Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


samaras-merkel-ipodoxi

ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ... ΜΟΥΣΕΙΟ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ!
Την πεποίθησή του ότι η χώρα διέρχεται τον τελευταίο κάβο εκφράζει, με συνέντευξή του στην ''Καθημερινή της Κυριακής'', ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
(Σημ.συν. Τελευταίος κάβος όσο είναι αυτός, γιατί μετά από τα μέτρα θανάτου τον περιμένει το... ελικόπτερο για το Χάρβαρντ. Να διδάξει και αυτός οικονομία και ανάπτυξη).
Ο πρωθυπουργός, με τη συνέντευξή του, στέλνει σαφές μήνυμα πως σε ό,τι αφορά τις διαρθρωτικές αλλαγές δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση, της διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων συμπεριλαμβανομένης, ενώ στο μέτωπο της αγοράς και της καθημερινότητας εμφανίζεται κατηγορηματικός: ''Όποιος δημιουργεί καρτέλ καλά θα κάνει να ξέρει ότι οι πρακτικές αυτές τελείωσαν''.
(Σημ συν. Όταν λέει διαρθρωτικές αλλαγές εννοεί το... πήδημα του λαού: τσεκούρωμα στις συντάξεις, τους μισθούς, τα επιδόματα και ξήλωμα των δημοσίων υπαλλήλων. Τα είπε αυτά πριν τις εκλογές; Όχι βέβαια, γιατί τότε θα τον έπαιρναν με τις πέτρες. Είναι πολιτικός απατεώνας ή όχι;)
Σε ό,τι αφορά το μείζον θέμα της επόμενης δόσης, θεωρεί ότι ''είναι ρεαλιστικό να την πάρουμε''. Κάνουμε ό,τι χρειάζεται και αυτό αναγνωρίζεται πλήρως. Μεταξύ άλλων έχουμε διαμηνύσει ότι τμηματική καταβολή θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη ...", ενώ ''αν δεν την πάρουμε, οι συνέπειες θα είναι δραματικές''.
(Σημ συν. Εκβιαστής και σκέτος τρομοκράτης του λαού. Άνθρωπος της Bilderberg που εκτελεί πιστά το πρόγραμμα των δανειστών για το ξεπούλημα της χώρας).
«Δε θα γίνουν εκπτώσεις στη διαθεσιμότητα δημ. Υπαλλήλων»
Απαντά πως δεν θα κάνει εκπτώσεις ούτε στη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, αναφέροντας ότι για έναν χρόνο θα παίρνουν τον μισό μισθό και προσθέτει: ''Δεν μπορούμε να υπερχρεωνόμαστε, να κόβουμε μισθούς και συντάξεις, ενώ κρατάμε υπεράριθμους και ακατάλληλους στο Δημόσιο, τη στιγμή που στον ιδιωτικό τομέα έχει εκτοξευθεί η ανεργία. Αυτό το "σπυρί" έπρεπε πια να "σπάσει". Και το κάνουμε με τον πιο ήπιο τρόπο. Αλλά το κάνουμε''.
(Σημ. συν. Πολιτικός απατεώνας που το παίζει και ήρωας. Αν ακόμη θεωρεί ότι το δημόσιο έχει γεμίσει υπεράριθμους από ποιους γέμισε ρε Σαμαρά; Από τα πολιτικά λαμόγια με τα ρουσφέτια για να εκλέγονται βουλευτές δεν διογκώθηκε το δημόσιο; Εσύ πόσους δικούς σου διόρισες ρουσφετολογικά; Μας λες;).
Ο Αντώνης Σαμαράς, τόνισε εκ νέου την ανάγκη για ρευστότητα λέγοντας πως ''Δεν υπάρχει σύγχρονη οικονομία χωρίς ρευστότητα. Και τον τελευταίο χρόνο δεν υπάρχει ρευστότητα, λόγω του πλήγματος που δέχθηκαν οι ελληνικές τράπεζες από το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους. Αυτή η έλλειψη ρευστότητας θα ξεπεραστεί πολύ σύντομα...'', επισημαίνει.
(Σημ συν. Ρε μεγάλε οικονομολόγε; Πώς θα υπάρξει ρευστότητα με κατεδάφιση μισθών, συντάξεων και αύξηση στους φόρους, στο συντελεστή φορολόγησης; Το κούρεμα του ελληνικού χρέους ποιος το έκανε ε; Εσύ με τον Βενιζέλο δεν υπέγραψες το κούρεμα το οποίο μάλιστα το θεωρούσες και σωτήριο για την χώρα; Προδότη της χώρας!).
«Αξιοποίηση επενδυτικών προτάσεων»
Ο πρωθυπουργός αναφέρει πως πρέπει να αξιοποιηθούν οι επενδυτικές προτάσεις που υπάρχουν και να αναδειχθούν οι μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες τις χώρας.
(Σημ συντ. Πες μας έστω και ένα επενδυτή που θα έρθει στην καμένη γη που παραδίδεις στην Μέρκελ; Φεύγουν όπου φύγει φύγει όλοι, Πρωθυπουργέ της κακιάς ώρας).
''Ήδη αρχίζουν να υπάρχουν προτάσεις για σημαντικά επενδυτικά προγράμματα σε υποδομές, λιμάνια και αεροδρόμια, σε φυσικούς πόρους όπως ο χρυσός και στον σύγχρονο τουρισμό, σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα και μαρίνες'' αναφέρει χαρακτηριστικά ο Α. Σαμαράς.
Τονίζει ακόμα πως ''με την απομάκρυνση της αβεβαιότητας και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, πιστεύω ότι θα δοθεί το έναυσμα για μεγάλη εισροή πραγματικών επενδύσεων στην Ελλάδα. Ίσως για πρώτη φορά εδώ και χρόνια... Νέες επενδύσεις σημαίνει έξοδος από την ύφεση και απασχόληση. Αυτό θα μας βάλει σε ανοδική τροχιά, θα σταθεροποιήσει πλήρως τη χώρα και θα ανοίξει τον δρόμο για τη μακροχρόνια ανάπτυξη''.
(Σημ συν. Παραμυθατζής του ερατά. Αερολόγος και ψευδολόγος μαζί).
''Διορθώνουμε τα λάθη δεκαετιών''
Σε ό,τι αφορά εκείνους που τον επικρίνουν πως πλέον εφαρμόζει όσα στο παρελθόν καταδίκαζε, ο Αντώνης Σαμαράς απαντά: ''Τώρα ήλθε η ώρα να διορθώσουμε τα όποια λάθη. Και όχι μόνο των τελευταίων ετών, αλλά όλα τα λάθη που έγιναν στην Ελλάδα επί δεκαετίες. Αυτό κάνουμε...
Μόνο που τώρα δεν είμαστε πια μόνοι μας. Τώρα η προσπάθεια της Ελλάδας αναγνωρίζεται απ' όλους, η αξιοπιστία της χώρας ανακτάται με ταχείς ρυθμούς και πολύ σύντομα θα φανεί και το φως στην άκρη του τούνελ. Σήμερα δεν επισημαίνουμε λάθη. Σήμερα διορθώνουμε όλα τα λάθη του παρελθόντος. Και χτίζουμε το αύριο...'', τονίζει.
(Σημ. συν. Ο κατασροφέας που θα βάλει την ταφόπλακα στην Ελλάδα, έχει το θράσος να λέει ότι διορθώνει και λάθη. Και δεν είναι μόνος του λέει. Έχει δίπλα του και τους εγκληματίες τοκογλύφους, οι οποίοι έχουναναγνωρίσει την αξιοπιστία του! Ποιον άλλον καλύτερο δωσίλογο θα μπορούσαν να βρουν οι τοκογλύφοι. Καλύτερος μαθητής και από τον ΓΑΠ είναι ο Σαμαράς. Τι τα έχει τα πτυχία από το Χάρβαρντ;).
"Η συμβουλή του στον Αλέξη Τσίπρα"
Ο πρωθυπουργός απαντά στην ερώτηση ''ποια συμβουλή θα έδινε στον Αλέξη Τσίπρα'' λέγοντας πως θα του έλεγε ότι ''κάποτε ο λαϊκισμός απέδιδε. Τώρα διαλύει και τη χώρα και τα κόμματα που τον πυροδοτούν. Και κάτι ακόμα: ο εξτρεμισμός εκτρέφει τον αντίθετο εξτρεμισμό''.
Ο Αντώνης Σαμαράς λέει πως η χώρα χρειάζεται να αποκτήσει αξιοπιστία η οποία θα είναι βασισμένη σε συνέπεια λόγων και έργων, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση δίνη τη μάχη προς αυτή την κατεύθυνση και ήδη έχει τα πρώτα αποτελέσματα.
(Σημ. συν. Ο Σαμαράς είναι σαν να λέει στον Τσίπρα. Έλα κι εσύ στο club των δωσιλόγων. Θα αποκτήσεις αξιοπιστία κοντά στους τοκογλύφους του ΔΝΤ και της Μέρκελ).
Αναφερόμενος στην επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα τη χαρακτηρίζει ως το ''επιστέγασμα μιας προσπάθειας που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα'' και η οποία συνεχίζεται, καθώς τονίζει πως ''αλλαγή εικόνας και ανάκτηση εμπιστοσύνης είναι αυτό που λέμε Αξιοπιστία. Αυτό απαιτούσε -πιστέψτε με- πολλή δουλειά. Και μέσα και έξω από την Ελλάδα. Επιστέγασμα αυτής της μεγάλης προσπάθειας ήταν η επίσκεψη Μέρκελ''.
(Σημ.συν. Αξιοπιστία στον κατακτητή. Θαυμάστε τον αρχιδωσίλογο, τον νέο Τσολάκογλου που θέλει να είναι αξιόπιστοσ στους Γερμανούς που ξανακατακτούν την χώρα. Τα κόκκαλα της προγιαγιάς σου Πηνλόπης Δέλτα θα τρίζουν ρε! ΔΩΣΙΛΟΓΕ, ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ).
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου