Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΑΣ ΑΓΕΝΗΣ ΝΕΟΣ


 

Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με τον Μανώλη Χάλκο, σεβόμενοι το νεαρό της ηλικίας του. Είπαμε, νέος είναι, η αγένεια ή η αγνωμοσύνη που επιδεικνύει και όποια άλλα λάθη κάνει, προφανώς είναι πρόσκαιρα φαινόμενα που οφείλονται στο ανώριμο της ηλικίας του και στις προσωπικές του αναζητήσεις.  Δεν τον ψέξαμε ούτε κατά την προεκλογική περίοδο όταν ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, μέσα από το προσωπικό του φυλλάδιο, ακύρωνε  σε δυο γραμμές το έργο και την προσφορά των Σκούρτη-Ξύδη, λέγοντας ότι όσα έργα έκανε ο Νικολάου ως Δήμαρχος σε 8 χρόνια, δεν έκαναν ούτε ο Σκούρτης σε 20 ούτε ο Ξύδης σε 16 χρόνια !!!

Όμως ο νεαρός φαίνεται πως είναι εκ φύσεως αγενής και με θράσος παλιόπαιδου! Γι’ αυτό πρέπει να πάρει μια απάντηση μπας και κατέβει από το καλάμι στο οποίο συνεχίζει να ανεβαίνει και κυρίως μπας και αισθανθεί το μέγεθος της απρέπειάς του.


Μέσα από το έντυπο στο οποίο εργάζεται ως αρχισυντάκτης, εκτός του ότι γράφει  ασύντακτα ο νεαρός Χάλκος,  φτάνει στο σημείο να μοιράζει πιστοποιητικά…δημοσιογραφίας και δημοσιογραφικής δεοντολογίας!!!
Λέει ότι, ο «Αντίλογος» (το έντυπο στο οποίο είναι αρχισυντάκτης) είναι η «μοναδική εφημερίδα Χολαργού-Παπάγου με εκδότη πραγματικό δημοσιογράφο και μέλος της ΕΣΗΕΑ»!!!
Κατ’ αρχήν ο «Αντίλογος», η εφημερίδα στην οποία  εργάζεται ο Μ. Χάλκος, δεν έχει εκδότη τον Κώστα Δεληγιάννη (μέλος της ΕΣΗΕΑ) αλλά τον γιο του Νίκο, ο οποίος δεν ανήκει στην Ένωση Συντακτών. Ο νεαρός δηλαδή Μανώλης, δεν ξέρει ποιος είναι εκδότης της εφημερίδας του!!! Εκτός βέβαια του ότι με αυτή την ανοησία που διαπράττει, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με την σύνταξη του δημοσιογράφου-μέλους της ΕΣΗΕΑ,  αν γίνει μια καταγγελία!
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, αλλά ότι βαφτίζει δημοσιογράφο μόνον όποιον είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ!!! Δηλαδή –σύμφωνα με την καινοφανή του  άποψη- τα μέλη της Ένωσης Περιοδικού Τύπου ή των Περιφερειακών-Επαρχιακών εφημερίδων και οι επί πολλά έτη δημοσιογραφούντες, δεν είναι δημοσιογράφοι!!!
Το σαμάρι κάνει το… γαϊδούρι ανόητε; Και όχι το ότι φαίνεται πως είναι γαϊδούρι;
Άκου παιδί μου, σου μιλώ ως εκδότης του «Παρατηρητή»: Ένας δημοσιογράφος δεν γίνεται από τις ταυτότητες της ΕΣΗΕΑ, ούτε από τα δικά σου πιστοποιητικά. Δημοσιογράφος είναι αυτός που έχει να επιδείξει προσωπικές επιτυχίες. Σε παραπέμπω λοιπόν σε δυο πρόσφατες δημοσιογραφικές μου επιτυχίες και μία παλαιότερη, τις οποίες εσύ δεν πρόκειται να πραγματοποιήσεις:
1.     Μετά από επίπονη 8μηνη δημοσιογραφική μου έρευνα σε 13 δήμους της Δ. Αττικής, αποκάλυψα ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Τ. Αυτοδιοίκηση. Η έρευνά μου οδήγησε στην Δικαιοσύνη 110 αιρετούς της Τ. Αυτοδιοίκησης και έναν Επίτροπο του  Ελεγκτικού Συνεδρίου, για διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Η «δίκη του αιώνα» όπως ήδη έχει χαρακτηριστεί και από τα Μ.Μ.Ε. μια και ποτέ στο παρελθόν  δεν έχουν οδηγηθεί σε μια δίκη τόσοι πολλοί κατηγορούμενοι, πόσο μάλλον από ένα ρεπορτάζ, θα εκδικαστεί στις 28 Φεβρουαρίου στο Α’ Τριμελές Εφετείο και σε αυτήν είμαι βασικός μάρτυρας. Την ώρα που εσύ θα πίνεις τον καφέ σου γράφοντας ανοησίες, εγώ θα βρίσκομαι στα δικαστήρια προσπαθώντας να βοηθήσω την Δικαιοσύνη στην ετυμηγορία της.
2.     Μια ακόμη δημοσιογραφική μου αποκλειστικότητα, η συνέντευξη του Χρήστου Μαυρίκη και οι διεκδικήσεις του στον Υμηττό, οδήγησε και αυτή την υπόθεση σε δίκη (εκδικάζεται στις 26 Φεβρουαρίου). Την ώρα που εσύ ήσουν καθισμένος στον καναπέ σου, ο εκδότης του «Παρατηρητή» αγωνιζόμενος για την σωτηρία του Υμηττού, αποκάλυπτε τα κρυφά σχέδια άλωσής του.
3.     Η προφητική συνέντευξη της αείμνηστης μεγάλης ηθοποιού Μαρίας Αλκαίου στα 1984, όταν ήμουν 21 μόλις χρονών, διαβάζεται και σήμερα, 26 χρόνια μετά, λες και δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα! Σε παραπέμπω στην ιστοσελίδα της εφημερίδος μας (indobserver.blogspot.com) να μελετήσεις τη συνέντευξη για να μάθεις πώς ένας 21χρονος –τότε- δημοσιογράφος σχεδίασε τις ερωτήσεις του, ώστε αυτές 26 χρόνια μετά, να δημιουργούν μια συνέντευξη απόλυτα επίκαιρη και ζωντανή!   
Γνωρίζεις παλιόπαιδο, ότι πολλές από τις  δημοσιογραφικές επιτυχίες μου έχουν προβληθεί από πολλά τηλεοπτικά κανάλια και γνωστούς δημοσιογράφους; Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤΕΝΝΑ), Τέρενς Κουϊκ (ΚONTRA), Κεντρικό δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΪ, STAR, Σπύρος Χαντζάρας  (BLUE SKY), Στέφανος Χίος (STAR, KONTRA); Πόσους δημοσιογράφους του τοπικού τύπου μπορείς να μου υποδείξεις, ακόμη και μέλη της ΕΣΗΕΑ που να έχουν τόσες επιτυχίες;

Αλλά το θράσος του νεαρού Μανώλη Χάλκου, κορυφώνεται  με όσα βλακώδη περί δημοσιογραφικής δεοντολογίας προσπαθεί να υποδείξει (το καλάμι που λέγαμε ότι καβάλησε ο αγενής), ειδικά στα όσα έχει αποκαλύψει ο τοπικός τύπος με την «Παναγία Φανερωμένη».
Κατηγορεί λοιπόν  τον τοπικό τύπο ότι εκτοξεύει «φτηνή λάσπη» και «στημένη παραπληροφόρηση», τους δε εκδότες του «κριτές των πάντων που θέλουν να καυχιόνται τριγύρω πως είναι … δημοσιογράφοι, διαθέτοντας και…εφημερίδα». Υποδεικνύει μάλιστα, πώς θα έπρεπε να έχει γίνει το ρεπορτάζ και ότι «πρώτα διασταυρώνονται τα στοιχεία που απαιτούνται και ύστερα δημοσιεύεται η είδηση. Κάτι που δεν έχει γίνει σε καμία περίπτωση με την Παναγία Φανερωμένη, αφού η λάσπη εναντίον της ενορίας και του κλήρου πάει…σύννεφο χωρίς ποτέ κανείς να έχει μπει στον κόπο να ρωτήσει και την άποψή τους, ειδικά πάνω σε θέματα που κάποιοι θέλουν να δημιουργούν αποκλειστικά και μόνο από τη φαντασία τους».
Προσπαθεί τέλος να πείσει ότι η μήνυση προς τον εκδότη του «Παρατηρητή» δεν έγινε από τους ιερείς αλλά από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, δημοσιεύοντας τις θέσεις υψηλόβαθμου στελέχους του Ναού!!!
Άκουσε θρασύτατε-αγενέστατε νέε: Εσύ που εκτοξεύεις κατηγορίες ότι τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του και λάσπη εναντίον των ιερέων της «Παναγίας Φανερωμένης», τις τεκμηρίωσες; Επικοινώνησες είτε μαζί μου είτε με όσα πρόσωπα αναφέρουν τα δημοσιεύματα  του τοπικού τύπου, για να διαπιστώσεις αν διασταυρώθηκαν ή όχι οι πληροφορίες του; Όχι βεβαίως! Ενώ κατηγορείς τον τοπικό τύπο ότι δεν μπαίνει στον κόπο να πάρει και την άλλη άποψη, εσύ δεν πήρες καμία άποψη, ειμή μόνον ενός υψηλόβαθμου στελέχους του Ναού!!!
Δηλαδή αυτοαναιρείσαι!  Ρώτησες την οικογένεια του πατρός Νεκτάριου; Αποκυήματα της φαντασίας τους ήταν η αντιχριστιανική συμπεριφορά συνεφημερίων του προς το πρόσωπο του αγαπητού παπά-Νεκτάριου; Είδες με τα μάτια σου μπουζουριασμένα τα πράγματά του και κυρίως τα ιερά του άμφια;  Ρώτησες ενορίτες, την εκδιωχθείσα  -εν μέσω Χριστουγέννων- νεωκόρο Βαγγελιώ Μαράβα, είδες φωτογραφίες που τράβηξαν ενορίτες μέσα από το νεανικό κέντρο με παραπεταμένα σε σωρό παραδοσιακά κειμήλια, ζωγραφιές αγίων, μαζί με σκούπες, φαράσια και μπογιές; Όλα είναι αποκυήματα φαντασίας για σένα; Είναι πλεκτάνη του τοπικού τύπου που θέλει να φιμώσει τον λόγο και το ποιμαντικό έργο της Εκκλησίας;
Περίμενε λοιπόν λίγες ημέρες «δημοσιογράφε» του γλυκού ύδατος, να διαβάσεις τη νέα   δημοσιογραφική αποκάλυψη, για το ποιο είναι τελικά το …ποιμαντικό έργο μερικών ιερέων και δη της Παναγίας Φανερωμένης.  Θα τρίβεις τα μάτια σου και θα ψάχνεις πού να κρυφτείς με όλες αυτές τις ανοησίες που εκτοξεύεις!

Ο «Παρατηρητής» πριν δημοσιεύσει κάτι το ψάχνει, το διασταυρώνει και μετά το κοινοποιεί. Οι καταγγελίες που είχαμε για τον πατέρα Νεκτάριο ήταν απόλυτα τεκμηριωμένες. Προχωρήσαμε στην δημοσιοποίησή τους, έχοντας την πρόθεση να ζητήσουμε αμέσως μετά την άποψη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου. Πριν όμως στεγνώσει η μελάνη μας, την ώρα που η εφημερίδα μας διανεμόταν ακόμη με το ταχυδρομείο, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της «Παναγίας Φανερωμένης» συνεδρίαζε  και αποφάσιζε να καταθέσει σε βάρος μας μήνυση, κάτι που έκανε αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές. «Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις» ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου πατήρ Συμεών, υπέγραφε πρώτος και καλύτερος την σε βάρος μας μήνυση! Αυτός θα έρθει να καταθέσει σε βάρος μας στο δικαστήριο και μαζί του, ως μάρτυρας κατηγορίας μας, θα καταθέσει ο πατήρ Ιωάννης. Δεν στρέφονται λοιπόν εναντίον μας οι ιερείς της «Παναγίας Φανερωμένης»; Γιατί λοιπόν ανόητε νέε, προσπαθείς να πείσεις ότι δεν μας έσυραν στο δικαστήριο ιερείς αλλά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο; Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο ποιος τον έχει στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο; Δεν τον έχει ο ιερέας Συμεών Βενετσιάνος;   
Αν επιχειρήσεις να ισχυριστείς, ότι δεν δημοσιεύσαμε την άποψη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου από το πρώτο δημοσίευμα του Νοεμβρίου, θα σε χαρακτηρίσω πάλι «δημοσιογράφο» του γλυκού ύδατος: Μία εφημερίδα και δη μια τοπική εφημερίδα με περιορισμένο αριθμό σελίδων, όταν μάλιστα πρόκειται να ασχοληθεί με ένα σοβαρότατο θέμα, που είναι βέβαιον ότι θα απασχολήσει την τοπική κοινωνία για μεγάλο διάστημα, δεν μπορεί σε ένα μόνο τεύχος να εξαντλήσει δημοσιογραφικά όλο το ζήτημα της Εκκλησίας. Η εφημερίδα δεν είναι μονοθεματική. Ανοίγει τράπεζα διαλόγου και στα επόμενα τεύχη θα δημοσιεύσει και τις απόψεις του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και όλες τις αντίθετες απόψεις. Το να σπεύδουν όμως ιερείς,  με πρώτο και καλύτερο τον αρχιμανδρίτη-Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, να μας σύρουν στα δικαστήρια, χωρίς να έχουν την στοιχειώδη υπομονή να περιμένουν, όπως άλλωστε διδάσκει και ο Χριστός στον οποίο πιστεύουν,  χωρίς καν να τηρήσουν τους στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας αποστέλλοντάς μας δηλαδή πρώτα εξώδικη διαμαρτυρία, δείχνει  πόσο ρηχός είναι ο χριστιανικός-πνευματικός τους λόγος!

Εκτός του ότι όσα γράφει ο Μανώλης Χάλκος είναι και μηνύσιμα, μια και χαρακτηρίζει τον εκδότη του «Παρατηρητή» λασπολόγο την ώρα που αυτός έχει αθωωθεί από όλα τα δικαστήρια, γράφει και άλλες ανοησίες αναφορικά με τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Λέει λοιπόν ότι ο «Παρατηρητής» έφθασε στο σημείο να στηρίζει …λυσσαλέα τον Ξύδη!
Ο «Παρατηρητής» όλα τα τελευταία χρόνια στήριζε τον Πάνο Δεμερτζή. Το ίδιο έκανε και στις εκλογές του 2010 γι’ αυτό τον λόγο δεν έβγαλε και έκτακτη έκδοση μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου (όπως έκανε πάντα). Ακριβώς επειδή ο Δεμερτζής αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο. Οι εφημερίδες που θέλησαν να πείσουν τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τον Ξύδη, ή τον Νικολάολυ αντίστοιχα, έβγαλαν έκακτη έκδοση.  Ας μας δείξει ο αγενής νέος  από πού φαίνεται ότι στηρίξαμε λυσσαλέα τον Ξύδη και σε ποιους υποδείξαμε να τον ψηφίσουν. Το ότι δεν θέλαμε να εκλεγεί ο Νικολάου το μεταφράζει –διά της ισατόπου επαγωγής- ως …λυσσαλέα στήριξη του Ξύδη!
Όπως επίσης ο Μ. Χάλκος αδυνατεί να καταλάβει ότι ένας δημοσιογράφος οφείλει να φιλοξενεί όλες τις απόψεις ή να παίρνει συνεντεύξεις ακόμη και από τον...διάολο. Και προπαντός, δικαιούται να  συγκρίνει ανάμεσα στο μαύρο και στο γκρίζο. Και αυτό το εμνηνεύει ως...λυσσαλέα στήριξη!
Τόσα σκαμπάζει τόσα λέει!

60 σχόλια:

  1. Eiste apla karagiozides, grafikoi k sumferonologoi me ayto t arthro pou dhmosieusate.. Alla vevaia eiste toso anandroi pou t vazete (estw k eteroxronismena) me enan neo pou endiaferetai apokleistika gia t perioxh tou. To diaforetiko apla sas ponaei.. An uparxoun logikoi anagnwstes to idio tha skeftoun gia esas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oi neoi sas peiraksan malakes ekei st parathrhth... Afhste t neous k asxolithite me t dika sas t aisxh.... Oi koinwnia mas katanthse etsi logo esas.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Wraia efhmerida o parathrhths ... Mexri xtes dn hksera kan oti upirxe...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mpravo st neo t Xolargou pou dn fovithike n pei t alhtheia me t onoma tou, se antithesh me t laspologous tous.. Afierwmeno kurioi se esas st parathrhth... : Giati auto akribws sumbainei me esas, kanei oti thelei (o Manwlhs Xalkos ) kai akoma sas PONAEI :-) : http://www.youtube.com/watch?v=0IZL6ynQJlE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ap'oti fainetai ekei st EKSARTIMENO kai SYMFERONTOLOGO PARATHRHTH gia na asxoliste akoma k twra meta apo 2-3 mhnes apo t ekloges, sas exei kanei zhmia megalh... Ti egine thixtike o egwismos sas kuries m?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mia sumvouli ekei pera st parathrhth, uparxei se megalh prosfora k t KSYDI TOP apo gnwsth alysida supermarkets... Mhn tsigouneyteite k dn promitheyteite arketes posothtes dioti pote dn kserete mexri pote tha sas xreiazetai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mia erwthrh st ekdoth auths ths polu gnwstis efhmeridas : To kaneis apo mikros auto h oxi? Otan se pianei fovos k ntropi n petas lasph akoma k se atoma hlikias twn paidiwn s?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Apo to arthro (pou me lupi m diavasa prin ligo) molis diapistwsa oti telika oi arthrografoi ekei pera st Parathrith dn prepei n forane kanonika megethi panteloniou... H mipws tous mikrynan kata t diarkeia twn eklogwn t Noemvriou 2010 k siga siga skeftontai n t makrynoun pali? Parakalw tha hthela mia eggyrh k eggairh apanthsh. Enas fanatikos anagnwsths tou Parathrhth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tha mporousa n rwthsw kati? Meta tis ekloges t Noemvriou 2010 katw apo t logotypo t shmatos st Blog t Parathrhth edw mipws n grafei kalutera O Periklhs o PAPAGIOTHS? Entaksi k otan k an ksanallaksei dhmarxos k einai apo xolargo t gurname pali dn trexei kati... Etsi k alliws exoume mathei n eimaste xameleontes..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Gia ola ftaine oi neoi, gt kalutera n mhn swpainoun wste n dioihkoun k n pernane ola osa theloun oi megaloi? Ekei loipon ftasame.. Oute k egw sumpathw idiaitera t Nikolaou gia ena mono t ergo t paradexomai. To oti eftaikse t kaph t Xolargou. Pistepse to k eseis ekei st Parathrhtoi to kalutero ergo t, dioti se liga xronia ekei tha eiste paramelhmenoi k ksexasmenoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. i Eparsi xoris kanenan logo timorite manolaki..POYLOOOOOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. re manolaki afou esu ta kaneis ola ta sxolia grafta ola mazi mh mas kourazeis !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mia zwi stin sfaliara manolaki!xaxaxa..Apotiximene...mia zwi stin xeftila.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. re nee m.xalko pou endiaferesai mono gia thn perioxh sou anidiotelh karagkiozako pou eisai o prwtos mathiths tou gebels milas kai gia lasph??

    Eleos glipse ligo akoma tous papades pote dn xereis ti ginetai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΑΛΚΟ ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΙΣ.ΕΞΑΠΤΈΡΥΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πες τα ρε μακη με τον καθε βλακα νεο που το παιζει νταβατζης και γνωστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και ο χαλκος εχει δημοσιογραφικες επιτυχίες επερνε λεφτα απο τον νικολαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΝΕ ΜΑΝΩΛΑΚΗ, ΓΑΡΓΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγω απορώ πως ο Μ.Χάλκος έγινε απο το πουθενά δημοσιογράφος και λασπολογεί τους πάντες.
    Θυμάμαι κάτι παραλληρήματα που έγραφε οτι και καλά ο αντίλογος ήταν η πιο αντικειμενική εφημερίδα στο Χολαργό γνωστοποιώντας παράλληλα οτι η εφημερίδα ανήκε στον τότε δήμαρχο Χολαργού κ.Νικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. η δημοσιογραφική αυθεντία ο ταλαντούχος κ. Χάλκος, είχε το δικαίωμα να λέει για όλους να λασπολογεί τους πάντες και τα πάντα πίσω απο την ασυλία του τέως κ.Νικολάου, αλλά τώρα μάλλον θα μάθει πώς είναι η πραγματική ζωή. Εκτός και αν γλύψει λίγο παραπάνω εκεί που έφτυνε και καταφέρει να τον περιμαζέψουν αφού πλέον δίχνει πολιτικά και ηθικά ορφανός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ap'oti vlepw edw mesa sugrouontai synexws t symferonta 2 malakwn, isws k 3wn (an analogisteis ton apotyxhmeno trito k.Demertzi) dixws noima twra pleon. Exete pesei polu xamhla me t n sfazeste gia aytous t kretinous k n t vazete anandra oloi mazi me enan mono(xwris n t gnwrizw k n t sympathw idiaitera). Oson afora to oti glufei ekei pou ftynei o typakos kalytera na analogistite k eseis me t seira sas k pou kserete kati mporei n anakalupsete.. O anamartitos prwtos ton litho valeto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Kala autos exei t akatalogisto tou nearou t ilikias tou.. Eseis pou laspologeite oloi mazi enan neo ti exete t akatalogisto t malakias? Prepei n ntrepeste re keftedes.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Re magkes...kai ti egine dhl?!eleytheria logou dn exoume...???opws o M.Xalkos grafei tis apopseis tou,etsi k eseis tis dikes sas....osoi sumfwnoun as ta diabasoun k as ta apodextoun!me to na krazeis ton kathe enan pou grafei kati...sthn kaluteri, dhmosiotita dinete se themata ta opoia dn einai shmantika!

    Y.G-ston apo panw mou...."kefte" ena sou lew...wraio epipedo re megale...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι λέτε ρε βλάκες εσείς οι 2 απο πάνω που σίγουρα φίλοι του η αν μη τι άλλο ο ίδιος ο Μ.Χάλκος είσαι..
    Σας είπε κανείς οτι επειδή έχουμε δημοκρατία έχει ο καθένας το δικαίωμα να λασπολογεί και να λέει οτι θέλει για άτομα κι όλο αυτό να γίνεται αναίμακτα???
    Δημοκρατία είναι να λές ελέυθερα την γνώμη σου χωρίς να προσβάλεις τον άλλον,οχι να λές οτι θέλεις για τον άλλον θίγοντας την υπόληψη του άνευ τιμωρίας...
    Και στην τελική νέος είναι δεν είναι νήπιο για να σκεφτούμε την ηλικία του γιατί αν η ηλικία είναι δικαιολογία για ενα νέο κύκλο λασπολογίας συγχαρητήρια στις οικογένειες αυτών για την ανατροφή και τους δασκάλους για την παιδεία που σας μεταλαμπαδέυσανε...
    Το ακαταλόγιστο της ηλικίας σταματάει στα 13 που ξεκινάει το γυμνάσιο απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει δικαιολογία,κι ειδικά όταν θέλεις να ασχοληθείς με την πολιτική αν δεν έχεις φροντίζεις να βάλεις μυαλό...

    Swan20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Sta sxolia 6.59 k 7.25 einai o marios Xalkos,oyte ena sxolio dn mporei na grapsei k n min apokaliftei,krima manoli.fenete apo tin fasistiki diathesi poy exoyn ta sxolia.o marios dn gragei tis apopseis toy, laspologei mono ayto kserei n kanei,ayti einai i kantanita na lege mexri k o xalkos dimosiografos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Diavazontas ola auta t mnm ean ontws dn einai idwin prowpwn sumperainw meta lupis m t fasismo k t sapila pou kruvoun mesa tous... Oson afora t dhmokratia diapistwnw oti apo oles t pleures oti dn threitai.. Krima dioti eksaitias olwn sas pou asxoliste (h pou lete h thelete n asxoliste) exoume katanthsei kapws etsi... Parakalw asxolitheite me kati diaforetiko, polla xompy yparxoun ksanaskefteite to....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Epeidh mperdeutika Marios h manwlhs legetai o typo sth photo? Mipws o arthrografos k 1-2 angnwstes t exoun piei h kapnisei tpt? An einai kalo dwste k apo edw re paides....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Filarako (h estw an eisai katafantasia gynaika):

    Prwton edw pera dn tha vrizeis h estw dn tha pefteis st idio xamhlo epipedo twn allwn (pou vrizoun). Edw pera einai kai tha parameinei sovaro blog opws armozei k sthn topikh efhmerida.
    Deuteron esu ap'oti fainetai vazeis mprosta proswpikes s empathies h estw apwthimena se sxesh me t anartimeno prosopo k kalo tha htan n t kopseis h me t kalo h me t asxhmo.
    K triton h eisai esy xeiroteros "vlakas" apo autous pou apokaleis h eisai ontws 13 xronwn kai se afora t sxolio s h t xeirotero ap'ola (k n t koitakseis eisai k esu ena apo t "tsoutsekia" apo tis uparxouses vrwmikes k malakismenes paratakseis tou Xolargou pou mono kalo dn kanoun st polh auth. T epomenh fora pou tha milhsei kaneis aprepws apla dn tha anartithei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. To apo panw sxolio afora kuriws t anagnwsth ths xronikhs stigmhs 11:09 pm pou einai upotropos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. File (h kalutera) filh sto sxolio thn xronikh stigmhs "29 Ιανουαρίου 2011 6:35 π.μ." :

    MHN KLAPSEIS, EXEI MPANANA KSEREIS ESU...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. eiste oti nane... oloi sas!!! oso gia fasismo min milas kirie braxiolidi! exeis ena melos tis oikogenias sou polu dinamiko se auto to tomea! min prokaleis loipon kai kane tin papia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Επειδή είσαι εντελώς ηλίθιος τελικά πάμε απο την αρχή.
    Άντρας είμαι και οχι κατα φαντασίαν γυναίκα.
    1ον)Το αν θα βρίζω η οχι είναι προσωπικό μου θέμα,εγω εκθέτομαι οπότε "δάσκαλο" δεν χρειάζομαι,μάθε να δίνεις την γνώμη σου όταν στην ζητάνε,αν δεν στην ζητάνε απλά δεν τους ενδιαφέρει.
    2ον)Εμπάθειες δεν έχω εκφράζω την γνώμη μου και το πως θα τις κόψω άστο,τις μαγκιές αυτές στη μάνα σου η στις κούκλες σου,ψευτόμαγκα του γλυκού νερού.
    3ον)Η ο Χάλκος είσαι η κάποιος ηλίθιος φίλος του γιατί αλλιώς θα είχες καταλάβει τι γράφω,αλλά το να με χαρακτηρίσεις ανήλικο είναι το πιο έυκολο για να καλύψεις την δική σου θέση σε κάποια παράταξη γιατί σίγουρα κομματόσκυλο είσαι και μπάμ απο μακρυά κάνει.
    Και όταν λές δεν θα αναρτηθεί δεν κατάλαβα τι εννοείς θα κάνεις παράπονα στη μαμά να τα σβήνει???
    Όταν σπέρνεις ανέμους βλάκα θερίζεις θύελλες και όταν κάποιοι ανακατέυτηκαν με πράγματα που δεν ήξεραν και έπρατταν με γνώμονα οτι κάποιοι τους προστάτευαν ήταν σίγουροι τι θα επακολουθούσε λοιπόν τράβα σπίτι σου να πουλήσεις μαγκιές κι άσε τα ψευτοσχόλια περί σοβαρού ύφους της εφημερίδας για να περάσεις αυτό που θές γιατί αυτός που έχει την εφημερίδα δεν είναι μαλάκας ούτε χαζός όπως τυγχάνει να τον θεωρείς εσυ...
    Η αλήθεια πονάει,και ο κόσμος που ζείς δεν είναι ονειρικά πλασμένος κι όταν σε πνίγει η αγανάκτηση το savoir vivre την κάνει με ελαφρά...
    Άντε περαστικά σου τώρα και μπουκώματα πολλά....


    Swan20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Pwpw Swan20 syginithika eilikrina... Prepei n ponas telika polu kopela m eeee sorry file m.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. A k ksexasa peristika swan20 tha perasei apla ligo upomonh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. W re file edw pera exei anapsei t thema... File (k oxi katafantasian gunaika) svise agori m svise, tha kapseis kinhthra. Mhn mas patheis tpt afou dn eisai k toso mikros opws mas les.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για αυτό ακριβώς το λόγο είστε οι καλύτεροι κωμικοί επειδή όταν σας στριμώχνουν αρχίζετε τις κλασσικές σας πίπες,καραγκιόζηδες αιώνιοι θα είστε και φαίνεται ο πόνος σας..
    Λυπάμαι μικρά μου κομματόσκυλα αλλά ούτε μικρός είμαι ούτε γυναίκα επομένως ζοριστείτε αρκετά επειδή λίγο δεν μπορείτε και προσπαθείτε να πιαστείτε απο κάπου έστω και απο την φαντασία σας αποδεικνύωντας οτι είστε φίλοι του Χάλκου η ακόμα και ο ίδιος..
    Καθίστε στα αυγουλάκια σας τώρα να κακαρίσετε και χαρίστε μου απλόχερα στιγμές γέλιου καρναβάλια....

    Swan20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αγαπητε Swan20 (που παλι καλα που δεν ειναι εισαι κομματοσκυλο οπως και ολοι οι υπολοιποι εδω μεσα) τους στριμωχνεις με επιτυχια ολους και ολες εδω με τις αποστωμοτικες εκθεσεις σου (εκθεσεις ιδεων). Το κακο ομως ειναι οτι το γελιο που μοιραζεις απλωχερα ειναι ανεκτιμητης αξίας (οπως άλλωστε και της διαφήμισης της master card). Παρόλ'αυτά μετα λύπης μου διαπιστωνω πως περνας σε αλλο σταδιο πλεον, δηλαδη στο κλαμα και στη θλιψη. Οποτε πριν αρχισουμε να σε παιρνουμε στα σοβαρα βασιλια καρναβαλε (οπου δεν αργει το καψιμο σου κιολας) κανε μια αιτηση στην εκπομπή "Εχεις πακετο". Είναι πιθανο να μην βρεις καποιον που εχεις χασει για καιρο, ομως να εισαι σιγουρος (η σιγουρη τεσπα)θα βρεις απλετη συμπαρασταση στο δραμα και στο κλαμα που εχεις επελθει. Ειμαι σιγουρος οτι η αιτηση σου θα εγκριθεί αμεσα, εχει μεγάλη αναγκη ο alpha απο τετοια νουμερα. α και κατι τελευταιο κουραγιο και περαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητέ ανώνυμε δεν μίλησα για όλους μίλησα για εσένα συγκεκριμένα φυσικά το επίπεδο σου που είναι κάτωθεν του μετρίου και φαίνεται απο την αντιμετώπιση σου ως προς τις απαντήσεις μου,γιατί η λέξη απάντηση δεν έχει συγκεκριμένο αριθμό λέξεων,τώρα πάλι αν βλέπεις σαν έκθεση μερικές παραγράφους συγχαίρω το μορφωτικό επίπεδο σου που θα είναι πολύ πλούσιο.
    Επίσης να σου συστήσω να κόψεις την πολλή τηλεόραση και να μιλάς σαν άνθρωπος γιατί η αποχάυνωση που σου έχει προκαλέσει είναι εμφανής,γιατί τα επιχειρήματα περί master card και της εκπομπής του πακέτου εχω την εντύπωση οτι δεν κολλάνε στο συγκεκριμένο θέμα.
    Κι όσον αφορά το καρναβάλι μην ανησυχείς ο τίτλος του βασιλιά θα είναι διεκδικίσημος ανάμεσα σε εσένα και στην παρέα σου δεν θα σας πάρουν το μονοπώλειο...
    Αν έχει ανάγκη απο νούμερα ο Alpha δεν γνωρίζω αλλά σε πιστέυω επειδή φαίνεσαι ψαγμένος στο θέμα,αλλά και πάλι θα σου παραχωρήσω ησύχως την θέση γιατί δεν μπορώ να σε συναγωνιστώ για τον λόγο οτι εγω είμαι νούμερο 1 κι εσυ απλά νούμερο...
    Κουράγιο και περαστικά λοιπόν εσυ έχεις ανάγκη κι οχι εγω,κι όπως είπαμε πολλά μπουκώματα ;)

    Swan20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Paidia oi perissoteori edw mesa eiste agenois, thrasytratoi, xamhlou morfwtikou epeipedou k panw ap'ola noumera.. . Sas parakalw mhn koroideuete t Swan20 pou anhkei se toso spanio eidos anthrwpou. Dhl gt epeidh ton vrikate megalo (noumero) tha t xleuazete k genikotera tha t symperifereste etsi? Prokeitai gia enan antrhwpo me hthos, sovarothta, eustorfia, eilikrinia, eythitita, morfwsh k fysika apleto xioumor. Alhtheia Swan20 epeidh eisai epwnumos gia pes m k pote giortazeis? Dioti apo monh ths auth h malakia Swan20 dn se kanei k toso diaforetiko apo to allon typa pou apla paramenei anwnumos. Alla epeidh to vlepeis etsi k loipon egw tha akolouthisw pista ton tropo sou.

    Filikia Swan21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Sorry eimai k anorthografos:

    Fylika Swan21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Swan20 sunexeia anaferesai se polla mpoukwmata..

    Tyxaio???? dn nomizw....

    Y.G Vlepw k egw me t seira m pame paketo ston alpha opws oi perissoteori amorfwtoi k aksestoi edw mesa. Tha symfwnhsw me enan anwnumo anagnwsth o Swan20 ofeilei prwta gia t euato t k epeita gia tous allous n paei st ekpompi.

    Swan22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Afierwmenos eksairetika ston Swan20 pou dn klaiei alla parol'auta ponaei polu (akoma)... :

    http://www.youtube.com/watch?v=6WMJo2y042I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. File Swan21 ksexases kai kati teleutaio.. O Swan20 se kamia periptwsh dn einai komatoskulo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. E Swan20 sou exw euxarista nea. O titlos tou Vasilia Karnavalou ekleise k mantepse tyxerouli.. Dn s kryvoume pws sthn arxh ontws upirxan k alloi diekdikites alla sto telos fanhke ksekathara poios t aksize k eprepe n t parei. Opote mhn agxonesai telos kala ola kala pou lene. Ektos apo tis gargares pou tis moirazeis eleuthera (san farmaka xwris syntagh giatrou) ti allo voithaei? Ksereis esu exeis polles tetoies methodous otan to apaitei h peristash..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. swan 21-22

    apo ta lefta tou xalkou pou eperne apo nikolaou kai deligianni eseis exete parei tipota h apla eiste oi anidioteleis filoi tou evergetimenou manolaki ? Paidia pantws vreite kai seis ena evergeth yparxoun polooi akoma kai kykloforoun eleytheroi !!!

    p.s. kai gw anorthografos eimai

    filika swan 22,5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. swan 22,5 eisai anorthografos i mipws dislektikos??? gataki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Swan 22,5 exeis dikio, epeidh exw ksemeinei twra apo xrhmata, tha m passareis t diko s ntavatzi eeeee sorryyyy euergeth hthela n pw dioti h oikonomikh krish dn paleuetai...


    Y.G An mas voithiseis omws se auto, s uposxomaste eilikrina pws kati tha s dwsoume (apo auta pou pernoume) mipws ksefygeis epitelous apo t mizeria pou se diakatexei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Βλέπεις πόσο πονάς λοιπόν???
    Κάθεσαι και γράφεις 500 κείμενα απο το άγχος σου γιατί και αγράμματος και βλάκας είσαι....
    Μιλάς για μορφωτικό επίπεδο και αναμασάς λόγια άλλων πιστέυωντας οτι γίνεσαι έξυπνος και το ακόμα τραγικότερο οτι θεωρείς και έξυπνες τις υποτιθέμενες απαντήσεις σου..
    Συνέχισε να βγάζεις πόνο αλλά δεν σε παρεξηγώ δεν είναι τυχαίο που κανένα κομματόσκυλο απο εσάς δεν ψηφίστηκε για δημοτικός σύμβουλος συμπεριλαμβανομένου του καρνάβαλου στην φωτό...
    Και ξέρεις ε?κάνε Copy Paste οτι λέω πυρηνικέ επιστήμονα και πές τα μου ξανά,η γράψε απλά ενα καθρεφτάκι και καθάρισες...
    Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί είσαι ο μέγιστος εκ της ράτσας των γελοίων και απ'όσο κατάλαβα ανορθόγραφο κομματόσκυλο αν κρίνω και απο τα υπέροχα greeklish σου...
    Σε πονάει να ποστάρεις ανώνυμα και κάνει μπάμ τι είσαι κομματόσκυλο?λυπάμαι αλλά δεν φταίω εγω αυτά τα παράπονα σε αυτούς που σε ανέθρεψαν να ζείς έτσι..
    Κι όσον αφορά το θέμα χρηματισμός Χάλκου απο Νικολάου δεν είναι ψέμα και είναι γνωστό της πάση γι'αυτό και ο πρώτος λασπολογούσε ελέυθερα κόσμο χωρίς τεκμήρια και αποδείξεις επειδή είχε πλάτες...
    Κάνε κι εσυ μπουκώματα με αλατόνερο μπάς και στρώσεις...
    Τυγχάνει να το ξέρω γιατί εχω προξενήσει πολλά ατυχήματα εν αντιθέση με σένα που τους προξενούνται ;)
    Άντε γράψε άλλα 500 κείμενα βασισμένα σε αυτά που σου λέω και κάνε αφέλπιδες προσπάθειες να φανείς έξυπνος...
    Πρέπει να πονάει να είσαι πορνη κι οχι νταβατζής ;) τυχαίο??δεν νομίζω ;)

    Swan20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Swan20 κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα.

    Αυτον που εσυ χαρακτηριζεις καρναβαλο κλπ κλπ και που τονιζεις πως χρηματιζεται κ λασπολογει κλπ κλπ, εχει ονοματεπωνυμο, το οποιο και αλλωστε εσυ αναφερεις κατ εξακολουθηση.

    Γνωριμη τακτικη για πρασινορουφιανους αλλωστε, να ονοματιζουν και να διαπομπευουν κοσμο δημοσια.

    Επειδη λοιπον φαινεται πως εχεις ατρανταχτα στοιχεια για τις μαλακιες που σου ειπαν τα αφεντικα σου να πιπιλας εδω μεσα, συντομα, με εισαγγελικη εντολη προς τον ιδιοκτητη του παροντος ιστοχωρου, θα κληθεις να καταθεσεις στο δικαστηριο.

    Το ip σου απο αυριο θα ειναι στη διαθεση του εισαγγελεα.

    Ονειρα γλυκα ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Hremise tigrh dioti k esu me tetoies vwmoloxies gia munish eisai.Prosexe t glwssa s k ase t mpoukwmata k tis gargares..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 'Αστον αγορίνα νομίζει οτι με τέτοιες μαγκιές θα εκφοβίσει κόσμο κλασσική αντίδραση των αγράμματων και ηλιθίων,αφού είδε οτι δεν μπορεί να με αντιμετωπίσει λεκτικά άρχισε τις απειλές περι μηνύσεων και εισαγγελέων και μιλάει για ονοματεπώνυμα λές και αυτός βγαίνει επώνυμα και μιλάει...
    Και σαν κλασσικός ηλίθιος προσπαθεί να παραποιήσει αυτά που είπα για να γίνει πιο πιστευτη η απειλή του,αλλά δεν του τα είπανε καλά...
    Εγω δεν έχω αφεντικό ούτε κρέμομαι απο τα καλαμπαλίκια κανενός και μιλάω βάσει των στοιχείων που μαθαίνω απο τον τοπικό τύπο και μάλιστα στον ενα ο Χάλκος έγραφε κιόλας και δεν νομίζω να το έκανε τσάμπα γιατί το τσάμπα πέθανε,αυτό εννοώ χρηματισμό ανίδεε,σχέση υπάλληλου-αφεντικού αν σου λέει κάτι και υπενθύμιση της γνωστής παροιμίας "δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταίζει"...
    Αν μη τι άλλο είσαι εντελώς τραγικός και γραφικός συνάμα,κι αν θές μηνύσεις και ιστορίες μήνυσε πρώτα αυτούς που τα λένε δημόσια και τα διαβάζει πολύς κόσμος κι ύστερα άρχισε τις μαγκιές σε αυτούς που λένε την γνώμη τους βάσει αυτών που διαβάζουν απο τον τοπικό τύπο...
    Έλα λοιπόν ξεκίνα γαργάρες με άκουα φόρτε μήπως και σπάσει η μάκα απο το κρανίο σου και σκεφτείς λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Το ονοματεπώνυμο το αναφέρω επειδή κατόπιν εορτής δεν το δημοσίευσα απο μόνος μου,ούτε το άρθρο μίλαγε για κάποιον άγνωστο,και η φωτογραφία είναι του ιδίου δεν είχε ερωτηματικό...
    Επίσης αν μπορείς ανάλυσε μου το κατ'εξακολούθηση ειδικά για το χρηματίζεται,γιατί όσον αφορά το λασπολογεί σου υπενθυμίζω οτι έγραφε στον "Αντίλογο" και διάβαζα την συγκεκριμένη φυλλάδα και είναι κατοχυρωμένο συνταγματικό μου δικαίωμα να έχω γνώμη και άποψη και ο οποιοσδήποτε που γράφει δημόσια να δέχεται την κριτική βάσει των γραφόμενων του..
    Ουδείς στο απυρόβλητο ;)

    Swan20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Το σκατό στην κάλτσα, κορόιδο Swan20!!!
    Πάντως, πρέπει να έχεις πολύ βαριά... καλαμπαλίκια και εσύ και τα φιλαράκια σου για να ρουφιανεύετε-λασπολογείτε κόσμο δημόσια (ΠΑΝΤΑ χωρίς αποδείξεις φυσικά...), κρυβόμενοι κλασικά πίσω από την πούστικη ανωνυμία σας!
    Και για κακή σου/ας τύχη, ο Χάλκος δεν έγραφε στον Αντίλογο. Γράφει. Και θα γράφει για πολύ καιρό ακόμα. Επομένως, προμηθεύσου τσίγκινο! Και εσύ και οι υπόλοιποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. file : 2 Φεβρουαρίου 2011 10:27 μ.μ. Efoson kaneis thn egyrrh enhmerwsh sou apo thn terastia k aksiopisth phgh (dhl tis topikes fyllades) kala kaneis k ekfrazeis eleuthera th gnwmh s dioti polu apla exoume Dimokratia. Apla den xreiazetai na vrizeis k na vgazeis ola s ta apwthimena. Opws epishs na laspologeis k na dhmosiopoieis (estw san anwnumos anagnwstis) pragmata anypostata kai dh xwris apodeikseis (ousiastikes) kai na ta pasareis san pragmatika gegonota. Kala tha kaneis siga siga (oso einai nwris dhl) na mazeuesai prin xaseis entelws ton elegxo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ποιό κορόιδο ρε βλακάκο σου εξήγησα τι εννοούσα γιατί είσαι αγράμματος τίποτε παραπάνω.
    Εσυ έκανες την κότα γιατί ο μόνος που μιλάει χωρίς αποδείξεις είσαι εσυ κι άσε τα παραμύθια σου,γιατί γνωρίζεις πολύ καλά οτι αν κάνεις μήνυση άλλος θα τρέχει πιτσιρίκο κι οχι εγω,γιατί άλλος θα κληθεί να τεκμηριώσει τα λεγόμενα του κι οχι εγω.
    Ποια πούστικη ανωνυμία ρε ανύπαρκτε?αναφέρεις πουθενά το όνομα σου και δεν το βλέπω μήπως??
    Φαντάσου πόσο μικρός είσαι που νομίζεις οτι με ενοχλεί που δουλέυει σε μια "εφημερίδα" που την διαβάζει ενα συνάφι μόνο.
    χαχα ας γελάσω,κι όσον αφορά το τσίγκινο φόρεσε το εσυ γιατί αν κρίνω σωστά ακόμα και το σάλιο είναι πολυτέλεια ;)

    "Φίλε" αν αναφέρεσαι σε εμένα περιττό να σου πώ οτι επειδή το δεξί μου γέμισε σε περνάω στο αριστερό κι άσε την παραμύθα περί αγνώστων γιατί όλοι σαν ανωνυμοι γράφετε κι εκτός αυτού δεν πιστέυω οτι είσαι διαφορετικό άτομο,επομένως μαζέψου εσυ κι αν ξέρεις γράμματα διάβασε παραπάνω να δείς ποιός βρίζει λουκουμά και ποιός οχι...
    Άιντε γιατί μερικοί νομίζετε οτι θα μας κάνετε να ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε...

    Swan20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Swan20
    ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ "ΠΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ" ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ (ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ) :
    http://www.youtube.com/watch?v=renzDWUbXf8

    Υ.Γ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Α ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ (ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΝΙΩΣΕΙ).

    Swan231

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δεν ξέρω αν είναι χιλιάδες,σίγουρα πάντως είναι περισσότεροι απο τους αναγνώστες του "αντίλογου"...
    Όσον αφορά τις συμβουλές δεν τις χρειάζομαι και τα τσίγκινα σωβρακάκια τα φοράνε άλλοι για να γλυτώσουν την χρήση του μετρό ;)
    Και τα λίγα γράμματα που αναφέρεις φαίνονται όπως επίσης και ο πόνος σου να τα αντιμετωπίσεις ;)

    Swan20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Kala asto filarako katalabame ti tsatsoni eisai kai poianou kai ean eisai kommatoskulo h oxi se sxesh me autous pou krazeis... To thema einai oti exeis lusaksei kai sunexws laspologeis (dixws antapokrish). An den asxoliousoun me tosh mania mporei k na pisteyame pws dn ponas, parol'auta den deixneis kati tetoio me t symperifora sou. Suneidhtopoihse to oso kai an dn einai eukolo pws me to na laspologeis xwris apodeikseis (kai oxi na papagalizeis kommatia fylladwn) den kataferneis apolutws tpt. Katalabe to.

    Swan435

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αν σου ζητήσω να μου πείς πως το κατάλαβες θα μου πείς το λόγο η θα μου πείς το κλασσικό "φαίνεται"??.
    Δεν εχω λυσσάξει και η απόδειξη ειναι τα παραπάνω πόστ μου αντιθέτως με εσένα που προσπαθείς να με προσβάλλεις και να μου προσάψεις το τίτλο του κομματόσκυλου χωρίς φυσικά αποδείξεις,και μόλις ζορίστηκες άρχισες και τις ψευτοαπειλές περί μηνύσεων τις οποίες έκανες γαργάρα μόλις είδες οτι δεν σε παίρνει.
    Επίσης καραγκιόζη δεν λασπολογώ και επειδή είσαι εντελώς άμυαλος θα στο εξηγήσω αναλυτικά.
    Κράζεις εμένα επειδή ενα μέρος της ενημέρωσης μου προέρχεται απο τον τοπικό τύπο,τον τύπο όμως τον οποίο γράφει και ο Χάλκος,επομένως κράζεις εμένα για να αποδείξεις τι??οτι ο Χάλκος είναι αντικειμενικός και οι υπόλοιποι λασπολόγοι???
    Βίωσε την πραγματικότητα οτι όποιος γράφει δημόσια κάτι θα κριθεί είτε του αρέσει είτε οχι,και τα "παρατράγουδα" σαν και του λόγου σου μόνο κούραση μπορούν να προσθέσουν κι οχι ουσιώδη διάλογο.
    Αν έχεις στοιχεία λοιπόν πές τα να δούμε ποιανού "τσατσόνι" (σε μικρότερες ηλικίες χρησιμοποιείτο συχνά,α ξέχασα οτι είσαι μικρός)και απέδειξε μου ποιανού κομματόσκυλο είμαι,μπορείς?έχει καλώςδεν μπορείς?κλείσε το στόμα σου προσπαθώντας να αφήσεις εντυπώσεις γιατί στην αρχή είναι όλα έυκολα στην συνέχεια χολένετε όλοι ;)

    Swan20

    ΑπάντησηΔιαγραφή