Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!! ΧΑΜΟΣ!!!

Ο φάκελος του ΚΕΚ Χολαργού έχει πλέον περάσει στα χέρια της Δικαιοσύνης και άρχισαν ήδη να στέλνονται κλήσεις για καταθέσεις από τον Εισαγγελέα που ανέλαβε την υπόθεση. Ήδη, όπως πληροφορούμαστε έχουν σταλεί κλήσεις στην Ντίνα Καλλιοντζή, τον Άγγελο Αναγνωστόπουλο αλλά και σε υπαλλήλους που εμπλέκονται στην υπόθεση. 
Δυστυχώς, η βαλίτσα θα πάει μακρυά. Δυστυχώς για το Δήμο και κυρίως για τους δημοτικούς υπαλλήλους που βρίσκονται σε δυσχερή θέση!  Σε λίγες μέρες θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΕΞΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΑΜΠΕΣ;

Έχει ξεσηκώσει θύελλα με τις εμφανίσεις της . Προκαλεί ποικίλα σχόλια. Από ενθουσιασμό μέχρι άσχημα σε βάρος της σχόλια. Πάντως της...












ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ! ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΕ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έριξε λιωμένο αλουμίνιο σε μυρμηγκοφωλιά και το αποτέλεσμα ήταν αυτό!
Φανταστείτε ότι μέσα στην μυρμηγκοφωλιά είναι άνθρωποι. Κάπως έτσι μας θεωρεί το σύστημα των σχιζοφρενών παγκοσμιοποιητών! Μυρμήγκια και μας  τσιμεντώνουν με το αλουμίνιο!
Δείτε το βίντεο:

 

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ HAPPENINGS ΚΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

Έξω από το εκλογικό του κέντρο επί της Λ. Μεσογείων 244, ο Δ. Νικολάου ετοιμάζει εορταστικά happenings με κάλαντα, γλυκίσματα και άλλα πολλά. 

Μην σας πούμε όμως περισσότερα γιατί θα χαλάσουμε την εικόνα έκπληξης που θέλει να δημιουργήσει και έχει προετοιμάσει ο Νικολάου. Πάντως κερδίζει σε επικοινωνιακές εντυπώσεις.

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ!

Πρόκειται για τον ταγματάρχη, ο οποίος καταδικάστηκε σε 20μηνη φυλάκιση με αναστολή, για κατοχή παράνομου οπλισμού -που βρέθηκε στο σπίτι και στο στρατόπεδο μαζί με σήματα της Χρυσής Αυγής και της 21ης Απριλίου. Η νέα του μονάδα είναι πάλι στον Βόλο.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... ΓΡΑΦΕΙ Η NEWSBOMB:

Η κίνηση αυτή του ΓΕΣ (η αποπομπή του Ταγματάρχη από τις Ειδικές Δυνάμεις) προϊδεάζει, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, για τη υπηρεσιακή εξέλιξη του ανθυπολοχαγού Αλέξανδρου Κασιδιάρη ως προς το σκέλος αυτό εξ αιτίας του ναζιστικού χαιρετισμού αλλά και της 7μηνης ποινής φυλάκισης που ήδη έχει εισπράξει πρωτοδίκως για την σύλληψή του προ έτους για παράνομη κατοχή όπλου και σφαιρών.
Η υπόθεσή του εκδικάζεται στις 17 Δεκεμβρίου στο Εφετείο και για τον λόγο αυτό η υπηρεσία του έδωσε παράταση παραμονής στην Θεσσαλονίκη μέχρι τότε και μετά να παρουσιαστεί στο Φρουραρχείο Αθηνών στο οποίο έχει διατεθεί για την διεξαγωγή της Ένορκης Εξέτασης για την φωτογραφία που φέρεται να εικονίζεται και να χαιρετά ναζιστικά.

Παράλληλα στο τραπέζι προς εξέταση είναι και η αναφορά του ονόματός του στο προανακριτικό υλικό για την υπόθεση που ερευνάται ως προς τον εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι κινήσεις αυτές δείχνουν ότι η ηγεσία ων Ενόπλων Δυνάμεων έχει «αλλάξει τροπάρι» σε σχέση με προηγούμενη τακτική που δεν ήθελε να πιάσει τον «ταύρο από τα κέρατα». Τώρα φαίνεται είτε να αντιλαμβάνεται η ίδια ότι πρέπει να κοπεί ο τσαμπουκάς κάποιων είτε ότι οι εντολές από την πολιτική ηγεσία είναι πλέον πιο αυστηρές ως προς την ακολουθούμενη τακτική.

Υπό το πρίσμα αυτό έχει την αξία της η χθεσινή αναφορά ανώτερης πηγής των Ενόπλων Δυνάμεων ότι «αν δεν είχε πεθάνει πριν μερικούς μήνες, και ο ταξίαρχος που βρέθηκε φωτογραφία του να χαιρετά ναζιστικά και αυτός θα εκκαλείτο για εξέταση». Τώρα αν αυτό θα πάρει την έκταση που πρέπει ή θα μείνει πάλι στην επιφάνεια είναι ένα ζήτημα η εξέλιξη του οποίου θα φανεί, λένε αρκετοί. 
newsbomb.gr

ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...

ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ SUCCESS STORY! 
Συγκλονίζουν οι σκηνές που εκτυλίσσονται στην Ξάνθη, με δεκάδες άπορους να συρρέουν καθημερινά στο τοπικό παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού για να λάβουν δέματα τροφίμων για τα Χριστούγεννα.
Πρόκειται για τα γνωστά «δέματα αγάπης», που μοιράζει ο Ε.Σ.Ξ. σε άπορους πολίτες της περιοχής και τα οποία περιλαμβάνουν ξηρά τροφή και είδη πρώτης ανάγκης. «Πάντα δίνουμε τρόφιμα όμως τώρα γίνεται πιο συντονισμένα τέτοιες ημέρες και γίνεται το σώσε εδώ. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει πρόβλημα όπως προχθές κόντεψαν να σπάσουν τις πόρτες και να μας γκρεμίσουν το κτήριο» σημειώνει χαρακτηριστικά στο thrakitoday, η πρόεδρος του Ε.Σ.Ξ. κ.Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου. Την ίδια υποστηρίζει πως «είναι πάρα πολλοί οι αιτούντες και προσπαθούμε να μαζέψουμε τρόφιμα ώστε να τα διαθέσουμε. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν μεγάλη ανάγκη ανάμεσα σε αυτούς που αιτούνται. Πολλοί από αξιοπρέπεια δεν έρχονται και αυτούς πρέπει να βοηθάμε περισσότερο».
Χαρακτηριστικό του πανζουρλισμού που επικρατεί το γεγονός ότι μέσα σε μόλις δύο ώρες κατατέθηκαν πάνω από 160 αιτήσεις στο Ερυθρό Σταυρό, ενώ ο εκτροχιασμός της κατάστασης κατά τη διαδικασία κατάθεσης της αίτησης αποδίδεται στο «άγχος» των δικαιούχων πως δεν θα φτάσουν τρόφιμα για τους ίδιους.
makeleio.gr

ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ-ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ...

Στην παρουσίαση του νέου προγράμματος της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου, με τίτλο «Ένα ή Κανένα», στο Pantheon Theater βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του entertv.
Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος για πρώτη φορά μαζί, επί σκηνής. Δύο κορυφαίοι ερμηνευτές που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου από τα πρώτα τους βήματα, σημειώνοντας τεράστιες επιτυχίες, παρουσιάζουν μία μοναδική και ιδιαίτερη παράσταση που αλλάζει τα δεδομένα του θεάματος στην πόλη.
Oι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες ενώνονται για να μας παρουσιάσουν με μοναδικό τρόπο αυτά που αγαπάμε από αυτούς, τις προσωπικές τους μουσικές διαδρομές οι οποίες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα, συνδυάζονται δεξιοτεχνικά μέσα από μικρές ιστορίες με φόντο την πόλη. “Ένα ή Κανένα”, ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, μια μοναδική μουσικοθεατρική εμπειρία, μια παράσταση που θα λατρέψει το κοινό, από τις 20  Δεκεμβρίου.

Στην παρουσίαση οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ήταν ιδιαιτέρως ευδιάθετοι ανταλλάσοντας αγκαλιές και φιλιά μπροστά στις κάμερες.
Photo: NDP Photo

ΤΟ FBI ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ WEBCAM ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ

Όπως αποκαλύπτει νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post το FBI έχει στην κατοχή του ειδικό λογισμικό το οποίο είναι σε θέση να ενεργοποιεί κρυφά την webcam φορητών υπολογιστών από απόσταση και μάλιστα χωρίς να ανάβει καν το λαμπάκι ένδειξης....
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Marcus Thomas, πρώην εργαζόμενος στο Operation Technology Division του FBI, το συγκεκριμένο είδος μυστικής παρακολούθησης εφαρμόζεται μόνο σε έρευνες πολύ σοβαρών εγκλημάτων ή σε περιπτώσεις τρομοκρατίας. Τις περισσότερες φορές το FBI χρησιμοποιεί τεχνικές phising παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούν οι spammers προκειμένου να αποκτά πρόσβαση σε email και λοιπούς λογαριασμούς των υπόπτων. Η αίσθηση όμως ότι ακόμα και αν δεν γίνεται συχνά, σε περίπτωση που κάποιος θελήσει μπορεί να ενεργοποιήσει την webcam του laptop σου είναι το λιγότερο τρομακτική… Για να είστε πάντως προστατευμένοι από τέτοια περιστατικά, μπορείτε να κολλήσετε ένα αυτοκόλλητο στη κάμερα και να το βγάζετε όταν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε!!


 
epanastasi.gr

ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ... ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!

 Λάβαμε και δημοσεύουμε τις θέσεις δημότη Παπάγου με τις οποίες αντιτίθεται σφόδρα στις απόψεις της κας Πολυκαλά, σε σημείο που τις θρυμματίζει με κατά ριπάς επιχειρηματολογία. Τα στοιχεία του δημότη είναι στην διάθεσή μας και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας να του τα δώσουμε.
Η κ. Πολυκαλά στις 23-10-2013 γράφει, αναφερόμενη μόνον στον Παπάγο, ξεχνώντας τον "συντονισμό για ενιαία θεώρηση του υπό εκπόνηση ΓΠΣ Παπάγου με το υπό τροποποίηση ΓΠΣ Χολαργού", όπως γράφει η ίδια στις 2-10-2013 και νομίζοντας πλέον οτι είναι δημοτική σύμβουλος μόνον Παπάγου: Αποτροπή της υπερδόμησης στου Παπάγου
"Για αυτούς τους λόγους η Κοινωνία Δημοτών, υποστηρίζει την προτεινόμενη μείωση τόσον του ΣΔ (από 1,00 σε 0,80), όσον και του ύψους (από 14 σε 11m). Με ενδιαφέρον δε περιμένει να πληροφορηθεί και τις απόψεις των άλλων παρατάξεων"
Αγνοεί δηλαδή οτι ο Χολαργός έχει συντελεστή δομήσεως 1,2 και ύψος 17 μ. Κατά τα άλλα κόπτεται για "ενιαία πόλη Παπάγου-Χολαργού", όπως η ίδια γράφει στις 2-10-2013: "Η Δημοτική Αρχή δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει ότι Χολαργός και Παπάγος είναι εδώ και 2,5 χρόνια ένας ενιαίος Καλλικρατικός Δήμος και ότι δεν πρόκειται να διασπασθούν σε δυο ανεξάρτητους Δήμους, όπως ήταν πριν την ενοποίηση. Το όραμα, λοιπόν, της Κοινωνίας Δημοτών, για ενιαία πόλη Παπάγου-Χολαργού, πεισματικά και πέρα από κάθε λογική,  αγνοείται".
Περαιτέρω, γράφει στις 23-10-2013 : "Ας μη μας διαφεύγει δε ότι, μεγάλος επιτρεπόμενος ΣΔ σημαίνει, πιο πυκνή δόμηση και συνεπώς μακροχρόνια υποβάθμιση της περιοχής, άρα και της αξίας των ακινήτων."
Και ρωτάνε οι δύσμοιροι Χολαργιώτες : "Για μας με σ.δ. 1,2 δεν θα βρεθεί ένας Σωτήρας ; Τί θ' απογίνουμε που οι περιουσίες μας θα απαξιωθούν ; Ζητούμε και απαιτούμε από τη δημοτική σύμβουλο κ. Πολυκαλά να σώσει εμάς που είμαστε και περισσότεροι από τουs Παπαγιώτες".
Σε ό,τι αφορά την προτεινόμενη μείωση του ύψους από τα 14μ στα 11μ
Το μεγαλύτερο "όφελος" από το νέο ΓΟΚ προέρχεται, σύμφωνα με τον πίνακα της κ. Πολυκαλά, από το υπόγειο. Σου λέει, λοιπόν, αφού μπορείς να χτίσεις στο υπόγειο, σου κόβω εγώ τον 4ο όροφο για να μάθεις τί εστί κοφτερό μυαλό !!!
Βέβαια, με βάση το παράδειγμα της κ. Πολυκαλά για οικόπεδο 400m2, καθένας από τους 4 ορόφους με σ.δ. 1, θα έχει κάτοψη 100m2. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει υπόγειο >100m2. Αν όλο το υπόγειο συνδεθεί με το ισόγειο σαν χώρος κυρίας χρήσεως, δηλ. χωρίς ούτε μισή αποθήκη, ούτε λεβητοστάσιo, ούτε μηχανοστάσιο, ούτε μισό γκαράζ που είναι υποχρεωτικά, τότε εξαιρούνται από το σ.δ. 50m2. Η κ. Πολυκαλά, όμως λέει στον πίνακά της 80m2. Αν αυτό δεν είναι απάτη ή έστω απόδειξη βλακείας-μικρόνοιας, τότε τι είναι ;
Σε επόμενη δημοσίευση θα ασχοληθούμε με την άλλη απάτη ή έστω απόδειξη βλακείας-ασχετοσύνης-μικρόνοιας, δηλ. με τα "έρκερ".
Και μετά θα ασχοληθούμε με το κλιμακοστάσιο, τα πατάρια (να μην τα πω αλλιώς), τις σοφίτες και τις λοιπές σοφιστίες και παταρολογίες. Και βέβαια, ως θέμα ηθικής τάξεως, αν δικαιούται να ψηφίσει για ένα θέμα για το οποίο έχει η ίδια δέσει το γάιδαρό της, δηλ. έχει εξαντλήσει το σ.δ. και το ύψος στο δικό της οικόπεδο. Φύλλο και φτερό θα την κάνουμε. Μέχρι να αποδεχθεί την "απόδειξη", ως ανωτέρω.
Τελειώνοντας αυτή τη φάση, την ρωτάμε: Γιατί δεν ζητάτε και δεν προτείνετε δημοψήφισμα για το μείζονος σημασίας θέμα, κατά τα προβλεπόμενα στο αρθ. 216 του Κώδικα – Ν.3643/06, και μάλιστα έγκαιρα, δηλ. όχι 5-6 μήνες πριν τη λήξη της θητείας σας ;;;

ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΠΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΘΑΝΑΤΟ 6ΧΡΟΝΟΥ!

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Καναλάκι της Πρέβεζας μετά τον αιφνίδιο θάνατο ενός 6χρονου παιδιού.
Ο 6χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, ζούσε στο Καναλάκι στην Πρέβεζα σε σπίτι μαζί με τους γονείς του τα δύο αδέρφια του και την γιαγιά του.
Η τοπική κοινωνία είναι συντετριμμένη από τον χαμό του μικρού παιδιού και δεν μπορεί να δεχθεί αυτό που συνέβη στην οικογένεια κάτι το οποίο έχει βυθίσει στη θλίψη ολόκληρο το χωριό.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο μικρός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από τους γονείς του και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.
Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

kamikaze.gr

ΝΕΟΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΧΑΡΤΗΣ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!! ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Η νοτιοσλαβική τηλεόραση «Sitel» δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook έναν χάρτη της λεγόμενης ...«Μεγάλης Μακεδονίας» στην οποία περιοχή εμπεριέχονται τμήματα γεωγραφικών περιοχών της Σερβίας, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, της Ελλάδας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Kohe Ditore» που πρωτοδημοσίευσε την είδηση είναι ότι στον χάρτη αυτόν περιέχεται και το Κοσσυφοπέδιο, ένα γεγονός που προξένησε κατάπληξη στους αλβανούς συντάκτες της εφημερίδας.
Ο συντάκτης της «Kohe Ditore» θα σημειώσει ότι «περιμένω να δω πως θα αντιδράσουν σε αυτή τη δημοσίευση των Σλάβων οι δικοί μας κρατικοί θεσμοί, αλλά συγχρόνως θα ενημερώσουμε και τις πρεσβείες για να δούμε τις αντιδράσεις τους».
Ο Ιστορικός Bojan Dimitrijevic εξηγεί ότι αυτό είναι μια παλιά πολιτική της ιστορίας και με την οποία το σημερινό νοτιοσλαβικό κράτος εξακολουθεί να πιέζει.
«Ο χάρτης με ενσωματωμένα γεωγραφικά τμήματα της Σερβίας, της Αλβανίας, της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, που αποτελούν εδάφη της λεγόμενης Μεγάλης Μακεδονίας, υπάρχει από την εποχή της γιουγκοσλαβικής σοσιαλιστικής δημοκρατίας και είχανε τότε δημοσιευθεί για να τονίσουν ότι χρειάζονται περισσότερο χώρο από αυτόν που καταλαμβάνουν. Αυτή η τακτική είναι μια παλιά τάση εκείνων που αντιπροσωπεύουν το Νοτιοσλαβικό Εθνικισμό», θα τονίσει ο Dimitrijevic.

«Από την άλλη πλευρά, οι διαμάχες για τα μακεδονικά εδάφη, αρχίζουν από τον 19ο αιώνα. Τότε η περιοχή διεκδικούνταν από τη Σερβία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα. Μετά τους βαλκανικούς πολέμους, η Σερβία κατέλαβε τη Μακεδονία του Βαρδάρη, η Βουλγαρία την περιοχή του Πιρίν και την περιοχή του Αιγαίου,η Ελλάδα.
Μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, υπήρξε μια διαφωνία για ένα ανεξάρτητο κράτος με το όνομα «Μακεδονία», η διαφωνία ήταν από την Ελλάδα, γιατί οι Έλληνες πιστεύουν (βάσει ιστορικών στοιχείων) ότι το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας ανήκει στην ιστορία τους και ότι η σημερινή νοτιοσλαβία καλύπτει μόνο ένα μέρος της φημισμένης περιοχής», γράφει η σερβική εφημερίδα Kurir.

thesecretrealtruth.blogspot.com

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS! ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΫΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΜΕ ΤΗ SIΕMENS!!!

Βαρέλι δίχως πάτο είναι το σκάνδαλο της Siemens με όλο το πολιτικό σύστημα να έχει πάρε-δώσε με την γερμανική εταιρεία που άλωσε ολόκληρη την Ελλάδα! 
Διαβάστε αύριο μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει πάταγο. Η σύζυγος μεγαλοϋπουργού της ΝΔ το διάστημα που ο άνδρας της βρισκόταν στον υπουργικό θώκο, εκείνη έκανε χρυσές δουλειές με τη Siemens!
Διαβάστε την αποκάλυψη στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" η οποία θα αναδημοσιευτεί αύριο αργά το βράδυ κι εδώ, στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή". 

ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 
 twitter: @egerssi
 Σε όλα αυτά τα χρόνια της λεγόμενης Μεταπολίτευσης, στην Ελλάδα βασιλεύει, η διαφθορά, η φαυλότητα, η απατεωνιά,  η κλεπτομανία, η ατιμωρησία. Αυτές οι βλαβερές παθογένειες, για την κοινωνία μας, βρήκαν εύφορο έδαφος και «άνθισαν» ακόμη περισσότερο, λόγω της ανυπαρξίας ενός Συντάγματος που θα όριζε την αρχή και το τέλος ενός θεσμικού κράτους όπου θα εφαρμόζονταν οι νόμοι χωρίς φεγγίτες και παραθυράκια. Τα Μνημόνια και οι Δανειακές Συμβάσεις δεν είναι η αιτία της κρίσης, που δημιουργεί σήμερα Γενοκτονία της πατρίδος μας. Είναι αυτό το ίδιο το πολιτικό σύστημα που προκάλεσε την κρίση και αποτέλεσμα αυτής της κρίσεως είναι τα Μνημόνια και οι Δανειακές Συμβάσεις. Αυτό το πολιτικό σύστημα είναι το μόνο υπεύθυνο  για το διαχρονικό εκφαυλισμό του κρατικού μηχανισμού από το πολιτικό προσωπικό και τις δυνάμεις της διαμεσολάβησης και της διαπλοκής. Αυτό το σαθρό πολιτικό σύστημα, έχει ακόμη βαθιές ριζωμένες παθογένειες και στρεβλώσεις που αντανακλούν στην εύρυθμη λειτουργία του νεοελληνικού κράτους.

Τρεισήμισι χρόνια τώρα, όλοι μα όλοι, πολιτικά κόμματα, δημοσιογράφοι όλων των ΜΜΕ (έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων), «εργατοπατέρες» κομματικοί συνδικαλιστές, όλοι οι κομματικοί συλλογικοί φορείς κ.α αναλύουν και θα αναλύουν πως η χώρα θα ξεπεράσει την κρίση με το Μνημόνιο ή χωρίς το Μνημόνιο, με το Ευρώ ή χωρίς το Ευρώ, αλλά όλοι αυτοί δεν θέλουν με τίποτα να θίξουν την πρωτογενή αιτία που έφερε την πατρίδα μας στην πολιτική, θεσμική, πολιτισμική και οικονομική χρεοκοπία και επακόλουθο αυτής ήταν τα Μνημόνια και οι Δανειακές Συμβάσεις. Αποφεύγουν να θίξουν την πρωτογενή αιτία, μέσω της οποίας δημιουργήθηκε αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα, το οποίο παρήγαγε αυτό το κομματικό-δυναστικό κράτος, από την αριστερά ως τη δεξιά. Έτσι, σήμερα κατάφεραν να δημιουργήσουν πλήρη και ολοκληρωτική αποστροφή της κοινωνίας από την πολιτική, αφού πλέον, δεν μπορούν να έχουν εξαρτώμενους τους πολίτες-ψηφοφόρους στις αιώνιες υποσχέσεις τους.

Αυτό λοιπόν, το κομματικό-δυναστικό κράτος της Μεταπολίτευσης που απαρτίζουν τα πάλαι ποτέ κόμματα αυτοδύναμων κυβερνήσεων, δηλαδή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και τα οποία αποτελούν τη σημερινή συγκυβέρνηση (συνεχίζοντας να εγκληματούν κατά συρροή εναντίον του ανυπεράσπιστου Ελληνικού λαού), βλέπουν να μειώνεται καθημερινά η επιρροή τους στην κοινωνία και τα εκλογικά ποσοστά τους διά μέσω των συνεχών δημοσκοπήσεων, κατακρημνίζονται. Έτσι, θεωρούν επιβεβλημένη τη δημιουργία Νέου πολιτικού φορέα, που ευελπιστούν πως «θα εμπνεύσει» τον δυστυχισμένο Έλληνα ψηφοφόρο, με σκοπό να τον ξεγελάσουν άλλη μια φορά, υφαρπάζοντας την ψήφο του, όπως άλλωστε πράττουν όλες αυτές τις δεκαετίες.

Έτσι, αυτές τις ημέρες παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της νέας πολιτικής τερατογέννησης που εκφράζει η «πολιτική κίνηση των 58». Μια πολιτική κίνηση που απαρτίζεται από πολιτικά πρόσωπα τα οποία κινούνται στον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία ψευδεπίγραφα διακηρύττουν πως σκοπό έχουν την αναβίωση της Κεντροαριστεράς. Προς αυτό το σκοπό, αυτά τα σαρκοβόρα όρνεα που επί δεκαετίες κατατρώγουν τις σάρκες του ελληνικού λαού, συγκεντρώθηκαν στο θέατρο «Ακροπόλ» προκειμένου να ανακοινώσουν τον τοκετό της επερχόμενης τερατογέννησης, με μοναδικό σκοπό, βεβαίως, τη σωτηρία μας για άλλη μια φορά. Όμως, κύριοι, φτάνει πια. Δεν αντέχουμε άλλους σωτήρες, όπως ο μεγαλύτερος διαφθορέας της κοινωνίας μας, δηλαδή ο πρώην Πρωθυπουργός των Ιμίων και του σκληρού ευρώ,  Κώστας Σημίτης, ο οποίος παραβρέθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση μαζί με πλειάδα στελεχών της δικής του περιόδου διακυβέρνησης. Όπως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος προσπαθεί να διασωθεί πολιτικά, από τη στιγμή που ενδεχομένως το ΠΑΣΟΚ δεν θα εισέλθει στην επόμενη Βουλή, αλλά και από τη στιγμή που πρέπει να εξασφαλίσει την νομική κάλυψη του πολιτικού συστήματος για να μην οδηγηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο. Όπως επίσης, πολιτικά απολειφάδια της ανύπαρκτης ΔΗΜΑΡ (ο εκπρόσωπος Τύπου-Αν. Παπαδόπουλος, ο Βουλευτής της-Γρ. Ψαριανός) η οποία συμμετείχε στη διάλυση της πατρίδος μας υπερασπιζόμενη τα Μνημόνια.  

Ωστόσο, ποτέ δεν θα μπορούσαν να γεννηθούν τέτοια πολιτικά τέρατα εάν δεν υπήρχε πολιτική μήτρα που θα τα γεννήσει. Αυτή η πολιτική μήτρα είναι των διαπλεκόμενων ΜΜΕ. Είναι εκείνα τα υποταγμένα στους νταβατζήδες του μεγάλου κεφαλαίου και της διαπλοκής, Ελληνικά ΜΜΕ της προπαγάνδας και της ευνουχισμένης ενημέρωσης του Ελληνικού λαού, που έχουν αναλάβει εργολαβικά την ανασύνταξη του σάπιου πολιτικού κατεστημένου-συστήματος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Είναι εκείνα που αμέσως μετά τις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και του εκλογικού αποτελέσματος που συντάραξε ολόκληρη την Ευρώπη, σπέρνοντας τον φόβο στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα των κερδοσκόπων-τοκογλύφων που προσπαθούν να μετατρέψουν σε προτεκτοράτο τους την πατρίδα μας, πήραν εργολαβικά την κατατρομοκράτηση του Ελληνικού λαού για την έξοδο της χώρας από το ευρώ και την επιστροφή της στη δραχμή. Μπροστάρηδες αυτής της εργολαβίας, όλοι οι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι που «υπηρετούν» έναντι αδράς αμοιβής, ως μισθοφόροι, τα κατά καιρούς προστάγματα και τα συμφέροντα του συστήματος που προσδοκά αργά ή γρήγορα την επιβολή της νέας τάξεως πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης. Έτσι, κατατρομοκρατούν και παραπληροφορούν ασύστολα τον Ελληνικό λαό. Πρωτεύοντα ρόλο αυτής της εργολαβίας, παίζει ο τηλεοπτικός σταθμός «Mega» και ο «μεγαλοδημοσιογράφος» του, Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος προβάλλει κάθε βράδυ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, συνεπικουρούμενος επάξια από την κ. Τρέμη, τις θέσεις  της νέας τάξεως πραγμάτων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Συνεχίζει δε το έργο του, ο κ. Πρετεντέρης, κάθε Δευτέρα βράδυ μέσω της εκπομπής του «Ανατροπή», όπου έχει προσκεκλημένους όλους εκείνους τους πολιτικούς όλων των Μνημονιακών κομμάτων, οι οποίοι είναι οι εκλεκτοί του συστήματος. Συμπαραστάτες αυτής της προσπάθειας και τα άλλα τουρκολάγνα κανάλια ΑNT1, Alpha και ΣΚΑΙ, τα οποία ανέλαβαν εργολαβικά και την προώθηση της κίνησης των 58. Είναι αυτοί οι ίδιοι που το δικαίωμα των πολιτών για ενημέρωση το καταχράστηκαν και την είδηση την μετέτρεψαν σε παραπληροφόρηση.

 Θα πρέπει όμως, να επισημάνουμε πως πετυχαίνουν το σκοπό τους, συνήθως, με την ανοχή του λαού μας. Όπως, συγκεκριμένα το μεσοδιάστημα των πρόσφατων εκλογών Μαΐου-Ιουνίου, όταν ένα μέρος των Ελλήνων πολιτών υπέκυψε σε αυτά τα φοβικά σύνδρομα και με την ψήφο του σε συνδυασμό με το δώρο των 50 εδρών του καλπονόμου, έδωσε την δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το δεκανίκι τους, τη «Δημοκρατική Αριστερά».

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να πιστεύω, πως σήμερα υπό τις παρούσες άθλιες συνθήκες διαβίωσης του λαού μας, ο λαός μας έχει την ωριμότητα να αντιληφθεί τον καθημερινό προπαγανδισμό των ΜΜΕ, τα οποία ψάχνουν να βρουν το πολιτικό αντίδοτο της συνέχισης της πολιτικής εφαρμογής των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων. Θεωρώ πως δε θα υποκύψουν στην πολυμέτωπη δημαγωγία και ξετσιπωσιά που συντηρεί και αναπαράγει τα τρομοκρατικά διλλήματα των Σαμαρά, Βενιζέλου και αύριο-μεθαύριο της όποιας «κίνησης των 58» ή 108. 


ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: "ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"

"Η εισβολή των ΜΑΤ και η βίαιη απομάκρυνση των εργαζομένων από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων έγινε πριν από ένα περίπου μήνα (11/11/13). Είναι ανεπίτρεπτο να παραμένουν ακόμη επί της Λεωφόρου με οπλισμό και μετά από τόσο χρονικό διάστημα. Η φύλαξη του κτιρίου δεν δικαιολογεί την παραμονή δυνάμεων ΜΑΤ επί της Λεωφόρου και επιβάλλεται να αποχωρήσουν.

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
«ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ"

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Με την ευκαιρία της11ης Δεκεμβρίου που έχει καθιερωθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα του Βουνού, είναι κρίσιμο να τονιστεί η αναγκαιότητα προστασίας αλλά και αξιοποίησης του ορεινού όγκου του Υμηττού και η ανάδειξή του ως κεντρικό μητροπολιτικό πάρκο στο κέντρο σχεδόν της Περιφέρειας Αττικής.
Ο Σύλλογος Κατοίκων Παπάγου Χολαργού «Εν Δράσει», εκφράζει κατ΄ αρχήν τις ευχαριστίες του και την βαθιά ευγνωμοσύνη του, στους εθελοντές που στελεχώνουν την Δασοπροστασία Παπάγου Χολαργού. Μετά από αρκετές περιπέτειες εκτιμούμε ότι η σημερινή της οργάνωση βρίσκεται σε θετική κατεύθυνση και ήδη έχουμε τα πρώτα δείγματα διαμόρφωσης κλίματος όπως της αξίζει και όπως πρέπει να λειτουργεί μια εθελοντική οργάνωση.

Ο Υμηττός χρειάζεται διοικητική και κοινωνική υποστήριξη, διότι είναι ο μεγάλος κήπος των σπιτιών μας και το παράθυρό μας στην φύση.
Ο Υμηττός μας χρειάζεται:  1. Συνεχείς δράσεις που να αναπτύσσουν την επισκεψιμότητα και την κοινή συνείδηση για την προστασία του και την αξιοποίησή του.
2. Ένταξη σε ένα ευρύτερο δίκτυο βιώσιμης αστικής κινητικότητας που θα περιέχει και ένα κομμάτι της φύσης.
3. Αξιοποίηση των μελετών του ΣΠΑΥ, του Μητροπολιτικού Πάρκου και του Πολυτεχνείου για την χρηματοδότηση μιας άλλης πολύ πιο φιλικής και λειτουργικής διαμόρφωσης.
4. Δημιουργία υποδομών φιλικών προς την φύση, για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και την φιλοξενία αθλητικών, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών δράσεων.
5. Σύνδεση των σχολείων μας και των περιβαλλοντικών προγραμμάτων που εκτελούνται σ’ αυτά, ως στοιχείο της Χωρικής Ταυτότητας του Δήμου.
6. Ανάπτυξη νέων τεχνολογιών πληροφοριακών γεωγραφικών συστημάτων και πυρανίχνευσης.
7. Επέκταση της καθαριότητας και στο βουνό.

Και τέλος
8. Αυτονόμηση του εθελοντικού κινήματος των δασοπυροσβεστών, αποδέσμευση από τις διοικητικές αγκυλώσεις και ανάπτυξη ενός συνολικού σχεδιασμού εθελοντικών περιβαλλοντικών δράσεων. 
Ο Υμηττός δεν είναι ένας παραπάνω μπελάς για τον δήμο. Είναι πεδίο για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ο ΤΙΓΚΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο υποψηφίος δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Κώστας Τίγκας, ετοιμάζει να...χτυπήσει στην περιοχή Χολαργού  με ηχηρά ονόματα. Ένα μάλιστα από αυτά είναι πολύ δυνατό όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση και θα στηρίξει δημοσίως την υποψηφιότητά του Κώστα Τίγκα. 
Επίσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος προβλέπεται να ανακοινώσει και νέους ανθρώπους, τους οποίους θα συμπεριλάβει ως υποψήφιουςστο ψηφοδέλτιό του. 
Ίδωμεν...

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΕΛΑ ΣΕ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΑΔΩΝΙ!!!

«Θερμό επεισόδιο» προκλήθηκε κατά την προσέλευση υπουργών και των επικεφαλής της τρόικας στο ΥΠ.ΟΙΚ., όπου επρόκειτο να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο κυβερνητικό επιτελείο και στους επικεφαλής των δανειστών μας.Δείτε φωτο...
Εργαζόμενες στην καθαριότητα που βρέθηκαν έξω από το υπουργείο, αποδοκίμασαν τους κ.κ. Μ. Βαρβιτσιώτη, Κ. Μητσοτάκη, Α. Γεωργιάδη καθώς και τους τροϊκανούς, αποκαλώντας τους «δολοφόνους».
Η ένταση εκτονώθηκε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.


(Πηγή:zougla.gr )


apokalipseto.blogspot.gr

ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ"!

...ΨΗΦΙΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Ο Βύρων Πολύδωρας φέρεται να δηλώνει σε στενό του κύκλο ότι δεν πρόκειται να ενδώσει και να ψηφίσει τον ενιαίο φόρο ακινήτων (ΕΝΦΑ). Δείχνει λένε, αποφασισμένος να πει "Όχι" στο φόρο ο οποίος θα δημεύσει τις περιουσίες των Ελλήνων και θα οδηγήσει σε μεγάλη κοινωνική έκρηξη. 
Μακάρι να είναι αλήθεια. Πάντως, τον προϋπολογισμό που περιλαμβάνει την φορολόγηση χωραφιών και ακαλλιέργητων αγροτεμαχίων, ο Βύρων Πολύδωρας τον ψήφισε! Πώς λοιπόν τώρα θα έρθει να πει "όχι" στον ΕΝΦΑ; Γιατί δεν έλεγε "όχι" και στον Προϋπολογισμό; Κάπου δεν υπάρχει αντίφαση;

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ!

Οι αριθμοί δεν είναι μόνο ψυχροί. Είναι σκληροί αλλά πάνω απ΄ όλα δείχνουν την αλήθεια. Η μελέτη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας το επιβεβαιώνει. Οικονομικοί αξιωματικοί μελέτησαν τα στοιχεία των μειώσεων στα κονδύλια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Απ΄ αυτή τη μελέτη που αφορά στα έτη 2012,2013 και 2014 προέκυψαν οι παρακάτω πίνακες στους οποίους αποτυπώνεται η κατάρρευση στο χώρο της Εθνικής Άμυνας. Από τους αριθμούς προκύπτει ότι και στο χώρο αυτό -ίσως κυρίως σ΄ αυτόν- δεν υπηρξε συμμάζεμα το οποίο ήταν απαραίτητο να γίνει. Υπήρξε διάλυση. Και αυτό που μένει να απαντηθεί με αποδείξεις είναι αν έγινε συνειδητά αυτή η επιχείρηση διάλυσης.

Δείτε τους πίνακες:


















onalert.gr

ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΙΝΟΣΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ!!!

Mετά τις εισβολές σπιτιών χωρίς εισαγγελική εντολή, η κυβέρνηση θα προχωρά και σε κατασχέσεις, κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων ακόμα και για μη ληξιπρόθεσμες οφειλές, σε περιπτώσεις που θα χαρακτηρίζονται γενικώς, ασαφώς, και αυθαιρέτως "επείγουσες"!
Η διάταξη στο νεό οθωμανικής προέλευσης πολυνομοσχέδιο που προβλέπει ότι ακόμα και πριν καταστεί ληξιπρόθεσμη μια οφειλή, θα μπορεί το υπουργείο Οικονομικών να προβαίνει χωρίς δικαστική απόφαση σε συντηρητική κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας, ταιριάζει μόνο σε καθεστώτα τύπου Πινοσέτ!
Η διάταξη, που συμπεριλήφθηκε στο πολυνομοσχέδιο του Φόρου Ακινήτων, θα ενεργοποιείται σε "επείγουσες" περιπτώσεις για τη διασφάλιση της είσπραξης των οφειλόμενων φόρων, αν και θα πρέπει με Υπουργική Απόφαση ή εγκύκλιο να οριστεί ποιες περιπτώσεις χαρακτηρίζονται «επείγουσες».
Πιο γοργές και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Οικονομικού Εισαγγελέα, γίνονται επίσης οι διαδικασίες για το «μπλοκάρισμα» ύποπτων μεταβιβάσεων περιουσιακών στοιχείων.
Ειδικότερα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις που υπάρχουν πληροφορίες ή υπόνοιες ότι ο φορολογούμενος θα προβεί σε μεταβίβαση περιουσιακών του στοιχείων ή προβαίνει σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για να εγκαταλείψει τη χώρα ή σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την είσπραξη του φόρου, η Φορολογική Διοίκηση μπορεί να λαμβάνει με βάση τον εκτελεστό τίτλο μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης, δηλαδή κατασχέσεις, ακόμη και πριν τη νόμιμη ημερομηνία καταβολής της οφειλής ή την κοινοποίηση της ατομικής ειδοποίησης ή την παρέλευση της τριακονθήμερης προθεσμίας που προβλέπεται για την καταβολή της οφειλής!
Δηλαδή αναπτύσσεται πάλι το σύστημα του "χαφιέ". Εάν κάποιοι πουν ότι ο γείτονάς τους σκοπεύει να την "κάνει" η Εφορία αυθαιρέτως χωρίς δικαστική εντολή, θα μπορεί να "ακινητοποιεί" τα περιουσιακά στοιχέια του οφειλέτη, και να προχωράει αυθαίρετα σε "ρευστοποίηση" στηριζόμενη σε...ΜΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ δικαστικά υπονοιες!
Καταργείται το κράτος Δικάιου, και μπάινει στο περιθώριο το δικαστικό σύστημα, ενώ χωρίς σαφή προσδιορισμό, ύποπτοι φυγής θα θεωρούμαστε όλοι, και θα κινδυνέυουμε να χάσουμε το σπίτι και τα χρήματά μας ακόμα και όταν πκηρώνουμε σε δόσεις που η ίδια η Εφορία  ορίζει όταν μας στέλνει το εκκαθαριστικό, ή κάποιον άλλο φόρο!
Παγκόσμια πρωτοτυπία, που λόγο της ασάφειας ορισμού της "επείγουσας" είσπραξης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξής:
"Δίωξη πολιτική όσων διαφωνούν με εμάς (νεοταξική κυβέρνηση) και μας αμφισβητούν δημόσια με μη αντικρουόμενα και καλά δομημένα επιχειρήματα".Θα διαφωνείτε κομματικά; Θα διώκεσθε. Εν ολίγοις αντιδράτε στην κυβέρνηση του Μνημονιου; Θα κινδυνεύετε να ΄χασετε το σπίτι σας πριν προλάβετε να πληρώσετε στις ορισθείσες από αυτούς ημερομηνίες.
Σε λίγο θα ορίσουν ως ποινικό αδίκημα όποιον δεν τους ψηφίσει και δεν "εκτιμήσει" την "προσφορά" τους στην χώρα.Τέτοιες φορολογικές διατάξεις είχαμε να δούμε απότα σκοτεινά χρόνια της συγκατοίκησής μας με τους Τούρκους. Ποιός θα το περίμενε ότι θα ζούσαμε την τουρκοκρατία ξανα από "ελληνικά" χέρια
 defencenet.gr

ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ, ΜΕ ΕΙΔΗΣΗ...ΜΟΥΦΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτά παθαίνεις αν οι συνεργάτες σου εμπιστεύονται ως πηγή ειδήσεων, το ..facebook !
Παρά τις δεκαετίες δημοσιογραφικής εμπειρίας που έχει στην πλάτη του ο Γ. Τράγκας δεν απέφυγε προχθες 11/12/2013 την ...πατάτα κι έπεσε θύμα ...τρολιάς . Δείτε και γελάστε:


Τελειώνοντας την βραδινή εκπομπή στο EXTRA μετέδωσε την είδηση ότι :
" ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Σ. Ξυνίδης έστειλε στον εισαγγελέα γνωστή γερμανική αλυσίδα καταστημάτων ".

Μάλιστα οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει και βιντεάκι με την "είδηση"...
Η "είδηση" είναι μεν αληθινή αλλά το γεγονός έγινε τον ...Μάρτιο του 2012 .

Τις τελευταίες ημέρες επανεμφανίστηκε στα ιστολόγια και αναδημοσιεύεται από τον κάθε πικραμένο .
ο Σ. Ξυνίδης έχει αποχωρήσει από το υπουργείο πριν ...1,5 χρόνo.



kolotoubes.blogspot.gr