Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κας ΤΖΑΒΕΛΑ!

Μην απορεί κανείς γιατί ο Καρατζαφέρης συνεργάζεται με την μνημονιακή κυβέρνηση του Παπαδήμου.
Η ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.  κα. Τζαβέλα δήλωσε ευθαρσώς "Ας καεί η Ελλάδα αρκεί να σωθεί η Ευρώπη"!
Οι δηλώσεις έγιναν στις 27 Σεπτεμβρίου! Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης και η πολιτική του.
Δείτε τις εθνοπροδοτικές δηλώσεις της κας Τζαβέλα που φτάνει στο σημείο να αποδέχεται τον χαρακτηρισμό "pigs" (γουρούνια) που δόθηκε για τους Έλληνες από τους Ευρωπαίους.

Συνομωσία σε βάρος των Ε.Δ.

ΕΣΤΗΣΕ ΠΑΓΙΔΑ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΨΑΛΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ" (;)! 
ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 
πηγή: defencenet.gr
Yπόσταση στην βρώμικη επιχείρηση υπονόμευσης των Ε.Δ. από τους Γ. Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτη, με τους ισχυρισμούς του πρώτου στις Κάννες περί «απόπειρας πραξικοπήματος» από τις Ένοπλες Δυνάμεις, έδωσε πριν λίγο με ανακοίνωσή του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ίσως πέφτοντας σε μια καλοστημένη παγίδα από το "πράσινο" σύστημα Μπεγλίτη που κυριαρχεί στο υπουργείο Άμυνας (Σημ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Σε καμία παγίδα δεν έπεσε ο Αβραμόπουλος και μην των ηρωποιείτε. Τακίμι είναι με τον Μπεγλίτη του οποίου έπλεξε το εγκώμιο όταν αναλάμβανε τα νέα του καθήκοντα. Εάν δεν ήταν πολιτικό ραμολί θα ανελάμβανε Υπουργός; Όχι)
Το σύστημα Μπεγλίτη που εκφράζεται κατά κύριο λόγο από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο οποίος στην ημερήσια διαταγή του είχε μιλήσει ως να απευθυνόταν σε υποψήφιος πραξικοπηματίες, όπως είχε αποκαλύψει το defencenet.gr.
Tα γεγονότα έχουν ως εξής: Υποτίθεται ότι στις 17 Νοεμβρίου, μετά την ομιλία στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων για την επέτειο της εξέγερσης κατά της Χούντας, ο Αρχηγός της 4ης Τάξης δηλαδή ο καλύτερος σπουδαστής που αντιπροσωπεύει τον «αφρό» των νέων Ελλήνων αξιωματικών του Στρατού, κάλεσε μια ομάδα Ευέλπιδων στο Αμφιθέατρο για να τους κάνει … κατήχηση υπέρ της Χούντας! Και κατά αυτούς που έδωσαν την πληροφορία να ψάλει και τον ύμνο της 21ης Απριλίου!
Φοβερή σύμπτωση: Είναι ο ίδιος ο Εύελπις, ο οποίος μετά την ματαίωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, οδήγησε συντεταγμένα το τμήμα των Ευέλπιδων σε αποχώρηση, ψάλλοντας όλοι μαζί την «Μακεδονίτισσα» στην παραλία της Θεσσαλονίκης!


