Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ Α' ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Χολαργός, 2 Μαρτίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκαίνια Α’ Βρεφονηπιακού Σταθμού Παπάγου

Εγκαινιάστηκε σήμερα ο Α΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός στη Δημοτική...

Κοινότητα Παπάγου, παρουσία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αττικής κ. Καραμέρου, των Βουλευτών κ.κ. Καφαντάρη, Χατζηδάκη, Αυγενάκη, Κεραμέως, Ασημακοπούλου, του Επιτίμου Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Βασιλείου Ξύδη, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων της πόλης μας και φυσικά πολιτών και παιδιών που θα φιλοξενηθούν στο σταθμό, από αύριο Παρασκευή 3 Μαρτίου.
Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι το συγκεκριμένο έργο οραματίστηκε, προγραμμάτισε και θεμελίωσε ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλειος Ξύδης. Ευχαρίστησε όλους όσοι συντέλεσαν στη δημιουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού, τόσο από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, όσο και από την παρούσα και ευχήθηκε ο νέος Σταθμός να γίνει ένα πρόσφορο πεδίο καλλιέργειας και εκπαίδευσης, να χαρίσει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές και να δημιουργήσει ωραίες αναμνήσεις στα παιδιά.
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τίτλος: δικός μας

4 σχόλια:

  1. Ο αστείος στην φωτογραφία ποιος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ..... .
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάσσονται στην προίκα του Λιάκου για τις επόμενες εκλογές.Φωτογραφίες,ανακοινώσεις,δεξιώσεις κλπ.

      Διαγραφή
  3. Και ο Κώστας ο Τίγκας εκεί ήταν και έτρεξε πρώτος να βγάλει πολλές φωτογραφίες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν . Ο Κώστας Τίγκας είναι στέλεχος της ΝΔ και φίλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή