Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ!!!

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ
Οι δημοτικές παρατάξεις οφείλουν να φέρουν προ ημερησίας διατάξεως ως ξεχωριστό θέμα συζήτησης, το πρόβλημα των αστέγων το οποίο για τον δήμο αποκτά μέρα με τη μέρα μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Όλες οι δημοτικές παρατάξεις οφείλουν να...

Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΖΗΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΝΑ ...ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ!

Με αναφορά του προς την Υποδ/νση της Δίωξης Ναρκωτικών Ασφάλειας Αττική, ο Γιάννης Δαραβίγκας ζητεί να ενεργήσει τα δέοντα! Και τα...δέοντα αφορούν και το ενδεχόμενο να σταματήσει η απαράδεκτη εκπομπή!  
Δείτε το απόσπασμα από την αναφορά του Γιάννη Δαραβίγκα:

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΚΙ'ΑΛΛΟΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Ο 50χρονος Μιχάλης Βαρελάς, ένας ακόμη άστεγος στον Χολαργό. Αναγκάζεται να κάνει τον ρακοσυλλέκτη, ενώ τις βροχερές ημέρες αναζητεί υπόστεγα για να μην γίνει μούσκεμα και πεθάνει από πνευμονία! 
Το δράμα των αστέγων γίνεται εντονότερο όταν υπάρχουν κακές καιρικές συνθήκες. Όταν επικρατεί ζέστη και ήλιος, τα φέρνουν κουτσά-στραβά. Όταν όμως και ο καιρός γίνεται εχθρός τους, τότε τα πράγματα γίνονται απελπιστικά. 
Ο Μιχάλης Βαρελάς, τον οποίο εντοπίσαμε κάτω από ένα υπόστεγο, είναι ακόμη ένας άστεγος στον Χολαργό. Γεννημένος στα Γιάννινα αλλά περιφερόμενος από γειτονιά σε γειτονιά, έχει ...ξεπεζέψει εδώ και καιρό στον Χολαργό. Αναγκάζεται να κάνει τον ρακοσυλλέκτη...

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛAΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΤΑΚΙΜΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ! ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;

Πώς νομίζατε ότι το σάπιο πολιτικό σύστημα ζει και βασιλεύει; Αντί οι δημοσιογράφοι να σηκώσουν ψηλά τη σημαία της αντίστασης απέναντι στους κατακτητές-τοκογλύφους, συνεργάζονται με τους δωσίλογους που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Αντί να γίνουν καθοδηγητές μιας παλλαϊκής αντίστασης, οι δημοσιογράφοι και οι εκδότες έχουν μετεξελιχθεί σε κυματοθραύστη της όποιας λαϊκής αντίδρασης! Καταπνίγουν τον όποιο διαφαινόμενο λαϊκό ξεσηκωμό και χειραγωγούν-κατευθύνουν τον κοσμάκη στα σχέδια των πολιτικών ταγών! 

ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ- ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ)

Τά γεροντάκια τῆς Στέγης βρίσκουν θαλπωρή καί ἀγἀπη κάτω ἀπό τήν σκέπη τοῦ Ἁγίου Νεκταρίου...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες το Υπουργείο Οικονομικών αλλάζει όνομα. Το νέο όνομα θα είναι...

ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΥ ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝEΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Σε ενα συνεδριο της οικονομικης επιτροπης του ΟΗΕ την 14.09.1994 ο κ. David Rockefeller, ο γνωστος ιδιωτης μεγαλοτραπεζιτης των ΗΠΑ (Παγκοσμια Τρα- πεζα) διατυπωσε κατα τον Gerhard Wisnewski (1), την στρατηγικη του, με μια μονο προταση:

David Rockefeller: «Αυτο που σημερα χρειαζομεθα ειναι μια αληθινη μεγαλη κριση».

Κατα τον Γεωργιο Χατζηθεοδωρου (2), η σημερινη οικονομικη κριση δεν ειναι ακομη αυτη που επιθυμουσε ο κ.David Rockefeller.

Ενω το παγκοσμιο οικονομικο κεντρο μεταναστευει, η μεγαλη κριση ειναι ακομη καθ’ οδον.

Η κριση αυτη προγραμματισθηκε απο την «City of London», απο το κεντρο του νεοφιλελευθερου παγκοσμιοποιημενου κοσμου, απο το ποιο ισχυρο κρατος του κοσμου, απο τον (κατα τον τ. Υπουργον Οικονομικων της Μεγαλης Βρεταννιας Cable) τεραστιο βοθρο του παγκοσμιου τραπεζικου συστηματος (The City is a massive cesspit), που οφειλει να αδειαση πρωτα και μετα να καθαρισθει.


ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ!

Χολαργός, 7 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου
 με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ), κ. Θανάση Τερζή, είχε ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος.
Στα πλαίσια αυτής της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο...

ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

Είναι γεγονός πως οι τελευταίοι Χειμώνες στην Ελλάδα, δεν μας έχουν δώσει πολλά χιόνια, όχι μόνο σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα αλλά ακόμα και σε πολλά βουνά της χώρας...

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε ενδείξεις και μάλιστα αρκετές, για μεγάλο χιονιά που θα σαρώσει την Ελλάδα, μέσα στο χρονικό διάστημα από τα τέλη του Νοεμβρίου ως και τα μέσα Δεκεμβρίου. Σε αυτό το χρονικό διάστημα περιμένουμε ψυχρή εισβολή από τη Σιβηρία, στα Βαλκάνια, τη κεντρική Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα, με αρκετά αξιόλογες χιονοπτώσεις. Επισημαίνουμε ωστόσο, ότι είναι ενδείξεις από αναλύσεις που κάναμε σε όλα τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, τη τελευταία εβδομάδα και υπάρχει περίπτωση να μην είναι 100% σίγουρο ένα τέτοιο σενάριο για χιόνια ως και τη χώρα μας. Στον καιρό καμία πρόγνωση δεν μπορεί να είναι 100% έγκυρη, πόσο μάλλον για την Ελλάδα, που γεωγραφικά είναι μία πολύπλοκη στη πρόγνωση καιρού, χώρα, καθώς μέσα σε λίγα χιλιόμετρα, ο καιρός μπορεί να είναι διαφορετικός.    

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ! ΛΟΒΕΡΔΟΣ: "ΖΗΤΑΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ...ΜΟΡΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟ"!!!

Αυτός δεν είναι Πρωθυπουργός, είναι ο μάγος της οικονομίας! Ανάπτυξη στο φουλ. Οι γνώσεις του έχουν ξεπεράσει και το Χάρβαρντ! 
Ο υπουργός Παιδείας, έδωσε το στίγμα της ανάπτυξης Σαμαρά. Ζητά εθελοντές καθηγητές που θα «πληρώνονται» με ...μόρια!!! Καλά το διαβάσατε! Η είδηση αναφέρει: «Μια παγκόσμια πατέντα σκέφτηκε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος για να καλύψει 1.100 κενές θέσεις εκπαιδευτικών στα σχολεία. Αναζητά εθελοντές εκπαιδευτικούς οι οποίοι θα δεχθούν να εργαστούν όλη τη χρονιά εθελοντικά και θα πληρωθούν σε… είδος.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Τα Νέα, ο κ. Λοβέρδος, σκέπτεται να...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΨAΛΛΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ! ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ...

ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΟΥΝ!

ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΤΣΕΡΜΠΑΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ …
ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ!!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ! ΔΕΣ ΤΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΟΥ!!!

Πρόσεξε πριν πας να ρυθμίσεις τα δάνειά σου με τις τράπεζες! Την παγίδα σού την έχουν έτοιμη! Δες τι σε βαζουν να υπογράψεις. Πριν το κάνεις...σκλεψου και πέρνα μια βόλτα από την ΥΠΕΡΒΑΣΗ στο κέντρο της Αθήνας. 
Δες τις σε βάζουν να υπογράψεις.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ! ΞΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!!! ΒΙΝΤΕΟ!

Εντυπωσιακό το παρακάτω βίντεο από το οποίο βγαίνουν σημαντικά συμπεράσματα. Ο κύριος της φωτογραφίας είναι ένας άνθρωπος γεμάτος θέληση. Από τις πτώσεις που είχε ως αλεξιπτωτιστής, τραυματίστηκε βαριά στην πλάτη και στα γόνατα, με αποτέλεσμα να μείνει ανάπηρος. Οι γιατροί του ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να περπατήσει χωρίς πατερίτσες. Ώσπου βρέθηκε  ένας μετρ της γιόγκα να του εμφυσήσει την πίστη στον εαυτό του και τις δυνάμεις του. Ο άνθρωπος της ιστορίας μας πίστεψε στις δυνάμεις  του και τα κατάφερε. Στο τέλος στέλνει τις ευχαριστίες του -μόνο- στον μετρ της γιόγκα που τον βοήθησε! Δυστυχώς δεν είπε μια λέξη για τον Θεό! 
Η γιόγκα και πολλές άλλες ανατολίτικες μέθοδοι γυμναστικής-θεραπείας ...πλάθουν χαρακτήρες που πιστεύουν στον εαυτό τους, σαν να είναι άνθρωποι-θεοί, αγνοώντας τον ίδιο τον δημιουργό τους Θεό! Με το σκεπτικό...

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!

Σύμφωνα με τις προβλέψεις που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, την ώρα της εκκίνησης των αγώνων 5, 10 χλμ. αλλά και του Μαραθωνίου δρόμου (9.00) είναι πολύ πιθανό να υπάρξει πρόσκαιρη βροχή. Μπορεί να διαρκέσει για σχετικά μικρός χρονικό διάστημα, ωστόσο αργότερα ο καιρός...

ΔΡΟΥΓΟΣ: ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ! ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ


Γράφει ο Δρ Αθανάσιος Ε.Δρούγος*

Η κατάσταση περιφερειακά της Κύπρου είναι σε οριακό σημείο, με την Άγκυρα προκλητικότατα να αμφισβητεί μέσω των πλοίων που έχει στείλει στην περιοχή (σεισμογραφικό και πολεμικά ), όχι μόνο την ΑΟΖ , αλλά την ίδια την υπόσταση της Κυπριακής δημοκρατίας.  Την ίδια στιγμή οι αντιδράσεις της Αθήνας και της Λευκωσίας είναι σπασμωδικές, υποτονικές, αναιμικές και χωρίς κάποια έστω οριακά συντονισμένη κοινή στρατηγική. Εμμένουμε στις γνωστές και κουρασμένες θέσεις ότι εμείς δεν προκαλούμε , σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο κλπ. Αυτά καλά είναι , όμως δεν πείθουν την διεθνή κοινότητα (πλην ολίγων και μετρημένων εξαιρέσεων ) που καθιστούν την Τουρκία ακόμα πιο επιθετική. Με αντιδράσεις τύπου θα προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Ευρώπης ή στο δικαστήριο του Δικαίου της Θάλασσα οι Τούρκοι δεν νοιάζονται πολύ αφού ειδικά στην δεύτερη περίπτωση δεν έχουνε καν υπογράψει την συνθήκη του Μοντένγκο Μπει της Τζαμάικα του 1982.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ, ΤΗ ΜΙΚΑΕΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ, ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΤΗ ΓΑΒΡΙΕΛΑ! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ

Εορτάζουν ακόμη οι: Σταμάτης, Σταματίνα, Στρατής, Σεραφείμ, Στρατηγός, Στρατηγούλα, Ταξιάρχης. Χρόνια πολλά σε όλους και όλες!
Καλή σας ημέρα και όπως πάντα, το κεφάλι ψηλά! 

Η ΣΥΝΑΞΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ!

Eις τον Aρχάγγελον Mιχαήλ.
Ἐβουλόμην σοι, Μιχαήλ, ᾄσμα πρέπον
ᾎσαι πρεπόντως, ἀλλ' ἄϋλον, οὐκ ἔχω.

Eις τον Aρχάγγελον Γαβριήλ.
Oρών Γαβριήλ Άγγελον χαράς μέγαν,
Σε μάλα χαίρω και πτερούμαι σω πόθω.

Ὀγδόη οὐρανίης κυδαίνει τάξιος Ἀρχούς.

Εἰς τὴν Σύναξιν τῶν ἐννέα Ταγμάτων,
Σεραφίμ, Χερουβίμ, Θρόνων, Κυριοτήτων, Ἐξουσιῶν, Ἀρχῶν, Δυνάμεων, Ἀρχαγγέλων καὶ Ἀγγέλων.

Ἐπάξιόν τι Ταγμάτων τῶν ἐννέα
Τὶς ἂν γόνος φθέγξαιτο μηνῶν ἐννέα;
Βιογραφία
Κατά την Άγια Γραφή οι άγγελοι στέλνονται από το Θεό με μορφή ορατή (οι άγγελοι είναι αόρατα αγαθά πνεύματα κοντά στο, Θεό) σε σπουδαίες ιστορικές περιστάσεις, που πρόκειται να εκδηλωθεί ή να εκτελεσθεί κάποια μεγάλη θεία θέληση.

Τη σχέση, τώρα, που έχουν οι άγγελοι με το Θεό και τους ανθρώπους, καθώς και την αποστολή τους, βλέπουμε επίσης μέσα στην Αγία Γραφή. Και ιδιαίτερα, στους Ψαλμούς 33, στίχ. 8 και 90, στίχ. 10-12, στη δε Καινή Διαθήκη, Ματθ. ιη' στίχ. 10, καθώς επίσης και στην προς Εβραίους επιστολή, κεφ. α' στίχ. 14, όπου ο συγγραφέας αναφωνεί: «οὐχὶ πάντες εἰσὶ λειτουργικὰ πνεύματα εἰς διακονίαν ἀποστελλόμενα διὰ τοὺς μέλλοντας κληρονομεῖν σωτηρίαν;». Δηλαδή, δεν είναι όλοι οι άγγελοι πνεύματα υπηρετικά, τα όποια ενεργούν όχι από δική τους πρωτοβουλία, αλλά αποστέλλονται από το Θεό για να υπηρετήσουν εκείνους που μέλλουν να κληρονομήσουν την αιώνια ζωή;

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ! ΣΦΟΔΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΘΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ σοβαρή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες. Ανάμεσα στους νομούς που θα πληγούν από την κακοκαιρία είναι και η Αττική, η οποία...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ!

'Εχει γίνει πια θεσμός η μεταφορά μαραθωνοδρόμων από τον Χολαργό στο σημείο εκκίνησης του Μαραθώνα! Φέτος όμως θα σπάσει ρεκόρ κάθε συμμετοχή από τον Χολαργό-Παπάγου. 
Η δημοτική Αρχή με το πουλμανάκι θα μεταφέρει...

100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΕΛΓΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ!!!


Εχθές Πέμπτη το μεσημέρι 100 χιλιάδες Βέλγοι κατέβηκαν στις Βρυξέλλες με ενα ξεκάθαρο μήνυμα για την πολιτική της κυβέρνησης τους. Τα νεα μέτρα της βελγικής κυβέρνησης μοιάζουν με τα δικά μας. Περικοπές για τον λαό και αυξήσεις του εισοδήματος για τους πλούσιους. Αυτο όμως που εξαγρίωσε τους ήρεμους Βέλγους πολίτες ήταν η αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 χρονια.
Πολλες απο τις επιχειρήσεις έκλεισαν αναγκαστικά τις πόρτες τους γιατι οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στους δρόμους των Βρυξελλών.
Επίσης οι συγκοινωνίες δεν λειτουργούσαν κανονικά, πολλα λεωφορεία δεν έκαναν τα δρομολόγια τους και τμήματα του λιμανιού της Αμβέρσας ήταν κλειστά.

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ! ΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ; ALARM ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ"!

ΘΕΩΡΕΙ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΧΥΡΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! 
Μετά την Κεφαλονιά, ισχυρός σεισμός χτύπησε και το Αίγιο πρν από λίγες ώρες. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό-Μεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο ο σεισμός είναι μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο 38 χιλιόμετρα δυτικά της Πάτρας. σΤο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ανακοίνωσε ότι ο σεισμός ήταν ισχύος 4,7 ρίχτερ!
Η ανησυχία είναι μεγάλη ενώ ο "προφήτης των σεισμών" με τον οποίο μιλήσαμε, μας είπε ότι για τον ίδιο...

ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"

"Ο Ολυμπιακός είναι η πιο βρώμικη ομάδα της Ευρώπης" έγραψε ένας Αλβανός βουλευτής, μέλος του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος της χώρας. Ο Έριον Μπράτσε ανέβασε το σχόλιο στη σελίδα του στο Facebook μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους.
"Η Γιουβέντους κάνει τη δουλειά της και κερδίζει την πιο βρωμερή ομάδα της Ευρώπης! Στην ουσία κυριάρχησε...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ! ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ! ΣΑΝ ΤΟΥΣ...ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


Σήμερα 7 Νοέμβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που τα ΜΑΤ της συγκυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου, εισέβαλλαν στις 4.00 τα ξημερώματα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή κατέλαβαν το κτίριο και συνέλαβαν τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ μαζί με άλλους τρεις εργαζόμενους
Ακούστε τα τελευταία λεπτά του ραδιοφώνου της κατειλημμένης ΕΡΤ με τα ΜΑΤ μέσα στο στούντιο: 

Η ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ!!!

Από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πήδηξε, προκειμένου να διαφύγει από δύο άνδρες που την βίασαν, μια 22χρονη Ρωσίδα πορνοστάρ.
Αρχικά η 22χρονη αποδέχθηκε την πρόταση των δύο ανδρών προκειμένου να ...

ΒΟΜΒΑ!!!ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΙΤΙΛΑΚΗΣ!!!ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!

Διακόσιοι θάνατοι, 140.000 άστεγοι και οικονομικές απώλειες που “αγγίζουν” τα 20 δισεκατομμύρια ευρώ θα είναι οι επιπτώσεις από ενδεχόμενο σεισμό άνω των 6 ρίχτερ στη Θεσσαλονίκη, όπως τόνισε ο καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Κυριαζής Πιτιλάκης.
Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, ο σεισμός θα μπορούσε να εκδηλωθεί με επίκεντρο την Άσσηρο, δυτικά της πόλης.
Και μπορεί η Θεσσαλονίκη να βίωσε το 1978 έναν παρόμοιο σεισμό (6,5 Ρίχτερ), όμως οι απώλειες και οι ζημιές που αναμένεται ότι θα προκύψουν από έναν νέο, είναι πολύ μεγαλύτερες, καθώς έχει αλλάξει πια η Θεσσαλονίκη που «φέρει στην πλάτη της» περιοχές πυκνοδομημένες, με παλιές κτιριακές υποδομές και διάσπαρτα πεπαλαιωμένα δίκτυα κοινής ωφέλειας. 

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΕΔΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με νέα διοικητική έδρα τη «Βίλα Σαλίγκαρου» επί της οδού Αετιδέων 64, όπου και θα λειτουργήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την εκπαιδευτική περίοδο 2014-2015 θα λειτουργήσουν τμήματα, τα οποία θα στελεχώσουν όσοι έχουν καταθέσει αίτηση έως το τέλος Ιουλίου 2014. Τα τμήματα τα οποία θα ξεκινήσουν στα μέσα Νοεμβρίου και κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης του Δήμου, είναι τα εξής:

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΙΟ...ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΟΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ!

Πριν αναπτύξουμε το Top 5, να ξεκαθαρίσουμε, όμως, πως πολύ πάνω από αυτό (στους αιθέρες της αηδίας) μπαίνει η Μόνικα, η οποία είναι ασφαλώς εκτός συναγωνισμού. Η κοπέλα είναι, όπως λέει και ένας φίλος, η Πρόεδρος των μισητών τραγουδιστριών. Η ιέρεια των σιχαμάτων!
Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα γιατί είναι και ευαίσθητοι οι hipsters και δεν θέλω να τους στενοχωρήσω. Παραθέτω, όμως, το βίντεο από την πρόσφατη εμφάνιση της Μόνικας στο Ηρώδειο (αν είναι δυναμόν), το οποίο άλλες φορές το βλέπω και ξεκαρδίζομαι, ενώ κάποιες άλλες πέφτω σε βαθιά μελαγχολία παρατηρώντας την απέλπιδα προσπάθεια αυτής της μετριότητας που βλέπω στη σκηνή να καλύψει το καλλιτεχνικό της κενό με άπειρα φώτα και λέιζερ!
MONIKA - "SECRET IN THE DARK" (LIVE @ HERODEON) from monika on Vimeo.

Κι αφού παρουσιάσαμε τον «διάβολο» τον ίδιο, ας πάμε και στο Top 5 των ελληνίδων τραγουδιστριών:

Ο "ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ" ΕΠΕΣΕ ΔΙΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ! ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΟΝΗΣΗ 5 ΡΙΧΤΕΡ!

Όπως αναφέρει το Newsmessinia.blogspot.gr ο "προφήτης των σεισμών" Μύρωνας Μυριαλλής έπεσε πάλι μέσα με ακρίβεια στην πρόβλεψή του.Έστειλε την πρόβλεψή του πριν από μερικές ημέρες και σήμερα το blog επιβεβαιώνει ότι ο Μύρωνας Μυριαλλής έπεσε διάνα (δείτε εδώ την είδηση). Ο σεισμός που σημειώθηκε στις 9.41 το πρωί ήταν 5,0 ρίχτερ και στην Κεφαλονιά επικρατεί ήδη μεγάλος φόβος! 
Κι εμείς εδώ εχτές είχαμε...

"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ": ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ! "ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΑΣ", ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ!

Η εφημερίδα "Καθημερινή" η οποία ως γνωστόν παίζει τα παιχνίδια της κυβέρνησης Σαμαρα, ζητάει από την κυβέρνηση να μην επιστρέψει τα χρήματα που άρπαξε από τους μικρομολογιούχους (http://www.kathimerini.gr/790735/article/oikonomia/epixeirhseis/fitch-4-logoi-anava8mishs-3-ypova8mishs-ths-elladas), με μια επιχειρηματολογία της πλάκας! Ο Σύλλογος των μικροομολογιούχων, κατακεραυνώνει τη συστημική εφημερίδα με την παρακάτω επιστολή:

ΠΡΟΣ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Στην έντυπη έκδοσή σας, την 05/11/2014 και στην στήλη "δήκτης" (αλήθεια ποιος αρθρογραφεί), εκφράσατε την άποψη πως δεν πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα στους ομολογιούχους φυσικά πρόσωπα, διότι έτσι θα ζητήσουν ανάλογη μεταχείριση και οι "μεγάλοι" και θα ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου.
Πριν από όλα θα θέλαμε να κάνουμε σαφές ότι το αίτημα για αποζημίωσή μας, όπως πάγια διατυπώνεται προς όλους, αφορά σε αποζημίωση στην τιμή κτήσης των ομολόγων και όχι στην ονομαστική τους αξία...

ΕΝΑΣ 17ΧΡΟΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ...