Κάτι για το οποίο ο Π.Μπεγλίτης είχε ζητήσει την απόταξή του (μπορεί να το βεβαιώσει ο πρώην Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος ο οποίος αρνήθηκε), όπως επίσης και την άμεση αποστράτευση του διοικητού της Σχολής Ευελπίδων! Τότε δεν τα κατάφεραν, αλλά το σύστημα Μπεγλίτη ξανακτύπησε τώρα.
Δηλαδή πόσο άσχετος με τα στρατιωτικά και πόσο μίσος για τους στρατιωτικούς μπορεί να έχει κάποιος για να πει τόσο εξόφθαλμα ψέματα; Και μάλιστα διέρρεαν τα «μπεγλιτάκια» των ΜΜΕ ότι «Ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός υπέρ των πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου»!
Κατ’αρχήν ένα σημαντικό ποσοστό σπουδαστών έχουν πατεράδες που ήταν στρατιωτικοί. Δεύτερον η ηλικία ενός τεταρτοετούς είναι 22 ή 23 ετών που σημαίνει ότι γεννήθηκαν το … 1988 ή ’89, που σημαίνει ότι ο «χουντικός πατέρας» ήταν ανθυπολοχαγός περίπου 25 ετών όταν έπεσε η χούντα! Δηλαδή ένας από τους δεκάδες χιλιάδες αξιωματικούς.
Εν πάση περιπτώσει υποτίθεται ότι κάποιοι τον «καρφώνουν» και αρχίζει σε βάρος του ΕΔΕ, η οποία σε χρόνο ρεκόρ τελειώνει και εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος μετά από «ενημέρωση» του Α/ΓΕΕΘΑ:
«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημερώθηκε χθες βράδυ από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ), για το προσβλητικό, προκλητικό και απαράδεκτο περιστατικό στη Σχολή Ευελπίδων και έδωσε εντολή να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες άμεσα στις δέουσες ενέργειες.
Ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας να διαμηνύσει προς το στράτευμα και να καταστήσει σαφές, ότι δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά παρέκκλισης από τις αρχές της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας. Αρχές, επί των οποίων είναι θεμελιωμένη η Ελληνική Δημοκρατία και Κοινωνία».
Δηλαδή η υιοθέτηση των θέσεων Γ.Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτη, για ύπαρξη επίδοξων πραξικοπηματιών είναι κάτι παραπάνω από ευδιάκριτη! Το ότι παγιδεύτηκε ο Δ.Αβραμόπουλος είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο και βέβαια αυτό μπορεί να έχει και αποτελέσματα και στις επόμενες εκλογές, καθώς το συντηρητικό σώμα των ψηφοφόρων δεν συγχωρεί εύκολα ενέργειες κατά των στρατιωτικών. 
Ακολούθησε και η ανακοίνωση του ΓΕΣ, όπου φυσικά αποφαινόταν μάλιστα ότι όντως ο σπουδαστής έκανε αυτά που τον κατηγορούσαν.
«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα την 17η Νοεμβρίου 2011 στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ότι για το περιστατικό αυτό, έχει ήδη ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος, μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε από τα αρμόδια όργανα. Ο πρωταίτιος έχει απαλλαχθεί από τα Διοικητικά του καθήκοντα και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής με το ερώτημα της αποπομπής του».
Ακόμα όμως και αν δεν επρόκειτο για τον συγκεκριμένο αξιωματικό, πόσο πιθανό είναι λίγες ημέρες μετά την φημολογία περί πραξικοπήματος να έχει γίνει κάτι τέτοιο; Ποιοι θέλουν την πλήρη αποδόμηση των στρατιωτικών; Ποιοι φοβούνται τις Ένοπλες Δυνάμεις και θέλουν την απαξίωσή τους; Ποιοι επιθυμούν να καταρρεύσει η μοναδική όρθια κρατική οντότητα στην χώρα;

ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!


Ο αναγνώστης μας "Harpwood" έγραψε το παρακάτω εύστοχο σχόλιο:
 "Σύμφωνα με το μνημόνιο 1, τα 8 δις θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αποπληρωμή παλαιότερων χρεών, χωρίς να αξιοποιηθεί από αυτό το ποσό ούτε ένα ευρώ για τις εσωτερικές ανάγκες της χώρας μας. Ξεπουλούν την Ελλάδα μας για να ικανοποιήσουν τους δανειστές μας και μας εκβιάζουν πως αν δεν πάρουμε αυτά τα λεφτά δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Τέτοιοι ψεύτες, απατεώνες, δωσίλογοι μας κυβερνούν...." 

Σχόλιο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ": Τα ίδια ακριβώς λέει και ο Παπαδήμος και ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης που στηρίζουν την νέα Μνημονιακή Κυβέρνηση. Ο δε Γ.Γιακουμάτος το δήλωσε ευθέως: "Εμείς ήμασταν πάντα με τους στόχους της τρόίκας..." Άρα όλοι αυτοί είναι Μνημονιακοί και ξεπουλούν σκοπίμως την χώρα. Άσχετα αν οι ίδιοι το ξεπούλημα το ...βαφτίζουν "αξιοποίηση"!!!
Αυτοί οι δωσίλογοι μας κυβερνούν αγαπητέ Harpwood.

ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!


Υπηρέτες του Μνημονίου και του σαθρού πολιτικού συστήματος, γιατί εξακολουθείτε να εμπαίζετε και να εξαπατάτε τον κόσμο, ότι πρέπει πάση θυσία να παραμείνουμε στο ευρώ, γιατί αλλιώς θα επέλθει η καταστροφή; Λες και τώρα, η χώρα βιώνει  τη ...σωτηρία της! Το μόνο που βιώνει είναι η εθνική καταστροφή μέσω του ευρώ!
Πάψτε επιτέλους να είστε υπόδουλοι  στους υπαλληλίσκους της Ευρώπης και πείτε την αλήθεια στον λαό: Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί ήδη μια ευρωπαϊκή Δικτατορία που στοχεύει στην αρπαγή της χώρας και την μετατροπή των Ελλήνων σε ...χρεωμένους σκλάβους στον ίδιο τους τον τόπο! "Οι δανειστές είναι Δυνάστες" είπε ο Αρχιεπίσκοπος.
Επιτέλους, έστω και την ύστατη στιγμή δείξτε φιλότιμο!
Η Ελλάδα να φύγει εδώ και τώρα από το ευρώ! Όσο παραμένουμε στο ευρώ, διασφαλίζουμε μόνον τα συμφέροντα των τοκογλύφων. Με τη σειρά τους οι τοκογλύφοι θα εκμηδενίσουν τις δικές τους απώλειες και θα μας ρίξουν στον Καιάδα. Ούτως ή άλλως το ευρώ πεθαίνει και σε λίγο δεν θα υπάρχει καν ως ενιαίο νόμισμα.
Γιατί λοιπόν παραμυθιάζετε τον λαό με το "πρέπει να παραμείνουμε πάση θυσία στην ευρωζώνη;"! Λες και η Ελλάδα πριν από την ευρωζώνη δεν υπήρχε! Λες και δεν πορεύθηκε με τη δραχμή αλλά ανακάλυψε τη ζωή μόνο με το ευρώ!!!
Καταγγείλτε εδώ και τώρα το Μνημόνιο Νο1 ως αντισυνταγματική δανειακή σύμβαση που δεν κυρώθηκε από την Βουλή, καταγγείλτε και όλους τους όρους που περιλαμβάνονται σε αυτή ως αντισυνταγματικούς και παράνομους. Καταγγείλτε και το χρέος ως επαχθές και προϊόν εγκλήματος!  Άμεση επιστροφή στην δραχμή. Να τυπωθεί χρήμα για να πληρωθούν αμέσως οι μισθοί και οι συντάξεις. Η παραγωγική μηχανή της χώρας να αρχίσει να παίρνει μπροστά. Έχουμε πλούτο τεράστιο. Γεωργία και κτηνοτροφία να αρχίζουν να ξαναδουλεύουν. Το ελληνικό κράτος από συστάσεώς του επιβίωσε στηριζόμενο στις δικές του δυνάμεις. Γιατί τώρα να μην μπορεί; Επειδή το θέλετε εσείς υπόδουλο στις ξένες δυνάμεις;
 Περισσότερα να μην πούμε. Ο οικονομικός αναλυτής Δημήτρης Καζάκης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Δελαστίκ και άλλοι εμπειρότεροι, έχουν προτείνει εφαρμόσιμες λύσεις για διέξοδο της χώρας από την τεχνητή κρίση των εγκληματιών της τοκογλυφίας.
Οι Έλληνες είναι περήφανος λαός. Προτιμούν να πεινάσουν για καιρό, αρκεί να  είναι ελεύθεροι. Ο Έλληνας είναι φιλότιμος και φιλεργατικός. Θα βρει διέξοδο και θα σωθεί. 
Όχι όμως με τις λύσεις που τους επιβάλλετε! Λύσεις που υπηρετούν τους εχθρούς της Ελλάδος και όχι την Πατρίδα.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΛΗΣΤΗΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

 

Το χρεωκοπημένο από τη διαφθορά, τις μίζες, τις λαμογιές και την παντελή ανικανότητα των πολιτικών κράτος, αντί να οδηγηθεί σιδηροδέσμιο στη φυλακή, συλλαμβάνει και  οδηγεί με χειροπέδες στα κρατητήρια, τους χρεωκοπημένους πολίτες! Αυτούς που επτώχευσε η ίδια η Κυβέρνηση, αυτούς που αδυνατούν να καταβάλουν τον ΦΠΑ τους παραδίδει στην χλεύη της κοινωνίας. 

Είναι ένα ακόμη τέχνασμα της Κυβέρνησης, προκειμένου να μεταθέσει την οργή των πολιτών από πάνω της και να τη διοχετεύσει ανάμεσα στους ίδιους τους πολίτες. Έτσι, για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση (ως συνέχεια της προηγούμενης), προσπαθεί να βγει ...λάδι μεταφέροντας τις αντιδράσεις στους κόλπους της ίδιας της κοινωνίας, με τη μια κοινωνική ομάδα να στρέφεται απέναντι στην άλλη. 
Όταν η Κυβέρνηση ξεφτιλίζει τον Πετζετάκι, τον ιδιοκτήτη της πασίγνωστης εταιρείας πλαστικών, μια οικογένεια επιχειρηματιών η οποία έχει προσφέρει για δεκαετίες στην ελληνική οικονομία αλλά σήμερα βρίσκεται σε οικονομική ανέχεια εξαιτίας της Κυβέρνησης, αντί να τύχει της προστασίας της, εμφανίζεται εντέχνως ως οικονομικός εγκληματίας! 
Πρόκειται περί αλητείας από την πλευρά της μνημονιακής Κυβέρνησης, η οποία όπως ειπώθηκε επιδώκει να ρίξει την ευθύνη για την οικτρή κατάσταση της οικονομίας στους επαγγελματίες, λέγοντας: "αυτοί φταίνε για το χάλι μας, επειδή δεν πληρώνουν τους φόρους"! 
Και όλοι αυτοί οι πολιτικοί ή τα άλλα πολιτικά λαμόγια που είχαν σχέση με τις εκάστοτε Κυβερνήσεις και που διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα, παραμένουν στον αφρό! 

Ιδού τί έκανε ο...συνταγματολόγος Βενιζέλος με την Proton Bank του Λαυρεντιάδη  και πόσο έχει ζημιώσει ο ίδιος το Δημόσιο:
"Σε πρώτη φάση τής έκανε μετάγγιση ρευστού 850 εκατομμυρίων ευρώ, για να μπορέσει η τράπεζα να επιζήσει. Η ζημία για το Δημόσιο τελικά ξεπέρασε το ένα δισ. Όπως λέει κι ο λαός, όμως, μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος; Η τράπεζα μετονομάστηκε σε Νέα Proton Bank και περιήλθε εξ ολοκλήρου στο Δημόσιο.
Ο Βενιζέλος, άλλωστε, έχει ειδικότητα σε τέτοιου είδους πατέντες. Ο πρώτος διδάξας είναι. Δεν πρωτοτύπησε με τη Νέα Proton Bank. Το ίδιο ακριβώς κόλπο το έχει κάνει στο ποδόσφαιρο. Πώς δημιουργήθηκε, δηλαδή, ο Νέος Πανιώνιος και τον πήρε στα χέρια του ελεύθερο βαρών, όπως λέει ο Βγενόπουλος, ο Αχιλλέας Μπέος;
Κόλπο του Βενιζέλου ήταν, για να σώσει τις ομάδες που είχε πατήσει πόδι άμεσα ή έμμεσα ο φίλος του ο Μπατατούδης. Χάρισε τα χρέη σε Δημόσιο και ΙΚΑ, χάσανε και όσοι τρίτοι είχαν να λαμβάνουν τα λεφτά τους και προέκυψαν ο Νέος Πανιώνιος και η Νέα Καβάλα, η οποία πέρασε μετέπειτα στα χέρια του Χρυσόστομου Ψωμιάδη. Μέχρι και οι εργαζόμενοι που είχανε μείνει στον δρόμο, πέρα από τη δουλειά τους, είχαν χάσει με τον βενιζέλειο νόμο και τα λεφτά της αποζημίωσης. Αφού έκανε λοιπόν μια φορά το κόλπο στο ποδόσφαιρο, γιατί να μην το ξανακάνει στις τράπεζες;
 Έτσι προέκυψε η Νέα Proton Bank. Συνέχεια και ολοκλήρωση της βενιζέλειας λογικής του Νέου Πανιώνιου του Μπέου και της Νέας Καβάλας του Ψωμιάδη. Μη νομίζει κανένας, όμως, ότι ο Βενιζέλος είναι κανένας ανάλγητος. Ότι κόβει τους μισθούς και τις συντάξεις από τον κοσμάκη, για να του περισσεύουνε λεφτά για τις Proton Banks. Οχι. Ο Ευάγγελος παίρνει όλα αυτά τα μέτρα μετά πόνου ψυχής. Για να σώσει το Εθνος, όπως έλεγε και ξαναέλεγε στη συνέντευξη που έδωσε στον Γιάννη Πρετεντέρη.
πηγή: amantomatimou.wordpress.com"

Ιδού ποιοι άλλοι επιχειρηματίες έχουν συλληφθεί έως σήμερα, όπως αλιεύσαμε τις πληροφορίες από το διαδίκτυο:
"Ακόμη δύο επιχειρηματίες με χρέη προς το δημόσιο που υπερβαίνουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη από την Οικονομική Αστυνομία. Πρόκειται για τους ιδιοκτήτες της εταιρείας ενδυμάτων-αξεσουάρ “Βελκόπουλος – Γιακουμίδης και Σία”. Αθροιστικά οι δύο συνέταιροι χρωστούν περισσότερα από δύο εκατ.ευρώ.
H σύλληψη των δύο Θεσσαλονικέων επιχειρηματιών έρχεται να προστεθεί στην κράτηση του Λέων Λεβή, ιδιοκτήτη των κέντρων αδυνατίσματος Bodyline, του Γ.Πετζετάκι, ιδιοκτήτη της εταιρείας πλαστικών Πετζετάκις, αλλά και των συλλήψεων του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας ΑΤΤΙΚΑΤ, του αφεντικού των κομμωτηρίων Nicolas και της ιδιοκτήτριας της αλυσίδας καταστημάτων FENA.
πηγή: piazzadelpopolo.blogspot.com
Συνελήφθη την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ο πρώην Δήμαρχος Τυχερού Γιώργος Δημούτσης, ως πρώην εκπρόσωπος ανώνυμης εταιρείας κατασκευής τεχνικών έργων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση.

Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 400.440,65 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ Ή ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ;


Καταρρέει το «χαράτσι»: Τι απαντά η Ε.Ε, τι ζητά η Συνήγορος του Πολίτη, ελεύθεροι οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
Από τις πρωινές ώρες σήμερα έντονη είναι η φημολογία περί επικείμενης κατάργησης του ειδικού τέλους ακινήτων που εισπράττεται μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ!
Η φήμη διασπείρεται –κυρίως- από στελέχη του ΛΑΟΣ (του …εθνοσωτηρίου κόμματος). Πρόκειται για ράδιο αρβύλα ή όντως για αληθινή  πληροφορία η οποία θα γίνει πράξη από την Κυβέρνηση Παπαδήμου;
Έντονος πάντως είναι ο προβληματισμός που επικρατεί σε κυβερνητικά κλιμάκια μετά από τις συνεχείς κοινωνικές αντιδράσεις και κυρίως από το… χτύπημα μέσω Ευρωπαϊκή Ένωσης.
Η  ΔΕΗ δεν έχει δικαίωμα να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το φόρο αλλά πληρώνει μόνο το ηλεκτρικό ρεύμα, αναφέρει σε γραπτή απάντησή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή  στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Χουντή ! Το χαράτσι αυτό αντίκειται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία,  γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται περί αντισυνταγματικού εφευρήματος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να καλύψει εδώ και τώρα το έλλειμμα που παρουσίαζε ο Προϋπολογισμός.
Αυτό είναι το σημείο που προβληματίζει την Κυβέρνηση γι’ αυτό και διασπείρεται από το πρωί η φημολογία ότι επίκειται κατάργηση του ειδικού τέλους ακινήτων! Στην προσπάθειά της να παρουσιάσει  ένα πιο φιλολαϊκό πρόσωπο, και να διαφοροποιηθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση, η μεταβατική Κυβέρνηση Παπαδήμου ενδεχομένως να λάβει την απόφαση αυτή κερδίζοντας και πόντους στην κοινή γνώμη!

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ!

 Μέσα σε δυο εβδομάδες που είναι Πρωθυπουργός ο φωστήρας-εθνοσωτήρας Παπαδήμος, το Χρηματιστήριο έχει ήδη χάσει 100 μονάδες, φλερτάροντας πλέον με τις 650 μονάδες! 
Με τον ρυθμό αυτό δηλαδή, ο Παπαδήμος μέχρι να τελειώσει τη θητεία του (19Φεβρουαρίου), το Χρηματιστήριο θα φτάσει στο ΜΗΔΕΝ!
Γειά σου Παπαδήμο, φωστήρα-εθνοσωτήρα (με το τουμπερλέκι σου)!

ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΝ'ΟΨΕΙ!

 Η Ευρώπη πάει κατά διαόλου στο σύνολό της. To επιτόκιο δεκαετούς δανεισμού στην Ιταλία έχει σταθεροποιηθεί πάνω από το 7%, δείχνοντας ότι η γειτονική χώρα βαδίζει ολοταχώς προς την ένταξή της στον μηχανισμό στήριξης της τρόϊκας.
Η Γερμανία αντιπετώπιζε πρόβλημα στον έως τώρα εύκολο δανεισμό της, για να ...εξασφαλίσει τελικά επιτόκιο 1,98%.
Ακόμη και η τσέχικη κορώνα, νόμισμα εκτός ευρωζώνης, αλλά παράρτημα της γερμανικής οικονομίας, έχει πλέον επιτόκιο δανεισμού που ξεπερνά το 4,5 % ενώ η Πολωνία, πιασμένη απ' το...τρυφερό χεράκι της Μέρκελ, έχει επιτόκιο δανεισμού 6,5 % βαδίζοντας ακόμη και η χώρα αυτή σε μηχανισμό στήριξης από το ΔΝΤ, όπως έκανε ήδη η Ουγγαρία.
Στην Ελλάδα, τα ασφάλιστρα κινδύνου βρίσκονται από χθες στο 97,5% (cds), κάτι που ερμηνεύεται ως το έσχατο στάδιο πριν από την οριστική πτώχευση. Πιο πιθανό ενδεχόμενο από ποτέ είναι να οδηγηθεί η χώρα μας σε πλήρωση πιστωτικού γεγονότος. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο (το Σαββατοκύριακο) ό,τι ομόλογα υπάρχουν σε ξένα χέρια, θα ...σκάσουν και το ντόμινο καταστροφής που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, θα λάβει διαστάσεις τσουνάμι.
Η ευρωζώνη πνέει τα λοίσθια και μαζί το ευρώ... 
Και η Μέρκελ εξακολουθεί να παριστάνει τον γκεσταπίτη!

ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ.: ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ...ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ!

Ο βουλευτής Γεράσιμος Γιακουμάτος δήλωσε ότι η  Ν.Δ.  ήταν πάντα με τους στόχους της τρόϊκας. Διαφωνούσε μόνο με το μείγμα πολιτικής!
Άρα, μνημονιακή η Ν.Δ. από την πρώτη στιγμή! Άρα και η επιστολή υποταγής του Σαμαρά στην τρόϊκα και το Eurogroup δίνει το στίγμα πολιτικής που θα ακολουθήσει η Ν.Δ. όταν και εάν έλθει στην εξουσία!
Μήπως τρέφατε ελπίδες ότι όταν έρθει η Ν.Δ. θα σας σώσει;
Θα σας...κουρέψει, θα σας ξυρίσει, θα σας ξεσκίσει κανονικά!
Το αποκάλυψε ο Γιακουμάτος: Η Ν.Δ. συμβαδίζει με το Μνημόνιο!

Το Ειρηνοδικείο του διέγραψε χρέη 250.000 ευρώ


 Είναι ακόμη ένας δανειολήπτης στην Κρήτη που δικαιώνεται από το Ειρηνοδικείο του Ηρακλείου 
επιμελείται η Ηλία Ζώη 
Αυτή την φορά, το ειρηνοδικείο διέγραψε το ποσό των 250.000 από τις 300.000 ευρώ, τις οποίες εμφανιζόταν να χρωστάει σε διάφορες τράπεζες ο δανειολήπτης.
   Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ο δανειολήπτης αυτός, είχε ένα σημαντικό χρέος, ύψους συνολικά 300.000 Ευρώ,σε διάφορες Τράπεζες, δυστυχώς όμως εμφάνισε αδυναμία πληρωμής και ως εκ τούτου αναγκάστηκε να  χρησιμοποιήσει τις ευεργετικές διατάξεις του Ν.3869/2010   προσφεύγοντας  στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.
    Το ειρηνοδικείο αναγνωρίζοντας την ειλικρίνεια του σε όσα αυτός προέβαλλε στην αίτησή του, αλλά και κρίνοντας ότι ο πολίτης αυτός έπρεπε να απαλλαγεί από το χρέος του και να αρχίσει μια νέα οικονομική και κοινωνική ζωή τον απάλλαξε από το μεγάλο βραχνά του χρέους των 250.000 Ευρώ, παρά τις αντιρρήσεις των Τραπεζών  στα όσα αυτές προέβαλλαν.
    Με την απόφαση του, το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου διέγραψε το χρέος των 250.000 Ευρώ, καλώντας τον δανειολήπτη να πληρώσει το υπόλοιπο του χρέους του 50.000 Ευρώ όπως αυτός είχε αιτήσει.
         Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, παρά τις συνεχείς θετικές αποφάσεις των Ειρηνοδικείων Κρήτης καλεί τους καταναλωτές- δανειολήπτες της Κρήτης, να επωφεληθούν από τις ευεργετικές διατάξεις του Ν.3869/2010 και να εμπιστευτούν τις Πιστοποιημένες Ενώσεις Καταναλωτών.

Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



 "Με καθοριστική την πίεση δεκάδων κατοίκων που παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 16/11/11 η Διοίκηση του Δήμου υποχρεώθηκε να δεχθεί ψήφισμα που καθορίζει τις ενέργειες για όλους όσοι δεν είναι σε θέση να καταβάλουν το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η. (το λεγόμενο ΄΄χαράτσι΄΄). Έτσι η Διοίκηση ανέλαβε να καταθέσει ομαδική προσφυγή στη Δ.Ε.Η. για αυτούς τους πολίτες, με συλλογή των απαιτούμενων δικαιολογητικών σε ειδική λειτουργία του Γραφείου εξυπηρέτησης του Πολίτη όπως και την Νομική στήριξη όποιων επιθυμούν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Σημειώνουμε ότι αρχικά υπήρχε ανώδυνο ψήφισμα από την Διοίκηση όπως και ότι δεν δέχθηκε την παροχή οικονομικής βοήθειας  σε κατοίκους που έχουν ανάγκη, από τον ειδικό κωδικό που υπάρχει στην Κοινωνική Υπηρεσία.
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄ που εξαρχής υπερασπίστηκε όλες αυτές τις ενέργειες, καλεί για άλλη μία φορά την Διοίκηση στην υπεράσπιση της κοινωνίας.
 ΓΙΑΝΝΗΣ  ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ"