Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Μέσα σε 10 εβδομάδες ή θα σηκώσουμε το κεφάλι ή θα το ακουμπήσουμε στον πάγκο του δήμιου!

Μέχρι χθές είχαμε αντιληφθεί ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού είχαν δύο ορμητήρια , αυτό του Δ΄Ραϊχ ( βλ. Ε.Ε) και εκείνο του προσωρινού διαχειριστή της Νέας Τάξης Πραγμάτων (βλ. ΗΠΑ).
Αν και ο γενικός σκοπός των δύο επιτελείων ήταν και παραμένει ο ίδιος ( η μετατροπή του μέχρι χθές προτεκτοράτου τους σε δουλοπαροικία), ωστόσο είχε γίνει εμφανής η διαφορά στο περιεχόμενο αυτών...των επιθέσεων και το οποίο ασφαλώς ήταν ενδεικτικό της εσωτερικής φραγωμάρας που υπάρχει στην παγκόσμια λυκοσυμμορία η οποία ακόμα δεν έχει "εκλέξει" τον "νονό".
Τις τελευταίες ειδικά ημέρες παρατηρούμε μία περίεργη "σύγκλιση" στις εκτιμήσεις αυτών των δύο επιτελείων σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί στην πατρίδα μας τις επόμενες 10 εβδομάδες!Βλέπουμε δηλαδή τόσο η Ατλαντική μαφία όσο και η Ευρωπαϊκή να αναφέρονται σε μία χρεοκοπία της Ελλάδας η οποία θα επισυμβεί έως τις 20 Μαρτίου.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με την περίεργη και πάντως όψιμη ενασχόληση των ελληνικών ΜΜΕ με το θέμα "επιστροφή στην δραχμή" , ζήτημα που μεχρι πρότινος αποτελούσε "ταμπού" για τους μισθωμένους κοντυλοφόρους της εξουσίας , καταδεικνύουν ότι η σημερινή ευρωατλαντική τρομο- προπαγάνδα περιέχει μιά αλήθεια.Ότι δηλαδή εντός των επομένων εβδομάδων , το σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδας και μεγάλου μέρους του πληθυσμού της θα έχει ολοκληρωθεί.

Μας προετοιμάζουν δηλαδή όχι μόνο για την επερχόμενη ολοκληρωτική συνθηκολόγηση και παράδοση στον εχθρό μέσω της νέας δανειακής σύμβασης, η οποία βέβαια θα υπογραφεί όταν θα έχει ολοκληρωθεί το τάϊσμα των πεινασμένων για ανθρώπινο κρέας Ελλήνων και ξένων τραπεζιτών, πετρελαιάδων , καναλαρχών, πολιτικών κλπ (βλ. PSI), αλλά και για την επιστροφή στην δραχμή.

Μια δραχμή όμως που θα κυκλοφορεί σε μία κυριολεκτικά και απο κάθε άποψη κατοχική Ελλάδα, σαν ένα "εσωτερικό" νόμισμα το οποίο θα αφορά μόνο τους λιμοκτονούντες "ιθαγενείς".
Οι μαυραγορίτες του αύριο έχουν ήδη στήσει τα μαγαζιά τους και με την μεταμφίεση του "σαράφη" αγοράζουν απο σήμερα χρυσαφικά και κοσμήματα πληρώνοντας προς το παρόν σε υποτιμημένο ευρώ.
Θα το ξαναπούμε για άλλη μιά φορά .

Η δραχμή ή τέλος πάντων η επιστροφή μας σε εθνικό νόμισμα δεν αποτελεί απο μόνη της σωτηρία.,αν δεν συνδυαστεί με :
1)Μονομερή διαγραφή όλου του χρέους ,το οποίο δεν θα εξυπηρετηθεί ακόμα και αν μας επιτρέψουν να κόβουμε στο νομισματοκοπείο μας όσα μάρκα μπορούμε

2) Έξοδο απο την ευρωζώνη και την Ε.Ε που με τους κανόνες τους μας οδήγησαν σε αυτήν την οικονομική ασφυξία αφού μας απαγόρευαν οποιανδήποτε ωφέλιμη για τον τόπο μας διακρατική συμφωνία

3) Εθνικοποίηση όλων των ελληνικών τραπεζών . οι οποίες μέχρι σήμερα δεν λειτουργούν ούτε ως τραπεζοπιστωτικά ιδρύματα , ούτε κάν ως σαράφικες επιχειρήσεις , αλλά ως ένας σωλήνας ο οποίος απλώς μεταφέρει με ρυθμιζόμενη ροή το αίμα των Ελλήνων στις δεξαμενές της ΕΚΤ , του ΔΝΤ και των άλλων δεξαμενών λίπους του συστήματος.

Αν δεν συμβούν όλα τα παραπάνω , τότε η δραχμή απο ζωγόνος εθνική βιταμίνη θα γίνει το θανατηφόρο Zyclon B του ευρωατλαντικού θαλάμου αερίων , για την κατασκευή του οποίου έχυσαν πολύ ιδρώτα (με το αζημίωτο) οι ντόπιοι εργολαβοι και υπεργολάβοι της βουλής , των ΜΜΕ , των τραπεζών κλπ.

Πρέπει να γίνει σε όλους μας αντιληπτό ότι δεν έχουμε χρόνο.
Δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε ελπίζοντας ότι ο Παπαδήμος και η τρικομματικής στήριξης και διακομματικής ανοχής κυβέρνησή του, θα ενδιαφεθούν για την σωτηρία της χώρας μας.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αφ΄ενός να τελειώσουν γρήγορα την εργολαβία της εθνικής μας καταστροφής και αφ΄ετέρου να έχουν διασφαλίσει την σωτηρία των μελών του "συνεργείου" τους.

Είναι λοιπόν προφανές ότι η μοναδική μας επιλογή είναι ένας ειρηνικός εθνικοπελευθερωτικός αγώνας ο οποίος θα πρέπει να αρχίσει εδώ και τώρα. 
Δεν έχουμε τώρα την πολυτέλεια για πολλές μεταξύ μας διαβουλεύσεις , ούτε και προλαβαίνουμε να πολυεξετασουμε απο που βαστάει η σκούφια του καθε ενός που θα συμμετάσχει σε αυτόν.
Τώρα πρέπει να δώσουμε τις απαραίτητες μάχες και χρειάζονται όλοι.
Ξέρω ότι ανάμεσά μας υπαρχουν αρκετοί προβατόσχημοι λύκοι , πράκτορες, πεμπτοφαλαγγίτες, αριβιστές , τυχοδιώκτες και προβοκάτορες.
Όμως εδώ που φτάσαμε δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πίσω.

Ή θα προχωρήσουμε αντιστεκόμενοι στα σχέδια των ξένων και ντόπιων "λυκόμορφων φορολογητών " (όπως έλεγε ο Άγιος Ευγένιος Γιαννούλης) και τοκογλύφων τώρα που μπορούμε , ή θα περιμένουμε να δούμε το λεπίδι του δημίου, όταν δηλαδή θα είναι αργά , για να σηκώσουμε κεφάλι.
πηγή: konitsablog.blogspot.com

αργή πορεία...αργοπορία
πηγή: doncat.blogspot.com
 
αργούσε να καταλάβει

αργούσε να αποφασίσει

αργούσε να εφαρμόσει
και τώρα αργεί να φύγει