Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!



Απίστευτο και όμως αληθινό! Εντολή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη,  εντολή προφανώς του του ίδιου του Υπουργού κ. Παπουτσή (εκτός και αν έγινε εν αγνοία του) διαβιβάστηκε προς την Αστυνομία Χολαργού και από ‘κει προς τον Δήμο Χολαργού (πριν ενοποιηθεί με τον Δήμο Παπάγου), σύμφωνα με την οποία, ο Δήμος Χολαργού έπρεπε να αδειάζει με τα απορριμματοφόρα οχήματά του δυο φορές την ημέρα τους κάδους των σκουπιδιών που βρίσκονται στον δρόμο όπου διαμένει ο κ. Παπουτσής!!!
Μέσα στα πλαίσια της λεγόμενης «ασφάλειας υψηλών προσώπων» και προς αποφυγή τρομοκρατικής ενέργειας σε βάρος του Υπουργού, δόθηκε η εντολή αυτή και ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χολαργού (όπου διαμένει ο Υπουργός) επικοινώνησε με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Χολαργού τον περασμένο Οκτώβριο μεταφέροντας την εντολή του Υπουργού!
Όπως ήταν φυσικό η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη, δεδομένου ότι τα απορριμματοφόρα αδειάζουν σε συγκεκριμένες ώρες τα απορρίμματα από τους κάδους! Θα έπρεπε λοιπόν για χάρη του Υπουργού να επιστρατευθούν σε διπλή βάρδια οι εργαζόμενοι στον Δήμο προκειμένου να αδειάζουν τους κάδους που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου όπου ευρίσκεται η κατοικία του κ. Παπουτσή!
Ο λόγος ήταν προφανής: Να προστατευθεί ο Υπουργός από τρομοκρατική σε βάρος του ενέργεια, από βόμβα δηλαδή που τυχόν να υπήρχε μέσα σε κάδο απορριμμάτων.
Ο τότε Αντιδήμαρχος κ. Αυγουρόπουλος πήρε την ευθύνη επάνω του και αρνήθηκε να …εκτελέσει αυτή την εντολή! Ο λόγος ήταν απόλυτα δικαιολογημένος: Δεν μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων. Διότι αν κάποιος κάδος είχε μέσα βόμβα, αυτή θα έσκαγε στο πρόσωπο του εργαζομένου όπως έγινε και με το τραγικό γεγονός του περασμένου Ιουνίου οπότε και σκοτώθηκε ο υπασπιστής του τότε Υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη, ανοίγοντας την αλληλογραφία του, η οποία περιείχε βόμβα! 
Για την ακρίβεια του ρεπορτάζ να διευκρινίσουμε ότι ο τότε Αντιδήμαρχος κ. Αυγουρόπουλος, εξαφάνισε-μετέφερε όλους τους κάδους από τον δρόμο στον οποίο βρίσκεται το σπίτι του κ. Παπουτσή, αλλά νεώτερο τηλεφώνημα του υποδιοικητή του Αστυνομικού τμήματος Χολαργού, τού επισήμανε την...αναγκαιότητα να αδειάζουν οι κάδοι των απορριμμάτων δύο φορές την ημέρα και από τον κάθετο στο σπίτι του Υπουργού δρόμο, δηλαδή την οδό Φανερωμένης. Κάτι που αρνήθηκε ο κ. Αυγουρόπουλος για τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω. 
Τα συμπεράσματα και οι εικασίες σας δικές σας!!! 
Εμείς πάντως, θέλοντας να προστατέψουμε τον Υπουργό και σε περίπτωση που όλη αυτή η ιστορία έγινε εν αγνοία του, παρακαλούμε να ενεργήσει τα δέοντα, διότι έτσι όπως εμφανίζεται, τον εκθέτει. Το γεγονός πάντως δεν επιδέχεται αμφισβήτηση!

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΑΘΗΝΑΙΟΙ: ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ!


Οργιάζουν οι συμμορίες λαθρομεταναστών σε βάρος των επαγγελματιών και των κατοίκων
 

Με κίνδυνο της ζωής μας πήγαμε στο κέντρο της Αθήνας και φωτογραφίσαμε την αθλιότητα με τις συμμορίες των λαθρομεταναστών να λυμαίνονται το βιος των ελεύθερων επαγγελματιών.   Κανείς δεν τους ενοχλεί, κανείς δεν τους ελέγχει. Κατά μήκος της λεωφόρου Πατησίων και συγκεκριμένα από το ύψος του κτιρίου του ΟΤΕ έως το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, οι λαθρομετανάστες έχουν στήσει παζάρι εκατοντάδων μέτρων πάνω στα πεζοδρόμια, ακόμη και σε διαβάσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες, δίπλα στις εναπομείνασες ανοιχτές επιχειρήσεις, πάνω σε περίπτερα, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν! 

Οι φορολογούμενοι από την άγρια φορολογία και την κρίση επαγγελματίες δεν τολμούν να μιλήσουν. Οι συμμορίες των λαθρομεταναστών είναι πέντε-πέντε ή και 10-10! Γι’ αυτό και με φόβο ψυχής τούς βγάλαμε φωτογραφία, χωρίς να μας αντιληφθούν. Σε διαφορετική περίπτωση θα μας επιτίθονταν! 

Αυτή είναι η Αθήνα του 2011! Η Αθήνα που ονειρεύεται να έχει και αύξηση του τουρισμού της στην τρέχουσα περίοδο μπας και ανασάνει οικονομικά! 


Σκατά θα έχει,  έτσι όπως την κατάντησαν οι κυβερνώντες. Τριτοκοσμική πόλη, στην οποία οι πολίτες της αισθάνονται και είναι αιχμάλωτοι των λαθρομεταναστών.  Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. 

ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΣΕΛΗ-ΝΤΑΛΑΡΑ από το τραγικό εργατικό ατύχημα στο Υπουργείο Εργασίας



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται συντονισμένο από την Κυβέρνηση σχέδιο για την συγκάλυψη των τεράστιων ευθυνών της υπουργού Εργασίας κ. Κατσέλη και της υφυπουργού κ. Νταλάρα, που αφορούν στο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα του ανασφάλιστου Emad Aziz, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου στις 19 του περασμένου Δεκέμβρη.
Το αρμόδιο για την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας Υπουργείο, από την πρώτη στιγμή που ο Emad Aziz έχασε την ζωή του πέφτοντας στο κενό από τον τρίτο όροφο στον ακάλυπτο χώρο του Υπουργείου, επιδόθηκε σε οργανωμένη επιχείρηση κουκουλώματος της υπόθεσης: Το εργατικό ατύχημα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο, 10  ημέρες μετά το τραγικό συμβάν!
Η προανάκριση της υπόθεσης την οποία έχει αναλάβει το Αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, αραχνιάζει στα γραφεία του, χωρίς ακόμη να έχουν παρθεί καταθέσεις από  τους εμπλεκόμενους στο ατύχημα! Η κωλυσιεργία αυτή λειτουργεί σε βάρος της οικογένειας του άτυχου Emad, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα για απόδοση Δικαιοσύνης! Όλα δείχνουν ότι η διαδικασία οδηγεί την υπόθεση στο αρχείο χωρίς να ασκηθούν ποινικές διώξεις!
Την ίδια ώρα, το θλιβερό σκηνικό συγκάλυψης των ευθυνών των αρμόδιων Υπουργών Κατσέλη και Νταλάρα, συμπληρώνει η προσπάθεια της εταιρείας που προσέλαβε τον Emad με ανασφάλιστη εργασία, να πείσει την οικογένειά του να δεχθεί το ποσό των 30-50.000 € ως αποζημίωση!!! Ελπίζεται ότι τα αδέρφια του Emad Aziz που ζουν φτωχικά στην πλατεία Κολλιάτσου, αν συμβιβασθούν με τα χρήματα αυτά, τότε θα κλείσουν και τα στόματά τους! Μία τέτοια λύση θα διευκόλυνε και τον στόχο του Υπουργείου Εργασίας για κουκούλωμα των ευθυνών του.
Εν τω μεταξύ, το ίδιο το Υπουργείο, μέχρι σήμερα δεν έχει επιδείξει το παραμικρό ενδιαφέρον προς την οικογένεια του άτυχου Emad. Η γυναίκα του Μαίρη που πριν από 15 περίπου ημέρες έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, ζει στην πόλη Ελμίνια 300 χιλιόμετρα μακριά από το Κάϊρο σηκώνοντας μόνη και αβοήθητη το σταυρό του μαρτυρίου της, χωρίς η Ελληνική Κυβέρνηση να έχει εκδηλώσει τη στοιχειώδη μέριμνα που επιβάλλεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Ο μικρός αδερφός του  Emad, Χάρης, είπε:
«Μόνο από το Σωματείο των εργαζομένων του Υπουργείου ήρθαν με βρήκαν και μου είπαν ότι θα συγκεντρώσουν κάποια χρηματική βοήθεια, αλλά δεν μας έχουν δώσει τίποτε. Μας κορόϊδεψαν».
Πού λόγος για τις κυρίες Κατσέλη-Νταλάρα!  Γι’ αυτές, ο Emad Aziz είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ. Και το ίδιο επιχειρούν να κάνουν τώρα, κουκουλώνοντας ένα εργατικό ατύχημα για το οποίο οι ίδιες φέρουν προσωπική ευθύνη. Διαχειρίζονται τις τύχες του αρμόδιου για τις εργασιακές σχέσεις Υπουργείου, του Υπουργείου που οφείλει να μεριμνεί για την ασφάλιση των εργαζομένων. Οι κυρίες Κατσέλη-Νταλάρα ενώ οφείλουν να τηρούν τον νόμο, σύναψαν σύμβαση-μαϊμού με εταιρεία η οποία απασχολούσε ανασφάλιστους υπαλλήλους!!!
Αντί να παραιτηθούν από την θέση τους, σφυρίζουν αδιάφορα, επιχειρώντας ταυτόχρονα να μεταφέρουν τις εγκληματικές τους ευθύνες στις πλάτες άλλων!!! ΝΤΡΟΠΗ!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Τα τελευταία 17 χρόνια ο Αιγύπτιος Emad Aziz ζούσε και εργαζόταν ως καθαριστής τζαμιών στην Αθήνα, μαζί με τα περισσότερα από τα 10 αδέλφια του. Είχε δεθεί με την ελληνική κοινωνία, του άρεσε η ζωή στον τόπο μας, παρά την βαθιά οικονομική κρίση που βίωνε αυτός και η οικογένειά του. Πρόσφατα είχε υποβάλει τα δικαιολογητικά του για να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Πατέρας τριών κοριτσιών, με την γυναίκα του να κυοφορεί το τέταρτο παιδί τους, τους τελευταίους μήνες ο Emad είχε αναγκαστεί να εργάζεται περισσότερες ώρες προκειμένου να μπορέσει να τα βγάλει πέρα. Αγωνιζόταν να εξασφαλίσει ένα βιος καλύτερο με την επικείμενη έλευση του τέταρτου παιδιού του, το οποίο περίμενε με ιδιαίτερη λαχτάρα, μια και θα ήταν ο μονάκριβος γιος του.
Τους δυο τελευταίους μήνες πριν από το τραγικό συμβάν, εργαζόταν και για λογαριασμό εταιρείας καθαρισμού τζαμιών που εδρεύει στου Ζωγράφου.
Στις 19 Δεκεμβρίου ο Χάρης Aziz, αδερφός του Emad, ετοιμάστηκε να φύγει για μερικές ημέρες στην πατρίδα του την Αίγυπτο. Ο Emad συνόδευε πάντα τον Χάρη στο αεροδρόμιο, όμως εκείνη την ημέρα έπρεπε να καθαρίσει τα τζάμια στο Υπουργείο Εργασίας για λογαριασμό της εταιρείας.  Αποχαιρέτησε τον Χάρη και ξεκίνησε για την εργασία του γύρω στις 2.30 το μεσημέρι.
Η ώρα είχε πάει 3.30 και ο Emad βρισκόταν στον τρίτο όροφο του Υπουργείου. Τα  τζάμια ήταν συρόμενα. Του άρεσε πάντα η τελειότητα, δεν ήθελε ν’ αφήνει την παραμικρή σκόνη στο τζάμι. Ανέβηκε στο πρεβάζι και ως ζογκλέρ βγήκε από την έξω πλευρά του παραθύρου. Δέκα πόντοι πλάτος ήταν όλο κι όλο το πρεβάζι αλλά ο Emad  έτσι συνήθιζε να κάνει. Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά.
Όμως, η κακιά ώρα δεν αργεί να’ρθει. Ο 44χρονος Αιγύπτιος χάνει την ισορροπία του πέφτοντας στο κενό, στον ακάλυπτο και σκοτεινό χώρο του Υπουργείου Εργασίας. Δυο όροφοι μετά το ισόγειο, έκαναν μοιραία την κούρσα του Emad προς τον θάνατο. Ήταν σαν να έπεφτε από τον 5ο όροφο. Έσκασε με δύναμη πάνω στις μεταλλικά κουτιά των air-condition, χτυπώντας στο κεφάλι και στα πλευρά.
Ένας συνάδελφος του Emad που εργαζόταν μαζί του την ίδια ώρα, μάταια τον αναζητούσε.  Ειδοποιήθηκε αμέσως ο μεγάλος αδερφός του Emad, Aziz-Aziz, καθώς και ασθενοφόρο. Ο Aziz άρχισε να καλεί τον Emad στο κινητό του. Κοίταξε από τον 3ο όροφο στον φωταγωγό. Σε κάθε κλήση, είδε να αναβοσβήνει το φως από το κινητό τηλέφωνο του Emad  στο βάθος του φωταγωγού. Ανατρίχιασε, διαισθανόμενος το κακό.
Κατέβηκε στο υπόγειο μαζί με το προσωπικό ασφαλείας του Υπουργείου Εργασίας.  Του άνοιξαν. Ο αδερφός του, αιμόφυρτος, είχε ανοιχτά τα μάτια. Ζούσε ακόμη. Ο Aziz άρχισε να του μιλάει, προσπαθώντας να του δώσει κουράγιο κι ελπίδα.
«Το ασθενοφόρο φτάνει. Θα γίνεις καλά Emad», του είπε. Ο Emad, γύρισε και τον κοίταξε. Αισθανόταν ότι είχε έρθει το τέλος του. Ίσα που μπόρεσε να σηκώσει αδύναμα το δεξί του χέρι και να σχηματίσει το σήμα του τελευταίου αποχαιρετισμού προς τον αδερφό του.
Ο Emad Aziz παρέμεινε στην ζωή 5 ώρες μετά το τραγικό συμβάν, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην Εντατική νοσοκομείου.  Μετά από λίγες ημέρες η γυναίκα του Μαίρη έφερνε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, τον πολυπόθητο διάδοχο που έμελλε να μην γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του.

ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (δικηγόρος της οικογένειας Emad Aziz)
ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ
Σε επικοινωνία που είχαμε με την κ. Βάσω Παπαδημητρίου, δικηγόρο της οικογένειας του άτυχου Emad, μας είπε:
«Δεν μπορώ να προβώ σε καμία δήλωση μια και μόλις πριν από λίγες ημέρες που ανετέθη η υπόθεση από τον Χάρη, τον αδερφό του Emad. Δεν έχω ενημερωθεί ακόμη ούτε για την δικογραφία της υπόθεσης. Επομένως δεν μπορώ να κάνω δηλώσεις, γιατί φαντάζεστε, εάν κάνω δηλώσεις, τότε πώς μπορώ να ίσταμαι μπροστά στον εκπρόσωπο του Υπουργείου Εργασίας, ο οποίος θα μου πει “εσείς πήρατε θέση, τι θέλετε τώρα;”»!!!
Και μόνο από αυτή τη δήλωση της δικηγόρου της οικογένειας μπορεί κανείς να καταλάβει ότι και η ίδια υποπτεύεται ότι από το Υπουργείο Εργασίας εξυφαίνεται προσπάθεια απόσεισης των ευθυνών του. 

 Υ.Γ. Ο Emad Aziz ερχόταν μια φορά την εβδομάδα και στον Χολαργό, όπου καθάριζε τα τζάμια σε πολλά καταστήματα της περιοχής.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ… ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


 
ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ 
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 
ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ


Χαρακτηριστικό παράδειγμα απόλυτης αδιαφορίας και ζαμανφουτισμού των κυβερνώντων, απέναντι στον τόπο, στους πολίτες και στα καθημερινά προβλήματά τους,  είναι ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης. Γέννημα-θρέμμα Χολαργιώτης, μέχρι πριν από λίγες ημέρες έμενε στην πόλη του Περικλέους όπου έζησε και μεγάλωσε: Από το σπίτι του επί της Λ. Μεσογείων πρώτα και αργότερα επί της οδό 17ης Νοεμβρίου,  όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, ο Γιάννης Ραγκούσης μέχρι πριν από λίγες ημέρες διέμενε σε διαμέρισμα επί της οδού Β. Μελά 5 στον Χολαργό. Από την ημέρα που εξελέγη βουλευτής Επικρατείας στις εκλογές του 2009 και ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Υπουργός Εσωτερικών, το σημείο φυλασσόταν σαν αστακός, από τους ανθρώπους της προσωπικής του ασφάλείας.
Ούτε κουνούπι δεν περνούσε από την οδό Μελά 5, που να μην…συλληφθεί από το εξεταστικό μάτι  των ανδρών ασφαλείας του κ. Ραγκούση. Και βεβαίως κανείς δεν διενοείτο να παραμείνει περισσότερο από 2-3 λεπτά στο σημείο, αφού αμέσως τον πλησίαζαν τα μέλη της ασφάλειας του κ. Ραγκούση και του ζητούσαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του.
Όλοι οι περίοικοι ένιωθαν απόλυτα ασφαλείς και τυχεροί, γιατί εξ’ αντανακλάσεως επωφελούντο από  τα μέτρα προστασίας που παρήχοντο προς τον κ. Ραγκούση.
Πριν από ενάμισι περίπου μήνα όμως ο κ. Ραγκούσης έφυγε από τον Χολαργό.
Δείτε λοιπόν τι κατάσταση επικρατεί έξω από το πρώην σπίτι του: Λαθρομετανάστες έχουν στήσει ..πανηγύρι! Η πραμάτια τους, ολόκληρο μαγαζί απλωμένο σε αρκετά τετραγωνικά, προσφέρεται στους περαστικούς, οι οποίοι πλησιάζουν, αγοράζουν και φεύγουν, χωρίς να υπάρχει κανείς να συλλάβει τους παράνομους, λαθρομετανάστες μικροπωλητές!
Ο κ. Ραγκούσης έφυγε αλλά τα…ποντίκια που κατατρώγουν τα σωθικά της πατρίδας και των μικρομεσαίων επαγγελματιών, παραμένουν .
Ο κ. Ραγκούσης βρίσκεται στο νέο του σπίτι, μαζί με την προσωπική του ασφάλεια, κάπου στην οδό Ρηγίλλης. Σιγά μην νοιαστεί για τους λαθρομετανάστες και την κατάντια της Αθήνας. Κι ας είναι Υπουργός Εσωτερικών!    

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


"Δήλωση του Γεωργίου Παπανδρέου ως υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη, όταν το 1999 επισκέφθηκε το Τορόντο και σε συνέντευξη τύπου του  προς τους φορείς των ομογενειακών μέσων μαζικής ενημέρωσης, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Τορόντο, είπε το εξής εξωφρενικό και συνάμα...προφητικό:
"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs." Βέβαια τότε αναφερόταν στις σχέσεις της Ελλάδος με την Τουρκία, όμως η φιλοσοφία του και η στρατηγική του ήταν μία και δεδομένη:  Το ξεπούλημα μέρους της δημόσιας περιουσίας, προκειμένου να ...κοιμάται ήσυχος τα βράδια!
Ιδού λοιπόν γιατί σήμερα, ο άθλιος, προδοτικός Παπανδρέου θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο ξεπουλήματος της Ελλάδος στους διεθνείς τοκογλύφους της Τρόϊκας!
Συμφώνησε σε πρώτη φάση να ξεπουλήσει 50 δις ευρώ της δημόσιας περιουσίας, προκειμένου να ξεχρεώσει ένα ελάχιστο μέρος του χρέους της Ελλάδος!
Αυτός είναι ο Παπανδρέου. Ο Πρωθυπουργός που σκάβει τον λάκκο της Ελλάδος βάσει οργανωμένου σχεδίου που έχουν σκηνοθετήσει τα κοράκια-γεράκια της διεθνούς τοκογλυφίας! 


Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Η ΠΙΤΑ, ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ, Ω ΠΙΤΑ!

Τουλάχιστον τρεις κοπές πίτας είχαμε σήμερα στον Χολαργό. Ο Σύλλογος Λακώνων, η ομάδα μπάσκε του Χολαργού (ΚΟΧ) και οι πρόσκοποι!
Στην πρώτη εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λακώνων κ. Μιχάλης Παντελεάκος, τίμησε τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού κ. Νικολάου, ο οποίος και ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος του Συλλόγου(φωτό).
Στην κοπή πίτας της ομάδος μπάσκε του Χολαργού και των τμημάτων υποδομής, τιμήθηκαν οι κ.κ. Πορτελάνος (φωτό) και Ελληνιάδης για την προσφορά τους στο μπάσκετ. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σμυρλιάδης έκοψε την πίτα (φωτό).
Αυτοί όμως που κέρδιαν τις εντυπώσεις ήταν οι πρόσκοποι! Τόσο για την ευρηματικότητά τους, όσο και για το κέφι, την ζωντάνια και την αισιοδοξία που  μετέδωσαν στον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Με εκπληκτικά σκετς και εντυπωσιακά video -walls έδωσαν το μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας που μπορεί και πρέπει να έχει ο Έλληνας, παρά την κρίση και την καταχνιά της εποχής (κάτω φωτό). 


Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"


ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΗ! 
ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

Αυτές είναι οι αποκλειστικότητες του "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! Από τις 2 Φεβρουαρίου δημοσιεύσαμε την είδηση για το ότι κατηγορείται για κακούργημα ο γιος του Αρσένη, Διονύσης και η είδηση, πρώτα προβλήθηκε στην εκπομπή "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" (KONTRA CHANNEL) και στις 12-13 Φεβρουαρίου δημοσιεύτηκε στην έκδοση της εφημερίδας "Δημοκρατία", από τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο. 
Ιδού πώς αποκαλύπταμε το γεγονός:

15 χρόνια από την ημέρα που  οι Σημίτης- Πάγκαλος και Αρσένης παρέδωσαν στις γκρίζες ζώνες τα Ίμια και τρεις Έλληνες αξιωματικοί  έχασαν την ζωή τους με τον πιο τραγικό τρόπο, επανεμφανίζεται το όνομα της οικογένειας Αρσένη  για ακόμη μια φορά με αρνητικό τρόπο! Ο Διονύσιος Αρσένης (γιος του Γεράσιμου Αρσένη), στον οποίο έχει  απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα,  κατηγορείται για κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα για το περίφημο σκάνδαλο του ΟΕΕΚ , μετά το πόρισμα του ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού!
O αριθμός της δικογραφίας σύμφωνα με την οποία παραπέμπεται στο δικαστικό συμβούλιο, είναι ο Α03/1382 (φωτό) και αναμένεται  να του επιδοθεί η κλήση για  δικάσιμο, κατά την οποία ο Διονύσιος Αρσένης προβλέπεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με τουλάχιστον άλλους 25 υπόδικους, οι οποίοι κατηγορούνται για διασπάθιση δημοσίου χρήματος (απάτη σε βάρος του δημοσίου)!    
Διασπάθιση, η οποία ζημίωσε συνολικά το ελληνικό δημόσιο με τουλάχιστον 6 εκατομμύρια ευρώ, για  την οποία έχει ήδη ενημερωθεί εδώ και ένα χρόνο και ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακων/νου αλλά δεν ζητεί να επιστραφούν τα κλεμμένα πίσω.  Χαρακτηριστικό της υπόθεσης είναι ότι όταν συντελέστηκε το σκάνδαλο στο οποίο συμμετείχε και ο Διονύσιος Αρσένης, Υπουργός Παιδείας και προϊστάμενος του ΟΕΕΚ, ήταν ο Γεράσιμος Αρσένης!!! Με άλλα λόγια το σκάνδαλο αυτό αγγίζει ηθικά και πολιτικά και τον ίδιο τον τότε υπουργό και σύζυγο της νυν Υπουργού Εργασίας κας Λούκας Κατσέλη.  
Το πόρισμα των Οικονομικών Εποιθεωρητών που διενήργησαν τον έλεγχο στον ΟΕΕΚ ήταν καταπέλτης για τον γιο Αρσένη. Ο τελευταίος, αν και οικονομολόγος με επαγγελματική εμπειρία σε θέματα Σχεδίασης και Κατασκευής Κοσμημάτων, φέρεται ότι απασχολήθηκε και ως εκπαιδευτής στα Ι.Ε.Κ. Χαλανδρίου και Νέας Ιωνίας σε μαθήματα άσχετα με το αντικείμενό του, όπως:
1.   «Ηλεκτρονικά» της ειδικότητας «Χειριστής Ηλεκτρονικής Συνάρμοσης Εικόνας».
2.   «Φωτοαντιγραφική Μηχανή» και «Λειτουργικά Περιβάλλοντα» της ειδικότητας «Τεχνικός Η/Υ και Ηλεκτρονικών Μηχανών γραφείου».
3.   «Χρήση Η/Υ» της ειδικότητας «Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων».
Όπως σημειώνουν στο πόρισμά τους οι Οικονομικοί Επιθεωρητές,  «Ο κ. Διονύσιος Αρσένης, δεν διέθετε τα  απαιτούμενα  προσόντα για τη διδασκαλία των μαθημάτων που αναφέρονται ανωτέρω και, ως εκ τούτου, ήταν αδύνατον να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διδασκαλίας τους».
Όπως ειπώθηκε, για την σοβαρή αυτή υπόθεση η οποία αγγίζει την κορυφή του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ενημερωθεί ο αρμόδιος Υπουργός Οικονομικών από τον Γενάρη του 2010 αλλά ποιεί την νύσσαν! Παρά το ότι του έχει ζητηθεί επισήμως από τους ίδιους τους Οικονομικούς Επιθεωρητές να κινήσει τις διαδικασίες για να επιστραφούν τα κλεμμένα, ο κ. Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται να κουκουλώνει το σκάνδαλο!
Με άλλα λόγια δείχνει ότι νοιάζεται για το πολιτικό κόστος και την πολιτική επιβίωση του ΠΑΣΟΚ παρά για την σωτηρία της χώρας!