Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter: @egerssi

Από την ημέρα υπαγωγής της χώρας μας στα Μνημόνια, παρακολουθούμε στην πατρίδα μας να παίζεται ένα κινηματογραφικό θρίλερ, όπου πρωταγωνιστές είναι πολιτικοί στο ρόλο στυγνών εγκληματιών που δολοφονούν και στη συνέχεια διαμελίζουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας, δηλαδή τη μεσαία αστική τάξη, τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας. Επί τέσσερα χρόνια επιβάλλονται  στον Ελληνικό λαό λανθασμένες οικονομικές συνταγές, που έχουν όλες αποτύχει, αφού παρά τις διαχρονικές εξαγγελίες αυτών των πολιτικών δολοφόνων, αυτές δεν οδηγούν ούτε σε ανάκαμψη, ούτε σε ανάπτυξη της οικονομίας μας. Αυτοί οι δοσίλογοι πολιτικοί εκτελεστές συμβολαίων, συνεργάτες - αντιπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (koza nostrum), έχουν ένα και μοναδικό σκοπό! Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε ημέτερους (βλέπε αποκρατικοποιήσεις με εξευτελιστικά τιμήματα της πραγματικής αξίας), αλλά και της ιδιωτικής περιουσίας των εξαθλιωμένων πολιτών, οι οποίοι θα την εκποιήσουν για ένα «κομμάτι ψωμί», προκειμένου να πληρώσουν τις «υποχρεώσεις τους» για να μην οδηγηθούν στη φυλακή. Τα παραπάνω επιφέρουν τη διάλυση της Ελλάδος και έτσι θα γίνει η εκχώρηση του τεραστίων αποθεμάτων ορυκτού μας πλούτου, από την επόμενη κυβέρνηση για να ξεπληρώσει το πλασματικό χρέος της χώρας απέναντι στους δανειστές –τοκογλύφους της τρόικας. Έχουν δε, το απύθμενο θράσος αυτά τα κυβερνητικά ερπετά να ισχυρίζονται πως εφαρμόζουν αυτές τις αποτυχημένες οικονομικές συνταγές των τροϊκανών, για «το καλό μας».
Στα Μνημονιακά χρόνια έχει ολοκληρωτικά καταπατηθεί το ελληνικό Σύνταγμα, έχει ευνουχισθεί η Δημοκρατία, έχει καταργηθεί ο Κοινοβουλευτισμός! Μετατρέπονται σε επαίσχυντους προδοτικούς Νόμους, «Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου» - εφεύρημα Σαμαρά – με τη μορφή της κατεπείγουσας συζήτησης στη Βουλή και περνούν με ισχνές πλειοψηφίες. Έτσι, εν ριπή οφθαλμού ξεπουλιέται η πατρίδα και δολοφονείται ο λαός της. Και πάντοτε το τυράκι στη φάκα για να τσιμπήσει ο λαός, είναι πως πρέπει να πάρει η χώρα τη Μνημονιακή δόση της τρόικας προκειμένου τάχατες, να πληρώσει η κυβέρνηση τις εσωτερικές της υποχρεώσεις!    
            Κατ΄ αυτόν τον τρόπο παίχτηκε την περασμένη Κυριακή στην Ολομέλεια της Βουλής, το νέο κινηματογραφικό θρίλερ της εγκρίσεως από την τρόικα της δόσεως των 8,3 δις ευρώ, μέσω της ψηφίσεως του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών. Αυτό το πολυνομοσχέδιο – ταφόπλακα για την μεσαία αστική τάξη – ψηφίστηκε κατά το άρθρο ένα (1) που περιελάμβανε τις διατάξεις για το κοινωνικό μέρισμα και την λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, από 152 αντιλαϊκούς βολεμένους βουλευτές και το άρθρο δύο (2) που περιελάμβανε τις διατάξεις για τις τράπεζες και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ψηφίστηκε από 151. Υπέρ του εγκληματικού πολυνομοσχεδίου ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ το καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Χρυσή Αυγή, η ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ. Την ψηφοφορία «σημάδεψε» το «παρών» του Νικήτα Κακλαμάνη στο άρθρο 1 του νομοσχεδίου και η καταψήφιση του άρθρου 2 από τον ολετήρα πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, και το «παρών» του πρώην προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη.
            Ωστόσο, μετά από τις παραπάνω διαφοροποιήσεις στο πάλαι ποτέ λίκνο της Δημοκρατίας διαδραματίστηκαν θλιβερά γεγονότα που όμοιά τους δεν είχαν συμβεί ποτέ κατά το παρελθόν! Ο Πρωθυπουργός της χώρας, ξεχνώντας πως είναι Πρωθυπουργός και ενεργώντας ως κομματικός κατσαπλιάς, με έντονα τα σημάδια του τρόμου και του πανικού, κατευθύνθηκε στο προεδρείο και αφού έγραψε ο ίδιος  τη δήλωση διαγραφής του βουλευτή του κόμματός του, Ν.Κακλαμάνη, την παρέδωσε στον Ι.Τραγάκη για να την αναγνώσει στην Ολομέλεια. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος προχώρησε σε μία δήλωση αποδοκιμασίας της στάσης του Γιώργου Παπανδρέου και του Απόστολου Κακλαμάνη για το «όχι» και το «παρών» αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, όπως ανέφερε το “Πρώτο Θέμα”, αμέσως μετά την καταψήφιση του δεύτερου άρθρου από τον Απ. Κακλαμάνη, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αφάνταστα οργισμένος,  με πεζοδρομιακό λεξιλόγιο ως τρόφιμος χαμαιτυπείου, πλησιάζοντας τον πρώην πρόεδρο της Βουλής και αρχαιότερο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας, του είπε: «Είσαι το ίδιο πουστόγερος όπως ο συνονόματός σου». Υπονοώντας προφανώς, τον Νικήτα Κακλαμάνη!
            Αυτά τα γεγονότα, δείχνουν πως η μειοδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου βρίσκεται πλέον, σε απόλυτη σύγχυση και παρουσιάζει μορφή πλήρους αποσύνθεσης. Η συγκυβέρνηση είναι ήδη θανάσιμα τραυματισμένη και στηρίζει την ύπαρξή της στην μεγαλοθυμία του Εθνοπροδότη Γιώργου Παπανδρέου και του περίγυρού του! Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου είναι όμηρος των αδίστακτων ορέξεων του ανθρώπου που θυσίασε τον Ελληνικό λαό ως Ιφιγένεια προκειμένου να κερδίσει την εύνοια των Αμερικανο-Γερμανών επικυρίαρχών μας. Το ξέρουν λοιπόν,  Σαμαράς και Βενιζέλος πως όποτε θέλει το «παιντί» ρίχνει την Κυβέρνηση! Όμως ο Γιώργος δεν βρήκε τυχαία, ετούτη τη στιγμή το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο για να κάνει τον τσαμπουκά του! Ο Γιώργος καταψήφισε το σχετικό άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών!!! Έστειλε δηλαδή, όχι μόνο μήνυμα στην συγκυβέρνηση αλλά και στις Τράπεζες, στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο! Τους είπε με άλλα λόγια: «Μάγκες είμαι και εγώ εδώ. Και να ξέρετε δεν παίζω. Θα πουλήσω ακριβά το τομάρι μου»!!!
            Οσονούπω, οδεύουμε σε πολύ σκληρές πολιτικές ημέρες, αντιπαραθέσεων και ανατροπών μέχρι τις αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές. Η συγκυβέρνηση καθημερινά κατακρημνίζεται στο βάραθρο της οργής του λαού. Τα ποσοστά της μειώνονται. Με τις παρούσες καταστάσεις γι΄ αυτούς δεν υπάρχει πολιτικό αύριο. Εκτός και αν επιλέξουν τη μόνη οδό μερικής πολιτικής σωτηρίας τους. Δηλαδή, να προσφύγουν σε τριπλές εκλογές – Εθνικές, ευρωπαϊκές, αυτοδιοικητικές – προκειμένου να εξασθενήσουν τη δυναμική της χαλαρής ψήφου των πολιτών, ευελπιστώντας, όχι σε φοβερά υπέρ τους αποτελέσματα, αλλά σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα από τα προβλεπόμενα των προσεχών ευρωπαϊκών και αυτοδιοικητικών εκλογών. Εάν όμως, επιλέξουν να μην διεξάγουν ταυτόχρονα και Εθνικές εκλογές, ένας μόνο δρόμος τους μένει προκειμένου να περισωθούν. Η κατατρομοκράτηση του Ελληνικού λαού και οι δόλιες και ανέφικτες υποσχέσεις. Έτσι, ο σύγχρονος «Μαυρογιαλούρος», ο μεγαλύτερος ψεύτης πολιτικός στη σύγχρονη πολιτική Ελλάδα, ο Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε «περιχαρής» μετά το προχθεσινό Eurogroup: «Υποφέραμε αλλά τώρα γεννιέται μια νέα, ισχυρότερη Ελλάδα». Που τα πουλάει αυτά ο πολιτικός τσαρλατάνος; Νομίζει ακόμη πως απευθύνεται σε χαχόλους; Αρκεί να δούμε πως για να πάρουμε τα 8,3 δις ευρώ και αυτά τμηματικά – μας υποβάλει η τρόικα στο βασανιστήριο της σταγόνας - θα πρέπει να γίνουν μερικά από τα παρακάτω και για τα οποία δεσμεύτηκε η κυβέρνηση στο προχθεσινό Eurogroup:
εντεκάμισι χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο
επέκταση ενιαίου μισθολογίου
κυνήγι για την είσπραξη οφειλών
λεηλασία του Εθνικού πλούτου
διάλυση της ΔΕΗ και ίδρυση μικρότερης
ξήλωμα διευθύνσεων και υπηρεσιών
νόμος για υπαίθριο εμπόριο
εξάλειψη διαφθοράς στην δημόσια διοίκηση
περικοπή επικουρικών συντάξεων με την ενοποίηση των Ταμείων
περικοπή στην χρηματοδότηση των κομμάτων
Συνεπώς, ποια άλλη επιβεβαίωση χρειαζόμαστε για το τι μας περιμένει μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τους 151 και 152 Εθνοπροδότες; Τι θα πράξει ο Ελληνικός λαός; Θα υπομείνει τον εξευτελισμό το δικό του και της οικογένειάς του; Θα δεχτεί την υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών του; Θα περιμένει να του δώσουν και το σχοινί που θα κρεμαστεί ή θα επαναστατήσει για να μην προλάβουν να τον κρεμάσουν;

 "Ελεύθερη Ώρα"


Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΩΣ...ΥΠΟΚΛΟΠΕΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!!!!!!!

Διευκρινίζω για μαι ακόμη φορά προς όσα λαμόγια επιδιώξουν να με στιγματίσουν ως "χρυσαυγίτη": Δεν έχω καμιά σχέση με κόμματα τα οποία απεχθένομαι στο σύνολό τους. Όμως, δεν μπορώ να το βουλώσω μπροστά σε όσους παραλογισμούς βιώνουμε απ'όπου κι αν προέρχονται. Και τα τελευταία 4 χρόνια ζούμε κάθε είδους παραλογισμό και βιασμό της δημοκρατίας από την πλευρά της κυβέρνησης. 
Δεν μπορεί λοιπόν το ξεβράκωμα που επεφύλαξε ο Κασιδιάρης στην κυβέρνηση αντί να οδηγήσει στην αποκάλυψη του πραγματικού έγκλήματος και τους εγκληματίες να στιγματίζεται ο Κασιδιάρης ως ...εγκληματίας γιατί η απόκάλυψή του ήταν προϊόν υποκλοπής!!! 
Θα τρελαθούμε τελείως σε αυτόν τον τόπο; Τον Χάρη Τομπούλογλου πώς τον μπαγλάρωσαν ότι ...τα'πιανε; Με κρυφή κάμερα δεν τον πιάσανε; Τους εγκληματίες που διαπράτουν εγκλήματα σε τράπεζες και μαγαζιά με κρυφή κάμερα δεν τους πιάνουν; Μερικά από τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής που χρησιμοποιούνται ήδη ως στοιχεία στην σε βάρος της δικογραφία, ως προϊόντα υποκλοπής δεν είναι παρμένα; 
Πώς λοιπόν και γιατί, εφόσον αποκαλύπτεται σκηνοθετημένο έγκλημα μεγατόνων σε βάρος της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση και ξένα κέντρα, δεν πρέπει να αποκαλυφθεί; 
Ποιους δουλεύουν όλοι αυτοί; 
Αύριο λοιπόν φιλοξενώ συνέντευξη του δικηγόρου Παύλου Σαράκη ο οποίος απαντά επ'αυτού, για να κλείσουν επιτέλους μερικά στόματα και εξυπνάκηδες που βγαίνουν δημοσίως να καταδικάσουν τον υποκλοπέα Κασιδιάρη και όχι τον πραγματικό εγκληματία!!!
Άει σιχτίρ!

Υ.Γ. Πληροφούμαι ότι και ο Κυριάκος Βελόπουλος ...καταδίκασε τον υποκλοπέα Κασιδιάρη και όχι το έγκλημα ή τους εγκληματίες που αποκάλυψε ο Κασιδιάρης. Εάν το έχει πράξει αυτό ο Βελόπουλος, να ξέρει ότι θα με βρει απέναντί του με σκληρή και αδυσώπητη κριτική!!!   

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

γράφει η Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη
Δημοτική Σύμβουλος
π. Αντιδήμαρχος Χολαργού
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος "Μαζί για την πόλη μας" 
Διαχρονικά, έχει τεθεί το ερώτημα τι είναι Δημοτικές Εκλογές. Το ερώτημα αυτό δύναται να απαντηθεί ανάλογα με τις γνώσεις, τις διαθέσεις και τις εμπειρίες καθενός κυρίως με δύο απαντήσεις – απόψεις.
Από τη μία πλευρά και με βάση τις πρακτικές και παραδείγματα του παρελθόντος οι Δημοτικές Εκλογές είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, υποχρεώσεις και προσωπικές φιλοδοξίες, το κυνήγι του θησαυρού, «εμφύλιος πόλεμος».
Από την άλλη μεριά η άποψη που στοιχειοθετεί την απάντηση ότι οι Δημοτικές Εκλογές είναι η υποχρέωση της θετικής παρέμβασης, η ευκαιρία της παρέας και της γειτονιάς, η συλλογική προσπάθεια, η διεκδικητικότητα, η θέληση να δηλώνει κανείς παρών στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της γειτονιάς και της πόλης.
Έρχεται η στιγμή που όλοι μας πρέπει να διαλέξουμε με ποιον πάμε και ποιους θα αφήσουμε. Κατά την άποψη μου η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών συντάσσεται με τη δεύτερη παραπάνω άποψη και θα επιλέξει να είναι:
·      Με αυτούς που γνωρίζουν τη γεωγραφία της περιοχής και τα γενικότερα και ειδικότερα προβλήματα της περιοχής και της πόλης.
·      Με αυτούς που πιστεύουν ότι οι Δημοτικές Εκλογές είναι πράξη θέσεων, σύνθεση απόψεων και πρακτικών λύσεων.
·      Με αυτούς που πιστεύουν ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη, πέραν των άλλων, μπορεί να βρουν λύσεις με έντονο διεκδικητικό τρόπο προς την κεντρική εξουσία.
·      Με αυτούς που θέλουν να έχουν δρόμους, σήμανση, πεζοδρόμια, φως και γενικά υποδομές εκεί που πραγματικά απαιτείται.
·      Με αυτούς που αντιστέκονται στα τοπικά και γενικά συμφέροντα για το καλό του συνόλου.
·      Με αυτούς που πιστεύουν ότι η καθαριότητα, ο πολιτισμός, η υγεία, η παιδεία είναι κοινωνικά αγαθά προσβάσιμα σε όλους.
·      Με αυτούς που αφουγκράζονται και συμπαρίστανται στις αγωνίες των πολιτών του Δήμου, των εχόντων ανάγκη, των ανέργων, των απόρων, των ΑΜΕΑ και γενικά των ευπαθών ομάδων πληθυσμού.
·      Με αυτούς που αφουγκράζονται τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των νέων και το έχουν αποδείξει εμπράκτως.

Σε ότι αφορά τον συνδυασμό μας και σύμφωνα με τις οδηγίες του επικεφαλής υποψηφίου Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, η δεύτερη απάντηση στο ερώτημα θα είναι ο κανόνας και ο οδηγός στη πορεία μας. Τα «πιστεύω» που αναλύθηκαν παραπάνω θα διέπουν όλες τις ενέργειες μας, τόσο προεκλογικά με την διεξαγωγή ενός αγώνα που θα στηρίζεται σε θέσεις, πρόγραμμα, προτάσεις, πολιτικό πολιτισμό και όχι σε στείρες αντιπαραθέσεις, όσο και μετεκλογικά ανεξάρτητα από τη θέση που θα επιλέξουν να μας εμπιστευθούν οι πολίτες του Δήμου μας.


ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;;

Δεν γνωρίζουμε πόσο μπορεί να ευσταθεί η πληροφορία που έφτασε πριν από λίγο στην εφημερίδα μας, εάν ωστόσο ισχύει τότε σημαίνει ότι το παιχνίδι της ψήφου χοντραίνει! 
Πληροφορηθήκαμε λοιπόν ότι στην προσπάθεια που κάνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παπάγου-Χολαργού να εκλεγούν δήμαρχοι κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών έχουν προσεγγίσει ιερούς ναούς της περιοχής για να κάνουν δωρεές. "Τι σας λείπει; Κλιματισμός; Θα σας τον κάνω εγώ δώρο". 
Κι έτσι, ο παπάς της ενορίας θα εμφανίζεται κάθε Κυριακή στην εκκλησία να ...ευλογεί τον υποψήφιο δήμαρχο λέγοντας στους πιστούς: "Ευχαριστούμε τον τάδε υποψήφιο που μας δώρισε τον κλιματισμό"
Και αυτές οι ευχαριστίες, όπως και να το κάνουμε θα επενεργούν ως έμμεση προτροπή προς τους πιστούς για να πάνε στην κάλπη και να ευχαριστήσουν διά της ψήφου τους τον ευεργέτη-δωρητή του ιερού ναού! 
Ως εφημερίδα επαναλαμβάνουμε ότι δεν γνωρίζουμε πόσο μπορεί να ευσταθεί η πληροφορία. Ούτε παίρνουμε κάποια θέση, ωστόσο το επισημαίνουμε ως στοιχείο του έντονου ανταγωνισμού μεταξύ των υποψηφίων οι οποίοι πλέον μπορεί να μετέρχονται κάθε πιθανή ιδέα προκειμένου να κερδίσουν τις εκλογές.  
Ο πιο ...ευφυής θα κερδίσει...

ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ)

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ 
ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ
Δελτίο Τύπου
Η Δυναμική Πορεία μεγαλώνει

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους κατοίκους και δημότες Παπάγου-Χολαργού ότι η Δυναμική Πορεία μεγαλώνει με την συμμετοχή άφθαρτων συμπολιτών μας που έχουν ως μοναδικό στόχο την καλυτέρευση της πόλης μας και της καθημερινότητας των πολιτών.

Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι αντιπροσωπεύουν και συνδυάζουν το άφθαρτο με το πετυχημένο, τη προσφορά με το καθήκον. Οι πέντε αυτές προσωπικότητες της κοινωνίας μας, εκτιμώντας το έργο που έχει επιτελέσει ο Χρήστος Δασκαλόπουλος και συμφωνώντας με το ρεαλιστικό και ειλικρινές πρόγραμμά του για το Δήμο μας, αποφάσισαν να δώσουν μαζί του και μαζί με τη Δυναμική Πορεία τη μάχη των Δημοτικών Εκλογών.

Οι νέοι υποψήφιοι είναι:
Κοράκης Γεώργιος, Αντιστράτηγος εα, πρ. Πρόεδρος Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Ψύχας Παναγιώτης,  Υποστράτηγος εα

Μάλφας Γεώργιος, Υποναύαρχος ΠΝ εα

Τζουμάκα-Καλαπανίδα Παρασκευή, Υποπτέραρχος εα, πρ. Διευθύνουσα 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας

Καρατζάς Σταύρος,  Δικηγόρος

Ο Χρήστος Δασκαλόπουλος ευχαριστεί τους τέσσερεις συναδέλφους του αξιωματικούς και το Δικηγόρο Σταύρο Καρατζά και δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα περήφανος και ευτυχής που η πρόταση του Συνδυασμού Δυναμική Πορεία προς τους δημότες, έχει άτομα με θέληση για προσφορά, πετυχημένους στους χώρους τους και με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος.

Η Δυναμική Πορεία συνεχώς μεγαλώνει, συνεχώς άνθρωποι από όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και από τις δύο Δημοτικές Κοινότητες Παπάγου και Χολαργού, επιθυμούν να πλαισιώσουν την προσπάθεια που κάνει ο Χρήστος Δασκαλόπουλος και οι συνεργάτες του, για μια πολιτική με ήθος και αξίες και για μια πόλη με παρόν και μέλλον.


Από το Γραφείο Τύπου

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ: ΜΙΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑ

Η Μαρία Δημητριάδου δεν υπήρξε μόνον καθηγήτρια φιλολογίας στα σχολεία του Χολαργού. Δεν είναι απλά μια δημοτική σύμβουλος που εκλέγεται επί χρόνια στον δήμο Παπάγου-Χολαργού και σε αυτές τις εκλογές θα ζητήσει εκ νέου την ψήφο των δημοτών Παπάγου-Χολαργού (αυτή τη φορά με την παράταξη του Ηλία Αποστολόπουλου). Η Μαρία Δημητριάδου είναι προπαντός άνθρωπος ανήσυχος, που χαράζει όλο και νέες διαδρομές στο διάβα του χρόνου. Η καθηγήτρια και δημοτική σύμβουλος είναι και συγγραφέας και μεταφραστής! Πριν από λίγες μέρες μάλιστα παρουσίασε το βιβλίο της "ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ"- Το ημερολόγιο και οι επιστολές του Τζωρτζ Γκίσσιγκ από το ταξίδι του στην Ελλάδα το 1889. Βλέπετε το εντυπωσιακό εξώφυλλο του βιβλίου το οποίο αναγράφει: 
Μετάφραση , μελέτη: ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ- ΚΑΡΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ.

Η παρουρίαση του βιβλίου της Μαρχίας Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου έγινε στις 22 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" και ομιλητές ήταν οι ΜΗΤΣΗ ΕΥΤΕΡΠΗ-Καθ.Παν/ου καιΚΩΣΤΕΛΕΤΟΣ ΔΗΜ.-Διανοητής
Αποσπάσματα του έργου διάβασε η ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΣΧΑΚΗ-Ηθοποιός ενώ την συγγραφέα προλόγισε η ΛΙΟΥΜΠΑ ΣΚΟΥΡΤΗ
 Της δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και της ευχόμαστε επανεκλογή στις εκλογές της 18ης Μαϊου. Τέτοιες παρουσίες είναι πάντα χρήσιμες στα δημοτικά συμβούλια. 
 

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΟΤΡΩΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟ REAL FM!

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" 
Έντονο παρασκήνιο πίσω από την ξαφνική απόλυση του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου από τον Real FM. Κάποιοι κάνουν λόγο για...αξεπέραστες διαφωνίες με την διοίκηση, γεγονός που οδήγησε τον Νίκο Χατζηνικολάου να διώξει τον Κοτρώτσο.
Πριν από ενάμισι μήνα, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής του Κοτρώτσου, ανακοινώθηκε στον δημοσιογράφο πως σταματάει η συνεργασία του με το ραδιόφωνο του Real FM.
Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος ανέβαζε καθημερινά τους τόνους 8 με 10 το βράδυ μέσα από μια «αντιμνημονιακή» εκπομπή με σχόλια και καλεσμένους από όλους τους χώρους. Tη θέση του στο πρόγραμμα του σταθμού στη ζ'ώνη 8 με 10 παίρνει ο Γιώργος Χουδαλάκης. Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος είχε και συνεργασία με την..
εφημερίδα του Χατζηνικολάου, τη Real News, στην οποία αρθρογραφούσε κάθε Κυριακή. Kαι αυτή η συνεργασία έλαβε τέλος.
Πληροφορίες θέλουν τον συνέταιρο Ανδρέα Κουρή οργισμένο για το γεγονός ότι ο Κοτρώτσος μέσα από την εκπομπή του διαφήμιζε την αντίστοιχη πολιτική εκπομπή του στο κανάλι ACTION 24 κι αυτό ήταν, λέει σε βάρος του Contra ιδιοκτησίας Κουρή μια και θεωρείται ανταγωνιστικό κανάλι.
Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο απλήρωτοι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» που έβγαζε ο Κοτρώτσος, είχαν παρέμβει κατά την παρουσίαση του βιβλίου του πρώην εργοδότη τους στο Athens Plaza, αναγκάζοντας τον Χατζηνικολάου και τους λοιπούς του πάνελ να διακόψουν την εκδήλωση. Τότε ο Χατζηνικολάου που θα συντόνιζε τη συζήτηση αρχικά είχε προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας ότι «οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι», αλλά όταν διαπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι δεν αστειεύονται δήλωσε άγνοια για το θέμα. Μάλιστα πριν αποχωρήσει ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ γνώριζα ότι είχε τακτοποιηθεί το θέμα»...
Ο ίδιος ο Σεραφειμ Κοτρώτσος σε επιστολή του προς τους zoornalistas είχε απαντήσει σε ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζόμενων και είχε κάνει τότε λόγο για απόπειρα επαγγελματικής του εξόντωσης..
.

(Πηγή: zoornalistas.blogspotapokalipseto.blogspot.gr

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ! ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ!!!

Τρεις μήνες μετά το ατύχημα του και το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανταποκρίνεται στη θεραπεία που έχουν επιλέξει ...
οι γιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Μια ημέρα μετά τη δήλωση της Σαμπίνε Κεμ, η μάνατζερ του 45χρονου άνδρα... ξαναχτύπησε, ενημερώνοντας πως ο Σουμάχερ δείχνει ορισμένες στιγμές σημάδια πως "ανακτά τις αισθήσεις και ξυπνάει".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν επιβεβαιωθεί με φωτογραφίες της έπαυλης της οικογένειας στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, η Κορίνα Σουμάχερ χτίζει ιατρική μονάδα για να μεταφερθεί ο σύζυγος της.

Την ίδια ώρα όπως μεταδίδουν σήμερα γερμανικά ΜΜΕ, ο Σουμάχερ, βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο αυξημένης φροντίδας, γεγονός που δηλώνει ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται.

Οι πιλότοι της Formula 1, από το Μπαχρέιν όπου βρίσκονται για τον τρίτο αγώνα της σεζόν, δεν έκρυψαν τη χαρά τους για τα αισιόδοξα μηνύματα.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull), που έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον «Σούμι», τόνισε: «Είναι πολύ καλό να ακούμε ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς μια σωστή κατεύθυνση μετά από εβδομάδες που δεν είχαμε κανέναν νέο. Εύχομαι τα καλύτερα στον Μίχαελ και την οικογένειά του. Ελπίζω να έχουμε ακόμη καλύτερα νέα τις επόμενες εβδομάδες».

Ένας ακόμη συμπατριώτης του Γερμανού πρώην πιλότου, ο Νίκο Ρόσμπεργκ (Mercedes), τόνισε: «Μας χαροποιούν ιδιαίτερα τα καλά νέα. Μίχαελ, συνέχισε τον αγώνα σου».

Ο Φελίπε Μάσα (Williams), που «έτρεχε» μαζί με τον Σουμάχερ στη Ferrari, είπε: «Προσεύχομαι κάθε μέρα για τον Μίχαελ και θέλω να τον ξαναδώ κοντά μας. Ελπίζω να έχουμε καλά νέα όλο και συχνότερα».

Πηγή : protothema.gr

ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΤΡΩΓΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ FAST FOOD! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ...

Ο παραγωγός ταινιών Morgan Spurlock έγινε γνωστός στο αμερικανικό κοινό σαν αποτέλεσμα της ταινίας ντοκυμαντέρ που γύρισε το 2003 με τίτλο “Super Size Me”, στην οποία κατέγραψε την υγεία του καθώς κατά τη διάρκεια ενός μηνός... έτρωγε φαγητό μόνο από γνωστή αλυσίδα γρήγορης εστίασης.

Ο Morgan Spurlock στην ουσία διεγήγαγε ένα αντιεπιστημονικό πείραμα χρησιμοποιώντας τον εαυτό του σαν πειραματόζωο. Έτρωγε μόνο από fast food για τριάντα μέρες, τρία γεύματα την ημέρα. Έτρωγε πάντα το γεύμα με το μεγαλύτερο μέγεθος, το super size. Και έπρεπε στο τέλος των τριάντα ημερών να έχει δοκιμάσει όλα φαγητά που υπήρχαν στο μενού τουλάχιστον μία φορά.

Πριν ξεκινήσει το πείραμα, εξετάστηκε από τρεις γιατρούς, έναν γενικό γιατρό, έναν καρδιολόγο και έναν γαστρεντερολόγο, οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι η γενική του υγεία ήταν εξαιρετική. Τον παρακολουθούσαν επίσης κατά τη διάρκεια των τριάντα αυτών ημερών για να εξασφαλίσουν ότι δεν θέτει την υγεία του σε μη αναστρέψιμες βλάβες.

Την 1η μέρα ζύγιζε 84,1 κιλά.

Την 5η μέρα πήγε στα 88 κιλά.

Την 9η μέρα άρχισε να νοιώθει καταθλιπτική διάθεση.

Την 12η μέρα πήγε στα 92 κιλά.

Την 14η μέρα ένοιωθε έντονη κούραση και ήταν αισθητά λιγότερο ενεργητικός στο σεξ – όπως η ίδια η σύντροφος του εμφαντικά επεσήμανε.

Την 18η μέρα η χοληστερίνη του πήγε 225 (από 165 που ήταν), τα κιλά του ήταν 91,6 και οι τρανσαμινάσες του – δηλαδή οι δείκτες καλής λειτουργίας του συκωτιού του – αυξήθηκαν αισθητά. Η SGOT πήγε 130 από 21 και η SGPT πήγε 290 από 21. Επίσης άρχισε να νοιώθει εξάρτηση από το φαγητό. Η σταθερή καταθλιπτική του διάθεση ανέβαινε 100% από τη στιγμή που άρχιζε να τρώει.

Την 21η μέρα είχε ένα επεισόδιο όπου ξύπνησε απότομα με αναπνευστική δυσφορία, αίσθημα παλμών και πόνο στον θώρακα. Το καρδιογράφημα του ήταν φυσιολογικό. Το ουρικό του οξύ έδειξε αυξημένο.

Τις υπόλοιπες μέρες το ανέβασμα της σκάλας προς το σπίτι του κατέληξε να είναι ένα φοβερά επίπονο έργο.

Την 30η μέρα κατέληξε να ζυγίζει 95 κιλά και το λίπος σώματος του είχε ανέβει στο 18% από 11% που ήταν αρχικά. Οι τρανσαμινάσες ανέβηκαν ακόμα περισσότερο (η ταινία δεν αναφέρει πόσο), είχε σταθερά καταθλιπτική διάθεση, ένοιωθε εξαντλημένος την περισσότερες ώρες και η σεξουαλική του ζωή ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη. Είχε φλεγμονή και σκλήρυνση σηκωτιού και η πιθανότητα να προσβληθεί από στεφανιαία καρδιακή νόσο είχε διπλασιαστεί.

Αμέσως μετά άρχισε δίαιτα αποτοξίνωσης.

Χρειάστηκε 8 εβδομάδες μετά την έναρξη της δίαιτας αποτοξίνωσης για να επανέλθουν η χοληστερίνη και οι λειτουργίες του συκωτιού του στο φυσιολογικό.

Χρειάστηκαν 5 μήνες για να κατέβει το βάρος του στα 86,2 κιλά και άλλοι 9 μήνες για να κατέβει στα 84,1 κιλά, από όπου είχε αρχίσει.

Ένα θέλω να επισημάνω περισσότερο από όλα: Tα κοινά φάρμακα, σαν χημικές φαρμακευτικές ουσίες έχουν την δυνατότητα κατά τη διάρκεια μιας κοινής φαρμακευτικής αγωγής να προκαλέσουν τοξίνωση στον οργανισμό και να αναγκάσουν το συκώτι να υπερλειτουργεί για να αποτοξινώσει τον οργανισμό. Όμως πόσες περιπτώσεις έχετε ακούσει από μια φαρμακευτική αγωγή να εξαντλείται τόσο πολύ το συκώτι που να καταλήγει να παρουσιάζει φλεγμονή και σκλήρυνση.

Μήπως δικαιολογούμαστε να συμπεράνουμε ότι η τοξικότητα των fast food γευμάτων τα οποία κατανάλωνε ο Morgan Spurlock ήταν μεγαλύτερη από τις κοινές φαρμακευτικές αγωγές?

Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας.

Πηγή: ego.gr

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ 3%!!!

Δημοσκόπηση της MARC, κατά το χρονικό διάστημα 27 - 31 Μαρτίου, για λογαριασμό τής «Ε», κατέγραψε την «πρόθεση ψήφου» ενόψει των Ευρωεκλογών, καθώς και την άποψη των ερωτηθέντων περί «καταλληλότητας χειρισμού των προβλημάτων» από τους πολιτικούς αρχηγούς των Κομμάτων.
Χαρακτηριστικό της επικρατούσας απαισιοδοξίας, οι απαντήσεις που δείχνουν ότι, το 73% των ερωτηθέντων πιστεύει πως τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα και δεν υπάρχει λόγος αισιοδοξίας (μόλις το 25,1% πιστεύει το αντίθετο). 
Πιο αναλυτικά, στην «πρόθεση ψήφου» Ευρωεκλογών τα ποσοστά έχουν ως εξής (Στην παρένθεση η αντίστοιχη μέτρηση τού Φεβρουαρίου 2014):
- ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: 21,8% (21,7)
- Ν.Δ.: 19,7% (17,5%)
- Χ.Α.: 7,6% (8,7%)
- Το Ποτάμι: 6,4% (-)
- ΚΚΕ: 5,2% (5,1%)
- Ελιά: 4,3% (4,0%)
- ΑΝ.ΕΛ.: 4,2% (3,1%)
- ΔΗΜ.ΑΡ.: 3,1% (3,0%)
- ΛΑ.Ο.Σ.: 1,5% (1,0%)
- Οικολόγοι: 1,4% (1,5%)
- ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,0% (-)
- Άλλο μικρότερο Κόμμα: 3,8% (4,6%)
- Άκυρο - λευκό / αποχή: 5,1% (11,2%)
- Αδιευκρίνιστη: 14,9% (18,6%).
Τα ποσοστά χωρίς τα άκυρα - λευκά / αποχή - αδιευκρίνιστη 
- ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: 27,2%
- Ν.Δ.: 24,6%
- Χ.Α.: 9,5%
- Το Ποτάμι: 8,0%
- ΚΚΕ: 6,5%
- Ελιά: 5,3%
- ΑΝ.ΕΛ.: 5,3%
- ΔΗΜ.ΑΡ.: 3,9%
- ΛΑ.Ο.Σ.: 1,9%
- Οικολόγοι: 1,7%
- ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,2%
- Άλλο μικρότερο Κόμμα: 4,9%.
Στην ερώτηση "με τις απόψεις ποιου πολιτικού αρχηγού συμφωνείτε περισσότερο όσον αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Χώρας" τα ποσοστά, ανά πολιτικό αρχηγό, έχουν ως εξής:
- Α. Τσίπρα: 22,7%
- Α. Σαμαρά: 21,6%
- Φ. Κουβέλη: 4,7%
- Δ. Κουτσούμπα: 4,2%
- Π. Καμμένου: 4,0%
- Ν. Μιχαλολιάκου: 3,6%
- Σ. Θεοδωράκη: 3,2%
- Ε. Βενιζέλου: 3,0%
- Α. Αλαβάνου: 0,9%
- Οικολόγων: 0,2%
- Άλλου: 3,0%
- Με κανένα: 27,8%
- Δ.Α.: 1,1%.
epoli.gr

7 ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! ΦΩΤΙΑ!!!

Μόλις λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την ημέρα που διέρρευσε το βίντεο ντοκουμέντο, με τον επίμαχο διάλογο Κασιδιάρη – Μπαλτάκου που «καίει» την κυβέρνηση Σαμαρά και οι αποκαλύψεις φαίνεται να μην έχουν τέλος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-reportaz.gr, υπάρχουν άλλα εφτά επίμαχα βίντεο με ιδιαίτερα «καυτές» συνομιλίες, τα οποία διακινούνται με CD στο εξωτερικό, προφανώς για λόγους ασφαλείας και μάλιστα το ένα από αυτά είναι ιδιαιτέρως βαρύ και αφορά δικαστικό λειτουργό.
Ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραβρέθηκε στη χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα και προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.
Όπως ανέφερε το βίντεο αυτό δεν είναι και το μοναδικό. Υπάρχουν, κατά τον ίδιο και άλλα βίντεο και με άλλα στελέχη της ΝΔ, αλλά και βουλευτές άλλων κομμάτων, που πάνω κάτω λένε τα ίδια. Όπως επίσης και άλλα βίντεο με τον Τάκη Μπαλτάκο, σε ένα από τα οποία φέρεται να συνομιλεί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο.
Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που αποδειχθούν τα όσα αναφέρει ο κ. Κασιδιάρης τότε εγείρεται σοβαρότατο ζήτημα δημοκρατίας και εύρυθμης λειτουργίας του Συντάγματος. καθώςίσως προκύπτει ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.
Το «Χρυσή Αυγη-gate» όπως όλα δείχνουν συνεχίζεται με συνέπειες που κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει.
e-reportaz.gr

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΚΕΧΡΗ ΣΕ 3 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Το επιτελείο του Γιάννη Κεχρή έχει ξεχυθεί στους δρόμους του Χολαργού και επισκέπτεται επιχειρήσεις, σπίτια και συναντάται με κόσμο, μοιράζει έντυπο υλικό και τους ενημερώνει για το πρόγραμμα της παράταξής του. Τα στρατηγικά σημεία που έχει επιλέξει ο υποψήφιος δήμαρχος και οι συνεργάτες του είναι η οδός 17 Νοέμβρη, η Περικλέους και η πλατεία Δημοκρατίας. 

Ο "ΠΟΥΣΤΗΣ" ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...


γράφει ο γέρο-σοφός
Με προεξάρχοντα τον “πούστη” Πρωθυπουργό κατά τη ρήση του αξιότιμου κ. Μπαλτάκου, συνεχίζονται οι αθλιότητες. Ο κ. Πρωθυπουργός αποκαλεί τη Χ.Α. “ εγκληματική οργάνωση”. Καταστρατηγεί φαύλα πάγιες αρχές του Δικαίου. Δεν υπάρχει καμιά δικαστική απόφαση ακόμη, ώστε ελαφρά τη καρδία να μιλάμε τόσο σίγουρα για εγκληματική οργάνωση!..
Αλλά ο κ. Σαμαράς, που έδωσε και την εντολή εξόντωσης της Χ.Α. εις εκπλήρωση των εντολών που έλαβε από το Εβραϊκό Συμβούλιο των ΗΠΑ, είναι σίγουρος για την αναπόδεικτη κατηγορία, μια και το δικαστικό σώμα είναι ελεγχόμενο υπ' αυτού. 
Δεν πρόκειται για απλά θλιβερότητες ..Είναι κατάντια του ανθρώπινου είδους και τρανταχτή απόδειξη της φαυλότητας εκείνων που ετάχθησαν να υπηρετούν τους Νόμους και τη δημοκρατία.
Μη αισχυνόμενος για ουδέν ο Καλαματιανός πρωθυπουργός κατευθύνει μέσα από το πλέγμα των τσανακιών του στα ΜΜΕ ( ειδικά το φασιστικό-κατευθυνόμενο ΣΚΑΙ …δίνει ρέστα) να άδουν το ίδιο τροπάρι: "εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή"!  Τα σαϊνια των βρώμικων γνωστών καναλιών πειθήνια και ορντινάτσες αναπαράγουν το πρωτοφανές ανήκουστο:

Δεν φταίει ο…εγκληματίας… αλλά αυτός που αποκάλυψε. το έγκλημα.! (παράνομη υποκλοπή συνομιλίας)..δηλαδή …υποκλέπτω εαυτόν …διότι συνομιλώ με έναν …"μαλάκα"!..( τον Μπαλτάκο …κατά την ανεκδιήγητη ρήση του …”πούστη” Σαμαρά)...κι αυτό είναι το έγκλημα!
Αει ΡΕ πνιγείτε με τη δικαιοσύνη που πρεσβεύετε! ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!
ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ...Το Χάρβαρντ θα ισοπεδωθεί!

Ο κ. Μπαλτάκος, αποκάλυψε όλη τη φάρσα εν απολύτω ειλικρίνεια.
Λοιδωρείται όμως από μίσθαρνους δημοσιογραφίσκους και δυστυχώς κι από κόμματα- ο Κασιδιάρης, που λειτουργώντας ως δεινός ρεπόρτερ, έβγαλε στη φόρα τον κόπρο του Αυγείου.
ΟΛΟΙ οι τσόγλανοι αυτοί, εν ενί στόματι προβάλλουν …”την παράνομη υποκλοπή" (βιντεροσκόπηση) του Κασιδιάρη -κίνησαν μάλιστα και τη δικαιοσύνη- και αδιαφορούν για την ουσία του συνεχιζόμενου εγκλήματος. ΚΙΧ δεν βγάζουν οι κοινοί αλήτες!
Τι λές ρε  Σαμαρά… ότι δεν θα επιτρέψεις σε καμιά εγκληματική οργάνωση… να σταματήσει τις βρωμιές σου; 
Ο Κασιδιάρης σας έπιασε τον ...κώλο. Ευχόμαστε ΟΛΟΙ οι έλληνες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, να μάθουν να βιντεοσκοπούν και μαγνητοσκοπούν ΟΛΑ τα εξουσιαστικά λαμόγια, γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια τους φτιαχτούς, ιδιώνυμους ηλιθίους νόμους …για υποκλοπές και προσωπικά δεδομένα. ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ, ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ δεν σκιάζονται. Οι βρώμικοι της πολιτικής  σκιάζονται! 
Εμείς, ως έχοντες πολλά γαλόνια στον Τύπο, και μαγνητοφωνούμε και βιντεοσκοπούμε όταν μυριζόμαστε ότι ο συνομιλητής μας δεν θα είναι ειλικρινής. Δυστυχώς για σας κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας ο κ. Μπαλτάκος, υπήρξε ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ –ΑΛΗΘΗΣ και ανεξάρτητα από τη βαβούρα που έγινε, νομίζω ότι πρόσφερε ΥΨΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. Η μεγάλη πλάκα της σοβαρότητας των θεατρίνων πολιτικών μας είναι ότι -λένε- δεν έπρεπε να έχουν επαφές με τους Χρυσαυγίτες συναδέλφους τους βουλευτές! ΤΕΤΟΙΑ Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ,  ΤΕΤΟΙΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των αυτοπροσδιοριζόμενων δημοκρατών-προοδευτικών βουλευτών! ΤΕΤΟΙΑ Η ΤΣΙΡΛΑ ΤΟΥΣ. 

Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ… 

Υ.Γ. Σύσταση: Παρακολουθείτε ΣΚΑΙ, ραδιόφωνο και τηλεόραση και το MEGA κ.λ.π. λαμόγια κανάλια… για να απολαύσετε και τον εξευτελισμό της δημοσιογραφίας!


Hellasnews-agency.blogspot.gr

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ!

Μισέλ προς Μπαράκ: ''Οτι έκανες με την πρωθυπουργό της Δανίας στην κηδεία Μαντέλα στη Νότια Αφρική, μου κάνεις και τώρα με την υπουργό της Ελλάδας και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας''. (Αναμένονται ραγδαίες σοβαρές εξελίξεις)
Με δύο υπουργούς αντιπροσωπεύθηκε η Ελλάδα στην σύντομη εκδήλωση γιά την 25η Μαρτίου (απόγευμα 4 Απριλίου)
'Ολγα και Πάνος τίμησαν την Ελλάδα και το οικονομικό της πλεόνασμα, στον Λευκό Οίκο
Στην Ουάσιγκτον ταυτόχρονα και οι δύο υπουργοί (Κεφαλογιάννη και Παναγιωτόπουλος) γιά να ''προβάλουν'' την Ελλάδα τουριστικά και πολιτιστικά. Δηλαδή, γιά αναμνηστική φωτογραφία, στον Λευκό Οίκο, στην καθιερωμένη ημίωρη εκδήλωση με την παρουσία 300 Ομογενών. Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα αντιπροσωπεύεται με δύο υπουργούς σε τέτοια εκδήλωση, στέλνοντας έτσι ηχηρό μήνυμα στις ΗΠΑ και στην Ομογένεια: Λεφτά -έστω δανεικά- πάντα θα υπάρχουν γιά υπουργικές γελοιότητες και φιγούρες. (Ο ευρισκόμενος στη Νέα Υόρκη υπουργός Γεωργίας, δεν πήγε Ουάσιγκτον). Και  γεύμα στην πρεσβεία γιά τους δύο υπουργούς, αρχιεπίσκοπο και λοιπούς ''μαϊντανούς''.
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ήρθε ΗΠΑ γιά να εγκαινιάσει έκθεση στο Λος 'Αντζελες -8 Απριλίου- αλλά όπως το συνηθίζει, κάνει τουρισμό ανά τις ΗΠΑ γιά 10 ημέρες. Η 'Ολγα Κεφαλογιάννη ήρθε Νέα Υόρκη γιά συνέδριο και ''πετάχτηκε'' Ουάσιγκτον γιά την αναμνηστική φωτογραφία. Τα έξοδα φυσικά των υπουργών και των συνοδών τους, πληρώνουν τα γνωστά μνημονιακά θύματα-κορόϊδα στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση, ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε στα καλά της Ελλάδας: Σπανακόπιττα, μπακλαβά και ούζο, ενώ στο τέλος είπε ''ζήτω η έλλας''. Μετά βιαστικά αντάλλαξε μερικές χειραψίες κι...έφυγε. 'Οπως κάθε χρόνο, η πλειοψηφία των παραυρεθέντων ''επιφανών Ομογενών'', ήταν τα γνωστά ''ψώνια''.

kalami.net

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΗ ΝΔ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ! ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΣΑΜΑΡΑ...

Ο χειρότερος Πρωθυπουργός από συστάσεως ελληνικού κράτους, αυτός που υπακούει στις εντολές των εβραιομασόνων, αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον γραμματέα της κυβέρνησής του. Το "δεξί" του χέρι, Τάκη Μπαλτάκο! 
γράφει ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος
μηχανικός εμπορικού ναυτικού
Τις τελευταίες δεκαετίες διεφθαρμένοι πολιτικοί του Αντισυνταγματικού τόξου και της πουλημένης «δεξιάς» έχουν αρπάξει δις ευρώ από τα Δημόσια Ταμεία σε μια άνευ προηγουμένου λεηλασία της χώρας μας. Με ληστρικά χαράτσια, αποικιοκρατικούς νόμους και την στήριξη των ισχυρών της Γης θέλουν ακόμη περισσότερους φόρους από εκατομμύρια Έλληνες, που ζουν ντροπιασμένοι στην εξαθλίωση γιατί δεν μπορούν να εξοφλήσουν τους απλήρωτους λογαριασμούς τους. Η λεηλασία της χώρας μας και η ατιμωρησία των καθαρμάτων αυτών δεν έχει τελειωμό. 

Προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους πεινασμένους οι άθλιοι, αυτούς  που κλεισμένοι στα σπίτια τους φοβούνται ότι η ζωή τους θα γίνει ακόμη χειρότερη και με απειλές, ψεύτικες υποσχέσεις και τρομοκρατία προσπαθούν να αρπάξουν την ψήφο τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μας βομβαρδίζουν με χιλιάδες ψέματα προσπαθώντας να  μας μετατρέψουν σε άβουλη αγελαία μάζα. Θέλουν να εξοντώσουν κάθε Πατριωτική Φωνή Αντίστασης. Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε κολαστήριο ψυχών όπου θα επιβιώσουν μόνο οι «εκλεκτοί», τα κομματόσκυλα και οι ρουφιάνοι της τρόικας. Θέλουν να διαμελίσουν την Πατρίδα μας και να την εξαφανίσουν από το Παγκόσμιο στερέωμα. Αυτές τις εντολές έχουν από τους Παγκόσμιους Δυνάστες.

Μετά τις τελευταίες συγκλονιστικές αποκαλύψεις Μπαλτάκου για το Βρώμικο παρασκήνιο στους κόλπους της κατοχικής «κυβέρνησης» Σαμαρά- Τούρκογλου που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Πατριωτική Δεξιά αποχαιρετά αηδιασμένη το ελεεινό μόρφωμα - κατάντημα των τοκογλύφων που λέγεται «ΝΔ». Οι δεξιοί αποδείχθηκε ότι διώκονται ανηλεώς από την κρατική μαφία που έχουν συστήσει συγκεκριμένοι θύλακες της Νέας Τάξης Πραγμάτων με κορυφαίες κρατικές δομές συστήνοντας ένα απίστευτο παρακράτος Βίας και Τρομοκρατίας, το οποίο έχει σαν στόχο την διάλυση της χώρας μας. Η Βρωμιά και η Σαπίλα του σημερινού κατοχικού μορφώματος της ψευτοδεξιάς που έχει φέρει τόσα δεινά στον Ελληνικό Λαό σύντομα θα πάψει να υπάρχει. Ο κόσμος της Πατριωτικής Λαϊκής Δεξιάς που συνιστά ένα ποσοστό της τάξης του 35% μέσα στο εκλογικό σώμα, αποτελεί πλέον παρελθόν για τη ΝΔ και αυτό είναι μία διαπίστωση που καταδεικνύεται καθαρά στην υπόθεση Μπαλτάκου, πέρα από την συνωμοσία που στήθηκε από κορυφαίους κρατικούς και κυβερνητικούς παράγοντες με στόχο της εξόντωση του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά και των ιδεών της εθνικής ανεξαρτησίας, της εθνικής κυριαρχίας και του ελληνικού πνεύματος που συνιστά η δεξιά παράταξη. Το βέβαιο είναι ότι η δεξιά παράταξη του Ίωνα Δραγούμη και του Περικλή Γιαννόπουλου απλά δεν υπάρχει στην πουλημένη « ΝΔ» της Νέας Τάξης Πραγμάτων... Σύσσωμη η Λαϊκή Δεξιά μαζί με εκατομμύρια Έλληνες Πατριώτες στηρίζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Αυτό φαίνεται καθαρά στον Δήμο Παπάγου Χολαργού όπου η ραγδαία άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου είναι κατακόρυφος ενώ το παραμάγαζο - καφενείο της τοπικής της «ΝΔ» είναι υπό διάλυση. Όλοι γνωρίζουν ότι χιλιάδες ψηφοφόροι της καταρρέουσας «ΝΔ» στη περιοχή μας, έχουν έρθει σε επαφή με στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου δηλώνοντας την υποστήριξη τους στο τελευταίο Εθνικιστικό Οχυρό. Αρκετοί είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι, εκατοντάδες στελέχη της τοπικής «ΝΔ» [υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι] έχουν δηλώσει Πίστη και Υπακοή στις αρχές που πρεσβεύει Λαϊκός Σύνδεσμος. Πατρίδα Τιμή Αξιοπρέπεια. Εκείνο όμως που προκαλεί μεγάλη εντύπωση και λίγοι γνωρίζουν, είναι το γεγονός ότι δεκάδες στελέχη της αριστεράς, αηδιασμένοι με την κατάντια της Πατρίδας μας και την διαφθορά που έχει διαβρώσει τον χώρο τους, έχουν δηλώσει με αποφασιστικότητα ότι θα στηρίξουν τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, όπως έγινε στην Γαλλία πριν μερικά χρόνια με τον Λεπέν. Λίγοι γνωρίζουν για τις συναντήσεις Πατριωτικής αριστεράς και Εθνικιστών… Ο χρόνος κυλάει σύντομα… Σε λίγο καιρό οι τουρκοκοτζαμπάσηδες της «ΝΔ» και οι γενίτσαροι του ξενόφερτου ΚΚΕ θα αποτελούν παρελθόν. Αμέτρητα τα εγκλήματα, οι προδοσίες και οι πράξεις Εθνικής Ταπείνωσης από τους ανθέλληνες του Αντισυνταγματικού τόξου. Όσοι από τα στελέχη της ελεεινής και σάπιας «ΝΔ» εξακολουθούν να στηρίζουν τους προδότες του Γένους των Ελλήνων το κάνουν για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι πιστεύουν στο χρήμα, θέλουν να βολευτούν, θέλουν προνόμια και καρέκλες την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες σταυρώνονται καθημερινά με τα ληστρικά χαράτσια των συμμοριών της τρόικα. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι μισούν την Πατρίδα, της Παραδόσεις, την Ιστορία, τα Ιερά και Όσια του Γένους. Η άγνοια δεν δικαιολογείται και ο καθένας πρέπει να στηρίξει ξεκάθαρα την προσπάθεια των Εθνικιστών για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τα απομεινάρια του Ιμπραήμ. Η ώρα πλησιάζει… Ο χρόνος κυλάει… Η επομένη των εκλογών δεν θα θυμίζει σε τίποτε τις σημερινές ημέρες ταπείνωσης… Μια Εθνικιστική Καταιγίδα θα αλλάξει τον ρου της Ιστορίας… Ο τρόμος που προσπάθησαν να μας επιβάλλουν θα γίνει ο μεγαλύτερος Εφιάλτης τους…

ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ.

  


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ.

ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο Κώστας Τσοχαλής οριστικοποίησε τη συνεργασία του με τον Γιάννη Κεχρή και στις επόμενες εκλογές θα τεθεί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξή του "Δημοτική Ααναγέννηση Παπάγου-Χολαργού". 
Καθοριστικός παράγων για τη συνεργασία αυτή ήταν το γεγονός ότι ο Γιάννης Κεχρής έχει στην προτεραιτότητα της πολιτικής του τον Υμηττό και την προστασία του. 
Σημειώνεται ότι ο Κώστας Τσοχαλής ήταν αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής υπό τον Ξύδη (την πρώτη περίοδο της θητείας) και μάλιστα ήταν ο υπεύθυνος επί των οικονομικών που κατάφερε με χρηστή οικονομική διαχείριση να διασώσει τον δήμο από τα χρέη που είχε συσσωρεύσει η προηγούμενη δημοτική αρχή. 
Η συνεργασία αναμένεται να επισημοποιηθεί με ανακοίνωση της παράταξης του Γιάννη Κεχρή. 

ΠΩΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ε' ΗΡΕ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821!!! ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΜΩΣ...

Βέβαια το ότι ήρε τον αφορισμό και τα υπόλοιπα συγκλονιστικά στοιχεία, δε θα τα μάθετε ΠΟΤΕ, επειδή κάποιοι δε θέλουν να γνωρίζουμε την Αλήθεια…
Θα είστε «υποχρεωμένοι» όμως να μαθαίνετε , τις ψευτο-απόψεις κάποιων ανιστόρητων – αγράμματων που έχουν άποψη … μιας και αυτές παίζουν παντού. Υποχρέωση όσων αγαπούν την Αλήθεια, να διαδοθεί το παρακάτω, ως μία ακόμα απάντηση με ιστορικά στοιχεία στα φερέφωνα της νέας α-πάτριδος τάξης.
.
Την Μεγάλην Δευτέραν του 1821, τρεις ώρας μετά το μεσονύκτιον, εν ω


άπαντες οι εν τω Πατριαρχείω εκοιμώντο, ο Πατριάρχης κατήρχετο την κλίμακα, φέρων εις χείρας κλείδα και υπό των αγίων συνοδικών, των Μητροπολιτών Καισαρείας, Δέρκων, Εφέσου, Χαλκηδόνος, Νικομηδείας και Νικαίας ακολουθούμενος. Κατελθών εις την αυλήν του μεγάρου διηυθύνθη προς την θύραν του Πατριαρχικού ναού και ήνοιξεν αυτήν. Αφού δε πάντες εισήλθον, εκλείδωσεν αυτήν ένδοθεν. Θεία γαλήνη εκράτη εν τω ναώ.
Ουδέν άλλο φως έλαμπεν εν αυτώ ειμή το αμυδρόν ακοίμητον της κανδήλας της προ του Εσταυρωμένου και το της όπισθεν του αρτοφορείου της Αγίας Τραπέζης.
Η σιγή, το τρέμων φως των δύο κανδήλων, η μαρμαρυγή των αγίων εικόνων, αίτινες εφαίνοντο κινούμενοι υπό το ασθενές των κανδήλων φως, το σοβαρόν και ιεροπρεπές της Εκκλησίας, η παρουσία επτά ρασοφόρων, των επισημοτέρων ποιμένων της Ανατολικής Ποίμνης, παρίστων θέαμα εξαίσιον και απερίγραπτον.
- Άγιοι αδελφοί και συλλειτουργοί, είπε προς αυτούς ο Πατριάρχης, προχωρήσαντας μέχρι των αγίων θυρών του ιερού βήματος, ένθα συνετάχθησαν εις κύκλον, έχοντες αυτόν εν τω μέσω, ιδού συνήλθομεν, εν τω ναώ του Θεού. Ουδείς άλλος μας βλέπει ειμή ο ακοίμητος αυτού οφθαλμός και ουδέν άλλο ους μας ακούει ειμή το ους το κλίνοντος αυτό εις τας δεήσεις και των δικαίων και των αμαρτωλών. Προ μικρού απηυθύναμεν αφορισμόν ακούσιον κατά των επαναστατών αδελφών ημών χριστιανών, των υπέρ Πίστεως και Πατρίδος υπό την σημαίαν του Σταυρού μαχομένων.
Ο Σωτήρ ημων ενετείλατο ημίν το «εύχεσθαι και μη καταράσθε», ημείς δε κατηράσθημεν έργον άγιον, πράξιν θείου μαρτυρίου, θυμάτων ιερών υπέρ της πίστεως του Χριστού προσφερθέντων εις ολοκαύτωσιν.
Κατηράσθημεν τους τον βαρύν ζυγόν της δουλείας απειθήσαντας, ίνα ελευθερώσωσι την Πατρίδα από τους υβριστάς της αγίας ημών πίστεως και τους καταπιεστάς της εθνικότητος ημών. Όθεν ο ακοντιστείς παρ΄ ημών αφορισμός κατ΄ αυτών, ου μόνον επιβαρύνει τον τράχηλον ημών, αλλά και τους αγωνιζομένους κατέθλιψε, καίτοι ακούσιος, δι΄ ο οφείλομεν να άρωμεν αυτόν τη παρακλήσει του παναγίου Πνεύματος.
- Αλλ΄ ημείς, Παναγιώτατε Πατριάρχα, επράξαμεν έργον ακούσιον. Υπετάχθημεν εις την βίαν και εις την ανάγκην ίνα μη ερεθίσωμεν την οθωμανικήν κυβέρνησιν εις μείζονας κατά των χριστιανών κακώσεις, απεκρίθη ο Μητροπολίτης Εφέσου, απομάξας δάκρυ συμπαθείας και μετανοίας.
- Αληθώς επράξαμεν έργον ακούσιον, επανέλαβεν ο Πατριάρχης, και καθ΄ ην στιγμήν υπεγράφομεν τον αφορισμόν ενώπιον της εξουσίας, αι καρδίαι ημών ηύχοντο. Οφείλομεν εν τούτοις να τον λύσωμεν. Ακούσατε αδελφοί.
Το μεσονύκτιον του παρελθόντος Σαββάτου, αφ΄ ου ο διάκονός μου μοι ανέγνωσε το μεσονυκτικόν, επορευόμην εις την κλίνην μου, ότε δ΄ έκλεισα την θύραν του κοιτώνος μου και επλησίασα ολίγα βήματα προς αυτήν, μορφήν φωτεινή ώφθη αίφνης ενώπιόν μου».
«Ετοιμάσου, μοι είπεν εις το μαρτύριον, ευλόγησον ους κατηράσθης και μιμήθητι τον Χριστόν τον υπέρ της σωτηρίας των ανθρώπων αποθανόντα, επί του Σταυρού. Το μαρτύριόν σου έσεται η σωτηρία των πιστών».
Ήτο τοσούτον η φωνή αρμονική και πραεία, ώστε ως ηδύτατον βάλσαμον εισέδυσεν εν τη καρδία μου. Όλην εκείνην την νύκτα διήλθον εν προσευχή και η ψυχή μου επληρώθη αγαλλιάσεως.
Ήδη δε περιμένω το μαρτύριον, μαρτύριον εις σωτηρίαν των χριστιανών.
Οι συνοδικοί εθεώρουν εν πλήρει σιγή και κατανύξει τον Πατριάρχην της Ανατολικής Εκκλησίας, με τους οφθαλμούς πλήρεις δακρύων να συγκινήσεως και αγάπης προς το Έθνος των.
Άγομεν, εξηκολούθησεν ο Γενάρχης. Το μαρτύριόν μου θέλει ακολουθήσει και ημείς μετά μικρόν αδελφοί, ίνα γίνη πλήρης η θυσία.
Και στραφείς ο Μητροπολίτης Νικομηδείας :
-Συ είσαι ο νεώτερος πάντων ημών, είπε. Άναψε τας λαμπάδας της Αγίας Τραπέζης. Πρόθυμος εκτελεστής της εντολής του αρχηγού ο Ιεράρχης έδραμε προθύμως και λαβών κηρίον το ήναψε, καταβιβάσας την κανδήλα του Σταυρού, και εισήλθεν εις το Άγιον Βήμα, το οποίον εν ακαρεί εγένετο κατάφωτον.

- Ενδυθείτε τας ιερατικάς υμών στολάς, είπεν ο Πατριάρχης, εν ω συγχρόνως ενεδύετο και ούτος διακονούμενος υπό του Νικομηδείας.
Εισήλθον είτα πάντες εις το Ιερόν. Ο Πατριάρχης έστη ενώπιον της Αγίας Τραπέζης και οι Συνοδικοί περιεκύκλωσαν αυτόν πέριξ αυτής ιστάμενοι.
Και μετά σύντομον ακολουθίαν, λαβών ο Πατριάρχης τον αφορισμόν έθηκεν αυτόν επί ενός τρίποδος παρά την Αγίαν Τράπεζαν και απήγγειλε την εξής προσευχήν, ακροωμένων των Συνοδικών:
«Θεέ Παντοκράτωρ, Συ ο αποστείλας τον Μονογενή σου υιόν τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν εις τον κόσμον, ίνα λάβη σάρκαν, δια Πνεύματος Αγίου παρά της αειπαρθένου Μαρίας και ν΄ αποθάνη επί του Σταυρού υπέρ υμών, συγχώρησον πρώτον ημίν τοις ημαρτηκόσι σοι δια της παραβάσεως της εντολής του Μονογενούς Σου υιού, του εντειλαμένου ημίν «Εύχεσθε και μη καταράσθε». Είτα καθά δέδωκας ημίν εντολήν του δεσμείν και λύειν, καταλύομεν τον αφορισμόν τούτον, ον ακουσίως απηυθύναμεν κατά του Χριστεπωνύμου ποιμνίου Σου. Ναι Κύριε Βασιλεύ, επάκουσον ημών και ενίσχυσον και σώσον αυτό τω βραχίονί Σου τω υψηλώ ότι δεδοξασμένος υπάρχεις συν τω Μονογενεί Σου Υιώ και τω Παναγίω σου Πνεύματι, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων Αμήν».

Και λαβών μία των λαμπάδων της Αγίας Τραπέζης, ενέπρισε τον αφορισμόν, όστις έπεσεν εις σποδόν προ των ποδών αυτού.
Απεξεδύθησαν είτα τα ιερά άμφια οι Ποιμένες, τα φώτα εσβέσθησαν και προπορευομένου του Γρηγορίου εξήλθον του Ναού.
Εξ ημέρας βραδύτερον ο Εθνάρχης εκρεμάτο ως κακούργος εις τα πρόθυρα της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, άπνους έχων εστραμμένους τους οφθαλμούς προς τον ουρανόν τα δε χείλη ημιηνεωγμένα, ως να παρεκάλει τον ουράνιο πατέρα υπέρ της απελευθερώσεως απάσης της Ελληνικής Φυλής…
hellasforce.com

ΠΗΓΕΣ :
1. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, Η βιογραφία και το μαρτύριον του πατριάρχου Γρηγορίου του Ε’: Άγνωστοι λεπτομέρειαι προκαλούσαι ρίγη ιεράς συγκινήσεως και λατρείας προς το σεπτόν σκήνωμα και την μνήμην του αοιδίμου πατριάρχου,[χ.τ.] (Έκδοσις Μαργαρίτας Ραφτοπούλου Πρόσφυγος ) [χ.χ.], σσ. 25 – 28.
2. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Συλλογή εκ των γραφέντων και παραδοθέντων περί του Οικουμενικού Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄. Αθήνησι :Εκ του Τυπογραφείου ¨Μερίμνης¨, 1863, σσ. 351 – 353.
3. ΑΝΩΝΥΜΟΥ, Βιογραφία και το μαρτύριον του πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄. Άγνωστοι λεπτομέριαι Εκδίδεται υπό ειδικής επιτροπής της κοινής των αλυτρώτων Ελλήνων επιτροπείας, και παρέχεται δωρεάν εις τους προσφέροντας τον έρανον αυτών[sic]. [Εν Αθήναις] Τυπογραφεία & Βιβλιοδετεία «Θάρρους¨,[χ.χ.], σσ. 29 κ.ε.
4. ΑΝΩΝΥΜΟΥ, Του ιερομάρτυρος Γρηγορίου Ε” πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως βιογραφία και τα κατά την εν Οδησσώ μεν κηδείαν εις Αθήνας δε μετακομιδήν, των Λειψάνων αυτού /υπό ***.Εν Αθήναις :Τέλεσί τε και Τύποις Κ. Αντωνιάδου,1871, σσ. 39 – 40.
5. ΚΑΝΔΗΛΩΡΟΥ Χ. ΤΑΚΗ, Ιστορία του Εθνομάρτυρος Γρηγόριου του Ε΄, Εν Αθήναις 1909 σ. 219.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ! ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΚΥΛΩΝ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ...ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
Προς
κ. Τόλια

Κοιν/ση
κα Ευριπιώτη
Αθήνα, 4 Απριλίου 2014
Αξιότιμε κύριε Τόλια,

Αναγκαζόμαστε εκ των πραγμάτων να απευθυνθούμε σε εσάς καθώς η κυρία Ευριπιώτη ενώ έχει λάβει ήδη τέσσερις καταγγελίες από την Ομοσπονδία μας (και τρεις νέες που σας αποστέλλουμε συνημμένες) δείχνει ολιγωρία στο να λυθούν τα θέματα που έχουν προκύψει για τις μεταφορές κατοικίδιων ζώων με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Καθώς έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις από την μεταξύ μας συνεργασία και την κατ ιδίαν συζήτηση στο γραφείο σας, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:
Α) Ο πίνακας δρομολογίων, όπως αυτόν επιμελήθηκε η κυρία Ευριπιώτη, δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη, αφού τα δρομολόγια δεν έχουν ανταπόκριση για άλλες πόλεις. Ένα μικρό παράδειγμα αποτελούν οι γραμμές Αθήνα – Λάρισα – Βόλος (και το αντίστροφο), Πάτρα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη (και το αντίστροφο) και πολλά ακόμα δρομολόγια.
Β) Δεν έχουν καθοριστεί δρομολόγια για μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όπως για παράδειγμα Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη (και το αντίστροφο) με αποτέλεσμα από και προς αυτές τις περιοχές να παραμένει αδύνατο το ταξίδι συνοδεία κατοικίδιου.
Γ) Οι Ελεγκτές, σύμφωνα και με όλες τις καταγγελίες που έχουν φτάσει σε εμάς και σας έχουμε κοινοποιήσει, επιμένουν στην παλιά τακτική των αποσκευών ή της ενοικίασης ολόκληρου διαμερίσματος, απαξιώνοντας εντελώς τις εντολές σας.
Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία προστριβών μεταξύ υπαλλήλων σας και πελατών σας, και η αγανάκτηση τους, ενώ φτάνουν σε σημείο να αναγκάζονται να ταξιδέψουν με άλλα μέσα (π.χ. πλοία, αεροπλάνα) εγκαταλείποντας έτσι την εταιρεία σας.
Σας εφιστούμε την προσοχή σας ενόψει Πάσχα, που όλοι οι φοιτητές θα επιχειρήσουν να ταξιδέψουν προς τα σπίτια τους και θα δημιουργηθεί στην κυριολεξία κομφούζιο.
Αν και εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ζητήσει από την κυρία Ευριπιώτη να επιμεληθεί τον πίνακα δρομολογίων, αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, και δυστυχώς τώρα τις γιορτές θα υπάρξει μεγάλη ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό.
Τέλος, μολονότι η εγκύκλιος έχει ημερομηνία 13/01/2014, μέχρι σήμερα το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων, δεν έχει ενημερωθεί (ούτε οι όροι χρήσης) με αποτέλεσμα να βρίσκονται προ εκπλήξεως όσοι επιλέξουν αυτόν τον τρόπο έκδοσης εισιτηρίων, και φτάνουν να προσπαθούν να ταξιδέψουν με κάποια άλλη αμαξοστοιχία που δεν επιτρέπεται τελικά η μεταφορά ζώων.
Ζητούμε από εσάς, όπως άμεσα επιληφθείτε των καταγγελιών και δώσετε εντολή να δημιουργηθεί έναςσωστός πίνακας δρομολογίων που θα περιλαμβάνει κατ αρχήν όλες τις περιοχές που καλύπτει το δίκτυό σας αλλά αφετέρου θα συμπεριλαμβάνει σίγουρα ανταποκρίσεις, το συντομότερο δυνατό, ώστε να έχουν ενημερωθεί όλοι οι υπάλληλοί σας και να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την περίοδο των εορτών.

Με εκτίμηση,

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία &
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων