Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» ΘΕΤΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ» ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!



Ο Μάκης Βραχιολίδης, εκδότης της εφημερίδας «Ανεξάρτητος Παρατηρητής»,  μετά την παραίτηση του Χαράλαμπου Σκούρτη από τη θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη», θέτει υποψηφιότητα στο δημοτικό συμβούλιο Χολαργού, κατά την  διαδικασία επιλογής νέου «Συμπαραστάτη του Δημότη».
Ανακοινώνουμε δημοσίως και μέσω της ιστοσελίδας του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή»  την υποψηφιότητα του εκδότη της εφημερίδας μας, ώστε να προλάβουμε οποιουσδήποτε …καλοθελητές και πρόθυμους  επικριτές μας,  σπεύσουν να υποθέσουν ότι υποκρύπτεται συμφωνία …κάτω από το τραπέζι!
Επειδή ο «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» στη 40χρονη ιστορία του σε Χολαργό-Παπάγο αλλά και ο εκδότης του Μάκης Βραχιολίδης, έχουν αποδείξει έμπρακτα την προσφορά τους στα κοινά της περιοχής, χωρίς να προσδοκούν ίδιον όφελος,
Επειδή η εφημερίδα μας δεν έχει εισπράξει ποτέ ούτε καν ετήσια συνδρομή, είτε από το Δήμο Παπάγου είτε από το Δήμο Χολαργού,πολλώ δε μάλλον από τον ενιαίο δήμο Παπάγου-Χολαργού,
Επειδή η εφημερίδα μας και ο εκδότης της έχουν αποδείξει ότι κινούνται πέρα και πάνω από κομματικές  γραμμές,
Επειδή σε τελική ανάλυση, όσο ο Χ. Σκούρτης ήταν «Συμπαραστάτης του Δημότη», ο «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» βρισκόταν στην πρωτοπορία της ενημέρωσης και ήταν  Συμπαραστάτης όλων των δημοτών,
Γι’ αυτούς τους λόγους,
Ο Μάκης Βραχιολίδης  βάζει υποψηφιότητα, ζητώντας από όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης,  να στηρίξουν την υποψηφιότητά του» ως «Συμπαραστάτης του Δημότη».

Ο κομματικός καιροσκοπισμός, οι  κομματικές  χρησμοδοτήσεις και προειλημμένες αποφάσεις  για λογαριασμό των δημοτών, ας πάψουν να κατευθύνουν τη ζωή των πολιτών. Ας δοθεί η ευκαιρία σε ανθρώπους που κινούνται πέρα και μακριά από κομματικές ή ενδοπαραταξιακές εξαρτήσεις και κυρίως έχουν δείξει επανειλημμένως, γνήσια, ανιδιοτελή για τον τόπο τους αγάπη, να προσφέρουν και από την θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη».
Ο  συντοπίτη μας και εκδότης της εφημερίδος «Ανεξάρτητος Παρατηρητής, ζητεί από όλους τους δημοτικούς συμβούλους  Παπάγου-Χολαργού να τον εμπιστευτούν, στηρίζοντας την υποψηφιότητά του. 

ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ... ΚΟΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ BLOGS

Εδώ και  14 περίπου μήνες που υπάρχει το blog του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ,  δίνουμε έναν καθαρό και έντιμο δημοσιιογραφικό αγώνα,  υπέρ της αδέκαστης ενημέρωσης, υπέρ των περιοχών που διακονούμε και υπέρ της Πατρίδος.
Με όποιους κινδύνους συνεπάγεται ο αγώνας μας, χωρίς να λογαριάζουμε  κανένα κόστος, σε σημείο που πολλοί απορούν με το -καλώς εννοούμενο θράσος μας- να τα βάζουμε με την εξουσία γενικώς.
Μιλάμε πάντα επώνυμα και δεν κρυβόμαστε πίσω από τείχος ανωνυμίας. Ό,τι έχουμε να το πούμε το λέμε σταράτα. Πάντα έτσι κάναμε...
Επί ένα και πλέον χρόνο δίνουμε όμως το ελεύθερο σε ανώνυμους σχολιαστές να σχολιάζουν τα άρθρα μας, να παρεμβαίνουν στα γεγονότα με την γνώμη τους, αφού όμως φροντίζουν να τηρούν τους κανόνες ευπρέπειας και πολιτισμού.
Από ένα σημείο όμως και μετά, κάποια καλόπαιδα αποφάσισαν να ντυθούν κοκουλοφόροι και ... όποιον πάρει ο χάρος!
Έως εδώ και μη παρέκει!
Δεν θα μας υποδείξετε εσείς πώς θα κάνουμε δημοσιογραφία! Αν δεν σας αρέσει, ανοίξτε το δικό σας blog  και προχωρήστε.
Βγείτε λοιπόν στο δημοσιογραφικό σεργιάνι και επαναλάβετε αυτά που γράφετε,  για τον Βραχιολίδη ότι έχει ... "φάει μπριζόλες στη 17η Νοέμβρη", ότι "έχει κάνει υπόγειες συμφωνίες με τον Αποστολόπουλο ή τον Δεληγιάννη ή τον Αυγουρόπουλο", ότι πήγε "διακοπές στην Άνδρο σε κότερο"  κ.λ.π.
Θα σας πάρει ο διάολος και θα σας σηκώσει όλους εσάς που  ρίχνετε τέτοια λάσπη και συκοφαντία, κρυμμένοι πίσω από την κουκούλα σας!
Τσογλάνια!
Ο "Παρατηρητής" , επειδή θέλει να προστατέψει και τη σοβαρότητά του και την αξιοπρέπειά του αλλά και την υπόληψη όσων θίγονται από τέτοια συκοφαντικά, ανώνυμα σχόλια (βλέπε Αποστολόπουλο, Αυγουρόπουλο, Δεληγιάννη, Κεχρή κ.α.), θα κατεβάζει άμεσα τέτοιου είδους χυδαία σχόλια! 
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ!

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Η χώρα μας θα εξοφλήσει το χρέος της με οποιοδήποτε τίμημα»!


Συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου αποκάλυψε τις προθέσεις του για το ξεπούλημα της χώρας μας, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Γάλλο Πρόεδρο Σαρκοζί. «Η χώρα μας θα εξοφλήσει το χρέος της με οποιοδήποτε τίμημα», δήλωσε με βεβαιότητα ο κ. Παπανδρέου!
Αυτή η σοκαριστική και πρωτοφανής για  Έλληνα Πρωθυπουργό δήλωση, που  μπροστά στο χρέος της χώρας θυσιάζει  την Ελλάδα και τον λαό της (… οποιοδήποτε τίμημα), αποκαλύπτει το πόσο επικίνδυνος είναι Γ. Παπανδρέου!  Προφανώς και επιβεβαιώνει τα λόγια του κ. Τσίπρα ότι «εκτελεί σύμβαση έργου για το ξεπούλημα της χώρας».
Το «οποιοδήποτε τίμημα» περιλαμβάνει  και το ξεπούλημα της Ακρόπολης και το ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχίας (βλέπε χάρισμα ΑΟΖ, εκμετάλλευση Αιγαίου από τους δανειστές μας), ακόμη-ακόμη και εκατονταετή σκλαβιά των Ελλήνων!
Ο δημοσιογράφος Τάσος Παπαδόπουλος, δίνοντας περισσότερο δραματικό τόνο στην -ούτως ή άλλως - εξωφρενική δήλωση Παπανδρέου, είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA CHANNEL, ότι αυτό που απομένει είναι να δώσουμε στους δανειστές μας και τις γυναίκες μας και τις αδερφές μας!
Αυτός είναι ο Παπανδρέου! Ο πιο επικίνδυνος kai εθνικός μειοδότης  πολιτικός στη σύγχρονη ελληνική Ιστορία.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΗΤΙ! Η ΧΩΡΑ ΑΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΑΠΟ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ


Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της παραίτησης του Χ. Σκούρτη από τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη, στο δήμο Παπάγου-Χολαργού!
Για όσους όμως γνώριζαν από κοντά το θέμα, η παραίτηση του πρώην Δημάρχου Χολαργού Χ. Σκούρτη, αποτελούσε το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης υπόθεσης!
Ο αγαπητός και συμπαθής καθ’ όλα Χ. Σκούρτης είχε υποβάλει  εδώ και μέρες την παραίτησή του από τη θέση, διότι το πρόβλημα είναι… η σύνταξή του!!!
Το γεγονός ότι η θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη είναι έμμισθη και με δεδομένο ότι ο κ. Σκούρτης παίρνει δύο συντάξεις, και ως Δήμαρχος και ως πρώην οδοντίατρος, δημιουργούσε αμέσως ζήτημα να απωλέσει τις συντάξεις του!!!
Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, με την ανάληψη των καθηκόντων του ως Συμπαραστάτης του Δημότη, δήλωσε ότι δεν θα εισπράττει τον μισθό που συνόδευε το νέο αξίωμά του, όμως αυτή η δήλωσε δεν έλυνε το πρόβλημα! Και αυτό διότι ο νόμος υποχρεώνει ακόμη και αυτόν που δεν επιθυμεί να αμείβεται, να εισπράττει υποχρεωτικά το ποσό και μετά, εάν θέλει να το επιστρέψει στο Δήμο το επιστρέφει υπό μορφή δωρεάς.
Αυτό όμως  συνεπάγεται το…κόψιμο της όποιας σύνταξης του δωρητή! Με άλλα λόγια, επειδή ο Χ. Σκούρτης αντιμετώπιζε άμεσα τον κίνδυνο να χάσει τις συντάξεις του, υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη!!!


Η παραίτηση όμως του Χ. Σκούρτη γεννά από μόνη μερικά ερωτήματα:
Α) Είναι δυνατόν, ο κ. Σκούρτης όσο και ο κ. Ξύδης να μην υποπτεύονταν το πρόβλημα που θα αντιμετώπιζαν με την ανάληψη των καθηκόντων του πρώτου,  ως Συμπαραστάτη του Δημότη;
Τόσο ο κ. Σκούρτης όσο και ο κ. Ξύδης, διαβεβαιώνουν ότι νόμιζαν ότι ο πρώτος, μπορούσε να επιλέξει ανάμεσα στη σύνταξη και το μισθό. Γι’ αυτό τον λόγο έκαναν ερώτηση στο Υπουργείο Οικονομικών με την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Σκούρτη, απάντηση η οποία φτάνοντας πριν από μερικές μέρες,  ενημέρωνε ότι ο κ. Σκούρτης «υποχρεούται να εισπράττει το μισθό της θέσης του Συμπαραστάτη του Δημότη». Αυτό το γεγονός έκανε τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού να …τα μαζέψει και να φύγει!

Β)  Για ποιο λόγο, για ένα τέτοιο λάθος (που από κάποιους θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί αφελές), έχασε τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη, η προταθείσα από την αντιπολίτευση, υποψήφια κα Μεταξία Γεωργίτση; Θα ξαναπροταθεί;
Η απάντηση του κ. Ξύδη είναι ότι στο επόμενο συμβούλιο θα επαναληφθεί η διαδικασία επιλογής νέου Συμπαραστάτη του Δημότη, όπου και θα προταθούν νέες υποψηφιότητες. Εάν η αντιπολίτευση επιθυμεί να ξαναπροτείνει την κα Γεωργίτση, μπορεί να το κάνει.

Γ) Μήπως κάποιοι δημότες, έστω κακόπιστοι, επωφεληθούν από τη φυγή Σκούρτη, προκειμένου να πουν ότι μπροστά στη σύνταξη, θέτει σε δεύτερη μοίρα την υπηρεσία του δημότη; Και ότι η κατάληψη της θέσης από μέρους του, αποτέλεσε προσωπικό καπρίτσιο, το οποίο στέρησε τη θέση από κάποιον νέο επιστήμονα, με διάθεση να προσφέρει;
Η δική μας απάντηση επ’ αυτού του ερωτήματος, δόθηκε στις 18 Ιανουαρίου, όταν από τον δήμο πάρθηκε η απόφαση να είναι ο Χ. Σκούρτης «Συμπαραστάτης του Δημότη». Γράφαμε λοιπόν τότε:  « …επειδή ο επί 20 χρόνια Δήμαρχος Χολαργού ο οποίος έχει διανύσει μια θαυμαστή πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ένας Δήμαρχος-σύμβολο για την πόλη μας, νομίζουμε ότι  βλάπτει τη χρυσή ιστορία του το να στοχοποιείται –άδικα- από μερίδα δημοτών-κατοίκων. Δεν νομίζουμε ότι του κάνει καλό ούτε κυρίως του αξίζει. Για να αποφύγει λοιπόν αυτή την δυσμενή κριτική, πιστεύουμε ότι ο κ. Σκούρτης θα έπρεπε να προβληματιστεί περισσότερο πριν υποβάλλει αίτημα για να αναλάβει την θέση του "συμπαραστάτη του δημότη».
Αυτά γράφαμε τότε, λέγοντας ότι ήταν λάθος του κ. Σκούρτη, η υποβολή αιτήματος από μέρους του για την ανάληψη των καθηκότων του "Συμπαραστάτη του Δημότη".
Και όπως φαίνεται δικαιωθήκαμε απόλυτα! 




Ωμός εκβιασμός: Μπλόκαραν τις φορολογικές ενημερότητες για να πληρωθεί η πρώτη δόση!

   
Σε μια πράξη ωμού εκβιασμού προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να πιέσει τους πολίτες να πληρώσουν την τριπλή εισφορά.

Η
καταβολή της πρώτης δόσης λήγει σήμερα και κάποιοι εγκέφαλοι της πλατείας Συντάγματοςφορολογικές ενημερότητες, για να οδηγήσουν τους πολίτες που δεν θα πληρώσουν (για τους δικούς τους λόγους) αλλά θα χρειαστούν τη βεβαίωση να φτάσουν στα γκισέ της εφορίας. σκέφτηκαν να μπλοκάρουν το σύστημα που εκδίδει
Η φορολογική ενημερότητα, έχει ισχύ 6 μήνες και το πρώτο που συμβούλευαν οι φοροτεχνικοί σε όσους δεν ήθελαν (ή δεν έχουν) να πληρώσουν την εισφορά, ήταν να...
προμηθευτούν μια, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον, σε συναλλαγές που απαιτούν τη συγκεκριμένη βεβαίωση.

Μπλοκάροντας από χθες την
έκδοση φορολογικής ενημερότητας μέσω των ΚΕΠ, το ΥΠΟΙΚ οδηγούσε όλους τους αιτούντες στις εφορίες, όπου η ουρές έκαναν... χιλιόμετρα.

Ο απώτερος σκοπός είναι εμφανής:
Να μην προμηθευτούν ενημερότητα όσοι δεν θα πληρώσουν, ώστε στο μέλλον, όταν την χρειαστούν να μην μπορούν να την προμηθευτούν και να αναγκαστούν να πληρώσουν το τριπλό χαράτσι.

Δύσκολα μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι η απόφαση να μπλοκάρει το σύστημα ελήφθη εν αγνοία του αρμόδιου για έσοδα αναπληρωτή υπουργού Παντελή Οικονόμου- τουλάχιστον.


Και φυσικά αυτό, δεν περιποιεί τιμή στον Παντελή,
ο οποίος κατά το παρελθόν δεν έχει εμπλακεί σε πράξεις πολιτικών εκβιασμών. Ωστόσο, τα στερνά τιμούν τα πρώτα...
από το newpost

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2011/09/blog-post_7438.html#ixzz1ZS4Gg0pg

        

ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ! ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!


Ουρές στις εφορίες για την προμήθεια των τελών
Ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση του Μνημονίου δίνουν χιλιάδες φοβισμένοι Έλληνες. Θορυβημένοι από τους εκβιασμούς της Κυβέρνησης, σπεύδουν στις εφορίες σχηματίζοντας τεράστιες ουρές προκειμένου να καταβάλουν τους κεφαλικούς φόρους!
Τέλος επιτηδεύματος, έκτακτες εισφορές και όλα τα χαράτσια που θα εισπραχθούν, θα δοθούν στα χέρια της τρόϊκας και των δανειστών,  για τη -δήθεν- σωτηρία της χώρας μας.
Μια χώρα, η οποία διαρκώς βουλιάζει στα χρέη και στους ατελείωτους τόκους!
Είπαμε: Μετά την χρεοκοπία της Ελλάδος, ο στόχος των εγκεφάλων της διεθνούς κερδοσκοπίας, είναι να χρεοκοπήσουν και οι Έλληνες πολίτες. Να...στραγγίξουν οι καταθέσεις από τις ελληνικές τράπεζες, ώστε οι Έλληνες  να παραδοθούν ρακένδυτοι και επαίτες, στους νέους κατακτητές.
Οι εφορίες με τη σειρά τους, αρνούνται να χορηγήσουν φορολογική ενημερότητα σε όποιον πολίτη δεν πληρώνει το τέλος επιτηδεύματος και τα υπόλοιπα χαράτσια! 
Το χρεοκοπημένο Δημόσιο το οποίο χρωστάει δισεκατομμύρια ευρώ στους ιδιώτες, στραγγαλίζει όσους δεν πληρώνουν τα χαράτσια! Αυτή είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας, για την οποία δεν βρίσκεται κανείς Εισαγγελέας να επέμβη! Οι Εισαγγελείς επεμβαίνουν (μετά από εντολή του κ. Τέντε) μόνον σε όσα σχολεία κάνουν κατάληψη!!!
Αυτός είναι ο πραγματικός πόλεμος. Το κράτος εναντίον του Πολίτη.
Όποιοι πολίτες υποκύπτουν στους εκβιασμούς της μνημονιακής Κυβέρνησης , της δίνουν το δικαίωμα να επιβάλλει νέα φορομπηχττικά μέτρα. Οσονούπω έρχονται και αυτά, από τον..ευφυή Βενιζέλο, του οποίου το ευμεγέθες κεφάλι επινοεί ...νέους φόρους!
Όσοι πολίτες αντιστέκονται και αρνούνται να πληρώσουν τους βάρβαρους φόρους της Κυβέρνησης, μοιάζουν με ...Λεωνίδες που κρατούν Θερμοπούλες.
Ας το καταλάβουν οι συνέλληνες. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Όσο δεν γίνεται κατανοητό αυτό, η Κυβέρνηση θα παραμένει στην εξουσία για να ολοκληρώσει την καταστροφή του τόπου και του λαού!

ΣΚΑΣΤΕ και... ΠΛΗΡΩΣΤΕ

..


γράφει η Τούλα Γεωργοπούλου

'Μετά την αποχώρηση της τρόικας, ο υπουργός Οικονομικών  άρχισε να σκέφτεται πώς θα μπορέσει να την εξευμενίσει ώστε να επιστρέψει, μετά την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης να τιμήσει την υπογραφή της στους όρους του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Μετά από πολύ, άσκοπη σκέψη, βγήκε στη βεράντα του πολυτελούς του γραφείου, να ξεκουράσει το βλέμμα του, το οποίο, έπεσε πάνω σ´ ένα δάσος από σκεπές σπιτιών!! Και τότε του’ ρθε η … ιδέα. Επιστρέφοντας στο γραφείο,  σα νέος Αρχιμήδης, άρχισε να ουρλιάζει: «Εύρηκα, εύρηκα», ή στα …νέα  Ελληνικά, «το βρήκα, το βρήκα, θα μας σώσω» !
Κάποιος από τους συνεργάτες του, έσπευσε να ρωτήσει:
- Τι βρήκατε κ. υπουργέ;
- Βρήκα, πώς θα βουλώσουμε την τρύπα του ελλείμματος.
- Δηλαδή;
-  Θα φορολογήσουμε τα σπίτια.
- Πάλι; Μα τα σπίτια, κ. Υπουργέ, φορολογούνται με πολλούς φόρους όπως τον Τ.Α.Π τον Φ.Α.Π. Τον Φ.Π.Α. Το ΕΤΑΚ και πολλούς ακόμη όπως, τα τέλη: μεταβιβάσεως, γονικής παροχής, κληρονομιάς, τέλη υπέρ του ταμείου νομικών, συμβολαιογράφων και τόσων άλλων ακόμη!!
- Τι μου τσαμπουνάς τώρα. Εγώ θα βάλω έναν φόρο, που θα με γράψει όχι μόνον η Ελληνική αλλά και οι Ευρωπαϊκή ιστορία. Θα τους δώσω να καταλάβουν. Θα πληρώσουν ΟΛΟΙ από 0,5 λεπτά έως 10 ευρώ το τ.μ. Για δύο χρόνια. Θα μαζέψω  έτσι, τουλάχιστον 2,5δις.
-  Τι λέτε, κ. υπουργέ, ο κόσμος δεν έχει να φάει κι εμείς θα του ζητήσουμε να πληρώσει τόσα λεφτά; Ελπίζω να εξαιρέσετε όσους αδυνατούν να το κάνουν όπως τους  ανέργους, τους ανάπηρους , τους χαμηλόμισθους  και χαμηλοσυνταξιούχους !!
- Τι  λες τώρα, εδώ έχουμε ένα εκατομμύριο ανέργους και άλλους τόσους ανάπηρους και χαμηλοσυνταξιούχους, πολλούς με ημι-απασχόληση, βάλε και δύο εκατομμύρια μετανάστες, βάλε και τα παιδιά, ποιός μας έμεινε να φορολογήσουμε; Όχι, θα πληρώσουν όλοι, δεν θα εξετάσω ποιός έχει και ποιός δεν έχει. Και κοίτα, μη με θυμώνεις, γιατί, αυτή τη στιγμή, κάνω τα δύο χρόνια καταβολής του φόρου, τέσσερα και το ποσόν από 0,5 λεπτά το ανεβάζω στα 2ευρώ και τα 10ευρώ στα 20ευρώ, έτσι, για να μάθεις να μου πηγαίνεις κόντρα.
- Μα θα το δεχθεί η Τρόικα; Γιατί, τέτοιος φόρος δεν υπάρχει σε καμιά Ευρωπαϊκή χώρα, ούτε πουθενά αλλού.
- Αυτοί, λεφτά ζητάνε και δεν τους ενδιαφέρει από πού θα τα πάρουμε.

Πράγματι, στην πρώτη συνάντηση με τους Τροϊκανούς, όταν ανέφερε αυτό το φόρο, οι άνθρωποι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, κατέβασαν όμως τον πήχυ των προσδοκιών του υπουργού κατά 1,5 δισεκατομμύριο, ενώ, ζήτησαν τη μονιμότητα του μέτρου. Ο υπουργός μόνο που δεν πέταξε από τη χαρά του. Βγήκε από τη συνάντηση, μπήκε στην πολυτελή κούρσα των 750.000 ευρώ και ανεχώρησε για το άλλο του γραφείο, αυτό του αντιπροέδρου που στοιχίζει στον ελληνικό λαό 900.000 ευρώ ετησίως !!
- Τι έγινε, κ. Υπουργέ; Ρώτησε ένας από τους πολλούς ακριβοπληρωμένους συμβούλους του.
- Όλα καλά. (ο,κ, όπως λένε και οι αγγλόφωνοι) το μέτρο έγινε αποδεκτό και μάλιστα, μόνιμο ! !
- Αν δεν έχουν λεφτά πώς θα τους υποχρεώσετε να πληρώνουν συνέχεια;
- Α! Δε στο είπα, τα δύο πρώτα χρόνια, αυτόν τον φόρο θα τον πληρώνουν στη Δ.Ε.Η. Και μάντεψε. Όποιος δεν πληρώνει θα του κόβουμε το ρεύμα.
- Εντάξει, αν και πάλι δεν έχει λεφτά και μείνει με κομμένο ρεύμα τι θα γίνει;
- Έχουμε μια δοκιμασμένη συνταγή, που εφαρμοζόταν εδώ και διακόσια χρόνια, από τους  «συντρόφους»  της Σοβιετικής Ένωσης. Απλά, θα τους απαλλάξουμε από το βάρος της ιδιοκτησίας όταν θα μας παραχωρούν τα σπίτια τους για να μην πληρώνουν φόρους! !
-  Μα, κ. Υπουργέ, αυτό είναι δημοκρατικό;,
-  Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Πρέπει να σώσουμε την Πατρίδα! !
- Ως σύμβουλός σας θα πρότεινα να πληρώσουν αυτοί που έχουν, αυτοί που διατηρούν κότερα, πισίνες, και ζουν πολυτελή ζωή. Ας πούμε, με όλο το σεβασμό που σας έχω, ότι θα μπορούσατε να βοηθήσετε εάν πουλούσατε αυτή την υπερπολυτελή λιμουζίνα που στοιχίζει τόσο ακριβά και δίνατε τα χρήματα στο κράτος όπου και ανήκουν. Αν κλείνατε, αυτά τα ακριβά γραφεία που διατηρείτε και δημιουργούσατε ένα μικρότερο, αν απολύατε και εσείς και οι άλλοι συνάδελφοί σας τους περιττούς συμβούλους, που υπάρχουν και απ´ ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος, πληρώνονται για να σας βοηθούν να βουλιάζετε τη χώρα. Γιατί, τέλος, δεν παραιτείστε
του μισθού σας, εξ άλλου δε φαίνεστε να’ χετε ανάγκη αυτά τα λεφτά, αφού είστε επιτυχημένος επιστήμων, στην ειδικότητά σας, τη νομική, με τα οποία λεφτά αυτά θα μπορέσουν να ζήσουν 10-15οικογένειες. Άστε που με τα μέτρα σας θ´ αυξηθούν οι αυτοκτονίες, οι οποίες σας ενημερώνω, ότι έχουν φθάσει τις 1734 και συνεχώς αυξάνουν. Μ´ αυτά τα μέτρα πόσοι ακόμη θα θυσιαστούν;
-  Άκου, να σου πώ, σ’ ´ακούω τόση ώρα να τσαμπουνάς βλακείες, αν ο άλλος θέλει ν´ αυτοκτονήσει, τι να κάνω εγώ, ας πρόσεχε, δικό του πρόβλημα.
  Μήπως, θες ν´ αρχίσω ν´ απολύω από σένα; Εγώ, ρε δε φοβήθηκα  κοτζάμ Μιλτιάδη και του χάλασα το Μαραθώνα όταν έφτιαξαν στη θέση που έγινε η περίφημη Μάχη, το κωπηλατοδρόμιο και θα φοβηθώ εσένα; Ή το λαουτζίκο που ψευτοαντιδρά; Ξέρεις ποιός είμαι εγώ; Νομίζεις έτσι κατέβηκα στην Αθήνα, από τη Θεσσαλονίκη;  Εμένα, που με βλέπεις, ετοιμάζω κι’ άλλους νόμους  πρωτοποριακούς, εγώ, θ´ αφήσω όνομα στην Αθήνα, σ´ όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη !! Τώρα, καλό θα’ ναι, κακό θα’ ναι, ούτε που με νοιάζει. Φτάνει η ιστορία ή ασχοληθεί μαζί μου. Εξ’  άλλου  πόσα ονόματα γνωρίζεις από την ιστορία,

Τόσο καλά ,  όσο του Εφιάλτη !!:

ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Οι «αγανακτισμένοι» επισκέφτηκαν  στις 9.00 το πρωί την Εφορία Χολαργού. Διαμαρτυρόμενοι για τα άγρια χαράτσια της Κυβέρνησης του Μνημονίου, ανήρτησαν πανό στην είσοδο του κτιρίου το οποίο έγραφε: «Τα χαράτσια είναι ληστεία. Όχι στη λεηλασία της ζωής μας».   

Αμέσως μετά μπήκαν στην εφορία και φωνάζοντας δυνατά συνθήματα για την βάρβαρη πολιτική της Κυβέρνησης, αποχώρησαν ειρηνικά, υπό τη διακριτική παρουσία αστυνομικών οργάνων.


γίνεται τώρα! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!


Μετά την εντολή που έδωσε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Τέντες  προς τους εισαγγελείς Πρωτοδίκες να ελέγχουν στις καταλήψεις των σχολείων εάν υπάρχουν εξωσχολικά στοιχεία, βγήκαν …σεργιάνι οι δικαστικοί λειτουργοί στα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη.
Αυτή την ώρα εισαγγελέας περνά και από τα σχολεία Χολαργού και συγκεκριμένα από το 2ο Λύκειο που τελεί υπό κατάληψη!
Ο στόχος ουσιαστικά της Δικαιοσύνης είναι να σταματήσουν οι καταλήψεις και με το πρόσχημα της παρουσίας εξωσχολικών στοιχείων θα υπάρξουν συλλήψεις. Πρακτικά θα επιδιωχθεί να καμφθεί το φρόνημα των μαθητών ώστε  να επιστρέψουν …φοβισμένοι στα μαθήματα!
Η Δικαιοσύνη ξέρει να παρεμβαίνει υπέρ της Κυβέρνησης του Μνημονίου αλλά δεν ευαισθητοποιείται καθόλου στα όσα αντισυνταγματικά πράττει η τελευταία. 

Νεώτερη εξέλιξη: όπως ενημερωθήκαμε, ο Εισαγγελέας δεν επισκέφθηκε το σχολείο Χολαργού, αν και τον περίμεναν. Πήγε σε Λύκειο της Αγίας Παρασκευής. 

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!


ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΤΗ...ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ, 
ΟΙ  ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ...ΕΦΕΔΡΙΑ!
Προσέξτε πώς για το ίδιο ακριβώς θέμα ισχύει άλλος νόμος για τους δημοσίους υπαλλήλους και άλλος για τους βουλευτές!
Με το άρθρο17 του Ν.3205/03, οι δημόσιοι υπάλληλοι εδικαιούντο αποζημίωσης όταν μετείχαν σε επιτροπές. Αυτή όμως η αποζημίωση καταργήθηκε με το Ν3833/10.
Για τους βουλευτές όμως το προνόμιο της αποζημίωσης δεν καταργήθηκε!!! Απλά, μειώθηκε ελαφρώς, κάτι το οποίο υπερτόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής για να καταδείξει πώς οι βουλευτές συμμετέχουν στην κρίση!!!

Ο Ροντούλης το είπε: "Ανακαλώ: Δεν είστε ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες.Είστε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια"!!!
Το ίδιο θέμα έθεσε σε αυτή ακριβώς την διάσταση (και προς τιμήν του), ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Κουβέλης. 

ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ!

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ του ολέθρου και της καταστροφής της Ελλάδος!
Από το "Τσοβόλα δώστα όλα" της δεκαετίας του '80, φτάσαμε στα 2011 στο "Βενιζέλο πάρτα όλα",  στη βιαία,φασιστική, ληστρική επιδρομή του ΠΑΣΟΚ στα πορτοφόλια και τα σπίτια όλων των Ελλήνων .
Σε κάθε περίπτωση, είτε επί Τσοβόλα είτε επί Βενιζέλου, το ΠΑΣΟΚ έβαλε τη σφραγίδα της καταστροφής στη χώρα.
Κωλοπασόκοι. Και αυτοί που κυβερνάτε τη χώρα επί δεκαετίες και εσείς που με τη ψήφο σας στέλνατε τα λαμόγια στην εξουσία, έχετε το μερίδιο ευθύνης σας για την κατάντια του τόπου.

Συμφεροντολόγοι οι διαγραφέντες βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ






πηγή άρθρου: yanniskakanos.gr

Σε καιρό κρίσης και μεγάλης φτώχιας που μαστίζει τη χώρα η κυβέρνηση εξακολουθεί να εμμένει στην αδίστακτη φορομπηχτική πολιτική έχοντας θεατές  τους πέντε ανεξάρτητους βουλευτές που εκλέχτηκαν με τα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος.  Το ποιοι είναι,  δεν θα τους αναφέρουμε  αφού για τον λαό δεν έχουν καμία απολύτως πολιτική αξία επειδή παρέμειναν στη Βουλή για να εισπράττουν τις πλουσιοπάροχες αποδοχές τους και μόνο. Μάλιστα δε, ένας εξ αυτών είχε προ-ενημερώσει δημόσια τον ελληνικό λαό ότι προτίθεται από αρχές του νέου έτους μετά την εκλογική του αποτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές να αποσυρθεί από την πολιτική, αλλά δεν το έπραξε. Στο σημείο αυτό αξίζει να επικροτήσουμε αναφέροντας μάλιστα τα ονοματεπώνυμα τριών άλλων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που παραιτήθηκαν  διαφωνούντες με την κυβερνητική πολιτική.  Είναι οι κ. Λιάνης, Φλωρίδης και Νασιώκας.  Με αφορμή το συγκεκριμένο άρθρο προτείνουμε στην κυβέρνηση, τα κόμματα και τους πέντε ανεξάρτητους την ανάγκη να επισπεύσουν τις διαδικασίες μείωσης του αριθμού του Κοινοβουλίου  και την αλλαγή της εκλογικής νομοθεσίας με μια άλλη μικτή για να έχουν τη δυνατότητα να εκλέγονται και ανεξάρτητες προσωπικότητες… 

ΔΕ ΦΤΑΙΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ! (διαδώστε το)

ΈΝΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Το βίντεο, δίνει συνοπτικές απαντήσεις στην αυθαιρετούσα και αντισυνταγματικώς ποιούσα Κυβέρνηση, η οποία διά του άθλιου Βενιζέλου έφθασε -δουλοπρεπώς - να θεωρεί ως ...θείο δώρο την παρουσία της Τρόϊκας στην χώρα μας! 
Με το βίντεο όμως αυτό, μπορείτε να πεισθείτε  γιατί δεν πρέπει να πληρώσετε τα ανηλεή χαράτσια που στοχεύουν στην χρεοκοπία του λαού! Πληρώνοντας τα χαράτσια, δίνεται το δικαίωμα στην Κυβέρνηση του Μνημονίου να επανέλθει με νέα άγρια φοροεπιδρομή. 
Δείτε με ποιο τρόπο δεν θα πληρώσετε τα χαράτσια!
Το βίντεο έχει και ένα συγκινητικό επίλογο...



ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!





Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ...ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ!

Χθες το απόγευμα στις 6.30 δυο νεαροί οδηγοί που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες, διέσχιζαν με υπερβολική ταχύτητα την οδό Φανερωμένης, κάνοντας και σούζες. Στο ύψος της οδού Μελά, ο ένας από τους οδηγούς εχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε με δύναμη σε προπορευόμενο αυτοκίνητο λευκού χρώματος, το οποίο οδηγούσε γυναίκα. Ο νεαρός χτύπησε άσχημα στο πόδι.
Στο περιστατικό ήταν αυτόπτης μάρτυρας ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού κ. Νικολάου ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία για να επιληφθεί του συμβάντος.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο τραυματισμένος οδηγός ο οποίος πονούσε και κούτσαινε, με την βοήθεια του φίλου του, επιβιβάστηκε αμέσως στην μηχανή του δεύτερου, εγκαταλείποντας το σημείο και την τρακαρισμένη μηχανή.

Ο αστυνομικός που ήρθε μετά από λίγη ώρα, έδωσε στο κέντρο, τα στοιχεία της τρακαρισμένης μηχανής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ήταν κλεμμένη.
Μάλλον όμως ο ένας νεαρός δεν πρέπει να είχε άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας, γι' αυτό τον λόγο εξαφανίσθηκε γρήγορα με τη βοήθεια του φίλου του.
Στις φωτογραφίες βλέπουμε και την τρακαρισμένη μοτοσυκλλέτα και τον κ. Νικολάου, εξηγώντας στο αστυνομικό όργανο πώς σημειώθηκε το τροχαίο.