Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Η ΣΚΥΛΛΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: "ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ. Ο,ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ"

Η ανθρωπιστική καταστροφή που σοβεί  στη χώρα μας και η γενοκτονία που έχει  επέλθει σε αυτή τα τελευταία δύο χρόνια,  από την η βίαιη επέλαση του ΔΝΤ ,  όχι μόνο δεν συγκινεί την Κριστίν Λαγκάρντ, αλλά με δηλώσεις της προκαλεί όλο τον ελληνισμό.
Φέρεται ως Σκύλλα, σαν το φοβερό μυθικό τέρας που λυσσομανά και απειλεί να καταπιεί την Ελλάδα.
Η Γαλλίδα επικεφαλής του τοκογλυφικού Οργανισμού ΔΝΤ απευθυνόμενη στους Έλληνες με ιταμό και χυδαίο τρόπο είπε: "Να μην περιμένουν οι Έλληνες καμία συμπόνοια. Για ό,τι έπαθαν υπεύθυνοι είναι οι ίδιοι και καλά θα κάνουν να πληρώσουν τους φόρους τους για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους"!

Πρόκειται για κτηνώδη συμπεριφορά της Κριστίν Λαγκάρντ σε βάρος όλων των Ελλήνων. Αν και Γαλλίδα, η οποία -υποτίθεται- γνωρίζει τι συντελείται στην ευρωζώνη, με την παταγώδη αποτυχία του ενιαίου νομίσματος αλλά και το σχέδιο οικονομικής διάλυσης των κρατών της Νότιας Ευρώπης (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία) διαρκώς να επεκτείνεται ως επιδημία και σε άλλες χώρες (Ιρλανδία, Ολλανδία, Τσεχία, Πολωνία), η επικεφαλής του ΔΝΤ επιδεικνύει ... κανιβαλισμό σε βάρος ενός ολόκληρου έθνους. Αν και βλέπει το πρωτοφανές  μέγεθος καταστροφής που έχει προκαλέσει στα νοικοκυριά η εφαρμογή των συνεχών μνημονίων, δείχνει αναλγησία και ανθρωποφαγία που παρόμοιά της μπορεί να αναζητηθεί σε μεσαιωνικού τύπου βασανιστήρια ή σε γερμανικά γκέτο..
Προφανώς και οι δηλώσεις της Λαγκάρντ δεν είναι τυχαίες: έρχονται ως κορωνίδα των τελευταίων τρομοκρατικών απειλών σε βάρος των Ελλήνων, ότι θα καταστραφούν εάν δεν ψηφίσουν μνημονιακά κόμματα, εάν δεν τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους  και δεν παραμείνουν στο ευρώ.
Η βάρβαρη στάση της Λαγκάρντ η οποία δείχνει ότι απευθύνεται σε δουλοπάροικους, αποτελεί επιπλέον απάντηση-στήριξη στον Πρόεδρο της Γαλλίας για τις δηλώσεις Τσίπρα προς τον Ολάντ, τον οποίο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε "Ολαντρέου".
Η  Σκύλλα Λαγκάρντ ασφαλώς και αποκρύπτει τα δόλια τοκογλυφικά επιτόκια τα οποία διογκώνουν στο διηνεκές το χρέος της Ελλάδος απέναντι στους τοκογλύφους, έτσι που να την έχουν πισθάγκωνα δεμένη και για πολλές γενιές στο άρμα των νεο-κατακτητών.
Η Σκύλλα Λαγκάρντ, βεβαίως και δεν αναφέρει τους υπέρογκους τόκους που έχει ήδη πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος τα τελευταία δέκα χρόνια, σε σημείο που να έχει ήδη ξεχρεώσει  μιάμιση φορά το δημόσιο χρέος της χώρας!
Η Σκύλλα Λαγκάρντ επίσης δεν αναφέρει τίποτε για τον δόλιο υπερδανεισμό της Ελλάδος, με τον οποίο μπούκωνε η Ε.Ε. την Ελλάδα. Υπερδανισμός ο οποίος βάσει μεθοδευμένου σχεδίου έσυρε την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ και τους τοκογλύφους του.
Η Σκύλλα Λαγκάρντ κάνει ...γαργάρα το πώς έβαλαν την Ελλάδα στην ευρωζώνη με νοθευμένα στοιχεία που  μαγείρεψαν και ενέκριναν οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι! Η ευθύνη και το δόλιο σχέδιο θανάτου της Ελλάδος ανήκει σε αυτούς που έσυραν ως πρόβατο επί σφαγή την Πατρίδα μας και τον λαό της. Για να έρθουν σήμερα άνθρωποι σαν την Λαγκάρντ να μας ξεκοιλιάζουν και να λένε ότι φταίμε αποκλειστικά εμείς!!!
Η Σκύλλα Λαγκάρντ τέλος, θεωρεί υπεύθυνους εμάς τους Έλληνες επειδή εξοπλιζόμασταν διαρκώς με οπλικά συστήματα της Γαλλίας και της Γερμανίας για να προστατέψουμε τα σύνορά μας. Σύνορα, τα οποία αν και ευρωπαϊκά, και για την φύλαξη των οποίων έπρεπε να πληρώνουν από την τσέπη τους όλοι οι Ευρωπαίοι, η Λαγκάρντ και οι ομοεθνείς της, έβαζαν τους Έλληνες να αιμορραγούν οικονομικά για να πληρώνουν οπλικά συστήματα, ποτισμένα με μίζες και συχνά χαλασμένα!!!

Είναι πλέον καιρός ο ελληνικός λαός να συνειδητοποιήσει το μεθοδευμένο σχέδιο που συντελείται σε βάρος της Πατρίδας μας και να δώσει την απάντηση που αρμόζει σε όλα αυτά τα θλιβερά υποκείμενα, που φέρονται ως πολιτικά ερπετά. 
Στην δε περίπτωση της Λαγκάρντ, ομοιάζουν στην όψη και στις κινήσεις με ερπετά. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές: δείχνουν την Λαγκάρντ σε κινήσεις κόμπρας, σαύρας ή Σκύλλας! 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΦΥΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΥΝΕΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ!


·  * Ήμουν εναντίον της ψήφισης του πρώτου μνημονίου και εναντίον της συγκυβέρνησης Παπαδήμου
·        * Πριν καν μιλήσω, δεν σταμάτησαν οι ύβρεις και η χυδαιολογία  προς το πρόσωπό μου ενόσω εγώ βρισκόμουν στο Νοσοκομείο δίπλα στον πατέρα μου
·     * Επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου με την Νέα Δημοκρατία  για ένα καλύτερο αύριο
·       *  Ο Σαμαράς έδωσε πειστικές απαντήσεις σε όσα τον κατηγορούσαμε

Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
Πολύ θόρυβο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Κυριάκου Βελόπουλου, μια και είναι ένας από τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. που αποσκίρτησαν από τις τάξεις του κόμματος, μεταπηδώντας στην Ν.Δ.
Μία κίνηση που ξάφνιασε αρνητικά πολλούς ψηφοφόρους του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη, χαρακτηρίζοντάς την ως πράξη αχαριστίας και προδοσίας προς τον ιδρυτή του ΛΑ.Ο.Σ. 
Ο βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης, ανοίγει σήμερα τα χαρτιά του και σε αποκλειστική του συνέντευξη στον συνεργάτη της «Ελεύθερης Ώρας» Μάκη Βραχιολίδη, αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδήγησαν εκτός ΛΑ.Ο.Σ.
Αίσθηση προκαλεί η δήλωσή του ότι βαρέθηκε να είναι ασυνεπής προς τα πιστεύω του, χωρίς να φταίει, γεγονός που ουσιαστικά τον ώθησε να ανοίξει την πόρτα και να φύγει από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.  Μάλιστα αναφέρει –ίσως για πρώτη φορά- ότι ήταν εναντίον της ψήφισης του πρώτου Μνημονίου και κατά της συμμετοχής του ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση Παπαδήμου, κατηγορώντας ουσιαστικά τον Γ. Καρατζαφέρη για δυο κομβικά σημεία της έως σήμερα στρατηγικής του! Ο Κυριάκος Βελόπουλος τέλος, αφού διευκρινίζει ότι έχει ήσυχη την συνείδησή του, χαρακτηρίζει πράξη ευθύνης την απόφασή του να προσχωρήσει στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.  

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Κύριε Βελόπουλε πολλοί αναρωτιούνται γιατί φύγατε από τον Λ.Α.Ο.Σ. την ώρα μάλιστα που οι ψηφοφόροι του κόμματος, σάς θεωρούσαν αναπόσπαστο στέλεχός του. Αν δεν κάνω λάθος, είχατε δηλώσει δημοσίως ότι δεν επρόκειτο ποτέ να εγκαταλείψετε τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Τι μεσολάβησε και σας οδήγησε στο να... ανοίξετε την πόρτα και να φύγετε από τον ΛΑ.Ο.Σ.;

Βελόπουλος: Η χώρα διέρχεται μία από τις κρισιμότερες της στιγμές. Το δίλλημα δεν
είναι απλά δραχμή ή ευρώ. Είναι η επιβίωση ή όχι του ελληνικού κράτους
και του ελληνικού λαού. Σε αυτές τις ώρες, πιστεύω πως πρέπει να βρισκόμαστε στο «εμείς» και όχι στο «εγώ». Να ξεπεράσουμε τις προσωπικές μας βλέψεις και επιδιώξεις και να ενωθούμε σαν Έλληνες για να αποτρέψουμε τον κίνδυνο. Με τις επικίνδυνες εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, με όσα λέει περί καταγγελίας της δανειακής σύμβασης, η χώρα θα οδηγηθεί σε εσωτερική κατάρρευση και πτώχευση διεθνώς. Ο μόνος δρόμος για να αποτρέψουμε αυτό το καταστροφικό ενδεχόμενο είναι το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για την μεγάλη ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά παράταξη.
Μετά τις εκλογές προσπάθησα αρκετές φορές να συμβάλλω με τις απόψεις μου και τις δυνάμεις μου το ΛΑΟΣ να αλλάξουν πράγματα και να πάρει μια υπεύθυνη στάση απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα. Όταν όμως η απάντηση είναι ή κάνεις αυτό που λέω ή φεύγεις καταλαβαίνετε πως εκεί  πρέπει να πάρεις την δική σου την μεγάλη προσωπική απόφαση. Βαρέθηκα να είμαι ασυνεπής τόσα χρόνια χωρίς ο ίδιος να φταίω για αυτό. Επέλεξα κατά την δική μου άποψη τον δρόμο της σωτηρίας της πατρίδας μου.

Είπατε ότι νιώθετε αηδιασμένος για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα. Μιλήσατε και για «εγκάθετους». Μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος;

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Δυναμικό παρών του 1ου ΕΠΑ.Λ Αγ. Παρασκευής


... στην 6η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας «Μάιος 2012»
του Δήμου Αγ. Παρασκευής
            
Το σχολείο μας συμμετείχε στον πολιτιστικό αυτόν θεσμό που καθιέρωσε ο Δήμος της Αγίας Παρασκευής με μια σειρά δράσεων, από την Τετάρτη  9/5/12 έως και  τη Δευτέρα 14/5/12.
            Επί τρεις ημέρες (9/5, 13/5 και 14/5), το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής συμμετείχε στις εκδηλώσεις, στον εκθεσιακό χώρο του 2ου Γυμνασίου, με έκθεση παρουσίασης:
·         κατασκευών (καλλυντικών παρασκευασμένων από τους μαθητές, ιαματικών βοτάνων, μετεωρολογικού σταθμού, υβριδικού αυτοκινήτου και φωτοβολταϊκού πάνελ)  
·         προγραμμάτων (Πολιτιστικού, Περιβαλλοντικού και Αγωγής Υγείας –με φωτογραφίες και ενημερωτικό υλικό)
·         2 τεχνημάτων (εικαστική παρέμβαση που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας, με θέματα «Το ταξίδι της οικογένειάς μου στον χώρο και στον χρόνο: πού ζούσαμε και πού ζούμε τώρα», «Εικόνες του Ξένου στον κινηματογράφο: το μακριά και το κοντά, το άγνωστο και το οικείο» και δημιουργήθηκε σχετικό έντυπο. Υπεύθυνη: κ. Παπαγεωργοπούλου).

            Την Κυριακή 13/5, στην πλατεία Αη Γιάννη, οι μαθητές της Ομάδας Χορού, υπό το άγρυπνο μάτι και τα προστάγματα της υπεύθυνης κ. Οβαδία, και φορώντας παραδοσιακές στολές, παρουσίασαν  θαυμάσιο θέαμα, χορεύοντας με ενθουσιασμό τον Κοφτό και τον Ζωναράδικο και κέρδισαν τις εντυπώσεις και τις καρδιές των παρισταμένων.
            
Τέλος, τη Δευτέρα 14/5/12, στο Αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου, παρουσιάστηκαν προβολές με δραστηριότητες  του σχολείου μας που αφορούσαν:

·         Το αξιόλογο και εμπεριστατωμένο πολιτιστικό πρόγραμμα «Περιδιαβαίνοντας την Πλάκα στον χρόνο και τον χώρο», υπό την εποπτεία των κ. Κουσερή, Μαντά, Κατσιμπάρδη,  που ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία ενός λογισμικού από τους μαθητές της Β Πληροφορικής, καθώς και την προβολή βίντεο και φωτογραφιών,
·         Τα εντυπωσιακά  και διορατικά προγράμματα του κ. Παπαδουλάκη: «Υβριδικό αυτοκίνητο» και  «Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», τα οποία υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας των μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής.
·         Το ενδιαφέρον Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Κλιματικές Αλλαγές – Μετρήσεις του Μικροκλίματος της Αγίας Παρασκευής», με υπεύθυνο τον κ. Παπαδουλάκη και συνεργάτιδα την κ. Παπαναστασίου.
·         Το φροντισμένο και γεμάτο ευαισθησία πρόγραμμα  Αγωγής Υγείας «Αξιοποιώντας τους θησαυρούς της ελληνικής φύσης για μια καλύτερη ζωή», υπό την επίβλεψη των κ. Κωνσταντινίδου, Λιάχνη, Μαντά και Μπίκου, που συμπληρώθηκε με τη δημιουργία 2 σχετικών ιστολογίων, καθώς και με προβολές βίντεο.
·         Το Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί» που σφραγίστηκε από το μεράκι της κ. Οβαδία, με τη συνεργασία της κ. Παπαγεωργοπούλου, και κυρίως τις ικανότητες των χορευτών μαθητών μας.
Όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές τους βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν με έμπνευση και αφοσίωση και μας προσέφεραν στιγμές ψυχικής ανάτασης και υπερηφάνειας, καθώς και στον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής που υποστήριξε την όλη  προσπάθεια!












Η εκδήλωση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου


Με επιτυχία έγινε το βράδυ του Σαββάτου η βραδιά Champions League, στο Δημοτικό Καφέ Χολαργού. Τα κορίτσια της Heineken μοίρασαν απλόχερα χαμόγελα και λαχνούς, με κέρδος για τον τυχερό κύριο της φωτογραφίας, την μπάλα του τελικού. Ανάλογες βραδιές θα πραγματοποιηθούν και στο EURO 2012, τις βραδιές που θα παίζει η Εθνική μας ομάδα με πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους επισκέπτες του χώρου.
Σημ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Σαν βραδιά καλλιστείων έμοιαζε παιδιά αυτή. Το βραβείο το πήρε ο κύριος ή η κοπελιά της Ηeineken; Μοντελάκι η δεσποινίς! 

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ

γράφει η Τούλα Γεωργοπούλου 
Οι σύγχρονοι Σταυροφόροι βυσσοδομούν και πάλι εναντίον της
Ελλάδος και των Ελλήνων, για δεύτερη φορά, μετά από χίλια, περίπου, χρόνια. Ασελγούν και πάλι, πάνω στο Ελληνικό κορμί, αφαιρώντας την περηφάνεια του, την αξιοπρέπειά του και τέλος την φυσική του ύπαρξη. Για να εισπράξουν τα τοκογλυφικά τους χρέη, πρέπει οι Έλληνες να μετατραπούν σε δούλους τους!!
Ποιούς; Αυτούς που τους έμαθαν να ζουν σαν άνθρωποι και τους εμπλούτισαν με όλη την ελληνική σοφία, με την ομορφιά της Τέχνης, με το αγλάισμα της μουσικής, με τα έπη του Ομήρου,με τη φιλοσοφία του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη .
Με την ιατρική του Ιπποκράτους, του. Ασκληπιού και πρόσφατα του Παπανικολάου, εφευρέτου του τεστ ΠΑΠ.
Τους έμαθε την καθαριότητα, με τη χρήση του Μπάνιου και του σαπουνού, τους έμαθε να χρησιμοποιούν το κουτάλι και το πηρούνι.Τους έμαθε να φροντίζουν το σώμα τους και να το γυμνάζουν. Τους επέτρεψε να λαμβάνουν μέρος στους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ Ολυμπιακούς αγώνες και μάλιστα να τους διοργανώνουν, δίνοντάς τους το Ιερό Ελληνικό Φως. Όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ
Τους έμαθε να πολεμούν υπέρ  Βωμών και Εστιών (εντούτοις, κάποιοι, απ´ αυτούς είναι προσκολλημένοι στα βάρβαρα ένστικτά τους, τα οποία εφαρμόζουν και σήμερα σ´αυτόν το λαό αντί για "ευχαριστώ".´
Και θέλουν,οι άθλιοι,να " εκδιώξουν"την Ελλάδα και τους Έλληνες έξω από το δημιούργημά τους την ....ΕΥΡΩΠΗ!!!
Κάποιος, πρέπει να τους τονίσει, ότι αν φύγει ο δημιουργός από το δημιούργημά του, τότε ο χρήστης θα αλλοιώσει την φυσιογνωμία του και ό,τι αυτό, συνεπάγεται.
Εμείς, λοιπόν, έχουμε καθήκον, υπέρτατο, να υπερασπιστούμε την χώρα μας και μαζί μ´ αυτήν και τη μεγαλύτερη πατρίδα, που είναι η Ευρώπη. Πρέπει να μην επιτρέψουμε την παράδοσή της στούς Ούνους και τους συμμάχους τους. Ή να αποφασίσουμε, ότι πρέπει, να εργαστούμε, ακόμη  και πάνω από τις δυνάμεις μας, να τους αποδείξουμε ότι αξίζουμε νά 'μαστε ό,τι και οι πρόγονοί μας και όχι δούλοι των βαρβάρων που εξανθρωπίσαμε. Πρέπει να πάψουμε να τους έχουμε ανάγκη, αντίθετα, πρέπει να γίνουμε όχι μόνον αυτάρκεις, αλλά να εξαρτώνται εκείνοι απ´ εμάς,όπως π. Χ. από τις ενεργειακές μας πηγές, τη ναυτιλία μας, όλα τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, το λαμπερό μας ήλιο, την γαλάζια θάλασσα, την θρυλική μας φιλοξενία!!!
Πριν από μερικές ημέρες, τους παραδώσαμε, για άλλη μια φορά, την αναμμένη δάδα, για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Οι προσφορές μας δίνονται απλόχερα και ΔΩΡΕΑΝ. Αντίθετα, εκείνοι για ό,τι δίνουν ζητούν, όχι μόνο τοκογλυφικό χρήμα, μα και ΑΙμα. Αίμα ελληνικό, από τις καθημερινές, αυτοκτονίες που προκαλούν  τα απάνθρωπα μέτρα που μας έχουν επιβάλλει.
Έλληνες ψηλά το κεφάλι. Αντισταθήτε και στις κάλπες ψηφίστε ΕΛΛΗΝΙΚΑ...

ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ


Στοιχεία - φωτιά & υπερασπιστική τακτική
ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!
πηγή: megatv.com
Επιβαρύνεται μέρα με τη μέρα η θέση του Άκη Τσοχατζόπουλου ως κατηγορούμενου καθώς τα στοιχεία και οι αποδείξεις που κρατούσε ακόμα και σε χρηματοκιβώτια στο γραφείο του είναι ατέλειωτα.
Εκτός από τις σημειώσεις και τα αντίγραφα των εμβασμάτων προς την off shore Bluebell από όπου πέρασε η μίζα των TOR M1, βρέθηκαν και έγγραφα που αφορούν την επίσης λιβεριανή off shore P&A Investment, στο όνομα της οποίας κόπηκαν -σύμφωνα με τον εισαγγελικό πόρισμα- από τον Λιβανέζο Al Jayad Fouad έξι ακόμη επιταγές αξίας 16,2 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων. Τα εμβάσματα αυτά προκύπτουν ανάγλυφα μέσα στις χιλιάδες των σημειώσεων που βρέθηκαν στην οδό Κομνά Τράκα.
Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός όταν ερωτήθηκε για την ύπαρξη αυτών των off shore υποστήριξε ότι δεν τις γνωρίζει, αν και στο γραφείο του βρέθηκαν ακόμη και τα πρακτικά συνεδριάσεων της Bluebell του έτους 1999.
Το ίδιο συμβαίνει και με την off shore Torcaso, η οποία είχε αναλάβει το Real Estate για λογαριασμό του Ακη Τσοχατζόπουλου. Αν και απολογούμενος είχε ισχυρισθεί ότι δεν είχε καμία εμπλοκή με την εν λόγω εταιρία, εντούτοις στο γραφείο του βρέθηκαν τοπογραφικά διαγράμματα 31 ακινήτων με κατόψεις κτιρίων που είχαν εργοδότη την Torcaso.
Το ενδιαφέρον για τις αγορές ακινήτων επισημαίνεται μάλιστα και σε έναν μωβ φάκελο με χειρόγραφη σημείωση Bau Project , που περιέχει δεκατρείς κατόψεις ακινήτου στο Βερολίνο, κόστους 4.617.000 ευρώ.
Στις δεκάδες χιλιάδες των σημειώσεων και αρχειακού υλικού, βρέθηκαν και ενημερώσεις από ξένες τράπεζες, όπως για παράδειγμα των
  • Bank of Austria
  • Deutsche Bank
  • Credit Lyonnais
  • UBS
  • Arab Bank Limited.
Πολλές είναι και οι επαφές αλλά και η αλληλογραφία του πρώτου εξαδέλφου του πρώην υπουργού Νίκου Ζήγρα με την ελβετική δικηγορική εταιρία Niederer Kraft & Frey η οποία συνεργάζεται μόνο με απαιτητικούς πελάτες.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος -σύμφωνα πάντα με τις σημειώσεις του- φέρεται να συμμετέχει σε μια εταιρεία επιχείρησης ψυχαγωγίας μέσω ενός ιδιωτικού συμφωνητικού. Φαίνεται επίσης να ενδιαφέρεται για ένα ακίνητο οκτώ ορόφων στον Πειραιά ενώ στις σημειώσεις του βρέθηκε και εκτυπωμένο ένα κείμενο με τίτλο "Σε Μαραθώνα και Πεντέλη" οι πρώτοι δασικοί χάρτες της Αττικής. Επίσης, υπάρχει εκτυπωμένη από το διαδίκτυο μια σύμβαση μίσθωσης παραχώρησης χρήσης και εκμετάλλευσης του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Βαθέως - Μεγανησίου - Λευκάδας. Βρέθηκαν επίσης χαρτιά με εκδήλωση ενδιαφέροντος για ακίνητα τόσο στα Κάτω Πατήσια όσο και στην Κρήτη.
Τα κατασχεθέντα έγγραφα θα αποτελέσουν πολύτιμο υλικό για τις ανακριτικές αρχές, αφού ενισχύουν την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και "δένουν" τους κατηγορούμενους με την παράνομη πράξη.

Πώς σχεδίαζε την υπερασπιστική του τακτική ο Άκης

Από το προσωπικό αρχείο του κ. Τσοχατζόπουλου, γίνεται αντιληπτή και η υπερασπιστική γραμμή που αρχίζει να ακολουθεί ο πρώην υπουργός Άμυνας.
"Είναι πολύ σημαντικό και σωτήριο για την περαιτέρω πορεία με το δικηγορικό μας γραφείο και με την βοήθεια τρίτων να ασκηθεί δημιουργική υποστήριξη προς τους 12-13 συμμετόχους μας για να επιτευχθεί από την Εισαγγελία η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μείωση του αριθμού μαρτύρων έναντι των οποίων θα ασκηθεί ποινική δίωξη, μαζί με τον πρώην ΥΕΘΑ Α. Τ (Άκη Τσοχατζόπουλο)", αναφέρεται σε κάποια από τις σημειώσεις.
Και στη συνέχεια γράφεται: "Η τακτική ανάκριση θα κλείσει με την απολογία μου στον ανακριτή. Τότε η δικογραφία θα σταλεί στο δικαστικό συμβούλιο, όπου ώριμοι, πιο έμπειροι και πλήρως εξοπλισμένοι με ο,τι απαιτείται, θα δώσουμε με όλους τους νομικούς μας και πιθανή αναβαθμισμένη νομική συμπλήρωση, την μεγάλη και τελική μάχη, διεκδικώντας αθώωση και δικαίωση για όλους μας!".


Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Αποκλειστικό: Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα – Δείτε το νέο όνομα!!




Moυσικό Ταξίδι από το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού


Παρά την έντονη βροχόπτωση που επικρατούσε πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Συλλόγων της πόλης μας και  κατέκλυσε το αμφιθέατρο του 5ου Γυμνασίου και παρακολούθησε το μουσικό αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο που είχε από κοινού οργανώσει ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού μαζί με τους Συλλόγους  Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού και του 5ου Γυμνάσιου αντίστοιχα. 
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Βασίλειος Σαββίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους καθώς και τις Προέδρους των δυο συλλόγων γονέων και κηδεμόνων για την εξαιρετική συνεργασία. Στη συνέχεια της βραδιάς απηύθυναν κατά σειρά χαιρετισμό η συνδιοργανώτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου κα Ελένη Μπρόκου, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κος Βασίλειος Ζορμπάς καθώς και ο πρώην Δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος κος Βασίλειος Γιαννακόπουλος.
Ακολούθως, το λόγο πήρε ο κος Μασχοβάκος Νίκος, νομικός – συγγραφέας, ο οποίος και προλόγισε την βραδιά πριν δώσει τη σκυτάλη σε δυο νεαρούς φίλους του Συλλόγου, οι οποίοι με αριστοτεχνικό τρόπο παρουσίασαν τρία μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου Γκάτσου. Τη συνέχεια της βραδιάς και για τις επόμενες  δυο ώρες ανέλαβε ο εκλεκτός και συνάμα ακούραστος Τάκης Κωνσταντακόπουλος και η ορχήστρα του, οι οποίοι παρέσυραν τον κόσμο  σε ένα ωραίο ταξίδι ερμηνεύοντας όλοι μαζί γνωστά τραγούδια  δημοφιλών συνθετών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο  Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κος Βασίλειος Ζορμπάς, οι επικεφαλής των παρατάξεων κοι Γιαννακόπουλος και Σταθόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κοι Ησαιας, Κωνσταντακόπουλος, Κρητικίδης και Παύλου, το μέλος του ΠΑΟΔΑΠ κα Ηλέκτρα Πανάγου Αντωνοπούλου και πλήθος κόσμου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού

             Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γραμματέας

        Βασίλειος Σαββίδης                                                          Αναστάσιος Μίχας



Ανακατασκευή Πεζοδρομίων Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού


Ανακοίνωση Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού 
Αγαπητοί συνδημότες,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ξεκίνησε το έργο της ανακατασκευής των πεζοδρομίων της δημοτικής κοινότητας Χολαργού που τόσο ανάγκη έχει η πόλη μας και ιδιαίτερα ο Χολαργός.

Στα πλαίσια αυτού του έργου, το οποίο γίνεται με εργολαβία, μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό, θα ανακατασκευαστούν τα πεζοδρόμια των ακολούθων οδών:

α. Αναστάσεως (από Θάλειας μέχρι Μεσογείων),
β. Ξανθίππου (από Θουκυδίδου μέχρι Βουτσινά),
γ. Ουρανίας (από Φανερωμένης μέχρι Βεντούρη),
δ. Βεντούρη (από Ουρανίας μέχρι Σύρου),
ε. Σύρου (από Βεντούρη μέχρι Φανερωμένης),
στ. Β. Μελά (από Ευριπίδου μέχρι Φανερωμένης),
ζ. Κουντουριώτου (από Ναυαρίνου μέχρι Χρυσ. Σμύρνης),
η. Βιτάλη (από Χίου μέχρι Ψαρών) και
θ. Εθνικής Αντιστάσεως (από 17ης Νοεμβρίου μέχρι Αριστείδου).

Για την ανακατασκευή των παραπάνω πεζοδρομίων η πίστωση που είχε εγγραφεί στον Προϋπολογισμό του Δήμου ανήρχετο στο σημαντικό ποσό των 600.000,00 € και η έκπτωση που πετύχαμε κατά τη δημοπρασία που κάναμε ήταν εξίσου σημαντική και ανήλθε στο ποσοστό 53% επί του προϋπολογισμού του έργου (αρκετά πρωτόγνωρη για το Χολαργό).

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ανακατασκευή των πεζοδρομίων θα συνεχιστεί γιατί η κατάστασή τους σε πολλούς δρόμους της πόλης μας είναι κακή και επικίνδυνη για τους πεζούς.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
            Ο Δήμαρχος


         Βασίλειος Ξύδης

Διπλή αυτοκτονία στην πλατεία Βάθη!


Αυτοκτόνησαν στην πλατεία Βάθης μία 90χρονη γυναίκα και ένας 60χρονος άντρας, πέφτοντας από το μπαλκόνι πολυκατοικίας επί των οδών Ακομινάτου και Παλαιολόγου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μητέρα και γιο, 90 και 60 ετών αντίστοιχα.Οι δυο τους διέμεναν στον πρώτο όροφο και σύμφωνα με μαρτυρίες ανέβηκαν στον έκτο και βούτηξαν στο κενό. Ο άντρας ήταν μουσικός στο επάγγελμα.

Μαζί: Επικοινωνιακό τρικ του δήμου με τα τροφεία των παιδικών σταθμών


Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε δελτίο τύπου του δήμου με το οποίο πολυδιαφημιζόταν η νέα κλίμακα τροφείων των παιδικών σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής διότι επέφερε όπως αναφερόταν σημαντικές μειώσεις.
 Για όσους θυμούνται, πριν από ένα ακριβώς χρόνο έβραζε όλη η πόλη και διαμαρτύρονταν οι γονείς για τις αυξήσεις των τροφείων οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις άγγιζαν ακόμη και το 40%. Τώρα ο δήμος έρχεται να μειώσει μέρος των τσουχτερών αυξήσεων που ο ίδιος πέρυσι επέβαλλε.
Αυτό περισσότερο ταιριάζει σε επικοινωνιακό τρικ παρά σε πτυχή της κοινωνικής πολιτικής του δήμου.
 
MAZI για την Αγία Παρασκευή

Απίστευτη ανατροπή - Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν τον ΛΑΟΣ στη Βουλή!


Φωτογραφία για Απίστευτη ανατροπή - Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν τον ΛΑΟΣ στη Βουλή!Λόγω των αποστατών ο ΛΑΟΣ κερδίζει συνέχεια πόντους και είναι κοντά στη Βουλή.
 Όλες οι δημοσκοπήσεις...που κάνουν τα κόμματα δείχνουν το ίδιο αποτέλεσμα. 

Χθες δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε για λογαριασμό της ΝΔ το ΛΑΟΣ είναι στο 3,2% ενώ σημερινή για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 3,5%. Φοβερός ο Σαμαράς που με τις ύβρεις του σε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή κατάφερε να κάνει τον Τσίπρα πρώτο και την Χ.Α με δυνατό ποσοστό στη βουλή.
    
Το ίδιο έργο παίζεται και με το ΛΑΟΣ μιας που οι εξαγορές πρώην στελεχών του το ξαναβάζει στη βουλή. Αφήνει ιστορία ο Αντώνης! 

πηγή: newsnow.gr

Χρηματισμό στελεχών του καταγγέλλει ο Καρατζαφέρης


Για χρηματισμό στελεχών του ΛΑΟΣ, προκειμένου να αποχωρήσουν από το κόμμα, έκανε λόγο... ο Γιώργος Καρατζαφέρης.Μιλώντας στο «Βήμα fm» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπογράμμισε ότι κάποιοι πλησίασαν τα στελέχη του και τους υποσχέθηκαν τακτοποίηση των χρεών τους. «Τους είπαν θα κλείσουμε τα υπόλοιπα των τραπεζών σας. Έφτασαν να πάνε να χτυπήσουν τη πόρτα για να βολιδοσκοπήσουν τον πρέσβη Γ. Γεωργίου. Αυτούς δεν τους ενδιαφέρει να μαζέψουν ψήφους. Τους ενδιαφέρει πώς θα διαλύσουν τον Καρατζαφέρη», σημείωσε, κάνοντας λόγο για «αγυρτεία, πολιτική αλητεία, ανικανότητα και ανηθικότητα»

Ακόμη, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά τον οποίο χαρακτήρισε «πρόθυμο» και ότι «τον χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί».


ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ…


Εκεί που πήγε ο Κώστας, δεν περιμένει από μας να τον φωνάζουμε ΑΘΑΝΑΤΟ. Είναι ΑΘΑΝΑΤΟΣ. Αλλά κι εμείς δεν περιμένουμε τη συγγνώμη των Τούρκων που τον έφαγαν με μπαμπεσιά. Γιατί αυτή η συγγνώμη μας ατιμάζει.
Τα χέρια του Ηλιακη, τα χέρια των δεκάδων Ηλιακηδων και των συντρόφων τους που χρόνια τώρα κοκκινοβαφουν το Αιγαίο, ήταν δεμένα.
Δεν τα έδεσαν οι αντίπαλοι, γιατί αυτοί δεν είχαν τα κότσια ούτε καν να τα πλησιάσουν.

Τα έδεσαν οι «δικοί». Τα δεσαν οι ηγέτες μας. Αυτοί μπόρεσαν να τα δέσουν, γιατί οι Ηλιακηδες τους τα προσέφεραν. Τους τα εμπιστεύτηκαν. Τους είπαν «πάρτε τα χέρια μας κι αυτό που ξερουμε να κανουμε καλα, βαλτε από διπλα τη θεληση και την αποφασιστικοτητα σας, τα σχεδια και την ανοθευτη εθνικα διπλωματια σας, και παμε μαζι να κανουμε αυτό που ορκιστηκαμε και οι δυο. Να κραταμε γαλανο το Αιγαιο μας, να κραταμε γαλανη την Ελλαδα»
Αυτό ειπαν οι Ηλιακηδες…

Κι αυτοι, οι «προικισμενοι», οι γεννημενοι με το χαρισμα να είναι ηγετες, τα πηραν τα χερια των Ηλιακηδων και τα δεσαν. Τα χερια που δεν τολμησαν ν αγγιξουν οι αντιπαλοι, τα δεσανε οι φιλοι. Οι πολιτικες των φιλων… Οι επιλογες των φιλων… και δη των ηγετων.

Κι ετσι το Αιγαιο κοκκινιζει καθημερινα. Μαζι του κοκκινιζει και η Ελλαδα. Από το αιμα των Ηλιακηδων κοκκινιζουν και τα δυο.

Μονο τα προσωπα εκεινων που θα πρεπε να κοκκινιζουν από ντροπη δε λενε να κοκκινισουν. Παραμενουν πιο κιτρινα κι απ το θανατο κι εχουν το βλεμμα στραμμενο χαμηλα, γιατι δεν εχουν τη δυναμη να κοιταξουν αυτό το λαο στα ματια.

Γιατι αναζητησαν το ευκολο καταφυγιο πισω από τη λογικη του «ο σκοπος αγιαζει τα μεσα».
Οι Ηλιακηδες όμως δεν αγιασαν γιατι καποιοι τους αντιμετωπισαν ως «μεσα» και μαλιστα αναλλωσιμα αφου πρωτα φροντισαν να ξεχασουν εντελως το σκοπο.

Οι Ηλιακηδες αγιασαν γιατι αγαπησαν την Ελλαδα με την καρδια τους και με το αιμα τους.
Γιατι αν και ειχαν τα χερια δεμενα δε λουφαξαν.
Γιατι τιμησαν την ψυχη τους, τον τοπο που τους γεννησε, και μ ένα μαγικο τροπο τιμησαν κι ολους εμας.

Μηπως θα πρεπει καποια στιγμη κυριοι…
Αυτος ο λαος το ονομα του οποιου ορκιστηκατε να υπηρετειτε…
Αυτος ο λαος που φορολογειται βαναυσα, που καταληστευεται καθημερινα, που ειχε την ατυχια να καταδυναστευεται ποικιλοτροπα από ένα κρατος που ξερει να του φερεται (αυτου του λαου) σαν τον Κρονο που τρωει τα παιδια του…

- Μηπως θα πρεπει τελικα αυτος ο λαος καποια στιγμη να μαθει πως χανονται κάθε φορα οι Ηλιακηδες?

ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ;


 ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΓΚΟΛΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΧΕΡΙ 

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι σκληρό. Είναι όμως η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ προσπαθούν να μας κάνουν καλά. 

Είναι το βίντεο της συγκόλλησης ενός κομμένου χεριού και πως ο γιατρός με λεπτές μικροχειρουργικές μεθόδους το επαναφέρει στον ασθενή. Ο Ράσντι, έχασε το χέρι του σε εργατικό ατύχημα. Η δαγκάνα ενός εκσκαφέα του το έκοψε σύριζα ακριβώς στη μέση της παλάμης. Ιστοί, νεύρα και κόκαλα διαμελίστηκαν...

Οι συνάδελφοι του συνέλεξαν το κομμένο άκρο και με τη βοήθεια των νοσοκόμων το τοποθέτησαν σε ειδική κύστη και σε πάγο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί μελέτησαν το κόψιμο, έβγαλαν ακτινογραφίες και στη συνέχεια υπέβαλλαν τον τραυματία σε μια πολύωρη επέμβαση προκειμένου να επαναφέρουν το κομμένο άκρο. Φυσικά αυτή είναι η πρώτη επέμβαση και θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές. 
ΕΡΩΤΗΜΑ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ": Τέτοιους χειρουργούς που κάνουν θαύματα χρειάζεται και η ελληνική οικονομία. Να την συγκολλήσουν για να μπορέσει να επαναλειτουργήσει. Οι αλμπάνηδες Σαμαράς και Βενιζέλος θα σώσουν την οικονομία; Αυτοί την αποτελείωσαν σε χρόνο ρεκόρ! Μαζί βεβαίως με τον ...αρχιδιχειρουργό ΓΑΠ!

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ;

d
MAKELEIO.GR
Το νέο αυτοκίνητο του υπουργού (?), είναι σχεδιασμένο να φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον χώρο της θωράκισης.
Η BMW 7 Series High Security, αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των αυτοκινήτων ασφαλείας της BMW. Είναι το πρώτο θωρακισμένο μοντέλο παγκοσμίως που φέρει πιστοποίηση επιπέδου B7 και για τα κρύσταλλα.

auto7-400x224
Εσωτερικά το αυτοκίνητο μπορεί να προσφέρει όλες τις ανέσεις στον κάτοχό του. Η λέξη χλιδή, δεν αποτυπώνει όσα μπορεί να διαθέτει κάποια έκδοση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Δερμάτινα καθίσματα, τηλεοράσεις, δορυφορικά συστήματα, είναι μερικές από τις ανέσεις που απολαμβάνει ο κάτοχός τους.
Ωστόσο, για να φτάσει η αξία ενός τέτοιου αυτοκινήτου στις 750.000 ευρώ, χρειάζονται κι άλλα.

Η 7 Series, είναι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει σε επιθέσεις κάθε τύπου οπλοπολυβόλων. Η «πανοπλία» του αποτελείται από έναν εξαιρετικά ισχυρό χάλυβα, και χρησιμοποιεί το αμάξωμα ως ένα δεύτερο επίπεδο προστασίας.
Η BMW έχει σχεδιάσει τα αυτοκίνητα αυτά, ώστε να μην έχουν κανένα πρόβλημα εφόσον κάποιος πραγματοποιήσει επίθεση με τα εξής όπλα: Μ16, Heckler & Koch G3, Steyer AUG, Kalashnikov RPK-74, Kalashnikov AK-47, FN FAL και Steyer AUG είναι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από την εταιρία στις δοκιμές της αλεξίσφαιρης προστασίας του αυτοκινήτου. Στις δοκιμές, το αυτοκίνητο ανταποκρίθηκε θετικά σε επιθέσεις από εκρηκτικές ύλες αλλά και χειροβομβίδες.
Μάλιστα, η BMW ξέροντας ποια είναι τα πιο αδύνατα σημεία ενός αμαξιού, έχει καταφέρει να θωρακίσει έξτρα τα παράθυρα, το αμάξωμα και τις πόρτες της BMW 7 Series High Quality.
Καταλαβαίνει κανείς εύκολα πως ένα τέτοιο αυτοκίνητο χρησιμοποιείται από πάρα πολύ VIP πρόσωπα, τα οποία φοβούνται για τη ζωή τους και όχι από βουλευτές ή αξιωματούχους κρατών. Εκτός πια κι αν ο κύριος !!.... το επέλεξε προκειμένου να προστατευθεί από τυχόν επιθέσεις με γιαούρτια ή πέτρες.

Επίσης, να σημειώσουμε πως από το 1,5 εκατ. που κατάφερε η κυβέρνηση να εξασφαλίσει από όλα του βουλευτικά Ι.Χ., τα μισά πήγαν για την «μπέμπα» του κυρίου !......

ΕΡΩΤΗΣΗ: ποιανού υπουργού, είναι το ανωτέρω φτωχάμαξο;;
Τέλος, καλό θα ήταν να αναρωτηθεί πόσο πρέπων είναι, μετά από μια τηλεδιάσκεψη με την τρόικα στην οποία αποφάσισαν από κοινού να «ξεζουμίσουν» ακόμα περισσότερο τον Ελληνικό λαό, να μπαίνει μπροστά στις κάμερες σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο χωρίς καμία ντροπή.
http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1727:2012-05-23-17-19-49&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


ΠΑΡΑΚΑΛΩ  ΣΤΗΡΙΞΤΕ  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ! Δεν κοστίζει τίποτα και μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θα σας πάρει μόνο ένα λεπτό να ψηφίσετε και να το προωθήσετε 

Αίτημα/Petition 
"As a citizen of the world, I support the legal battles of the Greek people and ask the Prosecutor of the International Criminal Court (ICC) to immediately activate procedures, to investigate the crimes being perpetrated in Greece and bring to trial anybody responsible for them. Any and all persons found guilty must be punished. Such crimes must be prevented." http://www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c/sign.html

"Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται γι΄αυτά. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, τα εγκλήματα αυτά πρέπει να αποτραπούν."  http://www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c/sign.html
Το ιστορικό στα ελληνικά ειναι εδώ  http://justiceforgreece.wordpress.com/petitions/ελληνικά/  και στα αγγλικά εδώ  http://www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c.html

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΜΑΓΚΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΑΛΥΓΙΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!



Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη του εξόρμηση στην Ευρώπη μετά την επιτυχία του στις εκλογές της 6ης Μαϊου, επέδειξε ηγετική πυγμή που ξάφνιασε.Ήταν μάλιστα τέτοια η επιβλητική του στάση, που δεν δίστασε να υπομνήσει στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Γαλλίας να τηρήσει τις υποσχέσεις του προκειμένου να μην μεταβληθεί σε «Ολαντρέου».
Ο ξύλινος-κλισαρισμένος πολιτικός λόγος των Σαμαρά - Βενιζέλου, ενδεδυμένος με το φοβικό σύνδρομο του ραγιά, επεδίωξε ανεπιτυχώς να επικρίνει τον Τσίπρα. «Αφελή και επικίνδυνο» τον χαρακτήρισε ο Α. Σαμαράς, υπογραμμίζοντας ότι η ...αλαζονεία του Τσίπρα καταστρέφει τις συμμαχίες της χώρας στο εξωτερικό, για τις οποίες εργάζεται ο ίδιος και προφανώς ο Βενιζέλος!!!

Ο χαρακτηρισμός «Ολαντρέου» δεν αποτελεί ευφυολόγημα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λέξη δανεισμένη από την προεκλογική αντιπαράθεση Σαρκοζί - Ολάντ, την οποία όμως χρησιμοποίησε –σωστά- ο Α. Τσίπρας για να καταδείξει το αυτονόητο, το οποίο η σύγχρονη πολιτική πρακτική, βάζει και κλειδώνει στο συρτάρι.
Ο Παπανδρέου εξελέγη με το «λεφτά υπάρχουν» για να σταυρώσει έναν λαό και να ξεπουλήσει την Ελλάδα μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια. Αυτή  λοιπόν η πολιτική απάτη, για την οποία ο πρώην  Πρωθυπουργός θα έπρεπε να λογοδοτεί στα δικαστήρια, ήταν η αφορμή για να υπομνήσει ο Αλέξης Τσίπρας το ιερό καθήκον του Ολάντ απέναντι στον λαό του.
Ενώ δηλαδή ο Σαρκοζί  επωνομάζει «Ολαντρέου» τον αντίπαλό του, ο Τσίπρας παραβιάζει το διπλωματικό πρωτόκολλο όταν υπομιμνήσκει στον Γάλλο Πρόεδρο την ανάγκη να φανεί συνεπής με τις δεσμεύσεις του; Από πού κι ως πού δεν έχει το δικαίωμα να πράξει κάτι τέτοιο  ο επικεφαλής ελληνικού κόμματος, που στο κάτω-κάτω προέρχεται από την χώρα όπου ο λαός της έχει νιώσει στο πετσί του τι σημαίνει πολιτική απάτη; Ο λαός που έχει συρθεί  στην κόλαση από έναν πολιτικό απατεώνα, οφείλει να χτυπήσει ομαδικά το καμπανάκι στον Ολάντ, διότι από την συνέπεια ή μη του Ολάντ εξαρτάται και το μέλλον της Ελλάδος και του λαού της.
Ο Αλέξης Τσίπρας λοιπόν,  ενήργησε σοφά και όχι με την πολιτική δουλοπρέπεια και ραγιαδισμό που διακρίνει τους Σαμαρά και Βενιζέλο. Ένας ραγιαδισμός και υποτέλεια, που ώθησαν τους επικεφαλής Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα, να υπογράψουν τις ντιρεκτίβες των δανειστών, να υποθηκεύσουν ουσιαστικά το μέλλον αυτού του τόπου.
Η στάση Τσίπρα είχε πολλαπλή πολιτική σημασία:
  1. Κατέδειξε στους ξένους κορυφαίους ηγέτες της Ευρώπης ότι ως επικεφαλής της ανερχόμενης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος, διαθέτει στιβαρό πολιτικό λόγο, τέτοιο που μπορεί-επιτέλους να κάνει υπερήφανο τον ελληνικό λαό. Ο Τσίπρας ήταν σαν να είπε: «Ξεχάστε τον Έλληνα-ραγιά. Ο Έλληνας όπως έχει δείξει η ιστορία, είναι πρωτίστως πατριώτης».
  2. Στέλνει μήνυμα στους Έλληνες ψηφοφόρους ότι δεν αερολογεί και δεν ψευδολογεί αλλά φροντίζει να πράττει όσα τηρεί, φθάνοντας μάλιστα να …νουθετεί και ηγέτιδες ευρωπαϊκές δυνάμεις.
  3. Δίνει το στίγμα του τι θα ακολουθήσει στην Ευρώπη σε περίπτωση εκλογικής του νίκης. Σηματοδοτεί δηλαδή –εμμέσως- την αλλαγή της ρότας των δανειστών, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα ηττηθούν οικτρά οι  διεθνείς τοκογλύφοι.  

Συνεπώς ο Τσίπρας, ενήργησε σοφά και χρησιμοποίησε τον πολιτικό τσαμπουκά που λείπει από την διπλωματία της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες.
Του αξίζουν συγχαρητήρια και γιατί έκανε ακόμη ένα ματ απέναντι στους πολιτικά ανεπαρκείς Σαμαρά και Βενιζέλο.

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ


Στις 25 Μαΐου 2012 συμπληρώνουμε ένα χρόνο από την ημέρα που εμείς οι Έλληνες βγήκαμε στους δρόμους και τις πλατείες όλης της Ελλάδας, χωρίς οργάνωση μα με πολύ πίστη και διάθεση για Ελευθερία και Δημοκρατία. 
Η αυθόρμητη αντίδραση μας, γρήγορα πήρε διαστάσεις και μορφοποιήθηκε ως ένα κίνημα που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει στα Ελληνικά χρονικά. Το κίνημα των Ελλήνων Αγανακτισμένων ήταν πλέον γεγονός και οι κεντρικές πλατείες όλων των μεγάλων και μικρών πόλεων καταλήφθηκαν απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, φύλλου και πολιτικής άποψης, σταθήκαμε ο ένας δίπλα στον άλλο ξεχνώντας έστω και για λίγο τα όσα μας χωρίζουν και αντιλαμβανόμενοι ότι η χώρα και ο λαός μας ήταν σε μεγάλο κίνδυνο και έπρεπε να αντιδράσουμε πριν να είναι αργά. Η βία που εξαπέλυσαν εναντίων μας ήταν πρωτόγνωρη και δολοφονική, σημάδι ότι τους είχαμε κλονίσει και βιάζονταν να ξεμπερδέψουν μαζί μας με κάθε κόστος. Όλες οι πλατείες της Ελλάδας έγιναν πεδία μαχών, σώμα με σώμα με πρώτη και καλύτερη την κεντρικότερη πλατεία της Ελλάδας, την πλατεία Συντάγματος.
Ένα χρόνο μετά καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012, στις 6:00 μ.μ να δώσουμε ένα βροντερό ειρηνικό παρόν στην πλατεία Συντάγματος, για να καταγγείλουμε τις πολιτικές των Μνημονίων αλλά και όλους αυτούς που οδήγησαν την χώρα μας στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και τους Έλληνες στην οικονομική εξαθλίωση.  
Υπενθυμίζουμε σε όλους πως είμαστε πάντα εδώ και αγωνιζόμαστε για την λευτεριά της πατρίδας και του Ελληνικού λαού. Τώρα είμαστε, όχι μόνο αγανακτισμένοι αλλά ενωμένοι και αποφασισμένοι. Οι κομματικοί διαχωρισμοί που τόσα χρόνια σκόπιμα μας επιβλήθηκαν, δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Για μας δεν υπάρχει Δεξιά και Αριστερά αλλά μόνο Ελλάδα και Έλληνες. Αυτό που προέχει τώρα είναι να ενωθούμε όλοι μας, να συσπειρωθούμε, να συμπράξουμε με κάθε τρόπο και να επιτελέσουμε το καθήκον μας απέναντι στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και στην πατρίδα μας. 
Εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 17/6/2012, η επέτειος του Συντάγματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς καλούμαστε όχι μόνο να τιμήσουμε τους αγώνες μας και τους νεκρούς μας αλλά και να ανταποκριθούμε στην ανάγκη και την προσδοκία του Ελληνικού Λαού να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η πορεία για την απελευθέρωση και την αναγέννησή του. 
Καλούμε όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα και κινήματα, χωρίς πολιτικές ταμπέλες και σημαίες να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους απλούς πολίτες και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την επέτειο της δημοκρατίας. Να δείξουμε στο σύστημα ότι δεν το φοβόμαστε. Δεν μας τρομάζουν τα δακρυγόνα και οι μονάδες καταστολής τους. Δεν μας κάμπτει η βία τους. Είμαστε πολλοί και είναι λίγοι. 
Οι συλλογικότητες που υπογράφουν το παρόν καλούμε όλους τους Έλληνες δημοκράτες πολίτες να συγκεντρωθούμε στο Σύνταγμα, για να δηλώσουμε όλοι μαζί την αντίθεσή μας απέναντι στο αντιλαϊκό καθεστώς των κυβερνήσεων του μνημονίου και να διαδηλώσουμε την πίστη μας και την ετοιμότητά μας να πάρουμε τις τύχες της Χώρας στα χέρια μας!
Στις 25 Μάη, Ένα χρόνο μετά, θα είμαστε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ!
·         Θα είμαστε εκεί γιατί οφείλουμε να παλέψουμε για τις ζωές μας.
·         Θα είμαστε εκεί γιατί τώρα θα είναι δύσκολο γι' αυτούς να παίξουν τα παιχνιδάκια της εξουσίας τους.
·         Θα είμαστε εκεί γιατί είμαστε όλοι εναντίον του μνημονίου και της εξαθλίωσης των λαών της Ευρώπης.
·         Θα είμαστε εκεί και γι' αυτούς που "έφυγαν" άδικα.
·         ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ και θα είμαστε ΟΛΟΙ μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

                                                                         ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ  (ΣΟΚ)

ΕΝ.Α
ΕΠΑΜ
ΚΑΠ. ΣΠΙΘΑ
300 ΕΛΛΗΝΕΣ
ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ
ΜΑΧΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ YOUTUBERS
ΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΒΑΣΗ
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

WIND: Βγάζει στο σφυρί σπίτι για οφειλή 1.020 € ! ΑΙΣΧΡΟΙ!

20120523-141807.jpgΔεν πλήρωσε τον λογαριασμό της κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας WIND επειδή αδυνατούσε λόγω της περικοπής μισθού από τις κατοχικές κυβερνήσεις του Μνημονίου και με συνοπτικές διαδικασίες κατάσχεσαν το σπίτι του και το βγάζουν στο σφυρί. Ο 40χρονος υπάλληλος του Δήμου Μελισσίων στον τομέα της καθαριότητας Γιάννης Τριανταφύλλου, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ζει το δικό του δράμα στην Ελλάδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Η συντεταγμένη Πολιτεία έχει αφήσει εδώ και καιρό ασύδοτες τις πολυεθνικές να κάνουν «παιχνίδι» με ακίνητα βιοπαλαιστών, ζητώντας αίμα. Την Παρασκευή 18 Μαΐου δικαστική επιμελήτρια, λειτουργώντας για λογαριασμό της «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΒΕΕ», πέταξε στην πόρτα διαμερίσματος 92 τ.μ. το κατασχετήριο,
αφήνοντας εντολή στον οφειλέτη ότι «θα του πάρουν ό,τι έχει και δεν έχει για να ξεπληρώσει τον απλήρωτο λογαριασμό», όπως κατήγγειλε στη «δημοκρατία» ο μισθοσυντήρητος εργαζόμενος.

«Με απείλησαν εμένα και τη γυναίκα μου, δεν σεβάστηκαν τα παιδιά μου, με εξευτέλισαν και τώρα θέλουν να με ταπεινώσουν παίρνοντας ένα σπίτι που ουσιαστικά δεν μου ανήκει αφού είναι κληρονομιά, με την κληροδόχο να διατηρεί την επικαρπία και εγώ να μένω σε άλλη διεύθυνση και στο νοίκι από αυτή που επιδόθηκε η εντολή κατάσχεσης» αναφέρει ο κ. Γιάννης Τριανταφύλλου.
Αυτά όμως για τα απρόσωπα επιχειρηματικά trust είναι λεπτομέρειες. Οπως λεπτομέρεια είναι ότι πάνω από 2.000 πολίτες από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν πατήσει την κόκκινη γραμμή της αυτοκαταστροφής για μικροχρέη και απλήρωτα γραμμάτια.
Σύμφωνα με την κατασχετήρια έκθεση ακινήτου, ο Γιάννης Τριανταφύλλου από τον Οκτώβριο του 2011 έφτασε να χρωστάει με τους τόκους 1.020,55 ευρώ. «Τα 700 ευρώ μαζεμένα στη WIND. Παίρνω μετά τις περικοπές 680 ευρώ, δεν βγαίνω, μεγαλώνω δύο παιδιά. Τους παρακάλεσα να τους τα δίνω σιγά σιγά. Μου είπαν εντάξει και μετά μου έστειλαν τον επιμελητή» λέει ο καταγγέλλων. Ακολούθησε διαταγή πληρωμής και έκθεση επίδοσης. Τα συνηθισμένα. Οι επιμελητές δεν λειτουργούν με το θυμικό. Στις 11-4-2012 η δικηγόρος της WIND ΕΛΛΑΣ υπογράφει την εντολή η επιμελήτρια να εισπράξει τα χρήματα, άλλως να προχωρήσει στην αναγκαστική κατάσχεση του εκπλειστηριάσματος. Είχε ακολουθήσει βεβαίως το απαραίτητο «ξεψάχνισμα» στο υποθηκοφυλακείο Αμαρουσίου, ώστε να πληροφορηθεί η πολυεθνική τα περιουσιακά στοιχεία του οφειλέτη. Οπου σε πιάσουν. Ο Γιάννης Τριανταφύλλου από τις 15 Μαρτίου 2000 είχε αποκτήσει την κυριότητα ακινήτου σε πρώτο όροφο πολυκατοικίας, από την 90χρονη σήμερα νονά του, που εξακολουθεί να διατηρεί την επικαρπία μέχρι τον θάνατό της και να διαμένει εκεί. Η υψηλή κυριότητα όμως είναι στον οφειλέτη. Αρα το σπίτι στα Μελίσσια κατάσχεται. Μάλιστα το ακίνητο εκτιμήθηκε στα 70.000 ευρώ! Για να πληρωθεί χρέος 1.020 ευρώ! Στις 11 Ιουλίου 2012, στην αίθουσα πλειστηριασμών του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου, το πολυεθνικό fund πολυποίκιλων συμφερόντων στο οποίο η ελληνική Πολιτεία έχει παραχωρήσει το δικαίωμα να αναπτύσσεται επιχειρηματικά στην Ελλάδα και να μας στέλνει φουσκωμένους λογαριασμούς, ξεγυμνώνει φορολογούμενο πολίτη που παλεύει για να ζήσει.
«Δεν με φώναξαν στο δικαστήριο, έγιναν όλα ερήμην μου και τώρα πάνε να μου πάρουν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που διαθέτω αξίας πάνω από 150.000 ευρώ. Μπορεί να μην έχω λεφτά αλλά έχω αξιοπρέπεια. Εχω βάλει δικηγόρο. Θα τους πολεμήσω κι όπου με βγάλει» είπε στη «δημοκρατία» ο Γιάννης Τριανταφύλλου.

πηγή: olympiada.gr