι άλλων κολεγίων της χώρας μας και τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει στον νέο/νέα που θα ολοκληρώσει τις σπουδές του εκεί;
«Όλη μου τη ζωή αγωνίστηκα για τη νεολαία, γιατί πιστεύω ότι αυτή είναι η κινητήριος δύναμη της εξέλιξης των κοινωνιών. Μέσα από το πιο καταπιεστικό σύστημα εξετάσεων του κόσμου (σχολείο, φροντιστήριο, κ.ο.κ), η ελληνική νεολαία γενικά έχει τα λιγότερο ευχάριστα χρόνια νιότης στην Ευρώπη! Τα παιδιά μας φτάνουν στα 18 και κάποια –πολλά!- δεν εισέρχονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οφείλουμε λοιπόν, να δώσουμε και σε αυτά τα παιδιά τη δυνατότητα μελλοντικής ανέλιξης και ωφέλιμης κοινωνικής προσφοράς, μέσω εναλλακτικών μορφών σπουδών. Θεωρώ ότι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Mediterranean College είναι ότι προσφέρει σε αυτούς τους νέους/νέες χρήσιμα πεδία ενασχόλησης, που προκύπτουν μετά από λεπτομερή ανάλυση των αναγκών της αγοράς, και ότι η προσφερόμενη εκπαίδευση ελέγχεται ποιοτικά, αδιάλειπτα, στα 35 χρόνια λειτουργίας του. Τέλος στο Mediterranean College, και γενικότερα στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, επικρατεί η άποψη –την οποία συμμερίζομαι απόλυτα- ότι η Ελλάδα πρέπει, και μπορεί, να γίνει Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης και Πολιτισμού, και να αυξήσει τα έσοδα του προϋπολογισμού, μέσω της προσέλκυσης πολλών ξένων σπουδαστών από την Ευρώπη, τα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή, και την Άπω Ανατολή. Άλλωστε, ο πολιτισμός μας, το κλίμα και η ομορφιά της χώρας μας αποτελούν, ασφαλώς, ισχυρούς πόλους έλξης».
  • Η ανεργία που μαστίζει τη νεολαία της χώρας μας, φέρνει τους νέους μας αντιμέτωπους με μια πρωτοφανή ανασφάλεια για το επαγγελματικό τους μέλλον. Το πτυχίο από το Mediterranean College είναι ικανώς ισχυρό ώστε να διασκεδάσει αυτήν την ανασφάλεια και να διασφαλίσει επαγγελματική αποκατάσταση στην εγχώρια, αλλά και τη διεθνή αγορά εργασίας;
«Το πτυχίο του Mediterranean College διασκεδάζει τη σημερινή ανασφάλεια των νέων μας με το να προσφέρει εκπαιδευτικά πεδία, με γνώση των αναγκών της αγοράς, αλλά και με φαντασία, που επιτρέπει στην πράξη την ενασχόληση σε ποικίλους τομείς της οικονομίας. Βεβαίως, δεδομένης της κρίσης, κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει επαγγελματική αποκατάσταση στο 100% στην εγχώρια αγορά εργασίας, αλλά τουλάχιστον, στο Mediterranean College, φροντίζουν να εξασφαλίζουν στους αποφοίτους τις περισσότερες δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης. Όσον αφορά τώρα στη διεθνή αγορά εργασίας, τα στατιστικά δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας δείχνουν ότι οι απόφοιτοί μας βρίσκουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό δουλειά».
  • Με ποια κριτήρια θα συμβουλεύατε τους γονείς να επιλέξουν πού θα στείλουν τα παιδιά τους για σπουδές;
«Η φήμη είναι κάτι που αποκτάται με μακροχρόνιο κόπο, γι’ αυτό οι γονείς πρέπει να ενημερώνονται σωστά για τη φήμη των διαφόρων κολεγίων, πριν επιλέξουν πού θα στείλουν τα παιδιά τους για σπουδές. Δεύτερον, το βασικότερο κριτήριο για μια σωστή απόφαση είναι η ποιότητα των παρεχόμενων σπουδών, γι’ αυτό και οι γονείς θα πρέπει να ενημερώνονται για τις διαδικασίες ελέγχου ποιότητας σπουδών που παρέχουν τα κολέγια. Τέλος, τι καλύτερο από το να ρωτήσουν 2-3 αποφοίτους, τόσο για την αποτελεσματικότητα της φοίτησής τους, όσο και για τη μετέπειτα επαγγελματική τους αποκατάσταση».
  • Η Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, περιδινίζεται σε μια πρωτοφανή οικονομική κρίση. Εκτιμάτε έξοδο από την κρίση; Η εκπαίδευση μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο ως προς τη θετική έκβαση του «αγώνα» της ελληνικής οικονομίας;
«Είμαι απαισιόδοξος για την έξοδό μας από την κρίση ως προς τη διάρκειά της, την οποία θα τοποθετούσα στο διάστημα δεκαετίας. Μια δεκαετία χαμένη για την πατρίδα και τη νεολαία μας… Ωστόσο, η εκπαίδευση είναι ο μόνος παράγοντας που μπορεί να μας οδηγήσει σε θετική έκβαση του «αγώνα» της ελληνικής οικονομίας. Μιας και αυτό που διαθέτουμε στην Ελλάδα, εν περισσεία, είναι η “δύναμη εγκεφάλου”-έχουμε πολλά πανέξυπνα μυαλά- και όχι η δύναμη κεφαλαίου ή βιομηχανικής εμπειρίας». 
 Το ρεπορτάζ είναι από το newsvoice.gr

ΕΤΟΙΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το σενάριο: Πολιτειακή ανωμαλία στην Ελλάδα, ρωσοτουρκικός πόλεμος και... Αρμαγεδδών!

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Είναι γεγονός ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει πάθει «ασφυξία».
Η μεταπολιτευτική περίοδος, που ξεκίνησε το 1974 με την εθνική τραγωδία της Κύπρου, πνέει τώρα τα «λοίσθια», προετοιμάζοντας τη φυγή της με μια νέα εθνική συμφορά... Απαξιωμένοι πλήρως από την ελληνική κοινωνία οι πολιτικοί «φωστήρες» της χώρας μας εξακολουθούν να ζουν τελείως απομονωμένοι από τον λαό, σαν σε «γυάλινο πύργο», μην αφήνοντας τίποτα απολύτως όρθιο από το ολέθριο για τον τόπο μας πέρασμά τους. Η ελληνική ιστορία θα γράψει για τη Μεταπολίτευση: η χειρότερη, η πλέον σάπια και διεφθαρμένη περίοδος του ελληνισμού, από καταβολής του ελληνικού έθνους!
Εδώ και αρκετό καιρό, από την εφημερίδα αυτή, καταγράψαμε τα μέλλοντα να συμβούν πολιτικά γεγονότα, βασισμένοι τόσο στην πληροφόρησή μας, όσο και σε ένα γενικότερο αίσθημα, σε μία ανάμειξη αναλυτικής διαδικασίας και διαισθητικής προβλεπτικότητας. Ήδη από τις αρχές του 2011 περιγράψαμε προς τα πού οδεύουν τα πράγματα στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη γειτονιά μας (Ανατολική Μεσόγειος, Βαλκάνια, Μέση Ανατολή κτλ.). Αποκαλύψαμε με πρωτοσέλιδά μας το σχέδιο γεωπολιτικής ανάπλασης της περιοχής μας, υπό την κωδική ονομασία «Φάρος της Ανατολής» (πρόγραμμα δημιουργημένο σε ειδικά «εργαστήρια» πλανητικών μυστικών υπηρεσιών). Ακολούθησε η περίφημη «αραβική άνοιξη», η πτώχευση της Ελλάδας και όλης της Νότιας Ευρώπης, τα γεγονότα σε Συρία, Τουρκία και άλλα πολλά.



Τα κείμενά μας τα παρακολουθούν αρκετοί. Και είναι λογικό να επηρεάζονται στον δικό τους τρόπο σκέψης, αλλά και να χρησιμοποιούν τις τόσο προωθημένες πληροφορίες μας. Κάτι τέτοιο μας χαροποιεί, εφόσον δείχνει ότι και άλλοι ερευνητές διαβλέπουν την εφιαλτική πραγματικότητα στην οποία εισέρχεται ο κόσμος μας. Άλλωστε τα όσα γράφουμε μόνο μυστικά δεν είναι (ειδάλλως γιατί να τα δημοσιοποιούμε;). Ακόμα και εκείνοι λοιπόν που κάποτε θεωρούσαν τις τοποθετήσεις μας «ακραίες» ή «υπερβολικές», άρχισαν τώρα να αναθεωρούν αυτή τη στάση τους απέναντί μας και να προβληματίζονται έντονα από όλα όσα ο γράφων βγάζει στο φως της δημοσιότητας από το βαθύ παρασκήνιο.
Ιδού λοιπόν ένα νέο σενάριο, που διακινείται τον τελευταίο καιρό και είναι σαφέστατα επηρεασμένο από τα κείμενά μας στην «Ε.Ω.». Βασίζεται δε, στα όσα μόνοι και πρώτοι είχαμε γράψει ήδη από την άνοιξη του 2011 περί «νέου καθεστώτος» στην Ελλάδα και περί σχεδίου «Φάρος της Ανατολής»! Ας περιγράψουμε εν συντομία το εν λόγω σενάριο.

Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα καταρρέει. Λογικό, εφόσον η «κυβέρνηση» Σαμαρά έχει οδηγηθεί σε πλήρες αδιέξοδο, ενώ απουσιάζει η δυναμική και εκλογικευμένη αντιπολίτευση στη βουλή και έξω από αυτή. Η Τρόικα αναμένεται να δώσει τη «χαριστική βολή» στην ελληνική οικονομία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, έτσι ώστε τα πράγματα να οδηγηθούν σε μία τεχνητή κοινωνική κρίση. Η πολιτειακή ανωμαλία ελλοχεύει παντού τριγύρω μας...
Πάμε λοιπόν αναπόφευκτα για νέες, πρόωρες, εθνικές εκλογές. Οι οποίες, κατά το σενάριο αυτό, θα μοιάζουν με εκείνες του 2012. Θα είναι δηλ. «δίδυμες», διότι στις πρώτες εθνικές εκλογές και πάλι δεν θα υπάρχει κυβερνητική λύση από τα κόμματα που θα εκλεγούν στη βουλή, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ούτε μετά τις επαναληπτικές εκλογές που θα ακολουθήσουν! Αυτό το γεγονός θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη κοινωνική αναστάτωση και την πλήρη διάλυση της χώρας...
Τότε θα επέμβει η Τουρκία! Θα επιτεθεί και θα καταλάβει ελληνικό έδαφος, πιθανόν τη νήσο της Ρόδου... Κάτι το λογικό, διότι τα τουρκικά επιθετικά-επεκτατικά σχέδια είναι σε εμάς εδώ και καιρό γνωστά, ενώ επιπρόσθετα έπεται να τεθεί σε εφαρμογή και η γεωπολιτική μεταμόρφωση της περιοχής μας (με αλλαγές συνόρων και πληθυσμιακές μετακινήσεις), δια μέσου του προγράμματος «Φάρος της Ανατολής». Η Τουρκία, όπως έπραξε και το 1974 στην Κύπρο, δεν θα αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη μία πολιτειακή και κοινωνική ανωμαλία στην Ελλάδα, όπου θα έχει χαλαρώσει κάθε ιστός αντίστασης του έθνους...

Όμως... θα επέμβει η Ρωσία κατά της Τουρκίας! Διότι είναι βέβαιο ότι η ρωσική υπερδύναμη θα θεωρήσει τότε ότι «ελήλυθεν η ώρα» για να κατέλθει (επιτέλους) στη ζεστή θάλασσα της Μεσογείου, υπερασπιζόμενη την ορθόδοξη χριστιανική Ελλάδα που δέχεται επίθεση από μια ισλαμική χώρα... Εξάλλου αυτός ακριβώς είναι ο πόθος της Ρωσίας εδώ και αιώνες, έτσι που να θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα αφήσει ούτε κι αυτή την ευκαιρία που θα της δοθεί να πάει χαμένη.
Τότε θα εμπλακούν στη ρωσοτουρκική πολεμική αναμέτρηση και άλλες δυνάμεις! Η Δύση θα θεωρήσει με τη σειρά της ότι η κάθοδος της Ρωσίας στη Μεσόγειο ανατρέπει ολόκληρη την παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων και γι’ αυτόν τον λόγο θα επέμβει υπέρ της Τουρκίας. Θα ακολουθήσει ασφαλώς μακελειό: ένας νέος, Γ΄ παγκόσμιος πόλεμος, που πιθανώς θα είναι θερμοπυρηνικός και θα οδηγήσει σε παγκόσμιο ολοκαύτωμα...

Η Ελλάδα όμως, λέει το ως άνω σενάριο, λόγω θείας βουλήσεως δεν θα πάθει και τόσο πολύ κακό! Θα είναι μεν το θύμα μιας ξαφνικής τουρκικής επίθεσης, αλλά τελικά δεν θα συμμετέχει στον πόλεμο εκείνο (και λόγω του ότι θα είναι οικονομικά και στρατιωτικά καθηλωμένη). Κυριολεκτικά η περιοχή γύρω μας θα καίγεται απ’ άκρο σ’ άκρο, αλλά η Ελλάδα θα έχει σχεδόν μηδενικές απώλειες (εάν βεβαίως εξαιρεθούν τα θύματα της αρχικής εναντίον της επίθεσης της Τουρκίας). Απόληξη του πολέμου θα είναι η διάλυση της Τουρκίας και η... απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης από τους Ρώσους!!! Την οποία Κωνσταντινούπολη η Ρωσία θα χαρίσει στην Ελλάδα, η οποία (ασφαλώς) θα μετατραπεί στην πλέον πιστή σύμμαχο της Μόσχας σε ολόκληρη την περιοχή μας και, ίσως, σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Κωνσταντινούπολη θα εγκαθιδρυθεί το “made in Russia” νέο ελληνικό πολίτευμα, με βασιλέα που θα τυγχάνει της απολύτου έγκρισης και εμπιστοσύνης της «ρωσικής αρκούδας»...

Τάδε έφη το σενάριο αυτό, το οποίο και διακινείται τον τελευταίο καιρό σε διάφορους κύκλους, αλλά και στο διαδίκτυο. Είναι ασφαλώς σαφής η επίδραση των δικών μας αναλύσεων, που πρώτοι είχαμε θέσει κάποτε στον ελληνικό Τύπο (και βασικά μέσα από την «Ε.Ω.»). Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι κύκλοι προετοιμάζονται για τα επερχόμενα δραματικά γεγονότα. Αυτό δεν είναι κακό. Και άλλωστε γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει αυτή την ώρα στο διεθνές παρασκήνιο. Εκεί έχει ήδη αρχίσει ο Γ΄ παγκόσμιος πόλεμος! Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι σύντομα θα ζήσουμε ένα απίστευτο πλανητικό «πάρτυ» με επίκεντρο τον ελληνοτουρκικό χώρο!...
"Ελεύθερη Ώρα", volcano

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΙΟ ΣE ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ;

Οι βλεψεις του παθολόγου ιατρού Γιώργου Τασιού για να πάρει την...ευλογία του ΣΥΡΙΖΑ και να ηγηθεί του δημοτικού συνδυασμού στον Χολαργό-Παπάγου είναι δεδομένες. Είχαμε γράψει γι'αυτές και των περασμένο Γενάρη. Δείτε εδώ: 
 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ

Ωστόσο οι φήμες που υπήρχαν για την απονομή του χρίσματος από τον ΣΥΡΙΖΑ στον παθολόγο, διαψεύδονται από τον Περικλή Ζήκα (επικεφαλής του "Δικτύου Πολιτών"): "Ο κ. Τασιός έχει φιλοδοξίες να ηγηθεί ενός τέτοιου σχήματος, ο ΣΥΡΙΖΑ όμως εκφράζει την αμέριστη στήριξή του προς το πρόσωπό μου. Εξάλλου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να απονείμει χρίσματα παρά μόνο στις μεγάλες πόλεις. Στον Χολαργό-Παπάγου δεν θα δώσει μόνο τη δημόσια στήριξή του. Εμείς ως Δίκτυο Πολιτών  θα κατέβουμε έτσι κι αλλιώς αυτόνομα".

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΕΞΥ Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ! ΤΑ 'ΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ!!!

Δείτε μια ακόμη προκλητική εμφάνιση της υπουργού τουρισμού. Η γυναίκα δεν διαφημίζει μόνο τα τουριστικά αξιοθέατα της χώρας αλλά και το...ελληνικό γυναικείο στήθος! Είπε λοιπόν να βγάλει στη φόρα τα πλούσια...μπαλκόνια της και να πετάξει έξω τα μάτια των παρευρισκομένων! Το fornews.gr κάνει μια σημαντική παρατήρηση: με τα βυζιά έξω, σαν να ήθελε να πει πως είμαστε ανοιχτοί σε  μια νέα αφετηρία στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας στον τουριστικό τομέα. Η  μεγάλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία στο ελληνικό προξενείο Κωνσταντινούπολης για την προβολή του ελληνικού τουρισμού, με έμφαση στη γαστρονομία και το «city break».
Η κ. Κεφαλογιάννη είναι σέξυ (την χαρακτηρίσαμε κι εμείς ως την πιο σέξυ ελληνίδα βουλευτίνα, συτή τη στιγμή) και η γυναίκα δεν παραλείπει να το δείχνει σε κάθε της εμφάνιση! Η πρόκληση σύνορα δεν κοιτά, έτσι κυρία υπουργέ;

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΓΟΥΡΟ!

 
ΒΙΝΤΕΟ-Το "ξύλο" στο Περιφερειακό Συμβούλιο
Αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ και συγκεκριμένα λίγο πριν την ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς ξεκίνησαν φραστικές επιθέσεις εναντίον του Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρού, συνεπικουρούμενοι από τους καταληψίες του κάμπινγκ Βούλας και εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας - Βουλιαγμένης.
Για οργανωμένο σχέδιο μπαχαλοποίησης, ώστε να μην περάσει η Μελέτη, έκανε λόγο ο συνεργάτης του Γιάννη Σγουρού, Χάρης Πασβαντίδης. Ο κ. Πασβαντίδης αντέδρασε βίαια όταν μέλος των καταληψιών του κάμπινγκ Βούλας, του επιτέθηκε, βρίζοντας παράλληλα χυδαία τον Γιάννη Σγουρό.
Οι κ.κ. Σγουρός και Τσουκαλάς ήρθαν στα χέρια, ενώ εκτός εαυτού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Παναγούλης επιτέθηκε σε άλλους συναδέλφους του.
Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθησαν τα χειρότερα και το σώμα προχώρησε σε ψηφορία εγκρίνοντας τη Μελέτη κατά πλειοψηφία.
Παρόντες στο Περιφερειακό Συμβούλιο εκτός από το Δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Σπύρο Πανά, ήταν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Παν. Σωτηρόπουλος, Γιάννης Σκουμπούρης, Παναγιώτης Καπετανέας, Μ. Σίνα και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ των 3Β.  
Δείτε το βίντεο:


ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΠΑΣ...

Νέες αυξήσεις «φωτιά» έρχονται από το 2014, με τα νέα τιμολόγια που θα ισχύουν σε όλους τους αυτοκινητόδρομους. Ενδεικτικό είναι ότι τα διόδια στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη με Ι.Χ. θα κοστίζουν πάνω από 56 ευρώ μετ' επιστροφής.
Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», η μεγαλύτερη αύξηση θα ισχύσει και στη βασική διαδρομή Αθήνα-Σκάρφεια, λίγο πριν τη Λαμία, όπου η διαδρομή θα φτάσει τα 23 ευρώ.

Η επανεκκίνηση των έργων στους τέσσερις μεγάλους άξονες της χώρας από τις αρχές του νέου έτους συνδυάζεται με μεγάλες αυξήσεις στις τιμές διοδίων, που κυμαίνονται κατά περίπτωση έως και 60% για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Οι νέες αναθεωρημένες συμβάσεις, που κατέθεσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, οι οποίες προγραμματίζεται να ψηφιστούν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, προβλέπουν ότι για να πάρουν μπροστά σταδιακά μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο τα «παγωμένα» από το 2010 έργα, αφ' ενός το ελληνικό Δημόσιο επιβαρύνεται άμεσα ή έμμεσα συνολικά 2,2 δισ. ευρώ, τα οποία θα προέλθουν από κοινοτικούς πόρους και δανεισμό, και αφετέρου έρχεται νέος λογαριασμός και για τους χρήστες των δρόμων με τις αυξήσεις των διοδίων.
Η νέα τιμολογιακή πολιτική διοδίων που θα επιβληθεί από το νέο χρόνο, διαμορφώνεται με τιμή βάσης 0,040 ευρώ ανά χιλιόμετρο διανυόμενης απόστασης (με τιμές 1.1.2003 χωρίς ΦΠΑ). Η τιμή βάσης των σαράντα σεντς ανά χιλιόμετρο, η οποία υπόκειται τιμαριθμική αναπροσαρμογή, οδηγώντας σε νέες αυξήσεις διοδίων στο μέλλον, είναι το ανώτατο όριο χρέωσης στην ολοκλήρωση των έργων.

 tro-ma-ktiko.blogspot.gr

ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ "ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ"!

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς είναι σαφής: "Για την Εκκλησία η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα. Τι να κάνουμε τώρα; Να αλλάξουμε και τις Γραφές;",
 "Η ομοφυλοφιλία είναι μία παρέκβαση, τυγχάνει κατανόηση της Εκκλησίας, αλλά είναι παρέκβαση. Εγκυμονεί κινδύνους σωματικής και ψυχής υγείας και κατά την πράξη γίνεται παράχρηση σωματικών οργάνων"
Και όμως, η κυβέρνηση και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να νομιμοποιήσουν τον γάμο των ομοφυλόφιλων. Ωστόσο, υπάρχουν και οι επικίνδυνοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, όπως για παράδειγμα ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Ρώμας (φωτό δεξιά), γνωστός για τις προτιμήσεις του στο ίδιο φύλο, ο οποίος δημοσίως και μέσα από τα τηλεοπτικά σήριαλ που έχει ανεβάσει, παρουσιάζει την ομοφυλοφιλία ως μια άλλη επιλογή! Μίλησε μάλιστα και για ...ρατσισμό που υφίστανται οι ομοφυλόφιλοι! 
Κύριε Ρώμα, οι ομοφυλόφιλοι δεν πειράζουν κανέναν εφόσον αποδέχονται ότι έχουν αυτό το "κουσούρι" τους, όπως έλεγε ο μακαριστός Χριστόδουλος. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς και οι Γραφές λένε ότι ότι η ομοφυλοφιλία είναι "θανάσιμο αμάρτημα". Το να προκαλούν όμως φωνές σαν τις δικές σας ότι δεν είναι αμάρτημα αλλά "άλλη επιλογή", ε αυτό πάει πολύ. Κάνετε μάλιστα πολύ κακό στα μικρά παιδιά όταν μέσα από το "Καφέ της Χαράς" που βλέπουν καθημερινά τα γααλουχείτε με το διαστροφικό μήνυμα ότι η "ομοφυλοφιλία είναι μια άλλη επιλογή"!

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΦΡΙΚΗ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑΛΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !

ΜΕΞΙΚΟ:
Σοκάρει η φωτογραφία δύο ανήλικων κοριτσιών κρεμασμένα από μια γέφυρα. Στο Μεξικό η ανθρώπινη ζωή δεν αξίζει τίποτα, αλλά αυτο που προκαλέι έκπληξη, είναι ο σαδισμός των εγκληματικών ομάδων. Τα άψυχα κορμιά δύο ανήλικων βρέθηκαν να αιωρούνται κάτω από γέφυρα της περιοχής Ζακατέκας, στο Μεξικό.
Η 16χρονη και η 17χρονη έπεσαν θύματα των καρτέλ των ναρκωτικών, καθώς κατηγορήθηκαν ότι συνεργάζονταν με αντίπαλη ομάδα εμπόρων ουσιών.
Μάλιστα, ο φόβος των οικογενειών των δύο γυναικών είναι σε τέτοιο επίπεδο που ζήτησαν από τις τοπικές αρχές να μην ερευνήσουν την υπόθεση.
Όπως αναφέρει ο Τύπος του Μεξικό, οι δύο νεαρές γυναίκες είχαν εξαφανιστεί λίγες ημέρες πριν απαγχονιστούν, ενώ φέρονται να είχαν επαφές με την ομάδα «Cártel de los Zetas» και οι απαγωγείς τους απαιτούσαν να μάθουν πληροφορίες για τη δράση των ανταγωνιστών τους.
Την ίδια ώρα, σοκάρει η αποκάλυψη ομαδικού τάφου όπου εντοπίστηκαν 58 σοροί, στην περιοχή Λα Μπάρκα.
Σύμφωνα με τη μεξικανική αστυνομία οι άνθρωποι υπέστησαν βασανισμό πριν δολοφονηθούν, ενώ η πληροφορία για την ομαδική ταφή τους, έδωσαν μέλη των καρτέλ ναρκωτικών που συνελήφθησαν.
  defencenet.gr

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ!

AΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

7-day weather forecast for Athens, Greece

Lat:37.98 Lon: 23.73 Aver. Elev.: 110m.   (map)
Date Weather Description Temp °C
Light rain.
Details...
High: 15  oC
Low: 12  oC
SE  at
 22 km/h
Rain and possible heavy thunderstorm. Windy.
Details...
High: 18  oC
Low: 15  oC
SE  at
 41 km/h
Rain and possible heavy thunderstorm. Windy, especially at night.
Details...
High: 20  oC
Low: 16  oC
NNE  at
 28 km/h
Rain showers. Very windy.
Details...
High: 14  oC
Low: 8  oC
N  at
 49 km/h
Light rain. Windy.
Details...
High: 10  oC
Low: 9  oC
NNW  at
 30 km/h
Partly cloudy skies.
Details...
High: 13  oC
Low: 10  oC
N  at
 26 km/h
Clear weather.
Details...
High: 13  oC
Low: 10  oC
N  at
 25 km/h
nifada.com

Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ 30ΧΡΟΝΗ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ, "ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ" ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ!

Είναι το alter ego της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη. Εκτός από νέα είναι και πολύ όμορφη. Ο λόγος για την 30χρονη Κατερίνα Διασσίτη, που αποτελεί την έμπιστη συνεργάτιδα της Κρητικιάς υπουργού!
Τις δύο όμορφες γυναίκες, όπως λένε οι πληροφορίες του Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ενώνουν, εκτός από τον κοινό στόχο του ελληνικού τουρισμού και οι ρίζες!
Η όμορφη Κατερίνα κατάγεται και εκείνη από το Ρέθυμνο. Η γνωριμία τους ξεκινά από παλιά, πριν η Όλγα Κεφαλογιάννη αποφασίσει να κατέλθει στον πολιτικό στίβο και να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της!
diasiti
Παλαιότερα μάλιστα, πριν η υπουργός Τουρισμού αναλάβει τα «βάρη» της πολιτικής, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δυο τους έκαναν βόλτες σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ.
Η Κατερίνα Διασσίτη, πάντως, έχει σχέση με την πολιτική, αφού αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο, τη φημισμένη Ράλλειο Σχολή του Πειραιά, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, στην γενέτειρά της, το Ρέθυμνο.
Η όμορφη Κατερίνα συνοδεύει ουκ ολίγες φορές την Όλγα Κεφαλογιάννη στις δημόσιες εμφανίσεις της. Με την πιο χαρακτηριστική να είναι όταν η υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε με τον Γιοακίμ Φούχτελ.
Τα θετικά σχόλια για την γοητευτική συνοδεία της Όλγας δίνουν και παίρνουν, καθώς η υπουργός, μαζί με την γραμματέα της, θα μπορούσαν να είναι πρωταγωνίστριες σε διαφημιστικό σποτ για τις ομορφιές της Ελλάδας.
creteplus.gr

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ!

Εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Κακαβιά μετά από 16 χρόνια

Δεκαέξι χρόνια μετά από μία άγρια δολοφονία ενός 25χρονου λιμενικού στη Σαγιάδα ο δράστης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις πράξεις του.

Ήταν Μεγάλη Παρασκευή. Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση. 27 Απριλίου του 1997. Οι λιμενικοί είχαν πληροφορίες από την Ίντερπολ για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών από την Αλβανία προς τα ελληνικά παράλια.

Το Ιόνιο και τα στενά μεταξύ Κέρκυρας και Ηγουμενίτσας είχαν μετατραπεί την εποχή εκείνη σε

εμπόλεμη ζώνη καθώς ήταν καθημερινές οι συμπλοκές μεταξύ σκαφών του Λιμενικού και Αλβανών που μαφιόζων, που εκμεταλλευόμενοι την αναρχία στη γείτονα χώρα έρχονταν πάνοπλοι και με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Το σκάφος που περιπολούσε εκείνο το βράδυ εντόπισε το ύποπτο Αλβανικό να κινείται στην περιοχή. Στο σήμα για έλεγχο οι πέντε επιβαίνοντες απάντησαν με καταιγισμό πυροβολισμών.

Οι λιμενικοί ανταποδίδουν τα πυρά… Ένας από τους λαθρέμπορους τραυματίζεται και η καταδίωξη καταλήγει χωρίς τη σύλληψή τους.

Από τα πυρά των Αλβανών πέφτει νεκρός ένας Λιμενικός. Ο Μαρίνος Ζαμπάτης, μόλις 25 χρονών, ένας από τους καλύτερους άνδρες των Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

Το Λιμενικό Σώμα τον τίμησε δίνοντας το όνομά του σε ένα από τα σκάφη του.

Και το απόγευμα της Παρασκευής, δεκαέξι χρόνια μετά, η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να έχει στα χέρια της τον δράστη της δολοφονίας του νεαρού λιμενικού.

Ο 54χρονος πλέον Αλβανός, επί τόσα χρόνια έβρισκε καταφύγιο στη χώρα του. Πίστεψε ίσως ότι οι πράξεις του έχουν ξεχαστεί και το μεσημέρι της Παρασκευής επιχείρησε να περάσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα στην Κακαβιά.

Όμως οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Κέρκυρας για δύο Βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Όλα αφορούσαν στη συμπλοκή εκείνης της νύχτας και στη δολοφονία του 25χρονου Μαρίνου Ζαμπάτη.

Ο Μαρίνος Ζαμπάτης είχε γεννηθεί στην Πρέβεζα στις 28 Μαρτίου 1972 και κατατάχθηκε στο Λιμενικό Σώμα στις 4 Σεπτεμβρίου 1995 ως δόκιμος λιμενοφύλακας. Ήταν παιδί βιοπαλαιστών, από το Μεγανήσι Λευκάδας. Ο πατέρας του, ναυτικός, αγωνιζόταν στη θάλασσα και η μητέρα του αγωνιζόταν στο σπίτι για την ανατροφή του γιου της.

«Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που τον έκανε να εκτιμά τον κόπο των άλλων και έμαθε να προσφέρει και να συμπαραστέκεται σε όποιον το είχε ανάγκη. Από μικρός δούλευε, ενώ παράλληλα πήγαινε και σχολείο. Όσοι τον γνώρισαν μαγεύτηκαν από την περηφάνια του, την πηγαία καλοσύνη του, το χαμόγελό του, την ανιδιοτέλειά του, το ελεύθερο πνεύμα του, την τόλμη του» αναφέρει το λιμενικό σώμα στην ανακοίνωση της εποχής.

olympia.gr

ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ Ν.Δ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Έκαναν τις εκλογές στην τοπική επιτροπή της ΝΔ αλλά ουδείς πληροφορήθηκε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε υποψήφιος, ποιος ήρθε πρώτος, δεύτερος κ.λ.π.
Γιατί κύριε Πρόεδρε, κύριε Σακαρετσάνο, δεν δίνετε στη δημοσιότητα τα τελικά αποτελέσματα; 
Κάποιοι, ήδη μουρμουρίζουν ότι η μη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων έχει σχέση με την επιθυμία της κας Καραμπίνα (συζύγου του πρώην προέδρου) να εμφανιστεί πρώτοι σε ψήφους!!! Πράγματι, το όνομά της γράφεται πρώτο στην λίστα αλλά πόσες όμως ψήφους πήρε ο καθένας; Τόση...δυσκοιλιότητα μετεκλογική υπάρχει βρε αδερφέ;
"Γιατί δεν μας τα δίνετε τα αποτελέσματα;", αναρωτιέται πολύς κόσμος! Ούτε 200 άτομα δεν προσήλθαν να ψηφίσουν, τόσο δύσκολο είναι να ξέρει ο κόσμος ποια ήταν η σειρά εκλογής των υποψηφίων; Διότι, εκτός των άλλων, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η κα Μπακάλη, πρώην υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, μετά βίας κατάφερε να έρθει στην προτελευταία θέση! 
Είναι αλήθεια κε Σακαρετσάνο ότι δεν επετράπη η παρουσία όλων των υποψηφίων κατά την καταμέτρηση; 
Αυτό ειπώθηκε από κάποιους και σας το μεταφέρουμε υπό μορφήν ερώτησης. 
Πάντως, το γεγονός ότι δεν ακούγονται καλά σχόλια με την έναρξη της θητείας σας, πρέπει να σας προβληματίσει. 
Περιμένουμε λοιπόν να δώσετε στη δημοσιότητα τα τελικά  αποτελέσματα και να βγάλετε επιτέλους μια ανακοίνωση. Εν κρυπτώ λειτουργεί η τοπική Επιτροπή της ΝΔ Χολαργού-Παπάγου;

ΙΔΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ! ΓΙΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ!!!

Πριν από 35 χρόνια, στις 29 Νοεμβρίου 1979, ο ιερέας Φιλούμενος, που υπηρετούσε στους Αγίους Τόπους, στο Φρέαρ του Ιακώβ, βρέθηκε νεκρός σε τρομακτική κατάσταση.

Την ώρα που τελούσε την Θεία Λειτουργία, άγνωστοι εξτρεμιστές, μπήκαν στον Ναό, όπου τον δολοφόνησαν με τσεκούρι. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στα άκρα, τον ακρωτηρίασαν. Η μανία τους ήταν τέτοια που φεύγοντας έριξαν στον Ναό χειροβομβίδα αφού πρώτα τον βανδάλισαν.

Πρόκειται για έναν από τους πλέον σύγχρονους Μάρτυρες της Εκκλησίας ο οποίος παραμένει άγνωστος σε πολλούς.

Γεννημένος στην Κύπρο

Ο κατά κόσμον Σοφοκλής Ορουντιώτης, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1913 στη Λευκωσία με καταγωγή από το χωριό της επισκοπής Μόρφου, Ορούντα.

Σε ηλικία 14 ετών αφιερώθηκε στο μοναχισμό. Πρώτα στην ιερά μονή Σταυροβουνίου και πέντε χρόνια μετά στα Ιεροσόλυμα. Μαζί του ήταν και ο αδερφός του, ο Ελπίδιος.

Από τότε έμεινε εκεί. Υπηρέτησε ως Αρχιμανδρίτης το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και τους Αγίους Τόπους επι 45 χρόνια.
Μέχρι το απόγευμα της 29ης Νοεμβρίου 1979.

Η δολοφονία του αποδίδεται σε φανατικούς Σιωνιστές οι οποίοι τον απειλούσαν όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει, διαφωνώντας με την παρουσία της μονής στην περιοχή. 

Η πρώτη επαφή των ανθρώπων με την αγιότητα του, έγινε τέσσερα χρόνια μετά την δολοφονία του, σαν σήμερα στις Νοεμβρίου του 1983. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί, όταν ο τάφος άνοιξε για να γίνει η εκταφή του νεκρού, «το σώμα του μάρτυρος ήταν άφθορο και ευωδιάζων, ως άνωθεν επισφράγιση της ένταξής του «εν σκηναίς Αγίων».».

Ο τάφος σφραγίστηκε ξανά για να ανοίξει εκ νέου στις 26 Δεκεμβρίου του 1984. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.
Τότε οι μοναχοί πήραν τα ιερά λείψανα και τα τοποθέτησαν σε λάρνακα.

Στις 29 Νοεμβρίου του 2009 η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων αποφάσισε την Αγιοκατάταξη του Μάρτυρα Φιλουμένου ο οποίος ήδη ήταν Άγιος στη συνείδηση πολλών χριστιανών.








ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" (ΕΝΤΥΠΟΣ) ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΕΤΕ!

Ο Ανεξάρτητος Παρατηρητής" του μηνός Νοεμβρίου κυκλοφόρησε και ήδη άρχισε να διανέμεται χέρι-χέρι στις επιχειρήσεις Χολαργού-Παπάγου, ενώ από την Δευτέρα θα διανεμηθεί με το Ταχυδρομείο στους συνδρομητές. 
Με τον τίτλο "Μνημόνιο ως το 2047" και μεσότιτλο "Ολοι μας δουλεύουν" η εφημερίδα μας προδιαγράφει το ζοφερό κλίμα που έρχεται στη χώρα τα επόμενα χρόνια. Χρησιμοποιούμε μάλιστα τα όσα αναφέρει σε σχόλιό του ο αναγνώστης μας Αντώνης Μιχαλόπουλος, ο οποίος αναδεικνύει τις τεράστιες δικές μας ευθύνες που  αντί να διδασκόμαστε, επαναλαμβάνουμε τα ίδια μοιραία λάθη, οπότε ...καλά να πάθουμε. Και αυτό εκμεταλλεύεται το σάπιοα σύστημα για να μας δουλεύει. 
Στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" μπορείτε επίσης να διαβάσετε τον εκβιασμό-εκφοβισμό που μας κάνει ο Στουρνάρας, προμήνυμα για τα νέα μέτρα που έρχονται.
Επίσης: τοπικά θέματα, εστιασμένα στη νέα επιτυχία Ξύδη να ελέγξει τις εκλογές στην τοπική ΝΔ Παπάγου-Χολαργού, έχοντας ουσιαστικά το πάνω χέρι στις δύο πόλεις. Κάτι που δεν είναι τυχαίο και μπορεί να αξιοποιήσει οσονούπω...
Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για την ανακοίνωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, με την οποία καταφέρεται εναντίον του αρχιμανδρίτου Αλέξιου, του ομώνυμου ιερού ναού, αλλά θα θαυμάσετε και τον ..υπεραθλητή Δημήτρη Τούτουζα (δημοτικό σύμβουλο) στον πρώτο του Μαραθώνιο δρόμο!
Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τρία ενδιαφέροντα άρθρα: 1. Επιστημονικό άρθρο για το AIDS (αύριο έχουμε και την παγκόσμια ημέρα για τον αγώνα κατά του AIDS) 2. Επιστημονικό άρθρο του οδοντίατρου Δημήτρη Οικονόμου και 3. Άρθρο του σημαντικού δασκάλου της πόλης μας Σταύρου Σκανδάλη, με τίτλο "Η ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΕΙ, ΣΥΜΦΙΛΙΩΝΕΙ".
Τέλος, θα ενημερωθείτε και για τις προεκλογικές ζυμώσεις για τις δημοτικές εκλογές στον Παπάγο-Χολαργο. 
Μην χάσετε το 509ο τεύχος του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή"! 
 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Η 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 33χρονο Αλβανό. Ηταν μια δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα γνωστή στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Το θύμα ήταν σύντροφος του Πατρινού δημοσιογράφου, Ανδρέα Βρη με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών.
Η Ναταλία Βουτσινά, υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα, ενώ μαζί με τον δημοσιογράφο, εκτός από ζευγάρι, ήταν και συνέταιροι, καθώς διατηρούσαν ένα κατάστημα εστίασης στο Ρίο.

Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για τη στυγνή δολοφονία της 43χρονης Ναταλίας Bουτσινά, ο οποίος χθες το πρωί τη μαχαίρωσε μέσα στο σπίτι της και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.
Όπως αναφέρουν πηγές, ο δράστης λίγο πριν παραδοθεί στην Ασφάλεια επεχείρησε να αυτοκτονήσει με ένα κομμάτι καλώδιο.
Ο 33χρονος, Αλβανικής υπηκοότητας, οδηγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών, ο οποίος του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο δράστης, σύμφωνα με το patrastimes, ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή.
Το χρονικό της δολοφονίας
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής με θύμα την 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου και καφετέριας στην περιοχή από έναν 33χρονο. Το άτυχο θύμα ήταν σύντροφος του δημοσιογράφου και εκδότη της τοπικής εφημερίδας Ημερήσιος Κήρυκας, Ανδρέα Βρη.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης μετέβη στο σπίτι της 43χρονης, στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας και έπειτα από φιλονικία, την μαχαίρωσε τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη και τον λαιμό. Ο 33χρονος, φεύγοντας από το σπίτι, πήγε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης απασχολείτο εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σε διάφορες εργασίες του σπιτιού και της επιχείρησης της οικογένειας.










iefimerida.gr

ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΕ ΟΡΟΦΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ! 
Ελικόπτερο της αστυνομίας συνετρίβη στην οροφή πολυσύχναστης παμπ στη Γλασκώβη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι, ενώ μερικοί παραμένουν ακόμα εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του κτηρίου, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Σκωτίας.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχουν αρκετά θύματα ωστόσο είναι πολύ νωρίς στην παρούσα φάση να δώσω περαιτέρω πληροφορίες», δήλωσε η υπαρχηγός της αστυνομίας, Ρόουζ Φιτζπάτρικ.
Ανέφερε επίσης ότι τα συνεργεία διάσωσης κάνουν προσπάθειες να απεγκλωβίσουν τα άτομα που είναι ακόμα παγιδευμένα εντός του κτηρίου.
Υπάλληλος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης δήλωσε ότι βρισκόταν σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονταν κάτω από τα συντρίμμια. «Είναι σαφές ότι η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε η Φιτζπάτρικ.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο BBC, οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε δύο ξεχωριστά νοσοκομεία, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό η σοβαρότητα των τραυματισμών.
Νωρίτερα, ο πρώτος Υπουργός της Σκωτίας, ηγέτης της τοπικής κυβέρνησης Άλεξ Σάλμοντ, δήλωσε ότι όλοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο να υπάρχουν απώλειες ζωής.
Το ελικόπτερο, το οποίο επιβεβαιώθηκε πως ανήκει στην αστυνομία, έπεσε στην οροφή της παμπ Clutha λίγο πριν τις 23:00 (τοπική ώρα) την Παρασκευή. Όπως μεταδίδει το BBC, στο κτήριο βρίσκονταν πολλοί άνθρωποι καθώς ένα τοπικό συγκρότημα έπαιζε μουσική τη στιγμή της συντριβής. Πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα έφθασαν άμεσα στην περιοχή.
Σύμφωνα με το BBC, η αστυνομία δήλωσε πως το ελικόπτερο έπεσε και όχι συνετρίβη πάνω στην οροφή της παμπ.
Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια του συμβάντος, ωστόσο εικάζεται ότι προκλήθηκε εξαιτίας μηχανικής βλάβης δεδομένου πως οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν ήρεμες.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters