Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

"Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ"! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ; ΔΕΙΤΕ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕIΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε για μία ακόμα φορά κατά του Ισραήλ ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Μετά τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών κατηγορώντας την κυβέρνηση Νετανιάχου ότι ασκεί τρομοκρατία στην περιοχή της Γάζας και τονίζοντας πως η αντίληψη του Ισραήλ για τους Παλαιστινίους δε διαφέρει από τη νοοτροπία του Χίτλερ, ο Ερντογάν επανέρχεται στο ίδιο κλίμα. 
Με αφορμή τη χερσαία επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας είπε ότι «η βαρβαρότητα του Ισραήλ ξεπερνάει αυτή του Χίτλερ».
Κατηγόρησε τις δυνάμεις του Ισραήλ ότι χρησιμοποιούν δυσανάλογη δύναμη στη Γάζα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία ανατρέπει τις προσπάθειες αναθέρμανσης στις σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και το Ισραήλ.
Την ίδια ώρα, δεκάδες ήταν όσοι πραγματοποίησαν διαδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία των διπλωματικών αποστολών του Ισραήλ στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη.
defencenet.gr (τίτλος: δικός μας)

ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ: ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! 2 ΣΤΙΣ 3 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Ή ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ! 67,2 ΔΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!

Η τραγική κατάσταση - και πρακτικά μη αναστρέψιμη για ποικιλία λόγων - στην οποία βρίσκεται σε επίπεδο μικροοικονομίας η Ελλάδα αποτυπώνεται σε δύο στοιχεία τα οποία ήρθαν πριν λίγο στην δημοσιότητα: Οι δύο στις τρεις επιχειρήσεις στην Ελλάδα κινούνται μεταξύ άμεσου κλεισίματος ή μεσoπρόθεσμης, εντός διετίας, αναστολής της δραστηριότητάς τους, λόγω "μολυσμένου" οικονομικού περιβάλλοντος από την έλλειψη ρευστότητας, απόρροια της αδυναμίας εξόδου στις αγορές και ουσιαστικής ανυπαρξίας διατραπεζικού δανεισμού!
Ολα αυτά ενώ τα χρέη των φορολογουμένων προς την εφορία ανήλθαν στα 67,25 δισ. ευρώ!
Δηλαδή η οικονομική δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα τόσο σε επίπεδο επιχειρήσεων όσο και φυσικών προσώπων δείχνει ολική και μη αναστρέψιμη κατάρρευση!
Και το ερώτημα είναι "Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;".
Εξοδος στις αγορές όπως αυτή που ίσχυε μέχρι στις αρχές του 2010 δεν υπάρχει περίπτωση στον ορατό χρονικό ορίζοντα να συμβεί.
Το ύψος του χρέους και το δεδομένο ότι η χώρα στα "τεφτέρια" των διεθνών funds είναι πτωχευμένη με τεράστιο χρέος δεν θα το αλλάξει ακόμα και αν υπό ιδανικές συνθήκες δούμε μία επέκταση του χρόνου αποπληρωμής χρεών κατά 50 έτη.
Υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι στο καταστατικό όλων των κλασικών funds κια κυρίως των αμερικανικών pension funds, κλασικών επενδυτών στις αγορές ομολόγων που δεν επιτρέπουν την αγορά έστω ενός ομολόγου με τους δείκτες που παρουσιάζει η ελληνική οικονομία και θα εξακολουθήσει να παρουσιάζει τα επόμενα (πολλά....) χρόνια βάσει των ρυθμών (μη...) ανάπτυξης της χώρας και τους κολοσσιαίαου χρέους που πλησιάζει το 180% του ΑΕΠ (μετά το "κούρεμα"...)!
Πού ποντάρουν στην κυβέρνηση για έξοδο από τον θανάσιμο εναγκαλισμό χρέους και ξένης κυριαρχίας (πλέον, η ζημιά που έχει γίνει και εξακολουθεί να αναπτύσσεται δυναμικά στα εθνικά ζητήματα μπορεί να συγκριθεί μόνο με την Μικρασιατική Καταστροφή, έστω και αν δεν είναι άμεσα ακόμα ορατή);
Πουθενά!
Οσο και αν φαίνεται ωμό, ένας από τους ελάχιστους σοβαρούς υπουργούς αυτής της κυβέρνησης, μιλώντας σε συνεργάτη του defencenet.gr, είπε σχετικά για το θέμα: "Αν όντως βρεθούν οι ποσότητες φυσικού αερίου και κατά δεύτερον πετρελαίου και  ξεκινήσει κάποια στιγμή η εξόρυξη και η διάθεσή τους σε ικανοποιητικές ποσότητες στις αγορές και αν το φυσικό αέριο εξακολουθεί να πωλείται έστω και 30% κάτω από τις σημερινές τιμές, τότε βάσει όλων των υπολογισμών, μπορεί κάπου μεταξύ του 2030 και 2035 να κλείσει ο κύκλος που άνοιξε το 2010 ο Γ.Παπανδρέου".
Και συνέχισε ο ίδιος: "Ολα αυτά με προϋποθέσεις βέβαια. Δεν ξέρω αν θα ζω τότε για να το δω, αλλά ελπίζω να το δουν τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου. Βέβαια την ιστορία της χώρας δεν πρέπει να την κρίνουμε με το σήμερα ή το άμεσο αύριο. Αλλά μια ολόκληρη γενιά Ελλλήνων που σήμερα είναι ηλικιακά μεταξύ 40 και 65 δεν πρόκειται να δουν στην παραγωγική τους ηλικία την οικονομία να ανακάμπτει".
Και κατέληξε: "Ολα αυτά αν δεν συμβεί κάτι που να τα αλλάξει όλα. Σήμερα οι εξελίξεις τρέχουν. Μπορεί να υπάρξουν δυνάμεις που να επαναστατήσουν και να επιχειρήσουν να αναστρέψουν την κατάσταση. Είναι θέμα κοινωνίας, καθαρά. Αλλά όποιος το επιχειρήσει θα πρέπει να βάλει την Ελλάδα πάνω από της ΕΕ και να είναι έτοιμος να βγει από την ευρωζώνη με ότι αυτό συνεπάγεται σε βραχυπρόθεσμο χρονικό διάστημα. Γι αυτό λέω ότι είναι θέμα κοινωνίας"...
Ας δούμε τα στοιχεία της έρευνας Grant Thortnon, Price Waterhouse Coopers και KPMG για την βιωσιμότητα των ελληνικών επιχειρήσεων πριν περάσουμε να δούμε τα τρομακτικά χρέη των πολιτών προς την εφορία: Μόνο μία στις τρεις επιχειρήσεις είναι βιώσιμες και μία στις τρεις που πάει για κλείσιμο χρωστά στις τράπεζες ένα ποσό της τάξης των 25 δισ. ευρώ το οποίο δεν θα το εισπράξουν ποτέ!
Αυτό αντιπροσωπεύει ένα ποσοστό της τάξης του 20% των οφειλών επιχειρήσεων προς τις τράπεζες.
Η έρευνα αυτή στηρίζεται σε στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην Τράπεζα της Ελλάδος, στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για την αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων,
Τα χρέη στην εφορία ανήλθαν στα 67,25 δισ. ευρώ στα τέλη Ιουνίου, καθώς αυξάνεται κάθετα ο αριθμός των φορολογούμενων που απλώς δεν έχουν  να πληρώσουν, παρά τα δρακόντεια μέτρα που έχουν επιβάλλει!
Και όλα αυτά μέσα σε μια χώρα που έχει μεταβληθεί σε προτεκτοράτο που αδυνατεί να προστατέψει τον εαυτό της λόγω των τρομακτικών μειώσεων στις δαπάνες για την ασφάλειά της, κατά την εκτίμηση σοβαρών ξένων αξιωματούχων. Δύο ΑΚΑΜ δυτικών χωρών με τους οποίους μίλησαν πρόσφατα συνεργάτες του defencenet.gr υποστήριξαν ότι "Αν δεν ήταν οι Αμερικανοί και κατά δεύτερον οι Γάλλοι για να μαζέψουν την Αγκυρα καθαρά υπερασπιζόμενοι τα εθνικά τους συμφέροντα λόγω Μ.Ανατολής, Ισραήλ και Ουκρανίας, η Ελλάδα θα είχε σοβαρότατο πρόβλημα ασφάλειας στο Αιγαίο" (κάπως αλλιώς το είπαν αλλά δεν θέλουμε να μεταφέρουμε την ακριβή διατύπωσή τους)!
Πού μας κατάντησαν...
defencenet.gr

H EΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ - ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Δείτε το ολιγόλεπτο ντοκιμαντέρ με πολιτικούς και οικονομολόγους να παραδέχονται αρχικά την ανάγκη... παγκόσμιου πολιτεύματος που θα ελέγχει το σύνολο του οικονομίας του πλανήτη και θα στηρίζεται από τους γνωστούς μεγάλο-τραπεζίτες/ιδιώτες. Όταν αποτύχει και αυτό το εγχείρημα, γιατί είναι προγραμματισμένο να αποτύχει, τότε θα επιβληθεί η παγκόσμια δικτατορία και οι πραγματικοί κοσμοεξουσιαστές θα κάνουν την εμφάνισή τους, μιας και η πυραμίδα της παγκόσμιας διαπλοκής έχει πολλά επίπεδα, σίγουρα άγνωστα στους περισσότερους από εμάς. 

Οι πολίτες απογοητευμένοι και εξαρτημένοι από το σύστημα θα αποδεχθούν την όποια λύση προσφερθεί και η οποία δεν θα έχει να κάνει πλέον με δημοκρατία. Όλοι θα έχουν πεισθεί ότι είναι υπαίτιοι για την κατάντια τους. 
Η αστυνομία και ο στρατός θα δρουν ενάντια στους πολίτες, ενώ οι αντιφρονούντες θα ονομάζονται τρομοκράτες (τι άλλο) και θα τιμωρούνται παραδειγματικά για τους υπόλοιπους. 
Αυτό είναι το σχέδιο και την αφορμή θα δώσουν οι τεχνητές κρίσεις, μιας και πρέπει να επικρατήσει η πλήρης αναρχία, προκειμένου να έρθουν οι «σωτήρες» να «επαναφέρουν» την τάξη. 
Δείτε το ντοκιμαντέρ:


asimpiestos.blogspot.com

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΝΤΡΑΜΕΡ ΤΟΥ ΤΖΩΝΥ ΒΑΒΟΥΡΑ!!!

Μόλις στα 54 χρόνια του έφυγε από τη ζωή ο Θάνος Παπαποστόλου, ο επί σειρά ετών ντράμερ του συγκροτήατος του δημοφιλή Τζώνυ Βαβούρα. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του,  όπως βεβαίως και στην μουσική οικογένεια των VAVOURA BAND της οποίας ήταν μέλος επί σειρά ετών. 
Ο ίδιος ο αγαπητός τραγουδιστής Τζώνυ Βαβούρας ανήρτησε στο προφίλ του στο facebook την παρακάτω ανακοίνωση μαζί με βίντεο από εξαιρετικά σολαρίσματα του εκλιπόντος  
"ΕΦΥΓΕ ΣΤΑ 54 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ Ο DRUMMER ΤΩΝ VAVOURA BAND ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ......ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ SINGLE ALL ALONE-VANA G.VANNA & I AIN'T THE JUNKIE KAΙ 6 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ALBUM VAVOURA BAND-THE EARLY DAYS ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ SOUNDTRACK ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 'ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ'.........ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΣΗΔΙΡΟΠΟΥΛΟ,ΤΗΝ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ,ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟ,ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΗΤΗ...........ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ......"

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ!

Οι Σαμαράς-Βενιζέλος υποτάσσονται στις εντολές των διεθνών τοκογλύφων-παγκοσμιοποιητών κι εσείς υπόδουλοι και εχθροί του έθνους και της ορθοδοξίας υποταχθείτε στα κελεύσματα των Σαμαρά-Βενιζέλου. Πηγαίνετε λοιπόν την Κυριακή να ανοίξετε τα καταστήματά σας με την προοπτική να γεμίσετε το πουγγί σας λεφτά! Το νιονιό σας όμως θα παραμείνει άδειο. 
Οι Σαμαράς- Βενιζέλος αποφάσισαν να λειτουργούν τα καταστήματα 7 Κυριακές τον χρόνο, ο δε Γιακουμάτος  (που το παίζει και Ορθόδοξος)  με υπουργική απόφαση ...κατάργησε τον νόμο και λέει ότι τα καταστήματα θα λειτουργούν όλες τις Κυριακές του χρόνου!!! Προς το παρόν, σε ορισμένες τουριστικές περιοχές αλλά πολύ σύντομα θα βγει νέα υπουργική απόφαση με την οποία τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά όλες τις Κυριακές του χρόνου σε όλα τα σημεία της χώρας! Μάλιστα, μερικοί...έξυπνοι δήμαρχοι έκαναν και τις....λευκές νύχτες  όπου τα μαγαζιά παρέμειναν ανοιχτά σχεδόν όλο το 24ωρο!
Πηγαίνετε λοιπόν κουτεντέδες, αντί για την εκκλησία ή το κυριακάτικο μπάνιο σας, να δουλέψετε στα καταστήματά σας για να...αναπτύξετε την οικονομία της χώρας! 
Κούνια που σας κούναγε. Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Γιακουμάτος θα κάνουν το μπάνιο τους και θα γελάνε με τα κορόϊδα. Οι δε παγκοσμιοποιητές θα λένε: "Μα τι μπαγλαμάδες-δούλοι είναι αυτοί οι Έλληνες; Ό,τι τους ζητούμε το κάνουν αμέσως. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα τους υποδουλώναμε τόσο εύκολα"
Εμείς δε, σας ευχόμαστε να μην μπει ούτε ένας πελάτης στο μαγαζί σας!

Υ.Γ. Για μια κόμη φορά δίνουμε συγχαρητήρια στο S.Market Σκλαβενίτη. Δεν θα λεθτουργήσει ούτε αυτή την Κυριακή, όπως κξάνει πάντα άλλωστε.   

SOS! ΝΕΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ "ΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ!!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Δεν κλείδωσε τίποτα κύριοι της REAL NEWS, χωρίς την συναίνεση και την αποδοχή των Δανειοληπτών !!!


Με δεκάδες αναρτήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα, ενημερώσαμε αναλυτικά τους Δανειολήπτες για τη ρύθμιση μαϊμού που προωθούν Κυβέρνηση, Τρόικα και Τράπεζες !!!
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: 
Θα χαριστούν επιλεκτικά τα θαλασσοδάνεια ΜΜΕ και Νταβατζήδων, ενώ οι υπόλοιπες επιχειρήσεις θα κριθούν μη βιώσιμες και θα βρεθούν αντιμέτωπες με πλειστηριασμούς. Το ίδιο και οι ατομικές περιουσίες των νομίμων εκπροσώπων που υπογράφουν ως εγγυητές στις αντίστοιχες δανειακές συμβάσεις.

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ : 
Το κούρεμα που προτείνεται είναι πολύ μικρότερο του 50% που ζητάμε με την Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ και θα παρέχεται μόνο με την προϋπόθεση της αποδοχής όλων των επαχθών όρων και των προϋποθέσεων της ρύθμισης περί "Συνεργάσιμου Δανειολήπτη".
Έτσι ο Δανειολήπτης, προκειμένου να πετύχει ένα άνευ ουσίας κούρεμα της τάξης του 10%-15%, θα υποχρεώνεται να εκποιήσει ολόκληρη την περιουσία του σε εξευτελιστικές τιμές ενώ, ταυτόχρονα, η προστασία της 1ης Κατοικίας παύει στην πράξη να ισχύει από 01/01/2015, αφού μεθοδεύεται η μείωση της αξίας των ακινήτων για την προστασία της 1ης Κατοικίας στα 120.000 ευρώ και η αντισυνταγματική τροποποίηση του ΚΠολΔ ως προς τη διαδικασία των ανακοπών στις διαταγές πληρωμής, προκειμένου αυτές να δικάζονται με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων και να οδηγούν σε fast track πλειστηριασμούς.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ :
Δεν προτείνεται απολύτως τίποτα !!!

Μοναδικός τους στόχος είναι να εξυπηρετήσουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που τους στηρίζουν και να βάλουν στο χέρι τις περιουσίες και τις επιχειρήσεις των Ελλήνων σε εξευτελιστικές τιμές εκποίησης, προκειμένου να εξυγιανθούν οι ισολογισμοί των πτωχευμένων και κρατικοδίαιτων ελληνικών τραπεζών, που καταρρέουν υπο το βάρος των σωρευμένων χρεών και των επισφαλειών τους, ακόμη και αν εξασφαλίσουν και 3η και 4η και 5η ανακεφαλαιοποίηση !!!

ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!!
ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!! 

ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ
50% στα Στεγαστικά, 70% σε Επιχειρηματικά & Καταναλωτικά και 90% στις Πιστωτικές Κάρτες, 
με Αναχρηματοδότηση για 15 χρόνια, για να μπορέσουμε να πληρώσουμε μόνον αυτά που πρέπει και όχι αυτά που σας λείπουν για να κλείσει ο λογαριασμός του Success Story !!!

Μοναδική Λύση για την Προστασία της Περιουσίας και της Αξιοπρέπειάς μας, η συμμετοχή όλων μας στην ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

kinima-ypervasi.blogspot.gr

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ! ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ...ΚΑΡΕΚΛΕΣ!

Χαμός αυτή την ώρα στην Ανατολική Αττική από την έντονη βροχή που συνοδεύεται από αέρα. Η θερομρασία επίσης έχει πέσει αρκετά και βρίσκεται γύρω από τους 20 βαθμούς στις περιοχές Αγίας Παρασκευής, Αμαρουσίου κ.λ.π.
Ρίχνει...καρέκλες, οι οποίες μαζί με τις ριπές ανέμου και τα αστραπόβροντα συνθέτουν ένα απολύτως φθινοπωρινό σκηνικό. 
Καλό...καλοκαίρι! 

TO ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA - ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ OΠΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!


Πέρασαν 46.000- 59.000 χρόνια από τότε που ο σύγχρονος άνθρωπος εμφανίστηκε στον ελλαδικό χώρο, ωστόσο, χάρη στις αναλύσεις του DNA, έχουμε ακόμη πολλά να μάθουμε για την ταυτότητα των Ελλήνων.Εντυπωσιακά στοιχεία αποκαλύπτουν μέρα με τη μέρα οι γενετικές έρευνες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και σε άλλα ευρωπαϊκά ιδρύματα, συμπληρώνοντας το παζλ για την καταγωγή των Ελλήνων. Τα πιο σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία για τη γενετική σύσταση των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας παραθέτει στο βιβλίο του «Η γενετική ιστορία της Ελλάδας – Το DNA των Ελλήνων» ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη έρευνα.

Από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που παρουσιάζει είναι ότι οι Έλληνες όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν γενετικά από άλλους λαούς, αλλά αντίθετα μετέδωσαν το DNA τους και στην υπόλοιπη Ευρώπη! Μάλιστα, το ελληνικό γενετικό υλικό «μοιάζει» πολύ με αυτό των Ιταλών (σ.σ. una fazza una razza), λιγότερο με των Γάλλων και με ένα ποσοστό των Ισπανών, όχι όμως και με των Τούρκων (σ.σ. προφανώς των αυθεντικών που ζουν στα βάθη της Ανατολίας με καταγωγή από την κινεζική επικράτεια και όχι αυτούς που ζουν στα παράλια και τον Πόντο και είναι ελληνογενείς), όπως θα περίμενε κανείς λόγω της τουρκικής κατοχής.

Εντυπωσιακό είναι ότι το DNA των σύγχρονων Ελλήνων δείχνει καταγωγή από τη Νεολιθική εποχή και άμεση συνέχεια με αυτό των αρχαίων Ελλήνων, χωρίς να έχει υποστεί ιδιαίτερες προσμείξεις και, επιπλέον, το ενδεχόμενο οι αρχαίοι Ελληνες να είχαν φτάσει στην… Αμερική αιώνες προτού ο Κολόμβος φιλήσει το χώμα των «Δυτικών Ινδιών» εξετάζεται σήμερα ως πολύ πιθανό από τους επιστήμονες.

Στο βιβλίο του, εκτός από την παράθεση δεδομένων, ο καταξιωμένος επιστήμονας συγκρίνει τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων με αντίστοιχα στοιχεία λαών της Βαλκανικής, της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. «Η DNA υπογραφή των Ελλήνων αντικατοπτρίζει, ακόμη και σήμερα, την εξάπλωση των αρχαίων Ελλήνων και αποδεικνύει τη συνέχεια των Ελλήνων στο χώρο και στο χρόνο», επισημαίνει στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Οι εκπλήξεις της γενετικής

Οι νέες έρευνες, που βασίζονται στη μελέτη του DNA και όχι στις αναλύσεις αίματος όπως παλιότερα, οδηγούν σε πιο έγκυρα συμπεράσματα και αναμένεται να δώσουν νέες πληροφορίες για το γενετικό υλικό των Ελλήνων, εκτιμά ο κ. Τριανταφυλλίδης. «Το γεγονός ότι απέχουμε γενετικά από τους Σλάβους το είχαμε διαπιστώσει και παλιότερα, μελετώντας τις ομάδες αίματος. Πλέον έχουμε στοιχεία από 300.000 γονίδια και γενετικούς δείκτες για να αποδείξουμε ότι δεν ισχύουν, για παράδειγμα, ισχυρισμοί όπως ότι οι Ελληνες έχουν αφρικανική καταγωγή, όπως είχαν υποστηρίξει εσφαλμένα, τελικά, οι Σκοπιανοί», υπογραμμίζει ο καθηγητής.

Προσθέτει ότι με ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα μελλοντικών μελετών. «Οι Σουηδοί επιστήμονες μελέτησαν οστά σε τάφους στη νότια Σουηδία και διαπίστωσαν ότι κάτοικοι των Μυκηνών είχαν φτάσει εκεί χιλιάδες χρόνια πριν, μεταφέροντας όχι μόνο πολιτιστικά αγαθά, αλλά και πλοία, καθώς και το γενετικό υλικό τους. Αυτό ξεφεύγει από όλα όσα ξέραμε ώς τώρα», αναφέρει ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Νέους δρόμους, σύμφωνα με τον ίδιο, για τη διάγνωση και θεραπεία πολλών ασθενειών, ανοίγουν η αποκρυπτογράφηση του γενετικού κώδικα και η πρόσφατη ανακάλυψη ομάδας ερευνητών της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Ουάσιγκτον του Σιάτλ, με επικεφαλής τον καθηγητή Γενετικής Γιάννη Σταματογιαννόπουλο. «Η τελευταία ανακάλυψη αφορά ένα δεύτερο γενετικό κώδικα μέσα στο DNA, που περιέχει πρόσθετες πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιστήμονες διαβάζουν τον κανονικό κώδικα του DNA και εξηγούν τις μεταλλάξεις του από άποψη υγείας. Σήμερα, η πρόκληση είναι να βρούμε τις εφαρμογές στην Ιατρική, ώστε να γίνεται μοριακή διάγνωση για χιλιάδες ασθένειες. Πρέπει όμως να οριστούν με νόμο οι προδιαγραφές, όπως ισχύει διεθνώς», καταλήγει ο κ. Τριανταφυλλίδης.
Στο βιβλίο του, παντρεύει τη Γενετική με την Ιστορία, την Αρχαιολογία, τη Γλωσσολογία, την Ανθρωπολογία, την Παλαιοντολογία και τη Μυθολογία, δίνοντας επιστημονικές απαντήσεις σε ερωτήματα για την ταυτότητα και την καταγωγή των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας. 

Το ελληνικό DNA μέσω Αξιού και Δούναβη

Ένα από τα βασικά συμπεράσματα των πολυετών μελετών του γενετικού υλικού των Ελλήνων είναι ότι οι Έλληνες μετέφεραν τον πολιτισμό τους και το DNA τους στη Δυτική Ευρώπη, μέσω της κοιλάδας του Αξιού και κατόπιν του Δούναβη. Η μετακίνηση των εποίκων ξεκίνησε δηλαδή από τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.
«Συγκρίνοντας το DNA των κατοίκων της Ελλάδας και ειδικότερα της Πελοποννήσου, με το DNA των κατοίκων της νότιας Ιταλίας, διαπιστώνεται ότι σε μεγάλο ποσοστό είναι ίδιο. Η γενετική συμβολή των Ελλήνων στη γενετική σύσταση των σημερινών κατοίκων της Σικελίας και της Νότιας Ιταλίας ανέρχεται στο 37,3% και 10%, αντίστοιχα. Είναι γνωστό ότι οι περιοχές της Μεγάλης Ελλάδας, στη νότια Ιταλία, αποτελούνται κυρίως από ελληνικούς πληθυσμούς, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το γενετικό αποτύπωμα εξακολουθεί να αποκαλύπτεται σήμερα, μετά από 2.500 χρόνια!», παρατηρεί ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Οπως περιγράφει, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλη σημασία στο γεγονός ότι μετά από δεκάδες έρευνες δεν ανακαλύφθηκε μογγολική προέλευση στο DNA των Ελλήνων. Εξηγεί ότι, παρά την τουρκική κατοχή στην Ελλάδα, δεν αποδεικνύεται, όπως αναμενόταν, κάποια σχέση στο DNA των δύο λαών. Το ελληνικό DNA δεν έχει επηρεαστεί ούτε στο ελάχιστο, ενώ το ίδιο δεν ισχύει, για παράδειγμα, για τους σημερινούς Ισπανούς, οι οποίοι σε σημαντικό ποσοστό έχουν αραβική γενετική προέλευση.

Εκτός από τους Τούρκους, και οι Βούλγαροι, Σλάβοι της ΠΓΔΜ και Αλβανοί διαφέρουν στη γενετική τους σύσταση από τους Έλληνες. Επιπλέον, τα γενετικά δεδομένα απορρίπτουν ως εσφαλμένη τη θεωρία του Φαλμεράυερ περί της καταγωγής των Ελλήνων, οι οποίοι αποδεικνύεται ότι ομαδοποιούνται γενετικά με ευρωπαϊκούς λαούς.

Πηγή: Agelioforos.gr

Διαβάστε και την παρακάτω σχετική έρευνα που δημοσιεύτηκε προ λίγων μηνών και στην οποία συμμετέχει με ερευνητές και τοΤμήμα Μοριακής Βιολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης :

Επιστημονική έρευνα δείχνει πως οι Μινωίτες ήταν Ευρωπαίοι και γενετικά παρόμοιοι με τους σημερινούς Κρητικούς

Οι Μινωίτες ήταν οι πρώτοι Ευρωπαίοι και ήταν αυτόχθονες κάτοικοι της Κρήτης. Δηλαδή οι σημερινοί Κρήτες είναι απόγονοι των Μινωιτών! Η είδηση αυτή κάνει ήδη το γύρο του κόσμου μέσω του διάσημου επιστημονικού περιοδικού «Ναture», το οποίο δημοσιεύει τα αποτελέσματα της έρευνας με τίτλο «Ευρωπαϊκός ο πληθυσμός στην Κρήτη της Μινωικής εποχής του Χαλκού». 

Οι αναλύσεις σε οστά Μινωιτών 4.500 χρόνια πίσω, που βρέθηκαν σε σπήλαιο στον Άγιο Χαράλαμπο το 1976 στο Οροπέδιο Λασιθίου, σύμφωνα με το neakriti.gr, δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία ότι οι αρχαίοι κάτοικοι του νησιού μας ήταν απόγονοι Νεολιθικών Ευρωπαϊκών πληθυσμών, οι οποίοι μάλιστα και αυτό είναι το δεύτερο εντυπωσιακό εύρημα της επιστημονικής μελέτης, βρίσκονται σε αδιατάρακτη συνέχεια στους σημερινούς πληθυσμούς της Δυτικής Ευρώπης και κυρίως και με τους κατοίκους της περιοχής του Οροπεδίου Λασιθίου, άρα με την πλειοψηφία των σημερινών κατοίκων της Κρήτης.

Τι λέει ο συντονιστής της έρευνας

Ομάδα ερευνητών από την Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής χρησιμοποίησε ανάλυση μιτοχονδριακού DNA από Μινωικούς σκελετούς, προκειμένου να προσδιορίσει την καταγωγή αυτών των αρχαίων προγόνων μας. Τα αποτελέσματά τους δημοσιεύθηκαν στην Επιστημονική Επιθεώρηση Nature Communications στο τεύχος που κυκλοφόρησε στις 14 Μαΐου.

Τα αποτελέσματα αυτά υπογραμμίζουν τη σημασία της ανάλυσης του DNA ως εργαλείου για την κατανόηση της ιστορίας και της προ-ιστορίας των Ελλήνων ανέφερε ο Καθηγητής Ιατρικής και Επιστημών Γονιδιώματος του Πανεπιστημιου Ουάσιγκτον, κ. Γεώργιος Σταματογιαννόπουλος που ήταν ο συντονιστής της έρευνας. 

«Πριν από περίπου 9.000 χρόνια, υπήρξε εκτεταμένη μετανάστευση ανθρώπων της Νεολιθικής Εποχής από περιοχές της Ανατολίας που αντιστοιχούν σήμερα σε μέρη της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής. Τότε έφτασαν στην Κρήτη και οι πρώτοι κάτοικοι του νησιού. Η ανάλυση μιτοχονδριακού DNA που πραγματοποιήσαμε και η σύγκριση με άλλους πληθυσμούς, δείχνει ότι οι Μινωίτες έχουν την ισχυρότερη γενετική συσχέτιση με πληθυσμούς της Νεολιθικής Εποχής καθώς και με αρχαίους αλλά και σύγχρονους Ευρωπαίους και ιδιαίτερα με τον πληθυσμό της Κρήτης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματά μας, ο Μινωικός πληθυσμός αναπτύχθηκε πριν από 5.000 χρόνια στην Κρήτη από προγόνους που κατοικούσαν στο νησί ήδη και είχαν φτάσει εκεί 4.000 χρόνια νωρίτερα», αναφέρει ο κ. Σταματογιαννόπουλος.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Οι γενετικές αναλύσεις παίζουν έναν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στην πρόβλεψη και την προστασία της υγείας του ανθρώπου. Η μελέτη μας υπογραμμίζει το γεγονός ότι η ανάλυση του DNA μπορεί να μας βοηθήσει όχι μόνο να έχουμε ένα πιο υγιές μέλλον αλλά να κατανοήσουμε και την ιστορία μας. Παρόμοιες έρευνες θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τις γενετικές σχέσεις μεταξύ Μινωιτών και Μυκηναίων και μεταξύ των Ελληνικών φυλών της Κλασσικής Ελλάδας».

Η έρευνα 

Η ομάδα των ερευνητών καταλήγει ότι ο Μινωικός πολιτισμός αναπτύχθηκε από αυτόχθονες κατοίκους της Κρήτης κατά την Εποχή του Χαλκού, οι οποίοι ήταν απόγονοι των πρώτων ανθρώπων που αποίκισαν το νησί, 9.000 χρόνια περίπου πριν από σήμερα.
Στη μελέτη χρησιμοποιήθηκαν δείγματα από σκελετούς 37 ατόμων που βρέθηκαν σε μια σπηλιά στο οροπέδιο του Λασιθίου στην Κρήτη. Μιτοχονδριακό DNA από τα δείγματα αυτά συγκρίθηκε με αλληλουχίες από άλλους 135 σύγχρονους και αρχαίους ανθρώπινους πληθυσμούς.
Τα αποτελέσματα της μελέτης δείχνουν ότι το μιτοχονδριακό DNA των Μινωιτών δεν έχει ομοιότητες με τους Αιγύπτιους, Λίβυους και άλλους Αφρικανικούς πληθυσμούς. Αντίθετα, οι Μινωίτες έχουν μεγάλη γενετική ομοιότητα με τους σύγχρονους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς. Μάλιστα, η ανάλυση έδειξε υψηλό ποσοστό συγγένειας των Μινωιτών με τον σύγχρονο πληθυσμό της Κρήτης αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. 


Η μελέτη αυτή κατέστη δυνατή χάρη στη δραματική πρόοδο που έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στις τεχνολογίες ανάλυσης αρχαίων γονιδιωμάτων καθώς και στις νέες αλγοριθμικές τεχνικές που επιτρέπουν την στατιστική επεξεργασία δεκάδων χιλιαδών γενετικών αλληλουχιών με μεγάλη ταχύτητα. 

Οι υπεύθυνοι για τη στατιστική ανάλυση των δεδομένων, κ. Περιστέρα Πάσχου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, και ο κ. Πέτρος Δρινέας, Καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Rensselaer στις ΗΠΑ συμπληρώνουν: «Συγκρίναμε τις γενετικές αλληλουχίες των Μινωιτών με περισσότερα από 14.000 άτομα, κάτι που θα ήταν υπολογιστικά εξαιρετικά χρονοβόρο πριν από μόλις λίγα χρόνια. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις στατιστικές μας αναλύσεις, η γενετική πληροφορία που περιέχεται στο μιτοχονδριακό DNA των Μινωιτών και έχει μεταβιβαστεί από τις μητέρες στα παιδιά από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, είναι ακόμη εμφανής στους σύγχρονους κατοίκους του οροπεδίου του Λασιθίου». 

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη μελέτη είχε ο κ. Μανώλης Μιχαλοδημητράκης, Καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ο οποίος συντόνισε την αναγνώριση και συλλογή των αρχαίων οστών που χρησιμοποιήθηκαν για την εξαγωγή του DNA. Μεγάλη ήταν η συμβολή του εκλιπόντος αρχαιολόγου Νίκου Παπαδάκη, ο οποίος ως Διευθυντής της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου υπήρξε θερμός υποστηρικτής της μελέτης. Ο αρχαιολόγος Δρ. Βασιλάκης και η ανθρωπολόγος Δρ McGeorge παρείχαν τα οστά που αποτέλεσαν το αντικείμενο της έρευνας.

awakengr.com

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ-ΦΟΝΙΑ: "ΕΙΘΕ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ..."! ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ-ΦΡΙKΗ!!!

 Είδα το βράδυ στο TaXalia, την ανάρτηση:

  — «Άπαιχτο το Ισραήλ στην Προπαγάνδα— Δείτε την προσευχή για τον Ισραηλινό στρατιώτη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο» όπως τη πήρε από την ιστοσελίδα του εβραίου αρχισιωνιστή των ΑθηνώνΖαν Κοέν  και μπήκα στον πειρασμό να δω, τι σκατά λέει η νεοναζιστική προπαγάνδα του ισραηλινού στρατού δολοφόνων παιδιών Παλαιστινίων.

  — Διαβάστε σε Ελληνική απόδοση και δείτε το αντίστοιχο βίντεο:

  — <<Αυτός που ευλόγησε τους προγόνους μας Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ,
Αυτός μπορεί να ευλογεί τους αγωνιστές των Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ,
που φρουρούν πάνω από τη γη μας και τις πόλεις του Θεού μας,
από τα σύνορα του Λιβάνου μέχρι την έρημο της Αιγύπτου,
και από τη Μεγάλη Θάλασσα μέχρι την Αραβία, από τη ξηρά, από τον αέρα, και στη θάλασσα.
— Είθε ο Παντοδύναμος να προκαλέσει τους εχθρούς που ξεσηκώθηκαν εναντίον μας, για να εμφανιστεί μπροστά τους και να τους κτυπήσει.
— Είθε ο Άγιος και μοναδικός (θεός), αυτός που είναι πάντα Ευλογημένος,
να φροντίσει για τη διατήρηση και τη διάσωση των μαχητών μας,
από κάθε πρόβλημα και από κάθε αγωνία και από κάθε πληγή και κάθε ασθένεια.
— Μακάρι να οδηγήσει τους εχθρούς μας, κάτω από την κυριαρχία των στρατιώτες μας, και μακάρι να δώσει (στους στρατιώτες μας) τη νίκη.
— Και να κάνει ο θεός μας ότι μπορεί και ότι πρέπει, για να ολοκληρωθούν τα λόγια της προσευχής μας, σύμφωνα με τον στίχο:
— Για αυτό υπάρχει ο Κύριος ο Θεός σου, που πηγαίνει μαζί σου για να πολεμήσει τους εχθρούς σου, για να σε σώσει.
— Τώρα, ας δώσει την απάντησή του.
— Αμήν.>> 
tsoutsouneros.arvanitis.eu

ΟΙ ΗΠΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ...

To "τραβάνε το σχοινί" οι ΗΠΑ και προσωπικά ο πρόεδρος Μ.Ομπάμα απέναντι στην Ρωσία και φαίνεται ότι πλέον περνάμε στην τρίτη φάση της κρίσης που ξεκίνησε με την βίαιηανατροπή του Ουκρανού προέδρου Β.Γιανουκόβιτς τον περασμένο Φεβρουάριο με όλα τα σενάρια και τα ενδεχόμενα ανοικτά.Η φράση του Μ.Ομπάμα "Μια ομάδα αυτονομιστών δεν μπορεί...

thesecretrealtruth.blogspot.com

ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ … ΚΕΡΔΟΥΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΤΟ EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΙΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ


          Τις ακτές δεν είναι λύση να τις «ξεπουλάμε» για λίγα εκατομμύρια ευρώ αντί να προσπαθούμε να τις αξιοποιήσουμε
     Στο στόχαστρο η Δυτική Ελλάδα, η Ήπειρος μετά το Ελληνικό, το ναυάγιο της Ζακύνθου και τον Αστέρα Βουλιαγμένης
     Σε ξενοδοχειακές μονάδες θα είμαστε υπαλληλίσκοι με χαμηλούς μισθούς και μηδέν δικαιώματα – σκλάβοι μέσα στην ίδια μας την χώρα
   Πωλείται όπως είναι… προικισμένη η Ελλαδίτσα μας...

από την Ελίνα Αναγνωστοπούλου
Η Ελλάδα μια χώρα που αποτελεί το σταυροδρόμι για την Δύση και την Ανατολή έχει πλήθος ακτών και αιγιαλών που αποτέλεσαν και εξακολουθούν μέχρι και σήμερα και για πολύ καιρό ακόμα να αποτελούν σημαντικότατο φυσικό και οικονομικό πλεονέκτημα για τη χώρα.
Για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε όμως τις ακτές δεν είναι λύση να τις «ξεπουλάμε» για λίγα εκατομμύρια ευρώ αντί να προσπαθούμε να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέτοντας τα θεμέλια για μια ανάπτυξη οικονομική που θα συντελέσει και θα συνδράμει στην βελτίωση της ντόπιας οικονομίας. Η ανάπτυξη του τουρισμού είναι μεγάλη υπόθεση.
Ας μη λησμονούμε όμως ότι η Ελλάδα είναι ένα κράτος με εξαιρετικά σημαντική γεωπολιτική θέση. Δηλαδή, με λίγα λόγια η θέση της Ελλάδας στο χάρτη την καθιστά σημαντικό παράγοντα για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις που αφορούν όχι μόνο σε εσωτερικό αλλά και σε εξωτερικό επίπεδο.
Αυτό σημαίνει ότι έχοντας τα κατάλληλα σχέδια μπορούμε εμείς οι ίδιοι να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες της περιοχής μας χωρίς ωστόσο να προκαλέσουμε προβλήματα τόσο στο περιβάλλον όσο και στους γηγενείς που με την πώλησή της θα αποκτήσουν προβλήματα.
Αυτά τα προβλήματα έχουν να κάνουν τόσο με οικονομική φύσης θέματα, όπως για παράδειγμα την ελεύθερη προσέλευση στις παραλίες που τόσα χρόνια ήταν δημόσιες, όπως και την σωστή αξιοποίηση από περιβαλλοντικής φύσεως του τοπίου για εκμετάλλευση του πλούτου. Παρόλο που έχει προβλεφθεί η λήψη μέτρων εξ’ αρχής προκειμένου να διατηρηθεί το περιβάλλον σε καλή κατάσταση, πλέον τίποτα δεν είναι το ίδιο.
Κάθε μέρα όλο και περισσότερες εκτάσεις σε όλη την Ελλάδα και κυρίως σε περιοχές που έχουν τουριστικό ενδιαφέρον όπως για παράδειγμα η Δυτική Ελλάδα, η Ήπειρος αλλά και οι παραλιακές περιοχές της Αττικής «θυσιάζονται στο βωμό» του γρήγορου και ζεστού χρήματος για την κατά τα άλλα ελληνική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει και να αποπληρώνουν τους δανειστές — δυνάστες.

Κι όμως, η παραλιακή περιοχή που αφορούσε σε παραλιακή τοποθεσία στην Αττική και συγκεκριμένα το Ελληνικό, μια έκταση με τεράστιο ενδιαφέρον όχι τόσο για την αγροτική οικονομία όσο για την τουριστική παραδόθηκε πρώτο και καλύτερο, μαζί με τον Αστέρα Βουλιαγμένης. Σε τόσο μεγάλες εκτάσεις θα αναπτυχθούν ξενοδοχειακές μονάδες που θα εξυπηρετούν τουρίστες από όλον τον κόσμο. Πού είναι το κακό; Το κακό βρίσκεται στο ότι σε αυτές τις μονάδες αφεντικά δεν θα είναι Έλληνες αλλά οι ξένοι δανειστές, εμείς θα είμαστε υπαλληλίσκοι με χαμηλούς μισθούς και μηδέν δικαιώματα. Θα είμαστε σκλάβοι μέσα στην ίδια μας την χώρα.
Στη συνέχεια, η παραλία με το διάσημο ναυάγιο της Ζακύνθου το οποίο κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες τουριστών, πλέον ανήκει σε έναν ζάμπλουτο Άραβα και θα χρησιμοποιηθεί πρωτίστως για την εξόρυξη και αξιοποίηση του πετρελαίου της περιοχής και όχι για τουριστικό ενδιαφέρον.
Το ΤΑΙΠΕΔ έδωσε σε τιμή ευκαιρίας εκτάσεις φιλέτα αλλά και κτίρια του Δημοσίου που ως τώρα έμεναν αναξιοποίητα. Θα ήταν όμως προτιμότερο να τα έχουν αξιοποιήσει Έλληνες ή ακόμα πιο θεμιτό το ίδιο το ελληνικό κράτος παρά οι ξένοι επενδυτές.
Όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί αν το ελληνικό κράτος δεν είχε μπει στο μνημόνιο και δεν θα αναγκαζόταν να κάνει όλες αυτές τις δημοσιονομικές και όχι μόνο περικοπές που πλήττουν τα συμφέροντα και τα δικαιώματα όλων των Ελλήνων πολιτών.
Ναι, είναι αλήθεια. Είναι κι αυτό μέρος της συμφωνίας του μνημονίου. Κι αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι αφορά σε νομοσχέδιο που εφαρμόζεται σε τόσο δύσκολους καιρούς για τη χώρα μας. Με τέτοια νομοσχέδια εξασφαλίζονται χρηματικά ποσά μεγάλα ώστε να μπορούν να βοηθήσουν καταλυτικά στη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
Όμως, αυτό αργότερα θα έχει σοβαρό αντίκτυπο τόσο για τη δίκη μας καθημερινότητά που θα δουλεύουμε, (ναι, θα ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!) με ευτελείς αμοιβές όσο και για την υπόλοιπη ζωή μας. Πλέον, δεν θα μπορούμε να απολαμβάνουμε ελεύθερα τις πάλαι δημόσιες παραλίες; Πιθανότατα.
Όλα αυτά μπορεί να φαίνονται παρατραβηγμένα και τα επακόλουθα να φαντάζουν ασήμαντα μπροστά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός, εκεί όλοι οι μνημονιακοί εστιάζουν, όμως οι προβληματισμοί που τίθενται και δημιουργούνται μέσα από τέτοια νομοσχέδια είναι πολλοί.
Αρχικά, με ποιο τρόπο αποφασίζεται από το ελληνικό κράτος να πραγματοποιηθούν τέτοιού είδους «αγοραπωλησίες»;
Πώς εκτιμάται η αξία εκτάσεων – φιλέτων;
Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Όλα γίνονται στο άψε — σβήσε και οι Έλληνες πολίτες το μαθαίνουν τελευταίοι σαν να μην τους αφορά.
Το περίεργο είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έρχονται στη δημοσιότητα αυτά τα στοιχεία κι αυτό μόνο ως σκοπιμότητα μπορεί να εκληφθεί. Ποιος γνώριζε ότι το ναυάγιο της Ζακύνθου έχει πωληθεί;
Πέρα από τους ντόπιους, ουδείς γνώριζε. Γιατί αυτό δεν αποτελεί πλέον τρανταχτή είδηση; Γιατί προσπαθούμε να μειώσουμε την αξία των εδαφών μας;
Γιατί η μνημονιακή πολιτική έχει θέσει πιο σοβαρά προβλήματα σε όλους τους Έλληνες πολίτες και πλέον θέματα πολιτισμικού, πολιτιστικού και γεωπολιτικού χαρακτήρα δείχνουν ασήμαντα και δεν προσελκύουν το ενδιαφέρον των πολιτών.
Εκεί ακριβώς στηρίζεται και η πολιτική της Τρόικας που μέρα με τη μέρα δημιουργούν δυσμενέστερες συνθήκες για όλους εμάς, τους νομοταγείς πολίτες και προκαλούν έκπτωση σε ό,τι έχει αξία στον τόπο μας, την Ελλάδα και τα εδάφη της και μάλιστα αυτά με την περίσσια ομορφιά και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Πρέπει ωστόσο να μη δίνουμε ευκαιρία σε όλους αυτούς που προσπαθούν να κατακερματίσουν την Ελλάδα και κάθε πλευρά της και να την κάνουν να ματώσει μαζί με τον ελληνικό λαό. Οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα όχι μόνο τα ατομικά αλλά και τα συλλογικά μας, όπως είναι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης των λαών η οποία στην προκειμένη περίπτωση καταπατάται εφόσον δεν υπάρχει η έγκριτη συναίνεση από τον ελληνικό λαό, για να παραχωρούνται τέτοιου είδους εκτάσεις από το δημόσιο σε ιδιώτες-επενδυτές.

Πωλείται όπως είναι…προικισμένη η Ελλαδίτσα μας... Με τις ομορφιές της, με τα όλα της... Κι εμείς είμαστε απαθείς. 

δημοσιεύεται στη σημερινή "Ελεύθερη Ώρα" 

ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ! ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ:9ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ 62ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ...ΑΓΑΠΟΥΣΕ!!!

το άρθρο δημοσιεύεται στην kontranews.gr:
Ανήκουστο και όμως συμβαίνει και μάλιστα είναι συνηθισμένο στη Νότια Αφρική. Έτσι λοιπόν ο 9χρονος Saneie Masilela παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την 62χρονη Helen Shabangu και έγινε ο πιο νέος γαμπρός του κόσμου.
Όπως αναφέρει το τελετουργικό στην πατρίδα του, το μικρό αγόρι έπρεπε να παντρευτεί άμεσα γιατί έτσι όριζαν τα πνεύματα των προγόνων του. Ωστόσο, αδιευκρίνιστοι είναι οι λόγοι για τους οποίους ο μικρός επέλεξε την Helen για σύζυγό του που είναι ήδη παντρεμένη με έναν 66χρονο κι έχουν πέντε παιδιά ηλικίας από 28 έως 38 ετών.
Ο νεαρός γαμπρός φορούσε ένα ασημί κοστούμι και η Hele ένα κατάλευκο νυφικό. Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον 100 καλεσμένων, αρκετοί από τους οποίους την χαρακτήρισαν «αηδιαστική».
Πάντως, ο... ενήλικος σύζυγος της 62χρονης δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος και θεωρεί εκείνος και τα παιδιά του ότι η γυναίκα του κάνει το σωστό.
Ο 9χρονος Saneie δήλωσε ότι εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα έχει έναν πραγματικό γάμο με μια συνομήλικη του όταν μεγαλώσει, αλλά προς το παρόν κάνει αυτό που προστάζει το έθιμο του τόπου του. Και πρόσθεσε: "Είπα στη μητέρα μου ότι ήθελα να παντρευτώ, γιατί το ήθελα πραγματικά. Διάλεξα την Helen επειδή την αγαπώ".
  • Click to enlarge image gamos2.jpg
  • Click to enlarge image gamos5.jpg

Σχόλιο Μάριου-Γιώργου: Όταν έλεγα ότι όπως οι gay δεν ήταν αποδεκτοί το 1980 και σήμερα είναι αποδεκτοί, κατά τον ίδιο τρόπο οι παιδεραστές που δεν είναι αποδεκτοί σήμερα, σύντομα θα γίνουν αποδεκτοί, γελάγατε!  Όπως στο μέλλον θααποδεχτούμε ως ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΗ την παιδεραστία, έτσι θα αποδεχτούμε και τέτοιους γάμους ανάμεσα σε μικρά παιδάκια και 40χρονους-50χρονες και 60χρονες... 

Η CITIBANK ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ (ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ) ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΤΑ 85%, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ!!!

Ο μοναδικός ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ, έγραψε άλλη μια τεράστια επιτυχία στο ενεργητικό του Κινήματος !!!

* Από 01/07/2014 όλα τα δάνεια και οι πιστωτικές κάρτες της CITIBANK μπορούν να συμπεριληφθούν στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών,αφού το χαρτοφυλάκιο της τράπεζας μεταφέρεται στην ALPHA BANK που ενισχύθηκε με δημόσιους χρηματοδοτικούς πόρους, δηλαδή από την τσέπη του ίδιου του φορολογούμενου δανειολήπτη (Ανακεφαλαιοποίηση + Εγγυήσεις ΕΔ) !!!

ΤΟ "ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ! "ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Την ώρα που ένας ειδικός φρουρός, ο 27χρονος πατρινός Νίκος Παναγιωτόπουλος, νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μετά από πυροβολισμό του Νίκου Μαζιώτη-όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος-αίφνης ο Βασίλης Κικίλιας προσθέτει άρωμα γυναίκας και αισθησιασμό στην σύλληψη του καταζητούμενου!
Σύμφωνα με τον Κικίλια- που ως γνωστόν έχει σαν προσωπική ασφάλεια μελαχρινή γαζέλα (photo)-25χρονη αστυνομικός που είδε πρώτη τον Νίκο Μαζιώτη τον ακολούθησε μέχρι το κατάστημα με τα είδη κάμπινγκ στο Μοναστηράκι.
Μάλιστα ο υπουργός αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός θέλησε να την ευχαριστήσει προσωπικά. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ του πρωθυπουργού στο κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής», είπε ο κ. Κικίλιας.
Απίδια μάντολες-το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Η Αντιτρομοκρατική είχε μαύρα μεσάνυχτα αλλά προφανώς κάποιοι έχουν τους λόγους τους για να της αποδώσουν με το στανιό τα εύσημα!
Και κυρίως να προσθέσουν άρωμα γυναίκας στην υπόθεση. Αχχχ...
Ποιο πιθανό πάντως είναι να τον εντόπισε η Μίνα Καραμήτρου παρά η φανταστική Λάρα Κροφτ του Κικίλια.
Όπως όλα δείχνουν ο Μαζιώτης "παραδόθηκε" στην ομάδα ΔΙΑΣ.
Η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν αυτή που συνέλαβε τον Μαζιώτη και όχι η Αντιτρομοκρατική.
Εμείς πάντως λέμε "παραδόθηκε" γιατί περιέργως πήγε και έπεσε στο στόμα του λύκου την στιγμή που η αστυνομία είχε ανακοινώσει ελέγχους για το παραεμπόριο όλες αυτές τις μέρες.
Ο Μαζιώτης πήρε ταξί-όπως ο Κουφοντίνας- και παραδόθηκε ή κάποιοι τον "παρέδωσαν".
Όπως περιγράφει και ο δημοσιογράφος  Φώτης Βαλλάτος, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, παντού υπήρχαν μόνο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Πολύ αργότερα έφτασε η Αντιτρομοκρατική για να πάρει τη δόξα και (πιθανόν) όχι μόνο.
Σε λίγο ο Κικίλιας θα μας πει ότι τον Μαζιώτη συνέλαβε μελαχρινή γαζέλα-σωματοφύλακάς του και θα αρχίσουν να γελάνε όλα τα ζώα του δάσους και οι λουλουδούδες της παραλιακής.
Στο μεταξύ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μαζιώτης θα μείνει 15 μέρες στον Ευαγγελισμό, εδώ όπου"φαρμακώθηκε" ο Σάββας Ξηρός και κελάηδησε τα πάντα όλα...
 kourdistoportocali.com