Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ: ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ;
πηγή: olympia.gr
Διαβάστε στην συνέχεια την μετάφραση του άρθρου και στα ελληνικά.
Απόλυτη επιβεβαίωση της αποκάλυψης μας για την Ελβετική εταιρεία του αδελφού του πρωθυπουργού, στο πρωτοσέλιδο της Ελβετικής εφημερίδας “LaLiberte”.(ανανεωμένο με την Αγγλική μετάφραση)

Με τον τίτλο “Ελληνική Σαλάτα” χαρακτηρίζει τις οικογενειακές business, συμπληρώνοντας και την τοποθεσία “δίπλα στην λίμνη”, με πηχαίο τίτλο και μεγάλη φωτογραφία του πρωθυπουργού.
Το εκτενές ρεπορτάζ αποδεικνύει την ακρίβεια των στοιχείων που αποκαλύψαμε, αλλά ανάγει σε μείζον θέμα ηθικής ταξης αυτές τις δραστηριότητες.
Μεγάλη η αναφορά στις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου για τις business, παρότι η εφημερίδα είναι κεντροαριστερή, με νέα τρανταχτά στοιχεία.
Η εφημερίδα μάλιστα προχωρεί πολύ βαθύτερα μιλώντας για “αφή υπεξαίρεσης”(!!!) και άλλα που θα μεταφράσουμε στην συνέχεια.
Το δυναμικό “Sibilla” γράφει τα εξής μεταφράζοντας το άρθρο:

Ελληνική σαλάτα οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας γΑΠ, σήμερα για την…

…κεντροαριστερή ελβετική εφημερίδα «laliberte». Άραγε η αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη θα κινηθεί εναντίον και της ελβετικής εφημερίδας, ή θα περιοριστεί μόνον στα ελληνικά blogs;
Κύριε πρωθυπουργέ, ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!
Μας πήρανε είδηση και οι Ελβετοί!
Ένα άρθρο στην έγκυρη ελβετική εφημερίδα «laliberte», κάνει ρόμπα την Ελλάδα και την πρωθυπουργική οικογένεια, αναφορικά με τις «επιχειρηματικές» δραστηριότητες του αδελφού του πρωθυπουργού.
Μεταξύ άλλων γαργαλιστικών και…
σοβαρών θεμάτων, για τα οποία εδώ και μήνες σιωπά ο πρωθυπουργός, γράφει:
«…Πάρτε ένα ινστιτούτο, υπό ελληνική σημαία και που ισχυρίζεται ότι το έργο του είναι η “ενεργειακή ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος”… Τοποθετήστε το στις προστατευμένες όχθες της λίμνης της Γενεύη… Βάλτε στο κεφάλι του έναν άνθρωπο, τον Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον αδελφό του Έλληνα Πρωθυπουργού…. Προσθέστε μια αφή της υπεξαίρεσης και μια πρέζα υποτιθέμενη σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των δύο αδελφών…. Η σαλάτα είναι έτοιμη…».

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΄΄ΧΑΡΑΤΣΙ΄΄


Η προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών να μην διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω μη καταβολής του λεγόμενου ΄΄χαρατσιού΄΄ (μέχρι την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων και την τελική έκδοση απόφασης), για τριακόσιους τριάντα οκτώ (338) κατοίκους της Αγ. Παρασκευής, μετά προσφυγή του Δήμου, αποτελεί δικαίωση όλων όσοι κατέκλυσαν το Δημαρχείο σε δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και ανάγκασαν την Δημοτική αρχή στην υπεράσπισή τους.
Δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή την συμπαράστασή μας σε αυτό τον αγώνα και το ζητήσαμε εξ’ αρχής. Ο δογματισμός και η άρνηση όμως της Δημοτικής αρχής εκάμφθη μόνο από τον όγκο των κατοίκων που πίεσαν στις συνεδριάσεις.

 
 
                                                  Η
                                                   Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
                                                     ΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄     
 

σοκ από κακοποίηση γυναίκας: Ο σύντροφός της την έσπασε στο ξύλο και την τύφλωσε!!!

 πηγή: news247
Η ειδεχθής επίθεση συνέβη μετά έναν καυγά με τον 33χρονο. Εκείνη πήγε να κοιμηθεί και τότε εκείνος της επιτέθηκε βάναυσα ενώ τα δύο παιδιά της, ηλικίας 13 και 3 ετών, βρίσκονταν στο σπίτι.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο Τζένκιν την στραγγάλισε "ώστε να την αφήσει αναίσθητη και να μπορέσει να της προκαλέσει αυτά τα φρικιαστικά τραύματα".
"Τα τραύματά της ήταν τέτοια που αμέσως μετά το γεγονός οι συγγενείς της δυσκολεύονταν να μείνουν στο ίδιο δωμάτιο μαζί της", είπε ο επιθεωρητής Κρις Στρίκλαντ.
Η Νας είπε ότι πλέον έχει συχνά την αίσθηση ότι "είναι θαμμένη ζωντανή" και δεν ελέγχει τη ζωή της. "Μ' αρέσει να κοιμάμαι γιατί στα όνειρά μου μπορώ να δω. Όταν ξυπνάω ξαναγυρνάω στην πραγματικότητα", κατέληξε.

Ο 33χρονος Σέιν Τζένκιν κατηγορείται επίσης ότι έσπασε το σαγόνι και τη μύτη της 32χρονης Τίνα Νας τον Απρίλιο του 2011, όταν της επιτέθηκε "βίαια εκ προμελέτης", σύμφωνα με την αστυνομία.
Σύμφωνα με την κατάθεση της νεαρής γυναίκας, μετά την επίθεση ο σύντροφός της την κράτησε κλειδωμένη στο σπίτι της στο Χέιλ της νοτιοδυτικής Αγγλίας, εμποδίζοντάς την να ζητήσει βοήθεια.
"Με κατηγορούσε, μου έλεγε ότι έφταιγα εγώ κι ότι θα με κρατούσε για χρόνια (φυλακισμένη). Δεν προσπάθησε να με βοηθήσει. Δεν μπορώ να τον συγχωρήσω", είπε η γυναίκα.
Μιλώντας στο BBC η Νας είπε ότι ο Τζένκιν την κακοποιούσε και στο παρελθόν όμως εκείνη πίστευε ότι μπορούσε να τον αλλάξει.
"Δεν θα μπορέσω να ξαναδώ το πρόσωπο των παιδιών μου, κι αυτό είναι δύσκολο. Αυτή τη φορά το παρατράβηξε", πρόσθεσε.
Το δικαστήριο θα ανακοινώσει την ποινή του Τζένκιν στις 11 Μαΐου.

Γιαούρτια και μουστάρδες σε Γεωργιάδη και Μανωλίδου!

 Το περιστατικό έγινε την Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Φιλαδέλφεια..

newsit.gr
Το ζαχαροπλαστείο "Τίλας" φιλοξενούσε το ζεύγος Γεωργιάδη - Μανωλίδου, μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης.
Μαζί τους ήταν και το στέλεχος της ΝΔ Χάρης Τομπούλογλου με άλλα περίπου δέκα άτομα.
Όμως τους βγήκε πικρός ο καφές, καθώς δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια, πάστα κέτσαπ και μουστάρδα.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα σκάγια πήραν και την Ευγενία Μανωλίδου. Φανερά ενοχλημένοι όλοι προσπάθησαν στη συνέχεια να σκουπιστούν ενώ το γεγονός δεν πήρε έκταση με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Πάντως, οι επιτιθέμενοι "στόλισαν" την παρέα με διάφορα επίθετα όπως φασίστες και άλλα που ακούγονται στο βίντεο.
*Τα σχόλια που αναγράφονται στο βίντεο ανήκουν στον χρήστη που το ανέβασε στο διαδίκτυο

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Ο Δημήτρης Καζάκης κατεβαίνει στις επόμενες εκλογές, διεκδικώντας την ψήφο του λαού με το ΕΠΑΜ, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο.
Ο Δημήτρης Καζάκης, αποκλεισμένος από τα κανάλια και εκδιωχθείς από τον ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο 9" όπου με τις αλήθειες που έλεγε, τσάκιζε κόκαλα, καλείται να δώσει την μάχη εκ των ενόντων. Σύνθημά του είναι "ανυποχώρητος αγώνας για την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας ώστε να νιώσουμε υπερήφανοι σαν Έλληνες".
Όσο δεν υπήρχε ο ορίζοντας των εκλογών ή δεν υπήρχε η υποψία ότι ο Καζάκης θα μπορούσε να κατέβει στον εκλογικό στίβο ζητώντας την ψήφο των Ελλήνων, τα κανάλια του έδιναν βήμα λόγου. Από την ώρα όμως που το κίνημα του ΕΠΑΜ δημιουργήθηκε εδώ και 8 μήνες και άρχισε να διογκώνεται, στον Δημήτρη Καζάκη έβαλαν φραγμό!

Όμως, ο Δημήτρης Καζάκης είναι ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή έδωσε λύσεις ρηξικέλευθες για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Έχει προτείνει με συγκεκριμένο τρόπο την αναγκαία έξοδο της χώρας από το ευρώ και την επιστροφή στην δραχμή ώστε η οικονομία να πάρει μπροστά μέσα από συγκεκριμένα μέτρα και σε σύντομο γενικά διάστημα. 
Αυτά όλα δεν άρεσαν στους τροϊκανούς και τους εδώ υπηρέτες τους, γι' αυτό έβαλαν...φίμωτρο στον  οικονομολόγο.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Καζάκη και τις επόμενες ημέρες ο Μάκης Βραχιολίδης θα έχει συνέντευξή του στην οποία ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ θα έχει να πει πολλά. Και κυρίως συγκεκριμένα μέτρα για την άνοιξη της ελληνικής οικονομίας. 


Το ΕΠΑΜ στην μάχη των εκλογών!

Με απόφαση του συνεδρίου του, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο αποφάσισε να δώσει την πολιτική μάχη των εκλογών. Η προκήρυξη των εκλογών για την 6η Μαΐου από τον Λουκά Παπαδήμο βρήκε τις περισσότερες οργανώσεις
του ΕΠΑΜ σε οργασμό δουλειάς. Οι απαιτήσεις τεράστιες από ένα κίνημα που έχει μόλις 8 μήνες ζωής.
 Όμως οι σχέσεις και οι «δεσμοί αίματος» που οικοδόμησε με πολύ πλατιά στρώματα του λαού, δεν του
επιτρέπουν να μην ανταποκριθεί στις εκκλήσεις των μελών και των φίλων του.
Ναι, το ΕΠΑΜ κατεβαίνει στις εκλογές! Και κατεβαίνει για να αναδείξει έναν ριζικά διαφορετικό τρόπο
αντιπολίτευσης απέναντι στο νεοκατοχικό καθεστώς και στην προσκυνημένη αριστερά όλων των αποχρώσεων. Και κατεβαίνει σε συνεργασία με δυνάμεις, πρωτοβουλίες και κινήσεις, αλλά και με ανεξάρτητους αγωνιστές, που συναντήθηκαν στον αγώνα για την αφύπνιση και κινητοποίηση του λαού ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας.
 Κατεβαίνει στηρίζοντας τον μοναδικό αντικατοχικό πόλο αντίστασης του λαού. Το μοναδικό ψηφοδέλτιο που μπορεί δίκαια να υπερηφανευτεί ότι προέρχεται και εκφράζει αυτούσια τον ίδιο τον λαό.
Οι οργανώσεις του ΕΠΑΜ σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με τους φίλους του Μετώπου και όλους του συναγωνιστές
στους κοινούς αγώνες καλούνται έως το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης 19/4 να επιλέξουν τους υποψηφίους της
εκλογικής μάχης. Η τήρηση της προθεσμίας αυτής έχει καίρια σημασία μιας και ο νόμος προβλέπει την κατάθεση υποψηφιοτήτων εντός 9 ημερολογιακών ημερών από την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.
Οι οργανώσεις θα πρέπει επίσης να φροντίσουν για την εξοικονόμηση των αρχικών εκλογικών εξόδων που ανέρχονται σε τουλάχιστον 300 ευρώ ανά υποψήφιο της περιοχής τους.
Όμως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η προσωπική στράτευση του κάθε μέλους και φίλου του ΕΠΑΜ στον
προεκλογικό αγώνα. Ο σωστός σχεδιασμός της προεκλογικής δράσης κάθε οργάνωσης με συνεχή παρουσία στις γειτονιές (εξορμήσεις, τραπεζάκια, περίπτερα) δουλειά πόρτα-πόρτα και με συσκέψεις θα εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Από εμάς και τη δουλειά μας εξαρτάται.
11/4/2012



Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΡΑΜΑ!


πηγή: madata.gr
Κορυφώνεται σήμερα το θείο δράμα. Σε κάθε γωνιά της γης, η Ορθοδοξία με κατάνυξη, ευλάβεια και συντριβή, βιώνει τα πάθη του Θεανθρώπου. Οι πιστοί συρρέουν στις εκκλησίες και παρακολουθούν την τελετή της αποκαθήλωσης. Η Μεγάλη Παρασκευή είναι η πιο θλιβερή μέρα τού χρόνου. Ολημερίς χτυπά η καμπάνα πένθιμη.
Η ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής είναι μια από τις πλέον χαρακτηριστικές του Εκκλησιαστικού έτους, με τις ακολουθίες της το λειτουργικό και υμνογραφικό πλούτο της. Το βράδυ, από άκρη σε άκρη της γης, οι Ελληνες, οι Ορθόδοξοι, ψάλλουν το "Ω γλυκύ μου έαρ", καθώς το πένθος κορυφώνεται. Κρατώντας αναμμένα κεριά, ακολουθούν τις περιφορές των Επιταφίων, που είναι στολισμένοι με πολύχρωμα λουλούδια.
Η συγκίνηση κορυφώνεται , όταν μετά την περιφορά το σύνολο τού εκκλησιάσματος εισέρχεται πάλι στο ναό διαβαίνοντας κάτω από τον Επιτάφιο, που στην επαρχία τον συγκρατούν ψηλά τα μόλις απολυθέντα από το στρατό παλληκάρια. Με τον τρόπον αυτό παίρνουν οι πιστοί την ευλογία που θα τους συντροφέψει μέχρι τού χρόνου. Καταβαίνουν έτσι και οι άνθρωποι, για μια στιγμή, στον τάφο τού Χριστού. Θάβονται μαζι του για να συναναστηθούν το επόμενο βράδυ.
Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μέρα απόλυτου πένθους . Σε πολλά χωριά οι χωρικοί δεν στρώνουν τραπέζι όλη μέρα παρά βάζουν στο τραπέζι ένα πιάτο με ξύδι όπου όλοι βουτούν το ψωμί και το γεύονται για να συμμεριστούν το Πάθος του Χριστού. Επειδή η Μεγάλη Παρασκευή θεωρείται η μέρα των νεκρών οι άνθρωποι ευπρεπίζουν τους τάφους γιατί πιστεύουν ότι με την Ανάσταση θα έρθουν από τον κάτω κόσμο οι νεκροί και πρέπει να βρουν τους τάφους τους περιποιημένους. Σύμφωνα με την παράδοση τη Μεγάλη Παρασκευή το ράψιμο και το κάρφωμα είναι δουλειές απαγορευμένες. Τα ρούχα που ράβονταν εκείνη την ημέρα θεωρούνταν κακότυχα καθώς πίστευαν ότι θα είχαν την τύχη των ρούχων του Χριστού.
Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι ημέρα απόλυτης αργίας και νηστείας.

Ε, οχι και παραπονα κύριε Ξύδη!

O Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης εξέφρασε εντονότατα παράπονα προς τη συνεργάτη μας για τον ότι ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" , το τελευταίο διάστημα δεν δημοσιεύσει στην ηλεκτρονική του εφημερίδα, τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις που στέλνει η Δημοτική Αρχή! Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο γίνεται σκοπίμως από την πλευρά μας, παρά το ότι ο Δήμος αποστέλλει τα σχετικά ενημερωτικά e-mails.
Η εφημερίδα μας βεβαίως και δεν απολογείται, αλλά θέλει να εξηγήσει στον Δήμαρχο δυο-τρια πράγματα, τα οποία ευελπιστούσαμε να είχε ήδη καταλάβει.

1. Το e-mail στο οποίο λαμβάνουμε τις προερχόμενες από τον δήμο αποστολές, είναι το προσωπικό του Μάκη Βραχιολίδη αλλά επειδή είναι yahoo.gr συχνά παρουσιάζει προβλήματα. Τον τελευταίο καιρό πολλά μηνύματα τα "πετάει" κατευθείαν στα spam.Παρά το ότι δηλαδή ο Δήμος στέλνει τα e-mail εμείς δεν τα λαμβάνουμε.  Καλό λοιπόν είναι από'δω και στο εξής ο Δήμος να μας στέλει ό,τι θέλει στο: ind.observer@gmail.com στην ηλεκτρονική δηλαδή διεύθυνση της εφημερίδας μας.
2. Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να ξέρει ότι η ηλεκτρονική εφημερίδα όσο και η έντυπη, ελέγχεται από το Α ως το Ω από τον ίδιο τον Βραχιολίδη. Κατά συνέπεια, θεωρείται ανθρωπίνως αδύνατον να τα προλαβαίνει όλα, ειδικά το τελευταίο διάστημα που ο εκδότης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ είχε επωμιστεί και το θέμα της εκστρατείας πατάτας, λαδιού κ.λ.π.
Κύριε Ξύδη, δεν είναι  superman ο Βραχιολίδης!
Προς τι λοιπόν τα παράπονα; Λίγη κατανόηση δεν θα έβλαπτε!

έγιναν τα εγκαίνια του δημοτικού αναψυκτηρίου για το 2012


Ο πατήρ Γεώργιος Αργυράτος πραγνατοποίησε τον αγιασμό στο δημοτικό αναψυκτήριο Χολαργού, με παρόντες τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, Πρίαμο Αθανασίου και Νίκο Μαγδαληνό αλλά και μερικούς καλούς φίλους. Οι ιδιοκτήτες ου αναψυκτηρίου επέμειναν για μια ακόμη φορά ότι το υπό διαμόρφωση στέγαστρο είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί. "Δεν πρόκειται για επέκταση του αναψυκτηρίου", λένε και συνεχίζουν: "Στον ήδη υπάρχοντα χώρο θα τοποθετήσουμε ειδική ισοθερμική τέντα ώστε η επιχείρηση να μπορεί να λειτουργεί και με βροχή. Δηλαδή τι θέλετε, εάν βρέχει να βάζουμε λουκέτο και να μην δουλεύουμε; Και την ίδια ώρα τα νοίκια να τρέχουν; Και πώς θα τα πληρώσουμε; Εσείς κύριε Βραχιολίδη που αθλείστε και συμμετέχετε σε αγώνες και μαραθωνίους δρόμους, όταν βρέχει, δεν βάζετε ένα ισοθερμικό και συμμετέχετε στον αγώνα; Ή τα παρατάτε και πάτε σπίτι σας; Απ'ότι ξέρουμε τρέχετε και με βροχή. Εμείς, γιατί να μην εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις να λειτουργεί η επιχείρησή μας και με βροχή;".

Ομολογουμένως η απάντησή τους ήταν αποστομωτική. Αρκεί βεβαίως να μην θιγεί το περιβάλλον, το οποίο όπως μας διαβεβαιώνουν ακόμη μια φορά, θα το σεβαστούν ως κόρη οφθαλμού. 
Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για τους θιασώτες του δημοτικού αναψυκτηρίου, οι οποίοι από τώρα άρχισαν να ...προθερμαίνονται. Στην φωτογραφία δίπλα βλέπουμε τον Γιάννη Μπουζαμπαλίδη με τον Θανάση Βαλυράκη
Κάποιοι άρχισαν να το ρίχνουν σε χορούς και γλέντια όπως φαίνεται από την επάνω μεγάλη φωτογραφία. Τώρα, εάν οι κ.κ. Μαγδαληνός και Αθανασίου αποφασίσουν να βάλουν και καμιά πίστα, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε!
Άντε και καλές δουλειές!

ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΒΥΡΩΝ Γ. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ
Δ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Βουλευτής Β΄ Αθηνών Νέας Δημοκρατίας
Πρώην Υπουργός

Αγαπητοί συμπολίτες,
Είμαι και πάλι μπροστά στον αγώνα. Με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη Β΄ Αθηνών. Όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως, οι φίλοι μου και συμπολίτες μας μου είπαν πως πρέπει να κατέβω στις εκλογές, πως χρειάζομαι και πάλι. Τους άκουσα. Το ίδιο ένοιωθα και εγώ. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα ήμουν κάπως σαν ρίψασπις. Δεν μου ταιριάζει. Και δίνω τώρα και πάλι τον ωραίο αγώνα της δημοκρατικής εκλογικής άμιλλας. Και νοιώθω δυνατός, όπως πάντα, γιατί έχω εσάς. Ως ηθικούς συμπαραστάτες μου. Δεν ανήκω όπως ξέρετε σε κυκλώματα. Δεν έχω ισχυρούς προστάτες. Έχω εσάς. Τους συμπολίτες μου, τους υπερήφανους και αξιοπρεπείς μαχητές της ζωής και της πολιτικής. Σας εμπιστεύομαι. Αντλώ δύναμη από την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας. Σας καλώ να κινητοποιηθείτε για να επιτύχουμε τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση που φέρνει τη νίκη. Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας στις Σειρήνες όπως έκαμε ο Οδυσσέας. Να μη μας αγγίξει το τραγούδι τους. Το τραγούδι της αγανάκτησης, της μισαλλοδοξίας, του ιδεολογικού τραγέλαφου, του θανάτου. Να μην επιτρέψουμε να εκμεταλλεύονται και να εμπορεύονται οι διάφοροι επιτήδειοι τον ανθρώπινο πόνο από τις πραγματικά δραματικές επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης που το ΠΑΣΟΚ με την άκριτη πρόσκληση του ΔΝΤ και της τρόϊκας προκάλεσε. Να αποφασίσουμε σωστά σ΄αυτές τις εκλογές για το πώς θα περάσουμε την κρίση. Για το πώς θα κυβερνηθούμε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και σταθερότητα. Για το πώς θα υπηρετήσουμε καλύτερα την πολυαγαπημένη μας πατρίδα. Γιατί οι καιροί είναι κρίσιμοι.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
ΒΥΡΩΝ Γ. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ
Αντιπρόεδρος της Βουλής
ΝΔ/Β΄ Αθηνών

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, 100 21, Αθήνα, Τηλ.:210 370 8111-6, Φαξ: 210 370 7840
Υμηττού 122, Παπάγου 156 69, Τηλ. 210 65 28 000, 210 6514 269, Φαξ: 210 6561 419
e-mail Q vpolydoras@yahoo.gr

απίστευτο! Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ 6η ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!


Αυτό που συμβαίνει με τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού Δ. Νικολάου και τις μηνύσεις-αγωγές του σε βάρος των τοπικών εκδοτών-δημοσιογράφων, δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά της πόλης. Για 6η φορά ο Δ. Νικολάου στήνει δίκη σε βάρος του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" Μάκη Βραχιολίδη, όπως το αποκάλυψε ο ίδιος στον εκδότη, χθες Μεγάλη Πέμπτη! 

Σε μια κρίση συνειδήσεως ή ως πασχαλιάτικο μποναμά (ποιος ξέρει για ποιον από τους δύο λόγους;), ο Δ. Νικολάου διάλεξε την ημέρα που σταύρωναν τον Χριστό, να αποκαλύψει στον Μ. Βραχιολίδη ότι εντός των ημερών θα κληθεί από τον Εισαγγελέα να απολογηθεί για μήνυση που του υπέβαλε ο ίδιος, πριν από ενάμισι χρόνο! 

Όπως είπε ο Νικολάου, η μήνυση κατετέθη για δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, που αφορούσε στα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κάνει ο ίδιος σε βάρος  της εκπομπής "Στον Ιστό της Αράχνης" του Α.Σπίνου. Η μήνυση, όπως πάντα ισχυρίζεται ο Δ. Νικολάου, στην αρχή υποβλήθηκε "κατ' αγνώστων", η υπόθεση έφτασε στα χέρια του κ. Σφακιανάκη, προϊσταμένου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, η μήνυση εστράφη σε βάρος του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" !!!
Η ιστορία της νέας δίωξής μας, εκτός του ότι καταντά αηδία, δείχνοντας την εμπάθεια του πρώην Δημάρχου Χολαργού προς τον εκδότη της εφημερίδος μας, οδηγεί από μόνη της στις εξής διαπιστώσεις:
1. Ο κ. Νικολάου εδώ και ενάμισι και πλέον χρόνο, διακηρύσσει την αλλαγή στάσης του απέναντι στον τοπικό τύπο. Διαλαλεί ότι δημιουργεί ένα πιο φιλολαϊκό στυλ, ότι άφησε πίσω του τις μηνύσεις σε βάρος των τοπικών εκδοτών και ότι πρόκειται να κατέβει στις επόμενες εκλογές με πολύ διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά! Προφανώς και έλεγε ψέματα ο κ. Νικολάου. Διότι πέραν από την μήνυση σε βάρος του Βραχιολίδη, πριν από 10-15 μέρες, μάς αποκάλυψε ότι έδωσε εντολή στον δικηγόρο του Β. Καπερνάρο να καταθέσει αγωγή σε βάρος του εκδότη-δημοσιογράφου Χάρη Κουγιουμτζόπουλου! Συνεπώς έχουμε να κάνουμε με θέατρο του παραλόγου! Ο κ. Νικολάου συνεχίζει την ίδια τακτική των μηνύσεων και αγωγών...

2. Ο Δ. Νικολάου επί ενάμισι χρόνο διαβεβαίωνε τον Μ. Βραχιολίδη ότι: "η ιστορία των μεταξύ μας μηνύσεων ανήκει στο παρελθόν"! Προφανώς και έλεγε πάλι ψέμματα, διότι είχε ήδη καταθέσει τη νέα μήνυση, η διαδικασία της οποίας βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στο μεσοδιάστημα ο Δ. Νικολάου  περνούσε τα πολιτικά του -δήθεν- φιλολαϊκά μηνύματα μέσω των τοπικών εντύπων και ηλεκτρονικών εφημερίδων.

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Βελόπουλος: " Εμείς μπορούμε να βάλουμε φραγμό στο ξεπούλημα του ορυκτού μας πλούτου"


 Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αναφορές στο διάγγελμα του κ.Λ. Παπαδήμου στον ορυκτό πλούτο της χώρας ο Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος δήλωσε:

" Εμείς μπορούμε να βάλουμε φραγμό στο ξεπούλημα του ορυκτού μας πλούτου"

Ήμουν ο πρώτος που φώναζα μονάχος στην βουλή για τον ορυκτό μας πλούτο. Όταν άλλοι με λοιδορούσαν, όταν  άλλοι χωρίς ντροπή κοίταγαν τον λαό στα μάτια και έλεγαν πως πετρέλαια δεν υπάρχουν. Και φτάσαμε σήμερα όλοι να παραδέχονται ότι και πετρέλαιο υπάρχει, και φυσικό αέριο υπάρχει. Προς τιμή του στο τελευταίο διάγγελμα του το υπογράμμισε και ο Λ. Παπαδήμος.

Εγώ έκανα από την πρώτη ημέρα αυτό που έπρεπε σαν Έλληνας βουλευτής. Δεν σταμάτησα   να  φέρνω αποδείξεις   για τον τεράστιο πλούτο που κρύβει η πατρίδα μας. Για αυτό έγινα στόχος συμφερόντων και δέχτηκα χτυπήματα κάτω από την μέση. Ορκίστηκα όμως να μην υποχωρώ και να προστατεύω τα συμφέροντα αυτού του τόπου  από τα αρπακτικά που θέλουν να πάρουν τον πλούτο της πατρίδας  μας για ένα κομμάτι ψωμί.

Ρωτάω είναι τυχαίο πως η κατάθεση των οκτώ προσφορών από μεγάλες εταιρείες για σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο και τη Νότια Κρήτη έγινε μια εβδομάδα μετά την υπαγωγή μας με το Μνημόνιο 2 στο "ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ" που δίνει την δυνατότητα κατάσχεσης των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων σε περίπτωση που μελλοντικά η χώρα δεν έχει δυνατότητα αποπληρωμής των υπόλοιπων δανείων; 
 Σήμερα αισθάνομαι όχι απλά δικαιωμένος αλλά χαλυβδωμένος μετά από τόσα χτυπήματα.
 Θα  συνεχίσω ώσπου να εξασφαλίσω ότι ο  πλούτος μας  δεν θα καταλήξει στις τσέπες των δανειστών έναντι πινακίου φακής.
 Τώρα είναι η κρίσιμη ώρα που στην Βουλή χρειάζεται να είναι ισχυρές οι δυνάμεις που θα μπουν εμπόδιο στο ξεπούλημα Για να τους χαλάσουν τα σχέδια,  για  να μην καταλήξουν τα λεφτά  στους δανειστές όπως σχεδιάζουν με το αγγλικό δίκαιο και με το άρθρο που πέρασε βράδυ στον Φορέα Διαχειρίσεως και περνάει τα έσοδα στο ΥΠ. ΟΙΚ. και άρα με το αγγλικό δίκαιο στους δανειστές μας και δεν αφήνει ούτε μισό ευρώ για τον Ελληνικό λαό.

Αυτό θα το αλλάξουμε, θα είμαστε κάθε μέρα παρόντες για την προστασία του ορυκτού, του ΕΘΝΙΚΟΥ μας πλούτου γιατί το χρωστάμε στα παιδιά μας.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ !!!


Η ΔΗΜΑΡ προτείνει :•Τη λειτουργία των Εκκλησιών και των αναγνωρισμένων Θρησκειών ως Ν.Π.Ι.Δ. Εκκλησιαστικού Τύπου – sui generis.
Δεν νοείται η πολιτεία να έχει ανάμειξη στη λειτουργία των Εκκλησιών και Θρησκειών. Το Κράτος θα πρέπει να περιορίζει την παρέμβασή του στα εσωτερικά των εκκλησιών και των θρησκειών μόνο σε ζητήματα που αφορούν
στην προστασία της νομιμότητας.
• Την πλήρη κατάργηση του Θρησκευτικού όρκου, σύμφωνα με το πνεύμα των περισσοτέρων Εκκλησιών και Θρησκειών, από την πολιτική, διοικητική και δικαστική ζωή της χώρας. Την αντικατάστασή του με λογοδοσία στην «Τιμή και τη Συνείδηση» και την υποχρέωση της διαφύλαξης του Συντάγματος και την υπακοή στους Νόμους του Κράτους.
• Τη φορολόγηση της Εκκλησιαστικής και Μοναστηριακής περιουσίας καθώς και της περιουσίας των Πατριαρχείων και όλων των Εκκλησιών και Θρησκειών. Η φορολόγηση είναι υποχρέωση του Κράτους και δεν νοείται σε αυτήν καμία εξαίρεση και απαλλαγή. 

• Τη σταδιακή κατάργηση της μισθοδοσία των ιερέων της Εκκλησίας της Ελλάδος με απόδοση της εκκλησιαστικής περιουσίας σε αυτήνΗ μισθοδοσία των ιερέων καμίας Εκκλησίας δεν μπορεί να βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.
• Την απρόσκοπτη ανέγερση χώρων λατρείας όλων των Θρησκειών. Η ίδρυση ευκτηρίων οίκων δεν υπόκειται σε καμία άλλη άδεια της διοίκησης ή άλλης εκκλησιαστικής αρχής, παρά μόνο στην έκδοση οικοδομικής αδείας.
• Την εκ βάθρων αναθεώρηση τόσο των αναλυτικών προγραμμάτων όσο και των σχολικών εγχειριδίων του μαθήματος των Θρησκευτικών. Τα ζητήματα της πίστης και η κατήχηση δεν μπορούν να αποτελούν μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Αντίθετα επιβάλλεται να αποτελούν μέρος της οι Θρησκείες και το Θρησκευτικό φαινόμενο, ως φαινόμενο του πολιτισμού και ιδιοσυστατικό των κοινωνιών, που είναι σε θέση να συμβάλλει στη διαμόρφωση ηθικού και αξιακού κώδικα,
να δώσει απαντήσεις στις πνευματικές αναζητήσεις των νέων και να βοηθήσει στην γνώση, την κατανόηση και την αποδοχή του διαφορετικού,καθώς και την περιφρούρηση της πνευματικής ταυτότητας όλων μέσα σε μια πλουραλιστική κοινωνία. Η διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας δια του ΥΠΒΜΘ.
• Την κατάργηση κάθε είδους Προσευχής και υποχρεωτικού εκκλησιασμού τόσο στην Εκπαίδευση όσο και στο στράτευμα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να εξασφαλίζεται η ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των στρατευμένων. 
ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
ΠΠ
PORTA PORTA

Σήμερον κρεμάται επί ξύλου

πηγή:/himaira.blogspot.com
Το συγκλονιστικότερο μέρος του Θείου Δράματος ξεδιπλώνεται από την σημερινή Μεγάλη Πέμπτη.
Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το βηματισμό του Θεανθρώπου «μέχρι Σταυρού και Ταφής», αλλά και θα αποπειραθούμε να ψαύσουμε «άκρω δακτύλω» το υπέρλογο και μέγιστο θαύμα της Ανάστασής Του.


Την Μεγάλη Πέμπτη γιορτάζουμε τέσσερα γεγονότα:
1. Τον Ιερό Νιπτήρα, το πλύσιμο δηλαδή των ποδιών των μαθητών από τον Κύριο, δείχνοντας για το ποια πρέπει να είναι η διακονία των πιστών στην Εκκλησιά. Ο Χριστός έπλυνε τα πόδια των μαθητών Του και τα σκούπισε με το «λεντίον» (πετσέτα) που είχε ζωστεί, σε ένδειξη της μέγιστης ταπείνωσής Του. Παράλληλα τους είπε: «αν, λοιπόν, εγώ ο Κύριος κι ο Διδάσκαλος σας έπλυνα τα πόδια, έχετε κι εσείς την υποχρέωση να πλένετε ο ένας τα πόδια του άλλου».

2. Τον Μυστικό Δείπνο, δηλαδή την παράδοση του Μυστήριου της Θειας Ευχαριστίας. Ο Χριστός παρέθεσε στον όμιλο των μαθητών το τελευταίο Δείπνο πριν τον σταυρικό θάνατό Του. Δεν ονομάζουμε όμως τον Δείπνο αυτόν «μυστικό», επειδή… έγινε χωρίς να το γνωρίζουν άλλοι, αλλά επειδή ο Χριστός μύησε τους Μαθητές Του στο «Μυστήριο των Μυστηρίων», την Θεία Ευχαριστία. Τους παρέδωσε το Σώμα Του και το Αίμα Του, την αιώνια πνευματική τροφή, που παραθέτει η Εκκλησία στους πιστούς σε κάθε λειτουργική σύναξη. Τους είπε, λοιπόν, δείχνοντας το ψωμί: «Λάβετε, φάγετε, τούτο εστί το Σώμα μου, το υπέρ υμών κλώμενον εις άφεσιν αμαρτιών». Μετά το δείπνο, έλαβε το ποτήρι με το κρασί και είπε: «Πίετε εξ αυτού πάντες. Τούτο εστί το Αίμα μου, το της Καινής Διαθήκης, το υπέρ υμών εκχυνόμενον εις άφεσιν αμαρτιών».

3. Την Προσευχή του Κυρίου στο Ορός των Ελαιών και

4. Την Προδοσία του Ιούδα, δηλαδή την αρχή του Πάθους του Κυρίου 4. Ο Ιούδας παρέδωσε τον Κύριο στους Ιουδαίους για το ευτελές ποσό των «τριάκοντα αργυρίων», δίνοντάς του συνθηματικά έναν ασπασμό και λέγοντας ειρωνικά «Χαίρε, ραββί».

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΦΩΤΟΥ , ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

Μάλλον ενοχλημένη εμφανίστηκε από το χθεσινό μας σχόλιο η Εύη Φώτου, παρουσιάζοντας πρώτοι την υποψηφιότητά της με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές.
Ίσως θα πρέπει να διαβάσει με περισσότερη προσοχή το δημοσίευμα το οποίο πιστεύουμε ότι ήταν διθυραμβικό για την ίδια. Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε με την Εύη Φώτου και όχι με τον Σαμαρά. Η Εύη Φώτου τιμά τον Σαμαρά, κοσμώντας το ψηφοδέλτιό του και όχι ο Σαμαράς την Εύη Φώτου. Ο Σαμαράς με την πολιτική συμπεριφορά του και την δωσιλογική του στάση καταρράκωσε το ηθικό των Ν.Δημοκρατών και καταβαράθρωσε τα ποσοστά του κόμματος. Κοιτάζει λοιπόν τώρα να βρει σανίδα σωτηρίας σε πρόσωπα άφθαρτα και ικανά. Η Εύη Φώτου είναι ένα από αυτά.
Γι' αυτό λέμε ότι η Εύη δίνει κύρος  στον Σαμαρά, σε αντίθεση με τον Μεσσήνιο πολιτικό ο οποίος πρακτικά βλάπτει την Εύη Φώτου. Κι αυτό, διότι η Εύη Φώτου θα είναι υποχρεωμένη να σηκώσει το σταυρό του μαρτυρίου, με τον οποίο την φορτώνει ο Σαμαράς, υποχρεώνοντάς την να δικαιολογεί όλα τα ανομήματά του !!!

Ο Σαμαράς, καλή μας φίλη Εύη, δεν έχει να προσφέρει τίποτε πέρα από το να ικανοποιήσει το πάθος του να γίνει Πρωθυπουργός. Κατά τα άλλα θα ακολουθήσει το σφαγιαστικό Μνημόνιο και τα μέτρα που το συνοδεύουν τον επόμενο Ιούνιο! Τότε, που θα γίνει της κακομοίρας με τις νέες σφαγές σε μισθούς-συντάξεις και περαιτέρω βουλγαροποίηση της χώρας! 
Εσύ Εύη έχεις να προσφέρεις πολλά με τα εφόδια που κουβαλάς, ο Σαμαράς όμως σε υποχρεώνει να τα χαραμίζεις, προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τις άθλιες υπογραφές του στα Μνημόνια που υπέγραψε και τα νέα Μνημόνια που έρχονται!
Γι΄αυτό λέμε ότι η Εύη Φώτου προσφέρει στον Σαμαρά σε αντίθεση με τον Σαμαρά που δεν προσφέρει τίποτε στην όμορφη Χολαργιώτισσα. Αντιθέτως την φορτώνει με το... χαλασμένο σαμάρι του! 

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έδωσε πριν από λίγο αναγνώστης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ,. δυο Πακιστανοί χτύπησαν ηλικιωμένη γυναίκα από την οποία άρπαξαν τσάντα στην οποία είχε 600 €! Οι αστυνομικοί που έφθασαν μετά από λίγο προσπάθησαν να αναζητήσουν τους δυο Πακιστανούς αλλά δεν τους βρήκαν.
Οι ληστείες έχουν αυξηθεί και συνεχίζουν να αυξάνονται με αλματώδη ρυθμό. Οι λαθρομετανάστες επιτίθενται ... κατά σμήνη και έχουν γίνει πολύ πιο επικίνδυνοι...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ...


 Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός της Ν.Δ. κ. Βύρων Πολύδωρας έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Κώστα Δεληγιάννη, για λογαριασμό της τοπικής εφημερίδας "Αντίλογος". Αναδημοσιεύουμε την συνέντευξη:
Εδώ και καιρό έχουμε παρατηρήσει ότι απέχετε συστηματικά από τηλεοπτικές εμφανίσεις και συνεντεύξεις. Μήπως σε αυτήν την απόφαση σας οδήγησε η θεσμική σας θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής που κατέχετε μέχρι σήμερα; Όμως στη χώρα μας τα δύο τελευταία χρόνια έχουν συμβεί φοβερές ανατροπές. Κατακτήσεις, κοινωνικές και οικονομικές, δεκαετιών, απωλέστηκαν για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους με τον πιο βάρβαρο και οριζόντιο τρόπο. Επειδή γνωρίζουμε τις ευαισθησίες σας σε αυτά τα θέματα και επειδή ξέρουμε ότι δεν «μασάτε» τα λόγια σας θα θέλαμε την άποψή σας για όλα αυτά.

ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Πράγματι, απέχω συνειδητά από την τηλεόραση. Δεν μου αρέσει τα τελευταία χρόνια ο τρόπος και το επίπεδο των εκπομπών λόγου. Δεν είναι διάλογος, που τον πιστεύω και τον θεωρώ ουσιαστικό στοιχείο της δημοκρατίας. Είναι συνήθως κοκορομαχίες και ανταγωνισμοί ευφυολογημάτων. Με τον ή την εκπομπάρχη να δεσπόζει ως μέγας «κριτής του Ισραήλ» και, χωρίς να κρύβει την οίησή του, να αποδέχεται τους «σιέλους» των βουλευτών προσκυνητών του. Γι΄αυτό δεν μετέχω. Και για τον πρόσθετο λόγο, ότι δεν μπορώ να κάνω τηλεοπτικά «σόου» όταν οι συμπολίτες μου υποφέρουν και πονούν και όταν η πατρίδα μου κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή. Ναι, είμαι ευαίσθητος και συμπάσχω. Δεν έμεινα αδιάφορος. Δούλευα και από τη θεσμική μου θέση του αντιπροέδρου της Βουλής ουσιαστικά, δημιουργούσα ευκαιρίες, μιλούσα στα όργανα του κόμματος και στα πρόσωπα της Κυβέρνησης και διατύπωνα τη γνώμη μου για να αντικρούσω το κακό που έβλεπα να έρχεται και να πέφτει πάνω στην κοινωνία μας και να χτυπάει τους αδύνατους και να σαρώνει τα πάντα. Αν δεν σας πειράζει, να σας θυμίσω και να σας δείξω τι έλεγα προφητικά στο Δ΄ Συνέδριο της ΝΔ, όταν έβαζα για πρόεδρος του κόμματος:

«Την ευρωπαϊκή υπόστασή μας εμείς θα την κατακτούμε και θα την κατοχυρώνουμε, καθημερινά, με τη δράση μας, με την ισότιμη συμμετοχή μας. Αν όμως, έρχεται η «νταλίκα» των τραπεζιτών του Μάαστριχ από απέναντι σ΄αυτό το δρόμο-μονόδρομο, είναι υποχρέωση του ελληνικού κράτους, της ελληνικής πολιτείας, να κάνει τους αναγκαίους ελιγμούς, ώστε να αποφευχθεί η μετωπική σύγκρουση». Αυτά δεκαπέντε χρόνια πριν. Είχα δει και είχα υποδείξει να κάνουμε τους αναγκαίους ελιγμούς, ως Ελλάς, για να προλάβουμε το κακό. Είχα δει από το 1997 τον τεράστιο υπερδανεισμό, το τεράστιο δημόσιο χρέος και την απειλή της χρεωκοπίας. Ήταν θέμα χρόνου. Τα βροντοφώναξα και ως γενικός εισηγητής επί του προϋπολογισμού του 2000. Γιατί οι άλλοι δεν τα έβλεπαν;

 

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ 340 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!


** ήρθαν να πάρουν τα πάντα αφού πρώτα ήξεραν  ότι θα τους στρώσουν το χαλί
** Ζούμε εποχές Δ. Μπάτση (1952): εκτελέστηκε όταν αποκάλυψε τα σχέδια των δολιοφθορέων της  Ελλάδος

του Μάκη Βραχιολίδη

Η εθνική προδοσία με αριθμούς και ντοκουμέντα! Οι δωσίλογοι του πολιτικού συστήματος, ξεπουλάνε τον αμύθητο φυσικό πλούτο της χώρας στους τοκογλύφους, για αναπόδεικτα και ανύπαρκτα 340 δις ευρώ χρέους μας. Χρησιμοποιούν δε τρομοκρατία και εκφοβισμό του λαού,  προκειμένου να σιγουρέψουν την εκποίηση της  Ελλάδος στους εχθρούς.
Τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν το μέγεθος της εθνικής προδοσίας που συντελείται σε βάρος της χώρας είναι από επίσημα στοιχεία τού Γεωλογικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ, της Eurostat ενώ το τελευταίο διάστημα φιγουράρουν και στο διαδίκτυο.  
Δεν είναι μόνον το πετρέλαιο που ορέγονται. Θέλουν τα πάντα. Και τον χρυσό και ό,τι πολύτιμο υπάρχει σε αυτόν τον τόπο.
Συγκριμένα: Νοτίως της Κρήτης υπάρχουν 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Ο χρυσός που υπάρχει στη Θράκη μας, αξίζει 38 δις ευρώ. Στη Μακεδονία και τη Θράκη διαθέτουμε τα τρία μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Χρυσός  που εκμεταλλεύεται ως ένα σημείο ο Τζώρτζ Σόρος.
Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι  10 τρισεκατομμύρια δολάρια!!! Το αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το USGS.
Ακούγονται απίστευτα αυτά τα νούμερα. Υπάρχει όμως και συνέχεια.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η ΕΥΗ ΦΩΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ;

 Η πληροφορία μας ήρθε πριν από λίγα λεπτα: Η Εύη Φώτου, η νεαρή, όμορφη Χολαργιώτισσα θα είναι υποψήφια βουλευτής με την Ν.Δ. του Αντώνη Σαμρά στην Β' Αθηνών.
Στην φωτογραφία την βλέπουμε πόσο τέλεια γράφει στον φακό του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, σε τοπική εκδήλωση. 
Εάν αληθεύει η πληροφορία, εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε προσωπική επιτυχία στο κορίτσι και κάθε καλό στην νέα της προσπάθεια.

Όμως δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε το γεγονός, όχι σε ό,τι αφορά στην επιλογή της Εύης (η ίδια καλά κάνει) αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σαμαρά. Ο Σαμαράς, φαίνεται ότι έχει ξεμείνει από επιλογές. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, η Εύη Φώτου έκανε το πολιτικό promotion στον Νίκο Κωστόπουλο, υποψήφιο της Ν.Δ. στην Β΄Αθηνών!  Τον φιλοξένησε σε στέκι του Χολαργού όπου κάλεσε Χολαργιώτες ζητώντας τους να ψηφίσουν τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. , τού πήρε μάλιστα και συνέντευξη για την διαδικτυακή πύλη papagou-politeia.gr και ξαφνικά σήμερα ...τσαφ, νάσου...το μανεκέν του Χολαργού  μπαίνει στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.!  Δηλαδή, τίθεται αντίπαλος του Κωστόπουλου, για τον οποίο ζητούσε να τον ψηφίσουν οι ψηφοφόροι του Χολαργού!
Είναι σαφές λοιπόν ότι του Σαμαρά δεν .βγαίνει ο...λογαριασμός! Ψάχνει απεγνωσμένα να βρει υποψήφιους και υποψήφιες για να συμποληρώσει τα ψηφοδέλτιά του! Είδε ότι η Εύη είναι ωραία κοπέλα και μορφωμένη που μπορεί να τραβήξει κάποιες ψήφους από Χολαργό-Παπάγο και τού ήρθε φλασιά να την εντάξει στο κόμμα του!
Είναι δυνατόν όμως με κινήσεις της τελευταίας στιγμής να προχωρήσει η Ν.Δ; 
Εμείς το ξαναλέμε: Είμαστε με την Χολαργιώτισσα Εύη αλλά στεκόμαστε απέναντι στον δωσιλογικής αντίληψης Σαμαρά που για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να γίνει Πρωθυποουργός! Ακόμη και υπό τις εντολές της Μέρκε. Αρκεί να χρισθεί Πρωθυπουργός! 

Άκης Τσοχατζόπουλος ένας εθνοσωτήρας off shore

πηγή: tiresias-press.blogspot.com
Μπήκε στην πολιτική "ξεβράκωτος" και βγήκε off shore !

Δεν "μπαλώνεται" με τίποτα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας , θέλει ο Άκης να κρυφτεί και τα ακίνητα δεν τον αφήνουν.
Πανάκριβα ακίνητα πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε Ακρόπολη, Θεσσαλονίκη, Ψυχικό, Πεδίον Άρεως και Κορινθία , απέκτησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την πολιτική του σταδιοδρομία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του απο μισθό του υπουργού και με τη βουλευτική του αποζημίωση...
Πέραν του πανάκριβου ακινήτου (εκτιμάται στα 6,5 εκ. ευρώ) της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο όνομα της συζύγου του o πάλαι ποτέ πανίσχυρος Ακης Τσοχατζόπουλος, παρά μία ψήφος πρωθυπουργός, πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός του ιδρυτή του ΠαΣοΚ Ανδρέα Παπανδρέου φαίνεται οτι πλόυτισε στην κυριολεξία μέσα απο την πολιτική.

γίνεται τώρα! ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ

Λίγα μέτρα έξω από το ΜΕΤΡΟ Χολαργού, στην 5η στάση, διοργανώνεται εκδήλωση συμπαράστασης για τους φυλακισμένους απεργούς πείνας Γ. Καραγιαννίδη, Α.Μητρούσια, Κ. Σακκά και  Σ. Αντωνίου, ζητώντας την αποφυλάκισή τους από τον Κορυδαλλό, όπου, όπως λένε, εισήχθησαν με κατασκευασμένες κατηγορίες. Θεωρούν ότι είναι πολιτικά διωκόμενοι και ότι από την πρώτη στιγμή έχουν αρνηθεί τη συμμετοχή τους στην οργάνωση Ε.Ο Σ.Π.Φ. που ανέλαβε την ευθύνη για σωρεία εμπρηστικών και εκρηκτικών επιθέσερων.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ!

πηγή: enikos.gr
Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, όπως μετέδωσε πριν από πολύ λίγο ο ΣΚΑΪ.
Το ένταλμα εκδόθηκε από τον αρμόδιο ανακριτή που ερευνά τα οικονομικά του πρώην υπουργού. Οι κατηγορίες αφορούν την κίνηση των τραπεζικών του λογαριασμών μέσω off shore εταιρειών για την απόκτηση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων.
Μέχρι αυτή τη στιγμή ο υπουργός δεν έχει εντοπιστεί.

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,
ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Η ΜΕΡΚΕΛ «ΣΚΟΤΩΝΕΙ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ !


** με δόλιο σχέδιο αφανίζει τους Έλληνες παραγωγούς για να αρπάξει τις πτηνοτροφικές τους μονάδες
** η πνιγμένη στα διατροφικά σκάνδαλα Γερμανία, τιμητής της ευζωίας της κότας, επιβάλλει μέτρα εξόντωσης των πτηνοτρόφων και αυγοπαραγωγών!
** το Ελληνικό υπουργείο για μια ακόμη φορά, αρωγός στα σχέδια της Μέρκελ 

του Μάκη Βραχιολίδη
Ας μην αναρωτιόμαστε γιατί και με ποιο τρόπο αφανίζεται η ελληνική παραγωγή. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αυτή που οδηγεί σε μαρασμό και λουκέτο την πρωτογενή παραγωγή στην χώρα μας. Με τους κανόνες εξολόθρευσης που επιβάλλει, καθιστά ασύμφορη και αδύνατη την εναρμόνιση του Έλληνα παραγωγού στις νέες νόρμες, και μοιραία, οδηγεί την επιχείρησή του σε κλείσιμο!  Αυτή την εποχή μάλιστα η Γερμανία, ως ανεξέλεγκτος «καπετάνιος» στο τιμόνι της Ε.Ε. εκμεταλλεύεται την οικονομική κρίση που η ίδια προκάλεσε στην Ελλάδα, προκειμένου να αφανίσει τις πτηνοτροφικές μονάδες στην χώρα μας και να αρπάξει για τον εαυτό της και αυτό το κομμάτι της ελληνικής παραγωγής, μετατρέποντας τους σημερινούς πτηνοτρόφους σε αυριανούς εργάτες στις βιομηχανίες της, με μισθούς –βέβαια- Ρουμανίας! Το ίδιο σχέδιο εξαφάνισης  πτηνοτροφικών μονάδων, το εφήρμοσε η Γερμανία με επιτυχία στην Ρουμανία. Το ίδιο ακριβώς θέλει να κάνει κι εδώ.
Πώς; Θεωρεί ακατάλληλες τις πτηνοτροφικές μονάδες στην Ελλάδα και με το πρόσχημα του «ευ ζην» της όρνιθας, επιβάλλει την άμεση αλλαγή των κλουβιών με καινούργιες συστοιχίες, στις οποίες το κόστος-ταρίφα είναι  18 ευρώ για κάθε κλουβί!!! Τι σημαίνει αυτό; Ότι εάν ένας πτηνοτρόφος έχει 100 χιλιάδες κότες, πρέπει να πληρώσει 1,8 εκατομμύρια ευρώ για να αντικαταστήσει τα παλιά με καινούργια «οικολογικά κλουβιά»!
Πού θα βρουν τα χρήματα οι Έλληνες πτηνοτρόφοι, σε εποχή τεράστιας οικονομικής κρίσης, όταν μάλιστα έχουν σταματήσει τα δάνεια από τις τράπεζες, οι επιδοτήσεις από το κράτος, ακόμη και από την Ευρωπαϊκή Ένωση; «Να κόψετε το λαιμό σας» λέει η Ε.Ε. με εντολή Μέρκελ, «αλλιώς βάλτε λουκέτο»!

Ο πρώην Πρόεδρος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεγαρέων κ. Μανώλης Δρίτσας  (φωτό), μιλώντας για το θέμα στην «Ελεύθερη Ώρα» ήταν σαφής: «Δεν υπάρχει πρόγραμμα οικονομικής υποστήριξης γι’ αυτές τις κατευθύνσεις και αποφάσεις που βγάζουν. Είναι πολύ δύσκολο αυτό το κόστος να το επωμιστούμε εμείς. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έβγαλε τις αποφάσεις αλλά χωρίς κανένα πρόγραμμα και  καμία επιχορήγηση. Καταργήσανε την παράταση που μας είχαν δώσει και με πίεση της Ε.Ε. απαιτούν να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα μέχρι τον Ιούλιο, κάτι που εκ των πραγμάτων είναι φύσει αδύνατον να γίνει. Το αρμόδιο υπουργείο δεν κάνει τίποτε για να μας στηρίξει». 
Διαβάστε προσεκτικά τι είπε ο κ. Δρίτσας: αρχικά δόθηκε στους παραγωγούς παράταση για να προσαρμοστούν με τα νέα δεδομένα της Ε.Ε. (βλέπε Μέρκελ) αλλά η παράταση μετά από πίεση της ίδιας της Ε.Ε. (βλέπε Μέρκελ), αποσύρθηκε και υποχρεώνει τους πτηνοτρόφους να …κόψουν τον λαιμό τους να βρουν μέχρι τον Ιούλιο δύο περίπου εκατομμύρια ευρώ ο καθένας, για να μπορέσουν να λειτουργήσουν. Αλλιώς θα βάλουν λουκέτο!
Ο κ. Δρίτσας είναι καταπέλτης ως προς το σχέδιο σε βάρος των παραγωγών αυγών: «Οι Γερμανοί κάνουν όλο αυτό το θέμα γιατί θέλουν να δουλέψουν τα εργοστάσιά τους. Άρπαξαν την ευκαιρία από τις διάφορες οικολογικές οργανώσεις που θέλουν τις κότες να καλοπερνάνε, εδώ ο κόσμος πεθαίνει στους δρόμους από την πείνα και μας ενδιαφέρουν οι φιλόζωοι. Βάσει αυτής της λογικής, μας επιβάλουν ό,τι μας επιβάλουν. Το παιχνίδι είναι το πόσα λεφτά θα κερδίσει η Γερμανία».
 

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ!


ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ...ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!


Η Αμερικάνικη αλητεία συνεχίζεται: Πραγματοποιούν νέα δημοσκόπηση για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!
 Επιμένουν να επαναφέρουν συνέχεια αυτή τη δημοσκόπηση μέχρι να βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Ψηφίστε, ακόμη μία φορά, γιατί οι Σκοπιανοί κοντεύουν να μας περάσουν σε ψήφους.



ΕΠΕΙΓΟΝ                           
Στείλτε το παντού!!!!!! 
Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!!


Ψηφίστε ΟΛΟΙ!

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/ world/macedonia/ TAAAAFN23PMGMJ147


Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.





Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: "Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ"


Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Για την αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωσή σας, είμαι υποχρεωμένος να σας παραθέσω το σύντομο ιστορικό του θέματος της Αγίας Σκέπης:
Η Δημοτική Αρχή Παπάγου Χολαργού άρχισε την κατασκευή του έργου «Ανάπλαση περιβάλλοντος Χώρου Αγίας Σκέπης» (Ο.Τ 180-181) κόστους 776.000 ευρώ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ. Η αρμόδια Πολεοδομία Αγίας Παρασκευής σταμάτησε το έργο στις 16 Φεβρουαρίου 2011, μετά από καταγγελία των κατοίκων και παρέμβαση της εισαγγελίας.
Το έργο έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής 2007-2013 «Πράσινη ζωή στη Πόλη». Η εκπονηθείσα μελέτη από το Δήμο Παπάγου - Χολαργού προέβλεπε την αύξηση της πλακόστρωσης στο γήλοφο του Ι.Ν. της Αγίας Σκέπης, την κατασκευή περιμετρικού δρόμου και τη δημιουργία 72 θέσεως στάθμευσης. Η Πολεοδομία Αγ. Παρασκευής παρέπεμψε την τελική έγκριση της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου πέριξ του Ι.Ν. της Αγ. Σκέπης στο Δασαρχείο Πεντέλης γιατί το Ο.Τ. 180-181 χαρακτηρίζεται «Κοινόχρηστος χώρος πρασίνου» και συνεπώς έχει εφαρμογή η αρ .πρωτ. 117840/1514/8-4-2011 εγκύκλιος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, που ορίζει ότι στα εντός σχεδίου άλση και πάρκα εφαρμόζεται η Δασική Νομοθεσία.

Το Δασαρχείο Πεντέλης απέρριψε τις υποβληθείσες μελέτες του Δήμου Παπάγου- Χολαργού σχετικά με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Ι. Ν. της Αγίας Σκέπης, ως μη σύμφωνες με τη Δασική Νομοθεσία, και ενημέρωσε το Δήμο αναλυτικά για τις επιτρεπόμενες από τη Δασική Νομοθεσία παρεμβάσεις.
Η Δημοτική Αρχή Παπάγου – Χολαργού ξεκίνησε πάλι τα έργα πέριξ του Ι. Ν. Αγ. Σκέπης χωρίς την έγκριση του Δασαρχείου Πεντέλης. Το Δασαρχείο Πεντέλης διέκοψε τις εργασίες στις 6 Μαρτίου 2012, διότι δεν υπήρχαν οι απαιτούμενες άδειες.
Η επιμονή της Δημοτικής Αρχής Παπάγου – Χολαργού να θέλει να συνεχίσει την διαμόρφωση του χώρου χωρίς την έγκριση του Δασαρχείου έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των πολιτών, διότι ο χώρος έχει ανασκαφεί πλήρως από τον εργολάβο και οι δημότες δυσκολεύονται ή ακόμη και κινδυνεύουν κατά την μετάβασή τους στον Ι.Ν. της Αγίας Σκέπης. Προφανώς η ευθύνη για τυχόν ατύχημα βαρύνει αποκλειστικά την Δημοτική αρχή.

ΟΙ ΝΕΕΣ-ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε  αναφορικά με την απεργία της ΠΝΟ: «Κόμματα κινούν για πολιτικούς λόγους τα νήματα μιας απεργίας που πλήττουν τον τουρισμό, την εικόνα της πατρίδας μας και με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που επιδιώκουν τη διάλυση του τόπου και επιχαίρουν όταν βλέπουν να συμβαίνει κάτι τέτοιο».


Αυτά πιστεύει αυτός; Ε λοιπόν εμείς, ο λαός, πιστεύουμε άλλα πράγματα: Ότι αυτός και το κόμμα που εκπροσωπεί όχι μόνο επιδίωξε (εν αγνοία του λαού) αλλά διέλυσε τον τόπο και αποσύνθεσε τον κοινωνικό ιστό της χώρας. Αυτός, ο Βενιζέλος με την εγκληματική του στάση και με την πολιτική τού "ευτυχώς που η υπάρχει η τρόϊκα" με τα ψεύδη και τις απατεωνιές του σε βάρος του λαού (π.χ. δεν θα βάλει χαράτσι στην ΔΕΗ, θα προασπίσει τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων Δημοσίου), έπληξε καίρια τον τόπο και τον λαό. Με την εγκληματική του πολιτική ο Βενιζέλος οδηγεί ανθρώπους στο πεζοδρόμιο ή στην αυτοκτονία! 
Κι έχει το θράσος να μιλάει για " πολιτικές δυνάμεις που επιδιώκουν τη διάλυση του τόπου";
Μα αφού ο ίδιος ο Βενιζέλος είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην διάλυση του τόπου!!! 
Αυτά πιστεύει η πλειοψηφία του λαού για τον Βενιζέλο, εκτός από όσα κομματόσκυλα πάνε και τον ψηφίζουν! 
Τ' ακούτε κι εσείς εκεί στο ΠΑΣΟΚ Χολαργού-Παπάγου;