Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Δύο ψυχωμένες Ελληνίδες στέλνουν τον Παπανδρέου στη Χάγη!


πηγή: madata.gr
Δύο Ελληνίδες προσφεύγουν κατά Παπανδρέου στη Χάγη!
Προσφυγή κατά του πρωθυπουργού στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατέθεσαν δύο Ελληνίδες.
Πρόκειται για τις Όλγα Γεωργίου Γεριτσίδου και η Τάνια – Μαρία Γεριτσίδου, οι οποίες υποστηρίζουν ότι δεν αναγνωρίζουν τον κ. Παπανδρέου ως νόμιμα εκλεγμένο πρωθυπουργό.
Μάλιστα στην προσφυγή τους μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Δεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντιανθρωπιστικής και κατάφωρα αντιδημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα, κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών».
Προσθέτουν επίσης ότι καταφεύγουν στο Διεθνές Δικαστήριο «δεδομένου ότι δυνατότητα σύντομης και βιώσιμης προσφυγής στη Δικαιοσύνη ως είναι αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα μας είναι αδύνατον εντός των Ελληνικών συνόρων…».
Και συνεχίζουν: "Δεδομένου ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου τολμά να ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλο τρόπο δράσης παρ’ εκτός της ανάλγητης, αντιανθρωπιστικής πολιτικής εξυπηρέτησης αμφιβόλων δανείων εις βάρος παιδιών, ανιάτων / καρκινοπαθών, τυφλών, αναπήρων, συνταξιούχων, επιστημόνων, στρατιωτικών, αυτοαπασχολούμενων, ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων, αγροτών και ελευθέρων επαγγελματιών, εργατών, και κάθε Έλληνα Πολίτη που ακόμα δεν έχει καν έρθει στον κόσμο, ενώ από τουλάχιστον το 1980 ο Διεθνής Νόμος απαγορεύει την καταδίκη σε φτώχεια και εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης μίας ολόκληρης κοινωνίας ή Λαού για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε χρέους νόμιμου, παράνομου ή ειδεχθούς.
Προσφεύγουμε με κάθε δυνατό μέσο στην Διεθνή Κοινότητα ώστε να λάβει θέση ενώπιον των Λαών του Κόσμου και να αποδείξει εάν συνεχίζει να υπηρετεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όπως αυτά ψηφίστηκαν και κυρώθηκαν μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την επίσημη εξαφάνιση της ναζιστικής Γερμανίας".

Σημ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Αυτός είναι ο πολιτικός εγκληματίας Παπανδρέου. Αυτός που πρέπει να οδηγηθεί στο ...Γουδί, για εσχάτη προδοσία. Διότι καταδικάζει σε φτώχεια και εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης έναν ολόκληρο Λαό, για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε χρέους νόμιμου, παράνομου ή ειδεχθούς.! 
Και μαζί με τον Παπανδρέου πρέπει να οδηγηθούν σε δίκη για εσχάτη προδοσία, όλοι οι βουλευτές του Πασόκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου