Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ Η ...ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΠΑΠΑΓΟΥ


 
Για μια ακόμη φορά σταμάτησαν τα έργα στηνΑγία Σκέπη Παπάγου. Ένα έργο που τείνει να εξελιχθεί σε ...γεφύρι τη Άρτας. 
Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τίγκας με  επιστολή του προς το δασαρχείο Πεντέλης καυτηριάζει το απαράδεκτο της καθυστέρησης.

Με πολύ λύπη αλλά και μεγάλη αγανάκτηση πληροφορήθηκα, ότι την Πέμπτη  8 Μαρτίου 2012, σταμάτησαν τα έργα για την ανάπλαση του περιβάλλοντος  χώρου του Ιερού ναού της Αγίας Σκέπης. Τα έργα αυτά που είχαν διακοπεί τον Φεβρουάριο 2011,  άρχισαν και πάλι τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, κατόπιν ενεργειών του Δήμου που είχαν ως αποτέλεσμα, την άρση της απόφασης διακοπής εργασιών της Πολεοδομίας Αγ. Παρασκευής και δυστυχώς διεκόπησαν εκ νέου την προηγούμενη Πέμπτη.
Η διακοπή των εργασιών έγινε από το Δασαρχείο Πεντέλης, όμως δεν γνωρίζω αν έγινε καταγγελία από κάποιον ή κάποιους από τους ασχολούμενους με τα κοινά ή από κάποιους συνδημότες μας ή ακόμη και αν έγινε αυτεπαγγέλτως από το Δασαρχείο Πεντέλης. Σημασία έχει ότι κάποιοι αγνοούν προκλητικά το αισθητήριο της κοινωνίας μας. Είναι ντροπή τους και σε καμιά περίπτωση δε με εκφράζουν.Πιστεύω ακράδαντα, ότι ακόμη και αν το Δασαρχείο Πεντέλης ενήργησε αυτεπαγγέλτως, αυτό είναι λάθος και το καταδικάζω χωρίς συζήτηση. Όλοι μας περιμέναμε να τελειώσουν τα έργα πριν το Πάσχα, ώστε να μπορέσουμε δημότες και κάτοικοι του όμορφου δήμου μας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, να γιορτάσουμε με κατάνυξη στον μεγαλοπρεπή Ιερό ναό της Αγ. Σκέπης.
 

Κύριε Δασάρχα,
Με την ιδιότητά μου ως Δημοτικού Συμβούλου Παπάγου-Χολαργού γίνομαι δέκτης  έντονων αντιδράσεων πολλών συλλόγων, φορέων αλλά και πάρα πολλών μεμονωμένων ατόμων. Αντιδράσεις οι οποίες εκδηλώνονται με κάθε μέσο και τρόπο και είναι απόλυτα δικαιολογημένες.
Παρακαλώ,
Κύριε Δασάρχα, όπως εγκρίνετε άμεσα την επανέναρξη των εργασιών αποκατάστασης του περιβάλλοντος χώρου, ώστε να  ολοκληρωθούν πριν το Πάσχα. Περιμένω με πολύ μεγάλη ανυπομονησία την έγκρισή σας και είμαι βέβαιος ότι θα είναι σύμφωνη με το καθολικό αίσθημα της κοινωνίας των πολιτών του Παπάγου και όχι μόνο.
Η Αγία Σκέπη δεν μπορεί να περιμένει.
Παπάγου, 12  Μαρτίου 2012
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Κώστας – Πολυχρόνης  Τίγκας
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου