Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΓΝΟΥ ΔΙΩΚΤΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ


ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ-ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΔΙΑΦΟΡΕΣ-ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ!

Ο μηνυτής του Βραχιολίδη, ναι αυτό το εξαιρετικό παιδί που του …αξίζει κάθε τιμή, ο πιο στυγνός διώκτης του τοπικού τύπου, αυτός που έκλεισε στα κρατητήρια του Χολαργού τον εκδότη της εφημερίδος μας, έστειλε επιστολή στο papagou-politeia.gr .
Προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει ή τόσα νογάει, τόσα  λέει : "...υποδύονται ή ταυτίζουν τον εαυτό τους με τον κο. Βαξεβάνη" και ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ να αναφέρουν ότι ο κος Βαξεβάνης δεν στάθηκε η αφορμή το περιοδικό του ή το blog του να γίνει το βήμα συκοφάντησης μίας απλής οικογένειας αλλά έβγαλε την Λίστα με τους υποτιθέμενους ή μη φοροφυγάδες Πολιτικούς και Οικονομικούς Παράγοντες του δημοσίου βίου.
…Και η απάντηση που θα δοθεί θα διαχωρίζει τον κο. Βαξεβάνη που αγωνίστηκε ενάντια σε μία κλειστή Πολιτική και Οικονομική ελίτ, με κάποιους άλλους υποτιθέμενους "σύγχρονους ήρωες".

Τετράγωνη λογική!!!
Για όσους λοιπόν δεν καταλαβαίνουν, σημειώνουμε σε αδρές γραμμές τις διαφορές και ομοιότητες  ανάμεσα στην περίπτωση της σύλληψης Βαξεβάνη με αυτή του Βραχιολίδη.
1   1. Ο Βαξεβάνης συνελήφθη διότι δημοσίευσε την φερόμενη ως λίστα Λαγκάρντ, την οποία, δεν διασταύρωσε εάν είναι γνήσια, όπως επίσης δεν διασταύρωσε εάν  είναι γνήσια τα ονόματα και τα  ποσά που τα συνοδεύουν και φέρονται να είναι αυτά που  έχουν βγάλει στο εξωτερικό οι αναγραφόμενοι στην λίστα. Συνεπώς, εάν η λίστα που δημοσίευσε ο Βαξεβάνης δεν είναι  τελικά γνήσια, διασύρονται όχι μία αλλά εκατοντάδες οικογένειες.  Αντιθέτως, ο Βραχιολίδης δεν δημοσίευσε ΤΙΠΟΤΕ και εντούτοις μέσα σε ελάχιστες ώρες, ο θιγείς τον έστειλε στα κρατητήρια ! Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τον στυγνό διώκτη του τύπου: ενώ για τον κο Βαξεβάνη, λέει ότι «δεν στάθηκε η αφορμή να γίνει το βήμα συκοφάντησης μίας απλής οικογένειας» (αν και ισχύει το ακριβώς αντίθετο), για τον Βραχιολίδη λέει ότι στάθηκε η αφορμή να δυσφημιστεί η οικογένειά του!!! Είπαμε, τετράγωνη λογική!
      2. Ο Βαξεβάνης δημοσίευσε εν γνώσει του στο περιοδικό του την –φερόμενη- λίστα Λαγκάρντ. Αντιθέτως ο Βραχιολίδης δεν δημοσίευσε κανένα σχόλιο αλλά το σχόλιο αυτό δημοσιεύτηκε από την Google από ανώνυμο σχολιαστή και χωρίς την ευθύνη του Βραχιολίδη!
      3. Ο Βαξεβάνης  ανέλαβε να σηκώσει στις πλάτες του ένα φορτίο ευθύνης που του αναλογεί 100% . Αντιθέτως, ο Βραχιολίδης οδηγήθηκε στην φυλακή για κάτι που δεν έγραψε ο ίδιος. Ο εκδότης του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΉ» φορτώθηκε όλη την ευθύνη αγνώστου δράστη, γιατί έτσι το ήθελε ο μηνυτής του! Όπως έγραψε  ο συνάδελφος δημοσιογράφος  Δημήτρης Παπαγεωργίου στην Ελεύθερη Ώρα, είναι σαν έναν άγνωστο, που στον τοίχο μιας πολυκατοικίας γράφει με σπρέι  συνθήματα σε βάρος ενός τρίτου και ο τρίτος αυτός κάνει μήνυση στον ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας! Αυτό ακριβώς έκανε και  μηνυτής  του Βραχιολίδη! Αντί να βρει τον άγνωστο που θεωρεί ότι τον εξύβρισε και τον δυσφήμισε, μήνυσε κατευθείαν τον διαχειριστή του blog!!!!   Ενώ είχε την δυνατότητα να απευθυνθεί στην google και να αναζητήσει το ip και το e-mail του δράστη, μέσα σε ελάχιστες ώρες από την ανάρτηση, μήνυσε τον διαχειριστή του blog!!!

H ομοιότητα της περίπτωσης Βαξεβάνη και Βραχιολίδη έγκειται στο ότι δύο δημοσιογράφοι διώκονται και σύρονται με χειροπέδες στα δικαστήρια και στα κρατητήρια, για αδίκημα διά του τύπου. Δύο κατά τεκμήριο αντιμνημονιακοί εκπρόσωποι του τύπου, σε χρόνο ρεκόρ αλυσοδένονται  για να καθίσουν  στο σκαμνί του αυτοφώρου δικαστηρίου. Προφανώς είναι τα νέα ήθη της μνημονιακής Ελλάδας. Ποιος αμφιβάλλει ότι μπορεί να έχουν δοθεί εντολές να μπουζουριάζονται με συνοπτικές διαδικασίες συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι; Διότι εάν δει κανείς την μήνυση των μηνυτών μας, είναι εξωφρενικό αυτό που συνέβη στον Βραχιολίδη.
Και όμως, ενώ ο Τσοχατζόπουλος ή ο Γιαννίκος (του ALTER) συνελήφθησαν χωρίς να τους αγγίξει ούτε ένας αστυνομικός, τον Βραχιολίδη τον αλυσόδεσαν για ένα σχόλιο που δεν ήταν δικό του και το είχε ήδη αφαιρέσει από το blog του. Υπ’ αυτή την έννοια υπάρχει ομοιότητα στις περιπτώσεις Βαξεβάνη-Βραχιολίδη.  

Κατά τα άλλα,  ο Βραχιολίδης ούτε ντρέπεται ούτε έχει να φοβηθεί τίποτε. Άλλος είναι αυτός που δεν θα έχει μούτρα να κυκλοφορεί από ‘δω και στο εξής σε Χολαργό-Παπάγου. Άλλος θα είναι ο δακτυλοδειχτούμενος. Όχι πάντως ο Βραχιολίδης.

"Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ" ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ



                Ένα από τα πιο σοβαρά θέματα αντιπαράθεσης μου με τον Δήμαρχο αφορά το οικόπεδο στην Ελευθερίου Βενιζέλου, που έχει απαλλοτριώσει ο Δήμος Παπάγου δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο του Παπάγου. Σε αυτό το σημείο λειτουργούσε παλαιότερα ένας φούρνος. Ο Δήμαρχος επιμένει, στο να κατασκευάσει ένα υπερμέγεθες τετραώροφο Πνευματικό Μέγαρο με αύξηση του συντελεστή δόμησης παρά την συντεταγμένη αντίδραση των περιοίκων.
                Έχω αντιπροτείνει όπως και πολλοί άλλοι ισόγειο Παιδικό Σταθμό, χωρίς αύξηση του συντελεστή δόμησης, με πεζοδρόμηση της Ελευθερίου Βενιζέλου σε αυτό το τμήμα της και με διαμόρφωση του συνολικού τετραγώνου. Έτσι, θα διαμορφωθεί μια πανέμορφη πράσινη γωνιά με τέσσερεις φορές μικρότερο κόστος κατασκευής, που θα εξυπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες του Δήμου μας, που είναι οι Παιδικοί Σταθμοί.
                Εδώ αξίζει να σημειώσω ότι μετά την ενοποίηση των Δήμων μας οι ανάγκες που υποτίθεται ότι θα κάλυπτε το Πνευματικό Μέγαρο, εξυπηρετούνται πλήρως από το αμφιθέατρο του Δημαρχείου Χολαργού και από το εξαιρετικά όμορφο κηποθέατρο του Παπάγου. Από την άλλη οι  υπάρχοντες Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Παιδικοί Σταθμοί υπολείπονται σημαντικά των αναγκών του Δήμου μας. Ειδικά στον Παπάγο η κατάσταση είναι επιεικώς απαράδεκτη. Οι δύο Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί εδράζονται σε δύο ενοικιαζόμενες πεπαλαιωμένες αίθουσες, που δεν πληρούν καμία από τις προδιαγραφές της σύγχρονης παιδαγωγικής και αδυνατούν να φιλοξενήσουν βρέφη ηλικίας κάτω των 2.5 χρονών.
                Το Συμβούλιο Επικρατείας απαγόρευσε την αύξηση του συντελεστή δόμησης στο υπό κατασκευή κτήριο. Αυτό σημαίνει ότι όλος ο σχεδιασμός για το Πνευματικό Μέγαρο είναι πια στον αέρα.
                Κ. Δήμαρχε, γιατί προχωρήσατε όλα αυτά τα χρόνια σε αμφιλεγόμενες ενέργειες, κάτι που αποδεικνύει η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις για την νομιμότητα των ενεργειών σας;
                Γιατί σπαταλήσατε τεράστια χρηματικά ποσά για άσκοπες μελέτες; Αυτές οι μελέτες δεν μπορούν τώρα πια να υλοποιηθούν, αφού βασίστηκαν σε λανθασμένο συντελεστή δόμησης. Πως θα αποκαταστήσετε τώρα την τεράστια οικονομική ζημιά του Δήμου μας;
                Τι σκοπεύετε τελικά να κάνετε με το οικόπεδο αυτό μετά την αρνητική απόφασή του Συμβουλίου Επικρατείας και το χάσιμο μιας ολόκληρης δεκαετίας;
                Κ. Δήμαρχε, το τελευταίο δίμηνο ο μύθος της αποτελεσματικής σας Διοίκησης κατέπεσε εκκωφαντικά!!! Δεν μπορείτε πλέον να μιλάτε για ικανή διοίκηση, όταν ο Δήμος καλείται να πληρώσει τις διακόσιες χιλιάδες Ευρώ πρόστιμο για την παράνομη τοποθέτηση των «containers» στο εργοτάξιο της Κύπρου σε χαρακτηρισμένη  δασική έκταση και όταν καλείστε τώρα να πετάξετε δεκάδες ή μάλλον εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ άσκοπων μελετών για το Πνευματικό Μέγαρο στην Βενιζέλου εξαιτίας των εμμονών σας.
                                                                                    Γιάννης Κεχρής
                                                                                                Γενικός Χειρουργός – Εντατικολόγος
                                                                                       Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου - Χολαργού

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑ: " ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ" (VIDEO)


samar-ole

Η πολιτική αλητεία του εντεταλμένου της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, Αντώνη Σαμαρά, δεν έχει όρια!
Τι μας έλεγε στην συνέντευξη τύπου μετά την σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών στις 20 Οκτωβρίου; «Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου επαρκούν τα αποθέματα σε ευρώ της χώρας»!!!
Οικονομική διάνοια ο Σαμαράς, με νόμπελ διαχείρισης κρίσεων στο ενεργητικό του, ενημέρωνε τον ελληνικό λαό, πως πρέπει να ψηφιστεί το «Μνημόνιο 3», γιατί το διαθέσιμο των ταμείων μας αρκεί μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Μέχρι χθες ΔΗΛΑΔΗ!!!
Πολιτική απάτη η οποία συνεχίζεται. Ο άνθρωπος ΄'εχει εντολές να εκτελέσει υπέρ της Μέρκελ! Τον ελληνικό λαό τον έχει γραμμένο και τον ρίχνει στον Καιάδα. 
Καλά να πάθουμε όμως, αυτοίμας αξίζουν!
πηγή είδησης piazzadelpopolo.blogspot.gr

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΑΚΗΣ ΡΕΥΜΑΤΑΣ!




Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα σε ηλικία 77 ετών ο ηθοποιός Μάκης Ρευματάς. Ο γνωστός ηθοποιός που έπασχε από λέμφωμα πριν μερικούς μήνες είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του.
«Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ και πέρασα μεγάλη αγωνία, γιατί τρεις ολόκληρους μήνες ήμουν σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων και δεν έβρισκαν τι έχω. Ήμουν ο πιο γερός ασθενής... Έκανα τόσες εξετάσεις, που δεν έχει κάνει άλλος και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Ένα θετικό, να ξέρω τι έχω, τίποτα... Ώσπου πρήστηκε ένας αδένας πίσω από το αφτί... Απευθύνθηκα σε έναν καταπληκτικό αιματολόγο, τον πανεπιστημιακό Παναγιώτη Παναγιωτίδη, στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ο οποίος βρήκε ότι έχω λέμφωμα. Απλώς ήταν μπελαλίδικο, γιατί έπρεπε να κάνω οκτώ χημειοθεραπείες. Και επειδή φορτώνεται ο οργανισμός με κορτιζόνη αισθάνεσαι κάποια μικροζάλη. Όταν οι λεμφαδένες παρουσιάζουν ένα είδος διόγκωσης εξωτερικό και εσωτερικό, ο θεράπων γιατρός σου πρέπει να έχει μια εμπειρία σαν του κ. Παναγιωτίδη, για να ανακαλύψει αμέσως με μια απλή εξέταση τι έχεις και να σου δώσει την κατάλληλη χημειοθεραπεία», είχε πει ο Μάκης Ρευματάς για την ασθένειά του.
Ο Μάκης Ρευματάς γεννήθηκε το 1935 στην Αθήνα.
Φιλμογραφία
Μοιραία Σχέση (2009) [Σκαρλάτος]
Οι Αριθμημένοι (1998) [διευθυντής τράπεζας]
Ο Αδέξιος Εραστής (1985) [ιδιωτικός ντετέκτιβ]
Τα Πρόσωπα του Θεού (1985) [Μηνάς Ξένος]
Οι Κομάντος με τα Μανούλια (1982) Κατάσκοπος Νέλλη(1981) [συνταγματάρχης Χάινριχ Ντουφτ]

ΣΟΚ! ΤΗΣ ΦΥΤΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΕΡΙ!!!



Έκπληκτοι έμειναν οι γιατροί όταν μια 11χρονη μαθήτρια εισήχθη σε νοσοκομείο του Πεκίνου με ένα ολόκληρο χέρι να αναπτύσσεται στην πλάτη της!


Όπως παρατήρησαν μετά από προσεκτική έρευνα, το χέρι πιθανότατα ανήκε σε άλλο έμβρυο, δίδυμο αδελφάκι της μικρής, το οποίο όμως δεν αναπτύχθηκε και έτσι στη συνέχεια... ενσωματώθηκε με κάποιο τρόπο στην μικρούλα, ένα ιδιαίτερα σπάνιο φαινόμενο
Οι γιατροί αφαίρεσαν το παρασιτικό δίδυμο.
Ο γιατρός, καθηγητής Baogan Peng ήταν ο υπεύθυνος για τη δύσκολη επέμβαση.
newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ!

Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League Ολυμπιακός - Κέρκυρα (19:30, NS2), θα υπάρχει live streaming, από τα πιο κάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού. Κάντε copy το link και paste στην μηχανή αναζήτησης και δείτε τον αγώνα. Καλή σας διασκέδαση.

http://greekchannelslive2.blogspot.gr/2012/03/sport-ch1.html

http://www.johngamag.net/p/channel-1.html

http://greekchannelslive2.blogspot.gr/2010/05/sport-ch2.html

http://olympiakos-nea.page.tl/OLYMPIAKOS_KERKURA.htm

http://osfpagwnes.blogspot.gr/p/channel-1.html

http://magic-sportzz.blogspot.co.uk/p/channel2.html

http://osfpagwnes.blogspot.gr/p/channel-2.html

http://olympiakos-nea.page.tl/OLYMPIAKOS_KERKURA-2.htm

http://www.stopstream.tv/48/6/480696.html

http://www.frombar.tv/v-4/8/6/v-480696.html

http://www.hahasport.com/v-4/8/6/v-480696.html

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ". ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!



Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΥΤΗ ΜΑΣ!
"Κύριε Βραχιολίδη,
Είναι γεγονός ότι πολλές φορές ασκήσατε κριτική στο πρόσωπό μου για θέματα που αφορούν την πόλη μας. Σε μερικά είχατε δίκιο σε άλλα όχι. Με τις παρεμβάσεις μου δόθηκαν λύσεις σε θέματα που θεωρούσα ότι δεν ήσασταν επαρκώς πληροφορημένος. Κάθε απάντησή μου εμφανιζόταν άμεσα στην ιστοσελίδα σας. Και πολλές φορές με υπερασπιστήκατε σε θέματα που κατά την κρίση σας είχα αδικηθεί από τρίτους. Όλα αυτά λύνονται με δημοκρατικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων . Θέλω να σας εκφράσω την συμπαράστασή μου στην δύσκολη κατάσταση που βρίσκεστε και θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός της διαπόμπευσης ενός δημοσιογράφου όποια και αν είναι η αιτία. Οι συλλήψεις και οι φυλακίσεις δεν νομίζω ότι λύνουν προβλήματα. Παραπέμπω απόσπασμα από το άρθρο 14 του Συντάγματος προς ενημέρωση.
'Αρθρο 14 § 5. Καθένας ο οποίος θίγεται από ανακριβές δημοσίευμα ή εκπομπή έχει δικαίωμα απάντησης, το δε μέσο ενημέρωσης έχει αντιστοίχως υποχρέωση πλήρους και άμεσης επανόρθωσης. Καθένας ο οποίος θίγεται από υβριστικό ή δυσφημιστικό δημοσίευμα ή εκπομπή έχει, επίσης, δικαίωμα απάντησης, το δε μέσο ενημέρωσης έχει αντιστοίχως υποχρέωση άμεσης δημοσίευσης ή μετάδοσης της απάντησης.

Μετα τιμής
Μπάμπης Σταϊκος"

Σχόλιο: Ευχαριστώ τον κ. Στάϊκο για την συμπαράσταση και για το συγκεκριμένο άρθρο του Συντάγματος. Ο μηνυτής μου κ. Στάϊκε, έσπευσε αμέσως να με μηνύσει και να ζητήσει την αυτόφωρη προσαγωγή μου στο αστυνομικό τμήμα Χολαργού, παρά το ότι το σχόλιο είχε ήδη αποσυρθεί! Αυτός ο κύριος μου έκανε και τον φίλο και αδερφό! Το τι τελικά είναι το έδειξαν τα γεγονότα. Oύτε από εχθρό μου δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο μένος!

1000 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!



DEI-BOLETTA
ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ'ΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ! ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!!!

Σοκ προκαλεί το άλμα στις διακοπές ηλεκτροδότησης που κάνει η ΔΕΗ στα...
νοικοκυριά και στις μικρές επιχειρήσεις για απλήρωτους λογαριασμούς. Αυτές εκτινάχθηκαν στις 30.000 τον μήνα, ή 1.000 οικογένειες και εμπορικά καταστήματα την ημέρα μένουν στο σκοτάδι, από περίπου 7.000 που ήταν τον Ιανουάριο. Αποκαλύπτεται το μέγεθος της οικονομικής κρίσης που ταλαιπωρεί τις οικογένειες και τους μικρομεσαίους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρώσουν ούτε το ρεύμα.
Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από έγγραφο του προέδρου της ΔΕΗ Αρθούρου Ζερβού που διαβιβάστηκε στη Βουλή, κατόπιν ερώτησης του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου.
REVMA-GIOK
Ο βουλευτής στην ερώτησή του αναφερόταν σε διακοπές ηλεκτροδότησης στο Θριάσιο Πεδίο, υποστηρίζοντας ότι η ΔΕΗ εξαντλεί την αυστηρότητά της σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Στην απάντησή του ο πρόεδρος της ΔΕΗ αναφέρει πως «στην ευρύτερη περιοχή της Ελευσίνας οι διακοπές του ρεύματος που πραγματοποιούνται στο σύνολο των οικιακών και εμπορικών πελατών δεν ξεπερνούν μηνιαίως τις 280 περιπτώσεις, όταν πανελλαδικά πραγματοποιούνται περί τις 30.000 διακοπές ρεύματος εξαιτίας χρεών προς την εταιρεία».
Πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Επιχείρησης, οι «αποκοπές», όπως τις αποκαλεί η ΔΕΗ, τον Ιανουάριο του 2012 ήταν 6.978, τον Φεβρουάριο 8.152, ενώ τον Μάρτιο εκτινάχθηκαν στις 25.256, για να υποχωρήσουν στις 19.523 τον Απρίλιο και τώρα να εκτιναχθούν στις 30.000.
Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, ο μικρός αριθμός διακοπών το πρώτο δίμηνο του έτους οφείλεται στο ότι η Επιχείρηση δεν μπορούσε να κόψει το ρεύμα, αφού μέχρι τότε δικαστική απόφαση εμπόδιζε τις διακοπές λόγω του ειδικού τέλους ακινήτων. Οταν η είσπραξή του ανατέθηκε στις Εφορίες, η ΔΕΗ άρχισε ξανά τις αποκοπές στους απλήρωτους λογαριασμούς.
Πάντως, οι 30.000 μηνιαίως διακοπές ρεύματος είναι υψηλότερες και από το 2011, οπότε και ο μέσος μηνιαίος ρυθμός ήταν στις 25.000. Αν και ο κ. Ζερβός στην απάντησή του σημειώνει πως ο αριθμός δεν είναι υπερβολικός, υπογραμμίζοντας ότι η συντριπτική πλειονότητα των καταναλωτών είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Σύμφωνα επίσης με τελευταία δημοσιευμένα στοιχεία, οι ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις της ΔΕΗ ανέρχονται σε περίπου 1,1 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 600 εκατ. ευρώ αντιστοιχούν στους πελάτες χαμηλής τάσης.
olympia.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ CHILL OUT ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!



Ένας σημαντικός-πολυσύνθετος μουσικός καλλιτέχνης,  ο Γιώργος Βεντουζάς, ξεκινάει από αύριο Κυριακή μεσημέρι και κάθε Κυριακή τις μουσικές του περιπέτειες στο CHILL OUT στον Χολαργό (Περικλέους και Κλειούς γωνία). 
Το τραγούδι στο βιντεάκι είναι δική του δημιουργία. Συο μπουζούκι και στο τραγούδι είναι ο ίδιος ο Γιώργος Βεντουζάς, ενώ έχει γράψει και τους στίχους και τη μουσική. 
Απολαύστε τον, είναι πραγματικά δυνατό τραγούδι.

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ… ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΕΡΙΚΛΗ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

O ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο γνωστός σχολιαστής Γέρο-Σοφός, που τον βλέπετε σε άλλα
sites, λέει πως θα μας δίνει  τις ομολογουμένως βαθυστόχαστες συνεργασίες του και στην ιστοσελίδα μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ… Φυσικά όταν θα έχει κέφια, διότι τα.. αποστάγματα δεν “βγαίνουν” εύκολα…
 
Κόλπο των Παπα-γιωτών η εξαφάνιση του Περικλή ως εμβλήματος της ιστορικής πόλης

ΚΑΝΕΙΣ από την πόλη δεν έχει συγκινηθεί. ΓΕΝΙΚΗ Η ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ!

Οι δε…προοδευτικές αριστερίστικες …δυνάμεις του κερατά…λουφάζουν..Δεν έχουν λάβει ακόμη ντιρεκτίβα από τους κουκουλοφόρους ηγέτες τους..



ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΑΛΑΒΩΣΑΤΕ ΟΥΛΟΙ ΣΑΣ…;
Τί ώθησε τους δημοτικούς άρχοντες στην άνευ λόγου βέβηλη πράξη της καρατόμησης του δημιουργού του Χρυσού αιώνα, του μοναδικού Περικλέους ως εμβλήματος της πόλεως Χολαργού; Μήπως υπάρχει λόγος και δεν τον ξέρουμε, ώστε να αποκαθηλωθεί, να εκδιωχθεί από τη γενέτειρά του (κατ’ άλλους, ή τόπο διαμονής του για μερικούς άλλους), ο ευκλεέστερος πολιτικός της χώρας αυτής; Ειδικά αυτή την εποχή και ειδικά σε καιρούς που κάθε πόλη αναζητά κάτι σημαδιακό για να προσδιορίσει την ταυτότητά της, ο Χολαργός, ενώ έχει το μεγαλύτερο χαρτί απ όλες τι ελληνικές πόλεις, τον μέγιστο Περικλή, τον αποτάσσει…  αιφνιδίως!

Όχι όμως και τόσον αιφνιδίως, διότι οι εισελθόντες στο Δ.Σ. Παπαγιώτες
  (γενικώς με νοοτροπία στρατιωτικού, όπως καλή ώρα ο δήμαρχος Ξύδης, το είχαν επιβάλλει από την πρώτη στιγμή… με πρώτη ενέργειά τους να εξαφανίσουν τον Περικλή από την ιστοσελίδα του Δήμου από πέρυσι Νοέμβριο 2011), φαίνεται ότι ..τεκνοποιούν τέτοιες μπάσταρδες ιδέες κατά μήνα Νοέμβριο. Τότε τους έρχονται τα ...ρούχα τους!
Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας βέβαιον, ότι η αποκαθήλωση του Περικλή είναι έργο των Παπαγιωτών, και οφείλουν πάραυτα να προβούν σε δημόσιες εξηγήσεις για την άφρονα εγκληματική και παγκοσμίως μοναδική απόφασή τους.

Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι η γενική αδιαφορία του λαού του Χολαργού που έως στιγμής που έγινε γνωστή η είδηση, συνεχίζει το αιωνόβιο ροχαλητό του! Πού είναι εκείνες οι… προοδευτικές δυνάμεις της αριστεράς, που κάνουν καταλήψεις, διαδηλώσεις, που κρεμάνε τα πανό-βρακιά τους, με συνθήματα και μπογιατίσματα στα ντουβάρια;. Πού είναι κρυμμένα αυτά τα καλόπαιδα ; Δεν τους συγκινεί το σκανδαλώδες γεγονός ότι Δημοτικοί άρχοντες τσαλάκωσαν και πέταξαν στα σκουπίδια, την ιστορικότερη μορφή των Ελλήνων, θεμελιωτού της Δημοκρατίας ; Αυτοί οι αριστεροί δεν αυτοπροσδιορίζονται ως …δημοκράτες; Δεν θα έπρεπε να σταθούν δίπλα στον αρχηγό τους, τον Περικλή; ΄Η  μήπως είναι… άλλης δημοκρατίας αποσπόρια;
Αντί αυτοστιγμής να κάνουν κατάληψη του Δήμου και να απαιτήσουν την άμεση απόσυρση της εμετικής απόφασης, σιωπούν! Γιατί; Μήπως γιατί δεν έχουν ντιρεκτίβα από τα γκρίζα κέντρα που τους κατευθύνουν ως ερίφια; Ρε,  μας φυγάδευσαν τον Περικλή, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

75.000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ




USTROOPSXLarge1
ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ! ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
Σε κατάληψη της Συρίας –στα πρότυπα του Ιράκ και Αφγανιστάν- οδηγείται ο Λευκός Οίκος σύφωνα με «διαρροή» αναφοράς του Πενταγώνου. 
Το αμερικανικό Πεντάγωνο σε αναφορά του προς το Λευκό Οίκο έκανε γνωστό πως οποιαδήποτε προσπάθεια εκ μέρους του Στρατού των ΗΠΑ να καταλάβει το χημικό οπλοστάσιο του Bashar Al Assad διασφαλίζοντας ότι αυτό δεν θα πέσει στα χέρια οργανώσεων όπως αυτή της Hezbollah θα απαιτήσει ούτε λίγο ούτε πολύ 75.000 άνδρες!
Την εκτίμηση αυτή της απαιτούμενης δύναμης που θα χρειαστεί έδωσε στο Λευκό Οίκο η κεντρική διοίκηση του μικτού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ απατώντας σε σχετικό αίτημα της αμερικανικής κυβέρνησης. Το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας πρόκειται να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως αφορμή – όπως συνέβη και στο Ιράκ άσχετα εάν εκεί δεν υπήρξε κανενός είδους όπλο μαζικής καταστροφής- για την κατάληψη της χώρας από δυνάμεις 75.000 Αμερικανών στρατιωτών.
Αυτό γιατί και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Πενταγώνου η καταστροφή του οπλοστασίου της Συρίας θα απαιτήσει... χρόνια! Οπότε και για χρόνια θα βρίσκονται τα αμερικανικά στρατεύματα στη Συρία. Φυσικά την καταστροφή των χημικών όπλων θα αναλάβουν ειδικευμένα συνεργεία αλλά για την προστασία τους θα χρειαστούν οι 75.000 στρατιώτες με άλλα λόγια προαλείφεται μια πλήρης κατάληψη και κατοχή της χώρας με το πρόσχημα της καταστροφής του χημικού οπλοστασίου και του «φόβου» των Αμερικανών αυτό να μην πέσει στα χεριά της Hezbollah.
Η «διαρροή» της αναφοράς αυτής έχει σίγουρα να κάνει με την προετοιμασία της αμερικανικής κοινής γνώμης για την ανάγκη αυτή της επέμβασης υπό το φόβο της τρομοκρατίας, δηλαδή των χημικών όπλων του Assad και το ότι αυτά μπορεί να πέσουν στα χέρια όχι μόνο της Hezbollah αλλά των όποιων τρομοκρατών, που θα μπορούσαν να βλάψουν τις ΗΠΑ.
Η αποκάλυψη από τις αμερικανικές υπηρεσίες ότι η οργάνωση Hezbollah έχει δημιουργήσει βάσεις κοντά στις τοποθεσίες όπου φυλάσσεται το συριακό χημικό οπλοστάσιο και οι υποψίες ότι αυτό ή μέρος αυτού μπορεί να πέσει στα χέρια της Σιϊτικής οργάνωσης έχει δημιουργήσει πάντως σοβαρό προβληματισμό στο επιτελείου του Αμερικανού προέδρου.
«Ένας μικρός αριθμός από μαχητές της Hezbollah έχει εκπαιδευθεί στις τοποθεσίες αυτές στη χρήση των χημικών όπλων, αλλά ο φόβος ότι τα όπλα αυτά μπορεί να πέσουν στα λάθος χέρια μας προκαλεί τους σοβαρότερους προβληματισμούς», ανέφερε αξιωματούχος της αμερικανικής διοίκησης ο οποίος είχε ενημερωθεί για την αναφορά του αμερικανικού γενικού επιτελείου.
Αν και από όσες πληροφορίες έχουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες η οργάνωση Hezbollah δεν έχει ακόμη προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις φύλαξης χημικών όπλων της Συρίας, εντούτοις την απόφαση της οργάνωσης που έχει την έδρα της στο Ν. Λίβανο να δημιουργήσει βάσεις κοντά σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης χημικών όπλων στη Συρία, έχει προκαλέσει προβληματισμό.
defencenet.gr

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΡΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ! (VIDEO)

couple
Τα έσοδά τους ήταν λιγοστά και δεν επαρκούσαν για τις καθημερινές ανάγκες τους, αντιμετωπίζοντας τεράστιες δυσκολίες στο να αναθρέψουν τη μικρή τους κόρη, ηλικίας μόλις 2 ετών.
Ο λόγος για έναν νεαρό Αμερικανό και τη σύζυγό του, που, προκειμένου να βγάλουν τα προς το ζην, αποφάσισαν να ασχοληθούν με το... ερασιτεχνικό πορνό.
Αν και ποτέ δεν είχαν σκοπό να κάνουν καριέρα στον εν λόγω χώρο, διαπίστωσαν ότι τα χρήματα ήταν πάρα πολλά κι έτσι έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη το μεγάλο βήμα, εισπράττοντας μάλιστα σε μόνο μισή ώρα τα χρήματα μιας ολόκληρης εβδομάδας.
«Την πρώτη φόρα που ενώσαμε την web κάμερα βγάλαμε 300 δολάρια σε 30 λεπτά. Είναι τα χρήματα που κερδίζεις δουλεύοντας επί μια βδομάδα», λέει η νεαρή.
Το ζευγάρι κάνει σεξ στην κρεβατοκάμαρά του και κάθε φορά εκατοντάδες χρήστες πληρώνουν μέχρι και οκτώ δολάρια το λεπτό ο καθένας, προκειμένου να τους παρακολουθούν ζωντανά μέσω διαδικτύου.
tempo.gr

 
Amateur couple... for money από stefanelonikitelo

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΘΑΝΕ ΑΛΛΑ Ο...ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ



23 ΔΗΜΑΡΧΟΙ "ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ" ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!



ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κυπριώτη*, από τους 23 της λίστας που έπεσαν αμαχητί στα χέρια του κατακτητή, στη λεζάντα της Θράκης φιγουράρουν τα ονόματα των Δημάρχων Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και Ορεστιάδας Δημήτρη Μουζά.
Ισχυρίζεται δε ότι και οι 23 αιρετοί είχαν «κρυφές» συναντήσεις με τον Γερμανό εκπρόσωπο Χανς Φούχτελ σχεδιάζοντας το μεγάλο ξεπούλημα. Γεγονός που κατά τον ίδιο επισημαίνεται και από την ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Αναφέρεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους «κρυφούς» αιρετούς της λίστας που ο ίδιος ο Φουχτελ ως μαρτυριάρης αφήνει να διαρρεύσει για να έρθει τελικά στην δημοσιότητα! Ίσως και να μην μπόρεσε να κάνει διαφορετικά αφού στον ποταμό συνεντεύξεών του αρκετές φορές του ξέφυγαν (;) κουβέντες που τον ανάγκασαν, να τους καρφώσει.
Η λίστα με όλα τα ονόματα που στην δεύτερη ομάδα της, αναφέρεται ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Δημήτρης Μουζάς και ... φωτίζεται από τον κο. Λαμπάκη Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, ακολουθεί αμέσως μετά από ένα ερώτημα μέγιστης σημασίας και μια διαπίστωση που αν τη δεχτούμε (άν λέω)! είναι θλιβερή!!!
Κύριοι Μουζά και Λαμπάκη είχατε ναι ή όχι κρυφές συναντήσεις με τον «κατά τους περισσότερους» Γερμανό κατακτητή Χανς Φούχτελ;
Αν δεν το καταλάβατε, κάποιος άμεσα ή έμμεσα σας κατηγορεί σαν «προδότες» και εργαλεία του Γερμανού αναφερόμενου ως «Γκαουλάιτερ**»
Η λίστα των δημάρχων και λοιπών αιρετών που συναντήθηκαν, με τον Γερμανό ανθύπατο χερ Φούχτελ:
Δήμαρχος Πάτρας Ιωάννης Δημαράς,
Δήμαρχος Βέροιας Χαρά Ουσουλτζόγλου,
Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,
Δήμαρχος Νάξου Εμμανουήλ Μαργαρίτης,
Δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης,
Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης,
Δήμαρχος Καστοριάς Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης,
Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας,
Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης,
Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης,
Δήμαρχος Κέρκυρας Ιωάννης Τρεπεκλής,
Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.
Επίσης:
Φάμελος Σωκράτης, εκπρόσωπος του Δήμου Θέρμης,
Αντώνογλου-Κασαβέτης Γεώργιος δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου,
Μπότση Σταυρούλα δήμαρχος Σουλίου,
Βρυζίδου Παρασκευή δήμαρχος Εορδαίας,
Δανιηλίδης Σίμος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών,
Γεράνης Μιχάλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη,
Καργιώτης Τζανής, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Τρικάλων,
Λαμπάκης Ευάγγελος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης,
Μουζάς Δημήτρης δήμαρχος Ορεστιάδας,
Σαραμάντος Δημήτρης δήμαρχος Ωραιόκαστρου, και
Βαφειάδης Νίκος, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων-πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.
* Δημήτρης Κυπριώτης: Πρώην Στρατιωτικός Σύμβουλος στον ΟΑΣΕ ( Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη), πρώην ειδικός συνεργάτης του Κάρολου Παπούλια, και μεταξύ άλλων Αντιπρόσωπος Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην δυτικοευρωπαϊκή ένωση, Εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ.α, ενώ ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τον Καλλικράτη.
** Γκαουλάιτερ: Επικεφαλής μιας διοικητικής Περιφέρειας επί ναζιστικού καθεστώτος.
Θανάσης Ζωγράφος, Μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου
Thraki LIfe News

(VIDEO): O ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

 Ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" Μάκης Βραχιολίδης ήταν προσκεκλημμένος του Γιώργου Καρατζαφέρη στην εκπομπή του "Όλη η Ελλάδα μια γειτονιά". Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στην οποία ειπώθηκαν πολλά. Δείτε τη από το λεπτό 48' και μετά :

ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ "ΠΕΡΙΚΛΕΙΑ" ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ


Ο Απόστολος Βραχιολίδης στον "Παρατηρητή"  της δεκαετίας του 1980, απ' όταν Δήμαρχος ήταν ο Σκούρτης, είχε ρίξει την ιδέα για τη δημιουργία της μικρής Ολυμπιάδας Χολαργού, τα λεγόμενα ΠΕΡΙΚΛΕΙΑ. Αθλητικοί,  πνευματικοί, καλλιτεχνικοί αγώνες στη γενέτειρα του  Περικλή, θα αποτελούσαν γεγονός που θα μπορούσε να προσελκύει το ενδιαφέρον όχι μόνο του Χολαργού και της Αττικής αλλά όλου του κόσμου. 

Τα "ΠΕΡΙΚΛΕΙΑ" θα μπορούσαν να γίνουν θεσμός και να είναι πόλος έλξης για τους πάντες. Εδώ, στη γενέτειρα του μεγίστου Περικλή, θα αναβίωναν στιγμές της αρχαίας Αθήνας του 5ου αιώνα. 
Οφείλει η δημοτική αρχή να εξετάσει την ιδέα και να ξεκινήσει τις διαδικασίες υλοποίησής της. 

 Επειδή ήδη υπάρχουν οι λεγόμενοι αγώνες "Αθλητικής Άνοιξης", αυτοί είναι δυνατόν να αποτελέσουν τη...μαγιά για τη δημιουργία των "Περίκλειων". Μπορεί δηλαδή να ενταχθεί το πακέτο των αθλητικών αυτών δραστηριοτήτων, στο νέο θεσμό με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών και να εμπλουτιστεί και με άλλους αγώνες, π.χ. καλλιτεχνικούς. Γιατί να μην ενταχθούν στα "Περίκλεια" και θεατρικοί ...αγώνες; Όπως γινόταν στην αρχαία Αθήνα.
Από την επόμενη εβδομάδα, η εφημερίδα μας θα καταθέσει επίσημο αίτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να συζητηθεί το θέμα σε επόμενη συνεδρίαση και να ληφθεί απόφαση επ' αυτού
Κύριοι ήρθε η ώρα να δείξετε επιτέλους εάν θέλετε να τιμήσετε τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΕΡΙΚΛΗ! 

ΙΤΑΛΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ "ΚΛΩΤΣΑΕΙ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ...ΤΣΟΝΤΑ!


Προφανώς το κορίτσι κατάλαβε ότι οι ταινίες πορνό είναι λιγότερο βρώμικες από την πολιτική και το βουλευτηλίκι!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ-ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!

 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 10 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΟΥ SUPER-STAR
Στα φιλικά των εθνικών ομάδων που έγιναν μεσοβδόμαδα τον θρίαμβο (4-2) της Σουηδίας επί της Αγγλίας υπέγραψε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σημείωσε και τα τέσσερα γκολ των «Βίκινγκ» με το τελευταίο να αποτελεί το απόλυτο ποδοσφαιρικό highlight! 



Απολαύστε και τα υπόλοιπα 10 best goals του φανταστικού ποδοσφαιριστή!


ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΩΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ...ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΜΙΑ… ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ!


Από τα πρώτοφανή κι ανέκδοτα. Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού με απόφασή του πετάει στα σκουπίδια ως έμβλημα της πόλης τον μέγιστον Περικλή κι αντ' αυτού υιοθετεί βλακωδώς ένα αφηρημένο σκίτσο.
Πρωτοφανές, διότι ο ευκλεέστερος άνδρας της ελληνικής ιστορίας, ο άνθρωπος που επέβαλε τη δημοκρατία, αποτάσσεται ως έμβλημα από την πόλη στην οποία γεννήθηκε! .. Οι σημερινοί απόγονοί του Ελληναράδες του κερατά, δεν γούσταραν τη φάτσα του και την φτύνουν…
Την ώρα που σε ολόκληρη τη χώρα δεν υπάρχουν μνείες για τον δημιουργό της δημοκρατίας και του Χρυσού αιώνα, παρά μόνο στον Χολαργό, στα …έγγραφα του Δήμου και στην ιστορική εφημερίδα της πόλης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, που έχει ως έμβλημά της τη κεφαλή του Μέγιστου Περικλή…

Πουθενά δεν υπάρχει στην Ελλάδα άλλη μνεία του Περικλή, εις δόξαν απάντων των μεταγενεστέρων!
press-vision.blogspot.gr

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ


ΕΦΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ. ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕ ΕΣΦΑΛΕ

vaxevanis-dourou
Εκ νέου θα δικαστεί για την υπόθεση δημοσιοποίησης της φερόμενης ως «λίστας Λαγκάρντ» ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού HOT DOC Κώστας Βαξεβάνης, ύστερα από την έφεση υπέρ του νόμου που άσκησε σε βάρος του η Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Η Εισαγγελία θεωρεί «νομικά εσφαλμένη» την αθωωτική απόφαση που εξέδωσε την 1η Νοεμβρίου, η πρόεδρος του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για τον δημοσιογράφο και κρίνει ότι η δημοσιοποίηση του καταλόγου ονομάτων καταθετών στην HSBC που φέρεται να είναι η λεγόμενη «λίστα Λαγκάρντ», συνιστά παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Έτσι ο δημοσιογράφος, που είχε συλληφθεί με εντολή εισαγγελέα για τη δημοσίευση, θα βρεθεί και πάλι στο εδώλιο για την υπόθεση ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, ως δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, το οποίο θα κρίνει την έφεση της Εισαγγελίας για την υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Έδρας του Αυτόφωρου Μονομελούς, είχε ζητήσει την καταδίκη του δημοσιογράφου, κρίνοντας ότι η δημοσιοποίηση του επίμαχου καταλόγου στο περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη αποτελεί παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Έκανε μάλιστα, λόγο για «κανιβαλισμό» σε βάρος ανθρώπων που δεν έχει κριθεί αν παρανόμησαν ή όχι.
Πηγές της Εισαγγελίας ανέφεραν ότι για την άσκηση έφεσης υπέρ του νόμου υπήρξαν αιτήματα από πολίτες και δικηγόρους.
Πηγή: ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΕΡΓΑ ΑΝΩ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!



Γράφει ο Θανάσης Αυγουρόπουλος

14/11/12 ώρα 09.30
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (18/10/2012), ρώτησα τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Δασκαλόπουλο, γιατί η οδός Δοϊράνης δεν έχει ασφαλτοστρωθεί ακόμη, μολονότι η εργασία αυτή είχε προγραμματιστεί να γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.
Απάντηση: «Μολονότι το συγκεκριμένο έργο γίνεται από την Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν  δικών μας ενεργειών η ασφαλτόστρωση θα γίνει στις 22/10/2012».
Επειδή μέχρι χθες (13/10/2012), παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Αντιδημάρχου, η ασφαλτόστρωση δεν πραγματοποιήθηκε, έφερα για δεύτερη φορά το συγκεκριμένο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Απάντηση κ. Δασκαλόπουλου: «Η ασφαλτόστρωση καθυστέρησε λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών. Χθες και σήμερα έπεσε η άσφαλτος».
Προσωπικά του είπα: «Μάλλον σας έχουν πληροφορήσει λάθος. Δεν έχει γίνει απολύτως καμία ασφαλτόστρωση, τουλάχιστον μέχρι σήμερα τις 11:00 π.μ. που επισκέφτηκα το συγκεκριμένο δρόμο. Όσο για τις άσχημες καιρικές συνθήκε οι πάντες γνωρίζουν πως δύο ημέρες είχαμε βροχόπτωση».
Ο κ. Αντιδήμαρχος αντί να ζητήσει συγνώμη για την αδικαιολόγητη ταλαιπωρία, τόσον των περιοίκων, όσον και των διερχομένων οδηγών που κινδυνεύουν να σπάσουν τα αυτοκίνητά τους, εντελώς αδικαιολόγητα μου έκανε προσωπική επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.
Όπως αποδεικνύεται ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος «ζει στην κοσμάρα του και είναι αλλού για αλλού». Σίγουρα αφού είναι κλεισμένος στο γραφείο του δεν γνωρίζει ότι η οδός Δοϊράνης δεν έχει ακόμη ασφαλτοστρωθεί. Μάλλον άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Όπως φαίνεται και από τη σημερινή φωτογραφία, πρόσφατα δεν έχει πέσει καμία άσφαλτος. Η πρόχειρη επικάλυψη με άσφαλτο έγινε πριν από δύο μήνες. Αναμφισβήτητα όμως εκκρεμεί η τελική ασφαλτόστρωση.
Το έργο της κατασκευής αγωγών ομβρίων υδάτων στον Άνω Χολαργό πράγματι γίνεται από  την Περιφέρεια Αττικής, που έχει και την ευθύνη της επίβλεψης, αλλά ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί και να παρεμβαίνει για την σωστή και έγκαιρη κατασκευή του.
Προσωπικά εκτιμώ πως, από την πλευρά του αρμόδιου Αντιδημάρχου η παρακολούθηση είναι πλημμελής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι του Άνω Χολαργού.