Ιησού Χριστέ…
είμαι ένα απλό παιδί, αν και έκλεισα τα 17 μου. Είναι η ηλικία της εφηβείας, αλλά δε θέλω και δε μπορώ να τη σκέφτομαι. Δυσκολεύομαι. Σου γράφω κάποιες σκέψεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα τις λάβεις. Δεν έχεις κάποια διεύθυνση. Δε ξέρω πού βρίσκεσαι και στο κάτω – κάτω ποιος είσαι Εσύ.
Ο κόσμος δε μου λέει σχεδόν τίποτα για Σένα. Δε Σε γνωρίζει και ούτε που θέλει να Σε γνωρίσει. Προσπάθησα να μάθω κάποια πράγματα για Σένα, αλλά δεν κατάφερα τίποτα.
Ούτε τουλάχιστον τ’ όνομά Σου δε προφέρουν οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω μου. Και τότε, Χριστέ, πώς να Σε βρω; Που βρίσκεσαι; Ποιος είσαι; Πώς να είμαι βέβαιος ότι υπάρχεις; ...

Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ...ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ PORSCHE: "ΕΓΩ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΙ΄ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ"!

Απίστευτη ανάρτηση από τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο ο οποίος προκαλεί σε κόντρα οποιονδήποτε οδηγό αυτοκινήτου σε μια διαδρομή Χολαργός-Αθήνα και επιστροφή! Εμείς πιστεύουμε ότι θα βγει ο Χάρης νικητής. 
Δείτε τι γράφει κααι θα καταλάβετε! 

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!! ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧΟ !!!

Έχουν ξεφύγει τελείως στην ελληνική Βουλή! Ποια βουλευτίνα εμφανίστηκε με sεxy φούστα και χωρίς εσώρουχο (αλά …Σάρον Στόουν) προκαλώντας πολλά “εγκεφαλικά”;…
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες από τις καταγγελίες της βουλευτού, Κατερίνας Παπακώστα, ότι γυναίκες συνάδελφοί της προκαλούν και σκανδαλίζουν με την ενδυμασία τους!
Τελευταίο “πιπεράτο” παράδειγμα αφορά μία βουλευτίνα της αντιπολίτευσης που εμφανίστηκε στη Βουλή με λευκό κοντό φόρεμα, χωρίς όμως εσώρουχα!

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΕΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

H χώρα μας και η Κύπρος έχουν πλέον φτάσει στο σημείο που επιδίωκαν οι εχθροί μας και οι εδώ συνεργάτες τους. Αφού εξαθλίωσαν τους Έλληνες και τους Κυπρίους, αφού κατέστρεψαν την οικονομία της Ελλάδος και της Μεγαλονήσου σε ελάχιστο χρόνο, τώρα πλέον μπαίνουν στην επόμενη φάση, που αφορά διαμελισμό ελληνικών-κυπριακών εδαφών.

Το άρθρο που αναδημοσιεύσαμε το πρωί από το polemiko-imerologio.gr, έθετε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση:"Από την αρχή του χρόνου, οι δύο γείτονες που έχουμε από ΠΑΝΩ μας, (Σκόπια-Αλβανία) δέχονται πολλές πιέσεις από τους “φίλους” και τους “συμμάχους” μας στο ΝΑΤΟ, να μας επιτεθούν στρατιωτικά. Από το 2012 το συζητάνε, αλλά τον τελευταίο χρόνο τους πιέζουν πολύ, ιδιαίτερα τα Σκόπια. Τους διαβεβαιώνουν πως η Ελλάδα δεν έχει καμία τύχη και να μην φοβούνται, γιατί ταυτόχρονα θα χτυπήσει και η Αλβανία και η Τουρκία και ο UCK που έχει οπλισμένες ομάδες μέσα στην Ελλάδα και οι Τζιχαντιστές με τους μετανάστες μέσα στις πόλεις.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Έτσι τους λένε". 

Τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Η Ελλάδα έχει σχεδιαστεί να δεχτεί ασύμμετρες επιθέσεις με κύριο μοχλό την Τουρκία. Μια Τουρκία η οποία...

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΠΕΡΣΙ Ν΄ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ, ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΑΙΝΟ ΚΑΙ 3 ΕΠΑΘΛΑ! ΒΙΝΤΕΟ!

Απίστευτο!!! Ο γιός Σαμαρά που πιάστηκε πέρσι ν' αντιγράφει, αποφοίτησε με έπαινο και 3 έπαθλα!!! Αν δεν το πιστεύετε δείτε και το βίντεο!!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ!

Τη γνωρίσαμε σαν ένα πανέμορφο κορίτσι που παραλίγο να βγει σταρ Ελλάς αλλά γρήγορα καβάλησε το καλάμι και αμέσως μετά το έριξε στις σκληρές πορνό ταινίες. Από την κορυφή έφτασε στον πάτο. Δείτε τη Τζούλια πριν και μετά. Ένα σοκαριστικό βίντεο!

Ο ΠΑΟΚ...ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ: 1-1- ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ! ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία που πήρε στην Ιταλία από τη Φιορεντίνα και την αρκετά καλή εμφάνιση στο Β' μέρος μένει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η διατησία τον αδίκησε. Διαβάστε το ρεπορτάζ από το contra.gr και δείτε το γκολτου ΠΑΟΚ  σε βίντεο:

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΟΡΜΑΕΙ ΣΕ ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΕΙ! ΒΙΝΤΕΟ!

Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά. Δείτε το βίντεο και τον τρόμο που επικρατεί στους θεατές.

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΟΥΤΕ ...ΠΟΝΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!

Ο Ολυμπιακός έχασε 3-2 από τη Γιουβέντους. Με το ίδιο σκορ ηττήθηκε πριν από λίγη ώρα μέσα στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός από την Αϊντχόφεν και αποκλείστηκε. Έχασε και ο Αστέρας μέσα στην Τρίπολη από την Τότεναμ με 2-1, ενώ ο ΠΑΟΚ μαρτυράει αυτή την ώρα από το συνεχές ...

Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ...ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗ!

ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗ

Προβλήθηκε προ ημερών με τυμπανοκρουσίες η προαναγγελθείσα εκπομπή «haschtag», με παρουσιάστρια την κ. Ελεονώρα Μελέτη, από τον τηλεοπτικό σταθμό «Έψιλον».
Η εκπομπή αυτή, ύμνος προς την ελευθερία των επιλογών του ανθρώπου όπως διαφημίστηκε από τους συντελεστές της,  περιείχε και ένα αφιέρωμα για την χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα της ινδικής κάνναβης, στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.
Η κ. Μελέτη, για τις ανάγκες της εκπομπής, φάνηκε να καπνίζει χασίς και να δοκιμάζει κάποιο γλύκισμα το οποίο, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της περιείχε χασίς.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ...ΔΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ;

του Διαμαντή Καρασούλα

Εδώ και μήνες η Χώρα πλέει στον ωκεανό της πολιτικής αβεβαιότητας με ορατό μπροστά της το παγόβουνο της προεδρικής εκλογής. "Παγόβουνο" όχι ασφαλώς ως δημοκρατική διαδικασία αλλά ως αφορμή της εκπεφρασμένης πρόθεσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προκαλέσει εκλογές. Η πολιτική κατάσταση είναι απόλυτα ρευστή, η αντιπολίτευση σύσσωμη είναι στα "κάγκελα" και αντίθετη σε όλα και η κοινωνία βράζει κάτω από το βάρος της ατέρμονης λιτότητας αλλά και της πολιτικής αναταραχής.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ LIVESTREAMING ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΓΙΑ ΤΟ EUROPA LEAGUE!

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20.00
Κάντε κλικ σ' ένα από τα παρακάτω link και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό!
LINK1 | LINK2 LINK3 | LINK4 LINK5
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΜΑΤΣ
LiveTv1 LiveTv2
(Τα Live Streaming links ενεργοποιούνται αυτόματα λίγη ώρα πριν την έναρξη τους ματς).

myspor.biz