Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ; ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ; ΓΙΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΩΡΑ...ΑΛΛΑΞΕ!

Αλλάζει η ώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής, οπόταν λήγει η περίοδος της θερινής ώρας και επανερχόμαστε στη χειμερινή, με τους δείκτες των ωρολογίων, στις 04:00 αύριο τα ξημερώματα, να γυρνούν μίαν ώρα πίσω και να δείχνουν 03:00. Η χειμερινή ώρα θα ισχύσει μέχρι τις 30 Μαρτίου 2014.
Την ιδέα για την αλλαγή της ώρας είχε αρχικώς ο Βενιαμίν Φραγκλίνος το 1784, προκειμένου να υπάρχει διαθέσιμο περισσότερο φυσικό φως κατά τους θερινούς μήνες.
Το μέτρο αυτό εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά τον 20ό αιώνα, κατά τον Α` Παγκόσμιο Πόλεμο, με στόχο να εξοικονομηθούν ενεργειακοί πόροι. Μετά καταργήθηκε, εμφανίστηκε ξανά κατά το Β` Παγκόσμιο Πόλεμο και, μετά την ενεργειακή κρίση του 1973, επανήλθε.
Σήμερα γύρω στις 70 χώρες εφαρμόζουν το μέτρο αυτό και, ενώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέχρι το 1996 κάθε χώρα εφάρμοζε τα δικά της μέτρα, πήρε πρωτοβουλία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία καθιέρωσε, με Οδηγία (2000/C 337 Ε/18),  να αρχίζει η χειμερινή ώρα από την τελευταία Κυριακή Οκτωβρίου έως την τελευταία Κυριακή Μαρτίου του επόμενου έτους.
Η ώρα Γκρίνουιτς δεν αλλάζει για αυτό και κατά τη θερινή περίοδο η ώρα Κύπρου είναι +3 ώρες, ενώ η χειμερινή +2 ώρες μπροστά.
sigmalive.com

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αναλυτικά η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες, καθώς όλα δείχνουν ότι από την Πέμπτη έρχεται στην χώρα μας νέο κύμα κακοκαιρίας.

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ! ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!




Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ...ΛΑΛΗΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ...ΦΙΔΙ!!! ΤΟ'ΧΕΙ...ΑΓΚΑΛΙΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΗ!

Άλλο και τούτο πάλι! Είναι δυνατόν να θέλεις κατοικίδιο και να επιλέξεις φίδι; Κι όμως η Ελεονώρα Μελέτη μετά την λατρεία της 
σε γάτες και σκυλιά θέλησε να αποκτήσει και νέο κατοικίδιο αλλά αυτή τη φορά να κάνει την διαφορά. Επέλεξε να αγοράσει ένα φίδι, ναι καλά διαβάσατε φίδι το οποίο έβγαλε φωτογραφία και το «ανέβασε» στα social media. Πρόσεχε Ελεονώρα με το φίδι..πρόσεχε!


http://thessbomb.blogspot.gr/2014/10/blog-post_577.html#more

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!

Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση, REAL-BARCELONA 19:00 θα υπάρχει Live Streaming από τα παρακάτω links:
Δείτε τον αγώνα live...


* Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα συνήθως.

 **Πατήστε τα παρακάτω Link (που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού)....

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει τη διαφορά του από τη Ν.Δ. Σύμφωνα με την έρευνα της Public Issue, η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων αγγίζει τις 8,5 μονάδες (35,5% - 27%). Το πολιτικό κλίμα που επικρατεί δείχνουν οι απαντήσεις στην παράσταση νίκης, όπου η ψαλίδα ανοίγει στις 44 μονάδες.

ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΒΡΗΚΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΒΙΝΤΕΟ

Και μόνο γι' αυτό που έκανε πρέπει να ξαναβγεί Πρωθυπουργός. Γι' αυτό ο άνθρωπος επέστρεψε εσπευσμένως από τις Βρυξέλλες! Για να δώσει άμεση λύση όπως και έδωσε τους πλημμυροπαθείς από τις χθεσινές βροχές στην Αθήνα. Ήδη άρχισαν οι πληγέντες να του στέλνουν...

ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ "ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ" ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ! ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟ...ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ! ΒΙΝΤΕΟ

Σε αυτό το χάλι φτάνει η Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ...τύπος κάνει κήρυγμα από το κοράνι σε δημόσια εκδήλωση όπου παρίσταται η βασίλισσα της Ολλανδίας. Από τη χω΄ρα αυτή έχουν ξεκινήσει πολλά κακά, όπως για παράδειγμα ο επίσημος γάμος των ομοφυλόφιλων!
Ο...εκπρόσωπος του Αλλάχ παίρνει το μικρόφωνο και καλεί τον κόσμο να πιστέψει στον ισλαμισμό! Σε λίγο θα γεμίσουν την Ευρώπη οι τζιχαντιστές οι οποίοι δεν θα κάνουν  κήρυγμα αλλά θα σηκώνουν όπλα και με τη βία θα υποχρεώνουν τους Ευρωπαίους να προσκυνήσουν τον Αλλάχ. Διαφορετικά τους περιμένει αποκεφαλισμός!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ  !ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ . 

Δείτε το βίντεο

ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ" ΔΑΝΕΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ

της Κατερίνας Πολύζου 

Από το Λονδίνο… ζητούν από Χανιώτη αποπληρωμή «κόκκινου» στεγαστικού μέσα σε πέντε ημέρες – Μια εξώδικη καταγγελία που έλαβε Χανιώτης συμπολίτης μας από τράπεζα στην Αγγλία, φέρνει στην επιφάνεια, το μέγεθος του προβλήματος των κόκκινων επιχειρηματικών αλλά και στεγαστικών δανείων.

Πρόκειται για Χανιώτη που η κρίση τον ανάγκασε να κλείσει την επιχείρησή του και να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην αποπλήρωση στεγαστικού δανείου ύψους 128.701 ευρώ από την τράπεζα Πειραιώς.

Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ. 


Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ 5

ΞΕΚΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ 


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ: ΕΔΩΣΕ 434,2 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ...ΠΝΙΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΘΗΝΑ!


Διαχρονικό είναι το φαινόμενο κυρίως σε όσους δημοσιογράφους καλύπτουν αυτοδιοικητικό ρεπορτάζ να ενημερώνονται με σχετικές ανακοινώσεις λίγο πριν το φθινόπωρο ότι τα αντιπλημμυρικά έργα είναι έτοιμα και η πόλη είναι θωρακισμένη σε περίπτωση φυσικής καταστροφής. Μάλιστα έχουν δοθεί απίστευτα κονδύλια...

ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ & ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ: ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΛΕΑΙΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΟΠΗ!

Ο θαυμαστός όσο και απρόβλεπτος κόσμος της ζούγκλας. Ένας κόσμος που πάντως έχει περισσότερο συναίσθημα από τη ζούγκλα των ανθρώπων. Η λέαινα κυνηγάει την μικρή αντιλόπη. Μόλις την πιάνει...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΟΒOΥΛΙΑ ΤΟΥΣ...

ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ

«Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»
Αναστάσεως 38Α και Κλειούς 15561 Χολαργός
Τηλ. 210-6537146
6945-803334

         Πραγματοποιήθηκε στις  22 Οκτωβρίου 2014 με απόλυτη επιτυχία στο κατάμεστο από Χολαργιώτες και Παπαγιώτες συμπολίτες μας, αμφιθέατρο Μ. Θεοδωράκης, εκδήλωση αφιερωμένη στην «Επέτειο του ΟΧΙ». Περιελάμβανε  επετειακά τραγούδια από το Μοναδικό για την ποιότητά του Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Παλλήνης και ομιλία με θέμα «28η Οκτωβρίου 1940 τότε και σήμερα» και ομιλητή τον διακεκριμένο Ακαδημαϊκό κ. Κων/νο Δεσποτόπουλο.

        Η παρουσίαση ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γιατί ο ομιλητής  παρουσίασε άγνωστα στους περισσοτέρους μας στοιχεία. Ο κ. Δεσποτόπουλος που διέτρεξε τον 20ο αιώνα και στη διαδρομή του αυτή βίωσε την καταστροφή του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και τις μετέπειτα περιπέτειες της Πατρίδας μας, ήταν κοντά μας σε ηλικία 102 ετών για να διδάξει σε όλους μας τι σημαίνει αγάπη προς την Πατρίδα και την Αλήθεια.


        Μοναδική παρουσία, σπάνια ομιλία, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσοχή του ακροατηρίου μιλώντας επί 60΄λεπτά.


        Το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Παλλήνης με μαέστρο τον κ. Μητσάκη και στο πιάνο την κ. Χολέβα, που εμφανίσθηκε για πρώτη φορά σε εκδήλωση στο Δήμο μας,   παρουσίασε υπέροχα κομμάτια, ανάλογα του μηνύματος των ημερών και έδωσε χρώμα και ενθουσιασμό στην εκδήλωσή μας.

Την  εκδήλωση  τίμησαν  με  την  παρουσία  τους:

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 5,4 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 βαθμών  της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 2.44, με το επίκεντρο, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, να εντοπίζεται ενός του Αμβρακικού Κόλπου, σε εστιακό βάθος 5 χλμ, ενώ ακολούθησε μετασεισμός 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό η ένταση...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ!!!

Άκρως περίεργες μετακινήσεις Δυνάμεων του Τουρκικού Στρατού, απέναντι από το νησί Μεγίστη (Καστελόριζο), έθεσαν άμεσα τον Ελληνικό Στρατό σε Συναγερμό. Οι Τουρκικές Δυνάμεις ενισχύθηκαν με ένα πρόσθετο ,αλλά άγνωστο αριθμό από καταδρομείς και βατραχανθρώπων.
Η κινητικότητα του Τουρκικού Στρατού έγινε άμεσα αντιληπτή από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, όπου αστραπιαία αντέδρασε και απάντησε με Άσκηση που έλαβε χώρα χθες, τη στιγμή που οι Τούρκοι ξεκινούσαν τους τσαμπουκάδες, με άμεση αμφισβήτηση του κυριαρχικού δικαιώματος της Λευκωσίας, να διεξάγει έρευνες για την άντληση υδρογονανθράκων, και με κορύφωση της προκλητικότητας τους, την είσοδο του ερευνητικού σκάφους Μπαρμπαρός στο οικόπεδο 3 της Κυπριακής ΑΟΖ, και δύο Τουρκικά πολεμικά πλοία να ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής.

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ! ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...

Η πραγματική σας ηλικία φαίνεται από τον αριθμό του κινητού σας:
Ξεκινάμε:
1) Γράψε το τελευταίο ψηφίο του κινητού τηλεφώνου σου.
2) Πολλαπλασιασέ τον επί 2.
3) Μετά πρόσθεσε το 5.
4) Πολλαπλασίασε το αποτέλεσμα επι 50.
5) Στο γινόμενο πρόσθεσε το 1764.
6) Απο το αποτέλεσμα αφαίρεσαι το έτος της γέννησής σου.
Τώρα έχεις βρεί ένα 3ψήφιο αριθμό.
Το πρώτο ψηφίο είναι το τελεταίο ψηφίο του κινητού σου.
Τα άλλα δυο ψηφία δείχνουν την πραγματική ηλικία σου…
Έκπληξη; Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μαθηματικό πρόβλημα, πράγματι ακριβές.
Δεν το πιστεύεις; Δοκίμασέ το.
restarting.gr

ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΕ; Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Παπανδρέου προανήγγειλε την ολική του επαναφορά στην κεντρική πολιτική σκηνή, εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, ενώ διατήρησε αποστάσεις από την κυβέρνηση και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, την ηγεσία του οποίου αμφισβήτησε. «Ας τα συζητήσουμε όλα, ας κριθούν όλα, δομές, πρόσωπα, ας γίνουμε εμείς πρώτοι η αλλαγή που οραματιζόμαστε. Τότε και μόνο τότε θα είμαστε πραγματικά χρήσιμοι στον τόπο και στους Έλληνες. Κανείς δε με κρατάει! Δε με ενδιαφέρει η εξουσία για την εξουσία, αλλά δε θα ησυχάσω αν δε δικαιωθούν οι αγώνες μας! Ο δρόμος των αξιών μας, ο δρόμος των αρχών μας μας καλεί και πάλι! Στο κάλεσμα αυτό, ξανά μαζί, πάμε!», τόνισε μιλώντας στα εγκαίνια έκθεσης αφιερωμένης στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» που φιλοξενήθηκε στο Ζάππειο και μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΠΟΤΑΜΙ...ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ...


Βίντεο-ντοκουμέντο που τράβηξε ο κ. Κίκνας το έστειλε στην Αστόρια και ανέβηκε  στο
 The Pappas Post. Είναι απίσυτεο τι έγινε χθες στην πρωτεύουσα της χώρας! Είναι το ποτάμι της ανάπτυξης που μας έλεγε ο Σαμαράς ότι έρχεται.



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ! ΚΟΛΑΣΗ...

Δείτε φωτογραφίες από την Αθήνα και τον Πειραιά:


Οδηγίες προς τους πολίτες για να προστατευθούν από την κακοκαιρία
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Ειδικότερα:
• Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων.
• Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τον άνεμο ή την έντονη βροχόπτωση ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
• Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
• Αν πρόκειται να μετακινηθούν να ενημερωθούν για τον καιρό και για την κατάσταση του οδικού δικτύου. Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των έντονων καιρικών φαινομένων.
• Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα πεζοί ή με το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς επίσης και για αρκετές ώρες μετά το τέλος εκδήλωσής τους.
• Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
• Σε περίπτωση εκδήλωσης χαλαζόπτωσης να καταφεύγουν σε ασφαλή χώρο και εφόσον έχουν ζώα να μεριμνούν ώστε και αυτά να βρίσκονται επίσης σε ασφαλή χώρο.
news247.gr, Φωτoγραφίες: Eurokinissi

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ! ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που ο Αργύρης Ντινόπουλος μιλούσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, πολίτες των περικύκλωσαν και ζήτησαν εξηγήσεις για τη σημερινή τραγική κατάσταση της Αθήνας μετά τις βροχές.
"Δεν θα απολογηθώ εγώ για το ΠΑΣΟΚ που κυβερνούσε τα περισσότερα χρόνια", απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών.
"Είναι η 15η φορά που πλημμυρίζουμε τα τελευταία χρόνια, δεν πάει άλλο", ανέφερε δημότης που τον πλησίασε.
Οικογένειες ξεσπιτώθηκαν
"Είμαι σε κατάσταση οργής", τόνισε μεταξύ άλλων τον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος κάνοντας λόγο για "μπαζωμένα ρέματα".
Ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζανέτος τόνισε λίγο νωρίτερα ότι "δεν αναζητείται κάποιος αυτό μας δίνει την ελπίδα ότι όλα θα είναι καλά όταν αντληθούν τα νερά". "Λόγω των πλημμυρών στα σπίτια, έχουμε εγκαταστήσει ήδη σε ξενοδοχεία 10 οικογένειες", τόνισε.
Αυτή την ώρα επιχειρούν 150 πυροσβέστες με 70 οχήματα, αλλά όπως επισημαίνουν από την Πυροσβεστική θα χρειαστούν αρκετές ώρες για να αποκασταθούν τα προβλήματα.
Ακόμα ένα όχημα της Πυροσβεστικής βρίσκεται στο ΤΕΙ Αιγάλεω, καθώς υπάρχει κλήση για πλημμυρισμένο υπόγειο. Τα προβλήματα επικεντρώνονται αυτή την ώρα σε Περιστέρι, Ίλιον και Μενίδι με τις περισσότερες κλήσεις να αφορούν σε αντλήσεις υδάτων.
Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου μετέβη στη Νίκαια που έχει πληγεί σοβαρά από τις καταστροφές, ενώ δήλωσε ότι "αυτή την ώρα δεν περισσεύει χρόνος για αντιπολίτευση, δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για έργα".
Τις 500 ξεπερνούν, μέχρι στιγμής, οι κλήσεις για βοήθεια προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω της έντονης βροχόπτωσης που συνεχίζεται σε κάποιες περιοχές του Λεκανοπεδίου. Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν σε περιοχές του Πειραιά, Παλαιού Φαλήρου και του Περιστερίου.
Οι κλήσεις προέρχονται κυρίως από το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα, τη Νίκαια, το Αιγάλεω και τον Κορυδαλλό, όπου σε πολλά σημεία συσσωρεύτηκαν ύδατα. Αρκετές ήταν οι κλήσεις και για μετακινήσεις δέντρων και άλλων αντικειμένων που είχαν πέσει σε δρόμους μπλοκάροντας την κυκλοφορία.

news247.gr

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΒΑΡΥΣ ΜΠΗΚΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ: ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑ!

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα του επαρχιακού αλλά και του εθνικού δικτύου στους νομούς Φλώρινας και Καστοριάς εξαιτίας της χιονόπτωσης. 
Στην Φλώρινα, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην εθνική οδό Φλώρινας Καστοριάς μέσω Βίγλας από το από το 12ο ως το 24ο χιλιόμετρο, αλλά στην επαρχιακή οδό Φλώρινας Καστοριάς μέσω Βιτσίου από το 20ο -30ο χλμ.
nasepo.gr

ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΔΙΑΝΑ Ο ΟΙΩΝΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!

Ο οιωνοσκόπος που έχει κάνει πρόβλεψη για τον χειμώνα που έρχεται αλλά και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι στηριζόμενος στα μερομήνια έχει πέσει διάνα! Απόλυτα εύστοχος. Δείτε τι έχει προβλέψει από τον περασμένο Αύγουστο για τον Οκτώβριο που εκπνέει και θα δείτε πόσο εύστοχος είναι. Αλλά και για τον Νοέμβριο που έρχεται προβλέπει να πέσουν τα πρώτα χιόνια στην Αττική. 
Δείτε εδώ την ανάρτησή μας με τις προβλέψεις του, δημοσιευμένες από τον περασμένο Αύγουστο! 

"Ο ΕΜΠΟΛΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΧΑΜΗΛΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ"! ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ-ΕΦIΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Το ανέφερε σήμερα ο Καρατζαφέρης από την εκπομπή του στο ART. Οι Αμερικάνοι γνωρίζουν ήδη εδώ και δεκαετίες ότι ο ιός Έμπολα μεταδίδεται απλά με τον αέρα όταν η θερμοκρασία πέσει αρκετά χαμηλα! Μήπως λοιπόν, λέμε μήπως αυτό είναι και το σενάριο που έχουν στα χέρια τους οι παγκοσμιοποιητές για την εξόντωση εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη, ώστε να παραμείνουν οι ελάχιστοι και εκλεκτοί δικοί τους;  
Διαβάστε για το ίδιο θέμα μια ανάλυση, όπως το αλιεύσαμε από το http://greek1.blogspot.gr/2014/10/blog-post_72.html#axzz3H5Edp0F4

Τελικά, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με τον αέρα που αναπνέουμε» -δήλωσε ο  Διευθυντής του CDC Tom Frieden,σε Συνέντευξη Τύπου για την περίπτωση του ιού Έμπολα στις ΗΠΑ στις 30ης Σεπτεμβρίου, 2014 . 




Στο εφιαλτικό σενάριο να μεταδίδεται ο Έμπολα ακόμα και με τον αέρα, αναφέρθηκε και ο επικεφαλής της αποστολής του ΟΗΕ για την καταπολέμηση του ιού Anthony Bandury .

Ο Anthony Bandury τόνισε ότι το επιτελείο του δίνει μάχη με το χρόνο για να θέσει υπό έλεγχο την επιδημία, για να αποτρέψουν τη μετάλλαξη του ιού που θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

"Όσο περισσότερο κυκλοφορεί στον ανθρώπινο οργανισμό, στη Δυτική Αφρική, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να μεταλλαχθεί"
, τονίζει . "Είναι ένα εφιαλτικό σενάριο (σ.σ. να μεταδίδεται ο ιός μέσω του αέρα) και είναι απίθανο, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί".

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι η διεθνής κοινότητα άργησε να αναλάβει δράση για την επιδημία, αλλά "δεν ήταν αργά" και έτσι οι εργαζόμενοι μπορούν ακόμα να θέσουν υπό έλεγχο τον ιό.

VIDEO: Μαθηματικό μοντέλο δείχνει πώς θα εξαπλωθεί  ο ιός Έμπολα  
Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του μοντέλου NECSI στην τρέχουσα κρίση είναι το κρίσιμο όριο της σύνδεσης στην οποία ένα μολυσματικό στέλεχος μπορεί να εξαπλωθεί έξω από τον έλεγχο.

Ακόμη και αν ένα σύστημα φαίνεται σταθερό, μπορεί να πάρει μόνο λίγα περισσότερα δρομολόγια του ταξιδιού να προκαλέσει δευτερογενείς εστίες.
"Δεν θα πάρει πολύ για την τρέχουσα επιδημία Έμπολα να εξαπλωθεί σε περισσότερες χώρες ή ηπείρους," λέει ο πρόεδρος NECSI Yaneer Bar-Yam. "  





ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: ΣΥΓΚΑΤΑΝΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ! ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ



από τον Κυπριανό Χριστοδουλίδη
Στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο, όπου το άρθρο «Αυτό που πρέπει να προσέξουν, όσοι σπεύσουν να δουν το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες» -http://kyprianoscy.blogspot.gr/2014/10/blog-post_90.html - μπορεί κανείς να διαβάσει :

Υπάρχει όμως κάτι σοβαρότερο. Εφόσον η δωρεά οργάνων και οι μεταμοσχεύσεις αποτελούν αδιαμφισβήτητο έργο πίστεως, δεν θα ήταν καθόλου απίθανο να βρεθούν πιστοί, που θα θελήσουν να γίνουν δωρητές όλων των οργάνων απροϋπόθετα, δηλαδή, χωρίς να έχει προηγηθεί εγκεφαλικός θάνατος. Η Διοικούσα την Εκκλησία Ιεραρχία τι θα έχει να πει επί του προκειμένου ; Θα κάνει δεκτό αυτό το, ας το ονομάσουμε, πνευματικό αίτημα ή δεν θα το κάνει ; Βεβαίως, το επιχείρημα "δεν επικροτεί η Εκκλησία την ευθανασία" θα ήταν αφελέστατο, αν μη υποκριτικότατο. Οι μεταμοσχεύσεις απαιτούν την αφαίρεση οργάνων από έμψυχο ασθενή.

Να όμως τώρα, όπου μας έρχεται η διαφήμιση AGENTA 21, από τον ΟΗΕ, και το "I have lived a good life" ! Λοιπόν τί κάνουμε; Έχουμε το νόμο της εικαζόμενης συναίνεσης, δεν θα αργήσει να μας βρεί και ο νόμος του  «έζησα μια καλή ζωή», πάρτε τα όλα τώρα που σας είναι χρήσιμα. Ποιο θα είναι το όριο ηλικίας; Μα, ποιο άλλο από το όριο συνταξιοδότησης. Η οικονομία δεν αντέχει να πληρώνει ανθρώπους που κάθονται. Τι λέγει άλλωστε το βιβλίο ... της Βιοηθικής; "εἴ τις οὐ θέλει ἐργάζεσθαι, μηδὲ ἐσθιέτω" ! Συνεπώς ...

Συνεπώς, οι θεοσεβείς σιωνιστές θα μας προτείνουν: ή να πεθαίνουμε δουλεύοντας ή να φεύγουμε υπογράφοντας παρεμφερή προς την εικαζόμενη συναίνεση δήλωση. Τη δήλωση του "I have lived a good life". Ο θεός των σιωνιστών θα μας δίνει τη σύνταξη στον ουρανό και οι λήπτες των οργάνων θα μας κάνουν μνημόσυνο στη γη. Τι καλύτερο θέλουμε;



ΑΜΦΙΠΟΛΗ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!

Η Ιστορία δεν μνημονεύει πάντα αυτούς που κινούν τα νήματα. Πολλές φορές λησμονεί, ξεχνάει και αφήνει για πάντα στην λήθη λεπτομέρειες, που όμως στην εποχή τους ήταν αυτές που μπορεί να άλλαξαν τον ρου ολόκληρης της Ιστορίας.

ΒΙΝΤΕΟ: ΨΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΣΤΟ ΜΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ! ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΑΜΑΣΕΙ...

Ρε Αντώνη, ψάρευες κι εσύ στις διακοπές; Βλέπε να μαθαίνεις!



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 30ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ!

Στην άμεση εξιχνίαση του εγκλήματος προχώρησαν οι αστυνομικοί που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/10/2014), σε διαμέρισμα στον Πειραιά που βρίσκεται στην οδό Σκλαβούνου 20 στην περιοχή της Καλλίπολης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το έγκλημα διαπράχθηκε περίπου στις δύο τα ξημερώματα με αιχμηρό αντικείμενο και αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές.
Δράστης του εγκλήματος είναι ένας αστυνομικός σε αργία και ξάδερφος του θύματος, ο οποίος τον μαχαίρωσε πισώπλατα τρεις φορές. Το θύμα ήταν ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και όπως όλα δείχνουν άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο, μην ξέροντας τι θα ακολουθήσει.
Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη σε μικρή απόσταση από το σπίτι του θύματος. Στα χέρια του εντοπίστηκαν σημάδια που μαρτυρούν το έγκλημα.
newsbomb.gr

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ...

Το παρακάτω μήνυμα λάβαμε πριν από μερικές ώρες από τον "προφήτη των σεισμών" Μύρωνα Μυριαλλή. 
"Earthquake.
Καλησπέρα κ. Γεράσιμε! ΦΟΒΑΜΑΙ...ΦΟΒΑΜΑΙ!!!"
Υποθέσαμε μήπως το μήνυμα απευθύνεται στον Γεράσιμο Τσελέντη ή στον Γεράσιμο Χουλιάρα, τους δύο γνωστούς σεισμολόγους, ωστόσο δεν είναι έτσι. Όπως μας είπε, το μήνυμα το έστειλε στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" και στον Μάκη Βραχιολίδη. Διευκρίνησε ότι σέβεται συγκεκριμένο άτομο στο οποίο μάλιστα δεσμεύτηκε ότι δεν θα κοινοποιεί τα προαισθήματά του για σεισμούς. 
Εμπιστεύθηκε μόνο σε μας το συγκεκριμένο μήνυμα. Μας είπε λοιπόν  ότι εντός των προσεχών 3-4 ημερών περιμένει κάποιο δυνατό σεισμό! Μας ανέφερε την Πελοπόννησο αλλά δεν θέλει να δημοσιοποιήσει το ακριβές σημείο.  Σε μας εμπιστεύθηκε το σημείο αλλά μας παρεκάλεσε να μην το κοινοποιήσουμε. 

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΜΕ...ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ: "ΓΑΜΩ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ"! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΣ!

Μετά μιλάμε για προδοσία! Τους έχουμε δίπλα μας και διαφθείρουν τη νεολαία! Αυτόν τον τύπο για να αναπνέει ελεύθερα και να λέει όλα αυτά τα υβριστικά και χυδαία, κάποιοι σκοτώθηκαν στο μέτωπο. Ακούστε τον λοιπόν να βρίζει την 28η Οκτωβρίου και την ελληνική σημαία! 
Μάλιστα, το συγκεκριμένο ΒΙΝΤΕΟ είναι παραγωγή πρόταγκον, δηλ. Σταύρου Θεοδωράκη 
Σχετικό σχόλιο που έκανε ανώνυμος κάτω από το βίντεο αναφέρει:
"ΠΡΟΣΟΧΗ Οι προδότες ανθέλληνες δεν έχουν δικαίωμα να επικαλούνται πνευματικά δικαιώματα , όταν το βίντεο που γυρίζουν είναι εναντίων του ΛΑΟΥ και είναι απόδειξη της ΕΝΟΧΗΣ τους"

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΔΕΣ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΓΥΜΝΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ! ΠΑΡΤΕ...ΜΑΤΙ!

Μην ξεχάσετε να το σημειώσετε στα ημερολόγιά σας: Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, είναι αμαρτία για έναν μουσουλμάνο άνδρα να δεί οποιαδήποτε γυναίκα, εκτός από τη σύζυγό του, γυμνή, και αν το κάνει, θα πρέπει να αυτοκτονήσει.
Έτσι, το επόμενο Σάββατο στις 13:00 όλες οι Βρετανίδες γυναίκες καλούνται να περπατήσουν έξω από το σπίτι τους, εντελώς γυμνές , για να εξαφανισθούν (να αυτοκτονήσουν δηλαδή) όλοι οι τρομοκράτες της γειτονιάς τους.
NAKED1
NAKED2
NAKED3

ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ…ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”

            Την ώρα που οι νέο-ισλαμιστές της Άγκυρας σουλατσάρουν και αλωνίζουν ανενόχλητοι στην κυπριακή ΑΟΖ, την ίδια ακριβώς ώρα, η ελληνική κυβέρνηση (;) της ερμαφρόδιτης συγκατοίκησης Σαμαρά – Βενιζέλου, κοιμάται τον ύπνο του αδίκου…Αυτή, την ίδια ώρα που η Γαλλία και η Ιταλία στηρίζουν τη Λευκωσία απέναντι στους τραμπουκισμούς των Τούρκων, η ψοφοδεής πολιτική των μνημονιόδουλων των Αθηνών, εγκαταλείπει για πολλοστή φορά τον κυπριακό Ελληνισμό. Αυτή, την ίδια ώρα η Τουρκία δέχεται από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν μεγαλοπρεπέστατη σφαλιάρα, λόγω των παραβιάσεων των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Λευκωσίας στην κυπριακή ΑΟΖ. Ο ηγέτης της νέας Παγκόσμιας δύναμης, αναβάλλει επ΄ αόριστο την επίσκεψή του στην Άγκυρα, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σε λίγες εβδομάδες. Καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων, η προγραμματισμένη για τον ερχόμενο Νοέμβριο σύγκληση του Μεικτού Συμβουλίου Συνεργασίας Ρωσικής Ομοσπονδίας και Τουρκίας, με την συμμετοχή των προέδρων των δυο χωρών, κατόπιν πρωτοβουλίας της Μόσχας, αναβάλλεται εν ευθέτω χρόνω.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΚ! ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ!!!

Τρόμος σε Λύκειο της Πάτρας κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Εντρομοι οι μαθητές είδαν καθηγητή τους, την τελευταία ώρα του μαθήματος, να παίρνει έναν χαρτοκόπτη και να κόβει τις φλέβες του μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι μαθητές άρχισαν να φωνάζουν καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα στην αίθουσα να μπουν και άλλοι καθηγητές και να σταματήσουν τον παρολίγον αυτόχειρα, ο οποίος - σύμφωνα με μαρτυρίες παιδιών - έβαζε το αίμα από τις φλέβες του στο μέτωπό του.

Ο καθηγητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ κάποιοι μαθητές υπέστησαν σοκ από το θέαμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, αλλά παρόλα αυτά, συνέχιζε να διδάσκει στο σχολείο του.

Πηγή: patrastimes.gr

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΑΣΗ! ΒΙΝΤΕΟ.

ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΓΚΕΚΑ ΟΜΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΑΒΑΣ ΤΗΣ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣ!




ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ! ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ!

Βγήκε η απόφαση από το Διοικητικό Πρωτοδικείο αναφορικά με την ένσταση που κατατέθηκε σε βάρος της εκλογής του …

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ...

Η Zhuang είναι μία από τα 3 τυχερά άτομα που επελέγησαν στην Κίνα.
Καθήκον της είναι να ...

κοιμάται σε δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων στην Κίνα, για να δοκιμάσει την ποιότητα τους και να κρίνει εάν είναι κατάλληλα να υποδεχτούν πελάτες.

Για τη δουλειά αυτή, υπήρχαν περίπου οκτώ χιλιάδες υποψήφιοι και μόλις 3 κατάφεραν να πάρουν αυτή τη θέση. Όπως δηλώνει η ίδια, «Πρέπει να προσαρμόζομαι σε διάφορους τύπους πελατών.

Πρέπει κάθε φορά να …σκέφτομαι διαφορετικά σενάρια για να διαπιστώσω, εάν το ξενοδοχείο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του καθενός.» Από τότε που η Zhuang ξεκίνησε σ’αυτή τη δουλειά, έχει κοιμηθεί σε περισσότερα από 200 ξενοδοχεία.

Από τη πλευρά της οφείλει να κρατάει την ταυτότητα της κρυφή, ούτος ώστε να μην την αντιληφθούν οι υπεύθυνοι των εκάστοτε ξενοδοχείων που επισκέπτεται. Γι’ αυτό το λόγο παρουσιάζεται κάθε φορά στα ξενοδοχεία ως απλός πελάτης, με τη διαφορά, ότι όταν αποχωρεί από το ξενοδοχείο αφήνει ένα έγγραφο με την επιθεώρηση.


.kamikaze.gr

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 1961, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
Αυτά που διδάκσονταν τα ελληνόπουλα πριν από 40-50 χρόνια, θεωρούνται πλέον ...ρατσιστικά σύμφωνα με τον νέο αντιρατσιστικό νόμο που ψήφισαν οι σημερινοί πολιτικοί μας! 

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας Δημήτρη που μας έστειλε το εντυπωσιακό αυτό θέμα. 
Δείτε το ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 1961.
"ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ", σημειώνει χαρακτηριστικά και το αφιερώνει στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ!!!

Εμείς συμπληρώνουμε ότι η Ελληνική Παιδεία έχει διαβρωθεί σε απίστευτο βαθμό. Καθοδηγείται ήδη από τους εχθρούς της χώρας, από αυτούς που θέλουν να σβήσουν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία από τη συνείδηση των Ελλήνων. Διαφθείρουν και την ιστορία μας, μάς μιλάνε για τους καλούς Ιουδαίους και τον κακό μέγα Αλέξανδρο που ... ήθελε να τους βγάλει από τον δρόμο του Θεού, ενώ απαξιούν τους ήρωες της επαναστάσεως! Η ρεπούσια λογική περί ...συνωστισμού στη Σμύρνη και όχι μικρασιατικής καταστροφής έχει επκταθεί ως ιός Έμπολα! Η Ορθοδοξία περιορίζεται, το μάθημα των Θρησκευτικών καταργείται και μετατρέπεται σε θρησκειολογία! Η ΝΔ που είχε το τρίπτυχο "Ελλάδα, Θρησκεία, Οικογένεια" είναι το ίδιο κόμμα που τα καταργεί και τα τρία!  


Ο αγαπητός αναγνώστης μας υπογραμμίζει: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !!! ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙ ΑΡΧΙΖΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ Ο ΤΟΤΕ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΘΕΟΥΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ" 

Το βιβλίο έχει στην 3η σελίδα του τον Ιησού Χριστό! Σήμερα εξωπετάγεται από τα βιβλία μας!