Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι από την περιοχή του Περιστερίου και ειδικότερα κοντά στη στάση του μετρό στον Άγιο Αντώνιο...για ανεξήγητο λόγο έχουν μαζευτεί περίπου 500 ισλαμιστές (οι περισσότεροι Πακιστανικής υπηκοότητας)...και συνομιλούν μεταξύ τους σε έντονο ύφος....
Κάποιοι κάτοικοι που μας ενημέρωσαν για το γεγονός...υποστηρίζουν πως η συγκέντρωση έχει να κάνει με τις εξεγέρσεις στα μουσουλμανικά κράτη κατά της αμερικανικής ταινίας για τον Μωάμεθ...και ίσως ετοιμάζουν κάποια πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία.....Κάτι περισσότερο για την ώρα δεν γνωρίζουμε... όποιος έχει καλύτερη πληροφόρηση,ας αφήσει ένα μήνυμα.. -

eglimatikotita.gr

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΘΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ;


nikos-evagelatos

Πάρτε μια "αντιποίηση αρχής"!!! Τώρα τι λέτε;; Βίντεο!!
Η υπόθεση Σορίν Ματέι αποτέλεσε μια από τις πιο πολύκρoτες υποθέσεις ομηρίας που απασχόλησε την ελληνική κοινή γνώμη τον Σεπτέμβριο του 1998. Χαρακτηριστική όμως υπόθεση που περιλαμβάνει και αντιποίηση αρχής από την πλευρά του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου.
Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος δραπέτης Σορίν Ματέι το βράδυ της Τετάρτης της 23ης Σεπτεμβρίου 1998 εισέβαλε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Νιόβης στα Κάτω Πατήσια θέτοντας υπό καθεστώς ομηρίας τους τέσσερις ενοίκους αυτού με την απειλή χειροβομβίδας.
Παράλληλα τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι όπου σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση συνομιλούσε για τέσσερις περίπου ώρες με τον κεντρικό παρουσιαστή ειδήσεων του καναλιού, Νίκο Ευαγγελάτο. Τελικά το ίδιο βράδυ οι αστυνομικές δυνάμεις, κατόπιν πληροφοριών αυτής περί ψεύτικης χειροβομβίδας, εισέβαλαν στο διαμέρισμα.
Από την έκρηξη της χειροβομβίδας που ακολούθησε και τους κακούς χειρισμούς του "διαπραγματευτή της αστυνομίας" κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, σκοτώθηκε η ένοικος Αμαλία Γκινάκη και ο Σορίν Ματέι, του οποίου οι ακριβείς συνθήκες θανάτου δεν έχουν εξακριβωθεί πλήρως. Την αποτυχημένη εισβολή της αστυνομίας ακολούθησε η παραίτηση του αρχηγού της αστυνομίας, αντιστράτηγου Αθανάσιου Βασιλόπουλου.
Staparaskinia.gr

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΧΟΥΝ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Ετοιμάζουν επεισόδο, μην αμφιβάλλετε! Έλληνες, μην τους φοβάστε τους Τούρκους. Τους ραγιάδες πολιτικούς μας να ...φοβάστε!
 
Ερώτηση στο προεδρείο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης κατέθεσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μπουλέντ Τεζτζάν, με την οποία κάνει λόγο για «ελληνική κατοχή σε τουρκικά νησιά» στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και το Κρητικό Πέλαγος και ζητεί απάντηση από τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του τουρκικού ειδησεογραφικού πρακτορείου ΑΝΚΑ, ο βουλευτής αναφέρει πως «έχει υψωθεί η ελληνική σημαία» σε νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου όπως Οινούσσες, Φούρνοι, Θύμαινα, στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στα νησιά Αγαθονήσι, Αρκοί, Φαρμακονήσι, Καλόλιμνος, Ψέριμος, Γυαλί, Λέβιθα, Κίναρος και στο Κρητικό Πέλαγος στα νησιά Γαύδος, Δία, Διονυσάδες, Γαϊδουρονήσι και Κουφονήσι.
Ο Μπουλέντ Τεζτζάν, αναφέρει ότι «το υπουργείο Εξωτερικών ενώ εδώ και λίγο καιρό αναμιγνύεται στις εσωτερικές υποθέσεις της Συρίας, σιωπά απέναντι σε αυτή την εξέλιξη» και διατυπώνει τα ερωτήματα: «Αληθεύει ότι επιδείχθηκε εθελοτυφλία στην κατοχή των νησιών του Αιγαίου; Για ποιο λόγο επιτράπηκε να υψωθεί η ελληνική σημαία στο Αγαθονήσι; Τι σχεδιάζει να κάνει το υπουργείο σας απέναντι στη ντε φάκτο κατοχή;» Παρόμοιο περιεχόμενο είχαν ανακοινώσεις του Δημοκρατικού Κόμματος πριν από ένα μήνα. Τα περί «κατοχής» είχε ισχυριστεί και τον Μάιο του 2011 ο τότε πρόεδρος του εν λόγω κόμματος Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ, θέτοντας θέμα «ελληνικής κατοχής» στα νησιά Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, από το 2004.
Είχε ακολουθήσει ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Χουριέτ» στις 13 Μαΐου 2011.
Η εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών είχε γράψει ότι «η θέση της Τουρκίας για το Αιγαίο δεν έχει αλλάξει. Τα ζητήματα αυτά εξετάζονται, στο πλαίσιο όλων των προβλημάτων του Αιγαίου, στις διερευνητικές επαφές μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών. Η φάση αυτή δεν είναι η ενδεδειγμένη για ανακοίνωση σχετικά με το νομικό καθεστώς των εν λόγω νησιών».
Στις 19 Μαΐου 2011, ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Σελτσούκ Ουνάλ είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο για «τα υπάρχοντα προβλήματα στο Αιγαίο που τις τελευταίες μέρες έρχονται στη δημοσιότητα», προσθέτοντας τα εξής: «Υπάρχουν στο Αιγαίο ζητήματα αλληλένδετα. Η θέση της χώρας μας για τη θάλασσα του Αιγαίου είναι ξεκάθαρη και γνωστή σε όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές. Επιθυμούμε να γίνει το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης, φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Διατηρούμε την αναγκαία πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα για την μόνιμη λύση όλων των προβλημάτων στο Αιγαίο με τρόπο ειρηνικό που θα στηρίζεται στα κοινά συμφέροντα. Μέχρι την επίλυση των προβλημάτων αυτών, έχει μεγάλη σημασία, αμφότερες οι πλευρές να απέχουν από μονομερείς πρωτοβουλίες που θα επηρέαζαν αρνητικά την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή και θα έβλαπταν τη θετική ατμόσφαιρα που υπάρχει και αναπτύσσεται μεταξύ των δύο χωρών».
eglimatikotita.gr

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

AGANAKTISMENOI
Θα αφήσουμε τους πολιτικούς προδότες, εν ονόματι του γαμημένου ευρώ να ξεπουλήσουν την γη των προγόνων μας;

Ελπίζουμε η αντίσταση των αγανακτισμένων από σήμερα και το επόμενο διάστημα να είναι καθολική και αποφασιστική όσο ποτέ. Η ευρωπαϊκή δικτατορία που εγκαθίδρυσαν παράφρονες Γερμανοί-εχθροί της Ελλάδος, χτυπά την κοιτίδα του πολιτισμού με αποκλειστικό σκοπό να αφανίσουν το γένος των Ελλήνων και να αρπάξουν την Πατρίδα μας. Οι εδώ πολιτικοί δωσίλογοι, είναι πρόθυμα ανδρείκελα και οσφυοκάμπτες στις προσταγές των ξένων κατακτητών.
Η χώρα και ο λαός μας ζουν μία κατοχή. Κατοχή πρωτοφανή που θα εξαθλιώσει και θα αφανίσει τους Έλληνες. Όποιος πιστεύει σε συνθήματα του τύπου «πάση θυσία παραμονή στο ευρώ» και «μειώσεις μισθών για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της χώρας», εθελοτυφλεί!
Μας παραμυθιάζουν για να μας σκοτώσουν με αυτά ακριβώς τα όπλα. Με το ευρώ και τις συνεχείς μειώσεις μισθών, επιδομάτων, συντάξεων κ.λ.π.
Θα αφήσουμε την Ελλάδα μας να μετατραπεί σε «Μπαγκλαντές» της Ευρώπης; Μας έχουν για πειραματόζωα και όσο δεν αντιστεκόμαστε τόσο θα κάνουν τα χειρότερα. Μας έχουν βάλει στο χειρουργικό κρεβάτι και μας κόβουν κομμάτι-κομμάτι τις σάρκες του έθνους...
Ο πολιτικός δωσίλογος και προδότης του λαού Σαμαράς, φώναζε στα Ζάππεια 1,2,3 κ.λ.π. ότι "η συνταγή αυτή είναι λάθος" και «θα αλλάξουμε το μείγμα πολιτικής» ! Εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και "σκοτώνει" τον Έλληνα και την Ελλάδα με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο από τον Παπανδρέου. Θα πάρει πρωτοφανή μέτρα 11,6 δις, θα ισοπεδώσει τους Έλληνες και θα ξεπουλήσει την χώρα. Ήδη ξεπούλησε την ΑΓΡΟΤΙΚΗ Τράπεζα (την αγροτική γη), το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τα νησιά μας!
Θα τον αφήσουμε; Θα αφήσουμε τους πολιτικούς προδότες, εν ονόματι του γαμημένου ευρώ να ξεπουλήσουν την γη των προγόνων μας;
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
makeleio.gr


ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»; ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

PAPARIGA
Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ που υπεραμύνονται των δικαιωμάτων των εργαζομένων, οφείλουν να πάρουν δημόσια θέση για το σχέδιο «Ξένιος Ζευς» και όσα αυτό υποκρύπτει. Ξαναθυμίζουμε προχθεσινό δημοσίευμά μας για να συνειδητοποιήσουν το δόλιο σχέδιο που εφαρμόζει –κατ' εντολήν της τρόικας- η σημερινή κυβέρνηση Σαμαρά:
Το σχέδιο «Ξένιος Ζευς» που μόλις πρόσφατα επινόησε η κυβέρνηση Σαμαρά για να αντιμετωπίσει –δήθεν- το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, αποτελεί μέρος οργανωμένου σχεδίου που αποσκοπεί όχι μόνο στην παραμονή αλλά στην νομιμοποίηση και τη χρησιμοποίησή τους ως φθηνό εργατικό προσωπικό από τους ξένους επενδυτές. Οι λαθρομετανάστες που μαντρώνονται σε στρατόπεδα, θα χρησιμεύσουν σύντομα ως εργατικά χέρια στις λεγόμενες ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες).
tsipras
Οι αλλοδαποί που στοιβάζονται στα στρατόπεδα, δήθεν για να ελεγχθεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και να απελαθούν –κάποια στιγμή- στις πατρίδες τους, αποτελούν μία ακόμη μπλόφα. Η παρουσία τους γίνεται με σκοπό να χρησιμοποιηθούν ως εργάτες, διότι οι ΕΟΖ δουλεύουν με μετανάστες, είτε από την ενδοχώρα, είτε από το εξωτερικό.
Όπως αποκάλυψε ο Δ. Καζάκης , «οι ΕΟΖ είναι χώροι όπου εκχωρείται η εθνική κυριαρχία ενός λαού υπέρ των ιδιωτών επενδυτών. Είναι χώροι όπου κυριαρχεί η ανομία, το έγκλημα και η άγρια εκμετάλλευση της εργασίας, κυρίως των μεταναστών. Πουθενά σε καμιά χώρα όπου επιβλήθηκαν δεν βοήθησαν στην ανάπτυξη, ή την επιβίωση του πληθυσμού. Το αντίθετο. Οι ΕΟΖ είναι οι "μαύρες τρύπες" της παγκόσμιας οικονομίας, όπου με όρους πλήρους αδιαφάνειας και σε συνθήκες ανομίας κινούνται μαύρες επενδύσεις, μαύρα κεφάλαια, εμπορεύματα και εργασία, που καμιά πολιτισμένη κοινωνία δεν θα αποδεχόταν. Τέτοια χώρα θέλουμε να καταντήσουμε;», αναρωτιέται ο κ. Καζάκης και η απάντηση είναι, NAI. Τέτοια, κινεζοποιημένη Ελλάδα οραματίζεται ο Α. Σαμαράς και ο..υπουργός Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκης.
Οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτει ο Δ. Καζάκης προκαλούν ανατριχίλα: «Στις ΕΟΖ απασχολούνται μόνο μετανάστες γιατί ο μέσος όρος απασχόλησης στην ΕΟΖ δεν υπερβαίνει τον ένα χρόνο. Το προσωπικό προσλαμβάνεται από ειδικά γραφεία ευρέσεως εργασίας με ατομικές συμβάσεις προσωρινής απασχόλησης. Η επιχείρηση πληρώνει τα ειδικά γραφεία και αυτά τους εργαζόμενους. Στον Αραβικό κόσμο οι ατζέντηδες των μεταναστών παρακρατούν το 50% του μεροκάματου.
Με τον τρόπο αυτό οι επιχειρήσεις ανά πάσα στιγμή μπορούν να απολύσουν χωρίς κανένα κάλυμμα ή αποζημιώσεις. Κι επειδή η κυβέρνηση των δωσίλογων είναι αρκετά ανάλγητη ώστε να θεσμοθετήσει ότι αν προσληφθεί Έλληνας εργαζόμενος θα πρέπει να τηρηθεί η εθνική εργατική νομοθεσία, έχει ξαμολήσει παράλληλα την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» προκειμένου να μαντρώσει τους μετανάστες που θα χρειαστούν αύριο οι επενδυτές των ΕΟΖ.
Το προβλέπει ήδη ο νόμος. Ο νόμος 3907 του 2011 στο άρθρο 37 παρ. 5 αναφέρεται:
"Σε περίπτωση αδυναμίας των αρμόδιων κατά περίπτωση αρχών να διασφαλίσουν με ίδιους πόρους ή μέσα ότι οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων η απομάκρυνση έχει αναβληθεί, απολαμβάνουν κατά το χρονικό διάστημα της αναβολής, στοιχειώδεις όρους αξιοπρεπούς προσωρινής στέγασης σε εγκαταστάσεις δημόσιου ή κοινωφελούς χαρακτήρα και γενικότερα ότι καλύπτουν τις άμεσες βιοτικές τους ανάγκες, μπορεί να επιτραπεί, μετά από σχετική άδεια, να απασχολούνται ως μισθωτοί σε τομείς απασχόλησης σε συγκεκριμένες περιοχές της Χώρας. Με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται μετά από πρόταση των Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Προστασίας του Πολίτη, καθορίζονται οι τομείς απασχόλησης και οι περιοχές της Χώρας όπου μπορούν να ασχολούνται ως μισθωτοί οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων έχει αναβληθεί η απομάκρυνση, το καθεστώς της ασφαλιστικής τους κάλυψης, οι όροι, οι προϋποθέσεις, οι διαδικασίες και τα αρμόδια για τη χορήγηση της άδειας εργασίας όργανα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα."
Τι λένε λοιπόν το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα δεχτούν αυτό το σχέδιο που νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες και τους βάζεει να εργάζονται ως σκλάβοι στις ΕΟΖ διώχνοντας παράλληλα τους Έλληνες από την Πατρίδα τους;
makeleio.gr

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ



ΣΥΡΙΖΑ  |  Χολαργού - Παπάγου
                   Ενωτικό
                   Κοινωνικό
                   Μέτωπο
                                                                                    

τη  Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 19:00
διοργανώνουμε Ανοιχτή  Συνέλευση στο υπαίθριο Αμφιθέατρο έξω από το Δημαρχείο – Περικλέους 55 - Χολαργός
με θέμα :

 "Η άθλια πραγματικότητα της τρόικα
και η δική μας προοπτική" 

Προσκεκλημένοι εισηγητές τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευόπουλος Θεόδωρος  &  Σακελλαρίδης Γαβριήλ

ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ Χολαργού - Παπάγου
____________________________________________________________
Επικοινωνία  
ιστοσελίδα μας είναι   syrizahol.wordpress.com 
θα μας βρείτε στο      Facebook 
sms επικοινωνίας       6993525351 
το email μας είναι     syrizaholpap@gmail.com 
(κάντε κλικ πάνω στην διεύθυνση να τα δείτε στον χάρτη)

«ΤΣΙΦΛΙΚΑΣ» Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΒΜW ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!


BENI-BMW

ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ...ΠΑΣΟΚ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ BMW!
Στη Βουλή τελικά φτάνει το μέγα ζήτημα που προέκυψε με την θωρακισμένη BMW έπειτα από ερώτηση που κατέθεσαν στο υπουργείο Οικονομικών, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Παναγούλης και Ν. Αθανασίου. Πρόκειται για το υπερπολυτελές αυτοκίνητο αξίας πλέον των 750.000 ευρώ, το οποίο παράνομα χρησιμοποιεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παρά το γεγονός ότι δεν είναι υπουργός!
Προφανώς ο άνθρωπος νομίζει ότι ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διατηρεί το δικαίωμα να κρατάει την BMW δική του! Δεν τον ακούσατε που προχθές είπε: «Παρακαλώ πολύ όταν αναφέρεστε στο ΠΑΣΟΚ να έχετε σεβασμό»; Από σεβασμό προς το ΠΑΣΟΚ κράτησε την BMW ο κ. Βενιζέλος. Όσοι λοιπόν τον κατηγορούν ότι ενήργησε ως άλλος «τσιφλικάς», έχουν άδικο!
BMW-BENI
Αναφορικά με την υπερπολυτελή BMW, η εφημερίδα «Δημοκρατία» αναφέρει ότι διαθέτει ειδική θωράκιση, ακόμα και για τα λάστιχα ή το ρεζερβουάρ. Πρόκειται για αυτοκίνητο 3.000 κυβικών, αποδίδει 315 άλογα, έχει ειδικά συστήματα δορυφορικής τηλεπικοινωνίας, ώστε να μπορεί όποιος το χρησιμοποιεί ανά πάσα στιγμή να μιλάει απευθείας με τα "κόκκινα τηλέφωνα", αλλά και τηλεοπτικό δέκτη δορυφορικής λήψης.
makeleio.gr

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

SKOPIA-11
ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ!
fyrom5
Η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με εισηγήτρια την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαρία-Ελένη Κοππά, υπέβαλλε στην ολομέλεια πρόταση ψηφίσματος για τη διεύρυνση της Ε.Ε.
Στην πρόταση το κείμενο έλεγε:
fyrom6
Δύο ευρωβουλευτές, η Marietje Schaake από τη Δανία και ο Andrew Duff από την Αγγλία, προσπάθησαν με τροπολογίες, να αλλοιώσουν την πρόταση ψηφίσματος.fyrom3
Η ξανθούλα από τη Δανία, ζήτησε να αλλάξει η λέξη ΠΓΔΜ και να γίνει "Μακεδονία":
Ο Άγγλος Andrew Duff, ξεπέρασε σε φιλοσκοπιανισμό και τον Γκρούεσκι. Ζήτησε να αλλάξει το ΠΓΔΜ σε ..."μακεδονικό κράτος" !
fyrom4
Τελικά, οι ντροπολογίες δεν πέρασαν και το ψήφισμα που συνέταξε η Μαριαλένα Κοππά, έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία, κάτι που απαγοήτευσε τους Σλάβους της FYROM, την ώρα που οι Αλβανοί της FYROM πιέζουν να διευθετηθεί επιτέλους το ζήτημα της ονομασίας, με υποχωρήσεις και από τη σλαβική πλευρά.
taxalia.blogspot.com

ΣΤΟ...ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΟΓΩ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Xrysi-Augi-pagkoi
Σε επιφυλακή τίθεται η αστυνομία σε όλη την χώρα ...
σήμερα του Τιμίου Σταυρού αλλά και 16-17 Σεπτεμβρίου εορτή της Αγίας Σοφίας, για τον φόβο της Χρυσής Αυγής και ενδεχόμενων επιθέσεών της σε πάγκους αλλοδαπών στα υπαίθρια πανηγύρια που θα διεξαχθούν λόγω των δύο αυτών εορτών. Οι πάγκοι μικροπωλητών που θα στηθούν γύρω από τις εκκλησίες προκαλούν ανησυχία στην ΕΛΑΣ!
makeleio.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΚΙΝΗΤΗ …ΒΟΜΒΑ ΣΚΟΡΠΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!


ierodoules


του Μάκη Βραχιολίδη
Είκοσι εννέα (29) συνολικά ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον ιό του ΑΙΤΖ τον περασμένο Μάιο, όταν μετά από ελέγχους του ΚΕΛΠΝΟ, συνελήφθησαν αλλά μετά από λίγο αφέθησαν ελεύθερες μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης τους! Αυτό είχε ως συνέπεια οι περισσότερες να βρίσκονται εδώ και μήνες στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα και να σκορπούν τον θάνατο! Ας μην ξεχνάμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ιερόδουλων ερχόταν σε επαφή χωρίς προφυλάξεις
orothetiki-eggrafo
Το έγγραφο-ντοκουμέντο που παρουσιάζουμε και φέρει την σφραγίδα του ΚΕΛΠΝΟ, πιστοποιεί ότι η ιερόδουλη «Μ.Κ.» (τα στοιχεία της απαλείφονται για ευνόητους λόγους),εξετάσθηκε στις 9 Μαΐου 2012 και βρέθηκε θετική στον ιό του ΑΙΗΤΖ. Η συγκεκριμένη κοπέλα ηλικίας 23 ετών, εδώ και αρκετό καιρό, κυκλοφορεί ελεύθερη στο κέντρο της Αθήνας, σκορπώντας το θάνατο σε ανυποψίαστους πολίτες. Την βλέπουν καθημερινά και την αναγνωρίζουν κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής Ομονοίας. Τους γνωρίζει καλά και η ίδια και τους χαιρετά. Την ημέρα μάλιστα που ο Πρωθυπουργός κ.Σαμαράς και ο υπουργός Δημόσίας Τάξεως κ. Δένδιας, επιθεωρούσαν το κέντρο της Αθήνας, λίγες δεκάδες μέτρα μακρύτερα, η «Μ.Κ» προσέφερε τις ερωτικές υπηρεσίες της σε πελάτες της!
Το έγκλημα συνεχίζεται με τη ...σφραγίδα της Πολιτείας. Τι κάνει ο Εισαγγελέας; Δεν παρεμβαίνει κανείς;
Η «Μ.Κ.» έχει το δικαίωμα να εκδίδεται ελεύθερα σε όλους εκείνους που είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν τη ζωή τους ή και σε ανύποπτους άνδρες που για πρώτη φορά συναντούν την «Μ.Κ.» ;
Το έργο της Δικαιοσύνης εξαντλείται σε μια τυπική βεβαίωση της παράβασης, ορίζεται η δικάσιμος και μετά οι ιερόδουλες είναι πάλι ελεύθερες να σκορπίσουν τον θάνατο;
Κύριοι της Δικαιοσύνης, γνωρίζετε πολύ καλά ότι το σύνολο των ιερόδουλων που συνελήφθησαν με ΑΙΗΤΖ είναι ελληνικής καταγωγής, οι οποίες βεβαίως παραμένουν στην χώρα μας και στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα σκορπούν καθημερινά τον θάνατο!
Μα πού ζούμε επιτέλους; Δεν υπάρχει ευαισθησία;  Η ευαισθησία περιορίζεται μόνον στις ΜΚΟ οι οποίες παρενέβησαν υπέρ των δικαιωμάτων των ιεροδούλων ώστε να μην δημοσιεύονται τα πρόσωπά τους; Δικαιώματα δεν έχουν όσοι συνευρίσκονται σεξουαλικά με την «Μ.Κ.» και τις άλλες οροθετικές που κυκλοφορούν ελεύθερες, σκορπώντας τον θάνατο στα ερωτικά στέκια της Αθήνας;
makeleio.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Στις 14 Σεπτεμβρίου του 1933 υπογράφεται στην Άγκυρα το "Σύμφωνο Εγκάρδιας Συνεννόησης", μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Με αυτό, οι δυο χώρες "εγγυώνται αμοιβαίως το απαραβίαστον του κοινού αυτών συνόρου", εκατέρωθεν του ποταμού Έβρου.
itansansimera.blogspot.gr

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Δ. ΜΟΝΟΓΙΟΣ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ. ΜΟΝΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ
"Προς την Εφημερίδα Ανεξάρτητος Παρατηρητής

Αγαπητέ κ. Βραχιολίδη,



Σε συνέχεια των πολιτικών αποφάσεων που έλαβαν τα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ με στόχο την ανασυγκρότησή του, θεώρησα αναγκαίο να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Χολαργού (22 Ιουλίου 2012), εναρμονιζόμενος πλήρως με το αίτημα του Κινήματός μας για την άμεση ενεργοποίηση των Επιτροπών Ανασυγκρότηης των Τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων είναι και οι Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Παπάγου – Χολαργού.
Ως εκ τούτου, θεώρησα αναγκαίο να σας απευθύνω την παρούσα ηλεκτρονική επιστολή, εκφράζοντάς σας τις ευχαριστίες μου για τη φιλοξενία που μας παρείχε η εφημερίδα σας όλα αυτά τα χρόνια, παρά το γεγονός ότι μας άσκησε "αιχμηρή" κριτική ως τοπική πολιτική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, μη παραμελόντας βεβαίως να χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα ακραίους χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου ! Σε κάθε περίπτωση οι εμπειρίες που αποκτήσαμε μέσα από την κριτική σας ήταν σημαντικές και γόνιμες.   



Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας, ευχόμενος καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο σας.



Καλή αντάμωση στην τοπική μας κοινωνία.



Δημήτρης Χ. Μονογυιός"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ευχαριστούμε τον Δ. Μονογιό για την επιστολή του η οποία αν μη τι άλλο, δείχνει ήθος. Αναφορικά με την "αιχμηρή" κριτική και τους "ακραίους χαρακτηρισμούς", θα συμφωνήσουμε ως προς τον πρώτο προσδιορισμό. Το "ακραίο", καλύτερα θα πρέπει να το αναζητήσετε στην ακραία και αντισυνταγματική και πολιτική εξαπάτησης του λαού που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου, μπολιασμένη με την αντίστοιχη εγκληματική πολιτική του σημερινού Προέδρου του κόμματός σας (βλέπε ομολογιούχους Δημοσίου κ.λ.π.). Ενδεχομένως αγαπητέ κύριε Μονογιέ, εάν κι εσείς ως τοπική κομματική οργάνωση ασκούσατε πιο δριμεία κριτική προς την ηγεσία, τότε ίσως να βάζατε χαλινάρια σε αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ!
Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια του αγώνα σας. 



ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ!



Οι εχθροί μας Γερμανοί θέλουν ελληνικό ανθρώπινο αίμα. Ανθρωποθυσίες στον βωμό της –δήθεν- σωτηρίας της χώρας μας.
Είναι μοναδικό και πρωτοφανές να έχουμε χρεωκοπήσει και να παραμένει αμείωτο το χρέος μας! Πρόκειται για δυο χρόνια σκληρής λιτότητας και ανθρωποθυσιών. Δεν υπάρχει ελπίδα για το αύριο!
Οι Γερμανοί εκπληρώνουν τους στόχους τους με τους εδώ δοσιλόγους που δεν έχουν το ανάστημα να πουν «άει στο διάολο» στους εγκληματίες του έθνους.
Έτσι, η χώρα μας οδηγείται σε διαμελισμό όπως έγινε με την Σερβία.. Η μόνη διαφορά, είναι ότι η Σερβία διαμελίστηκε με βόμβες ενώ η Ελλάδα θα διχοτομηθεί με τις οικονομικές βόμβες των τοκογλύφων και των ντόπιων δωσιλόγων.
Υ.Γ. Αποσπάσματα των παραπάνω, ειπώθηκαν στην εκπομπή «Εν Αθήναις» του Γιώργου Τράγκα στην οποία μεταδόθηκε και μέρος από την συνέντευξη του καθηγητή Γιώργου Βαρουφάκη.
makeleio.gr

ΔΙΠΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΦΑΓΜΕΝΟ ΑΝΤΡΟΓΥΝΟ. ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ



Διπλή ανθρωποκτονία στον Πειραιά.
Επί της οδού Καλλέργη η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στις 15.25 το μεσημέρι(και το ανακοίνωσε τώρα;)εντοπίστηκαν νεκροί:
-Στον 2ο όροφο 63χρονος Αιγυπτιώτης, Ελληνικής καταγωγής και στον τρίτο όροφο η γυναίκα του 60 ετών.
Ο άντρας έφερε μαχαιριές στο λαιμό και στην κοιλιά, ήταν διαχειριστής στην πολυκατοικία στα Μανιάτικα και το διαμέρισμα που εντοπίστηκε ήταν ανοίκιαστο.
Η σύζυγος του ήταν σφαγμένη με χτυπήματα στο θώρακα.
Νέα θηριωδία στην Ελλάδα που σβήνει.
makeleio.gr

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

"ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



laos-vouli
Ο ΛΑΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ!
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, σύσσωμο το πολιτικό σύστημα καταγγέλλει τους πολίτες που παίρνουν το νόμο στα χέρια τους, υποκαθιστώντας την Πολιτεία που έχει οδηγήσει την χώρα στο χάος. Τα κόμματα χαρακτηρίζουν παρακρατική και φασιστική τη δράση πολιτών οι οποίοι προσπαθούν να προστατέψουν το Σύνταγμα και τους νόμους που έχει παραβιάσει το ίδιο το κράτος.
Οι αντιδράσεις αυτές των πολιτών, θεωρούνται νόμιμες και προβλέπονται από το Σύνταγμα. Η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος και συγκεκριμένα το άρθρο 120 §2 και 4 αναφέρει ρητά: «O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Το Σύνταγμα έχει παραβιαστεί βιαίως από το 2010 όταν ο Γ.Παπανδρέου έσυρε τη χώρα στο ΔΝΤ και στα Μνημόνια αυτοκτονίας και εξαθλίωσης του λαού, παραχωρώντας εθνική ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα ενώ είχε ψηφιστεί για να εφαρμόσει πρόγραμμα με το δόγμα «λεφτά υπάρχουν».
Ο Α. Σαμαράς, εξαπάτησε τον λαό με το «επαναδιαπραγμάτευση τώρα» και «όχι οριζόντιες περικοπές, όχι άλλοι φόροι, ο λαός δεν αντέχει. Μόνο μέτρα ισοδύναμα». Η κυβέρνηση δεν τηρεί το Σύνταγμα, δεν συλλαμβάνει τους παράνομους μικροπωλητές ούτε τους λαθρομετανάστες που σκορπούν την παρανομία και την εγκληματικότητα στις ελληνικές οικογένειες. Συνεπώς, δικαίως ο λαός παίρνει το νόμο στα χέρια του από υποχρέωση προς το Σύνταγμα.
Η επιταγή αυτή έχει διατυπωθεί εδώ και 2.500 χρόνια από τον Ηράκλειτο: «Μάχεσθαι χρη τον δήμον υπέρ του νόμου όκωσπερ τείχεος» Δηλαδή ο λαός οφείλει να υπερασπίζεται το νόμο όπως τα τείχη της πόλεώς του!
makeleio.gr

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΗ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ!!!



                   ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΗ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ


Στις 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 η ΠΑΛΛΑΚΩΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ διοργανώνει στο Ηρώδειο  μεγάλη μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση προς τιμή του Νικηφόρου Βρεττάκου με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την γέννηση, του μεγάλου Λάκωνα ποιητή. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού,
του Δήμου Αθηναίων και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και θα παρουσιασθούν αποκλειστικά έργα του συνδημότη μας συνθέτη Νίκου Καλλίτση. Συμμετέχουν η Συμφωνική ορχήστρα και η χορωδία του Δήμου Αθηναίων, η χορωδία της ΕΡΤ, και η παιδική χορωδία ROSARTE.Ερμηνεύουν η σοπράνο Μαρία Ζώη,
ο τενόρος Ιωάννης Φράγκος και βαρύτονος Γιώργος Ματθαιακάκης.
Απαγγέλει ο Γρηγόρης Βαλτινός, και την μουσική Διεύθυνση έχει ο Ανδρέας Πυλαρινός.

200  μουσικοί,  χορωδοί, και σολίστες θα ερμηνεύσουν το ορατόριο του Νίκου Καλλίτση «ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΟΠΕΝΧΑΪΜΕΡ» σε ποίηση του Νικηφόρου Βρεττάκου. Το έργο έχει ήδη παρουσιασθεί με μεγάλη επιτυχία στο Μόντρεαλ του Καναδά το 2009 με Καναδούς ερμηνευτές, και στην Σπάρτη το 2011 με την ορχήστρα και την χορωδία της ΕΡΤ. Πρέπει να θυμίσουμε ότι το έργο αυτό παρουσιάσθηκε στην Αθήνα για πρώτη φορά στον Χολαργό, στην αρχική του μορφή το 1986, παρουσία του ποιητή, επί Δημαρχίας Χαράλαμπου Σκούρτη, με την χορωδία Καρδίτσας, τον βαρύτονο Κωστή Κωνσταντάρα, και την Σοφία Μαυρογενίδου στο πιάνο, υπό την διεύθυνση του Νίκου Καλλίτση. Είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από τις εφημερίδες και στην συνέχεια παρουσιάσθηκε και από την τηλεόραση. Στο Ηρώδειο θα παρουσιασθεί σε πρώτη εκτέλεση με νέα επεξεργασία και μορφή.
 Εκτός από το ορατόριο θα παρουσιασθεί σε πρώτη εκτέλεση και το συμφωνικό ποίημα
 «ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥΔΙΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΚΥΡΙΕ» βασισμένο στο ομώνυμο ποίημα του Νικηφόρου Βρεττάκου, καθώς και τρία τραγούδια.
Όλοι οι συντελεστές της εκδήλωσης προσφέρονται αφιλοκερδώς και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά προγράμματα  για την στήριξη απόρων συνανθρώπων μας.
Πιστεύουμε ότι είναι μια εκδήλωση που αξίζει να την στηρίξουν όλοι οι Δημότες μας  τόσο για το Πολιτιστικό της περιεχόμενο όσο και τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα. Τέλος  να θυμίσουμε  ότι ο Νίκος Καλλίτσης διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος, και για πολλά χρόνια βασικό στέλεχος του Πνευματικού –Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χολαργού με σημαντική προσφορά.
Τιμές εισιτηρίων από 15 Ευρώ, και θα διατίθενται από τα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεσματζόγλου). Πληροφορίες τηλ.210-3272000        

«ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΕ ΣΤΟΑ»! ΜΑΣΟΝΟΙ, ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG!


DENDIA-STOA

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ . Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ
Ο κ. Δένδιας δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την μασονία. Η φωτογραφία όμως που δημοσιεύει στο τελευταίο τεύχος της η εφημερίδα «Στόχος», δείχνει τον κ. Δένδια με το εβραϊκό σκουφάκι  και γράφει στον τίτλο της ""ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ".
Kαι τα σχόλια: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ... ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ" ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ο ¨ΣΤΟΧΟΣ"
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ...!!!
-ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΟ ΔΕΝΔΙΑΣ"
Ο ίδιος βέβαια ο κ. Δένδιας απαντάει ότι δεν θα μπορούσε να είναι μασόνος διότι είναι εγγονός και δισέγγονος ιερέα"! Άραγε χριστιανοί ορθόδοξοι φοράνε το εβραϊκό σκουφάκι; 
Ποιοι άραγε μας κυβερνούν σήμερα; Πολιτικοί ταγοί που περνούν από μασονικές στοές; Πολιτικοί-πατριώτες που εμφανίζονται ορθόδοξοι αλλά φορούν εβραϊκά σκουφάκι ; Μέλη της λέσχης Bilderberg;
papoulias-skoufia
Και όλοι αυτοί αποφασίζουν για τις τύχες των Ελλήνων και το μέλλον του τόπου. Είναι αυτοί που ξεπουλούν την δημόσια περιουσία, που κρατούν παση θυσία την χώρα στο ευρώ, για να μας σώσουν!
SAMARAS-SKOUFAKIGAP-MASON
Θαυμάστε μερικές από τις φωτογραφίες των πολιτικών μας ταγών και δείτε ποιους ψηφίζουμε!
Φτύστε τους μην τους ματιάσετε!
makeleio.gr

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»! ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΟΖ


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Το σχέδιο «Ξένιος Ζευς» που μόλις πρόσφατα επινόησε η κυβέρνηση Σαμαρά για να αντιμετωπίσει –δήθεν- το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, αποτελεί μέρος οργανωμένου σχεδίου που αποσκοπεί όχι μόνο στην παραμονή αλλά στην νομιμοποίηση και τη χρησιμοποίησή τους ως φθηνό εργατικό προσωπικό από τους ξένους επενδυτές. Οι λαθρομετανάστες που μαντρώνονται σε στρατόπεδα, θα χρησιμεύσουν σύντομα ως εργατικά χέρια στις λεγόμενες ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες). Η κυβέρνηση Σαμαρά που κόπτεται να υλοποιήσει μια ακόμη ντιρεκτίβα της Μέρκελ, τη δημιουργία των ΕΟΖ, προβλέπεται να πετσοκόψει την χώρα σε κομμάτια, να την χαρίσει σε ξένους ιδιώτες και να εγκαταστήσει σε αυτές εκατομμύρια λαθρομετανάστες.
 Όπως αποκάλυψε ο Δ. Καζάκης στην εφημερίδα "Το Χωνί", «οι ΕΟΖ είναι χώροι όπου εκχωρείται η εθνική κυριαρχία ενός λαού υπέρ των ιδιωτών επενδυτών. Είναι χώροι όπου κυριαρχεί η ανομία, το έγκλημα και η άγρια εκμετάλλευση της εργασίας, κυρίως των μεταναστών. Πουθενά σε καμιά χώρα όπου επιβλήθηκαν δεν βοήθησαν στην ανάπτυξη, ή την επιβίωση του πληθυσμού. Το αντίθετο. Οι ΕΟΖ είναι οι "μαύρες τρύπες" της παγκόσμιας οικονομίας, όπου με όρους πλήρους αδιαφάνειας και σε συνθήκες ανομίας κινούνται μαύρες επενδύσεις, μαύρα κεφάλαια, εμπορεύματα και εργασία, που καμιά πολιτισμένη κοινωνία δεν θα αποδεχόταν. Τέτοια χώρα θέλουμε να καταντήσουμε;», αναρωτιέται ο κ. Καζάκης και η απάντηση είναι, NAI. Τέτοια, κινεζοποιημένη Ελλάδα οραματίζεται ο Α. Σαμαράς και ο..υπουργός Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκης.

Η Ελλάδα για μια ακόμη φορά προσφέρεται ως πειραματόζωο στην Ευρώπη. Θα καταστεί η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα, τεμαχισμένη σε ειδικές οικονομικές ζώνες, όπου θα εργάζονται λαθρομετανάστες με εξευτελιστικές αμοιβές. Οι αλλοδαποί που στοιβάζονται στα στρατόπεδα, δήθεν για να ελεγχθεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και να απελαθούν –κάποια στιγμή- στις πατρίδες τους, αποτελούν μία ακόμη μπλόφα. Η παρουσία τους γίνεται με σκοπό να χρησιμοποιηθούν ως εργάτες, διότι οι ΕΟΖ δουλεύουν με μετανάστες, είτε από την ενδοχώρα, είτε από το εξωτερικό.

Οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτει ο Δ. Καζάκης προκαλούν ανατριχίλα: «Στις ΕΟΖ απασχολούνται μόνο μετανάστες γιατί ο μέσος όρος απασχόλησης στην ΕΟΖ δεν υπερβαίνει τον ένα χρόνο. Το προσωπικό προσλαμβάνεται από ειδικά γραφεία ευρέσεως εργασίας με ατομικές συμβάσεις προσωρινής απασχόλησης. Η επιχείρηση πληρώνει τα ειδικά γραφεία και αυτά τους εργαζόμενους. Στον Αραβικό κόσμο οι ατζέντηδες των μεταναστών παρακρατούν το 50% του μεροκάματου.

Με τον τρόπο αυτό οι επιχειρήσεις ανά πάσα στιγμή μπορούν να απολύσουν χωρίς κανένα κάλυμμα ή αποζημιώσεις. Κι επειδή η κυβέρνηση των δοσίλογων είναι αρκετά ανάλγητη ώστε να θεσμοθετήσει ότι αν προσληφθεί έλληνας εργαζόμενος θα πρέπει να τηρηθεί η εθνική εργατική νομοθεσία, έχει ξαμολήσει παράλληλα την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» προκειμένου να μαντρώσει τους μετανάστες που θα χρειαστούν αύριο οι επενδυτές των ΕΟΖ.

Το προβλέπει ήδη ο νόμος. Ο νόμος 3907 του 2011 στο άρθρο 37 παρ. 5 αναφέρεται:

"Σε περίπτωση αδυναμίας των αρμόδιων κατά περίπτωση αρχών να διασφαλίσουν με ίδιους πόρους ή μέσα ότι οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων η απομάκρυνση έχει αναβληθεί, απολαμβάνουν κατά το χρονικό διάστημα της αναβολής, στοιχειώδεις όρους αξιοπρεπούς προσωρινής στέγασης σε εγκαταστάσεις δημόσιου ή κοινωφελούς χαρακτήρα και γενικότερα ότι καλύπτουν τις άμεσες βιοτικές τους ανάγκες, μπορεί να επιτραπεί, μετά από σχετική άδεια, να απασχολούνται ως μισθωτοί σε τομείς απασχόλησης σε συγκεκριμένες περιοχές της Χώρας. Με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται μετά από πρόταση των Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Προστασίας του Πολίτη, καθορίζονται οι τομείς απασχόλησης και οι περιοχές της Χώρας όπου μπορούν να ασχολούνται ως μισθωτοί οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων έχει αναβληθεί η απομάκρυνση, το καθεστώς της ασφαλιστικής τους κάλυψης, οι όροι, οι προϋποθέσεις, οι διαδικασίες και τα αρμόδια για τη χορήγηση της άδειας εργασίας όργανα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα."

Καταλαβαίνουμε τι έχουν νομοθετήσει; Ότι όποιον παράνομο μετανάστη έχουν συλλάβει και έχουν κλείσει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, αλλά έχουν αναβάλει – για οποιονδήποτε λόγο – την απέλασή του, μπορεί η κυβέρνηση να τον στείλει να δουλέψει ως μισθωτό οπουδήποτε στην χώρα».

Αυτή είναι η αλήθεια. Και κάτι ακόμη: στην πραγματικότητα δεν έχουν μαντρώσει τους λαθρομετανάστες στα στρατόπεδα. Οι κερδοσκόποι και οι δοσίλογοι έχουν βάλει στη φάκα ένα ολόκληρο έθνος διαμελίζοντας τη χώρα του!!! Μπορεί πλέον ο κόσμος να αντισταθεί...
 και να αλλάξει την μοίρα που άλλοι του έχουν καθορίσει;
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, makeleio.gr

ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΟΚ ΣΑΜΑΡΑ: «Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΔΥΝΑΜΗ»









Αυτός είναι ο Σαμαράς. Αυτή είναι η προδοσία σε βάρος των ψηφοφόρων του και σε βάρος του λαού. Γλώσσα λανθάνουσα όμως αλήθεια λέγει. Και ο Σαμαράς αποκάλυψε προεκλογικά αυτό που ισχύει και βιώνει ο λαός. Ότι δηλαδή η συγκυβέρνηση με την οποία πρωθυπουργεύει, ελέγχεται από δυνάμεις του εξωτερικού (βλέπε δανειστές, τρόικα) αλλά και του εσωτερικού, οι οποίες θέλουν τη χώρα αδύναμη και μονίμως ελεγχόμενη!
Ο Σαμαράς δηλαδή σήμερα, εκτελεί εντολές που εκπορεύονται από ξένες και ντόπιες δυνάμεις, που θέλουν τη χώρα αλυσοδεμένη στους δανειστές και με ξεπουλημένη τη δημόσια περιουσία της! Αυτά τα συμφέροντα υπηρετεί ο Σαμαράς και το ομολογεί ο ίδιος σε προεκλογική του ομιλία!
Γι’ αυτό τον λόγο μπροστά στην Μέρκελ, όταν τον ρώτησαν «άλλα υποσχόσασταν και δηλώνατε στους Έλληνες προεκλογικά» ο κ. Σαμαρά απάντησε μονολεκτικά «Ουδείς αναμάρτητος»!!!
Με μια τέτοια δήλωση την …βγάζει καθαρή! Κανείς εισαγγελέας υπάρχει;
Ιδού τι λέει στο βίντεο ο Α. Σαμαράς:

«Το λέω κατηγορηματικά, αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Συγκυβέρνηση θέλουν τριών ειδών συμφέροντα. Πρώτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ για να πέσει στα μαλακά και για να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες τους που μας έφεραν στο μνημόνιο. Νομίζουν ότι θα γλυτώσουν, αλλά δε θα γλυτώσουν. Δεύτερον: Τη συγκυβέρνηση τη στηρίζουν, όλα εκείνα τα συμφέροντα και όλες εκείνες οι συντεχνίες που δε θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα και όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ακόμη και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Τρίτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλουν όλες αυτές οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα, που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη. Δεν μπορούμε, φίλες και φίλοι, να βγούμε από την ύφεση, μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση. Δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στο λαό, μαζί με εκείνους που κορόιδεψαν το λαό. Όσοι θέλουν συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, είναι για να μην αλλάξει τίποτα, για να διασωθεί αυτό που χρεοκόπησε και για να σωθούν εκείνοι που μας χρεοκόπησαν».

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ: «Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»!


POSTBANK

από τον Μάκη Βραχιολίδη
Ο Αντώνης Δεληχάτσος, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), σε δηλώσεις του στο makeleio.gr καταγγέλλει ευθέως τον υπουργό Οικονομικών και τον ρόλο που παίζει. Αντί να υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού, υπηρετεί των τραπεζιτών και κατ' επέκταση των δανειστών, οι οποίοι θέλουν να αρπάξουν την πιο υγιή Τράπεζα της χώρας, το ΤΤ, για ένα κομμάτι ψωμί. «Δεν μπορεί ο κ. Στουρνάρας πριν από ένα μήνα που συναντηθήκαμε, να εκθείαζε τον ρόλο του ΤΤ στην κοινωνία, την οικονομία, την ανάπτυξη, τον ανταγωνισμό και σε 20 μέρες, εκεί που να την ονομάζει "μη βιώσιμη τράπεζα"», λέει με νόημα ο κ. Δεληχάτσος.
Δυστυχώς, το έργο υπέρ των δανειστών που επιτελούν οι πολιτικοί μας ταγοί, από την ώρα που βιαίως μπήκαμε στο ΔΝΤ και τα Μνημόνια, συνεχίζεται απαράλλαχτο και επί κυβερνήσεως Σαμαρά. Μετά το ξεπούλημα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ με το οποίοι η αγροτική γη μπορεί να περάσει στα χέρια ξένων ιδιωτών, περάσαμε στο ξεπούλημα της πιο υγιούς τράπεζας, του ΤΤ. Διαβάστε τις δηλώσεις του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΤΤ. Λένε πολλά για τον ρόλο των κ. Στουρνάρα και Προβόπουλου!
Δεληχάτσος: Από την προηγούμενη κυβέρνηση πάρθηκε μία απόφαση με την οποία όρισε τέσσερις συστημικές τράπεζες τις οποίες και ανακεφαλαιοποιεί. Η σημερινή κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν πρόκειται να το ανακεφαλαιοποιήσει. Με ποια στοιχεία κύριοι πήρατε την απόφαση ποιες είναι οι συστημικές τράπεζες; Διότι το ΤΤ έχει τα καλύτερα οικονομικά στοιχεία από όλες τις άλλες τράπεζες. Σας αναφέρω ενδεικτικά. Επισφάλειες: Το χαμηλότερο ποσοστό στη χώρα. Σχέση καταθέσεων και δανείων: Το καλύτερο ποσοστό. Ο δανεισμός μας προς τη Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: το 25% όταν όλες οι άλλες τράπεζες, οι λεγόμενες συστημικές, έχουν πολύ υψηλότερα ποσοστά. Σας αναφέρω: Η ΕΘΝΙΚΗ 33% η ALPHA BANK 51%, η ΠΕΙΡΑΙΩΣ 66% η EUROBANK 54%. Γιατί αγαπητοί κύριοι, ανακεφαλαιοποιείτε αυτές τις τράπεζες και δεν ανακεφαλαιοποιείτε και το ΤΤ;
Εσείς γιατί λέτε ότι γίνονται όλα αυτά;
Δεληχάτσος: Είναι σαφές ότι γίνεται αναδιάταξη του τραπεζικού χώρου με διοικητικά κριτήρια. Ο κ. Προβόπουλος έχει κουτάκια πάνω στο τραπέζι του που γράφουν ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τα μοιράζει, χωρίς οικονομικούς όρους, χωρίς να εξετάσουν τι συμφέρει τον Έλληνα φορολογούμενο, παρά μόνο να εξυπηρετήσουν συμφέροντα ομίλων τραπεζιτών.
Τραπεζιτών της εγχώριας ή και εξωχώριας αγοράς;
Δεληχάτσος: Απ' ότι βλέπουμε μέχρι τώρα της εγχώριας αγοράς, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν αύριο τα πράγματα.
Μήπως έχουν ζητήσει το ΤΤ στο ...πιάτο τους οι δανειστές;
Δεληχάτσος: Δεν έχω για την ώρα στοιχεία για κάτι τέτοιο. Αυτό όμως που μπορώ να πω είναι ότι η τρόικα συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση (σημ. συντάκτη: να τα πάρουν όλα για ένα κομμάτι ψωμί). Εξάλλου ας μην γελιόμαστε, οι αποφάσεις από ποιους παίρνονται; Όλοι γνωρίζουμε. Δεν μπορεί ο κ. Στουρνάρας πριν από ένα μήνα που συναντηθήκαμε, στις 10 Αυγούστου να μας εκθειάζει τον ρόλο του ΤΤ στην κοινωνία, την οικονομία, την ανάπτυξη, τον ανταγωνισμό και σε 20 μέρες, εκεί που ήταν η ...πολύφερνη νύφη, να την ονομάζει «μη βιώσιμη τράπεζα»; Θα τρελαθούμε τελείως!
Γιατί το δήλωσε αυτό ο κ. Στουρνάρας; Τα συμφέροντα της Ελλάδος δεν κλήθηκε να υποστηρίξει ως υπουργός Οικονομικών;
Δεληχάτσος: Είναι σαφές ότι θέλουν να απαξιώσουν ένα δημόσιο περιουσιακό στοιχείο ώστε να μπορούν να εξελιχθούν καλύτερα τα σχέδιά των τραπεζιτών και δανειστών. Δεν μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε αυτά τα δύο, ταυτίζονται.
Τι θα κάνετε ως Σύλλογος των εργαζομένων από 'δω και πέρα;
Δεληχάτσος: Εμείς θα συνεχίσουμε αγωνιστικά. Έχουμε οικονομικά στοιχεία ακράδαντα που αποδεικνύουν ότι το ΤΤ είναι βιώσιμο. Το μόνο στοιχείο που δημιούργησε ζημιογόνα κατάσταση στο ΤΤ ήταν του κούρεμα του PSI (σημ. συντάκτη: άλλο πολιτικό έγκλημα που σκότωσε ασφαλιστικά ταμεία, ελληνικές τράπεζες κ.λ.π.). Κατά τα άλλα το ΤΤ είναι μια κερδοφόρος επιχείρηση. Εμείς στηριζόμαστε στους πελάτες μας και στην κοινωνία. Το ΤΤ είναι δεμένο με την ελληνική κοινωνία. Ο απλός άνθρωπος, ο μικροκαταθέτης εμπιστεύεται το ΤΤ και αυτή η σχέση δεν θα διαταραχθεί όσα ψέματα και αν πουν. Είμαστε βέβαιο ότι ο αγώνας μας θα δικαιωθεί.
 tt-apergia2-foto
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
• Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πριν το PSI ήταν το ΠΡΩΤΟ στην Ελλάδα και το ΤΡΙΤΟ στην Ευρώπη Πιστωτικό ίδρυμα σε επάρκεια κεφαλαίων.
• Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ουδέποτε έως σήμερα στην πορεία των 110 χρόνων έχει επιβαρύνει έστω και με ΕΝΑ ευρώ το Ελληνικό Δημόσιο. ΑΝΤΙΘΕΤΑ την τελευταία πενταετία το Ελληνικό Δημόσιο έχει εισπράξει από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πάνω από 3δις €.
• Το μοναδικό του πρόβλημα σήμερα προέρχεται αποκλειστικά από την απομείωση της αξίας κρατικών ομολόγων που κατείχε.
• Η ποιότητα χαρτοφυλακίου χορηγήσεων είναι η καλύτερη της αγοράς και οι επισφάλειες δανείων οι χαμηλότερες.
• Η εξάρτησή του από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα της Ελλάδος είναι η μικρότερη από όλες τις άλλες Τράπεζες.
• ΤΩΡΑ αντί το Ελληνικό Δημόσιο ως μέτοχος του 34%, να ανακεφαλαιοποιήσει άμεσα το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τουλάχιστον με τους ίδιους όρους που ισχύουν για τις άλλες Τράπεζες, στο φως της δημοσιότητας κυκλοφορούν σενάρια για το ξεπούλημά του σε άλλη ιδιωτική τράπεζα, με αδιαφανείς και παράνομες διαδικασίες.
• Οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να αποκαλυφτούν τα σχέδια του οικονομικού – τραπεζικού κατεστημένου για την απάτη σε βάρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και κατ' επέκταση εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου.
• Πιστεύουμε απόλυτα ότι πρέπει να γίνει αποκατάσταση των κεφαλαίων της Τράπεζας, ώστε να μπορέσει άμεσα να χρηματοδοτήσει την Ελληνική Οικονομία όπως έκανε έως σήμερα.
• Είναι οικονομικό και πολιτικό έγκλημα το Ελληνικό Δημόσιο να απολέσει το μοναδικό αποταμιευτικό πιστωτικό ίδρυμα, τη στιγμή που σε όλες τις χώρες του κόσμου υπάρχουν Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια με δημόσιο έλεγχο και κοινωνικό ρόλο.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ
ΦΩΤΟ: ΜΑΡΙΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-makeleio.gr

MAKELEIO-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΞΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛ. Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ


AGALMA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Ο ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!
από τον Μάκη Βραχιολίδη

AGALMA
Απίστευτο και άκρως ελληνικό! Άγνωστοι δράστες, κατά πάσα πιθανότητα τουρκόγυφτοι, ξήλωσαν και εξαφάνισαν το χάλκινο μνημείο του γλύπτη Ζάχου Μπεκιάρη, αφιερωμένο στην Εθνική Αντίσταση, που βρίσκεται επί της ομώνυμης πλατείας στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Προφανώς, είναι οι ίδιοι που ξηλώνουν ό,τι χαλκό βρουν και ύστερα τον πουλάνε! Το φαινόμενο, όπως φαίνεται παίρνει διαστάσεις μια και οι δράστες εξαφανίζουν πλέον ακόμη και χάλκινα μνημεία ή αγάλματα! Θύμα της εγκληματικής τους ενέργειας ήταν το αφιερωμένο στην Εθνική Αντίσταση μνημείο, του οποίου η ανέγερση έγινε το 2005.
Το εντυπωσιακό όμως του γεγονότος, δεν είναι μόνον αυτό, αλλά το ότι 10 ημέρες μετά την κλοπή του μνημείου (οι δράστες άφησαν μόνον τη βάση του), η Δημοτική Αρχή Ν. Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνας, δεν έχει πάρει χαμπάρι!!!
Η επίσημη απάντηση του Δήμου, ήταν «Δεν έχουμε καμία πληροφορία ότι υπάρχει κάποια βεβήλωση ή ότι προξένησαν κάποια φθορά στο μνημείο»!!! Η εφημερίδα μας επικοινώνησε με την Δημοτική Αρχή για να συλλέξει λεπτομέρειες αναφορικά με τα στοιχεία των δραστών και οι ...αρμόδιοι του Δήμου Ν. Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνας, άκουγαν για πρώτη φορά για την κλοπή του μνημείου!!!
Ούτε η Δήμαρχος, για την οποία μας ενημέρωσαν ότι βρισκόταν κλινήρης στο σπίτι της μετά από τραυματισμό στο πόδι της, ούτε ο Αντιδήμαρχος κ. Βώβος, ούτε η Δημοτική Αστυνομία, είχαν πάρει μυρωδιά την κλοπή του μνημείου!!! Αναρωτιέται κανείς, τι έκαναν τόσες ημέρες, μύγες κοπανούσαν; Μπροστά από την πλατεία δεν πέρασε ούτε μια φορά η Δημοτική Αστυνομία;
«Δεν μας ενημέρωσε κανείς δημότης», ήταν η απάντηση της Δημοτικής Αρχής, την ώρα που η εφημερίδα μας ενημερώθηκε για το περιστατικό από δημότη !
Και κάτι ακόμη. Οι περιοχές Ν. Φιλαδελφείας και Ν. Χαλκηδόνας είναι προσφυγικές, από την Μ. Ασία, πόλεις! Υποτίθεται δηλαδή ότι, η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή, πρέπει να έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία και να φυλάττει αξίες και ιστορία! Διότι οι πρόγονοι, κάτοικοι αυτών των πόλεων, έζησαν μεγάλα δεινά και υπέστησαν τον ξεριζωμό. Όταν όμως κλέβουν κάτω από τα ρουθούνια τους ένα ολόκληρο μνημείο και Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος και Δημοτική Αστυνομία, δεν έχουν πάρει χαμπάρι για την κλοπή δέκα μέρες μετά το γεγονός, ε τότε, μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κανείς για τη Δημοτική Αρχή Ν. Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνας.
Διαβάστε τον διάλογο που είχαμε με την...δημοτική υπάλληλο, η οποία βρισκόταν στο γραφείο Δημάρχου, αναπληρώνοντας τον Αντιδήμαρχο κ. Βώβο. Να σημειώσουμε ότι όταν ζητήσαμε τον κ. Βώβο στο τηλέφωνο, η υπάλληλος μας είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί μας μετά από τρεις ημέρες!!!
Υπάλληλος Δήμου Ν. Φιλαδέφειας-Χαλκηδόνας: Εμείς δεν έχουμε καμία πληροφορία ότι υπάρχει κάποια βεβήλωση ή ότι προξένησαν κάποια φθορά στο μνημείο
Τι εννοείτε; Δεν πήγατε να διαπιστώσετε ότι λείπει από την θέση του;
Υπάλληλος Δήμου: Ο Αντιδήμαρχος κ. Βώβος μου είπε να σας πω ότι προς το παρόν δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για το συμβάν. Επειδή αύριο και μεθαύριο υπάρχει απεργία σε όλους του Δήμους της Αττικής, θα στείλει έναν δημοτικό αστυνόμο στο σημείο την Παρασκευή για να διαπιστώσει το γεγονός και θα ενημερωθεί για το αν υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για τους δράστες.
Εμείς ενημερωθήκαμε από δημότη της περιοχής σας. Εσείς δεν ενημερωθήκατε από κανέναν;
Υπάλληλος Δήμου: Όχι, δεν μας ενημέρωσε κανείς.
Ποιος γλύπτης το έφτιαξε γνωρίζετε; Το τηλέφωνό του το έχετε;
Υπάλληλος Δήμου: Όχι, δεν το γνωρίζω ούτε αυτό.
Πότε τοποθετήθηκε το άγαλμα στο σημείο, γνωρίζετε;
Υπάλληλος Δήμου: Όχι, ούτε αυτό το γνωρίζω.
Τελικά, υπάρχει κάτι που να γνωρίζετε στο Δήμο σας; Εξαφανίζουν εδώ και δέκα μέρες ένα μνημείο και το ακούτε για πρώτη φορά από μας. Δεν γνωρίζετε το τηλέφωνο του γλύπτη ούτε πότε έγινε η ανέγερση του μνημείου. Να έρθουμε να αναλάβουμε εμείς την Διοίκηση του Δήμου σας;
Υπάλληλος Δήμου: Για τον έλεγχο του μνημείου υπεύθυνη είναι η δημοτική αστυνομία. Εγώ ανήκω στο δυναμικό των συμβασιούχων και ανέλαβα δουλειά πριν από τρεις ημέρες.
Σε εσάς όμως ανέθεσε η Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος κ. Βώβος να μας ενημερώσετε.. Ο κ. Βώβος γιατί δεν εμφανίζεται στο τηλέφωνο και ανέθεσε σε σας που είστε τρεις μέρες συμβασιούχος να μας ενημερώσετε;
Υπάλληλος Δήμου: Ο κ. Βώβος έχει κάποια ανειλημμένη υποχρέωση και θα σας τηλεφωνήσει –εάν... είναι- την Παρασκευή!!!
Σημ. Δεν χρειάζεται να μας τηλεφωνήσετε κύριε Βώβε. Βουβαθήκαμε με όσα ακούσαμε από την Δημοτική σας Αρχή!!!
ΓΛΥΠΤΗΣ Ζ.ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ: «ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΚΑΛΟΥΠΙ ΤΟΥ ΓΛΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ»!
MNIMIO2
Ο Ζάχος Μπεκιάρης, γνωστός γλύπτης που έχει φιλοτεχνήσει 17 ηρώα και περίπου 40 προτομές, έπεσε κυριολεκτικά από τα σύννεφα μόλις του ανακοινώσαμε την κλοπή του μνημείου. Όπως μας είπε ο ίδιος, το γλυπτό κατασκευάστηκε μετά από συνεννόηση του Συλλόγου Εθνικής Αντίστασης και του τότε Δήμου Ν. Χαλκηδόνας. Είναι ανάγλυφο απεικονίζει έναν νεαρό ζευγάρι αγωνιστών της εθνικής αντίστασης κατά των Γερμανών και πήρε αρκετό διάστημα για να το ολοκληρώσει. Όπως μας αποκάλυψε, «το ατύχημα είναι ότι μετά από τόσα χρόνια δεν κράτησα καλούπι ώστε να μπορέσω να φτιάξω αντίγραφο του γλυπτού»!
Στην πάνω φωτογραφία βλέπουμε το μνημείο όπωςήταν πριν τεμαχιστεί και κλαπεί από τους τουρκόγυφτους!
ΦΩΤΟ: ΜΑΡΙΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ
makeleio.gr