Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ "TROKTIKO" ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΤΟ DOMAIN NAME "NERIT.GR" ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ! ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!

ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ! 

Η παρούσα ανακοίνωση απευθύνεται σε όσους ενοχλούνται από τη κατοχύρωση του domain name nerit.gr και έχει πληροφοριακό χαρακτήρα για να το σκεφτούν δύο φορές πριν (ξανά;) προχωρήσουν σε ενέργειες που αποτελούν καταπάτηση της ελευθερίας της έκφρασης και των νόμων που διέπουν το διαδίκτυο παγκοσμίως.
Το troktiko.eu, πραγματοποίησε αίτημα κατοχύρωσης του domain name nerit.gr στις 12/06/2013, νόμιμα, καταβάλλοντας τα σχετικά τέλη κατοχύρωσης & ακολουθώντας τη προβλεπόμενη διαδικασία μέσω της εταιρείας WEBTEC που είναι αδειοδοτημένος καταχωρητής ονομάτων .gr από την ΕΕΤΤ.
Τη στιγμή κατοχύρωσης δεν υπήρχε (και δεν υπάρχει και μέχρι σήμερα) φορέας που να κατέχει οποιοδήποτε δικαίωμα πάνω στην ονομασία «NERIT» & κατ’ επέκταση δεν προβλέπετε βάση του κανονισμού που διέπει τα domain names, διαδικασία μέσω της οποίας θα μπορούσε κάποιος να παρεμποδίσει την λειτουργία του domain name εντός του νομικού πλαισίου.
Όπως είναι γνωστό (και μάλιστα με το αγγλικό δίκαιο των μνημονίων) [Domain name disputes  This guide is based on UK law] για τους μυημένους στην αγορά των domain names, ισχύει ο κανόνας «first come firstserved» , οπότε ακόμη και αν μελλοντικά κάποιος αποκτήσει εμπορικό δικαίωμα στην ονομασία «nerit» δεν είναι δυνατό να αφαιρεθεί το domain name από τη κατοχή μας.
Στις λίγες ημέρες λειτουργίας του το nerit.gr έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές. Το περιεχόμενο του έκανε το γύρο του κόσμου & η ταχύτητα διάδοσης του ξεπέρασε κάθε ρεκόρ για τα δεδομένα του ελληνικού διαδικτύου.
Με λύπη μας διαπιστώσαμε πως το απόγευμα της Παρασκευής 14/06/2013 οι διακομιστές ονοματοδοσίας του nerit.gr σταμάτησαν να εξυπηρετούνται με αποτέλεσμα σε λίγες ώρες η ιστοσελίδα μας να μην είναι προσβάσιμη παγκοσμίως.
troktiko troktiko

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ (2)


                                   Γράφει ο Θανάσης Αυγουρόπουλος

Δεν πρέπει να δώσει αίμα όποιος:
Ø  Έχει ήδη δώσει τις τελευταίες 12 εβδομάδες (Φυσιολογικά πρέπει να περιμένει 16).
Ø   Έχει βήχα ΄΄θωρακικού τύπου΄΄, πονόλαιμο ή ενεργό κρύωμα, (αν και στο τέλος του κρυώματος δεν υπάρχει πρόβλημα).
Ø  Αν παίρνει αντιβιοτικό ή τελείωσε θεραπεία με αντιβίωση τις τελευταίες 7 ημέρες.
Ø  Αν είχε ηπατίτιδα ή ίκτερο τους τελευταίους 12 μήνες.
Ø  Αν έκανε βελονισμό τους τελευταίους 12 μήνες, εκτός και αν τον έκανε σε ίδρυμα εγκεκριμένο και παρουσιάσει πιστοποιητικό.
Ø  Αν κάποιο μέλος της οικογένειας είχε νόσο ΄΄τρελών αγελάδων΄΄ .
Ø  Αν έχει λάβει ανθρώπινο υποφυσιακό ΄΄εκχύλισμα΄΄.
Ίσως να μη μπορέσει να δώσει αίμα κάποιος που:
Ø  Είχε σοβαρή ασθένεια ή μεγάλο χειρουργείο στο παρελθόν ή είναι αυτή τη στιγμή σε φαρμακευτική θεραπεία. Ο γιατρός της αιμοδοσίας θα σας πληροφορήσει. Ενδέχεται μερικά φάρμακα που παίρνετε να μη σας επιτρέπουν να δώσετε αίμα.
Ø  Είχε πολύπλοκη οδοντιατρική επέμβαση (αν και απλά σφραγίσματα είναι ΟΚ την ίδια ημέρα, καθώς και οι απλές εξαγωγές μετά 24 ώρες).
Ø  Έχει έρθει σε επαφή με μολυσματικές ασθένειες ή έχει κάνει κάποιο εμβόλιο τις τελευταίες 4 εβδομάδες.
Ø  Είναι σε λίστα αναμονής για νοσηλεία λη αυτή τη περίοδο εξετάζεται για κάτι.
Εγκυμοσύνη
Ø  Απαγορεύεται να δώσει αίμα έγκυος ή γυναίκα που ήταν έγκυος τον τελευταίο χρόνο.
Ταξίδια
Ø  Καλύτερα να περιμένει κάποιος 12 μήνες μέχρι να δώσει αίμα, από τη στιγμή που επιστρέφει από ταξίδι σε περιοχή που ευδοκιμεί η ελονοσία.
Ø  Επίσης όταν πάτε να δώσετε αίμα ενημερώνετε πάντα τους γιατρούς για επισκέψεις σας σε χώρες της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, Αγγλία κλπ.
Η εθελοντική αιμοδοσία για τον άγνωστο συνάνθρωπο είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.
Πηγή: Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ"


ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ!

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!

-Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. 
-Από πολύ καιρό πριν ήθελαν να καταργήσουν το τάγμα αλλά έκαναν πίσω μετά από αντιδράσεις φορέων και ιδιωτών.
-Τα χωριά των συνόρων στα χέρια κλεφτών, εμπόρων ναρκωτικών και αλβανοκατσαπλιάδων.
-Κάτω από το μισό το δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ. 
-Αν φύγει και ο στρατός όλη η περιοχή έρμαιο των Αλβανών.
-Μετά από τις τράπεζες, τη ΔΟΥ, το ΙΚΑ, σειρά έχει ο στρατός. 

Δείτε το δελτίο τύπου του Δήμου Κόνιτσας:...

Τις τελευταίες στιγμές πληθαίνουν οι πληροφορίες για την κατάργηση του ιστορικού 583 Τάγματος Πεζικού στην Κόνιτσα.
Εάν επαληθευτούν αυτές οι πληροφορίες, θα διαπραχθεί ακόμη ένα τραγικό λάθος, μια εγκληματική πράξη κατά του ακριτικού Δήμου και των κατοίκων του. 

Μια τέτοια απόφαση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, θα δείξει για μια ακόμη φορά το πιο σκληρό και ανάλγητο πρόσωπο, απέναντι σε ένα απομονωμένο και μεθόριο τόπο, καθιστώντας τον "ξέφραγο αμπέλι".

Κάνουμε γνωστό σε όλους, ότι είμαστε απέναντι στην επιχειρούμενη σκληρότητα και αδιαφορία του κράτους, εμείς οι πολίτες αυτού του τόπου, θα αντιτάξουμε τη δική μας σκληρότητα με δυναμικό τρόπο.
Δε θα δεχθούμε αποφάσεις ερημοποίησης της περιοχής μας, αυξάνοντας την ανασφάλεια των κατοίκων του.

Σαν πρώτη αντίδραση, καλούμε σε επείγουσα συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, αύριο Κυριακή 16/6/2013 στις 12 το μεσημέρι, για να εκτιμήσουμε την κατάσταση, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τον τρόπο αντίδρασής μας. 

Καλούμε όλους τους φορείς και τους πολίτες του τόπου να παραστούν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ο Δήμαρχος Κόνιτσας 
Παναγιώτης Γαργάλας. πηγή: epirus-ellas.gr

EMΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ Σ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΕ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤert
ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Σε φάμπρικα «εξυπηρετήσεων» ημετέρων και σε βιομηχανία ρουσφετιών στην εκλογική του περιφέρεια με «συνεργάτες» αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, με αποτέλεσμα το Ελληνικό Δημόσιο να φέρεται ότι έχει απολέσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, εμπλέκουν σε καταγγελία τους «τροχονόμοι της Χαλκίδος» τον «γενικό εισαγγελέα» της κάθαρσης στην ΕΡΤ, εκπρόσωπο της κυβέρνησης, Σίμο Κεδίκογλου. Σύμφωνα με την καταγγελία, όσοι την συνέταξαν διατείνονται ότι την έχουν αποστείλει στον πρωθυπουργό Σαμαρά, στον υπουργό Δένδια και στον αρχηγό της ΕΛΑΣ(ισχυρισμός που εαν ισχύει λαμβάνει διαστάσεις πολιτικού σκανδάλου ολκής). Κατά αυτήν, οι τροχονόμοι βεβαίωναν ογκώδεις χρηματικά παραβάσεις(χιλιάδων ευρώ), οι αξιωματικοί της αστυνομίας τις εξαφάνιζαν, τις υποβάθμιζαν, τις έσβηναν και τις πήγαιναν στο συρτάρι, με αποτέλεσμα να μην φθάνουν ποτέ μερικές εξ αυτών στα γραφεία του «Δημόσιου κατήγορου Χαλκίδος», να μην καταχωρούνται στο βιβλίο μηνύσεων, να παρέρχεται η προθεσμία και να παραγράφονται.
Στην καταγγελία γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Κεδίκογλου. Στο Σίμο Κεδίκογλου της Ν.Δ, το δεξί χέρι του πρωθυπουργού Σαμαρά: «Ο πρώην διευθυντής της Εύβοιας, ο νυν διευθυντής και υποχείρια του υφυπουργού Κεδίκογλου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
kataggelia1
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΙΑ
Τι γινόταν; Σημεία και τέρατα:Σταχυολογώντας, σημειώνονται μεταξύ άλλων υποθέσεις καταγγελλόμενης παράβασης καθήκοντος: Στις 29-10-12, αξιωματικός ακύρωσε καταχρηστικά πρόστιμο 200 ευρώ και απάλλαξε από την ποινική δίωξη τον φίλο του Κεδίκογλου και συνοδό ασφαλείας του, θέτοντας την υπόθεση στο αρχείο(αναφέρονται αριθμοί κλήσεων και παραβάσεων)....
Στις 15/11/12, φίλος αξιωματικός του Κεδίκογλου παράνομα και καταχρηστικά τροποποίησε διοικητικό πρόστιμο των 5000 σε 500 ευρώ ενώ στις 24-10-12 ακύρωσαν πρόστιμο «απαιτήσει και αίτημα του Κεδίκογλου, του πατέρα του Βασίλη και του ιδιαίτερου γραφείου του με το πρόσχημα, όσοι αρνούνται θα εκδιωχθούν».
Στις 20/11/2012, επέστρεψε ο ίδιος αξιωματικός κρατικές πινακίδες φορτηγού , φίλου του Κεδίκογλου, «περιφερειακού συμβούλου και ιδιοκτήτη ΚΤΕΟ» που κατά σύμπτωση φέρεται συγχωριανός του συνοδού αστυνομικού του Σαμαρά που είχαν αφαιρεθεί από την Τροχαία Χαλκίδος για σοβαρές παραβάσεις και είχαν επιβληθεί πρόστιμα 10.000 ευρώ.
...kataggelia2....
Στις 9-1-2013 πάλι χωρίς ισχυρό λόγο ακυρώθηκε κλήση για σοβαρές παραβάσεις σε μεγαλοδικηγόρο της Χαλκίδος, που πρόσκειται στο στρατόπεδο Κεδίκογλου ενώ στις 21-1-2013, η παρέα των ημετέρων αστυνομικών με την υποβοήθεια των πολιτικών παραγόντων της αυλής Κεδίκογλου, ακύρωσε πάλι παράβαση και διοικητική ποινή 16.000 ευρώ.
Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, «τις προσφυγές χωρίς πρωτόκολλο, τις περισσότερες συντάσσουν απευθείας οι ίδιοι για γρήγορα τις δε αποφάσεις τις συντάσσει ο προστατευόμενος του Κεδίκογλου και κατ' απαίτηση του ο ορισθείς νέος αστυνομικός διευθυντής.
kataggelia3
«Πρόσφατα», γίνεται λόγος στην καταγγελία, «στις 21-12-2012, δεχθήκαμε και την ανάρμοστη συμπεριφορά του μεγαλοοφειλέτη(γίνεται αναφορά στο όνομα του) του δημοσίου που με ένταλμα των οικονομικών εισαγγελέων, γατί κάναμε το λάθος να τον ελέγξουμε και να του βεβαιώσουμε παραβάσεις για κόκκινο φανάρι και να μας απειλεί ότι τζάμπα γράφεται. Έχω κολλητό αξιωματικό(αναφέρεται το όνομα του)που θα δώσει εντολή να πάρω πίσω τις πινακίδες, όπως και έγινε. Κι αυτός σημειώνετυαι ότι είναι κολλητός της αυλής Κεδίκογλου.
Για να μην πολυλογούμε, στην καταγγελία γίνεται λόγος για δεκάδες περιπτώσεων στις οποίες επισυνάπτονται αριθμοί κλήσεων, ονοματεπώνυμα και ημερομηνίες.
kataggelia4
ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο «ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ» ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
Πολλά από αυτά που καταγγέλλονται θα μπορούσαν να χρεωθούν σε προσωπικές εμπάθειες μιας επαρχιακής κοινωνίας. Όμως με έγγραφο του ο δημόσιος κατήγορος, επιβεβαιώνει ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στην περιφέρεια. Ότι δηλαδή από τις υποθέσεις του 2011(818 υποθέσεις)δεν έχουν εισαχθεί στο βιβλίο μηνύσεων και δεν έχει ορισθεί δικάσιμος. Αντιθέτως θα έπρεπε να είχε γίνει έκδοση σχετικής διάταξης , η οποία να είχε υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδος και να είχαν εισαχθεί στο βιβλίο μηνύσεων, το οποίο επιθεωρείται από τον εισαγγελέα. Επίσης ανευρέθηκαν 763 δικογραφίες του 2011 που είχαν παραγραφεί, δεν εισήχθησαν στο ακροατήριο και ούτε έχουν εισαχθεί στο βιβλίο μηνύσεων και ούτε είχε εισαχθεί πράξη δημοσίου κατηγόρου. Διαπιστώνονται επίσης σωρεία ύποπτων παραγραφών και για το 2012(65 δικογραφίες).
Η αστυνόμος που υπογράφει την πράξη, ετέθη εκτός υπηρεσίας σε αναρρωτική άδεια φρίττοντας με όσα διαπίστωσε όπως γίνεται αναφορά στην καταγγελία!
kataggelia5
Είχε μάλιστα ζητήσει τα έγγραφα να διαβιβαστούν στον εισαγγελέα Χαλκίδος.
Μετά από όλα όσα καταγγέλλονται, ρωτάμε: Τα γνωρίζει όλα αυτά ο εισαγγελέας της περιοχής; Και τι έχει πράξει; Τα υπέγραψε κάποια τρελή; Οι «τροχονόμοι Χαλκίδος» είναι σχιζοφρενείς; Δεν υπάρχουν; Υπογράφουν άλλοι γι αυτούς;
Είναι όλα ψέμματα; Γιατί εμπλέκουν το όνομα του υπουργού της κάθαρσης; Πήγαν ποτέ στο γραφείο του πρωθυπουργού και του υπουργού Δημόσιας Τάξης; Τα έμαθε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ;
Πάρτε θέση κύριε Κεδίκογλου. Χτες , όχι σήμερα. Αναμένουμε...
Υ.Γ: Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ  δεν λαμβάνει θέση για τα καταγγελλόμενα τα οποία είχε την δημοσιογραφική υποχρέωση να φέρει στο φως αφού αφορούν πολιτικά πρόσωπα και ανώτερους δημοσίους λειτουργούς. Περιμένουμε την παρέμβαση της πάντα ακέραιας κυρίας Ράικου. Όπως διέταξε έρευνα για την ΕΡΤ αναμένουμε με την ίδια προθυμία να διατάξει έρευνα και γι αυτά. Για να δούμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμματα. Για να δούμε...
πρώτη καταχώρηση 14-6-2013, 18:21-ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΑΝΤΕ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΔΕΙΤΕ

milko4
Το είδαμε , πάθαμε πλάκα και βγάλαμε φωτογραφίες..ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβετε το γιατί ....
MILKO5
ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα γάλατα της ΔΕΛΤΑ... Οι ΕΛΛΗΝΕΣ γαλακτοκόμοι πετάνε τα γάλατα τους γιατί δεν τα αγοράζει κανένας και αυτοί πάνε και εισάγουν βρωμόγαλα από την Γερμανία...
MILKO6
mythorrea.blogspot

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΡΤ

Και το όνομα αυτής... ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Και κάποιος μας λέει... βρε σεις... τούτο είναι εβραϊκό όνομα! Σημαίνει κερί αναμένο και ονομάζουν έτσι και τα κορίτσια (ή αλλιώς ΝΕΡΑ!) που τυγχάνουν να γεννηθούν κατά την περίοδο Χάνουκα. Κι άρχισε να ακούγεται... το νέο αφεντικό της νέας κρατικής τηλεόρασης θα είναι ο παλιός Παπαχελάς!

Picture
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αλέξης Παπαχελάς, του Σκάι και της Καθημερινής, μέλος της Τριημερούς Επιτροπής (δημιούργημα Ροκφέλερ στην οποία είναι επίσης και το παλιό μας βάσανο, ο Παπαδήμος) αλλά και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που μόλις πριν λίγες μέρες είχε τη συνάντηση της. Μόνο δυο μέλη από την Ελλάδα φέτος πήραν μέρος και ο ένας είναι ο καλός μας νέος διευθυντής... κατά τας φήμας που κυκλοφορούν 'εβραίως'!
Και τ' όνομα ΝΕΡΙΤ τι σημαίνει στα εβραϊκά; Α! σημαίνει κερί αναμένο και ονομάζουν έτσι και τα κορίτσια (ή αλλιώς ΝΕΡΑ!) που τυγχάνουν να γεννηθούν κατά την περίοδο Χάνουκα.

Αλλά έχει εμφανιστεί κι αλλού το όνομα ΝΕΡΙΤ: Στον Πόλεμο των Άστρων, εκείνη την παλιά ταινία με τον μασονικό συμβολισμό της δυαδικότητας του καλού και του κακού και τον αέναο πόλεμο τους. Ο Nerit ήταν ένα από τα 'δίδυμα' φεγγάρια του Ossus, όπου η Γαλακτική Δημοκρατία είχε στήσει μια από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές βάσεις της.
Μεταξύ αστρικών πολέμων, μυστικών λεσχών που δημιουργήθηκαν από την αφρόκρεμα της παγκόσμιας ελίτ και μιας κρατικής τηλεόρασης που σώπασε με ένεση ευθανασίας, γεννιέται η νέα τηλεόραση με την εκπληκτική επωνυμία ΝΕΡΙΤ Α.Ε. που απ' ότι φαίνεται... μόνο 'ανώνυμη εταιρεία' δεν είναι! Ο α-Παπαχελάς αφεντικό (μικρό αφεντικό, γιατί όπως φαίνεται άλλος είναι το μεγάλο) θα συνεισφέρει κι αυτός με τη σειρά του στην επικράτηση κι εδραίωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που όπως είπε και ο ίδιος ο Ροκφέλερ το 1991 σε σύσκεψη της Τριημερούς, χωρίς τη διακριτική σιωπή των ΜΜΕ δεν θα είχαν καταφέρει να δρομολογήσουν. Εύγε!!! Κι όπως λένε και εβραϊκά: !כל כבוד (Το οποίο κατά λέξη μεταφράζεται: 'Όλα τιμή!' Φαίνεται ότι και τα εύσημα έχουν κι αυτά τιμολόγιο...)  Εμείς πάλι λέμε... η τιμή, τιμή δεν έχει, και χαρά σ' όποιον την έχει... 
Πουυυυύ τέτοια χαρά!
πηγή: allnewz.weebly.com

ΓΑΛΛΙΔΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: "ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ"

filipeti
ΑΚΟΥΣ ΠΩΣ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ; ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΕΠΕΝ!
Για μια τραγωδία για τη δημοκρατία στην Ελλάδα έκανε λόγο η γαλλίδα υπουργός Πολιτισμού και Επικοινωνίας, Ορελί Φιλιπετί, μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο France Inter σε σχέση με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να τερματίσει αιφνιδιαστικά τη λειτουργία της ΕΡΤ.
«Η Ελλάδα είναι ο τόπος όπου γεννήθηκε η τραγωδία, φαίνεται όμως ότι 2500 χρόνια αργότερα, υπάρχει μια ζωντανή θλιβερή πραγματικότητα», σημείωσε η κ. Φιλιπετί, χαρακτηρίζοντας «βάναυσο» τον τρόπο με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε στην παύση λειτουργίας της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.
«Ο συμβολισμός μιας τέτοιας κίνησης είναι πραγματικά ο χείριστος», συμπλήρωσε η υπουργός Πολιτισμού και Επικοινωνίας της Γαλλίας, σημειώνοντας ότι η ευθύνη για το χειρισμό του ζητήματος βαρύνει την ελληνική κυβέρνηση και όχι την Κομισιόν.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ! ΠΩΛΕΙΤAΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ e-bay!

greece-e-bay
72 ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!
Ήρθε η ώρα, όπως φαίνεται, και για το... πούλημα της χώρας, σύμφωνα με αγγελία που έχει αναρτηθεί στο e-bay.
«Ελλάδα- μία ολόκληρη χώρα προς πώληση! Ευκαιρία!» αναφέρει η αγγελία και στην περιγραφή του προς πώληση προϊόντος γράφει: «Κακή οικονομία αλλά αξιοπρεπείς, φιλικοί και ωραίοι άνθρωποι».
Η προσφορά του χρήστη με το όνομα alexisod λήγει στις 20 Ιουνίου. Η τιμή της Ελλάδας διαμορφώνεται στις 101,000 λίρες και έχουν τοποθετηθεί 72 προσφορές.
diaforetiko.gr

Η ΕΣΗΕΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ


sia-kosioni
Προσωρινές διαγραφές σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ επέβαλε το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του ΠΠΣ, για αντιδεοντολογική (αντισυνδικαλιστική) συμπεριφορά, σύμφωνα με ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα, διατηρούνται ομόφωνα οι πρωτοβάθμιες ποινές: για 6 μήνες διαγράφεται από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ ο Άρης Πορτοσάλτε, 3 μήνες προσωρινή διαγραφή επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιατζόγλου και τον Δημήτρη Οικονόμου, ενώ για 2 μήνες διαγράφονται οι Μανώλης Βουλαρίνος, Γιώργος Ψάλτης, Νίκος Υποφάντης, Σία Κοσιώνη και Βασίλης Λυριτζής.
«Εγκαλούνται για το ότι ενώ η ΕΣΗΕΑ με την από 15.12.11 ανακοίνωσή της, κήρυξε 24ωρη απεργία στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2011, αναφορικά με την τακτική της εργοδοσίας να υπογραφούν άμεσα ατομικές συμβάσεις εργασίας, με στόχο τη μείωση μισθών κατά 20%, εκείνοι εργάστηκαν κανονικά, παραβιάζοντας την κηρυχθείσα απεργία του Σωματείου μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Σε σχόλιο του στο Twitter ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης είπε: «Από σήμερα διαγραμμένος από την ΕΣΗΕΑ γιατί «τόλμησα» να κάνω εκπομπή για τον παιδικό καρκίνο. Να είναι καλά το Δ.Σ»
protothema

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις των επιμορφωτικών προγραμμάτων του Δ.Ο.Π.Α.Π. αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους παρευρέθηκαν!
Τα παιδικά έργα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση «Εικαστικής αγωγής» έδωσαν την ευκαιρία στους επισκέπτες της Έκθεσης να θαυμάσουν τη φαντασία των μικρών καλλιτεχνών αλλά και να προβληματιστούν με τον τρόπο έκφρασης τους!

Εξίσου αξιόλογα και ενδιαφέροντα ήταν και τα έργα του επιμορφωτικού προγράμματος «Ζωγραφική ενηλίκων» του Δ.Ο.Π.Α.Π., αφού προκάλεσαν πλήθος θετικών σχολίων καθώς και τον θαυμασμό σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Έκθεση!
Με την δημιουργικότητα και την αισθητική τους εντυπωσίασαν και οι καλλιτέχνες-απόφοιτοι του επιμορφωτικού προγράμματος «Κατασκευή Κοσμήματος» οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν χειροποίητα κοσμήματα- έργα βασισμένα στις γνώσεις που τους άφησε η χρονιά που πέρασε!
Με μεγάλη επιτυχία έληξε και η εκδήλωση  των επιδείξεων των μουσικοκινητικών και αθλητικών δραστηριοτήτων του Δ.Ο.Π.Α.Π. όπου μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και γέμισαν το χώρο του κλειστού γυμναστήριου «Αντώνης Τρίτσης» με θετική ενέργεια. 
Εμείς απλά θέλουμε να  τους ευχαριστήσουμε όλους, μικρούς  και μεγάλους   και να τους θυμίσουμε ότι τους περιμένουμε και τη  νέα χρονιά όπως και όλους όσους επιθυμούν να  συμμετέχουν  στα επιμορφωτικά προγράμματα του Δ.Ο.Π.Α.Π.!

ΑΝΘΙΜΟΣ ΠΡΟ ΣΥΡΙΖΑ: "ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ"Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο είχε χθες Πέμπτη 13 Ιουνίου, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με επικεφαλής τον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννη Αμανατίδη. Ο κ. Άνθιμος εξέφρασε τη βαθειά ανησυχία και την έντονη αντίθεσή του στο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, επισημαίνοντας, ιδιαίτερα, τον ρόλο της για τον ελληνισμό της διασποράς. Επίσης, προσέθεσε ότι η ΕΡΤ αποτελεί τον δίαυλο μετάδοσης της Θείας Λειτουργίας για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, που δεν μπορούν να παραβρίσκονται στις εκκλησίες. Αναλυτικό ρεπορτάζ-φωτογραφίες, δείτε εδώ στο amen.gr: - See more at: http://www.amen.gr/article14265#sthash.jRvIOx5n.dpuf


Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο είχε σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με επικεφαλής τον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννη Αμανατίδη. Ο κ. Άνθιμος εξέφρασε τη βαθειά ανησυχία και την έντονη αντίθεσή του στο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, επισημαίνοντας, ιδιαίτερα, τον ρόλο της για τον ελληνισμό της διασποράς. Επίσης, προσέθεσε ότι η ΕΡΤ αποτελεί τον δίαυλο μετάδοσης της Θείας Λειτουργίας για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, που δεν μπορούν να παραβρίσκονται στις εκκλησίες. - See more at: http://www.amen.gr/article14265#sthash.jRvIOx5n.dpuf
Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο είχε σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με επικεφαλής τον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννη Αμανατίδη. Ο κ. Άνθιμος εξέφρασε τη βαθειά ανησυχία και την έντονη αντίθεσή του στο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, επισημαίνοντας, ιδιαίτερα, τον ρόλο της για τον ελληνισμό της διασποράς. Επίσης, προσέθεσε ότι η ΕΡΤ αποτελεί τον δίαυλο μετάδοσης της Θείας Λειτουργίας για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, που δεν μπορούν να παραβρίσκονται στις εκκλησίες. - See more at: http://www.amen.gr/article14265#sthash.jRvIOx5n.dpuf

ΠΕΦΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!Δεν είναι ανέκδοτο η πτώση του Σαμαρά. Θα ακολουθήσει τα πρότυπα της πτώσης Γ. Παπανδρέου. Τα δύο πολιτικά σκύβαλα που οδηγούν τον τόπο στο απόλυτο χάος και στον διαμελισμό, έχουν …δασκαλευτεί καλά στην Αμερική ως συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.
Ο Σαμαράς που πιπιλάει συνεχώς ότι έρχεται η ανάπτυξη ότι στο τέλος του 2013 αποκόπτουμε το κύμα ανεργίας και από το 2014 θα έχουμε τα πρώτα σοβαρά δείγματα ανάπτυξης, τα λέει γιατί μέχρι τότε θα έχει φύγει και θα έχει παραδώσει την σκυτάλη της Πρωθυπουργίας σε άλλον. Ο Σαμαράς ως προσφιλή του δικαιολογία θα πει: «δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας…», οπότε θα εμφανιστεί και ως ήρωας κι ας έχει ρίξει πιο βαθιά στον λάκκο τη χώρα και τον λαό.
Είναι οι πομφόλυγες δίχως κανένα κόστος για τον Σαμαρά.
Τι θα γίνει λοιπόν; Το πολιτικό τέλος για τον Μεσσήνιο δεν είναι μακριά. Αντιθέτως, είναι πολύ κοντά και μάλλον επισπεύδεται με το λουκέτο που αποφάσισε να βάλει στην ΕΡΤ.
Ο δεύτερος, μετά τον Γιωργάκη πολιτικός ολετήρας, μάλλον υπέγραψε την πολιτική του καταδίκη. Ίσως και σκόπιμα. Έριξε ζαριά όπως παλαιότερα ο ΓΑΠ με το δημοψήφισμα. Ο ΓΑΠ μέσα σε λίγες μέρες αντικαταστάθηκε από τον Παπαδήμο, πιθανώς και τώρα να γίνει κάτι αντίστοιχο. Ο Σαμαράς είτε θα παραδώσει την εξουσία σε έναν Παπαδήμο Νο2 είτε θα πάει στις εκλογές στις οποίες και θα υποστεί βέβαιη ήττα.